Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Jászberény

Legújabb jászberényi női társkeresők

Ildikó - társkereső Jászberény - 51 éves nő
Ildikó, 51 éves
Társkereső Jászberény
18 napja tag

Középkorú, elvált, egyedül álló hölgy vagyok, önálló egzisztenciával rendelkezem. Egy felnőtt lányom van, aki már külön él. Társamat keresem egy őszinte, hűséges férfi személyében. Nem vagyok helyhez kötve, határozott és lendületes az életvitelem. A személyes találkozás híve vagyok, az mindent felül ír. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Kalandorok kíméljenek!
Djamila - társkereső Jászberény - 22 éves nő
Djamila, 22 éves
Társkereső Jászberény
50 napja tag

Felig Arab felig Magyar vagyok. Szeretnek komoly kapcsolatot !
Ágnes, 47 éves
Társkereső Jászberény
54 napja tag

A házasságom sajnos nagyon elromlott és nagyon gondolkozok a váláson! Szeretnék egy olyan társat találni aki igazán tud szeretni ,nem iszik és ki tudja mutatni érzéseit! Vannak gyermekeim de ebből már a kislányom lakik itthon.
Katalin - társkereső Jászberény - 50 éves nő
Katalin, 50 éves
Társkereső Jászberény
59 napja tag

Vigkedélyü,mindenre nyitott vagyok.Mindent szeretek ami az élet szép oldalához tartozik.

Legújabb jászberényi férfi társkeresők

Jani - társkereső Jászberény - 31 éves férfi
Jani, 31 éves
Társkereső Jászberény
5 napja tag

Ismerjük meg egymást! :) Magabiztos és megbízható vagyok.
Csaba, 25 éves
Társkereső Jászberény
15 napja tag

Csaba vagyok, 25 éves, lakhelyem Jászberény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbert, 32 éves
Társkereső Jászberény
17 napja tag

Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Férfi, 21 éves
Társkereső Jászberény
18 napja tag

Sziasztok. Fiatal vagyok, van egy kutyám. Szeretek túrázni, biciklizni. De ha többet szeretnél tudni akkor írj.

Éppen online jászberényi társkereső nők

Mariann, 38 éves
Társkereső Karcag
26 perce lépett be

Nem hiszek a hetekig tartó levelezgetésben, a mielőbbi személyes találkozás híve vagyok, ne vesztegessük feleslegesen egymás idejét. A legfontosabbak rólam: nem vagyok otthonülő típus, szeretek menni, bárhová... sportolni, kirándulni (családdal, kettesben) mozizni, koncertre, biciklizni, csak úgy sétálni, kandalló mellett borozgatva beszélgetni, stb... Nyitott vagyok új dolgokra, szeretem a kihívásokat, és a humor, irónia, önirónia bejön... Hasonló beállítottságú férfit keresek, aki tudja mit akar, és érdemes arra, hogyfelnézzek rá :)
Edit, 26 éves
Társkereső Törökszentmiklós
1 órája lépett be

25 éves vagyok van 2 gyerkőcöm :) Nem tudok azoknak vissza irni akik előfizetésesek itt !!!!! de a *moderálva* irhatsz minden nap nézem a fiòkomat :) !!!!!!!!!!!! komoly kapcsolat reményében vagyok itt nem alkalmi kapcsolatot keresek !!!! :) Ha esetleg kivàncsi vagy többre is akkor ìrj de szivesen beszélgetek is mert azt tudok "csacsogni " hisz szőke vagyok :D
Boglárka, 42 éves
Társkereső Martfű
1 órája lépett be

*moderálva*Boglárka vagyok,,A gyengédség a gyengeségem,hiszek az emberi jóságban mert mindenki képes rá ha kinyitja a szívét. Eddig fufottam a boldogság után mindig úgy éreztem hogy már épp elérem ,pedig előtte futottam.Most már nem futok előle,hanem lassan lépkedem nap mint nap utol ér.Így észre veszem a jeleket,és mindíg segít a cselekedeteimben.Kértem harmónikus békés életet,és hatalmas próbatételeket kaptam:ami által láthatóvá vált számomra a harmónia.Egy különleges próbatétel: könnyebb dolgogni az egészségért ha küzdened kell érte ezt az ajándékot kaptam. A körülöttem élők merítenek ebből így készül a harmónia Hobbim: Hangverseny,színház,gombaszedés,kertészkedés,befőzés,balett,barkácsolás,varrás,horgászat,termétszetjárás,társasjáték,színjátszás,qajzolás,festés...
Ági - társkereső Karcag - 53 éves nő
Ági, 53 éves
Társkereső Karcag
2 órája lépett be

Életvidám, szókimondó nő vagyok, aki utálja és nem viseli el a hazugságot.

