Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkereső

33 501 fényképes társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ajánlott legalább 3 jó fotót feltölteni magadról, így sokkal többen érdeklődnek majd utánad, és tízszer akkora eséllyel kapsz választ. Egyes fotóidat titkosíthatod, így csak azok fogják látni, akiknek levélben csatolod. A Randivonal ügyfélszolgálata minden fényképet ellenőriz megjelenés előtt, így nyugodtan böngészhetsz annak tudatában, hogy sértő vagy ízléstelen fotókkal itt nem fogsz találkozni.

Néhány fényképes társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fényképes társkereső nők

Borika - társkereső Jánoshida - 61 éves nő
Borika, 61 éves
1 fotóval
5 órája tag

Egyedülállo vagyok és szeretnék még egyszer boldog lenni az életben,.
Nikolett, 20 éves
2 fotóval
6 órája tag

20 éves vidám csaj vagyok aki szerelemre vágyik egy olyan ember mellett aki viszont szereti.
Melinda, 16 éves
2 fotóval
7 órája tag

Aki ismerkedni szeretne írjon nyugodtan
Emese, 30 éves
1 fotóval
7 órája tag

30 eves egyedulallo csaj vagyok Erdelybol , keresem a nagy O-t hatha pont itt talalom meg :)

Legújabb fényképes társkereső férfiak

Dániel, 17 éves
2 fotóval
5 órája tag

Egy olyan lányt szeretnék aki nem csak a páva pasikra bukik, hanem szívből szereti az embert.
Laci - társkereső Szeged - 24 éves férfi
Laci, 24 éves
1 fotóval
6 órája tag

Sziasztok ! Laci vagyok, Szegedről. 24 éves. 8 éve foglalkozom testépítéssel. Több idegennyelvet is beszélek.
Tamás - társkereső Kismaros - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
4 fotóval
6 órája tag

Bármit leirhatok, de mindenkinek más a fontos igy hát mindenki döntse el hogy mi az ö igazsága.
Tamás - társkereső Pécs - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
2 fotóval
7 órája tag

Szeretek, horgászni, motorozni, modellrepülőzni. Sportolni, kirándulni, bandázni, bár mit amivel értelmesen el lehet múlatni az időt. :-)

Online fényképes társkereső nők

Vali - társkereső Debrecen - 54 éves nő
Vali, 54 éves
1 fotóval
2 perce lépett be

Komoly, megbízható, hűséges, intelligens páromat keresem egy kis humorral megfűszerezve..:)
Ágnes - társkereső Tiszaalpár - 47 éves nő
Ágnes, 47 éves
6 fotóval
3 perce lépett be

Nem a hercegre várok,csak arra aki igazán szeretne!!!!!!!!!
Ági, 31 éves
2 fotóval
5 perce lépett be

Keresem a másik felem.:-) Légy vidám és magabiztos!
Vivi, 49 éves
10 fotóval
6 perce lépett be

Magas, dekoratív Nő....aki szereti az életet és a jó borokat. :-) Németországban, Baden Württemberg-ben élek. Nem szándékozom Magyarországra visszaköltözni. Itt Németországban keresem a párom. :-) Szeretem a társaságot.... szeretek táncolni, utazni...a jó borokat és tudom élvezni az életet... Hiszem, hogy lehetek újra boldog. :-) ( Nem vagyok előfizető! )

Online fényképes társkereső férfiak

Péter - társkereső Baja - 56 éves férfi
Péter, 56 éves
2 fotóval
1 perce lépett be

Egy nagyon nyitott baráti kapcsolatban élek, jó lenne már valakihez kötődni, valakit szeretni,valakivel egyszerűen élni.
Laci, 49 éves
6 fotóval
4 perce lépett be

Rossz egyedül. Bemutatkozás? lássuk csak mit is mondhatnék? Szeretem a humort, a humoros élcelődéseket mindenféle sértődés nélkül. Nem szoktam hazudni, mert azt úgyis észre lehet venni, és hosszútávon nem kifizetődő. Szeretek beszélni,beszélgetni,hiszem hogy, a kommunikáció két ember között megelőzhet sok mindent.Nagyra tartom az őszinteséget és a toleranciát, ami egy komoly kapcsolatban nélkülözhetetlen. Egy tartalmas őszinteségen alapuló kapcsolatot szeretnék, amiben mindkét fél jól érzi magát. Az \'Igazi\' nem létezik. Sehol nem él egy nő vagy egy férfi, aki az Igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akikből lehetne "igazi". Ehhez nagyon sok szeretet, türelem, lemondás, megértés szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melybe a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált. "Müller Péter Tudom, hogy milyen az, amikor valaki az életedbe toppan, és azt érzitek, hogy nem tudtok létezni a másik nélkül. Tudom, hogy milyen az, amikor még nem agyalsz, csak ott ülsz a pillanatban, és érzed, hogy dolgod van a másikkal. Aztán azt az érzést is ismerem, amikor otthon ülsz a találkozás után, és már csak azon tud járni az agyad, hogy nem lesz ez így jó.. Csak aztán jön a következő nap, meg az azt követő hét, az agyalás, és elkezdesz félni attól, hogy ez akár még jó is lehet..
László, 41 éves
16 fotóval
6 perce lépett be

