Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkereső

32 370 fényképes társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ajánlott legalább 3 jó fotót feltölteni magadról, így sokkal többen érdeklődnek majd utánad, és tízszer akkora eséllyel kapsz választ. Egyes fotóidat titkosíthatod, így csak azok fogják látni, akiknek levélben csatolod. A Randivonal ügyfélszolgálata minden fényképet ellenőriz megjelenés előtt, így nyugodtan böngészhetsz annak tudatában, hogy sértő vagy ízléstelen fotókkal itt nem fogsz találkozni.

Néhány fényképes társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fényképes társkereső nők

Marcsi - társkereső Békéscsaba - 47 éves nő
Marcsi, 47 éves
10 fotóval
18 órája tag

Néhány szóban nehéz lenne leírni milyen is vagyok valójában...
Lívia - társkereső Veszprém - 56 éves nő
Lívia, 56 éves
2 fotóval
19 órája tag

Mindenem meg van, csak Te hiányzol. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Kati, 48 éves
2 fotóval
19 órája tag

Nem a herceget keresem, csak egy hétköznapi EMBERT normális értékekkel. Elvált, a gyermekeit lassan felnevelő nő vagyok, rendezett életet élünk, nyugalomban. Ebben hiányzik egy BARÁT, TÁRS egy személyben.
Judit, 37 éves
5 fotóval
19 órája tag

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)

Legújabb fényképes társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Zoltán, 40 éves
1 fotóval
17 órája tag

Talán a leendőm, leendő gyermeke(i)m anyját fogom itt megtalálni... De addig is, ismerkednék, beszélgetnék...
Dávid, 30 éves
1 fotóval
18 órája tag

Sziasztok! Keresem azt a leányzót, aki komoly kapcsolatra vágyik, és szívesen élne a Biblia elvei szerint. Hazugság, gonoszság és probléma mentesen :)
István, 47 éves
4 fotóval
18 órája tag

Tisztelt Bíróság! A felhasználó nem kíván az adatlapjához hozzászólni, hacsak nem annyit, hogy egy lesz, aki majd mindent visz
István, 37 éves
1 fotóval
18 órája tag

Mit is írhatnék röviden magamról ? Ha a van akinek szimpatikus vagyok és érdeklem, megkérdezi. :)

Online fényképes társkereső nők

Zsuzsa, 44 éves
3 fotóval
1 perce lépett be

Sokszor nekifutottam már ennek az ablaknak. A "semmi" nem mond semmit, "valami"-ből meg annyi minden van. És kicsit sután is mozgok ezen a fórumon, mint gondolom, mindenki a dolog életszerűtlensége miatt. Nem könnyű ezzel, ügyesen bánni, oda tenni a dolgokat, ahol valójában vannak. De itt, vagy máshol...keresem... Vagy inkább, úgy szeretném, ha rám találna! Szeretném érezni, hogy összetartozunk, hogy megnyugtat a tekintete, hogy biztonságban érezem magam a karjaiban, s hogy vágyik az ölelésemre, amiben nem csak szenvedélyt, hanem otthont is talál. Hogy elmondhatom és ő is elmeséli, vagy el sem meséli, mégis érzem, tudom, értem. Hogy könnyedén egymásba tudnak fonódni a bennünk lévő dolgok: a múltunk, jelenünk, a gondolataink, vágyaink, céljaink, az irány, amerre tartunk, amerre nézünk, az értékek, amiket őrzünk. Mi magunk.
Ildikó, 42 éves
5 fotóval
2 perce lépett be

Milyen FÉRFIT szeretnék? Legyél 38-50 év közötti, az enyémhez hasonló végzettséged legyen, és legyél kedves és határozott, intelligens :). A többit majd meglátjuk! :)
Liv, 36 éves
4 fotóval
2 perce lépett be

Reálisan optimista, kiegyensúlyozott, apró dolgoknak is örülni tudó "kutyabarát" vagyok. A könyvek és az olvasás napi szinten vannak jelen az életemben, de legalább annyira szeretem a természetjárást, túrázást.Érdekelnek idegen kultúrák, emberek, ezért szívesen utazom. Hiszem, hogy valaki valóban és kifejezetten engem szeretne megismerni. Tudnunk kell egymás szemébe nézni, egymást megérinteni. Természetesen fontos a közös érdeklődés, a közös pontok, ezért adj egy emailes elérhetőséget, hogy tudjak válaszolni és meglátjuk mi lesz belőle.
Éva, 53 éves
5 fotóval
2 perce lépett be

Komoly kapcsolatra keresem társamat! Budapesten keresgélek.

