Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Gyöngyös

Legújabb gyöngyösi női társkeresők

Beáta, 32 éves
Társkereső Gyöngyös
47 órája tag

Ha az adatlapom alapján szimpatikus vagyok , vedd fel velem a kapcsolatot , és ismerjük meg egymást ! :)
Julianna - társkereső Gyöngyös - 62 éves nő
Julianna, 62 éves
Társkereső Gyöngyös
10 napja tag

Julianna vagyok, természet kedvelő, vidám,egyszerűen élem az életem. Komoly kapcsolatot szeretnék, kedves, őszinte, szeretni tudó társat keresek.
Katalin, 55 éves
Társkereső Gyöngyös
17 napja tag

Katalin vagyok, 55 éves, lakhelyem Nem vagyok elöfizetö, üzenj!A többit meg tudod!#Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária - társkereső Gyöngyös - 66 éves nő
Mária, 66 éves
Társkereső Gyöngyös
23 napja tag

Egyszerű vidám őszinte nő vagyok! Keresem korban hozzám illő társam, de nem minden áron, csakis kölcsönös szimpátia alapján, sajnos nem vagyok előfizető, így írni nem tudok, és adatlapot sem tudok megnézni!!! Üdv Mária.

Legújabb gyöngyösi férfi társkeresők

Dávid - társkereső Gyöngyös - 22 éves férfi
Dávid, 22 éves
Társkereső Gyöngyös
8 napja tag

Helló Dávid vagyok rendőrként teljesítek szolgálatot.
József, 33 éves
Társkereső Gyöngyös
13 napja tag

Pár mondatban nehéz jellemezni. Ehhez több kell. :)
Attila - társkereső Gyöngyös - 53 éves férfi
Attila, 53 éves
Társkereső Gyöngyös
36 napja tag

Írni olvasni tudó, önmagukat reálisan értékelő és saját magukkal elégedett hölgyet keresek. Aki kapcsolatot akar és nem levelező társat. Aki érett arra, hogy mások egyéniségét elfogadja, cserében én is elfogadom kialakult szubjektumát. Aki tudja, hogy egy kapcsolat mindig egyúttal az alkalmazkodás művészete is. Aki azért van itt mert társat keres és ezért felmeri vállalni a személyes találkozást. Keresek egy olyan társat aki nem csak külsejében hanem belső értékrendjében is ízig vérig nagybetűs nő. Aki korrekt, igazmondó, korának megfelelően szép de mégis örök rejtély megfejthetetlen egyén egy férfi ember számára, így örök kihívás kegyeinek elnyerése. Nőt aki nőként éli meg nőiségét és nem férfiként (ez utóbbit munkatársnak keresnék és nem társnak).
Gábor, 26 éves
Társkereső Gyöngyös
42 napja tag

Gábor vagyok, 26 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online gyöngyösi társkereső nők

Zsóka - társkereső Eger - 64 éves nő
Zsóka, 64 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be

Ha megálmodjuk a vágyainkat, van kitartásunk és teszünk érte, hogy megvalósítsuk, a siker nem marad el! Társat keresek, nem házastársat!Társat, egy kedves, őszinte, igényes, egyéniséggel rendelkező férfi személyében aki az eddigi életét, az emlékeit a boldogsága részének tekinti majd. Szeretem az életet igényesen élni, amihez stabil egzisztenciával rendelkezem. Hasonló társat keresek, remélem nem reménytelenül!
Mária, 76 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be

Egy Optimista Vidám természetű jó humorú igényes nő Vagyok.Hiszek a személyes kisugárzásban őszinteségen alapuló, tartalmas , de nem össze költözéses kapcsolatot keresek . JÓ .....TŐ legyél. Sajnos nem vagyok előfizető igy nem tudok senkinek válaszolni sajnálom. *moderálva* Ha nincs látható fotód ne keres és ne is irj ,ha én meg tisztelem az itt lévő társkeresőt azzal hogy látható legyek, akkor ez már nem is kérdés.Köszönöm
Katus - társkereső Hatvan - 30 éves nő
Katus, 30 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be

