Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Gyöngyös

Legújabb gyöngyösi női társkeresők

Zsuzsi - társkereső Gyöngyös - 60 éves nő
Zsuzsi, 60 éves
Társkereső Gyöngyös
19 napja tag

Keresem társam ki még igényli a szeretgetést, kirándulást a természetet és,a fürdőzést. Ki mit ad csak azt várja el a másiktól.
Gyöngyi - társkereső Gyöngyös - 56 éves nő
Gyöngyi, 56 éves
Társkereső Gyöngyös
26 napja tag

Kedves Ismeretlen! Társat keresek a szó nemes értelmében. Körülményeim rendezettek, egyedül élek, van egy remek, 33 éves jogász fiam. Igényes vagyok és érzékeny....egy kicsit tisztaság mániás is. A nyelvem csípős, szeretem a humort, ennek árnyékában és védelmében tudom könnyebben elviselni a világot körülöttem. Nevessünk együtt! :-)
Renáta - társkereső Gyöngyös - 31 éves nő
Renáta, 31 éves
Társkereső Gyöngyös
38 napja tag

Szia üdvözöllek az oldalamon :) Amit tudni lehet rólam,így első körben az az, hogy egy jó kedélyű,vidám csaj vagyok, jó humorérzékkel megáldva.Laza, ugyanakkor ha a helyzet megkívánja komoly is tudok lenni. Nagyon szeretem a gyengédséget és a szenvedélyt is. Nem a soványka kategóriába tartozom,szóval ha jobban kedveled a gömbölyded idomokat, akkor én valószínűleg tetszeni fogok,legalábbis bízok benne ;)
Enikő - társkereső Gyöngyös - 30 éves nő
Enikő, 30 éves
Társkereső Gyöngyös
45 napja tag

Én egy vidám, kedves, őszinte lány vagyok. Szeretnék ismerkedni fiúkkal lányokkal. Beszélgetni, bulizni imádok.

Legújabb gyöngyösi férfi társkeresők

Tamás - társkereső Gyöngyös - 27 éves férfi
Tamás, 27 éves
Társkereső Gyöngyös
4 napja tag

Szeretek beszélgetni sétálni jokat szorakozni filmetnézni!ha töbet megszeretnél tudni irjrám!!!
Richárd, 20 éves
Társkereső Gyöngyös
5 napja tag

Sziasztok. Egyedül élek, vicces rend szerető ember vagyok. Üzenetben jobban mesélek magamról ha kivancsi vagy.
Zsolt - társkereső Gyöngyös - 59 éves férfi
Zsolt, 59 éves
Társkereső Gyöngyös
16 napja tag

Lassan 60 leszek unom az egyedüllétet, szeretem a zenét a sportot és persze szeretnék egy társat
Attila, 42 éves
Társkereső Gyöngyös
18 napja tag

Szia. Attila vagyok. Szakacskent dolgozom Füreden 4 hónapja élek Gyöngyösön és sajnos elég kevés embert ismerek. Jó lenne egy társ, barátok. Ha bármelyikében magadra ismersz kérlek válaszolj. Szép napot.

Éppen online gyöngyösi társkereső nők

Gitta - társkereső Eger - 50 éves nő
Gitta, 50 éves
Társkereső Eger
12 perce lépett be

Üdvözlök Mindenkit! Amit tudni kell rólam...igényes,vékony,csinos ,kedves és odaadó,romantikus,érzéki és szenvedélyes,őszinte és nyílt,közvetlen ,sportos,zenét táncot szerető,utazást kedvelő,nagy állat barát,röviden...egy igazi Nő. Wellness területen belül dolgozom Nagy hobbim a fotózás,ami részben a munkám is. Nem a szexhez keresek partnert és nem kalandra vágyom! Fontos a szenvedély ,a vágy...de egy kapcsolaton belül. Én sem táv kapcsolatra vágyom! Idővel,ha mind két fél szeretné,akkor a távolság...áthidalható. Kire vágyom? Egy magas és sportos,romantikus ha kell,megbízható és figyelmes..igazi Férfi,aki mellett nő lehetek. Ismerjük meg egymást! Egy személyes találkozás mindenre ad választ.
Márti, 42 éves
Társkereső Eger
14 perce lépett be

Egy őszinte, humoros férfit keresek, nem a tökéleteset, hisz en se vagyok az :)
Mária, 75 éves
Társkereső Eger
1 órája lépett be

Egy Optimista Vidám természetű jó humorú igényes nő Vagyok.Hiszek a személyes kisugárzásban őszinteségen alapuló, tartalmas , de nem össze költözéses kapcsolatot keresek . JÓ .....TŐ legyél. Sajnos nem vagyok előfizető igy nem tudok senkinek válaszolni sajnálom. *moderálva* Ha nincs látható fotód ne keres és ne is irj ,ha én meg tisztelem az itt lévő társkeresőt azzal hogy látható legyek, akkor ez már nem is kérdés.Köszönöm
Virág - társkereső Hatvan - 43 éves nő
Virág, 43 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be

Mindent szeretek, ami a természettel kapcsolatos: kirándulás, kertészkedés, állatvédelem. Szívesen leülök egy jó könyvvel, s ha tehetem, ellátogatok képzőművészeti és ismeretterjesztő kiállításokra is.

