Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Jászberény

Legújabb jászberényi női társkeresők

Lilla - társkereső Jászberény - 25 éves nő
Lilla, 25 éves
Társkereső Jászberény
36 órája tag

25 éves vagyok és Jászberényben élek, elég régóta vagyok már egyedülálló. Egy őszinte meleg szívű ember vagyok, szeretek beszélgetni, ismerkedni. Ápolónak tanulok nagyon szeretek embereken segíteni és jót tenni másokkal. Ami leginkább jellemző, hogy egy komoly és céltudatos ember vagyok fontos nekem az őszinteség a megbízhatóság mivel én is ilyen vagyok. Csak akkor vegye fel velem bárki is a kapcsolatot ha komoly kapcsolatot keres az illető, kép nélküli alakok, kerüljenek.
Zsuzsanna - társkereső Jászberény - 51 éves nő
Zsuzsanna, 51 éves
Társkereső Jászberény
38 napja tag

Életvidám, optimista nő vagyok. Szeretek kirándulni,zenét hallgatni. Keresem társam korrekt, őszinte férfi személyében. A személyes találkozás híve vagyok, a szemvillanás varázsa dönti el további sorsunkat. Nem vagyok előfizető, ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, kérlek írj elérhetőséget.
Éva - társkereső Jászberény - 51 éves nő
Éva, 51 éves
Társkereső Jászberény
61 napja tag

Véleményem szerint, soha nem késő újrakezdeni, hiszen mindenkinek jár a boldogság és nem csak a húszéveseké a világ ! Minden kornak meg van a maga szépsége, amiket egy harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban megélni egészen más élmény, mint egyedül. Persze jó ha van megértő, szerető család körülöttünk, de mivel az ember társaslény, szüksége van olyan valakire is, akire feltétel nélkül rábízhatja szívét lelkét és az egész életét.
Kitti, 23 éves
Társkereső Jászberény
73 napja tag

Szia, Kitti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb jászberényi férfi társkeresők

Attu, 25 éves
Társkereső Jászberény
10 napja tag

Szia, Attu vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás - társkereső Jászberény - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Jászberény
16 napja tag

Vidám , lendületes egyedülálló férfi vagyok. Nem szeretem a magányt, ezért keresem a hozzám illő leányzót. :)
Tamás - társkereső Jászberény - 35 éves férfi
Tamás, 35 éves
Társkereső Jászberény
23 napja tag

Nincs autóm (ha majd lesz párom, veszünk közösen egyet), a lakóhelyemen bringával is tökéletesen elboldogulok. Viszont van egy takaros kis lakásom, amely a családalapításhoz ideális fészek. Jászberényben (ill. a környéken) keresem a társamat, mivel minden (munka, hobbik-közösségek, család) ide köt.
Roland, 26 éves
Társkereső Jászberény
23 napja tag

Roland vagyok. 26 éves. Nem írnák ide igazából többet hiszen nem mindenkivel szeretnék ismerkedni. !akinek írok nyílván meg tudhat rólam többet.

Diplomás jászberényi társkereső nők

Mónika, 42 éves
Társkereső Jászberény
Egyetemi diplomás (Egèssègügy)

Egy nagyon jó kedèlyü humoros családcentrikus nö vagyok,van kèt kislányom akiket egyedül nevelek (ők a mindeneim) egy olyan fèrfit keresek aki korban hozzám illik ès elfogad minkett.
Klári - társkereső Jászberény - 30 éves nő
Klári, 30 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Komoly, megbízható férfit keresek normális kapcsolatra.
Ági, 30 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Szia, Ági vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 67 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (humán)

KERESEM TÁRSAMAT,- A FENTI CIMSORBAN JELÖLT,-HASONLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ,! GENTLEMAN SZEMÉLYÉBEN.! LEHET:BARÁT,-VAGY TÁRS.- LEGYEN IGÉNYES,- SZERESSEN . UTAZNI. LEHET ELVÁLT, VAGY, ÖZVEGY. LEGYEN JÓKEDVÛ, - SOKOLDALÚ,őszinte,MEGBIZHATÓ, TÁRSASÁGBELI.KEDVELJE AZ ÉLET SZÉP,-JÓ,DOLGAIT.SZERETEK UTAZNI! ÉN EZEKKEL AZ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZEM. RÓMAI KATOLIKUS VAGY, OLYAN HÖLGY, AKI TISZTELI-ÉS ÉRTÉKELI A HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKRENDET. EGYEDÜL ÉLEK,-KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL,- RENDTÁBILIS ANYAGI HÁTTÉRREL. HASONLÓT A HASONLÓVAL KERESEM TÁRSAMAT.

