Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest

Legújabb budapesti női társkeresők

Szilvi - társkereső Budapest - 46 éves nő
Szilvi, 46 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
18 órája tag

TÁRSAT keresek, nem X. szeretője kívánok lenni nős, kalandor férfiaknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Társat kereső, helyesen írni tudó, bárkinek tiszteletet adni képes, értelmes, erős, szorgos, nem hipohonder, nem sértődékeny, sportos, zenét művelő, szerető, megbízható, tájékozott, világra nyitott, világot járt nő vagyok. Sokszínű életemhez keresek partnert, méltó TÁRSAT. Erős természetem van, de aki elfogad, annak nagyon hálás vagyok. Nagyon tudok szeretni. Akik közel állnak hozzám, értük mindenre képes vagyok. Nálam mindig rend van, tisztaság, nagy munkabírású, henyélni nem szerető nő vagyok. 20 éves fiam egyetemista, 18 éves lányom kitűnő tanuló, szívós, tisztelettudó gyerekek. Nevelésüket fő művemnek tartom. Minden második héten vannak velem, de már saját életüket élik.
Ildi, 49 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
34 órája tag

Azt a férfit keresem, aki nem valakit keres, hanem aki miattam regisztrált erre az oldalra. A fotóim tegnap készültek.
Csilla, 23 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.
37 órája tag

Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bea, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
38 órája tag

Ismerkedem, beszélgetek. .. nincs konkrét terv. Ha szimpatikusak vagyunk egymasnak akkor érdemes találkozni. .azutan kialakul hogy csak barátság vagy szerelem... :D

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Sándor, 23 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
12 órája tag

Fociztam 15 évig szeretek pókerezni vidám, jókedvű srác vagyok sokat olvasok és sok filmet nézek.
Péter - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Péter, 57 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
15 órája tag

57 éves vállalkozó vagyok van egy 20 éves fiam és egy 26 éves lányom. Hobbim a barlangkutatás melyet több mint 40 éve csinálok , barlangi mentő is vagyok. Szeretek olvasni, moziba, színházba járni szeretek táncolni érdekel a zene magam is több évig zenéltem és énekeltem .Nyitott vagyok minden szép dologra, de legfőképpen egy társra vágyom kivel megoszthatom az élet dolgait, hosszabb távban gondolkodom. Nálam a külső megjelenés is fontos egy nőben de a belső értékek a mérvadóak.
György, 58 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
26 órája tag

Humoros,délceg,jóképü,dolgozó 58-éves fiatalember,hátralévő 50-évét szerelemben,szabadságban,szexel,és ahogy a dalban is:"sőr,duplaWisky-vel
Krisztián, 17 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
36 órája tag

Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online budapesti társkereső nők

Szilvia, 42 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
5 perce lépett be

Ami fontos...van 2 nagyfiam,akik a szárnyaikat bontogatják és úgy gondolták kipróbálják a különélést. Hiányoznak nagyon,de mostmár van sok szabadidőm és szeretnék ismerkedni...beszélgetni...tánciskolába járni...majd korcsolyázni a Városligetben...forraltbort inni az adventi vásáron...karácsonyi ajándékon gondolkozni...és szilveszterkor koccintani....Veled...Neked
Bea, 33 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
5 perce lépett be

Szia, Bea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Lilla, 32 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
4 órája lépett be

Kedves, vidám, pozitív személyiség vagyok. Szabadidőmben rendszeresen sportolok, kirándulok, színházba, koncertekre járok és olvasok. Szeretek új dolgokat megtanulni, megismerni. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, és hiszem, hogy a sikerért meg kell dolgozni. Olyan férfit keresek, aki hasonló értékrenddel rendelkezik és szellemi társ is egyben.
Liz, 41 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
1 órája lépett be

Ezt majd később szeretném kitölteni, most nem írnék bemutatkozó szöveget.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Bela, 32 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 órája lépett be

Optimista természetű embernek ismernek a barátaim. Alapvetően nyugodt és kedves hölgyet keresek.
Csaba, 37 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
30 perce lépett be

Tisztában vagyok magammal és azt hogy mik a céljaim mit szeretnék az élettől és ezért teszek is. Szeretnék megismerni egy kedves csinos lányt akivel jól érezzük magunk és tudjuk működtetni a dolgokat. Fontos hogy legyen meg a kölcsönös vonzalom, legalább 1 közös hobbi és közös jövőkép.
Attila, 62 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
23 perce lépett be

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Simon, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
2 órája lépett be

Hölgyeim! Ez a Ti oldalatok... nyugodtan lehet nektek is érdeklődni, írni, hiszen mindannyian azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk a megfelelő Társat! Csak egy esély! Neked, s nekem! Nyugodt természetű, család-centrikus, érzelem-gazdag, gyermekszerető embernek tartanak. Van egy 10 éves gyermekem, szeretem a kulináris élményeket. Még aktívan sportolok (tenisz). Harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatot keresek.