Éppen online gyöngyösi társkereső férfiak

Gyula - társkereső Gyöngyös - 46 éves férfi
Gyula, 46 éves
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be

Légy olyan hálás a létezésnek, amennyire csak lehetséges - apró dolgokért is, ne csupán a nagy dolgokért. A puszta lélegzésért. Minden, amit kapunk: ajándék. Minél hálásabb leszel, annál kevesebbet panaszkodsz, és ha egyszer eltűnik a panasz, eltűnik a boldogtalanság is. A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot.
Ferenc - társkereső Csány - 65 éves férfi
Ferenc, 65 éves
Társkereső Csány
5 perce lépett be

Szeress hogy szerethesselk! A legjobb érzés ha szeretnek és szerethetek őszintén önzetlenül! Szeretnék még szerelmes lenni őszintén tisztán önzetlenűl!
Tibor, 41 éves
Társkereső Lőrinci
2 órája lépett be

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretnèk egy Társat akivel mindent megosztok. Aki az èletem rèsze. Ès èn az Övè.
Laci, 42 éves
Társkereső Abasár
2 órája lépett be

ha szetetned tudni.elöbb utòbb megtudod.

Diplomás gyöngyösi társkereső nők

Andrea - társkereső Gyöngyös - 44 éves nő
Andrea, 44 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

A személyes találkozás alkalmával és beszélgetéseink során körvonalazódik a "Mi"
Márti - társkereső Gyöngyös - 47 éves nő
Márti, 47 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Férfi és Nő: Értelem és érzelem. Talán azért olyan nehéz egymásra találni, mert a női agy és a férfi agy másképp épül fel, más oldalról közelíti meg a célt, de a szíve ugyanarra vágyik a Férfinak és a Nőnek is: hogy szeressen és szeretve legyen... Színjáték nélkül, önmagunkat adva lehet csak hiteles egy kapcsolat. Kulcsszavak: bizalom, önbizalom, őszinteség, szeretet, elfogadás, humor, természet és természetesség, jelenben lenni, de célokat kitűzni... és a legfontosabb: ÉLNI, megélni minden pillanatot... Tudom, hogy valahol van valaki, akivel egyszer összetalálkozunk és minden megváltozik... Szeretném, ha sikerülne harmóniát, szeretetet teremteni valakivel egymás életében...
Rita, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Szia! Kiegyensúlyozott,nyitott,empatikus nőnek tartom magam,nemrég váltam el,s 8.5 éves kisfiammal élek együtt.Keresem azt a komoly szándékú,magas,/185 cm/,barna hajú,helyes férfi jelentkezését,akivel kölcsönösen egymásra találnánk. Ha magadra ismertél a jellemzés alapján,s szimpatikusnak találsz,kérlek vedd föl velem a kapcsolatot.. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,CSAK E-MAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI!! Köszi:Rita
Judit, 64 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Őszinte, szereteten,megértésen, egymás megbecsülésén alapuló kapcsolatot keresek... Kedves Társkeresők! Tévedés ne esséki, én nem akarok senkinek a "nyakára mászni" - nem akarok feltétlenül összeköltözni, senkinek a "magánszférájába betolakoni. Célom, hogy olyan "társat" találjak akivel rövidebb, hosszabb időt kellemesen, értelmesen hasznosan tartalmasan el lehet tölteni. Értem ez alatt, kirándulás, esetleg nyaralás, szinház, hangverseny stb.. ami egyedül nem igazán élvezetes, szórakoztató..

