Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Jászberény

Legújabb jászberényi női társkeresők

Djamila - társkereső Jászberény - 22 éves nő
Djamila, 22 éves
Társkereső Jászberény
15 napja tag

Felig Arab felig Magyar vagyok. Szeretnek komoly kapcsolatot !
Ágnes, 47 éves
Társkereső Jászberény
19 napja tag

A házasságom sajnos nagyon elromlott és nagyon gondolkozok a váláson! Szeretnék egy olyan társat találni aki igazán tud szeretni ,nem iszik és ki tudja mutatni érzéseit! Vannak gyermekeim de ebből már a kislányom lakik itthon.
Éva - társkereső Jászberény - 50 éves nő
Éva, 50 éves
Társkereső Jászberény
20 napja tag

Soha sem késő újra kezdeni, hiszen mindenkinek jár a boldogság. Társat találni nem könnyű feladat, én mégis úgy döntöttem neki futok és megkeresem azt a férfit akivel egy békés, harmonikus, boldog életet élhetnék. Nem dobálódzom nagy szavakkal, nem dicsérem, de nem is becsülöm alá magam. Romantikus, érzékeny lelkű ember vagyok akinek hatalmas szíve van és ez a szív szeretetre vágyik. Odaadó, türelmes, hűséges társa lennék valakinek, aki ezt megérdemli. Nincsenek luxus igényeim, viszont szeretem a rendet, tisztaságot. Mosolygós, vidám, nyugodt kiegyensúlyozott, ember ás állatbarát a természetem. Nem akarok túl sokat már az élettől, egyszerűen csak boldog akarok lenni. Bár ez sem kis kérés, de bízom benne, hogy sikerül. Mivel ide mást nem írhatok, annyit jegyeznék meg : nem vagyok előfizető ! Azért aki nagyon akarja biztosan megtalálja a módját, hogy valamilyen formában elérjen. Mindenkinek köszönöm aki meglátogatja a profilom ! Üdv.*moderálva* Éva Jászberény
Katalin - társkereső Jászberény - 50 éves nő
Katalin, 50 éves
Társkereső Jászberény
24 napja tag

Vigkedélyü,mindenre nyitott vagyok.Mindent szeretek ami az élet szép oldalához tartozik.

Legújabb jászberényi férfi társkeresők

Balázs, 20 éves
Társkereső Jászberény
7 napja tag

Egy aranyos, kedves, őszinte srác vagyok aki az igaz szerelemre vágyik.
István - társkereső Jászberény - 44 éves férfi
István, 44 éves
Társkereső Jászberény
14 napja tag

Szia kedves látogató ide most mindent irhatnák fényezthetném Magam de nem teszem ha gondolod megismersz a lehetöség meg van fészen fent vagyok zentay istván névvel ott meg találsz ha meg akarsz ismerkedhetünk barátkozhatunk . Nem vagyok előfizető igy sajnos nem tudlak meg nézni kedves látogató :(
Tamás - társkereső Jászberény - 34 éves férfi
Tamás, 34 éves
Társkereső Jászberény
19 napja tag

Luxust, gazdagságot nem ígérek, sok nevetést, szerető szívet viszont igen. A felszínes önmarketing nem az erősségem, inkább a tettek emberének érzem magam: szívesen járok közösségekbe (énekkar, szenior néptáncegyüttes, kosárlabda-mérkőzés, koncertek), de örömmel tölt el az is, ha pohár szörpöt vagy finom melegszendvicset készíthetek valakinek - például egy kedves hölgynek. :)
Ádám - társkereső Jászberény - 24 éves férfi
Ádám, 24 éves
Társkereső Jászberény
26 napja tag

Ha a herceget várod,hercegnő légy ne ** :) ....

Éppen online jászberényi társkereső nők

Brigitta - társkereső Törökszentmiklós - 42 éves nő
Brigitta, 42 éves
Társkereső Törökszentmiklós
1 perce lépett be

Elvált, egyedül élő, szeretetre méltó őszinte, rendes körülmények között élő, káros szenvedélyektől mentes lány vagyok. Van egy keresztfiam, akivel nagyon sok időt együtt töltünk, közhelyesen hangzik, de ha megtalálnám az igazit, akkor saját gyermeket is szeretnék. Szeretem a zenét, az olvasást a rejtvényfejtést, sportot. A munkám (óvónő) a hobbim.
Zsuzsanna - társkereső Jánoshida - 48 éves nő
Zsuzsanna, 48 éves
Társkereső Jánoshida
32 perce lépett be