Online fényképes társkereső férfiak

Viktor, 40 éves
3 fotóval
1 perce lépett be

Szabad időmben kirándulni szoktam itt siófok környékén. Megbízható és hűséges típus vagyok, és a partneremtől is ezt várom. Szeretem a vidéki életet a Balatont az állatokat a kutyákat. Szeretek sportolni tanulni és szórakozni. Nagyon tudok szeretni és kényeztetni. Diplomás informatikus mérnök vagyok, sokat dolgozom de annál jobban tudok szeretni.
Zsolt, 42 éves
3 fotóval
2 perce lépett be

Zsolt vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András - társkereső Újtikos - 53 éves férfi
András, 53 éves
3 fotóval
2 perce lépett be

Ki szeret s párra nem találhat.oly hontalan......
Gábor, 29 éves
9 fotóval
2 perce lépett be

Szigetszentmiklóson élek. Nyitott, vidám fiúnak tartom magam. Szabadidőmben szeretek sétálni,beszélgetni a barátaimmal, filmet nézni. Őszinte, hüséges és megbizható tipus vagyok.

Diplomás fényképes társkereső nők

Judit, 41 éves
3 fotóval
Egyetemet végzett

Kedves, őszinte embernek tartom magam. A többi élőben kiderül:) Nem vagyok előfizető
Zsuzsi, 38 éves
12 fotóval
Egyetemi diplomás (HR)

Életvidám, megbízható, nagyon jó érzésű, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Ez nagyon méltatlan. Az ilyen levélírók kérem messze kerüljenek el, továbbá a napszemüveges profilképek, mert a szem a lèlek tükre.
Anna - társkereső Pécel - 31 éves nő
Anna, 31 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Szeretnék végre társra lelni, aki életem végéig elkísér.
Katalin - társkereső Budapest - 50 éves nő
Katalin, 50 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Klasszikus értékeket, természetet és sportot kedvelő, alapvetően vidám, energikus személy vagyok. Hasonló beállítottságú, diplomás társat keresek, aki szeret kirándulni, utazni, koncertre járni.

Diplomás fényképes társkereső férfiak

Sanyi - társkereső Debrecen - 56 éves férfi
Sanyi, 56 éves
3 fotóval
Főiskolát végzett

Vidám természetű, de komoly gondolkodású,sportot, kirándulást kedvelő, házias vagyok. A személyes szimpátia mindent eldönt.
Szabolcs, 45 éves
1 fotóval
Egyetemi diplomás (Corvinus)

Szia! Gondoltam kipróbálom az ismerkedés ezen változatát. Hátha felbukkan a mosolygós igazi. S milyen az igazi? Azt úgyis érezni, leírni elég nehéz. Egy két beszélgetés alatt sokminden kiderül. Utána meg úgyis a két emberen múlik meddig tud vagy szeretne eljutni. Én családig szeretnék mindenképp.
Zsolti, 27 éves
2 fotóval
Egyetemi diplomás (jogász)

Egy jó beszélgetésre mindig nyitott, humoros, intelligens srác vagyok, aki szívesen ismerkedne csinos, okos, jó megjelenésű hölgyekkel.
attila, 62 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Középkorú egyedülálló értelmiségi férfi vagyok.Gyermekem már felnőtt és külön él.A másik féltől azt \"várom\" elsősorban,legyen hívő magyar vagy német ,NŐ.

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső nők

Kata, 43 éves
5 fotóval
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Évi, 58 éves
12 fotóval
Platina előfizető

Téged kereslek, ha hozzám hasonlóan romantikus vagy, megértő, a társaddal mindig őszinte. Akivel az életet jóban, rosszban egyformán megosztani vágysz, mert nem jó egyedül, mert szeretni jó! Várlak, ha Te vagy aki újra felmelegíted a szívem, és boldogságot hozol életembe. Ha romantikus érzületű ember vagy, optimista beállítottsággal. Szereted a természetet, a jó könyvet és filmeket, és idővel bevezethetlek barátaim körébe, kikkel igyekszem rendszeresen tartani a kapcsolatot. Te is szeretsz táncolni, és elnézed botlásaimat. Várlak, ha Te is egy szerető szívre vágysz.
Rea - társkereső Budapest - 41 éves nő
Rea, 41 éves
8 fotóval
Platina előfizető

