Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest

Legújabb budapesti női társkeresők

Katica, 31 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
25 órája tag

Bármilyen meglepő is keresem az Igazit. Ha szeretnél egy helyes, kedves, intelligens társat, akkor....
Zsani - társkereső Budapest - 19 éves nő
Zsani, 19 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.
26 órája tag

Én egy barátságos lány vagyok, nagyon ragaszkodó vagyok és nagyon tudok szeretni. :) ritkán cigizem de akkor is szürke roppantos dohilt. és energia italt inni és csokit szoktam ennyi
Kitti, 18 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
26 órája tag

Kitti vagyok, 18 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Marine - társkereső Budapest - 21 éves nő
Marine, 21 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
27 órája tag

Hi... I\'am Marine, 21 years old and living in Budapest. Currently an Erasmus student, i would like to meet a man for a regular relationship. I ask to hungarian men (specially in Budapest) and not to foreigners, out in Hungary. Thank you.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Laci - társkereső Budapest - 30 éves férfi
Laci, 30 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
23 órája tag

Aki szeret: nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem... mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül, mert szeret!
János, 22 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
24 órája tag

"Letéptem ezt a hangaszálat Már tudhatod az ősz halott E földön többé sohse látlak Ó idő szaga hangaszálak És várlak téged tudhatod"
Dávid, 29 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
25 órája tag

Szeretek sportolni, szabadban lenni, utazni, alkotni, barkácsolni, hülyülni, az élet nagy dolgairól beszélgetni :)
Dániel - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Dániel, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
25 órája tag

Sziasztok!Szeretem az életet,vidám felfogású vagyok. Szeretek sportolni,de sok időm nincsen sajna rá! Szeretem a házias ételeket,a kávét,kirándulni,focizni. Aki szeretne megismerni az jól jár velem:)! Nem vagyok veszekedős típusú. Szeretném leélni valakivel az életem. Vidámnak lenni jó!!!:)

Éppen online budapesti társkereső nők

Kinga, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
1 órája lépett be

A mosoly hegyeket mozgat meg, kapukat nyit meg. Én nem félek mosolyogni :)
Krisztina, 22 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
3 órája lépett be

Egyelőre ismerkednék:) A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Életvidám, energikus, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel rendelkező nőnek tartom magam, nem kevés empátiával megáldva, amit nem utolsó sorban a tanulmányaim is megkívánnak:) Szeretem a jó filmeket, zenéket, szeretek túrázni, kirándulni, koncertekre járni. Ami a zenei stílust illeti, mindenevő vagyok, bár a szívemhez legközelebb a rock és metál áll. Ilyen jellegű koncerteken tudom leginkább kiereszteni a fáradt gőzt.:) Továbbá fontos szerepet játszik az életemben a sport, ami nélkül nem tudnám a napjaimat elképzelni.
Ildi, 42 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
1 órája lépett be

A fotóm a mai napon készült. 51 éves vagyok ellentétben a lapomon szereplő számmal. Harmónia függő vagyok, így magamhoz illő társat keresek. Nem pedig szeretőt, nem szexpartnert és nem havert.
Györgyi - társkereső Budapest - 36 éves nő
Györgyi, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 perce lépett be

Ismerkedni szeretnék. Utàlom a félremagyaràzàst, a hangzatos semmit mondó magyaràzàst.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Tamás, 54 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

"Ülj ide mellém s nézzük együtt az utat,mely hozzád vezetett. Ne törődj most a kitérőkkel én is úgy jöttem,ahogy lehetett. Hol van már, aki kérdezett, és hol van már az a felelet, leolvasztotta a Nap a hátamra fagyott teleket. Zötyögtette a szívem de most szeretem az utat,mely hozzád vezetett." /Csukás István/
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
2 órája lépett be

