Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Csikszereda

Legújabb női társkeresők

Adél - társkereső Csíkszereda - 43 éves nő
Adél, 43 éves
Társkereső Csíkszereda
42 napja tag

Egy barna hajú,barna szemű ,középkorosztályos személyt keresel.........................Itt vagyok.......................ÍRJ,bátran,mert válaszolok.
Réka, 36 éves
Társkereső Csíkszereda
307 napja tag

" Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban. A férfi, aki vonz engem, lehet magas vagy alacsony, szőke vagy barna, jóképű vagy kevésbé jóképű. A vonzó külső egymagában nem feltétlenül van hatással rám. Ha egy férfi rendelkezik azzal a meghatározhatatlan tulajdonsággal, amelyet nem tudok másként hívni, mint "melegség" vagy "vonzerő", akkor jól fogom érezni magam mellette." (Audrey Hepburn)
Csilla - társkereső Csíkszereda - 46 éves nő
Csilla, 46 éves
Társkereső Csíkszereda
464 napja tag

szeretek olvasni, szeretem a munkám, szeretek színházba járni, tekeregni, utazgatni bocsi...tekeregni a leginkább
Edit - társkereső Csíkszereda - 41 éves nő
Edit, 41 éves
Társkereső Csíkszereda
1124 napja tag

Üdvözöllek az oldalamon! "Az igazi szerelem felemel és mindig többre sarkal,lángra lobbantja a szívünket,békét teremt a lelkünkben és az elménkben! "Nőből vagyok, tehát nem várom a csodákat, hanem megteremtem" "Nem az van hatással a jelenre,amit a múltban tettél,hanem amit a jelenben teszel,az teszi jóvá a múltat és változtatja meg a jövőt"Paulo Coelho "Csak két nap van egy évben, amikor semmit nem tehetsz: Az egyik a tegnap, a másik a holnap. Tehát csak a MA a megfelelő nap arra, hogy szeress, hogy higgy, és elsősorban hogy ÉLJ!" -Dalai Láma Sportoltam örök életembe: BEAC MAFC Egyetem sport klubnak leigazolt ifi ezüst érmes atlétája voltam Magyarországon 15 km-en, Magyar Női válogatott jégkorong csapatban is benne voltam, sport lovagoltam, 16 éve snowboardozok, 2001-ben versenyeztem utoljára. Szeretek úszni, bringázni, görkorizni, jégkorizni, túrázni, az életem során nagyon sok sportot kipróbálhattam és jónak is tűntem benne de nem akartam tovább folytatni, kajak-kenú, sárkány repülő, motorozás, jetsky, vitorlázás. Még nem sikerült egyszer sem kipróbálnom a szörföt, ejtőernyős ugrást, a búvárkodástól irtózok. Nagyon szeretem a kirándulást, utazást, a táncot kettesben, szuper filmeket, kézműveskedés több területét és az érdekes sütiket, torták készítését, szeretek kreatív lenni. Mindig kitalálok valami finomat, kombinálom a recepteket. Egészséges életmód az életem része, ezért egészséges is vagyok. Számomra fontos a lendület, a megvalósítás, a kihívás.Az álmaimat megvalósítom, viszont nem egyedül akarom mindezt megvalósítani, szükségem van egy tisztességes, őszinte, megbízható férfira aki mellettem van mindig és szeret, szüksége van rám és a gyerekeimre és értékel! Erdélyben születtem, értékelem a hagyományt amit ismerek és a gyerekeimnek is tovább adok. Köszönöm szépen hogy megnéztél és a többi majd rajtunk múlik! Megkérlek szíveskedjél e-mail címet írni, csak arra tudok válaszolni. Most te jössz, szeretnék hasonlókat tudni rólad. Mindenben mindig a legjobbat kívánom nagyon sok szeretettel. Vigyáznunk kell a szívünkre, mert az adja meg..... folytatásként olvass bele a naplómba, értékes mondanivalója van számodra. Üdvözlettel Edó.

Legújabb férfi társkeresők

Isti - társkereső csikszereda - 24 éves férfi
Isti, 24 éves
Társkereső csikszereda
30 napja tag

hat hogy is mondjam ahoz hogy megismerj beszelnunk kell
Levi, 38 éves
Társkereső Csíkszereda
67 napja tag

Az a tipusu ember vagyok aki egyedul is jol erzi magat ,inkabb egyedul mint egy eroltetett kapcsolat. Viszont szeretnek talalkozni azzal a valakivel akivel osszeillunk es kozos jovot lehet elkezdeni.
Tibi - társkereső Csíkszereda - 43 éves férfi
Tibi, 43 éves
Társkereső Csíkszereda
77 napja tag

Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között... és megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal... és kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó... és hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével... és rájössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveled hát saját kertecskédet, magad ékesíted fel lelkedet, nem mástól várod, hogy virágot hozzon neked. És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz… Hogy valóban erős vagy. És valóban értékes
Robert - társkereső Csikszereda - 28 éves férfi
Robert, 28 éves
Társkereső Csikszereda
85 napja tag

szeretnek meg ismerni egy hozzam illo holgyet lanyt

Éppen online társkereső nők

Nora, 41 éves
Társkereső Amsterdam
0 perce lépett be

Az oszintesseg es sziv a legfontossabb a szamomra,tobbi majd kiderul.......
Hédi - társkereső Esztergomhoz kozel - 53 éves nő
Hédi, 53 éves
Társkereső Esztergomhoz kozel
2 perce lépett be

- én is ilyennek tartom magam... Szeretek kirándulni, utazni, természetben barangolni. Pozitívan gondolkodom és életemet is csak az ilyen irányú gondolatok alá rendelem. Személyes találkozás híve vagyok..... Mivel nem vagyok előfizetéses, kérek email címet, vissza írok....
Márta, 57 éves
Társkereső
3 perce lépett be

