Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

92 406 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Szabina, 24 éves
Egyetemet végzett
23 órája tag

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, komolytalanok, egyéjszakára vágyók kíméljenek, köszi.
Évi, 30 éves
Főiskolát végzett
23 órája tag

Hogy milyen vagyok? Jó kérés.. Nehéz ezt pár mondatban megfogalmazni. Néha bonyolult, néha őrült, néha álmodozó, néha merengő, néha madarakkal szárnyaló, néha felhők felett repülő, néha pokolba zuhanó.. néha munkamániás, néha gőzt kiengedő.. néha célokat megvalósító, néha a világ elől elbújó... Talán egy szó illik rám leginkább: BONYOLULT...
Szilvia - társkereső Pécs - 60 éves nő
Szilvia, 60 éves
Főiskolát végzett
23 órája tag

Vegetáriánus konyhatündér vagyok, egészségesen, pozitívan és nagy lelkesedéssel élem az életem. Szeretem a tiszta levegőt és a vízpatot - "nekem a balaton a riviéra" - de a hegymászás nem a szívem csücske. Imádom a virágokat, növényeket, a kis kertemet gondozni. Nálam rend a lelke mindennek. A könyvekből különösen a filozófiai témájúak kötnek le. Egy kapcsolatban fontos számomra az összhang és a közös élmények, ugyanakkor jó ha mindkettőnknek megvan a kellő önállósága.
Gabriella - társkereső Fehérvárcsurgó - 35 éves nő
Gabriella, 35 éves
Főiskolát végzett
24 órája tag

Szeretem az életet, majdnem mindenem megvan amit elképzeltem, már csak egy társ hiányzik, aki megéli az életet és olyannak fogad el amilyen vagyok. Olyan férfira várok, aki két lábbal a földön jár, de a lelke a felhők fölött szárnyal. Aki nyitott, dinamikus és kreatív mint én is.

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Hunor, 32 éves
Egyetemet végzett
23 órája tag

A szemelyes bemutatkozast inkabb privat levelezesen keresztul tenném meg.:-)
Dávid, 19 éves
Főiskolát végzett
23 órája tag

Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid, 26 éves
Egyetemet végzett
23 órája tag

Az a nagy dolog, ha úgy tudsz kitűnni a többiek közül, hogy közben ugyanolyan vagy, mint ők.
Antal - társkereső Jánoshalma - 56 éves férfi
Antal, 56 éves
Főiskolai diplomás (műszaki)
23 órája tag

Tisztelt Hölgyeim! Alapvetően csendes, szűk szavú ember vagyok.Hivatásos katona voltam. Nyugdíjaztak. Most egész nap emberekkel foglalkozom, így otthon szeretem a csendet, a nyugalmat. Természet kedvelő vagyok. szeretek kirándulni. Életelemem a mozgás. Mostani munkám is erről szól, sok időmet elveszi.Szeretem a színházat. Ha van lehetőségem nótázgatok is. Sajnos belecsúsztam a devizahitelekbe a válásom miatt. Mindenem volt, most semmim sincsen. Albérletben lakom. Szerencsére van munkám, így lassan helyre állok anyagilag is. Nem dohányzom. Kiábrándítónak tartom a dohányzó nőket. Nem bejárónőre van szükségem. Nem chatpartnerre van szükségem(Utálom a chatelést) TÁRSAT keresek, de nem mindenáron.

Online diplomás társkereső nők

Timi, 31 éves
Egyetemet végzett
0 perce lépett be

Jó kedélyű, megértő,talpraesett, mozgékony, széles érdeklődési körrel rendelkező, családszerető fiatal lánynak tartom magam. Szabadidőmet igyekszem sokrétűen kihasználni, legyen az tánc, kirándulás, sport-futás, via ferrata, olvasás, tanulás :) és nagyon szeretek utazni, de szívesen csinálok kulturális programokat is. Regisztrációm célja, hogy egy hozzám hasonló érdeklődési körrel, élethelyzetben lévő társat találjak. Személyesen jobban szeretek ismerkedni,mint hosszasan levelezni,hiszen úgy is az a meghatározó. Nem rendelkezem előfizetéssel, így kérlek add meg Email címed!
Éva, 51 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

Nem a másik felemet keresem, hisz egész ember vagyok!
Zsuzsi, 36 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

A személyes találkozó híve vagyok. Ott minden eldől.
Adél, 33 éves
Főiskolai diplomás (pénzügyi)
1 perce lépett be

Élj úgy hogyha lepereg előtted életed filmje ne tudd eldönteni, hogy kalandfilmet, akciót, pornót vagy vígjátékot láttál :) Ha igazi NŐT keresel, megtaláltad! ;) Vidám, csinos, magára és környezetére igényes, ízig-vérig nő vagyok. Szeretem a rendet, nem riadok vissza semmilyen házimunkától, ügyintézéstől, sőt még jól is főzök :) Szeretek a barátaimmal bográcsozni, jókat beszélgetni, kávézni. Szeretek bulizni, ugyanakkor elvagyok az otthon melegében is, egy jó film/könyv mellett. Életvidám, energikus, laza, társasági ember vagyok. Az első mondatomnak megfelelően élem az életem :) Elváltam, van egy 3 éves kisfiam. Nem lelki szemetesládát és nem pótapát keresek! Alapvetően a személyes ismerkedésben hiszek, úgyhogy találkozzunk, nézzük meg működik-e köztünk a kémia és mennyire passzol az értékrendünk.

