Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkereső

33 740 fényképes társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ajánlott legalább 3 jó fotót feltölteni magadról, így sokkal többen érdeklődnek majd utánad, és tízszer akkora eséllyel kapsz választ. Egyes fotóidat titkosíthatod, így csak azok fogják látni, akiknek levélben csatolod. A Randivonal ügyfélszolgálata minden fényképet ellenőriz megjelenés előtt, így nyugodtan böngészhetsz annak tudatában, hogy sértő vagy ízléstelen fotókkal itt nem fogsz találkozni.

Néhány fényképes társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fényképes társkereső nők

Vivi - társkereső Budapest - 24 éves nő
Vivi, 24 éves
2 fotóval
19 órája tag

priviben csak.. :))) ...............................
Réka - társkereső Siófok - 21 éves nő
Réka, 21 éves
2 fotóval
20 órája tag

Kedves Látogató! Örülök, hogy ide tévedtél... Őszinte típus vagyok, ezért jelzem Ha csak egy éjszakás kalandra vágysz már lapozz is tovább! Ha több is kialakulhat akkor írj rám, mert régi módi vagyok ilyen téren, tehát én nem fogok kezdeményezni! Puszi :-)
Alexandra, 20 éves
1 fotóval
20 órája tag

Én egy jószívű segítőkész ember vagyok . Van egy boltom amit a szüleimtől örököltem. Szeretek sportolni főleg teniszezni. Ha szeretnél ismerj meg!
Eni, 27 éves
1 fotóval
22 órája tag

Szeretek megismerni új embereket!Ha érdekellek irj és beszélgethetünk!Az alkalmi együttléteket nem díjazom!Nagyon szeretek beszélgetni.

Legújabb fényképes társkereső férfiak

Viktor - társkereső Szolnok - 34 éves férfi
Viktor, 34 éves
1 fotóval
18 órája tag

Nem az számít, ki mit gondol – rólad… Az számít, ki szeret – téged. Nem az a fontos, aki arcával mosolyog csak Rád, az a fontos, aki lelkével teszi. Nem az számít, aki mindent tud rólad, az számít, aki szívedet ismeri. Nem az a fontos, aki szemével néz téged, csak az, aki szívével lát. Ne törődj azzal, aki csak kapni akar tőled, azzal foglalkozz, aki adni is akar. Nem az a fontos, aki a hiányt nézi benned, csak az, aki kincseidet látja. Ne azzal foglalkozz, aki saját képére akar formálni… …csak azzal, aki a sajátodra.
Péter - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Péter, 26 éves
4 fotóval
19 órája tag

Nem vagyok a szavak embere, bővebben senki sem itt fog megismerni, hanem előben, mikor már az első benyomás kialakult sokkal jobb lesz, ezért csak pár kulcsszót írok ide, aztán mindenki gondolja hozzá a legjobbakat :) Gasztromániás-borbuzi (nem sznob), főzök, mosogatok, biliárd, természetjáró, sportoltam (már csak hobbiból), kerékpár, önzetlen, nyugodt, türelmes, szeretem a humort, filmezés, társasági ember, sok barát, nem pesten nőttem föl ... na jolvan ez már így is sok, többet csak ha valaki kiváncsi :)
Peti - társkereső Veszprém - 25 éves férfi
Peti, 25 éves
1 fotóval
19 órája tag

.....nem is tudom, hogy milyen vagyok..... Keresem magamat.Akarsz segíteni? :)
Karesz - társkereső Pátka - 22 éves férfi
Karesz, 22 éves
1 fotóval
20 órája tag

Szia, Karesz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Online fényképes társkereső nők

Réka, 22 éves
1 fotóval
0 perce lépett be

Írj inkább elég komplex személyiség vagyok :)
Anita, 35 éves
4 fotóval
0 perce lépett be

A nő akkor vàlik Nővé,ha van mellette egy igazi Férfi,aki engedi,hogy a Nőiesség felszabadulhasson...a nő akkor NŐ,amikor érzi a szeretetet,és érzelmi biztonsàgot,mit a Férfi ad...ekkor kinyìlik Nőiessége,mint egy csodàs viràg...a Nő akkor boldog,ha szeretik és ezt viszonozva szerethet..:-)a Nő annyira Nő,amennyire Férfi a férfi,aki mellette van!!!
Ica, 49 éves
4 fotóval
0 perce lépett be

Nem tudom 1-2 szóban jellemezni magam....vannak hibàim mint mindenki másnak,de szerethető és szeretetet adni tudó nő vagyok,aki még hisz az igazi emberi értékekben. Felnőtt gyermekem van. Minden képem friss,a " legrégebbi" nyáron készült.
Éva, 33 éves
8 fotóval
0 perce lépett be

Egy őszinte mosoly reményt, energiát ad. Ha őszinte mosolyt szeretnénk, akkor először is meg kell teremtenünk a megfelelő alapot hozzá.

