Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Győrújbarát

Legújabb női társkeresők Győrújbarátról

Judit - társkereső Győrújbarát - 48 éves nő
Judit, 48 éves
Társkereső Győrújbarát
Regisztráció ideje: 2014-02-18

Szeretem: sport (futás, bicikli, kajak) utazás színház, mozi növények Nem szeretem: főzés
Dóra - társkereső Győr - 59 éves nő
Dóra, 59 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Győrben élek,szeretek kirándulni,olvasni,főzni,szeretem az állatokat,egy kedves megbízható férfit keresek mert közösen szebb az élet.
Ildikó - társkereső Győr - 47 éves nő
Ildikó, 47 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Bármit írhatnék ide. De a személyes találkozás úgy is mindent eldönt. Vidám őszinte természetem van.
Melinda - társkereső Győr - 23 éves nő
Melinda, 23 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-02-26

Életvidám embernek mondom magam, aki minden helyzetben tud mosolyogni, és a legjobbat kihozni magából.. Mosolyom az erősségem. Nem szeretnék semmi mást csak boldogan élni. A belső tulajdonságok, értékek sokkal fontosabbak mint azt bárki is gondolná!!!! Az élet szép és ha valami történik veled valami rossz, az azért van mert abból a helyzetből tanulnunk kellett valamit.

Legújabb férfi társkeresők Győrújbarátról

László - társkereső Győrújbarát - 26 éves férfi
László, 26 éves
Társkereső Győrújbarát
Regisztráció ideje: 2014-01-19

Szia, Laci vagyok, fő ismertető jelem, hogy egy picit pozitív őrült vagyok ebben a negatívan őrült világban. Fő erényeim hogy nagy szívem van, van költői értelemben vett gerincem, tényleg őszinte vagyok, nincs görög isten jellegű testfelépítésem, és tudtommal nem hasonlítok egy filmsztárra sem. A mottóm számomra annyit jelent, hogy mindig nyitott vagyok az újra, és szeretem a kalandokat, szeretem, ha minden napomban van valami új, vagy más. Szeretem a jó társaságban töltött bulikat, a hosszú túrákat, a legendás eseményeket, az élet romantikáját, a mély beszélgetéseket, a végtelenig húzott végighumorizált estéket. :) Rám jellemző szavak, kifejezések gyüjteménye: motoros, autós, túra, vizipipa, bor, kreatív, romantikus, bolond, lökött, okos, ökör, ejha, haverok, szocimotor, kiviszörp, film, kultúra, figyelmesség, határozottan határozatlan határozottság, táji jellegű kultúra, művész, spontán, tervezett, carpe diem (mivel a yolo-hoz öreg vagyok :) ).
Péter - társkereső Győrújbarát - 36 éves férfi
Péter, 36 éves
Társkereső Győrújbarát
Regisztráció ideje: 2010-03-09

nem vagyok aranyhal ezért ha kifogsz én nem csak 3 kivánságot teljesítek hanem megprobálkozom az összessel !!!
Jenő - társkereső Sopronkövesd - 26 éves férfi
Jenő, 26 éves
Társkereső Sopronkövesd
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Sokmindent szeretek. Komoly kapcsolatott keressek.Hobbim a vezetés.
Gyula - társkereső Sopron - 42 éves férfi
Gyula, 42 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2015-02-28

Gyula vagyok, 42 éves, lakhelyem Sopron. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online Győrújbarát környéki párkereső nők

Adrienn - társkereső Sopron - 30 éves nő
Adrienn, 30 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2015-02-25

Adrienn vagyok, 30 éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Matild - társkereső Sopron - 62 éves nő
Matild, 62 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2009-10-12

FÖLDÖN JÁRÓ , KEDVES , ROMANTIKUS FÉRFIT KERESEK!!! :)
Erika - társkereső Fertőd - 43 éves nő
Erika, 43 éves
Társkereső Fertőd
Regisztráció ideje: 2012-05-26

Sziasztok! Erikának hívnak,megbízható,pontos vagyok.Szeretek kirándulni,szeretem a kellemes illatokat a tisztaságot!
Edina - társkereső Mosonmagyaróvár - 42 éves nő
Edina, 42 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2012-04-29

Mindannyian keresünk valakit,azt a különleges személyt,aki megadja azt,ami hiányzik az életünkből.Valakit,aki képes társaságot nyújtani,vagy segítséget,biztonságot és néha,ha nagyon keressük,megtaláljuk azt,aki képes mindhármat nyújtani.Igen,mindannyian keresünk valakit,és ha nem találjuk,csak remélhetjük,hogy Ő talál meg minket.