"Szeretni nem jelenti azt, hogy egyformán gondolkozunk, sem azt, hogy jobban szeretlek magamnál. Az a kérdés, hogy tisztelsz-e olyannak, amilyen vagyok." Keresem az Igazi társam, Akivel kiegészítjük egymást, Akivel együtt nevethetek, szórakozhatok és a bánatot megfelezhetem.Szeretem nagyon a természetet, kirándulást, biciklizést, utazást.....Csak humorral, értelmi-érzelmi intelligenciával és hajjal rendelkező férfiak jelentkezését várom! És mindezek mellett jelentsen számodra az valamit, hogy társ mindenben, őszinteség, becsület, hűség...
Hajnalka, 26 éves
6 fotóval
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső férfiak

Henrik, 30 éves
2 fotóval
Platina előfizető

Egyszerű gyerek vagyok és nem több amire vágyom...
Dávid - társkereső Miami i florida - 62 éves férfi
Dávid, 62 éves
4 fotóval
Platina előfizető

elvalt vagyok sajnos az en hibambol kifolyolag. nagyon kemeny lecke volt .soha tobbet nem leszek hulye. ha sikerul meg egyszer szerelmet talalni azt meg fogom es soha tobbet nem adok okot a szerelmemnek hogy szomoru vagy boldogtalan legyen. ki mondta hogy a hulyeseg ellen nincs orvossag? de van en talaltam.keresek egy sovany holgyet 0 tol 35 evesig.hiaba elek a legszebb helyen joletben ha nincs kivel megosztani azt a sok jot az csak szomoru. az ember tarsas leny es nekem a legnagyobb oromot az adja ha a kevesem orul es boldog. egy szep naplemente a tengeren egy alomhajo ut ket jatszadozo kismacska egy viragos mezo stb. ......hogy lehet ezeknek egyedul orulni?? ha te is egy romantikus bolond vagy de vitriolos humorral itt a helyed vagy nekem ott csak az eggyutlet fontos.....En meg hiszek a tundermesekbe.....
Rob, 56 éves
1 fotóval
Platina előfizető

Elvált, független, egzisztenciával rendelkező férfi partnert keres. Mivel itt minden Kedves Hölgy intelligens, független, toleráns, jó egzisztenciával rendelkező, céltudatos, potens, művelt, káros szenvedélyektől mentes, humoros, becsületes, két lábon a földön járó de romantikus, fiatalos, sportos pasit keres....fel van adva a lecke! Hajrá......Haha
Tomi, 38 éves
4 fotóval
Platina előfizető

Kedves lanyok, Fuggetlen ferfi vagyok aki kapcsolatot keres futo kalandok mar nem eleg jok szamomra. Az elmult evekben chef- kent dolgoztam, szoval van eselye hogy en csinalom a vacsorat. Szeretek utazni kulfoldre, de az idei nyar a Balaton megismeresen lesz.

Keresztény fényképes társkereső nők

Dorka, 36 éves
3 fotóval
hite: római katolikus

Nagyon pozitív,kicsit habagàjszos, kultúràlt ,egy alternatív cicababa.Csinos vagyok de nem zavar ha koszos lesz a làbam nyàron.Szeretem a fröccsöt és a vicces pasikat.
Edi, 43 éves
2 fotóval
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Egyszerű Nő vagyok...Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva. Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy Nő, aki Él, Remél, olykor Fél, de még mindig Hisz és Álmodik!!!
Tünde - társkereső Pertisau - 48 éves nő
Tünde, 48 éves
8 fotóval
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Könnyen teremtek kapcsolatot másokkal, barátságos vagyok.Megbízható embernek ismerem magam. Talán néha túl komoly vagyok, de szeretem a könnyed , laza viccelődést is. Nekem nagyon fontos a párkapcsolatban a megbízhatóság, a vonzalom, a szeretet, a kölcsönös alkalmazkodás és bizalom. A hétköznapokban elengedhetetlen a humor a jókedv, és az önfeledt együttlét.
Virág, 17 éves
3 fotóval
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Virág vagyok, szeretek énekelni, gitározom és zongorázom, gimibe járok, most megyek tizenegyedikbe.