Online fényképes társkereső férfiak

Sándor - társkereső Szentendre - 61 éves férfi
Sándor, 61 éves
5 fotóval
0 perce lépett be

Leselejtezett,volt kommandós tiszt vagyok,egy rakás sebhellyel,műtéti hegekkel,és egypár még bennem lévő repesszel,lövedékkel. Ami természetesen nagyban befolyásolja a mozgásképességemet. Ez nem panasz,nem önsajnálat ( mint ahogy sok hölgy írta ) csupán tények. A feleségem halála óta,egyedül élek. Eddig írtam két bemutatkozót,ez lesz az utolsó. Az elsöt,néha,jónéhány hölgynek napokon kersztül kellet magyaráznom,hogy mit,miét írtam le. A legtöbbjük véleménye az volt,hogy RÖVIDEBBEN,TÖMÖREBBEN,LÉNYEGRE TÖRŐBBEN !!! Megtettem,és ahogy gondoltam,ezzel sikerűlt mindenkit kiakasztanom,de nem én akartam így . Ezért nem is írok semmi konkrétumot,hogyha Valaki kíváncsi rám,az kérdezzen,és felelni fogok ( természetesen a katonai dolgokat leszámítva ) Hogyha találok megfelelő társat JÓ,hogyha nem,azt is elfogadom,mivel mást úgysem tehetek. Aki úgy gondolja,hogy el tud így és ilyennek fogadni,az írjon,és elmondom,amit tudni szeretne. Üdvözlet és sikeres párkeresést mindenkinek !!
Tamás, 44 éves
7 fotóval
0 perce lépett be

Egy igazi Nő két dologra vágyik: veszélyre és játékra. :) Ezért kell neki a FÉRFI, aki veszélyes játék :) :) ........míg feltűnik a nap fénye és eloszlanak a felhők!
József, 48 éves
1 fotóval
1 perce lépett be

48 éves vagyok de fiatalos. Szeretem a természetet és a sportokat. Imádok főzni és jókat enni. A személyes találkozás híve vagyok!
István - társkereső London - 42 éves férfi
István, 42 éves
4 fotóval
1 perce lépett be

Hello Istvan vagyok. Ha megszeretnel ismerni. Irj. " Vagyok mint Minden ember fenseg, Eszakfok messzi idegenseg. Vakito messzi feny. "

Diplomás fényképes társkereső nők

Bea, 42 éves
4 fotóval
Főiskolai diplomás (Szociálpedagógia)

Tisztességes, becsületes, emberi értékekre nagyon nagy hangsúlyt fektető nő vagyok. Nem kalandokat keresek, habár mindenből-lehet akármi :-)
Kira, 37 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Ha meg akarsz ismerni, inkább kérdezz... és ha szimpatikus vagy, válaszolok :-)
Gyöngyi, 52 éves
4 fotóval
Egyetemet végzett

Vidám, elfoglalt, gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Igaz társra vágyom. Szeretek olvasni, kirándulni, szeretem a természetet.Szeretek színházba, moziba járni.Többet magamról inkább személyesen.
Barbara, 47 éves
9 fotóval
Főiskolát végzett

Minden ember, minden apró mozzanat életedbe úgy került, hogy magad vontad oda. Az pedig, hogy most mit kezdesz velük, rajtad áll. Az igazságnak, melyet kimondasz, múltja s jövője sincs Létezik, s nincs is több dolga ennél. Élj úgy, hogy soha ne szégyelld, ha a világ megtudja, mit teszel, mit mondasz, még akkor is, ha nem igaz, amit a világ megtudott.

Diplomás fényképes társkereső férfiak

Gyula - társkereső Sopron - 50 éves férfi
Gyula, 50 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Szia! örülök hogy benéztél hozzám! bár kis emeber vagyok de a szívem akkora hogy bár ki elfér benne! őt keresem!!
Peti, 33 éves
3 fotóval
Főiskolát végzett

Szeretem jól érezni magam ,élvezni az életet , elvégre azt mondják rövid de bízzunk benne talán beleférhet minden amit szeretnénk hogy beleférjen.Amit viszont nem szeretek , és nem is szoktam: unatkozni Nyáron sokszor megszoktam fordulni a Balatonon, ha már egyszer van rá lehetőség, csak jó lenne ha mindezt esetleg veled tehetném meg Igen veled, ha már elolvasod amit írtam , és ha én érdekellek téged akkor biztosra veheted hogy te is érdekelsz engem Kis ízelítő : hűséges, kedves , humoros, őszinte ,jóképű, háziasított, szobában tartható vagyok:) Meg legfőképpen szerény:) Ezenkívül még sok más jó tulajdonság, beépített funkció, és nők számára nagyon hasznos, és nagyon sok extra található bennem,ezért bővebb információért fordulj hozzám bizalommal De ha nem írsz akkor tuti biztos hogy soha nem fogod megtudni a bővebb termékismertetőt:) Ja és egy kép alapján ne ítélj, elvégre tájékoztatásnak megteszi , élőben meg úgyis sokkal jobban nézek ki, meg sokkal nagyobb is vagyok mint amekkora a teljes képméret a monitorodon:) Azonkívül sokkal izgibb lesz engem ölelgetni , és puszilgatni élőben , mintha ennél szexibb képeket töltöttem volna fel, és akkor muszáj lenne a monitort csókolgatni:)
Andras, 68 éves
4 fotóval
Főiskolai diplomás (TF)

