Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Gyöngyös

Legújabb gyöngyösi női társkeresők

Ibolya - társkereső Gyöngyös - 62 éves nő
Ibolya, 62 éves
Társkereső Gyöngyös
14 napja tag

"Én nem emlékszem rá,hogy megszülettem. És nem hiszem el azt,hogy meghalok. Nem tudom mi az amivé lettem, Abból ami többé már nem vagyok."
Erzsébet - társkereső Gyöngyös - 60 éves nő
Erzsébet, 60 éves
Társkereső Gyöngyös
26 napja tag

Őszinte, hűséges, kedves szeretettre vágyó és adni tudó nő vagyok.Nálam az őszinteség egy kapcsolat alapja.Társkapcsolatban és az életben sem tolerálom a rosszindulatot a hazugságot és a sumákolást! Egy életre keresem azt a társam aki megosztja velem a mindennapokat és az otthon melegét!
Maria - társkereső Gyöngyös - 66 éves nő
Maria, 66 éves
Társkereső Gyöngyös
42 napja tag

Egyszerű vidám őszinte nő vagyok, keresem korban hozzám illő inteligens úriember társamat, de nem minden áron csakis kölcsönös szimpátia alapján! Felkeltettem érdeklődésedet, skype-én, vagy messenger meg találsz!! Üdv Maria
Maria, 66 éves
Társkereső Gyöngyös
70 napja tag

Egyszerű vidám őszinte nő vagyok, keresem korban hozzám illő inteligens úriember társamat, de nem minden áron csakis kölcsönös szimpátia alapján! Felkeltettem érdeklődésedet, skype-én, vagy messenger - en meg találsz! Üdv Maria.

Legújabb gyöngyösi férfi társkeresők

Dénes - társkereső Gyöngyös - 40 éves férfi
Dénes, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
45 órája tag

Nincs olyan,hogy "ideális". Bárki az lehet,hiszen minden ember egyedi, egyszeri és megismételhetetlen... Mindannyian egy másik csillag vagyunk, sőt, egy másik naprendszer... Egy valami viszont elengedhetetlenül fontos számomra: Ne a szemeddel láss igazán,hanem a szíveddel... Ha úgy tetszik, a szíved szemével :) Tudj adni és segíteni önzetlenül akkor is és úgy is, ha esetleg azt érzed,semmit sem kapsz érte cserébe...
Tomi, 24 éves
Társkereső Gyöngyös
5 napja tag

Egy megbizható, inteligens őszinte, céltudatos ember vagyok aki szeret sportolni, utazgatni , kipróbálnk új dolgokat!
Péter, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
14 napja tag

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István - társkereső Gyöngyös - 20 éves férfi
István, 20 éves
Társkereső Gyöngyös
30 napja tag

Szia!Én egy kicsit szabad ember vagyok,akit nem értékelt a korábbi párja(1 volt 2 és fél évig),pedig gondoskodó típus vagyok.Bármiről elbeszélgetek bárkivel és minden érdekel,úgy a zenének minden stílusa vagy a könyvek,akár az elektronika,s a többi.Nem beszélek sokat,de azt igénylem hogy azt a keveset végighallgassák attól függetlenül hogy én akármilyen hosszan beszél valaki,mindig meghallgatom.A tulajdonságok tekintetében nekem a legfontosabb a belső,bár ugyan a külső sem hátrány,de az nem minden.Ha szeretnél még beszélgetni,örömmel leszek a partnered,írj nyugodtan az e-mail címemre,vagy jelölj be facen .(30 éves korig előnyben,de nem baj ha nem,mert nem a kor a fontos,csak gondoltam ezt is ideírom)

Éppen online gyöngyösi társkereső nők

Márti - társkereső Gyöngyös - 47 éves nő
Márti, 47 éves
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be

Férfi és Nő: Értelem és érzelem. Talán azért olyan nehéz egymásra találni, mert a női agy és a férfi agy másképp épül fel, más oldalról közelíti meg a célt, de a szíve ugyanarra vágyik a Férfinak és a Nőnek is: hogy szeressen és szeretve legyen... Színjáték nélkül, önmagunkat adva lehet csak hiteles egy kapcsolat. Kulcsszavak: bizalom, önbizalom, őszinteség, szeretet, elfogadás, humor, természet és természetesség, jelenben lenni, de célokat kitűzni... és a legfontosabb: ÉLNI, megélni minden pillanatot... Tudom, hogy valahol van valaki, akivel egyszer összetalálkozunk és minden megváltozik... Szeretném, ha sikerülne harmóniát, szeretetet teremteni valakivel egymás életében...
Mária - társkereső Gyöngyös - 60 éves nő
Mária, 60 éves
Társkereső Gyöngyös
3 órája lépett be