Diplomás jászberényi társkereső férfiak

Ati, 31 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Pozitív gondolkodású, higgadt, férfi keresi életvidám nő/hölgy társát :) Lehetőség szerint viccelődöm, de meglepően komoly is vagyok, amikor kell. Az összes poént viszont nem szeretném lelőni... :)
Zoltán - társkereső Jászberény - 43 éves férfi
Zoltán, 43 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Helló Zoltán vagyok 41 éves 190 cm magas független férfi.Imádok túrázni,úszni,futni,szaunázni.Keresem azt a Nőt a aki társam lenne egy életen át.Érzelmileg nyitott párom várom de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Gábor - társkereső Jászberény - 33 éves férfi
Gábor, 33 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

32 éves vagyok, egyedülálló. Egyedül élek, nincs gyermekem (még), van állandó állásom, az életem sínen lenne, már csak egy nőnemű lény kéne, akivel megoszthatnám. :) A célom csakis az, hogy egy párt találjak. Egy életre. Kizárólag komoly szándékú lányok érdekelnek. Magamról pedig inkább privátban írnék. Röviden csak annyi, hogy pozitív gondolkozású vagyok, vidám, jókedvű, imádom a sportot. A pasi szótól kiver a víz. Inkább a férfi... Amilyen lányt keresek: csinos legyen, legyen valami benne ami megfog. Szeresse a gyerekeket, kedves, vidám legyen. Legyen lelke. Ami kizáró ok: nagyképűség, felszínesség, közömbösség, dohányzás, drogozás, helytelen életvitel.
József, 71 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (energia ipar)

Nagyon szeretnék igazi utolsó társra találni, aki vállalná a vidéki életet, lévén--erdőben van a papagaj parkom, -régen tanya volt, ma teljesen más. Nem vagyok elzárva a világtól, kulturális igények, utazás is megoldható-ha akarjuk. 10 éve élek egyedül- várom a PÁROM, jöjjön el a VALAKI, aki megváltoztatja az életem. Csak komoly kapcsolat érdekel, igényes vagyok a megjelenésre, az ápoltságra, a csinosságra, kövér semmiképpen nem vonz, se velem korabeli, legalább 10-12 évvel fiatalabb Kedvest szeretnék.!! Fognám a kezed- szeretet kérek, és adok!!

Ingyenesen megismerhető jászberényi társkereső férfiak

Gergő, 28 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Alapjaiban egy vidám embernek gondolom magam. Imádok fotózni, kedvencem a természetfotók. Szeretek kirándulni, bicajozni. Szívesen töltöm a szabadidőmet a szabadban. Röviden ennyit gondoltam magamról írni, a többit majd remélem személyesen is elmondhatom ... :)
István, 36 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Ha szimpatikusnak találsz megismerhetsz! irj bátran
Zsigmond, 62 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, és az örömeimet... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amiken én megbotlottam. Azután mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogyan én tettem. Csakis ezek után ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod hogy; ismersz.. (Alberto Moravia) - Mivel impotens vagyok, talán nincs is jogom itt lenni, de én sem szeretnék egyedül élni....
Ferenc, 50 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Platina előfizető

Impulzív ,alkotó ,nyugodt életet kereső , érzelmekben gazdag férfi vagyok. Mezőgazdászként saját cégemet vezetem. Szeretek utazgatni ,vannak lovaim , kutyáim , szeretek kertészkedni. Keresem a Szerelmem !!!!