...le írom az elején,mert eddig az utolsó mondatot senki sem olvasta el: ... ,,jelenleg Salzburgban(Ausztria) élek és dolgozom,nem tervezem hogy haza térek...kérlek csak akkor vedd fel velem a kapcsolatot,ha ezt tudomásul veszed... " köszönöm... Keresem a szépet,szívemnek Kedvest... :-) 44 éves vagyok... Ne vonj, le messzemenő következtetést miért vagyok itt Szeretek emberekkel beszélgetni; szeretem, ha beszélgető partnerem igényes önmagára és környezetére is. Nálam a kevesebb mutatás emberileg mindig több, nem vágyok nagy szavakra, csak normális, emberi gondolatokra. Légy empatikus, mély érzésű, a rosszindulatú, irigy embereket nem szeretem.Ha a külső mögött az értékeket is meg tudjuk találni, partnerek leszünk mindenben.:-)) Igazából nem az ilyen jellegű komolykodás jellemez. Kicsit bolondos, humoros, néha szarkasztikus. De csak akkor fogunk tudni beszélgetni,ha valamilyen szinten megegyezik a gondolkodásunk. ..szeretem a mosoly-t.. :-) ,, Én alapvetően sosem kerestem egyebet, mint a szerelmet. Talán mert sosem éreztem, hogy igazán szeretnek. Mindennek, amit addig csináltam, egyetlen célja volt: hogy szeressenek . Valérie T ui:......jelenleg Salzburgban élek és dolgozom,nem tervezem hogy haza térek...kérlek csak akkor vedd fel velem a kapcsolatot,ha ezt tudomásul veszed...egyébként kis hazám Mezőkövesd... :-)
Gabor, 41 éves
7 fotóval
7 perce lépett be

Élet vidám ,pozitív gondolkodású férfi vagyok. Szeretek utazni,új helyeket felfedezni. Szabad időmben sportolok,moziba járok ,ha tehetem kirandulok.

Diplomás fényképes társkereső nők

Erzsi, 54 éves
4 fotóval
Főiskolát végzett

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írjak erre a kis helyre magamról, ami igazán jellemző..? Megvan!!! Ezek biztosan jellemzők rám: jókedély és segítőkészség. Le se tagadhatom. Ha többre vagy kíváncsi, akkor csak jelezd bátran! :-) Szia! Erzsi
Emese, 41 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

A személyes találkozásban hiszek, nem a fotókban! Nem vagyok előfizető, ezért csak email címre tudok válaszolni :)
Judit - társkereső Taksony - 54 éves nő
Judit, 54 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

E hajnali órán, ( 3:42) :) másként gondolkodó pacsirtaként két lábbal állok a Földön, ám a lelkem az angyalokkal szárnyal. Segítő vagyok, aki ha kell csatornáz, segíti és kíséri a távozókat, vagy csak egyszerűen hallgat és ha kérik elmondja a saját meglátásait megosztja érzéseit. :) Érzékeny tisztánérző és ha kegyelemben részesülök tisztánlátó vagyok :)
Anita - társkereső Budapest - 59 éves nő
Anita, 59 éves
9 fotóval
Főiskolát végzett

Lelkiekben gazdag kapcsolatra vágyom.Szeretnék valakit tiszta szívből szeretni,és szeretve lenni. Magamra és a környezetemre igényes vagyok. Szeretem a humort, a vidámságot.Szabad időmben szívesen utazok,sportolok,színházba járok , kirándulok.... Fiatalos az életvitelem és a mentalításom. Hasonló adottságú Úr jelentkezését várom,lehetőleg elérhetőségi lehetőséggel. A mielőbbi találkozás híve vagyok. Várom hogy rám találj,s én rád.

Diplomás fényképes társkereső férfiak

Lóránt, 50 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Lóránt vagyok, 50 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilárd - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Szilárd, 35 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Vidám, humoros, intelligens srác keresi párját. Nyitott vagyok sok mindenre, nem zárkózom el semmi elől. Szeretek menni mindenfelé bringával ,kocsival és remélem hamarosan mocival is. :) \"...ide valami elképesztő idézetet tennék be, ami annyira jellemez, hogy ihaj, de hát ilyen nincs, ennél egy csöppet összetettebb vagyok...\" :)
Ricsi, 28 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Én, Besenyő "Mindenben a pozitívat kereső, mindig mosolygós, komolynak mondott, de azért kellően bolond, örök optimista 28 éves zene és sport kedvelő " Ricsi aki vagyok :) Csak egy régebbi képet találtam magamról, sajnos híján vagyok a tükörben pózolós képeknek. Hááá\' nóóóórmális? IGEN, AZ :) Do you want the truth or something beautiful? Just close your eyes and make believe Do you want the truth or something beautiful? I am happy to deceive you Ha ismered, rossz ember nem lehetsz Ha nem, de meghallgatod, akkor se
Balázs, 28 éves
10 fotóval
Egyetemet végzett

Sziasztok! Balázs vagyok, 28 éves. Imádok utazni, világot látni, éltem már külföldön is. Sokat sportolok: squash, foci, bicikli, sí minden mennyiségben... Szabadidőmben szeretek kicsit kiszabadulni Budapestről, a barátaimmal lenni, sportolni, LÉNYEG, hogy mindig történjen valami. Hasonló beállítottságú lányt keresek. Te ilyen vagy?