Diplomás budapesti társkereső nők

Kinga, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Főiskolát végzett

A mosoly hegyeket mozgat meg, kapukat nyit meg. Én nem félek mosolyogni :)
Krisztina, 22 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Főiskolát végzett

Egyelőre ismerkednék:) A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Életvidám, energikus, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel rendelkező nőnek tartom magam, nem kevés empátiával megáldva, amit nem utolsó sorban a tanulmányaim is megkívánnak:) Szeretem a jó filmeket, zenéket, szeretek túrázni, kirándulni, koncertekre járni. Ami a zenei stílust illeti, mindenevő vagyok, bár a szívemhez legközelebb a rock és metál áll. Ilyen jellegű koncerteken tudom leginkább kiereszteni a fáradt gőzt.:) Továbbá fontos szerepet játszik az életemben a sport, ami nélkül nem tudnám a napjaimat elképzelni.
Éva, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Sok elvesztegetett év után döntöttem, végre elhúzom a függönyt, és körülnézek a kinti világban. Hiszem, hogy vár ott rám valami emberi, valai szép és színes jövő.
Alexa, 16 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolát végzett

Szia, Alexa vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Mark - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Mark, 41 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Egyetemet végzett

I\'m a funny, kind guy looking for the same. I\'m creative and ambitious, I love my job but am interested in a lot of different things. Outside of work I go dancing quite a lot, write and love meeting new people and having new experiences. I guess what I\'m looking for is someone kind, fun, non-judgemental, someone who really cares about others and values every day of their lives. Really i\'m looking for the love of my life! I am living in Budapest at the moment and would love to meet someone.
Adrián, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

Magamat viszonylag csendes, jóhumorú, társaságkedvelő embernek tartom. Fizikai adatokat nem akarok írni ,mert pár képet többet mond. Párom keresem minél hosszabbtávra:).
Balázs, 31 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Péter, 64 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
Főiskolai diplomás (pedagógia)

Budapesti, rendezett körülmények között élő, főiskolát végzett értelmiségi férfi vagyok. A saját lakásomban élek, jó körülmények között, nemrég mentem nyugdíjba. Csinos, budapesti hölgyet szeretnék megismerni, tartós kapcsolatra céljából.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mónika, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Határozott, őszinte, érzelemgazdag nőként jellemezném magam. Függetlenként keresem a határozott, életvidám, célokkal rendelkező, szintén független társam.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Mari, 63 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Megbízható, igènyes, pozitiv gondolkodàsú nôkènt Tàrsamat keresem
Monika, 41 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
Platina előfizető

Nem hiszek az "ellentetek vonzzak egymast" elmeletben. Nem dohanyzom!!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Nedjib, 62 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Having undergone a divorce and while exceeding fifty I decided to register at this site with the aim of finding a true sincere and serious encounter with a woman who will give me the desire to move forward and share the beauty of life. I love walking out travel I love music humour talk learn to discover and explore I want to enjoy a beautiful friendship with sincerity and honesty. Speak French, Arabic, English French citizen of Algerian origin, lived and worked in the UK for 22 years and moved to Budapest end 2015 due to work reasons. * I\'m seeking a serious, sincere long-term relationship and am not here for an adventure or a fun.
Gábor, 50 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Kifelé haladva az erdőből sem adom fel a reményt, hogy megtaláljam azt a Nőt, akivel kölcsönösen és minden téren boldogságot csempészhetünk még egymás életébe.
Zoltán, 43 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Szia! Fotó és adatlap...ugyebár ez az első találkozási felület, így ésszerű érdekes, és figyelemfelkeltő dolgokat írni magamról (legalábbis ezt mondják :)...), de közben azon töprengek, hogy bármit is írok, idegenként olvasva neked csak sablonos klisé. Úgyhogy a teljesség igénye nélkül néhány dolog rólam: nyitott, vidám, életigenlő, kreatív, gondoskodó, gondolkodó, pozitív ember vagyok. Fontos a család, a barátok, a magam, és mások értékeinek megbecsülése, és tiszteletben tartása. ...jah, igen! Jókedv, humor! Fontos! Nagyon! Ezen kívül szeretem a tartalmas, mozgalmas programokat, de nem vagyok egy sportgóliát. Nincsenek elvarratlan szálak mögöttem, kiegyensúlyozott az életem minden területe, és harmóniára törekszem a párkapcsolatban is. Nem tudom, te hogy vagy vele, de hiszem, hogy a személyes benyomás egy ismerkedésben a döntő, így nem vagyok híve a hetekig tartó levelezgetéseknek. Asszem dióhéjban ennyi! :)
Zoltán, 34 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Nehéz összefoglalni aránylag röviden egy bemutatkozót. Arra való a randi, ha itt az adatok, a fotók meg 1-2 infó alapján szimpi vagyok a többit élőben meg tudjuk beszélni. Eleve az élőben való ismerkedés híve vagyok, nem szeretem annyira sokáig húzni az időt neten. Nem nagyon hiszek már ebben a netes ismerkedésben. Sokkal jobban válogatunk itt, mint élőben tesszük. Képzeletünk kitalál egy ideált és azt próbáljuk kergetni, és lehet nem vesszük észre a hozzánk való embert...Ja és sokan meg csak unalomból és statisztikát gyűjteni vannak itt. De hátha... Huh hirtelen ennyi, műszaki vagyok, nem a szavak embere :) Ha felkeltettem érdeklődésed, vagy írd meg az e-mail címedet vagy valahogy jelezz :)

