Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

91 830 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Hajnalka, 30 éves
Főiskolát végzett
19 órája tag

Egy társat szeretnék, akivel együtt nevetünk, sétálunk, kirándulunk, utazunk, wellnesselünk, strandolunk, grillezünk, mozizunk, sportolunk...
Kinga - társkereső Budapest - 35 éves nő
Kinga, 35 éves
Főiskolai diplomás (közgazdaság)
21 órája tag

Társat keresek beszélgetéshez, nevetéshez, kiránduláshoz, bringázáshoz, vidámkodáshoz, esetleg együttmegöregedéshez. Pozitív, erős, magabiztos és humoros fiút szeretnék, aki szívesen fektet energiát az egymáshoz szelídülésbe. Kémia... az muszáj! Szeretek kirándulni, olvasni, utazni, rajongok a repülésért, és macskáim vannak, ezek mind a jövőm részét képezik. Nyugalmat, szeretetet és állandó jókedvet keresek egy kapcsolatban. Istenien főzök, érdekel a csillagászat és az űrkutatás, és nem érdekelnek rohanó világunk technológiai vívmányai, vagy társadalmi elvárásai. Természetesen fontos a személyes találkozás, de önmagában egy kép bőven nem elég ahhoz h érdeklődjek.
Enikő, 29 éves
Egyetemet végzett
22 órája tag

Közvetlen és nyitott embernek tartom magam, hasonló gondolkodású emberekkel ismerkednék ????
Mariann, 40 éves
Főiskolát végzett
27 órája tag

Szia, Mariann vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Béla - társkereső Veszprém - 50 éves férfi
Béla, 50 éves
Főiskolát végzett
19 órája tag

Elváltam, ismerkedtem, összevesztünk. Most keresem magamat, keresem társaság kedvelő csinos, vagabund páromat. A szoros kapcsolatokkal megégettem magamat, egyenlőre lazább együttlétekre gondolnék, azután majd kialakul.
Tamás - társkereső Budapest - 30 éves férfi
Tamás, 30 éves
Főiskolát végzett
20 órája tag

Szeretem a természetet, a vidéki élet formát, túrázást, gasztronómiát, főzést, gitár zenét, festést, rajzot, mindent amit két kezűleg lehet elkészíteni. Egyaránt nagyra értékelek egy baráti sörözést és nyugodt otthon töltött filmezős napokat. De jobban megismerjük egymást majd beszélgetés közben.
Dávid - társkereső Pécs - 24 éves férfi
Dávid, 24 éves
Főiskolát végzett
20 órája tag

Egy olyan lányra vágyom akinek egyénisége van. Nem gyerekes kapcsolatra vágyik ahol facebookon és messengeren kiélheti magát selfiek, kajafotók és mi egymás küldözgetésével,hanem egy egyenrangú kapcsolatra ahol egymást támogatja a két fél.
Laci - társkereső Debrecen - 31 éves férfi
Laci, 31 éves
Főiskolát végzett
21 órája tag

vices.sarmos magabiztos huseges kitarto.megerto szeretheto

Online diplomás társkereső nők

Dóri, 33 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

Huhh, nem akarok sablonos bemutatkozót írni, úgyhogy csak röviden annyit magamról (és tuuuuudom, hogy eddig ez tök sablonos:)), hogy életvidám, pozitív gondolkodású nő vagyok. Sokat futok, bicajozok, kettlebellre járok, szívesen találkozom a barátaimmal, borozgatok vagy a családommal vagyok. Imádom a napsütést, a vidámságot, sokat nevetek, de azért nekem is vannak komorabb pillanataim. Társat keresek, minden másra ott a Master Card...
Éva, 52 éves
Főiskolát végzett
2 perce lépett be

Kedves fiúk, férfiak! Olyan csodás dolgokkal jellemzitek, jellemezzük itt magunkat! Pár napja olvastam egy férfiú "tollából" amint idézett egy nőtársamtól: minden rendben, imádom az életet, tökéletes körülöttem a világ! Mekkora szamárság! Akkor miért keresünk valakit, aki olyan tökéletlen, gyarló mint mi! Tökéletes minden, de hiányzik valaki! Valaki aki ott van akkor is amikor nem a legszebb mosolyunk, nem hibátlana sminkünk, és nem hibátlan az alakunk! Ott van, mert neki pont így jó! Csupán azért, mert így szeret! Mert nem megváltoztatni, csak szeretni akarjuk egymást!
Zita, 37 éves
Főiskolai diplomás (HR)
2 perce lépett be

Egyszerű mezei lány vagyok, nem is a legfiatalabb, de attól még szeretnék részt venni az élet áramlásában és az örömteli, harmonikus kapcsolódásokban. Inkább széplelkű, mint funkcionális vagyok, az őszinte és szeretetteli lélekkapcsolódásokban hiszek és a bánj úgy másokkal, ahogy magaddal is bánnál elvben. Érzékeny vagyok, látok ezt azt, foglalkozom lélek és szellemgyógyászattal. A mostani életszakaszomban a nőiességem, boldogságom, emberségem megélése van fókuszban és alapvetően a párom keresem.:)
Anikó, 43 éves
Főiskolát végzett
3 perce lépett be

Szeretek finomakat enni-inni, táncolni, utazni, barátokkal lenni, sportolni. Egyedül is jók ezek a dolgok, de még jobb lenne valakivel közösen.Nem vagyok előfizető, de ha írsz szívesen válaszolok ezen az emailcímen:*moderálva*

Online diplomás társkereső férfiak

István - társkereső Kaposvár - 77 éves férfi
István, 77 éves
Egyetemi diplomás (Köz gaz )
1 perce lépett be