Éppen online Győrújbarát környéki párkereső férfiak

Otti - társkereső Mosonmagyaróvár - 33 éves férfi
Otti, 33 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2015-01-07

Szia látogató! Csak próbálkozom, mivel még hiszek az emberekben. Rengeteg dolgot szeretek, gyűjtök.... Nem is sorolnám. Magamról talán annyit, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vidám ember vagyok. :)
Ferenc - társkereső Győr - 50 éves férfi
Ferenc, 50 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2008-01-24

Lehetsz elhervadt virág, színpompás vadvirág, vagy egynyári... Ha boldogtalan vagy én boldoggá teszlek. Ne légy anyagias, mert a pénz nem boldogít, ugyan kereshetel többet, dolgozhatsz többet mint én, mert ez engem nem zavar. De ne a családod rovására tedd mind ezt. Ismerd a jót és a rosszat. Tudd mi a jó neked, és mi a rossz. Beszélj, hogy hallhasalak, érints hogy érezzelek. A lényeg hogy szeress, és én ettől leszek igazán boldog. Szeretnélek átölelni, téged, csak úgy.
Péter - társkereső Mosonmagyaróvár - 30 éves férfi
Péter, 30 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2014-11-24

Keresem azt a nagybetűs Nőt aki kihozza belőlem a nagybetűs Férfit. Abba a pár százalékba sorolom magam akikről azt hiszitek hogy már kihaltak. Szeretem aktívan tölteni a szabadidőmet. Szinte minden érdekel, még a műköröm építésről is el lehet velem beszélgetni :) Mosolyogj rám, tőlem virágot kapsz cserébe...
Tamás - társkereső Écs - 31 éves férfi
Tamás, 31 éves
Társkereső Écs
Regisztráció ideje: 2013-12-13

Röviden bemutatkozom : Gy-M-S megyében lakom, szakközépiskolát végeztem, egy kft-nél dolgozom középvezető beosztásban, nem dohányzom, még nőtlen vagyok, gyermekem nincs. Családi házban élek, szeretem a természetet, szeretek utazni, de szeretek egy jót beszélgetni baráti társaságban is. Úgy érzem , hogy eljutottam életem azon szakaszához amikor már egy komoly kapcsolatra van szükségem, és egy olyan igazi társra akivel barátságos nyugodt otthonomban meg tudom alapítani álmaim családját......hát röviden ennyi.

Diplomás társkereső nők Győrújbarát és környékén

Teodóra - társkereső Győr - 41 éves nő
Teodóra, 41 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2013-08-23

Ha kitöltötted már ezt a rubrikát, akkor tudod, hogy nem egyszerű dolog ez. :) Összetett ember vagyok, akárcsak Te. Nagyon szeretem a vidámságot, társaságot - és nagyon szeretek egyedül vagy kettesben bekuckózni egy jó filmet nézve. Szeretek könnyed és felszabadult lenni, nagyokat nevetni - de tudok és merek komoly és felelősségteljes döntéseket hozni. Szeretem élvezni azt, amiért megdolgoztam - de nem okoz problémát, hogy dolgozni, küzdeni kell érte. Nem várom el, hogy bárki is eltartson, hogy a női mivoltom bármilyen előjelű megkülönböztetést jelentsen - de szeretem, ha egy férfi figyelmes, udvarias, gáláns. Nem várom el, hogy elkényeztessenek - de annyit viszont kérek, mint amennyit én is nyújtok. Elvárom, hogy értékeld és tiszteld amit érted, értünk teszek - cserébe ugyanezt elvárhatod tőlem. Nagyon fontosak számomra a szeretteim - de ugyanilyen fontos a párkapcsolatom. Tartalmas dolgokkal töltöm ki az életem - de hiányzik belőle egy társ, aki teljessé tenné. Nem kell, hogy tökéletes legyen. Csak az kell, hogy azt érezzem: nagyon jó hozzá sietni... Eddig sok minden foglalkoztatott - mostanában már kezdek én előtérbe kerülni. És hogy hiányzik valaki. Meglehetősen. Nos, vajon mit sikerült leszűrnöd a fentiekből? Ha megkérnélek: segítenél nekem abban, hogy minél jobban közelítsen a valósághoz a bemutatkozásom? :)
Rita - társkereső Győr - 38 éves nő
Rita, 38 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2010-09-07

