Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Gyöngyös

Legújabb női társkeresők Gyöngyösről

Hédi - társkereső Gyöngyös - 55 éves nő
Hédi, 55 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-03-08

Modern gondolkodású,fiatlos és aktív hölgy vagyok.Sokat dolgozom,de szabadidőmet szeretem hasznosan eltölteni.Szeretek biciklizni,sétálni,kirándulni és barátokkal főzni,összejönni,jókat táncolgatni.Van két gyermekem,két szép unokám,akikre nagyon büszke vagyok.
Magdolna - társkereső Gyöngyös - 46 éves nő
Magdolna, 46 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-03-02

A legrosszabb ellenségeid sem,tudnak annyi kárt okozni neked,mint a saját gondolataid.
Kati - társkereső Gyöngyös - 65 éves nő
Kati, 65 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-01-30

Közvetlen, zenét, táncot, kirándulást kedvelő életvidám, fiatalos hölgy vagyok. Hasonló mentalitásu társat szeretnék.
Ildikó - társkereső Gyöngyös - 45 éves nő
Ildikó, 45 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-01-23

Röviden: Nem vagyok "bulizós". A rózsát a bokron szeretem csodálni nem a vázában. Apró,hétköznapi dolgoknak tudok igazán örülni. Ha szeretnél tudni bármit, kérdezz!

Legújabb férfi társkeresők Gyöngyösről

Béla - társkereső Gyöngyös - 28 éves férfi
Béla, 28 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-03-28

Szeretni és szeretve lenni. Béla vagyok, 28 éves, lakhelyem Mátraszentimre. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás - társkereső Gyöngyös - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-03-22

Nem egy (egy éjszakás) kalandot keresek! Azt máshol tedd! Oka van, hogy a társkeresés ezen módját választottam és gondolom, hogy neked is. Tehát akkor meg is van az első közös témánk.
Krisztián - társkereső Gyöngyös - 35 éves férfi
Krisztián, 35 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-03-14

Krisztiánnak hívnak. Magamról.Szeretem a természetet,kint lenni a szabadban,túrázni a Mátrában,szeretek kerékpározni,sportolni. Szeretem az őszinte,egyenes embereket,mert én is az vagyok.Nekem a hűség és a bizalom a legfontosabb,mert nélküle semmi nem működik.
Peti - társkereső Gyöngyös - 34 éves férfi
Peti, 34 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-03-13

A szavak nem fedhetik teljesen a valóságot...ha úgy alakul, majd megismersz...

Éppen online Gyöngyös környéki párkereső nők

Beáta - társkereső Gyöngyös - 43 éves nő
Beáta, 43 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-11-16

Határozottság,vidám természet,és pozitív gondolkodás jellemez. Légy őszinte......,hogy megbízhassak benned ! Nemcsak a külső megjelenés számít..........a belső értékeid tesznek széppé ! " Szólítottam. Nem válaszolt. Makacsul,és többször megismételtem. Cak a csend felelt! Hol van ? Mi történhetett? Miért nem jelentkezik? Hülye vagyok! Hol lenne?Mindig itt,és mindig mindenütt!Újra hívni akartam ,mikor rádöbbentem,hogy nem tudom a nevét. Nem tudom megszólítani ." Popper Péter
Gyöngyvér - társkereső Nagyréde - 65 éves nő
Gyöngyvér, 65 éves
Társkereső Nagyréde
Regisztráció ideje: 2011-03-14

Mint a Szűz jegyében születtek, általában realista vagyok. Nem hiszek a horoszkópban, de néha van benne valami. Érdeklődési körömben szépen megférnek a humán és a reál dolgok. Szeretem az állatokat, a természetet, a jó nagy sétákat, a kirándulásokat. Több, mint 8 éve egyedül élek, de nem szoktam unatkozni, mindig lekötöm magam számomra hasznos dolgokkal. 25 éve a közeli városból jöttem e településre, de nem bántam meg. Megszoktam és megkedveltem annak minden előnyével és hátrányával együtt. Szabadidőmet a ház körüli teendők, a kertészkedés, a kézimunka kötik le. Már régóta énekkari tag vagyok és ez számomra elengedhetetlen, sok mindenen átsegített és segít a mai napig is. "A zene az kell, hogy ne vesszünk el".
Krisztina - társkereső Apc - 32 éves nő
Krisztina, 32 éves
Társkereső Apc
Regisztráció ideje: 2014-09-21

Ha érdekel egy csalácentrikus, néha bohokás, de a komolysággal is kapcsolatba álló nő, írj. Van egy sziv,amely kiadó mert régen elköltözött a lakó. Ha érdekel ismerj meg. ;)
Tünde - társkereső Hatvan - 48 éves nő
Tünde, 48 éves
Társkereső Hatvan
Regisztráció ideje: 2014-12-15

Én egy 47 éves csaj vagyok, szeretem az életet és a kihívásokat.