EZZEL KEZDENÉM:-) : NEM TUDOK MINDENKINEK VISSZAÍRNI,A SZOLGÁLTATÁS NEM ENGEDI, ADJ E-MAIL CÍMET! Sziasztok! Barátaim szerint kedves, megbízható lány vagyok! Magát nehezen jellemzi az ember :-) Keresem társam, a boldogságot, mint Te is! Kérem,ha sexpartnert keresel, ne írj!
Ani, 40 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

Mit is írhatnék ide....:) Az élet szép,de leginkább akkor ha lenne olyan akivel együtt élvezhetem... Mindenem megvan csak egy igazi férfi hiányzik belőle. Egy lelkitárs,egy szerető, egy támasz akivel harmóniában élhetek. Hogy kit keresek?...Legyen határozott,legyenek céljai, legyen gondoskodó,igényes,vidám és legfőképpen nőnek érezhessem magam mellette:) Ne legyen mentálisan sérült!!!! Legyen tisztàban a saját értékeivel. Nincs előfizetésem úgyhogy ha levelet írsz írj egy email címet és válaszok.

Éppen online gyöngyösi társkereső férfiak

Sándor - társkereső Hatvan - 56 éves férfi
Sándor, 56 éves
Társkereső Hatvan
16 perce lépett be

Üdvözöllek kedves látogatóm! Köszönöm, h benéztél. Lóbolond kamionos (már csak belföldön) vagyok. Nincs fehér" lovam (merthogy pej), mégis a páromat, társamat keresem. Szerinted van esélyem? Nem kenyerem az önfényezés", ismerkedjünk és kiderül van-e kölcsönös vonzalom... Szép napot.. Sándor..
Laci, 27 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be

Laci vagyok, 26 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 44 éves
Társkereső Nagytálya
3 órája lépett be

Ne sírj a múlt miatt,mert már megtörtént.Ne stresszelj a jövő miatt,mert még nem jött el.Élj a mának,s tedd felejthetetlenné.Legyen szép napod :)
István, 60 éves
Társkereső Kerecsend
3 órája lépett be

Kedves Olvasó! Kedves, türelmes és jó humorérzékkel rendelkező ötvenes vagyok, de lélekben inkább negyven! Keresem azt a fiatalos páromat, aki szívesen tölti velem szabadidejét és ha szorosabbra kötődnek a szálak, akkor megoszthatom Vele az életem... . Szeretettel járok színházba és koncertekre, de partner nélkül ez még sem jelent olyan élményt, mert nem oszthatom meg a mű után a gondolataimat, érzéseimet... Ha Te is voltál már hasonló helyzetben, akkor tudod miről beszélek. Két felnőtt gyermekem van, egy fiam és egy lányom, és két édes unokám! A feleségem már nyolc éve, hogy hirtelen elhunyt. Úgy érzem egyedül vagyok, és fiatal ahhoz, hogy egyedül is maradjak. István

Diplomás gyöngyösi társkereső nők

Kriszti, 43 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Városi születésű vagyok, de mindig a faluhoz vonzódtam, és most ott is élek. Népművészettel foglalkozom, minden érdekel, ami népi kultúránkkal kapcsolatos. Sokat dolgozom, a munkám egy kicsit "megszállottság", egy kicsit hivatás is. Azért mindig szakítok időt egy kis töltődésre, kikapcsolódásra, nevetésre.
Andrea - társkereső Gyöngyös - 44 éves nő
Andrea, 44 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Vidám, nyitott ember vagyok és szeretnék a párkapcsolatban is tartalmas életet élni :)
Klára - társkereső Gyöngyös - 68 éves nő
Klára, 68 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

eü. és zenei végzettséggel rendelkezem, Kedvenc időtöltésem olvasás, kertészkedés , kirándulás. Nyugodt, kiegyensúlyozott személy vagyok. Hasomló paraméterekkel keresem a párom . aki már nem akar megváltoztatni .Nem vagyok előfizető .
Gyöngyi, 56 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (egészségügy)

Kedves Ismeretlen! Társat keresek a szó nemes értelmében. Körülményeim rendezettek, egyedül élek, van egy remek, 33 éves jogász fiam. Igényes vagyok és érzékeny....egy kicsit tisztaság mániás is. A nyelvem csípős, szeretem a humort, ennek árnyékában és védelmében tudom könnyebben elviselni a világot körülöttem. Nevessünk együtt! :-)