S portvonalon dolgozom, a szabadidőmet magam intézem, szeretek utazni, világot járni, jó koncerteken rész venni, jó könyveket olvasni, jókat főzni,a vizslámmal kóborolni, sportosan vezetni, magyarul igyekszem jól érezni magam.Társ az hiányzik de ahhoz a szimpátia és az őszinteség az alap, még mindig remélek hátha összejön, mert e kettő nélkül annyi az egész.
András, 40 éves
9 fotóval
Egyetemet végzett

Nyugalom. Persze az élet hoz olyan helyzeteket, amik más érzéseket indukálnak, és ezeket úgy gondolom meg is kell élni, de melyik diliházban találták ki a mondást: Mindig mosolyogj? :) Szeretek élni és a kapcsolódást a hozzám közel álló emberekkel. Szeretnék gyereket, gyerekeket. Szeretném megadni az érzést valakinek és megkapni valakitől, hogy egy ilyen csodát létrehozunk. Agglegényként kénytelen vagyok a konyhában is megfordulni. Egész jól megy.:) Bemegyek, megfordulok és kijövök. :P Na jó, ez nem teljesen igaz. ;) Munkámat tekintve: 2 diplomám van és egy harmadik szakmában dolgozom, az idegen nyelvekkel viszont pont fordítva vagyok: 1-et felejtek, 2-t használok. :) Érdekelnek az emberi kapcsolatok és a társadalmi témák, és a világ eseményeit is nyomon követem. A politizálás nem vonz, de megvan a véleményem helyzetről. Hobby: új élmények, edzés, foci és csikung. Pár pozitív levél utáni találkozás híve vagyok. Vízválasztó jellege van. ;-) Tudjátok: a kémia... meg a földrajz... és persze a biológia! Ezek rém fontos tantárgyak! :))

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső nők

Kata, 42 éves
5 fotóval
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Anna - társkereső Budaörs - 65 éves nő
Anna, 65 éves
6 fotóval
Platina előfizető

Az életem legnagyobb tapasztalata: ha utat engedsz az életörömnek, minden rossz helyzetből megtalálod a kivezető utat és olyan jól érzed magad a bőrödben, amelyre nem is számítottál.
Anita - társkereső Ausztria - 37 éves nő
Anita, 37 éves
5 fotóval
Platina előfizető

Tanuld meg értékelni azt, amid van, mielőtt megtanít az élet értékelni azt, amid volt.
Zsuzsi, 44 éves
7 fotóval
Platina előfizető

köszönöm jól vagyok:) a többit részletesen inkább nem itt, és nem mindenkinek:) szerintem az élet kifejezetten jó dolog, csak észre kell venni azt ami jó benne, ebből sok van:).nekem ilyen a sport, a jó barátok, vagy egy hangos nevetés,és örök szerelmem a Balaton, imádom nézni, uszni benne és vitorlázni rajta. szeretem az embereket, ettől semmi nem tud elrettenteni:) nem keresem az igazit, már az is hatalmas dolog ha találunkvalakit akivel jókat lehet nevetni, aki érti a viccet, szeret élni, szereti önmagát és a roséfröccsöt:)

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső férfiak

Karesz, 38 éves
6 fotóval
Platina előfizető

Sziasztok! Karesz vagyok. Nagyon szeretek utazni, új dolgokat megismerni és felfedezni. Búvárkodni,sportolni és sokat nevetni. Fontos számomra az őszinteség és,hogy mondjuk ki azt amit gondolunk. Ismerkedni szeretnék. Abból lehet bármi. Hölgyeim!!! Van már 2 nagymamám. Többet nem szeretnék!!! Kifutó szériás Milfek és Superpumák(50+) kíméljenek! Ezért van a korhatárnak fenntartott mező!!! Mi fiúk (már csak ilyenek vagyunk)elsőre a képek alapján döntünk. Ezért próbáljanak meg legalább, 2-3 évesnél nem régebbi fotót feltölteni! Sok csalódástól kíméljük meg egymást. :)
Tibor, 53 éves
4 fotóval
Platina előfizető

Élni az itt és a mostban! A jelent, a pillanatot élem meg! Ha ezt jól csinálom, a jövöm szép, olyan amilyennek szabad döntésemmel teremtettem! Az ősi törvényt, az emberi erényeket élem meg! A rosszból hálásan tanulok! A jót megosztom, hogy igazi öröm forrása legyen!
Zoltán, 53 éves
5 fotóval
Platina előfizető

Kedves Hölgyek, Én egy vidám és vidámságot kedvelő férfi vagyok. Imádom a jó családi hangulatot sok sok vidámsággal. Jellemvonásom hogy rugalmas és nyitott vagyok új dolgok megismerésére és kipróbálására. Keresem a másik felem aki a lelki és testi legjobb barátom kell hogy legyen, talán te vagy az? Sok mindent szeretek csinálni mérsékelten, kedvelem a zenét, a színházat filmeket, érdekes kirándulásokat, kellemes vacsorákat, és sokat időt tölteni egymással.
Ernő, 34 éves
1 fotóval
Platina előfizető

Szia! Én egy "szelíd motoros" vagyok. Alapvetően a műszaki dolgok világában mozgok, de van sok más hobbim is. Ismerj meg, és megtudod, milyen vagyok valójában.