Éppen online Gyöngyös környéki párkereső férfiak

Zsolt - társkereső Gyöngyös - 47 éves férfi
Zsolt, 47 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-09-18

kamionozok es europát járom.olyan párt keresek aki szeret utazni,vagy elfogadja ezt az eletmodomat.
Zsolt - társkereső Gyöngyös - 49 éves férfi
Zsolt, 49 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-01-24

Zsolt vagyok, 48 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János - társkereső Hatvan - 42 éves férfi
János, 42 éves
Társkereső Hatvan
Regisztráció ideje: 2006-02-23

Az általános adataimat a táblázatban megtalálod. Az elkövetett hibáiból tanulni képesnek, szeretetet adni-kapni akaró, komromisszumra képes, az új dolgokra nyitott embernek tartom magam.
István - társkereső Hatvan - 45 éves férfi
István, 45 éves
Társkereső Hatvan
Regisztráció ideje: 2015-03-30

Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás társkereső nők Gyöngyös és környékén

Rita - társkereső Gyöngyös - 40 éves nő
Rita, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-01-03

Szia!! Én egy kedves,nyitott,csinos,szőke hajú,gyermekszerető nő vagyok,aki hamarosan függetlennek vallja magát,s egy komoly szándékú,magas,/185 cm/,barna hajú,helyes férfi jelentkezését várom,akivel egymásra találnánk ebben a nagybetűs ÉLETBEN. Ha magadra ismertél a jellemzés alapján,s szimpatikusnak találsz,kérlek vedd föl velem a kapcsolatot.. Köszi:Rita
Marika - társkereső Gyöngyös - 64 éves nő
Marika, 64 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-01-02

Hiszem, hogy megtalálom ismét a másik felem, amely kiegészít és boldoggá tesz. Telt nő vagyok, aki konzervatív gondolkodású és fontos számára a másik megismerése, az igazi érzelem kialakulása.
Judit - társkereső Gyöngyös - 64 éves nő
Judit, 64 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-11-17

Őszinte, szereteten,megértésen, egymás megbecsülésén alapuló kapcsolatot keresek... Kedves Társkeresők! Tévedés ne esséki, én nem akarok senkinek a "nyakára mászni" - nem akarok feltétlenül összeköltözni, senkinek a "magánszférájába betolakoni. Célom, hogy olyan "társat" találjak akivel rövidebb, hosszabb időt kellemesen, értelmesen hasznosan tartalmasan el lehet tölteni. Értem ez alatt, kirándulás, esetleg nyaralás, szinház, hangverseny stb.. ami egyedül nem igazán élvezetes, szórakoztató..
Niki - társkereső Gyöngyös - 32 éves nő
Niki, 32 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-06-11

Nyílt lelkű, őszinte, barátkozó típus vagyok. Fontos számomra a társam, a családom és a barátaim. Szeretek utazni, olvasni, sportolni. Hobbim nincs, mert nyitott vagyok az új dolgokra. Célom a megfelelő társ megtalálása, aki mellett biztonságban leélhetem az életem, családot alapíthatunk és közös célokat tűzhetünk ki. Ezt keresem a párkapcsolatban: A szeretet, a hűség, a bizalom .... stb. -számomra alapvetők, ami még ezen felül szükséges, hogy évek múltán, amikor az érzelmek esetleg változnak, képes legyen velem együtt változni, akarni és megoldást keresni.