Igen, Téged kereslek. Feltéve, ha én is megfelelek Neked. Ha tudsz szeretni, akkor én is tudlak Téged. Nem, nem kalandot keresek, nem távkapcsolatot. Én független vagyok, tudok alkalmazkodni, de ez elvárás Feléd is. Nagyon fontos az együttlét, nagyon fontos, hogy megtaláljuk egymásban a társunkat. Nem kell egyformának lennünk, de nem lehetünk egymás ellentétei sem. Minden kapcsolat alapja az őszinteség, ami viszont alapja a bizalomnak, ami nélkül semmit nem ér az egész... És akkor egy pár kérésem lenne. Kérlek, ne jelölj kedvencnek fénykép nélkül! Gondolj bele, fordított esetben Te mit tennél! Ez nem könnyű műfaj, még fényképpel sem, de anélkül esztelenség. Aztán, ha mégis felfede valódat, nekem kell magyarázkodnom... Ha a herceget keresed, fehér lovon, na az se én vagyok. Nem vagyok milliomos életművész, sem anyagilag, sem pedig az időbeosztásomat illetően. De ha egymásra találunk, mindig lesz időd rám. Dolgozó ember vagyok, munkából élek. De az is fontos, hogy Neked is legyen énrám. Csak akkor kezdjünk bele, ha Te is tudsz alkalmazkodni, ha beleférek az életedbe! Csak akkor kezdjünk bele, ha valóban lezártad eddigi kapcsolatodat (kapcsolataidat!). Ha nyitott vagy az újra, ha az új életedben valóban társra vágysz. Akkor viszont bátran számíthatsz rám. Értem én, hogy már csak papíron, meg már semmi nincs köztünk, stb., de nem kérek belőle, sajnos eléggé rosszak a tapasztalataim. HA csak levelezni szeretnél, telefonálni, meg néha szórakozni mennél, válaszd a barátaidat. HA ezt mind szeretnéd, de társat keresel, aki melletted van jóban, rosszban, akkor viszont itt vagyok. Csak komoly kapcsolat érdekel, amelyben ugyan nem garantálható, hogy örökké tart (sajnos), de a szándék mindenképpen ez kell legyen! Csak annyit szeretnék, hogy szerethesselek és Te viszontszeress. Akivel együtt fekhetek le és mellette ébredhetek reggel. Nem érdekel a szabad, független élet, a nyitott kapcsolat. Ha önmagadat szeretnéd megvalósítani, akkor azt egyedül tedd! Röviden összefoglalva: akkor keress, ha Te is úgy indulsz neki, a hátralévő időre keresed a társadat, akivel szívesen összekötnéd az életedet! Köszönöm! Ezek után, ha nem ijesztettelek el, örömmel veszem, ha megtalálsz.
Bela, 32 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 órája lépett be

Optimista természetű embernek ismernek a barátaim. Alapvetően nyugodt és kedves hölgyet keresek.
István - társkereső Budapest - 47 éves férfi
István, 47 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
2 órája lépett be

A bemutatkozás –még a fotó is- megtévesztő lehet. A levelezés már segíthet egy kicsit a megismerésben (a hejesirás meg valszeg a zírásmód is árulkodik), de a személyes találkozást vélem célravezetőnek. Nyáron vízen-vízparton, esténként kettesben, hétvégén baráti körben vagy programot csinálva, de amit csak lehet a partnerrel gondolom. Állat és természetbarát vagyok, nem hibátlan, de nem unalmas. Örülök a jónak, nem rágódok a rosszon. Ha utazom, igyekszem nem a turisták által felkapott kétszáz méteren belül mozogni az adott országban. Nagyra értékelem a közvetlen nyíltságot, praktikák és máz nélkül. Egyébiránt pedig pont olyan vagyok, mint amilyennek az szeretne, aki engem keres :-) Nem alkalmi partnert keresek, hanem Társat. Ha a címkék és egyebek beleférnek az elképzeléseidbe, írj vagy nyomj meg valami itt szokásos gombot! :-) Biztosan van szőke herceg, fehér lovon! Kell, hogy legyen, hisz annyian beszélnek róla... U: Egy üres fotóablaknak, divatos napszemüvegnek vagy a nyaralás tájában elvesző pontszerű alaknak sajnos nem tudok sem kezdeményező, sem válaszlevelet írni. Egyrészt –szerintem- alap az arc vállalása (mondjuk egy 10 évnél frissebb fotóval), másrészt ugyan nem a külső a legfontosabb, de azért… A szem nem csak a lélek tükre.

Diplomás budapesti társkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 62 éves nő
Éva, 62 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Sok elvesztegetett év után döntöttem, végre elhúzom a függönyt, és körülnézek a kinti világban. Hiszem, hogy vár ott rám valami emberi, valai szép és színes jövő.
Szilvi - társkereső Budapest - 34 éves nő
Szilvi, 34 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
Főiskolát végzett

Társat keresek, felnőtt érzelmi intelligenciával, normális értékrenddel..Férfit...
Alexa, 16 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolát végzett

Szia, Alexa vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bea, 33 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

Szia, Bea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Mark - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Mark, 41 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Egyetemet végzett

I\'m a funny, kind guy looking for the same. I\'m creative and ambitious, I love my job but am interested in a lot of different things. Outside of work I go dancing quite a lot, write and love meeting new people and having new experiences. I guess what I\'m looking for is someone kind, fun, non-judgemental, someone who really cares about others and values every day of their lives. Really i\'m looking for the love of my life! I am living in Budapest at the moment and would love to meet someone.
Adrián, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