Új vagyok itt, úgyhogy egyelőre csak kíváncsiskodom és várom a leveleket... Ha belejöttem, folytatom.
Arabella - társkereső Győr - 47 éves nő
Arabella, 47 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2010-12-06

Szeretném megtalálni a társamat. A Sors valamiért ide sodort, talán nem véletlen. Ha szeretnél megismerni, kérlek jelentkezz!!! Várlak...
Anna - társkereső Győr - 34 éves nő
Anna, 34 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-07-23

Mindig mosolygós, jókedvű emberke vagyok. Szeretek túrázni, filmet nézni, sétálni a városban. Egy érett, felnőtt kapcsolatra vágyom, melyben közösen valósítjuk meg céljainkat. Mert célok nélkül nem lehet élni. Ha szeretnél megismerni írd meg az e-mail címed!

Diplomás társkereső férfiak Győrújbarát és környékén

Viktor - társkereső Győr - 29 éves férfi
Viktor, 29 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-01-10

Ha az élettől citromot kapok, adok hozzá cukrot és limonádét készítek belőle
Zoltán - társkereső Győr - 54 éves férfi
Zoltán, 54 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2009-10-19

Ami a bemutatkozó regisztrációból kimaradt? Nem vagyok agressziv,tudok érzelmes és sz rető lenni. Szeretetet adni tudó,másokra figyelmes ,-mellyel már vissza éltek,- igazi férfira leltél.Tisztelettel és megbecsüléssel vagyok társammal szemben. Közöld vágyaidat és közösen létrehozzuk álmaid megvalósulását! Nem tudom a neved hogy segitsek Neked,hogy megtalálj ha keresnél! És akkor még az inyes főztjeimet nem is emlitettem. Uszkár tulaj vok.ez talán még a legjobb ajánlóm. Pontjaidat megköszönöm és viszonzom szivesen!
István - társkereső Sopron - 55 éves férfi
István, 55 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2010-07-19

A spontán egymásra találás lenne az igazi, tudom... Mégis itt vagyok... A nagy Ő készen nincs, hosszú út, amíg azzá csiszolódunk egymásnak. :-) Sokat változtam az évek során, ezért már nem Tőled várom, hogy boldoggá tegyél. De sok minden mást igen... :-) Jó beszélgetések és zenék.meghittség,hűség, romantika, elfogadás, türelem, tisztelet, szenvedély, lelkesedés, intimitás, hegyek, a tenger, Ivan Bunyin, Irsai Olivér, Sebestyén Márti, Ottlik, Bach, tangó, salsa... Nagyon szeretek (tanulom!) táncolni. A tai chi és a spiritualitás a mindennapjaim részei. Humoros, figyelmes és kedves vagyok. nyitott, érdeklődő, őszinte.
Attila - társkereső Győr - 66 éves férfi
Attila, 66 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2012-11-17

személyesen biztosan többet tudok mondani magamról,konzervatív beállítottságú,őszinte ember vagyok,kissé gátlásos,de le tudom vetkőzni Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek,köszönöm

Keresztény társkereső nők Győrújbarát és környékén

Eszter - társkereső Gyarmat - 27 éves nő
Eszter, 27 éves
Társkereső Gyarmat
Regisztráció ideje: 2013-05-18

Szia! Mosolygós, vidám lány vagyok. Szeretek színházba, moziba járni, kirándulni,olvasni.Szeretem a jó borokat,és a hosszú beszélgetéseket.
Nikoletta - társkereső Sopron - 27 éves nő
Nikoletta, 27 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2013-04-24

Balaton-mezitláb-tánc-zene-mulatság-kirándulás-torna-sok-sok nevetés-késő esti vacsi-vattacukor-Bolondság :)
Zsuzsa - társkereső Csorna - 46 éves nő
Zsuzsa, 46 éves
Társkereső Csorna
Regisztráció ideje: 2015-01-19

Az az igazság, hogy nem vagyok egy rendes normális lány. Főleg lány nem, inkább nő, egy kicsit bonyolult de önálló nő. 4 gyermekem van ebből kettő még kiskorú. Sokat dolgozom. Pörgős, vidám, optimista ember vagyok és nincs nádszál alkatom. Ha még ezek után is érdekellek akkor irj. Főleg magadról. Mindenre kiváncsi vagyok
Teréz - társkereső Győr - 37 éves nő
Teréz, 37 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2013-08-28

Tartós kapcsolatot keresek. Aki többet szeretne tudni rólam az bàtran ìrhat.minden kérdésre vàlaszolok.Mivel nem vagyok előfizetö kérlek üzenetedet e-mail cimemre küld. :*moderálva* köszönöm.

