Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Jászberény

Legújabb jászberényi női társkeresők

Erzsébet - társkereső Jászberény - 45 éves nő
Erzsébet, 45 éves
Társkereső Jászberény
10 órája tag

Egyszerűség,őszinteség, kölcsönös szerelem,és szeretet!
Margaret - társkereső Jászberény - 30 éves nő
Margaret, 30 éves
Társkereső Jászberény
9 napja tag

Mit is írhatnék? Életvidám, csinos lány vagyok. Mint minden ikrek, szeretek ismerkedni, utazni, érdeklődő, vidám, lobbanékony vagyok és elég akaratos is! Igen hisztis is, tudom utáljátok, de ez van !!! :) Na azért némi humorral lehet ezen enyhíteni, mert a humor a gyengém :) Szeretem a telet, ha lenne már végre hó és szeretem a forralt bort ! :) Fogalmam sincs, hogy kit keresek. Asszem azt az illetőt, akivel napsütésben, esőben, hóban, sárban is jól tudom érezni magam! :) Szóval vagy kialakul, vagy nem! :)
Desire - társkereső Jászberény - 33 éves nő
Desire, 33 éves
Társkereső Jászberény
28 napja tag

".... There is a magic about growing old I\'m wiser then ever Love could make me blind But desire never..."
Ildikó - társkereső Jászberény - 51 éves nő
Ildikó, 51 éves
Társkereső Jászberény
68 napja tag

Középkorú, elvált, egyedül álló hölgy vagyok, önálló egzisztenciával rendelkezem. Egy felnőtt lányom van, aki már külön él. Társamat keresem egy őszinte, hűséges férfi személyében. Nem vagyok helyhez kötve, határozott és lendületes az életvitelem. A személyes találkozás híve vagyok, az mindent felül ír. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Kalandorok kíméljenek!

Legújabb jászberényi férfi társkeresők

Peti, 37 éves
Társkereső Jászberény
28 napja tag

írhatnék ide bármi szépet, ami számodra érték lehet azt csak Te tudod bennem felfedezni... Ha van kedved írj, hátha együtt összehozunk valami szép dolgot!
Laci - társkereső Jászberény - 22 éves férfi
Laci, 22 éves
Társkereső Jászberény
35 napja tag

sziasztok kicsikét szét szórt vagyok nem tudom még hol a helyem a világban de gőz erővel keresem és remélem azt is meg találom aki seggit ebben !!!! :)
Jochem, 60 éves
Társkereső Jászberény
37 napja tag

Dutch man is looking for a nice and intelligent woman for a life together here in Hungary. I live mainly in Hungary, in the forest area with a pack of dogs. Living alone suits me well but it is not complete. I do my business via the internet and have several friends. But I\'m not everybody\'s friend and I’am selective. I like to read a lot, I have no television, that is possible by satellite but till now I did not feel the need to make it happen. If I live together with a woman I find contact very iportant, like to talk about all kinds of things and about "us" of course. The dogs are also an important part of my life. I prefer to meet personally instead of starting a longterme e-mail correspondence with you. I\'m really looking forward to receive your response.
Gábor - társkereső Jászberény - 31 éves férfi
Gábor, 31 éves
Társkereső Jászberény
50 napja tag

nemszeretek irni inkább beszélgetni tartos párt keresek

Éppen online jászberényi társkereső nők

Ágnes, 67 éves
Társkereső Jászberény
3 órája lépett be

KERESEM TÁRSAMAT,- A FENTI CIMSORBAN JELÖLT,-HASONLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ,! GENTLEMAN SZEMÉLYÉBEN.! LEHET:BARÁT,-VAGY TÁRS.- LEGYEN IGÉNYES,- SZERESSEN . UTAZNI. LEHET ELVÁLT, VAGY, ÖZVEGY. LEGYEN JÓKEDVÛ, - SOKOLDALÚ,őszinte,MEGBIZHATÓ, TÁRSASÁGBELI.KEDVELJE AZ ÉLET SZÉP,-JÓ,DOLGAIT.SZERETEK UTAZNI! ÉN EZEKKEL AZ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZEM. RÓMAI KATOLIKUS VAGY, OLYAN HÖLGY, AKI TISZTELI-ÉS ÉRTÉKELI A HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKRENDET. EGYEDÜL ÉLEK,-KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL,- RENDTÁBILIS ANYAGI HÁTTÉRREL. HASONLÓT A HASONLÓVAL KERESEM TÁRSAMAT.
Boglárka, 42 éves
Társkereső Martfű
36 perce lépett be