Magamat viszonylag csendes, jóhumorú, társaságkedvelő embernek tartom. Fizikai adatokat nem akarok írni ,mert pár képet többet mond. Párom keresem minél hosszabbtávra:).
Balázs, 31 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Péter, 63 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
Főiskolai diplomás (pedagógia)

Budapesti, független, főiskolát végzett férfi vagyok. Egy csinos, kedves hölgy ismeretségét keresem, komoly kapcsolatra.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mónika, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Határozott, őszinte, érzelemgazdag nőként jellemezném magam. Függetlenként keresem a határozott, életvidám, célokkal rendelkező, szintén független társam.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Mari, 63 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Megbízható, igènyes, pozitiv gondolkodàsú nôkènt Tàrsamat keresem
Timea - társkereső Budapest - 41 éves nő
Timea, 41 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Platina előfizető

Aki látni szeretné a szivarványt , annak meg kell tanulnia szeretni az esőt ....

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Marcell, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

#digital marketing #software development #travel #theatre #cinema #reading #social life #art #english #german #skiing #icehockey #cycling #sailing #basketball Nyitott gondolkodású, városi, Europäer vagyok, alapvetően nyugodt, de célratörő és határozott. Digitális marketinggel foglalkozom, ami megköveteli a folyamatos önfejlesztést. Szeretem a haladó és egyben elegáns gondolkodásmódot. A siker motivál leginkább. Szeretem a stílusos dolgokat, de nem ragaszkodom a posh világhoz, láttam belőle eleget. Így tehát szinte jöhet bármi, Szkéné vagy Zeneakadémia, underground helyek vagy Gozsdu, csak operett ne legyen... :) Fontos tudni rólam, liberális beállítottságú ember vagyok. Így nem szeretem a szélsőséges gondolkodást, a kirekesztést, annál inkább kedvelem a világ sokszínűségét. Gyerekeimet is a szabad gondolkodás, szabad szellem jegyében nevelem. Nyitott vagyok a világra, szeretek hasonló emberek társaságában lenni, de nagyon érdekelnek a - kulturális, sociális, tudásbeli - különbségek is. Nem nézem le a gyengébbet, inkább megpróbálom felfogni a különbség okát. És nem félek az erősebbtől, megpróbálok tanulni tőle is. Ha időm engedi képzem magam. Németül és angolul beszélek, jelenleg az olasz nyelvet tanulom. Jó lenne már végre találkozni egy csinos szociológussal! :)
Zoli - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Zoli, 48 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Egy tiszta érintés, Egy néma ölelés, Néha többet ér... A szótlan bölcsesség, A ritka tisztesség, Nékem többet ér... mindennél. Egy jó szó aranyát, az Érzés zálogát, Közös terveket; ennyit adhatok kincsként Neked. Társad a bajban Rosszban és jóban Magányodban, mélypontokban Napfényben, sárban Örömben, gyászban Szép napokban, vesztes harcban
Viktor, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Viktor, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Írok ide hogy fogyjon a karakter, de nem gondolom hogy ebből fogsz megismerni. Meg úgyse olvassa senki.

Keresztény budapesti társkereső nők

Szilvia, 42 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hite: református (alkalmanként)

Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Angelika - társkereső Budapest - 62 éves nő
Angelika, 62 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Életvidám, független pozitív gondolkodású nő vagyok. Magamra,és környezetemre egyaránt nagyon igényes. Munka utáni szabad időm rendszeres sporttal, kirándulással kutyáim sétáltatásával töltöm. Hasonló adottságú társat keresek.
Edina, 32 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

meg csak most regisztrálok, ezert egyelőre ide csak ennyit írok.
Tünde - társkereső Budapest - 18 éves nő
Tünde, 18 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Mivel az emberek 90%-a úgysem olvassa el,ezért felesleges ide bármit is írni.Ha valakinek szimpatikus vagyok akkor az úgyis ír! :)

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Viktor - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Viktor, 45 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Szia! Amit bárkinek elmondhatok: társat keresek, igazi társat. Független vagyok, önellátó, optimista, ügyes kezű, dolgozom, sportolok, pihenek. Van három nagykorú gyermekem, mindháromnak saját élete van. Most csak az enyémre figyelek, és ha szeretnéd, a tiédre is. Szeretek utazni, bírom a közös wellness hétvégéket. A belső értéket többre tartom, mint a külsőt. A szex fontos, de nem a legfontosabb. Jobban bízom a személyes találkozóban, mint a chat-es mesékben.
Balázs - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Balázs, 50 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Társat keresek hosszútávra, akivel vidáman tudnám folytatni az életet. Katolikusként szeretnék jót tenni a környezetemmel és ugyanakkor kiélvezni az élet örömeit. Szenvedélyeim az olvasás, az opera, az utazás, némi sport különösen a síelés, a gyerekeim.
József, 40 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
vallása: római katolikus

Boho férfi vagyok Szeretni tudok remélem találok párt.
Edi - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Edi, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

céltudatos, magabiztos vagyok. Legyél Te is ilyen !