Diplomás gyöngyösi társkereső férfiak

Zoltán, 32 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (építészmérnök)

Egyenlőre csak ismerkedés céljából vagyok fenn. :)
Sanyi, 48 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (Közlekedés)

Csak a legjobbakat remélem, szeretnék ismét boldog lenni! Keresem másik felemet egy csinos, vékony, vagy sportos, komoly NŐ képében, akit kényeztethetek, oltalmazhatok, szerethetek. Ez olyan lehetetlen dolog? Bizonyítsd be!
Peti - társkereső Gyöngyös - 34 éves férfi
Peti, 34 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Szavak helyett... https://www.youtube.com/watch?v=uYVrYu-iIn0
Attila, 38 éves
Társkereső Gyöngyös
Egyetemet végzett

Ha szingli vagy boldog párokat látsz... Ha van valakid, akkor meg boldog szingliket... Hát elegem van a leskelődésből! Ide írj: *moderálva*

Keresztény gyöngyösi társkereső nők

Márta, 51 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Kedves Fiúk. Itt kell brmutatkozni? Oké. Akkor én is leírom amit elöttem és utánam már félmilliô nö leírt: Csodálatosan kedves intelligens nö párt keres. Hát leírtam. .
Melinda, 31 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus

Tisztában vagyok a vágyaimmal, de nem vagyok hajlandó megalkudni csak azért, hogy ezek teljesüljenek...
Évi - társkereső Gyöngyös - 52 éves nő
Évi, 52 éves
Társkereső Gyöngyös
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

"Talán semmi sem szebb az életben ,mint találni egy embert ,kinek lelkébe le tehetnénk szívünk titkait ! Kinek kedves arca elegendő ahhoz ,hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk !51 éves vidám természetű nő vagyok,keresem korban hozzám illő párom!
Júlia, 27 éves
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Kérlek, szavazzatok rám De a megosztásoknak is nagyon örülök! Regisztrálni kell, aztán minden nap lehet szavazni. Előre is köszönöm!(Bodnár Julianna) http://hatvanonline.hu/hir/Ki_legyen_a_kozonsegdijas/0/6/8035 Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek. Ha igaz az, hogy a szeretetben a kettő egy lesz, és egymásba ölelkezik, akkor ott nem lehetnek magántitkok, hozzáférhetetlen sebek, és főleg levegőtlen, gennyes sebek nem lehetnek, mert nem tudnak egymással összeforrni. Összeforrni csak a tisztaság tud, ezt még a sebészek is tudják, mert még a testünk is így működik. Senki sem tökéletes! És elvárhatatlan, hogy az legyen, mert az ember nem az.

Keresztény gyöngyösi társkereső férfiak

Péter - társkereső Gyöngyös - 41 éves férfi
Péter, 41 éves
Társkereső Gyöngyös
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

A személyes találkozás híve vagyok a virtuális levelezés és majd lesz valahogy nem az én asztalom :-) Egy 7 éve elvált pasi vagyok egy gyermekkel aki már felnőtt 20 éves csajszi. Szeretnék egy meghitt családias kapcsolatot ahol nyugalomba és boldogságba élhetnénk többesszámba :-)
Krisztián, 35 éves
Társkereső Gyöngyös
hite: református (nem gyakorlom)

Krisztiánnak hívnak. Magamról.Szeretem a természetet,kint lenni a szabadban,túrázni a Mátrában,szeretek kerékpározni,sportolni. Szeretem az őszinte,egyenes embereket,mert én is az vagyok.Nekem a hűség és a bizalom a legfontosabb,mert nélküle semmi nem működik.
Feri - társkereső Gyöngyös - 61 éves férfi
Feri, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egyedeül maradtam sajnos 60 évesen, a még hátralévő éveimre (20-25) keresek olyan Társat, aki nagyon tud szeretni, (amit visszakap tőlem többszörösen) ezt garantálom. Csak hosszú távra keresek, kalandok, sexpartner nem érdekel ! Személyes találkozásban bízom, mert egy mosolyt, egy pillantást, egy hangot, egy gesztust stb. nem pótolhat az írás! Elég romantikus alkat vagyok, elolvadok egy öleléstől! Nem dohányzom, csak alkalmanként iszom, nem csalom meg soha a páromat, nem vagyok gép-függő, viszont szeretek főzni, sétálni, kirándulni, zenét hallgatni,........meg ilyesmik! A "humor sosem hal meg". Sajnos sorszámot nem kell tépni, azonnal "fogadok"
Zoli - társkereső Gyöngyös - 40 éves férfi
Zoli, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Teljesen átlagos társam keresem! Akinek fontosak az értékek.

