Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

91 916 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Eva, 28 éves
Egyetemet végzett
8 órája tag

Kérlek, csak akkor írj, ha komolyan gondolod az ismerkedést és randizást. Nem leszek a lelki szemetesládád a válásod közepette, sem az akivel megcsalod az asszonyt. A gyerekeid anyja sem leszek. Ezért kérlek csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy készen állnál-e egy találkozásra is. És mielőtt megkérdezed, szoktam Pesten járni, de első randira nem én fogok felmenni! Nem ismerlek, nem tudom ki vagy, egy idegen városban ráadásul. Szar világot élünk, nem szeretném a bokorban végezni átvágott torokkal.
Izabella - társkereső Budapest - 24 éves nő
Izabella, 24 éves
Egyetemi diplomás (ének-zene/magyar nyelv és irodalom/szerkesztés)
10 órája tag

Szeretek beszélgetni, sportolni, utazni, jönni-menni, sétálni, beülni vagy kiülni és egy finom kávé mellett megváltani a világot. Életvidám, kreatív, határozott, néha kis ördög, de humoros, bújós, házias és igényes nő vagyok. Partneremre vonatkozó igényeim: céltudatos, határozott, érzelmes, önmagára igényes férfit keresek, aki szintén azt a társat keresi, akivel teljes lehet az élete. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről. :-)
Anikó, 47 éves
Egyetemet végzett
10 órája tag

Vidám, nyitott személyiség vagyok. Szeretem a kalandokat a szórakozást
Irenke, 46 éves
Főiskolát végzett
11 órája tag

Hello,ismerkedes celjabol vagyok itt,majd kiderul .

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Imi, 28 éves
Főiskolát végzett
9 órája tag

Szia, Imi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László - társkereső Budapest - 56 éves férfi
László, 56 éves
Főiskolát végzett
9 órája tag

.....Tudod , amikor a legszebbet álmodod , amikor úgy véled, hogy körülötted minden szép és minden jó , mert ott van veled a meghittség , a szeretet nyugalma és a másik iránt érzett megbecsülés és a feltétlen bizalom , akkor fogod az élettől megkapni azt a gyomorba rúgást amitől azt érzed , hogy. a bensődből kiszakad minden , az arcodra ráfagy a mosoly miközben összeomlik az álomvilágod s vele együtt a valóságod is. A lehető legjobb időzítéssel , gondos mérnöki precizitással kiszámított , gyors és váratlan mozdulattal fogod kapni azt az ütést oda, arra a helyre ahol a legjobban fáj és a miértjéből ,hogy miért éppen veled történik mindez,még sokáig nem fogod érteni . Az élet már csak ilyen ! - Ezeket a szavakat egy barátom mondta még évekkel korábban . Akkor nem értettem igazán miről beszélt. Most amikor magamra maradtam , amikor belekóstoltam a magány keserű ízébe , jöttem rá arra , hogy a lelki gyötrelmek sokszor jobban tudnak fájni mint a törött lábak vagy mint a szuvas fogak ...De én nem akarok szenvedni és nem akarok keseregni a múlt emlékein Nem akarok és nem is fogok , ezért keresem annak a kedves és csinos asszonynak az ismeretségét az egész ország területéről és még azon is túl , 35-től 65 éves korig , aki ....úgyszintén , mint én..:) Írj, hogy írhassak ! A továbbiakat a sors úgyis elrendezi . Üdv László
István József - társkereső Gyöngyös - 42 éves férfi
István József, 42 éves
Egyetemi diplomás (pedagógia)
10 órája tag

A mosoly mindenkinek jár, az őszinteség is, a bántó megjegyzés nem. Ha változtatni kell, hogy jobb legyen: változtassunk!
Laci, 40 éves
Főiskolát végzett
11 órája tag

Szeretem Parov Stelart, s vallom is. Alapvetően kiegyensúlyozott vagyok, s inkább racionális mint emocionális, időm szinte semmi. Nagy haveri kör nincs, akik vannak fontosak. Lassan 3 éve elváltam azóta semmi, ezen változtatnék szívesen. Nálam előfordul a férfi-női barátság, de ide nem ezért regisztráltam be.

Online diplomás társkereső nők

Csilla, 37 éves
Főiskolát végzett
1 perce lépett be

A mottómat komolyan gondolom. Valóban azért vagyok itt, mert Társat szeretnék. Társat és nem egy unatkozó férfit, aki találkozik velem mikor épp nincs más dolga. Nem téged kereslek, ha köszönés nélkül "zársz le" egy beszélgetést, nincs egy jó éjt vagy hasonló üzenet. Nem téged kereslek, ha ígéred, hogy ezt, meg azt csináljuk közösen, ígéred, hogy holnap jössz és ezzel szemben nem lesz belőle semmi. Nem fogok szexi képeket küldeni, majd csak akkor, ha már tudom, engem akarsz és ezzel maximum csak kedvet kívánok csinálni az esti programunkhoz. Nem viselem el, hogy napokra eltűnsz, majd előkerülsz, minta misem történt volna. Ha fontos vagyok, te is keresed az alkalmat, hogy beszéljünk, hogy lássuk egymást. Ha ezek a dolgok nem alapvetőek számodra, szintén nem egymást keressük. Hiszem, hogy egy igazi szerelemhez, melyből szeretet lesz kellenek ezek a dolgok.....nekem mindenképp. Nem tudok beléd szeretni, ha nem hihetem el amit mondasz, ha nem számíthatok rád, mert nem vagy ott mikor ígéred. Gondolom ezekkel a sorokkal nagyon megszűrtem az itt jelen lévő férfiakat.....de pontosan ez volt a célom :)
Annamari, 28 éves
Főiskolai diplomás (Nemzetközi kapcsolatok)
2 perce lépett be

Megismeri, felfedezni és megszeretni valakit egy hosszú út, amire én készen állok. Remélem te is!
Ágnes, 46 éves
Egyetemet végzett
5 perce lépett be

Sokféle vagyok, mosolygós, sírós, nyitott, zárt, érzelemdús, érzelemmentes, kíváncsi, érdeklődő, tudásra, inspirációra fogékony. Nem vagyok tökéletes, ismerem a hibáimat, nem kategorizálok, nem várok el mást sem. Szeretek beszélgetni, mozogni, és annyi minden mást...
Gabriella, 55 éves
Főiskolát végzett
5 perce lépett be

...majd neked bemutatkozom, ha érdekellek! Kérlek írj e-mail címet, különben nem tudok válaszolni!