Keresztény fényképes társkereső férfiak

Zoli, 45 éves
3 fotóval
hívő római katolikus (alkalmanként)

Az élet mindig tartogat meglepetéseket, váratlan fordulatokat. Engedd hogy én legyek a meglepetés!
Ambrus - társkereső Hajdúszoboszló - 60 éves férfi
Ambrus, 60 éves
3 fotóval
református vallású (a magam módján gyakorlom)

Szeretem a természetet, a vadászatot, a gyalogtúrát és a wellness hétvégéket. Európát és Észak-Afrikát bejártam, de mindig visszahúz a szívem, mert a Kárpát-medencében élnek a legszebb hölgyek. A Föld történetében egy másodperc az életünk és a világ szépségeit meg kell nézni.
Balázs - társkereső Esztergom - 51 éves férfi
Balázs, 51 éves
2 fotóval
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Ismerj meg! Írj Bátran! Szeretek Biciklizni,Horgászni,Vezetni,Utazni.
Tibor - társkereső Románia - 59 éves férfi
Tibor, 59 éves
1 fotóval
római katolikus vallású

Csaladcentrikus, szeretetet adni es kapni szereto, szeretek mindent ami szep es jo, zene,kirandulas.Ha felkeltettem erdeklodesed a tobbit eggyutt meg beszeljuk.

Fiatal fényképes társkereső nők

Lilla, 29 éves
1 fotóval

Ausztriába élek Salzburgtol nem messze. Szeretnék ismerkedni. Kérdezd bátran.
Zsanett - társkereső Táborfalva - 18 éves nő
Zsanett, 18 éves
9 fotóval

Szia, *moderálva* Zsanett vagyok,mivel nem vagyok vip tag igy ha szeretnétek beszélgetni és meg ismerni akkor *moderálva* :)
Zsófia, 16 éves
2 fotóval

Szia, Zsófia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj emailt... email: *moderálva* ; ).
Tamara, 24 éves
5 fotóval

fiatal, vicces lány keres jó kiállású , humoros , kedves fiút. Szeretem a zenét, a táncot, szeretek olvasni és futni. Ezen kívül nagyon szeretek még színházba járni.

Fiatal fényképes társkereső férfiak

András, 25 éves
2 fotóval

Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ben, 26 éves
8 fotóval

Halihó! Bárhogy is tévedtél ide, most hozzájuthatsz egy csepphez abból a tengerből ami vagyok, aztán furcsamód ez és valószínűleg a fotóim alapján fogod megítélni, hogy írsz e/válaszolsz e, úgyhogy vágjunk is bele: Nem vagyok más, mint őszinte, hűséges, kalandvágyó, bringás, mérnök, kíváncsi, pontos, megértő, megbízható. Hogy mit csinálok? Bringázok, makettezek, tervezek, rajzolok, olvasok, barkácsolok, kirándulok, túrázok, grillezek, főzök és még falat másztam, triáloztam, lőttem, asztaloskodtam, oktattam és még sorolhatnám... :)
Gergő, 24 éves
7 fotóval

Üdv! :) Igazából bármit írhatnék, DE ezek csak szavak, és mivel a szó már nem tét...... Csak a biztos igazi lét. Rébuszokban ez az én "ars poeticám"
László - társkereső Bácsbokod - 29 éves férfi
László, 29 éves
1 fotóval

röviden magamról:Baján dolgozom,még sohasem volt barátnőm.Szeretek kondizni,zenét hallgatni,filmet nézni.Nyugodt típus vagyok,előzékeny,megértő,szorgalmas.

30-as fényképes társkereső nők

Annamária, 30 éves
7 fotóval

Érzékeny lélekkel és csípős humorral áldott meg a sors
Ilona, 36 éves
15 fotóval

Sziasztok lakatos ilona a nevem komoly kapcsolat céljábol regiztem élet vidám lány vagyok 3 gyerekes anya kamasz nagy gyerekeim vannak egyutt élek veluk szeretem a zenét a netezést főzést sutést és az utazást ha van kedved ismerkedni irj bátran ide vagy*moderálva*
Orsolya - társkereső Abony - 38 éves nő
Orsolya, 38 éves
1 fotóval

40 évkortól keresek férfit aki elfogad 4 gyerekkel.
Kriszta - társkereső Budapest - 37 éves nő
Kriszta, 37 éves
1 fotóval

Vagyok aki vagyok, változni már nem fogok :) Ha szeretnél megismerni írj :)