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Vivi - társkereső Budapest - 26 éves nő
Vivi, 26 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Majd megismersz :) Remélem szimpatikus leszek a számodra
Krisztina - társkereső Budapest - 23 éves nő
Krisztina, 23 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Filmproducer és Pénzügyi tanácsadó vagyok. Keresem hasonló kvalitású társamat.
Alexandra, 26 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Kedves Olvasó! Egy kommunikatív, káros szenvedélyektől mentes nő vagyok. Szeretek olvasni, színházba járni, elmerengeni egy-egy filmdrámán, jót kacagni egy vígjátékon, nagyokat sportolni, élvezni az életet. Nem a másik felem keresem, hiszen magam kerek egésznek érzem, hanem egy társra vágyom, akivel egymás mellett állhatunk a boldog és kevésbé örömteli percekben, feltöltjük egymást, aki támasz, barát, s a mély, tiszta szeretet megtestesítője is egyben. Kérem, házasok/párkapcsolatban élők, alkalmi kalandra vágyók ne keressenek! Nem levelezőpartnert keresek, néhány levélváltás után a személyes találkozás dönti el, van-e szikra vagy sem.
Orsolya, 28 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Amit magamról gondolok, tudok hogy barátkozó típus vagyok, szeretek néha lökött gyerekes lenni, de tudok komolyan is viselkedni, ezek persze mindig a helyzettől és társaságtól is függnek. Szeretek sportolni, táncolni, kirándulni és pókerezni, de a snapszer sem áll tőlem távol. Álmom, célom nemzetközi utazások, úgymond Világlátás . Nem vagyok "saláta evő" Nő! Szeretek jó ételeket enni. Imádom például a szalonnát, hagymával.? Egyenlőre csak csevegni, beszélgetni szeretnék, aztán hogy mit hoz a jövő azt nem lehet tudni... ?

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 23 éves férfi
Tamás, 23 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Sziasztok! Írj bátran , nem harapok :) Hasonló korú lányok előnyben :)
Karcsi, 28 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Szia Karcsi vagyok, ha van merszed tedd fel "A" kérdést :) Hös szerelmes típus. Azt tartom, ha jó ember vagy bevonzod a jó dolgokat. Mindig is kiváncsi voltam, ha szembejönnél velem az utcán meg kérdeznéd-e merre tartok.
András, 28 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Tanuló optimista vagyok.Remélem itt összehoz azzal a lánnyal a sors aki a hétköznapokba kerül ???? Szeretem a humort és a zenét.Szeretek új dolgokat felfedezni és kilépni a hétköznapokból. Szeretek bográcsolni, strandolni, túrázni és ha megkérdeznek mi érdekel és nem én beszélek itt össze vissza magamban...
Attila - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Attila, 26 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Attila vagyok, 26 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as budapesti társkereső nők