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső nők

Szandi, 19 éves
Társkereső Gyöngyös

Írj és megtudod hogy milyen vagyok. :) Jó a humorom és segítőkész ember vagyok.
Anita, 28 éves
Társkereső Gyöngyös

Jókedvű, életvidám lány vagyok. Szeretek sportolni, kirándulni. A szabadidőmet igyekszem hasznosan eltölteni.
Renáta, 28 éves
Társkereső Gyöngyös

Mit is írhatnék:) Életvidám,kedves nő vagyok,aki vágyik egy társra az életben,akivel kiegészítenénk egymást ,akivel teljesen önmagad vagy :) Ha megszeretnél ismerni,írj bátran :)
Vivien, 20 éves
Társkereső Gyöngyös

Szia. Vivi vagyok. :) Ismerj meg ha szimpatizálsz velem! :)

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső férfiak

István - társkereső Gyöngyös - 29 éves férfi
István, 29 éves
Társkereső Gyöngyös

Szerintem sokakban vetődik fel a kérdés, hogy miért érdemes online társat keresni, van-e olyan fél, akivel talán érdemes számolni - nem pedig egy csirkefogó. Ami engem illet, én elsősorban attól félek, hogy más fél vállalni a kockázatatot. A bemutatkozómat pedig szívesen megírom, ha már nem prózai követelmények elé vagyok állítva.
Attila, 21 éves
Társkereső Gyöngyös

Attila vagyok, 18 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gergely, 26 éves
Társkereső Hatvan

Gergely vagyok, 25 éves. Társam keresem Hatvan környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 24 éves
Társkereső Hatvan

Hali, örülök hogy megnéztél. Ha érdekesnek találsz vagy tettszem akkor keress bátran.magamról csak annyit hogy szeretem a fantasy-t és a jó zenéket legyen az bármi.

30-as gyöngyösi társkereső nők

Tündi, 36 éves
Társkereső Gyöngyös

Tündi vagyok, 36 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Piroska, 33 éves
Társkereső Gyöngyös

175cm, 65kg, fekete haj, barna szem..:)
Niki, 33 éves
Társkereső Gyöngyös

Nyílt lelkű, őszinte, barátkozó típus vagyok. Fontos számomra a társam, a családom és a barátaim. Szeretek utazni, olvasni, sportolni. Hobbim nincs, mert nyitott vagyok az új dolgokra. Célom a megfelelő társ megtalálása, aki mellett biztonságban leélhetem az életem, családot alapíthatunk és közös célokat tűzhetünk ki. Ezt keresem a párkapcsolatban: A szeretet, a hűség, a bizalom .... stb. -számomra alapvetők, ami még ezen felül szükséges, hogy évek múltán, amikor az érzelmek esetleg változnak, képes legyen velem együtt változni, akarni és megoldást keresni.
Anita, 39 éves
Társkereső Gyöngyös

Egy vidám, őszinte, kedves, szeretni tudó nő vagyok. Régóta keresem a másik felem, de sajnos még nem találtam meg. Olyan embert keresek aki igazán tud szeretni, őszinte, életvidám,igényes, akinek vannak céljai. Szeretnék végre szeretni és szeretném ha szeretnének. Mivel nem vagyok előfizető adok egy email címet ahová tudsz esetleg írni *moderálva*

30-as gyöngyösi társkereső férfiak

Zoli - társkereső Gyöngyös - 37 éves férfi
Zoli, 37 éves
Társkereső Gyöngyös

"Hosszú az út, míg a kezem a kezedhez ér, Szeretni valakit valamiért. Ne tudja senki, ne értse senki, hogy miért, Szeretni valakit valamiért. Ezer életen és ezer bajon át, Szeretni valakit valamiért. Akkor is, hogyha nem lehet, hogyha fáj, Szeretni valakit valamiért."
Jani - társkereső Gyöngyös - 37 éves férfi
Jani, 37 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok! Komoly lányt keresek, akivel közös programokat és jövőt lehet tervezni. Hobbym a horgászat, a bulizásokon már túl vagyok. A másik felemet keresem, akivel boldog lehetek!!!
Gyula - társkereső Gyöngyös - 39 éves férfi
Gyula, 39 éves
Társkereső Gyöngyös

Kedvenc zenéim: pop, rock, klasszikus. Kedvenc filmjeim: kalandfilmek, akciófilmek, vígjátékok. Hobbyaim: kerékpározás, túrázás, utazás, autók.
István, 39 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok! István vagyok, becenevem István1375088. 32 éves, 200 cm magas és 120 kg, testalkatom pedig Átlagos. Szemem színe barna, hajam barna, ritkán iszom alkoholt, dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt idom többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú gyöngyösi társkereső nők

Ildi, 43 éves
Társkereső Gyöngyös

Átlagos nő normál tulajdonságokkal ,keresek egy nomalis ferfit.
Zoé - társkereső Gyöngyös - 43 éves nő
Zoé, 43 éves
Társkereső Gyöngyös

A személyes találkozásban hiszek. Találkozzunk s ott majd minden kiderül!*moderálva*
Éva - társkereső Gyöngyös - 47 éves nő
Éva, 47 éves
Társkereső Gyöngyös

Keressem párom aki meg tud nevetni! Szeretek bulizni mindenre nyitott vagyok!
Marianna, 45 éves
Társkereső Gyöngyös

Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem koccanunk egymásnak bevásárlás közben... Újrakezdeném... Olyan férfit keresek, akire felnézhetek...