Online diplomás társkereső férfiak

Zoltán, 42 éves
Egyetemi diplomás (oktatás)
3 perce lépett be

Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. de sokkal jobb lenne ha email cimet adnál mert itt sosem lehet tudni lehet-e pénz nélkül irni!
Miki - társkereső Győr - 48 éves férfi
Miki, 48 éves
Egyetemet végzett
3 perce lépett be

Őszinte, megértő, romantikus, optimista és humoros vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem a társam.
Péter, 30 éves
Egyetemi diplomás (Erdõmérnöki, Vadgazdamérnöki)
4 perce lépett be

Szia! Örülök, hogy most rólam szeretnél olvasni! Kíváncsi vagy, hogy milyen vagyok, röviden többet szeretnél tudni rólam. Ha valóban így van, akkor annyit írnék, hogy olyan pasi vagyok, aki úgy gondolja, hogy már ő is megérdemelné, hogy őszintén szeressék. Pár dolog, hogy mi fontos nekem egy párkapcsolatban: Őszinteség, Nyíltság és megértés, hogy a problémákat bátran elmesélhessük egymásnak, Ezt leírom mégegyszer: BÁTORSÁG! A mai rendes lányok egyik legnagyobb hiányossága szerintem a bátorság... szátok az van... nagy (ami nem baj, én különösen szeretem ha valaki cserfes), de bátorságotok, hogy nekiálljatok egy problémát megoldani... abból híján vagytok lányok. További fontos dolgok: Egymás elfogadása, Romantika és minden velejáró dolog: kedvesség, figyelmesség, stb. Néhány szóban, hogy milyen vagyok: Szemtelenül őszinte, szentimentalista, racionális, túlzottan megfontolt, érzéseiről sokat beszélő, de érzelmeit nehezen kimutató, végtelenül optimista, egy kicsit antiszociális, az értetlenséget nehezen elviselő, ragaszkodó, céltudatos... és még sorolhatnám, a többi személyiségjegyemet derítsd ki Te! :) Ja!?... Hogy nem vagyok tökéletes? És ez pont így van jól! ;) Na és Te? Fel mered vállalni magad?
Sanyi - társkereső Debrecen - 56 éves férfi
Sanyi, 56 éves
Főiskolát végzett
5 perce lépett be

Vidám természetű, de komoly gondolkodású,sportot, kirándulást kedvelő, házias vagyok. A személyes szimpátia mindent eldönt.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Mónika, 43 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Határozott, őszinte, érzelemgazdag nőként jellemezném magam. Függetlenként keresem a határozott, életvidám, célokkal rendelkező, szintén független társam.
Andi, 47 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Én igyekszem sok szép, jó dologgal megtölteni az életemet. Ez nem mennyiséget, hanem minőséget, értékeket jelent, amik nekem azok. Őszinteség, megbízhatóság, optimizmus, vidámság, sport, egészséges életmód, tartalmas emberi kapcsolatok, játék, természet, zene, tánc, rajzolás. Ha szívesen lennél társam egy ilyen életben, keress meg bátran. Beszélgessünk, találkozzunk, a többi meg majd kiderül :)
Hajnalka, 26 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)
Magdi, 66 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Vidám természetű nő vagyok . Szeretek festeni, zongorázni, síelek, teniszezek szeretem a komolyzenét. Tehát szeretem az élet színes világát. Keresem a társam,akivel szívből tudjuk egymást szeretni, és vidám és tartalmas szabadidőt tudunk eltölteni, akivel valódi társak lehetünk.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Gergő, 33 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Fuvarszervezőként dolgozom, tavalyelőtt elvégeztem a fősulit is munka mellett. Kedves, őszinte, vicces embernek tartanak. Szabaidőmben kirándulni , bicajozni, sportolni szeretek, új helyeket felfedezni, szeretem a kutyákat :) , de nagyon érdekel a fényképészet, digitális művészet, zene, klasszikus filmek, könyvek. Szeretek főzni bár ritkán van rá időm. Ha úgy gondolod ez jól hangzik, akkor írj.
Ádám, 29 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse.
László - társkereső Budapest - 40 éves férfi
László, 40 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Kisgyermekkent...maskepp lattam ezt a vilagot.Amikor az ember felno,akkor dobben ra,hogy valojaban kicsoda o es,hogy hol is el,mi veszi korul,mi az amit maskent csinalna.Felnottkent erzem,hogy vannak hatarok amiket at tudunk lepni,es ki tudunk torni a szuleink altal biztositott szuk hatarbol,keretbol.Nagyon fontos a felismeres.Nem csak a gondolata,hanem az is,hogy legyen eleg batorsagunk,ahhoz,hogy meg is tegyuk azt a lepest,amit sok ember nem mer meglepni.Probaljunk tobb lenni,vagy legalabb is mas,mint az atlag ember,s talan akkor fogjuk megerteni azt a gondolatot,"hogy kik is vagyunk mi,es van e kuldetesunk ezen a Vilagon" Szeretem a romantikus pillanatokat,setalni,moziba,vacsizni jarni.Szeretem megtervezni a hetvegeimet.Nem dohanyzok (soha)Alkohol semmi.Azert elek. :) Uzletember vagyok,ket dipolmam van,tobb cegem.Budan lakom es keresem a parom.Van ket kiskutyam meg egy ur az eletembe. :)Lehet,hogy te hianyzol onnan? *moderálva*Tulajdonos i am friendly and happy person with my life which always want to make everyone happy. i am passionate and confident with everything i have and always have some plan into my entire life.In some point it is not that easy yo describe my self by word.However,I would like to describe by someone which she try to get know me.
Ernő, 35 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Szia! Én egy "szelíd motoros" vagyok. Alapvetően a műszaki dolgok világában mozgok, de van sok más hobbim is. Ismerj meg, és megtudod, milyen vagyok valójában.

