Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

86 149 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Csilla, 30 éves
Főiskolát végzett
23 órája tag

komoly kapcsolat kell!!! Csilla vagyok, 30 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Magdus - társkereső XIII. - 27 éves nő
Magdus, 27 éves
Főiskolát végzett
38 órája tag

bringa, gyerekek, foci, evezés, jegeskávé, 24 és dexter, jégkorong, rakott krumpli, kézműveskedés, gitár és éneklés :)
Rita - társkereső Kecskemét - 56 éves nő
Rita, 56 éves
Főiskolát végzett
40 órája tag

Érzékeny és érzéki nő vagyok. Intelligens és szenvedélyes. Életigenlő,egyenes, mosolygós.
Anett, 23 éves
Egyetemi diplomás (Egészségügy)
40 órája tag

Magamról annyit, hogy életvidám, jó kedvű, igen optimista leányzó vagyok, aki imád pörögni, házias vagyok, otthon vagyok a gasztronómiában :). A többit majd személyesen....

Legújabb diplomás társkereső férfiak

István - társkereső Kisvárda - 26 éves férfi
István, 26 éves
Főiskolát végzett
19 órája tag

István vagyok, 26 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltàn, 40 éves
Egyetemet végzett
21 órája tag

Zoltàn vagyok, 40 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dénes, 38 éves
Főiskolai diplomás (informatika)
22 órája tag

Életre szóló kapcsolat alapjának a bizalmat, a működő kommunikációt és az egymás iránti tiszteletet tartom. Amivel szívesen töltöm a szabadidőm az a mozi, színház, kiállítás, sport, koncert.
István, 48 éves
Egyetemet végzett
23 órája tag

Szeretném megosztani az életemet valakivel, aki, ha megismer, szeretné megosztani a sajátját velem. Aki nyitott lesz rám, s felkeltettem az érdeklődését, az mindent megtudhat rólam, amire kíváncsi, mert ezt jelenti a megismerés.

Online diplomás társkereső nők

Gizella, 54 éves
Egyetemet végzett
0 perce lépett be

Vidám, kerek, pozitív szemléletű, ötvenes, (nem igazi) szőke, temperamentumos nő vagyok, némi ésszel és hagyományos értékrenddel megáldva.
Judit, 32 éves
Főiskolát végzett
1 perce lépett be

Judit vagyok, 32 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Katinka, 25 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

Én még az a szerencsétlen ember vagyok, akinek az őszinteség, mint fogalom, klasszikus formát ölt. Nem tudok ettől elvonatkoztatni, kérlek, ne is próbáld ki magad, ha nem így vagy kalibrálva! Ismerd magad! Tudd, hogy mire vagy képes, mik az igényeid, mit tudsz nyújtani és leginkább azt, hogy én megfelelek-e az igényeidnek! Erről nem én fogok dönteni helyetted! Kérlek, szeresd embertársaid és fogadd el mások szükségleteit! Mindenki formálódik a másik által. Ha tenni akarsz ez ellen, csak saját magaddal nem fogsz kibékülni.
Zsuzsi, 31 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

Vidám, pörgős, mosolygós:) Várom a Hercegem, aki elrabolja a szívem:)

Online diplomás társkereső férfiak

Zsolt László, 43 éves
Főiskolai diplomás (gépész)
0 perce lépett be

Szem a lélek tükre! Vidám jókedvű ember vagyok. Szeretek utazni Szabadidőmben labdarúgással foglalkozok
László - társkereső XIV. - 34 éves férfi
László, 34 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

Nyugodt és megfontolt típusú embernek tartanak, és szeretem, ha rendezett az életem. De hol van az a lány akivel tartalmasabb is lehet? Amiket kedvelek: Nyitottság, együtt nevetés, a családom, a kollégák, foci, brit utazás, brit kultúra, Morrissey, 1984, 500 Days Of Summer, Lost In Translation, Shop Stop, séta a parkban, Prága, bakelit kislemez, indie/alternatív zene, Bristol, alma és körte cider, gyömbérsör, abszurd humor, hóvirág, reggeli újság, fekete tea, megértés, odafigyelés.
Sándor - társkereső Paks - 67 éves férfi
Sándor, 67 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

182 magas, 90 kg, eredetileg barna, műszaki diplomás férfi vagyok Elsősorban vékony magas nők érdekelnek Nem összeköltözni akarok, egy mindkettőnk részére kellemes, egyenrangú kapcsolatra vágyom. Közös programok, közös utak, aminek mindketten örülünk.
István, 40 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

István vagyok, 39 éves, lakhelyem Köln/Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Panka, 52 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Vidam, humoros, temperamentumos no vagyok. Szeretnem, ha valaki fenekestul felforditana jelenlegi eletem , egyenisege magaval ragadna es tarsam lenne mindenben.Szeretem az utazast,sportokat,muveszetet, szeretek szinhazba, moziba jarni vagy csak beszelgetni egy romantikus vacsora kereteben.Ugy gondolom, nem vagyok az atlagba sorolhato, persze ez sok mindent jelenthet. Ennek megfejtese mar a Te feladatod!
Ildikó, 43 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Halló! ALFA hívja bázist, Bázis jelentkezz! Itt egy örök optimista, pozitív életszemléletű lény beszél. Romantikus, néha kissé szentimentális, de, ha kell, racionális lény a Föld nevű bolygóról! Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazgatni, zenét hallgatni. Korábban versenyszerűen sportoltam, most is néha ping-pongozok és röplabdázok. Szeretem a jó filmeket, a színvonalas színházi darabokat. Egy jó koncert és kiállítások is beleférnek néha a programok közé. De mindezt nem az igazi egyedül tenni.... Szeretnék Valakinek hosszú távon a "Múzsája" lenni! Jóban-rosszban fogni a kezét, gyűjtögetni a szép, közös élményeket! Üzenet elküldve, vajon ki fogja az adást?
Teca - társkereső Törökbálint - 60 éves nő
Teca, 60 éves
Főiskolai diplomás (közgazdaságtan)
Platina előfizető

A múlt már nem számít, csak a jelenre és a jövőre érdemes koncentrálni, a kettőnk jelenére és a kettőnk jövőjére. Korban hozzám illő (kb. + vagy - 5 év) független férfit keresek. Életem felét sporttal, mozgással töltöttem, így a mínusz 5 évet is reálisnak gondolom. Csak olyant dolgokat "várok el", melyeket én is nyújtani tudok, és Te is csak olyanokat "várj el", melyeket nyújtani tudsz. 2012 óta festek, rajzolok, amatőr szinten. Ez időtöltésnek, hobbinak jó, de az érzelmeket, a társaságot, a társat nem pótolja, a magány érzését csak csökkenti, átmenetileg feledteti, meg nem szünteti. Heti 1 alkalommal tánctanfolyamra járok. Természetesen én is szeretnék utazni, kirándulni és kulturális programokra járni – de nem egyedül. A normál (nem kövér) és a sportos alkatúak tetszenek. A fekete-fehér csíkos ruhás képem 2014 nyarán készült, a többi pár évvel azelőtt.
Alíz, 45 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Humoros,ragaszkodó,önmagára és környezetére igényes FÉRFIT keresek,aki megfelelően érett hozzám.Ne akarj fiatalabbnak látszani a korodnál,elég,ha én jól tartom magam.:-) Az eszeddel meg tudsz hódítani. Minimális ( mondom: minimális) pocak jöhet.Szabadidő partner-jelöltek ne írjanak!

