Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

88 161 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Fiva, 39 éves
Főiskolát végzett
4 órája tag

Lidi, 50 éves
Főiskolát végzett
8 órája tag

Szia, Lidi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Renáta, 33 éves
Egyetemet végzett
24 órája tag

Ha jó a humorod, természetet kedvelő vagy, és szeretnél hasonló társra lelni, egy próbát megér....:)
Olga - társkereső Németország - 60 éves nő
Olga, 60 éves
Főiskolát végzett
26 órája tag

Erdelyi Magyar vagyok.25 eve elek Augsburgban. Egeszsegügyi Föiskola vegzettsegem van. Keresek egy hozzam illö hetvegi Partnert. Szabad idö eltöltesere szimpatia esten "VIEL MEHR" .Vidam humoros alaptermeszetem van A szeretet a felhajto eröm. A mult az törtenelem,a jövö titok a jelen minden perc egy ajandek ..Igenyes vagyok magamra es környezetemre.,...Van aki ilyet keres ?

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Gergő - társkereső Budapest - 24 éves férfi
Gergő, 24 éves
Főiskolát végzett
4 órája tag

Kedves látogató! Erdélyben, Nagykárolyban nőttem fel. Körülbelül hat éve élet Budapesten. Mérnök informatika szakot végeztem, mindig is jobban mentek a reál típusú tárgyak. Éppen ezért túl sok művészi véna nem szorult belém :) A logikus gondolkodásmód mellett azonban nagy rajongója vagyok a pszichológiának. Ez az a terület, amit nagyon érdekesnek tartok. Nagyon szeretek beszélgetni, ugyanakkor legalább olyan jó hallgatóság is vagyok. Nagyon szeretek filmet, sorozatokat nézni, emellett nagyon szeretek a városban vagy bárhol máshol sétálni, kirándulni. Nagyon gyakran hallgatok zenét, stílusban majdnem minden műfajt szeretek, inkább hangulat dönti el, épp melyikhez van kedvem. A hétköznapokon mint az emberiség nagy része, én is dolgozom, ugyanakkor a szabadidőmet szívesen megosztanám egy hölggyel, talán éppen veled :) Bár ahogy a különböző profilokat olvasgatom, szerintem már mindenki sablonszövegként írja ezeket a sorokat, de ez tényleg fontos. Komoly kapcsolatot keresek, ezért regisztráltam az oldalra. Az életben számomra különösen fontos az őszinteség, ezt mindenkitől elvárom, nemtől és kortól függetlenül (na jó, a 6-7 éves korig még elnézem, de mivel te ezeket a sorokat olvasod, ennek a kritériumnak biztos nem felelsz meg) :) Ha bármi egyéb érdekel, csak írj egy üzenetet. Köszönöm a megtisztelő figyelmed :) Gergő
Szabi, 24 éves
Főiskolát végzett
5 órája tag

Szia, Szabi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Krisztián - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Krisztián, 40 éves
Főiskolát végzett
7 órája tag

Magamról annyit írnék, igyekszem pozitívan szemlélni az életet, a vidámság és a humor a meghatározó lételemem. Szeretek nevetni és másokat felvidítani.
Tamás - társkereső Miskolc - 50 éves férfi
Tamás, 50 éves
Főiskolát végzett
8 órája tag

Művelt sportos szinházbajáró komoly megbízható férfi keresi társát.

Online diplomás társkereső nők

Szabina, 25 éves
Egyetemi diplomás (zeneművészeti )
2 perce lépett be

"Lélekből indul el, szellemen át ível. Dobbanó szívemből szájon át jön elő.Ha nagyon eleven,mondom,engedem. Csak ahol várnak rá, életre ott talál." Nem a tökéletességre, hanem a fejlődésre törekszem. És minél többet tudok, annál inkább rájövök arra, hogy még mennyi mindent nem. Nehéz kifejezni azt röviden, hogy milyen is vagyok. Majdhogynem lényegtelen,hogy én hogyan látom magam, hiszen sosem fogom úgy látni magam, ahogy Te engem. Mint minden embert, engem is a tapasztalataim formálnak. Hol hibázom, hol jó úton járok.
Dana, 33 éves
Főiskolát végzett
11 perce lépett be

Üdv mindenkinek, ...egy kedves, vidám, aktiv, intelligens, spirituális, szenvedélyes, céltudatos, stb...nőnek ismerem magam....szeretnék megismerni egy hasonló valakit egy sportos , ápolt, igényes, férfias, stilusos, érett férfi személyében... fontos a kommunikáció, humor, megbizhatóság, határozottság...tetszik, ha egy férfi valóban tudja, mit akar, kit akar, és fontosnak tartja a kapcsolatban a közös fejlődést, egymás segitését, motiválását....és nem menekül....hisz mint tudjuk, senki nem tökéletes, nem is kell annak lenni, ez igy van rendjén. vagy elfogadjuk egymést vagy nem :) Ja, és ami nagyon fontos nekem és egyik alap dolog: az ápolt , szép fogak :)...csak úgy ismerkedek, ha előbb fotón is látom őket :) Tehát mosolygósok előnyben :) Mindenkinek kellemes és eredményes ismerkedést !
Marika - társkereső Békéscsaba - 61 éves nő
Marika, 61 éves
Főiskolát végzett
28 perce lépett be

Jó kedélyű, nyitott, barátságos és elfogadó nő vagyok, aki szeretetet adni is, fogadni is kész. Kedvelem a zenét, az irodalmat. No, és a természetet imádom, szerencsére sokat lehetek kint a szabadban. Rendszeresen járok kirándulni, jógázni és a kerti teendők is feltöltenek. Örömmel tölt el, ha a családom körében vagy a barátaimmal lehetek, nem szívesen vagyok egyedül. Leginkább szeretnék egy igazi társra találni, akivel együtt lehetünk jóban-rosszban és egymásért élhetünk.
Niké - társkereső Veszprém - 55 éves nő
Niké, 55 éves
Főiskolát végzett
36 perce lépett be

"Van az összetartozásnak egy olyan mélységesen mély állapota, amelyre minden szó kevés, a szeretet szó is kevés, a szerelem szó is kevés. Benne van ez is, de több." Müller P. :-) A Férfi, a XXI. században is Férfi legyen. Nekem. :-) Nem, nem keresek. Önmagamban is teljes vagyok. Az idézet szerinti összetartozást szeretném. :-)

Online diplomás társkereső férfiak

Feri - társkereső Miskolc - 23 éves férfi
Feri, 23 éves
Egyetemi diplomás (népzene)
0 perce lépett be

Szia hát nem is tudom mire lennél kíváncsi, szerintem a bemutatkozás személyesen a legalkalmasabb, hisz ott lehet mindenféle reakciót lekövetni... amit viszont leírnék ide a végzetségemhez egyetemet írtam de még nem fejeztem be szóval még tanulok az egyetemen a többit pedig ha kíváncsi vagy akkor írj rám vagy személyesen is mesélhetek! :)
Attila, 37 éves
Főiskolát végzett
1 perce lépett be