*moderálva*Boglárka vagyok,,A gyengédség a gyengeségem,hiszek az emberi jóságban mert mindenki képes rá ha kinyitja a szívét. Eddig fufottam a boldogság után mindig úgy éreztem hogy már épp elérem ,pedig előtte futottam.Most már nem futok előle,hanem lassan lépkedem nap mint nap utol ér.Így észre veszem a jeleket,és mindíg segít a cselekedeteimben.Kértem harmónikus békés életet,és hatalmas próbatételeket kaptam:ami által láthatóvá vált számomra a harmónia.Egy különleges próbatétel: könnyebb dolgogni az egészségért ha küzdened kell érte ezt az ajándékot kaptam. A körülöttem élők merítenek ebből így készül a harmónia Hobbim: Hangverseny,színház,gombaszedés,kertészkedés,befőzés,balett,barkácsolás,varrás,horgászat,termétszetjárás,társasjáték,színjátszás,qajzolás,festés...
Böbe - társkereső Martfű - 51 éves nő
Böbe, 51 éves
Társkereső Martfű
2 órája lépett be

A külső megfog, a belső megtart, a sex pedig összeláncol. Ki milyen virágot szakít olyat szagol.
Anikó, 50 éves
Társkereső Mezőtúr
3 órája lépett be

Számomra egy kapcsolat a kölcsönöm bizalom,és a tisztelet a legfontosabb .....Hosszú távú kapcsolatban úgy építhetünk fel ,ha kölcsönösen megbecsüljük egymást :) Három felnőtt , gyermek anyukája ,és három pici unoka mamája vagyok ,.....Amiért hálát adok a jó Istennek !!! Őstermelő Vállalkozó vagyok !:) Magamról ,csak annyit ......Szeretem a rendet ,a tisztaságot ,az otthonomat ! ....belsőleg tiszta lelkű .....romantikus ...őszinte Nő vagyok !

Éppen online jászberényi társkereső férfiak

Attila - társkereső Törökszentmiklós - 39 éves férfi
Attila, 39 éves
Társkereső Törökszentmiklós
10 perce lépett be

Megértő családcentrikus talpraesett társat keresek.
András - társkereső Kunszentmárton - 58 éves férfi
András, 58 éves
Társkereső Kunszentmárton
2 órája lépett be

Már 5-6 éve élek egyedül,és igazi társat keresek. Átlagos embernek tartom magam,nem sok szabadidővel .Szeretek színházba járni,szeretem a természetet Nem tudom elképzelni magam dohányzó hölgy mellet .A harmonikus,nem zajos életet kedvelem,és próbálok így élni és alakítani a környezetem,de nem remete életet élek. Még nagyon sokat kellene írni magamról, de úgy is a személyes találkozáskor szerzett benyomás lesz a lényeges.
Joci - társkereső Szelevény - 44 éves férfi
Joci, 44 éves
Társkereső Szelevény
2 órája lépett be

Isten hozott ! Azt mondják a gondolatnak teremtő ereje van, s mivel a puding próbája az evés....hát én gondolatban kértem egy jólelkű angyalt magam mellé. ;) Amit kedvelek: A reggeli kávét kettesben kirándúlni a hegyekben filmet nézni de nem egyedül növényekkel bíblődni néha elérni a lehetetlent megelégedni szívemben, odabent sok munka után , egy nagyot lustizni hallgatni az esőt és sokan mások ......
László, 55 éves
Társkereső Jászapáti
2 órája lépett be

Építési vállalkozó és zenész a foglalkozásom.

Diplomás jászberényi társkereső nők

Ági, 30 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Mit is írhatnék ide........ Majd megismersz ismerkedés közbe.
Dina, 25 éves
Társkereső Szolnok
Egyetemet végzett

Diána vagyok, 25 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Juci - társkereső Szolnok - 48 éves nő
Juci, 48 éves
Társkereső Szolnok
Főiskolát végzett

A személyes találkozásnál minden eldől. "A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Olyan ez, mint az otthon rendben tartása – meg kell őrizni az értékeket, és a szemetet ki kell dobni. Az egyik ember a szép kilátást veszi észre, a másik a koszos ablakot. Te választod meg, hogy mit látsz és mit gondolsz."
Klaudia, 32 éves
Társkereső Szászberek
Főiskolát végzett

Szia! Jelenleg Budaörsön és Kecskeméten vagyok megtalálható de szeptember végével Szolnokra költözöm. Komoly kapcsolatot keresek.