Online diplomás társkereső férfiak

Sándor - társkereső Tiszaújváros - 54 éves férfi
Sándor, 54 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

Magas sportos mások által szimpatikusnak tartott férfi vagyok. Nem vagyok előfizető. Ezért ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot -aminek nagyon örülnék- írj e-mail címet. Köszi.
Laca, 59 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

... elsősorban önmagammal szemben. Szeretem jól érezni magam,és ezért mindent meg is teszek. Tudomásul véve fizikai és szellemi (lelki) korlátaimat,a lehetőségeimet maximálisan kihasználom. Magyarul: nem fogom fejben és előre lejátszani, hogy bejövök-e Neked, ha rád írok; viszont nem fog meglepni, ha válaszra sem méltatsz. És fordítva is: az, hogy nem tetszel, nem Téged minősít, hanem az én ízlésemet. (A "hagyományos női/férfi szerep" emlegetése irritál /dolgozz meg értem, aztán majd megjutalmazlak - kac-kac/; a "komoly kapcsolat" komolyan elgondolkoztat; a szex-prüdéria pedig lelohaszt - így is - úgy is.) Egyébként kedves ember vagyok és jó fej... :)
Zoltán, 32 éves
Főiskolai diplomás (logisztika)
0 perce lépett be

...intelligens, jó humorú, kedves, vidám természetű, ambiciozus, szabadidoben utazgatos, sportolos, olvasos, moziba jaros...
Ádám - társkereső Törökszentmiklós - 30 éves férfi
Ádám, 30 éves
Főiskolát végzett
2 perce lépett be

Szerem az intelligens, kedves lányokat, valamint ha a lány házias, tud főzni az is fontos számomra. Fontos még számomra hogy ne legyen túlsúlyos a lány, de mindenekelőtt kedves, megbízható és őszinte legyen. Végül is mindegy csak tudjon szeretni ez a legeslegfontosabb!!

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Szilvi, 44 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

NŐ vagyok, a szó mindenféle értelmében :) Keresem azt a férfit, aki mellett megélhetem a nőiességemet, ezáltal Ő is igazán férfinek érezheti magát mellettem. Akivel életünk a boldogság és a nyugalom kicsiny szigete lehet.
Éva, 28 éves
Egyetemi diplomás (Élemiszer minőségi és biztonsági szakmérnök)
Platina előfizető

Sziaszok! Szeretnék kedves aranyos olyan féfit vagy fiut találni aki tudna törődni velem és, én is vele. Nincsenek tul nagy igéníeim és realista is vagyok! Már rég nem kergetem a herceget fehér lovon.
Zsuzsa, 45 éves
Főiskolai diplomás (külkereskedelem)
Platina előfizető

Szia! Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem személy szerint iszonyatosan hiányzik egy társ az életemből, akivel megoszthatom a mindennapjaimat, a sikereimet, a kudarcaimat és a legrosszabb álmaimat.... Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyedül töltsük. Én egy vidám, kommunikatív, pozitív beállítottságú nő vagyok aki hasonló gondolkodású, életvidám, gondoskodásra vágyó társat keres....
Edit, 57 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)
Platina előfizető

A munkám egyre kisebb részét tölti ki az időmnek ezért sokat utazom, szeretném látni a világot. Olyan partnert keresek, aki társam lenne ebben a kalandban (is).Hobbim még a jóga, rajzolás ,de mostanában a vitorlázás is. Szeretem a mozit, színházat, baráti összejöveteleket, biciklizést, kirándulásokat, sízést... Nagyra értékelem, ha valaki pozitív beállítottságú és megőrizte nyitottságát és kíváncsiságét a világ iránt. ps:A fényképeim a közelmúltban készültek és a koromat is pontosan jelöltem meg.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Dylan, 35 éves
Főiskolai diplomás (mérnök)
Platina előfizető

Helló! Mit is írhatnék ide? Jó velem eltölteni az időt :) Megütöm az átlagot. A sportolás a legfőbb szenvedélyem. Ragaszkodó típus vagyok. Gondolkodom, mielőtt cselekszem. A jóban is és a bajban is számíthatsz rám. Képes vagyok kimutatni az érzelmeimet. Írj, ha szimpatikusnak találsz!
Ati, 38 éves
Egyetemi diplomás (Építészmérnök)
Platina előfizető