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső nők

Tímea - társkereső Veszprém - 39 éves nő
Tímea, 39 éves
4 fotóval
Platina előfizető

Hosszú távra szóló kapcsolatot keresek... 38 éves, sportos alkatú lány vagyok. Sokat jelent nekem az emberségesség, a természetesség és a természet, a segítségnyújtás, az optimizmusom sok nehézségből kisegített már. Leginkább beszélgetni szeretek az élet dolgairól, együtt, közösen, közösségben tenni értelmes dolgokat. Folyamatosan teszek a kapcsolataim minőségének megőrzéséért, fontos számomra a minőségi együttlétek megélése, vagyis a kölcsönös figyelem, megértés, elfogadás. Téged kereslek, ha felelősen tudsz gondolkodni, fontos Számodra a kapcsolat minősége, és ezért teszel is, és érzed, hogy az egyik legnagyobb érték a világon a másik ember szeretete. Biztos vagyok benne, hogy megtalállak, vagy még inkább abban, hogy rám találsz:)
Bogi, 40 éves
3 fotóval
Platina előfizető

Vidáman&őszintén&sportosan&céltudatosan&vagányan
Barbi - társkereső Zürich - 32 éves nő
Barbi, 32 éves
4 fotóval
Platina előfizető

...rólam..röviden...és amiért itt vagyok.. hatodik éve Svájcban,Zürichben élek..vagyis ott töltöm az év nagy részét.. amit nem kedvelek illetve amit nem keresek: önzést,hazugságot, túlzott hiúságot, ápolatlanságot, butaságot és azokat, akik többet képzelnek magukról mint amik.. Aki pedig két épkézláb mondatot is képtelen helyesen leirni, azzal valóban nincs semmi dolgom. .... mmmm...ámbár kedvelem a kevésbé "hangos", tájékozott, okos, a "nagyvilág" irányába vágyakozó és aziránt érdeklödö emberek társaságát..akik társaságában egy dögunalmas vagy addig ismeretlen hely is érdekessé és nagyszerüvé válik.. (Azon,magukat férfinek kikiáltó férfiak, akik a 65 kilós,1,80 ???magas hölgyek után ácsingóznak üzenem hogy: idióta vagy. Az ember lánya néha hangosan és visítva felröhög a többség által támasztott elvárásokon....úgyhogy lapozz...)
Ágnes, 53 éves
7 fotóval
Platina előfizető

Pont azt az egyet keresem, aki pont engem keres........ Legyen ennyi elég elsőre.:):):) - a többit majd személyesen, ha érdekel, ha meg nem, akkor úgyis mindegy milyen vagyok.:):):)

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső férfiak

Péter, 61 éves
6 fotóval
Platina előfizető

59éves,170cm magas,68kg,átlagos alkat.Kedvelem a természetet a hosszú sétákat.kedvenc együttesem a Queen. Szeretem a történelmi regényeket , fílmvígjátékokat és a termálfűrdőket.Nyugodt természetű vagyok.
Viktor, 29 éves
7 fotóval
Platina előfizető

Szia Kedves Idegen! Kezdjük a talán leg szembetűnőbb adottságommal, vak vagyok. Idesorolhattam volna a nem épp kicsi testi méreteimet is, de hát ezt a képről bizonyára láthatod magad is. Elváltam, tehát már túl egy sikertelen kapcsolaton, és kislányomat nevelve keresek társat. Nem pótanyukát keresek és egyenlőre nem új feleséget, élettársat. Ezt fontos tisztázzuk jóelőre. Nem zárkózom el semmitől, de senkire nem tukmálom magam és magunkat, egyenlőre ismerkedni szeretnék nyitottan, őszintén. Foglalkozásomat tekintve Újpesten masszőrködöm egy parányi szalonban, és egy picike nonprofit szervezetbe próbálok elnökként életet lehellni. Nyugodtan keress rá, Lepkeháló Egyesület, mely a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját hivatott elősegíteni, egyszer, valamilyen módon, talán ha a társadalom nyitott lesz rá... Légy őszinte a vakság nagy valószínüséggel Téged is riaszt, megrémít, eltántorít, de minimum kérdéseket vet fel benned és az szinte csak egy apró pici pillanaton múlik, hogy nyitsz-e felém kétely és kérdés ide vagy oda! Szeretek olvasni, szinházba járni - moziba kevésbé, sőt... - filmeket nézni, beszélgetni, a hosszas, tartalmas dolgokat szeretem. Nyitott vagyok és érdeklődő, és talán túlságosan őszinte. Makacs mivoltomat is kiemelném. Nem vagyok egy egyszerű eset, az biztos... :) Nem ragozva túl így ismeretlenül saját magam bemutatását, ismerj meg, beszélgessünk, találkozzunk és meglátjuk mi lesz!
Thomas, 44 éves
4 fotóval
Platina előfizető

Kedves Hölgyek es Lanyok. Keresem kedves, hüseges , öszinte 27 - 40 ev körüli, 168 tol 175 cm magas, 50 - 56 kg körüli Partnerem. Csinos magyar hölgyeknel nincs szebb, es kedvesebb. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS is ha megadod a Mobilszamod.
Zoltán, 50 éves
4 fotóval
Platina előfizető

Nem akarom vesztegetni az időm! Hát keress meg! Vidám természetű, romantikus fickó vagyok, aki a régi értelemben keresi társát, akivel együtt nevelhetik gyermekeiket, unokáikat. :-) Meddig várjak még?? Nem ismertél Magadra??

Keresztény fényképes társkereső nők

Anna - társkereső Németország - 72 éves nő
Anna, 72 éves
2 fotóval
hite: római katolikus

Magamról szívesen szeretnék személyesen nyillatkozni.A magyar, német nyelven kívül,angol és román nyelvet beszélek. Többet a személyes levélben. Ha szeretnél többet megtudni rólam,írjál ---válaszolni fogok---mindenkinek. Kolozsváron születtem............(kimoderálva)
Ágnes - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ágnes, 59 éves
8 fotóval
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Nem azt akarom leírni, hogy mennyire csinos, fiatalos, humorra fogékony, igényes, nem önsajnálkozó nő vagyok, mert ezt számtalan párkereső szintén leírja. Azt tudom, hogy egy ötvenes éveit taposó nőnek az élet adta tapasztalat, csalódás és boldogság halmazból már kell lennie annyira érdekesnek,szórakoztatónak, izgalmasnak és toleránsnak, hogy felkeltse egy kapcsolatot kereső férfi érdeklődését... Tudok cica lenni és oroszlán,békeharcos és forradalmár, de semmiképp nem unalmas. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, KÉRLEK KÜLDJ LEVELEZÉSI CÍMET!
Ica - társkereső Jánoshida - 58 éves nő
Ica, 58 éves
2 fotóval
római katolikus vallású (alkalmanként)

sziaztok kedves barátságos család cetrikus keresem a hozámilő társat fogadjon el ojanak amijen vagyok legyen megértő nelegyen kikötései felketetem érdeklődéseteket irjatok minden levélre válaszolok
Zsuzsa, 52 éves
5 fotóval
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Mit lehetne írni ....... Szerintem meg kell ismerni a másikat ahhoz, hogy véleményt alkoss.Leírni sok mindent lehet, de az vajon valós?

