Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

90 702 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Evi, 19 éves
Főiskolát végzett
19 órája tag

Felesleges.... Ha akarsz úgy is időt szánsz arra, hogy megismerj
Fanni - társkereső Pilismarót - 24 éves nő
Fanni, 24 éves
Egyetemet végzett
20 órája tag

"Imádok élni, imádok élni, Imádok nyári estén csillagokra nézni. Imádok adni, imádok kapni, Imádok önfeledten boldogan kacagni. Imádok élni, imádok élni, Imádok bátor szívvel semmitől se félni, Várni terád, vigyázni rád, Szeretni téged." :)
Erika - társkereső Mesterszállás - 44 éves nő
Erika, 44 éves
Főiskolát végzett
20 órája tag

Szia!Erika vagyok.Keresem szimpatikus és vidám párom. .Komoly kapcsolatra és megbízható partnerre vágyom .Ha Te is komolyan gondolod ,kérlek írj!
Barbi, 28 éves
Egyetemet végzett
20 órája tag

Hát ne fordulj vak hevedben A világ és rendje ellen... Úgy tekints az emberekre, Hogy a föld se jó, se ferde: Se gyönyör, se bú tanyája, Csak magadnak képe, mása. Ki sóhajtoz, ki mulat. A világ csak - hangulat.

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Vendel - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Vendel, 35 éves
Egyetemet végzett
16 órája tag

35 éves, elvált, gyermektelen, vidám, nyílt szívű srác vagyok, Keresem azt a nőt, aki társam lehet az életben, szerelmem az ágyban, partnerem az utazásaim során!
Zsolt, 33 éves
Főiskolát végzett
16 órája tag

A többit majd szemèlyesen ????
Ákos - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Ákos, 35 éves
Egyetemi diplomás (Muszaki)
16 órája tag

Ami szamit az tobb 50 karakternel. A szemelyes talalkozas a meghatarozo.
Tibi - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Tibi, 38 éves
Egyetemet végzett
16 órája tag

Őszinte érzésekkel, érzelmekkel teli hosszú távú kapcsolatot keresek intelligens, kedves hasonló értékekkel, elvekkel rendelkező nő személyében.

Online diplomás társkereső nők

Alíz - társkereső Budapest - 55 éves nő
Alíz, 55 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

Kedves, barátságos, nyitott nő vagyok. Hasonló adottságú partnert keresek.
Hédi - társkereső Hangony - 60 éves nő
Hédi, 60 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

Aktívan dolgozó pedagógus nő vagyok.Szabadidő tartalmas eltöltéséhez keresek társat!
Márti - társkereső Budapest - 44 éves nő
Márti, 44 éves
Főiskolai diplomás (Marketing és PR, Kereskedelem)
0 perce lépett be

Szia, Hamár bemutatkozás, akkor személyes! Viszont ez itt nem a nagy kitárulkozások helye! Bármit is írnék, személyfüggő, hogy ki mit lát meg benne(m) és kinek mi abból a fontos! Amúgy pedig egy találkozás felülírhat bármilyen irományt és fotót! A lényeg, Kedves Férfiak, azt a FÉRFIT keresem, akinek van egy "bakancslistája" és ehhez IS keres éppen engem :-)! Ha úgy tetszik egy életszövetségest keresek! A hétköznapok munkával telnek, mint mindenki más én is dolgozom, elfoglalt vagyok és egy jómódú férfi nekem csak BÓNUSZ nem mentőöv :-), csak hogy elkerüljük a további félreértéseket.... Amit még fontosnak tartok megemlíteni! Nem passzióból vagyok itt és ha kapok egy levelet (mail címmel ellátva) akkor annak megválaszolása, nem opcionális viszont megígérhetem, hogy őszinte lesz! Nem vagyok előfizető, így itt nem Mindenkinek tudok és akarok válaszolni, csak megadott mail címre..... Éppen ezért igazán becses lenne kedves Férfi, ha a tetszésem kicsalna Belőled egy rövid levelet is mail címmel :-) Kedves ARCtalanok, TI el se kezdjétek!!! Itt a nyár! Teraszos helyek, beszélgetések, soroljam még? Szép napot :-) és sok sikert Minden társkeresőnek Márti
Vivien, 26 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

Kizárólag magabiztos, új kapcsolatra nyitott férfit keresek. Olyat, aki tudja mit akar.. Aki ilyennek érzi magát és ír nekem, annak majd kifejtem, hogy én milyen is vagyok. :)

Online diplomás társkereső férfiak

Laci, 36 éves
Főiskolát végzett
0 perce lépett be

Laci vagyok, 35 éves, lakhelyem Budapest. *moderálva*
Árpi, 25 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

sziasztok, nem unalomból vagyok itt....ritkán jön össze hogy kimozduljak a haverokkal nivel mindenki dolgozik és mindenki máshol.....ha szimpatikus vagy írok ;)
Dima, 47 éves
Egyetemi diplomás (ELTE)
1 perce lépett be