Keresztény diplomás társkereső nők

Mária, 52 éves
Egyetemi diplomás (pedagógia-pszichológia)
hívő görög katolikus (nem gyakorlom)

Nem vagyok semmilyen szempontból átlagos, és nem átlagos férfit keresek. Keresem azt, aki okos, de bolondos, aki merész, de nem pimasz, érzéki de nem érzékeny... FÉRFI és NŐ-t keres!
Anikó, 40 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Szerintem mindegyik állításban van igazság. Nagyon fontosnak tartom az őszinteséget az önzetlen szeretetet, a pozitív hozzá állást mindenhez. Még sorolhatnám,de ezek talán az első sorban állók.
Erika, 59 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretem a vizeket-hegyeket, különösen az Alpokat-Adriát! Szeretek olvasni, elvonulni, de szeretem a társaságot,a közös sütögetést, a jó zenét, a meghitt beszélgetést. Imádok úszni, kerékpározni, pingpongozni. Az utóbbi időben a spirituális útkeresés hozza meg számomra az igazi harmóniát, ezért fontosnak tartom, hogy leendő Társam is fogékony legyen iránta.
Timcsi, 25 éves
Egyetemet végzett
hívő református (alkalmanként)

Szia, Timcsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Attila, 29 éves
Egyetemet végzett
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Sándor Attila vagyok, 29 éves, Székesfehérváron élek. Keresem a hozzám illő aranyos, kedves lány személyét. :)
János - társkereső Budakeszi - 73 éves férfi
János, 73 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Nyugdíjas.Szeretnék szeretni,szeretve lenni egy monogám kapcsolatban. Egyedül élek,szeretek mozogni,táncolni.Imádom a természetet.Csak komoly kapcsolat érdekel.Számomra a személyes találkozás a döntő,megpillantani,beszélgetni.Levelezgetni nem szeretek,hiszen itt bármi leirható.Társat keresek,a többit a kettőnk szimpátiája határozza meg.Alkalmanként dohányzom. LASSAN FELADOM,SOKAN KOMOLYTALANOK,NEM IS KERESNEK TÁRSAT,KOMOLY BARÁTOT. oDA JUTOTTAM,HOGY VÁROM A LEVELEKET,BIZTOS VÁLASZOLOK.Fiatalnak érzem magam,de nyudíjas jövödelemmel
Janos - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Janos, 67 éves
Egyetemi diplomás (orvos)
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Magyar származású orvosként a világ számos táján dolgoztam már és dolgozom ma is -Németországban.- de otthon keresek nívós, energikus, szeretetre méltó társat egy független, diplomás, önbizalommal és önkritikával rendelkező hölgy személyében.Aki a bölcs, higgadt hangon adott segítséget átgondolja megfogadni de a dirigálást nem tűrné el--tehát büszke méltósággal teli személyisége van.Fiatal koromban verseny atléta voltam, örülnek ha a hölgynek is lenne versenysport múltja--az semmi egyébbel nem pótolható karaktert fejleszt ki az emberben.Nem megkötni de kötődésre motiválni szeretnem öt, nem házi-tündért -ingyen bejárónőt keresek --- tisztelhető, szerethető, elvezhető hölgyet egy 44-53/4 éves nő személyében, aki partnerem tud és akar lenni a közösen egyeztetett értékrendű programokban, tevékenységekben egyszer s mindenkorra.Igen sokat tudok és kívánok nyújtani neki én is. Nem bamba elfogódottsággal kényeztetni de a "csillagokat lehozni "neki....vegyük komolyan . csak Similis simile gaudet
Ivi, 47 éves
Egyetemet végzett
római katolikus vallású

Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek jó vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. . Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha, ne érd be kevesebbel........!!!! Szia ! Ha van kedved barátkozni egy 180/72kg, helyes, barna, gazdasági diplomás(agrármérnök, MBA general menedzser), füstmentes, sportos(versenyszerűen teniszezem és hegyi futok), megbízható, tapasztalt férfival.....