Keresztény fényképes társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 63 éves férfi
István, 63 éves
5 fotóval
hívő római katolikus

A zord külső hatalmas szívet és még hatalmasabb lelket takar.Nem vagyok egy Adonisz és nem vagyok mai csirke illetve kakas sem vén vagyok mint az orszarvu, bölcs mint a bagoly bátor mint az oroszlán gyors mint a tigris tehát egy egész állatsereglet. Szeretek szeretni és szeretve lenni nem csak karommal hanem egész lelkemmel ölelem azt aki megérdemli. Képes vagyok rá, hogy boldoggá tegyem a szívem választottját.Nem vagyok szélhámos öszinte vagyok még akkor is ha ebből hátrányom származik.Arra kérem mindig az Istenemet, hogy segitsen ,hogy segithessek adjon erőt, hogy erőt merithessenek belőlem és adjon boldogságot, hogy boldogságot sugározhassak.Szeretem a nyarat a telet és a tavaszt, az őszt nem mert a pusztulásra emlékeztet. Keresek valakit aki nem mindennapi lény aki boldoggá tud tenni és letérdelhetek nemcsak női szépsége de emberi mivolta előtt is.
tibor - társkereső Kecskemét - 57 éves férfi
tibor, 57 éves
1 fotóval
vallása: római katolikus

Kedvenc időtöltésem,sportolás,utazás,motorozás,zenehallgatás.Egyébként bulizós típus vagyok,de vágyom a meghitt romantikus estékre is.Keresem hasonló gondolkodású, hölgyek társaságát.,Csak a személyes találkozásokban hiszek.
Imre, 45 éves
2 fotóval
hívő református

Szia kedves Hölgy. Én egy normális, pozitív gondolkodású, megbízható, családcentrikus, hűséges srác vagyok.Minden káros szenvedélytől mentesen,jó anyagi körülmények között élek. Szeretek olvasni, kirándulni, emberek között lenni. Keresem hasonló társamat egy szimpatikus megjelenésű,független, vidám, kedves, családcentrikus lány személyében. Ha jobban meg szeretnél ismerni, kérlek hívj fel vagy küld e-mailt!Puszi
József, 43 éves
8 fotóval
hite: római katolikus (nem hiszek benne)

Szia! Én egy alapjában nyugodt,vidám,megfontolt ember vagyok,aki szereti a gyerekeit,a természetet a munkáját és minden olyat ami csokis és édes...:) Komoly kapcsolatot keresek ami inkább vidám, mint komoly.A többit azzal, akinek ez számít. :)

Fiatal fényképes társkereső nők

Vera, 26 éves
1 fotóval

26 éves ápolt molett lány vagyok.a barátaim mosolygósnak,vidámnak mondanak.egyenlőre más nem jutott eszembe,üzenetben szívesen írok magamról :).szeretném megtalálni jó humorú páromat komoly kapcsolat reményében :)
Lilla, 27 éves
3 fotóval

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Korhatár 24-30.
Annamari, 24 éves
5 fotóval

Szia! Pár szó magamról,én egy kedves,mosolygós és őszinte lány vagyok.Szeretek sportolni,moziba járni,elmászkálni mindenfele,táncolni és sütit sütni is. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam,ha szeretnél megismerni írj bátran! Még nem vagyok előfizető,szóval kérlek küldj elérhetőséget.
Zsuzsi, 28 éves
9 fotóval

Vidám, jókedvű lány vagyok. 10 éve élek Budapesten, itt is dolgozom. Szeretném megtalálni az igazit :-) akivel jól érzem magam, s boldoggá tesszük egymást... Részletesen nem írnék magamról, majd privátban....

Fiatal fényképes társkereső férfiak

Gergő, 23 éves
1 fotóval

12 ève németben lakok , sulit szakmát itt végeztem el , évente 2-szer kalocsa környékén nyaralok de Balaton is benne van ;-) de amúgy járok francia Olasz lengyel std országokba is,
András, 27 éves
1 fotóval

Szia, Én egy őszinte és komoly kapcsolatot keresek. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bence, 24 éves
4 fotóval

Megbízható ès vicces fiatalember vagyok. Nèha komoly nèha komolytalan. Imàdok sportolni ès a szabadba màszkàlni.
Roland, 25 éves
4 fotóval

Dunaújvárosi Főiskolán végzett Mérnök Informatikus vagyok, jelenleg a Testnevelési Egyetem berkein belül dolgozom, mint rendszergizda. Szabadidőmben olvasok, futok, basszusgitározok, focizok....neeem, nem mind egyszerre :) Szeretem a jó, minőségi, izgalmas sorozatokat és a rengeteg mondanivalót, elgondolkodtató, filozofálásra és kibeszélésre kényszerítő filmeket.