Olyan társat keresek, aki a profilom láttán nem ITÉLKEZIK, hanem kíváncsi a bennem rejtőző emberre, és lélekre, a kisugárzásomra. Aki hatással tud lenni annyira, hogy kitartó tudjak lenni, mindenben. Fiatalos szenvedélyekkel teli, életemben osztozni tud az örömömben, és a bánatomban is. Aki ŐSZINTE és MEGBÍTHATÓ is. Aki szabadságot kapva, is HŰ tud maradni az adott kapcsolatában. Aki tud nevetni a saját hülyeségén, is. Aki nem lóg a telóján, ha velem van. Akit, ahogy a Teremtő megalkotott, elfogadhatom úgy, ahogy van, mert EMBER tudott maradni, ebben a vad Világban. Aki kompromisszumra képes. Akire felnézhetek, tisztelhetem, csodálhatom. Akivel sokat nevethetek, bolondozhatok. Akivel egyszerűen jól érzem magam...... Akit feltétel nélkül szerethetek, a hátra lévő életemben. Nekem a boldogságon kívül mindenem meg van. Én nem a korosztályom szerint élek, Fiatalos szenvedélyekkel teli, Maximálisan férfi vagyok minden tekintetben .életemben legyél a barátom-társam a párom egy szóval a mindenem.
Gábor, 42 éves
Főiskolai diplomás (pénzügy)
1 perce lépett be

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!
Laci - társkereső Zalaegerszeg - 39 éves férfi
Laci, 39 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

Szeretem az aktív pihenést,szívesen vagyok a természetben, kedvelem a sportokat.
Norbert, 41 éves
Főiskolai diplomás (tanárképzõ)
3 perce lépett be

Akkor most reklámozom magam. Én egy nagyon okos, odafigyelő, segítőkész, humoros, a világ iránt érdeklődő és számos egyéb pozitív tulajdonságokkal bíró ember vagyok. :-) Mark Twain amerikai író szerint: "Ha szerelemre veted ki a horgod, szíved legyen a csalétek, ne az eszed." Hát az is van nekem (szívem). Meg is mutatnám, ha érdekel. Ja, és elkeserít, hogy esetleg mások agresszívnak látnak a képeim alapján, pedig felettébb kedves ember vagyok. Tényleg. :-)

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Kitti, 50 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

optimizmus, derű, életszeretet sok humorral fűszerezve... olyan partnert keresek, aki bőven meg van áldva ezekkel a jellemvonásokkal, spirituálisan érett, szeret utazgatni, kirándulni, sportolni, inyenc/ gurmet, társaságkedvelő, aktiv életet élő személy... én magam is ilyen vagyok :)
Enikő, 43 éves
Egyetemi diplomás (oktatás)
Platina előfizető

Kérlek csak akkor keress vagy írj, ha komoly kapcsolatot keresel, mert a "szabadidős elfoglaltságokra" nem vagyok vevő. :-) Nyelvtanár vagyok:angol, német, spanyol. Az őszinteség és hűség a két fő tulajdonság, amiket mindenek előtt elvárok és kínálok.Az életnek vannak viharos oldalai és akkor is számítanunk kell a másikra. A Kis Herceg-et felnőtt fejjel olvasván az ragadt meg bennem legjobban, hogy "jól csak a szívével lát az ember" a külsőségek mögött van az ami számít.Vallom azt is,hogy senki sem tökéletes, de ha kell tud valamennyit változni.NE LEGYENEK titkok!! A titkolózás megmérgezi a kapcsolatot
Éva, 28 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Éva vagyok, 28 éves. Társam keresem Mosonmagyaróvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kata, 42 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Bence, 30 éves
Főiskolai diplomás (turisztika, szálloda)
Platina előfizető

Megnézted a képeket? Talán még akad is valami közös bennünk? És még mindig itt vagy? Akkor mire várunk? Lépjünk le együtt erről a helyről egyszer és mindenkorra! Pár dolog, ami megkönnyítheti a villámgyorsan belém szeretésedet: - szívesen sportolok, jelenleg a trx, a futás, és a falmászás a favoritom, de időnként szeretek új dolgokat is kipróbálni. Neked mi a kedvenced? Tudnánk párban is csinálni? Óvodai bajnok vagyok zsákban futásban is, csak szólok - szerettél volna tánc tanfolyamokra járni, de soha nem volt kivel? Én jelenleg rockyzni tanulok, de bármikor nyitott vagyok egy új tanfolyamba belevágni Veled - igyekszem aktívan élni, koncertekre, szabadtéri programokra járni, ha van rá időm és lehetőségem szívesen utazok, jó lenne mindezeket végre újra párosan csinálni - férfitársaimmal ellentétben meglepően jól viselem a női cipő és ruhavásárlással járó fáradalmakat! - utoljára hagytam, mert nekem nem ez az elsődleges szempont a társkeresésnél, még is gyakran szembejön mint kérdés... Stabil lábakon állok anyagilag, szeretem a munkámat, a főállásom mellett egy önálló vállalkozásom is van, igyekszem tudatosan építeni a jövőmet. Vagy már a jövőnket?
Zsolt, 55 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Sok minden érdekel, és a munkámnál fogva sok mindennel foglalkozom. Szabadidőmben a természetben(néha horgászat, gombaszedés, vadnövények ...), az uszodában (szauna, úszás), mindenféle kézműveskedésben (de főleg origami) találhatsz. Meg kell , hogy ismerjük egymást ...
Eli, 67 éves
Egyetemi diplomás (Electronika)
Platina előfizető

Rendes ember, nem job, nem roszab mint mas... Meg lehet elni velem (nem konyu...)
Csaba - társkereső Győr - 53 éves férfi
Csaba, 53 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...