Bevallom, kissé nehezen szántam rá magam a regisztrációra. De kell, hogy most már a magam életével is foglalkozzam. Remélem nem eredménytelenül! :)
Ancsika, 32 éves
Társkereső Kunszentmárton
34 perce lépett be

Nem egyedülálló vagyok, hanem páratlan :) :) :)
Ilona, 47 éves
Társkereső Kunszentmárton
1 órája lépett be

Nem is tudom mit lehetne írni magamról , a barátaim véleményére hagyatkozva tehát,: határozott,őszinte, (sokszor túlzottan is ) vagyok tehát egy átlagos nő szerintem....

Éppen online jászberényi társkereső férfiak

Zsolt, 50 éves
Társkereső Jászberény
3 órája lépett be

Szia látogatóm!A bemutatkozást bízzuk inkább egymásra
Csaba, 36 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be

Nincs önéletrajz. Ha valami érdekel kérdezz, aztán minden kiderül egy kv mellett.
Viktor, 35 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be

Szolnokon lakom, mérnök-informatikus vagyok. Szabadidőmben autót vezetek, netezek, vásárolok. Szeretem a háziállatokat, nekem is van egy pulim. Ha van kedved jobban megismerni, jelölj v. írj. Viktor
Tibor, 51 éves
Társkereső Karcag
2 órája lépett be

ez ugyse jellent semit lehetne irni denemsok értelme van.szépet jot lehetne de lehet hogy nemigaz.nézelődők mint sokan mások.a valoság nem itt válikel.

Diplomás jászberényi társkereső nők

Ági, 30 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Mit is írhatnék ide........ Majd megismersz ismerkedés közbe.
Ágnes, 66 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (humán)

KERESEM TÁRSAMAT,- A FENTI CIMSORBAN JELÖLT,-HASONLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ,! GENTLEMAN SZEMÉLYÉBEN.! LEHET:BARÁT,-VAGY TÁRS.- LEGYEN IGÉNYES,- SZERESSEN . UTAZNI. LEHET ELVÁLT, VAGY, ÖZVEGY. LEGYEN JÓKEDVÛ, - SOKOLDALÚ,őszinte,MEGBIZHATÓ, TÁRSASÁGBELI.KEDVELJE AZ ÉLET SZÉP,-JÓ,DOLGAIT.SZERETEK UTAZNI! ÉN EZEKKEL AZ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZEM. RÓMAI KATOLIKUS VAGY, OLYAN HÖLGY, AKI TISZTELI-ÉS ÉRTÉKELI A HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKRENDET. EGYEDÜL ÉLEK,-KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL,- RENDTÁBILIS ANYAGI HÁTTÉRREL. HASONLÓT A HASONLÓVAL KERESEM TÁRSAMAT.
Katalin - társkereső Jászberény - 49 éves nő
Katalin, 49 éves
Társkereső Jászberény
Egyetemet végzett

Gimiben tanítok németet. Szeretek utazni, zenét hallgatni, olvasni. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, állatokat: van 1 macskám és 1 kutyám.
Klaudia, 32 éves
Társkereső Szászberek
Főiskolát végzett

Szia! Jelenleg Budaörsön és Kecskeméten vagyok megtalálható de szeptember végével Szolnokra költözöm. Komoly kapcsolatot keresek.

Diplomás jászberényi társkereső férfiak

Pál György - társkereső Jászberény - 58 éves férfi
Pál György, 58 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

NEM kedvelem, az „érdek”-embereket, NEM kedvelem, a képmutató embereket, NEM kedvelem, az álszent embereket, NEM kedvelem, az álszemérmes embereket, NEM kedvelem, a határozatlan embereket, NEM kedvelem, a másokat kétségek között hagyó embereket, NEM kedvelem, a sokat és sokáig hezitálókat, NEM kedvelem, a dilettánsan okoskodókat, Bárhol, bármikor és bármilyen emberi kapcsolatban !
József, 70 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (energia ipar)

