Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Gyöngyös

Legújabb gyöngyösi női társkeresők

Timi - társkereső Gyöngyös - 38 éves nő
Timi, 38 éves
Társkereső Gyöngyös
16 napja tag

Vidám, egyszerű elvárásokkal rendelkező, kedves lány vagyok.
Maria, 66 éves
Társkereső Gyöngyös
22 napja tag

Egyszerű vidám őszinte nő vagyok, keresem korban hozzám illő inteligens úr társamat, de nem minden áron csakis kölcsönös szimpátia alapján! Személyes találkozás mindent eldönt! Nem vagyok előfizető, felkeltettem érdeklődésedet, email címem: *moderálva* Üdv Maria
Enikő - társkereső Gyöngyös - 25 éves nő
Enikő, 25 éves
Társkereső Gyöngyös
24 napja tag

Üdv Többnyire nyugodt, visszafogott vagyok. Hétköznap sokat dolgozom a hétvégéimet pedig szeretem a barátaimmal tölteni. Első sorban ismerkedni, barátkozni szeretnék, a többi majd kialakul.
Andrea - társkereső Gyöngyös - 44 éves nő
Andrea, 44 éves
Társkereső Gyöngyös
28 napja tag

A személyes találkozás alkalmával és beszélgetéseink során körvonalazódik a "Mi"

Legújabb gyöngyösi férfi társkeresők

Ádám - társkereső Gyöngyös - 25 éves férfi
Ádám, 25 éves
Társkereső Gyöngyös
8 napja tag

Szerettem volna egy jópofa bemutatkozást írni magamról, de nem sikerült. Gondoltam megíratom másokkal, ami nem azt jelenti, hogy lemásolom, amit ők írnak nekem, hanem csak azt, hogy keresem a megfelelőt. Sajnos nem jött össze. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor írj! :)
Tamás - társkereső Gyöngyös - 28 éves férfi
Tamás, 28 éves
Társkereső Gyöngyös
11 napja tag

Hűséges, őszinte és egyenes vagyok. Az átlagnál műveltebb, széles látókörű. Sok mindenben jó vagyok, ha lesz rá lehetőségem megismerni valakit, bebizonyítom :) Szeretném élvezni az életet, lehetőleg nem egyedül, párban határozottan jobb. Hasonló társat keresek, komoly kapcsolatban gondolkodok.
Miki, 25 éves
Társkereső Gyöngyös
14 napja tag

Miki vagyok, 25 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila - társkereső Gyöngyös - 34 éves férfi
Attila, 34 éves
Társkereső Gyöngyös
21 napja tag

Türelmes férfi vagyok, mindenek felett fontos számomra az őszinteség, a becsületesség, a megbízhatóság, és a korrektség. Aktív, tempós életet élek. Kedvelem a laza baráti összejöveteleket, kalandparkokat, szívesen barangolok a természetben, szeretek biciklizni, futni és persze egy kellemes, izgalmas program bármikor szóba jöhet. Rengeteg dolog érdekel és sok mindenre nyitott vagyok. Olykor igénylem a csendesebb, visszafogottabb kikapcsolódást is. Ilyenkor legszívesebben olvasok, filmet nézek, vagy kulturális programot választok.

Éppen online gyöngyösi társkereső nők

Márti - társkereső Gyöngyös - 46 éves nő
Márti, 46 éves
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be

Férfi és Nő: Értelem és érzelem. Talán azért olyan nehéz egymásra találni, mert a női agy és a férfi agy másképp épül fel, más oldalról közelíti meg a célt, de a szíve ugyanarra vágyik a Férfinak és a Nőnek is: hogy szeressen és szeretve legyen... Színjáték nélkül, önmagunkat adva lehet csak hiteles egy kapcsolat. Kulcsszavak: bizalom, önbizalom, őszinteség, szeretet, elfogadás, humor, természet és természetesség, jelenben lenni, de célokat kitűzni... és a legfontosabb: ÉLNI, megélni minden pillanatot... Tudom, hogy valahol van valaki, akivel egyszer összetalálkozunk és minden megváltozik... Szeretném, ha sikerülne harmóniát, szeretetet teremteni valakivel egymás életében...
Rita, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be