30-as fényképes társkereső férfiak

Attila, 39 éves
4 fotóval

… sajnos, elképzelhető, hogy már egy olyan világot élünk, ahol a belső értékek már másod, harmad vagy sokad rendű dolognak számítanak, melyeket elsősorban a vizuális kisugárzás, és az egzisztenciális hátér dominanciája nyom el .... Tehát, ha nem egy Brad Pittet és de nem is egy Rockefeller unokáját keresed, akkor lehet, hogy megtaláltad az igazit, és ugyebár mindenki megérdemel egy esélyt?! :-) Még Én is! :-) Magamról és magamból egy kis ízelítő! Nem vagyok se Texasi láncfűrészes, se Tereza nővér, de valahol a kettő között! :-) Csupán egy ember a 7,5 milliárdból aki szeretetet szeretne adni és kapni, de még is kilóg a többi közül, mert egyedi! Ha az első bekezdés után nem hagytad abba az olvasást, akkor egy beszélgetést megejthetnénk?! :-)
Tamás, 35 éves
17 fotóval

Keresem őszinte, megbízható, hűséges társam, kedves, normális értékrendű hölgy személyében. Aki partner mindenben, nem ver át és nem használ ki. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Házasságszédelgők kerüljenek! Nem pláza cicára vágyom! Itt minden csaj a szőke hajú, kék szemű, herceget keresi, fehér lovon!? Még valami, alacsony vagyok, de a jóból keveset adnak. Ideális társ: Légy őszinte, nyitott, és elsősorban "ember". Légy önmagad. Lehessen szeretni, szeretet adni és kapni. Magamról: Vidám, jó humorú, néha komoly, természetet kedvelő, figyelmes, sokrétű, szeretetre méltó pasi vagyok. Szabadidőmben szívesen járom a természetet, hol gyalogosan, hol kerékpárral. Szeretek fényképezni, filmet nézi, olvasni, moziba járni. A téli sportok szerelmese vagyok. Szeretek és tudok is jégkorizni, nyáron görkorizom. Amikor kell, bringát szerelek. Szóval, ha egy kicsit is szimpatikus vagyok, ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gergő, 36 éves
5 fotóval

Kedves Lányok! Magamról: Budapest, Balaton, vezetés, sport, barátok, család, film, zene, tolerancia, optimista, nyugalom Átlagos, normális életvitelű/értékrendű, magára igényes leányzót keresek komoly kapcsolatra. Külsőleg normál, sportos, illetve vékony testalkatúakat részesítem előnybe. Szívesen írok "Szia! lenne kedved ismerkedni?" szöveget, aki szimpatikus. De 167. levelet megkapván (gondolom) sokszor illetve tapasztalom olvasatlansága miatt, okafogyott, hogy írjak. Egyszerűbb ha képeimet és adatlapomat olvasván szimpatikusnak találsz és rám írsz. Köszönöm!
Laci, 39 éves
2 fotóval

Budán a Margit híd közelében lakom és dolgozom, saját vállalkozásomban. Munkám miatt sokat utazom az országban. Ma Bachot és Manu Chaot hallgattam. Figyelmes, kedves embernek gondolom magam. Ha ilyet keresel, beszélgessünk. Kérlek írj elérhetőséget.

Középkorú fényképes társkereső nők

Gabi - társkereső Budapest - 46 éves nő
Gabi, 46 éves
2 fotóval

Életvidám, humoros, értelmes, egyedülálló lány vagyok, akivel jókat lehet beszélgetni, nevetni, kirándulni, színházba-moziba járni és főként utazni. Nyitott vagyok a világ dolgaira, szeretek megismerkedni új emberekkel, szeretek új helyeket felfedezni, szeretem látni/tudni mitől és hogyan működnek a dolgok, a világ.
Éva, 48 éves
10 fotóval

Írhatnék nagyon sok mindent ,de ha valaki szeretne tudni rólam valamit kérdezzen ! Csak email címre tudok írni.
Andrea, 48 éves
4 fotóval

vidám természetű pozitív beállítottságú vagyok. szeretek moziba, színházba, koncertre járni, táncolni , kirándulni, utazni. szeretném megtalálni a hasonló érdeklődésű társam akivel felejthetetlen időt tudunk eltölteni. emellett gyengéd, kedves, figyelmes.Még nem vagyok előfizető. Így nem tudok válaszolni és a képeket megnézni csak mini-manó változatban.
Klaudia - társkereső Budapest - 44 éves nő
Klaudia, 44 éves
1 fotóval

Igényes ,céltudatos ,optimista , sokoldalú , nyitott gondolkodású ,empatikus ,jó humorú ,életvidám nő vagyok , aki imád utazni ,idegen nyelveket tanulni,táncolni,kúlturális eseményekre járni.