Diplomás jászberényi társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Zoltán, 42 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett

Helló Zoltán vagyok 41 éves 190 cm magas független férfi.Imádok túrázni,úszni,futni,szaunázni.Keresem azt a Nőt a aki társam lenne egy életen át.Érzelmileg nyitott párom várom de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Gábor - társkereső Jászberény - 30 éves férfi
Gábor, 30 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (Számítástechnika)

Keresem azt a nőt, aki kiegészít és elvisel.. persze, hogy mit kell kiegészíteni és elviselni, nem ebből a pár sorból fog kiderülni.. Szóval ha érdekesnek találsz és kíváncsi vagy, írj bátran! :)
József, 70 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (energia ipar)

Nagyon szeretnék igazi utolsó társra találni, aki vállalná a vidéki életet, lévén--erdőben van a papagaj parkom, -régen tanya volt, ma teljesen más. Nem vagyok elzárva a világtól, kulturális igények, utazás is megoldható-ha akarjuk. 10 éve élek egyedül- várom a PÁROM, jöjjön el a VALAKI, aki megváltoztatja az életem. Csak komoly kapcsolat érdekel, igényes vagyok a megjelenésre, az ápoltságra, a csinosságra, kövér semmiképpen nem vonz, se velem korabeli, legalább 10-12 évvel fiatalabb Kedvest szeretnék.!! Fognám a kezed- szeretet kérek, és adok!!
Csaba, 43 éves
Társkereső Jászberény
Főiskolai diplomás (30 9-83-19-21)

nehéz ide magamról írni.. szórakoztató,de ha kell nagyon komoly vagyok.. társam keresem 1 életre... ismerj meg és megtudod milyen vagyok..

Keresztény jászberényi társkereső nők

Júlia, 22 éves
Társkereső Jászberény
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Szia! Egy 22 éves mindig vidám, moslygós lány vagyok. A hobbim az éneklés! Szeretek kirándulni, sétálni és olyan emberekkel lenni akik szeretnek és akiket szeretek!
Ildikó - társkereső Jászberény - 45 éves nő
Ildikó, 45 éves
Társkereső Jászberény
hívő római katolikus

Szeretnék ismerkedni, ha szimpatikus vagyok neked írj!
Judit - társkereső Jászberény - 45 éves nő
Judit, 45 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus

Komoly kapcsolatot keresek. Váláson folyamatban. Előfizetéssel nem rendelkezem.
Erika - társkereső Jászberény - 58 éves nő
Erika, 58 éves
Társkereső Jászberény
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Egy őszinte tartós kapcsolatot keresek, amiben fontosak vagyunk mind a ketten !

Keresztény jászberényi társkereső férfiak

Károly - társkereső Jászberény - 58 éves férfi
Károly, 58 éves
Társkereső Jászberény
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

2012.-től vállalkozóként dolgozom,sok szabadidőm van a független munkaviszonyból adódóan.Sokat utazom,külföldre is ,szeretem a színházat mozit,sokat sportolok,gitározom,verseket zenésítek meg.Imádom a gyermekeimet és az unokáimat.Gyakran vagyunk együtt,sokat játszunk,szórakozunk,kirándulunk.
Joci - társkereső Jászberény - 39 éves férfi
Joci, 39 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

39 éves elvált pasi vagyok drága gyerkőcömmel élünk kettesben. Olyan hölgyet keresek, akivel minden akadályt legyőzünk és minden nap mosolyt csalhatok az arcára. Akivel egy várat építünk, amit semmi és senki nem tud még csak megrengetni sem, nem hogy összedönteni. Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A férfi társa. Mindenben. Mindent megtehet érte: moshat, főzhet, takaríthat - de nem azért, mert ez a dolga. Hanem szeretetből. Szeretetből, amit a férfi észrevesz, és viszonoz. Talán mos, főz, takarít - vele együtt. Vagy csak egyszerűen nem vár el mindent tőle. Nem teszi szóvá, ha nincs kész időre az ebéd, vagy kicsit gyűrött az ing. Mert nem ez legfontosabb számára. Nem az ebéd, nem a tárgyak, nem a külsőség. Hanem a Társ. A Nő. Az igazi.
Gyula - társkereső Jászberény - 36 éves férfi
Gyula, 36 éves
Társkereső Jászberény
hívő római katolikus (alkalmanként)