Keresztény jászberényi társkereső nők

Andrea - társkereső Jászberény - 38 éves nő
Andrea, 38 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Olyan pasik jelentkezését várom,akik szeretik az extra méreteket és tudják mit jelent a BBW fogalma... erősen a van mit fogni kategóriába tartozom... mert ugye tudjuk...nagy test,nagy élvezet ...
Ildikó, 51 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Középkorú, elvált, egyedül álló hölgy vagyok, önálló egzisztenciával rendelkezem. Egy felnőtt lányom van, aki már külön él. Társamat keresem egy őszinte, hűséges férfi személyében. Nem vagyok helyhez kötve, határozott és lendületes az életvitelem. A személyes találkozás híve vagyok, az mindent felül ír. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Kalandorok kíméljenek!
Ildikó - társkereső Jászberény - 46 éves nő
Ildikó, 46 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus

Szeretnék ismerkedni, ha szimpatikus vagyok neked írj!
Évi - társkereső Jászberény - 34 éves nő
Évi, 34 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású

Szia! Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Nem egy apa pótlékot. Az idősebb pasik kerüljenek , mert nem vagyok vevő 15-30 év korkülönbségre. Őszinteség és a bizalom számomra fontos.

Keresztény jászberényi társkereső férfiak

Peti, 37 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

írhatnék ide bármi szépet, ami számodra érték lehet azt csak Te tudod bennem felfedezni... Ez fordítva is igaz. Ha kedvet kaptál írj bátran, hátha együtt összehozunk valami szép dolgot, ami akar egy életre szol... Hobbi: horgászat, ping-pong, testedzés. Szeretek táncolni is, azt nem mondom hogy tudok, de egy-két pohár bor után már egész jól megy... úgyhogy ha majd együtt leszünk és buliba szándékozol menni, akkor szívesen Veled tartok!
Károly - társkereső Jászberény - 58 éves férfi
Károly, 58 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

2012.-től vállalkozóként dolgozom,sok szabadidőm van a független munkaviszonyból adódóan.Sokat utazom,külföldre is ,szeretem a színházat mozit,sokat sportolok,gitározom,verseket zenésítek meg.Imádom a gyermekeimet és az unokáimat.Gyakran vagyunk együtt,sokat játszunk,szórakozunk,kirándulunk.
Joci - társkereső Jászberény - 39 éves férfi
Joci, 39 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

39 éves elvált pasi vagyok drága gyerkőcömmel élünk kettesben. Olyan hölgyet keresek, akivel minden akadályt legyőzünk és minden nap mosolyt csalhatok az arcára. Akivel egy várat építünk, amit semmi és senki nem tud még csak megrengetni sem, nem hogy összedönteni. Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A férfi társa. Mindenben. Mindent megtehet érte: moshat, főzhet, takaríthat - de nem azért, mert ez a dolga. Hanem szeretetből. Szeretetből, amit a férfi észrevesz, és viszonoz. Talán mos, főz, takarít - vele együtt. Vagy csak egyszerűen nem vár el mindent tőle. Nem teszi szóvá, ha nincs kész időre az ebéd, vagy kicsit gyűrött az ing. Mert nem ez legfontosabb számára. Nem az ebéd, nem a tárgyak, nem a külsőség. Hanem a Társ. A Nő. Az igazi.
Gyula - társkereső Jászberény - 37 éves férfi
Gyula, 37 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Szeretném,ha szeretnének ,hibáimmal,erényeimmel együtt. Mivel egy ember nő nélkül félember talán,a másik felemet keresem akivel egyé válnánk az Életben!

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső nők

Marianna, 20 éves
Társkereső Karcag

Egy kedves,vidám,barátságos,bolondos lány vagyok.Élek halok a rock zenéért,.Szeretek olvasni,bűnügyi sorozatokat nézni és főzni. Keresek egy rendes,vicces,megbízható párt!
Zsanett, 27 éves
Társkereső Fegyvernek

Sziasztok..! :) Zsanett vagyok . 26 éves. Tartós kapcsolatot keresek!..fugetlen ferfiak jelenkezeset vàrom..
Andrea - társkereső Szolnok - 26 éves nő
Andrea, 26 éves
Társkereső Szolnok