Barátkozni, ismerkedni szeretnék. Te is? ............. .................... ........... Társat, partnert keresek. Is.... (Mátrafüreden élek) A félreértések elkerülése végett: jelenleg külföldön dolgozom, és kéthavonta vagyok Magyarországon. Ez nem egy végleges megoldás... inkább kényszer-szülte, átmeneti állapot. Ha adódik jobb megoldás, változtatok. Pillanatnyilag nem vagyok előfizetve, ezért ha írsz, kérlek írj emailcímet, amire válaszolhatok.
Csilla - társkereső Eger - 57 éves nő
Csilla, 57 éves
Társkereső Eger
19 perce lépett be

Sok mindent írhatnék ide,de a személyes találkozás úgy is a döntő,a kölcsönös szimpátia.Még is néhány fontos dolog rólam: Szeretem a vidámságot ,jó humort,a zenét minden műfajában.Szívesen táncolok,ha van kivel.Örülök a kinti programoknak,de egy jó színházi előadás is fel tud tölteni.Sokirányú az érdeklődésem,szeretem a szépet ,a tartalmas ,jó beszélgetéseket.......a többit majd személyesen. Nem vagyok előfizető,így a leveledre nem tudok válaszolni.Ezért elérhetőséget kérek...Köszönöm.
Andrea, 46 éves
Társkereső Eger
39 perce lépett be

Ismerj meg. Vidam, hazias, stb.vagyok. DE barmit irhatok,tudod MESSZIROL JOTT EMBER........ KEDVES FERFIAK! A tarskereson mindenki szuper men. Rendezett anyagi korulmenyek kozt el. Mindenki vallalkozo. operaba jar. sportol, allatbarat. Onhibajan kivul vallt el. Ezekszerint en idetlenkedek, mert meg sem talaltam meg meg az igazit! (Bocsanat, senkit nem akarok megbantani!) Mindenkinek sok szerencset kivanok!

Éppen online gyöngyösi társkereső férfiak

Béla, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
3 órája lépett be

Béla vagyok, 40 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyula - társkereső Gyöngyös - 47 éves férfi
Gyula, 47 éves
Társkereső Gyöngyös
3 órája lépett be

Légy olyan hálás a létezésnek, amennyire csak lehetséges - apró dolgokért is, ne csupán a nagy dolgokért. A puszta lélegzésért. Minden, amit kapunk: ajándék. Minél hálásabb leszel, annál kevesebbet panaszkodsz, és ha egyszer eltűnik a panasz, eltűnik a boldogtalanság is. A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot.
László, 69 éves
Társkereső Gyöngyös
3 órája lépett be

E-mail cimet kérek mert nem vagyok előfizető Tiz éve váltam el, egyedül élek saját lakásomba .Nem háztartási alkalmazottat keresek hanem barátnőt, társat. Érzelmi alapon, tartós hosszútávú kapcsolatot keresek, nem alkalmit. Kimondott hobbim nincs, szeretek minden szépet és jót. Szeretek utazni, kirándulni, kertészkedni. Ahol a szemek beszélnek,ott nincs szükség szavakra........ A mosoly amelyet küldesz visszatér hozzád..., és melegség járja át a szivedet......!! Külső megjelenés Rövid sportos ősz hajam van,176 cm maga és 91 kg. Káros szenvedélyem nincs. Olvasáshoz szemüveget használok. (kimoderálva)
Tibor, 40 éves
Társkereső Eger
28 perce lépett be

Kedves, megbízható és mindig vidám vagyok. Szeretek utazni sportolni, beszélgetni keresem hasonló beállítottságú társat

Diplomás gyöngyösi társkereső nők

Gyöngyi - társkereső Gyöngyös - 56 éves nő
Gyöngyi, 56 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (egészségügy)

Kedves Ismeretlen! Társat keresek a szó nemes értelmében. Körülményeim rendezettek, egyedül élek, van egy remek, 33 éves jogász fiam. Igényes vagyok és érzékeny....egy kicsit tisztaság mániás is. A nyelvem csípős, szeretem a humort, ennek árnyékában és védelmében tudom könnyebben elviselni a világot körülöttem. Nevessünk együtt! :-)
Rita, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Szia! Kiegyensúlyozott,nyitott,empatikus nőnek tartom magam,elvált vagyok,s 8.5 éves kisfiammal élek együtt.Keresem azt a komoly szándékú,magas,/185 cm/,barna hajú,helyes férfi jelentkezését,akivel kölcsönösen egymásra találnánk. Ha magadra ismertél a jellemzés alapján,s szimpatikusnak találsz,kérlek vedd föl velem a kapcsolatot.. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,CSAK E-MAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI!! Köszi:Rita
Judit, 64 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Őszinte, szereteten,megértésen, egymás megbecsülésén alapuló kapcsolatot keresek... Kedves Társkeresők! Tévedés ne esséki, én nem akarok senkinek a "nyakára mászni" - nem akarok feltétlenül összeköltözni, senkinek a "magánszférájába betolakoni. Célom, hogy olyan "társat" találjak akivel rövidebb, hosszabb időt kellemesen, értelmesen hasznosan tartalmasan el lehet tölteni. Értem ez alatt, kirándulás, esetleg nyaralás, szinház, hangverseny stb.. ami egyedül nem igazán élvezetes, szórakoztató..
Beáta, 44 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolai diplomás (egészségügy)

