Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Győrújbarát

Legújabb női társkeresők Győrújbarátról

Judit - társkereső Győrújbarát - 48 éves nő
Judit, 48 éves
Társkereső Győrújbarát
Regisztráció ideje: 2014-02-18

Szeretem: sport (futás, bicikli, kajak) utazás színház, mozi növények Nem szeretem: főzés
Szonja - társkereső Győr - 31 éves nő
Szonja, 31 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-24

Találj valakit, aki mellett nincs játszma vagy színészkedés, aki elfogad úgy, ahogy vagy, mégis változásra bír. Azzal, hogy ismer, hogy minden álcád mögé belát, és lazán rávilágít az igazságra, amit vagy felfogsz, vagy nem.
Kata - társkereső Győr - 61 éves nő
Kata, 61 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-23

Őszinte ember vagyok,amit mástól is elvárok.Szeretem a természetet.Szeretem a lelki dolgokat és velük foglalkozni.
Kata - társkereső Sopron - 43 éves nő
Kata, 43 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2015-04-21

hello, semmi xtrát nem szeretnék.. legalábbis elsőre így tűnhet.. " csak " megismerni embereket,akik hasonló érdeklődésűek mint én.. szeretnek beszélgetni,jókat kajálni,nevetni.. ennyi..

Legújabb férfi társkeresők Győrújbarátról

László - társkereső Győrújbarát - 26 éves férfi
László, 26 éves
Társkereső Győrújbarát
Regisztráció ideje: 2014-01-19

Szia, Laci vagyok, fő ismertető jelem, hogy egy picit pozitív őrült vagyok ebben a negatívan őrült világban. Fő erényeim hogy nagy szívem van, van költői értelemben vett gerincem, tényleg őszinte vagyok, nincs görög isten jellegű testfelépítésem, és tudtommal nem hasonlítok egy filmsztárra sem. A mottóm számomra annyit jelent, hogy mindig nyitott vagyok az újra, és szeretem a kalandokat, szeretem, ha minden napomban van valami új, vagy más. Szeretem a jó társaságban töltött bulikat, a hosszú túrákat, a legendás eseményeket, az élet romantikáját, a mély beszélgetéseket, a végtelenig húzott végighumorizált estéket. :) Rám jellemző szavak, kifejezések gyüjteménye: motoros, autós, túra, vizipipa, bor, kreatív, romantikus, bolond, lökött, okos, ökör, ejha, haverok, szocimotor, kiviszörp, film, kultúra, figyelmesség, határozottan határozatlan határozottság, táji jellegű kultúra, művész, spontán, tervezett, carpe diem (mivel a yolo-hoz öreg vagyok :) ).
Péter - társkereső Győrújbarát - 37 éves férfi
Péter, 37 éves
Társkereső Győrújbarát
Regisztráció ideje: 2010-03-09

nem vagyok aranyhal ezért ha kifogsz én nem csak 3 kivánságot teljesítek hanem megprobálkozom az összessel !!!
Martin - társkereső Győr - 22 éves férfi
Martin, 22 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-25

magas kék szemű barna hajú srác vagyok ! ismerkedni szeretnék ! :)
Laszlo - társkereső Győr - 29 éves férfi
Laszlo, 29 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-25

Elege egyszeru embernek tartom magam. Viszont nagy bennem a felfedezo vagy es ezzel parhuzamosan szeretem a kihivasokat!!

Éppen online Győrújbarát környéki párkereső nők

Hédi - társkereső Győr - 54 éves nő
Hédi, 54 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2013-03-17

ha veszel annyi fáradságot hogy megismerj megtudod milyen vagyok *moderálva* nemtudok visszairni senkinek ugyhogy Te vedd fel velem a kapcsolatot
Kati - társkereső I. - 34 éves nő
Kati, 34 éves
Társkereső I.
Regisztráció ideje: 2015-03-01

Szia, Kati vagyok. Győrben élek és t artós kapcsolat reményében regisztráltam, kaland nem érdekel!! Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erika - társkereső Győr - 39 éves nő
Erika, 39 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-02-01

Sok mindent írhatnék, de ha kép alapján szimpatikus vagyok, akkor keress még! Erika :)
Arabella - társkereső Jánossomorja - 23 éves nő
Arabella, 23 éves
Társkereső Jánossomorja
Regisztráció ideje: 2015-04-05

Normàlis èrtelmes nőnek tartom magam. Vicces és èlet vidàm vagyok, csak èpp nem találtam meg azt az embert aki hozzàm illene. .