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Péter, 43 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Az érdekel, ami nem hétköznapi, nem tucat, nem kizárólag hasznos vagy fontos, ami belülről karcolja a koponyát és amitől vibrál a gerincvelő. Ezt az izgalmat keresem benned is, és ha ilyen vagy, százszor okosabb, izgalmasabb és szellemesebb leszek én is. Olyan, amilyet szeretnél, hogy magabiztosabb, okosabb és izgalmasabb lehess.
Imre, 44 éves
Egyetemi diplomás (Gépész)
Platina előfizető

Az élet gyönyörű, de ha pillanatnyilag mégsem, akkor azzá kell tenni! Olyan partnert keresek, aki szintén élvezi az életet, vagy szeretné.
Gábor - társkereső XIII. - 37 éves férfi
Gábor, 37 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)
Platina előfizető

Pesten dolgozom egy multicégnél. Szeretek minden konstruktív elfoglaltságot, olvasást, jó filmeket, táncot, utazást, történelmet (a felvilágosodásig bezárólag), zenét (rock, jazz, komoly, komolytalan :), igényes pop - már amennyiben létezik ilyen kategória), sportokat (kosárlabda), télen síelés ezerrel, és újabban a bringázásra kaptam rá, de nagyon - :). Ezek persze elég felszínes dolgok, de majd konkrét kapcsolatfelvétel esetén többet írok...
Zoli - társkereső Gyál - 47 éves férfi
Zoli, 47 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

A női nem feltétlen híve és tisztelőjeként lassan utolsó dinoszaurusznak érezve magam hiszek egy tisztességes, szeretetre épülő, őszinte kapcsolatban. Keresem azt az embert, akinek akár egy egyszerű kavics szépségét is megmutathatom. Temperamentumos, vidám alkat vagyok. Szeretem minden napjaimban is megtalálni az örömöt, boldogságot. Van hogy pörgök, van hogy csak hallgatom a folyót. Fontos számomra, hogy érezd, aki melletted van, arra támaszkodhatsz, megbízhatsz benne.

Keresztény diplomás társkereső nők

Kati - társkereső XVIII. - 36 éves nő
Kati, 36 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Tipikus bak jellem vagyok. Kitartó és megbízható, hűséges, nehezen oldódó, nyugodt, romantikát kedvelő, türelmes, kedves és két lábbal a földön álló! Kicsit pesszimista, de csak azért, hogy a végén kellemesen csalódjak. Az őszinteség és bizalom az egyik legfontosabb dolog számomra, a többi meg majd úgyis kialakul. Normális értékrendet valló nő vagyok. "Élj gyorsan??" Minek? A megfontoltság még nem ártott senkinek! Szívesen játszok táblás társasjátékokkal és kedvelem a papírsárkányokat, filmeket/mozit, színházat, a National Geographic magazint és még sok minden mást. És egy kis barkácsolástól sem riadok vissza. Szeretethiányos, pótmamát keresők kíméljenek!
Márti, 30 éves
Főiskolai diplomás (gazdaság)
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Idegenforgalomban dolgozó, vidám, nyitott lány vagyok. Szeretem a kultúrákat, koncerteket, bulikat, jó társaságot és szeretem ha tudok valakivel értelmesen beszélgetni. Imádok utazni, de mennyivel jobb ezt egy társsal együtt tenni! :) Fogadj el olyannak amilyen vagyok! Ha zavar a testalkatom akkor kérlek ne írj, mert utálom az utólagos visszakozásokat. Ha szereted a duci (és szép arcú) csajokat akkor viszont ne habozz!!! :-) Számomra fontos a humorérzék (az sem baj ha az csipkelődős), nyitottság, intelligencia, bizonyos szintű vagányság, és érettség (itt nem feltétlenül életkorra gondolok :)... Én is tettem fel képeket magamról, megköszönöm ha Te is küldesz magadról ha az adatlapod azt nem tartalmazza.
Kati - társkereső Románia - 45 éves nő
Kati, 45 éves
Főiskolát végzett
református vallású

Kati vagyok, 41 éves elvált nő, Nagyváradon élek, van egy 20 éves lányom.Varrónőként dolgozom, szeretem a zenét, romantikus alkat vagyok. Annak reményében írok, hogy megtalálom társamat, egy komoly férfi társaságában. Ha felkeltettem érdeklődésed kérlek írj a következő email címre: (kimoderálva)
Marika - társkereső Nagyvarad - 68 éves nő
Marika, 68 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus

Eletvidam, pozitiv gondolkodasu erdelyi holgy vagyok. Imadom a sportot / foleg az uszast / amit ifi koromban sportszeruen uztem, szeretem a muveszetet, a szivem csucske , de marad a nagy szerelem a festeszet. Szeretem a nagy kirandulasokat, a jo dumapartikat es a viz melletti pecazast. Hogy ez mind hitelesse valjon jo volna ha Te is elkisernel, ki tudja?! ... egyszer valamikor,... \'\' dum spiro spero \'\' Szep napot! az enyem remelem az lesz ha Te is elolvasod kicsiny monologomat. Marika