Elvált asszony vagyok,a korommal ellentétben fiatalos kűlsővel,egy felnőtt es önálló gyerekkel.tehát mondhatom azt hogy egyedül élek.Ha magamról kell irjak, zavarba jövök, mert nehezen találom a szavakat.Egy vidám beállitottságú, pozitiv gondolkozású,kirándulásokat és sportot kedvelő nő vagyok,a tökeletességet igyekszem elérni a szó jó értelmében.Keresek egy olyan párkapcsolatot ahol a szeretet és a kölcsönös megbecsulés napirenden van, ahol az erotika lebeg a levegőben.evvel elárultam azt is hogy szerintem a vonzódásnak nincs korhatára. Romániai vagyok és kint dolgozom Angliában.Itt is fogok maradni , hacsak a magánéletem nem hoz változást.Az eredeti felkészültségem az IT területén van, számitógép programozó elemző mérnök vagyok.Egy másik képesitésem mérlegképes könyvelő, amit közel 15 évig űztem.Posztgraduális végzettségemet a pénzgazdálkodásban véglegesitettem Cambridge ben, most piackutatással foglalkozom.Akiknek, mint Randivonal.hu tagoknak, az országommal van egy problémájuk, mint ez többször meg is történt, kérem őket csak lépjenek a következö nőtag weboldalára.Köszönöm.
Ida, 61 éves
Társkereső Prága
6 perce lépett be

Aktív, mozgást szerető, életvidám lélek vagyok. Imádom a napfényt,a tengert. Gyönyörü városban, a száztornyú Prágában, a finom sör hazájában élek. De el tudom képzelni életemet ugyanúgy máshol is. Hiányzik az életemböl a szeretet. Vajon be lehet még pótolni a lemaradást? Nagyon nem jó egyedül, már igazán jó lenne egy igazi társra akadni, akivel büszkén lépdelnénk az élet (igaz nem mindig) napos oldalán. De hát könnyebb ketten, mint egyedül. Sajnos ezen az oldalon sok az inaktív ember. Van itt valaki, aki tényleg komolyan társat keres? Én, ha megyek az utcán, sajnos nem magyar emberekkel találkozom, így kicsit nehezebb a helyzetem, de gondolom tobben is vannak így, akik kulfoldon élnek.

Éppen online társkereső férfiak

Levente - társkereső Románia - 48 éves férfi
Levente, 48 éves
Társkereső
1 perce lépett be

Szeretem a természetet,a tudományos dolgokat,keresztrejtvényeket szerkesztek,készítek, különböző lapoknak,újságoknak. Pedagógus vagyok,itt tanítok a község területén. Humoros beállítottságú vagyok,mindenről lehet velem beszélgetni,szeretem az őszinteséget,az igazságot,a becsületességet. Nem vagyok sértődékeny, nagyon türelmes vagyok mindenhez,mindenkihez, ritkán vagyok ideges,haragos,elnéző,megértő vagyok.A kajában nem vagyok válogatós,mindent megeszem.Nagyon szeretem a gyerekeket,nagyon szeretek velük foglalkozni,mint tudományos,mint sport téren.Imádok sakkozni,asztaliteniszezni,kosarazni,focizni,kézilabdázni,jó úszó vagyok.Nagyon szeretek kirándulni, a természetbe járni,szeretem a hegyeket,a tengert.Napi renden vagyok a politikában,a divatban,a modern új dolgokban.Imádom a művészetet,a történelmet,a,földrajzot,állatbarát vagyok.Sajnos nem vagyok előfizető,e-mail vagy más kapcsolat elérhetőséget kérek.Több információ rólam:nézd a naplómat!!! Ha szimpatikus vagyok számodra,írj nekem!
György - társkereső buchschachen - 52 éves férfi
György, 52 éves
Társkereső buchschachen
3 perce lépett be

majd késöbb irok ide még nem tudom hogy mit irjak.
János - társkereső Pierre, Dél Dakota - 67 éves férfi
János, 67 éves
Társkereső Pierre, Dél Dakota
4 perce lépett be

Jánosnak hívnak. Itt élek 33 éve az USA-ban. 1948 Június 18-án születtem, Miskolcon. Otthon az egészségügyben dolgoztam, mint ideg-elme szakápoló. Nyugdíjas vagyok, szabad időmben horgászom, vagy többnyire verseket írok. Rossz lefeküdni egyedül, és az is rossz, hogy senkinek nem tudom mondani, - Jó reggelt. Hogy aludtál az éjszaka? Remélem, szép napunk lesz! 7-8 éve váltam el. Felneveltem két gyermekem, egy fiú és egy lányt. Na, OK. Ennyi a bemutatkozásból... Üdv: János
Csaba, 40 éves
Társkereső Rastatt
4 perce lépett be

Megtalálom az összetört szíved minden egyes darabját, aztán újra összerakom. Lehet, hogy sokáig tart, de én türelmes ember vagyok, s végül a barátod leszek

Diplomás társkereső nők

Eva - társkereső Csikszereda - 60 éves nő
Eva, 60 éves
Társkereső Csikszereda
Egyetemet végzett

Nem számokban élem az életemet, hanem egyetlen, szüntelenül lüktető folyamatban. Nem évekre oszlik az időm, hanem hullámhegyekre s völgyekre. Egyetlen folyamatos áramlatban élek, nem is nézem a naptárt, csakis azt, ami bennem zajlik, és ezért én nem "visszanézek", ha látni akarom a múltamat, mert ami fontos, itt van, velem.
Éva - társkereső Románia - 48 éves nő
Éva, 48 éves
Társkereső
Főiskolát végzett

Egy kiegyensulyozott,harmonikus életre vágyok!Ennyi röviden.
Patricia, 56 éves
Társkereső London
Egyetemet végzett

mint hó! (Vörösmarty Mihály) Nem tudom, van e értelme bármit is ide írni, mert úgy érzem, az arcommal együtt a lelkemet is megmutattam. Csak rajtad múlik, mennyire tudsz belőle olvasni és felmérni, lehetséges e "Te és Én". Legfontosabb adataimat az adatlapomon találod meg... Egy olyan férfit képzeltem magam mellett, akire felnézhetek, akitől tanulhatok. Fontos, hogy tanulni tudunk egymástól, ha nincs az értelmi összhang, hosszú távon a kapcsolat nem működhet. Imádom a zenét, a könyveket, a jó filmeket (leginkább dokumentum filmek), természetet, sétákat, beszélgetések.. Szeretek biciklizni, kajakozni, sielni.....sport, mozgás és levegő nem hiányozhat az életemből. Nyitott, nyílt, őszinte, vidám, komoly, segítőkész, empatikus, álmodozó, talpraesett, energikus, mozgékony, érdeklődő, melankolikus, bolondozó... nő vagyok, aki azt reméli, hogy egyszer találkozik VELE, VELED, valahol...vagy itt, vagy máshol. Jelenleg Londonban dolgogzom, ugyhogy szmelyes talalkozas nem annyira egyszeru.. :] Gyerekeim(2) már külön élnek. Rossz egyedül.
Julia - társkereső Románia - 40 éves nő
Julia, 40 éves
Társkereső
Egyetemet végzett