Keresztény diplomás társkereső nők

Tünde - társkereső Debrecen - 28 éves nő
Tünde, 28 éves
Egyetemet végzett
hívő római katolikus (alkalmanként)

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek egy őszinte, megbízható, intelligens, kedves, romantikus férfi személyében. FELHÍVNÁM MINDENKI figyelmét, hogy a megadott korosztályon az az 28-38 évesen kívül esők ne írjanak mert olvasás nélkül törlöm a levelüket. Nem véletlenül adtam meg korhatárt kérlek Titeket tartsátok tiszteletben! Köszönöm :)
Teca - társkereső Törökbálint - 61 éves nő
Teca, 61 éves
Főiskolai diplomás (közgazdaságtan)
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

A múlt már nem számít, koncentráljunk egymásra, az előttünk álló jövőre. Korban hozzám illő (kb. + vagy - 5 év) független férfit keresek. Életem felét sporttal, mozgással töltöttem (manapság a kocogás, természetjárás szerepel a programjaimban), így a mínusz 5 évet is reálisnak gondolom. Csak olyant dolgokat "várok el", melyeket én is nyújtani tudok, és Te is csak olyanokat "várj el", melyeket nyújtani tudsz. 2012 óta festek, rajzolok, amatőr szinten. Ez időtöltésnek, hobbinak jó, de az érzelmeket, a társaságot, a társat nem pótolja, a magány érzését csak csökkenti, átmenetileg feledteti, meg nem szünteti. Természetesen én is szeretnék utazni, kirándulni és kulturális programokra járni – de nem egyedül. A normál (nem kövér) és a sportos alkatúak tetszenek. A vállpántos ruhás képem 2015 augusztusában készült, a fekete-fehér csíkos ruhás képem 2014 nyarán, a többi pár évvel azelőtt.
Marika - társkereső Békéscsaba - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Főiskolát végzett
hívő református (a magam módján gyakorlom)

Jó kedélyű, nyitott, barátságos és elfogadó nő vagyok, aki szeretetet adni is, fogadni is kész. Kedvelem a zenét, az irodalmat. A természetet imádom, szerencsére sokat lehetek kint a szabadban. Rendszeresen járok kirándulni, jógázni és a kerti teendők is feltöltenek. Örömmel tölt el, ha a családom körében vagy a barátaimmal lehetek, nem szívesen vagyok egyedül. Egy vállalható kapcsolatra vágyok, egy olyan férfit keresek, akivel szívesen vagyunk együtt és akivel közös élményeink lehetnek.
Gigi - társkereső Budapest - 55 éves nő
Gigi, 55 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Nem vagyok előfizető, hogy válaszolhassak, szükséges az e-mail címed! Ki mit hoz ki belőlünk? Milyenek is tudunk lenni valójában? Nagy mértékben függ a társtól is!! Van akinek csendes, van akinek hangos, van akinek kedves, van akinek nem eléggé... Van amikor vidám, van amikor túl komoly... Az őszinteség nem elvárás, hanem alappillér! Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom!

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Andris - társkereső Budapest - 25 éves férfi
Andris, 25 éves
Főiskolai diplomás (tűzvédelem)
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Szia, Andris vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos, 51 éves
Egyetemet végzett
hite: római katolikus

Kedves Hölgyeim ! Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődését ! Gáláns, intelligens úriembernek tartom magam, sok mindent elértem már az életben, de hiányzik egy társ, aki otthont varázsol a házamból ! Szívesen ismerkednék csinos, talpraesett, jogostvánnyal rendelkező fiatal hölgyekkel ! Várom a megtisztelő levelét ! A ** is fent vagyok ! Jogosítvány már nem szükséges,mert a síbalesetemből felgyógyultam. Hétvégén a Harleymmel mentem ki a reptérre a vitorlásomat kiprobálni. Üdvözlettel, Lala
Zoltan, 45 éves
Főiskolát végzett
római katolikus vallású (alkalmanként)

Nagy szivu,magyar srac,francia orszagban ello,valalkozo,varom,a paramat
Norbert - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Norbert, 29 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretek sétálni, kirándulni, új helyeket felfedezni, filmet nézni akár otthon vagy moziban. Nem vagyok egy hosszan levelezős típus, ezért a többit személyesen. :) Tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Ha esetleg előbb találnál rám, mint hogy én rád, nyugodtan írj. :)

Fiatal diplomás társkereső nők

Dori, 27 éves
Főiskolai diplomás (tanito neni)

Sziasztok! Fel eve elek Angliaban es eddig elvezem. Ha szeretnel megismerni irj ram es majd minden alakul.....
Zsuzsa, 29 éves
Egyetemi diplomás (Nemzetközi tanulmányok MA)

Sziasztok! Igazából nem is tudom, mit is írhatnék ide. :) Talán annyit, hogy szeretek ismerkedni, beszélgetni, nevetni, szórakozni, a pörgős munkával teli hétköznapok után kicsit kikapcsolódni. Nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzák egymást, hasonló gondolkozású társam keresem. :) sziasztok
Csilla, 28 éves
Főiskolát végzett

klasszikus rendes lány, akit megfűszereztek jó adag szenvedéllyel, érzékenységgel... meg csupa ilyen intenzív dologgal :) és humoros is vagyok, meg jó a nyelvérzékem, és imádok táncolni, zenét hallgatni, főzni és nagyokat beszélgetni. az őszinteség, de tapintatosság híve vagyok. keresem a foltomat. :) olyasvalakit keresek, akivel egymas legjobb baratai lehetunk, aki igazan meg szeretne ismerni, es tudja, h mit szeretne. egy igazi ferfit, aki meri vallalni az erzeseit, a donteseit es oszinte. azt hiszem ezek a legfontosabbak :) a tobbi mar csak a hab ;) ha itt nem tudnatok irni, akkor a *moderálva*-ra megtehetitek :) nekem sajna nincs elofizetesem
Anita, 27 éves
Egyetemet végzett