Éppen online Győrújbarát környéki párkereső férfiak

István - társkereső Sopron - 55 éves férfi
István, 55 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2010-07-19

A spontán egymásra találás lenne az igazi, tudom... Mégis itt vagyok... Már nem várom a nagy Ő-t készen, tudom, hosszú út, amíg azzá csiszolódunk egymásnak. :-) Sokat változtam az évek során. Már nem azért kereslek, mert Tőled várom, hogy boldoggá tegyél. Hogy helyettem old meg az életem. De sok minden mást igen... :-) Jó beszélgetések és zenék.meghittség,hűség, őszinteség, romantika, elfogadás, türelem, tisztelet, szenvedély, lelkesedés, intimitás, hegyek, a tenger, Ivan Bunyin, Irsai Olivér, Sebestyén Márti, Ottlik, Bach, tangó, salsa... Nagyon szeretek (most tanulom!) táncolni. A tai chi és a spiritualitás a mindennapjaim része. Humoros, figyelmes és kedves vagyok. nyitott, érdeklődő, őszinte.
Norbert - társkereső Győr - 44 éves férfi
Norbert, 44 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-01-28

Sziasztok! Vidám,természetkedvelő,öszinte vagyok. Keresem a társam,lehetőleg nemdohányzó, nevetést, szórakozást kedvelő győri ill környéki hölgy személyében.*moderálva*
Győző - társkereső Agyagosszergény - 28 éves férfi
Győző, 28 éves
Társkereső Agyagosszergény
Regisztráció ideje: 2013-08-06

Alapjában rendes, vicces srác vagyok akire számíthatnak a barátai és akik fontosak nekem.
Ákos - társkereső Győr - 47 éves férfi
Ákos, 47 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2013-07-13

Melegszívű,békés természetű ,kiegyensúlyozott életvitelű férfi vagyok. Hasonló lelki és érzelmi karakter vonásokkal rendelkező hölgy partner ismeretségét keresem! Rendszeresen sportolok,szeretek olvasni. Nyitott vagyok minden szépre és jóra.Lelkileg romantikus beállítottságú vagyok.Érzelmi intelligenciámból eredően bizonyossággal állíthatom,hogy nagyon tudok szeretni.Szerelmi tartalommal telített kapcsolat reményében próbálom megtalálni partnernőmet.Tisztelet,lojalitás,tolerancia,ezen tulajdonságokból tengernyi sok áll rendelkezésemre! Nem a tökéletes férfi vagyok,és nem a tökéletes nőt keresem.Határozottan állítom,hogy azon férfiak körét gyarapítom akik tisztelettel és megbecsüléssel gondolnak és cselekednek a hölgyek irányában.Szívesen hagynám,hogy valaki "érzelmileg felforgassa az életemet".Csillapíthatatlan vágy lakozik bennem azon tekintetben,hogy egy szerelmi történet főszereplője tudjak lenni.Ezen gondolatom megvalósításához keresem nagy reményekkel azon hölgyet,aki elvállalná a "rendezői "feladatokat.Minden vágyam,hogy egy arra érdemes hölgy szívét és lelkét a szerelem virágával feltudjam díszíteni.