"Az engedelmesség betartja a szabályokat. A szeretet tudja, hogy mikor szabad azokat megszegni." Anthony de Mello

Diplomás társkereső férfiak

Alexander, 33 éves
Társkereső Texas
Egyetemi diplomás (anyagbeszerzes)

Keresem egy kapcsolatban a szeretetet az osszhangot , lelki beket , egyenjogusagot ,tiszteletet ,biztonsagot , tolerenciat ,emphatiat , tartosagot ! Alapvetoen egy nyugodt , celtudatos , egeszseges (evente kotelezo fizikai es orvosi vizsgat teszek) ferfi vagyok aki tudatosan epiti a remelt boldogsagot es folyamatosan , tanul , sportol, kepzi magat. Privat egyetemet vegeztem . Jelenleg is napali egyetemre jarok felevig ami a munkam es munkakorom is egybe , amit szeretek . Karos szenvedelyektol mentes , romantikus igenyes ,uszast,sielest buvarkodast ,utazast ,stb. (korbe hajoztam a foldet) gyakorlo ferfi vagyok . Elfoglaltsag hianyaban probalkozom igy ? Minden boldogsag batorsagbol ered ?
Norbi, 37 éves
Társkereső
Főiskolai diplomás (Villamosmernok)

Megbizhatonak es magabiztosnak tartott diplomas srac keresi tarsat komoly kapcsolat remenyeben. Londonban elek tobb, mint 9 eve.
Karesz - társkereső Stuttgart - 33 éves férfi
Karesz, 33 éves
Társkereső Stuttgart
Főiskolai diplomás (IT)

Kedves Latogato, Ugy erzem a bemutatkozomat ideje lett frissiteni, es a regisztraciom ota összeszedett tapasztalatok alapjan ujrafogalmazzam kit keresek .......nem lesz rövid. Annak idejen amikor regisztraltam, ugy gondoltam nem lesz nehez az interneten keresztül ismerkedni. Hat rosszul gondoltam, 4 ev utan (kisebb - nagyobb megszakitasokkal) sajnos a tavolsag miatt keves a komoly lehetöseg es a komolyan ismerkedö hölgyek is elegge kevesen vannak sajnos :( . A külföldre költözesemnek egyszerü okai vannak (penz). Mivel vannak eletceljaim - amiket sajnos Mo.-n nem igazan tudtam megvalositani - ezert amikor lehetett es volt erdeklödes kiköltöztem a nemetekhez. Gondolom senkinek sem kell elmondanom hogy mennyivel többet lehet az en szakmamban a nemeteknel keresni, igy sokkal hamarabb tudok sajat lakast venni peldaul es nem kell eletem vegeig hitelekre költenem a fizetesem egy jo reszet. Egyertelmü, hogy igy sokkal magasabb eletszinvonalat is meg tudok magamnak engedni. Termeszetesen ez nem dicsekves, egyszerüen ez a helyzet. Igy, hogy az elet ezt hozta nem tervezem hosszabb tavon a "haza"költözest, megszoktam mar itt, több a pozitivum mint a negativum. A csaladom is itt el mar Nemetorszagban, igy gondolom ez mindent megmagyaraz, csak a rokonaim es haverok elnek mar Magyarorszagon, ezert jarok 2-3 havonta vissza. Kit keresek: - az elözö mondatokat megerti - vannak eletceljai, nem csak bolyong az eletben - intelligens, lehet vele beszelgetni, erdekelje a vilag - sportos, nöies külseje van (nem kell tulzasokba esni, nem szilikonmellre gondolok, stb....) - kepes az erzelmeit kimutatni, alapvetöen öszinte - komolyan vagyik egy partnerre (nem szexpartnerre gondolok) - nem az otthoni penzügyi problemait akarja velem megoldatni, kivitelezhetetlen terveihez keres tamogatot - meg nem tudom, hogy olyan növel is szeretnek-e megismerkedni akinek van gyereke, nem tudom hogy müködne a dolog 2011 augusztus ota Münchenben dolgoztam, 2014 julius ota pedig Stuttgartban dolgozok es elek is. Több orszagban is el tudom kepzelni hogy eljek. Svajc lenne a vegcel, oda regota szeretnek eljutni, megismerni a kulturat, az embereket, a mindennapokat. Kerlek Magyarorszagrol csak akkor keress ha tenyleg komolyan erdekellek es el tudod kepzelni hogy külföldön elj. Egyebkent csak egymas idejet pazaroljuk, ez sajnos gyakorlati tapasztalat.. Ha nem lennek platina elöfizetö akkor legyszives irj email elerhetöseget, itt csak platina elöfizetöknek tudok valaszolni, masnak sajnos nem. Akinek felkeltettem az erdeklödeset kerem jelezze, nem mindig vagyok elöfizetö, es nem akarok több kepernyöt sem teleirni ez megiscsak egy bemutatkozas :) .
Imre - társkereső Redhill ( Surrey ) - 41 éves férfi
Imre, 41 éves
Társkereső Redhill ( Surrey )
Főiskolát végzett

Külföldön élő magyar vagyok aki keresi az igazit. Fő az őszinteség és a harmónia , légy önmagad :) !!!!!!!