Határozottság,vidám természet,és pozitív gondolkodás jellemez. Légy őszinte......,hogy megbízhassak benned ! Nemcsak a külső megjelenés számít..........a belső értékeid tesznek széppé ! " Szólítottam. Nem válaszolt. Makacsul,és többször megismételtem. Cak a csend felelt! Hol van ? Mi történhetett? Miért nem jelentkezik? Hülye vagyok! Hol lenne?Mindig itt,és mindig mindenütt!Újra hívni akartam ,mikor rádöbbentem,hogy nem tudom a nevét. Nem tudom megszólítani ." Popper Péter

Diplomás gyöngyösi társkereső férfiak

Peti - társkereső Gyöngyös - 35 éves férfi
Peti, 35 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Szavak helyett... https://www.youtube.com/watch?v=uYVrYu-iIn0
Tivadar, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
Egyetemi diplomás (közgazdász)

"A boldog élet a gondolataid minőségétől függ." Marcus Aurelius
Attila, 39 éves
Társkereső Gyöngyös
Egyetemet végzett

Ha szingli vagy boldog párokat látsz... Ha van valakid, akkor meg boldog szingliket... Hát elegem van a leskelődésből! Ide írj: *moderálva*
Péter - társkereső Gyöngyös - 47 éves férfi
Péter, 47 éves
Társkereső Gyöngyös
Főiskolát végzett

Az életben az a legnagyobb boldogság, ha meggyőződhetünk róla, hogy önmagunkért szeretnek, vagy pontosabban szeretnek bennünket, annak ellenére, hogy önmagunk vagyunk.

Keresztény gyöngyösi társkereső nők

Márta, 51 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Kedves Fiúk. Itt kell brmutatkozni? Oké. Akkor én is leírom amit elöttem és utánam már félmilliô nö leírt: Csodálatosan kedves intelligens nö párt keres. Hát leírtam. .
Melinda, 31 éves
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású

Tisztában vagyok a vágyaimmal, de nem vagyok hajlandó megalkudni csak azért, hogy ezek teljesüljenek...
Évi - társkereső Gyöngyös - 52 éves nő
Évi, 52 éves
Társkereső Gyöngyös
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

"Talán semmi sem szebb az életben ,mint találni egy embert ,kinek lelkébe le tehetnénk szívünk titkait ! Kinek kedves arca elegendő ahhoz ,hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk !51 éves vidám természetű nő vagyok,keresem korban hozzám illő párom!
Júlia, 27 éves
Társkereső Gyöngyös
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Kérlek, szavazzatok rám De a megosztásoknak is nagyon örülök! Regisztrálni kell, aztán minden nap lehet szavazni. Előre is köszönöm!(Bodnár Julianna) http://hatvanonline.hu/hir/Ki_legyen_a_kozonsegdijas/0/6/8035 Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek. Ha igaz az, hogy a szeretetben a kettő egy lesz, és egymásba ölelkezik, akkor ott nem lehetnek magántitkok, hozzáférhetetlen sebek, és főleg levegőtlen, gennyes sebek nem lehetnek, mert nem tudnak egymással összeforrni. Összeforrni csak a tisztaság tud, ezt még a sebészek is tudják, mert még a testünk is így működik. Senki sem tökéletes! És elvárhatatlan, hogy az legyen, mert az ember nem az.

Keresztény gyöngyösi társkereső férfiak

Péter - társkereső Gyöngyös - 41 éves férfi
Péter, 41 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

A személyes találkozás híve vagyok a virtuális levelezés és majd lesz valahogy nem az én asztalom :-) Egy 7 éve elvált pasi vagyok egy gyermekkel aki már felnőtt 20 éves csajszi. Szeretnék egy meghitt családias kapcsolatot ahol nyugalomba és boldogságba élhetnénk többesszámba :-)
Krisztián, 35 éves
Társkereső Gyöngyös
hívő református (nem gyakorlom)