Éppen online jászberényi társkereső férfiak

József, 70 éves
Társkereső Jászberény
2 órája lépett be

Nagyon szeretnék igazi utolsó társra találni, aki vállalná a vidéki életet, lévén--erdőben van a papagaj parkom, -régen tanya volt, ma teljesen más. Nem vagyok elzárva a világtól, kulturális igények, utazás is megoldható-ha akarjuk. 10 éve élek egyedül- várom a PÁROM, jöjjön el a VALAKI, aki megváltoztatja az életem. Csak komoly kapcsolat érdekel, igényes vagyok a megjelenésre, az ápoltságra, a csinosságra, kövér semmiképpen nem vonz, se velem korabeli, legalább 10-12 évvel fiatalabb Kedvest szeretnék.!! Fognám a kezed- szeretet kérek, és adok!!
Mihály - társkereső Jászberény - 60 éves férfi
Mihály, 60 éves
Társkereső Jászberény
35 perce lépett be

Testnevelő vagyok egy középisk. közel 30 éve. Szabad időmben harcászattal foglalkozom, Kempo karatét, kézilabdát oktatok gyerekeknek, és mérkőzést vezetek. Szeretem a zenét, színházat, filmeket, a kirándulást az utazást. Jó és tartalmam beszélgetéseket. Táncolni és ha van rá mód bulizni. Ezoterikával is foglalkozom több mint öt éve. Ha, szeretek valakit hagyom, hogy szárnyaljon mellettem. Mindég jusson időd....Nevetni mert, ez a lélek legszebb zenéje, Szeretetet adni mert, ez gyógyítja az embert, azt is aki kapja és azt is aki adja. Nem csak azért szeretem a párom ami, hanem azért amivé válhatok mellette.
László - társkereső Kunhegyes - 48 éves férfi
László, 48 éves
Társkereső Kunhegyes
14 perce lépett be

Saját cégembe sokat dolgozó,de szabad idővel rendelkező vállalkozóként keresem víg kedélyű,nyitott társam.Egészség centrikus,horgászatot,motorcsónakozást,utazást kedvelő férfi vagyok.Ha a szálloda iparhoz,és marketinghez értesz,csak előny,de nem feltétel.Kérem,csak olyan hölgy ismeretségét keresem,akivel tudok minimum telefonon beszélni,nem levelezni akar.
László, 55 éves
Társkereső Jászapáti
25 perce lépett be

Építési vállalkozó és zenész a foglalkozásom.

Diplomás jászberényi társkereső nők

Ági, 30 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Mit is írhatnék ide........ Majd megismersz ismerkedés közbe.
Ágnes, 67 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (humán)

KERESEM TÁRSAMAT,- A FENTI CIMSORBAN JELÖLT,-HASONLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ,! GENTLEMAN SZEMÉLYÉBEN.! LEHET:BARÁT,-VAGY TÁRS.- LEGYEN IGÉNYES,- SZERESSEN . UTAZNI. LEHET ELVÁLT, VAGY, ÖZVEGY. LEGYEN JÓKEDVÛ, - SOKOLDALÚ,őszinte,MEGBIZHATÓ, TÁRSASÁGBELI.KEDVELJE AZ ÉLET SZÉP,-JÓ,DOLGAIT.SZERETEK UTAZNI! ÉN EZEKKEL AZ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZEM. RÓMAI KATOLIKUS VAGY, OLYAN HÖLGY, AKI TISZTELI-ÉS ÉRTÉKELI A HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKRENDET. EGYEDÜL ÉLEK,-KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL,- RENDTÁBILIS ANYAGI HÁTTÉRREL. HASONLÓT A HASONLÓVAL KERESEM TÁRSAMAT.
Katalin - társkereső Jászberény - 49 éves nő
Katalin, 49 éves
Társkereső Jászberény
Egyetemet végzett

Gimiben tanítok németet. Szeretek utazni, zenét hallgatni, olvasni. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, állatokat: van 1 macskám és 1 kutyám.
Irén - társkereső Szolnok - 48 éves nő
Irén, 48 éves
Társkereső Szolnok
Főiskolát végzett