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Csaba, 31 éves
Egyetemet végzett
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Most biztos azt kéne írnom, hogy én vagyok a világ leghumorosabb, legintelligensebb embere, fehér lovon járok, mindig mosolygok.... Nos, fájdalom….. van humorom, ami egyesek szerint jó, a többieknek, akik szerint meg nem, nyilván nincs humorérzéke. :-) Van, hogy gyűrött az ingem, morcos vagyok reggel, vagy éppen szívesen vagyok egyedül egy kicsit. Ha tehetem, mosolygok és nem veszem halálosan komolyan a dolgokat, csak akkor, ha azok tényleg azok. Szeretek olvasni, a zene majdnem minden válfaját, de mindenekelőtt kimozdulni otthonról. Sok időt töltök a szabadban, akár edzéssel, akár kirándulással. Vagy éppen piknik (ha van kivel) egy üveg kellemes bor társaságában. Ilyenkor persze a nem létező fehér lovamat is futtatom. Itt társat keresek és nem „társaságot”. Nem az a fontos, hogy mindig és mindenben egyetértsünk, de legyen közös az értékrend, az érdeklődés. Szeretek vitatkozni, de nem veszekedni. Fontos, hogy annak, akivel együtt vagyok, legyenek céljai (akár elérhetetlennek tűnők, akár racionálisak), hogy legyen valami, ami arra ösztökéli, hogy egy kicsivel több/jobb legyen és a végén, amikor elérte a célt, de legalábbis egy lépéssel közelebb került hozzá, elégedett legyen önmagával. Állítólag nem főzök rosszul és ezt persze a barátaim díjazzák a leginkább. A következő sorból fakadóan nyilván szeretem az olasz konyhát, de mostanában az indiaival próbálkozom. Egy rövid ideig kint éltem Olaszországban és már csak emiatt is vonzódom az ottani emberek életviteléhez, nyitottságához és életigenlő szemléletükhöz. Ha azt kérdeznéd, hogy olaszos-e a temperamentumom, akkor "igen" lenne a válasz. Ez persze nem azt jelenti, hogy ordibálva és vadul gesztikulálva magyarázok a lakásban rohangálva. hanem a kellemesebb oldalát. Ha azt kérdezed, mivel foglalkozom, mi a végzettségem, akkor azt mondom, jogász vagyok és akként is dolgozom. Szeretem a munkám,mert sokat tanulok és van benne perspektíva, de ugyanakkor remélem, hogy a tipikus sztereotípiák nem igazak rám. (Bár ez úgyis csak élőben derül ki.) Ha másik életem lenne, biztos szakács, vagy énekes lettem volna, de máshogy alakultak a dolgok. Határozott elképzeléseim vannak a jövőt illetően,de ha más irányt vesz az életem, nem riadok meg tőle. Bár végtelenül elcsépelten hangzik, de tényleg nem a cél, hanem az odáig vezető út a fontos! Főleg, ha a végén mást érsz el, nem az eredeti célt. Amikor "kultúrálódom", akkor szeretek kiállításokra és színházba járni, vagy elmenni egy élőzenés pub-ba. Nem mondhatom, hogy a kortárs művészetek a szívem csücskei, de meg lehet próbálni megbékíteni velük.Nem láttam a Titanic-ot, sem az Oroszlánkirályt, de talán jobb is így...
Attila - társkereső Bükkaranyos - 55 éves férfi
Attila, 55 éves
Egyetemi diplomás (villamos)
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Mackós típusú, nem dohányzó a sportot kedvelő férfi vagyok. A házimunkából kiveszem a részem. A kávét kifejezetten én szeretem az ágyba vinni a kedvesemnek. A többit személyesen mondom el, ha kíváncsi vagy rá.
Zoltán, 26 éves
Egyetemet végzett
vallása: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bela, 64 éves
Főiskolai diplomás (zene)
hite: római katolikus

Önallo üzlet ember vagyok mar vagy 35 eves pedikürösi gyakorlattal,rendszeresen oktatom a fiatalokat.Tavaly kaptam meg az eletmü dijjat.Szeretem a termeszetett imadok lovagolni,szeretem a tarsasagot.Laza vagyok es mint mar irtam 59 evesen is fiatal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiatal diplomás társkereső nők

Orsi - társkereső Szolnok - 29 éves nő
Orsi, 29 éves
Egyetemet végzett

Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba. (Gabriel Garcia Marquez) Szeretek beszélgetni, olvasni, sétálni, kirándulni, felfedezni új helyeket, mostanában főleg biciklivel. Imádok sütni, a főzést most tanulom.
Dalma - társkereső VI. - 26 éves nő
Dalma, 26 éves
Egyetemi diplomás (amerikanisztika)

Utazó és utazni vágyó, könyv és film kedvelő 25 éves lány vagyok. Imádom az abszurd humort, mert úgy gondolom, hogy a mindennapok túléléséhez leginkább erre van szükség:)
Gabi, 27 éves
Egyetemet végzett

Szeretem a kihívásokat, és ha az emberek mindig mosolyognak körülöttem :)
Ildikó - társkereső VII. - 28 éves nő
Ildikó, 28 éves
Egyetemet végzett

A privát szféra iránti vágy az ember alapvető joga, nem pedig fölösleges luxus. Ösztönösen tudjuk, hogy igazán szabadon csak mások figyelő tekintetétől távol cselekedhetünk, gondolkodhatunk, kísérletezhetünk. A magánszféra sérthetetlensége a szabadság alapvető feltétele.

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Norbi, 27 éves
Főiskolát végzett

Norbi vagyok, 26 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ricsi, 28 éves
Főiskolát végzett

Én, Besenyő "Mindenben a pozitívat kereső, mindig mosolygós, komolynak mondott, de azért kellően bolond, örök optimista 28 éves zene és sport kedvelő " Ricsi aki vagyok :) Csak egy régebbi képet találtam magamról, sajnos híján vagyok a tükörben pózolós képeknek. Hááá\' nóóóórmális? IGEN, AZ :) Do you want the truth or something beautiful? Just close your eyes and make believe Do you want the truth or something beautiful? I am happy to deceive you Ha ismered, rossz ember nem lehetsz Ha nem, de meghallgatod, akkor se
Balázs, 29 éves
Főiskolai diplomás (Nemzetközi Tanulmányok )

Egy évet éltem kint japánban mint cserediák! Életem legszebb esztendeje volt. Fiatal srácként mentem ki, és úgy érzem, hogy férfiként tértem vissza. Úgy gondolom, hogy a nemek szerepe és viselkedése az elmúlt 50 évben szépen lassan egybemosódott, amit a jelen kor egyik társadalmi problémájának is nevezhetünk. Főleg a párkapcsolatokban. A NŐ maradjon meg NŐnek a FÉRFI pedig FÉRFINAK. Ne keverjük össze, és ne vegyünk át egy tulajdonságot se a másiktól. Egy igazi úriembernek kötelessége tisztelni a női nemet, és a lehetőségeihez mérten a köz szolgálata is hozzátartozik az alaptermészetéhez. Szeretem a hiteles embereket!
Jani, 23 éves
Főiskolai diplomás (nemzetközi szállítmányozás)

Szentimentális embernek tartom magam. Szeretnék átélni egy kis romantikát, ha együtt leszek valakivel! Általában csendesféle vagyok, de tudok beszélni/beszélgetni, ha lehet valamiről!