Szia Kedves Ismeretlen! A galaxis egyik félreeső bolygóján az élet nevű szexuális úton terjedő (állítólag halálos) vírus egyik boldog hordozója vagyok. Szeretem: ha mindig szól a zene, körülvesznek a barátaim, dorombol a cicám, gyors a net, hideg a sör, mosolyog a nőm, tele a hasam, kezdődik a kedvenc sorozatom, ha sok van még a könyvből, ha teltházas a koncertünk... A vírust a szülinapom előtt kb.9 hónappal kaptam el, egészen kiskoromban vettem először levegőt, majd bő egy évig némaságot fogadtam, méretem lassan növelgettem, majd elballagtam imádott óvodámban Szexárdon, leérettségiztem, építészmérnök lettem, webdesignerként és kerekfejű informatikusként kerestem meg a sörrevalót, majd 3D grafikusként ünnepeltem a harmadik ixemet. Szülinapom óta gyűjtöm az évgyűrűket, veszem a levegőt, fényképezem a világot, rongálom a hallásom. Minél több utazással, zenéléssel és szórakozással töltöm a sajnos csak 24 órás napjaim. Ha felkeltettem a Kedves vírushordozó hölgy érdeklődését, írjon! :)
Dani - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Dani, 26 éves
Egyetemi diplomás (Logisztika)
Platina előfizető

Írhat ide bármit az ember fia, minden személyesen dől el!
Zoli, 42 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

"A csoda észrevétlenül lép az életedbe. Hétköznapi, közönséges, szürke pillanatnak álcázza magát. És csak sok év múlva döbbensz rá, hogy igen, ez csoda volt! Észre sem vetted!" Müller Péter

Keresztény diplomás társkereső nők

Kata, 49 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)
hívő római katolikus

Kidolgozás alatt... Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet...
Veronika, 37 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Köszönöm... Akkor is, ha szerinted fölösleges. (...) Sérülések százait hordom magamban, miközben úgy kell tennem, mintha én lennék a világ legboldogabb embere. Ma legalább úgy éreztem, hogy valaki kézen fog, és azt mondja: nem vagy egyedül. (...) Úgy éreztem, hogy szeretnek, hasznos, fontos vagyok. Valóban romantikus vagyok és ezt keresem egy férfiban is! A humort nagyon szeretem,imádok színházba és koncertekre járni! Mivel nem vagyok vip tag,ezen a címen érhetsz el:(moderálva)
Móni, 25 éves
Főiskolai diplomás (egészségügy)
evangélikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Soha ne a szép arcot, vastag tárcát, vagy jó állást nézd, mert ha minden felszíni báj eltűnik, marad a csupasz ember ami az egyetlen dolog, ami igazán számít.
Fruzsi, 58 éves
Főiskolai diplomás (pedagógia,és marketing)
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

http://youtu.be/FMEzFgCLv8c Ha valaki azt akarja,hogy jelen legyél az életében,az helyet csinál benne,nem pedig neked kell megküzdened a helyért! http://youtu.be/v8lOSERcJFE

Keresztény diplomás társkereső férfiak

András - társkereső Győr - 39 éves férfi
András, 39 éves
Egyetemet végzett
vallása: római katolikus

Szia! Bandi vagyok alapvetően vidám és megbízható. Keresem a párom mert Nélküle nem teljes az élet!
Pisti, 64 éves
Egyetemi diplomás (mérnök, közgazdász)
hite: református (a magam módján gyakorlom)

aki megértené a humoromat, meghallgatná a bolondos eszmefuttatásaimat, elviselné, hogy ebéd után alszom egy félórát, táncolna velem, ha meghallom a kedvenc számomat, akkor és ott bújna össze velem, ahol megkívánjuk egymást... és még sorolhatnám a végtelenségig - nos, akkor ketten lennénk boldogok Munkám miatt fele életemet Németországban töltöm, kis agglegénylakásom és budai otthonom között járok fel s alá... Lassan azért valahol meg fogok állapodni, de lehet, hogy az egy harmadik hely lesz...
Dave, 55 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus

I am an emotionally and financially secure American man who is passionate about life enjoying a variety of activities such as excercising, nature, travelling, listening to music, and being with friends and family. People who know me consider me to be hard working, thoughtful, and interesting to be with.
Tamás, 37 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Biztos, hogy rossz korba születtem. Klasszikus zenét kedvelő fiú vagyok. A munkámnak élek, de örülnék egy társnak. Magam is írok zenéket. Kedvenceim: Mozart, Bach és a többiek. Kedvelem a művészeteket, a történelmet, az irodalmat és érdeklődöm irántuk, elsősorban azok iránt, melyek magyar vonatkozásúak. Hobbim a családfa- és nemességkutatás, a heraldika, és a hozzá kapcsolódó tudományok. Ha van kedved megismerkedni, akkor írj, kérlek írj mailcímet is.