Fiatal diplomás társkereső nők

Vera - társkereső Cegléd - 28 éves nő
Vera, 28 éves
Főiskolát végzett

Szeretnék megismerni új embereket...akár barátságot, akár komolyabb ismeretségeket is szívesen kötök. Szabadidőmben szeretek sportolni, moziba járni, kirándulni. Nagyon szeretem az állatokat is, főleg a kutyákat, macskákat, és a delfineket. Nyitott és őszinte személyiség vagyok.
Amanda, 26 éves
Egyetemet végzett

Az, hogy milyennek látsz tőled függ. Szerintem ami meghatároz az a belső, az a kisugárzás ami bennem és benned van. Egy sárkány vagyok ha rossz napom van, és tündér ha szeretnek. Türelmes ha segítség kell, és robbanok ha valami nem tetszik. Szeretem a gyerekeket, a kutyámat, az embereket. Egy ismerősöm idézve: "ha lehetne te a rózsaszín szemüvegeddel megváltoztatnàd a világot. "
Anita - társkereső Budapest - 21 éves nő
Anita, 21 éves
Főiskolát végzett

Anita vagyok, 21 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Edina - társkereső Szeged - 16 éves nő
Edina, 16 éves
Főiskolát végzett

Imádom az állatokat szeretek sportolni és sokszor futni járok,lovagolni

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Balázs, 29 éves
Egyetemet végzett

Csak röviden a többi úgyis személyesen dől el. Szeretek utazni, világot látni ami szerencsére a munkámmal együtt jár. Télen sít tanítok gyerekeknek. Társasági embernek gondolom magam és fontosak számomra az emberi kapcsolatok, őszínteség!
Viktor - társkereső Esztergom - 29 éves férfi
Viktor, 29 éves
Főiskolai diplomás (minőségügy)

Megfontolt és körültekintő személyiség vagyok, inkább jellemző rám a komolyság és úgy élem meg a jelent, hogy közben figyelek a jövőre, hogy a jelenbéli tettek milyen kihatással lesznek a későbbiekre. Éppen ezért szeretek tervezni. Bár elkerülhetetlen sok esetben, de nem igazán szeretem a váratlan dolgokat. Nem vetem meg a bulikat sem, de ezt inkább szűk baráti körben szeretem. Hasonló személyiségű leányzót keresnék komoly kapcsolatra, akinek fontos a jövő és élete párját keresi.
Szilárd, 29 éves
Egyetemi diplomás (Villamosmérnök)

Ha kíváncsi vagy hogy ki van a profil mögött akkor írj. Kevés ez a mező arra hogy bárkit is komolyan megismerjünk. :)
Máté - társkereső Bern - 29 éves férfi
Máté, 29 éves
Főiskolát végzett

Egy komoly kapcsolatot keresek. Egy olyan társat aki megbizhato és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Aktiv és határozott jellemü férfi vagyok és szeretem az öszinte beszédet. Ugyanakkor nagyon gyöngéd és törödö is tudok lenni. Szeretek kirándulni, uszni, moziba járni, kéz a kézben sétálni meg még sok egyebet....ha érdekel kérdezz bátran. Ugy gondolom hogy az igazi Partner az, aki a bajban is kitart hüséggel.

30-as diplomás társkereső nők

Klári, 30 éves
Főiskolát végzett

Komoly, megbízható férfit keresek normális kapcsolatra.
Emese, 35 éves
Egyetemet végzett

Komoly kapcsolatot, társat keresek, egy éjszakás kalandot keresők ne keressenek
Anita, 32 éves
Egyetemet végzett

Anita vagyok, 32 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kata, 36 éves
Egyetemet végzett

Az életben fontos a boldogság, a szeretet és a megértés. Ezt várom el a partneremtől is. Szeretek mozogni, kirándulni, aktívan tölteni a szabadidőmet.

30-as diplomás társkereső férfiak

András - társkereső Kisvárda - 39 éves férfi
András, 39 éves
Főiskolát végzett

Alapvetően nyugodt ,kiegyensúlyozott életet élek . Barátaim kedves, jótermészetű ,humoros ,komoly embernek tartanak. Szeretnék találkozni egy olyan hőlgyel aki hűséges társam lenne jóban rosszban.
Gábor, 36 éves
Főiskolát végzett

Sosem volt problémám az ismerkedéssel, mivel nagyon könnyen teremtek kapcsolatot bárkivel. Bízom benne, hogy itt megtalálom az igazit...
Norbi - társkereső Debrecen - 33 éves férfi
Norbi, 33 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaságtan-Menedzsment)

Vidám, pozitív gondolkodású vagyok,fontosnak tartom az őszinteséget és a megbízhatóságot.Szeretek utazni, kirándulni,sportolni,olvasni szabadidőmben.Szeretek ismerkedni, barátkozni, de elsősorban komoly,tartós kapcsolatot keresek.Nem sokszor vagyok online a munkám miatt, itt megtalálsz *moderálva*
Laci - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Laci, 34 éves
Főiskolát végzett

oszinte csendes srac vagyok,szeretnek ismerkedni oszinte rendes lanyokkal.

Középkorú diplomás társkereső nők

Éva, 44 éves
Egyetemet végzett

Keresem azt, aki csak engem akar... Akár egy életre...
Kriszta, 44 éves
Főiskolai diplomás (Külkereskedelem, pénzügy)

Girbe-gurba, sokrétű, optimista, jókedvű és cserfes leány - életviteli problémáktól mentesen - színes élettel és tele célokkal, tervekkel, határfeszegető, az átlagoson jóval túlmutató szexualitással, nyitott férfival való ismerkedésre. Nem az a fontos, hol és hogy ismerkedik meg két ember, hanem, hogy mit adnak egymásnak és hova jutnak el együtt.
Ági, 49 éves
Egyetemi diplomás (Oktatás)

Optimista, vidám, könnyen és gyorsan alkalmazkodó, kalandos életre vágyó tulajdonságaimmal keresem humoros és hasonló beállítottságú társamat.
Gabriella - társkereső Mór - 46 éves nő
Gabriella, 46 éves
Főiskolai diplomás (pénzügy)

Várok 1 esélyt, melyet Tőled kaphatok, Várok 1 szót, melyet Tőled hallhatok. Várok 1 arcot, mely rám nevet. Várok 1 szívet, mely csak engem szeret... (L)