.....imádom Toscanát és Barcelonát...sunday brunch-okat és esti borozást - télen vörös, átmeneti rozé...nyáron és halhoz inkább Irsai Olivert... Borhoz viszont...dió, sajt, bagget, oliva.....esetleg parmai sonkába tekert dinnye...:::)))
Attila - társkereső Mohács - 32 éves férfi
Attila, 32 éves
Főiskolai diplomás (gazdasági/üzleti)
1 perce lépett be

Írtam már ide hosszú bemutatkozást, de úgy tapasztaltam nem sokat ér, ezért inkább megadom Neked a felfedezés örömét. :-)

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Rozina, 44 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Őszinte, hűséges, érzelem dús, optimista, sokat mosolygó nő vagyok. Szeretek beszélgetni, barátokkal lenni, olvasni, zenét hallgatni, tévézni, természetben kirándulni. De tulajdonképpen bármit, ha azzal lehetek, akit szeretek és aki szeret. Új hobbim a fényképezés, ami segít hogy megmutassam a hozzám közel állóknak az élet apró és nagy, látható és rejtett szépségeit, úgy ahogyan én látom. Állítólag remekül főzök és masszírozok. Ritkán egyszerre:-) Nyitott embernek tartom magam, stabil értékrendszerrel.
Liza - társkereső Hévíz - 64 éves nő
Liza, 64 éves
Egyetemi diplomás (gazdász,nemzetközi gazdász)
Platina előfizető

Keresem az ismerősömet,a barátomat,a páromat!Fiatalos,lendületes nő vagyok,szeretek kirándulni,sétálni,táncolni,olvasni.
Ditta - társkereső Cegléd - 36 éves nő
Ditta, 36 éves
Egyetemi diplomás (bölcsész)
Platina előfizető

Szeretetteljes, humoros, attraktív nő vagyok, aki szeret csendben maradni és figyelni ha kell. Szeretek enni és jó borokat inni, egy olyan férfival, aki felkelti bennem a vágyat. Ha a hazudozás és játszadozás az érzelmeimmel nem rontja el a kapcsolatunkat, akkor mindent megteszek a páromért. Odaadó vagyok és hűséges, cserébe szeretem ha hagynak egy kis személyes játékteret az életemben, de bárhová is megyek a párom a legfontosabb. Először nehezen nyílok meg, de érdemes próbálkozni, mert megéri.
Ági - társkereső Budapest - 31 éves nő
Ági, 31 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

A teljesség igénye nélkül: nyolctól négyig magabiztos, karakán, határozott, ambiciózus, maximalista, pókerarc, amúgy egy nyílt, őszinte, igényes, egészségesen sznob, makacs, hisztérikus, cinikus, de szerető, odaadó, mosolygós (vigyorgó, önfeledten röhögő), érdeklődő, törődő, gondolkodó (gondolkodtató), nyitott szemű, racionális, de álmodozó nő. Szeretem a jó borokat, a finom ételeket (és azt, akivel ezeket megoszthatom), a színházat, a zenét, a repülést, a nagyvárosokat, a kisvárosokat, a Balatont, a fülledt estéket, a magas sarkút, a semmittevést kettesben, a vásárlást egyedül, a hosszú beszélgetéseket, a nagy vitákat, a jó gondolatokat.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Béla - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
Béla, 65 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Horgászat vadászat a hobbim keresem párom 45 től 56 ig vékony Szerethető kedves aki szereti a kirándulást és boldoggá tudna tenni és én is azon leszek
Szilárd - társkereső Gödöllő - 33 éves férfi
Szilárd, 33 éves
Egyetemi diplomás (villamosmérnök)
Platina előfizető

Közvetlen, vidám természetű srác vagyok, hagyományos értékrenddel. Fontos számomra az őszinteség, tisztelet, becsület. Optimista beállítottságú vagyok, szeretek nevetni, illetve mást megnevettetni. A képem friss, nem gyermekkori. Vicces, de néha kérik a személyim, ha veszek egy üveg bort. A személyiségem: mélyebben viszonylag nehezebben nyílok meg. Nem engedek magamhoz közel bárkit, értük viszont utána bármit. Nem vagyok képmutató, divatból nem cserélek telefont, autót, stb. Különösebben fillérezni sem szoktam, ha valami a végét várja, nem várom meg, míg teljesen bekrepál, hanem időben javíttatom, vagy cserélem. Hosszú távon szerintem ez az optimális megoldás. Fejlesztő mérnök vagyok, mindig optimumra törekszem. Érzelmek, lelki dolgok terén különösen. Mások érzéseire figyelek. Írj bátran. Ha esetleg úgy alakul, hogy nem egymást keressük, értek a nem-ből, nem vagyok zaklató típus. BP-en dolgozom, Gödöllő a lakhelyem. Kicsit hosszú lett :)
Krisz, 36 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

A mediamarkt; sok mindent mond. de van egy màsik reklàm is bàr ez osztràk a Saturn-tól: az élet nem kívànsàgműsor. szerintem ezzel a két reklàmmal sok mindent elmondtam. Aki kivàncsi úgyis jelentkezik vagy jelentkezek én nàla
Miklós - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Miklós, 56 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaság-jog)
Platina előfizető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...