Diplomás társkereső férfiak Gyöngyös és környékén

Tivadar - társkereső Gyöngyös - 39 éves férfi
Tivadar, 39 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-11-10

"A boldog élet a gondolataid minőségétől függ." Marcus Aurelius
Dániel - társkereső Gyöngyös - 23 éves férfi
Dániel, 23 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-10-05

Kedves Hölgyem, A szokásos "23 éves, céltudatos, magabiztos, egyetemista" blablabla szöveg helyett csak ennyit: Rámenős egy alak vagyok, de valamiért a lányok pont ezt szeretik bennem. Kb. ilyennek képzelj el: http://www.youtube.com/watch?v=t61RYS1Ums0 No és milyen leányzót keresek? Kik kerüljenek (messze) ? - egójukat fényező villogó műkörmös plázacicák - megrögzött hisztérikák Mikor kelted fel a figyelmem? 1. Ha kedves és sokat mosolygós vagy 2. Ha szeretsz igazi nő lenni egy kapcsolatban és elvárod, hogy a férfi FÉRFI legyen 3. Ha külsőleg igényes vagy magadra, teltkarcsú hölgyekhez nem vonzódom, kérem hölgyeim, ezt vegyétek figyelembe, ha írtok 4. Nem várom el, hogy 3 diplomád legyen, de csak akkor fogsz érdekelni, ha pozitív életszemléleted van 5. Normális kapcsolatot szeretnék, 4-5 év korkülönbség a minimum. Így 28 év felettiek, kérem, ne rabolják az időmet feleslegesen... Őszinte leszek. Szeretem a szép leányzókat. A szépség általános, mindenhol jelen van és nem csak a csinos, ápolt és igényes külsőt jelenti. A külső első benyomásnál fontos, de ezerszer fontosabb az elbűvölő személyiség... A visszafogott, de egyben szexi kisugárzás lehengerlő tud lenni. Bájos kedvességgel párosítva pedig igazán ellenállhatatlanná tesz...
Péter - társkereső Gyöngyös - 46 éves férfi
Péter, 46 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-02-28

Az életben az a legnagyobb boldogság, ha meggyőződhetünk róla, hogy önmagunkért szeretnek, vagy pontosabban szeretnek bennünket, annak ellenére, hogy önmagunk vagyunk.
Gyula - társkereső Gyöngyös - 38 éves férfi
Gyula, 38 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2011-06-30

Kedvenc zenéim: pop, rock, klasszikus. Kedvenc filmjeim: kalandfilmek, akciófilmek, vígjátékok. Hobbyaim: kerékpározás, túrázás, utazás, autók.

Keresztény társkereső nők Gyöngyös és környékén

Erika - társkereső Gyöngyös - 47 éves nő
Erika, 47 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-11-13

47 éves vagyok.3 gyermekem van akik már nem velem élnek.Rövid barna hajam van és kék szemem! :)
Évi - társkereső Gyöngyös - 51 éves nő
Évi, 51 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-09-18

"Talán semmi sem szebb az életben ,mint találni egy embert ,kinek lelkébe le tehetnénk szívünk titkait ! Kinek kedves arca elegendő ahhoz ,hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk !51 éves vidám természetű nő vagyok,keresem korban hozzám illő párom!
Timi - társkereső Gyöngyös - 40 éves nő
Timi, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-07-08

Vidám ,kedves nő vagyok.:-! Ha megismersz megtudod!
Judit - társkereső Gyöngyös - 32 éves nő
Judit, 32 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-05-31

Sziasztok! 32 éves sportos nő vagyok, mivel szabadidőm nagy részét sportolással töltöm. Hasonló érdeklődésű férfiak jelentkezését várom. :-)

Keresztény társkereső férfiak Gyöngyös és környékén

Laci - társkereső Gyöngyös - 61 éves férfi
Laci, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-12-25

Koromhoz illő házias hölgyet keresek, sok mindenre nyitott vagyok. Szeretek a konyhában tevékenykedni, szerethető pasi vagyok.
Zoli - társkereső Gyöngyös - 39 éves férfi
Zoli, 39 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-04-05

Teljesen átlagos társam keresem! Akinek fontosak az értékek.
Zoltán - társkereső Gyöngyös - 41 éves férfi
Zoltán, 41 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-03-14

Boldogságra vagyom keresem társam e reményében varlak
István - társkereső Gyöngyös - 50 éves férfi
István, 50 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-02-28

Számomra nagyon fontos az őszinteség. Én az vagyok légy te is az.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők Gyöngyösön és Heves megyében

Lilla - társkereső Gyöngyös - 20 éves nő
Lilla, 20 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-01-06