Keresztény budapesti társkereső nők

Angelika - társkereső Budapest - 62 éves nő
Angelika, 62 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Életvidám, független pozitív gondolkodású nő vagyok. Magamra,és környezetemre egyaránt nagyon igényes. Munka utáni szabad időm rendszeres sporttal, kirándulással kutyáim sétáltatásával töltöm. Hasonló adottságú társat keresek.
Edina, 32 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

két fontos és megváltoztathatatlan tulajdonságom: dohányozom és tetovalasaim vannak. ezen kívül semmi mas sem megváltoztatható rajtam, hiszen az emberek nem változnak soha. csak szex kapcsolat nem erdekel, és nehány levélváltás utan találkozni sem szeretnek senkivel. egy minimál ismerkedésre szükségem van.
Tünde - társkereső Budapest - 18 éves nő
Tünde, 18 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Mivel az emberek 90%-a úgysem olvassa el,ezért felesleges ide bármit is írni.Ha valakinek szimpatikus vagyok akkor az úgyis ír! :)
Klara - társkereső Budapest - 59 éves nő
Klara, 59 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
református vallású (alkalmanként)

Klara vagyok és özvegy szeretnék korban hozzám illő társat akivel mindent meg tudok beszélni.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Viktor - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Viktor, 45 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Szia! Amit bárkinek elmondhatok: társat keresek, igazi társat. Független vagyok, önellátó, optimista, ügyes kezű, dolgozom, sportolok, pihenek. Van három nagykorú gyermekem, mindháromnak saját élete van. Most csak az enyémre figyelek, és ha szeretnéd, a tiédre is. Szeretek utazni, bírom a közös wellness hétvégéket. A belső értéket többre tartom, mint a külsőt. A szex fontos, de nem a legfontosabb. Jobban bízom a személyes találkozóban, mint a chat-es mesékben.
Gábor, 50 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)

Igen, Téged kereslek. Feltéve, ha én is megfelelek Neked. Ha tudsz szeretni, akkor én is tudlak Téged. Nem, nem kalandot keresek, nem távkapcsolatot. Én független vagyok, tudok alkalmazkodni, de ez elvárás Feléd is. Nagyon fontos az együttlét, nagyon fontos, hogy megtaláljuk egymásban a társunkat. Nem kell egyformának lennünk, de nem lehetünk egymás ellentétei sem. Minden kapcsolat alapja az őszinteség, ami viszont alapja a bizalomnak, ami nélkül semmit nem ér az egész... És akkor egy pár kérésem lenne. Kérlek, ne jelölj kedvencnek fénykép nélkül! Gondolj bele, fordított esetben Te mit tennél! Ez nem könnyű műfaj, még fényképpel sem, de anélkül esztelenség. Aztán, ha mégis felfede valódat, nekem kell magyarázkodnom... Ha a herceget keresed, fehér lovon, na az se én vagyok. Nem vagyok milliomos életművész, sem anyagilag, sem pedig az időbeosztásomat illetően. De ha egymásra találunk, mindig lesz időd rám. Dolgozó ember vagyok, munkából élek. De az is fontos, hogy Neked is legyen énrám. Csak akkor kezdjünk bele, ha Te is tudsz alkalmazkodni, ha beleférek az életedbe! Csak akkor kezdjünk bele, ha valóban lezártad eddigi kapcsolatodat (kapcsolataidat!). Ha nyitott vagy az újra, ha az új életedben valóban társra vágysz. Akkor viszont bátran számíthatsz rám. Értem én, hogy már csak papíron, meg már semmi nincs köztünk, stb., de nem kérek belőle, sajnos eléggé rosszak a tapasztalataim. HA csak levelezni szeretnél, telefonálni, meg néha szórakozni mennél, válaszd a barátaidat. HA ezt mind szeretnéd, de társat keresel, aki melletted van jóban, rosszban, akkor viszont itt vagyok. Csak komoly kapcsolat érdekel, amelyben ugyan nem garantálható, hogy örökké tart (sajnos), de a szándék mindenképpen ez kell legyen! Csak annyit szeretnék, hogy szerethesselek és Te viszontszeress. Akivel együtt fekhetek le és mellette ébredhetek reggel. Nem érdekel a szabad, független élet, a nyitott kapcsolat. Ha önmagadat szeretnéd megvalósítani, akkor azt egyedül tedd! Röviden összefoglalva: akkor keress, ha Te is úgy indulsz neki, a hátralévő időre keresed a társadat, akivel szívesen összekötnéd az életedet! Köszönöm! Ezek után, ha nem ijesztettelek el, örömmel veszem, ha megtalálsz.
József, 40 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
római katolikus vallású