Diplomás társkereső nők Győrújbarát és környékén

Erika - társkereső Győr - 54 éves nő
Erika, 54 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-07

Számomra a társkeresés a társtalálással eléri a célját, és befejeződik... És kezdődhet valami új, együtt.
Hajnalka - társkereső Mosonmagyaróvár - 34 éves nő
Hajnalka, 34 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2014-03-02

Ügyelek gondolataimra, mert irányítják szavaim. Ügyelek szavaimra, mert azok szabják meg tetteim. Ügyelek tetteimre, mert azok szabják meg szokásaim. Ügyelek szokásaimra, mert azok szabják meg jellemem. Ügyelek jellememre, mert azok szabják meg sorsomat. Jól érzem magam.
Kornélia - társkereső Győr - 47 éves nő
Kornélia, 47 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2008-04-25

Kereslek és nagyon bízom benne, hogy mielőbb megtalállak. Szükségem van Rád! Szeretném valakivel megosztani a hétköznapjaimat és ünnepeimet, aki meghallgat és elfogad olyannak, amilyen vagyok. A többi majd kiderül. E-mail címem: kimoderálva. Nem vagyok előfizető, csak akkor tudok Neked válaszolni, ha az e-mail címemre írsz, vagy Te megírod az e-mail címedet. Köszi!
Judit - társkereső Győr - 54 éves nő
Judit, 54 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2004-11-15

Kevés szabadidőmet szeretném tartalmasan eltölteni egy igazi TÁRSSAL! Gyermekeim felnőtt korúak, egyetemisták. Anyagi függetlenségben élek, csak a jót szeretném megosztani, talán Veled!

Diplomás társkereső férfiak Győrújbarát és környékén

Norbi - társkereső Sopron - 46 éves férfi
Norbi, 46 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2010-04-29

Családcentrikus, megbízható, hűséges, és őszinte vagyok. Hasonló értékrenddel bíró lányt-hölgyet eresek max.42 éves korig. A legfontosabbak a belső tulajdonságok, de a külső sem elhanyagolható, ezért legyél magadra és a környezetedre igényes. Biztos egzisztenciával rendelkezem (vállalkozás, ház, autó, motor, stb.), és a boldog közös jövő reményében keresem a társam. Magyarázat: nem dicsekedni akarok, csak jelezni, hogy a válás nem tett anyagilag tönkre, mint a legtöbb férfit. :) Néhány dolog, amit szeretnék a leendő párkapcsolatomban: 1. Szeretet és őszinteség 2. Kölcsönös tisztelet 3. Egymás szabadságának meghagyása, de együtt egymásért! 4. Közös érdeklődési kör 5. Sok-sok beszélgetés (a problémákat is!!!) 6. Összhang mindenben (intellektuális-tól a szexuális-ig) Előfizető vagyok, így tudsz írni nekem. (Nyugodtan megteheted az első lépést, hátha elkerülte a figyelmem az adatlapod...) VAN MÉG VALAMI, AMI NAGYON BÖKI A CSŐRÖMET: Sokan nem tudják, hogy intelligencia kérdése az, hogy illik válaszolni a levelekre. Nem baj, ha valaki nem tetszik, annak is kell választ írni. Lustaság esetén erre a legegyszerűbb megoldás az "Elutasító levél" használata. Csak két kattintás, és kész. Ha köszönnek, akkor illik visszaköszönni. Ezzel sem mondtam ugye újat? Hát akkor mi a baj? Én mindenkinek válaszolok, ráadásul nem használom az automata választ, hanem veszem a fáradtságot, és igyekezve nem megbántani az illetőt, megírom, hogy esetlegesen miért nem szeretnék ismerkedni vele. Olyan nagy dolog ez? :) A másiknak bizonyára jól esik, hogy emberszámba veszik. Remélem a többség valóban azért van itt a társkeresőn, mert szeretné megtalálni a párját??? Néha nem ezt tapasztalom... Persze ezzel is mindenki magáról állítja ki a bizonyítványt! (fogadni mernék, hogy most sokan nem is értik miről beszélek...)
Csaba - társkereső Győr - 58 éves férfi
Csaba, 58 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2011-05-12

CSINOS NAGYON KEDVES ,JÓ ALAKÚ ,ARANYOS HÖLGYET KERESEK ...Sok szépet és élvezhetőt....akivel megvalósíthatom,ezért vagyok itt!!
András - társkereső Sopron - 57 éves férfi
András, 57 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2010-12-30

Egy komoly, őszinte, hűséges ember vagyok. Szeretem a természetet, a téli sportokat, de a vizet nem csak szilárd állapotában, a humort és nem útólsósorban a hobbimat a barkácsolást.Nem vagyok tökéletes de ember,nem akarok senkit megváltoztatni de ő se tegye csak alkalmazkodni egymáshoz.Ha írsz csak akkor tudunk megismerkedni és elérhetőségedet ne feledd el!!!!
Mihály - társkereső Sopron - 32 éves férfi
Mihály, 32 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2015-03-12

Régóta keresgetem a megfelelő párom, egy közelmúlti pillanatig azt hittem, hogy végre megtaláltam, de sajnos nem így történt... Távkapcsolatot nem akarok... Túlságosan gyenge a szív, hogy a távolság okozta sebeket is áttudja vészelni.