Középkorú fényképes társkereső férfiak

Sándor - társkereső Kecskemét - 49 éves férfi
Sándor, 49 éves
1 fotóval

Család, társaság, de néha magány is, gyerekekkel való jó kapcsolat és munka, művészetek, természet közelsége, de városi nyüzsgés is, meleg, nap -és tengerimádat, állatszeretet, finom ételek, természetesség...
József, 47 éves
3 fotóval

Komoly kapcsolatra keresném társam egy életre.Középfokú végzettségem van,alkalmazottként dolgozomKáros szenvedélyektől mentesen keresem hasonló tulajdonságokkal bíró csinos szolíd höly ismeretségét.
János - társkereső Dunaújváros - 43 éves férfi
János, 43 éves
4 fotóval

Alapjában véve egy vidám ember vagyok,aki szereti az életet és nem igazán szereti az egyedüllétet,szeretek utazni,főzni.Aki igazán megismer csak az tudja milyen is vagyok valójában.Nem vagyok előfizető,a levelekre sajnos nem tudok válaszolni!
Gusztáv, 48 éves
8 fotóval

őszinte,humoros életvidám.43éves vagyok.mindenre nyitott.szeretek főzni,szórakozni,kirándulni.imádom az állatokat,mert ők tudják azt hogy mi a szeretet.(kimoderálva)nincs előfizetésem de ha írsz válaszolok!!

50 feletti fényképes társkereső nők

Veronika - társkereső Dombóvár - 74 éves nő
Veronika, 74 éves
17 fotóval

Bohner Veronika vagyok---15 éve özvegy keresem a társam kivel le élhetem békében még boldogságban az életem---
Margó - társkereső Zalalövő - 59 éves nő
Margó, 59 éves
2 fotóval

lehet,hogy téged kereslek? Tégy egy próbát és irj és megjátjuk!Egy próbát azért megér?!
Zsuzsanna, 70 éves
1 fotóval

Nem jó egyedül.Jó lenne rátalálni arra akit keresek.Szeretek főzni,táncolni,autót vezetni,TV-t nézni.Imádom az Unokáimat.
Gabriella - társkereső Szombathely - 52 éves nő
Gabriella, 52 éves
1 fotóval

Vidám és vicces vagyok,szeretem a gyerekeket,szabadidőmbe zenét hallgatok.

50 feletti fényképes társkereső férfiak

Árpád - társkereső Székesfehérvár - 62 éves férfi
Árpád, 62 éves
2 fotóval

Imádom a zenét, szeretek sakkozni,úszni,futni. Szeretem élvezni az életet! "Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk és legyen miben reménykednünk. "(Tom Bodett) .nem vagyok fizetö tag, ezert nem tudok reagalni, tel.szam vagy e-mai .ok.
Csaba - társkereső Nagy Britannia - 51 éves férfi
Csaba, 51 éves
23 fotóval

jelenleg angliaban elek, parom keresem, aki kedves,aranyos, szeretetre melto, akit megbecsulhetek, akinek fontos lehetek, aki boldog akar lenni. En megprobalok mindent megadni neked,ami az elozo evekbol hianyzott neked, vagy a volt parod nem adta meg . egy uzenet csak ennyi. lehet hogy teged valasztalak,bizz magadban. .Nembiztos hogy "cicababat" valasztok, de minden noben a szepet nezem,es latom.mert tudom hogy te ilyen vagy. Engem nem zavar, ha orakig valogatsz a noi ruhak kozott,vagy kicsitt hisztis vagy,esetleg...esetleg....estleg...stb. Egy igaz szereto tarsat keresek, akit igazan szeretni lehet, akivel joban -rosszban eggyutt lennenk,es megerto hu tars lenne.Aki hozzam bujna, aki melle hozzabujhatok,mert TUDOM HOGY SZERET, tudom hogy te is ezt akarod ,legyszives irj! . bár sok mindent elvesztettem, de nem adom fel! tudom hogy elorebb jutok mint eddig.remelem keresem meghallgatasra talal. ha irsz,es ugy gondolod, adj e-mail cimet,konnyebben megtalallak,ha torlod magad. Ha lattam adatlapod, es még nem irtam,az még nem azt jelenti azt,hogy nem vehetnénk fel a kapcsolatot, ez rajtad is mulik.Lehet hogy késobb fogok, hiszen ha el is mentem melletted,ugy is osszetalalkozunk.
Róbert - társkereső Szerbia - 54 éves férfi
Róbert, 54 éves
3 fotóval