Szia! Kiegyensúlyozott,nyitott,empatikus nőnek tartom magam,nemrég váltam el,s 8.5 éves kisfiammal élek együtt.Keresem azt a komoly szándékú,magas,/185 cm/,barna hajú,helyes férfi jelentkezését,akivel kölcsönösen egymásra találnánk. Ha magadra ismertél a jellemzés alapján,s szimpatikusnak találsz,kérlek vedd föl velem a kapcsolatot.. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,CSAK E-MAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI!! Köszi:Rita
Marianna, 45 éves
Társkereső Gyöngyös
37 perce lépett be

Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba, nem löksz fel az utcán, nem koccanunk egymásnak bevásárlás közben... Újrakezdeném... Olyan férfit keresek, akire felnézhetek... Kifejezetten megbízható, normális férfira vágyom. Komolyan...
Edit - társkereső Gyöngyös - 40 éves nő
Edit, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
4 perce lépett be

Társat szeretnék. Egy őszinte, igazán jó embert. Aki nem csupán elfogad a hibáimmal együtt, hanem épp azokért szeret. Csinos, fiatalos, érzelmes nő vagyok. Megbízható, intelligens, humoros társat keresek, akivel megoszthatom az élet minden örömét. Alapvetően romantikus típus vagyok, kedvelem a meghitt pillanatokat. Nem vagyok előfizető, így ha valaki ír adjon elérhetőséget!

Éppen online gyöngyösi társkereső férfiak

Attila, 26 éves
Társkereső Apc
4 perce lépett be

Nyitott, társaság kedvelő ember vagyok. Az unalom szót nem ismerem, a szabadidőmet mindig kitöltöm különféle programokkal! Amit fontos tudni már így az elején hogy KOMOLY KAPCSOLATOT keresek!!
István - társkereső Abasár - 27 éves férfi
István, 27 éves
Társkereső Abasár
7 perce lépett be

Nem átlagos srác átlagos igényekkel keresi társát!
Csaba - társkereső Lőrinci - 35 éves férfi
Csaba, 35 éves
Társkereső Lőrinci
13 perce lépett be

Szabadidőmben ha tehetem túrázni járok, tv-t nézek, zenét hallgatok (mint sokan mások...).
István, 45 éves
Társkereső Eger
14 perce lépett be

50 karakter, elgondolkodtató...írhatok ide többet is, de az szerintem csak szürke marad. Az árnyalatok csak a személyes találkozásnál kezdenek látszódni.

Diplomás gyöngyösi társkereső nők

Olívia, 48 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (Közgazdász pénzügy)

Igazi társat keresek! Hiszek abban, hogy megtalálom a páromat, akivel együtt minden megoldható és egymást erősítve tudunk boldogulni!
Gitta, 26 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

"A nő a férfitől várja a biztonságot, az erőt, a védelmet, a támaszt, a szeretetet, a szerelmet, a gondoskodást. (...) Ezzel szemben a férfi egyetlen, biológiailag is megalapozott mély vágya: a szabadság." (Bagdy Emőke)
Judit, 64 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Őszinte, szereteten,megértésen, egymás megbecsülésén alapuló kapcsolatot keresek... Kedves Társkeresők! Tévedés ne esséki, én nem akarok senkinek a "nyakára mászni" - nem akarok feltétlenül összeköltözni, senkinek a "magánszférájába betolakoni. Célom, hogy olyan "társat" találjak akivel rövidebb, hosszabb időt kellemesen, értelmesen hasznosan tartalmasan el lehet tölteni. Értem ez alatt, kirándulás, esetleg nyaralás, szinház, hangverseny stb.. ami egyedül nem igazán élvezetes, szórakoztató..
Beáta, 44 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (egészségügy)

Határozottság,vidám természet,és pozitív gondolkodás jellemez. Légy őszinte......,hogy megbízhassak benned ! Nemcsak a külső megjelenés számít..........a belső értékeid tesznek széppé ! " Szólítottam. Nem válaszolt. Makacsul,és többször megismételtem. Cak a csend felelt! Hol van ? Mi történhetett? Miért nem jelentkezik? Hülye vagyok! Hol lenne?Mindig itt,és mindig mindenütt!Újra hívni akartam ,mikor rádöbbentem,hogy nem tudom a nevét. Nem tudom megszólítani ." Popper Péter

Diplomás gyöngyösi társkereső férfiak

Sanyi, 48 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (Közlekedés)