30-as diplomás társkereső nők

Anna, 36 éves
Főiskolát végzett

de a Nők jöttek rá,hogyan kell vele játszani..! "
Kata - társkereső Göd - 37 éves nő
Kata, 37 éves
Egyetemet végzett

Vidám...kedves...intelligens....csaknem Te is? :-) Nem vagyok előfizető...
Adri, 38 éves
Főiskolát végzett

Itt kell folytatnom a mottóimat, mert a helyén nem fértek ki. Jobb félni mint megijedni. Nem esik messze az alma a fájától. Járt utat a járatlanért el ne hagyj. Jóból is megárt a sok. Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Nem mind arany ami fénylik. Isten nem ver bottal. Rend a lelke mindennek. Jössz te még az én utcámba! Az arany a sárban is arany. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. A cél szentesíti az eszközt. Nem fog aranyon a rozsda. Evés közben jön meg az étvágy. Jobb a sűrű fillér mint a ritka forint. Ahol füst van, ott tűz is van. Gyakorlat teszi a mestert. Minden jó ha a vége jó. Minden kakas úr a maga szemétdombján. Lassan járj tovább érsz. Szükség törvényt bont. ... miért ilyen kevés itt a hely? ... hogy milyen vagyok? Eldöntheted. (Elérhetőséget kérek.)
Szilvi, 37 éves
Egyetemet végzett

Szilvi vagyok, 37 éves nő, Dunaharasztin lakom....

30-as diplomás társkereső férfiak

Zoltán, 32 éves
Főiskolai diplomás (Környezetvédelem)

Néha egyszerű, néha bonyolult, de könnyen megfejthető. Családcentrikus. Semmi sem olyan egyszerű és titokzatos, mint a kedvesség!Egy jó szó, egy mosoly mindennél többet ér! A jó párkapcsolat olyan, mint egy tánckettős. Van egy szép, belső rendje. Tudják, hogy a másik magányába nem szabad belegázolni. De nem szabad benne hagyni, ha látod, hogy ott már nem jó neki.
Tamás, 38 éves
Főiskolát végzett

Keresem párom komoly kapcsolat céljából, aki szerető, megbízható és intelligens.
Tibor, 31 éves
Főiskolát végzett

Örök realista, tud vicceset is mondani, néha túlteng benne az irónia. Határozott és igyekszik tenni azért, amit el akar érni. Nehéz természet , mert makacs, de példákkal és ésszerű logikával fel lehet fogatni Vele a dolgokat. Bölcsész gondolkodásmód és egyéb hasonszőrű felfogási irányzatok messze állnak Tőle. Fontosabb születés és névnapokat megjegyzi, kevésbé fontosakról a kalendárium segíti ki. Állatokat általában szereti ( mármint amelyek nem a saját fajtársai közül kerülnek ki ). Módjával sportolni is szokott, kedveli a természetet. Valamiért a magasabb, vékony , hosszú hajú lányokra bukik és ezen egyszerűen nem tud változtatni...
Levente - társkereső Miskolc - 30 éves férfi
Levente, 30 éves
Főiskolai diplomás (Közgazdaságtan és mechatronika)

Sziasztok lányok! Először is szeretném megköszönni, hogy rákattintottál az adatlapomra. Elsősorban olyan leányzóra lenne szükségem aki hasonló gondolkodású mint én, akivel lehet beszélgetni mint a legjobb barátok, védik egymást mint a testvérek és szeretik egymást mint a szeretők. Külsőleg ha lehet tőlem ne legyen magasabb. *moderálva*

Középkorú diplomás társkereső nők

Esztella - társkereső Tata - 41 éves nő
Esztella, 41 éves
Egyetemet végzett

Minden színt megtalálhatsz bennem, amit egy szivárványban felfedezel. Mások színes egyéniségnek tartanak, akibe szorult némi intelligencia, kreativitás, szép érzék, stílus, igényesség, és jó lélek. Amennyire szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat, annyira képes vonzani az extremitás is. Mélyebb és/vagy árnyékszíneim? Nehezen viselem az ítélkezést, az önismeret hiányából származó kompenzálást, a tapintatlanságot, az önimádatot, a hazugságot... Érzékenységem miatt sértődős is tudok lenni, amihez adok használati utasítást! Szeretem a sportokat; víz minden mennyiségben és formában. Ezen kívül a hegy, a föld... és minden természetesség vonzalma rabul ejt... Érdeklődésem, amit szeretek: sportok, fotózás, színház, hangverseny, TV, mozi, beszélgetés, hallgatás... Mottóm: Harmóniában önmagunkkal, az univerzummal... Adni, és elfogadni... Szeretni és élvezni a szeretetet. Élvezni, hogy csak úgy jó a jó! :) A szexuális invitálásokat kérem hagyja meg magának mindenki! "Mert stílus maga az ember" és tényleg azért vagyok itt amiért ez az oldal eredetileg létrejött!
Ildikó - társkereső VI. - 40 éves nő
Ildikó, 40 éves
Egyetemi diplomás (mûvészet)

Érdekel a művészet, a zene, a filmek,az érdekes emberek. Ami lesz, az lesz, majd kialakul...
Kata - társkereső Forchheim - 47 éves nő
Kata, 47 éves
Főiskolai diplomás (bankszféra)

Keresek egy barátot, egy párt magam mellé...3 éve Németországban, Bajor földön élek. A közelben ismerkednék !!!
Gyöngyi - társkereső Nagykaroly - 46 éves nő
Gyöngyi, 46 éves
Egyetemet végzett

Családcentrikus, spirituális , békés,energikus vagyok,szeretek sportolni,olvasni ,kirándulni,táncolni,szinházba járni.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

András, 47 éves
Egyetemi diplomás (Híradásipar/Elektroakusztika/Zenei)

Teljesen normális pasi vagyok! A hangok is ezt mondják... :-) Publikus, VALÓDI fotó nélkül kérlek ne keress! Jaaa, és nem vagyok hajlandó senkinél fotók láthatóságáért kuncsorogni! Komolyan mondom, röhej!!! Ha az utcán összefutunk sem vagyunk elparavánozva! Vállald magad! A napszemüveges fotóktól egyszer stroke-ot fogok kapni!!! :D Tessék tudomásul venni, hogy a szem az egyik legfontosabb kommunikációs "eszköz"! :-) Azért annál sokkal bonyolultabb személyiség vagyok, hogy az itt rendelkezésre álló karakterszám elegendő volna jellemzésemre! Nem egyszerű. Tipikus skorpió. Ha ez mond valamit... :-) Sajnálom de nem az eseteim a kövér, duci, molett, néhány kiló plusz Hölgyek! Kimondottan a vékony, karcsú, átlagos Nőcikért rajongom! Megértésetek köszönöm! :-) Dohányzom, és nem sportolok semmit! Enélkül is eszméletlen jó kondiban vagyok!!! :-) Imádom a zsíros, szaftos, magyaros "egészségtelen" ételeket, és pont nem érdekel mit fecsegnek össze-vissza a dietetikusok! :D A zene az életem, de utálok táncolni! Ezt még fontosnak tartottam megjegyezni! :D :D :D
Karoly - társkereső VI. - 43 éves férfi
Karoly, 43 éves
Egyetemet végzett