Nagyon szeretnék igazi utolsó társra találni, aki vállalná a vidéki életet, lévén--erdőben van a papagaj parkom, -régen tanya volt, ma teljesen más. Nem vagyok elzárva a világtól, kulturális igények, utazás is megoldható-ha akarjuk. 10 éve élek egyedül- várom a PÁROM, jöjjön el a VALAKI, aki megváltoztatja az életem. Csak komoly kapcsolat érdekel, igényes vagyok a megjelenésre, az ápoltságra, a csinosságra, kövér semmiképpen nem vonz, se velem korabeli, legalább 10-12 évvel fiatalabb Kedvest szeretnék.!! Fognám a kezed- szeretet kérek, és adok!!
Árpád - társkereső Jászberény - 50 éves férfi
Árpád, 50 éves
Társkereső Jászberény
Egyetemet végzett

Szeretném ha szeretnének! És én is nagyon szeretnék már végre szeretni egy gyerekszerető, vidám természetű nőt! Szeretem a természetet, az állatokat, virágokat. Hobbijaim közé tartozik a kertészkedés, szőlészet-borászat, csillagászat de a ház körül is szívesen tevékenykedem; fúrok-faragok, házat építek. A zene, film és irodalom szórakoztat.
Csaba, 43 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (30 9-83-19-21)

nehéz ide magamról írni.. szórakoztató,de ha kell nagyon komoly vagyok.. társam keresem 1 életre... ismerj meg és megtudod milyen vagyok..

Ingyenesen megismerhető jászberényi társkereső férfiak

Gergő - társkereső Szolnok - 34 éves férfi
Gergő, 34 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Szia! :) Örülök, hogy benéztél hozzám....őszinte, kedves, normális srác vagyok, még is most egy kicsit a padlón vagyok egy szakítás miatt. Úgy érzem ideje tovább lépnem...szeretnék megismerni egy kedves, odafigyelő, őszinte, életvidám, csinos lányt, aki a társam lenne :)
Ferenc, 50 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Platina előfizető

Sziasztok Szeretném megtalálni az igazit. Kereslek és meg foglak tálálni. Nagy csalódás miatt vagyok itt.
Béci - társkereső Szolnok - 30 éves férfi
Béci, 30 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Két férfi lakik bennem:az egyik meg akar ismerni minden kalandot,át akar élni minden örömöt és szenvedélyt. a másik viszont hétköznapi életet szeretne,nyugalmat,boldog családot. Kedves,türelmes,őszinte,hűséges nőt keresek aki megbecsül és komolyan vesz.Max 2-3 év múlva szeretnék kisbabát :)
Attila - társkereső Szolnok - 32 éves férfi
Attila, 32 éves
Társkereső Szolnok
Platina előfizető

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény jászberényi társkereső nők

Flóra, 16 éves
Társkereső Jászberény
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Nagyon szeretek kirándulni, új dolgokat/helyeket felfedezni.
Júlia, 21 éves
Társkereső Jászberény
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Szia! Egy 22 éves mindig vidám, moslygós lány vagyok. A hobbim az éneklés! Szeretek kirándulni, sétálni és olyan emberekkel lenni akik szeretnek és akiket szeretek!
Ildikó - társkereső Jászberény - 51 éves nő
Ildikó, 51 éves
Társkereső Jászberény
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Magamat életvidám, energikus, jó humorúnak tartom. Szeretnék elveszni egy férfi vágyakozó pillantásában! Nem azt a férfit keresem, akivel leélhetem az életem, hanem azt, aki nélkül NEM! Szeretném, ha az életünk egy vágányon futna, s az örömeimből Neked is jutna! Szívesen megosztanám Veled a hétköznapok búját, bánatát, s egymás iránti szeretetünkkel venni minden akadályt! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt, a személyes találkozásban hiszek, ott dől el minden. TALÁLJ RÁM!:-)) *moderálva*
Ildikó - társkereső Jászberény - 45 éves nő
Ildikó, 45 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus

Szeretnék ismerkedni, ha szimpatikus vagyok neked írj!

Keresztény jászberényi társkereső férfiak

Károly - társkereső Jászberény - 58 éves férfi
Károly, 58 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Budapesti cégnek vagyok az alkatrész igazgatója,sok szabadidőm van a független munkaviszonyból adódóan.Sokat utazom,külföldre is ,szeretem a színházat mozit,sokat sportolok,gitározom,verseket zenésítek meg.Imádom a gyermekeimet és az unokáimat.Gyakran vagyunk együtt,sokat játszunk,szórakozunk,kirándulunk.
Joci - társkereső Jászberény - 38 éves férfi
Joci, 38 éves
Társkereső Jászberény
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