Csak a legjobbakat remélem, szeretnék ismét boldog lenni! Keresem másik felemet egy csinos, vékony, vagy sportos, komoly NŐ képében, akit kényeztethetek, oltalmazhatok, szerethetek. Ez olyan lehetetlen dolog? Bizonyítsd be!
Peti - társkereső Gyöngyös - 34 éves férfi
Peti, 34 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

A szavak nem fedhetik teljesen a valóságot...ha úgy alakul, majd megismersz.
Tivadar, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Egyetemi diplomás (közgazdász)

"A boldog élet a gondolataid minőségétől függ." Marcus Aurelius
Attila, 38 éves
Társkereső Gyöngyös
Egyetemet végzett

Ha szingli vagy boldog párokat látsz... Ha van valakid, akkor meg boldog szingliket... Hát elegem van a leskelődésből! Ide írj: *moderálva*

Keresztény gyöngyösi társkereső nők

Melinda, 31 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus

Tisztában vagyok a vágyaimmal, de nem vagyok hajlandó megalkudni csak azért, hogy ezek teljesüljenek...
Hédi - társkereső Gyöngyös - 55 éves nő
Hédi, 55 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Modern gondolkodású,fiatlos és aktív hölgy vagyok.Sokat dolgozom,de szabadidőmet szeretem hasznosan eltölteni.Szeretek biciklizni,sétálni,kirándulni és barátokkal főzni,összejönni,jókat táncolgatni.Van két gyermekem,két szép unokám,akikre nagyon büszke vagyok.
Évi - társkereső Gyöngyös - 52 éves nő
Évi, 52 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

"Talán semmi sem szebb az életben ,mint találni egy embert ,kinek lelkébe le tehetnénk szívünk titkait ! Kinek kedves arca elegendő ahhoz ,hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk !51 éves vidám természetű nő vagyok,keresem korban hozzám illő párom!
Júlia, 27 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Kérlek, szavazzatok rám De a megosztásoknak is nagyon örülök! Regisztrálni kell, aztán minden nap lehet szavazni. Előre is köszönöm!(Bodnár Julianna) http://hatvanonline.hu/hir/Ki_legyen_a_kozonsegdijas/0/6/8035 Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek. Ha igaz az, hogy a szeretetben a kettő egy lesz, és egymásba ölelkezik, akkor ott nem lehetnek magántitkok, hozzáférhetetlen sebek, és főleg levegőtlen, gennyes sebek nem lehetnek, mert nem tudnak egymással összeforrni. Összeforrni csak a tisztaság tud, ezt még a sebészek is tudják, mert még a testünk is így működik. Senki sem tökéletes! És elvárhatatlan, hogy az legyen, mert az ember nem az.

Keresztény gyöngyösi társkereső férfiak

Péter - társkereső Gyöngyös - 41 éves férfi
Péter, 41 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: református

Angyal és ördög , farkas és bárány de hát mindenki jó és rossz is egy személyben a többi csak egoista :-) Nem lehet senki olyan mint mi és én sem lehetek ő ! De ha képesek vagyunk elfogadni mert valami hozzá köt és vágyódsz rá akkor lehet közös az élet minden egyes napja !
Krisztián, 35 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő református (nem gyakorlom)

Krisztiánnak hívnak. Magamról.Szeretem a természetet,kint lenni a szabadban,túrázni a Mátrában,szeretek kerékpározni,sportolni. Szeretem az őszinte,egyenes embereket,mert én is az vagyok.Nekem a hűség és a bizalom a legfontosabb,mert nélküle semmi nem működik.
Laci, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Koromhoz illő házias hölgyet keresek, sok mindenre nyitott vagyok. Szeretek a konyhában tevékenykedni, szerethető pasi vagyok.
Feri - társkereső Gyöngyös - 61 éves férfi
Feri, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egyedeül maradtam sajnos így 60 évesen, a még hátralévő éveimre (25- 30) nagyon keresek olyan társat, aki nagyon tud szeretni, (amit visszakap tőlem) ezt garantálom. Csak hosszú távra, kalandok, sexpartner nem érdekel ! Személyes találkozót szeretnék, mert exem elvitte a telefonokat, és a fényképezőgépet is. Azt mondják, aki az ördögnél 1 fokkal szebb, az már nem ronda! Hát én szerénytelenül a 4-5-öt elérem! Erényeim ; nagyon nagy a szívem, nem dohányzom, nem kártyázom, nem csajozom, nem lóversenyezem, nagyon tudok szeretni, viszont néha iszom, de csak mértékkel, (részeg soha nem vagyok 1974 óta) és rágom a körmöm! Rendezett anyagiakkal keresek széparcu, karcsu hölgyet, akinek szintén rendezettek a dolgaii!!!