Középkorú diplomás társkereső férfiak

János - társkereső Budapest - 41 éves férfi
János, 41 éves
Egyetemi diplomás (jogász)

Szia! János vagyok. Mindig is az volt a vágyam, hogy egy hívő keresztény feleséget találjak magamnak, lehetőleg erdélyi származásút. Ott még őrzik a hagyományokat, amelyek nagyon fontosak a számomra: Istenhit, őszinteség, önátadás, hűség. Én is ezeket az értékeket őrzöm szívemben. Szeretnék egy boldog, békés családi életet élni a Társammal, akit hiszem, hogy Isten segítségével meg is találok! :)
Robi, 44 éves
Főiskolát végzett

Szeretem az életet..., szeretek szeretni és és szeretve lenni ..., s azért vagyok itt , hogy megtaláljam azt akivel mindezt szerelemmel tudom megélni...
András, 44 éves
Főiskolát végzett

Elj ugy,ha lepereg elotted eleted filmje,erdemes legyen vegignezned..Keep walking..JW.
Emil, 45 éves
Egyetemet végzett

Szia itt a lehetőség hogy megismerj kölcsönös szimpátia összehozhat minket ...:-)

50 feletti diplomás társkereső nők

Edit, 52 éves
Főiskolát végzett

Egyedül élek, de nem magányosan! Keresem azonos érdeklődési körrel, értékrenddel rendelkező ember társaságát. Szeretek kirándulni, olvasni hasznosan tölteni a szabadidőmet.
Rita, 51 éves
Egyetemet végzett

Szerelemre , boldogságra,sok humorra (lehet szarkasztikus is),szellemességre, ölelésre, igaz szeretetre, őszinteségre, TÁRSRA vágyok. Legyél elég magas , széles,hogy beléd bújhassak. A napjaimat munkával,edzőtermi sportórák és uszoda látogatásával töltöm hétköznap. Hétvégéken Balatonon fürdés, napozás, kerékpározás.Ha hűvösödik, kirándulás,olvasás stb. A társamhoz szívesen alkalmazkodok.Figyelmes és gondoskodó vagyok. Ennyi jó után, bevallom szeretek néha \'rák\' módjára odacsípni, de mindent humorral,hogy ne fájjon.Ehhez persze Te is kellesz.Alkatom sportosan, kereken latinosan nőies.Mulatt aki sokat mulat(szeretek táncolni,nem iszok és nem dohányzok)
Vica - társkereső Budapest - 52 éves nő
Vica, 52 éves
Főiskolát végzett

Vidám, testileg -lelkileg egészséges nő vagyok... tele szeretettel, és energiával. Kirándulni, utazni, beszélgetni, szórakozni szeretnék!!! ( Mivel a gyerekeim már nagyok, elköltöztek, így még időm is van...)
Ida, 59 éves
Főiskolát végzett

Vidám természetű, igényes, diplomás hölgy vagyok.Olyan társat keresek,aki ápolt,sportos és a hétköznapokat kicsit megtudja szépíteni.Nem vagyok előfizető, ezért nem tudok válaszolni. Kérek szépen email címet.

50 feletti diplomás társkereső férfiak

Feri - társkereső Somlószőlős - 58 éves férfi
Feri, 58 éves
Egyetemet végzett

Ott kezdődik az "Én", amikor a tetteimet az határozza meg, hogy mit szeretnék, hogy mi az, ami boldoggá tesz, és nem az, hogy másoknak megfeleljek.
Laci, 63 éves
Főiskolát végzett

Keresek valakit aki fenntartás(ok) nélkül tudna szeretni annyira, hogy szeretni tudjam saját magam. Mert ez most nem nagyon megy. Aki akar, tud, mer segítségképp tükröt tartani elém.
Feri - társkereső Németország - 60 éves férfi
Feri, 60 éves
Főiskolát végzett

semmi különöset nem tudok, egyszerüen lezser, kellemes utazni szeretö egyen vagyok. Tag nem vagyok, ha akarsz irj hivj fel: *moderálva*
Géza - társkereső Gárdony - 62 éves férfi
Géza, 62 éves
Egyetemi diplomás (villamosmérnök)

Egyedül élek gárdonyi kertes házamban, szakfordításból. Szeretem a jó társaságot, a magányt nehezen viselem. Nálam mindig szól a zene, akár klasszikus, akár jazz, akár rock. Komoly könyvtáram van, szeretek olvasni (gyakran a Velencei tó közepén a csónakomban), ha fáradtabb vagyok, inkább filmeket nézek. Fontos számomra, hogy mit eszem és iszom. Általában mindenben igényes, rendszerető vagyok. Semmit nem tudok egyedül igazán élvezni, szeretem megosztani, amim van, párommal és barátaimmal. Szeretek valaki mellé lefeküdni, valaki mellett ébredni. Ez általában megadatott az életben, de most egyedül maradtam.

Elit diplomás társkereső nők

Zsuzsi - társkereső Budapest - 35 éves nő
Zsuzsi, 35 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Életvidám 32 éves nő vagyok, szeretek emberekkel ismerkedni,beszélgetni.Próbálok embereken segíteni,határozott és céltudatos vagyok a munkám során.Otthon annál inkább odabújos, szeretetéhes. Olyan párt keresek akivel kölcsönösen tiszteljük egymást, akire felnézhetek.( nem a magasságod a fontos):). Jó volna ha nem ijesztene el az igazi oroszlán természetem sem:)
Éva, 57 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Őszinte, komoly kapcsolatot keresek. Kedves, őszinte, nyílt, sportos, humoros, fiatalos vagyok. Szeretek utazni, táncolni, moziba, színházba járni. Szeretem a társaságot. Nyitott vagyok az újra a változásokra. Szeretem a gyerekeket, családcentrikus vagyok. Végzettsége m közgazdász. Beszélek oroszul, angolul. Nem vagyok előfizető igy adj meg elérhetőséget. Ismerj meg!
Anna, 51 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Magas,sportos,mozgast kedvelo no vagyok.Nincs kivel kirandulnom,eltoltenem az idot hasznosan.Jo volna egy tars.
Ildikó, 48 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Szeretném, ha szeretnél, s szeretem, ha szerethetek.Két lábbal a realitás talaján.Mindig keresem a kihívásokat.