Őszinte lánynak tartom magam. Vannak dilijeim, de jó tulajdonságaim is. Tudok főzni, sütni :) Szeretek bulizni, biciklizni, olvasni vagy csak tévézgetni. Szeretek új embereket megismerni :)

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Gergő - társkereső Érd - 28 éves férfi
Gergő, 28 éves
Egyetemi diplomás (Közútijármű gépész)

Üdv! Szeretnék, egy kedves, aranyos, sportolni szerető lányt találni, komoly kapcsolat céljából!
Attila, 29 éves
Egyetemet végzett

Sándor Attila vagyok, 29 éves, Székesfehérváron élek. Keresem a hozzám illő aranyos, kedves lány személyét. :)
Tibi - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Tibi, 29 éves
Egyetemet végzett

Egyenesen, őszintén szeretek élni. Nagyon sokan talán túldimenzionáljuk az elvárásainkat az életben, szerintem a minőséget kell keresni mindenben.
Dezső, 27 éves
Egyetemi diplomás (Mernok)

Hellooo kedves őszinte tele jó kedvel szeretek kirándulni szórakozni

30-as diplomás társkereső nők

Nóra - társkereső Székesfehérvár - 36 éves nő
Nóra, 36 éves
Egyetemi diplomás (nyelv)

Ha van valaki, aki nem csak a bugyimba szeretne bekéredzkedni, hanem a gondolataim is érdeklik, írjon... :-)
Hajnal, 34 éves
Főiskolai diplomás (vendéglátás, szálloda )

Sziasztok. Egyedülálló vendéglátós nőként keresem a párom. Szeretek olvasni, kirándulni, utazgatni . Olyan férfit keresek, aki nem akar megváltoztatni. Elfogadja a kommunikatív viselkedésem .A hibáim és az erősségeim.
Ágnes - társkereső Budapest - 31 éves nő
Ágnes, 31 éves
Főiskolát végzett

szeretném megtalálni a páromat, és soha nem lehet tudni, hol fogom :-)
Noémi, 31 éves
Főiskolai diplomás (Gazdasag)

Climb mountains not so the world can see you but so you can see the world!

30-as diplomás társkereső férfiak

Viktor, 39 éves
Főiskolát végzett

Én egy életvidám szókimondó ember vagyok. Szeretem a sportot a természetet. Könnyen alkalmazkodó típus vagyok de nem szerény. Olyan típusú nőt keresek aki őszinte és becsüli a másik embert és meglátja az emberben a rosszat és a jót. Szeretem ha a nők adnak magukra de nem ez az első szempont, hanem hogy lássam meg egy nőben hogy milyen belülről. Legyen házias, család-centrikus. Nem szeretem azokat a nőket akik csak azért keresnek kapcsolatot hogy kihasználják a másik embert.Nem egy éjszakás kalandra keresek társat.Gyerek szerető típus vagyok.
Dániel, 31 éves
Egyetemi diplomás (matematika )

Intelligensnek, jó (bár időnként kissé sötét) humorúnak mondott vagyok. Szabadidőmben próbálok kul túrákat tenni, leginkább a zenében, amit főként zongorán, helyenként gitáron igyekszem művelni is. Sokevő vagyok, de különösen a komolyzene és a jazz érdekel, viszont játszom egy amolyan rockzenekarfélében is. Próbáltam az itteni ötfokozatú skálákkal leírni magam, de ez a legnagyobb igyekezettel sem mindig sikerült. Szóval kritikusan, de annál megértőbben olvassátok az ön(j)e(l)lemzésemet. Öniróniám jelentős.
Geri, 30 éves
Főiskolát végzett

Rám írsz?Rám írsz.Akkor kérlek kedves ismeretlen, hogy egy email cím megjelölésével tedd, hogy legyen válasz is.Addig is már csak az a kérdés hogy mit is írsz #nemvagyoktörtető#társaságkedvelő#nyitott#normálisértéketkereső#nemegyéjszakáskaland#IQ#EQ
Zsolt - társkereső Eger - 37 éves férfi
Zsolt, 37 éves
Főiskolai diplomás (agrár, kertész)

Zsolt vagyok. Egerben lakom. Végzettségem agrár mérnök, kertész szak. Vagyon és kapcsolat építéssel foglalkozom. Szívesen túrázom, olvasom, főzőcskézem, biciklizem, kertészkedem.Társat, komoly kapcsolatot keresek.

