Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Jászberény

Legújabb női társkeresők

Szabina, 22 éves
Társkereső Jászberény
7 napja tag

Sziasztok nem igazàn tudom mit kellene ide urnom szoval ismerjetek mem
Júlia, 21 éves
Társkereső Jászberény
9 napja tag

Szia! Egy 22 éves mindig vidám, moslygós lány vagyok. A hobbim az éneklés! Szeretek kirándulni, sétálni és olyan emberekkel lenni akik szeretnek és akiket szeretek!
Ildikó - társkereső Jászberény - 50 éves nő
Ildikó, 50 éves
Társkereső Jászberény
14 napja tag

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt, a személyes találkozásban hiszek, ott dől el minden.
Ildikó - társkereső Jászberény - 45 éves nő
Ildikó, 45 éves
Társkereső Jászberény
27 napja tag

Szeretnék ismerkedni, ha szimpatikus vagyok neked írj!

Legújabb férfi társkeresők

Imi - társkereső Jászberény - 26 éves férfi
Imi, 26 éves
Társkereső Jászberény
5 napja tag

Ha netalán felkeltettem figyelmedet akkor magamról majd inkább privátban..
Tomi - társkereső Jászberény - 36 éves férfi
Tomi, 36 éves
Társkereső Jászberény
10 napja tag

Érzelmi dolgokban elég konzervatív vagyok. Jó humorom van sokak szerint, de lehet, csak azért mondják, hogy le pattintsanak ;) Néha bevetem a humor fárasztó fajtáját is, hogy lekoptathassak valakit, 90%-ban működik ;) Szeretek hülyülni, de tudok komoly is lenni ha nagyon muszáj. Kíváncsi, érdeklődő vagyok, szeretek tisztán látni. Sokat vagyok egyedül, de a társaságot nagyon kedvelem, minél nagyobb annál jobb, bár mostanában rendesen visszavettem a bulizgatásból. Végtelenül jó szívű vagyok, sokan már a hülyeség kategóriába sorolják inkább. Most jönne az, hogy kedves is vagyok, de hát nem, vagyis azzal igen aki megérdemli. Egyenlőre ennyi, majd írok még többet ha úgy alakul.
Károly - társkereső Jászberény - 58 éves férfi
Károly, 58 éves
Társkereső Jászberény
16 napja tag

Budapesti cégnek vagyok az alkatrész igazgatója,sok szabadidőm van a független munkaviszonyból adódóan.Sokat utazom,külföldre is ,szeretem a színházat mozit,sokat sportolok,gitározom,verseket zenésítek meg.Imádom a gyermekeimet és az unokáimat.Gyakran vagyunk együtt,sokat játszunk,szórakozunk,kirándulunk.
Joci - társkereső Jászberény - 38 éves férfi
Joci, 38 éves
Társkereső Jászberény
16 napja tag

39 éves elvált pasi vagyok drága gyerkőcömmel élünk kettesben. Olyan hölgyet keresek, akivel minden akadályt legyőzünk és minden nap mosolyt csalhatok az arcára. Akivel egy várat építünk, amit semmi és senki nem tud még csak megrengetni sem, nem hogy összedönteni. Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A férfi társa. Mindenben. Mindent megtehet érte: moshat, főzhet, takaríthat - de nem azért, mert ez a dolga. Hanem szeretetből. Szeretetből, amit a férfi észrevesz, és viszonoz. Talán mos, főz, takarít - vele együtt. Vagy csak egyszerűen nem vár el mindent tőle. Nem teszi szóvá, ha nincs kész időre az ebéd, vagy kicsit gyűrött az ing. Mert nem ez legfontosabb számára. Nem az ebéd, nem a tárgyak, nem a külsőség. Hanem a Társ. A Nő. Az igazi.

Éppen online társkereső nők

Emese, 19 éves
Társkereső Újszász
1 perce lépett be

Szia! Ha esetleg nem tudsz itt írni, de szeretnél ismerkedni, akkor *moderálva*
Ibolya - társkereső Szolnok - 41 éves nő
Ibolya, 41 éves
Társkereső Szolnok
15 perce lépett be

Temperamentumos,pörgős személyiség vagyok.Szeretem az élet örömeit élvezni.Olyan társra vágyom,akiben megbízhatok és őszinte szeretetet tud adni.Szeretem a sportot, zenét,kerékpározást.A többit személyesen.