Keresztény társkereső nők Győrújbarát és környékén

Viki - társkereső Nagycenk - 25 éves nő
Viki, 25 éves
Társkereső Nagycenk
Regisztráció ideje: 2014-03-19

Egyenlőre nen tudim mit írhatnék ide... Ha írsz minden kérdésre szívesen válaszolok :)
Katalin - társkereső Győr - 46 éves nő
Katalin, 46 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2012-05-21

Vidám természetű,szeretni való nő vagyok.Ismerj meg és nem fogod megbánni.Próba szerencse!!!!
Zsuzsa - társkereső Győr - 43 éves nő
Zsuzsa, 43 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-02-08

Két gyerekkel keresem a párom.Igényes vagyok magamra és a környezetemre.Keresem az életem értelmét!
Anna - társkereső Győr - 32 éves nő
Anna, 32 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-07-03

Intelligens, cigány származású Nő vagyok! Csak olyan személy levelét várom, akinek nincsenek előítéletei. Többet nem írok, ismerj meg! :-) A hosszú levelezést nem tartom célravezetőnek. Kérek email címet!

Keresztény társkereső férfiak Győrújbarát és környékén

frigyes - társkereső Győr - 52 éves férfi
frigyes, 52 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2011-09-09

Sziasztok. Én egy vidám és független srác vagyok. Egy komoly de humorral is rendelkező lányt keresek.
béla - társkereső Jánossomorja - 46 éves férfi
béla, 46 éves
Társkereső Jánossomorja
Regisztráció ideje: 2007-11-24

általában vidám természetem van,de most szomorkodom egy kicsit mert még nem találtam rád.elvált ffi vok.barátnőt,társat keresek.lehet alkalmi kapcsi is,de az állandó társ jobban érdekel.válaszolok mindenre,no tabu.csak e-mailre tudok válaszolni nem vagyok előfizető.egy mindenki által ismert baráti oldalon megtalálsz.(kimoderálva)
Imre - társkereső Győr - 64 éves férfi
Imre, 64 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2012-06-10

Fiatalos,pörgős,mérleg jegyü 62 éves úr vagyok.Őszinte, nyitott, vidám hölgy társaságát keresem.Csak komoly kapcsolatra vágyom.Nyugdíjas vagyok, de ez csak papiron igaz, mivel teljes aktivitással dolgozom.Megfelelő egzisztenciát teremtettem magamnak, s ez az elvárásaim közé tartozik a másik fél részéről is.Szeretek utazni, kirándulni, s mindent ami a mindennapokat bearanyozza.Szeretek főzni. Két gyermekem van. Mindkettő saját lábán álló független család, nem velem laknak. Nem vagyok előfizető E-mail címre tudok írni *moderálva*
Jani - társkereső Győrsövényház - 39 éves férfi
Jani, 39 éves
Társkereső Győrsövényház
Regisztráció ideje: 2014-08-30

Komoly kapcsolatot keresek! Sajnos ez nem könnyű feladat, de remélem itt sikerül.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők Győrújbaráton és Győr-Moson-Sopron megyében

Zsanett - társkereső Győr - 26 éves nő
Zsanett, 26 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-08-09

Kedves, aranyos, jószívű, önzetlen nő vagyok. Komoly kapcsolatra vágyok és egy olyan társra aki megbecsül és szeret aki mellett végre nőnek érezhetem magamat.
Szandra - társkereső Sopron - 25 éves nő
Szandra, 25 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2015-01-01