Vidám, kedves, őszinte, megbízható nő vagyok.Gyermekkorom óta sportolok,lényeges számomra a testalkatom,versenyszerűen szertornáztam.Tartós,hosszútávú kapcsolatra vágyom. Szeretem a sportot, a mozgást, a természetet, az utazást, a napfényt, a vizet, szívesen megyek el különböző rendezvényekre, programokra. Számomra fontosak egy párkapcsolatban: a Szeretet, az őszinteség, a megbízhatóság, a gyengédség, a hűség. Nem feltétel, de,ha szereted a sportot, a sportos életformát, annak külön örülök! Köszönöm az emberi gesztust,azoknak,akik kedvelnek vagy pontoznak! Üdv: Ircsi :-)

Diplomás jászberényi társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Zoltán, 42 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Helló Zoltán vagyok 41 éves 190 cm magas független spirituális férfi.Imádok túrázni,úszni,futni,szaunázni.Keresem azt a Nőt a aki társam lenne egy életen át.Érzelmileg nyitott párom várom de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Gábor - társkereső Jászberény - 30 éves férfi
Gábor, 30 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (Számítástechnika)

Keresem azt a nőt, aki kiegészít és elvisel.. persze, hogy mit kell kiegészíteni és elviselni, nem ebből a pár sorból fog kiderülni.. Szóval ha érdekesnek találsz és kíváncsi vagy, írj bátran! :)
Árpád - társkereső Jászberény - 50 éves férfi
Árpád, 50 éves
Társkereső Jászberény
Egyetemet végzett

Szeretném ha szeretnének! És én is nagyon szeretnék már végre szeretni egy gyerekszerető, vidám természetű nőt! Szeretem a természetet, az állatokat, virágokat. Hobbijaim közé tartozik a kertészkedés, szőlészet-borászat, csillagászat de a ház körül is szívesen tevékenykedem; fúrok-faragok, házat építek. A zene, film és irodalom szórakoztat.
Csaba, 43 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (30 9-83-19-21)

nehéz ide magamról írni.. szórakoztató,de ha kell nagyon komoly vagyok.. társam keresem 1 életre... ismerj meg és megtudod milyen vagyok..

Ingyenesen megismerhető jászberényi társkereső férfiak

Attila - társkereső Szolnok - 32 éves férfi
Attila, 32 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 50 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Platina előfizető

Sziasztok Szeretném megtalálni az igazit. Kereslek és meg foglak tálálni. Nagy csalódás miatt vagyok itt.
Gergő, 27 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Alapjaiban egy vidám embernek gondolom magam. Imádok fotózni, kedvencem a természetfotók. Szeretek kirándulni, bicajozni. Szívesen töltöm a szabadidőmet a szabadban. Röviden ennyit gondoltam magamról írni, a többit majd remélem személyesen is elmondhatom ... :)
Zsigmond, 62 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, és az örömeimet... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amiken én megbotlottam... Azután mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogyan én tettem. Csakis ezek után ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod hogy; ismersz... (Alberto Moravia)

Keresztény jászberényi társkereső nők

Flóra, 16 éves
Társkereső Jászberény
hívő református (a magam módján gyakorlom)

Nagyon szeretek kirándulni, új dolgokat/helyeket felfedezni.
Júlia, 22 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Szia! Egy 22 éves mindig vidám, moslygós lány vagyok. A hobbim az éneklés! Szeretek kirándulni, sétálni és olyan emberekkel lenni akik szeretnek és akiket szeretek!
Ildikó - társkereső Jászberény - 45 éves nő
Ildikó, 45 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus

Szeretnék ismerkedni, ha szimpatikus vagyok neked írj!
Erika - társkereső Jászberény - 58 éves nő
Erika, 58 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Egy őszinte tartós kapcsolatot keresek, amiben fontosak vagyunk mind a ketten !

Keresztény jászberényi társkereső férfiak

Károly - társkereső Jászberény - 58 éves férfi
Károly, 58 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Budapesti cégnek vagyok az alkatrész igazgatója,sok szabadidőm van a független munkaviszonyból adódóan.Sokat utazom,külföldre is ,szeretem a színházat mozit,sokat sportolok,gitározom,verseket zenésítek meg.Imádom a gyermekeimet és az unokáimat.Gyakran vagyunk együtt,sokat játszunk,szórakozunk,kirándulunk.
Joci - társkereső Jászberény - 38 éves férfi
Joci, 38 éves
Társkereső Jászberény
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