Éppen online társkereső férfiak

Zsolt, 50 éves
Társkereső Jászberény
38 perce lépett be

Szia látogatóm!A bemutatkozást bízzuk inkább egymásra
János, 28 éves
Társkereső Karcag
0 perce lépett be

Nem fogom fényezni magam vannak jó tulajdonságaim de vannak rosszak is ha akarsz megismersz!
László - társkereső Jászfényszaru - 64 éves férfi
László, 64 éves
Társkereső Jászfényszaru
1 órája lépett be

Talán végre most sikerül! "A hajnal benézett az ablakon, együtt talált bennünket az ágyon. Összefonódva simogattuk egymást, így szeretni egyszerűen csodássá vált. Tested minden melege rám szállt, borzongássá és gyönyörré alakult át. Boldogsághormon pezsgett testünkben, szeretet és szerelem költözött szívünkbe. Égek a vágytól, hogy érinthessem tested, felrepít az égbe minden nekem adott szavad, perced. Símogatva, ölelkezve, boldogan láttuk meg a reggeli, fénylő napsugarat."
Zsolt, 46 éves
Társkereső Jászárokszállás
2 órája lépett be

Szia ! Nem vagyok tökéletes, de tökéletlen sem. Spiritusz, humor, romantika. Ezt nyújtom, ha van motiváció és ezt várom. Nehéz közületek választani oly sokan vagytok. Adott egy kép, ebből jön egy érzés. A sors dönti el, hogy kinek írok. Válogatni a kendermagban nem egyszerű, éppen ezért, ha tetszik a lapod kedvencnek jelöllek. Kérlek, ha segíteni szeretnél a sorsnak akkor jelölj vissza, mert a pozitív visszacsatolás nekem is jól esik és ráadásul, nem futok felesleges köröket. Nem eszek meg senkit, tök nyugodt pasi vagyok normális értékrenddel, aki azért dolgozik, hogy éljen.. Nem hiszek a hosszas levelezésben, bár az írókám elég jó. A beszélőkénk használatával többet megtudunk egymásról, így a személyes találkozóig nem raboljuk egymás idejét és energiáját. Vagy igen, vagy nem. Csak keresek, csak rám találsz. Ennyi. Hiányzik valaki aki átrendezheti és izgalmasabbá teheti az életem! Várlak! És még egy fontos dolog ! Futás után gyorsabban ver a szívem.

Diplomás társkereső nők

Gyöngyi, 46 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (oktatás)

Ismerkednék,társra vágyom....a többit személyesen....
Ági, 30 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Mit is írhatnék ide........ Majd megismersz ismerkedés közbe.
Ágnes, 66 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (humán)

KERESEM TÁRSAMAT,- A FENTI CIMSORBAN JELÖLT,-HASONLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ,! GENTLEMAN SZEMÉLYÉBEN.! LEHET:BARÁT,-VAGY TÁRS.- LEGYEN IGÉNYES,- SZERESSEN . UTAZNI. LEHET ELVÁLT, VAGY, ÖZVEGY. LEGYEN JÓKEDVÛ, - SOKOLDALÚ,őszinte,MEGBIZHATÓ, TÁRSASÁGBELI.KEDVELJE AZ ÉLET SZÉP,-JÓ,DOLGAIT.SZERETEK UTAZNI! ÉN EZEKKEL AZ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZEM. RÓMAI KATOLIKUS VAGY, OLYAN HÖLGY, AKI TISZTELI-ÉS ÉRTÉKELI A HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKRENDET. EGYEDÜL ÉLEK,-KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL,- RENDTÁBILIS ANYAGI HÁTTÉRREL. HASONLÓT A HASONLÓVAL KERESEM TÁRSAMAT.
Katalin - társkereső Jászberény - 49 éves nő
Katalin, 49 éves
Társkereső Jászberény
Egyetemet végzett

Gimiben tanítok németet. Szeretek utazni, zenét hallgatni, olvasni. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, állatokat: van 1 macskám és 1 kutyám.