Fiatal diplomás társkereső nők

Fruzsina, 24 éves
Főiskolát végzett

Sziasztok, kedves és jó ismerőseim ajánlották ezt az oldalt, végső elkeseredésemben. Egy jó barátnőmnek, aki regisztrált erre a társkereső oldalra, ebben az évben már gyűrű került az ujjára. Na én nem erre vágyom egyelőre!!! Amit várok ettől az oldaltól nem más, mint értelmes férfiakkal való társalgás, ismerkedés, amiből esetleg kialakulhat valamilyen formában a közös szimpátia. Ha neked is hasonló a véleményed és érzel egy kis humorérzéket ebben a kis bemutatkozó levélben, keress bátran. ;)
Réka, 26 éves
Egyetemi diplomás (közgazdaság)

Sziasztok, nem akarok sablonos szöveget írni, pár szóban úgysem tudom leírni milyen is vagyok. Ha érdekel írj bátran. Komoly kapcsolatot keresek. Ha te nem ilyen céllal vagy itt, akkor kérlek kerüld az oldalamat.
Kati, 28 éves
Egyetemi diplomás (IT)

"If one does not know to which port one is sailing, no wind is favourable."
Ági, 25 éves
Főiskolát végzett

Sok mindent írhatnék ide, de szerintem egy jó beszélgetés, vagy egy személyes találkozás során többet meglehet tudni a másikról. Számomra fontos az őszinteség, a megbecsülés és a hűség. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, de sosem tudni :) Szabadidőmben szeretek sportolni, vezetni, utazni, főzni és persze a családommal és a barátaimmal lenni. Ha többre vagy kíváncsi, írj! Üdv: Ági :)

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Tibi, 26 éves
Egyetemi diplomás (informatika)

szeretek filmezni, zenét hallgatni, bulizni, mászkálni. sok mindenre nyitott vagyok, szeretek új dolgokat kipróbálni. olyasvalakit keresek, aki kedves, megértő, lehet vele hülyülni, és kölcsönösen tudjuk motiválni egymást az életben.
Feri - társkereső Miskolc - 24 éves férfi
Feri, 24 éves
Egyetemi diplomás (népzene)

Ismerkedés személyesen a legjobb, de röviden életem a zene és a testépítés! Elsőre nem tűnök bőbeszédűnek, de ha a beszélgető társ jó akkor én is igazán megnyílok! :) Nem vagyok a társaság középpontja, de elbújni se szoktam! :) A barátaim szerint szerethető férfi vagyok! Remélem mások szerint is így lesz! :) Ha nem vagy prémium tag, de szimpatikus vagyok neked akkor ide írhatsz rám: *moderálva*
Gyuri, 25 éves
Egyetemet végzett

Szabadidőmben a természetet járom vagy biciklizek. Ha van kedved ismerkedni, beszélgetni nyugodtan írj.
Peter - társkereső Nagybánya - 24 éves férfi
Peter, 24 éves
Egyetemi diplomás (Fényképészet, művészet.)

Szeretem látni másokban a jó tulajdonságot és nagyon szeretnék szeretettet adni illetve érezni. Nem tudok irni senkinek, igy hat keressetek meg a facebookon a *moderálva* neven, vagy irjatok emailre *moderálva*

30-as diplomás társkereső nők

Anita, 30 éves
Főiskolai diplomás (tanító)

Családcentrikus anyuka vagyok ! Keresem komoly kapcsolatra életem párját Szeretetre megbecsülésre szerelemre vágyok! Sopronban tanitok, szeretem a munkám , imádom a gyerekeket.
Tunde, 37 éves
Főiskolát végzett

Vagyok aki vagyok ha a baratom leszel meg tudod igazabol ki is vagyok.
Noemi, 31 éves
Főiskolát végzett

Sziasztok. Keresem a mosolyt az életemben. A másik felem,a párom. Ami így hirtelen eszem,be jut bemutatkozás gyanánt: Kerékpár,főzés,művészfilmek,séta,kirándulás,néha futás,olvasás,tánc,koncertek,beszelgetés,pihenés. Persze mindezt nem egyszerre. :) Normális kapcsolat reményében regisztráltam ide. Szeretem a jó humort, de a komolyságot sem vetemmeg. Szituáció hozza. Hiszek abban, hogy nem itt a monitor előtt fog eldölni, hogy legyen-e második randink, így ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, találkozzunk néhány levélváltás után. Köszönöm, hogy elolvastál. :)
Beáta - társkereső Kistarcsa - 30 éves nő
Beáta, 30 éves
Egyetemet végzett

Alapvetően életvidám,kedves,barátságos és sok mindenben lelkes vagyok,sok hobbim van,és imádok táncolni...Komoly,de életvidám és céltudatos FÉRFI társaságára vágyom. :)

30-as diplomás társkereső férfiak

József - társkereső Miskolc - 39 éves férfi
József, 39 éves
Főiskolai diplomás (gépész)

Üdvözlök mindenkit, Határozott célom, hogy tartós kapcsolatot keressek, Mivel úgy tűnik ez elég komoly feladat , így Fábry S. szavait felhasználva, amíg rátalálok az áhított személyre, töltenem kell kellemes órákat az arra esélyesekkel is.
Csabi - társkereső Szomód - 32 éves férfi
Csabi, 32 éves
Főiskolát végzett