Szeretném,ha szeretnének ,hibáimmal,erényeimmel együtt. Mivel egy ember nő nélkül félember talán,a másik felemet keresem akivel egyé válnánk az Életben!
Ádám, 28 éves
Társkereső Jászberény
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Sziasztok. 28 éves egyedülálló srác vagyok, egyedül élek, hobbim a jégkorong a zene és a fotózás. Ha felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz nyugodtan. Ádám

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső nők

Kriszta, 29 éves
Társkereső Szolnok

Szia! Hiszek abban, hogy mindenkinek vagy egy másik fele, akivel ha találkozik jöhet bármi akadály lelehet győzni!!! Vagy akár a hétköznapok is ünnepnapok lehetnek :D Szeretem kimutatni mit érzek, szeretek nevetni, próbálom a legrosszabb helyzetben is a jót látni! Persze nekem is vannak rossz napjaim, ilyenkor szükségem van arra, hogy valakihez hozzá lehessen bújni és megbeszélni a problémákat. Vagy csak egyszerűen elterelje a figyelmem :D Őszintén megmondom a véleményem, mellyel sokszor megbántok embereket, de belátom ha tévedtem és tudok bocsánatot kérni. Sokszor mondták, hogy lökött, bolond vagyok (a szó jó értelmében), de ebben a világban nem szabad mindent komolyan venni, mert bele bolondul az ember. Persze a gondolkodásommal nincs gond, de kell a humor a párkapcsolatba és az élethez is. :) De megismerni úgy sem erről a pár mondatból lehet a másikat! :)
Edit, 26 éves
Társkereső Törökszentmiklós

25 éves vagyok van 2 gyerkőcöm :) Nem tudok azoknak vissza irni akik előfizetésesek itt !!!!! de a *moderálva* irhatsz minden nap nézem a fiòkomat :) !!!!!!!!!!!! komoly kapcsolat reményében vagyok itt nem alkalmi kapcsolatot keresek !!!! :) Ha esetleg kivàncsi vagy többre is akkor ìrj de szivesen beszélgetek is mert azt tudok "csacsogni " hisz szőke vagyok :D
Györgyi, 27 éves
Társkereső Cibakháza

Sziasztok!! Én alapvetően egy vicces, mosolygós, életvidám, kedves, aranyos lány vagyok aki élete párját keresi. Szeretek biciklizni, netezni, sétálni és utazni ha van rá időm. Családcentrikus fiatal lány vagyok aki a konyhában is otthonosan mozog. Szóval akinek megfelelek az elképzeléseinek az írjon és személyes találkozás után döntünk hogyan legyen tovább. Várom a leveleket. Puszika addig is minden erre tévedőnek aki megnézi az adatlapomat!!! “Tökéletes ember nincs, csak tökéletes emberi szándék.” (Robin Hood)
Zsófi, 28 éves
Társkereső Kenderes

Fiatalos,érdeklődő,bulizós lány vagyok.De ha akarod családcentrikus is tudok lenni.Várom olyan fiúk jelentkezését akiknek komolyak a szándékaik.

Fiatalabb, 30 év alatti jászberényi társkereső férfiak

Gergő - társkereső Jászárokszállás - 22 éves férfi
Gergő, 22 éves
Társkereső Jászárokszállás

Sziasztok! Szeretnék korombeli fiatal lányokkal barátkozni-ismerkedni, szimpátia alapján későbbiekben találkozgatni, vagy még kitudja... :)
Norbi, 25 éves
Társkereső Cibakháza

Átlagos ember vagyok. Szeretek a barátaimmal lógni.
Levente, 20 éves
Társkereső Törökszentmiklós

Levente vagyok, 20 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 22 éves
Társkereső Szolnok

Keresem azt a nőt, aki életrevaló,céltudatos de rugalmasan éli napjait és komoly kapcsolatra vágyik egy hasonló mentalitású férfi mellett.