Diplomás társkereső férfiak

Pál György - társkereső Jászberény - 58 éves férfi
Pál György, 58 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

NEM kedvelem, az „érdek”-embereket, NEM kedvelem, a képmutató embereket, NEM kedvelem, az álszent embereket, NEM kedvelem, az álszemérmes embereket, NEM kedvelem, a határozatlan embereket, NEM kedvelem, a másokat kétségek között hagyó embereket, NEM kedvelem, a sokat és sokáig hezitálókat, NEM kedvelem, a dilettánsan okoskodókat, Bárhol, bármikor és bármilyen emberi kapcsolatban !
József, 70 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (energia ipar)

Nagyon szeretnék igazi utolsó társra találni, aki vállalná a vidéki életet, lévén--erdőben van a papagaj parkom, -régen tanya volt, ma teljesen más. Nem vagyok elzárva a világtól, kulturális igények, utazás is megoldható-ha akarjuk. 10 éve élek egyedül- várom a PÁROM, jöjjön el a VALAKI, aki megváltoztatja az életem. Csak komoly kapcsolat érdekel, igényes vagyok a megjelenésre, az ápoltságra, a csinosságra, kövér semmiképpen nem vonz, se velem korabeli, legalább 10-12 évvel fiatalabb Kedvest szeretnék.!! Fognám a kezed- szeretet kérek, és adok!!
Árpád - társkereső Jászberény - 50 éves férfi
Árpád, 50 éves
Társkereső Jászberény
Egyetemet végzett

Szeretném ha szeretnének! És én is nagyon szeretnék már végre szeretni egy gyerekszerető, vidám természetű nőt! Szeretem a természetet, az állatokat, virágokat. Hobbijaim közé tartozik a kertészkedés, szőlészet-borászat, csillagászat de a ház körül is szívesen tevékenykedem; fúrok-faragok, házat építek. A zene, film és irodalom szórakoztat.
Csaba, 43 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (30 9-83-19-21)

nehéz ide magamról írni.. szórakoztató,de ha kell nagyon komoly vagyok.. társam keresem 1 életre... ismerj meg és megtudod milyen vagyok..

Ingyenesen megismerhető társkereső férfiak

Gergő, 27 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Alapjaiban egy vidám embernek gondolom magam. Imádok fotózni, kedvencem a természetfotók. Szeretek kirándulni, bicajozni. Szívesen töltöm a szabadidőmet a szabadban. Röviden ennyit gondoltam magamról írni, a többit majd remélem személyesen is elmondhatom ... :)
Béci - társkereső Szolnok - 30 éves férfi
Béci, 30 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Két férfi lakik bennem:az egyik meg akar ismerni minden kalandot,át akar élni minden örömöt és szenvedélyt. a másik viszont hétköznapi életet szeretne,nyugalmat,boldog családot. Kedves,türelmes,őszinte,hűséges nőt keresek aki megbecsül és komolyan vesz.Max 2-3 év múlva szeretnék kisbabát :)
Zsigmond, 58 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, és az örömeimet... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amiken én megbotlottam... Azután mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogyan én tettem. Csakis ezek után ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod hogy; ismersz... (Alberto Moravia)
Ferenc, 50 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Sziasztok Szeretném megtalálni az igazit. Kereslek és meg foglak tálálni. Nagy csalódás miatt vagyok itt.

Keresztény társkereső nők

Bettina, 22 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus

Ügyelek gondolataimra, mert irányítják szavaim. Ügyelek szavaimra, mert azok szabják meg tetteim. Ügyelek tetteimre, mert azok szabják meg szokásaim. Ügyelek szokásaimra, mert azok szabják meg jellemem. Ügyelek jellememre, mert azok szabják meg sorsomat. Akinek nem írnék vissza az azért van mert nem vagyok előfizetve semmilyen csomagra.Sorry.
Erika - társkereső Jászberény - 58 éves nő
Erika, 58 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Egy őszinte tartós kapcsolatot keresek, amiben fontosak vagyunk mind a ketten !
Évi - társkereső Jászberény - 33 éves nő
Évi, 33 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus

Szia! Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Nem egy apa pótlékot. Az idősebb pasik kerüljenek , mert nem vagyok vevő 15-30 év korkülönbségre. Őszinteség és a bizalom számomra fontos.
Ildi, 60 éves
Társkereső Jászberény
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Alapvetően nevetős, vidám vagyok. Megkeresem annak a lehetőségét, hogy jól érezzem magam. Társaságkedvelő, túrázni, kirándulni szerető nő vagyok. Szeretem a színházat, moziba ezer éve nem voltam. Férjhez már nem akarok menni, csak társat az élhetőbb élethez.