39 éves elvált pasi vagyok drága gyerkőcömmel élünk kettesben. Olyan hölgyet keresek, akivel minden akadályt legyőzünk és minden nap mosolyt csalhatok az arcára. Akivel egy várat építünk, amit semmi és senki nem tud még csak megrengetni sem, nem hogy összedönteni. Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A férfi társa. Mindenben. Mindent megtehet érte: moshat, főzhet, takaríthat - de nem azért, mert ez a dolga. Hanem szeretetből. Szeretetből, amit a férfi észrevesz, és viszonoz. Talán mos, főz, takarít - vele együtt. Vagy csak egyszerűen nem vár el mindent tőle. Nem teszi szóvá, ha nincs kész időre az ebéd, vagy kicsit gyűrött az ing. Mert nem ez legfontosabb számára. Nem az ebéd, nem a tárgyak, nem a külsőség. Hanem a Társ. A Nő. Az igazi.
Erik, 18 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

keresek egy lányt tartós kapcsolatra,én egy magányos zongorista srác vagyok aki megakarja osztani másokkal az érzelmeket :(
Gyula - társkereső Jászberény - 36 éves férfi
Gyula, 36 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus (alkalmanként)

Szeretném,ha szeretnének ,hibáimmal,erényeimmel együtt. Mivel egy ember nő nélkül félember talán,a másik felemet keresem akivel egyé válnánk az Életben!

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső nők

Lilla, 19 éves
Társkereső Jászberény

Életvidám, sportos lány vagyok, szeretek túrázni, agilityzek és imádom a kutyákat. Kutyátlanok kíméljenek.
Szabina, 22 éves
Társkereső Jászberény

Sziasztok nem igazàn tudom mit kellene ide urnom szoval ismerjetek mem
Dóri, 19 éves
Társkereső Jászberény

Egy vidám, élettel teli lány vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Szeretek olvasni, irni, zenét hallgatni, utazgatni, sétálni, úszni. Számomra a legfontosabb dolog a szeretet. :)
Julcsi - társkereső Kisújszállás - 23 éves nő
Julcsi, 23 éves
Társkereső Kisújszállás

Sziasztok! 23 éves vagyok. Szeretem az állatokat legfőképp a kutyákat. Állattenyésztéssel foglalkozom. Mikor időm engedi szeretek kirándulni,barátokkal kimozdulni. Nem vagyok egy beképzelt lány de vannak céljaim amit kisebb nagyobb sikerrel véghez is szoktam vinni. Szeretek kerékpározni,barkácsolni :) Keresek egy normális gondolkodású társat hosszú távra. Nem vagyok az a megcsalós típus de ezt elvárom a páromtól is.Ha felkeltettem az érdeklődésedet Kérlek Írj hisz te vagy a férfi! :)

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső férfiak

Ádám, 28 éves
Társkereső Jászberény

Sziasztok. 28 éves egyedülálló srác vagyok, egyedül élek, hobbim a jégkorong a zene és a fotózás. Ha felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz nyugodtan. Ádám
József, 22 éves
Társkereső Szolnok

Keresem azt a nőt, aki életrevaló,céltudatos de rugalmasan éli napjait és komoly kapcsolatra vágyik egy hasonló mentalitású férfi mellett.
Gergő - társkereső Jászárokszállás - 22 éves férfi
Gergő, 22 éves
Társkereső Jászárokszállás

Sziasztok! Szeretnék korombeli fiatal lányokkal barátkozni-ismerkedni, szimpátia alapján későbbiekben találkozgatni, vagy még kitudja... :)
István - társkereső Jászárokszállás - 27 éves férfi
István, 27 éves
Társkereső Jászárokszállás

Nyílt, őszinte, tudatos, elveihez mindig hű, felelősségteljes az alaptermészetem, amihez párosul egy nagyfokú érzékenység, érzelemgazdagság, romantika, naivitás, gyermeki lelkesedés és huncutság. Szeretek sokat beszélgetni, táncolni, nevetni, társaságban lenni, ugyanakkor nagyokat sétálni, elvonulni, kertben matatni, főzni, írogatni és olvasni is.

30-as jászberényi társkereső nők

Évi - társkereső Jászberény - 33 éves nő
Évi, 33 éves
Társkereső Jászberény

Szia! Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Nem egy apa pótlékot. Az idősebb pasik kerüljenek , mert nem vagyok vevő 15-30 év korkülönbségre. Őszinteség és a bizalom számomra fontos.
Erra - társkereső Túrkeve - 34 éves nő
Erra, 34 éves
Társkereső Túrkeve