43 eves ferfi keres komoly kapcsolatot egy ugyanolyan gondolkozasu holgyel
György - társkereső XXI. - 45 éves férfi
György, 45 éves
Főiskolát végzett

Munkámból adódóan keresem, kutatom, értem és szeretem a szépet. Művészetkedvelő vagyok, ugyanakkor széles spektrumú az érdeklődésem. Személyiségem sokkal összetettebb annál, minthogy néhány karakterben azt hitelesen át tudjam adni, de talán kiemelt tulajdonságom az, hogy tisztelem az embereket és ez minden területen megnyilvánul. Hagyományos értékrenddel és értékekkel rendelkezem.
István, 48 éves
Főiskolát végzett

Fontosnak tartom az őszinteséget, megbízhatóságot, hűséget, a természetességet. Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, filmet nézni, kirándulni, biciklizni és megeszem a vega kaját is. Nehéz néhány szóban bemutatni, hogy milyen is vagyok, úgyis kiderül, ha kapcsolatba kerülünk egymással. Az én szivem nem sejti, mi a csók s napsugár, mert nékem nincs senkim, ki szívdobogva hazavár. Légy Te, akivel együtt építjük fel a közös életünket!

50 feletti diplomás társkereső nők

Katalin - társkereső Hévíz - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
Főiskolai diplomás (építész)

Aktívan dolgozó fiatalos nő vagyok. Kedvenc időtöltésem a kirándulás, városlátogatás, utazás és egyéb programok. Szeretem a festészetet, kulturális központok látogatásait.Kedvelem a tengerparti kirándulásokat. Keresem társam aki hasonló beállítottságú. Üdvözlettel: Katalin
Kati - társkereső XVII. - 56 éves nő
Kati, 56 éves
Egyetemet végzett

Jó kedélyű, élet igenlő nő vagyok. Miután felnőttek a gyerekeim, keresek egy végleges társat, akivel kellemesen el lehet tölteni a szabadidőt. Aki érzelmi támaszt ad a mindennapokhoz.Amennyiben szeretnéd felvenni Velem a kapcsolat itt megteheted: *moderálva* Várom jelentkezésedet.
Julianna - társkereső Jászapáti - 59 éves nő
Julianna, 59 éves
Főiskolát végzett

Pozitív gondolkodású, kedves barátot, társat keresek.
Gina, 64 éves
Főiskolai diplomás (komputer pszichológia)

A legjobb élmény az utazás, ezt senki el nem veheti tölem! Világot látni és embereket megismerni a legérdekesebb! Nem kell sokba kerüljön, csak ne kelljen egyedül mennem, akkor jó az élmény ha megosztják! *moderálva*

50 feletti diplomás társkereső férfiak

Péter, 63 éves
Főiskolai diplomás (gépészet)

Rendezett körülmények közt élek keresek lehetőleg alacsony pörgős hőlgyet
Béla, 59 éves
Egyetemet végzett

A testi és lelki tisztaság híve vagyok. Legfontosabbnak a kölcsönös bizalmat tartom.
Attila - társkereső Németország - 59 éves férfi
Attila, 59 éves
Egyetemet végzett

33 evet Budapesten eltem es jo nehäny idekinti csalodäs utän szeretnem vegre egy magyar nyelvü Hölgy ismeretseget. Szämomra a Nö, a Ferfi motorja, de a megfelelö hajtoanyag nelkül nem müködöm....;-)) Értékekeket keresek,s nem hamis illúziókat!Agyban, ägyban eggyaränt ! Kerlek tetoväläs nelkül ! Abszolut nem vagyok Konzervativ, sööt... De egy varäzslatos Nöi test szepseget ,harmoniäjät, homogen motivummal neutralizälni?? Szämomra mint Katicabogär Graffitival. Elnezest .akiknek van Tettojuk. Nem dohänyzo Temperamentumos, molett, erösen duskeblü hölgyet keresek komoly kapcsolatra. 45 es 70 ev között ! Nem Nagymami tipust keresek ...akinek a szo Erotika mar idegen... Hanem aki meg tud , akar es szeret is NÖ lenni , söt meg aktiv libidoval is rendelkezik, szamomra is.....;-) 33 evet Budapesten eltem es nehäny idekinti csalodäs utän szeretnem vegre egy Magyar nyelvü Hölgy a jövöhöz valo ismeretseget. Egyszerüen a mi Magyar mentalitasunk ;-)) Legszivesebben MAGYAR/ROMAN földön.. Hogy mi lessz belölünk? Ez nyitva ? De minden lehetseges. Valoban minden ! Egy öreg Indián ül a tábortüz mellett kisfiäval. Idöközben már sötét lett és az ég elkezdett dörögni. Egyszer csak megszólal az öreg Indián.... Tudod kisfiam néha ugy erzem magam, mintha két farkas küzdene bennem. Az eggyik vad és akaratos. A mäsik szeretetteljes, gyöngéd és szelid. Es melyik fog gyözni apuka? Kerdezte a fia ? Amelyiket etetem kisfiam. Felelte az öreg indiän. Üdvözlettel ATTILA Ui: Elismerni, hogy az ember tévedett ? Csak a beismerése annak ,hogy az ember ma okosabb , mint korábban volt .
László - társkereső Pécs - 52 éves férfi
László, 52 éves
Főiskolát végzett

Fénykép alapján indul a dolog teljesem mindegy hogy mit irok.En természet kedvelö vagyok,mozgás sport a müköröm nem jön be nálam.*moderálva*