Sziasztok! Vagyok, aki vagyok. Egy ember a nagyvilágból. Szeretek sportolni (bicózás, síelés, korcsolyázás) főzni, zenélni, olvasni, színházba járni...Jelenleg dolgozom, és iskolába járok. Ha befejezem a sulit, szeretnék még kipróbálni egy csomó mindent. Jó lenne például rendesen megtanulni dobolni és csinálni egy zenekart és vidámságot csempészni az emberek arcára a zenénkkel. Vagy pl. jó volna táncot tanulni, mert az tök jó dolog (és valahol véget ér a felsorolás). De még mindezek előtt, és a sulibefejezés előtt, jó volna találni egy lányt, akivel közösen lehetnénk boldogok nagyon sokáig...
Gábor, 31 éves
Egyetemet végzett

Nyilván meg lehet ismerkedni könnyen személyesen bárhol, de egy ilyen adatlapnak az az óriási előnye, hogy megszabadít a felesleges köröktől.
Andor - társkereső Soltvadkert - 37 éves férfi
Andor, 37 éves
Főiskolai diplomás (kertész)

37 éves, kertészmérnök a végzettségem. Szolidabb természetű, jó megjelenésű vagyok. Szeretem a precíz munkát. Bár sok dolgom megvan, mégsem tartom magam gazdagnak. Ezért olyan partnert szeretnék, aki nem túl nagyravágyó, házias, gyerek nélküli. A többit majd...

Középkorú diplomás társkereső nők

Marcsi, 41 éves
Főiskolai diplomás (egészségügy)

Sziasztok! Egy kedves, vidám,jókedvű,helyes pesti lány vagyok. Szabadidőmben szeretek sportolni, túrázni,olvasni,sütni,főzni,moziba,színházba menni. Egyedül nevelem a kislányomat. Keresem páromat aki elfogad minden jó és rossz tulajdonságommal együtt.
Andi, 41 éves
Egyetemet végzett

szeretnék ismerkedni ,beszélgetni
Rita - társkereső Martfű - 48 éves nő
Rita, 48 éves
Főiskolát végzett

Igazi társasági ember vagyok, nagyon hamar megtalálom a közös nevezőt mindenkivel. Gyorsan oldódok, alkalmazkodom mindenkihez. Bírom a viccet a poénokat.Adok magamra és kijelenthetem, hogy egy igényes nő vagyok. Szeretem a szépet a jó ápoltságot. Hogy milyen kapcsolatot keresek? Csak is olyat aki nőként kezel.
Andrea, 45 éves
Főiskolát végzett

Van egy különleges találkozás. Minden másnál több, szebb, értékesebb. Semmihez sem mérhető, semmivel sem mérhető. Talán csak csodákkal. Mert a legszebb dolog a világon, ha találkozol valakivel, akivel egy a lelked. Mert ebből a találkozásból csodák születnek. Spontán,alkalmazkodó típus vagyok,nyitott az új dolgokra.Szeretek utazni.kirándulni.Csak egy dolog hiányzik az életemből,valaki,akivel mindent megoszthatok.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Tibor - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Tibor, 48 éves
Főiskolát végzett

Légy sportos kedves hűséges és tartos jo társad leszek a mindennapokban cimem *moderálva*
Tibor, 43 éves
Egyetemi diplomás (Építész)

Az életemben minden különlegesen könnyen sikerül, mert sosem veszítettem el a gyerekes lelkesedésem, és mindent nagy szeretettel végzek! Olyan társat keresek, akinek nem okoznak lelki problémát a sikereim, és a jó iránti elszánt törekvésem, és képes együtt örülni:)
Gábor - társkereső Szentendre - 44 éves férfi
Gábor, 44 éves
Egyetemet végzett

Örömcentrikusság..autentikus vonal,az örömhabokban való megmártózás-hullámzás, Autentikusság irányvonalának követése...belső öröm..játékosság..ezáltal kűlső jelmezű világ megszépűlése,az élet gondjainak játékos megközelítése(más úgysem tehető),örömcentrikusság-néha a szomorfelleg beengedése vendégként,de nem marasztalása sokáig:-)
Gyuri, 41 éves
Főiskolai diplomás (műszaki)

Elcsépelt közhely, én mégis hiszek bennük: szeretet, őszinteség, tisztelet, bizalom, megbocsájtás, érintés. Ha Te is hiszel ezek erejében, már van miről beszélgetni, a többit pedig úgy is meglátjuk :-) Légy önmagad, én is az leszek - vár egy intelligens, sportokat szerető, szinte mindenre nyitott, igényes, kompromisszumkész 40-es pasi - ha kell komoly, ha lehet csibész vagy épp infantilis és humoros :-) Otthon vagyok a konyhában, gasztronómia az egyik hobbim és nem vetem meg a jó borokat alkalomadtán. Fontos számomra a sport, szabadidőm egy részét sportolással töltöm, futás, kerékpár, úszás és egyebek, minden szóba jöhet :-) Lehetek a legjobb barátod, a védelmeződ, a támaszod - épp, amire szükséged van, leginkább lelki- és testi társad!