Az igazi férfi ragyogtat egy nőt, nem feltétlenül megérteni és megváltoztatni akarja, hanem foglalkozik a lelkével. Ő az, aki sosem csap be, nem használ ki és nem néz hülyének. Mindig melletted van, ha szükséged van rá, csak a kezedet kell kinyújtanod érte. Ő az, aki reggelente kávét visz az ágyadba, aki kócosan is hercegnőnek hív, aki mosolyt csal az arcodra és letörli a könnyeidet, aki félt, ... és izgul érted. Aki átölel éjszakánként, aki szerelmes a testedbe is. Aki a helyes útra terel, ha eltévedsz, nem uralkodni akar rajtad, hanem egyenrangú társként kezel. Ő az, aki segít megvalósítani az álmaidat és örül a sikereidnek, aki nem láncol magához, szabadon szárnyalhatsz mellette. A legnagyobb kincsét Neked adja, a SZERETETÉT!!! Veled van eltelve, benned bízik és rád számít... ´
Ancsika, 32 éves
Társkereső Kunszentmárton

Nem egyedülálló vagyok, hanem páratlan :) :) :)
Éva - társkereső Jászárokszállás - 32 éves nő
Éva, 32 éves
Társkereső Jászárokszállás

Keresem azt a komoly kapcsolatot kereső férfit, aki el tudja viselni a néha kissé harcias, makacs énem.

30-as jászberényi társkereső férfiak

Miki - társkereső Jászberény - 31 éves férfi
Miki, 31 éves
Társkereső Jászberény

Miki vagyok, 30 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabolcs - társkereső Jászberény - 38 éves férfi
Szabolcs, 38 éves
Társkereső Jászberény

Olyan társat keresek,akivel megtaláljuk a mindennapok szépségét. Közös programokban,romantikában,beszélgetésekben lenne társam.Érezzük,hogy különlegesek vagyunk egymásnak. Úgy vélem az őszinteség és bizalom a kulcsa egy kiegyensúlyozott kapcsolatnak.
Tamás, 36 éves
Társkereső Jászberény

most se jut eszembe semmi ...:D De ha kíváncsi valaki rám,úgyis megkeres,és akkor megismer...Na jó..Mivel addig nem enged regisztrálni míg nem írok többet,ezért írok egy pár sort..Életvidám,vicces,jókedvű,kedves.Azthiszem ezek a szavak amit legtöbbet hallok azoktól az emberektől,akiknek még számítok valamit..A mai világban amúgy se sokat számítanak ezek az emberi értékek...És mivel kevés embert ismerek,szeretnék igazi barátokat,barátnőket,akik úgyszint jó fejek,akikkel jól érezheti az ember magát.Amiből persze bármi is lehet ;).Szeretem kitölteni a napjaimat olyan dolgokkal,amik maradandóak.. A többit meg majd akkor,ha veszed a fáradtságot,hogy megismerj..Szia!
Attila - társkereső Jászberény - 35 éves férfi
Attila, 35 éves
Társkereső Jászberény

Attila vagyok. Jogi végzettségem van és hölgyet keresek laza kapcsolatra 20- 45 év között. Azzal kezdeném, hogy nem könnyű elfogultság nélkül írnom magamról. :) Mindenesetre ami biztos, hogy határozott vagyok, céltudatos, és megbízható. :) Persze azért ezek mellett vannak negatív tulajdonságaim is, mint minden embernek. De a szerintem azért az összkép nem annyira vészes. :) Elsősorban a személyes találkozásban hiszek az internetes levelezgetés helyett. Ezenkívül, a komoly határozott karakterű hölgyeket kedvelem. Egyelőre ennyi! :)

Középkorú jászberényi társkereső nők

Éva - társkereső Jászberény - 42 éves nő
Éva, 42 éves
Társkereső Jászberény

Szeretnék egy komoly, őszinte kapcsolatot. Az email-om: (moderálva)
Éva - társkereső Szolnok - 41 éves nő
Éva, 41 éves
Társkereső Szolnok

keresgélek, hátha lesz valaki, aki "elvarázsol?".... :)
Edit - társkereső Szolnok - 47 éves nő
Edit, 47 éves
Társkereső Szolnok

47-évesen keresem az igazi nagy szerelmet! Talán itt megtalálom!!!!
Dóra - társkereső Karcag - 42 éves nő
Dóra, 42 éves
Társkereső Karcag

40 éves független nő vagyok, egyetemet vézeztem,mentálhigiénikusként dolgozom. Komoly kapcsolatra vágyom!