Ingyenesen megismerhető társkereső férfiak

Zoli, 41 éves
Társkereső London
Platina előfizető

Szia, Zoli vagyok :) Nem szeretem fényezni magam, csak pozitívan és Coelho idézet nélkül, a többit személyesen. Tudsz táncolni? +++ ;)
József, 58 éves
Társkereső Garching bei München
Platina előfizető

Szia, helló, kézcsók................... A megszólítást még lehetne fokozni, de bízom benne hogy ebből is tudsz választani!!!!! Magamról??? Mit??? Ami biztos: független, házias, sokat csalódott emberke vagyok..... Tudok finomakat főzni, be tudom indítani a mosógépet, sőt takarítok is....... Mégsem vagyok "papucs" vagy netán "félisten,,........
Gabesz, 31 éves
Társkereső London
Platina előfizető

Lehetoseg egy eselyre, egy uj kapcsolatra, egy uj baratsagra, egy ismerkedesre, vagy tovabblepesre. (:
Alex - társkereső Passau - 37 éves férfi
Alex, 37 éves
Társkereső Passau
Platina előfizető

Olyan tarsat keresek aki gondolkodasmodjaban, eletviteleben hasonlit vagy illik hozam, a fotoim is az eletstilusomat jellemzik - szoval tartalmas beszelgetes kello humorral... U.i. Csak pozitivan ! :)) https://www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI&index=19&list=PLD7541336B0EF26A9

Keresztény társkereső nők

Nelly - társkereső Csikszereda - 48 éves nő
Nelly, 48 éves
Társkereső Csikszereda
hívő római katolikus (alkalmanként)

47 éves vagyok , lakhelyem Csikszereda, Romania. Középiskolát végeztem, könyvelőként dolgozok, 167 cm magas vagyok , testalkatom csinos , a szemem zöld, a hajam barna,többet rólam majd a személyes találkozásnál tudhatsz meg
Mária, 49 éves
Társkereső Ipolyság
vallása: római katolikus

Független elvált nő vagyok, aki keresi magának azt a társat, aki megérti, eltud vele beszélgetni és nem csak alkalmi kapcsolatra keresi megfelelő társát. Jellemem életvidám, szeretek olvasni és filmeket nézni. Fontos szempont számomra, hogy a társam megtudjon érteni és legyen számára is fontos az együtt eltöltött idő. Ha úgy gondolod benned megvannak ezek a dolgok nyugodtan írj rám én szívesen fogadom.
Ildiko, 49 éves
Társkereső
vallása: református

Őszinte, komoly kapcsolatot keresek hosszútávra. Fontos a bizalom, őszinteség, tisztelet, kompromisszumkészség. Ja, és ha irsz akkor email cimet kerek, mert máskent nem tudok válaszolni:(.
Adrienn, 50 éves
Társkereső
hívő római katolikus

Ikerjegyu leven, szines egyenisegu no vagyok: jarom az erdot, maszom a hegyeket, uszom a tengert. Imadok repulni, persze neha utkozom...es ha a szedulesem elmulik, repulok tovabb!:-) ...es most komolyan, keresek egy tarsat aki megbecsuli es szereti az eletet.. tud orulni velem egyutt a reggelnek, egy csoknak vagy egy finom vacsoranak. Olyan sok apro dolgok tudjak az embert boldogga tenni csak eszre kell oket venni. Tul sok szeretet van bennem - adnom kell! Persze kapni is szeretnek!!! Sajnos nem vagyok elofizeto ezert csak emailre tudok valaszolni.

Keresztény társkereső férfiak

Ferenc - társkereső Románia - 45 éves férfi
Ferenc, 45 éves
Társkereső
vallása: református

Erdélyi 44 éves fiatalember keresem a párom egy öszinte , rendes nő személyében 34 - 48 éves korig Szeretek beszélgetni,tancolni(neptancot foleg) a természetbe jarni , meg másokat is meghallgatni. E-mail cim *moderálva*.
Peter, 46 éves
Társkereső Richmond Hill
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Szia,vidam kalandos es aktiv eletet elek de hianyzik a szerelem es bizalom az eletembol. Ismerj meg es alkoss velemenyt! Talan egyutt fedezzuk fel a jovot!
László, 64 éves
Társkereső St.Andrä
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Elvált nyugdijas,de még aktivan dolgozom.Igényt,őszinteséget fontosnak tartok.
Marci, 30 éves
Társkereső London
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Igazából ide nem írnék semmit, írj rám és elmondom amire kíváncsi vagy ;)

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők

Anna, 27 éves
Társkereső Kolozsvar

Csendes es baratsagos, mosolygos es vidam :) Komoly kapcsolatot keresek.
Móni, 20 éves
Társkereső London

Nem szeretnék itt kiteregetni magamról mindent. Ha érdekellek találkozzunk és ismerkedjünk személyesen. Elöljáróba csak annyit hogy szeretek szórakozni, laza vagyok de azért megfontolt és imádom az állatokat és olyas valakit keresek aki úgy szint! :)
Angi, 21 éves
Társkereső Marosvásárhely

Nem érdekel, hogy ki vagy, azt mutasd, hogy mit tudsz. Tudsz-e értékelni, vagy egyáltalán örülni nekem, vagy csak passzolni vagy képes a labdákat, amik csak úgy jönnek, meg aztán mennek. El messzire, mert hosszasan egyikkel sem tudsz játszani. Be tudod-e lopni magad a szívembe, úgy, hogy ott is maradj. Ne csak pár napra, hanem tovább. Mert persze egy pillanatra mindenki tud varázsolni. Na jó, akár még két napra is. De a varázslatot fenntartani, na az az igazi művészet.
Andrea, 19 éves
Társkereső Torda

Hello... 19 éves lány vagyok aki szeret ismerkedni,barátkozni és reménykedni hogy megtalálja a nagy Őt.... Kék szemű,vörös hajú vékony lány... :) ha érdekellek írj üzenetet... :*

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak

Krisztián, 24 éves
Társkereső Stockholm

Szia! Köszi, hogy benéztél! Jelenleg Svédországban élek és ezen annyira nem is szeretnék változtatni. Jelenleg keresem azt a lányt akivel/akit boldoggá tehetek ;-) Találkozás megoldható, vagy én megyek, vagy Te jössz :-) Ha meg szeretnél ismerni, irj. :-)
Zoli, 28 éves
Társkereső Luton

"El kell mondanom egy szomorú hírt. Az \'Igazi\' nem létezik. Nincsen. Sehol nem él egy olyan no vagy férfi, aki az Igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akibol lehetne \'Igazi\'. Ehhez nagyon sok szeretet, munka, türelem, megértés szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, amelybe a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis Igazivá vált." Popper Péter
Peti, 29 éves
Társkereső london

sziasztok.angliban elek mar kozel 5 eve vasbeton szerelo kent dolgozom.keresem parom.
Gábor, 26 éves
Társkereső London

Szeretek utazni, kirándulni, viccet facsarni mindenből. Voltam már biológus, szakadt gatyás couchsurfer, macskaidomár, pénztáros, Tolkien fan és harmadik helyezett a községközi prózaíró versenyen.