Elit diplomás társkereső nők

Clarissa, 45 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Még nem tudom: -mi a jó a szilikonmellekben; -mit is jelent némely tetoválás; -mennyire jogos önvédelmi eszköz a műköröm; -jó házőrző-e az 1kg felső súlyhatárú kutya; -többet ér-e a mindennapok szempontjából egzotikus helyeken nyaralni; -hogyan nem akadok bele a piercingbe szex közben; -hogyan láthatok a tavaly előtti napszemüveg divat mögé; -hány év után jön elő a bőrrák a mindennapi szoláriumtól; -mennyire lesz vonzó egy bulifotón látható nő; -valóban a Cosmo a legjobb barátnőd; -ki jár BKV-val, ha minden nő adatlapján luxusautó, sportautó, cabrió látható; -hogyan lehet ennyi szar minőségű képet csinálni tükörből, mobillal; -a szex vajon mi; -aki házasságban él, de komoly kapcsolatot keres itt, az csak szexpartnert keres; -mit keres itt az, aki \"nem keres senkit\"? de vigyázz, mert mindaz vagyok, amit itt felsoroltam, mert erre \"buknak\" a férfiak, így mondják a nagymenő szingli nők Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van. ...mindegy, hogy egy tó vagy egy óceánpartján ülök és a kacsákat etetem...a kérdés, odaülnél-e mellém.... A férfiak és a nők legalább egy dologban egyetértenek: nem bíznak a nőkben. Minél ártatlanabb egy ember, annál kevésbé gondol az alibijére.A vallomások mindig megváltoztatják azt is, aki teszi, és azt is, aki meghallgatja.A szeretet nem kételkedik. A szeretet megbízik. Éppen ettől szeret.Ahol szerelem van, ott bizalomnak is kell lennie. A modern nő nem nő és nincs szüksége férfira sem. 7 lépésben kiöli magából a nőiességet, csak hogy sebezhetetlen legyen. De nőies nő híján kihal a férfias férfi is. Mi marad a végén? Férfi és nő kapcsolatát egy együtt lejtett tánchoz szokás hasonlítani, ahol figyelni kell a másik lépésére. A férfi gyengéden vezet, a nő pedig bízik,s hagyja magát vezetni. Miért érzem úgy, hogy mára sok sebből vérzik ez a szép hasonlat? 1.) A modern nő és a modern férfi elsősorban individuumok, egyetlenek, egyediek és magányosak. Képtelenek egymással megosztani az érzelmeiket. 2.) A modern nő nem szeretkezik, hanem szexel. Korán megtanulja, hogy a férfi úgyis csak ki akarja használni a nőt, miért bízzon hát benne? Nem kockáztatja, hogy sérül, inkább kölcsönös kihasználásként tekint a kapcsolatra és igyekszik,hogy a mérleg az ő javára billenjen. 3.) A modern nő szeretné azért nőnek érezni magát, a modern világ pedig külső megoldásokat A kommentárodban hagyj egy számot, mert kiváncsi vagyok, hogy mit szeretnél velem csinálni... 1. Megölelni 2. Telefonszámot elkérni 3. Megismerni személyesen 4. egy jót bulizni 5. Körbeutazni a világot 6. beszélgetni 7. titok 8. sétálni 9. szeretkezni 10. Barátkozni Nem keresek egyéjszakás kalandokat! Találjanak meg ők! De nem kellenek a nagy szavak sem, hogy \"párt egy életre\", mert ehhez az itt lévő adatlapoknál és pár statinál sokkal mélyebben kell megismerni valakit. Egyszerűen kéne valaki, aki partner a hétköznapokban, bánatban, örömben, az ágyban,de nem apát, vagy férjet keres az első randin. A modern nő nem nő és nincs szüksége férfira sem. 7 lépésben kiöli magából a nőiességet, csak hogy sebezhetetlen legyen. De nőies nő híján kihal a férfias férfi is. Mi marad a végén? Férfi és nő kapcsolatát egy együtt lejtett tánchoz szokás hasonlítani, ahol figyelni kell a másik lépésére. A férfi gyengéden vezet, a nő pedig bízik,s hagyja magát vezetni. Miért érzem úgy, hogy mára sok sebből vérzik ez a szép hasonlat? 1.) A modern nő és a modern férfi elsősorban individuumok, egyetlenek, egyediek és magányosak. Képtelenek egymással megosztani az érzelmeiket. 2.)? A modern nő nem szeretkezik, hanem szexel. Korán megtanulja, hogy a férfi úgyis csak ki akarja használni a nőt, miért bízzon hát benne? Nem kockáztatja, hogy sérül, inkább kölcsönös kihasználásként tekint a kapcsolatra és igyekszik,hogy a mérleg az ő javára billenjen. 3.) A modern nő szeretné azért nőnek érezni magát, a modern világ pedig külső megoldásokat kínál, amivel jelezheti, hogy ő nő. Vannak nőknek szóló magazinok, amikben megnézheti, mit vásárol,milyen ruhát visel egy nő. 4.) A modern nő egyébként sem lehet mindig nő,mert ugye olykor fáradt, fésületlen, ellentétben azokkal a Mintakép Nőkkel, akik a filmekben tökéletes sminkkel ébrednek és magazinokból darázsderékkal, bőrhiba nélkül mosolyognak vissza rá. 5.) A modern nő nem anya többé, elsődleges közege nem az otthon. Reggeltől estig az irodában termel, estétől reggelig és hétvégén a szórakozóhelyen vagy a boltokban fogyaszt. 6.) Párja, a modern férfi sem férfias férfi többé. Férfiasságát lelki tényezők helyett ő is centiméterekhez és a tricepsze átmérőjéhöz köti. És szenved, mert a vibrátor jobban bírja nála. 7.) Érzik mindketten, hogy valami nem stimmel, de a megoldást még mindig kívül keresik. Szilikonmell,plasztikai műtét, szteroidoktól repedő karok. Nem befogadni vagy elfogadni akarják egymást, nem eggyé válni, csak egy-egy saját orgazmust. A másikét csak azért, hogy bizonyítsanak
Jázmin - társkereső London - 21 éves nő
Jázmin, 21 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Magyar vagyok csak kimentem külföldre a munka és hasonlók miatt! Jelenleg üzleti ágazatban dolgozok egy nagyobb cégnél! Nagyon szeretnék egy komolyabb kapcsolatot mert már nagyon hiányzik egy szerető és szívlelő pasi! :)
Nóra, 34 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Szia! Elég sok jellemzőt meg kell adni az ideális társat illetően, illetve magamról is, de talán néhány dolog még jól jön kiegészítésként így előljáróban...Ha belegondolok abba, hogy mások hogy látnak kívülről, akkor a következőket biztosan kötik hozzám: sütés, sportolás, meglepetések, zene, lila-türkisz-sötétbarna, kreativitás, lakberendezés, harmónia, kitartás, rendezettség.......A többit meg még nem árulhatom el. (-: Szép napot! Nóra
Anna, 35 éves
Egyetemi diplomás (műszaki)
Középvezető

Mindig mosolygós, jókedvű emberke vagyok. Szeretek túrázni, filmet nézni, sétálni a városban. Egy érett, felnőtt kapcsolatra vágyom, melyben közösen valósítjuk meg céljainkat. Mert célok nélkül nem lehet élni. Ha szeretnél megismerni írd meg az e-mail címed!