30-as jászberényi társkereső nők

Évi - társkereső Jászberény - 33 éves nő
Évi, 33 éves
Társkereső Jászberény

Szia! Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Nem egy apa pótlékot. Az idősebb pasik kerüljenek , mert nem vagyok vevő 15-30 év korkülönbségre. Őszinteség és a bizalom számomra fontos.
Annamária, 37 éves
Társkereső Szolnok

Szeretek a természetben lenni,szeretek zenét hallgatni ,megnézni egy jó filmet. szeretem az állatokat. :D Sajnos a volt párom miatt rossz anyagi helyzetbe kerültem.Egy szobába vagyok a fiammal.Utazgatásra nem nagyon van.Talán azért is ismerkedek nehezen.De fő az őszinteség
Diána, 38 éves
Társkereső Kisújszállás

Szeretnék megismerni egy kedves és öszinte férfit!
Kriszti - társkereső Martfű - 39 éves nő
Kriszti, 39 éves
Társkereső Martfű

Nem tudom mit kellene ide írni,szerintem ez nem számít :)

30-as jászberényi társkereső férfiak

Norbert, 32 éves
Társkereső Jászberény

Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Miki - társkereső Jászberény - 31 éves férfi
Miki, 31 éves
Társkereső Jászberény

Miki vagyok, 30 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabolcs - társkereső Jászberény - 38 éves férfi
Szabolcs, 38 éves
Társkereső Jászberény

Olyan társat keresek,akivel megtaláljuk a mindennapok szépségét. Közös programokban,romantikában,beszélgetésekben lenne társam.Érezzük,hogy különlegesek vagyunk egymásnak. Úgy vélem az őszinteség és bizalom a kulcsa egy kiegyensúlyozott kapcsolatnak.
Tamás, 36 éves
Társkereső Jászberény

most se jut eszembe semmi ...:D De ha kíváncsi valaki rám,úgyis megkeres,és akkor megismer...Na jó..Mivel addig nem enged regisztrálni míg nem írok többet,ezért írok egy pár sort..Életvidám,vicces,jókedvű,kedves.Azthiszem ezek a szavak amit legtöbbet hallok azoktól az emberektől,akiknek még számítok valamit..A mai világban amúgy se sokat számítanak ezek az emberi értékek...És mivel kevés embert ismerek,szeretnék igazi barátokat,barátnőket,akik úgyszint jó fejek,akikkel jól érezheti az ember magát.Amiből persze bármi is lehet ;).Szeretem kitölteni a napjaimat olyan dolgokkal,amik maradandóak.. A többit meg majd akkor,ha veszed a fáradtságot,hogy megismerj..Szia!

Középkorú jászberényi társkereső nők

Ágnes, 47 éves
Társkereső Jászberény

A házasságom sajnos nagyon elromlott és nagyon gondolkozok a váláson! Szeretnék egy olyan társat találni aki igazán tud szeretni ,nem iszik és ki tudja mutatni érzéseit! Vannak gyermekeim de ebből már a kislányom lakik itthon.
Éva - társkereső Jászberény - 42 éves nő
Éva, 42 éves
Társkereső Jászberény

Szeretnék egy komoly, őszinte kapcsolatot. Az email-om: (moderálva)
Andrea - társkereső Jászkisér - 48 éves nő
Andrea, 48 éves
Társkereső Jászkisér

Jó kedélyű vidám természetű vagyok!" gyermekem van a nagylány már nem velem él!!!A kis szerelmem 8 éves.Belevaló kis krapek!!!:)
Rita, 48 éves
Társkereső Martfű

Igazi társasági ember vagyok, nagyon hamar megtalálom a közös nevezőt mindenkivel. Gyorsan oldódok, alkalmazkodom mindenkihez. Bírom a viccet a poénokat.Adok magamra és kijelenthetem, hogy egy igényes nő vagyok. Szeretem a szépet a jó ápoltságot. Hogy milyen kapcsolatot keresek? Csak is olyat aki nőként kezel. A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó. A nő - még a legérzékibb nő is - a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek.