Keresztény társkereső férfiak Győrújbarát és környékén

Zsolt - társkereső Győr - 42 éves férfi
Zsolt, 42 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2009-11-11

Ha azt írnám, hogy ebből a pár mondatból nem fogsz megismerni, akkor fogadok, hogy már ennél a pontnál feladnád :) Tehát most megpróbálok valami fenomenális és észvesztően érdekfeszítő bemutatkozást produkálni ;-) Szóval, egy általában normális srác vagyok. Próbálom pozitívan felfogni az életet, és azért, mert a világ rossz, én nem akarok olyan lenni ;-) Amúgy meg élem az életem vidáman: Ha kedvem tartja, hát pihenek. Ha megihletsz : szárnyalok :) Egy előnye ugyanis van a netes ismerkedésnek : a belsőt könnyebb megismerni anélkül, hogy csak a külsőségek vezérelnének... persze ezzel nem azt mondom, hogy a külső nem fontos ;-) Kell a fizikai vonzalom is... Sokat jelentenek számomra a következők: őszinteség , hűség , bizalom , szeretet és tolerancia . Ha szeretnél megismerni, írhatsz nyugodtan Te is, én nem vagyok ilyen dolgokban maradi ;-) Azért olyan hosszúra nem akartam nyújtani, hogy elund magad... :)
Dani - társkereső Máriakálnok - 21 éves férfi
Dani, 21 éves
Társkereső Máriakálnok
Regisztráció ideje: 2013-04-23

Sziasztok :) Ha szeretnél megismerni egy kedves és őszinte embert akkor nyugodtan írjatok. A beszélgetésre mindig vevő vagyok csak ismerj meg. :)
Zsolt - társkereső Győrladamér - 34 éves férfi
Zsolt, 34 éves
Társkereső Győrladamér
Regisztráció ideje: 2008-05-11

34 éves komoly kapcsolatra vágyó pasi vagyok,aki káros szenvedélyektől mentes,családcentrikus.hobbim?szeretek tévézni kirándulni,és a tücsi nevű kutyusommal játszani.
Robert - társkereső Győr - 41 éves férfi
Robert, 41 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2013-02-02

dolgozok, eszek, alszok mint bárki más - de ha nincsenek itt lányaim üres minden - jobb lenne valakivel megosztani a mindennapokat - s ha közösek az esték, akkor az már ünnep is lehet nap mint nap. http://www.youtube.com/watch?v=WWJem7RuBpc és amit meg kellene érteni végre mindenkinek - Hobo és szerintem is... http://www.youtube.com/watch?v=F0C3ZRZqDXk Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál? Örökünk semmi, csak pusztulat, könnyek és vér Pedig miénk? lett minden abban a pillanatban, Mikor megálmodott apánk, s anyánk......

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők Győrújbaráton és Győr-Moson-Sopron megyében

Johanna - társkereső Sopron - 25 éves nő
Johanna, 25 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2014-02-15

25 éves nő vagyok, szürkés kék szemem van. rövid fekete hajam van. Keresem az olyan férfit aki kedves, udvarias, humoros, jó képű, és mindenben mellettem áll. jóban-rosszban :)
Fanni - társkereső Győr - 18 éves nő
Fanni, 18 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-12-27

ha szeretnél megismerni irj ;) Szia, Fanni vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zita - társkereső Sopron - 20 éves nő
Zita, 20 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2013-12-03

Szia, Zita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Judit - társkereső Győr - 23 éves nő
Judit, 23 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-09-09

„Sokszor és sokat nevetni; elnyerni az intelligens emberek megbecsülését, a gyermekek ragaszkodását; kivívni az őszinte kritikusok elismerését és elviselni a hamis barátok árulásait; örülni a szépnek, megtalálni másokban a jót; jobbítani egy kicsit a világon – egy egészséges gyerekkel, egy parányi kerttel vagy azzal, hogy biztos lábon állva élsz; tudni, hogy legalább egyvalaki könnyebben lélegzik, mert te voltál. Ez a boldogulás, ez a siker.” Ralph Waldo Emerson

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak Győrújbaráton és Győr-Moson-Sopron megyében

Zoltán - társkereső Győr - 28 éves férfi
Zoltán, 28 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-01-12