30-as társkereső nők

Adri, 33 éves
Társkereső Palics

Szeretem a munkám, szeretek benne fejlődni. Van egy kutyám. Szeretek sétálni,kirándulni,beszélgetni. Fontos számomra a nyitottság és a bizalom, a tervező készség és a kitartás.
Adri, 39 éves
Társkereső

Itt kell folytatnom a mottóimat, mert a helyén nem fértek ki. Jobb félni mint megijedni. Nem esik messze az alma a fájától. Járt utat a járatlanért el ne hagyj. Jóból is megárt a sok. Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Nem mind arany ami fénylik. Isten nem ver bottal. Rend a lelke mindennek. Jössz te még az én utcámba! Az arany a sárban is arany. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. A cél szentesíti az eszközt. Nem fog aranyon a rozsda. Evés közben jön meg az étvágy. Jobb a sűrű fillér mint a ritka forint. Ahol füst van, ott tűz is van. Gyakorlat teszi a mestert. Minden jó ha a vége jó. Minden kakas úr a maga szemétdombján. Lassan járj tovább érsz. Szükség törvényt bont. ... miért ilyen kevés itt a hely? ... hogy milyen vagyok? Eldöntheted. (Elérhetőséget kérek.)
Edit, 37 éves
Társkereső Szatmár megye

Szeretem az élet apró örömeit: egy nyári záport, a szivárványt, egy szál virágot vagy egy jó vacsorát... a tőbbit személyesen...
Maria - társkereső Becs - 35 éves nő
Maria, 35 éves
Társkereső Becs

Eletvidam no vagyok szivesen sportolok, setalok vagy filmet nezek. Szeretem a humoros embereket.

30-as társkereső férfiak

Tamás, 35 éves
Társkereső

Sziasztok! (kimoderálva) Tami vagyok. 32 éves, 180 cm magas és 84 kg, testalkatom pedig sportos. Szemem színe kék, hajam sötétbarna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem egyetem, foglalkozásom felsővezető. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 37 éves
Társkereső denver

irj legyszi , vagy cask jelolj kedvencnek asztan irok majd en asztan dumcsizunk szeretek edzeni formaban maradni, horgaszni ,,kirandulni
Istvan - társkereső Amsterdam - 33 éves férfi
Istvan, 33 éves
Társkereső Amsterdam

Szeretem az érdekes, értelmes embereket, na és persze a jó magyaros kajákat...
Balázs, 37 éves
Társkereső

Sziasztok Valami hianyzik,valamit keresek,ami egesz es nem csak egy resze a boldogsagnak. Mindenkinek van egy parja valahol a vilagon... Külföldön elek..........Szüleim kihosztak amikor ket eves voltam..........

Középkorú társkereső nők

Ilona - társkereső Toronto - 44 éves nő
Ilona, 44 éves
Társkereső Toronto

Udvozlet kedves Ferfiak ! A teljesseg igenye nelkul bemutatkoznek Ilona vagyok es 44 eves elvaltam , jo megjelenesu , vidam termeszetu , kedves , baratsagos , csaladcentrikus , intelligens , no vagyok . Kitarto es huseges tipusnak tartom magam . A hetkoznapokban a vallalkozasomba dolgozom szabad idomben szeretek kirandulni , jokat setalni , beszelgetni , sportolni , bulizni , es imadom a barati osszejoveteleket . Szeretek fozni es a baratok szerint nem is rosszul . Keresem parom hasonlo ertekrendeket kepviselo kedves , vidam termeszetu, igenyes , megbizhato , Ferfi szemelyeben ! Komoly kapcsolat remenyeben vagyok itt ujra az oldalon es nem flortot es egyejszakas kalandot keresek ugy erzem en mar ebbol kinottem !!! Koszonom hogy megtekintetted az adatlapom ! Mindenkinek szerencses tarskeresest kivanok! Icus
Kata - társkereső Innsbruck - 44 éves nő
Kata, 44 éves
Társkereső Innsbruck

Sziasztok Kata vagyok elvált a lanyommal elek aki 15eves kint elek par éve . A páromat tátsamat keresem
Judit - társkereső Krefeld - 49 éves nő
Judit, 49 éves
Társkereső Krefeld

Sziasztok, Életvidám, romantikus,nagyon szeretni tudó 49 éves nő vagyok,aki még nem veszítette el a hitét, hogy van igazi szerelem. Végül is, mi lehet szebb, mint szeretni és szeretve lenni? Egy romantikus nő, aki még hisz a "mesékben". Amit szeretnék,amire vágyom ....egyszerüen csak a biztonság....egy egészséges sexuállis élet...két kar ami átölel és soha nem engen el. Szeretném megtalálni életem párját, aki hűséges lenne hozzám, elfogadna ugy szeretne olyannak amilyen vagyok. Szeretek szaunában járni, szeretek utazni, kirándulni, sportolni, de ugyanolyan boldog vagyok, ha fekszek a kanapén takaro alatt és élvezem a hangulatos estét a párommal. Budapesten születtem és Németorszàgban élek. Olyan társat keresek, akivel sokat lehet nevetni, mókázni, boldogan együtt élvezni az életet sokáig - életfogytiglan.... Ès még valami, mivel a távkapcsolatoknak nincs sok értelme, olyan valakit keresek aki esetleg el tudja képzelni az életét külföldön - Németországban is. Az élet egy szépséges kaland - értelme fejlödés megtapasztalás által.
Ida, 45 éves
Társkereső

Bovebb szemelyes bemutatkozast ismerkedes soran adok.....