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső nők

Szandi, 19 éves
Társkereső Gyöngyös

Írj és megtudod hogy milyen vagyok. :) Jó a humorom és segítőkész ember vagyok.
Renáta, 28 éves
Társkereső Gyöngyös

Mit is írhatnék:) Életvidám,kedves nő vagyok,aki vágyik egy társra az életben,akivel kiegészítenénk egymást ,akivel teljesen önmagad vagy :) Ha megszeretnél ismerni,írj bátran :)
Melinda - társkereső Gyöngyös - 29 éves nő
Melinda, 29 éves
Társkereső Gyöngyös

Haliho! Keresném a hozzám, testileg és lelkileg illő társam az elkövetkezendő életünkhöz! Magamról szólva, a munkámból kiindulva szeretem az állatokat és a természetet... Szabadidőmet aktívan szeretem eltölteni, a sport mindennapjaim része. Én hiszek a külső vonzalmában és a belső összetartásában! De mindenkinek mást jelent a "szép" fogalma! Szinte teljes az életem, van egzisztenciám, szóval társat keresek nem mecénást. Néha filozofikus vagyok, szeretek tartalmasan beszélgetni... Keresem a másik felem, aki mellettem megtalálja a boldogságát, és ezáltal én boldog lehetek... Mérleg vagyok, tehát jószívű, hiszékeny, befolyásolható és szeretni nagyon tudó, de tudok hisztis is lenni ha az adott helyzet megkívánja...:) Régi módi is vagyok, szóval szeretem ha férfi az Férfi, a nő az Nő... Be tudok csavarni egy villanykörtét, de inkább egy vacsit készítenék, mint autót szereljek! Legyek egyben a legjobb lelki társ és egy szenvedélyes szerető! Várom a jelentkezésed! Hátha itt vagy! :)
Vivien, 19 éves
Társkereső Gyöngyös

Szia. Vivi vagyok. :) Ismerj meg ha szimpatizálsz velem! :)

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső férfiak

István - társkereső Gyöngyös - 29 éves férfi
István, 29 éves
Társkereső Gyöngyös

Ez a rész annyiban marad kitöltetlen, hogy mit érdemes tudni rólam. Szükségtelennek gondolok felépíteni ideált, és abból kelljen rájönni, ki van a színpad másik oldalán. Számomra fontos, hogy hiteles legyek. Ez sok időbe kerül. Az illúziók fenntartása és lerombolása álljon legtávolabb tőlem. Persze ez nem jelenti a követési távolság betartását. Nekem is feltett szándékom, hogy megtaláljam akit keresek.
Alex, 25 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok! Nem szeretnék hosszú bemutatkozást írni, úgyis személyes tapasztalatok alapján lehet megismerni leginkább a másikat. :)
Attila, 20 éves
Társkereső Gyöngyös

Attila vagyok, 18 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 26 éves
Társkereső Gyöngyös

Helló!! András vagyok. egy normális srác vagyok aki szeret bulizni és sportolni. A sport amit űzök az a Downhill extrém sport. Van két szakmám ez egyikkel országos első helyezett lettem az SZKT versenyen. Most már 2 éve dolgozom.

30-as gyöngyösi társkereső nők

Piroska, 33 éves
Társkereső Gyöngyös

175cm, 65kg, fekete haj, barna szem..:)
Niki, 32 éves
Társkereső Gyöngyös

Nyílt lelkű, őszinte, barátkozó típus vagyok. Fontos számomra a társam, a családom és a barátaim. Szeretek utazni, olvasni, sportolni. Hobbim nincs, mert nyitott vagyok az új dolgokra. Célom a megfelelő társ megtalálása, aki mellett biztonságban leélhetem az életem, családot alapíthatunk és közös célokat tűzhetünk ki. Ezt keresem a párkapcsolatban: A szeretet, a hűség, a bizalom .... stb. -számomra alapvetők, ami még ezen felül szükséges, hogy évek múltán, amikor az érzelmek esetleg változnak, képes legyen velem együtt változni, akarni és megoldást keresni.
Anita, 39 éves
Társkereső Gyöngyös