50 feletti diplomás társkereső nők

Piroska - társkereső Hódmezővásárhely - 56 éves nő
Piroska, 56 éves
Főiskolai diplomás (műszaki)

Fontos számomra a család, a munkám, a barátok, a kirándulások. Szeretem a természetet, úszom, kerékpározok, hosszú hétvégén és a szabadság alatt szívesen kirándulok. Szeretek főzni, zenét hallgatni, jókat beszélgetni, s olykor hallgatni, nagyokat sétálni és élvezni a természet csodáit. Hódmezővásárhelyen lakom, hétköznap Budapesten dolgozom.
Marianna - társkereső Balatonszemes - 56 éves nő
Marianna, 56 éves
Egyetemet végzett

Elfogadás, tisztelet, szeretet......ezen normák szerint élek....,
Maja, 68 éves
Főiskolai diplomás (HR)

Érdeklődésem a kulturális (színház, koncert, mozi), közéleti események iránt aktív.. A beszélgetés, a séta, a társasági, családi együttlétek színesítik a mindennapjaim. A jó könyv elolvasása és ajánlása jellemző rám. Imádok főzni és kártyázni (bridzs). Keresem azt a férfit, aki így elfogad, személyisége feladása nélkül barátság, társ, párkapcsolat céljából.
Éva - társkereső Sármellék - 51 éves nő
Éva, 51 éves
Főiskolát végzett

"A Nő A lányok csodás lények Vannak köztük csúnyák s szépek. De belül mind különleges Lehet nem szép és tehetséges. Hazugságot mond a Biblia! Nem az ő hibájuk az alma. Hazugság az egész! A nő minden fáradságot megér! A női lélek nyitja a szerelem, Amit a nők keresnek egész életükben. Ha te vagy az igazi akit megtalál, Akkor a sorstól nagy ajándékot kaptál. A nő ilyenkor kedves és szemérmetlen, A legszebb dolog ő lesz az életedben. Vissza ezzel soha ne élj, Mert megbánod ne félj! Ha egy nő utál és haragszik, Hogy tönkretegyen elmegy a végsőkig. A nő mint a tenger, Elpusztít és akkor sem enged el. De ha szeret és szereted, Egy csodában lesz részed. Elmondani nem lehet Átélni kell ezt neked A nő okos szép és bájos, A legszebb mi létezik, egyszerűen csodálatos!" A többit személyesen mondom el!

50 feletti diplomás társkereső férfiak

Anton, 63 éves
Egyetemet végzett

Közös szellemi csavargás, intellektuális humor, nyitottság a Világ szépségeire. Alázat és elfogadás a másik belső-külső világa felé. A jókedvű, őszinte, nyíltszívű emberek szeretete,velük való közvetlen sokat röhögős kapcsolat, és mély barátságok. Abszurd humor, kreativitás. Kortárs képzőművész és filmkészítőként fontos az alkotói környezet és annak emberi oldala is. Építészekkel, tájtervezőkkel, belsőépítészekkel együtt gondolkodva alkotok egyedi térplasztikákat főleg üvegből. A világ minden táján azonnali tegezős kapcsolataim születnek, így a fiatalabbak abszolút társukként élvezik „örökifjú”, stílusomat. Hajam színét nem a kor hanem a gének festették ilyen szépre 38 évesen, lásd George Clooney:) Fontos az egymásra figyelés, őszinteség, a kölcsönös vágy az együtt-levésre, összebújásra.. A legfontosabb számomra a belső értékek csendes ereje, ami akár fergeteges tánccá is fokozódhat. Laza, humorral átszőtt együttlét, a csend tisztelete. A kor, mint érték megbecsülése, amúgy háttérbe helyezése. A természet, a zene, a szép énekhang szeretete és tisztelete. Szóval együtt megbecsülni az élet apró és nagyobb ajándékait, örülni az életnek.
Gábor, 51 éves
Főiskolát végzett

Az őszinteség és megbízhatóság, ami számomra a legfontosabb!
Attila - társkereső Sátoraljaújhely - 60 éves férfi
Attila, 60 éves
Egyetemet végzett

Nem tudok mit irni, csak fényezném magam azt meg nem akarom imádok szeretkezni
László - társkereső Albertirsa - 58 éves férfi
László, 58 éves
Főiskolát végzett

Empatikus, egészséges férfiember vagyok. Otthonomba várom azt a kedves, fiatalos hölgyet, aki elég, ha a kedvenc ruháit hozza magával. Gyerek nem akadály. Vállalom akár nyelvi, akár egyetemi tanulmányok finanszírozását is. Kötetlen, kreatív, jól fizető munkahelyet tudok biztosítani. Budapesttől 50 kilométerre lakom, egy falu legszélén egy új, jól felszerelt gerendaházban egy 3000 négyzetméteres kert közepén; ahol a modern és klasszikus környezet saját elképzelésem szerint ötvöződik. Olyan, mintha állandóan nyaralnék. Villamosmérnök létemre, most kertépítésekkel foglalkozom. Van két okos és gyönyörű lányom, akik már önállóak, és a legfontosabbak a számomra. Van még négy menhelyről kihozott kutyám, akikkel jó kis falkát alkotunk. Igény és érdeklődés esetén egy könyvet meg tudnék tölteni eddigi életemmel.