Keresztény diplomás társkereső nők

Szilvia - társkereső Ajka - 39 éves nő
Szilvia, 39 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus

Ismerkedni szeretnék.Társat keresek. Elvált hölgy vagyok, aki szereti a jó társaságot, a humort, a kirándulást és a gyerekeket. Nem iszom , nem dohányzom. Komoly, intelligens férfiak jelentkezését várom.
Kitti, 28 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretek utazni, sportolni, olvasni, bulizni..... Energikus csajszi vagyok.
Hajnal, 45 éves
Főiskolát végzett
hite: református

néha kicsit őrült vagyok de megbízható szeretem a zenét a festészetet imádok kirándulni túrázni biciklizni.Mivel nem vagyok előfizető ezért kérem ha valaki üzenetet ír mellékelje az email címet ahová vissza lehet írni
Edit, 45 éves
Egyetemet végzett
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Szia! Az embernek nagyon nehéz magáról, tulajdonságairól, érzelmeiről írni. Ezért nem élek a lehetőséggel, majd ha eljön az ideje levelezés vagy személyes találkozó alkalmával pótolom. Legyszives adj elerhetoseget (e-mail cimet ha lehet) mert nem vagyok elofizeto :-) kerlek csak olyanok irjanak akinek van mondanivaloja es aki kepes arra hogy "ferfi" legyen a szo nemes ertelmeben, mert szeretnek vegre csak "nő" lenni :) egy regivagasu uriember mellett. Felnott gyermekeim vannak, nem eltartot hanem tarsat keresek, akivel meg egyutt elvezhetnenk az eletet.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Péter - társkereső Vác - 40 éves férfi
Péter, 40 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus

Keresek egy vidám, szép mosolyú,gyönyörű hölgyet. Szerintem jó helyen járok.
Krisztian, 34 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus

Igényes mosolygós lányal ismerkednék:))
Zoli, 35 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus

Normális párkapcsolat reményében regisztráltam. Kölcsönösség, szerelem, szenvedély, bizalom, humor kulcsszavak alapján. Alapvetően a személyes találkozó híve vagyok. Jah, és visszatekerem a fogkrémes tubust lehajtom a wc-deszkát és tudok fütyülni ;-)
István - társkereső Budapest - 36 éves férfi
István, 36 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdász)
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Életvidám, nyitott, érdeklődő, optimista személyiségnek tartom magam. Szeretem mozgalmasan élni az életet. A sport fontos számomra.

Fiatal diplomás társkereső nők

Krisztina, 27 éves
Egyetemi diplomás (jogász)

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Kérem, hogy a tetkósok, piercingesek, 180 alattiak, Pest megyén túl élők, leszbikusok, nősek KÍMÉLJENEK!
Nóri, 25 éves
Főiskolát végzett

Röviden mit is írhatnék? Aki érdeklődést mutat, nem ezek alapján fog dönteni remélhetőleg, így nagy levegő, kezek a billentyűzeten, és lehet kérdezni :) Várom a leveled!
Bernadett - társkereső Budapest - 27 éves nő
Bernadett, 27 éves
Főiskolát végzett

Nem szeretnék nagy dolgokat írni ide. Leköti a figyelmemet az emberek viselkedése, így soha nem unatkozom. Sokat táncolok. Nem szeretek gyűjtögetni, minél kevesebb dolog korlátozza be a teret, annál kiegyensúlyozottabban érzem magam. Szeretem a telet, a tavaszt, az őszt és a nyarat, a zenét, a színházat, az embereket, a szabadtéri programokat, a természetet, a stabilitást, a változást, a bizonytalanságot, a letisztult tudatot, a fesztelenséget, a nem erőlködést, a sebezhetőséget, a figyelmet, a kedvességet, a humort, az illatot, az ízeket, a fájdalmat, a bánatot, a barátot, a hibákat, a családot, az embert...az életet.
Ágnes, 25 éves
Egyetemet végzett

"Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz - meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz - meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra.. "

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Ádám, 22 éves
Főiskolát végzett

Ádám vagyok, 21 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 28 éves
Egyetemet végzett

Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 25 éves
Egyetemi diplomás (mérnök-info)

Ismerkedjünk! ;) Jah és a macska nem az enyém (sajnos) :D
Gyula - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Gyula, 27 éves
Egyetemet végzett

Egy kedves fiúnak tartom magam. Nagyon szeretek sportolni mozogni.