Róbert vagyok. 54 éves. Szerbiában élek,magánvállalkozóként dolgozom. Van 2 gyermekem kik nem velem élnek. Ha szeretnél jobban megismerni írj levelet. E-mail: *moderálva*
Tibor - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Tibor, 58 éves
3 fotóval

szeretnék találni társat olyat aki szintén társat !! keres,mindenben és mindenhez akinek szüksége van valakire aki mindent megtesz a társáért őszinte jóban rosszban számithat rá és ézt viszont el is várhatja.

Elit fényképes társkereső nők

Csilla, 44 éves
2 fotóval
Középvezető

Azt szeretem, ha mások dicsérnek. Természetes, jókedvű, sportos nő vagyok :-)
Leonóra, 60 éves
3 fotóval
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Erika, 40 éves
3 fotóval
Középvezető

Az univerzum talán nem mindig játszik tisztességesen, de legalább pokoli jó a humora. Magamról bővebben kölcsönös szimpátia esetén. Szeretném megköszönni a kedves szavakat és bókokat, itt kérek mindenkitől elnézést akiknek nem válaszolok de csak akkor írok, ha kölcsönös a szimpátia, megértéseteket köszönöm. Akinek csak 20 évvel ezelőtti fényképei vannak azok ne is írjanak! Én is boldogan feltennèm a 20 éves képeimet de nem teszem, mert nem korrekt!!!!
Tímea, 38 éves
8 fotóval
Felsővezető

Mosolyogj... :) Hasonló a hasonlót vonzza. :) Sosem állok meg a küszöbön, vagy beséltálok az életedbe, vagy be sem lépek. :)

Elit fényképes társkereső férfiak

Botond, 42 éves
1 fotóval
Középvezető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Zoli, 50 éves
17 fotóval
Felsővezető

Vajdasági származású, Svédországban, Stockholmban élô úriember vagyok. Szeretem élni az életet, különösen, ha csinos társaságot élvezhetek magam mellet. Magyar nyelven beszélôk társaságára vágyom - akárhol legyek is. Arra mindig jut idô, hogy egy üveg, finom borocskát elossztunk valahol. Hogy mit is keresek valójában errefelé? Jó kérdes. Már több mint 15 éve élek külfölfön... már már kezdem feladni, hogy magyar ajkú élettársat találjak magamnak. Ahogy múlnak az évek, egyre inkabb hiányzik a közös kultúra, a kulturális egymáshoztartozás, a közös értékrend, kötetlen viccelôdés anyanyelvünkön stb. - mindaz ami nektek önkéntelenül is megadatik a hétköznapokban - nekem az hiányzik. Tehát azt az jófej, szimpatikus, okos, utazni szeretô, karcsú és csinos nôt keresem aki nekem mind ezt nyujtani tudja + szerelem + mosoly + megértes... a többit én adom :) ...és majd közösen kigondoljuk, hogy lesz ez kivitelezve.
Peter, 50 éves
9 fotóval
Felsővezető

Hello, Australia-ban elo Magyar keres partnert. Hosszan tarto kapcsolat es talan hazassag. Majd kiderul (-:
Tomi - társkereső Székesfehérvár - 40 éves férfi
Tomi, 40 éves
1 fotóval
Felsővezető

Kesesek egy kedves éds csinos hölgyet, aki egy jóképű és jófej pasit keres.

Most online fényképes párkereső nők

Julcsa - társkereső Dunakeszi - 55 éves nő
Julcsa, 55 éves
fotóval
2 perce lépett be

Nyitott vagyok és vidám. Szeretném átélni minden nap a társammal, hogy szeretetben kényeztetjük egymást.
Andi - társkereső Szarvas - 41 éves nő
Andi, 41 éves
fotóval
2 perce lépett be

Vidám természetű, optimista nő vagyok. Szeretném megtalálni a páromat.
Indira - társkereső Pécs - 29 éves nő
Indira, 29 éves
fotóval
2 perce lépett be

Pár jellemzö rólam:163cm magas,szöke hajú vékony testalkatú Pécsi lány vagyok!Gondoltam teszek egy próbát,ezért regisztráltam ide,mert soha nem lehet tudni talán megtalálom itt akit keresek :-)!Ha felkeltettem az érdeklödésed irj nyugodtan
Hajnalka - társkereső Budapest - 46 éves nő
Hajnalka, 46 éves
fotóval
2 perce lépett be

Nyugodtan boldogan élni.Végezni a dolgunkat nyitottan kedvesen. Divat világában otthosan, a művészeteket szeretem.