Középkorú gyöngyösi társkereső férfiak

Gábor - társkereső Gyöngyös - 40 éves férfi
Gábor, 40 éves
Társkereső Gyöngyös

Szia szeretnék ismerkedni 20-41 korig vékony érett hölggyel. Keresem.aki beleszeretne a hibáimba és megtűrné a jó tulajdonságaimat. Aki megfogná a kezem mindennap és magával rántana az általunk definiált jóba.Nem minden egy fénykép.ne ítélj elsőre. én sem teszem.Nem futó kapcsolatot keresek. ezért ilyen jellegű nem érdekel Köszönöm
János, 42 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok.Ha meg ismersz megtudod milyen vagyok.Jelenleg nem vagyok előfizető.E-mail cimre szivesen válaszolok!
Zsolt, 48 éves
Társkereső Gyöngyös

kamionozok es europát járom.olyan párt keresek aki szeret utazni,vagy elfogadja ezt az eletmodomat.
Csaba - társkereső Gyöngyös - 45 éves férfi
Csaba, 45 éves
Társkereső Gyöngyös

Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!

50 év feletti gyöngyösi társkereső nők

Valéria - társkereső Gyöngyös - 52 éves nő
Valéria, 52 éves
Társkereső Gyöngyös

Ha barát kell a legjobb barátod leszek,ha magányra vágysz, csönded leszek, és ember leszek, mert emberre vágysz, ki szeret , ki elfogad, s kit igaznak látsz.
Henrietta - társkereső Gyöngyös - 63 éves nő
Henrietta, 63 éves
Társkereső Gyöngyös

-Személyes találkozás fontos számomra. -Ne dohányozzon. -Jó humorú, vidám természetű legyen. -Szeretnék végre kimozdulni/kirándulni, kocogni, túrázni, sielni, utazni, színház, koncert, tánc,stb. -Kell Valaki, aki "kimozdítana" végre.
Lili, 57 éves
Társkereső Gyöngyös

Csinos,vidám,jó megjelenésű,határozott,intelligens,céltudatos, pozitív beállítottságú vagyok.Neked személyesen bemutatkozom...
Margit - társkereső Gyöngyös - 66 éves nő
Margit, 66 éves
Társkereső Gyöngyös

Szeretem a kirándulást, színházat olvasást, rejtvényfejtést. Szeretem a szépet és a jót, szeretek kertészkedni, imádom a virágokat, állatokat., és szeretnék egy hűséges Társat.

50 év feletti gyöngyösi társkereső férfiak

András - társkereső Gyöngyös - 51 éves férfi
András, 51 éves
Társkereső Gyöngyös

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
Béla - társkereső Gyöngyös - 60 éves férfi
Béla, 60 éves
Társkereső Gyöngyös

Szeretem a társasági életet a sportot zenét fözöcskéket,kirándulást,föleg a kellemes IDŐ töltést,,,
Gyuri, 52 éves
Társkereső Gyöngyös

szertnék egy békés életet erre a rövid idöre ami maradt még
István - társkereső Gyöngyös - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Gyöngyös

Egy ószinte komoly kapcsolat reményében szeretnék ismerkedni.Ide is irhatsz *moderálva*

Elit gyöngyösi társkereső férfiak

László - társkereső Gyöngyös - 56 éves férfi
László, 56 éves
Társkereső Gyöngyös
Középvezető

Kedves, udvarias, családcentrikus és házias vagyok. Céltudatosan élek. Számomra közel álló személyekhez odaadó, hűséges, ugyanakkor mindenre nyitott és rugalmas tudok lenni. Szeretem a kihívásokat és megoldom az előttem álló feladatokat. Szabadidőmben szívesen sportolok, kirándulok és barkácsolok és egyéb kellemes és hasznos dolgokat végzek. Két felnőtt gyermekemmel jó körülmények között, megfelelő egzisztenciával rendelkezve élek. Magamat teljesen bemutatni hosszadalmas lenne. Kapcsolat felvételt követően a rám kíváncsi szimpatikus személy részére többet is elárulok... Várom mielőbbi jelentkezésedet!
Ádám, 26 éves
Társkereső Eger
Középvezető