Krisztiánnak hívnak. Magamról.Szeretem a természetet,kint lenni a szabadban,túrázni a Mátrában,szeretek kerékpározni,sportolni. Szeretem az őszinte,egyenes embereket,mert én is az vagyok.Nekem a hűség és a bizalom a legfontosabb,mert nélküle semmi nem működik.
Feri - társkereső Gyöngyös - 61 éves férfi
Feri, 61 éves
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Egyedeül maradtam sajnos 60 évesen, a még hátralévő éveimre (20-25) keresek olyan Társat, aki nagyon tud szeretni, (amit visszakap tőlem többszörösen) ezt garantálom. Csak hosszú távra keresek, kalandok, sexpartner nem érdekel ! Személyes találkozásban bízom, mert egy mosolyt, egy pillantást, egy hangot, egy gesztust stb. nem pótolhat az írás! Elég romantikus alkat vagyok, elolvadok egy öleléstől! Nem dohányzom, csak alkalmanként iszom, nem csalom meg soha a páromat, nem vagyok gép-függő, viszont szeretek főzni, sétálni, kirándulni, zenét hallgatni,........meg ilyesmik! A "humor sosem hal meg". Sajnos sorszámot nem kell tépni, azonnal "fogadok"
Zoli - társkereső Gyöngyös - 40 éves férfi
Zoli, 40 éves
Társkereső Gyöngyös
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Teljesen átlagos társam keresem! Akinek fontosak az értékek.

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső nők

Szandi, 19 éves
Társkereső Gyöngyös

Írj és megtudod hogy milyen vagyok. :) Jó a humorom és segítőkész ember vagyok.
Renáta, 29 éves
Társkereső Gyöngyös

Mit is írhatnék:) Életvidám,kedves nő vagyok,aki vágyik egy társra az életben,akivel kiegészítenénk egymást ,akivel teljesen önmagad vagy :) Ha megszeretnél ismerni,írj bátran :)
Vivien, 20 éves
Társkereső Gyöngyös

Szia. Vivi vagyok. :) Ismerj meg ha szimpatizálsz velem! :)
Reni - társkereső Ecséd - 24 éves nő
Reni, 24 éves
Társkereső Ecséd

Én csak egy egyszerű lány vagyok, akit az élet megtanított arra, hogyan kell erősnek lenni. Megtanított tűrni, nyelni, leküzdeni a dühömet. Tudom, hogy kell harcolni és tudom, mikor kell elengedni. Megtanultam, hogy kell felejteni és tudom, nem mindent kell elfelejteni. Látom már sok embert elveszítek, de mindig jönnek újak. Érzem, hogy kell változni, változtatni. Megtanultam bízni, remélni és csalódni is. Kaptam pofonokat, könnyeket és mosolyt is. A jó élmények feltöltenek, a rossz emlékek erőssé tesznek. De bármi is történik ez az én életem, nem bánok semmit sem, hisz én mindig csak több leszek. A sebek után maradt hegek és a mosolyok általi ráncok is az enyémek. És büszke vagyok rájuk, mert általuk vagyok az, aki lettem.

Fiatalabb, 30 év alatti gyöngyösi társkereső férfiak

István - társkereső Gyöngyös - 29 éves férfi
István, 29 éves
Társkereső Gyöngyös

Szerintem sokakban vetődik fel a kérdés, hogy miért érdemes online társat keresni, van-e olyan fél, akivel talán érdemes számolni - nem pedig egy csirkefogó. Ami engem illet, én elsősorban attól félek, hogy más fél vállalni a kockázatatot. A bemutatkozómat pedig szívesen megírom, ha már nem prózai követelmények elé vagyok állítva.
Attila, 21 éves
Társkereső Gyöngyös

Attila vagyok, 18 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 27 éves
Társkereső Eger

Laci vagyok, 26 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Richárd, 23 éves
Társkereső Eger

Vidám, jókedvű, vicces embernek tartom magam. Szeretek sportolni, kirándulni, filmet nézni. Komoly kapcsolatot keresek, olyan lányt, aki megbízható, őszinte és közösek az érdekeink. Milyen társra vágysz? Hogyan képzeled el a kapcsolatotokat? Mik a legfontosabb elvárásaid?

30-as gyöngyösi társkereső nők

Renáta - társkereső Gyöngyös - 32 éves nő
Renáta, 32 éves
Társkereső Gyöngyös

Szia üdvözöllek az oldalamon :) Amit tudni lehet rólam,így első körben az az, hogy egy jó kedélyű,vidám csaj vagyok, jó humorérzékkel.Általában laza vagyok, ugyanakkor ha a helyzet megkívánja, komoly is tudok lenni. Nagyon szeretem a gyengédséget és a szenvedélyt. Imádok csókolózni,mert az mindent elárul nekem......szóval kijelenthetem egy én igazi bújós csókolózós,simizgetős csaj vagyok. Ja, és egy fontos dolog !!!...nem a soványka kategóriába tartozom,szóval ha jobban kedveled a gömbölyded idomokat, akkor remélhetőleg tetszem majd neked,mert én egy kerek lányka vagyok ;) Sajnos nem kedvelem a mindenféle aberrációval megáldott fickókat,nem azért, mert ítélkeznék vagy ilyesmi, csak mert én abszolút normál értékrendű nő vagyok,akinek szintén fontosak a normál értékrendek....szóval ne kérd légyszi hogy pénzért pisiljelek le vagy hasonló furcsaságokat.....juj gondolni se merek a többire hasonló kérésre muhahahaha :o
Enikő - társkereső Gyöngyös - 30 éves nő
Enikő, 30 éves
Társkereső Gyöngyös