39 éves elvált pasi vagyok drága gyerkőcömmel élünk kettesben. Olyan hölgyet keresek, akivel minden akadályt legyőzünk és minden nap mosolyt csalhatok az arcára. Akivel egy várat építünk, amit semmi és senki nem tud még csak megrengetni sem, nem hogy összedönteni. Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A férfi társa. Mindenben. Mindent megtehet érte: moshat, főzhet, takaríthat - de nem azért, mert ez a dolga. Hanem szeretetből. Szeretetből, amit a férfi észrevesz, és viszonoz. Talán mos, főz, takarít - vele együtt. Vagy csak egyszerűen nem vár el mindent tőle. Nem teszi szóvá, ha nincs kész időre az ebéd, vagy kicsit gyűrött az ing. Mert nem ez legfontosabb számára. Nem az ebéd, nem a tárgyak, nem a külsőség. Hanem a Társ. A Nő. Az igazi.
Erik, 18 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

keresek egy lányt tartós kapcsolatra,én egy magányos zongorista srác vagyok aki megakarja osztani másokkal az érzelmeket :(
Zoltán - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Zoltán, 42 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Helló Zoltán vagyok 41 éves 190 cm magas független spirituális férfi.Imádok túrázni,úszni,futni,szaunázni.Keresem azt a Nőt a aki társam lenne egy életen át.Érzelmileg nyitott párom várom de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső nők

Lilla, 18 éves
Társkereső Jászberény

Életvidám, sportos lány vagyok, szeretek túrázni, agilityzek és imádom a kutyákat. Kutyátlanok kíméljenek.
Szabina, 22 éves
Társkereső Jászberény

Sziasztok nem igazàn tudom mit kellene ide urnom szoval ismerjetek mem
Enikő, 20 éves
Társkereső Jászberény

Enikő vagyok, 20 éves. Társam keresem Jászberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dóri, 19 éves
Társkereső Jászberény

Egy vidám, élettel teli lány vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Szeretek olvasni, irni, zenét hallgatni, utazgatni, sétálni, úszni. Számomra a legfontosabb dolog a szeretet. :)

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső férfiak

Ádám, 28 éves
Társkereső Jászberény

Sziasztok. 28 éves egyedülálló srác vagyok, egyedül élek, hobbim a jégkorong a zene és a fotózás. Ha felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz nyugodtan. Ádám
Gergő, 27 éves
Társkereső Szolnok

Alapjaiban egy vidám embernek gondolom magam. Imádok fotózni, kedvencem a természetfotók. Szeretek kirándulni, bicajozni. Szívesen töltöm a szabadidőmet a szabadban. Röviden ennyit gondoltam magamról írni, a többit majd remélem személyesen is elmondhatom ... :)
János - társkereső Kunmadaras - 28 éves férfi
János, 28 éves
Társkereső Kunmadaras

Szia mindenki.Szóval bemutatkozás, ebben sosem voltam túl jó. Sok dolog van amit szeretek, sok dolog van amit nem. Álmaim, hát inkább célok. Valóra váltom őket- naná még szép. Ennyi elég is ugye?A többit rád bízom. Ha meg akarsz ismerni, megismersz garantálom.Ha szeretnél írni csak bátran, és ne izgulj, mert válaszolni fogok.Szia.
Viktor - társkereső Tiszafüred - 25 éves férfi
Viktor, 25 éves
Társkereső Tiszafüred

Sziasztok, Viktornak hívnak. A koromhoz képest fiatalabbnak érzem magam, ez a kapcsolataimban gondot okozott :( de én így érzem magam jól, aki nem bolondozik az nem is él igazán :). Szeretek a barátokkal szórakozni új embereket megismerni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj. Köszönöm Puszi!

30-as jászberényi társkereső nők

Évi - társkereső Jászberény - 33 éves nő
Évi, 33 éves
Társkereső Jászberény

Szia! Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Nem egy apa pótlékot. Az idősebb pasik kerüljenek , mert nem vagyok vevő 15-30 év korkülönbségre. Őszinteség és a bizalom számomra fontos.
Juli, 36 éves
Társkereső Szolnok

szeretetre vágyó szeretni tudó ember vagyok.Hosszú évek óta vágyom már a szeretetre gyengédségre. Nagyon tudok szeretni és hűséges tipus vagyok. Ha meg akarsz jobban ismerni írj **.
Annamária, 37 éves
Társkereső Szolnok