Boho férfi vagyok Szeretni tudok remélem találok párt.
Laci - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Laci, 49 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
hívő evangélikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretek adni, tudván, hogy az ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották és adják, de azt is tudom, hogy jobb adni mint kapni. Vidám és pozitív alaptermészetemből következik, hogy szeretek nevetni. Merthogy a nevetés az élet sója. Nevetek a tévedéseimen, miközben igyekszem okulni is belőlük. Törekszem tréfásan felfogni a megpróbáltatásaimat, de erőt is meríteni belőlük. Vidulok a nehézségeken, viszont mindemellett mindent megteszek, hogy eredményesen le is küzdjem őket.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Vivi - társkereső Budapest - 27 éves nő
Vivi, 27 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Majd megismersz :) Remélem szimpatikus leszek a számodra
Krisztina - társkereső Budapest - 23 éves nő
Krisztina, 23 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Filmproducer és Pénzügyi tanácsadó vagyok. Keresem hasonló kvalitású társamat.
Cseni - társkereső Budapest - 19 éves nő
Cseni, 19 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

Sziaszokok! Szerintem már 1 hónapja az oldalon vagyok és végre látom a hibát! Sokan rámírtatok, amit nagyon köszönök mert minden levéllel úgy éreztem, hogy "Na, tetszem neki, ez jó" De a probléma a következő: ISZONYAT VÁLOGATÓS VAGYOK!! - Nálam feltétel, hogy a fiú legyen magas (minimum 175) - Legyen sportos (minél izmosabb annál jobb) - És srácok! Most komolyan!!!! Legyetek már magabiztosak és határozottak légyszi mert én nagyon döntésképtelen vagyok, olyat keresek aki irányít engem Mindig is mondtam, hogy a külső nem számít de rájöttem, hogy igenis nagyon sokat számít nálam és ne haragudjatok ha nyers és szókimondó vagyok de elég ingerült állapotba vagyok mostanában
Orsolya, 29 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Amit magamról gondolok, tudok hogy barátkozó típus vagyok, szeretek néha lökött gyerekes lenni, de tudok komolyan is viselkedni, ezek persze mindig a helyzettől és társaságtól is függnek. Szeretek sportolni, táncolni, kirándulni és pókerezni, de a snapszer sem áll tőlem távol. Álmom, célom nemzetközi utazások, úgymond Világlátás . Nem vagyok "saláta evő" Nő! Szeretek jó ételeket enni. Imádom például a szalonnát, hagymával.? Egyenlőre csak csevegni, beszélgetni szeretnék, aztán hogy mit hoz a jövő azt nem lehet tudni... ?

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 23 éves férfi
Tamás, 23 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Sziasztok! Írj bátran , nem harapok :) Hasonló korú lányok előnyben :)
Karcsi, 28 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Szia Karcsi vagyok, ha van merszed tedd fel "A" kérdést :) Hös szerelmes típus. Azt tartom, ha jó ember vagy bevonzod a jó dolgokat. Mindig is kiváncsi voltam, ha szembejönnél velem az utcán meg kérdeznéd-e merre tartok.
András, 28 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Tanuló optimista vagyok.Remélem itt összehoz azzal a lánnyal a sors aki a hétköznapokba kerül ???? Szeretem a humort és a zenét.Szeretek új dolgokat felfedezni és kilépni a hétköznapokból. Szeretek bográcsolni, strandolni, túrázni és ha megkérdeznek mi érdekel és nem én beszélek itt össze vissza magamban...
Dani, 22 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok! A sablon szövegek helyett annyit rólam, hogy nehéz besorolni engem bárhova is, ahogy én sem szeretem a túl egyszerű embereket értékek nélkül. Egyetemre járok (Marketing), de hosszabb idő kellett,mire rájöjjek, mit szeretnék csinálni. Volt több zsákutcám, ami jó,mert ott ismered meg magad igazán. Szeretem a komolyabb témákat, de mégsem vagyok túl komoly. De túl komolytalan sem. Valahol azon a század mm-nyi vonalon állok a kettő között. Ugyanilyen embert keresek. A túl jó,túl unalmas emberek sosem váltottak ki belőlem nagy dolgot,de a bulizós, részeges,drogos fiatalok sem az én világom. Legyél szenvedélyes, normális értékrendű, de azért élj is - ha olyan a stílusod, a világod,ami nem a tucat, és megfog, egy nagyon élettel teli kapcsolatunk lehet. :) Szabadidőmben gyakran futok,mozgok, és a junk foodot is kerülöm :)

30-as budapesti társkereső nők

Bogi, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Az átlagosnál többet mosolygok! ???? Szeretem a jó humort!
Virág, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Szeretem megélni a pillanatot, mindenben meglátni a szépet! Az élet adta lehetőséget kihasználni! Szeretek a a fellegekben lenni, akár egy szikla tetején egy repülőn vagy csak egy kiláton! Nyáron vizparton, télen jégen, ősszel erdőben lenni.
Ivett, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Mindegy minden,csak HIP HOP legyen :) Carpe Diem!:)
Krisztina, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