Középkorú társkereső férfiak

Zsolt, 41 éves
Társkereső Udvarhely Budapest

Várunk… és közben szépen... lassan eltelik az Életünk... Várunk… Az idő múlik… De mi csak várunk… A pillanat elmúlik és a múlt része lesz… És mi csak várunk… Várjuk… hogy elmúljon a hideg… hogy elálljon az eső… hogy véget érjen a fárasztó nap… hogy elteljen a hét… hogy hazamehessünk… hogy elmehessünk… hogy egy jobb helyen legyünk… hogy elmúljon a bánat… hogy elfelejtsük… hogy megbocsássunk… hogy megbocsássanak… hogy kisüssön a nap… hogy eljöjjön az igazi… hogy viszont lássuk Őt… hogy eljöjjön a nagy nap..És sokszor csak a várakozásnak élünk, amely betölti mindennapjainkat… óráinkat… perceinket… és eközben elfelejtünk a pillanatnak élni… Elfeledkezünk a pillanatról, amely a kezünkben van… amely mindvégig a kezünkben volt… és közben elillan… Várunk… és közben szépen... lassan eltelik az Életünk…"
Attila, 42 éves
Társkereső Foster City, California

  Attila vagyok,41 eves 20 eve elek Californiaban a testveremmel es az o csaladjaval egyutt.Szeretek sportolni,moziba jarni ,szorakozni.Szeretem az allatokat,a macskak a kedvenceim.En alapjaban veve egy nyugodt,kiegyensulyozott szemely vagyok,aki keresi a parjat az eletben.Szoval irjatok batran ,minden levelre valaszolok,azt megigerhetem!!!!
András, 41 éves
Társkereső I.

András vagyok, 39 éves. Társam keresem London környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Károly, 44 éves
Társkereső

1971-es evjaratu,megbizhato, "lifetime" muszakival es garanciaval, korahoz kepest kituno allapotban, rendszeresen karbantartott, alacsony fogyasztasu fustmentes motorral, jo allapotu karosszeriaval, kicsit sok kilometert futott,de extrakkal kapcsolatot keres! Szia! Imádok utazni,sportolni,kutyázni...szeretem a jó kajákat,a grillezést,a baráti összejöveteleket,síelni,kirándulni,és mindent ami aktív! Persze,együtt egy film a kanapén,az sem utolsó...Azt nem ígérem,hogy lehozom neked a csillagot az égről,mert az még senkinek sem sikerült... az alapok mar megvannak,csak egyvalami,vagy inkabb egyvalaki hianyzik belole...igen,Te lehetsz az,aki epp ezt olvasod.:) Ha esetleg felkeltettem erdeklodesed,ne legy felenk,es irj nyugodtan,nem hagyom megvalaszolatlanul! ;)

50 év feletti társkereső nők

Ibolya - társkereső Románia - 51 éves nő
Ibolya, 51 éves
Társkereső

*moderálva* Ibolya vagyok, 51 éves fiatalos nő. Magamra és a környezetemre igényes vagyok.Seretek kirándúlni, olvasni és minden szépet és jót az életben. Fontosnak tartom a pozitiv gondolkodast és jókedélyű nőnek tartok magam. Nagyon szeretek főzni és gondoskodó vagyok. Keresem a párom, aki egyenes jellemű, fiatalos, vicces kedves és szerető férfi legyen.
Angéla - társkereső Arad - 62 éves nő
Angéla, 62 éves
Társkereső Arad

Szeretek olvasni, zenet halgatni, kirandudulni, biciklizni, kerteszkedni, jatszani az unokaimmal......
Marika - társkereső Bécs - 71 éves nő
Marika, 71 éves
Társkereső Bécs

Keresem azt az intelligens, ápolt fiatalos jólszituált jó humorral rendelkezö,diplomás urat, (58-70-ig)) aki szivesen párja lenne egy reprezentativ, házias, kulturát, utazást szeretö 40 éve Bécsben élö volt üzletasszonynak. (CALIFORNIAI; FLORIDAI URAK ELÖNYBEN!!) A FIAM 42 ÉVES, ÜGYVÉD. FIATAL FÉRFIAK NE IRJANAK; NEM HAGYOM MAGAM KIHASZNÁLNI SEMMILYEN TÉREN!!!!!!!!!!!
Teréz, 53 éves
Társkereső

Keresem azt, akivel megértem magam - mint mindeki más. Ezt lehet olvasni szinte minden bemutatkozóoban. Egyedül élek egypár éve. Szeretném valakivel megosztani az örömömet, bánatomat. Konkrétumokat majd személyesen.

50 év feletti társkereső férfiak

Imre - társkereső csikszereda - 53 éves férfi
Imre, 53 éves
Társkereső csikszereda

Nem kalandra vagyom! Nagyobb orom szamomra adni,mint kapni.Jatszotarsat keresek...egy eletre,aki oszinte,odaado es szeretetre vagyik.Csaladcentrikus,huseges tipus vagyok.Szeretek a termeszetbe kirandulni,szorakozni,szinhazba jarni.
Laszlo, 66 éves
Társkereső Peterborough

László vagyok 63-éves, dolgozó, egésséges ember akii a "jobb "-reményében külföldre távoztam, de nem örökre. Társam keresem, diplomás, miliomos,vagy kébzetlen nincs jelentősége én a NŐT a társam keresem, milyen legyen? Csinos egésséges, neigyonalkoholt, nedohányozon és még egy kérés, ha úgy döntöttél! agyjelet a Társkeresőn keresztül én a ***-on felhivlak és a valoság tárul eléd.
István, 63 éves
Társkereső Rugby

Angliában élek körülbelül 5 éve már. Jól érzem itt magam,mivel itt megvannak azok a lehetőségek, amelyek biztosítanak számomra egy normális életvitelt. Szabadidőmben szívesen sportolok, kirándulok, nyaralok. Szeretek úszni, teniszezni, asztali teniszezni és sakkozni. Nem dohányzom és alkoholt is csak nagyon ritkán fogyasztok. 10 éve elváltam van két felnőtt lányom akik mindketten külön élnek. Érzelmekben gazdag, komoly gondolkodású, nyugodt embernek tartom magam. Hozzám hasonló beállítottságú társat keresek.
Géza, 77 éves
Társkereső Düsseldorf