Diplomás gyöngyösi társkereső férfiak

Béla, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Béla vagyok, 40 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba - társkereső Gyöngyös - 37 éves férfi
Csaba, 37 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (Kertészmérmök)

Én nem vagyok orvos, vagy ügyvéd. Másban vagyok sikeres. Nem vagyok egy kopasz, kigyúrt delta Matyi . Nem vagyok szőke, sem herceg, még fehér lovam sincs. Viszont annál inkább egy lelki társ, akivel meg tudod élni az életet teljes mélységében a szürke hétköznapoktól a legcsodálatosabb pillanatokig. Alapvetően életvidám, humoros, jóindulatú, lelkileg és érzelmileg kiegyensúlyozott, kerek egész srác vagyok, aki szeretné megtalálni élete párját. Én a személyes találkozások híve vagyok, persze pár levélváltás után. Nekem egy kicsit idegen a netes társkeresés. Én szerintem semmi sem tudja helyettesíteni a személyes beszélgetést egy csésze tea vagy egy pohár bor mellett .
Peti - társkereső Gyöngyös - 35 éves férfi
Peti, 35 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Szavak helyett... https://www.youtube.com/watch?v=uYVrYu-iIn0
Attila, 39 éves
Társkereső Gyöngyös
Egyetemet végzett

Ha szingli vagy boldog párokat látsz... Ha van valakid, akkor meg boldog szingliket... Hát elegem van a leskelődésből! Ide írj: *moderálva*

Keresztény gyöngyösi társkereső nők

Ibolya - társkereső Gyöngyös - 63 éves nő
Ibolya, 63 éves
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

"Én nem emlékszem rá,hogy megszülettem. És nem hiszem el azt,hogy meghalok. Nem tudom mi az amivé lettem, Abból ami többé már nem vagyok."
Erzsébet, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Őszinte, hűséges, kedves szeretettre vágyó és adni tudó nő vagyok.Nálam az őszinteség egy kapcsolat alapja.Társkapcsolatban és az életben sem tolerálom a rosszindulatot a hazugságot és a sumákolást! Egy életre keresem azt a társam aki megosztja velem a mindennapokat és az otthon melegét!
Renáta, 32 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus

Szia üdvözöllek az oldalamon :) Amit tudni lehet rólam,így első körben az az, hogy egy jó kedélyű,vidám csaj vagyok, jó humorérzékkel.Általában laza vagyok, ugyanakkor ha a helyzet megkívánja, komoly is tudok lenni. Nagyon szeretem a gyengédséget és a szenvedélyt. Imádok csókolózni,mert az mindent elárul nekem......szóval kijelenthetem hogy én egy igazi bújós csókolózós,simizgetős csaj vagyok. Ja, és egy fontos dolog !!!...nem a soványka kategóriába tartozom,szóval ha jobban kedveled a gömbölyded idomokat, akkor remélhetőleg tetszem majd neked,mert én egy kerek lányka vagyok ;) Sajnos nem kedvelem a mindenféle aberrációval megáldott fickókat,nem azért, mert ítélkeznék vagy ilyesmi,mert mindenkinek szíve joga olyannak lenni, amilyen.... csak azért fontos nekem mert én abszolút normál értékrendű nő vagyok,akinek szintén fontosak a normál értékrendek....szóval ne kérd légyszi, hogy *moderálva* le vagy hasonló furcsaságokat.....juj gondolni se merek a többi hasonló kérésre muhahahaha :o Ja és ne kérd hogy hármasban vagy csoportosan csináljuk,mert az intimitás csupán rád és rám tartozik. Nem kell ahhoz plusz ember hogy igazán élvezzük egymás társaságát :)
Márta, 51 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Kedves Fiúk Itt kellene bemutatkoznom? Nem akarom leírni ugyanazt amit elöttem már és még utánam félmillió nő unalmasan leírt. .Várom jelenkezésetek. Remélem találok közületek egyet akivel nagyon jó lesz. Sziasztok!