TE (a teljesség igénye nélkül): - Komoly, tartós párkapcsolatot keresel - Sportolsz, igenyes vagy, adsz magadra (lehetoleg kivul/belul), jófej vagy - Nem dohányzol - Szeretsz kirándulni, utazni, nyitott vagy a világ dolgaira (a kirándulás/ utazás alatt nem azt értem, hogy idén már kétszer elhagytad a csepeli HÉV-vel Bp. közig. határát...) ÉN (a teljesség igénye nélkül): - Tartós, komoly kapcsolatot keresek - Sportos, kedves, aranyos - Tudok főzni, sőt sütni is, a barataim szerint nem is rosszul;-) - Per pillanat meg Londonban, de hamarosan Budapesten Ami fontos: - Kölcsönös szeretet, szerelem, elfogadás és türelem - Nagy adag humor és jókedv - Némi bolondsággal fuszerezve (ergo nem nézel rám úgy, mint aki megőrült, ha kézen foglak és felrángatlak a vurstliban a körhintára, hanem jössz velem még egy körre:-) ) Szóval, ha magadra ismersz: nagy levego, klaviatúra megragad és "üzenet elküld" :-)

30-as budapesti társkereső férfiak

Krisztián, 33 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

Krisztián vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Nyitott, optimista, megoldás-orientált embernek tartom magam, aki határozott célokkal rendelkezik mind karrierben, mind magánéletben. Nem dohányzom és ezt a társamtól is elvárom. Szeretek és rendszeresen szoktam sportolni, motorozni, utazni. =) Olyan nőt keresek, aki fizikailag és lelkileg is rendben van, aki tesz azért, hogy boldog legyen.
Zsolti - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Zsolti, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Családot, gyerekeket szeretnék a megfelelő társtól. Amúgy egy átlagos, hűséges, természetet kedvelő ember vagyok. A többit majd személyesen. A személyes találkozások híve vagyok...
Gabor, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Szia, Gabor vagyok, most is tudtam volna többet írni, csak jött egy orángután!

Középkorú budapesti társkereső nők

Nikoletta - társkereső Budapest - 42 éves nő
Nikoletta, 42 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.

Talpraesett,csinos nő vagyok.Szenvedélyes,ha kell -nagyszájú,harcias ,de bújós kiscica is szoktam lenni :) Úgy látom,kihagytam 2 NAGYON lényeges dolgot..Van egy 3 éves kisfiam,és egy közép termetű kutyám.Így teljes a kép...Csak hogy ne fussunk felesleges köröket :)
Mária - társkereső Budapest - 46 éves nő
Mária, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szép napot! :) Szeretnék egy kedves, megbízható, humoros, társra lelni aki független és nem dohányzik... Vidámság és optimizmus jellemző rám. Mivel sudár vagyok ezért legalább 182 cm magas urak jelentkezését várom... :)
Patricia - társkereső Budapest - 41 éves nő
Patricia, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Komoly, tartós kapcsolatot keresek, melyben megvan az állandó érzelmi közelség, de az egymás iránti tisztelet is. Magam mellett kizárólag egy erős férfit tudok elképzelni, olyat, aki nem csak felületesen szeret, hanem mélyérzésű. Nem baj az sem, ha nem értünk mindenben egyet, de tudjuk kezelni a különbségeket, türelmesen és teret engedve a másiknak.
Tímea, 42 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Sport, kiràndulás, mozi,fesztivàlok, gasztronómia és minden ami jó .... :)

Középkorú budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 47 éves férfi
István, 47 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

A bemutatkozás –még a fotó is- megtévesztő lehet. A levelezés már segíthet egy kicsit a megismerésben, de csak a személyes találkozást vélem célravezetőnek. Ott dől el. Derű, sportosság, nyugalom, bizalom-biztonság, életszeretet. Állatok, természet, nem unalmas utazások. Víz. Amit kell, azt komolyan veszem. De csak azt. Tartós, tartalmas, kapcsolat reményében regisztráltam. Az oldalból kiábrándulván, lejárt előfizetéssel, csak email címre tudok válaszolni.
Zoltán - társkereső Budapest - 42 éves férfi
Zoltán, 42 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Olyan hölgyet keresek, aki komoly kapcsolatot keres. Akár van gyermeke akár nincs, nem számít! Ímél címre válaszolok!
Tamás, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Vidám, de olykor komoly, felelősségteljes ember vagyok. Olyan kapcsolatra vágyom, amelyben a Nő valóban ki tud teljesedni a boldogságban és a szépségében, hiszen ezáltal tud a férfi is szeretetet adni. Konzervatív értékrendnek tűnik, ám én még hiszek a klasszikus férfi- Nő szerepekben.
Gábor, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