Jellemezzem magam pár sorban?! Hmmm! Lányom,önön magam megismerése, zene, film, egy jó beszélgetés, emberi sorsok, önfejlesztés, séta, a miértek keresése..........és még sorolhatnám :) Jobban hiszek egy személyes találkozásban, mint egy pár soros jellemzésben.
Gyuszi, 70 éves
Főiskolai diplomás (munkaügyi, gazdasági)
2 perce lépett be

Jogi-közgazdasági jellegű pályáról hetedik éve vagyok nyugdíjas, de még dolgozom, a magam szabta időben és mértékben.Bár feltétlen családpárti vagyok, két házasságon, és egy több, mint ötéves kapcsolaton vagyok túl. Gyakorlatias, igen széles érdeklődési körű vagyok. Mély érzésü, a belső értékeket nagyra becsülő, jó megjelenésű, intelligens, tájékozott embernek tartanak, és hasonlókat szeretnék társamtól is. Debrecen belvárosában egyedül élek a saját tulajdonú, jól felszerelt 2+fél szobás, remek panorámájú házgyári társasházi lakásomban. Gépkocsim van, naponta vezetek. Leendő társamnál előny, ha szintén van legalább jogosítványa, vezetési gyakorlata. Anyagi hátterem az átlagosnál egy kicsivel talán jobb. Egészségem "kornak megfelelő", de a statisztika szerint lényegesen kevesebb van már előttünk, mint mögöttünk. Ezért határozott szándékom, hogy hátralévő éveinket nagyszerű tartalommal töltsük meg LEENDŐ TÁRSAMMAL EGYÜTT, EGYMÁSÉRT. . .
Bonifác, 64 éves
Egyetemet végzett
4 perce lépett be

aki megértené a humoromat, meghallgatná a bolondos eszmefuttatásaimat, elviselné, hogy ebéd után alszom egy félórát, táncolna velem, ha meghallom a kedvenc számomat, akkor és ott bújna össze velem, ahol megkívánjuk egymást... és még sorolhatnám a végtelenségig - nos, akkor ketten lennénk boldogok Munkám miatt fele életemet Olaszországban töltöm, kis tengerparti házam és Budai lakásom között járok fel s alá... Lassan azért valahol meg fogok állapodni, de lehet, hogy az egy harmadik hely lesz...

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Anna - társkereső Veszprém - 48 éves nő
Anna, 48 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Keresem akivel jól érezhetném magam a mindennapokban. Kell, hogy létezzen a FÉRFI, ki tudja a titkot mindehhez.
Ági - társkereső Budapest - 31 éves nő
Ági, 31 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

A teljesség igénye nélkül: nyolctól négyig magabiztos, karakán, határozott, ambiciózus, maximalista, pókerarc, amúgy egy nyílt, őszinte, igényes, egészségesen sznob, makacs, hisztérikus, cinikus, de szerető, odaadó, mosolygós (vigyorgó, önfeledten röhögő), érdeklődő, törődő, gondolkodó (gondolkodtató), nyitott szemű, racionális, de álmodozó nő. Szeretem a jó borokat, a finom ételeket (és azt, akivel ezeket megoszthatom), a színházat, a zenét, a repülést, a nagyvárosokat, a kisvárosokat, a Balatont, a fülledt estéket, a magas sarkút, a semmittevést kettesben, a vásárlást egyedül, a hosszú beszélgetéseket, a nagy vitákat, a jó gondolatokat.
Mikolt - társkereső Budapest - 29 éves nő
Mikolt, 29 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "
Ágnes, 53 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Vidám természetű, energikus és pörgős vagyok. Szeretem a munkámat, az életet, minden területen a maximumra törekszem, nagy hibám, hogy ezt másoktól is elvárom. Küzdő és kitartó vagyok. Sok ismerősöm van, de kevés a barátom, Őket viszont megbecsülöm. Nem szeretem, ha valaki pesszimista, lusta, irigy és rosszindulatú, de nagyon értékelem a humoros, optimista, őszinte érzelmes embereket. Szeretek sportolni, táncolni, moziba-, színházba járni, kirándulni. Jól érzem magam a bőrömben, nem akarok megváltozni és már rég nem akarok másokat sem megváltoztatni. Az, hogy az ellentétek vonzzák egymást jól hangzik, de tapasztalatból mondom, hogy nem működik. Hát ilyen vagyok. Ha úgy érzed, hogy nem menne az agyadra egy ilyen örökmozgó nő és persze, ha tetszik amit látsz írj és ne kedvencnek jelölj kérlek szépen, mert a kedvencek nálam a háziállatok.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Vilmos, 34 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Sziasztok! Vilmos vagyok, 31 éves, lakhelyem Kecskemét. Egyetemet végeztem, középvezető vagyok, dohányzom, ritkán iszom alkoholt. vagyok. 195 cm magas vagyok és 117 kg, testalkatom , a szemem zöldeskék, a hajam szőkésbarna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Vilmos nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Thomas, 44 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Kedves Hölgyek es Lanyok. Keresem kedves, hüseges , öszinte 27 - 40 ev körüli, 168 tol 175 cm magas, 50 - 56 kg körüli Partnerem. Csinos magyar hölgyeknel nincs szebb, es kedvesebb. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS is ha megadod a Mobilszamod.
János - társkereső Budapest - 61 éves férfi
János, 61 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Földmérő mérnökként rengeteget utazom az országban, munkaidőm nagy részében keményen-dacosan harcolva a természet erőivel, időjárási körülményekkel. Tudom, hogy néha milyen gyönyörű helyeken járok, de egyre kevesebbszer csodálkozom rá egy szép virágra, egy érdekes formájú-színű felhőre vagy a domb mögötti naplementére. A napokban egy japán jazz koncertet hallgattam élőben egy hajón, örült volt és vad. Vettem egy CD-t és néha belehallgatok a kocsiban, de nem lehet így azt az élményt visszaidézni. Milyen csodálatos lenne Veled utazni a már ismerős tájakon, hallgatni a zenét és megkérdezni, emlékszel… Kérlek, legyél ebben társam, segíts visszaidézni, felfedezni és együtt átélni az élet kisebb-nagyobb örömeit.l
Zoltán, 29 éves
Főiskolai diplomás (Tanár)
Platina előfizető

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít, hogy ki az, aki sosem számított, ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.