Keresztény gyöngyösi társkereső férfiak

Tamás, 39 éves
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter - társkereső Gyöngyös - 42 éves férfi
Péter, 42 éves
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

A személyes találkozás híve vagyok a virtuális levelezés és majd lesz valahogy nem az én asztalom :-) Egy 7 éve elvált pasi vagyok egy gyermekkel aki már felnőtt 20 éves csajszi. Szeretnék egy meghitt családias kapcsolatot ahol nyugalomba és boldogságba élhetnénk többesszámba :-)
Feri - társkereső Gyöngyös - 61 éves férfi
Feri, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egyedeül maradtam sajnos 60 évesen, a még hátralévő éveimre (20-25) keresek olyan Társat, aki nagyon tud szeretni, (amit visszakap tőlem többszörösen) ezt garantálom. Csak hosszú távra keresek, kalandok, sexpartner nem érdekel ! Személyes találkozásban bízom, mert egy mosolyt, egy pillantást, egy hangot, egy gesztust stb. nem pótolhat az írás! Elég romantikus alkat vagyok, elolvadok egy öleléstől! Nem dohányzom, csak alkalmanként iszom, nem csalom meg soha a páromat, nem vagyok gép-függő, viszont szeretek főzni, sétálni, kirándulni, zenét hallgatni,........meg ilyesmik! A "humor sosem hal meg". Sajnos sorszámot nem kell tépni, azonnal "fogadok"
Zoli - társkereső Gyöngyös - 40 éves férfi
Zoli, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Teljesen átlagos társam keresem! Akinek fontosak az értékek.

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső nők

Júlia, 28 éves
Társkereső Gyöngyös

Kérlek, szavazzatok rám De a megosztásoknak is nagyon örülök! Regisztrálni kell, aztán minden nap lehet szavazni. Előre is köszönöm!(Bodnár Julianna) http://hatvanonline.hu/hir/Ki_legyen_a_kozonsegdijas/0/6/8035 Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek. Ha igaz az, hogy a szeretetben a kettő egy lesz, és egymásba ölelkezik, akkor ott nem lehetnek magántitkok, hozzáférhetetlen sebek, és főleg levegőtlen, gennyes sebek nem lehetnek, mert nem tudnak egymással összeforrni. Összeforrni csak a tisztaság tud, ezt még a sebészek is tudják, mert még a testünk is így működik. Senki sem tökéletes! És elvárhatatlan, hogy az legyen, mert az ember nem az.
Renáta, 29 éves
Társkereső Gyöngyös

Mit is írhatnék:) Életvidám,kedves nő vagyok,aki vágyik egy társra az életben,akivel kiegészítenénk egymást ,akivel teljesen önmagad vagy :) Ha megszeretnél ismerni,írj bátran :)
Janka, 25 éves
Társkereső Eger

Janka vagyok, 25 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dorcsi, 17 éves
Társkereső Eger

Szeretek sportolni:) még középiskolába járok:) szeretek zenét hallgatni és táncolni:)

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső férfiak

Attila, 21 éves
Társkereső Gyöngyös

Attila vagyok, 18 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 24 éves
Társkereső Hatvan

Hali, örülök hogy megnéztél. Ha érdekesnek találsz vagy tettszem akkor keress bátran.magamról csak annyit hogy szeretem a fantasy-t és a jó zenéket legyen az bármi.
Roland - társkereső Eger - 23 éves férfi
Roland, 23 éves
Társkereső Eger

Szeretek a barátaimmal lenni, élvezni az életet ,pörögni, bulizni, ismerkedni, ökörködni:)pár szóban nehéz kifejezni(moderálva)
Ádám - társkereső Eger - 24 éves férfi
Ádám, 24 éves
Társkereső Eger

Sziasztok! Ádám vagyok, 24 éves. Inkább otthon ülő típus vagyok, szabadidőmben imádok olvasni és számítógépes játékokat nyúzni, vagy zenét hallgatni. Szeretem a természetet, az állatokat, igyekszem környezettudatosan élni. Egyébiránt dolgozom és tanulok. Szeretem a nyíltságot, őszinteséget, viszont megbántani nem szeretek senkit. Türelmes, csendes ember vagyok, de az engem igazán érdeklő témákról órákig tudok beszélgetni. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj bátran!