Elit diplomás társkereső férfiak

Alexander, 34 éves
Egyetemi diplomás (kozgazdasz)
Középvezető

Szamomra fontos a szeretet es a megertes ! Orulok minden szepnek jonak.Alapvetoen egy celtudatos ferfi vagyok aki tudatosan dolgozik ,tanul,kepzi magat a remelt boldogsagert ? Mint kozgazdasz cegem Olaszorszagba kuldott kikuldetesbe dolgozni hoszabb idore .Karos szenvedelyektol mentes ,szereny de igenyes - kozel maximalista ferfi vagyok aki romantikus, sportos, humoros,egeszseges ,utazas kedvelo .Korbehajoztam a foldet ami egy ferfi proba volt .Biztos egzisztenciam van . !Elfoglaltsag okabol probalkozom itt -mint masod generacios aki Floridaban szuletett magyar szuloktol . Alexander .
András, 44 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Kalandorok kíméljenek jeligére várom a leveleket a szerkesztőségbe! :-)
Peter, 50 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Hello, Australia-ban elo Magyar keres partnert. Hosszan tarto kapcsolat es talan hazassag. Majd kiderul (-:
Krisztián, 39 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Írhatnék Önmagamat Fényező dolgokat, de nem teszem. Ismerj meg személyesen és dönts. Igazi FÉRFI várhatja csak el egy nőtől, hogy igazi NŐ legyen!

Fényképes diplomás társkereső nők

Szilvia - társkereső Budapest - 60 éves nő
Szilvia, 60 éves
Egyetemi diplomás (műszaki)
4 fotóval

Kedves Uram, személyemben egy vékony alkatú, csinos és ápolt, magával és mással szemben is igényes, mindemellett komoly gondolkodású, mind munkájában, mind magánéletben is céltudatos, rendezett anyagi háttérrel rendelkező, vidám és beszédes hölgyet ismerhet meg. Véleményem szerint párkapcsolatban kihagyhatatlan az őszinteség,a hűség, és nyílt kommunikáció, és ezen alapok mind elengedhetetlenek egy sikeres kapcsolathoz. Olyan férfit keresek, aki hozzám hasonlóan nyitott egy új, őszinte, hosszútávú kapcsolatra, aki még szeretne, és képes a hétköznapi forgatagban is apró örömöket megélni, aki tud szeretetet adni és készen áll azt el is fogadni. Minden hasonló elvárásokat támasztó társkereső levelét szívesen várom, viszont tisztelettel kérem kalandorok kíméjetek, érdeklődésük viszonzatlan marad. Tisztelettel, Szilvi
Anikó, 52 éves
Főiskolát végzett
12 fotóval

Vidám természetű, csinos , sokoldalú, belső értékekre igényes, empatikus őszinte nő vagyok. Szeretem a természetet, virágokat , állatokat , könyvet, sportot ,utazást és mindent ami az életet szebbé, jobbá teszi. Egészségügyi területen dolgozom. Érdekel az ezotéria és a spirituális világ. Szabadidőmben szívesen kertészkedek, utazok, vezetek, olvasok, zenés és színházi programokon veszek részt. Tartalmas kapcsolathoz keresek, mély érzésű, jó humorú, romantikus férfit. Fontosnak tartom az őszinteséget, és egymás megbecsülését. A személyes találkozás híve vagyok, az első benyomás mindent elárul. Ismerj meg, és Te eldöntöd, hogy milyen vagyok. (kimoderálva) Mikor arra vágysz , hogy észrevegyenek,megértsenek, szeressenek, tudd, hogy mások is erre vágynak.
Ilike - társkereső Miskolc - 62 éves nő
Ilike, 62 éves
Főiskolai diplomás (egészségügy)
8 fotóval

....mert teljességgel IGAZ....KETTEN...kellünk hozzá! Ilyen egyszerű lenne?....ilyen egyszerű,ha szeretnénk....ha teszünk érte...! ...és a csodákban is hinni kell....abban a pillanatban,amikor azt fogjuk érezni,hogy megérkeztünk egymáshoz,a másik felünkhöz...hogy azonosak vagyunk önmagunkkal. ....de nem lehetünk tökéletesek..hiszen emberből vagyunk-remélhetőleg JÓ emberből! Kérlek,hogy hosszas levelezés helyett találkozzunk személyesen...és....fogjuk meg egymás kezét! Szeretnéd.....?? ÉN igen.....mert TÖBB szeretnék lenni....általad.....VELED!! Üdvözöllek (még) ismeretlenül...
Katalin, 36 éves
Egyetemet végzett
5 fotóval

Add meg az E-MAIL címed, mert nem tudok valaszolni a randivonalon, csak elofizetoknek :D koszonom

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Nándor, 43 éves
Egyetemet végzett
2 fotóval