Középkorú jászberényi társkereső férfiak

Károly - társkereső Jászberény - 45 éves férfi
Károly, 45 éves
Társkereső Jászberény

Kedves odaadó humoros pasi vagyok. Szeretnék ismerkedni hasonló beállítottságú nővel.
Gábor - társkereső Jászberény - 44 éves férfi
Gábor, 44 éves
Társkereső Jászberény

Nem szeretek magamról írni, szeretem ha megismernek. Valaki majd csak rám talál.
Ferenc - társkereső Jászberény - 43 éves férfi
Ferenc, 43 éves
Társkereső Jászberény

Sok minden kimaradt az életemből. Ebből minél többet át szeretnék élni. Imádok vidáman tölteni minden időmet. A hülyeségért nem kell a szomszédba mennem. Poénból minden nyelvtudás nélkül elindulok a világ bármely pontjára. Az utazás a kedvenc hobbim. Van úgy nyolc kitanult szakmám, ezért nem sok mindenhez kell "szakit" hívnom.
Tamás, 44 éves
Társkereső Jászberény

Őszinte, beszédes és közvetlen ember vagyok. Szeretnék egy komoly kapcsolat céljából megismerkedni egy kedves, határozott, beszédes, közvetlen, céltudatos, családcentrikus Hölggyel. Ha úgy érzed, hogy szeretnél többet megtudni rólam, írj!

50 év feletti jászberényi társkereső nők

Ildi, 61 éves
Társkereső Jászberény

Alapvetően nevetős, vidám vagyok. Megkeresem annak a lehetőségét, hogy jól érezzem magam. Társaságkedvelő, túrázni, kirándulni szerető nő vagyok. Szeretem a színházat, moziba ezer éve nem voltam. Férjhez már nem akarok menni, csak társat az élhetőbb élethez.
Zsófi - társkereső Jászberény - 59 éves nő
Zsófi, 59 éves
Társkereső Jászberény

50 es vidám nő vagyok. Szeretem a zenét, a jó bulikat, táncolni, barátnőimmel lenni.Ha tehetem szívesen kirándulok,szeretek új tájakat, helyeket megismerni. Könnyen barátkozom,ismerkedek. Mindenkiben a jót a pozitívumokat keresem.Röviden ennyi, ha több is érdekel valakit, kérdezzen személyesen...Ja és imádok főzni,bográcsozni,nyársalni,beszélgetni a tűz mellett.Imádom a kézilabdát,amatőr csapatban most is játszom. Sajnos nem tudok válaszolni nem vagyok előfizető.Kérek e-mail címet.
Ági, 58 éves
Társkereső Szolnok

57 éves egyedül élő, de nem magányos nő vagyok. Szeretek barátkozni, levelezni őszinte korrekt emberekkel... ...Ügyelj arra hogy megszerezd azt, amit szeretsz, különben kénytelen leszel megszeretni azt, amit kapsz....George Bernard Shaw ...Ha mindig igazat mondasz nem kell mindig emlékezned...Mark Twain
Kata - társkereső Mezőtúr - 57 éves nő
Kata, 57 éves
Társkereső Mezőtúr

Szia....komoly kapcsolatot keresek.Egyszerű,természet kedvelő,intelligens nő vagyok.

50 év feletti jászberényi társkereső férfiak

Mihály - társkereső Jászberény - 60 éves férfi
Mihály, 60 éves
Társkereső Jászberény

Testnevelő vagyok egy középisk. közel 30 éve. Szabad időmben harcászattal foglalkozom, Kempo karatét, kézilabdát oktatok gyerekeknek, és mérkőzést vezetek. Szeretem a zenét, színházat, filmeket, a kirándulást az utazást. Jó és tartalmam beszélgetéseket. Táncolni és ha van rá mód bulizni. Ezoterikával is foglalkozom több mint öt éve. Ha, szeretek valakit hagyom, hogy szárnyaljon mellettem. Mindég jusson időd....Nevetni mert, ez a lélek legszebb zenéje, Szeretetet adni mert, ez gyógyítja az embert, azt is aki kapja és azt is aki adja. Nem csak azért szeretem a párom ami, hanem azért amivé válhatok mellette.
Imre - társkereső Jászalsószentgyörgy - 55 éves férfi
Imre, 55 éves
Társkereső Jászalsószentgyörgy

Imre vagyok, 54 éves, lakhelyem Monor. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoli - társkereső Szolnok - 51 éves férfi
Zoli, 51 éves
Társkereső Szolnok

Mit is lehetne ide írni? Nem hiszem, hogy valami frappáns idézet kellene ide, amit valahol olvastam és azt hiszem az most én vagyok vagy rám vonatkozik
Sándor, 53 éves
Társkereső Karcag

Nem tudok ide mit írni kérdzzetek nyugodtan.Mindenkinek válaszolok.Szenélyesen.