30-as gyöngyösi társkereső nők

Tündi, 36 éves
Társkereső Gyöngyös

Tündi vagyok, 36 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Niki, 33 éves
Társkereső Gyöngyös

Nyílt lelkű, őszinte, barátkozó típus vagyok. Fontos számomra a társam, a családom és a barátaim. Szeretek utazni, olvasni, sportolni. Hobbim nincs, mert nyitott vagyok az új dolgokra. Célom a megfelelő társ megtalálása, aki mellett biztonságban leélhetem az életem, családot alapíthatunk és közös célokat tűzhetünk ki. Ezt keresem a párkapcsolatban: A szeretet, a hűség, a bizalom .... stb. -számomra alapvetők, ami még ezen felül szükséges, hogy évek múltán, amikor az érzelmek esetleg változnak, képes legyen velem együtt változni, akarni és megoldást keresni.
Szilvi, 36 éves
Társkereső Gyöngyös

Kedves,aranyos,barátságos:). De beszélgetés után ez úgy is kiderül.
Detti, 36 éves
Társkereső Eger

Szia, Detti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Mivel nem vagyok előfizető, így sajnos vannak akik hiába írnak rám, nem tudok válaszolni. Ha adsz e-mail címet, megkönnyíted a dolgom. :)

30-as gyöngyösi társkereső férfiak

Robi, 35 éves
Társkereső Gyöngyös

Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztián, 39 éves
Társkereső Gyöngyös

Mindenkinek kell egy kéz amit foghat..............
Zoli - társkereső Gyöngyös - 37 éves férfi
Zoli, 37 éves
Társkereső Gyöngyös

"Hosszú az út, míg a kezem a kezedhez ér, Szeretni valakit valamiért. Ne tudja senki, ne értse senki, hogy miért, Szeretni valakit valamiért. Ezer életen és ezer bajon át, Szeretni valakit valamiért. Akkor is, hogyha nem lehet, hogyha fáj, Szeretni valakit valamiért."
Jani, 37 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok! Komoly lányt keresek, akivel közös programokat és jövőt lehet tervezni. Hobbym a horgászat, a bulizásokon már túl vagyok. A másik felemet keresem, akivel boldog lehetek!!!

Középkorú gyöngyösi társkereső nők

Andi - társkereső Gyöngyös - 42 éves nő
Andi, 42 éves
Társkereső Gyöngyös

Miért is ne, hiszen az élet túl rövid ahhoz hogy csak úgy legyen az ember.
Bea, 43 éves
Társkereső Gyöngyös

egyszerű nő vagyok de ha megismersz remelem soha nem engedsz el
Beáta, 44 éves
Társkereső Gyöngyös

Határozottság,vidám természet,és pozitív gondolkodás jellemez. Légy őszinte......,hogy megbízhassak benned ! Nemcsak a külső megjelenés számít..........a belső értékeid tesznek széppé ! " Szólítottam. Nem válaszolt. Makacsul,és többször megismételtem. Cak a csend felelt! Hol van ? Mi történhetett? Miért nem jelentkezik? Hülye vagyok! Hol lenne?Mindig itt,és mindig mindenütt!Újra hívni akartam ,mikor rádöbbentem,hogy nem tudom a nevét. Nem tudom megszólítani ." Popper Péter
Anita, 40 éves
Társkereső Gyöngyös

Egy vidám, őszinte, kedves, szeretni tudó nő vagyok. Keresem a másik felem. Olyan embert keresek aki igazán tud szeretni, őszinte, akinek fontos a bizalom és nem az a célja, hogy eljàtsza, hanem tudja mit is jelent, aki mellett igazi nőnek érezhetem magam.

Középkorú gyöngyösi társkereső férfiak

Attila, 45 éves
Társkereső Gyöngyös

Mindennapi rohanó életemhez keresem azt akiért érdemes reggel felkelni..
Csaba - társkereső Gyöngyös - 46 éves férfi
Csaba, 46 éves
Társkereső Gyöngyös

Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!
Csabi - társkereső Gyöngyös - 44 éves férfi
Csabi, 44 éves
Társkereső Gyöngyös