Szeretek a természetben lenni,szeretek zenét hallgatni ,megnézni egy jó filmet. szeretem az állatokat. :D Sajnos a volt párom miatt rossz anyagi helyzetbe kerültem.Egy szobába vagyok a fiammal.Utazgatásra nem nagyon van.Talán azért is ismerkedek nehezen.De fő az őszinteség
Helga, 34 éves
Társkereső Újszász

Sziasztok! Èn egy èrzèkeny romantikus őszinte hűsèges megèrtő nő vagyok.Keresem a hozzám illő hűsèges szerethető őszinte intelligens jókèpű társamat.puszy

30-as jászberényi társkereső férfiak

Gyula - társkereső Jászberény - 36 éves férfi
Gyula, 36 éves
Társkereső Jászberény

Szeretném,ha szeretnének ,hibáimmal,erényeimmel együtt. Mivel egy ember nő nélkül félember talán,a másik felemet keresem akivel egyé válnánk az Életben!
Péter, 31 éves
Társkereső Jászberény

Magas, barna hajú és szemű ,sportokat és természetet kedvelő férfi a vagyok!
Szabolcs - társkereső Jászberény - 38 éves férfi
Szabolcs, 38 éves
Társkereső Jászberény

Olyan társat keresek,akivel megtaláljuk a mindennapok szépségét. Közös programokban,romantikában,beszélgetésekben lenne társam.Érezzük,hogy különlegesek vagyunk egymásnak. Úgy vélem az őszinteség és bizalom a kulcsa egy kiegyensúlyozott kapcsolatnak.
Tamás, 36 éves
Társkereső Jászberény

most se jut eszembe semmi ...:D De ha kíváncsi valaki rám,úgyis megkeres,és akkor megismer...Na jó..Mivel addig nem enged regisztrálni míg nem írok többet,ezért írok egy pár sort..Életvidám,vicces,jókedvű,kedves.Azthiszem ezek a szavak amit legtöbbet hallok azoktól az emberektől,akiknek még számítok valamit..A mai világban amúgy se sokat számítanak ezek az emberi értékek...És mivel kevés embert ismerek,szeretnék igazi barátokat,barátnőket,akik úgyszint jó fejek,akikkel jól érezheti az ember magát.Amiből persze bármi is lehet ;).Szeretem kitölteni a napjaimat olyan dolgokkal,amik maradandóak.. A többit meg majd akkor,ha veszed a fáradtságot,hogy megismerj..Szia!

Középkorú jászberényi társkereső nők

Erika - társkereső Jászberény - 48 éves nő
Erika, 48 éves
Társkereső Jászberény

Én egy életvidám, kedves,kicsit molett mindig mosolygós emberke vagyok! Szeretem a természetet, az állatokat kivétel a hüllők és a bogarak,valamint a könyveket azok közül is inkább a krimiket és a sci-fi műfajt valamint a Rejtő Jenő könyveket szeretem nagyon! Imádom a vámpíros filmeket pl a vámpírnaplók sorozatot a romantikus filmeket de ugyanúgy megnézek egy jó horrort vagy egy jó western filmet is! Ha többet akarsz megtudni rólam akkor keress meg!
Éva - társkereső Jászberény - 42 éves nő
Éva, 42 éves
Társkereső Jászberény

Szeretnék egy komoly, őszinte kapcsolatot. Az email-om: (moderálva)
Éva - társkereső Kunhegyes - 49 éves nő
Éva, 49 éves
Társkereső Kunhegyes

Várom azt a férfit, aki egyszerűen nagyszerű. Legyen figyelmes, kiszámítható, kedves, és ha a fülembe sutyorog valamit, legyek libabőrös. Ha megfogja a kezem olvadjak el. Ennyi amit elvárok egy férfitól, ezért én lehozom neki a csillagokat. Várlak, ha ilyennek érzed magad!
Piroska - társkereső Nagyiván - 48 éves nő
Piroska, 48 éves
Társkereső Nagyiván

szeretetek utazni, szeretnék még utazni, szeretem a természetet,

Középkorú jászberényi társkereső férfiak

Zoltán, 44 éves
Társkereső Jászberény

Írhatnék ide egy regényt magamról, az érzéseimről, a vágyaimról, hogy mivel foglalkozom, mi a hobbim és miért is vagyok jelen ezen az oldalon!! De nem fogom, mert egy személyes találkozásának a varázsa, amint egymással szemben elmondjuk Életünkből egy darabot, sokkal izgalmasabb, mint sem egy gép által közreműködött leírtak olvasásából, és erényeim bemutatásából eldönteni akarsz-e találkozni Velem!!!
Gábor - társkereső Jászberény - 43 éves férfi
Gábor, 43 éves
Társkereső Jászberény