Középkorú jászberényi társkereső férfiak

Károly - társkereső Jászberény - 45 éves férfi
Károly, 45 éves
Társkereső Jászberény

Kedves odaadó humoros pasi vagyok. Szeretnék ismerkedni hasonló beállítottságú nővel.
Gábor - társkereső Jászberény - 43 éves férfi
Gábor, 43 éves
Társkereső Jászberény

Nem szeretek magamról írni, szeretem ha megismernek. Valaki majd csak rám talál.
Ferenc - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Ferenc, 42 éves
Társkereső Jászberény

Sok minden kimaradt az életemből. Ebből minél többet át szeretnék élni. Imádok vidáman tölteni minden időmet. A hülyeségért nem kell a szomszédba mennem. Poénból minden nyelvtudás nélkül elindulok a világ bármely pontjára. Az utazás a kedvenc hobbim. Van úgy nyolc kitanult szakmám, ezért nem sok mindenhez kell "szakit" hívnom.
Tamás, 44 éves
Társkereső Jászberény

Őszinte, beszédes és közvetlen ember vagyok. Szeretnék egy komoly kapcsolat céljából megismerkedni egy kedves, határozott, beszédes, közvetlen, céltudatos, családcentrikus Hölggyel. Ha úgy érzed, hogy szeretnél többet megtudni rólam, írj!

50 év feletti jászberényi társkereső nők

Ildi, 61 éves
Társkereső Jászberény

Alapvetően nevetős, vidám vagyok. Megkeresem annak a lehetőségét, hogy jól érezzem magam. Társaságkedvelő, túrázni, kirándulni szerető nő vagyok. Szeretem a színházat, moziba ezer éve nem voltam. Férjhez már nem akarok menni, csak társat az élhetőbb élethez.
Zita, 53 éves
Társkereső Jászberény

Átlagos Nő vagyok,aki nem érzi magát annyi idősnek,amennyi vagyok!!:)
Zsófi - társkereső Jászberény - 59 éves nő
Zsófi, 59 éves
Társkereső Jászberény

50 es vidám nő vagyok. Szeretem a zenét, a jó bulikat, táncolni, barátnőimmel lenni.Ha tehetem szívesen kirándulok,szeretek új tájakat, helyeket megismerni. Könnyen barátkozom,ismerkedek. Mindenkiben a jót a pozitívumokat keresem.Röviden ennyi, ha több is érdekel valakit, kérdezzen személyesen...Ja és imádok főzni,bográcsozni,nyársalni,beszélgetni a tűz mellett.Imádom a kézilabdát,amatőr csapatban most is játszom. Sajnos nem tudok válaszolni nem vagyok előfizető.Kérek e-mail címet.
Lia - társkereső Szolnok - 51 éves nő
Lia, 51 éves
Társkereső Szolnok

51 éves vagyok 4-gyerekem van 18-20-22-30-évesek lesznek 3-velem él.nem iszom nem dohányzom csak kávézom ,vidám természetű .Minden ami jó szeretem .Olyan férfit keresek aki nem dohányzik nem iszik esetleg néha de keveset .és ne legyen agresszív .Kellemes küllemű vidám jó humorú .de ne agresszív legyen .Egyenlőre flört ,később lehet más is belőle

50 év feletti jászberényi társkereső férfiak

István - társkereső Törökszentmiklós - 74 éves férfi
István, 74 éves
Társkereső Törökszentmiklós

Sziasztok! István vagyok, 71 éves, lakhelyem Törökszentmiklós. Technikumot végeztem, nyugdíjas vagyok, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. vagyok. 160 cm magas vagyok és 90 kg, testalkatom , a szemem kék, a hajam Ősz. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert István nem írt elfogadható bemutatkozást.)
László - társkereső Törökszentmiklós - 53 éves férfi
László, 53 éves
Társkereső Törökszentmiklós

Igazi otthont és társat szeretnék! Olyan nagy kérés ez? A szerencse lehet mellém szegődik! Hiszek a sors kihívásaiban! Asztrológiával is foglalkozok, hogy jobban megismerjem magamat. De azért kellenek a Társsal közös álmok és tervek! Belevágjunk?
István - társkereső Újszász - 61 éves férfi
István, 61 éves
Társkereső Újszász

Szeretem a ház körüli munkát, jelenleg is ezen dolgozom.Dohányzom de nem iszom, kocsi nincs,Hiányzik egy társ, aki meg osztaná velem ezt a kis házat.:
Imre, 56 éves
Társkereső Túrkeve

Hazugságtól mentes életet szeretnék,házias rendszerető vagyok..Szeretek horgászni,sportolni.Email címen utol érsz.(kimoderálva) *moderálva* számon megtalálsz!