.... Ha felkeltettem érdeklődésedet ismerj meg és már is kiderül milyen vagyok .... ;)
Anikó - társkereső Tiszakürt - 27 éves nő
Anikó, 27 éves
Társkereső Tiszakürt

Igazából amit ide írhatnék az a profilomon megtekinthető, aki komolyabban meg szeretne ismerni előtte a lehetőség. Ami nincs feltüntetve: Vidám,jókedvű,optimista, pozitív, úgy gondolom nőies vagyok és szeretem a nőies dolgokat, úgy gondolom nem vagyok hisztis típus, szeretem a határozott férfiakat, aki tudja mi kell egy nőnek és nem kell a szájába rágni a dolgokat. Lételemem a mosolygás nem szeretek komoly lenni csak ha az élet úgy hozza, imádok táncolni, nem dohányzom és nem a Herceget keresem, hanem azt aki mellett Boldog lehetek... Komoly kapcsolatot keresek. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan!!!

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső férfiak

Ádám, 28 éves
Társkereső Jászberény

Sziasztok. 28 éves egyedülálló srác vagyok, egyedül élek, hobbim a jégkorong a zene és a fotózás. Ha felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz nyugodtan. Ádám
Dávid - társkereső Szolnok - 21 éves férfi
Dávid, 21 éves
Társkereső Szolnok

Dávid vagyok, 20 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csabi - társkereső Mezőtúr - 23 éves férfi
Csabi, 23 éves
Társkereső Mezőtúr

Csabi vagyok,most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk, mindenkinek visszaírok, nem harapok :D
Viktor - társkereső Tiszafüred - 25 éves férfi
Viktor, 25 éves
Társkereső Tiszafüred

Sziasztok, Viktornak hívnak. A koromhoz képest fiatalabbnak érzem magam, ez a kapcsolataimban gondot okozott :( de én így érzem magam jól, aki nem bolondozik az nem is él igazán :). Szeretek a barátokkal szórakozni új embereket megismerni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj. Köszönöm Puszi!

30-as jászberényi társkereső nők

Erika - társkereső Kenderes - 39 éves nő
Erika, 39 éves
Társkereső Kenderes

Szeretek olvasni,nagyokat kirámdulni. Számomra egy kapcsolatban az őszinteség nagyon fontos,mert úgy hiszem,hogy mindent meglehet beszélni. Első bemutatkozásra ennyi elég is mert úgyis a kölcsönös szimpátia határoz meg mindent ;)
Annamária, 38 éves
Társkereső Szolnok

Szeretek a természetben lenni,szeretek zenét hallgatni ,megnézni egy jó filmet. szeretem az állatokat. :D Sajnos a volt párom miatt rossz anyagi helyzetbe kerültem.Egy szobába vagyok a fiammal.Utazgatásra nem nagyon van.Talán azért is ismerkedek nehezen.De fő az őszinteség
Tünci, 38 éves
Társkereső Mezőtúr

Szia, Tünci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Móni - társkereső Cibakháza - 33 éves nő
Móni, 33 éves
Társkereső Cibakháza

Lányommal élek aki 2 éves múlt.Ő a mindenem.... itthon vok vele.

30-as jászberényi társkereső férfiak

Sándor - társkereső Jászberény - 34 éves férfi
Sándor, 34 éves
Társkereső Jászberény

Mások által humorosnak mondott vidámságot,természetet szerető vagyok.
Szabolcs - társkereső Jászberény - 38 éves férfi
Szabolcs, 38 éves
Társkereső Jászberény