Kedves leendő párom! :) Már nagyon várom hogy nevetni lássalak, szeretem az életet és szeretnék veled vidáman és boldogan élni :)
Benjámin - társkereső Győr - 24 éves férfi
Benjámin, 24 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-09-06

Sziasztok! Györi 24éves sportos öszinte barátságos férfi vagyok! keresem hozzám illö társamat komoly kapcsoltra, szeretek kirándulni-mozizni! ismerj meg!
Krisztián - társkereső Győr - 23 éves férfi
Krisztián, 23 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2012-06-20

Maximalista, olykor makacs, őszinte ember vagyok, aki nem tökéletes és szent sem :P Önmagamat adom, és vannak céljaim amiket el is akarok érni. Nem keresek mindenáron kapcsolatot, nyitott vagyok, szívesen ismerkedek olyan lányokkal, akikkel el lehet beszélgetni pl. egy kávé mellett :P
József - társkereső Győr - 28 éves férfi
József, 28 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-04-08

Mindannyian sebezhetőek vagyunk. Szükségünk van legalább egyvalakire, akivel megoszthatjuk a legnagyobb gondjainkat is - egy emberre, aki azt mondja: "Szeretlek és elfogadlak téged úgy, ahogy vagy, bármi is történjék."

30 – 50 év közötti társkereső nők Győrújbarátról és Győr-Moson-Sopron megyéből

Ica - társkereső Győr - 47 éves nő
Ica, 47 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-07-28

Személyes bemutatkozásom, személyesen szeretném elkövetni...
Bernadett - társkereső Mosonmagyaróvár - 38 éves nő
Bernadett, 38 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2012-09-28

Bernadett vagyok, 37 éves, lakhelyem Mosonmagyaróvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoe - társkereső Győr - 39 éves nő
Zoe, 39 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2012-04-03

Ha kíváncsi vagy rám ismerj meg....................
Erika - társkereső Hegyeshalom - 44 éves nő
Erika, 44 éves
Társkereső Hegyeshalom
Regisztráció ideje: 2014-02-16

44. éves,150cm magas kb.60kg.két gyermekes--22.éves fiam,11.éves lányom van. Házias,hűséges nő vagyok.Amire szükségem van,-szeretet,gyengédség,őszinteség,romantika!

30 – 50 év közötti társkereső férfiak Győrújbarátról és Győr-Moson-Sopron megyéből

Tibor - társkereső Sopron - 41 éves férfi
Tibor, 41 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2007-10-14

Ez itt, ugyebár a kampányszöveg helye. A kampányszövegnek pedig az a célja, hogy csupa szépet, jót állítson. Mivel csak csupa szépet és jót nem tudok magamról írni, a rosszat meg "öngyilkosság" egy bemutatkozó oldalon, ismerj meg inkább személyesen ;) Azért egy keveset mégis: komoly gondolkodású, de vidám ember lakik a bőrömben. A legfontosabb, amit egy kapcsolatban adni tudok, az az őszinteség és a szeretet (de természetesen ez kölcsönös kell, hogy legyen).
István - társkereső Ásványráró - 38 éves férfi
István, 38 éves
Társkereső Ásványráró
Regisztráció ideje: 2014-03-14

176cm magas szöke kék szemü átlagos férfi vagyok nem dohányzom szeretek ismerkedni.hobbim a labdarugás szeretek moziba járni kirándulni kerékpározni tévézni és jókat beszélgetni.
Béla - társkereső Lébény - 39 éves férfi
Béla, 39 éves
Társkereső Lébény
Regisztráció ideje: 2007-07-05

Társaságot kedvelő, született optimista vagyok. Sosem hagyom, hogy az élet problémái elrontsák az egyébként mindig jó hangulatomat. Állandóan jó a kedvem! Vidám vagyok és sokat mosolygok, nevetek. Optimizmus? Szerintem a légy azért köröz a szobában mert a kijáratot keresi :-).
Feri - társkereső Győr - 38 éves férfi
Feri, 38 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2006-03-02

Kedves Hölgyek! Szeretem a művészeteket,magam is művész vagyok,szeretem a komoly és könnyűzenét egyaránt,szeretek táncolni (főképpen salsázni),olvasni, vívni. Fontosak számomra a külső és a belső értékek egyaránt,másszóval olyan nőt keresek aki külsejével felkelti érdeklődésemet, belső értékeivel pedig tovább fokozza azt:) Szeretek színházba, moziba,koncertekre járni partneremmel,kettesben sétálni,borozgatni,táncolni.