Őszinteségen alapuló, játszmáktól mentes kapcsolatot keresek. "Otthont építesz... gyűjtesz rá, megveszed az építőanyagokat, mestereket keresel, terveztetsz, tervezel, szervezel, és végül felépül. Életed legnagyobb vállalkozása. Amire annyit készültél, amiről annyit álmodoztál. És mégsem otthont építettél. Csak házat. Mert az otthont nem a házban találod meg. Nem a falak között, nem a tető alatt. Valahol egészen másutt. A Másik lelkében. Ő lesz házadban az igazi otthon."(Csitáry-Hock Tamás)
Attila, 33 éves
Főiskolai diplomás (Êpítészet)
10 fotóval

Szeretek nevetni és nevettetni. :-) Szeretem a finom ételeket, a jó társaságot és szeretek új, szép helyeket megismerni. Légy egy nevetni szerető leányzó, aki legalább úgy utálja a cigifüstöt, mint én és jóban leszünk! :-) Az intelligencia nálam mindent visz!
Karoly, 53 éves
Egyetemet végzett
1 fotóval

Sokmindent szeretek , szemelyes talalkozasban hiszek,szeretnek egy kedves hölgyel megismerkedni , itt igen
Tibor, 60 éves
Főiskolai diplomás (Vilamosmérnök)
5 fotóval

Szia! Amikor fiatal vagy, nincs semmid, hajtasz, hogy legyen valamid. Megszerzed. Amikor már mindened megvan, (és nincs társad) Rájössz, hogy semmid sincs. Komoly, hosszú távú kapcsolatot Társat keresek, (olyat, aki a régi kapcsolatait lezárta, és nyitott az újra) Elnézést kérek mindenkitől, de csak vékony társat keresek. ((Bocs, nálam a vékony magasság mínusz 6-7 kg) Reggeli teázás. Angolosan , tejjel, szálas teából nyugodtan. Esetleg este zene hallgatás, beszélgetés, TV, közben egy-két pohár száraz szekszárdi száraz vörös bor. Szeretek főzni gombászni, horgászni, néha táncolni (rocky-t)Régebben csak Old boys, Sajnos az Old Boys már kimarad, mert énekes barátom meghat (Balázs). Max Madarak stb Majd három éve vagyok egyedül, egy kicsit otthon ülő lettem. De ha van egy társ vagy egy jó társaság, akkor bárhova elmegyek. Zenei ízlésem a rock fele hajlik, (Black Sabbath, Deep Purple, Zeppelin, Pink Floyd, Nazareth, Jethro Thull, SSC), a Blues sem áll távol tőlem (Muddy Waters,) de szeretem a jazz néhány változatát is. Hangulattól függően a komoly zenét is kedvelem. Ruházkodás: Nincs öltönyöm, és nem is lesz! (kb háromszor volt rajtam öltöny, Érettségi, Diploma osztás, esküvő). A laza stílust kedvelem. Sima vászon nadrág, póló ing, vászon zakó. Bár incselkedem egy pálmafással. (A pálmafás egy kicsit bezavar. Hol lehet venni?) Színvilágban: Olyan mint én vagyok, Fekete-fehér, Igen-nem, Igazság, vagy hazugság. Bár ez utóbbit nem szeretem Humorban az angol a kedvencem (Monthy Python), de a könyvtáramban megtalálható Heltai Jenő, Örkény István, Woody Allen könyvei is. Remélem ismered: (Montty Python idézet) A Semmiből jövünk A Semmibe megyünk Mit Veszthetünk? Semmit Színház: Nekem Rudolf Péter Mozi? A telet nem szeretem se síelés se korcsolya, max kocsonya, és forralt bor. Te mehetsz én addig megvárlak, Sport: Korábban sokat sportoltam, a tornától kezdve az evezésen és a judo-n keresztül a Kyokushinkai karate-ig (kb 15 év) Sajnos túl hajtottam magam. Most séta, horgászás. Ahogy így elnézem minden nő jógázik, fitness, fut, kerékpár. Nyáron elmentem egy terem mellett és a gyakorlat az volt, hogy zsámolyra fel és le léptek a lányok. Minek? Gyertek fel a 10. emeletre két 6-darabos 1.5 l-es vízzel 3x és már is meg van oldva minden (És gyalog, mert rossz a lift) Mellesleg milyen jóga? Melyik stílus? Én is jógáztam a Hatha Jóga szerintem az eredeti. Bár műszaki végzettségű vagyok, de érdekel a történelem, a vallás, minden!!! A Zen buddhizmus azért megérintett. Szerintem a Zene az ami legjobban kifejezi azt amilyen vagy mielőtt még bárkivel találkoznál. Ha meg szeretnél ismerni, kapcsolj le minden fényt, csak gyertyák égjenek. Halkan szóljon a Pink Floyd-tól a Wish you were here. De máskor menjen a Doors, a Nazareth, Deep Purple, Jethro Thull, Emerson, SSS, stb. Végzettségem Villamos mérnök, 184 magas 77 kg Nyelvtudásom: Magyar, az Angolt nagyon kicsit megértem. Szeretek utazni de max 3-4 órás repülő úttal. Más: Zuglóban 68 m2-es 1+2x1/2 szobás panel lakásban lakom, kb 200-250 db könyv között A személyes találkozó híve vagyok, de ez nem zárja ki az előzetes levelezést. Megkeresésedet Előre is Köszönöm: Tibor

Most online diplomás párkereső nők

Katalin, 36 éves
Egyetemet végzett
7 perce lépett be

Add meg az E-MAIL címed, mert nem tudok valaszolni a randivonalon, csak elofizetoknek :D koszonom
Katalin - társkereső Sajószentpéter - 52 éves nő
Katalin, 52 éves
Egyetemet végzett
10 perce lépett be