Én egy vidám, kedves, őszinte lány vagyok. Szeretnék ismerkedni fiúkkal lányokkal. Beszélgetni, bulizni imádok.
Tündi, 36 éves
Társkereső Gyöngyös

Tündi vagyok, 36 éves. Társam keresem Gyöngyös környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Niki, 33 éves
Társkereső Gyöngyös

Nyílt lelkű, őszinte, barátkozó típus vagyok. Fontos számomra a társam, a családom és a barátaim. Szeretek utazni, olvasni, sportolni. Hobbim nincs, mert nyitott vagyok az új dolgokra. Célom a megfelelő társ megtalálása, aki mellett biztonságban leélhetem az életem, családot alapíthatunk és közös célokat tűzhetünk ki. Ezt keresem a párkapcsolatban: A szeretet, a hűség, a bizalom .... stb. -számomra alapvetők, ami még ezen felül szükséges, hogy évek múltán, amikor az érzelmek esetleg változnak, képes legyen velem együtt változni, akarni és megoldást keresni.

30-as gyöngyösi társkereső férfiak

Zoli - társkereső Gyöngyös - 37 éves férfi
Zoli, 37 éves
Társkereső Gyöngyös

"Hosszú az út, míg a kezem a kezedhez ér, Szeretni valakit valamiért. Ne tudja senki, ne értse senki, hogy miért, Szeretni valakit valamiért. Ezer életen és ezer bajon át, Szeretni valakit valamiért. Akkor is, hogyha nem lehet, hogyha fáj, Szeretni valakit valamiért."
Jani, 37 éves
Társkereső Gyöngyös

Sziasztok! Komoly lányt keresek, akivel közös programokat és jövőt lehet tervezni. Hobbym a horgászat, a bulizásokon már túl vagyok. A másik felemet keresem, akivel boldog lehetek!!!
Gyula - társkereső Gyöngyös - 39 éves férfi
Gyula, 39 éves
Társkereső Gyöngyös

Kedvenc zenéim: pop, rock, klasszikus. Kedvenc filmjeim: kalandfilmek, akciófilmek, vígjátékok. Hobbyaim: kerékpározás, túrázás, utazás, autók.
Anti - társkereső Gyöngyös - 34 éves férfi
Anti, 34 éves
Társkereső Gyöngyös

Élem átlagos életem , próbálom elérni a céljaimat , szépen lassan megy is a dolog , de keresem azt a lányt akivel közösen érhetem el ezeket! Szeretek kirándulni , autózni :) barkácsolni , mozizni , stb. Ha szimpik vagyunk egymásnak bővebben! ;)

Középkorú gyöngyösi társkereső nők

Zoé - társkereső Gyöngyös - 43 éves nő
Zoé, 43 éves
Társkereső Gyöngyös

A személyes találkozásban hiszek. Találkozzunk s ott majd minden kiderül!*moderálva*
Éva - társkereső Gyöngyös - 47 éves nő
Éva, 47 éves
Társkereső Gyöngyös

Keressem párom aki meg tud nevetni! Szeretek bulizni mindenre nyitott vagyok!
Anita, 40 éves
Társkereső Gyöngyös

Egy vidám, őszinte, kedves, szeretni tudó nő vagyok. Régóta keresem a másik felem, de sajnos még nem találtam meg. Olyan embert keresek aki igazán tud szeretni, őszinte, életvidám,igényes, akinek vannak céljai. Szeretnék végre szeretni és szeretném ha szeretnének. Mivel nem vagyok előfizető adok egy email címet ahová tudsz esetleg írni *moderálva*
Enikő - társkereső Gyöngyös - 49 éves nő
Enikő, 49 éves
Társkereső Gyöngyös

Nem pótpapát keresek, nem kell eltartani sem .Megállok a saját lábamon.Egy társat keresek akihez jó odabújni, aki mellett jó felébredni,Aki szeret, s akit szerethetek...... Ha kíváncsi vagy rám -írj!Nem vagyok előfizető. Kedven időtöltéseim közé tartozik az olvasás, a tánc és a biciklizés, bár téli időszakban ezt hanyagolom.Szeretek a barátokkal jókat beszélgetni, vagy éppen nagyokat hallgatni,.......szeretek mindent ami szép és jó, s ami szebbé teheti az életemet.:):) ?"Ne az arcról ítélj, ne a külső után, A lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán. Ne az arcot nézd, a lelket keresd, S a lelkén keresztül az embert szeresd! Mindig a mélyből meríts, a felszín csak játszik, Csak a lényeget tekintsd, s ne azt ami látszik!"