Szeretek olvasni , filmeket nézni ,romantikázni a páromal a többit ha akarod ugyis meg tudod ;-) Ha beszélni akartok velem a** többet vagyok fent irj és linkelem :-)
Melinda - társkereső Gyöngyös - 29 éves nő
Melinda, 29 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-05-27

Haliho! Keresném a hozzám, testileg és lelkileg illő társam az elkövetkezendő életünkhöz! Magamról szólva, a munkámból kiindulva szeretem az állatokat és a természetet... Szabadidőmet aktívan szeretem eltölteni, a sport mindennapjaim része. Én hiszek a külső vonzalmában és a belső összetartásában! De mindenkinek mást jelent a "szép" fogalma! Szinte teljes az életem, van egzisztenciám, szóval társat keresek nem mecénást. Néha filozofikus vagyok, szeretek tartalmasan beszélgetni... Keresem a másik felem, aki mellettem megtalálja a boldogságát, és ezáltal én boldog lehetek... Mérleg vagyok, tehát jószívű, hiszékeny, befolyásolható és szeretni nagyon tudó, de tudok hisztis is lenni ha az adott helyzet megkívánja...:) Régi módi is vagyok, szóval szeretem ha férfi az Férfi, a nő az Nő... Be tudok csavarni egy villanykörtét, de inkább egy vacsit készítenék, mint autót szereljek! Legyek egyben a legjobb lelki társ és egy szenvedélyes szerető! Várom a jelentkezésed! Hátha itt vagy! :)
Melinda - társkereső Gyöngyös - 28 éves nő
Melinda, 28 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-02-17

Én egy 27 éves kétgyermekes anyuka vagyok. Olyan jó megjelenésű férfiak leveleit várom akik felkészültek egy komoly kapcsolatra és el tudnának engem fogadni a gyermekeimmel. Szeretek szórakozni, moziba, éttermekbe járni ha van kivel. Valamint szeretek pókerezni és túrázni is. Ha meg szeretnél ismerni akkor írj! :)
Tünde - társkereső Gyöngyös - 20 éves nő
Tünde, 20 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-01-20

Szia :) nem nagyon tudok ide mit írni kevés 50-ven karakter h megismerd a másikat :) írj bátran szeretek ismerkedni :)

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak Gyöngyösön és Heves megyében

Alex - társkereső Gyöngyös - 24 éves férfi
Alex, 24 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2013-11-14

Sziasztok! Nem szeretnék hosszú bemutatkozást írni, úgyis személyes tapasztalatok alapján lehet megismerni leginkább a másikat. :)
Attila - társkereső Gyöngyös - 20 éves férfi
Attila, 20 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2013-07-11

Attila vagyok, 18 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor - társkereső Eger - 28 éves férfi
Gábor, 28 éves
Társkereső Eger
Regisztráció ideje: 2014-11-03

Kedves, nyitott srácnak tartom magam, fiatalos lelkülettel. Szeretem a sportokat, zenét, táncot, bármit, ami feldobja a szürke hétköznapokat. Szeretném az életemet megélénkíteni egy igazán jó kapcsolattal. Tudnod kell, hogy: Nem az a típus vagyok aki elsőre elvarázsol valami frappáns képekkel, szuper bemutatkozóval és szuper érdekes üzenetekkel. Nem szórakoztató központ vagyok. Fogalmam sincs, hogy itt kinek mire van szüksége. Nekem arra, hogy valakiben megértés és szeretetet találjak, és hogy foglalkozzon velem és fontos legyek neki. Ugyan ezt szeretném a másiknak is megadni.
Dániel - társkereső Eger - 29 éves férfi
Dániel, 29 éves
Társkereső Eger
Regisztráció ideje: 2014-08-06

Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást! *moderálva*

30 – 50 év közötti társkereső nők Gyöngyösről és Heves megyéből

Betti - társkereső Gyöngyös - 31 éves nő
Betti, 31 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-01-15

Kizárólag olyan férfiak irjanak akik elfogadják azt hogy velem együtt egy kisgyermek is érkezik az életükben :) Ha nem vagy előfizető akkor a *moderálva* email címemre írj :)
Ildi - társkereső Gyöngyös - 42 éves nő
Ildi, 42 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-12-21

Átlagos nő normál tulajdonságokkal ,keresek egy nomalis ferfit.
Brigitta - társkereső Gyöngyös - 35 éves nő
Brigitta, 35 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-11-25

Komoly kapcsolatot keresek, romantikus alkat vagyok. Szeretek olvasni, táncolni, főzni, sütni, kirándulni. Igazi társam keresem, aki egyben a barátom és a szerelmem is lenne.
Barbara - társkereső Gyöngyös - 45 éves nő
Barbara, 45 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-06-18

Komoly kapcsolatot keresek,elég zárkózott,sokat csalódott ember vagyok. Szeretk utazni,olvasni...bulizni.