Középkorú diplomás társkereső nők

Szilvia - társkereső Debrecen - 42 éves nő
Szilvia, 42 éves
Egyetemet végzett

Közvetlen, jókedélyű, de ugyanakkor komoly gondolkodású nőnek tartom magam.Elvált családi állapotú vagyok. Életemben központi helyet foglal el gyermekem, aki mellett még egy hely betölthető. Tartós kapcsolatra vágyom, de nem mindenáron. Fontosnak tartom, hogy ezt a helyet betöltő intelligens férfinak legyen kisugárzása, tudjunk együtt gondolkodni és kompromisszumokat kötni. Ezen az oldalon nem vagyok előfizető, ezért itt nincs lehetőségem levelet írni.
Merci, 43 éves
Főiskolai diplomás (Penzugyi)

Komoly kapcsolatot keresek, ahol meg szamit az egymas iranti szeretet es tisztelet, a bizalom es nem utolso sorban a kommunikacio is. Az oldal sok esetben nem enged valaszolni a levelekre, ezert a mercedesz.szirmay@gmail.com email cimre is tudsz irni Nekem.
Györgyi, 47 éves
Főiskolát végzett

Az élet több területén megtaláltam már a számításomat, de nagyon hiányzik a társam, aki ezt teljessé tehetné.A válásom után bezárkóztam, a munkába menekültem.Nem az egyedüllétre születtem,keresem a párom sok-sok vidám, kalandos, romantikus óra eltöltéséhez.
Kata, 42 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdasági)

Olyan partnert keresek, akivel szabadidőmben ki tudok kapcsolódni, elmegyünk moziba, kirándulni, sétálunk a Duna parton, esetleg 1-2 fröccsöt megiszunk..:) (7 éve elvált nő vagyok, 2 kiskamasz gyermekemet felváltva neveljük az apukával, így minden második hetem szabad.)

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Péter, 46 éves
Főiskolát végzett

Az élet arra van, hogy ne lakjunk, hanem éljünk benne. Nem azért születtünk, hogy állandóan féljünk, hanem hogy boldogok legyünk! Kedves Hölgyek! Azért ha megengedik egy megjegyzést itt bizony tennék! Megfigyeltem, hogy mindenki sportol. Úszik, fut, kerékpározik, jógázik... Egészségesen él. Egy dolgot viszont senki nem szeret: szeretkezni. Hát én bizony szeretek ilyen spottevékenységet is folytatni. Természetesen futhatunk is... Előtte, vagy utána. De NEM helyette. Akiket esetleg megbántottam, elnézést kérek, de azt gondolom, felnőtt emberek vagyunk. Ez itt nem a lego szakkör!
Péter, 44 éves
Egyetemi diplomás (műszaki)

Kezdem úgy érezni, hogy ideje lenne megtalálni az igazit, akivel akár családot is lehetne tervezni. Lehet, hogy öregszem? :) Vidám, jó humorú srác vagyok. Szabadidőmben sokat sportolok, főleg kerékpározom. Józanul gondolkodom, ennek ellenére sok hülyeséget csinálok, de csak a szó jó értelmében. Nehezen ismerkedem, nekem nagyon ritkán tetszik meg valaki annyira, hogy komolyan meg akarjam ismerni. De ha igen, akkor... Ennyi elég elsőre?
Ivi, 47 éves
Egyetemet végzett

Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek jó vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. . Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha, ne érd be kevesebbel........!!!! Szia ! Ha van kedved barátkozni egy 180/70kg, helyes, barna, gazdasági diplomás, füstmentes, sportos, megbízható, tapasztalt férfival......
Zoltán - társkereső Kecskemét - 45 éves férfi
Zoltán, 45 éves
Főiskolai diplomás (repülés)

20 évig szolgáltam a hazát, jelenleg mérnökként dolgozom. Két nagy gyerekem van, akik az édesanyjukkal élnek. Szeretem a társaságot, a családra és a barátokra igyekszem minél több időt szakítani. Szeretem a sportot és nem csak nézni:)

50 feletti diplomás társkereső nők

Ildikó - társkereső Kaposvár - 57 éves nő
Ildikó, 57 éves
Egyetemi diplomás (erdőgazdálkodás, környezet- és természetvédelem)

Keresem a "másik Felemet" egy tisztességes, őszinte, szimpatikus, hasonló korú úriember személyében. Nyitott vagyok minden szépre-jóra! Szabadidőmben szeretek kertészkedni, utazni, szép tájakról, vízfelületekről fotózni.Sportvadász vagyok, amit főleg a kikapcsolódás, az erdő, a természet szeretete miatt kedvelek, miközben tisztelem az állatokat is.Szabadidőmben barátaimmal előadásokra, rendezvényekre járok, s jó lenne, ha utána nem egyedül mennék haza!Angolul beszélek, németül sokat értek,de nyelvtanilag helytelenül beszél(get)ek.
Borbála - társkereső Budapest - 64 éves nő
Borbála, 64 éves
Főiskolai diplomás (közgazdaság)

13 éve vagyok özvegy.Három felnőtt gyermekem közül a legfiatalabb még velem él.Alapvetően rendezett körülmények között élek. Könyveléssel, könyvvizsgálattal foglalkozó saját cégemben dolgozom, egy éve már nyugdíjasként. Nem vagyok egy szexbomba nő, de nem is tartozom a legelfogadhatatlanabbak közé.Kissé molett,de alapjában véve elég átlagos külsejű vagyok. Szemem kék,hajam sötétbarna. Sok mindent szeretek csinálni, de még elég kevés az időm. Imádom az idén 4-re szaporodott kis unokáimat. Olyan valaki ismeretségét keresem, akivel el mehetek egy moziba, vagy néha egy színházba, akivel időnként leülhetek egy bensőséges beszélgetésre egy kávé mellett. Nem férjhez menni szeretnék, legalábbis most még, csak szeretnék valakit,akivel akárcsak egy kellemes sétára mehetnék és nem fölösleges harmadikként.Olyan valakit keresek, aki nem házvezetőnőt, vagy anyagi segítséget vár tőlem. Viszont én sem ezt várom. Valószínűleg mást is kellene írnom, de még nem vagyok elég gyakorlott, ez az első ilyen próbálkozásom.
Zsuzsanna - társkereső Budapest - 52 éves nő
Zsuzsanna, 52 éves
Főiskolai diplomás (közgazdász)