Olyan társat keresek,akivel megtaláljuk a mindennapok szépségét. Közös programokban,romantikában,beszélgetésekben lenne társam.Érezzük,hogy különlegesek vagyunk egymásnak. Úgy vélem az őszinteség és bizalom a kulcsa egy kiegyensúlyozott kapcsolatnak.
Tamás, 37 éves
Társkereső Jászberény

most se jut eszembe semmi ...:D De ha kíváncsi valaki rám,úgyis megkeres,és akkor megismer...Na jó..Mivel addig nem enged regisztrálni míg nem írok többet,ezért írok egy pár sort..Életvidám,vicces,jókedvű,kedves.Azthiszem ezek a szavak amit legtöbbet hallok azoktól az emberektől,akiknek még számítok valamit..A mai világban amúgy se sokat számítanak ezek az emberi értékek...És mivel kevés embert ismerek,szeretnék igazi barátokat,barátnőket,akik úgyszint jó fejek,akikkel jól érezheti az ember magát.Amiből persze bármi is lehet ;).Szeretem kitölteni a napjaimat olyan dolgokkal,amik maradandóak.. A többit meg majd akkor,ha veszed a fáradtságot,hogy megismerj..Szia!
Viktor, 35 éves
Társkereső Szolnok

Szolnokon lakom, mérnök-informatikus vagyok. Szabadidőmben autót vezetek, netezek, vásárolok. Szeretem a háziállatokat, nekem is van egy pulim. Ha van kedved jobban megismerni, jelölj v. írj. Viktor

Középkorú jászberényi társkereső nők

Judit - társkereső Szolnok - 42 éves nő
Judit, 42 éves
Társkereső Szolnok

Sokan csak mosolygósnak hívnak! :) Megértő, víg kedélyű, megbízható vagyok!
Ibolya - társkereső Szolnok - 42 éves nő
Ibolya, 42 éves
Társkereső Szolnok

Temperamentumos,pörgős személyiség vagyok.Szeretem az élet örömeit élvezni.Olyan társra vágyom,akiben megbízhatok és őszinte szeretetet tud adni.Szeretem a sportot, zenét,kerékpározást.A többit személyesen.
Edit - társkereső Szolnok - 47 éves nő
Edit, 47 éves
Társkereső Szolnok

47-évesen keresem az igazi nagy szerelmet! Talán itt megtalálom!!!!
Aliz, 41 éves
Társkereső Szolnok

40 éves mások által csinosnak tartott nő vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Szeretek moziba,színházba,hangversenyre,koncertekre,vízpartra járni.Kedvelem az utazást.Megbízható társam keresem lehetőleg Szolnokról vagy esetleg a környékéről.

Középkorú jászberényi társkereső férfiak

Károly - társkereső Jászberény - 45 éves férfi
Károly, 45 éves
Társkereső Jászberény

Kedves odaadó humoros pasi vagyok. Szeretnék ismerkedni hasonló beállítottságú nővel.
Viktor - társkereső Jászberény - 40 éves férfi
Viktor, 40 éves
Társkereső Jászberény

Ide irhatnák valami őndicsérő, nagyzolos, menő dumát. de minek!!! Meszirőljőt ember azt mond magárol amit akar!!! Az élet meg majd eldőnti hogy hol lakik az igazság!!! Én tényeken alapulo ember vagyok!!! Szeb jővőt és kitartást kivánok!!!!
Gábor - társkereső Jászberény - 44 éves férfi
Gábor, 44 éves
Társkereső Jászberény

Nem szeretek magamról írni, szeretem ha megismernek. Valaki majd csak rám talál.
Ferenc - társkereső Jászberény - 43 éves férfi
Ferenc, 43 éves
Társkereső Jászberény

Sok minden kimaradt az életemből. Ebből minél többet át szeretnék élni. Imádok vidáman tölteni minden időmet. A hülyeségért nem kell a szomszédba mennem. Poénból minden nyelvtudás nélkül elindulok a világ bármely pontjára. Az utazás a kedvenc hobbim. Van úgy nyolc kitanult szakmám, ezért nem sok mindenhez kell "szakit" hívnom.