AZ ÖRDÖGNÉL SZEBB FÉRFI VAGYOK(NE TÉVESSZEN MEG A POKOLI FOTÓARCOM),ÁTLAGOS,SEMMI EXTRA,TUDOM HONNAN JÖVÖK S ,HOGY HOVÁ TARTOK.SZERETEM A ZENÉT,FILMEKET,KÖNYVEKET,SZÍNHÁZAT,GYEREKEKET,....STB. HASONLÓ HÖLGY KÖZELEDÉSÉT VÁROM.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Katalin - társkereső Budapest - 53 éves nő
Katalin, 53 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim: Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-) ...
Andrea, 54 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Olyan férfit keresek, akinek nincs rám szüksége ahhoz, hogy boldog legyen, de velem is boldog. Aki megnevettet, megérint, és emlékszik a kis hülyeségeimre. Akitől én leszek boldog. Nem attól, hogy szerelmes belém, hanem attól, hogy ez fontos neki, és erre figyel. Aki a pillanatért tud lelkesedni, és élményeket akar begyűjteni. Aki iszik és táncol, ha buli van. Aki sportol/mozog valamit. Aki nem tökéletes, de kompromisszumok nélkül is elég jó pasi. És legalább olyan dinamikusan vezet, mint én.
Zsuzsa - társkereső Budapest - 51 éves nő
Zsuzsa, 51 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Minden tekintetben független nőként keresem társamat. Kizárólag nem dohányzó, max.57 éves úriemberek jelentkezésére számítok. Bocs, de a mackókat csak plüss formában kedvelem.
Tünde - társkereső Budapest - 59 éves nő
Tünde, 59 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Hiába írok ide bármit is, amíg nem láttál, nem tudsz elképzelni !

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Béla, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Vidám kedves hölgyet keresek kortól fuggetlen. Mèg tudok szeretni és akarok is...személyes találkozás híve vagyok csörges még vissza hivlak *moderálva* Bela
Attila - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Attila, 52 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

52 éves 170 magas vékony sportos fiatalos vidám romantikus elvált férfi vagyok.Szeretem a természet állatbarát vagyok az őszinteség hűség nagyon fontos számomra és ezt elvárom a jövendő társamtól is !Keresem azt a 42-50 év közti vékony vagy átlagos testalkatú fiatalos hölgyet Budapest és annak max 60 km körzetéből ki párom lenne életem második 50 évére .
István - társkereső Budapest - 57 éves férfi
István, 57 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Realista vagyok, két lábbal állok a földön. Hasonló felfogású párt keresek. Hölgyeim, nagyon sokan álomvilágban élnek, úgyhogy kitartás és türelem!
József - társkereső Budapest - 64 éves férfi
József, 64 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szeretnék megismerkedni olyan valakivel aki igazi társam lenne a hátra lévő időben,és akivel a zöldséges kerttől a szinházig meg tudok jelenni, és ha megszólal a zene nem rest felállni!.Szeretem a zenét táncot,sportot a gyerekeket,az állatokat és még sok sok mindent, szeretnék szeretni .

Elit budapesti társkereső nők

Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)
Csilla, 44 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Középvezető

Azt szeretem, ha mások dicsérnek. Természetes, jókedvű, sportos nő vagyok :-)
Orsi - társkereső Budapest - 28 éves nő
Orsi, 28 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
Középvezető

Egy életvidám, ugyanakkor komoly gondolkodású nő vagyok. Nagyon szeretek élni és szeretem az élet által felkínált lehetőségeket kihasználni: élvezem a barátaim társaságát, a természet szépségét, a finom ételeket, a sportokat és a munkát is... És szeretném, ha egy fárasztó nap után a társam mellett pihenhetnék le otthon...
Erika - társkereső Budapest - 56 éves nő
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Középvezető

NŐ vagyok és tudom mit akarok - itt és most a FÉRFIT, egy olyat, akivel beszélgetni is lehet, akivel el lehet menni mondjuk színházba, meginni egy pohár bort. egy olyat, akinek nem gáz, ha megölel az utcán, aki vonzó szellemileg és fizikailag is, aki örömmel töltene velem hetente egy-két estét Jelentkezz bátran, ha úgy érzed téged kereslek, vagy kíváncsi vagy.

Elit budapesti társkereső férfiak

Józsi, 36 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Tökéletes herceg lennék fehér lovon, aki körbe akarja utazni az egész világot? Nem hinném, bár szeretek utazni, de a 80 nap alatt a Föld körül Villy Fogját nem rólam mintázták. Vannak jó és rossz tulajdonságaim, démonjaim, amikkel naponta megküzdöm, de be is vallom másokkal ellentétben. Horkolok? Egy nehéz, kimerítő nap után szinte biztos, de ha odabújhatok Melléd, vagy Te bújsz hozzám megnyugszunk és már el is múlik a horkolás, helyette pihentető éjszaka, kipihent reggel vár. Kezdetben, aztán majd gyereksírásra ébredünk, mert éhes, éhesek és a kutyának, na jó macskának is enni kell adni! Disznót nem etetek, előre leszögezem! A személyes találkozást semmi más nem pótolja, üljünk le beszélgetni.
Ádám, 37 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Középvezető

Budapesten élek 2010 óta. 177-178cm, és 77-80kg.-ra nőttem, szürkés- kékes- zöld szemem van (mozaikszerű), és világosbarna/kicsit őszes hajam. Imádok: utazni (voltam már sok-sok helyen), kirándulni, túrázni, sétálni, extrém sportokat űzni: rafting, hegymászás, ejtőernyőzés (tandem és egyéni is), búvárkodás...Persze: rendszeresen futok, bringázok... :) is...
Attila, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Attila vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