Társas lény vagyok, nem jó egyedül, A oldalon már túl vagyok, most szeretném végre a B oldalt veled végig hallgatni, hogy közben egyszer se akadjon meg a lemez :-)
Gyongyi - társkereső Nagykanizsa - 64 éves nő
Gyongyi, 64 éves
Főiskolát végzett

Csodák pedig vannak, csak kicsit váratnak magukra. Vidám, pozitív gondolkodású, igényes hölgy vagyok. Szeretném megtalálni az igazit. Várom,hogy jelentkezz *moderálva*

50 feletti diplomás társkereső férfiak

Sandor - társkereső Margitta - 54 éves férfi
Sandor, 54 éves
Egyetemi diplomás (Banyasz)

Azt mondjak rolam , van jo humorom termeszetesen mikor arol van szo.Szeretem a termeszetet ,meg minden ami azzal jar, hobbim a horgaszat, es olyan ezermester fele vagyok. Oszinte es komoly embernek tartanak ismeroseim.
Imre - társkereső Mezőberény - 55 éves férfi
Imre, 55 éves
Főiskolát végzett

Férfi vagyok.Már nem Debrecenben lakom hanem Békés megyében.
Berti - társkereső Szentendre - 55 éves férfi
Berti, 55 éves
Egyetemet végzett

Kedves, kommunikativ, állatbarát, dinamikus, jólszituált. Ha gondolod irj, szivesen fogadom és válaszolni fogok :-) Köszönöm
Zsolt, 58 éves
Főiskolai diplomás (Külkereskedelmi szak)

" Jobb szeretni, és elhagyni, mint nem szeretni soha "

Elit diplomás társkereső nők

Timea, 25 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Tímea vagyok, 24 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot. Aki szeretné hogy reagáljak is az üzenetekre írjatok e-mail cimet vagy más elérhetőséget egyébként nem tudok válaszolni!!! Have a nice day!!!
Virág - társkereső Budapest - 63 éves nő
Virág, 63 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.
Zsuzsi, 44 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)
Középvezető

köszönöm jól vagyok:) a többit részletesen inkább nem itt, és nem mindenkinek:) szerintem az élet kifejezetten jó dolog, csak észre kell venni azt ami jó benne, ebből sok van:).nekem ilyen a sport, a jó barátok, vagy egy hangos nevetés,és örök szerelmem a Balaton, imádom nézni, uszni benne és vitorlázni rajta. szeretem az embereket, ettől semmi nem tud elrettenteni:) nem keresem az igazit, már az is hatalmas dolog ha találunkvalakit akivel jókat lehet nevetni, aki érti a viccet, szeret élni, szereti önmagát és a roséfröccsöt:)
Judit - társkereső Budapest - 40 éves nő
Judit, 40 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Igényes, művelt, intelligens partneremet keresem. Egy bizonyos szint alá semmiképp nem szeretnék menni, és ezt ne vegye senki se sértésnek. Keserű tapasztalatok mondatják ezt velem.

Elit diplomás társkereső férfiak

Gyula, 60 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Független, két diplomás, angolul jól beszelő, világlátott, fitt, fickó vagyok. Kiegyensúlyozottságot keresek mindenben: Ráció - Emóció, Intellektualitás -Szexualitás, Sport - Lustálkodás, Kemény Munka - Kényeztetés
Balázs, 35 éves
Egyetemi diplomás (agrár)
Középvezető

Humorosnak mondott természetkedvelő, állatszerető, de szenvedélyes férfinak tartom magam.Fontosak számomra a barátaim, ápolom velük a kapcsolatot.Fontos a szeretet, bizalom, az odafigyelés, tisztelet és őszinteség.
Imre - társkereső Miskolc - 27 éves férfi
Imre, 27 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Szia, előfizető vagyok, ha nem vagy előfizető akkor is tudsz válaszolni. Keresem a párom, komoly kapcsolat céljából. A többit levelezés útján megtudod, ha felkeltettem érdeklődésed.
István, 32 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Szia! István vagyok. Miskolcon élek. Gépészmérnöki diplomám van, azon belül logisztikai mérnök vagyok. A szakmámba dolgozok egy szállítmányozó cégnél. Amikor tehetem, akkor főzök , úszok, futok, edzek. Imádok filmezni összebújva, illetve masszírozni is szeretek. Nagyon nyugodt természetem van, ami abban nyílvánul meg, hogy soha nem kiabálok és nem csapkodok, mert semmi értelme, illetve kis dolgokból nem csinálok nagy ügyet, másnak sokkal nagyobb gondja is van/lehet. Próbálok minél több gondot humorral megoldani, ami sikerülni is szokott :D

Fényképes diplomás társkereső nők

Mónika, 45 éves
Főiskolát végzett
4 fotóval

Kedvenc időtöltésem : utazás , olvasás , sport , olvasás
Virág - társkereső Budapest - 36 éves nő
Virág, 36 éves
Egyetemi diplomás (Politikai szakértő,Történész)
2 fotóval