30-as fényképes társkereső nők

Réka, 35 éves
3 fotóval

" Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban. A férfi, aki vonz engem, lehet magas vagy alacsony, szőke vagy barna, jóképű vagy kevésbé jóképű. A vonzó külső egymagában nem feltétlenül van hatással rám. Ha egy férfi rendelkezik azzal a meghatározhatatlan tulajdonsággal, amelyet nem tudok másként hívni, mint "melegség" vagy "vonzerő", akkor jól fogom érezni magam mellette." (Audrey Hepburn)
Sári, 36 éves
8 fotóval

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Mónika - társkereső Törökbecse - 32 éves nő
Mónika, 32 éves
17 fotóval

Mónika vagyok, 32eves.Szeretnem megtalalni az igazit az elet tarsamat.Ha te is ugy gondolod irjal nekem szivesen megismerkedhetunk.
Eszter, 31 éves
4 fotóval

Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet. "John Lennon" Nem biztos, hogy az egész életemet ez a pár sor jellemzi, azonban nagyon fontosnak tartom azt az életben, néha-néha visszanézni, és nem csak a mit látni, hanem a hogyant is. Ha ezekkel nem rémisztettelek akkor pár mondat magamról: 30 éves jogászlány vagyok, sok ambícióval és kíváncsisággal a világ felé. Szeretek sportolni, koncertekre, kiállításokra járni és utazgatni. Szeretem az állatokat - munkahelyemet is megosztom egy 11 éves labradorral -, bár nagy részükre alllergiás vagyok. Ha felkeltetettem az érdeklődésedet, bátran írj!

30-as fényképes társkereső férfiak

Krisztián, 35 éves
7 fotóval

Sziasztok Krisztián vagyok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása hogy önmagad légy egy olyan világban amelyik probál olyanná tenni mint mindenki más. Ne változz azért hogy az emberek kedveljenek. Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják valódi énedet. Budapesten lakom 180 magas sportos testalkat, barna haj, barna szem. Szeretek mozogni sportolni,muszáj egy kis mozgás mert akkor csak befásul az ember, kikapcsolni magamat bármiféle dologgal csak élvezzem. Őszinte vagyok ami tudom hogy az életben nem mindig előnyös, de ezt elvárom mástól is szavakkal és érzelmekkel egyaránt. Keresem a hozzám illő lányt aki a másik felem tudna lenni.
Miki, 39 éves
6 fotóval

Szia! Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Életvidám, pozitív, normális nyugodt srác vagyok, aki élvezi az életét és boldog. Nem azért kereslek hogy legyen valaki melletem mert különben egyedül érzem magam és depressziós vagyok. Azért kereslek, hogy végre teljes legyen az életem, hogy érezzem a szerelmet, azt a belső boldogságot, ami más nem hozhat el, csak te. Szeretem az életet, mert az élet igenis szép. Megosztva azzal akit feltételnül szeretsz pedig tökéletes. Imádom érezni az élet "pici" gyönyöreit, egy madár csicsergését; egy idegen által viszonzott mosolyt; a tenger csendjét és nyugalmát amikor a mélyben merülök; a mellettem táncoló párok pezsgését; a naplementét; a reggeli napot; bizalmat a másik szemében; egy csokis epret számban; egy jó humort egy asztalnál a barátokkal. De ugyanúgy élvezem a pillanatot, ami kiszakít a mindennapokból, felráz és emlékeztet, hogy minden máshogy is lehet. Amikor cápák között úszom védelem nélkül, vagy kiugrom egy repülőből meg akkor is, ha tériszonyom van, vagy amikor egy éjszakai merülés közben hirtelen elromlik a lámpám és ott vagyok a nagy sötétség közepében. De mégis, a legjobban azt a pillanatot keresem, amikor az a szempár mosolyog vissza melegen, ami a legfontosabb az életben. "La vita è bella" Ezt hiszem és vallom. Gyere és csatlakozz, ha van kedved. Pusza, Mik
Kristóf - társkereső Szigetszentmiklós - 36 éves férfi
Kristóf, 36 éves
1 fotóval

Iszákos medvének nehéz nyakkendőt kötni mert? a.) A medve nem is iszik. b.) Nem árulnak nyakkendőt az erdőben. c.) Minek egy részeg medvének nyakkendő? Ne vonj le messzemenő következtetéseket a tesztből, nem iszákos medveszakértőt keresek és tudok nyakkendőt kötni! :) Ha írnál akkor mellékelj emailcímet is, ha nincs épp "gyereknap" a randivonalon, köszönöm! :)
Tamás - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Tamás, 35 éves
23 fotóval

Szia kedves látogató. Egy őszinte, kedves, vidám, megbízható, hűséges, ugyanakkor nehezen oldódó, kicsit gátlásos, néha makacs és önfejű embernek tartom magam. Nem vagyok tökéletes, olyan párt keresek aki el tud fogadni olyannak amilyen vagyok. Pénztárcavadászok, plázacicák kíméljenek köszi.

Középkorú fényképes társkereső nők

Csilla, 41 éves
17 fotóval

Nagyon szeretem a sportot még pedig a focit, kézilabdát, tenisz labda játékok stb. Egyébként még megyei kispályás foci bajnokságban játszom. Egyébként egyszerűen élek, ismerj meg! Lehet hogy te is vágysz valamire, illetve valakire! Az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon...
Ildikó, 41 éves
6 fotóval

39 éves, elvált, nagyon házias, vidám természetű, két gyermekes családanya vagyok (14 éves a fiam, 10 éves a lányom). Sokat dolgozom, de a gyerkőceimre mindig sok időt fordítok. Szeretem a \"nyüzsgést\", kissé hiperaktív alkat vagyok. Egy olyan megbízható, korban hozzám illő, hűséges társat keresek, aki a \"szürke\" hétköznapokon is igazi társ tud maradni. Szeretek beszélgetni, és szeretem mások véleményét meghallgatni. Sok olyan tulajdonsággal rendelkezem, amelyek fontosak ahhoz, hogy egy kapcsolatot hosszú távon fent lehessen tartani, de ehhez persze a másik fél részéről is szükségeltetik némi késztetés :).
Kriszti, 48 éves
1 fotóval