András vagyok, 39 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fényképes budapesti társkereső nők

Anita - társkereső Budapest - 26 éves nő
Anita, 26 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
2 fotóval

Életvidám,határozott,házias,bújós,nőies,igényes,humoros,kreatív,empatikus.
Mária - társkereső Budapest - 70 éves nő
Mária, 70 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 fotóval

Írni mindent lehet, még azt is ami nem igaz. A személyes beszélgetésnél dől el, hogy valaki szimpatikus, vagy sem. Részemről nem szeretnék összeköltözni senkivel, egy kedves szabadidőpartnert keresek, aki el tudja viselni a kiskutyámat.
Ágica, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

őzvegy a munkám véget nagyon kevés szabad időm van,de ennek ellenére komoly végleges kapcsolatot szetetnék Természetgyógyászattal,gondozással és gyógymasszással foglalkozom
Viki, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 fotóval

Egy nyitott, életvidám, nőies 40-es vagyok. Keresek egy életigenlő, céltudatos Férfit, akivel kölcsönösen inspiráljuk egymást, megvalósítjuk saját és közös álmainkat!

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Tamás, 42 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.
3 fotóval

Sosem tudtam magamról írni de megpróbálom. Önálló, független és felnőtt vagyok. Az utóbbi húsz évet külföldön töltöttem, most megint itthon. Tudok főzni, mosogatni és takarítani - egy miligram macsó nincs bennem - egyenrangú partnert keresek de olyat aki még tud nő lenni és tudja azt is hogy mi is egy férfi. Szeretek olvasni, utazni, barátokkal talàlkozni, nevetni, új tapasztalatokat szerezni, idegen nyelveket tanulni/beszélni.
Attila, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
4 fotóval

Van egy 9 éves kislányom. Örülnék, ha neked is lenne gyereked! Délelőtt személyi edzőként, délutánonként tanárként dolgozom. Ha csak lehet megyek, utazok. Van, hogy a lányommal és van hogy nélküle. Olyan NŐT, TÁRSAT keresek, akinek a mozgás és az utazás hasonlóan fontos szerepet tölt be az életében!
Szilard, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
2 fotóval

Szeretnék egy olyan lányt találni, akivel meg tudom élni az életet. Nem nagyon hiszek fotókban, inkább a személyiséget keresem: valakit, aki mar felnőtt, de szeret bolondozni is, mert én is ilyen vagyok. Amúgy sokat sportolok: bicikli, túra, egyéb.
Lajos - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Lajos, 54 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
14 fotóval

Sziasztok lányok :Idézet. Várunk és közben szépen lassan eltelik az Életünk.... Várunk az idő múlik... De mi csak várunk..A pillanat elmúlik és a múlt része lesz...És mi csak várunk.... Gyerekek olykor fel borítják az ember életét, DE ez így jó. Aki bízik Önnönmagába...... az máris győztes, mert soha nem adja fel... Nem biztos hogy pont ( ÉN ) de vagyunk elegen férfiak... Tudom igazán nekem kéne a kezdeményezést DDEE a NŐ választ nem nem a Férfi. Továbbá Én a személyes találkozásban hiszek, Úgy mint annak idején.. Budapest-Velence orientált vagyok... Tisztelettel. Lajos.

Most online budapesti párkereső nők

Marianna - társkereső Budapest - 46 éves nő
Marianna, 46 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
3 órája lépett be

Nagyon szeretek élni. Kalandot, újdonságot, élményeket megélni. Aktív vagyok, ám tudok pihenni, és egyre többet szeretek csendben lenni. A világnak megfelelés helyett önmagam belső iránytűjét figyelem. Imádok másokra figyelni, az ember, mint olyan, számomra roppant izgalmas dolog. Ennél már csak a természet izgalmasabb. keresem is az alkalmat, hogy időt töltsek benne. A hegyek és a víz a kedvenceim. Már kisgyerekként örökmozgó voltam, ez mára szelídült, de vigyázat, a gyerek bennem az nem! Felnőttem, szeretek nő lenni, de ez nem kizáró ok, hogy a gyerek bennem is tovább éljen! Mindig van választásom, és én a vidámságot választom. Képes vagyok magamat is kinevetni. Szabad vagyok. Figyelj a szavaimra, klisék helyett tényleg azt mondom, ami van. Az egészség fontos számomra, testben, lélekben, szellemileg egyaránt. Tanulás, fejlődés, ez zajlik bennem és körülöttem. Sok tervem van, bakancslistám is, ha úgy tetszik. Hosszú, tartalmas életem lesz, ez egész biztos, hisz annyi kaland vár még. Készen állsz? Indulhatunk? Velem nem egyszerű, ám legalább nem is unalmas az élet.
Ágica, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

őzvegy a munkám véget nagyon kevés szabad időm van,de ennek ellenére komoly végleges kapcsolatot szetetnék Természetgyógyászattal,gondozással és gyógymasszással foglalkozom
Ildiko - társkereső Budapest - 49 éves nő
Ildiko, 49 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
21 perce lépett be