Fényképes jászberényi társkereső nők

Éva - társkereső Szolnok - 41 éves nő
Éva, 41 éves
Társkereső Szolnok
4 fotóval

Egyedülálló anya vagyok. Két nagy gyermekkel. Aszociális szférában dolgozom. Állatokat nagyon szeretem. Hosszú távú kapcsolatra vágyom. Ha kérdésed van kérdezz. Szívesen válaszolok
Ildikó, 52 éves
Társkereső Törökszentmiklós
4 fotóval

Vidám jó kedélyű humoros nő vagyok. A munkámat szeretem de hiányzik hogy valaki engem is szeressen, beszélgessen velem és oda figyeljen rám.

Fényképes jászberényi társkereső férfiak

Albert - társkereső Törökszentmiklós - 58 éves férfi
Albert, 58 éves
Társkereső Törökszentmiklós
1 fotóval

Tanúsítsunk tiszteletet egymás iránt!Ez az alapja,hogy kapcsolatot létesítsünk.
Attila, 46 éves
Társkereső Tiszafüred
3 fotóval

Igényes, fiatalos, független férfi vagyok. Szeretek utazni, edzeni, futni, egészségesen élni, a természetben sétálni, autózni, romantikus helyeken lenni. Őszinte típus vagyok, szerintem ez oda-vissza nagyon fontos. Lényegesnek tartom leírni neked hogy senkit sem szeretnék elnyomni, megváltoztatni, vagy a magam képére megformálni. Még alkalmazkodni is képes vagyok bármikor. Rendezett körülmények között élek, általában vidám és optimista alkat vagyok, emiatt nagyon kedvelem az ilyen lányokat. Szeretem a háziállatokat is, főleg a macskákat és a kutyákat. Mivel minden értelmes ember vágyik a boldogságra, ezért komoly kapcsolatot szeretnék, jó lenne együtt élni valakivel jóban, rosszban. Először csak ismerkedjünk azután talán még ki is alakulhat valami! :) Szép Napot!
Viktor, 35 éves
Társkereső Szolnok
2 fotóval

Szolnokon lakom, mérnök-informatikus vagyok. Szabadidőmben autót vezetek, netezek, vásárolok. Szeretem a háziállatokat, nekem is van egy pulim. Ha van kedved jobban megismerni, jelölj v. írj. Viktor
János, 58 éves
Társkereső Szolnok
5 fotóval

Minden jó, ha jó a vége / de ha az eleje is ... /. Az élet ötven fölött kezdődik! Ha írsz, kérlek írj e-mail címet!

Most online jászberényi párkereső nők

Kata - társkereső Karcag - 49 éves nő
Kata, 49 éves
Társkereső Karcag
2 órája lépett be

Keresem párom, komoly, tartós kapcsolat reményében. Fontos az őszinteség és a bizalom.
Monesz - társkereső Szolnok - 30 éves nő
Monesz, 30 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be

Lètelemem: Mosolygàs, Humor, Vidàmsàg, Pörgès, " valamivelmuszàjfoglalkoznom" èrzès.....na meg persze O2 :) Nem tartozom a magamutogató pozőrök körébe. Írj bàtran :)
Zsóka - társkereső Martfű - 52 éves nő
Zsóka, 52 éves
Társkereső Martfű
2 órája lépett be

Egy őszinte,megbízható társra vágyom,akire bármikor és bármiben számíthatok. És ez oda-vissza működjön...
Ibolya - társkereső Szolnok - 41 éves nő
Ibolya, 41 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be

Temperamentumos,pörgős személyiség vagyok.Szeretem az élet örömeit élvezni.Olyan társra vágyom,akiben megbízhatok és őszinte szeretetet tud adni.Szeretem a sportot, zenét,kerékpározást.A többit személyesen.

Most online jászberényi párkereső férfiak

Sándor - társkereső Karcag - 53 éves férfi
Sándor, 53 éves
Társkereső Karcag
25 perce lépett be

Nem tudok ide mit írni kérdzzetek nyugodtan.Mindenkinek válaszolok.Szenélyesen.
Lajos - társkereső Jászkisér - 63 éves férfi
Lajos, 63 éves
Társkereső Jászkisér
40 perce lépett be

Egy életvidám sportos emberke vagyok.Olyan hölgy társaságát keresem aki szintén optimista mint én.
István - társkereső Szolnok - 49 éves férfi
István, 49 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be

Valóban társat keresek , nem kalandot.. Bővebbet majd privát cseten , vagy személyesen.
Ottó - társkereső Abádszalók - 57 éves férfi
Ottó, 57 éves
Társkereső Abádszalók
2 órája lépett be