Keresztény társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Zoltán, 42 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Helló Zoltán vagyok 41 éves 190 cm magas független spirituális férfi.Imádok túrázni,úszni,futni,szaunázni.Keresem azt a Nőt a aki társam lenne egy életen át.Érzelmileg nyitott párom várom de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Ádám, 28 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Sziasztok. 27 éves egyedülálló srác vagyok, egyedül élek, hobbim a jégkorong a zene és a fotózás. Ha felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz nyugodtan. Ádám
Péter, 31 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású

Magas, barna hajú és szemű ,sportokat és természetet kedvelő férfi a vagyok!
László, 40 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Szia! Te össze tudnád foglalni az életed 1000 karakterben? Igen, akkor ne olvasd tovább!:-) A válaszod nem és az életed nem csak kérdőjelekből áll, akkor már megérte rám kattintanod. Hm..szavakban nehéz leírni egy életet, ha kíváncsi vagy a folytatásra, akkor Ismerj meg! Szép napot! :-)

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők

Enikő, 20 éves
Társkereső Jászberény


Enikő vagyok, 20 éves. Társam keresem Jászberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nóra, 19 éves
Társkereső Jászberény


Szia, Nóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kriszta, 29 éves
Társkereső Szolnok


Szia! Hiszek abban, hogy mindenkinek vagy egy másik fele, akivel ha találkozik jöhet bármi akadály lelehet győzni!!! Vagy akár a hétköznapok is ünnepnapok lehetnek :D Szeretem kimutatni mit érzek, szeretek nevetni, próbálom a legrosszabb helyzetben is a jót látni! Persze nekem is vannak rossz napjaim, ilyenkor szükségem van arra, hogy valakihez hozzá lehessen bújni és megbeszélni a problémákat. Vagy csak egyszerűen elterelje a figyelmem :D Őszintén megmondom a véleményem, mellyel sokszor megbántok embereket, de belátom ha tévedtem és tudok bocsánatot kérni. Sokszor mondták, hogy lökött, bolond vagyok (a szó jó értelmében), de ebben a világban nem szabad mindent komolyan venni, mert bele bolondul az ember. Persze a gondolkodásommal nincs gond, de kell a humor a párkapcsolatba és az élethez is. :) De megismerni úgy sem erről a pár mondatból lehet a másikat! :)
Lia, 17 éves
Társkereső Szolnok


Szia, Lia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak

Ádám - társkereső Törökszentmiklós - 29 éves férfi
Ádám, 29 éves
Társkereső Törökszentmiklós


Szerem az intelligens, kedves lányokat, ha dohányzol és iszol kérlek ne is írj!! Valamint ha a lány házias, tud főzni az is fontos számomra. Fontos még számomra hogy ne legyen túlsúlyos a lány.
Attila - társkereső Szolnok - 25 éves férfi
Attila, 25 éves
Társkereső Szolnok


Sziasztok :) 24 éves szolnoki srác vagyok. Számomra nagyon fontos a kommunikáció, szívesen ismerkedem emberekkel. Szeretek kirándulni és sportolni. Szabadidőmet sportra, barátaimra, valamint az új kapcsolatoknak szentelem. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj bátran :-)
Attila - társkereső Kisújszállás - 26 éves férfi
Attila, 26 éves
Társkereső Kisújszállás


Szia!Ha felkeltettem az érdeklődésed, egy pár szót még magamról.24 éves srác vagyok, fekete haj, barna szem!185 cm magas, 82kg , és házias vagyok!!!! :) / RENDES, KEDVES, ARANYOS, NORMÁLIS, POÉNOS! :) Szeretek kirándulni ,új embereket,új dolgokat megismerni.Szeretem az új ízeket és el is készítem,kisebb nagyobb sikerrel.Komoly kapcsolat kialakítását szeretném.Ha kíváncsi vagy még valamire csak írj.
Gergő, 23 éves
Társkereső Szolnok