Keresztény diplomás társkereső nők

Melinda - társkereső Kecskemét - 30 éves nő
Melinda, 30 éves
Főiskolai diplomás (mûszaki )
hívő református (alkalmanként)

Sziasztok! Nem igazán hiszek a netes társkeresésben, minden személyesen dől el úgyis, de egy próbát megér.. :) Egyébként komoly kapcsolat céljából regisztráltam, így akik csak szexpartnert keresnek, ne is írjanak. Rólam annyit, hogy egy közvetlen, vidám csajszi vagyok, szeretek kimozdulni, moziba járni, néha bulizni is, ja és nagy F1 őrült vagyok már lassan 18 éve :)
Gyöngyi, 47 éves
Főiskolát végzett
hívő római katolikus

Szeretem a mosolyt a humort, alapvetően optimista nőszemély vagyok annak ellenére, hogy nem egy könnyű szakmát választottam felnőtt fejjel..... Azt olvastam több ,,tudortól,,nincs ,,igazi,,......az igazi pár az évek folyamán válik azzá, csiszolódik össze két ember a mindennapok alatt...hm...nem tudom...de remélem, hogy megtalálom azt akinek kezét fogva, akár egy behavazott kunyhóban is jól éreznénk magunkat bármikor! Még valamit: kerek vagyok minden szinten....testileg, lelkileg...:) ezen folyamatosan dolgozom, hol lefele, hol felfele...:) A ,,divatmaca,, , a ,,dekornő,,nem én vagyok, de úgy gondolom még sosem vallott szégyent mellettem senki sem!:)
Ivett Éva, 26 éves
Egyetemet végzett
hívő római katolikus

Szeretnem en is azt a kisfiut megtalalni,aki mara mar felnott Ferfiva cseperedett es felnevetett 26 evvel ezelott!:-) Amellett,hogy neha kelekotya vagyok, tudom mit szeretnek az elettol,vannak terveim,almaim s nem vagyok rest ezekert tenni is! Azon kevesek taborat erositem, akik szamara a munka nem teher, elvezettel es szenvedellyel teszem, mint mindent, ami erdekel,lazba hoz,izgat! S hogy meg milyen is lennek? Hm, legy kivancsi,fedezd fel Te magad;-)
Jerke - társkereső Kisláng - 56 éves nő
Jerke, 56 éves
Főiskolai diplomás (egészségügy)
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Higgyék el kedves ffi látogatók,nézek tükörbe,és nem csak nézek ,látok is.Látok,egy alacsony,vékony asszonyt,akit sok minden ért, és ez úgy mint mindenkin rajtam is nyomott hagyott.Nem szépítek semmit.De még mindíg talpra álltam,mert tudtam én győzök. Látok egy mosolygós,barátságos,szeretettel teli asszonyt,aki sok mindent nem tud,akinek hiányzik a kedves szó, a kézfogás,az esti csend valakivel. tudom milyen vagyok.Tudom,hogy minden ember valamiért szép,és jó.Mert mindenkiben ott van a szépség,csak más szemmel kell nézni.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

János, 44 éves
Főiskolát végzett
római katolikus vallású (alkalmanként)

I am the best single of the world : őszinte, hűséges, kitartó. Szeretek nevetni, viccelni, de komolyan beszélgetni is, komoly témákról. U.n. káros szokásoktól-szenvedélyektől mentes vagyok. Csak komoly kapcsolatot keresek, igazi családra vágyom. Szeretném megtalálni azt a valakit, akivel jókat lehet nevetni, beszélgetni, felfedezni, akivel színesebbé tehetjük a szürke hétköznapokat! Szeretnék egy kedvességre, megértésre és a tiszteletre alapuló kapcsolatot felépíteni. A feltöltött képeim mind frissek, 2014 és 2015-ben készültek, minden személyes adatom igazi.
Gábor - társkereső Gyöngyös - 38 éves férfi
Gábor, 38 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus

Hogy milyen is vagyok? Ha kell komoly, de persze ez nem zárja ki a lazaságot, könnyedséget. Nagyon szeretem a humort, jókedvet és szeretem, ha az emberek jól érzik magukat körülöttem. Akár társaságban akár kettesben vagyunk. Számomra az emberi értékek nagyon fontosak. Szeretek társaságban lenni, szórakozni, éppúgy ahogy a dumálós estéket is. Mindig a jót keresem az emberekben, és a nehéz időkben is megpróbálok vidám maradni. 4 éve kezdtem el Salsa táncot tanulni, és mára a tánc életformává vált számomra. A jövőben szeretnék más Latin táncokkal is közelebbről megismerkedni.
László, 36 éves
Egyetemi diplomás (kozgazdasz,szakacs.)
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Egy munka manias,orokmozgo,ferfi vagyok,egy dinamikus lannyal szeretnek megismerkedni
András - társkereső Budapest - 68 éves férfi
András, 68 éves
Főiskolát végzett
hívő római katolikus

Szia, azért regisztráltam az oldalra, mert szeretnék megismerkedni egy kedves, megbízható , őszinte, hűséges típusú csinos, lehetőleg nem duci hölggyel, tartós, komoly, vagy csak laza kapcsolat céljából, ahogy alakul, viszont a cél a tartós kapcsolat lenne. Komolytalan kalandorok kíméljenek! Csak 40-60év közöttiek jelentkezését várom.

Fiatal diplomás társkereső nők

Nóri, 26 éves
Egyetemet végzett

Aki szeretne megismerni úgyis ír. Pár mondatban ezt nem lehet összefoglalni én így gondolom :)
Ági - társkereső Fehérgyarmat - 29 éves nő
Ági, 29 éves
Főiskolai diplomás (szociálpedagógia/munkaügy)

Csak szeretnék valakit boldoggá tenni.. és boldog lenni ;)
Brigi, 25 éves
Főiskolát végzett

25 éves felnőtt emberként normális tartós kapcsolatot keresek, ami azt jelenti, hogy egy éjszakás kalandok nálam kizártak. Nem várok semmit az oldaltól, ha csak csevegésben is benne vagyok...aztán ki tudja? (hitetleneknek: az előző komoly több, mint 4 éves kapcsolatom egy ismerkedős oldalon született meg:)
Anna - társkereső Budapest - 20 éves nő
Anna, 20 éves
Főiskolát végzett

„Ne dőlj be a trendeknek! Nem ezek határozzák meg a saját divatodat, de Te eldöntheted, hogy ki vagy, és hogy mit szeretnél, mit fejezzen ki az öltözködésed és azt, hogy melyik az az út, melyet választottál.” – Gianni Versace

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Norbi, 29 éves
Főiskolai diplomás (pénzügy - számvitel)

Mit is írhatnék ide bemutatkozásként? Ha túl sokat, akkor úgy tűnne, fényezem magam, ha keveset, az sem jó. Az őszinteség a lehető legjobb, úgy gondolom :) Egy őszinte, kedves, romantikus fiatal srácnak tartom magam, aki tűzbe menne a családjáért, szeretteiért, párjáért. Én is azt a fiatal hölgyet keresem, aki mellett boldog lehetek, akit boldoggá tehetek. Próba szerencse alapon regisztráltam ide, sosem lehet tudni. Imádom a gyerekeket, tanítottam is őket sporttáncra, miután jómagam befejeztem a versenyszerű sport táncot :) Akrobatikus rock and roll műfaját űztem, tanítottam. Jelenleg Ausztriában dolgozom pincérként egy hatalmas termál hotelben. De ez nem jelenti azt, hogy elérhetetlen lennék, heti szinten hazajárok :) Ha szimpatikusnak találsz, írj nyugodtan, nem harapok :) Ha nem tudnál írni, jelölj kedvencednek és írok majd én :)
András, 28 éves
Egyetemet végzett

Szeretem a sportot, a zenét, a természetet, az állatokat :)
Attila - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Attila, 27 éves
Egyetemet végzett