Komoly,hosszan tartó kapcsolatot keresek. Budapesten születtem,36 éves vagyok. Hűséges,megbízható,őszinte,empatikus, intelligens hölgy vagyok.Szabadidőmben szeretek múzeumba,színházba,koncertekre járni,táncolni ,sportolni és ha van lehetőségem utazni, kirándulni. Érdeklődésikör:történelem,politika, művészettörténet,kortárs művészet,kultúra. Fontos,hogy a férfi legyen társ érzelmileg és intellektualisan is. Nem hiszek abban,hogy néhány szóból,mondatból megismerhető egy ember.Amiben hiszek a személyes kontaktus,találkozás,hiszen ott dől el majnem minden.
Edit - társkereső Mórahalom - 57 éves nő
Edit, 57 éves
Főiskolát végzett
3 fotóval

Vidám, lelkes, nagy teherbírású aktív életet élő nő vagyok. Fiatalon lettem özvegy, sokáig egyedül neveltem gyermekeimet, majd hosszú kapcsolat után lettem újra egyedül. Hogy mit várok? Barátot, társat keresek, akivel kiegészítjük egymást. Légy bátor, van még esélyünk a boldogságra!
Panka, 54 éves
Egyetemet végzett
2 fotóval

Tudom,sok mulik egy itt megirt frappans bemutatkozon.En azonban a szerencseben hiszek,hiszen itt mindenki szepeket,jokat irhat,szep fotokat tehet fel magarol,aztan a valosag megis mast mutathat.Aktiv,vidam ,mely erzesu no vagyok,akinek mar csak egy igazi tars hianyzik eletebol.Ugy gondolom,nem vagyok atlagba sorolhato.Hogy ez mit jelent?Azt dontsed el Te magad!

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Zoli, 47 éves
Főiskolát végzett
3 fotóval

Szia! Zoli vagyok, 47 éves, vállalkozó. Társam keresem Törökbálint, és Budapest környékéről. Egy gyermekem van, de sajnos úgy alakult, hogy egyedül telnek a hétköznapjaim. Az életem amúgy szilárd alapokon nyugszik, talán ideje lenne valakivel ezt megosztanom. Az apró örömöket, szenvedélyeket nem kívánom kihagyni, de alapvetően mindenben mértéktartó vagyok. Szabadidőmben rendszeresen sportolok, és olvasok tudományos, vagy csak sci-fi könyveket. Szeretem a tengert, utóbb kipróbáltam a kedvtelési búvárkodást is. Veled szemben elvárásokat nem tudnék megfogalmazni, mert szerintem ez nem így működik. Egy ember sokkal komplexebb annál mintsem, hogy most felsoroljak néhány tulajdonságot, hogy ez kell, ez meg nem. Szeretnélek megismerni és akkor tudni fogom, mit kell tennem. Ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Üdvözlettel: Zoli
Balázs, 33 éves
Főiskolát végzett
3 fotóval

Balázs vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 31 éves
Egyetemet végzett
6 fotóval

Kedves Látogató :) Köszönöm, hogy végig olvasod :) Normális vagyok (ha látnák a barátaim, most robbanna a röhögés-bomba), de közel sem vagyok átlagos...a tökéletesről meg inkább ne is beszéljünk ;) Erős oldalam a türelem és a megértés, de hamar rájövök, ha valaki szándékosan piszkál, mint suicide bennszülött az oroszlánt :) és olyankor tudok rettenetesen unszimpatikus is lenni, de ez ritka. Hogy nagyon finoman fejezzem ki magam, inkább azt mondom, hogy jól tudok kommunikálni...mindenki lásson bele bátran amit akar. Vagy kérdezzen jól, ami sokkal jobb :) Kimondottan (ez esetben leírtan) taszítanak a felszínes dolgok, a tartalom nélküli "reklám" üzenetek, a simulós, mindenkivel haverkodós emberek. Szeretek érintkezni emberekkel, de ahhoz azért át kell jutni pár zónán :) Bár egy Cassius Clay nevű sportoló korábban azt mondta, jobb adni, mint kapni - és ez a boxban érthető filozófia - én még is az egyensúlyt keresem, ami néha pont olyan, mint egy szakadék fölött a dróton, egy szál esernyővel, ami nem csak, hogy made in taiwan, de még fúj is a szél és ezt nem csak onnan tudom, hogy lobogtatja a cipőfűzőmet, ami már az elején kioldódott... Pozitívan és a kellő humor sokszorosával (iróniával, öniróniával, szarkazmussal és némi cinizmussal) szemlélem a világot, különös tekintettel a saját életemre és a velem megtörténő gyakran abszurd és finoman szólva nosense helyzetekre (és azok későbbi elmesélésére :) ). Az elvek embere vagyok, meg a humoré és a sztoriké. Furcsa lehet, hogy emellett képes vagyok a rugalmasságra, van komoly oldalam (és nem kell hozzá sokat lapozni) és nagyon jól tudok titkot tartani. Aki még nem unta halálra magát olvasás közben, vagy épp előrelátóan letekert az aljára, annak íme néhány kifejezés a teljesség igénye és kommentár nélkül: szeretet, mosoly, öröm, boldogság, rozé, brokkolikrémleves, évszakok, kedvesség, kíváncsiság, báj, vonzalom, chardonnay, ananász, pomelo, dinnye, bolondozás, sírva nevetés, csendben ülés, rejtvényfejtés, gondolkodás, siller, társaság, beszélgetések, sztorizás, emlékek, élmények, főzés, alkotás, kedveskedés, ajándékozás, meglepetés, sétálás, felfedezés, utazás, elmélkedés, simogatás, érintkezés, ölelkezés, eltervezés, megvalósítás, újrakezdés, megértés, elfogadás, jobbá tevés, társasjáték, mozgás, fejlődés, tanulás, önfejlesztés, gyakorlás, változás, kiteljesedés..filmek, könyvek, érzések, képek, tájak, illatok, ízek, emberek, élet, élek.
Viktor, 35 éves
Egyetemi diplomás (jogi)
3 fotóval

Szilárd értékrendű jogászként - aki persze nem mentes az olyan elhajlásoktól :-) sem, mint a humor, a vidámság, a bölcsész szív és az impulzív lélek - keresem társam.