Vidám termesztűnek tartom magam, szeretek olvasni, moziba színházba járni. Kedvelem a táncot, mindenek előtt a társastáncokat, igyekszem rendszeresen úszni, és ha csak tehetem kerékpározom.
Tűnde, 40 éves
1 fotóval

Szia keresek a meg értö szererni tudo tàrsam! Hosszu tàvra Ha fel kelteném az érdeklödésedet kérlek irj.Kérlek irj email cimet Kösz

Középkorú fényképes társkereső férfiak

Szabolcs - társkereső Sárvár - 41 éves férfi
Szabolcs, 41 éves
3 fotóval

Szia várlak hogy feldobd az életem??vállalkozó vagyok sok szabadidövel rendezett egzisztenciával fiatalos felfogással.határozott férfias mentálitással????
Viktor - társkereső Kaposvár - 46 éves férfi
Viktor, 46 éves
5 fotóval

Szintén a természetesség,a többi idővel adja magát.
Laci - társkereső Orosháza - 41 éves férfi
Laci, 41 éves
2 fotóval

Szia! Laci vagyok, most nem volt időm bővebben írni magamról. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha meg akarsz ismerni.
Zoltán, 41 éves
1 fotóval

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam!Minden a személyes találkozáson derül ki!

50 feletti fényképes társkereső nők

Magdi - társkereső Sopron - 70 éves nő
Magdi, 70 éves
1 fotóval

szeretem a természetett, a romantikát,a jó kis beszélgetéseket, a vidámságot és ehhez keresek társat mert ez egyedül nem jó!
Edit - társkereső Budapest - 65 éves nő
Edit, 65 éves
1 fotóval

Edit vagyok, 63 éves, lakhelyem Budapest.(Buda) Hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy megpróbálom a társkeresésnek ezt a formáját, bár kicsit szkeptikus vagyok. Az egyedüllétnél viszont sokkal jobb egy olyan társhoz kapcsolódva élni, akinek szintén sokat számít a szeretet, egymás segítése és így együtt az Élet boldogabbá válhat. Ezért próbálom meg, hátha sikerül, de nem mindenáron, viszont tudom, hogy aki keres, csak az talál! "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan" Antoine de Saint Exupery "Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a másik énekét is szépnek." Babits M.i
Edit - társkereső Győr - 51 éves nő
Edit, 51 éves
1 fotóval

Energikus, tervező és harmonikus emberként a zaklatott hétköznapokból is békés "karácsonyt" varázsolok. Ki ne vágyna őszinte hosszas beszélgetésekre akár egy szomorkásabb őszi estén, vagy hangos kacajtól telített hócsatázós télben. Persze hogy csalódtam én is, na és!?! Nem volt na és.. egyáltalán nem volt mindegy. De ez élet pont úgy van jól ahogy van. Nincsenek hétköznapi allűrök, és nincsenek parfümjeim. Mégis az illatokat nagyon szeretem.
Kati, 56 éves
6 fotóval

....na igen, feladom. ..képtelen vagyok ilyesmit írni, csak kozhelyeket tudnék ..külső megfog - belső megtart , szeretni és szeretve lenni még erre a kis időre. ..blabla :-) Az ezüst érmet idén júniusban nyertem egy röplabda versenyen. Sajnos azóta nem játszom mert lesérultem. Nagy szenvedélyem volt. Most valami más nagy szenvedélyt keresek

50 feletti fényképes társkereső férfiak

Miklós - társkereső Keszthely - 51 éves férfi
Miklós, 51 éves
2 fotóval

Szia! Köszönöm, hogy beugrottál hozzám! Ausztriában dolgozom a vendéglátásban de Keszthelyen élek. Elvált apuka vagyok, akinek a lányai nagyon sokat jelentenek. Az ő hozzájuk való ragaszkodásom meg is határozza az életemet. Szeretek sportolni, csavarogni, embereket - tájakat megismerni, ... lehetne még sorolni.
István, 61 éves
3 fotóval

Tolmács-fordító és újságíró vagyok, szeretem a természetet, meg az embereket, és igyekszem minden dolgot a pozitív oldala felől látni. Mottó: Ültess cédrust, hogy elszívja az éltető nedveket a környezetében lévő gyomnövényektől és tüskebokroktól . Én nem azzal foglalkozom, hogy a szél után fussak és elraktározzam, mert ha mozdulatlanságra kényszerítem, nem szél többé.
Ferenc - társkereső Szőlősgyörök - 71 éves férfi
Ferenc, 71 éves
18 fotóval

Erdélyből származom Brasobol és Nemet Állampolgár vagyok,2010-ben költöztem végleg Magyarországba.Keresek egy intelligens és csinos barátnőt rendezett körülményekben élőt.Szőlősgyörökben lakom egy mesebeli szép Kerteshazban, Rendezett körülményekben élek.Csak Fényképes érdeklődőknek válaszolok,mivel én is láthato vagyok.
Sándor, 58 éves
4 fotóval

Egyedül élek,hiányzik egy társ az életemből.Együt könnyebb. Gyere ismerj meg.Nem vagyok előfizető e-mil re és sms-re válaszolok.