30 – 50 év közötti társkereső férfiak Gyöngyösről és Heves megyéből

Csaba - társkereső Gyöngyös - 45 éves férfi
Csaba, 45 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-08-30

Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!
Zoli - társkereső Gyöngyös - 39 éves férfi
Zoli, 39 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-06-23

Szia, Még nem próbáltam a párkeresésnek ezt a módját,remélem itt megtalálom azt a hölgyet akit keresek. Ha egy egyszerű,megbízható,becsületes embert keresel,akkor ezt személyemben megtalálod. Bár, "Messziről jött ember azt mond amit akar" épp ezért,ha többet szeretnél tudni akkor várom érdeklődésedet.
Gyula - társkereső Gyöngyös - 46 éves férfi
Gyula, 46 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-01-25

Légy olyan hálás a létezésnek, amennyire csak lehetséges - apró dolgokért is, ne csupán a nagy dolgokért. A puszta lélegzésért. Minden, amit kapunk: ajándék. Minél hálásabb leszel, annál kevesebbet panaszkodsz, és ha egyszer eltűnik a panasz, eltűnik a boldogtalanság is. A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot.
József - társkereső Gyöngyös - 49 éves férfi
József, 49 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2013-09-07

Mindenkinek megvan a párja , lehet épp te leszel az :)

50 év feletti Heves megyei és gyöngyösi társkereső nők

Judit - társkereső Gyöngyös - 53 éves nő
Judit, 53 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2013-05-18

Egyszerü vidéken élő nő vagyok. Keresem kedves magas helyes társamat aki pont engem keres és nem tud nélkülem élni. A gyermekeim már nagykoruak igy már nem velem élnek. Sajnos nem tudok válaszolni, mert nem vagyok előfizető.
Ágnes - társkereső Gyöngyös - 59 éves nő
Ágnes, 59 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2013-02-16

Szeretek mindent ami értelmes és szép gyülölöm hazugságot csak őszinte kapcsolatot keresek!!!
Lili - társkereső Gyöngyös - 57 éves nő
Lili, 57 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2011-08-17

Csinos,vidám,jó megjelenésű,határozott,intelligens,céltudatos, pozitív beállítottságú vagyok.Neked személyesen bemutatkozom...
margit - társkereső Gyöngyös - 65 éves nő
margit, 65 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2010-09-30

Szeretem a kirándulást, színházat olvasást, rejtvényfejtést. Szeretem a szépet és a jót, szeretek kertészkedni, imádom a virágokat, állatokat., és szeretnék egy hűséges Társat.

50 év feletti Heves megyei és gyöngyösi társkereső férfiak

Ervin - társkereső Gyöngyös - 57 éves férfi
Ervin, 57 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2015-03-08

élek éldegélek mint hal a vizben szeretem a nyugalmas életet, az őszinteség az énem
András - társkereső Gyöngyös - 51 éves férfi
András, 51 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-02-15

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
Béla - társkereső Gyöngyös - 59 éves férfi
Béla, 59 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2014-01-21

Szeretem a társasági életet a sportot zenét fözöcskéket,kirándulást,föleg a kellemes IDŐ töltést,,,
Gyuri - társkereső Gyöngyös - 52 éves férfi
Gyuri, 52 éves
Társkereső Gyöngyös
Regisztráció ideje: 2013-08-12

szertnék egy békés életet erre a rövid idöre ami maradt még
Tagjaink bemutatkozói
  • Péter, 32 éves - Gyöngyös
    30as normális,igényes srác vagyok.Megjelenésemmel sincs semmi gond(szerintem).Szivesen ismerkednék gyöngyös és környéki lánnyal.
  • Zsolt, 49 éves - Gyöngyös
    Zsolt vagyok, 48 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Hubi, 35 éves - Gyöngyös
    Hubert vagyok, 34 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Társkeresés Gyöngyösön

Társkereső Gyöngyösön

Nap, mint nap álmodozol arról, hogy végre megtalálod az igazit? Mindig is arra vágytál, hogy kimondhasd a boldogító igent annak az embernek, akivel örökre boldog lehetnél? Ha hiába keresgéltél eddig, most itt az ideje, hogy regisztrál a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére, ahol azokat is megtalálhatod, akik eddig valamiért elkerülték a figyelmed.