Hallihalló!... Budapesttöl jó messze vagyok, de ez nem lehet ok arra, hogy ne találjuk meg egymást.... Itt 1975 óta élek, de már több mint 15 éve egyedül... és már 12 éve nyugdijasként. Van egy házam egy nagy kerttel a város szélén. Budapesten már csak az öcsém él mert a húgom most júniusban meghalt. ...És van egy csomó barátom is, akiket idönként szintén meglátogatok. Sokat teniszezek, laikus módon festegetek ... Szeretek vendégeket fogadni és menni is, utazgatni is.... Örülnék ha lenne egy párom, akivel ezt együtt tehetném. és ha ez nem lehet, akkor legalább egy barátnöm a távolban, akivel idönként összejönnénk, utazgatnánk .. Addig is ... várok

Elit társkereső nők

Detta, 23 éves
Társkereső Capri
Felsővezető

Majd beszélgetésből kiderül! Nem szeretnék ide semmit leírni. Mert akkor nem lesz beszéd téma
Joli, 57 éves
Társkereső Arad
Középvezető

Kedvenc kikapcsolódásom a kertem a virágaim. Szeretek utazni, színházba járni, táncolni ha van kivel. Esténként olvasgatok, sudokuzom, szelektíven tévézem. Nyitott, korrekt, családcentrikus ember vagyok. Köszönöm, hogy megnéztél, ja és attól hogy Aradon élek még nem harapok....
Anna, 50 éves
Társkereső Nagyvarad
Középvezető

Magas,sportos,mozgast kedvelo no vagyok.Nincs kivel kirandulnom,eltoltenem az idot hasznosan.Jo volna egy tars.
Kata, 49 éves
Társkereső Brüsszel
Középvezető

Kidolgozás alatt... Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet...

Elit társkereső férfiak

Péter, 41 éves
Társkereső
Felsővezető

Egy 47 éves diplomás független Holland férfi vagyok, szoke haj, kék szeme, sportos teste, 1.83 magas, aki tartos párkapcsolat céljából próbálkozik ezen az oldalon. Remélem sikerrel.:) Egyelőre ennyit rólam, inkább RÁD lennék kiváncsi.:) - - kuldjel EMAIL CIMED ! nem vagyok fizetes tag !- -
Laszlo - társkereső Kanada - 58 éves férfi
Laszlo, 58 éves
Társkereső
Felsővezető

Ha kered, magyarul is megirom, pesten szulettem I\'m a person with a positive outlook at life in general. Am able to get along with most people and treat others the way I would like them to treat me. I love life and understand how to share it Have you ewer met a perfect person in your life? I don\'t think so I have not either Perfection is relative thing. I consider myself a creature very close to it. Intelligence and good sense of humour are my traits. I\'m flexible, easy to get along with, can adjust to various situations. I\'m energetic, and try several thinks at the same time. If am exited about something, I can do it quickly and qualitatively. Working as a Senior Chief Engineer to a USA-Canadian big corporation, time to time have to travel. Laszlo
Eli, 67 éves
Társkereső Israel
Felsővezető

Rendes ember, nem job, nem roszab mint mas... Meg lehet elni velem (nem konyu...)
kalle, 41 éves
Társkereső
Felsővezető

Sziasztok! kalle vagyok, 37 éves, lakhelyem 17. Egyetemet végeztem, felsővezető vagyok, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. Nőtlen vagyok, gyermekem nincs, de szeretnék. 187 cm magas vagyok és 86 kg, testalkatom sportos, a szemem barna, a hajam barna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert kalle nem írt elfogadható bemutatkozást.)

Fényképes társkereső nők

Elizabeth - társkereső Sydney - 55 éves nő
Elizabeth, 55 éves
Társkereső Sydney
2 fotóval

Vidam, kisse feledekeny, kisse szorakozott vagyok. Szeretem a termeszetet, a zenet, szeretek kerteszkedni. Mindent ami szep es jo. Kedves, oszinte, megerto tarsat keresek, aki el tudna fogadni a jo es rossz tulajdonsagaimmal eggyutt. Ha felkeltettem az erdeklodesed, kerlek vedd fel velem a kapcsolatot.
Anett, 33 éves
Társkereső
1 fotóval

Vidám , nyitott, kedves lány keresi hercegét :)
Eva, 57 éves
Társkereső Zürich
4 fotóval

Èva vagyok, 56 éves Egyetemet végeztem, alkalmazottkènt dolgozom, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. 152 cm magas vagyok és 52 kg, a szemem zöld, a hajam szőkésbarna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Eva nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Kitti, 29 éves
Társkereső Manchester
5 fotóval

29 éves vagyok, Manchesterben élek. Szeretek utazni, olvasni, itthon lenni, sportolni illetve barátokkal, ismerősökkel összejönni, ami különösen fontos számomra itt külföldön. Környezetem kedvesnek, nyugodtnak, türelmesnek tart, és ugyanezt várom el másoktól is. Komoly vagyok, megfontolt, de természetesen nem "vetem meg", értem és értékelem a humort. :) Hasonlóan gondolkodó, kedves, intelligens, életrevaló férfit keresek, aki az élet minden területén a lehető legjobb társam lehet. Inkább akkor írj, ha egy nőies és értelmes lányt keresel, nem egy cicababát. (Bocsánat, de ezt nem hagyhattam ki :) ) Hát ennyit rólam. Egyelőre. :)

Fényképes társkereső férfiak

Bela, 52 éves
Társkereső 0
2 fotóval

184 cm magas sportos ember vagyok es keresem a bizalmon es megertesen alapulo kapcsolat nöi tagjat.
Maté - társkereső Nagy Britannia - 28 éves férfi
Maté, 28 éves
Társkereső
1 fotóval