30-as diplomás társkereső nők

Anna, 32 éves
Főiskolát végzett

Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Réka, 35 éves
Egyetemet végzett

" Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban. A férfi, aki vonz engem, lehet magas vagy alacsony, szőke vagy barna, jóképű vagy kevésbé jóképű. A vonzó külső egymagában nem feltétlenül van hatással rám. Ha egy férfi rendelkezik azzal a meghatározhatatlan tulajdonsággal, amelyet nem tudok másként hívni, mint "melegség" vagy "vonzerő", akkor jól fogom érezni magam mellette." (Audrey Hepburn)
Niki, 30 éves
Főiskolai diplomás (Nemzetkozi szakreferens)

Életvidám,belevaló nőnek tartom magam,és keresem azt a max 40 éves tàrsam,akinek még nincs gyermeke,viszont hamarosan szeretne.Fontos számomra a jó humorérzék,imàdok nevetni.Egy hasonloan vidám es pozitìv tarsat keresek. E-mail címem: *moderálva*
Julia - társkereső Románia - 39 éves nő
Julia, 39 éves
Egyetemet végzett

"Az engedelmesség betartja a szabályokat. A szeretet tudja, hogy mikor szabad azokat megszegni." Anthony de Mello

30-as diplomás társkereső férfiak

Árpád, 36 éves
Főiskolát végzett

Szia, Szívesen mesélek magamról egy kávé mellett, de ha kíváncsi vagy valamire, ne tartsd vissza :D https://www.youtube.com/watch?v=SroRKQbphzE
Attila, 31 éves
Főiskolai diplomás (Gépészmérnöki)

Lányok kövezzetek meg, de szerintem a bemutatkozó szöveg senkit sem érdekel. Legtöbben a fotó alapján döntenek (én is), ha szimpatikus a hölgy írok neki, és megkérdezem amit tudni szeretnék.
Péter - társkereső Szeged - 34 éves férfi
Péter, 34 éves
Egyetemi diplomás (informatika)

Okos, ügyes, szerény jószág vagyok, rosszat meg nem mondok magamról, mert most valahogy nem jut eszembe olyan, másrészt meg nyilván nem vagyok a magam ellensége. :)
Gyuri - társkereső Kaposvár - 38 éves férfi
Gyuri, 38 éves
Egyetemet végzett

Szia! Ha számodra is érték a kölcsönös tisztelet, a megértés, a másik megnevettetése és a másik utáni vágy, akkor Téged kereslek! Többre vágyom, mint egy "legyünk együtt, mert egyedül nem jó" kapcsolatra. Ha Te is ezt szeretnéd írj! Gy.

Középkorú diplomás társkereső nők

Judit - társkereső Pécs - 46 éves nő
Judit, 46 éves
Egyetemet végzett

Olyan férfi ismeretségét várom aki a mottómban szereplő szavakat képes teljesíteni.Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.
Mária - társkereső Nyíregyháza - 49 éves nő
Mária, 49 éves
Egyetemet végzett

Komoly felfogású,elvált hölgy vagyok aki a társát keresi.
Ági, 46 éves
Egyetemi diplomás (sport)

Kell egy szikra, egy beszélgetés, egy kellemes séta, ahol megismerhetjük egymást, hátha ez a szikra lángra lobban... Sportolok.... ez a munkám Szabadidőmben lovammal terepre járok, időnként siklóernyőzöm. Szeretek kirándulni, zenét hallgatni, olvasni, vidám társasággal bármilyen programban részt venni...
Mária - társkereső Budapest - 41 éves nő
Mária, 41 éves
Főiskolát végzett

Vidám, társasági ember vagyok. A barátaim szerint túl sokat dolgozom, ezért nem találom az igazi társam. Szerintem azért is dolgozom sokat, mert egyedül élek.... :-) Számomra fontos, hogy fontosnak érezzem magam. :-) Olyan társat keresek, akivel mindenhol jól érzem magam. Jót tudunk beszélgetni, együtt hallgatni, s ha úgy alakul, vitázni. :-)

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Zsolt, 43 éves
Főiskolát végzett

Szia! 42 éves elvált férfi vagyok, lakhelyem Sárospatak. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 48 éves
Egyetemet végzett

Péter vagyok, 46 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 42 éves
Főiskolai diplomás (informatika)