Keresztény fényképes társkereső nők

Mária - társkereső Németország - 54 éves nő
Mária, 54 éves
2 fotóval
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Egy öszinte baratot, keresek, akinek a bizalom, megbecsüles a kapcsolat alapjat kepezi. Aki szeret nevetni, tarsasagba jarni, tancolni, kirandulni. Nem vagyok elöfizetö igy nem tudok valaszolni, de skypon megtalalsz.
Anna, 63 éves
1 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

SZeretnék egyolyan kapcsolatott amibe mind a ketten jól éreznénk magunkat. Jókat nevetnénk és öszinte beszélgetéseket folytatnánk .Nem szeretem a hazugságokat és a kétszinüséget.SZeretek jokat enni és moziba járni,
Éva - társkereső Budapest - 64 éves nő
Éva, 64 éves
8 fotóval
vallása: római katolikus

Vidám nyílt, természet és társaságkedvelő, a kultúra minden formáját szerető független nő vagyok. Szeretettel várlak társnak,barátnak.. (kimoderálva)
Erzsébet, 52 éves
6 fotóval
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Életvidám,természetkedvelő,barátságos,az érzéseit,és a gondolatait mindig kimondó,szeretetre vágyó nő vagyok!Komoly kapcsolatra vágyom!

Keresztény fényképes társkereső férfiak

Imre, 33 éves
1 fotóval
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Nem vagyok átlagos, de ez így van jól! Ismerj meg jobban és mindent tudni fogsz!
Gyula, 51 éves
1 fotóval
hívő római katolikus

Szóval, hogy a szót ne csűrjem, igém soká ne csavarjam, ott, az öreg óvodámban, ama fényes palotában ott éreztem jól magam, víg élet folyt szakadatlan. Ha akarsz, megtalálsz egy másik netes ...., adataim között, van kiinduló pont! Ne társkeresőn keress! Nem is tudom, hogyan keveredtem ide? Csak e-mail-ben..., mégegyszer!:) kimoderálva!
Zsolt, 38 éves
5 fotóval
vallása: római katolikus

Szia!Független srác vagyok, aki társát keresi a világban. Gondoltam itt is megpróbálom!Szeretek sportolni, utazgatni, jönni-menni és kipróbálni új dolgokat. Egy kapcsolatban alapvető számomra az őszinteség és a bizalom!
Csaba, 33 éves
5 fotóval
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Kedves lányok tudnotok kell precíz számítasaim alapján 0. 7% esélyetek van, hogy megtaláljátok fehér lovon vágtató sármos szőke herceget. De van jó hírem is amennyiben olyan pasira vágysz aki önálló, kedves, figyelmes akkor jó helyen jársz. Ha tudod, hogy a kezdeti rózsaszín köd után egy jó párkapcsolat kihívás mindkettőnk számára akkor a földön jársz és téged kereslek.

Fiatal fényképes társkereső nők

Nikol - társkereső Nyíregyháza - 22 éves nő
Nikol, 22 éves
7 fotóval

Egyedül álló karakán egyéniség vagyok. Aki elé még a sors nem sodort normális embert :D
Kata, 29 éves
2 fotóval

"Semmi sem változtatja meg jobban az életünket, mint az önmagunknak feltett kérdések." G. Leroy
Szandra - társkereső Budapest - 27 éves nő
Szandra, 27 éves
12 fotóval

Mit is mondhatnék... Általánosságban: Imádom a családom, barátokat, értük bármit megteszek. Azonban a bizalmamat először is ki kell érdemelni! Szeretem az állatokat, kihívásokat, extrém dolgokat, imádok utazni, világot látni. Ritkán látni szomorkodni, általában életvidám természet vagyok.
Cinti, 23 éves
2 fotóval

Beszèdes, èrdeklődő, vidám, bolondos ès aktív hallgatói státuszú hölgy keresi ugyancsak szórakoztatóan bájos egyènisègű társát a nagyvilágban ;) Ha èrdekellek írj rám, egy próbát megèr!

Fiatal fényképes társkereső férfiak

Roland - társkereső Kaposvár - 27 éves férfi
Roland, 27 éves
3 fotóval

Szia, Roland vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 29 éves
1 fotóval

Szia.Szeretnel megismerni?Akkor hat vedd fel velem a kapcsolatot.
Tibor - társkereső Szeged - 25 éves férfi
Tibor, 25 éves
3 fotóval