Fényképes jászberényi társkereső nők

Ildikó, 52 éves
Társkereső Törökszentmiklós
4 fotóval

Vidám jó kedélyű humoros nő vagyok. A munkámat szeretem de hiányzik hogy valaki engem is szeressen, beszélgessen velem és oda figyeljen rám.
Marika, 42 éves
Társkereső Mezőhék
3 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek!!!!kalandorok ,nősek ne irjanak!!

Fényképes jászberényi társkereső férfiak

Gábor, 35 éves
Társkereső Jászladány
5 fotóval

Sziasztok magamról röviden dolgos,sportos,jószívű,amit célként kitüzök azt igy vagy ugy de elérem.Keresek egy kemény de jószívű lányt aki már elért valamit amire büszke, talpraesett,sportos. Ha magadra ismersz vagy csak szeretnél megismerni kicsit jobban,írj bátran. Ha nem írsz soha nem tudod meg mit is hagytál ki.Ismét egy esélyt arra hogy végre Boldog Légy.
Attila - társkereső Törökszentmiklós - 33 éves férfi
Attila, 33 éves
Társkereső Törökszentmiklós
3 fotóval

Egy bonyolult régóta húzódó nehéz kapcsolatból szeretnék végre kilépni és újra boldog lenni, és boldoggá tenni
Albert - társkereső Törökszentmiklós - 58 éves férfi
Albert, 58 éves
Társkereső Törökszentmiklós
1 fotóval

Tanúsítsunk tiszteletet egymás iránt!Ez az alapja,hogy kapcsolatot létesítsünk.
István, 68 éves
Társkereső Szolnok
5 fotóval

Egyedül élek, rend szerető vagyok, sokat túrázom, rendszeresen kondizok, fizikailag, egészségügyileg, formában tartom magam, meg felelő egzisztenciával rendelkezem, ilyen be állítottságú Női Társsal szeretnék megismerkedni, komoly kapcsolat céljából. SZERESSEN ÉS TUDJON KERÉKPÁROZNI, ÚSZNI,TERMÁLBA JÁRNI, KIRÁNDULNI TÚRÁZNI PL. HEGYEKBE, FÉNYKÉP NÉLKÜLI MEGKERESÉSRE NEM VÁLASZOLOK.

Most online jászberényi párkereső nők

Niki - társkereső Újszász - 18 éves nő
Niki, 18 éves
Társkereső Újszász
3 órája lépett be

Nagyon barátságos és beszédes vagyok.Imadok új embereket megismerni.Minden örültségben benne vagyok :D Komoly.kapcsolatot keresek..Számomra fontos az őszinteség és a bizalom...Olyan partnert keresek aki hosszú távra tervez..Legyen magabiztos és vicces :) És persze legyen hozzám türelme mikor kicsit elszalad velem a ló és csak beszélek és beszélek..:p A konyhában is megálom a helyem..szeretek sütni,főzni :) Ha érdekesnek találsz,esetleg kérdésed van írj bátran :)
Móni - társkereső Cibakháza - 33 éves nő
Móni, 33 éves
Társkereső Cibakháza
7 órája lépett be

Lányommal élek aki 2 éves múlt.Ő a mindenem.... itthon vok vele.

Most online jászberényi párkereső férfiak

Tibor - társkereső Szolnok - 30 éves férfi
Tibor, 30 éves
Társkereső Szolnok
3 órája lépett be

Szeretem a jó bulikat, utazni, sportolni és jókat enni. :)
Tibor - társkereső Karcag - 51 éves férfi
Tibor, 51 éves
Társkereső Karcag
3 órája lépett be

ez ugyse jellent semit lehetne irni denemsok értelme van.szépet jot lehetne de lehet hogy nemigaz.nézelődők mint sokan mások.a valoság nem itt válikel.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Ferenc (27), Jászberény
  Mindig csak előre nézz!
  Kedves látogató! Jászberényben élek 2 éve és itt dolgozom. Szabadidőmet sportolással és barátaimmal töltöm.
 • Márk (20), Jászberény
  csak elörre
  ssziasztok jászberenyben lakok!! ismerkedni szeretnél irjál!! :*
 • Pali (28), Jászberény
  élj a mának és a holnap meg elválik
  Sziasztok röviden magamról Palinak hívnak és Jászberénybe lakok és a többit meg majd menet közbe
Társkeresés Jászberényben