Jo beszelgetni, meghallgatni a nok velemenyet. Egy ember legyen eros, ezerarcu..Szeretek melyen magamba nezni, felfedezni a vilag nagy rejtelmeit. Nem vagyok nagy muveltsegu se gazdag, de meg lehetek.. Egyenlore ennyi.. *moderálva*
George, 55 éves
Társkereső Guelph ,Ontario
2 fotóval

a szemeleyesigemrol roviden hogy csendes de viccolodos szemely vagyok foleg tarsasagban .szeretem a jo szorakoztato tarsasagot es a termeszetett .szeretem a kinti fozest .szeretem a 80 es 90 eves rock zenet magyart es angolt egyarant de alatint sem vetem meg .Olyan szemelyre vagyom aki eltud fogadni amilyen vagyok es tud szeretni es egyutt tevekenykedni velem minden haztartasi dologban .a szeretet/szerelem nagyon fontos a szamomra de en sem maradok ados ha megfog valaki a szeretetevel .hasonlo szemeleyek jelentkezeset varom foleg Canadabol de mas orszagbol is ha az kivitelezheto hogy Canadaba jojon hozzam .
Schröder - társkereső Dánia - 50 éves férfi
Schröder, 50 éves
Társkereső
1 fotóval

50éves üzletember vagyok Dániából,vállalkozásom Budapesten van,de Igal melletti kis faluban élek. Keresem angolul vagy németül jól beszélő társam, aki a későbbiekben a magyar nyelv elsajàtítàsàban segítene. kérjük írj angolul,vagy németül. Hi - I\'m looking for a life partner, I\'m Dane but living in my own lovely house in the area around Igal. I have companies in Denmark and Budapest. I try to learn Magyar but there is a long way, so please write in English or German. I am looking for a feminine girl, smoke free and with a moderate attitude to alcohol. I have no children, if you have children it is ok, however, I will NOT be forgotten. I turn "on" a feminine slim to normal build girls, girls who want to enjoy the life, travel, and with a "good" sexual desire. I turn "off" on smoke, bad teeth, piercings and tattoos. I\'m a big well-kept boy, fragrant, without smoke, alcohol, piercings and tattoos, with a very large "libido" High demands YES maybe, but I know that I have much to offer. Looking forward to hearing from you.

Most online párkereső nők

Gabi - társkereső Szlovákia - 43 éves nő
Gabi, 43 éves
Társkereső
6 perce lépett be

!! Nem vagyok elöfizetö, "HA",... akkor légyszi küldjél elérhetöséget!!! ... köszönöm! Sportimádó (trx, spinracing, fitness), társaságkedvelö vagyok, imádok mindent, ami latin (zene, tánc)... szeretek adni, szeretem az esti borozgatásokat, Nutella és a csokik szerelmese, szeretem a meglepetéseket, (pl. ha a reggeli kávémat az ágyba kapom), bújós típus vagyok....(néha kislány)... Partnerem legyen: szenvedélyes, odaadó, megbízható, úgyszintén sportoljon, érezzem mellette magam NÖnek!!
Erika - társkereső Nagy Britannia - 33 éves nő
Erika, 33 éves
Társkereső
11 perce lépett be

elég nagy a káosz körülöttem... még nagyobb káoszt keresek...
Bogi - társkereső I. - 33 éves nő
Bogi, 33 éves
Társkereső I.
11 perce lépett be

Komoly és oszinte kapcsolatott szeretnek.kedves es aranyos es mosolygos csaj vagyok.Keresem a igazit.
Piroska - társkereső Zilah - 40 éves nő
Piroska, 40 éves
Társkereső Zilah
12 perce lépett be

Szeretnem ha szeretnel....ugy ahogy vagyok.Nem akarok itt sokat meselni magamrol,hisz akit erdekellek az ugyis szan ram idot ,hogy megismerjen.

Most online párkereső férfiak

Istvan - társkereső erkenbrechtsweiler - 55 éves férfi
Istvan, 55 éves
Társkereső erkenbrechtsweiler
7 perce lépett be

HA ugy erzed ősszeillünk es elfogatsz ugy amilyen vagyok irjal batran.Keresem 40-től 50-ig olyan tarsat akivel meglehet jelenni bar hol.Karakter szemijiseg küllem passzol felveszlek allomhajom fedelzetere.SZeretnem vegre megtalalni eletem meghatarozo egyeniseget.
Janos - társkereső London - 45 éves férfi
Janos, 45 éves
Társkereső London
11 perce lépett be

Alapjaban veve vidam termeszetu vagyok, szeretek zenet hallgatni, tancolni,kirandulni, szeretem a filmeket, a humornak es a kavenak fontos szerepe van az eletemben. :-) Azt hiszem igazabol az hogy valaki tenyleg szimpatikus e a szemelyes talalkozaskor derul ki, nemhiszem hogy par adat es profilkep tukrozi egy ember szemelyiseget.
Zoli - társkereső Liverpool - 34 éves férfi
Zoli, 34 éves
Társkereső Liverpool
13 perce lépett be

Amikor kicsi voltam nagyapám mindig arra tanított, hogy jól fontoljam meg a döntéseimet, mert az életben nincs idő tévútakra. Azt hiszem ezen az oldalon sokan döbbennek rá erre. Én is, mint oly sokan a párom keresem az élet keringőjére. Felkérhetlek erre a táncra? :) Vidáman járok-kelek két lábbal a földön. Nem szeretnék játszmázni és szórakozni mások érzéseivel, egyszerűen ismerkedni szeretnék, és remélni, hogy megtaláljuk egymást a szerelmemmel, kedvesemmel :)
Jòzsef - társkereső München - 62 éves férfi
Jòzsef, 62 éves
Társkereső München
16 perce lépett be

Az élet sok szépet és jòt tartogat! Ajàndék, és ezen a földön véges. Célja van, ami tulmutat ezen a rövid földi létezésen. Értelme csak akkor van, ha nem öncéluan, önző mòdon éljük meg... Megtalàlni a màsik ember örömében a magamét.. Ez az életcélom. Minél többet adsz, annàl több lesz belöle...
Néhány társkereső bemutatkozása
  • Nelly (48), Csikszereda
    Párban szép az élet
    47 éves vagyok , lakhelyem Csikszereda, Romania. Középiskolát végeztem, könyvelőként dolgozok, 167 cm magas vagyok , testalkatom csinos , a szemem zöld, a hajam barna,többet rólam majd a személyes találkozásnál tudhatsz meg
  • Laszlo (33), Csikszereda
    ......
    Laszlo vagyok a romaniai Csikszeredabol. Epiteszettel foglalkozom. Csendes komoly embernek tartom magam. Komoly kapcsolat remenyeben regisztraltam. Bovebben majd levelben vagy szemelyesen. :)
Társkeresés

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.