Elit diplomás társkereső férfiak

Szilárd - társkereső Gödöllő - 33 éves férfi
Szilárd, 33 éves
Egyetemi diplomás (villamosmérnök)
Középvezető

Közvetlen, vidám természetű srác vagyok, hagyományos értékrenddel. Fontos számomra az őszinteség, tisztelet, becsület. Optimista beállítottságú vagyok, szeretek nevetni, illetve mást megnevettetni. A képem friss, nem gyermekkori. Vicces, de néha kérik a személyim, ha veszek egy üveg bort. A személyiségem: mélyebben viszonylag nehezebben nyílok meg. Nem engedek magamhoz közel bárkit, értük viszont utána bármit. Nem vagyok képmutató, divatból nem cserélek telefont, autót, stb. Különösebben fillérezni sem szoktam, ha valami a végét várja, nem várom meg, míg teljesen bekrepál, hanem időben javíttatom, vagy cserélem. Hosszú távon szerintem ez az optimális megoldás. Fejlesztő mérnök vagyok, mindig optimumra törekszem. Érzelmek, lelki dolgok terén különösen. Mások érzéseire figyelek. Írj bátran. Ha esetleg úgy alakul, hogy nem egymást keressük, értek a nem-ből, nem vagyok zaklató típus. BP-en dolgozom, Gödöllő a lakhelyem. Kicsit hosszú lett :)
Laci, 53 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor - társkereső Luzern - 41 éves férfi
Gábor, 41 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Gábor vagyok..Svájcban,Luzern-ben élek és dolgozom.Nagyon szeretném megtalálni a Boldog Életet,amihez keresem leendő társamat,páromat.
Gyuri, 33 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Mosonmagyaróváron élek, motorozok, sportolok, néha csak úgy autózok bele a nagy világba vakon.i

Fényképes diplomás társkereső nők

Maria - társkereső Budaörs - 63 éves nő
Maria, 63 éves
Főiskolát végzett
9 fotóval

Ki is vagyok ?? Valószínűleg egy átlagos, nem túl fiatal kinézetű, de fiatalos lendülettel megáldott, érző szívű és őszinte kapcsolatra vágyó hölgy . Szeretem a szépet a művészeteket, a világ megismerését, olvasni, színházba, moziba, hangversenyre járni, kirándulni, utazni , kertészkedni és egy egy jó ebédet, vacsorát elkészíteni, valakivel elfogyasztani stb. Örömmel venném egy korban / 65 év feletti / és magasságban / nem alacsony / megfelelő kulturált , értelmes Úr megkeresését.
Timi, 29 éves
Egyetemet végzett
4 fotóval

Vidám, vicces lány vagyok. Keresem azt akivel szórakozni is el lehet menni, de akár az otthonülős , filmnézegetős, összebújós estéket sem veti meg. Szeretek kirándulni, új dolgokat kipróbálni, megismerni.
Anna - társkereső XIX. - 37 éves nő
Anna, 37 éves
Főiskolát végzett
15 fotóval

A játszótársam mondd... Komoly kapcsolatot keresek szabadidő kellemes eltöltésére az alábbi programokhoz: városnézés, színház, vacsora, borozás, beszélgetés, wellness, nyaralás, családalapítás, gyereknevelés. Kedves, határozott, családcentrikus lány vagyok, aki olyan hagyományos dolgokra vágyik, mint család és gyermekek. Nem vagyok egy felfedező típus, viszont hiszek azokban a konzervatív értékekben, mint a család melletti elkötelezettség, a szeretet, a kitartás. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha Te is erre vágysz, és ezek a határozott elképzeléseid a jövőre vonatkozóan!
Léna, 65 éves
Főiskolai diplomás (épitészet)
16 fotóval

Jó megjelenésű,arányos testalkatú (nem mackos) ÚRIEMBER társaságát,barátságát keresem.Özvegy nyugdíjas értelmiségi Hölgy vagyok,a fotóim 2014 készültek Angol-olasz nyelvből kezdő vagyok.Nyitót,modern,gondolkodású fiatalos habitussal.Lélekben is harmonizáló,hosszú távú kapcsolatra vágyom.(Nem összeköltözni)Egyszer nálam-egyszer nálad,közös szimpátia esetén.Számomra fontos a kölcsönös bizalom,őszinteség,tisztelet. Ablakom kinyílik aki egyet ért velem . UI: KORBAN HOZZÁM ILLŐ URAK levelét várom. ERDÉLYBŐL SZÁRMAZOM.

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Peti, 34 éves
Egyetemi diplomás (gépészmérnök)
2 fotóval

imádom az életet , sokat sportolok, szabad időmben olvasok kirándulok , utazok és szeretek színházba és moziba járni. Az életünk úgy alakul, ahogy formáljuk.
Paul, 60 éves
Egyetemet végzett
19 fotóval

Németországban, Frankfurt mellett lakom, de magyar környezetben élek. Közgazdaságot oktatok egy frankfurti iskolában, este pedig a szabad egyetemen tanitom a magyar és román nyelvet. Sok éven át, melékállásban, sport riporter is voltam. Jó megjelenésü, modern gondolkozású, divatos és humoros férfi vagyok. Szeretek világot látni, kedvelem a szinházat, mozit, a koncerteket ( pop zene de klaszikus is jelen van ), sokat biciklizek ( Mountain Bike ) a környezö erdökben. Szeretek fözni ( nemzetközi konyha ) és vendégeket fogadni, de örülök ha mások is meghivnak ( ebböl elég sok van ). Mindig jókedvü vagyok, barátságos és segitökész, ezért ezt szinte mindig visszonozák. Szeretek öltözködni, a farmertöl az elegáns öltönyig, minden hozzátartozik. Van két felnött gyerekem, mindegyik külön családban. Évente 5-6 alkalomkor tartozkodom Budapesten, ekkor van szinház, szorakozás, magyar konyha.
Sándor, 52 éves
Főiskolát végzett
1 fotóval

szeretnék megismerkedni egy kedves, csinos hölggyel.
Ákos, 30 éves
Egyetemet végzett
4 fotóval

Jó lét és mosoly ütközzön ki arcodra,ki ezt a pár sort olvassa.....az apró részletek embere,(szóra sem)érdemes művész,örök ötletelő(ritkábban megvalósító),Fred Aster nem mindennapi reinkarnációja.....etc.:)Számos információval tudnék szolgálni még,viszont inkább a személyes varázsommal nyűgöznélek le:)

Most online diplomás párkereső nők

Zsófi - társkereső XVI. - 26 éves nő
Zsófi, 26 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

Néhány dolog Rólam: - tavasszal romkocsma - nyáron fesztivál - ősszel színház - télen síelés - könyv könyv könyv (ha író: cortazar, kundera, dosztojekszkij, ha költő: pilinszky, babits, erdős, ady, ha filozófus: popper, nietzsche, yalom.) - kutya-macska - kakaó - balett - cigi
Kamilla - társkereső XIV. - 35 éves nő
Kamilla, 35 éves
Főiskolai diplomás (egészségügy )
2 perce lépett be

A való világ érdekel,a hazugság mindig kiderül! Őszinteség,Tisztelet és Szeretet kell nekem,a többi nem érdekel!!!
Mónika - társkereső Debrecen - 39 éves nő
Mónika, 39 éves
Főiskolát végzett
4 perce lépett be

Világjáró, fiatal lány keresi élete párját ! Vajon, ez az egy mondat elég -e hogy megtaláljalak?
Ani - társkereső XI. - 28 éves nő
Ani, 28 éves
Egyetemet végzett
6 perce lépett be