Vidám, mosolygós, spirituális beállítottságú férfi vagyok. :-) Szeretem a természetet, a táncot és a romantikát. A problémákon való rágódás helyett a megoldásokat keresem. Szeretnék ismerkedni, barátkozni...aztán a többit meglátjuk. :-) Hogy milyen Hölgyet keresek? Akiben megfog valami. ;-)
Gyula - társkereső Gyöngyös - 47 éves férfi
Gyula, 47 éves
Társkereső Gyöngyös

Légy olyan hálás a létezésnek, amennyire csak lehetséges - apró dolgokért is, ne csupán a nagy dolgokért. A puszta lélegzésért. Minden, amit kapunk: ajándék. Minél hálásabb leszel, annál kevesebbet panaszkodsz, és ha egyszer eltűnik a panasz, eltűnik a boldogtalanság is. A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot.

50 év feletti gyöngyösi társkereső nők

Zsuzsi - társkereső Gyöngyös - 61 éves nő
Zsuzsi, 61 éves
Társkereső Gyöngyös

Keresem társam ki még igényli a szeretgetést, kirándulást a természetet és,a fürdőzést. Ki mit ad csak azt várja el a másiktól.
Valéria - társkereső Gyöngyös - 53 éves nő
Valéria, 53 éves
Társkereső Gyöngyös

Ha barát kell a legjobb barátod leszek,ha magányra vágysz, csönded leszek, és ember leszek, mert emberre vágysz, ki szeret , ki elfogad, s kit igaznak látsz.
Henrietta - társkereső Gyöngyös - 64 éves nő
Henrietta, 64 éves
Társkereső Gyöngyös

-Személyes találkozás fontos számomra. -Ne dohányozzon. -Jó humorú, vidám természetű legyen. -Szeretnék végre kimozdulni/kirándulni, kocogni, túrázni, sielni, utazni, színház, koncert, tánc,stb. -Kell Valaki, aki "kimozdítana" végre.
Évi, 52 éves
Társkereső Gyöngyös

Ha megismersz valakit,aki segít elfelejteni a múltat;akkor Ő lesz a jövőd.

50 év feletti gyöngyösi társkereső férfiak

András - társkereső Gyöngyös - 52 éves férfi
András, 52 éves
Társkereső Gyöngyös

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
Béla, 60 éves
Társkereső Gyöngyös

Szeretem a társasági életet a sportot zenét fözöcskéket,kirándulást,föleg a kellemes IDŐ töltést,,,Mérlegelem a Dolgaimat,,,
Gyuri, 53 éves
Társkereső Gyöngyös

szertnék egy békés életet erre a rövid idöre ami maradt még
István - társkereső Gyöngyös - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Gyöngyös

Egy ószinte komoly kapcsolat reményében szeretnék ismerkedni.Ide is irhatsz *moderálva*

Fényképes gyöngyösi társkereső férfiak

István - társkereső Abasár - 28 éves férfi
István, 28 éves
Társkereső Abasár
3 fotóval

Nem átlagos srác átlagos igényekkel keresi társát!
Istvan, 43 éves
Társkereső Eger
2 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek ami egy életre szól.Őszinte ember vagyok és ezt el is várom.
László - társkereső Abasár - 56 éves férfi
László, 56 éves
Társkereső Abasár
1 fotóval

Szeretek utazni,zenét halgatni,jó filmeket nézni.Távolság nem akadály.
Imre - társkereső Eger - 62 éves férfi
Imre, 62 éves
Társkereső Eger
5 fotóval

Még ma is aktív Cégvezetőként szeretem a kihívásokat. Hűséges és romantikus kos vagyok, szeretem a társamat kiszolgálni. Vallom, hogy feladat a férfi dolga, de a nő a lelke mindennek. Természetes olyan aktív játszótársra gondolok, akinek jó fizikai állapota, belső gazdagsága segíti megvalósítani terveinket. Jó tervem pedig sok lenne,síelés , wellness , nyelvi túrák, készülés egy kiállításra. Ismét lobogjon a vitorlánk a Balatonon, ahol egy kerékpározás, kis vacsora, egy romantikus tánc, séta az esőben, szerelmes összebújás mindig megérint. Belső harmónia fiatalos külsővel, együtt-veled az egészségünkért. Kérlek olvass bele a naplómba sokat megtudsz arról miért is maradunk mindig fiatalok és nem kérdezed majd meg mit fogunk játszani. A csodás életet!