Most online fényképes párkereső férfiak

Tamás - társkereső Szeged - 42 éves férfi
Tamás, 42 éves
fotóval
2 perce lépett be

Szia! Mit írhatnék? Olyan vagyok mint akármelyik negyvenes pasi. Dolgozok, gyerektartást fizetek. Nem bulizok, nem balhézok, nem sportolok. Szabadidőmben, "fergeteges" zongora vagy szaxofon játékommal szoktam lakóközösségünk tagjainak az idegrendszerét borzolni.
Attila - társkereső Szeged - 38 éves férfi
Attila, 38 éves
fotóval
3 perce lépett be

Jellemezzem magam pár sorban?! Hmmm! Lányom,önön magam megismerése, zene, film, egy jó beszélgetés, emberi sorsok, önfejlesztés, séta, a miértek keresése..........és még sorolhatnám :) Jobban hiszek egy személyes találkozásban, mint egy pár soros jellemzésben.
Józsi - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Józsi, 59 éves
fotóval
3 perce lépett be

Becsületes életvidám budapesti fügetlen férfi vagyok aki társat keres ebben a rohanó világban.
Peti - társkereső Aszód - 44 éves férfi
Peti, 44 éves
fotóval
3 perce lépett be

Véleményem szerint nem az ide vésett rúnák fogják eldönteni a megítélésem, ezért ebbe nem is fektetnék túl sok energiát! Ellenben ha mégis megtetszett a profilom, esetlegesen még szimpatikus is vagyok így első benyomásra, s többre vagy kíváncsi kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! :-) Szép napot Neked!
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • Bernadett (60), Budapest
  Keresem a párom!
  Fiatalos, sportos, vidámságot, humort kedvelő 60-as nő vagyok. Keresem azt a 57-66 év közötti férfit, aki ápolt, művelt, humornak sincs hiányában. Csak fényképes levelekre válaszolok. Számomra egy telefon beszélgetés után, a személyes találkozás a döntő.
 • Gabriella (56), Budapest
  vidám természetű batáságos jo humorú kedvesnek mondott nő vagyo
  szertnék még szeretni,és szeretve lenni,mert úgye az nincs korhoz kőtve!jolenne valakivel sokat beszélgetni,sétálgatni,ősszebujni.jokat enni,zenét hallgatni.élni!hivő ember vagyok.keresem a párom!van egy kicsi pici kutyusom,vele szoktam sokat sétálni,de az nem elég,társ, b arát kéne,igaz barát ha még valaki tudja milyen az (kimoderálva)
 • Mária (67), Pécs
  Nem az Igazit keresem, hanem az Igazat!
  Komoly kapcsolatot keresek, az egyéjszakás kalandok nem érdekelnek. A személyes találkozás híve vagyok.
 • Alzbeta (70), Párkány
  Komoly kapcsolat
  szeretnék egy őszinte férfit akivel a tovabbi életem tudnam boldogan és szeretetben le élni...........tovabb ismerj meg .........
 • Kristóf (21), Budapest
  Ismerkedjünk!
  HUN/ENG/GER 187cm Bp Motorozás | Filmek | Zene | Partyk Eleged van már a srácokból, akik átvernek és csak azt akarják? Eleged van abból, hogy a kiszemelt izmos, de beszélgetni nem lehet vele? Ne áltassuk egymást, dehogy van eleged belőle :D Ha mégis, még látjuk egymást :D
Többet mond ezer szónál...
Nem mindenki szeret fantomképekkel beszélgetni – ha te is szívesebben levelezel olyanokkal, akik szeretik látni a másikat, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, akkor a Randivonalon a helyed! Nálunk ugyanis többszázezer kényképes társkereső várja, hogy megismerhessen!

A Randivonalon a tagok 80 százaléka keres párt fényképes adatlappal! Ne várj tovább, regisztrálj te is, és ismerkedj kedvedre! A magukról fényképet feltöltő társkeresők százszor több levelet kapnak a Randivonalon, mint azok, akik fotó nélküli profillal regisztráltak. Ne késlekedj, tölts fel te is képet magadról és találd meg a társad még ma!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.