Nem szeretek magamról írni, szeretem ha megismernek. Valaki majd csak rám talál.
Ferenc - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Ferenc, 42 éves
Társkereső Jászberény

Sok minden kimaradt az életemből. Ebből minél többet át szeretnék élni. Imádok vidáman tölteni minden időmet. A hülyeségért nem kell a szomszédba mennem. Poénból minden nyelvtudás nélkül elindulok a világ bármely pontjára. Az utazás a kedvenc hobbim. Van úgy nyolc kitanult szakmám, ezért nem sok mindenhez kell "szakit" hívnom.
Tamás, 44 éves
Társkereső Jászberény

Őszinte, beszédes és közvetlen ember vagyok. Szeretnék egy komoly kapcsolat céljából megismerkedni egy kedves, határozott, beszédes, közvetlen, céltudatos, családcentrikus Hölggyel. Ha úgy érzed, hogy szeretnél többet megtudni rólam, írj!

50 év feletti jászberényi társkereső nők

Erika - társkereső Jászberény - 58 éves nő
Erika, 58 éves
Társkereső Jászberény

Egy őszinte tartós kapcsolatot keresek, amiben fontosak vagyunk mind a ketten !
Zita, 53 éves
Társkereső Jászberény

Átlagos Nő vagyok,aki nem érzi magát annyi idősnek,amennyi vagyok!!:)
Zsófi - társkereső Jászberény - 59 éves nő
Zsófi, 59 éves
Társkereső Jászberény

50 es vidám nő vagyok. Szeretem a zenét, a jó bulikat, táncolni, barátnőimmel lenni.Ha tehetem szívesen kirándulok,szeretek új tájakat, helyeket megismerni. Könnyen barátkozom,ismerkedek. Mindenkiben a jót a pozitívumokat keresem.Röviden ennyi, ha több is érdekel valakit, kérdezzen személyesen...Ja és imádok főzni,bográcsozni,nyársalni,beszélgetni a tűz mellett.Imádom a kézilabdát,amatőr csapatban most is játszom. Sajnos nem tudok válaszolni nem vagyok előfizető.Kérek e-mail címet.
Eszter, 58 éves
Társkereső Kisújszállás

Sziasztok! Eszter vagyok, 56 éves, lakhelyem Kisújszállás. Technikumot végeztem, vagyok, alkalmanként dohányzom, ritkán iszom alkoholt. vagyok. 155 cm magas vagyok és 50 kg,vékony testalkatom , a szemem ,kék a hajam .barna, Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Eszter nem írt elfogadható bemutatkozást.)

50 év feletti jászberényi társkereső férfiak

Mihály - társkereső Jászberény - 60 éves férfi
Mihály, 60 éves
Társkereső Jászberény

Testnevelő vagyok egy középisk. közel 30 éve. Szabad időmben harcászattal foglalkozom, Kempo karatét, kézilabdát oktatok gyerekeknek, és mérkőzést vezetek. Szeretem a zenét, színházat, filmeket, a kirándulást az utazást. Jó és tartalmam beszélgetéseket. Táncolni és ha van rá mód bulizni. Ezoterikával is foglalkozom több mint öt éve. Ha, szeretek valakit hagyom, hogy szárnyaljon mellettem. Mindég jusson időd....Nevetni mert, ez a lélek legszebb zenéje, Szeretetet adni mert, ez gyógyítja az embert, azt is aki kapja és azt is aki adja. Nem csak azért szeretem a párom ami, hanem azért amivé válhatok mellette.
Gábor - társkereső Fegyvernek - 61 éves férfi
Gábor, 61 éves
Társkereső Fegyvernek

Szerelemre vágyó hölgyek ismeretségét keresem.Irjál bátran ki tudja mit hoz a jövő.
Imre - társkereső Jászalsószentgyörgy - 55 éves férfi
Imre, 55 éves
Társkereső Jászalsószentgyörgy

Imre vagyok, 54 éves, lakhelyem Monor. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos - társkereső Mezőtúr - 59 éves férfi
Lajos, 59 éves
Társkereső Mezőtúr

Irhatnék magamról szépet,jót,de szerintem nem az a lényeg,hogy én milyennek tartom magam hanem az,hogy mások milyennek látnak,milyennek tartanak.