Szeretem a mai zeneket vidam termeszet vagyok es igazi szeretetre vagyok.
Hajni - társkereső Budapest - 47 éves nő
Hajni, 47 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
1 órája lépett be

Keresem,korban hozzám illő,fiatalos gondolkodású,tartós,komoly kapcsolat reményében regisztrált leendő társamat. Olyan férfit keresek,aki még ebben a korban is hisz a tisztességes kapcsolatban,szeretni,becsülni tud egy nőt. Tud és szeret időnként elutazni,kikapcsolódni,kirándulni,tud jó kedvű lenni az élet apró örömeit megélni. Alapvetően vidám természetű ,mosolygós vagyok,szeretek utazni,időnként kikapcsolódn. Az egészségügyben dolgozom ,ahol nagyon sok türelem és empátia szükséges ! Van két nagykorú gyerekem,akik már élik saját életüket.

Most online budapesti párkereső férfiak

Szilard, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
3 órája lépett be

Szeretnék egy olyan lányt találni, akivel meg tudom élni az életet. Nem nagyon hiszek fotókban, inkább a személyiséget keresem: valakit, aki mar felnőtt, de szeret bolondozni is, mert én is ilyen vagyok. Amúgy sokat sportolok: bicikli, túra, egyéb.
László - társkereső Budapest - 59 éves férfi
László, 59 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
3 órája lépett be

Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Azt viszont nem írtam hogy nem vagyok élő fizető és nem tudok írni ,csak ha rám írsz, köszönöm a kedvességet!!
Attila - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Attila, 35 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 perce lépett be

Nehéz pàr mondatban összefoglalni az egyéniségem, a céljaim és terveim úgy hogy azzal felkeltsem a Hölgyek érdeklődését, mégis megpróbálkozom egy rövid bemutatkozással. Mint ahogy sokan mások is, tartós párkapcsolatot jöttem keresni ide. Nem vagyok a szavak embere, az érzéseimet kevésbé mondom ki mind inkább kimutatom vagy éreztem. Fontos számomra, hogy egy olyan hölgyet találjak, akivel kölcsönös a vonzódás, de ezen túl az őszinteség és a bizalom is komoly erények nálam. Szeretek kirándulni rendszeresen sportolni, barátokkal bográcsolni vagy csak egy jót sétálni. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj bátran.
Tibor - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Tibor, 57 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
15 perce lépett be

Kereslek! A hétköznapokhoz, az ünnepnapokhoz, a szabadidőmhöz, az ÉLETEMHEZ!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Jozsi (42), Budapest
  boldog . boldogan élni eggy szerető társal
  budapesten élek kislányom egyedül nevelem szakácsként dolizom ...társam keresem
 • Lajos (54), Budapest
  Komoly kapcsi, félsiker.Másik meg van.
  Sziasztok lányok :Idézet. Várunk és közben szépen lassan eltelik az Életünk.... Várunk az idő múlik... De mi csak várunk..A pillanat elmúlik és a múlt része lesz...És mi csak várunk.... Gyerekek olykor fel borítják az ember életét, DE ez így jó. Aki bízik Önnönmagába...... az máris győztes, mert soha nem adja fel... Nem biztos hogy pont ( ÉN ) de vagyunk elegen férfiak... Tudom igazán nekem kéne a kezdeményezést DDEE a NŐ választ nem nem a Férfi. Továbbá Én a személyes találkozásban hiszek, Úgy mint annak idején.. Budapest-Velence orientált vagyok... Tisztelettel. Lajos.
 • Amália (67), Budapest
  Csinos kedves mélyérzésű értelmiségi nő
  Karcsú , nőies alkatú szőke, intelligens mélyérzésű sportos alkatú pozitív szemléletű utazás-természetkedvelő budapesti értelmiségi nő vagyok. Nyitott kreatív gondolkodású. A MÉRLEG jegyében születtem érdeklődési körömhöz tartozik még az ezotéria, asztrológia, szeretem a vizparti nyaralásokat, kirándulásokat Vizöntő Mérleg Rák partnert keresek. Tartós kapcsolatot keresek. Skorpió,Bak és Bika és jegyű emberek ne keressenek,semmi közös nincs bennünk.
 • Magdolna (64), Budapest
  Engedd el a múltat,élj a jelenben .
  Számomra az egyik legfontosabb dolog az őszinteség! Szeretek élni,és az élet is szeret! Magamrol írni hosszu lenne ,ezért ismerj meg ha van kedved?! Nem Budapesten élek már Gödöllőn lakunk több mint 20 éve de a gép mást nem engedett írni ,visszont Budárol költöztem ki(sajna).
 • István (59), Budapest
  Jobb késöbb, mint soha
  Szia! István vagyok 53-éves múltam, Budapesten a XVII.kerületben lakom. Én is független vagyok, és szeretnék megismerkedni korban hozzám illo hölgyel.(45-53év)
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Pest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Pest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest
Budapest

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.