Sziasztok! Elsőnek is azzal kezdeném én a személyes talàlkozasok híve vagyok de azért pàr szóban talàn magamról annyit ,hogy Szegeden élek egyedül ugyhogy eléggé talpra esett vok etéren el tudom magam làtni ha arról van szó sőt főzni is szeretek :) Gépészként dolgozom és alltalàban elég sokat ritka mikor csak a kőtelező oràkat! Màsok elmondàsa szerint jó humorú és eléggé pőrgős életet élő ember vagyok :) A tőbbit személyesen vagy privàtban ha kívàncsi vagy :) Megjelenesem Sportokat kedvelő ember vagyok úgyhogy nem vagyok egy molett megjelenésü :) őltőzkődésem igényes! Tetovalàsom van egy de még lesz ! Akit keresnék magam mellé az lehetőleg legyen humoros ne egy befordulos tipus , nőies adjon magàra, szeresen kirandulni ne csak napozni :) es tudja azt elfogadni ha néha sokat kell dolgoznom és problémak esetén a megbeszélés híve legyen ne a makacssàga dominàljon!
Mátyás, 26 éves
3 fotóval

Egy megbízható, barátságos, kedves srác vagyok. Pestre járok egyetemre, jövőre fejezem be. Suli mellett dolgozom de szabadidőmben szívesen sportolok, szeretem a jó filmeket és világot látni. :) Ha szeretnél közelebbről megismerni, írj egy üzenetet!

30-as fényképes társkereső nők

Judit, 35 éves
5 fotóval

"Hadd tegyek valakit olyan boldoggá, amilyen én szeretnék lenni " Mitől vagyok különleges? ... egyedi vagyok, mint ahogy mindenki más is :) Mi jellemző rám? Őszinte, megbízható, házias, jószívű, boldog, mosolygós, igényes magára, környezetére.Az egészséges életmód híve vagyok, rendszeresen sportolok (futás). Nem szeretem a dohányzást, ennek megfelelően nem is tudnék elképzelni egy dohányzó társat. Nem vagyok nagy dumás, inkább csendes, visszahúzódó, ám bizonyos esetekben határozott, céltudatos. Szeretem a természetet, a természetes dolgokat, nincs piercingem, tetoválásom, műkörmöm, szilikon mellem. Nálam a kikapcsolódás a már említett sport mellett az utazás. Örömmel utazok bármerre, legyen szó belföldről vagy külföldről. Nem voltam még férjnél, gyermekem sincs, de majd szeretnék. Rendezett anyagi körülmények között élek, van állandó munkahelyem, tudok vezetni, ja és jogsim is van. Ezeket a leendő társamtól is elvárom. A képeim frissek, én vagyok rajtuk.
Beáta, 32 éves
4 fotóval

Nem írok semmi magamról, ha valamilyen formában tetszem gondolom úgy is szeretnél megismerni! ????
Enikő - társkereső Gyöngyös - 30 éves nő
Enikő, 30 éves
1 fotóval

Én egy vidám, kedves, őszinte lány vagyok. Szeretnék ismerkedni fiúkkal lányokkal. Beszélgetni, bulizni imádok.
Andrea, 38 éves
4 fotóval

Magyarorszagon születtem,de életem több mint felét külföldön töltöttem. Sportos,nem dohanyzó,független,egyedülálló nó vagyok. Szeretem a társasági életet,vicces,inteligens,öszinte személyiség vagyok.

30-as fényképes társkereső férfiak

Bálint, 32 éves
6 fotóval

Kevés szabadidővel rendelkezem de azt probálom tartalmasan eltölteni. Nem szeretek magamról beszélni :). Nagyon normális vagyok :).
Gábor, 39 éves
1 fotóval

Keresem az igazit akivel végre boldog lehetek és boldogá tehetem én is ött
Richárd, 37 éves
2 fotóval

A munkám mellett számomra fontos a sport, amit elsődlegesen a fociban találtam meg, persze másra is szakítok időt:) A többit személyesen.
Péter, 32 éves
5 fotóval

Nem vagyok híve az önjellemzésnek. Valamit biztos ez is elárul az emberről. ....ja! Van pár teszt eredmény is,miszerint: introvertált,szabálykövető...

Középkorú fényképes társkereső nők

Eva, 47 éves
11 fotóval

Fiatalos kivül-belül (talán egy kicsit tul modern is :-), reprezentativ, sport, zene A-Z-ig, napfény,tenger,filmek és ezekkel kapcsolatos dolgokat szeretö vagyok, de szeretem a "családias" dolgokat is mint a fözés pl....de föképp szeretnék találni egy jo humoru "komoly" IGAZIT, akinek spirituális érdeklődése is van! nem vagyok előfizető, ezért legalább egy mail cimet, vagy valami elérhetőséget kérek, ha nem tudnék neked másként irni, köszi! :-)
Éva, 40 éves
2 fotóval

Zbigniew Preisner, Csókolom, Sajnos Batár, Massive Attack, 30Y, Quimby, Tarkovszkij, Kaurismaki, Mike Leigh, Libanoni keringő, Persepolis, Bin-jip, Hogy szeretsz?, Zsinóron, Murakami, Pessoa, Arto Paasilinna, Jeanette Winterson, Auster, Brusselmans...
Tamara, 44 éves
4 fotóval