Elit diplomás társkereső nők

Nóra, 35 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Szia! Elég sok jellemzőt meg kell adni az ideális társat illetően, illetve magamról is, de talán néhány dolog még jól jön kiegészítésként, így előljáróban...Ha belegondolok abba, hogy mások hogy látnak kívülről, akkor a következőket biztosan kötik hozzám: empátia, nyitottság, sütés, sportolás, meglepetések, zene, kreativitás, lakberendezés, beszélgetések, harmónia, részletek, kitartás, rendezettség, gyengédség.......A többit meg még nem árulhatom el. (-:
Detta, 23 éves
Egyetemi diplomás (pszichológus,tanár )
Felsővezető

Majd beszélgetésből kiderül! Nem szeretnék ide semmit leírni. Mert akkor nem lesz beszéd téma
Leonóra, 59 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Noémi - társkereső Kolozsvár - 35 éves nő
Noémi, 35 éves
Egyetemi diplomás (Zene)
Középvezető

Rengeteg nyujtanivaloval maradtam magamra. A tarsat keresem, akivel szebbe tehetnenk egymas eletet. Fiatal vagyok, pezsgo vagyok. Szeretnek a parommal egyutt sok oromot nyujtani egymasnak, egyutt fozni, bolondozni, s ha nehez napunk van, egymast felfele huzni. TEGED kereslek, ki sok szeretetre es gyongedsegre vagysz. Meg tobbet is megadhatok annal...:)

Elit diplomás társkereső férfiak

Ambrus, 29 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Munka, edzés, kreativitás. De egy egyszerű ölelés is hiányzik. ????
Jamie, 43 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Hello! I moved to Budapest 5 years ago, through my job, expecting to only stay 2 years. Time has gone by and I am still here. I love Budapest and its people. I have a terrific job and friends and colleagues which keeps me here, and I can see myself staying for a long time. I like to relax with friends over a meal and a nice bottle of wine. My Hungarian skills are minimal - I can just about translate the menu! But that would not stop me from ordering something nice for you! So if you fancy a coffee and a chat, or something more, then just drop me a message!
Eli, 67 éves
Egyetemi diplomás (Electronika)
Felsővezető

Rendes ember, nem job, nem roszab mint mas... Meg lehet elni velem (nem konyu...)
Gyuri, 44 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

27-35 ev kozott keresek, egeszseges, vidam tarsat Las Vegasban elek, es 4 honapot Mo-on evente

Fényképes diplomás társkereső nők

Betti, 29 éves
Főiskolát végzett
2 fotóval

Betti vagyok, 28 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Györgyi, 47 éves
Főiskolát végzett
1 fotóval

Az élet több területén megtaláltam már a számításomat, de nagyon hiányzik a társam, aki ezt teljessé tehetné.A válásom után bezárkóztam, a munkába menekültem.Nem az egyedüllétre születtem,keresem a párom sok-sok vidám, kalandos, romantikus óra eltöltéséhez.
Lia, 49 éves
Főiskolát végzett
20 fotóval

hasonló a hasonlóhoz....lásd "kit keresek" rovatban leírtakat:-) (...kérem tényleg komolyan venni, mert ugy is gondolom, nem változatok rajta....)
Bianka - társkereső Budapest - 41 éves nő
Bianka, 41 éves
Egyetemet végzett
2 fotóval

Még gondolkozom, hogy mit is írjak ide. Egyébként vicces vagyok, kedves, elég okos és viszonylag jól nézek ki.

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Gábor, 38 éves
Főiskolai diplomás (katonai)
6 fotóval

Sziasztok! Nem egy éjszakás kalandokat keresek.
Tamás - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Tamás, 38 éves
Egyetemi diplomás (mûszaki)
4 fotóval

Határozott, céltudatos férfi keresi azt az igényes, kedves, intelligens NŐ-t, akivel az élet örömeit együtt élhetjük át.
Lajos, 42 éves
Egyetemi diplomás (jog)
2 fotóval

Olyan kapcsolatot szeretnék, ahol az ÉN, a TE mellett a MI is létezik. Ennek az egyensúlynak a megtalálása az igazi feladat. Hiszek a szeretet, a megértés, a kompromisszum, a kölcsönös elfogadás és megbocsátás erejében. Valahol a fentiek megléte kell, hogy legyen egy igaz, őszinte kapcsolat ereje ! Vidám, jó humorú, kedves pasi keresi társát, minőségi idő és élet tartalmas eltöltéséhez./színház, mozi, utazás, stb./ Szeretem a társaságot, a baráti programokat, a közös, önfeledt nevetéseket. És mindez együtt könnyebb, jobb szebb lehet/lehetne/...
Tamás, 43 éves
Főiskolát végzett
14 fotóval

Mint egy jó önéletrajzban , lehet szépíteni , nagyokat mondani-írni....minek :))

Most online diplomás párkereső nők

Judit - társkereső Kaposvár - 51 éves nő
Judit, 51 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

Imàdok szaunàzni, wellneszezni.Szeretem a természetet,kiràndulàst,utazàst,Balatont, tengert.
Erika - társkereső Komárom - 53 éves nő
Erika, 53 éves
Főiskolát végzett
1 perce lépett be