Szia, Szandra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Eszter - társkereső Győr - 25 éves nő
Eszter, 25 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2009-02-13

nincs előfizetésem így légyszi ha írsz akkor küldj egy elérhetőséget is! Előre is kösz! puszi: Eszti:)
Beáta - társkereső Győr - 28 éves nő
Beáta, 28 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-08-14

Jogásznak vagyok,több nyelven beszélek. Hobbim:futás kerekpározás sielés joga Trx és nagy kedvenc a borászkodás:-) Borszakértőnek is tanulok. Szeretek utazni főleg külföldre.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak Győrújbaráton és Győr-Moson-Sopron megyében

Benjámin - társkereső Győr - 25 éves férfi
Benjámin, 25 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-09-06

Sziasztok! Györi 24éves sportos öszinte barátságos férfi vagyok! keresem hozzám illö társamat komoly kapcsoltra, szeretek kirándulni-mozizni! ismerj meg!
Gergely - társkereső Győr - 22 éves férfi
Gergely, 22 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-10-01

Mivel még nem vagyok tag,sajnos én nem tudok írni másoknak,de aki ismerkedni szeretne ők a *moderálva* címen el tudnak érni:) Szívesen válaszolok minden érdeklődő levélre. Általában a sikeres ember nem motivált a tévedéseinek a keresésére, felismerésére. Még ha megkerested is, felismerted is, nagy önfegyelemre van szükséged, hogy tanulj belőle, megszívleld azt.
Gábor - társkereső Sopron - 28 éves férfi
Gábor, 28 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2013-05-14

Szia! Egy életvidám, családcentrikus srác vagyok. Szeretem a természetet a túrázást és a csillagászatot. Keresek egy őszinte, hűséges és jókedvű lányt, komoly kapcsolat céljából! Ha felkeltettem az érdeklődésed, üzenj és ismerj meg!;)
Attila - társkereső Győr - 29 éves férfi
Attila, 29 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-14

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30 – 50 év közötti társkereső nők Győrújbarátról és Győr-Moson-Sopron megyéből

Judit - társkereső Győr - 48 éves nő
Judit, 48 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2009-12-19

Öszinte, mások szerint kedves, közvetlen nö vagyok. Ismerkedni, barátkozni szeretnék mint bárki más.. Igazából a személyes találkozó során kialakult kölcsönös szimpátiában hiszek. Szeretem a közvetlen, jó kedélyü emberek társaságát. Úgy gondolom,hogy két embert a közösen átélt élmények/ jó és rossz egyaránt/ hoznak közel egymáshoz. Az ember szivében mindig kell, hogy éljen a remény, hogy megtalálja a nagy őt. Ha valami megfog, azt nem szívesen engeded el többé.....
Dora - társkereső Győr - 38 éves nő
Dora, 38 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-11

Szia, Dora vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szabina - társkereső Győr - 38 éves nő
Szabina, 38 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2012-09-22

Változás nélkül mit sem ér az élet....Ez túl elcsépeltnek hangzik, pedig igaz. A titok: a közös fejlődés. :-) Kedves, jóindulatú, őszinte és vidám Nőnek tartom magam. Szeretek olvasni, kirándulni, sportolni, az élet dolgairól beszélgetni...de azért hiányzik egy Társ, akivel sokrétű eszmecserét lehet folytatni és egy bizalmon valamint hűségen alapuló kapcsolatot lehet kialakítani. Egyszóval komolyan tervezni és minden közös álmunkat megvalósítani. :-) Az igazi megismerés azonban csak személyes kontaktus által valósul meg...
Edina - társkereső Mosonmagyaróvár - 43 éves nő
Edina, 43 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2012-04-29

Mindannyian keresünk valakit,azt a különleges személyt,aki megadja azt,ami hiányzik az életünkből.Valakit,aki képes társaságot nyújtani,vagy segítséget,biztonságot és néha,ha nagyon keressük,megtaláljuk azt,aki képes mindhármat nyújtani.Igen,mindannyian keresünk valakit,és ha nem találjuk,csak remélhetjük,hogy Ő talál meg minket.