Társkeresés Jászberényben

Itt a nyár, de Te nem szeretnél idén is egyedül üldögélni a medence mellett? Jó lenne, ha együtt napozhatnál, fagyizhatnál munka után a szerelmeddel? Akkor ne tétovázz, regisztrálj most a Ranivonalra, még nem késő, hogy megtaláld a nagy szerelmet a nyárra.

A Jászberényi Thermálstrandon együtt élvezhetitek a hűsítő vizet, vagy lazulhattok el valamelyik meleg vizű medencében. Csobbanjatok közösen a nyárba és talán ez nem csak egy nyári kaland lesz, hanem egy igazán tartalmas és boldog párkapcsolat.

Ha imádjátok az állatokat, de emiatt nem szeretnétek messzire utazni, akkor erre Jászberény is kínál nektek megoldást. A Jászberényi Vadaspark sok-sok különleges állattal, például farkasokkal, tigrisekkel és medvékkel is vár benneteket. Ha előre tájékozódtok, részt vehettek az állatok etetésében is, így megmutathatod kedvesednek, mennyire bátor vagy.

Ha szeretnéd megédesíteni az első randevútokat, épp kapóra jön a minden évben megrendezett Jászberényi Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó. Édesebbnél édesebb desszerteket és ételeket kóstolhattok, emellett kedvesed biztosan örülni fog annak, hogy rengeteg természetes alapanyagból készült kozmetikumot is vásárolhattok. Ha nem kettesben éreztek, akkor sem kell aggódnotok, mert sok-sok érdekes gyerekprogrammal készültek a szervezők.

Ha mindkettőtöket érdekelnek a csángó hagyományok, vagy csak szívesen töltenétek el az időtöket egy hasznos és érdekes programmal, akkor Jászberény a ti városotok, hiszen minden évben megrendezik a csángó hagyományokkal foglalkozó rendezvénysorozatot. Látogassatok el és élvezzétek a programokat vagy kóstoljátok meg a legfinomabb ételeket.

Ha nem szeretnétek étterembe menni, sokkal szívesebben főznétek meg magatoknak a kedvenc ételeiteket, vagy szeretnéd elkápráztatni a kedvesed főzőtudományoddal, látogassatok ki együtt a messze földön híres jászberényi piacra, ahol a helyi árusoktól vehetitek meg a legfinomabb gyümölcsöket és zöldségeket. Ebben a színes forgatagban biztosan mindketten jól fogjátok majd érezni magatokat.

Ha csak beszélgetni szeretnétek, vegyétek meg a legfinomabb dinnyét a piacon, majd sétáljatok át a Kőhídon, ami Jászberény egyik legromantikusabb helye. Üljetek le a Zagyva parton, lógassátok bele a lábatok a vízbe és nevessétek át a délutánt.

Regisztrálj a Randivonal jászberényi társkeresőjére és keresd meg azt a lányt vagy fiút, akivel bármelyik programra szívesen elmennél, és aki még a szürke hétköznapjaid is színekkel tölti fel. Beszélgess, kérdezz minél többet, hiszen ha már az üzenetváltás közben is láthatóan egy húron pendültök, akkor egy romantikus randevún semmi rossz nem történhet.

Megtaláltad az ideális társad? Szinte alig hiszed el, de megvan a másik feled, akivel minden pillanatot szerelmesen élhetsz meg? Ne felejtsd el megírni nekünk, hogy kitehessünk a sikersztorirovatunkban, hiszen itt rengeteg magányos szívnek nyújtanak ezek a történetek reményt.

Nem igazán érezted jól magad a randin? Esetleg valami kínos szituációba kerültél, de ügyesen kivágtad magad? Küld el a történetedet elcseszett randikjeligére, hogy a többi veled egy cipőben járó társkereső se érezze úgy, hogy a rossz dolgok csak velük történnek.

Jászberény
Jászberény

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.