Egy vidám, őszinte, kedves, szeretni tudó nő vagyok. Régóta keresem a másik felem, de sajnos még nem találtam meg. Olyan embert keresek aki igazán tud szeretni, őszinte, életvidám,igényes, akinek vannak céljai. Szeretnék végre szeretni és szeretném ha szeretnének. Mivel nem vagyok előfizető adok egy email címet ahová tudsz esetleg írni *moderálva*
Szilvi, 36 éves
Társkereső Gyöngyös

Kedves,aranyos,barátságos:). De beszélgetés után ez úgy is kiderül.

30-as gyöngyösi társkereső férfiak

Zoli - társkereső Gyöngyös - 36 éves férfi
Zoli, 36 éves
Társkereső Gyöngyös

"Hosszú az út, míg a kezem a kezedhez ér, Szeretni valakit valamiért. Ne tudja senki, ne értse senki, hogy miért, Szeretni valakit valamiért. Ezer életen és ezer bajon át, Szeretni valakit valamiért. Akkor is, hogyha nem lehet, hogyha fáj, Szeretni valakit valamiért."
Jani - társkereső Gyöngyös - 36 éves férfi
Jani, 36 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok! Komoly lányt keresek, akivel közös programokat és jövőt lehet tervezni. Hobbym a horgászat, a bulizásokon már túl vagyok. A másik felemet keresem, akivel boldog lehetek!!!
Gyula - társkereső Gyöngyös - 39 éves férfi
Gyula, 39 éves
Társkereső Gyöngyös

Kedvenc zenéim: pop, rock, klasszikus. Kedvenc filmjeim: kalandfilmek, akciófilmek, vígjátékok. Hobbyaim: kerékpározás, túrázás, utazás, autók.
István, 39 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok! István vagyok, becenevem István1375088. 32 éves, 200 cm magas és 120 kg, testalkatom pedig Átlagos. Szemem színe barna, hajam barna, ritkán iszom alkoholt, dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt idom többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú gyöngyösi társkereső nők

Ildi, 42 éves
Társkereső Gyöngyös

Átlagos nő normál tulajdonságokkal ,keresek egy nomalis ferfit.
Zoé - társkereső Gyöngyös - 43 éves nő
Zoé, 43 éves
Társkereső Gyöngyös

A személyes találkozásban hiszek. Találkozzunk s ott majd minden kiderül!*moderálva*
Babi - társkereső Gyöngyös - 46 éves nő
Babi, 46 éves
Társkereső Gyöngyös

Őszinte,komoly kapcsolatot keresek. Nehéz természetű,zárkózott,sokat csalódott ember vagyok. Szeretek utazni,olvasni,filmet nézni. Nem szeretek magamról beszélni.
Éva - társkereső Gyöngyös - 47 éves nő
Éva, 47 éves
Társkereső Gyöngyös

Keressem párom aki meg tud nevetni! Szeretek bulizni mindenre nyitott vagyok!

Középkorú gyöngyösi társkereső férfiak

János, 42 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok.Ha meg ismersz megtudod milyen vagyok.
Zsolt, 47 éves
Társkereső Gyöngyös

kamionozok es europát járom.olyan párt keresek aki szeret utazni,vagy elfogadja ezt az eletmodomat.
Csaba - társkereső Gyöngyös - 45 éves férfi
Csaba, 45 éves
Társkereső Gyöngyös

Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!
Csabi - társkereső Gyöngyös - 44 éves férfi
Csabi, 44 éves
Társkereső Gyöngyös

Vidám, mosolygós, spirituális beállítottságú férfi vagyok. :-) Szeretem a természetet, a táncot és a romantikát. A problémákon való rágódás helyett a megoldásokat keresem. Szeretnék ismerkedni, barátkozni...aztán a többit meglátjuk. :-) Hogy milyen Hölgyet keresek? Akiben megfog valami. ;-)