Néhány mondatban úgysem lehet bemutatkozni, de a legfontosabb dolgok talán a következőek: egri borász vagyok, nagyon szeretem a gasztronómiát, a természetet, az utazást és a sportokat. 13 éve kerékpározom. Rövidebb ideig éltem már Franciaországban, Ausztráliában és Új-Zélandon is. A többiről személyesen :)

Fényképes gyöngyösi társkereső nők

Marianna, 30 éves
Társkereső Eger
2 fotóval

Jelenleg könyvelőként dolgozom egy multinál. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal beülni valahova beszélgetni,moziba járni, kirándulni, bringázni, sportolni. Komoly kapcsolatot keresek, hosszú távra tervezek. Zene és filmek terén nem vagyok válogatós bármi jöhet :-) Nagyon szeretem az állatokat, főleg a kutyákat.
Irén - társkereső Hatvan - 56 éves nő
Irén, 56 éves
Társkereső Hatvan
7 fotóval

Fiatalos, humort kedvelő, életvidám NŐ keresi társát. Harmonikus, hazugságoktól mentes kapcsolatra vágyom. Csak pozitív beállítottságú férfiak keressenek ! :))
Kati, 56 éves
Társkereső Eger
5 fotóval

Mára megtanultam, hogy az Élet gyönyörű ajándék és minden pillanata abban támogat, hogy jobban megismerjem önmagam általa. Hiszem, hogy az emberek eredendően jók, mindenki vágyik a szeretetre és a maga módján tesz is érte, hogy megtalálja. Keresem a társam, aki önmagában is egész, teljes.
Nóra, 42 éves
Társkereső Eger
6 fotóval

Nóri vagyok. 42 éves. Egy gyermekem van. Szeretnék ujra boldog lenni , s megtalálni az igazit.

Fényképes gyöngyösi társkereső férfiak

Árpád, 56 éves
Társkereső Szilvásvárad
3 fotóval

Már több éve egyedül élek saját családi házamban,keresem korban hozzám illő független hölgy személyében. Kizárólag tartós,komoly kapcsolatban gondolkozom!
András, 44 éves
Társkereső Nagytálya
3 fotóval

Kedves idegen köszi,hogy megnéztél.Nem csak a külső számít ha nem a belső érték is szerintem.Jól csak szívével lát az ember .Legyen szép napod :-)
Imre - társkereső Eger - 61 éves férfi
Imre, 61 éves
Társkereső Eger
5 fotóval

Még ma is aktív Cégvezetőként szeretem a kihívásokat. Hűséges és romantikus kos vagyok, szeretem a társamat kiszolgálni. Vallom, hogy feladat a férfi dolga, de a nő a lelke mindennek. Természetes olyan aktív játszótársra gondolok, akinek jó fizikai állapota, belső gazdagsága segíti megvalósítani terveinket. Jó tervem pedig sok lenne,síelés , wellness , nyelvi túrák, készülés egy kiállításra. Ismét lobogjon a vitorlánk a Balatonon, ahol egy kerékpározás, kis vacsora, egy romantikus tánc, séta az esőben, szerelmes összebújás mindig megérint. Belső harmónia fiatalos külsővel, együtt-veled az egészségünkért. Kérlek olvass bele a naplómba sokat megtudsz arról miért is maradunk mindig fiatalok és nem kérdezed majd meg mit fogunk játszani. A csodás életet!
Feri, 32 éves
Társkereső Eger
2 fotóval

Keresem a nagy őt, de nem találom.Kérlek seggits ha te vagy az!!!!????

Most online gyöngyösi párkereső nők

Marika - társkereső Maklár - 58 éves nő
Marika, 58 éves
Társkereső Maklár
2 órája lépett be

Igaz,hogy már nem vagyok fiatal,de azért szeretnék még boldog lenni.Alapból én egy vidám ember vagyok,szeretem a zenét.a barátokat, beszélgetni és nem utolsó sorban,szeretnék még szeretni.Jelenleg még dolgozom.Szertnék egy társat,aki elfogad olyannak,amilyen vagyok,én is tudok alkalmazkodni,ha kell,mert csak közösen lehet megoldani mindent!
Gyöngyvér - társkereső Nagyréde - 66 éves nő
Gyöngyvér, 66 éves
Társkereső Nagyréde
2 órája lépett be

Mint a Szűz jegyében születtek, általában realista vagyok. Nem hiszek a horoszkópban, de néha van benne valami. Érdeklődési körömben szépen megférnek a humán és a reál dolgok. Szeretem az állatokat, a természetet, a jó nagy sétákat, a kirándulásokat. Több, mint 8 éve egyedül élek, de nem szoktam unatkozni, mindig lekötöm magam számomra hasznos dolgokkal. 25 éve a közeli városból jöttem e településre, de nem bántam meg. Megszoktam és megkedveltem annak minden előnyével és hátrányával együtt. Szabadidőmet a ház körüli teendők, a kertészkedés, a kézimunka kötik le. Már régóta énekkari tag vagyok és ez számomra elengedhetetlen, sok mindenen átsegített és segít a mai napig is. "A zene az kell, hogy ne vesszünk el".
Judit - társkereső Eger - 49 éves nő
Judit, 49 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