Viki - társkereső Budapest - 32 éves nő
Viki, 32 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Elég régóta "társkeresőzöm"... Lényegében amióta ez elindult (anno még más néven ...). Az évek során egyre rosszabb tapasztalatokat gyűjtöttem. .. Nem, nem vagyok függő. Nem, nem ez az életem... Évekig voltam egyedül, de néha regisztráltam, hátha... Szóval ahogy múltak az évek, azt tapasztaltam, hogy az emberek egyre gusztustalanabbak... Szeretném ha tudnátok... Nem attól Férfi a férfi: - Hogy egyszerre több vasat tud tartani a tűzben ... - Hogy belerúg bárkibe, mindenkibe (mert azt hiszi megteheti) - Hogy összetör egy nőt ... Jobb esetbe egyet ... Egy igazi Férfi: - Melletted van a bajban is, - Átölel, megvigasztal - Szeret, félt, óv és felemel ... De sajnos itt én még ilyennel nem találkoztam. Hiába van akkora karod, mint 3 másiknak Hiába van meg mindened (anyagiak), ha belül üres vagy... Hiába van meg mindened, ha még sincs semmid,mert nektek semmi sem szent... Nem ismertek irgalmat ... Nem ismeritek azt a szót, hogy tisztelet... Létezik egyáltalán még Férfi??? Akinek nem kell tartalék nő ahhoz, hogy ha nem jössz össze az a Nő, akire vágyik, legyen kéznél egy másik, nehogy összeomoljon... Nektek tényleg semmi sem szent? Nem vágytok nyugalomra, békességre, családra??? Ha igen, akkor minek kell minden nőnek hazudoznotok? Hol van manapság a tisztelet, a tisztesség, a becsület, a sírig tartó szerelem? :) NEM KERESEK SENKIT, CSAK JÓ LENNE HA SZEMBESÜLNÉTEK ÖNMAGATOKKAL! :) Nekem innen nem kell senki!!!! Jaaaj, nagyon cukik vagytok! :D Nem, nem vagyok beteg! :D Nem, a monológom rám nem igaz! :) És nem hiszem, hogy bárki is feltudná kelteni az érdeklődésem.... És nem hinném, hogy itt valaha megtudnék bízni bárkiben is ;) Akik írnak és abba a pillanatban tiltanak is ... És abban a pár sorban elhordanak mindennek ... :) Gratulálok nekik! Igazi férfiak ... :D Sajnos a mai ffi társadalmat ilyen ffiak alkotják . .. Ne általánosítsak? De hát ilyen egy átlag ffi :)
Bogi, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Az átlagosnál többet mosolygok! ???? Szeretem a jó humort!
Virág, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Szeretem megélni a pillanatot, mindenben meglátni a szépet! Az élet adta lehetőséget kihasználni! Szeretek a a fellegekben lenni, akár egy szikla tetején egy repülőn vagy csak egy kiláton! Nyáron vizparton, télen jégen, ősszel erdőben lenni.
Ivett, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Mindegy minden,csak HIP HOP legyen :) Carpe Diem!:)

30-as budapesti társkereső férfiak

Krisztián, 33 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

Krisztián vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Nyitott, optimista, megoldás-orientált embernek tartom magam, aki határozott célokkal rendelkezik mind karrierben, mind magánéletben. Nem dohányzom és ezt a társamtól is elvárom. Szeretek és rendszeresen szoktam sportolni, motorozni, utazni. =) Olyan nőt keresek, aki fizikailag és lelkileg is rendben van, aki tesz azért, hogy boldog legyen.
Zsolti - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Zsolti, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Családot, gyerekeket szeretnék a megfelelő társtól. Amúgy egy átlagos, hűséges, természetet kedvelő ember vagyok. A többit majd személyesen. A személyes találkozások híve vagyok...
Csaba, 37 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Tisztában vagyok magammal és azt hogy mik a céljaim mit szeretnék az élettől és ezért teszek is. Szeretnék megismerni egy kedves csinos lányt akivel jól érezzük magunk és tudjuk működtetni a dolgokat. Fontos hogy legyen meg a kölcsönös vonzalom, legalább 1 közös hobbi és közös jövőkép.

Középkorú budapesti társkereső nők

Nikoletta - társkereső Budapest - 42 éves nő
Nikoletta, 42 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.

Talpraesett,csinos nő vagyok.Szenvedélyes,ha kell -nagyszájú,harcias ,de bújós kiscica is szoktam lenni :) Úgy látom,kihagytam 2 NAGYON lényeges dolgot..Van egy 3 éves kisfiam,és egy közép termetű kutyám.Így teljes a kép...Csak hogy ne fussunk felesleges köröket :)
Liz, 41 éves
Társkereső Budapest, I. ker.

Ezt majd később szeretném kitölteni, most nem írnék bemutatkozó szöveget.
Mária - társkereső Budapest - 46 éves nő
Mária, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szép napot! :) Szeretnék egy kedves, megbízható, humoros, társra lelni aki független és nem dohányzik... Vidámság és optimizmus jellemző rám. Mivel sudár vagyok ezért legalább 182 cm magas urak jelentkezését várom... :)
Erika, 46 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Kedvenc sztorim :) Volt egyszer messzi földön egy gyönyörű, önálló, magabiztos hercegnő, aki egy szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn a kristálytiszta tó partján környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy békát. A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta: "Oh, csodálatos hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor, drágám, összeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké hálás és boldog lehetnél." Aznap este, miközben a gyönyörű hercegnő könnyű vacsoraként fehérborban és enyhe hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott,magában elmosolyodva így szólt: "... én kurvára nem így gondolom".