Sportot, utazást, kirándulást, sétát, aktív kikapcsolódást kedvelő ember vagyok.Hasonló érdeklődésű férfipartnert keresek, akivel mindezeket megélhetem. Nyitott vagyok a világra, szívesen tanulok. Szeretném megtalálni azt a magasságban, érdeklődési körben hozzám illő férfit akivel sok időt tölthetnék együtt, akivel leélhetném az életemet.Fényképeim az elmúlt 1-2 évben készültek.
Kriszti - társkereső Szeged - 32 éves nő
Kriszti, 32 éves
Főiskolát végzett
1 perce lépett be

Kedves, őszinte, szenvedélyes nő vagyok aki egy határozott, intelligens, jó megjelenésű, jó humorú férfit keres.
Zsuzsa - társkereső Budapest - 70 éves nő
Zsuzsa, 70 éves
Főiskolát végzett
1 perce lépett be

Koránál fiatalabbnak látszó,nyugdíjas vállalkozó vagyok.Szeretem a természetet, az állatokat/van egy kutyám/, szívesen elolvasok egy jó könyvet,főleg ha különleges a témája.Szeretem a jó, és dallamos zenét, szívesen megnézek egy különleges kiállítást, és nagyon szeretek színházba járni.TV-zek, és nagyon szeretem a keresztrejtvényeket.Érdekel a körülöttem levő világ.Fontosnak tartom a humort/ nekem van/, mert az sok mindenen átsegít az életben.NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, ha valaki érdeklődik irántam, írjon az alábbi email címre: (kimoderálva)

Most online diplomás párkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Tamás, 46 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
Szilárd - társkereső Budapest - 30 éves férfi
Szilárd, 30 éves
Főiskolát végzett
2 perce lépett be

Úszok, tekézek emellet olvasok és szeretem a mozit. :)
Csaba - társkereső Százhalombatta - 40 éves férfi
Csaba, 40 éves
Főiskolai diplomás (villamosmérnök)
2 perce lépett be

Magyarországon nem keresek tovább, márciustól az Egyesült Királyságban leszek. Egyedülálló villamosmérnök vállalkozó vagyok. Magas, jókedélyű, rock zenét kedvelő... Családi házban élek, 2 kutyával. Kit keresek? Egy aranyos, okos lányt, akivel megoszthatom mindenem. Mit csinálok? A természetjárástól a koncertekig minden... Mi érdekel? A fizikától a filozófiáig, a környezetvédelemtől az űrkutatásig...
Szabolcs - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Szabolcs, 48 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

vajon hogyan óvhatunk meg egy vizcseppet a kiszáradástól? és vajon egy igazgyöngyöt a csalódástól? ......
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Giorgio (49), Budapest
  Passionate companion
  Successful but simple and down to earth , love life ,with sense of humor. Handsome , very passionate , strong character , funny , spiritual , kind , caring , loving , traveling is my passion and a finding worthwhile women for long relationship but not at once. , but after talks and walks and laughs , hugs and when we feel the time is running fast when we are together and miss her beside me then I can say she is the one:)). So if any one up to the challenge and like take the chance to get to know me , send me a message and let's take it from there.
 • Peti (30), Budapest
  Írj nekem!
  Nem tudom mit kéne ideírni nekem nem mennek az ilyen dolgok
 • Zoli (31), Budapest
  How do we change the world? One act of random kindness :)
  Úszás, hold, csillagok, hegyek, kerékpár, squash, zongora, sütés, főzés, kedvesség, figyelem... és egy mosoly :)
 • Áron (26), Budapest
  Sziasztok!
  Ismerkedes celjabol regisztraltam az oldalra . A munkam valtozatos es keves szabadidovel rendelkezem sajonos a hobbim a munkam iletve szeretek ismerkedni bulizni edzeni es kirandulni !:) ha eme rovid szovegbol ugygondolod hogy szimpatikus vagyok neked akkor batran irj :) szep napot kivanok
 • Barna (64), Budapest
  zene,sport,utazás és minden ami szép és vonzó az életben...
  MINDEN SZÉP,ÉS TARTALMAS DOLOGRA AMIT AZ ÉLET LEHETŐSÉGEI KINÁLNAK,ÖRÖMMEL LELKESEDEK :ELŐTÉRBEN AZ UTAZÁS ,A SPORT, SZINHÁZ ÉS A ZENE,MELYET MÉG MOST IS AKTIVAN MÜVELEK EGY HIRNEVES ZENEKAR /BENKÓ DIXIELAND/ VENDÉGEKÉNT.TERMÉSZETESEN MINDEZEK EGY CSINOS,ÉS HASONLÓ ÉRDEKLŐDÉSÜ PARTNERREL MÉG NAGYSZERÜBBEK LENNÉNEK. KÉRLEK OLVASD EL EGYÉB JELLEMZŐIMET IS,A MILYEN TÁRSAT KERES FEJEZETET IS STB. ELŐFIZETŐ VAGYOK, MINDENKI FOTÓJÁT KINAGYITVA LÁTHATOM ÉS HASONLÓAN "LEKÉRDEZHETŐ" VAGYOK ÉN IS.
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.