Szia! Gergő vagyok, 22 éves, és nem igazán a bemutatkozások embere :D... Na jó viccet félretéve, nem tudom hogyan jellemezhetném magam, azon kívül hogy vicces, nyugodt, magabiztos személyiség vagyok...A keresett hölgy legyen inteligens, humoros, és toleráns.Hosszú távra tervezek, szóval nem árt ha te is hasonlóképpen gondolkozol :) Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed írj bátran :)

30-as társkereső nők

Mónika, 30 éves
Társkereső Jászberény


Hobbim a foci. Imádok kirándulni, utazgatni a haverokkal lenni és olvasni
Szilvia, 36 éves
Társkereső Jászberény


Mit is irhatnek ismerkedni szeretnek a tobbi majd kiderul....:)
Tünde - társkereső Tiszaföldvár - 34 éves nő
Tünde, 34 éves
Társkereső Tiszaföldvár


2 gyerkőc anyukája vagyok ,csalódtam amit nehezen dolgozok fel ,de hiszem,hogy egyszer én is fontos leszek valakinek . a barátaim barátságosnak taratnak és megbízhatónak tehát lehet rám számítani .
Tündi, 31 éves
Társkereső Rákóczifalva


ismerj meg! szeretem a gyengédséget és a törődést.

30-as társkereső férfiak

Szabolcs - társkereső Jászberény - 38 éves férfi
Szabolcs, 38 éves
Társkereső Jászberény


Olyan társat keresek,akivel megtaláljuk a mindennapok szépségét. Közös programokban,romantikában,beszélgetésekben lenne társam.Érezzük,hogy különlegesek vagyunk egymásnak. Úgy vélem az őszinteség és bizalom a kulcsa egy kiegyensúlyozott kapcsolatnak.
Tamás, 36 éves
Társkereső Jászberény


most se jut eszembe semmi ...:D De ha kíváncsi valaki rám,úgyis megkeres,és akkor megismer...Na jó..Mivel addig nem enged regisztrálni míg nem írok többet,ezért írok egy pár sort..Életvidám,vicces,jókedvű,kedves.Azthiszem ezek a szavak amit legtöbbet hallok azoktól az emberektől,akiknek még számítok valamit..A mai világban amúgy se sokat számítanak ezek az emberi értékek...És mivel kevés embert ismerek,szeretnék igazi barátokat,barátnőket,akik úgyszint jó fejek,akikkel jól érezheti az ember magát.Amiből persze bármi is lehet ;).Szeretem kitölteni a napjaimat olyan dolgokkal,amik maradandóak.. A többit meg majd akkor,ha veszed a fáradtságot,hogy megismerj..Szia!
Attila - társkereső Jászberény - 35 éves férfi
Attila, 35 éves
Társkereső Jászberény


Attila vagyok. Jogi végzettségem van és hölgyet keresek laza kapcsolatra 20- 45 év között. Azzal kezdeném, hogy nem könnyű elfogultság nélkül írnom magamról. :) Mindenesetre ami biztos, hogy határozott vagyok, céltudatos, és megbízható. :) Persze azért ezek mellett vannak negatív tulajdonságaim is, mint minden embernek. De a szerintem azért az összkép nem annyira vészes. :) Elsősorban a személyes találkozásban hiszek az internetes levelezgetés helyett. Ezenkívül, a komoly határozott karakterű hölgyeket kedvelem. Egyelőre ennyi! :)
László - társkereső Szolnok - 34 éves férfi
László, 34 éves
Társkereső Szolnok


Hát mit is mondjak....magamról csupán annyit hogy 195/90 barna hajú és szemű szolnoki srác vagyok. Ha szimpatikusnak találsz, nyugodtan keress meg, és beszélgethetünk, szívesen ismerkedek új emberekkel...

Középkorú társkereső nők

Erika - társkereső Jászberény - 48 éves nő
Erika, 48 éves
Társkereső Jászberény


Én egy életvidám, kedves,kicsit molett mindig mosolygós emberke vagyok! Szeretem a természetet, az állatokat kivétel a hüllők és a bogarak,valamint a könyveket azok közül is inkább a krimiket és a sci-fi műfajt valamint a Rejtő Jenő könyveket szeretem nagyon! Imádom a vámpíros filmeket pl a vámpírnaplók sorozatot a romantikus filmeket de ugyanúgy megnézek egy jó horrort vagy egy jó western filmet is! Ha többet akarsz megtudni rólam akkor keress meg!
Tünde - társkereső Jászberény - 49 éves nő
Tünde, 49 éves
Társkereső Jászberény