Családcentrikus,életvidám,vonzó,határozott igényes nő vagyok.Őszinteségen és bizalmon alapuló tartalmas, komoly kapcsolatot keresek.Egy igazi férfit akivel lehet jövőt építeni,élvezni az életet.Tartalmas időtöltésre vágyom,sok nevetésre beszélgetésre egy olyan társ mellett aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani. Szeretek moziba,múzeumba járni egy jó kávé mellet beszélgetni,utazni.Szeretem az állatokat. Amit én adhatok:hűség,megbecsülés,gondoskodás,szeretet. Ami taszít:ízléstelenség,arrogancia,egysíkú gondolkodás. Várom leveled ha hasonló elképzeléseid vannak az életről és szeretnél meghódítani egy igazi nőt aki arra vágyik hogy valakinek ő legyen a legszebb,legfontosabb a világon.
Judit, 48 éves
12 fotóval

Legalább 190cm magas, nem dohányzó korban hozzám illő férfit keresek. Aki kedveli a kor újdonságait. Tudod mit szeretnék? Egyetlen dolgot... boldognak lenni... Valakivel... aki nem teherként éli meg mindezt... aki nem érzi rabságnak, hogy kapcsolatban van velem... aki szabad lehet mellettem... akivel elmehetek sétálni... akivel együtt sportolhatunk... akivel elmehetek egy moziba... akivel együtt fotózunk... jókat beszélgetünk... iszogatunk... nevetünk... elmegyünk bulizni... bevágjuk magunkat az autóba és elmegyünk valahová síelni.... jókat szeretkezünk... fantáziálunk... megvalósítjuk... egymást fotózzuk... összebújunk... elmegyünk nyaralni... elmegyünk egy jó baráti társaságba... és még folytathatnám... és mindezt úgy, hogy mindkét fél megtarthatná a saját életét... a saját barátait... jövünk-megyünk... együtt is, külön is.

Középkorú fényképes társkereső férfiak

István, 44 éves
4 fotóval

Normális értékrenddel, rendezett háttérrel keresem korban hozzám illő hölgy társaságát.
Norbert - társkereső Győr - 45 éves férfi
Norbert, 45 éves
3 fotóval

Sziasztok! Vidám,természetkedvelő,öszinte vagyok. Keresem a társam,lehetőleg nemdohányzó, nevetést, szórakozást kedvelő győri ill környéki hölgy személyében.*moderálva*
Zoltán - társkereső Cegléd - 47 éves férfi
Zoltán, 47 éves
5 fotóval

Szia,én 47 éves elvált férfi vagyok!Keresem kedves csinos aranyos páromat akivel boldog lehetnék!Jó lenne megtalálni azt akivel lehet jókat beszélgetni,hülyülni,sétálni,csavarogni,moziba menni,végre élni!Talán egyszer egymásra találunk!!Ha kedvencnek jelölsz tudom van esélyem! Nincs a világon még egy aki ugyanilyen lenne. Vannak akikkel hasonlitunk egymásra, de senki se pont olyan mint én. Ezert minden amit teszek igazan jellemző rám, mert az én döntèsem eredménye. Minden ami velem kapcsolatos az enyém, a testem mindennel együtt, az értelmem a gondolataim, ötleteimmel együtt. A szemem azokkal a képekkel együtt amelyeket megpillantok. Ha megismersz tudni fogod ki vagyok!
Balázs, 41 éves
7 fotóval

Nincs most előfizetésem. Csak mailre tudok írni. NORMÁLIS lányt keresek :) Aki elégedett az élettel, magával és normális férfit keres. Vagy engem :) Nem bánom, ha nem dohányzol, mert én sem. Inkább jobbra menjünk, mint balra! Inkább nem jogász, mint de :) Inkább kád, mint zuhany. Inkább vidám, mint szomorú. Inkább nincs gyereke, mint van. 26-36 között lenne ideális szerintem. Szeressen élni, enni, inni, utazni és és és mindenféle jót, amit én is :) Elfogyott a kreditem csak e-mailre tudok válaszolni.

50 feletti fényképes társkereső nők

Andrea - társkereső Budapest - 57 éves nő
Andrea, 57 éves
9 fotóval

Írhatnék bármit , mindenképpen az számít,hogy Te mit látsz bennem. Testileg 50, de lélekben és életszemléletben fiatal. Igaz,hogy a 20-as éveim hamvassága már nem a régi,de a szívem mélyén még ott van az a szenvedélyes kislány,aki voltam ...és ma is vagyok. Mindig igyekszem melletted ápolt és szép lenni, -de szeress néha kócosan és fáradtan is ! -Mert az is én vagyok. Érdekel az ezotéria és a spirituális világ. Tanultam és foglalkozom vele. Számomra is fontos a külső,- független rangtól és pénztől - elsősorban az emberi értékeidért tudnálak nagyon szeretni.
Klára - társkereső Románia - 66 éves nő
Klára, 66 éves
4 fotóval

Két felnőtt és önálló gyermek édesanyjaként életigenlően élem az életem.Fontos számomra a barátság, a társaság, ilyenként programok szervezésében is aktivan részt veszek, kirándulok, nevetek s örömmel tekintek apró csodákra... Nem vagyok előfizető, igy csak e-mail cimre lesz lehetőségem válaszolni. Eredményes ittlétet neked is, ki olvasod a profillapom! :)
Kata - társkereső Győr - 64 éves nő
Kata, 64 éves
3 fotóval

Barátkoznék, ismerkednék kedves, hozzám illő baráttal/társsal. Híve vagyok a személyes találkozásnak, ismerkedésnek. Akkor dől el, hogy mi a realitás egy esetleges kapcsolatnak...... Nem vagyok híve a hónapokon át tartó chatelésnek, írógatásnak!
Katalin - társkereső Szeged - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
2 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek! Kedves, ápolt , vidám természetü Nö vagyok! Férfit keresek!!