50 év feletti gyöngyösi társkereső nők

Irén - társkereső Gyöngyös - 55 éves nő
Irén, 55 éves
Társkereső Gyöngyös

szeretnek szeretni,,, es szeretetet kapni,,,keresem a boldogsaghoz vezeto utat,,,
Valéria - társkereső Gyöngyös - 52 éves nő
Valéria, 52 éves
Társkereső Gyöngyös

Ha barát kell a legjobb barátod leszek,ha magányra vágysz, csönded leszek, és ember leszek, mert emberre vágysz, ki szeret , ki elfogad, s kit igaznak látsz.
Judit, 53 éves
Társkereső Gyöngyös

Egyszerü vidéken élő nő vagyok. Keresem kedves magas helyes társamat aki pont engem keres és nem tud nélkülem élni. A gyermekeim már nagykoruak igy már nem velem élnek. Sajnos nem tudok válaszolni, mert nem vagyok előfizető.
Ágnes - társkereső Gyöngyös - 59 éves nő
Ágnes, 59 éves
Társkereső Gyöngyös

Szeretek mindent ami értelmes és szép gyülölöm hazugságot csak őszinte kapcsolatot keresek!!!

50 év feletti gyöngyösi társkereső férfiak

Ervin - társkereső Gyöngyös - 58 éves férfi
Ervin, 58 éves
Társkereső Gyöngyös

élek éldegélek mint hal a vizben szeretem a nyugalmas életet, az őszinteség az énem
András - társkereső Gyöngyös - 51 éves férfi
András, 51 éves
Társkereső Gyöngyös

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
Béla - társkereső Gyöngyös - 59 éves férfi
Béla, 59 éves
Társkereső Gyöngyös

Szeretem a társasági életet a sportot zenét fözöcskéket,kirándulást,föleg a kellemes IDŐ töltést,,,
László, 56 éves
Társkereső Gyöngyös

Nem szeretnék egyedül élni,ezért keresném megfelelő társam! "Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat...."

Fényképes gyöngyösi társkereső nők

Nóra, 42 éves
Társkereső Eger
6 fotóval

Nóri vagyok. 42 éves. Egy gyermekem van. Szeretnék ujra boldog lenni , s megtalálni az igazit.
Ildikó - társkereső Eger - 59 éves nő
Ildikó, 59 éves
Társkereső Eger
3 fotóval

Humort kedvelő nő vagyok hasonló mentalitású férfi ismeretségét keresem, aki 50-60 év között van.
Renáta, 45 éves
Társkereső Eger
6 fotóval

Komoly kapcsolatot szeretnék,ami a tiszteleten,egymás megbecsülésén,elfogadásán alapul.Olyan férfit keresek,akivel jól érezzük magunkat együtt bárhol is vagyunk és bármit is csinálunk.Szeretek utazni,olvasni,síelni,horgászni,kártyázni,tanulni.....stb
Éva - társkereső Sirok - 37 éves nő
Éva, 37 éves
Társkereső Sirok
1 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek! Alkoholisták kíméljenek! Az a legfontosabb számomra, hogy elfogadd a 6 hónapos kisfiamat, és engem is olyannak, amilyen vagyok. Ha érdekellek, írj, várom jelentkezésedet.

Fényképes gyöngyösi társkereső férfiak

Imre - társkereső Eger - 61 éves férfi
Imre, 61 éves
Társkereső Eger
4 fotóval

Még ma is aktív Cégvezetőként szeretem a kihívásokat. Hűséges és romantikus kos vagyok, szeretem a társamat kiszolgálni. Vallom, hogy feladat a férfi dolga, de a nő a lelke mindennek. Természetes olyan aktív játszótársra gondolok, akinek jó fizikai állapota, belső gazdagsága segíti megvalósítani terveinket. Jó tervem pedig sok lenne,síelés , wellness , nyelvi túrák, készülés egy orchidea kiállításra. Ismét lobogjon a vitorlánk a Balatonon, ahol egy kerékpározás, kis vacsora, egy romantikus tánc, séta az esőben, szerelmes összebújás mindig megérint. A belső harmónia a fiatalos külsővel, együtt-veled az egészségünkért.
Péter, 40 éves
Társkereső Eger
3 fotóval

Ha szeretnél magad mellé egy megbizható, őszinte, és szeretetre vágyó férfit, akkor ismerkedjünk meg :-)
Joci, 38 éves
Társkereső Nagyréde
3 fotóval

Imádom ezt! Aki nem kommunikál velem, az nem fog megismerni pár szó alapján. Figyelem, szeretet, boldogság, hűség, kitartás. Ha nem érted ezen szavak fontosságát akkor nem egymást keressük.
Gábor, 51 éves
Társkereső Eger
1 fotóval

mindenkinek jár a boldogság kortól függetlenül..Élni és élni hagyni szeretni és szeretve lenni...Erről szól minden!!!!