Középkorú gyöngyösi társkereső férfiak

Tomi - társkereső Gyöngyös - 43 éves férfi
Tomi, 43 éves
Társkereső Gyöngyös

Keresem a hasonlóan mosolygós, sugárzó, fiatalos társam!
Ákos, 44 éves
Társkereső Gyöngyös

Mindennapi rohanó életemhez keresem azt akiért érdemes reggel felkelni..
Csaba - társkereső Gyöngyös - 46 éves férfi
Csaba, 46 éves
Társkereső Gyöngyös

Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!
Csabi - társkereső Gyöngyös - 44 éves férfi
Csabi, 44 éves
Társkereső Gyöngyös

Vidám, mosolygós, spirituális beállítottságú férfi vagyok. :-) Szeretem a természetet, a táncot és a romantikát. A problémákon való rágódás helyett a megoldásokat keresem. Szeretnék ismerkedni, barátkozni...aztán a többit meglátjuk. :-) Hogy milyen Hölgyet keresek? Akiben megfog valami. ;-)

50 év feletti gyöngyösi társkereső nők

Zsuzsi - társkereső Gyöngyös - 60 éves nő
Zsuzsi, 60 éves
Társkereső Gyöngyös

Keresem társam ki még igényli a szeretgetést, kirándulást a természetet és,a fürdőzést. Ki mit ad csak azt várja el a másiktól.
Valéria - társkereső Gyöngyös - 52 éves nő
Valéria, 52 éves
Társkereső Gyöngyös

Ha barát kell a legjobb barátod leszek,ha magányra vágysz, csönded leszek, és ember leszek, mert emberre vágysz, ki szeret , ki elfogad, s kit igaznak látsz.
Henrietta - társkereső Gyöngyös - 64 éves nő
Henrietta, 64 éves
Társkereső Gyöngyös

-Személyes találkozás fontos számomra. -Ne dohányozzon. -Jó humorú, vidám természetű legyen. -Szeretnék végre kimozdulni/kirándulni, kocogni, túrázni, sielni, utazni, színház, koncert, tánc,stb. -Kell Valaki, aki "kimozdítana" végre.
Judit, 54 éves
Társkereső Gyöngyös

Egyszerü vidéken élő nő vagyok. Keresem kedves magas helyes társamat aki pont engem keres és nem tud nélkülem élni. A gyermekeim már nagykoruak igy már nem velem élnek. Sajnos nem tudok válaszolni, mert nem vagyok előfizető.

50 év feletti gyöngyösi társkereső férfiak

István - társkereső Gyöngyös - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Gyöngyös

Számomra nagyon fontos az őszinteség. Én az vagyok légy te is az.
András - társkereső Gyöngyös - 51 éves férfi
András, 51 éves
Társkereső Gyöngyös

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
Béla, 60 éves
Társkereső Gyöngyös

Szeretem a társasági életet a sportot zenét fözöcskéket,kirándulást,föleg a kellemes IDŐ töltést,,,Mérlegelem a Dolgaimat,,,
Gyuri, 53 éves
Társkereső Gyöngyös

szertnék egy békés életet erre a rövid idöre ami maradt még

Fényképes gyöngyösi társkereső nők

Kati, 56 éves
Társkereső Eger
5 fotóval

Mára megtanultam, hogy az Élet gyönyörű ajándék és minden pillanata abban támogat, hogy jobban megismerjem önmagam általa. Hiszem, hogy az emberek eredendően jók, mindenki vágyik a szeretetre és a maga módján tesz is érte, hogy megtalálja. Keresem a társam, aki önmagában is egész, teljes.
Kinga - társkereső Eger - 38 éves nő
Kinga, 38 éves
Társkereső Eger
7 fotóval

Kedves, aranyos, mosolygós, morgós, hisztis,fekete humorú,akciófilmet,mesét, romantikát szerető, mulatozós, csavargós, otthonülős,pezsgőzős, kávézós, megkönnyezős, vállrándítós..........Ja, és oroszlán!