Elit fényképes társkereső nők

Dóri, 34 éves
2 fotóval
Középvezető

Szabadidőmben szeretek olvasni, sportolni, kirándulni, utazni, filmeket nézni. Szeretek főzni, vendégül látni a barátaimat. Értékelem a kedvességet, jó humort, őszinteséget.
Tünde - társkereső Budapest - 40 éves nő
Tünde, 40 éves
3 fotóval
Középvezető

Érezzük jó magunkat, mindenféle kötelezettség nélkül, aztán majd megájuk. 40 alatti fiatalemberek jelentkezését várom :-)
Kati - társkereső Budapest - 57 éves nő
Kati, 57 éves
1 fotóval
Középvezető

Jó kedélyű, élet igenlő nő vagyok. Miután felnőttek a gyerekeim, keresek egy végleges társat, akivel kellemesen el lehet tölteni a szabadidőt. Aki érzelmi támaszt ad a mindennapokhoz.Amennyiben szeretnéd felvenni Velem a kapcsolat itt megteheted: *moderálva* Várom jelentkezésedet.
Marcsi - társkereső Salgótarján - 56 éves nő
Marcsi, 56 éves
1 fotóval
Középvezető

Üdv Mindenkinek! Keresem azt a sportos, kirándulni szerető férfit, aki tengerpartra, akár a Balatonra készül, de nincs még hozzá partnere. :)

Elit fényképes társkereső férfiak

Balázs, 59 éves
2 fotóval
Középvezető

Foci edző vagyok,a DVSC-nél dolgozm,Debrecenben lakom albérletben.
Robert - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Robert, 51 éves
2 fotóval
Felsővezető

Egyed?l?ll? fels?vezet? vagyok. Mindent szeretek.ami j? az ?letben. Keresem fiatal,csinos t?rsam,?hi?nyzik m?g az ?letemb?l Csak mail-ra tudok válaszolni.
Zoli, 41 éves
3 fotóval
Felsővezető

Szia! Sok szép dolgot lehetne most ide összeollózni, de egy dolog nagyon fontos, légy Te is olyan mint én: mindent higgadt, kulturált hangnemben kell megbeszélni és úgy kialakítani a konszenzust, hogy mind a két fél engedjen, többet-kevesebbet. Ilyen módon szinte mindent el lehet intézni az életben és ennek köszönhetően én nagyon boldog emberként élek. És Te? Ha véletlen nem találok Rád, írj nyugodtan!
Laci, 37 éves
4 fotóval
Középvezető

37 eves immar Floridaban elo es dolgozo diplomas, vezeto allasu, romantikus masok altal is helyesnek tartott pasi keresi magyar parjat! Szeretek setalni a tengerparton, olvasni, nagyokat kirandulni, moziba, szinhazba jarni. Piheneskeppen gyakran ulok ki az ocean partjara nezni a hullamokat es hallgatni a tenger morajlasat! Munka utan szeretek addig ismeretlen helyeket felfedezni, vagy beulni egy jo helyre baratokkal, kollegakkal egy nagy beszelgetesre! Kedvenc idotolteseim koze tartozik a snorkeling es az autovezetes...

Most online fényképes párkereső nők

Melinda - társkereső Sárvár - 54 éves nő
Melinda, 54 éves
fotóval
7 perce lépett be

Melinda vagyok, őszinte toleráns és vidám természetű. Szeretek kirándulni, sportolni, jógázni, zenét hallgatni és táncolni. Keresem hozzám illő társam.,
Kata - társkereső Debrecen - 55 éves nő
Kata, 55 éves
fotóval
24 perce lépett be

Életvidám, jó megjelenésű, pozitiv ember vagyok. Szeretek horgászni, teniszezni, lovagolni és utazni.
Oliv - társkereső San Francisco Bay Area - 44 éves nő
Oliv, 44 éves
fotóval
27 perce lépett be

Tarsat keresek itt a SF Bay area-ban, de legalabb az USA-ban, mivel haza mar csak latogatni jarok. Mozi, wine tasting, cooking, chilling....etc. Olyan tarsat keresek, akinek fontos a magyar mentalitas, a temperamentum. A munkamat nagyon szeretem, de nem az eletem, sikereket el tudok konyvelni, de igazibol a csalad a fontos. Partnert keresek, akivel jol lehet beszelgetni, aki tudja honnan jovunk, merre tartunk. Ferfit a haznal. En napkozben donteseket hozok, szervezek, organizalok, a nap vegen ezeket nem akarom csinalni. Baratkozzunk, uljunk egy hajoban, fogadjunk el egymast olyannak amilyen, persze alkalmazkodni kell ....a tobbit meglatjuk.
Monesz - társkereső Szolnok - 30 éves nő
Monesz, 30 éves
fotóval
30 perce lépett be

Lètelemem: Mosolygàs, Humor, Vidàmsàg, Pörgès, " valamivelmuszàjfoglalkoznom" èrzès.....na meg persze O2 :) Nem tartozom a magamutogató pozőrök körébe. Írj bàtran :)

Most online fényképes párkereső férfiak

Tibi - társkereső Amerikai Egyesült Államok - 36 éves férfi
Tibi, 36 éves
fotóval
11 perce lépett be

Szia Texasban elo magyar ferfi vagyok. Torolnem magam errol az oldalrol, ebben keresem a segitseged :-)
Misi - társkereső West New York,Nj - 38 éves férfi
Misi, 38 éves
fotóval
14 perce lépett be

Szia Roviden magamrol: Oszinte, erett , inteligens,egeszseges eletmodott kedvelo ficko vagyok-csak jokat igy elsore !)-hasonlo igenyes not keresek belso ertekekkel. Nem biztos hogy Amerikaban fogom leelni az eletem, ugyhogy nyugodtan irj es en is irni fogok ha azt erzem.
Gábor - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Gábor, 32 éves
fotóval
15 perce lépett be