Írásban és magamról nem vagyok túl jó, sem túl bőbeszédű.. Aktív beszélgetésben jobban boldogulok. Keresni jöttem vissza ide a randivonalra, de nem igazán futó kalandot. Megismerni szeretnék valakit, akivel akár hosszú távra is tervezhetek.
László - társkereső Nagyigmánd - 48 éves férfi
László, 48 éves
Főiskolát végzett

Lacinak hívnak. Nagyigmándon, Komárom közelében élek, ott is dolgozom. Bemutatkozás, szómozaikkal: Egyszerű és sokszínű. Mozgás és megismerés. Racionális és érzelmes… átlagos külsőbe csomagolva. Lehet, így kicsit tömény, részletesebben: Sok minden érdekel. Szeretek új helyeket, embereket, szokásokat és gondolatokat megismerni. Felfedezni a múlt összefüggéseit, a jövő lehetőségeit. Imádok olvasni, mindenfélét. Életem része a sport, a mozgás is. A szabad ég alatt űzött, egyéni állóképességi sportágakat szeretem a legjobban. Túrázni, futni, kerékpározni és néha úszni szoktam. (de próbáltam már a sárkányhajózást is) A mozgás öröméért, a társaságért, egy picit a versenyért.Már futó nagykövetként is. Meg a tájért, a helyekért. Gyakran próbálom fényképben is megörökíteni az így megízlelt szépséget… Racionálisan szemlélem a világot. Szeretem a gondolkodást, indoklást, megfejteni hogyan működik a világ. De gyakran megkérdőjelezem a dolgokat, logikát, struktúrát keresek, ötleteket, elméleteket veszek észre. De fontosak az érzelmek is. Megérint a szépség, a jellem, a szeretet, őszinteség… Szeretek sétálni az ódon városok zegzugos utcáin, a hegyek között az erdőben, egy kávéház teraszán ülni, az embereket figyelve. Vagy egy sziklán ülve egy bögre teát inni… nagyokat beszélgetni, és hallgatni is néha egymás mellett. Szeretem lelkesen csinálni a dolgokat, szeretek közös célokat keresni, hogy azokat közösen érjük el… …Egy találkozás kibontakozását az idő dönti el, megtalálhatjuk életünk párját, egy nagyszerű barátra lelhetünk, vagy egy érdekes ismerősre lelhetünk… "Manapság az emberek már az első találkozásnál egymásra borulnak, örök szerelmet, barátságot ígérnek-fogadnak, mintha ismernék egymást, holott egy kapcsolatnak elemenként kell felépülnie." (Vavyan Fable)

50 feletti diplomás társkereső nők

Eszter - társkereső Győr - 59 éves nő
Eszter, 59 éves
Főiskolát végzett

Fiatalos, csendes-mosolygós-derűs ötvenes, művészetek és a természet csodái iránt érdeklődő.... Kedves-nemdohányzó-korrekt-őszinte-romantikus-kreatív-ötvenes-független férfi levelet várom,akinek a meghitt-szeretetteljes-harmonikus partnerkapcsolat hiányzik.Hasonló korú független,nem dohányzó,mélyérzésű férfit keresek,erős érzelmi kötődéssel kialakuló, szeretetteljes-végleges-hűséges kapcsolatra. Rövid az élet,tegyük szebbé. - A szerelem a legszebb és legtöbb, mit egymásnak ajándékozhatunk.
Ágnes - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ágnes, 59 éves
Főiskolát végzett

Kedves, kiváncsi, érzékeny, toleráns, irónikus, önirónikus, néha cinikus, intelligens, mozgékony, türelmetlen, szabad, független vagyok, legkedveltebb elfoglaltságaim, tenisz, koncert és mindenek előtt az utazás, de talán minden iránt fel lehet kelteni az érdeklődésemet, igaz gyorsan el is veszthetem.
Marika, 60 éves
Főiskolát végzett

Az ember ebben a korban mar sokmindent megelt, sokmindenen tul van. Voltak jo es rossz dolgok az eletemben. A multat magam mogott hagytam, es kivancsian varom a jovot....amibe talan Te is beletartozol.....hiszek a szerelemben, ket ember erdek nelkuli tiszta kapcsolataban.... "Az ember egész földi létének lényege a Másik Fél keresése. Nem számít, ha valaki a tudás, a pénz, vagy a hatalom hajszolása mögé bújik. Akármit ér is el, nem lesz tökéletes, ha közben nem talál rá a Másik Felére." Paulo Coelho
Marika - társkereső Békéscsaba - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Főiskolát végzett

Jó kedélyű, nyitott, barátságos és elfogadó nő vagyok, aki szeretetet adni is, fogadni is kész. Kedvelem a zenét, az irodalmat. No, és a természetet imádom, szerencsére sokat lehetek kint a szabadban. Rendszeresen járok kirándulni, jógázni és a kerti teendők is feltöltenek. Örömmel tölt el, ha a családom körében vagy a barátaimmal lehetek, nem szívesen vagyok egyedül. Leginkább szeretnék egy igazi társra találni, akivel együtt lehetünk jóban-rosszban és egymásért élhetünk.