30 – 50 év közötti társkereső férfiak Győrújbarátról és Győr-Moson-Sopron megyéből

Zsolt - társkereső Győr - 43 éves férfi
Zsolt, 43 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-12-01

Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől szíved mosolyogni fog!
Rudi - társkereső Győr - 35 éves férfi
Rudi, 35 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2013-03-10

jo fej vagyok................................... ;)
Bálint - társkereső Mosonmagyaróvár - 35 éves férfi
Bálint, 35 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2015-02-21

Életvidám,sportolni szerető pasi vagyok!Komoly kapcsolatot keresek!Ha felkeltettem az érdeklődésed,és szeretnél megismerni irj bátran :) !
Tibor - társkereső Győr - 32 éves férfi
Tibor, 32 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2013-08-31

Sokak szerint szörnyűséges ember vagyok, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon!!Szeretk Szinházba,Moziba Járni,Szeretem az Olasz Ételeket!!

50 év feletti Győr-Moson-Sopron megyei és győrújbaráti társkereső nők

Zsóka - társkereső Győr - 64 éves nő
Zsóka, 64 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2002-02-10

Érzelmi beállítottságú, családszerető, házias, független nő vagyok. Szeretem a jólelkű embereket, a zenét, olvasást, kertészkedest, az erdők fényeit, illatát és hangjait, a biciklitúrázást, a humort.De mindezeknél sokkal fontosabb lenne egy társ akivel szeretnénk egymást.
Juli - társkereső Sarród - 51 éves nő
Juli, 51 éves
Társkereső Sarród
Regisztráció ideje: 2015-03-02

Kedves , romantikus egyéniség vagyok . Szeretem a jókedvet , keresem a boldogságot .
Marika - társkereső Győr - 61 éves nő
Marika, 61 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-01

A "reg"lapomon sok minden megtalálható.Vidám,fiatalos szeretni tudó nő vagyok.Írni sok mindent lehet,ezért a találkozás híve vagyok.
Éva - társkereső Győr - 60 éves nő
Éva, 60 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2008-07-11

Természetes, energikus, derűs, életvidám, barátságos, mosolygós, az emberi értékeket hagyományokat nagyra becsülő, tiszteletben tartó és gyakorló nő vagyok. Imádom az állatokat, a természetet, az utazás élményét, szeretem a sportokat, kiemelten a labdajátékokat. Érdekel és lenyűgöz minden kultúra, csodálója vagyok a művészet minden ágának. Szeretek táncolni, szeretem a zenét, szívesen járok színházba és kulturális rendezvényekre. Kölcsönösen őszinte, tartalmas, igényes, szellemi és lelkiekben gazdag emberi kapcsolatra vágyom. Hiszek a személyes találkozás varázsában....de mint minden igazán értékes kapcsolat kialakulásához, idő kell....

50 év feletti Győr-Moson-Sopron megyei és győrújbaráti társkereső férfiak

Károly - társkereső Győr - 51 éves férfi
Károly, 51 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2011-09-05

Szia Karesz-nak hívnak vidám természetű pörgős egyedülálló független őszülő halántékú férfi vagyok.Van egy9-éves kislányom és nagyon imádom,ő az édes anyával él.Szeretnék 40-50-éves hölggyel megismerkedni,tartós kapcsolatot szeretnék a vékony sportos átlagos alkatú lányok tetszenek,további szép napot üdv. Karesz.
Antal - társkereső Sopron - 56 éves férfi
Antal, 56 éves
Társkereső Sopron
Regisztráció ideje: 2007-11-04

Ausztriában, néha távolabb dolgozó férfi vagyok, aki próbál lépést tartani ezzel a rohanó világgal! . Szeretem a természetet az állatokat(kutya, macska). Szeretek jókat enni, kirándulni, vásárolni. Egy megfelelő hölgy sok jó tulajdonságomat elő tudna csalogatni.
György - társkereső Mosonmagyaróvár - 70 éves férfi
György, 70 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Regisztráció ideje: 2015-03-31

Nagyon réghen elvált, fit úriember keresi nem összeköltözős társát
Csaba - társkereső Győr - 52 éves férfi
Csaba, 52 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-11-29

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
Társkeresés Győrújbaráton
Győrújbarát
Győrújbarát

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.
Mobilnézet >