Család centrikus, önmagára és társára igényes, a hagyományos értékrendet képviselő nő vagyok, de az alaptermészetem vidám, igyekszem megtalálni a mindennapokban is a szépet, s pozitív mederbe terelni az életemet. Fontosak számomra az érzelmek, egymás tisztelete, kölcsönös megbecsülése, az őszinteség, a bizalom, a hűség, hiszen ezek lehetnek pillérei egy párkapcsolatnak. Két felnőtt fiú anyukája vagyok, sosem egyedül, de valamilyen szinten mégis magányos, mert hiányzik valaki az életemből, akit úgy hívnak "társ". Néha úgy érzem, a lehetetlennel próbálkozom, hisz nagyon nehéz rátalálni, de hiszem, hogy létezik még olyan férfi, akinek szüksége van valakire akire számíthat, aki mindig és mindenkivel őszinte, s teljesen komolyan gondolja mindazt, amit ide leírt.... Tudom, ma nem "divat" az, amit keresek, legtöbben a kalandokat részesítik előnyben sajnos egy tartós kapcsolattal szemben, de én őszintén társra, tiszta érzelmeken alapuló kapcsolatra vágyom... Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban akár csak sétával, vagy néha kerékpározással, de ugyanúgy feltölt heti egy-két alkalommal a zumba.:) Szeretek moziba, színházba járni, olvasni, vagy csak egyszerűen kiülni este, s bámulni csillagokat....:):) Most én is írjam ide azt, amit oly sok adatlapom olvastam? "Írj nekem!":):):) Még egy gondolat ide a végére: Nem gondolom azt, hogy egy nőnek kellene kezdeményeznie egy ismerkedést, bármilyen modern világban élünk is. Ezt arra értem, hogy van, aki többször megnézi az adatlapomat, van előfizetése, mégsem ír... pedig nem harapok, s végül is nem történik semmi, maximum pár levelet váltunk, még ha nem is lesz belőle semmi komolyabb, vagy itt érvényesül az, hogy "félénk vagyok, de hódítani akarok"?:):) Ha valaki megtisztel az érdeklődésével, a levelével, szívesen válaszolok, ha előfordul, hogy nincs kreditem, akkor töltök, de mindig... Hiszen talán mindannyian azért vagyunk itt, mert valami hiányzik az életünkből, s ezen szeretnénk változtatni....:):) Én igen, azért!:) https://www.youtube.com/watch?v=01LUngYG-LI&list=FL-9KSzD4eoH5loc3PRd6zfg&index=13
Mária - társkereső Eger - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

még aktív dolgozó vagyok....szabadidőmbe legszívesebben a szabadban töltöm....

Most online gyöngyösi párkereső férfiak

Csaba - társkereső Visonta - 46 éves férfi
Csaba, 46 éves
Társkereső Visonta
3 órája lépett be

Sohase erőltetem magam reá olyasvalakire, aki nem ismeri fel az értékeimet! Fontos egy kapcsolatban az őszinteség, ez talán a legfontosabb. Az intimitás - vagyis hogy meg lehessen beszélni, ami történt, ami foglalkoztat, az érdeklődés, a nyitottság egymás iránt. Akkor érzem jól magam, ha meleg és elfogadó légkör vesz körül, és a társamnak is ezt szeretném nyújtani.*moderálva*
Ottó - társkereső Eger - 67 éves férfi
Ottó, 67 éves
Társkereső Eger
4 órája lépett be

Vidámtermészetü,úgy érzem fiatalos,zenét,termé szetet,sportokat kedvelö,önmagamra és környezetemre igényes vagyok.(Emailre tudok válaszolni)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Bence (18), Gyöngyös
  A szerelmet nem lehet figyelmen kívül hagyni.
  Szia kedves érdeklődő. 18 éves srác vagyok Gyöngyös városából. Helybeliekkel találkoznék ismerkedés céljából :) Ha többet szeretnél megtudni, bátran kérdezz. Itt vagyok. :)
 • Csaba (45), Gyöngyös
  Barátság extrákkal
  Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!
 • Attila (42), Gyöngyös
  Csak komoly kapcsolatot keresek egy sportos hölgy személyében.
  Szia. Attila vagyok. Szakacskent dolgozom Füreden 4 hónapja élek Gyöngyösön és sajnos elég kevés embert ismerek. Jó lenne egy társ, barátok. Ha bármelyikében magadra ismersz kérlek válaszolj. Szép napot.
 • Péter (32), Gyöngyös
  Ez is egy lehetőség....sosem lehet tudni
  30as normális,igényes srác vagyok.Megjelenésemmel sincs semmi gond(szerintem).Szivesen ismerkednék gyöngyös és környéki lánnyal.
Társkeresés Gyöngyösön