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Miki, 40 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Légy kedves,és vidám a többi jön magától. És ha egy kicsit romantikus is vagy,maga a tökély :)
Zoltán - társkereső Budapest - 42 éves férfi
Zoltán, 42 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Olyan hölgyet keresek, aki komoly kapcsolatot keres. Akár van gyermeke akár nincs, nem számít!
Laci - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Laci, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Szeretek adni, tudván, hogy az ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották és adják, de azt is tudom, hogy jobb adni mint kapni. Vidám és pozitív alaptermészetemből következik, hogy szeretek nevetni. Merthogy a nevetés az élet sója. Nevetek a tévedéseimen, miközben igyekszem okulni is belőlük. Törekszem tréfásan felfogni a megpróbáltatásaimat, de erőt is meríteni belőlük. Vidulok a nehézségeken, viszont mindemellett mindent megteszek, hogy eredményesen le is küzdjem őket.
Tamás, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Vidám, de olykor komoly, felelősségteljes ember vagyok. Olyan kapcsolatra vágyom, amelyben a Nő valóban ki tud teljesedni a boldogságban és a szépségében, hiszen ezáltal tud a férfi is szeretetet adni. Konzervatív értékrendnek tűnik, ám én még hiszek a klasszikus férfi- Nő szerepekben.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Katalin - társkereső Budapest - 53 éves nő
Katalin, 53 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Határozott, igényes de nagylelkű nő vagyok. Független, intelligens, energikus társat keresek érzelmi alapon működő szabadidős kapcsolathoz.
Andrea, 54 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Olyan férfit keresek, akinek nincs rám szüksége ahhoz, hogy boldog legyen, de velem is boldog. Aki megnevettet, megérint, és emlékszik a kis hülyeségeimre. Akitől én leszek boldog. Nem attól, hogy szerelmes belém, hanem attól, hogy ez fontos neki, és erre figyel. Aki a pillanatért tud lelkesedni, és élményeket akar begyűjteni. Aki iszik és táncol, ha buli van. Aki sportol/mozog valamit. Aki nem tökéletes, de kompromisszumok nélkül is elég jó pasi. És legalább olyan dinamikusan vezet, mint én.
Klara - társkereső Budapest - 59 éves nő
Klara, 59 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

Klara vagyok és özvegy szeretnék korban hozzám illő társat akivel mindent meg tudok beszélni.
Zsuzsa - társkereső Budapest - 51 éves nő
Zsuzsa, 51 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Minden tekintetben független nőként keresem társamat. Kizárólag nem dohányzó, max.57 éves úriemberek jelentkezésére számítok. Bocs, de a mackókat csak plüss formában kedvelem.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Béla, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Vidám kedves hölgyet keresek kortól fuggetlen. Mèg tudok szeretni és akarok is...személyes találkozás híve vagyok csörges még vissza hivlak *moderálva* Bela
Attila - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Attila, 52 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

52 éves 170 magas vékony sportos fiatalos vidám romantikus elvált férfi vagyok.Szeretem a természet állatbarát vagyok az őszinteség hűség nagyon fontos számomra és ezt elvárom a jövendő társamtól is !Keresem azt a 42-50 év közti vékony vagy átlagos testalkatú fiatalos hölgyet Budapest és annak max 60 km körzetéből ki párom lenne életem második 50 évére .
István - társkereső Budapest - 57 éves férfi
István, 57 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Realista vagyok, két lábbal állok a földön. Hasonló felfogású párt keresek. Hölgyeim, nagyon sokan álomvilágban élnek, úgyhogy kitartás és türelem!
József - társkereső Budapest - 64 éves férfi
József, 64 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szeretnék megismerkedni olyan valakivel aki igazi társam lenne a hátra lévő időben,és akivel a zöldséges kerttől a szinházig meg tudok jelenni, és ha megszólal a zene nem rest felállni!.Szeretem a zenét táncot,sportot a gyerekeket,az állatokat és még sok sok mindent, szeretnék szeretni .

Elit budapesti társkereső nők

Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)
Csilla, 44 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Középvezető

Azt szeretem, ha mások dicsérnek. Természetes, jókedvű, sportos nő vagyok :-)
Orsi - társkereső Budapest - 27 éves nő
Orsi, 27 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
Középvezető

Egy életvidám, ugyanakkor komoly gondolkodású nő vagyok. Nagyon szeretek élni és szeretem az élet által felkínált lehetőségeket kihasználni: élvezem a barátaim társaságát, a természet szépségét, a finom ételeket, a sportokat és a munkát is... És szeretném, ha egy fárasztó nap után a társam mellett pihenhetnék le otthon...
Erika - társkereső Budapest - 56 éves nő
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Középvezető

NŐ vagyok és tudom mit akarok - itt és most a FÉRFIT, egy olyat, akivel beszélgetni is lehet, akivel el lehet menni mondjuk színházba, meginni egy pohár bort. egy olyat, akinek nem gáz, ha megölel az utcán, aki vonzó szellemileg és fizikailag is, aki örömmel töltene velem hetente egy-két estét Jelentkezz bátran, ha úgy érzed téged kereslek, vagy kíváncsi vagy.