Mérleg-ember különösen vonzódik a szép dolgokhoz, a művészetekhez. A harmónia megteremtésére törekszik, mert érzi, hogy a boldogsághoz így tud közel kerülni. A Vénusz vonzó bájt ad szülötteinek, és jó ízlést. Életélvezete finom, lehalkított és gyengéd. Személyisége kibontakoztatásához szükségét érzi egy "másik ember"-nek, legyen az akár barát, akár szerelmi társ. Ösztönző vágyat érez a kapcsolatteremtésre, és azon belül az egyetértésre. A levegő-jegyeknél megmutatkozó kapcsolatteremtési képesség tehát még hangsúlyozottabb lesz. A többi levegő-tulajdonság: a közlékenység és értelem magyarázza, hogy fontos számára a beszélgetés, hogy gondolatait kicserélhesse másokkal. Mint pozitív töltésű, kardinális minőségű jegynél, nála is észrevehető a kifelé irányuló tevékenység és az önkifejezésre való törekvés. Szeret a saját maga útján járni és nehezen tűr maga fölött bárkit. Ha szimbólumát, a mérleget vizsgáljuk, különböző analógiákat fedezhetünk fel. Miként a mérleg egy finom műszer, mely egyensúlyban van addig, míg akár a legkisebb tollpihe ki nem billenti szintjéből, igyanígy a Mérleg-ember is tökéletes lelki egyensúlyra törekszik. A dolgok egyensúlyba hozásának vágyából fakad, hogy hajlik az együttműködésre. S ez egy igen értékes tulajdonsága, mert az emberi együttélés egy békés, hajlékony társsal sokkal kellemesebb, mint mondjuk egy erőszakossal. A Legmagasabb Igazságszolgáltató kezében lévő mérleg mély értelmét leginkább a Mérleg jegyű ember képes - sokszor ösztönösen, tudat alatt-megérteni. Igazságérzete rendkívül fejlett. A Mérleg-ember a dolgokat több oldalról vizsgálja. Mivel törekvése a béke megteremtése és fenntartása, ezért az igazságot is, ha az békétlenségeket eredményezne vagy sértene valakit, csak elfátyolozottan mondja ki, de ha örömöt tud okozni vele, akkor nyíltan beszél.

Most online diplomás párkereső férfiak

Lázár - társkereső II. - 61 éves férfi
Lázár, 61 éves
Főiskolát végzett
2 perce lépett be

Úgy gondolom ide bármit írhatnék....:-) Szívesen veszek E-mail elérhetőséget!
Tomi - társkereső XII. - 40 éves férfi
Tomi, 40 éves
Egyetemet végzett
3 perce lépett be

Igényes, csinos, intelligens, független párom keresem. Közgazdász-tanácsadó srác vagyok, aki a szakmai dolgok mellett abszolút nyitott a természetre, és a művészetre is. Nem szabadidőpartnerre vágyom elsősorban, és az is fontos számomra, hogy akarj 1- 2-3 kisgyereket is a jövőben :)! Azért ne ijedjetek meg! :)
Alex - társkereső Győr - 25 éves férfi
Alex, 25 éves
Egyetemet végzett
4 perce lépett be

Az élet ugyan szép, de sok erőfeszítést követel. Ennek főként az az oka, hogy a dolgokhoz nagyon lelkiismeretesen viszonyulok. Reálisan látom a dolgokat, de ennek ellenére magas célokat tűzök ki magam elé. Általában mindenki álmodozik, viszont én próbálom is valóra váltani. Ha valamibe belekezdek, azt általában nem veszem félvállon. Sajátos, vagy egyedi nézőpontom van, nem sablonozok be semmit, próbálom különböző oldalról megközelíteni a dolgokat. Mivel itt nehéz üzenetet írni és kimutatni az érdeklődést, ezért ha valakit kedvelek az azért van mert szimpinek tűnik és érdekesnek találom és szívesen beszélgetnék, viszont ahhoz kell valamilyen megoldás :D*moderálva*
István - társkereső XI. - 54 éves férfi
István, 54 éves
Főiskolai diplomás (külkereskedelem)
4 perce lépett be

Fiatalos életvitelű, nyitott gondolkodású férfi vagyok.
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Katalin (38),
  élni és élni hagyni...
  Nem először járok itt, de régebben nem jártam sikerrel. Volt hogy próbáltam megérteni vajon miért... talán hogy manapság már nem tartozom a "divatos" nők közé, ami ha azt vesszük hogy nincsen tetoválásom, sem testékszerem, de még a műkörmösök sem belőlem élnek...akkor igaz is lehetne. Ha viszont erre a kifejezésre az ősanya képe ugrik be neked...na akkor az sem én vagyok...:) Vagy talán mert azon kevesek közé tartozom, akik nem a retusált képeikkel próbálják meg felkelteni a másik nem figyelmét? Végül is mindegy miért. Talán mert egész egyszerűen még nem jött el az ideje hogy megismerjük egymást. Tulajdonképpen Boldog ember vagyok. Van szerető családom, sok igaz barátom, Istenbe vetett hitem és erőm, hogy mindent amit szükségesnek érzek ehhez az élethez, megteremthessek...egyvalamit kivéve. Téged. A Társam. Soha, sehol nem találtalak. Ha szeretlek, minden idegszálammal szeretni foglak. Ha neked ez terhes lenne...nyilvánvalóan nem te vagy akit keresek. Ha úgy érzem nem tudnálak szeretni, nem fogom az idődet és energiádat rabolni. Ha viszont szimpatikus vagy...megszelídíthetsz. Sok sikert!
 • Tamás (44), Budapest
  Keresem páromat csinos, kedves, értelmes lány személyében.
  Komoly, kiegyensúlyozott, széles érdeklődési körű srác vagyok állatorvosi végzettséggel. Szeretek sportolni, érdekel a természet, a zene, az idegen nyelvek és még sok egyéb dolog. Nemrég múltam 43 - és bár nem siettet semmi-, lassan ideje lenne megtalálnom az Igazit. Érzelmeken, őszinteségen, kölcsönös bizalmon alapuló, hosszútávú kapcsolatra vágyom.
 • Anett (42), Pécs
  Írj nekem!
  Barátaim szerint egy energia bomba vagyok :) Életvidám másik felem keresem :) *moderálva*
 • Éva (44), Szeged
  Élni az életet...
  Évának hivnak. Bármit irhatnék ide...de inkább hiszek a személyestalálkozásban.
 • Anti (59), Budapest
  Szeretném érezni bőröd illatát és a csókod ízét!
  Nős férfi vagyok és olyan nő társaságát keresem, aki társas magányban, szeretet hiányban él, vagy egyszerűen csak szeretne hetente egyszer pár órában, nyugodt és biztonságos helyen örömet kapni és adni a társának. Aki vágyik egy kis simogatásra, ölelésre, csókokra és beszélgetésre.
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.