50 feletti diplomás társkereső férfiak

Péter - társkereső Szeged - 62 éves férfi
Péter, 62 éves
Egyetemet végzett

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Karcsi - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Karcsi, 65 éves
Egyetemet végzett

Özvegy, 63 éves gyógyszerész vagyok. Szeretek zenét hallgatni,és békés csendes családi életet élni.
Tamas - társkereső Székesfehérvár - 74 éves férfi
Tamas, 74 éves
Egyetemet végzett

Én egy fiatalos nyugdíjas vagyok! Már két éve elhagyott az élettársam, akivel 13 évet éltünk együtt. Még két évvel ezelőtt aktívan, főállásban tanítottam Budapesten. Ezután el kellet költöznöm a saját lakásomból az állandó zaklatások elől Székesfehérvárra. Itt nagyon egyedül érzem magam, mert a barátok, ismerősök mind nagyon távolra kerülte. Szeretek színházba járni, kirándulni az Adriára járni, ahol kis házam van. Három gyermekem van, akik külön élnek és gyakran találkozunk. Most egyelőre ennyit a többit kérdezd.Nyugodt! Szerető ember vagyok! Minden érdekel!
Lajos, 52 éves
Főiskolai diplomás (építõipar)

Úgy gondolom, hogy a szó jó értelmébe véve hétköznapi és normális életet élek. Alapvetően a hagyományos értékrendet követem, bár korszerűsítve.

Elit diplomás társkereső nők

Nóra, 43 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Vidám, kedves és jókedélyű társasági lány vagyok.
Anna, 50 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Magas,sportos,mozgast kedvelo no vagyok.Nincs kivel kirandulnom,eltoltenem az idot hasznosan.Jo volna egy tars.
Edit, 35 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

A káposztás tésztát én is cukorral eszem, imádom a muskotályos édes pezsgőt és a vörösboros kólát pop cornnal :-) Imádok hatalmasakat nevetni, sokszor a kínos szitukat is humorral oldom meg. Humorom csipkelődő, aki megismer, nem sértődik meg rajta. nem szeretem ha korlátoznak, ilyenkor mint egy skorpió, csípek. Nem szeretem ha valaki már "kinőtt a bulizásból", én sosem fogok, mindig olyan "társaság közepe" emberke maradok.. Evek ota futok, maratonokat es sajat edzommel keszulok ultratavu versenyekre. Nalam a pihenes mindig aktiv idotoltest jelent :)
Tímea, 37 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

"Hasonló a hasonlót vonzza" - A vonzás törvényének alapja... Az én életem alapja: "Bármiféle érzéseket melengetsz is magadban, ezek vonzzák be a holnapodat. Az aggodalom újabb aggodalmat vonz. A szorongás több szorongást. A boldogtalanság több boldogtalanságot. Az elégedetlenség több elégedetlenséget. ÉS... Az öröm további örömöt vonz. A boldogság több boldogságot. A békesség több békét. A hála több hálát. A jóság több jóságot. A szeretet több szeretetet. " Pozitív töltésű vagyok...:-), és szintén pozitív rezgéssel rendelkező emberekkel veszem körül magam... hiába a mondás "ellentétek vonzzák egymást", ha negatív gondolatokkal, érzésekkel vagy tele, ne is írj...

Elit diplomás társkereső férfiak

Gábor, 48 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdász)
Felsővezető

Nyitott érdeklődő személyiség, felfedező, vidám, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, meghallgató, intelligens, gondolkodó, empatikus
Gabor - társkereső Sátoraljaújhely - 30 éves férfi
Gabor, 30 éves
Egyetemi diplomás (Gazdasaginformatika)
Középvezető

Keresem a masik felem!! Egyszer majd ram talal! Talan itt!
Gyuri, 34 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Mosonmagyaróváron élek, motorozok, sportolok, néha csak úgy autózok bele a nagy világba vakon.i
János - társkereső Budapest - 52 éves férfi
János, 52 éves
Egyetemi diplomás (pszichológia)
Középvezető

3 éve kellett belátnom, hogy nem akarok szorongva élni egy házasságban. Elváltam. Gondoltam nekilátok párt, társat keresni. Tképpen írhatnám, hogy \"Most a legjobb\", mert több szempontból is most állok a legjobban. Anyagilag nem kell szoronganom, ha elromlik a mosógép, vagy ha el akarok utazni. (Na nem Balira) Úgy érzem kezdem érteni a világot, magamat, az emberek közötti interakciókat. Értelmes, érzékeny, érzéki embernek gondolom magam. Munkám az oktatáshoz, neveléshez, pszichológiához kapcsolódik. Szeretem és nem vagyok sikertelen benne. Vannak, akik 40 évesen nénik, ill. bácsik. Én még ősz hajam ellenére (ami 30 éves korom óta ősz) pasinak gondolom magam. Még sosem voltam betegállományban. A testem rendben van. A jó kapcsolat nélkülözhetetlen feltételének tartom a kölcsönösen örömöt adó szexet.