Elit budapesti társkereső férfiak

Józsi, 36 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Tökéletes herceg lennék fehér lovon, aki körbe akarja utazni az egész világot? Nem hinném, bár szeretek utazni, de a 80 nap alatt a Föld körül Villy Fogját nem rólam mintázták. Vannak jó és rossz tulajdonságaim, démonjaim, amikkel naponta megküzdöm, de be is vallom másokkal ellentétben. Horkolok? Egy nehéz, kimerítő nap után szinte biztos, de ha odabújhatok Melléd, vagy Te bújsz hozzám megnyugszunk és már el is múlik a horkolás, helyette pihentető éjszaka, kipihent reggel vár. Kezdetben, aztán majd gyereksírásra ébredünk, mert éhes, éhesek és a kutyának, na jó macskának is enni kell adni! Disznót nem etetek, előre leszögezem! A személyes találkozást semmi más nem pótolja, üljünk le beszélgetni.
Ádám, 42 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Budapesten élek 2010 óta. 177-178cm, és 77-80kg.-ra nőttem, szürkés- kékes- zöld szemem van (mozaikszerű), és világosbarna/kicsit őszes hajam. Imádok: utazni (voltam már sok-sok helyen), kirándulni, túrázni, sétálni, extrém sportokat űzni: rafting, hegymászás, ejtőernyőzés (tandem és egyéni is), búvárkodás...Persze: rendszeresen futok, bringázok... :) is...
Attila, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Attila vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

András vagyok, 39 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fényképes budapesti társkereső nők

Tímea, 42 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
4 fotóval

Sport, kiràndulás, mozi,fesztivàlok, gasztronómia és minden ami jó .... :)
Anita - társkereső Budapest - 26 éves nő
Anita, 26 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
2 fotóval

Életvidám,határozott,házias,bújós,nőies,igényes,humoros,kreatív,empatikus.
Ágnes - társkereső Budapest - 55 éves nő
Ágnes, 55 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
1 fotóval

Igy az élet derekán?Kedves és vidám vagyok! !Szeretem a romantkkus zenét,a táncot,a vigjátékokat......Szeretném mindezeket egy hasónló érdeklödésű férfival megélni!
Mária - társkereső Budapest - 70 éves nő
Mária, 70 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 fotóval

Írni mindent lehet, még azt is ami nem igaz. A személyes beszélgetésnél dől el, hogy valaki szimpatikus, vagy sem. Részemről nem szeretnék összeköltözni senkivel, egy kedves szabadidőpartnert keresek, aki el tudja viselni a kiskutyámat.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Csaba, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 fotóval

Az embereknek szükségük van segítségedre, de ha segítesz, támadás érhet, mégis segíts! A legjobbat add a világnak, amid csak van, s ha verést kapsz cserébe, mégis a legjobbat add a világnak, amid csak van!
Tamás, 42 éves
Társkereső Budapest, Budapest ker.
3 fotóval

Sosem tudtam magamról írni de megpróbálom. Önálló, független és felnőtt vagyok. Az utóbbi húsz évet külföldön töltöttem, most megint itthon. Tudok főzni, mosogatni és takarítani - egy miligram macsó nincs bennem - egyenrangú partnert keresek de olyat aki még tud nő lenni és tudja azt is hogy mi is egy férfi. Szeretek olvasni, utazni, barátokkal talàlkozni, nevetni, új tapasztalatokat szerezni, idegen nyelveket tanulni/beszélni.
Simon, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
3 fotóval

Hölgyeim! Ez a Ti oldalatok... nyugodtan lehet nektek is érdeklődni, írni, hiszen mindannyian azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk a megfelelő Társat! Csak egy esély! Neked, s nekem! Nyugodt természetű, család-centrikus, érzelem-gazdag, gyermekszerető embernek tartanak. Van egy 10 éves gyermekem, szeretem a kulináris élményeket. Még aktívan sportolok (tenisz). Harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatot keresek.
Attila, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
4 fotóval

Van egy 9 éves kislányom. Örülnék, ha neked is lenne gyereked! Délelőtt személyi edzőként, délutánonként tanárként dolgozom. Ha csak lehet megyek, utazok. Van, hogy a lányommal és van hogy nélküle. Olyan NŐT, TÁRSAT keresek, akinek a mozgás és az utazás hasonlóan fontos szerepet tölt be az életében!