A sorsát senki sem kerülheti el,minden cselekedetünknek következménye van.A múltat nem változtathatjuk meg.A jövő viszont lehet egész más történet.Nagy kincs ha valaki szeret,becsül Téged és Te viszonozhatod ezeket az érzéseket. CSAK EMAIL-CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI...
Viki - társkereső Budapest - 28 éves nő
Viki, 28 éves
Egyetemet végzett
12 perce lépett be

Kevés szabadidővel rendelkezem, így ismerkedésre sem tudok túl sok időt fordítani. Már kinőttem a minden héten bulizós korszakomból, így a szórakozóhelyi pártalalás is kilőve (nem mintha eddig hittem volna benne). Majd talán itt kialakul valami. Nem kalandot keresek, hosszabb távban gondolkodom.
Györgyi - társkereső Budapest - 47 éves nő
Györgyi, 47 éves
Főiskolát végzett
14 perce lépett be

Az élet több területén megtaláltam már a számításomat, de nagyon hiányzik a társam, aki ezt teljessé tehetné.A válásom után bezárkóztam, a munkába menekültem.Nem az egyedüllétre születtem,keresem a párom sok-sok vidám, kalandos, romantikus óra eltöltéséhez.

Most online diplomás párkereső férfiak

Gábor - társkereső Miskolc - 34 éves férfi
Gábor, 34 éves
Főiskolát végzett
6 perce lépett be

Írhatnék ide bármit, Neked kell eldöntened, hogy milyen vagyok.
Péter - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Péter, 39 éves
Főiskolai diplomás (Közlekedésmérnök)
6 perce lépett be

Szia! Hosszú idő után regisztrálok újból társkereső oldalra, régen nagyon elvették a kedvem ettől az ismerkedési formától. De optimista vagyok... próba cseresznye! :) Magamról: hm-hm.... Emberileg: átlagos Amit nagyon szeretnék: kiegyensúlyozott család Amit nagyon nem szeretnék: kalandok (nem arra vágyok) Amire büszke vagyok: nagyon lentről indultam de már végre van lehetőségem dolgozni a jövőmön. Amire nem vagyok büszke: uh.... szép hosszú lenne a lista. Kit keresek: teljesen átlagos lányt, hagyományos érték renddel. Jöjjünk ki jól. Legyen a párom és a legjobb barátom. Jó lenne ha lenne humorérzéke. Ami fontos, hogy majd akarjon gyerkőcöt. Egyelőre ennyit. :)
Csaba - társkereső Szeged - 49 éves férfi
Csaba, 49 éves
Egyetemet végzett
8 perce lépett be

Szereto, kedves es csinos tarsam keresem jogtanacsoskent.
Tamás - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Tamás, 41 éves
Főiskolát végzett
8 perce lépett be

Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Sanyi (46), Budapest
  Mottóm nincs
  46 éves elvált, független férfi vagyok. Egy 12 éves lányom van, aki a volt feleségemmel él. Végzettségem főiskola. Olaszul beszélek (kb. 10 évet éltem Rómában). A személyes találkozásban hiszek.
 • Gabor (29), Pápa
  légy őszinte bármi is történik veled
  lehetne írni sok szép és jót, fényezni magát az embernek,hogy milyen jó tulajdonságokkal rendelkezik,mit szeret stb... hát én ezt nem teszem Hogy ki vagyok? Egy egyszerű srác, egyszerű álmokkal! Tudom jól,hogy nem vagyok tökéletes,de ki az... nincs sok mindenem,de amim van azt tiszta szívből adom a másiknak! Hogy kit keresek, aki elfogad olyannak amilyen vagyok, én cserébe minden egyes nap azon leszek,hogy boldog legyen :) Hát nagyjából ennyi, aki szeretne megismerni, szimpatikus vagyok neki annak ugyis elmondom mindent :)
 • István (37), Budapest
  Ismerj meg!
  Egy olyan lányt keresek, aki nevetni tud szakállas vicceimen. Találkozzunk egy teára, és derítsük ki,sikerül-e megnevettetnem téged!
 • Norbi (30), Vasvár
  Mosolyogj minden nap, mert nem tudhatod, ki szeret bele a mosoly
  Mit is írhatnék ide bemutatkozásként? Ha túl sokat, akkor úgy tűnne, fényezem magam, ha keveset, az sem jó. Az őszinteség a lehető legjobb, úgy gondolom :) Egy őszinte, kedves, romantikus fiatal srácnak tartom magam, aki tűzbe menne a családjáért, szeretteiért, párjáért. Én is azt a fiatal hölgyet keresem, aki mellett boldog lehetek, akit boldoggá tehetek. Próba szerencse alapon regisztráltam ide, sosem lehet tudni. Imádom a gyerekeket, tanítottam is őket sporttáncra, miután jómagam befejeztem a versenyszerű sport táncot :) Akrobatikus rock and roll műfaját űztem, tanítottam. Jelenleg Ausztriában dolgozom pincérként egy hatalmas termál hotelben. De ez nem jelenti azt, hogy elérhetetlen lennék, heti szinten hazajárok :) Ha szimpatikusnak találsz, írj nyugodtan, nem harapok :) Ha nem tudnál írni, jelölj kedvencednek és írok majd én :)
 • Milan (37), Tapolca
  Az èlet csodaszèp
  Szia. Nèmet - canadai vagyok. Kettö ève tanulok magyarul. Elköltösztem Magyarorszàgra. Badacsoni vidèken èlek gyöngyörü tàjban. Vendègekkel ès bòrràl foglálkoszom. Termèszetjarò ember vagyok. Szintèn èrdeklödöm a müvèszetet ès a kultura irànyt. Keresek egy nèmetül, vagy angolul beszèlö magyar intelligens, bèkes, szivèyes, kivanci ès sportos nö. Csàk komoly kapcolat irànt èrdeklödöm.
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.