Tudok vakon gépelni. Nyújtott lábbal is elérem a bokám. Sosem égetem oda a rizst. Specialitásom a zabpelyhes tükörtojás.
Róbert - társkereső Celldömölk - 29 éves férfi
Róbert, 29 éves
Főiskolát végzett

Alapjába véve őszinte kedves vicces srác vagyok, aki piszkálódni is nagyon szeret:-p Celldömölkön élek, szeretek sportolni, barkácsolni, kirándulni, zenét hallgatni, filmeket nézni, olykor sütésbe főzésbe segíteni. Ide ismerkedés céljából regisztráltam, aztán később bármi lehet;-)

30-as diplomás társkereső nők

Réka, 34 éves
Főiskolai diplomás (IT)

Szia, Réka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Eszter - társkereső Budapest - 30 éves nő
Eszter, 30 éves
Főiskolát végzett

Sziasztok! Eszter vagyok, 3 év után hazaköltöztem külföldről, új élet, új remények, sajnos sok régi ismerőssel elvesztettem a kapcsolatot 3 év alatt, szeretnék új barátok szerezni és talán az igazit is meglelem. Egyszer már siker koronázta a "keresést" itt, adok még egy esélyt. :) Nincsenek igényeim, fölösleges bármit ide írnom, és igen ha úgy érzem nem akarok találkozni veled, nem fogok válaszolni ilyen egyszerű. Hát akkor induljunk.
Erika - társkereső Budapest - 32 éves nő
Erika, 32 éves
Főiskolát végzett

ismerkedjünk, beszélgessünk aztán majd meglátjuk:)
Monika - társkereső Budapest - 37 éves nő
Monika, 37 éves
Egyetemet végzett

Hatarozott, celtudatos, intelligens, kedves, vicces , oszinte , okos, huseges vagy, mint ahogyan en is? Tudd, hogy mit akarsz... 18 eves nagy fiam van..., aki ma mar kirepult a "feszekbol"... Kesz ferfi. :) Ujra egyedulallo vagyok. Ugye te is az vagy??? Irj elerhetoseget, ha egyedulallo vagy es szerelemre is vagysz..., egy igaz komoly kapcsolatra...Csatold itt friss kepeid, hogy lathassalak vagy kuld at ** linked, neved. Lathatsz ott rengeteg friss kepet rolam, rajz es festmeny munkaimbol is jo nehanyat... Szereted a muveszetet?

30-as diplomás társkereső férfiak

Roland, 30 éves
Főiskolát végzett

Ha esetleg nem tudsz visszaírni akkor *moderálva*
Ádám - társkereső Debrecen - 39 éves férfi
Ádám, 39 éves
Egyetemet végzett

Romantikus srác vagyok aki keresi másik felét! Vidám, humoros sportot kedvelő ember vagyok. Szeretek utazni, szórakozni...
Zoli, 38 éves
Egyetemet végzett

Inteligens,érzelmes, határozott, pozitív gondolkodású, sportos és jó humorérzékkel rendelkező férfi vagyok. A személyes találkozások varázsában hiszek, nem vagyok a hosszú levelezések híve. Amikor a két ember egymás szemébe néz, ott nagyjából minden eldől! Jelenleg nem vagyok előfizető! Kérlek küldj e-mail címet ha írsz!
Róbert - társkereső Mór - 39 éves férfi
Róbert, 39 éves
Főiskolai diplomás (mûszaki)

Nem az a fontos, hogy én milyennek látom Magamat, hanem az, hogy Mások milyennek látnak Engem.

Középkorú diplomás társkereső nők

Klaudia, 43 éves
Egyetemet végzett

A lényeg ezek összehangolásában és az apróságokban rejlik úgyis....
Erika - társkereső Székesfehérvár - 40 éves nő
Erika, 40 éves
Főiskolát végzett

Keresem a másik felem, aki humoros, jókedvű, vicces, udvarias, férfias, vonzó, magabiztos, jóképű, sportos, lovagias, gyerekbarát, romantikus, művelt, kalandvágyó...stb Na jó, ennyire nem vagyok maximalista.....Ha érdekellek írj, hogy kiderüljön megvan-e a közös érdeklődési pont...
Mónika - társkereső Jánoshalma - 44 éves nő
Mónika, 44 éves
Egyetemi diplomás (oktatás)

HIT..... Hiszek a szerelem első látásban... Hiszek a találkozások sorsszerűségében.... Hiszek a kapcsolatok szükségszerűségében... Hiszek a hűségben.... Hiszek a szerelemben.... Hiszek a boldogságban.... Csak azt nem hiszem el, hogy ezeket ezen az oldalon, és a neten fogom megtalálni......... Egy kezdeti ismerkedés kudarcba fulladt, mert kiderült szeretem a vámpíros filmeket, és a horror filmeket. DE!!!! Nem én vagyok a Hasfelmetsző Jack!!!!! Ezt csak azért írtam ki, hogy később ne legyen belőle probléma. Nem érzem akkora katasztrófának, ha nem mindig a csöpögős, nyálas filmeket nézem meg. Szeretem a katasztrófa filmeket, a háborús filmeket. Miért baj ez??????
Bea, 47 éves
Főiskolát végzett

Bea vagyok, 46 éves, lakhelyem I.. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Rönök - 47 éves férfi
Zoltán, 47 éves
Főiskolát végzett

Mit is mondhatnék magamról? Negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Egy erdő mellett található 2 szobás saját tulajdonban lévő kertes lakásban lakom. Szeretem a természetet, a virágokat, kertészkedem. Szeretem az őszinteséget .Elsősorban egyedülálló, elvált nő jelentkezését várom aki tartós kapcsolatot szeretne, amely célja a házasság és a családalapítás. Egy ideje már előfizető vagyok, de még nem találtam meg a másik felemet.Számomra nem annyira a külső, inkább a belső értékek számítanak. Nem dohányzom, alkohol nálam elsősorban főzés során ( lsd. pörköltbe) fogy.Az adatlapomat teljesen feltöltöttem, ezért kérlek ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet,a szimpátia csak akkor lehet kölcsönös, ha mindketten ugyanazt akarjuk.Az érdeklődésemet elsősorban azok keltik fel, akik szánnak időt az adatlapjuk részletes és egyértelmü kitöltésére. Háziállatot nem tartok, az erdő mellett élek ezért gyakran találkozom állatokkal. Ja igen, nem vallási okból de ördögfigurákat gyűjtők melyek, plüss, fém műanyag, kerámia, fa, aranyozott üveg.- ből vannak.
Ido - társkereső Mecseknádasd - 48 éves férfi
Ido, 48 éves
Egyetemet végzett

My goal is to enjoy a comfortable but simple live as much as possible, without running around as a madman. Doing that would be great together with a nice and intelligent woman by my site. Want to join me?
Gergő, 40 éves
Főiskolai diplomás (Informatika)

Technikai sport rajongó, nem vagyok tipikus informatikus.
József, 48 éves
Főiskolát végzett

Aktiv életet élek mozi szinház sport társaság munka

50 feletti diplomás társkereső nők

Marianna, 55 éves
Főiskolai diplomás (külkereskedelem)