Fényképes jászberényi társkereső nők

Rita, 48 éves
Társkereső Martfű
6 fotóval

Igazi társasági ember vagyok, nagyon hamar megtalálom a közös nevezőt mindenkivel. Gyorsan oldódok, alkalmazkodom mindenkihez. Bírom a viccet a poénokat.Adok magamra és kijelenthetem, hogy egy igényes nő vagyok. Szeretem a szépet a jó ápoltságot. Hogy milyen kapcsolatot keresek? Csak is olyat aki nőként kezel. A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó. A nő - még a legérzékibb nő is - a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek.
Ildikó, 52 éves
Társkereső Törökszentmiklós
4 fotóval

Vidám jó kedélyű humoros nő vagyok. A munkámat szeretem de hiányzik hogy valaki engem is szeressen, beszélgessen velem és oda figyeljen rám.

Fényképes jászberényi társkereső férfiak

Attila - társkereső Kisújszállás - 26 éves férfi
Attila, 26 éves
Társkereső Kisújszállás
3 fotóval

Szia!Ha felkeltettem az érdeklődésed, egy pár szót még magamról.24 éves srác vagyok, fekete haj, barna szem!185 cm magas, 82kg , és házias vagyok!!!! :) / RENDES, KEDVES, ARANYOS, NORMÁLIS, POÉNOS! :) Szeretek kirándulni ,új embereket,új dolgokat megismerni.Szeretem az új ízeket és el is készítem,kisebb nagyobb sikerrel.Komoly kapcsolat kialakítását szeretném.Ha kíváncsi vagy még valamire csak írj.
Tamás, 44 éves
Társkereső Szolnok
7 fotóval

Az egyetem elvégzése után pesten éltem és dolgoztam mint mérnök.Megnősültem , összeköltöztem azzal akit nagyon szerettem. Ahogy telt múlt az idő kiszerettem belőle, mint ember egy kiváló személyiség , de mint nő kevés volt nekem.Úgy döntöttem elválok, ez így is lett 2év házasság és 4 év kapcsolat után. Ezt követően sokáig egyedül voltam. Az élet úgy hozta, hogy visszakerültem szolnokra, a kis pesti lakásom pedig ki van adva.Most azt csinálom amit szeretek és mellette rendszeresen eljárok sportolni. Aikidó és karate, ezek rendbentartanak.Érett férfivá lettem és egy olyan Nőt keresek aki barát, szellemi társ, jó szerető és ha sokat dolgozom hosszabb távon stabil hátteret nyújt.Ha jól megértjük egymást akkor családot is szeretnék.Az élettapasztalat és az ízlédem azt mondja:Ne add alább!Már kinőttem a dajkamesékből és az éjszakából,(ezt meghagyom a fiúknak!).-Lányok!A férfi, egy egészen más kategória!
Ottó, 56 éves
Társkereső Abádszalók
5 fotóval

Egy őszinte szerelemre kedveségre éhes hölgyet keresek akit boldogá tudnék teni!!!
Zsigmond, 58 éves
Társkereső Szolnok
9 fotóval

"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, és az örömeimet... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amiken én megbotlottam... Azután mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogyan én tettem. Csakis ezek után ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod hogy; ismersz... (Alberto Moravia)
Néhány társkereső bemutatkozása
  • Éva (50), Jászberény
    "Szeretni és szeretve lenni. "
    Soha sem késő újra kezdeni, hiszen mindenkinek jár a boldogság. Társat találni nem könnyű feladat, én mégis úgy döntöttem neki futok és megkeresem azt a férfit akivel egy békés, harmonikus, boldog életet élhetnék. Nem dobálódzom nagy szavakkal, nem dicsérem, de nem is becsülöm alá magam. Romantikus, érzékeny lelkű ember vagyok akinek hatalmas szíve van és ez a szív szeretetre vágyik. Odaadó, türelmes, hűséges társa lennék valakinek, aki ezt megérdemli. Nincsenek luxus igényeim, viszont szeretem a rendet, tisztaságot. Mosolygós, vidám, nyugodt kiegyensúlyozott, ember ás állatbarát a természetem. Nem akarok túl sokat már az élettől, egyszerűen csak boldog akarok lenni. Bár ez sem kis kérés, de bízom benne, hogy sikerül. Mivel ide mást nem írhatok, annyit jegyeznék meg : nem vagyok előfizető ! Azért aki nagyon akarja biztosan megtalálja a módját, hogy valamilyen formában elérjen. Mindenkinek köszönöm aki meglátogatja a profilom ! Üdv.*moderálva* Éva Jászberény
  • Pali (27), Jászberény
    élj a mának és a holnap meg elválik
    Sziasztok röviden magamról Palinak hívnak és Jászberénybe lakok és a többit meg majd menet közbe
Társkeresés Jászberényben