Most online gyöngyösi párkereső nők

Magdi - társkereső Besenyőtelek - 61 éves nő
Magdi, 61 éves
Társkereső Besenyőtelek
20 perce lépett be

Kedves Ismeretlen! Én 61 éve 13 éve özvegy nő vagyok. Szeretek zenét hallgatni /könnyű zenét,/ rejtvényt fejteni, olvasni, kirándulni, internetezni, beszélgetni. Szeretnék egy társat, aki őszinte, szeretne és én is szerethetném ! Nem jó egyedül!
Erzsébet - társkereső Eger - 59 éves nő
Erzsébet, 59 éves
Társkereső Eger
1 órája lépett be

Szeretek táncolni jókat nevetni.Vidám természetű vagyok. Romantikus ,modern gondolkodású. Olvasni netezni kirándulni.*moderálva*
Gitta - társkereső Eger - 50 éves nő
Gitta, 50 éves
Társkereső Eger
1 órája lépett be

Üdvözlök Mindenkit! Amit tudni kell rólam...vékony,csinos ,őszinte és nyílt,közvetlen ,sportos,utazást kedvelő,igényes,igazi Nő. Wellness területen belül dolgozom Nagy hobbim a fotózás,ami részben a munkám is. Másodállásban modellkedem,ami főleg a fotózásra értendő. Nem a szexhez keresek partnert és nem kalandra vágyom! Fontos a szenvedély ,a vágy...de egy kapcsolaton belül. Kire vágyom? Egy magas és sportos,romantikus ha kell,megbízható és figyelmes..igazi Férfi,aki mellett nő lehetek. Ismerjük meg egymást! Egy személyes találkozás mindenre ad választ.
Barbi - társkereső Erdőtelek - 17 éves nő
Barbi, 17 éves
Társkereső Erdőtelek
2 órája lépett be

Átlagos lány vagyok. Szeretek kosarazni,szeretem a kutyakat.Szeretek setalni,mert altalaban kilometer hianyom van :)

Most online gyöngyösi párkereső férfiak

János - társkereső Hatvan - 42 éves férfi
János, 42 éves
Társkereső Hatvan
14 perce lépett be

Az általános adataimat a táblázatban megtalálod. Az elkövetett hibáiból tanulni képesnek, szeretetet adni-kapni akaró, komromisszumra képes, az új dolgokra nyitott embernek tartom magam.
Attila - társkereső Hatvan - 40 éves férfi
Attila, 40 éves
Társkereső Hatvan
16 perce lépett be

Ismerj meg és döntsd el én vagyok-e akit keresel! Mindenki mást lát bennem. Te...?
Tibor - társkereső Eger - 40 éves férfi
Tibor, 40 éves
Társkereső Eger
28 perce lépett be

Kedves, megbízható és mindig vidám vagyok. Szeretek utazni sportolni, beszélgetni keresem hasonló beállítottságú társat
László - társkereső Eger - 59 éves férfi
László, 59 éves
Társkereső Eger
30 perce lépett be

Egyedül álló vagyok ezért ismeretséget szeretnék kötni.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Csaba (45), Gyöngyös
  Barátság extrákkal
  Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!
 • Péter (32), Gyöngyös
  Ez is egy lehetőség....sosem lehet tudni
  30as normális,igényes srác vagyok.Megjelenésemmel sincs semmi gond(szerintem).Szivesen ismerkednék gyöngyös és környéki lánnyal.
 • Krisztián (31), Gyöngyöspata
  Élvezük ki az életnek minden percét.
  Krisztián vagyok. Gyöngyöspatáról. Elképzeléseim: Egy komoly kapcsolatot keresek. Szeretném megtalálni az igazi.:)
 • László (27), Domoszló
  Ha tetszem, írjál!
  Komoly kapcsolatot keresek Gyöngyös vagy Eger környékéről. A diplomámat a Szent István Egyetemen szereztem. Szeretek rendezvényekre járni, kirándulni, fantasy és tudományos fantasztikus könyveket olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni.
Társkeresés Gyöngyösön

Társkereső Gyöngyösön

Nap, mint nap álmodozol arról, hogy végre megtalálod az igazit? Mindig is arra vágytál, hogy kimondhasd a boldogító igent annak az embernek, akivel örökre boldog lehetnél? Ha hiába keresgéltél eddig, most itt az ideje, hogy regisztrál a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére, ahol azokat is megtalálhatod, akik eddig valamiért elkerülték a figyelmed.