Most online diplomás párkereső nők

Erzsi - társkereső Debrecen - 61 éves nő
Erzsi, 61 éves
Főiskolát végzett
3 perce lépett be

Már jártam ezen az oldalon, de sajnos nem találtam társra. Most újra próbálkozom. Hiszen aki nem szeret, olyan tájakon jár ,ahol nem süt a nap. Gyöngédség és szeretet nélkül az élet olyan, mint egy lélektelen gépezet. Szeretnék szeretve lenni, és én is viszont szeretni. A személyes találkozás, ami igazán döntő.
Ági - társkereső Jászberény - 31 éves nő
Ági, 31 éves
Főiskolát végzett
3 perce lépett be

Szia, Ági vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária - társkereső Budapest - 51 éves nő
Mária, 51 éves
Főiskolai diplomás (műszaki szakoktatás)
6 perce lépett be

Vidám természetű, sportos nő vagyok. Szeretem a természetet , minden szépre, jóra nyitott vagyok. Keresem a társam intelligens, komoly gondolkodású férfi személyében.
Csilla - társkereső Kerepes - 35 éves nő
Csilla, 35 éves
Főiskolát végzett
8 perce lépett be

Csilla vagyok, 35 éves, lakhelyem Pest megye . Egy élet vidám csajszi vagyok.Hiszem hogy valahol én is megtalálom a másik felem.Lehet hogy pont itt? Manapság felgyorsult világunkban nehéz az ismerkedés, szórakozóhelyen vagy bátor vagy ,vagy nem és elsétálsz a lehetőségek mellett. Szeretek kirándulni, kis kutyámmal sétálni, táncolni , koncertekre, színházba járni.És még egy csomó dogot..... Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Most online diplomás párkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Gábor, 48 éves
Főiskolát végzett
3 perce lépett be

Sziasztok! Gábor vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Főiskolát végeztem, független vagyok, nem dohányzom. 182 cm magas vagyok és 80 kg, sportos a testalkatom , a szemem kék , a hajam szőke.
Ádám - társkereső Székesfehérvár - 25 éves férfi
Ádám, 25 éves
Főiskolát végzett
3 perce lépett be

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Gábor, 38 éves
Egyetemet végzett
3 perce lépett be

Valamit kell ide írni, úgyhogy írtam ide valamit ;)
Dani - társkereső Mosonmagyaróvár - 31 éves férfi
Dani, 31 éves
Főiskolát végzett
3 perce lépett be

Szia! A társkeresésen kívül a kíváncsiság miatt regisztráltam erre az oldalra, szeretném megtalálni társam akivel tovább tervezhetjük a közös jövőnket. Dani
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • József (54), Hajdúhadház
  Létezem
  Komoly és tartós kapcsolatra vágyom. Szeretem a természetet szeretek kirándulni, vezetni és főzni főleg bográcsban. Jelenleg Irakban dolgozok 28 napot ott és 26 itthon.
 • Laci (41), Budapest
  Ismerkedjünk!
  Sport és természetkedvelő vagyok. A természetben bárhol jól érzem magam. Szabadidőmben ezeket szeretem csinálni: kirándulás, sportok (bringa, görkori, snowboard, kite vagy végülis bármi), utazás, városnézés, vízpart, séta, esti filmezés, sütés-főzés, színház, kiállítások, hangversenyek, olvasás, fürdő, szauna.
 • Zoltán (46), Mórahalom
  Ismerj meg!
  1970-ben születtem Bácsalmáson. 1976-ig ott laktam a szüleimmel és a nagyszüleimmel. Mozgássérülten születtem, (veleszületett fejlődési rendelleneséggel). Szüleimmel 1976-ban felköltöztünk Budapestre.1984-ben fejeztem be az általános iskolát. Jó értelemben vett becsvágy már akkor is volt bennem. Tehát gimnáziumban érettségiztem (1988-ban). Ki akartam hozni a maximumot a képességeimből, így főiskolára mentem. Elkezdtem dolgozni egy nyomdában. Kollégáimtól megtanultam a kiadványszerkesztést és az újságtördelést (grafikai kivitelezését). Számítógép programozásból diplomáztam, egyik kolléganőmmel közösen - úgyhogy ő csak pénzzel szállt be és az élettársa csinálta a cég könyvelését - vettünk egy KFT-t, majd évek során rendeztük a cég anyagi helyzetét. mikor 2001. június 14-én egy munkamegbeszélésre menet autóbalesetet szenvedtem. Úgyhogy most újra tanulok járni. Rendezett anyagi körülmények között élek. Aki társam lesz, mindene meg lehet, amire csak vágyik!
 • Pisti (36), Hódmezővásárhely
  AranyPercek :)
  35 éves szingli őszinte főzni, mosni, takarítani tudó pasi vagyok csak már ** unom! Egy őszinte hölgyet keresek aki mindezt átvállalja kor táv nem számít :) Vasalni utálok,de nem várom el :)
 • róbert (59), Budapest
  Sziasztok! ilyet sem csináltam még,de most ITT vagyok!
  Semilyen tekintetben nem vagyok a NŐK álma, de mit lehet tudni!? Azért volt már egy két szép kapcsolatom, hátha "IGY" jön létre egy új kapcsolat!! Robi
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.