Egy őszinte szerelemre kedveségre éhes hölgyet keresek akit boldogá tudnék teni!!!
Néhány társkereső bemutatkozása
  • Ferenc (27), Jászberény
    Mindig csak előre nézz!
    Kedves látogató! Jászberényben élek 2 éve és itt dolgozom. Szabadidőmet sportolással és barátaimmal töltöm.
  • Pali (28), Jászberény
    élj a mának és a holnap meg elválik
    Sziasztok röviden magamról Palinak hívnak és Jászberénybe lakok és a többit meg majd menet közbe
Társkeresés Jászberényben

Társkeresés Jászberényben

Itt a nyár, de Te nem szeretnél idén is egyedül üldögélni a medence mellett? Jó lenne, ha együtt napozhatnál, fagyizhatnál munka után a szerelmeddel? Akkor ne tétovázz, regisztrálj most a Ranivonalra, még nem késő, hogy megtaláld a nagy szerelmet a nyárra.

A Jászberényi Thermálstrandon együtt élvezhetitek a hűsítő vizet, vagy lazulhattok el valamelyik meleg vizű medencében. Csobbanjatok közösen a nyárba és talán ez nem csak egy nyári kaland lesz, hanem egy igazán tartalmas és boldog párkapcsolat.

Ha imádjátok az állatokat, de emiatt nem szeretnétek messzire utazni, akkor erre Jászberény is kínál nektek megoldást. A Jászberényi Vadaspark sok-sok különleges állattal, például farkasokkal, tigrisekkel és medvékkel is vár benneteket. Ha előre tájékozódtok, részt vehettek az állatok etetésében is, így megmutathatod kedvesednek, mennyire bátor vagy.

Ha szeretnéd megédesíteni az első randevútokat, épp kapóra jön a minden évben megrendezett Jászberényi Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó. Édesebbnél édesebb desszerteket és ételeket kóstolhattok, emellett kedvesed biztosan örülni fog annak, hogy rengeteg természetes alapanyagból készült kozmetikumot is vásárolhattok. Ha nem kettesben éreztek, akkor sem kell aggódnotok, mert sok-sok érdekes gyerekprogrammal készültek a szervezők.

Ha mindkettőtöket érdekelnek a csángó hagyományok, vagy csak szívesen töltenétek el az időtöket egy hasznos és érdekes programmal, akkor Jászberény a ti városotok, hiszen minden évben megrendezik a csángó hagyományokkal foglalkozó rendezvénysorozatot. Látogassatok el és élvezzétek a programokat vagy kóstoljátok meg a legfinomabb ételeket.

Ha nem szeretnétek étterembe menni, sokkal szívesebben főznétek meg magatoknak a kedvenc ételeiteket, vagy szeretnéd elkápráztatni a kedvesed főzőtudományoddal, látogassatok ki együtt a messze földön híres jászberényi piacra, ahol a helyi árusoktól vehetitek meg a legfinomabb gyümölcsöket és zöldségeket. Ebben a színes forgatagban biztosan mindketten jól fogjátok majd érezni magatokat.

Ha csak beszélgetni szeretnétek, vegyétek meg a legfinomabb dinnyét a piacon, majd sétáljatok át a Kőhídon, ami Jászberény egyik legromantikusabb helye. Üljetek le a Zagyva parton, lógassátok bele a lábatok a vízbe és nevessétek át a délutánt.

Regisztrálj a Randivonal jászberényi társkeresőjére és keresd meg azt a lányt vagy fiút, akivel bármelyik programra szívesen elmennél, és aki még a szürke hétköznapjaid is színekkel tölti fel. Beszélgess, kérdezz minél többet, hiszen ha már az üzenetváltás közben is láthatóan egy húron pendültök, akkor egy romantikus randevún semmi rossz nem történhet.

Megtaláltad az ideális társad? Szinte alig hiszed el, de megvan a másik feled, akivel minden pillanatot szerelmesen élhetsz meg? Ne felejtsd el megírni nekünk, hogy kitehessünk a sikersztorirovatunkban, hiszen itt rengeteg magányos szívnek nyújtanak ezek a történetek reményt.

Nem igazán érezted jól magad a randin? Esetleg valami kínos szituációba kerültél, de ügyesen kivágtad magad? Küld el a történetedet elcseszett randikjeligére, hogy a többi veled egy cipőben járó társkereső se érezze úgy, hogy a rossz dolgok csak velük történnek.

Jászberény
Jászberény

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.