Fényképes diplomás társkereső nők

Tünde, 53 éves
Főiskolai diplomás (tanító)
2 fotóval

,,Minden nő ördög, akár feleségül mennek hozzád, akár csak kacérkodnak veled. Még a legapróbb cselekedetükben is sátáni gonoszság van. Eszedbe jutott már, hogy a fekete estélyi ruháikon fekete kapcsok vannak csak azért, hogy ne találd meg őket, amikor a színházba kell sietnetek? Lekésetik veled az előadást, és aztán még ők tesznek szemrehányást." Pelham Grenville Wodehouse
Marcsi, 40 éves
Főiskolai diplomás (közgazdász)
6 fotóval

Mosolygós, baràtsàgos, tàncoslàbú konyhatündér, nevetni szerető nő vagyok. Szeretetet adni és kapni tudó, jó lelkű vidéki kislàny, aki megàllja helyét a zűrös nagyvàrosban is. Csalàdra, gyerekekre vàgyom. Érzékeny, ugyanakkor erős is vagyok egyben. Jósàggal, szeretettel és humorral bàrmikor le lehet venni a làbamról.
Rózsa, 49 éves
Egyetemet végzett
1 fotóval

szeretetre vágyó,romantikus ember vagyok. szeretem az utazást,a tenger szerelmese vagyokl.
Ibolya - társkereső Debrecen - 39 éves nő
Ibolya, 39 éves
Főiskolát végzett
2 fotóval

Kiegyensúlyozott természetű vagyok.Szeretem a természetet, állatokat,kocsikat.

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Dylan, 35 éves
Főiskolai diplomás (mérnök)
5 fotóval

Helló! Mit is írhatnék ide? Jó velem eltölteni az időt :) Megütöm az átlagot. A sportolás a legfőbb szenvedélyem. Ragaszkodó típus vagyok. Gondolkodom, mielőtt cselekszem. A jóban is és a bajban is számíthatsz rám. Képes vagyok kimutatni az érzelmeimet. Írj, ha szimpatikusnak találsz!
Viktor - társkereső Mándok - 43 éves férfi
Viktor, 43 éves
Főiskolát végzett
6 fotóval

Milyen lehet kinek bemutatkozását épp olvasod? Megosztok Veled néhány lényeges gondolatot, melyek alapján eldöntheted, hogy egy üzenetet megérdemlek-e. Káros szenvedélyektől (italozás, dohányzás, kicsapongó, lármás világélvezet) mentes, hagyományos értékrendet kedvelő, tisztelő, és a szerint élni igyekvő illető vagyok. Jelenti ez a természet és a munka tiszteletét, szeretetét és megbecsülését. Jelenti a hazaszeretetet, a magyar haza iránti végtelen és őszinte tiszteletet. Műszaki ember létemre kedvelem az irodalmat, a verseket, a filozófiát, s minden írást ami a létezés és elmúlás titkait igyekszik feltárni. Végzettségemen kívül számos szakterületen megállom helyem, és ezen területeken elvégzett munkáim után nem kell szégyenkeznem Igyekszem a szabadban sokat tevékenykedni, kertimunkákat végezni, s ha úgy adódik, kellemes kirándulásokat tenni, ahol a természet csodálata ragadhat magával.
Márk, 36 éves
Egyetemi diplomás (nemzetkozi kapcsolatok)
6 fotóval

Talpig úriember keresi hasonló gondolkodású párját:-) Szellemi és érzelmi intelligencia!! Ezalatt nem a másoktól vett gondolatokat értem!!
András - társkereső Pécs - 61 éves férfi
András, 61 éves
Egyetemi diplomás (mûszaki)
1 fotóval

Egy ember vagyok ki boldogságra vágyik. Merek önmagam lenni

Most online diplomás párkereső nők

Tünde - társkereső Budapest - 25 éves nő
Tünde, 25 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

Hm, pár önleíró mondatból úgysem ismernél meg, úgyhogy bele sem kezdek :) Ha bármi érdekel, írj üzenetet :) Mosolygós napot :-D !
Erika - társkereső Békéscsaba - 46 éves nő
Erika, 46 éves
Főiskolát végzett
1 perce lépett be