Egy pár sort azért írnék magamról, hisz nekem is többet jelentenek a bemutatkozók mint önmagukban a képek. Először is leszögezném, hogy csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresek mint ahogy ezt tettem eddigi életemben is. Szóval röviden, család centrikus, barát központú, pozitív gondolkodású, mindenben kitartó, hűséges típus vagyok. Fontosak számomra a hagyományos értékrendek és ezeket követve is élem az életem. Az életet vidáman, inkább érett humorral szeretem de persze megvan a komoly oldalam is. Előnyben részesítem a szűk baráti kört a nagy haveri társaságnál és inkább egy kerti sütögetés választok mint egy bulis estét, de persze néha az sem árt. Imádom a Balatont, a zenét, a jó bort (pár pohárral), az állatokat, a kirándulást, a sportokat, az éjszakai városi vezetést. Amire a legjobban vágyom, hogy újra imádhassam a páromat! Bejárhassam vele a Földet vagy otthon összebújva kizárhassuk a Világot. Rengeteg mindent írhatnék még de a többit inkább személyesen mondanám el, mert az életrajzi könyvem nem sok embert érdekelne. Mosolygós, szép napot hölgyeim!
István - társkereső Piliscsaba - 35 éves férfi
István, 35 éves
fotóval
16 perce lépett be

. két dologban már biztosan hasonlítunk, Te és én.. azon kívül, hogy társat keresünk, minél frappánsabb bemutatkozó szövegen töprengünk..., állatbarát hölgy..személyèben.nem dohányzó társam keresem,a mindennapokra.... ...remélem nem sok egyszerre...István
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • Zsolt (40), Budapest
  Sosem tudhatod
  Kulturálisan is, erotikusan is nyitott és aktív embernek tartom magam. Nagyon sok minden érdekel, de nem kapkodok, tudok válogatni, már nem akarok mindent megenni ami csak a torkomon lefér és annak ellenére, hogy kicsit kalandor típus vagyok, újra és újra belecsúszom dolgokba, nagyon meg tudom becsülni, ha valakivel szót tudok érteni. Nem egyéjszakás kalandokra vágyom, hanem olyan valakire, akivel minden tekintetben izgatjuk egymást és el is fogadjuk. Nem hiszem, hogy két alkalom után elkötelezem magam, de többet keresek, mint szexpartnert. Ettől függetlenül fontos számomra az erotika. Ha ez számít magyar viszonylatban kifejezetten jómódú vagyok, mindennap olvasok és hallgatok zenét, tanultam és tanítok egyetemen, megnéztem már a fél világot és nem hagynám ki a másik felét és igazából nem is ilyen nagy az arcom, csak valahogy el kell adni magam...
 • Géza (58), Ajka
  megtalálni
  Nem könnyű pár szóban leírni mit is szeretnék.Keresem a megfelelő partnerem aki legyen középkorú,vékony testalkatú .Számomra fontos a testi kapcsolat.
 • Katalin (65), Győr
  Kölcsönös megértés!
  Fiatalos,pörgős,skorpió jegyű 65 éves hölgy vagyok.Őszinte, nyitott, vidám ember társaságát keresem.Csak komoly kapcsolatra vágyom, kalandorok kíméljenek.Nyugdíjas vagyok, de ez csak papíron igaz, mivel teljes aktivitással dolgozom.Megfelelő egzisztenciát teremtettem magamnak, s ez az elvárásaim közé tartozik a másik fél részéről is.Szeretek utazni, kirándulni, s mindent ami a mindennapokat bearanyozza.Szeretek főzni, imádom a környezetemet csinosítani, imádom a virágokat, szinház és kultúra kedvelő vagyok.Két gyermekem van. A fiam 43 éves,a lányom idén tölti be a 36-ot.Mindkettő saját lábán álló független család, nem velem laknak.Tartós kapcsolatot szeretnék, otthont szerető, családcentrikus vagyok.
 • Zsombi (56), Gyomaendrőd
  öszinteségen, érzelmen alapuló tartos,, kapcsolatot keresek
  szeretetet adni-és kapni tudo vagyok,,gyermekeid után legyek én a első
 • Judit (43), Nyíregyháza
  Aki ismeri az embereket, az okos. Aki ismeri önmagát, felvilágos
  Imádok táncolni, mert feloldódom benne. Tánc közben valódi önmagam lehetek... Olyan NŐ, akit nem érdekelnek a szabályok, akivel nem könnyű, de megéri lépést tartani. Humanista, anarchista, őszinte nő vagyok. Szeretem az embereket, gyűlölöm ha szabályokat akarnak rám kényszeríteni. A közös megegyezésben hiszek. Gondolkodásom liberális. Fontos számomra a szabadság érzése. Nem elégszem meg azzal, hogy a párom csak egy tárgynak tekintsen! Tudj és merj SZERETNI! Én tudom ki vagyok, és mennyit érek. Te legyél kíváncsi Ne akarj magadhoz láncolni, de idővel bilincset tehetsz rám. Szeress táncolni és szeress ÉLNI. Mert én nem egyszerűen vidám akarok lenni a párommal, hanem BOLDOG
Többet mond ezer szónál...
Nem mindenki szeret fantomképekkel beszélgetni – ha te is szívesebben levelezel olyanokkal, akik szeretik látni a másikat, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, akkor a Randivonalon a helyed! Nálunk ugyanis többszázezer kényképes társkereső várja, hogy megismerhessen!

A Randivonalon a tagok 80 százaléka keres párt fényképes adatlappal! Ne várj tovább, regisztrálj te is, és ismerkedj kedvedre! A magukról fényképet feltöltő társkeresők százszor több levelet kapnak a Randivonalon, mint azok, akik fotó nélküli profillal regisztráltak. Ne késlekedj, tölts fel te is képet magadról és találd meg a társad még ma!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.