Most online gyöngyösi párkereső nők

Icu - társkereső Hevesvezekény - 53 éves nő
Icu, 53 éves
Társkereső Hevesvezekény
3 órája lépett be

Olyan férfit keresek aki nem dohányzik és nem alkoholista.
Tünde - társkereső Eger - 53 éves nő
Tünde, 53 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

Írhatnék magamról szépet, jót, de mint tudjuk tökéletes ember nincs. Épp úgy vannak hibáim, mint bárki másnak. Ismerj meg személyesen és dönts! *moderálva*
Klára - társkereső Szilvásvárad - 57 éves nő
Klára, 57 éves
Társkereső Szilvásvárad
4 órája lépett be

Sok mindent nem szeretnék írni, mivel mindenki igyekszik szépnek és jónak feltüntetni magát.Jobb szeretem a személyes találkozást, vagy beszélgetést.Magamról röviden,elvált vagyok egyedül neveltem fel a gyermekeimet.Egy él velem a lányom férjnél van.Szeretnék egy őszinte igaz barátot találni, akivel lehet beszélgetni, kirándulni stb.
Éva - társkereső Csány - 62 éves nő
Éva, 62 éves
Társkereső Csány
4 órája lépett be

SZERETNI: az amikor boldog lennél egy pillantástól, mely azt sugallja szeretlek.. egy mosolytól, mely mosolyt csalna az arcodra.. és egy öleléstől, melyben azt éreznéd, hogy fontos vagy valakinek! Minél inkább egyedül vagy, annál nagyobb szükséged lehet valakire, aki melletted áll. Brandon Sanderson

Most online gyöngyösi párkereső férfiak

Tomi - társkereső Hatvan - 17 éves férfi
Tomi, 17 éves
Társkereső Hatvan
3 órája lépett be

üdv az igazit keresem még tanulok jelenleg 10. évfolyamban vagyok hétköznap tanulok(nem viszem tulzásba) szabadidőmben szeretek a neten lógni de általában kimozdulok a szabadba barátokkal röviden ez vagyok ui:nem vagyok elofizeto itt nem tudok valaszolni ugy hogy valamilyen elerhetoseget adjatok koszonom.
Gábor - társkereső Eger - 52 éves férfi
Gábor, 52 éves
Társkereső Eger
3 órája lépett be

Sportban élő és sportot kedvelő vagyok..Pihenni irány a természet ...a nevetés éltet és túl élsz vele bármit :)!
János - társkereső Hatvan - 52 éves férfi
János, 52 éves
Társkereső Hatvan
3 órája lépett be

vidám,jó kedéjü humoros vagyok,ilyen a természetem ,elvált,2gyermek apja,1 velem él.keresem a párom,lehet hogy te vagy ,emilre is válaszolok,a személyes talalkozókban hiszek
István - társkereső Abasár - 28 éves férfi
István, 28 éves
Társkereső Abasár
8 órája lépett be

Nem átlagos srác átlagos igényekkel keresi társát!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Csaba (46), Gyöngyös
  Barátság extrákkal
  Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!
 • Roland (17), Gyöngyös
  Szép lány keresek;)
  Rolandnak hivnak Gyöngyös/Egerben lakok ha szimpatikus vagyok írj!^^
 • Balázs (31), Gyöngyös
  Keressük a társunkat aki egésszé teszi az életünket.
  Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt aki majd megadja azt ami hiányzik az életünkből. Valakit aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha ha nagyon keressük megtaláljuk azt aki képes mindhármat nyújtani,mindannyian keresünk valakit és ha nem találjuk csak remélhetjük hogy ő talál meg minket. Jelenleg szabadidőmben sportolok kerékpározok,szeretek biliardozni,kirándulni,pihenni moziba járni. Néha jól esik csak beszélgetni vagy sétálni elmenni kirándulni vagy a szabadidőt kinnt eltölteni azzal akit szeretek. Kedves öszinte ember vagyok. Szűcsiben lakom ami Gyöngyös és Hatvan közt van. Ha meg szeretnél ismerni akkor írj és válaszolok
 • Bálint (23), Gyöngyös
  Sziasztok!
  *moderálva* Bálint nak hivnak gyöngyösi lakos vagyok
Társkeresés Gyöngyösön

Társkereső Gyöngyösön

Nap, mint nap álmodozol arról, hogy végre megtalálod az igazit? Mindig is arra vágytál, hogy kimondhasd a boldogító igent annak az embernek, akivel örökre boldog lehetnél? Ha hiába keresgéltél eddig, most itt az ideje, hogy regisztrál a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére, ahol azokat is megtalálhatod, akik eddig valamiért elkerülték a figyelmed.