Most online budapesti párkereső nők

Tünde - társkereső Budapest - 18 éves nő
Tünde, 18 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
1 órája lépett be

Mivel az emberek 90%-a úgysem olvassa el,ezért felesleges ide bármit is írni.Ha valakinek szimpatikus vagyok akkor az úgyis ír! :)
Bea, 33 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
30 perce lépett be

Szia, Bea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Renáta - társkereső Budapest - 42 éves nő
Renáta, 42 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
1 órája lépett be

Renáta vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Klára - társkereső Budapest - 45 éves nő
Klára, 45 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 órája lépett be

A tudományos kutatások bizonyították, hogy akik párkapcsolatban élnek, boldogabbak, egészségesebbek és hosszabb életet élnek, mint az egyedül élők. Már ez elég indok ahhoz, hogy neki vágjak ennek a keresésnek, hogy megtaláljam a párom. Keresem a női mivoltom férfi reinkarnációját, de mivel belőlem is csak egy van, elég nehéz dolgom lesz - úgy hogy lehet ezen még vátoztatok és bővítem a kört. :) Sok sikert !

Most online budapesti párkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 23 éves férfi
Tamás, 23 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
3 órája lépett be

Sziasztok! Írj bátran , nem harapok :) Hasonló korú lányok előnyben :)
Tamás, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
32 perce lépett be

Vidám, de olykor komoly, felelősségteljes ember vagyok. Olyan kapcsolatra vágyom, amelyben a Nő valóban ki tud teljesedni a boldogságban és a szépségében, hiszen ezáltal tud a férfi is szeretetet adni. Konzervatív értékrendnek tűnik, ám én még hiszek a klasszikus férfi- Nő szerepekben.
Csaba, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 órája lépett be

Az embereknek szükségük van segítségedre, de ha segítesz, támadás érhet, mégis segíts! A legjobbat add a világnak, amid csak van, s ha verést kapsz cserébe, mégis a legjobbat add a világnak, amid csak van!
Gabor - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Gabor, 35 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
2 órája lépett be

Szia, Gabor vagyok, most is tudtam volna többet írni, csak jött egy orángután!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • János (39), Budapest
  Kedves nőt keresek!
  188 cm magas, vagánynak mondható srác vagyok! 20-38 év közötti még gyermektelen nővel ismerkednék meg, hosszú kapcsolat reményében! Budapesten élek és dolgozom is! Szeretek kimozdulni, autókázgatni, zenét hallgatni, néha olvasni, moziba menni, strandra, és fürdőkbe járni, igényes jó bulikban részt venni! Ha tetszem, írj, vagy jelezd!
 • Ákos (45), Budapest
  Találj meg!
  Budapesti férfi vagyok. Nem alakalmi kapcsolatot, hanem társat keresek.
 • Geza (64), Budapest
  szeretet az élet alapja
  N. Geza vagyok Budapestről. Vizöntö és szangvinikus tipus vagyok . Szeretem a természetet, fákat,tavakat, tengert és v.mennyi állatot. Szabadidőben barkácsolok,kertet müvelek, olvasok, pc.-k .64 éves vagyok,gyermekeim őnnállóak. Zenében a klasszikusok előnyben, egyébként Boney M, Maté P, Abba, Zseda, Zoltán E. Szeretek élni !!!!!!! Szeretnélek megismerni,ha kedves, házias, becsületes ember vagy !!!!
 • Máté (20), Budapest
  Mindig a próba, mindig a bukás. Sebaj. Kezd újra.
  Írhatnék ide akármennyi sort is, nem ér annyit, mint egy személyes találkozás pár perc erejéig is akár. De azért megpróbálom. :) Ahogy profilom is írja, Máténak hívnak, Budapesten végzem tanulmányaimat az ELTE-n, második évemet kezdtem idén, az óráimat váltakozó sikerrel végezve. :) Szintén itt lakom jelenleg kollégiumban, de szeretnék suli után is itt maradni. Hobbijaim közé igen sok minden sorolható: szeretek sportolni, zenét hallgatni (kizárólag csak jó zenét!), beszélgetni, csak úgy sétálni egyet, szórakozni szűk baráti társaságban, de egy jó filmet se vetek meg olykor, ami vígjáték, horror, krimi, az jöhet nyugodtan. :) Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, és előbb találtál rám esetleg, mint én rád, várom üzeneted. :)
 • Józsi (26), Budapest
  Sziasztok!
  Társkeresés céljábol vagyok itt, Ismerkedni szeretnék Budapesti lányokkal, komolyabb kapcsolatot keresek.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Pest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Pest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest
Budapest

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.