Fényképes gyöngyösi társkereső férfiak

Imre - társkereső Eger - 61 éves férfi
Imre, 61 éves
Társkereső Eger
5 fotóval

Még ma is aktív Cégvezetőként szeretem a kihívásokat. Hűséges és romantikus kos vagyok, szeretem a társamat kiszolgálni. Vallom, hogy feladat a férfi dolga, de a nő a lelke mindennek. Természetes olyan aktív játszótársra gondolok, akinek jó fizikai állapota, belső gazdagsága segíti megvalósítani terveinket. Jó tervem pedig sok lenne,síelés , wellness , nyelvi túrák, készülés egy kiállításra. Ismét lobogjon a vitorlánk a Balatonon, ahol egy kerékpározás, kis vacsora, egy romantikus tánc, séta az esőben, szerelmes összebújás mindig megérint. Belső harmónia fiatalos külsővel, együtt-veled az egészségünkért. Kérlek olvass bele a naplómba sokat megtudsz arról miért is maradunk mindig fiatalok és nem kérdezed majd meg mit fogunk játszani. A csodás életet!
Gábor - társkereső Eger - 36 éves férfi
Gábor, 36 éves
Társkereső Eger
3 fotóval

Alapvetően egy pörgős ember vagyok, mindig csinálok valamit. Sokat sportolok, de meg tudom találni az összhangot. A minden napos bulizásból viszont már kinőttem...
Árpád, 56 éves
Társkereső Szilvásvárad
3 fotóval

Már több éve egyedül élek saját családi házamban,keresem korban hozzám illő független hölgy személyében. Kizárólag tartós,komoly kapcsolatban gondolkozom!
Richárd, 37 éves
Társkereső Eger
2 fotóval

A munkám mellett számomra fontos a sport, amit elsődlegesen a fociban találtam meg, persze másra is szakítok időt:) A többit személyesen.

Most online gyöngyösi párkereső nők

Szabina - társkereső Hatvan - 27 éves nő
Szabina, 27 éves
Társkereső Hatvan
1 órája lépett be

Pozitív kisugárzású, sokat mosolygós ember vagyok. Szeretem az életben a kihívásokat.Szeretek színházba járni és koncertre. Szeretem a jó borokat ami mellett jókat lehet beszélgetni!
Krisztina - társkereső Apc - 33 éves nő
Krisztina, 33 éves
Társkereső Apc
1 órája lépett be

Ha érdekel egy csalácentrikus, néha bohokás, de a komolysággal is kapcsolatba álló nő, írj. Van egy sziv, amely kiadó mert régen elköltözött a lakó. Ha érdekel ismerj meg. ;)
Krisztina - társkereső Apc - 33 éves nő
Krisztina, 33 éves
Társkereső Apc
1 órája lépett be

Ha érdekel egy csalácentrikus, néha bohokás, de a komolysággal is kapcsolatba álló nő, írj. Van egy sziv,amely kiadó mert régen elköltözött a lakó. Ha érdekel ismerj meg. ;)
Vénusz - társkereső Eger - 44 éves nő
Vénusz, 44 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be

Vénusz vagyok, 44 éves, lakhelyem Eger. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Most online gyöngyösi párkereső férfiak

János - társkereső Heves - 65 éves férfi
János, 65 éves
Társkereső Heves
28 perce lépett be

Sportos ember vagyok.Szeretem a jót a szépet. Hiányzik a szerető,szerethető tartós kapcsolat. Dávid János
Árpád, 56 éves
Társkereső Szilvásvárad
36 perce lépett be

Már több éve egyedül élek saját családi házamban,keresem korban hozzám illő független hölgy személyében. Kizárólag tartós,komoly kapcsolatban gondolkozom!
Laci, 27 éves
Társkereső Eger
1 órája lépett be

Laci vagyok, 26 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János - társkereső Hatvan - 52 éves férfi
János, 52 éves
Társkereső Hatvan
2 órája lépett be

vidám,jó kedéjü humoros vagyok,ilyen a természetem ,elvált,2gyermek apja,1 velem él.keresem a párom,lehet hogy te vagy ,emilre is válaszolok,a személyes talalkozókban hiszek
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Csaba (46), Gyöngyös
  Barátság extrákkal
  Először is bemutatkoznék, Csabának hívnak, Gyöngyösön lakom. Jelenleg egyedül élek, de remélem ez az állapot nem tart sokáig. Keresem a párom, úgy mint te, vagy bárki más.Úgy gondolom, mindenkiben él egy belső igény, hogy milyen társat szeretne találni, kivel szeretné az életét leélni.Első döntésünket a kölső alapján hozzuk meg. Egy tekintet, egy mosoly, egy jó popsi, stb. Ezek határozzák meg elsődlegesen, hogy kihez húz a szívünk. Mégsem ez a leg fontosabb! Ezek csak vágyak. Egymás megismerése határozza meg a közös jövőt, és alapozhat meg akár egy életreszóló elkötelezettséget. Mindenki az igazit keresi. Szerintem ez az, én is ezt keresem. Szeretnélek jobban megismerni, ha megengeded. Kérlek írj néhány sort, ha te is szeretnéd. Legyen szép a napod!
 • Attila (43), Gyöngyös
  Csak komoly kapcsolatot keresek egy sportos hölgy személyében.
  Szia. Attila vagyok. Szakacskent dolgozom Füreden 4 hónapja élek Gyöngyösön és sajnos elég kevés embert ismerek. Jó lenne egy társ, barátok. Ha bármelyikében magadra ismersz kérlek válaszolj. Szép napot.
 • Péter (33), Gyöngyös
  Ez is egy lehetőség....sosem lehet tudni
  30as normális,igényes srác vagyok.Megjelenésemmel sincs semmi gond(szerintem).Szivesen ismerkednék gyöngyös és környéki lánnyal.
Társkeresés Gyöngyösön