Rövid keresgélés után biztosan rátalálsz pár olyan társkeresőre, akikkel megéri találkozni. Ha már meg is beszéltétek az első randit, ideje szétnézned az összeállításunkban, hiszen Gyöngyös rengeteg romantikus helyszínnel és programmal kápráztat el minden évben. Neked már csak el kell döntened, melyik passzol a leginkább hozzátok.

Első randevúra tökéletes lehet a Mátrai Kisvasút, amely két útvonalon szállítja az utasokat. Beszélgetés közben gyönyörködhettek a lélegzetelállító tájban és a borszőlőkkel beültetett kertekben. A másik útvonalon pedig a patak útját követve vadregényes tájakra kalauzol el benneteket a mozdonyvezető. Ezt a programot nem szabad kihagyni, biztosan lenyűgöz majd mindkettőtöket.

Az Orczy Kastély lenyűgöző kőoroszlánjaival, hűs kertjével és különleges barokk mintáival is remek randihelyszín. Ha szeretnétek nyugodt környezetben sétálgatva megismerni egymást, akkor ide érdemes ellátogatnotok. Ha elakadna a beszélgetés, akkor sincs gond, hiszen ez az épület ad otthont a Mátra Múzeumnak, amelynek gyűjteménye nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő.

A Mátra Múzeum legnagyobb különlegessége, hogy itt található Magyarország egyetlen épen maradt mamut csontváza. A 3 szintes természettudományi kiállítás leginkább a Mátra és Mátra - környéki növény- és állatvilágot mutatja be, emellett élő trópusi állatokat és növényeket bemutató pálmaház és modern oktató labor is található az épületben. Ha néhány adatot előre megtanulsz, tudásoddal biztosan lenyűgözöd majd randipartnered is.

Ha mindketten rajongva szeretitek az állatokat és leginkább emiatt találtatok egymásra az oldalon, akkor nem szabad kihagynotok a Gyöngyösi Állatkertet sem, ami 2 hektáron 84 állatfaj mintegy 300 egyedével vár benneteket. Ha nem egyedül, hanem kisgyerekkel érkeztek, akkor sem kell aggódnotok, hiszen a Gyöngyösi Állatkert állatsimogatóval és biztonságos játszótérrel vár benneteket. Amíg a kicsi az állatokkal játszik, Ti romantikázhattok kettesben.

Ha valamilyen különleges gasztronómiai élményre vágytok, akkor látogassatok el a gyöngyösi Mátrai Borok Házába, ahol a finomabbnál finomabb nedűk mellett, még bortúrákat is szerveznek nektek. Gyönyörű tájakat bejárva kóstolhatjátok meg a legfinomabb borokat, miközben szerelmesen merülhettek el egymás szemeiben.

Ezek a programok persze barátokkal is izgalmasak, de párban mégiscsak jobb. Regisztrálj a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére és találd meg az embert, akivel igazán jól érzitek majd magatok. Regisztrálj, levelezz minél többet és keresd meg a hozzátok leginkább passzoló randitippet.

Ha szeretnél jót nevetni, másokkal milyen vicces vagy éppen kínos esetek történtek meg, olvasd el az elcseszett randik rovatunkban, amikben társkeresők írják le megtörtént esetüket. Ha Neked is van egy ilyen sztorid, küldd el mindenképp, hogy ezek a társkeresők se gondolják, minden rossz csak velük történhet meg.

Ha kezded feladni a társkeresést és egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket, amikben a Randivonalon egymásra talált párok írják meg megismerkedésük történetét. Látni fogod Te is, hogy sokszor rögös az út az igaz szerelemig, de mindenki azt mondja, hogy biztosan megéri!

Gyöngyös
Gyöngyös

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.
Mobilnézet >