Vidám, optimista, érzelmes ember vagyok. Megtanultam a problémákat feladatoknak tekinteni, amiket meg kell oldani. Nagyon szeretek utazni és van néhány hely, ahova el szeretnék jutni-lehetőleg egy kedvessel.Szeretek szinházba, koncertre, moziba járni.Szeretek a barátaimmal eltölteni egy-egy délutánt, de sokszor jól esik az otthon meghittségében olvasni. Nem célom a házasság és jelenleg összeköltözni sem tervezek senkivel, persze soha nem tudja az ember, hogy mit hoz a sors és lehet olyan kapcsolat, ami ezt felülírja. Olyan partnert keresek, akinek "a pohát még félig tele van".Tudjon és akarjon NŐKÉNT kezelni és tisztelni. A személyes találkozásban hiszek, mert akkor minden kiderül azonnal.
Zsuzsanna - társkereső Dunaújváros - 60 éves nő
Zsuzsanna, 60 éves
Főiskolát végzett

Fiatalos vígkedélyű nő vagyok.Szeretek " szeretni" és szeretem ha viszont szeretnek.Szabadidőmben szivesen olvasok,sétálok ,táncolok. 3 gyermekem 2 unokám van.Az unokákkal sokat foglalkozom. 4o -évig ovónő voltam ,1 éve mentem nyugdíjba. Hiszek az őszinte tiszta emberi értékekben, mint: tisztelet,megbecsülés,öszinteség.szeretet. Még reménykekek abban ,hogy boldog lehetek valakivel,aki hasonlóan gondolkodik. Szép napokat mindenkinek!!!
Katalin - társkereső Budapest - 52 éves nő
Katalin, 52 éves
Főiskolát végzett

Nehezen tudom mondatokba ölteni mindazt amit érzek.Férjemet tragikus hirtelenséggel vesztettem el,22 év hűség, és jó házasság után.Mindenem a család, a kölcsönös bizalom,a közös hullámhossz.Felnőtt jól kvalifikált munkakörben dolgozó gyermekeim vannak,én magam gyógypedagógus-pszichopedagógus vagyok.Minden vágyam egy társ aki "egyszerűen csak" nagyon tud szeretni...
Margaréta - társkereső Nyugat-Szlovákia,Dunaszerdahely - 64 éves nő
Margaréta, 64 éves
Főiskolát végzett

Barátságos, kommunikatív, kedves, őszinte, igazságszerető, humort kedvelő ember vagyok.Szeretem a munkám, a virágokat, szívesen kertészkedem.Kedvelem a zenét, és nagy örömet okoz a tánc - habár - ritkán van benne részem - de élvezek minden jó filmet is.Nehezen viselem a magányt.Úgy gondolom, az ember sokkal boldogabb párkapcsolatban, ketten minden könnyebb.Vágyom egy olyan társra, akivel közösen töltenénk el a szabadidőnket, s közös szimpátia esetén akár össze is költözhetünk.Becsületes, rendes férfi jelentkezését várom, aki tud szeretetet adni és elfogadni, és hasonló erkölcsi értékek fontosak számára, mint nekem.Alkoholisták és szélhámosok kérem kíméljenek!

50 feletti diplomás társkereső férfiak

Tibor - társkereső Debrecen - 56 éves férfi
Tibor, 56 éves
Egyetemet végzett

társaságot, a müvészetet, a történelmet, a sportot.Gyengédségre vágyom.Olyan hölgyre.akivel midenről lehet beszélgetni.Aki szeret utazni, kirándulni.Előfzető nem vagyok.Ha érdekellek,írj: (kimoderálva)
Ferenc - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Ferenc, 57 éves
Főiskolát végzett

Vidám,jókedélyű, szabadelvű pasas vagyok! Abszolut liberális,nyugodt őrült,zene és sportszerető. Sokat dolgozom,sokat utazom,a sport ad állandó erőt és hitet.Állat és emberbarát vagyok,de mint minden ember, egy kicsit ŐRÜLT. Egy Társat keresek, kortól függetlenül, az élni és élni hagyni elv alapján. \"Együtt könnyebb!\"
Karesz, 53 éves
Főiskolát végzett

Sportos független pozitív gondolkodású.természetet,utazást vitorlázást ,és minden jó dolgot kedvelő ember vagyok. Intuitív,és ezoterikus gondolkodás az iránytűm.Keresem a hozzám hasonlót
Áron, 59 éves
Egyetemi diplomás (informatika)

Nem szeretem a közhelyeket, frázisokat, sunnyogást, kamuzást, hazugságokat. Szeretem, ha valaki kertelés nélkül kimondja a "frankót", még akkor is, ha ez számomra nem kedvező. Van bennem - szerintem - egészséges nárcizmus. Szeretek "pörögni", minél kevesebbet töketlenkedni. Szerintem a dolgokat meg kell fontolni, de hamar határozott döntést kell hozni. Kissé hedonista vagyok... carpe diem. Nem vagyok sem Adonisz, sem matyóhímzés, sem egyetlen királyi ház sarja sem. Nem tartok lovat, különösen nem fehéret. Nem riasztottalak el? Keresd velem a kapcsolatot!

Elit diplomás társkereső nők

Mónika, 43 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Krisztina - társkereső Budapest - 53 éves nő
Krisztina, 53 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Vidám és optimista, de mégis komoly 49 éves elvált nő vagyok, 13 éves kislányommal élek. Az időm egy részét a munkám - jogtanácsosként dolgozom - és a kislányom köti le, de nagyon hiányzik egy kedves, megbízható férfi, akit szerethetnék, akivel testileg- lelkileg összetartoznánk. Szabadidőmben szeretek olvasni, moziba, színházba, koncertekre járni. Heti rendszerességgel teniszezek. Jó program barátaimmal, rokonaimmal egy finom ebéd vagy vacsora mellett,hangulatos kerti partikon nagyokat beszélgetni,és jókat nevetni, de az sem baj ha én készítem az ennivalót, mert szeretek sütni-főzni. Romantikus alkat vagyok, mély érzésű, őszinte embernek tartanak. Szívből szeretnélek megtalálni, s akit keresek: 40 és 55 év közötti független, megbízható és őszinte, káros szenvedélytől mentes,rendezett anyagi körülmények között élő, lehetőleg diplomás férfi.
Gyöngyi, 51 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Vidám, elfoglalt, gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Igaz társra vágyom. Szeretek olvasni, kirándulni, szeretem a természetet.Szeretek színházba, moziba járni.Többet magamról inkább személyesen.
Ágnes, 57 éves
Egyetemi diplomás (társadalomtudományok)
Középvezető

Azt hogy én mit gondolok magamról, annyira felesleges leírni. Hogy mit gondolnak rólam mások, azt meg másoktól kell úgyis megtudnom. Mondhatnám, hogy szép vagyok és okos és intelligens. És? Biztos van, akinek ezek a fogalmak mást jelentenek. Az életben mindeddig jól elboldogultam, - bár sokat hibáztam, - és azt hittem társtalanul is lehet élni. Kezdem belátni, hogy tévedtem. Kell egy megértő társ, olyan, akinek éppen én kellek. A hibáimmal, erényeimmel, bolondságaimmal együtt. Van diplomám és vannak gyerekeim, és hogy az értékrendemet lásd, az utóbbiak értékesebbek, még ha a diplomám hűségesebb is hozzám, nem repült ki otthonról. Talán érdemes engem megismerni… (Ami a képeket illeti szükséges lehet némi magyarázat. ...Mindegyik egy többszemélyes kép kivágott darabja... utálom ha fotóznak ezért el is kerülöm. Azt meg főleg, hogy egyedül pózoljak a kamera előtt. Ezért olyanon amilyenek - személyiségi jogokat védve. És néha szőke vagyok, néha barna. Egy nő ennyit megengedhet magának!