Társkereső Gyöngyösön

Nap, mint nap álmodozol arról, hogy végre megtalálod az igazit? Mindig is arra vágytál, hogy kimondhasd a boldogító igent annak az embernek, akivel örökre boldog lehetnél? Ha hiába keresgéltél eddig, most itt az ideje, hogy regisztrál a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére, ahol azokat is megtalálhatod, akik eddig valamiért elkerülték a figyelmed.

Rövid keresgélés után biztosan rátalálsz pár olyan társkeresőre, akikkel megéri találkozni. Ha már meg is beszéltétek az első randit, ideje szétnézned az összeállításunkban, hiszen Gyöngyös rengeteg romantikus helyszínnel és programmal kápráztat el minden évben. Neked már csak el kell döntened, melyik passzol a leginkább hozzátok.

Első randevúra tökéletes lehet a Mátrai Kisvasút, amely két útvonalon szállítja az utasokat. Beszélgetés közben gyönyörködhettek a lélegzetelállító tájban és a borszőlőkkel beültetett kertekben. A másik útvonalon pedig a patak útját követve vadregényes tájakra kalauzol el benneteket a mozdonyvezető. Ezt a programot nem szabad kihagyni, biztosan lenyűgöz majd mindkettőtöket.

Az Orczy Kastély lenyűgöző kőoroszlánjaival, hűs kertjével és különleges barokk mintáival is remek randihelyszín. Ha szeretnétek nyugodt környezetben sétálgatva megismerni egymást, akkor ide érdemes ellátogatnotok. Ha elakadna a beszélgetés, akkor sincs gond, hiszen ez az épület ad otthont a Mátra Múzeumnak, amelynek gyűjteménye nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő.

A Mátra Múzeum legnagyobb különlegessége, hogy itt található Magyarország egyetlen épen maradt mamut csontváza. A 3 szintes természettudományi kiállítás leginkább a Mátra és Mátra - környéki növény- és állatvilágot mutatja be, emellett élő trópusi állatokat és növényeket bemutató pálmaház és modern oktató labor is található az épületben. Ha néhány adatot előre megtanulsz, tudásoddal biztosan lenyűgözöd majd randipartnered is.

Ha mindketten rajongva szeretitek az állatokat és leginkább emiatt találtatok egymásra az oldalon, akkor nem szabad kihagynotok a Gyöngyösi Állatkertet sem, ami 2 hektáron 84 állatfaj mintegy 300 egyedével vár benneteket. Ha nem egyedül, hanem kisgyerekkel érkeztek, akkor sem kell aggódnotok, hiszen a Gyöngyösi Állatkert állatsimogatóval és biztonságos játszótérrel vár benneteket. Amíg a kicsi az állatokkal játszik, Ti romantikázhattok kettesben.

Ha valamilyen különleges gasztronómiai élményre vágytok, akkor látogassatok el a gyöngyösi Mátrai Borok Házába, ahol a finomabbnál finomabb nedűk mellett, még bortúrákat is szerveznek nektek. Gyönyörű tájakat bejárva kóstolhatjátok meg a legfinomabb borokat, miközben szerelmesen merülhettek el egymás szemeiben.

Ezek a programok persze barátokkal is izgalmasak, de párban mégiscsak jobb. Regisztrálj a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére és találd meg az embert, akivel igazán jól érzitek majd magatok. Regisztrálj, levelezz minél többet és keresd meg a hozzátok leginkább passzoló randitippet.

Ha szeretnél jót nevetni, másokkal milyen vicces vagy éppen kínos esetek történtek meg, olvasd el az elcseszett randik rovatunkban, amikben társkeresők írják le megtörtént esetüket. Ha Neked is van egy ilyen sztorid, küldd el mindenképp, hogy ezek a társkeresők se gondolják, minden rossz csak velük történhet meg.

Ha kezded feladni a társkeresést és egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket, amikben a Randivonalon egymásra talált párok írják meg megismerkedésük történetét. Látni fogod Te is, hogy sokszor rögös az út az igaz szerelemig, de mindenki azt mondja, hogy biztosan megéri!

Gyöngyös
Gyöngyös

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.