50 feletti fényképes társkereső férfiak

Győző - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Győző, 65 éves
4 fotóval

Nyugdíjas fogtechnikus vagyok, egyszerűen redezetten élek, füstmentesen, függetlenül ismerkednék. Írj rám, platinám van! Kedves kis otthonom van, hiányzik Valaki.
Ernő, 66 éves
1 fotóval

Csepelen élek. Komoly kapcsolatot keresek. A személyes találkozásban hiszek. Budapest és vonzáskörzetében keresek ismeretséget.Aki egzisztenciát keres az nem én vagyok,nem ugy hivnak.A kozmikus szeretet hive vagyok.
Attila, 70 éves
6 fotóval

Szeretet? - Ne szégyenlljünk bocsánatot kérni és bocsánatot adni. A kedvesem örömmel várjon, mert én is szívesen térek haza. Tiszteljük, megbecsüljük egymást. Ha tüske szúr, füllentgetések nélkül rendezzük és simuljon egymásba a kezünk. - Egy gondosan választott szerény virágszál többet mond, mint a szekér rózsa. Felelőséggel bírok a Budapesten élő 88 éves Édesanyámért. Saját lakásom van Gárdonyban, és kijövök a nyugdíjacskámból. Tizenöt évig "hivatásként" vívtam.Hét évig mint válogatott és TF. Hét év autó sport. Nemzetközi Rally-licencem van. ?-Volt. Szeretném, ha a párom legalább érettségi szinten lenne művelt.
Zsolti, 51 éves
5 fotóval

szia zsolti vagyok győri elvált ff. őszinte vidám sportos megbizhato komoly tartos kapcsolatot keresek sok szeretettel

Elit fényképes társkereső nők

Vica, 30 éves
2 fotóval
Középvezető

Csípős nyelv, mosolygós arc, hullámzó kedélyállapot. Unatkozni nem lehet velem, az biztos..
Andi, 45 éves
5 fotóval
Középvezető

Sportokat kedvelő multikulti pénzügyes családanya vagyok. Önálló egzisztenciával rendelkező melegszívű, család centrikus társamat keresem.
Ildikó, 44 éves
2 fotóval
Felsővezető

Házasságon már túl, tapasztalatokkal teli lány vagyok. Nem szexpartnert keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom.
Georgina, 50 éves
2 fotóval
Felsővezető

Multikulturával rendelkező személy vagyok, több országban éltem. Nagy a szabadságigényem, de tolerálom társam szabadságát is. Intelligencia, stílus, ápoltság, elegancia, igényesség - determináns az életemben. Ezeket a tulajdonságokat keresem egy partnernél is. Állandóan tanulok - jelenleg PhD, sokat utazok, szeretem a művészeteket, színházat, zenét. Lehetőség szerint egyedülálló, független férfi érdekel - nem házasság céljából. Kérem, 180 cm-nél magasabb, sportos testalkatú férfiak írjanak.

Elit fényképes társkereső férfiak

Marcell - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Marcell, 62 éves
2 fotóval
Felsővezető

Egy független, sportos, aktív életet élő informatika vezető keresi komolyan a társát.
Botond, 41 éves
8 fotóval
Középvezető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Martin - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Martin, 38 éves
46 fotóval
Felsővezető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
Lali, 35 éves
8 fotóval
Középvezető

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) Vidéken szeretnék élni, élhető családi házban, ahol lehetséges igazi családi életet élni. :) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet

Most online fényképes párkereső nők

Andi - társkereső Tatabánya - 39 éves nő
Andi, 39 éves
fotóval
1 perce lépett be

szeretetre, ölelésre vágyom :) 2 gyemekem van , keresem a boldogságot, akár egy hosszú távú kapcsolat is lehet még,
Éva - társkereső Dunaföldvár - 48 éves nő
Éva, 48 éves
fotóval
1 perce lépett be

Őszinte, vidám alaptermészetű, megbízható vagyok. Komoly párkapcsolat reményében keresem a másik felemet. Hiszem hogy még létezik boldogság a számomra - számunkra is.
Tünde - társkereső Veszprém - 36 éves nő
Tünde, 36 éves
fotóval
1 perce lépett be

Sziasztok! Számomra az ún. tökéletes társat keresem, aki kiegészíti mindennapjaim. Hogy milyen vagyok? Azt úgy gondolom, hogy egy személyes kontakt alapján úgyis kiderül.
Timi - társkereső Nyíregyháza - 41 éves nő
Timi, 41 éves
fotóval
1 perce lépett be

https://m.youtube.com/watch?sns=fb&v=ZJ8nrJ8zv58 Intelligens, viszonylag jobb képű, humoros megbízható és türelmes férfit keresek..de ilyen csak a mesében..De alapvetően egy hozzám hasonló szerény, egyszerű férfi legyen, aki mellett nincs feszültség, csak nyugalom..De ez annyira nehéz!! Ui. Csak olyan férfi írjon, aki megfelel a keresésnek, mert úgyis törlöm a levelet.