Társkereső Gyöngyösön

Nap, mint nap álmodozol arról, hogy végre megtalálod az igazit? Mindig is arra vágytál, hogy kimondhasd a boldogító igent annak az embernek, akivel örökre boldog lehetnél? Ha hiába keresgéltél eddig, most itt az ideje, hogy regisztrál a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére, ahol azokat is megtalálhatod, akik eddig valamiért elkerülték a figyelmed.

Rövid keresgélés után biztosan rátalálsz pár olyan társkeresőre, akikkel megéri találkozni. Ha már meg is beszéltétek az első randit, ideje szétnézned az összeállításunkban, hiszen Gyöngyös rengeteg romantikus helyszínnel és programmal kápráztat el minden évben. Neked már csak el kell döntened, melyik passzol a leginkább hozzátok.

Első randevúra tökéletes lehet a Mátrai Kisvasút, amely két útvonalon szállítja az utasokat. Beszélgetés közben gyönyörködhettek a lélegzetelállító tájban és a borszőlőkkel beültetett kertekben. A másik útvonalon pedig a patak útját követve vadregényes tájakra kalauzol el benneteket a mozdonyvezető. Ezt a programot nem szabad kihagyni, biztosan lenyűgöz majd mindkettőtöket.

Az Orczy Kastély lenyűgöző kőoroszlánjaival, hűs kertjével és különleges barokk mintáival is remek randihelyszín. Ha szeretnétek nyugodt környezetben sétálgatva megismerni egymást, akkor ide érdemes ellátogatnotok. Ha elakadna a beszélgetés, akkor sincs gond, hiszen ez az épület ad otthont a Mátra Múzeumnak, amelynek gyűjteménye nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő.

A Mátra Múzeum legnagyobb különlegessége, hogy itt található Magyarország egyetlen épen maradt mamut csontváza. A 3 szintes természettudományi kiállítás leginkább a Mátra és Mátra - környéki növény- és állatvilágot mutatja be, emellett élő trópusi állatokat és növényeket bemutató pálmaház és modern oktató labor is található az épületben. Ha néhány adatot előre megtanulsz, tudásoddal biztosan lenyűgözöd majd randipartnered is.

Ha mindketten rajongva szeretitek az állatokat és leginkább emiatt találtatok egymásra az oldalon, akkor nem szabad kihagynotok a Gyöngyösi Állatkertet sem, ami 2 hektáron 84 állatfaj mintegy 300 egyedével vár benneteket. Ha nem egyedül, hanem kisgyerekkel érkeztek, akkor sem kell aggódnotok, hiszen a Gyöngyösi Állatkert állatsimogatóval és biztonságos játszótérrel vár benneteket. Amíg a kicsi az állatokkal játszik, Ti romantikázhattok kettesben.

Ha valamilyen különleges gasztronómiai élményre vágytok, akkor látogassatok el a gyöngyösi Mátrai Borok Házába, ahol a finomabbnál finomabb nedűk mellett, még bortúrákat is szerveznek nektek. Gyönyörű tájakat bejárva kóstolhatjátok meg a legfinomabb borokat, miközben szerelmesen merülhettek el egymás szemeiben.

Ezek a programok persze barátokkal is izgalmasak, de párban mégiscsak jobb. Regisztrálj a Randivonal gyöngyösi társkeresőjére és találd meg az embert, akivel igazán jól érzitek majd magatok. Regisztrálj, levelezz minél többet és keresd meg a hozzátok leginkább passzoló randitippet.

Ha szeretnél jót nevetni, másokkal milyen vicces vagy éppen kínos esetek történtek meg, olvasd el az elcseszett randik rovatunkban, amikben társkeresők írják le megtörtént esetüket. Ha Neked is van egy ilyen sztorid, küldd el mindenképp, hogy ezek a társkeresők se gondolják, minden rossz csak velük történhet meg.

Ha kezded feladni a társkeresést és egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket, amikben a Randivonalon egymásra talált párok írják meg megismerkedésük történetét. Látni fogod Te is, hogy sokszor rögös az út az igaz szerelemig, de mindenki azt mondja, hogy biztosan megéri!

Gyöngyös
Gyöngyös

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.