50 év feletti jászberényi társkereső nők

Zsófi - társkereső Jászberény - 59 éves nő
Zsófi, 59 éves
Társkereső Jászberény

50 es vidám nő vagyok. Szeretem a zenét, a jó bulikat, táncolni, barátnőimmel lenni.Ha tehetem szívesen kirándulok,szeretek új tájakat, helyeket megismerni. Könnyen barátkozom,ismerkedek. Mindenkiben a jót a pozitívumokat keresem.Röviden ennyi, ha több is érdekel valakit, kérdezzen személyesen...Ja és imádok főzni,bográcsozni,nyársalni,beszélgetni a tűz mellett.Imádom a kézilabdát,amatőr csapatban most is játszom. Sajnos nem tudok válaszolni nem vagyok előfizető.Kérek e-mail címet.
Edit, 52 éves
Társkereső Kisújszállás

Egyedül élek, de nem magányosan! Keresem azonos érdeklődési körrel, értékrenddel rendelkező ember társaságát. Szeretek kirándulni, olvasni hasznosan tölteni a szabadidőmet.
Erzsébet - társkereső Szolnok - 69 éves nő
Erzsébet, 69 éves
Társkereső Szolnok

Egy dal szövege a mottom ""Boldogság gyere haza, honnan jössz nem érdekel, gyere haza csak ennyi kell.. Személyes találkozás fontos számomra..
éva - társkereső Szolnok - 55 éves nő
éva, 55 éves
Társkereső Szolnok

SZIA ÉVA VAGYOK ! Szolnok melletti kis faluban lakom.Kettő már felnőtt koru leányom van már ők nem velem élnek.Azt,hogy valóban milyen vagyok igazán csak az tudja aki ismer.

50 év feletti jászberényi társkereső férfiak

Árpád - társkereső Jászberény - 51 éves férfi
Árpád, 51 éves
Társkereső Jászberény

Szeretném ha szeretnének! És én is nagyon szeretnék már végre szeretni egy gyerekszerető, vidám természetű nőt! Szeretem a természetet, az állatokat, virágokat. Hobbijaim közé tartozik a kertészkedés, szőlészet-borászat, csillagászat de a ház körül is szívesen tevékenykedem; fúrok-faragok, házat építek. A zene, film és irodalom szórakoztat.
Mihály - társkereső Jászberény - 61 éves férfi
Mihály, 61 éves
Társkereső Jászberény

Testnevelő vagyok egy középisk. közel 34 éve. Szabad időmben harcászattal foglalkozom, Kempo karatét, kézilabdát oktatok gyerekeknek, és mérkőzést vezetek. Szeretem a zenét, színházat, filmeket, a kirándulást az utazást. Jó és tartalmam beszélgetéseket. Táncolni és ha van rá mód bulizni. Ezoterikával is foglalkozom több mint öt éve. Ha, szeretek valakit hagyom, hogy szárnyaljon mellettem. Mindég jusson időd....Nevetni mert, ez a lélek legszebb zenéje, Szeretetet adni mert, ez gyógyítja az embert, azt is aki kapja és azt is aki adja. Nem csak azért szeretem a párom ami, hanem azért amivé válhatok mellette.
Géza - társkereső Szolnok - 53 éves férfi
Géza, 53 éves
Társkereső Szolnok

Nézlek, simogatom az arcod, olyan hihetetlen, hogy itt vagy. Nézlek, megfogom a kezed, s kívánom: csak még egyszer az enyém lehetnél, még egyszer, utoljára. Titokban, hogy ne lássa, ne érezze senki, csak Te és Én. Csendben, a félhomályban forró csókcsatákat vívnánk, s újra érezném bőröd didergését, mely bőrömön fut át. Valami most kezdődött el, érzem, az enyém vagy, s végtelenbe olvad a pillanat, hallgatom minden komoly, szelíd szavad, vigyázok Rád, vezetlek utadon, mint a szerelemtől izzó őrangyalod.
László, 55 éves
Társkereső Szolnok

Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........

Fényképes jászberényi társkereső nők

Tamara, 28 éves
Társkereső Szolnok
2 fotóval

Tamara vagyok, 26 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edit - társkereső Jászszentandrás - 61 éves nő
Edit, 61 éves
Társkereső Jászszentandrás
4 fotóval

62 éves vagyok, 2 éve egyedül élek. Még dolgozom napi 6 órában, irodában. Nehezen viselem a magányt, olyan társat szeretnék, aki szeret kirándulni , szereti a természetet, a múzeumokat, kastélyokat, fürdőket, és nem utólsó sorban a zenét, táncot.
Anna, 58 éves
Társkereső Martfű
5 fotóval