Most online fényképes párkereső férfiak

András - társkereső Budapest - 71 éves férfi
András, 71 éves
fotóval
1 perce lépett be

Vigkedélyü 71-Éves Őzvegyember Vagyok.Hozzámvaló Társat Keresek.Arányos Testalkatut,Súlyban Is.Egyedül Élő.Házasságom 49-Évig Boldogságban Telt.
Lali, 35 éves
8 fotóval
1 perce lépett be

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) Vidéken szeretnék élni, élhető családi házban, ahol lehetséges igazi családi életet élni. :) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet
Gergely - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Gergely, 37 éves
fotóval
1 perce lépett be

Sziasztok :) Nincs ideálom, bárkit meg lehet szeretni, ha a külső és belső harmóniában van. Légy békében magaddal, ez számomra az egyik legmegnyerőbb tulajdonság.
Attila - társkereső Győr - 43 éves férfi
Attila, 43 éves
fotóval
1 perce lépett be

Szia! Attila vagyok. 41 éves, lakhelyem Győr. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • Anti (49), Budapest
  keresem életem szerelmét
  Sziasztok, még mindig hiszek abban, hogy megtalálom az igazi szerelmet, akit egész eddigi életemben kerestem, a másik felemet, akivel kiegészítjük egymást. Az igazi NŐT, akiért rajonghatok, akit imádhatok, akit kényeztethetek. Romantikus férfi vagyok, néha már kicsit álmodozó, aki komoly kapcsolatot keres. Hiszek a család szentségében, ami erőt ad a mindennapok viharában. Imádom a gyerekeket, mindent megtennék értük. Magamról röviden annyit, hogy szabadidőmben szeretem a pihenést, a nyugalmat nyújtó tevékenységeket, szeretek kirándulni, utazni, túrázni, imádom a vízpartokat, (halak vagyok :-) különösen a tengert. Nem tudok szebb dolgot elképzelni, mint azt, hogy ülök a tengerparton a szerelmemmel a homokban, hallgatom a hullámok morajlását, és gyönyörködöm a naplementében. Szeretek moziba, színházba járni. Sportolgatni alkalomszerűen.Egy-egy romantikus vacsora a párommal egy meghitt helyen élmény a számomra. Szeretem a hangulatos, kicsi, családias jellegű éttermeket, az olyan "nagymama konyhája" típusúakat. Igazából a szabadidőm során igyekszem kipihenni azt a kőkemény realizmust, amit a munkám során átélek. talán ez a két dolog harmónikusan kiegyészíti egymást. A magánéletem romantikája és a hétköznapok realizmusa.
 • Renáta (38), Budapest
  Pokol mennyország bennem él
  Reni vagyok, mozgássérült és a társam keresem
 • Pál (63), Göd
  tul éltem a középiskolát és van három gyermekem.
  . Elérhetö vagyok bármikor. *** -on E-mail *moderálva* Nagyon elfoglalt ember vagyok! Sokat utazom . Sok országban dolgoztam Vietnám Kambodzsa Nikaragua sorohatnám tovább. Kedvenc szigetem: Santorini .Van egy kutyusom pöttyös a képe szintén oldalamon láthato. Ha lehet kizárolag humort és vidámságot kedvelö hölgyek levelét vagy telefonját várom !!!
 • Jani (40), Budapest
  Sportos, jó átlagos életet élo férfi vagyok
  Kirándulás, síelés, motoros túra, színház, könyv, száraz bor, baráti társaság, inkább csendes mint zajos helyek, természet, szabad levegő, sport és nem utolsó sorban a kislányom, családom amelyek az érdeklődési területeim az elsők között, de nyitott vagyok minden újra. Inkabb jellemez a nyugodt, megfontolt, szemlélődő viselkedés, semmint a harsány, magamutogató, nagykepu magatartás es életmód. Nem kedvelem a hivalkodó dolgokat, embereket. Kedvelem az értelmes társalgást, ahol a kérdezz felek oda-vissza működik.
 • Iza (51), Dunakeszi
  Nevessünk együtt egy életen át!
  Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Többet mond ezer szónál...
Nem mindenki szeret fantomképekkel beszélgetni – ha te is szívesebben levelezel olyanokkal, akik szeretik látni a másikat, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, akkor a Randivonalon a helyed! Nálunk ugyanis többszázezer kényképes társkereső várja, hogy megismerhessen!

A Randivonalon a tagok 80 százaléka keres párt fényképes adatlappal! Ne várj tovább, regisztrálj te is, és ismerkedj kedvedre! A magukról fényképet feltöltő társkeresők százszor több levelet kapnak a Randivonalon, mint azok, akik fotó nélküli profillal regisztráltak. Ne késlekedj, tölts fel te is képet magadról és találd meg a társad még ma!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.