Sziasztok Tünde vagyok csak komoly kapcsolatok érdekelnek !Nem vagyok elöfizetö,de a **on megtalálsz,** Tünde
Éva - társkereső Jászberény - 42 éves nő
Éva, 42 éves
Társkereső Jászberény


Szeretnék egy komoly, őszinte kapcsolatot. Az email-om: (moderálva)
Olgi - társkereső Kunmadaras - 49 éves nő
Olgi, 49 éves
Társkereső Kunmadaras


Mindig vígkedélyű, őszinte, romantikus, hűséges, türelmes, megbízható optimista Nő vagyok. Keresem azt a Férfit, a Társam, a Párom, aki engedné, hogy nagyon szeressem, kényeztessem.

Középkorú társkereső férfiak

Gábor - társkereső Jászberény - 43 éves férfi
Gábor, 43 éves
Társkereső Jászberény


Nem szeretek magamról írni, szeretem ha megismernek. Valaki majd csak rám talál.
Ferenc - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Ferenc, 42 éves
Társkereső Jászberény


Sok minden kimaradt az életemből. Ebből minél többet át szeretnék élni. Imádok vidáman tölteni minden időmet. A hülyeségért nem kell a szomszédba mennem. Poénból minden nyelvtudás nélkül elindulok a világ bármely pontjára. Az utazás a kedvenc hobbim. Van úgy nyolc kitanult szakmám, ezért nem sok mindenhez kell "szakit" hívnom.
Tamás, 44 éves
Társkereső Jászberény


Őszinte, beszédes és közvetlen ember vagyok. Szeretnék egy komoly kapcsolat céljából megismerkedni egy kedves, határozott, beszédes, közvetlen, céltudatos, családcentrikus Hölggyel. Ha úgy érzed, hogy szeretnél többet megtudni rólam, írj!
Gábor, 48 éves
Társkereső Jászfényszaru


Nem szeretnék egy döntés lenni ami lehet, hogy jó, de lehet, hogy rossz. Ha akarsz, azt választások nélkül is tudni fogod, de ha el kell gondolkodnod rajtunk, akkor inkább a szabadságot válaszd. A lehetőséget arra, hogy olyasvalakit találsz, aki nélkül az élet egyszerűen nem megy tovább. Ő lesz a te döntésed. Nincs, nem jön át az elofizetesem! Küldj címet!

50 év feletti társkereső nők

Zita, 53 éves
Társkereső Jászberény


Átlagos Nő vagyok,aki nem érzi magát annyi idősnek,amennyi vagyok!!:)
Zsófi - társkereső Jászberény - 59 éves nő
Zsófi, 59 éves
Társkereső Jászberény


50 es vidám nő vagyok. Szeretem a zenét, a jó bulikat, táncolni, barátnőimmel lenni.Ha tehetem szívesen kirándulok,szeretek új tájakat, helyeket megismerni. Könnyen barátkozom,ismerkedek. Mindenkiben a jót a pozitívumokat keresem.Röviden ennyi, ha több is érdekel valakit, kérdezzen személyesen...Ja és imádok főzni,bográcsozni,nyársalni,beszélgetni a tűz mellett.Imádom a kézilabdát,amatőr csapatban most is játszom. Sajnos nem tudok válaszolni nem vagyok előfizető.Kérek e-mail címet.
Marcsi - társkereső Jászberény - 61 éves nő
Marcsi, 61 éves
Társkereső Jászberény


(kimoderálva) ,szeretem ha szeretnek,es nem telepednek ram.
Vali - társkereső Szolnok - 64 éves nő
Vali, 64 éves
Társkereső Szolnok


HA találkozzunk es szimpatikus leszel ,tobbet megtudsz rolam.Szeretem A TERMESZETET,AZ UTAZ6ÁST.Romantukus alkat vagyok de azert afoldon jarok. Társaságbeli es általában jokedelyu.rendezett korulmenyek kozott elek.