Vidám, "kicsit" cinikus , varrónő! Sokat járok színházba, járom az országot , szeretek olvasni.Fontos számomra az érintés , a gyengédség!
Erika, 50 éves
Társkereső Kisújszállás
6 fotóval

Az élet pozitív rezdüléseire nyitott, vidám alaptermészetű, fiatalos külsővel rendelkező nő vagyok. Fontos számomra a testi-lelki-szellemi harmónia, melyre tudatosan törekszem. Szeretem az életet, a pillanatok teljes megélését. Mindezekhez keresek egy megbízható társat, akivel a rejtett csodákat felfedezhetem.... Felfedezőútra hívlak!

Fényképes jászberényi társkereső férfiak

Roland, 43 éves
Társkereső Szolnok
1 fotóval

Keresem a szerelmem. Nem akarok màst, csak a leendő párommal sok időt együtt lenni. Kiegyensulyozott, harmónikus, pàrkapcsolatot szeretnék, melynek alapja az őszinteség, szeretet, bizalom. Fontos nekem a sport. Együtt, egymást segítve, egy közös jövő felé.
Ignác, 41 éves
Társkereső Szolnok
6 fotóval

Szia! Köszönöm, hogy elolvasod e pár sort. Az ittlétemet nem a vérmérsékletem vagy az unalom okozza. :) Kizárólag tartós, őszinte, megbízható, szeretetben és megbecsülésben gazdag kapcsolatra vágyom. Magam részéről képes vagyok csiszolódni, alkalmazkodni bizonyos mértékben. :) Türelmes vagyok, őszinte, és többnyire határozott. Szeretem a gyerekeket is, nem jelent gondot egyáltalán, ha Neked van. Hisz ők az élet értelme.. :) Az ismerkedést személyesen képzelem, mivel ott dől el minden az első találkozásnál, ezért félrevezető hosszasan levelezni. Fotók tekintetében szándékosan nem modellszerű fotókat töltöttem fel, mint sokan, hanem inkább életszerű képeket. Úgy gondolom ez sokkal inkább a valóságot tükrözi. Ha kérdésed van, írd meg bátran. :) érdeklődve várom. :) Találjunk egymásra...
László - társkereső Kunhegyes - 54 éves férfi
László, 54 éves
Társkereső Kunhegyes
5 fotóval

Saját cégembe dolgozó,de szabad idővel rendelkező vállalkozóként keresem víg kedélyű,nyitott társam.Egészség centrikus,horgászatot,motorcsónakozást,utazást kedvelő férfi vagyok.Kérem,csak olyan hölgy ismeretségét keresem,akivel tudok minimum telefonon beszélni,nem levelezni akar.
Tamás, 46 éves
Társkereső Martfű
1 fotóval

Sziasztok! Tamás vagyok. De lehetnék bárki más is. Személyes találkozás az a biztos.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Ferenc (27), Jászberény
  Mindig csak előre nézz!
  Kedves látogató! Jászberényben élek 2 éve és itt dolgozom. Szabadidőmet sportolással és barátaimmal töltöm.
 • Tamás (35), Jászberény
  Kereslek...
  Nincs autóm (ha majd lesz párom, veszünk közösen egyet), a lakóhelyemen bringával is tökéletesen elboldogulok. Viszont van egy takaros kis lakásom, amely a családalapításhoz ideális fészek. Jászberényben (ill. a környéken) keresem a társamat, mivel minden (munka, hobbik-közösségek, család) ide köt.
 • Lilla (25), Jászberény
  Ismerj meg!
  25 éves vagyok és Jászberényben élek, elég régóta vagyok már egyedülálló. Egy őszinte meleg szívű ember vagyok, szeretek beszélgetni, ismerkedni. Ápolónak tanulok nagyon szeretek embereken segíteni és jót tenni másokkal. Ami leginkább jellemző, hogy egy komoly és céltudatos ember vagyok fontos nekem az őszinteség a megbízhatóság mivel én is ilyen vagyok. Csak akkor vegye fel velem bárki is a kapcsolatot ha komoly kapcsolatot keres az illető, kép nélküli alakok, kerüljenek.
 • Erzsébet (27), Jászberény
  állat
  jászberényi vagyok 27éves komoly kapcsolatot keresek irjatok
Társkeresés Jászberényben

Társkeresés Jászberényben

Itt a nyár, de Te nem szeretnél idén is egyedül üldögélni a medence mellett? Jó lenne, ha együtt napozhatnál, fagyizhatnál munka után a szerelmeddel? Akkor ne tétovázz, regisztrálj most a Ranivonalra, még nem késő, hogy megtaláld a nagy szerelmet a nyárra.