Elit diplomás társkereső férfiak

Dani, 32 éves
Egyetemi diplomás (Jog)
Középvezető

Lássuk: ismerkedni vagyok itt, aztán úgyis kiderül, hogy egy-egy beszélgetésből mi sül ki! ;) Zenghetnék ódákat és regélhetnék hosszasan az ideális nőről, illetve magamról, de inkább beszélgessünk és ismerjük meg egymást! :) Magamról talán annyit: nem vagyok a mai kor trendi pasija, nem borotválom a testemet, nem szedem a szemöldökömet, nem lakom a konditeremben...ellenben úgy gondolom, hogy normális vagyok: sportolok, normális életet élek, nem vagyok hibátlan, szeretem az eleganciát, a nőies nőket (fontos!), továbbá intelligens és mindenre nyitott vagyok.
András, 37 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Válások, csonka és mozaikcsaládok mindenfelé. A párkereső oldalakon trófeagyűjtés, párhuzamos kapcsolatok futtatása. Persze az igények vég nélkül sorakoznak! Csak megkapni, aztán eldobni. Mindenki az ideát keresi, az igazit. Csak komolytalan pasikkal, félrelépős családapákkal, kiábrándító töketlenekkel és számtalan másol - beilleszt megszólítással találkoztál? Ne add fel! Te is meg fogod találni, csak türelem kell hozzá. Persze tenni is kell érte! Például tömegközlekedési járműveken is lehet szemezni, bátorítani a fiúkat. Hátha összeszedi magát és megszólít. Sajnos ez a fajta ismerkedés kiment a divatból, de űzzük még egy páran. Akkor miért itt? Mert biztos vagyok benne, hogy ezen a helyen sok kedves lány keres társat. Írj bátran, ha szimpatikusnak találsz! Minden kapcsolatfelvétel egy lehetőség! Végzettség: minőségügyi mérnök Munkahely: Budapest Pozíció: beszállítófejlesztő Hobbi: Fotózás, kerékpározás
Szilveszter, 40 éves
Egyetemi diplomás (agrár, élelmiszeripar)
Középvezető

Bonyolult ember vagyok, bonyolult élettel. Van, hogy laza, de van, hogy makacs vagyok. Nem szeretem ha hülyének néznek, hátba döfnek és játszanak velem. Nehezen tudok megbízni bárkiben is és nehéz a szívembe fogadni az embereket, de ha valakinek sikerül, iszonyatosan tudom szeretni és számíthat rám egy életen át. Kit keresek? Társat! :) Olyan párt aki mellett kölcsönös a fejlődés, akivel átéljük a vad szenvedély és a gyengéd ölelés kettősségét... Kapcsolatot, ahol a nő Nő, én pedig a Férfi, ezt megéljük, erősítjük. Ahol a kötelékek nem rabláncot, hanem EGYSÉG élményt jelentenek. Akivel együtt szárnyalhatunk, ki-ki a maga útján és együtt is, nem korlátozva egymást.
Ferenc, 29 éves
Egyetemi diplomás (humán)
Középvezető

Szia Amit szeretek..................................... sportolni...................................... könyvek..................................... kutyát sétáltatni......................... olasz konyhát........................... kötődni dolgokhoz.............. .................................

Fényképes diplomás társkereső nők

Anna - társkereső Dunaújváros - 63 éves nő
Anna, 63 éves
Főiskolai diplomás (egészségügyi)
3 fotóval

Szeretem az embereket,sportot,minden zenét-különösen az operát-,szinházat,kertészkedést,túrázást---ezeket művelem is,kissebb nagyobb rendszerességgel.Baráti társaságban szivesen iszom pezsgőt egy jó vacsora mellé,beszélgetek,táncolok,ha van megfelelő partner.Őszinte,törődő férfitárs erős segítő karja hiányzik az életemből.Nem szeretnék "egyedül megöregedni".Egészségyi diplomám van.Az egészséges életmód nem a trendisége miatt fontos számomra!Szivesen vigyáznék olyan társ egészségére is aki szintén belátja,hogy ez jelenti a hosszú,boldog életet!
Emese - társkereső Budapest - 54 éves nő
Emese, 54 éves
Egyetemet végzett
4 fotóval

Sok bemutatkozót elolvastam, de nem segített a sajátom megírásánál. Legyek humoros vagy komoly? Legyek visszafogott vagy nyitott? Fogalmam sincs mi a tuti. Inkább irok magamról pár mondatot. Szerintem úgy is a személyes találkozó a döntő. Igazán csinosnak és abszolút életvidámnak tartom magam. Nagyon sok minden érdekel. Csak pár dolgot emelnék ki, mindenféle sorrend nélkül zene, mozi, könyvek, utazás, család, barátok,sport, stb,stb. Keresek egy olyan társat, aki hozzám hasonlóan igyekszik megkeresni és meglátni a szépet és jót mindennapi életünkben. Keresek egy társat akivel jól érezzük magunkat együtt jóban rosszban. Megpróbálom, hátha megtalállak.
Judit, 43 éves
Főiskolát végzett
4 fotóval

Szia, örülök, hogy te is itt vagy :-) Bár nem ez az én világom (és a valóság másodpercek alatt több információt ad), azért ezt is kipróbálom. Hátha itt kell találkozni veled, hogy beszélgessünk. Hogy elmeséljem merre jártam, meghallgassam te mit láttál ott. Hová készülsz épp és miért. Hogy megoszd és veled örüljek, hogy bátoríts és inspiráljalak. Hogy ez a szép élet még szebb legyen :-) Hát ezért vagyok itt. És te?
Anikó, 38 éves
Főiskolai diplomás (gépészmérnök)
7 fotóval

Szeretnék megismerkedni egy jól szituált, kedves, humoros férfival, kizárólag szabadidős eltöltésre, heti pár alkalmas találkára.Kis gyermekeimet egyedül nevelem, vállalkozó vagyok, ipari területen. Rendezett körülmények között élek, mindenem meg van, gyönyörű az életem, de NÉHA mégis hiányzik valami.............