50 év feletti társkereső férfiak

Mihály - társkereső Jászberény - 60 éves férfi
Mihály, 60 éves
Társkereső Jászberény


Testnevelő vagyok egy középisk. közel 30 éve. Szabad időmben harcászattal foglalkozom, Kempo karatét, kézilabdát oktatok gyerekeknek, és mérkőzést vezetek. Szeretem a zenét, színházat, filmeket, a kirándulást az utazást. Jó és tartalmam beszélgetéseket. Táncolni és ha van rá mód bulizni. Ezoterikával is foglalkozom több mint öt éve. Ha, szeretek valakit hagyom, hogy szárnyaljon mellettem. Mindég jusson időd....Nevetni mert, ez a lélek legszebb zenéje, Szeretetet adni mert, ez gyógyítja az embert, azt is aki kapja és azt is aki adja. Nem csak azért szeretem a párom ami, hanem azért amivé válhatok mellette.
józsef - társkereső Törökszentmiklós - 60 éves férfi
józsef, 60 éves
Társkereső Törökszentmiklós


szeretek élni lehetőleg tartalmasan, a lehetőségekkel ha tudok élek is .nyugodt vidám ja és szeretem a humort
András, 55 éves
Társkereső Szolnok


Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István - társkereső Törökszentmiklós - 53 éves férfi
István, 53 éves
Társkereső Törökszentmiklós


Szeretem a nyugalmat, biztonságot, és tenni is érte. Ha szabad idő akkor kertészkedés, barkácsolás, és ha lehet utazás.

Fényképes társkereső nők

Judit - társkereső Jászszentandrás - 44 éves nő
Judit, 44 éves
Társkereső Jászszentandrás
8 fotóval

Kiegyensúlyozott,határozott,életvidám nő vagyok,koromhoz képest fiatalos,bolondos,de ha kell,nagyon komoly.Hasonló beállítottságú társat keresek,sármos férfi személyében!
Ildikó, 52 éves
Társkereső Törökszentmiklós
4 fotóval

Vidám jó kedélyű humoros nő vagyok. A munkámat szeretem de hiányzik hogy valaki engem is szeressen, beszélgessen velem és oda figyeljen rám.
Viki - társkereső Jászárokszállás - 29 éves nő
Viki, 29 éves
Társkereső Jászárokszállás
5 fotóval

Azt az embert keresem, akit egyszer mindenki meg szeretne találni, a másik felét. :)
Gabriella, 39 éves
Társkereső Jászfelsőszentgyörgy
5 fotóval

Hát nem is tudom mit írjak ide! Alkalmi kapcsolatot kereső férfiak kerüljenek! Komoly kapcsolatot keresek de nem szeretnék egyenlőre össze költözni senkivel! Vidám természetű vagyok! Szeretek kirándulni strandra járni!

Fényképes társkereső férfiak

Viktor, 35 éves
Társkereső Szolnok
2 fotóval

Szolnokon lakom, mérnök-informatikus vagyok. Szabadidőmben autót vezetek, netezek, vásárolok. Szeretem a háziállatokat, nekem is van egy pulim. Ha van kedved jobban megismerni, jelölj v. írj. Viktor
László - társkereső Kunhegyes - 48 éves férfi
László, 48 éves
Társkereső Kunhegyes
5 fotóval

Saját cégembe sokat dolgozó,de szabad idővel rendelkező vállalkozóként keresem víg kedélyű,nyitott társam.Egészség centrikus,horgászatot,motorcsónakozást,utazást kedvelő férfi vagyok.Ha a szálloda iparhoz,és marketinghez értesz,csak előny,de nem feltétel.Kérem,csak olyan hölgy ismeretségét keresem,akivel tudok minimum telefonon beszélni,nem levelezni akar.
András, 41 éves
Társkereső Törökszentmiklós
2 fotóval

Sziasztok András vagyok,40-es elvált pasi. Ismerkednék, beszélgetnék, tartós kapcsolatot keresek. Szeretek utazni,szórakozni. Egyenlöre ennyit rólam, ha szimpatikusnak látsz irj!!
Máté, 29 éves
Társkereső Szolnok
3 fotóval