Társkeresés Jászberényben

Itt a nyár, de Te nem szeretnél idén is egyedül üldögélni a medence mellett? Jó lenne, ha együtt napozhatnál, fagyizhatnál munka után a szerelmeddel? Akkor ne tétovázz, regisztrálj most a Ranivonalra, még nem késő, hogy megtaláld a nagy szerelmet a nyárra.

A Jászberényi Thermálstrandon együtt élvezhetitek a hűsítő vizet, vagy lazulhattok el valamelyik meleg vizű medencében. Csobbanjatok közösen a nyárba és talán ez nem csak egy nyári kaland lesz, hanem egy igazán tartalmas és boldog párkapcsolat.

Ha imádjátok az állatokat, de emiatt nem szeretnétek messzire utazni, akkor erre Jászberény is kínál nektek megoldást. A Jászberényi Vadaspark sok-sok különleges állattal, például farkasokkal, tigrisekkel és medvékkel is vár benneteket. Ha előre tájékozódtok, részt vehettek az állatok etetésében is, így megmutathatod kedvesednek, mennyire bátor vagy.

Ha szeretnéd megédesíteni az első randevútokat, épp kapóra jön a minden évben megrendezett Jászberényi Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó. Édesebbnél édesebb desszerteket és ételeket kóstolhattok, emellett kedvesed biztosan örülni fog annak, hogy rengeteg természetes alapanyagból készült kozmetikumot is vásárolhattok. Ha nem kettesben éreztek, akkor sem kell aggódnotok, mert sok-sok érdekes gyerekprogrammal készültek a szervezők.

Ha mindkettőtöket érdekelnek a csángó hagyományok, vagy csak szívesen töltenétek el az időtöket egy hasznos és érdekes programmal, akkor Jászberény a ti városotok, hiszen minden évben megrendezik a csángó hagyományokkal foglalkozó rendezvénysorozatot. Látogassatok el és élvezzétek a programokat vagy kóstoljátok meg a legfinomabb ételeket.

Ha nem szeretnétek étterembe menni, sokkal szívesebben főznétek meg magatoknak a kedvenc ételeiteket, vagy szeretnéd elkápráztatni a kedvesed főzőtudományoddal, látogassatok ki együtt a messze földön híres jászberényi piacra, ahol a helyi árusoktól vehetitek meg a legfinomabb gyümölcsöket és zöldségeket. Ebben a színes forgatagban biztosan mindketten jól fogjátok majd érezni magatokat.

Ha csak beszélgetni szeretnétek, vegyétek meg a legfinomabb dinnyét a piacon, majd sétáljatok át a Kőhídon, ami Jászberény egyik legromantikusabb helye. Üljetek le a Zagyva parton, lógassátok bele a lábatok a vízbe és nevessétek át a délutánt.

Regisztrálj a Randivonal jászberényi társkeresőjére és keresd meg azt a lányt vagy fiút, akivel bármelyik programra szívesen elmennél, és aki még a szürke hétköznapjaid is színekkel tölti fel. Beszélgess, kérdezz minél többet, hiszen ha már az üzenetváltás közben is láthatóan egy húron pendültök, akkor egy romantikus randevún semmi rossz nem történhet.

Megtaláltad az ideális társad? Szinte alig hiszed el, de megvan a másik feled, akivel minden pillanatot szerelmesen élhetsz meg? Ne felejtsd el megírni nekünk, hogy kitehessünk a sikersztorirovatunkban, hiszen itt rengeteg magányos szívnek nyújtanak ezek a történetek reményt.

Nem igazán érezted jól magad a randin? Esetleg valami kínos szituációba kerültél, de ügyesen kivágtad magad? Küld el a történetedet elcseszett randikjeligére, hogy a többi veled egy cipőben járó társkereső se érezze úgy, hogy a rossz dolgok csak velük történnek.

Jászberény
Jászberény

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.