Rövid keresgélés után biztosan rátalálsz pár olyan társkeresőre, akikkel megéri találkozni. Ha már meg is beszéltétek az első randit, ideje szétnézned az összeállításunkban, hiszen Gyöngyös rengeteg romantikus helyszínnel és programmal kápráztat el minden évben. Neked már csak el kell döntened, melyik passzol a leginkább hozzátok.

Első randevúra tökéletes lehet a Mátrai Kisvasút, amely két útvonalon szállítja az utasokat. Beszélgetés közben gyönyörködhettek a lélegzetelállító tájban és a borszőlőkkel beültetett kertekben. A másik útvonalon pedig a patak útját követve vadregényes tájakra kalauzol el benneteket a mozdonyvezető. Ezt a programot nem szabad kihagyni, biztosan lenyűgöz majd mindkettőtöket.

Az Orczy Kastély lenyűgöző kőoroszlánjaival, hűs kertjével és különleges barokk mintáival is remek randihelyszín. Ha szeretnétek nyugodt környezetben sétálgatva megismerni egymást, akkor ide érdemes ellátogatnotok. Ha elakadna a beszélgetés, akkor sincs gond, hiszen ez az épület ad otthont a Mátra Múzeumnak, amelynek gyűjteménye nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő.

A Mátra Múzeum legnagyobb különlegessége, hogy itt található Magyarország egyetlen épen maradt mamut csontváza. A 3 szintes természettudományi kiállítás leginkább a Mátra és Mátra - környéki növény- és állatvilágot mutatja be, emellett élő trópusi állatokat és növényeket bemutató pálmaház és modern oktató labor is található az épületben. Ha néhány adatot előre megtanulsz, tudásoddal biztosan lenyűgözöd majd randipartnered is.

Ha mindketten rajongva szeretitek az állatokat és leginkább emiatt találtatok egymásra az oldalon, akkor nem szabad kihagynotok a Gyöngyösi Állatkertet sem, ami 2 hektáron 84 állatfaj mintegy 300 egyedével vár benneteket. Ha nem egyedül, hanem kisgyerekkel érkeztek, akkor sem kell aggódnotok, hiszen a Gyöngyösi Állatkert állatsimogatóval és biztonságos játszótérrel vár benneteket. Amíg a kicsi az állatokkal játszik, Ti romantikázhattok kettesben.

Ha valamilyen különleges gasztronómiai élményre vágytok, akkor látogassatok el a gyöngyösi Mátrai Borok Házába, ahol a finomabbnál finomabb nedűk mellett, még bortúrákat is szerveznek nektek. Gyönyörű tájakat bejárva kóstolhatjátok meg a legfinomabb borokat, miközben szerelmesen merülhettek el egymás szemeiben.

Ezek a programok persze barátokkal is izgalmasak, de párban mégiscsak jobb. Regisztrálj a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére és találd meg az embert, akivel igazán jól érzitek majd magatok. Regisztrálj, levelezz minél többet és keresd meg a hozzátok leginkább passzoló randitippet.

Ha szeretnél jót nevetni, másokkal milyen vicces vagy éppen kínos esetek történtek meg, olvasd el az elcseszett randik rovatunkban, amikben társkeresők írják le megtörtént esetüket. Ha Neked is van egy ilyen sztorid, küldd el mindenképp, hogy ezek a társkeresők se gondolják, minden rossz csak velük történhet meg.

Ha kezded feladni a társkeresést és egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket, amikben a Randivonalon egymásra talált párok írják meg megismerkedésük történetét. Látni fogod Te is, hogy sokszor rögös az út az igaz szerelemig, de mindenki azt mondja, hogy biztosan megéri!

Gyöngyös
Gyöngyös

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.