Szia!!Örülök hogy megnézel!!Talán szimpatikus leszek és szeretnél velem megismerkedni!!Párt keresek,mint mindenki!!Optimista ,az életet szerető és tisztelő ember vagyok!!!Nem adom fel!!Beszélgessünk!!!A többit bízzuk a sorsra!!!
Andi - társkereső Kőszeg - 32 éves nő
Andi, 32 éves
Főiskolát végzett
2 perce lépett be

Barna szemű, barna hajú kedves lány vagyok, keresem a hozzám hasonló páromat!
Stella - társkereső Pécs - 37 éves nő
Stella, 37 éves
Egyetemet végzett
3 perce lépett be

Amit elutasítasz azzal dolgod van örök igazság

Most online diplomás párkereső férfiak

Gergely - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Gergely, 28 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

szeretem a deli harangszot, az eros pistat a sarga villamost... es a kedves mosolygos igazit.
Richard - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Richard, 37 éves
Főiskolai diplomás (Vendeglatas idegenforgalom)
3 perce lépett be

Szia! Nem tul reg regisztraltam ide. Probalgatom az oldalt.
Sándor - társkereső Paks - 67 éves férfi
Sándor, 67 éves
Egyetemi diplomás (műszaki)
3 perce lépett be

Pozitív beállítottságú, fiatalos, 183 cm magas, eredetileg barna, műszaki értelmiségi férfi vagyok. Keresem a párom, akivel érzelmileg és testileg is megértem magam. Nem összeköltözésre gondolok, hanem rendszeres találkozásokra, közös programokra. 65 éves elmúltam, így ingyen utazom. Természetesen túl nagy távolságú kapcsolat nem lehet stabil, kivéve ha kialakul egy erős kötődés.
Tamás - társkereső Szolnok - 44 éves férfi
Tamás, 44 éves
Egyetemet végzett
4 perce lépett be

Egy igazi Nő két dologra vágyik: veszélyre és játékra. :) Ezért kell neki a FÉRFI, aki veszélyes játék :) :) ........míg feltűnik a nap fénye és eloszlanak a felhők!
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Attila (60), Sátoraljaújhely
  Csak a nők ki ne haljanak és a szeretet
  Nem tudok mit irni, csak fényezném magam azt meg nem akarom imádok szeretkezni
 • Monika (37),
  Irj elerhetoseget,ha egyedulallo vagy es szerelemre is vagysz...
  Email cimet kuldj, hogy tudjak neked valaszolni... Hatarozott, celtudatos, intelligens, kedves, vicces , oszinte , okos, huseges vagy, mint ahogyan en is? Tudd, hogy mit akarsz... 18 eves nagy fiam van..., aki ma mar kirepult a "feszekbol"... Kesz ferfi. :) Ujra egyedulallo vagyok. Ugye te is az vagy??? Irj elerhetoseget, ha egyedulallo vagy es szerelemre is vagysz..., egy igaz komoly kapcsolatra...Csatold itt friss kepeid, hogy lathassalak vagy kuld at ** linked, neved. Lathatsz ott rengeteg friss kepet rolam, rajz es festmeny munkaimbol is jo nehanyat... Szereted a muveszetet?
 • Andrea (59), Budapest
  Mosolyogva könnyebb...
  Már nagyon felnőtt ember vagyok tele energiával, tapasztalatokkal, szeretettel. Sem fiatal, sem szép nem vagyok, inkább csinos és sportos. Életelemem a mozgás és az olvasás. Akár közhely is lehet, de a könyvnél akkor sincs jobb barát. Vidám, mosolygós nő vagyok, talán ezért is érzik jól magukat az emberek a közelemben. Minden helyzetben keresek valami kellemeset, amitől a nehéz is könnyebbé válik. Szeretek beszélgetni, de rendkívül odaadóan hallgatni is. Keresek valakit, akivel jó programokban osztozhatunk. Nem megyek férjhez. :)
 • Anita (33), Bécs
  Ha nem kérdezed meg, sosem tudod meg
  Azt a férfit keresem, aki egyszerre úriember, de ha kell, macsó, vagy ha úgy adódik, küzd és védelmez. Alapeleme a tisztelet és az odaadó megbecsülés. Fontos, hogy fel tudjak rá nézni...fizikálisan is :) Cserébe én sem adok kevesebbet.
 • Máté (26), Budapest
  Amit ma megtehetsz ne....
  Sziasztok. Kicsit erőltetettnek találom ezt a bemutatkozós dolgod, mert pár sor alapján nem lehet senkit megismerni, de azért írok egy pár dolgot. Szeretek szórakozni, kikapcsolódni :-) Szeretek színházba, moziba járni bár sajnos nem sokszor tudok elmenni. Konkrét hobbim nincs, mindenre rá lehet venni és mindenre nyitott vagyok:-) (a focin és a squash-on kívül:D ) Jelenleg egy IT cégnél dolgozok, amit nagyon szeretek.
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.