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 42 éves férfi
Zoltán, 42 éves
Egyetemet végzett
7 fotóval

Szóval nem én vagyok a herceg a fehér lovon, gondolom ez elsőre látszik. (Sem a fehér ló a hercegen, ez szintén látszik...) A képek alapján először is el tudod dönteni, hogy kibírsz-e magad mellett 1 méteres körön belül is, vagy inkább sikítva menekülsz. Próbálok vidám lenni. Hol sikerül, hol nem. Keresem a boldogságot az alapjában szürke és unalmas hétköznapokban. (Egyedül nehéz, segíthetnél...) Gondolkodó ember próbálok lenni. Érdekelnek a dolgok. A politika, a tudomány hírei. A társadalom. Színház, mozi. Szeretem, ha olyat látok, ami elgondolkodtat. Kirándulás, utazás az jó. A tömeges helyeket nem szeretem. Táncolni sem. Nem is tudok, nem is érdekel. Próbáltam, de nem élvezem. Inkább barátok közt szeretek lenni, idegenek nagy tömegben nem érdekelnek, inkább fárasztanak. Nem tartom magam sportosnak, de azért figyelek a kalóriákra, nem akarok meghízni. Nyár óta lovagolni járok, valahogy elkezdett érdekelni. De érdekelne még a lövészet, vagy megtanulni repülőt, helikoptert vezetni. Csak úgy, mert érdekes. Fontos a politika. Liberális vagyok, piacelvű, szabadságelvű, individualista, államellenes kapitalista és ateista, - szóval a legrosszabb fajta, manapság errefelé pár százalék ilyen van csak. :-D A vallásokat nem kedvelem, sem a vallásos embereket – rosszak a tapasztalataim (1-2 kivétellel). Takarékos vagyok, de amire jónak látom arra költök (a lovak pl elég anyagias lények…). Van lakásom, hitelem nincs, nem is lesz. Az onnantól börtön, felejtős. Multinál dolgozó diplomás vagyok, Magyarországon ez a kenyér vajas oldala. A munkám nem különösebben érdekes, a pénzért csinálom. Foglalkozom a tőzsdével is. Még nem adtam fel a reményt, hogy meg tudok belőle gazdagodni, és akkor végre szabad lehetek. Persze nem magányosan tervezem szabadságot…
Gábor, 43 éves
Egyetemet végzett
9 fotóval

Örök optimista, vidám és mindig lelkes, őszinte. Tudok nagyon csöndben lenni, de tudok rengeteget beszélni. Szeretem az életet és a pillanatot megélni és nem túlélni. Nagyon tudok szeretni és szeretem ha szeretnek. Szeretem az olasz életérzést. Szeretek nyugton lenni, de szeretek pörögni is. Imádom a finom ételeket. Imádok csókolózni és romantikázni. Szeretek sportolni, természetben gyönyörködni, lustálkodni. Szeretek társaságban lenni, de a csönd is kell néha. Szeretek bulizni, salsa-zni. A tökfőzeléket, a kapros-túrós rétest és a hazugságot nem szeretem. :) Olvasd el, amit a BIKÁ-ról írnak! Hát olyan vagyok. A többit majd úgyis megtudod, hiszen szemtől-szemben sok minden kiderül. "Ne ahhoz menj hozzá, akiről úgy gondolod, hogy együtt tudnál élni vele; ahhoz menj, akiről úgy gondolod, hogy nem tudnál élni nélküle." Köszi (Nem vagyok előfizető! Ha írsz email címet, akkor válaszolok!)
Gábor, 27 éves
Egyetemi diplomás (jog)
8 fotóval

Szia kedves látogató :) ...így igaz, keresem párom, kivel osztozhatom mindabban amiért érdemes reggelente kimászni az ágyból, és akivel szívesen be is vackolnám magam oda esténként :) Bizonyára furdal a kíváncsiság, milyen is lehetek valójában. Nos, ami itt és most a Te szempontodból fontos lehet az az, hogy én még biza olyan klasszikusnak mondható értékek mentén keresem a boldogságot, mint az őszinteség, a hűség, a kölcsönös bizalom és a kimutatható érzések. Az hogy melyik a kedvenc filmem, milyen zenét hallgatok vagy miért lelkesedek őrült módon, inkább maradjon téma legközelebbre ;)
Tibor, 43 éves
Egyetemi diplomás (Építész)
6 fotóval

Az életemben minden különlegesen könnyen sikerül, mert sosem veszítettem el a gyerekes lelkesedésem, és mindent nagy szeretettel végzek! Olyan társat keresek, akinek nem okoznak lelki problémát a sikereim, és a jó iránti elszánt törekvésem, és képes együtt örülni:)

Most online diplomás párkereső nők

Flóra - társkereső Sárvár - 26 éves nő
Flóra, 26 éves
Főiskolát végzett
1 órája lépett be

Szia, Flóra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Timi - társkereső Nyíregyháza - 40 éves nő
Timi, 40 éves
Főiskolát végzett
1 órája lépett be

https://m.youtube.com/watch?sns=fb&v=ZJ8nrJ8zv58 Intelligens, viszonylag jobb képű, humoros megbízható és türelmes férfit keresek..de ilyen csak a mesében..De alapvetően egy hozzám hasonló szerény, egyszerű férfi legyen, aki mellett nincs feszültség, csak nyugalom..De ez annyira nehéz!! Ui. Csak olyan férfi írjon, aki megfelel a keresésnek, mert úgyis törlöm a levelet.
Szilvia - társkereső Budapest - 29 éves nő
Szilvia, 29 éves
Főiskolát végzett
1 órája lépett be

Keresem az életem hiányzó puzzle darabjait, ha kézzel fogható lenne akkor ezeket tartalmazza mint humor, jókedv, őszinteség, szenvedély, tűz, harmónia, céltudatosság és sok sok vidámság hogy ne unatkozzunk! :) Meghódítani a világot , felfedezni a legszebb helyeket, folyamatosan menni es új dolgokat csinálni... Elengedhetetlen a természet, ízek, illatok, vízpart, hegyek, utazás, sport, szórakozás pozitív gondolkodás!
Gabriella - társkereső Maidenhead - 39 éves nő
Gabriella, 39 éves
Egyetemi diplomás (tájépítészet)
1 órája lépett be

Milyen vagyok? Igazi nő. komolyan, nem kamu. :) Határozott és bizonytalan, játékos és komoly, okos, de néha butuska, érdekes, de időnként biztos kicsit unalmas, csak mint bárki más. :) Szép és csúnya, természetes és piperkőc, sportos és lusta, otthonülő és kalandvágyó. Szeretem az izgalmas, különleges helyzeteket, azért egy jó adag tériszonnyal. Vadvízi evezés, síelés, biciklizés, úszás, természetjárás kis hegymászással (na jó "dombmászással") mindig bejön nálam. A kreatív dolgok sem hiányoznak az életemből. Rajzolás, design, fotózás. De utálom ha engem fényképeznek. Nem tudok reggel felkelni,de este sokáig fennmaradok. Szerintem ennyi elég belőlem egyszerre. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ. HA ÍRSZ,ÍRJ E-MAIL CÍMET IS! Utálom a cigit, ha dohányzol - és nem épp leszokóban vagy - ne keress!