50 év feletti Győr-Moson-Sopron megyei és győrújbaráti társkereső nők

Ilona - társkereső Győr - 64 éves nő
Ilona, 64 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2013-03-29

Egyedül élek,családiházban.Szeretem a családom.Néha kirándulok.
Gyöngyi - társkereső Sopron - 54 éves nő
Gyöngyi, 54 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2014-08-13

Egyedül álló vagyok 4 Fiammal élek! Szeretek sétálni Cukrászdába menni sütizni kávézni! Strandra járni fürödni!
Margit - társkereső Győr - 52 éves nő
Margit, 52 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-12-21

Hiszek az őszinteségben az egymás iránti tiszteletben és a szeretetben Megbízható tartós kapcsolatot keresek !
Ibolya - társkereső Győr - 58 éves nő
Ibolya, 58 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2009-03-06

Hasonlo koru, oszinte, romantikus, nem dohanyzo, alkoholt nem (vagy csak ritkan es keveset) fogyaszto,egyedulallo független,kreativ tarsat keresek tanrtikus szerelemre,baratnak a szabadidonk kozos eltoltesere. Kotetlen az idobeosztasom.Fiatal koromban sportoltam, vilagot-lattam.Keresem a tarsam, hogyha kozos az erdeklodes es emberi-ertekrend, akkor eletunk vegeig megmaradjunk egymasnak.A termeszet minden szepsege - es a muveszetek irant erdeklodom. Festes a hobbim es zene minden alkalomra.Mosolygos-halk szavu-erzelem gazdag-pozitiv beallítottsagunak ismernek.Szamomra a szemelyes talalkozas es beszelgetes a meghatarozo. Harmonikus kapcsolat kialakulasa eseten esetleg idovel lakhelyet is valtoztatnek.

50 év feletti Győr-Moson-Sopron megyei és győrújbaráti társkereső férfiak

Tibor - társkereső Babót - 75 éves férfi
Tibor, 75 éves
Társkereső Babót
Regisztráció ideje: 2013-09-13

Nem irok semmmit ismerj meg!Ha szimpatikus az adatlapom irj bátran!
Géza - társkereső Győr - 66 éves férfi
Géza, 66 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-02-21

Művészetet kedvelő, békés természetű vagyok.
Feri - társkereső Mosonmagyaróvár - 66 éves férfi
Feri, 66 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2014-08-04

Feri vagyok. Májusban töltöttem be a 66.életévemet. 180 cm magas vagyok, szemüveges, barna, nem dohányzom. Autót vezetek. Aktív életemben szakmunkás gépész voltam. Sportoltam. Megnősültem, két lányom volt, az egyik elhunyt, a másik házasságban él, van egy unokám, ő most megy iskolába. Feleségem betegségben elhunyt. Nem akarok egyedül lenni, ezért keresek párt magamnak. 2013-ban történt egy balesetem és elvesztettem az egyensúly érzékemet - nem tudok biciklizni - most ezen dolgozom, hogy ha remény van, akkor azt visszanyerjem.
László - társkereső Mosonmagyaróvár - 54 éves férfi
László, 54 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2013-02-06

"Jó néha a sötétben a holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot igézni. Jó néha fázni, semmin elmélázni,..."
Tagjaink bemutatkozói
  • Feri, 37 éves - Győr
    Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom. Engedd meg, hogy bemutatkozzam. Ferinek hívnak, 37 éves nemdohányzó, győri férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok. Szeretek kosárlabdázni, jó időben meg biciklizni Győr környékén (Pannonhalma, Győrújbarát hegy, szigetközi kerékpárút + fürdés valamelyik bányatóban nyáron). Igyekszem az agyam is karban tartani, szeretek olvasni főleg angol nyelvű könyveket, de inkább csak a szórakoztató irodalmat. Mostanában Sir Terry Pratchett Korongvilág regényeit olvasom. Még szellemileg sem kezdtem el leépülni, el tudok mondani egyszerre legalább két mondatot összefüggően, és lehet velem beszélgetni (atomfizikáról is). Értek többek között pókok és legyek agyoncsapásához, beszorult kupak, befőttesüveg fedelének a lecsavarásához. Szeretek zenét hallgatni is, most a reggae a kedvenc.
Társkeresés Győrújbaráton
Győrújbarát
Győrújbarát

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.
Mobilnézet >