Sport, zene, utazás! Csak aki komolyan gondolja ;) Mezőgazdasági vállalkozóként dolgozom, úgy is mondhatnánk farmerként. Budapesten születtem és nőttem fel, szóval ötvöződik bennem a nagyvárosi és a vidéki lét szeretete. Éltem, dolgoztam, tanultam is külföldön, ebből kifolyólag sok külföldi barátom van, akiket rendszeresen látogatok....imádok utazni! Szabadidőmben sportolok, zenélek és színészkedem egy színtársulatban. Versenyszerűen teniszeztem, ma már csak csapatbajnokságon játszom. 11 évig zongoráztam, közel áll hozzám minden zenei stílus a mulatóst és az operettet leszámítva. Várom hasonló érdeklődésű lányok visszajelzését! ;)
Társkeresés Jászberényben

Társkeresés Jászberényben

Itt a nyár, de Te nem szeretnél idén is egyedül üldögélni a medence mellett? Jó lenne, ha együtt napozhatnál, fagyizhatnál munka után a szerelmeddel? Akkor ne tétovázz, regisztrálj most a Ranivonalra, még nem késő, hogy megtaláld a nagy szerelmet a nyárra.

A Jászberényi Thermálstrandon együtt élvezhetitek a hűsítő vizet, vagy lazulhattok el valamelyik meleg vizű medencében. Csobbanjatok közösen a nyárba és talán ez nem csak egy nyári kaland lesz, hanem egy igazán tartalmas és boldog párkapcsolat.

Ha imádjátok az állatokat, de emiatt nem szeretnétek messzire utazni, akkor erre Jászberény is kínál nektek megoldást. A Jászberényi Vadaspark sok-sok különleges állattal, például farkasokkal, tigrisekkel és medvékkel is vár benneteket. Ha előre tájékozódtok, részt vehettek az állatok etetésében is, így megmutathatod kedvesednek, mennyire bátor vagy.

Ha szeretnéd megédesíteni az első randevútokat, épp kapóra jön a minden évben megrendezett Jászberényi Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó. Édesebbnél édesebb desszerteket és ételeket kóstolhattok, emellett kedvesed biztosan örülni fog annak, hogy rengeteg természetes alapanyagból készült kozmetikumot is vásárolhattok. Ha nem kettesben éreztek, akkor sem kell aggódnotok, mert sok-sok érdekes gyerekprogrammal készültek a szervezők.

Ha mindkettőtöket érdekelnek a csángó hagyományok, vagy csak szívesen töltenétek el az időtöket egy hasznos és érdekes programmal, akkor Jászberény a ti városotok, hiszen minden évben megrendezik a csángó hagyományokkal foglalkozó rendezvénysorozatot. Látogassatok el és élvezzétek a programokat vagy kóstoljátok meg a legfinomabb ételeket.

Ha nem szeretnétek étterembe menni, sokkal szívesebben főznétek meg magatoknak a kedvenc ételeiteket, vagy szeretnéd elkápráztatni a kedvesed főzőtudományoddal, látogassatok ki együtt a messze földön híres jászberényi piacra, ahol a helyi árusoktól vehetitek meg a legfinomabb gyümölcsöket és zöldségeket. Ebben a színes forgatagban biztosan mindketten jól fogjátok majd érezni magatokat.

Ha csak beszélgetni szeretnétek, vegyétek meg a legfinomabb dinnyét a piacon, majd sétáljatok át a Kőhídon, ami Jászberény egyik legromantikusabb helye. Üljetek le a Zagyva parton, lógassátok bele a lábatok a vízbe és nevessétek át a délutánt.

Regisztrálj a Randivonal jászberényi társkeresőjére és keresd meg azt a lányt vagy fiút, akivel bármelyik programra szívesen elmennél, és aki még a szürke hétköznapjaid is színekkel tölti fel. Beszélgess, kérdezz minél többet, hiszen ha már az üzenetváltás közben is láthatóan egy húron pendültök, akkor egy romantikus randevún semmi rossz nem történhet.

Megtaláltad az ideális társad? Szinte alig hiszed el, de megvan a másik feled, akivel minden pillanatot szerelmesen élhetsz meg? Ne felejtsd el megírni nekünk, hogy kitehessünk a sikersztorirovatunkban, hiszen itt rengeteg magányos szívnek nyújtanak ezek a történetek reményt.

Nem igazán érezted jól magad a randin? Esetleg valami kínos szituációba kerültél, de ügyesen kivágtad magad? Küld el a történetedet elcseszett randikjeligére, hogy a többi veled egy cipőben járó társkereső se érezze úgy, hogy a rossz dolgok csak velük történnek.

Jászberény
Jászberény

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.