Most online diplomás párkereső férfiak

Ferenc - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Ferenc, 40 éves
Főiskolát végzett
9 perce lépett be

"Nem az a kérdés, hogy van-e mennyország, hanem az, hogy hányig van nyitva, és melyik busszal lehet odajutni." :-) Ha írnék naplót, akkor mostanság (2015.08.26.) valami ilyesmi kerülhetne bele: A lábtöréssel nem csak a csont tört, hanem belül is valami. Padlót fogtam, minden értelemben. A lábammal együtt a régóta dédelgetett nyaralási terveimet is mintha gipszbe csomagolták volna... Ember tervez, Isten végez. Vagy néha inkább kivégez? Aztán végül, ha nehezen is, de túllendültem rajta. A "főhőst szerencsétlenség éri, de vasakarattal küzd és remél" típusú filmek is sokat segítettek: Számkivetett a Holdon, Legenda vagyok, Számkivetett - valahogy véletlenül pont ezekbe futottam bele, bár törött lábbal a "belefutni" enyhe képzavarnak tűnhet... :-) A fekvő gipsz után a levehető rögzítés már kész felüdülés. Ma gondoltam megünneplem részlegesen visszanyert szabadságomat. Nem volt semmi sürgős teendő, úgyhogy félretéve a munkát és kihasználva a nyár talán utolsó fellobbanását, kiruccantam a Városligetbe egy kis sütkérezésre. A D vitamin most különben is nagyon kell. :-) Közben olvastam. Örkénynek nemcsak az egypercesei zseniálisak, hanem 1-2 "normál" novellája is. Pl. a Levelek a kollégiumba és a Rekviem nagyon el lett szerintem találva. Aztán este, a nap méltó folytatásaként, toltam egy pizzát, "szénégetőt" - hiszen a D vitamin mellé a csontképzéshez a fehérje sem árt :-) No meg a kálcium, amit egy mákos sütivel sikerült abszolválnom. Szigorúan csak a gyógyulás jegyében persze! :-) Az eredeti vacsoraterv, a hummusz készítés így most némileg tolódik, csakúgy mint a filmezés (a Felperzselt föld volt kiszemelve). Ehelyett most pártaláló "társasjátékba" kezdtem. Szigorúan csak 1 havi előfizetés! Legyünk optimisták... :-)
Zoli - társkereső Budapest - 30 éves férfi
Zoli, 30 éves
Egyetemet végzett
12 perce lépett be

Úszás, hold, csillagok, hegyek, kerékpár, squash, zongora, kedvesség, figyelem... és egy mosoly :)
Imre - társkereső Hamm - 38 éves férfi
Imre, 38 éves
Egyetemi diplomás (Jog)
20 perce lépett be

Sziasztok, szeretnek ismerkedni, ha ugy alakul komoly kapcsolat celjabol,lehetoleg olyan szemellyel aki Nemetorszagban tervezi a jovot..Most tobbet nem irok, de ha valakit erdekel szivesen meselek magamrol...
Dénes - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Dénes, 40 éves
Egyetemet végzett
26 perce lépett be

BREAKING: Az augusztus 20. körüli napokat már több mint 10 éve a Balaton környékén töltöm, barátokat látogatok, csövezek, mikor hogy. Idén úgy alakul, hogy a hosszú hétvégén végig a Balaton-felvidéken leszek. Hát, ha valakinek van kedve ott összefutni velem - lényegében mindegy, hogy mikor és hol -, az most szóljon, vagy hallgasson örökre! Vétel. *** Újabban azt vettem észre, hogy akkor is szeretek fütyörészni, amikor elég komoly és összetett feladatokat végzek. Mikor a közkeletű elvárás szerint inkább a homlokomat kellene ráncolni. Ebből arra következtetek, hogy élvezem ezeket ;) A zene egyébként is fontos nekem, ahogy a filmek is. Minden hangulathoz tudok párosítani egyet-egyet bármelyikből. Olyan igyekszem lenni férfiban, mint amilyen nőt keresek: értelmes, érzelmes, vállalkozó kedvű. Szóval minden jóban benne vagyok, szeretem a barátaimat, a természetet, a művészeteket, élvezni az életet, új dolgokat tanulni, kipróbálni. És mindezt még sokkal jobb valakivel együtt csinálni, akivel közben egymásra figyelünk. Hmmm, többen kérdeztétek, és a válasz egyértelműen igen: itt az ideje egy családnak, szóval elsősorban olyasvalakit keresek, aki ebbe a kalandba is kész belevágni.
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Zsolt (35), Szatmarnemeti
  Udv.
  Sziasztok! A nevem Zsolt es egy komolyabb kapcsolat remenyeben regisztraltam erre az oldalra, hatha osszejon, ki tudja?Egy par sorban jellemzest irni magunkrol nagyon nehez,szerintem mindenkinek,de ami igy hirtelen eszembe jut az annyi, hogy egy olyan lany ismeretseget keresem aki komoly kapcsolatra vagyik es talan elege van a csalodasokbol.Amire rajottem eddig hogy az eletbe nagyon nehez megtalalni a lelki tarsadat mivel a kapcsolatok tobbsege masfel vagy ket ev utan csodbe megy,sajnos. Nem vagyok egy nagy bulizos tipus, inkabb a baratokkal szeretek kimenni a varosba vagy kirandulni a termeszetbe... Aki szeretne tobbet megtudni rolam az irja oda a levelbe az email cimet,mivel nem vagyok elofizetve az oldalon, itt nem tudok valaszolni, elore is koszonom. Koszi I.D. (kimoderálva) Sziasztok.
 • Imre (58), Kondoros
  52 éves,elvált,vállalkozó vagyok.(Nem vagyok előfizető)
  Vidám természetű,családszerető,mégis magányos vagyok.Keresem az igazit! A tapasztalatok szerint egy személyes hangvételű, őszinte, jól megírt bemutatkozás megsokszorozza az esélyeidet a párkeresésben. Itt leírhatod bővebben, hogy milyen ember vagy, milyen kapcsolatot szeretnél, mik az elképzeléseid, vágyaid, vagy akár azt, hogy milyen társat keresel.
 • Éva (51), Debrecen
  KERESLEK!
  Megoldás szeretnék lenni az életedben nem probléma. Tőled is ezt várom!
 • Géza (53), Győr
  Szellem, lélek, na meg azért test is
  Hosszú beszélgetések, vörösbor, gyertya, szellem, lélek, na meg azért test is. Szeretem a hangulatos estéket a fent leírt módon. Ha/amikor lehet, még vízpart is legyen. Szeretem az okos, de bújós nőket, az éjszakába nyúló filozofálgatásokat egy nagy ágyon, ahol a paplan alatt a hátunkat a falnak támasztva egymásra rakjuk a lábunkat és megy, megy, megy a beszélgetés, a finom jazzt, a vegetariánus kajákat, a társasjátékokat. Persze még sok mást is.
 • Bella (54), Baja
  Aki keres,talál.
  Egyedülálló,de fantáziában gazdag,elvált nő keresi korban hozzáillő társát. Kezdetben csak:humoros és/vagy komoly beszélgetésekre,eszmecserékre,majd később akár közös esték eltöltésére. De ne menjünk ennyire előre:próbálj megismerni,ha nem teszed,nem tudod,miről maradsz le.
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.