A Jászberényi Thermálstrandon együtt élvezhetitek a hűsítő vizet, vagy lazulhattok el valamelyik meleg vizű medencében. Csobbanjatok közösen a nyárba és talán ez nem csak egy nyári kaland lesz, hanem egy igazán tartalmas és boldog párkapcsolat.

Ha imádjátok az állatokat, de emiatt nem szeretnétek messzire utazni, akkor erre Jászberény is kínál nektek megoldást. A Jászberényi Vadaspark sok-sok különleges állattal, például farkasokkal, tigrisekkel és medvékkel is vár benneteket. Ha előre tájékozódtok, részt vehettek az állatok etetésében is, így megmutathatod kedvesednek, mennyire bátor vagy.

Ha szeretnéd megédesíteni az első randevútokat, épp kapóra jön a minden évben megrendezett Jászberényi Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó. Édesebbnél édesebb desszerteket és ételeket kóstolhattok, emellett kedvesed biztosan örülni fog annak, hogy rengeteg természetes alapanyagból készült kozmetikumot is vásárolhattok. Ha nem kettesben éreztek, akkor sem kell aggódnotok, mert sok-sok érdekes gyerekprogrammal készültek a szervezők.

Ha mindkettőtöket érdekelnek a csángó hagyományok, vagy csak szívesen töltenétek el az időtöket egy hasznos és érdekes programmal, akkor Jászberény a ti városotok, hiszen minden évben megrendezik a csángó hagyományokkal foglalkozó rendezvénysorozatot. Látogassatok el és élvezzétek a programokat vagy kóstoljátok meg a legfinomabb ételeket.

Ha nem szeretnétek étterembe menni, sokkal szívesebben főznétek meg magatoknak a kedvenc ételeiteket, vagy szeretnéd elkápráztatni a kedvesed főzőtudományoddal, látogassatok ki együtt a messze földön híres jászberényi piacra, ahol a helyi árusoktól vehetitek meg a legfinomabb gyümölcsöket és zöldségeket. Ebben a színes forgatagban biztosan mindketten jól fogjátok majd érezni magatokat.

Ha csak beszélgetni szeretnétek, vegyétek meg a legfinomabb dinnyét a piacon, majd sétáljatok át a Kőhídon, ami Jászberény egyik legromantikusabb helye. Üljetek le a Zagyva parton, lógassátok bele a lábatok a vízbe és nevessétek át a délutánt.

Regisztrálj a Randivonal jászberényi társkeresőjére és keresd meg azt a lányt vagy fiút, akivel bármelyik programra szívesen elmennél, és aki még a szürke hétköznapjaid is színekkel tölti fel. Beszélgess, kérdezz minél többet, hiszen ha már az üzenetváltás közben is láthatóan egy húron pendültök, akkor egy romantikus randevún semmi rossz nem történhet.

Megtaláltad az ideális társad? Szinte alig hiszed el, de megvan a másik feled, akivel minden pillanatot szerelmesen élhetsz meg? Ne felejtsd el megírni nekünk, hogy kitehessünk a sikersztorirovatunkban, hiszen itt rengeteg magányos szívnek nyújtanak ezek a történetek reményt.

Nem igazán érezted jól magad a randin? Esetleg valami kínos szituációba kerültél, de ügyesen kivágtad magad? Küld el a történetedet elcseszett randikjeligére, hogy a többi veled egy cipőben járó társkereső se érezze úgy, hogy a rossz dolgok csak velük történnek.

Jászberény
Jászberény

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.