Rövid keresgélés után biztosan rátalálsz pár olyan társkeresőre, akikkel megéri találkozni. Ha már meg is beszéltétek az első randit, ideje szétnézned az összeállításunkban, hiszen Gyöngyös rengeteg romantikus helyszínnel és programmal kápráztat el minden évben. Neked már csak el kell döntened, melyik passzol a leginkább hozzátok.

Első randevúra tökéletes lehet a Mátrai Kisvasút, amely két útvonalon szállítja az utasokat. Beszélgetés közben gyönyörködhettek a lélegzetelállító tájban és a borszőlőkkel beültetett kertekben. A másik útvonalon pedig a patak útját követve vadregényes tájakra kalauzol el benneteket a mozdonyvezető. Ezt a programot nem szabad kihagyni, biztosan lenyűgöz majd mindkettőtöket.

Az Orczy Kastély lenyűgöző kőoroszlánjaival, hűs kertjével és különleges barokk mintáival is remek randihelyszín. Ha szeretnétek nyugodt környezetben sétálgatva megismerni egymást, akkor ide érdemes ellátogatnotok. Ha elakadna a beszélgetés, akkor sincs gond, hiszen ez az épület ad otthont a Mátra Múzeumnak, amelynek gyűjteménye nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő.

A Mátra Múzeum legnagyobb különlegessége, hogy itt található Magyarország egyetlen épen maradt mamut csontváza. A 3 szintes természettudományi kiállítás leginkább a Mátra és Mátra - környéki növény- és állatvilágot mutatja be, emellett élő trópusi állatokat és növényeket bemutató pálmaház és modern oktató labor is található az épületben. Ha néhány adatot előre megtanulsz, tudásoddal biztosan lenyűgözöd majd randipartnered is.

Ha mindketten rajongva szeretitek az állatokat és leginkább emiatt találtatok egymásra az oldalon, akkor nem szabad kihagynotok a Gyöngyösi Állatkertet sem, ami 2 hektáron 84 állatfaj mintegy 300 egyedével vár benneteket. Ha nem egyedül, hanem kisgyerekkel érkeztek, akkor sem kell aggódnotok, hiszen a Gyöngyösi Állatkert állatsimogatóval és biztonságos játszótérrel vár benneteket. Amíg a kicsi az állatokkal játszik, Ti romantikázhattok kettesben.

Ha valamilyen különleges gasztronómiai élményre vágytok, akkor látogassatok el a gyöngyösi Mátrai Borok Házába, ahol a finomabbnál finomabb nedűk mellett, még bortúrákat is szerveznek nektek. Gyönyörű tájakat bejárva kóstolhatjátok meg a legfinomabb borokat, miközben szerelmesen merülhettek el egymás szemeiben.

Ezek a programok persze barátokkal is izgalmasak, de párban mégiscsak jobb. Regisztrálj a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére és találd meg az embert, akivel igazán jól érzitek majd magatok. Regisztrálj, levelezz minél többet és keresd meg a hozzátok leginkább passzoló randitippet.

Ha szeretnél jót nevetni, másokkal milyen vicces vagy éppen kínos esetek történtek meg, olvasd el az elcseszett randik rovatunkban, amikben társkeresők írják le megtörtént esetüket. Ha Neked is van egy ilyen sztorid, küldd el mindenképp, hogy ezek a társkeresők se gondolják, minden rossz csak velük történhet meg.

Ha kezded feladni a társkeresést és egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket, amikben a Randivonalon egymásra talált párok írják meg megismerkedésük történetét. Látni fogod Te is, hogy sokszor rögös az út az igaz szerelemig, de mindenki azt mondja, hogy biztosan megéri!

Gyöngyös
Gyöngyös

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.