Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Jászberény

Legújabb női társkeresők Jászberényből

Petra - társkereső Jászberény - 16 éves nő
Petra, 16 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-03-04

Sziasztok 17 eves vagyok szeretnék ismerkedni!!
Kati - társkereső Jászberény - 37 éves nő
Kati, 37 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-01-17

egyedül álló nö vagyok komoly kapcsolatott keresek!
Bettina - társkereső Jászberény - 22 éves nő
Bettina, 22 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-01-09

Ügyelek gondolataimra, mert irányítják szavaim. Ügyelek szavaimra, mert azok szabják meg tetteim. Ügyelek tetteimre, mert azok szabják meg szokásaim. Ügyelek szokásaimra, mert azok szabják meg jellemem. Ügyelek jellememre, mert azok szabják meg sorsomat. Akinek nem írnék vissza az azért van mert nem vagyok előfizetve semmilyen csomagra.Sorry.
Erika - társkereső Jászberény - 29 éves nő
Erika, 29 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-11-04

Életvidám, mosolygós és igen kommunikatív személyiségnek tartom magam.

Legújabb férfi társkeresők Jászberényből

Attila - társkereső Jászberény - 29 éves férfi
Attila, 29 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-04-24

Szia Kedves Látogató! Én egy nyitott és pozitív gondolkodású ember vagyok.Gondolatom szerint jó humorérzékkel áldott meg az élet,ezért is könnyű velem barátkozni.Szeretek társaságba járni,új embereket megismerni.Alapvetően csendes természet vagyok,szivesen hallgatok meg másokat(persze nem a panaszkodást),de ha kérdeznek örömmel beszélek magamról,és mindíg őszintén válaszolok.Talán régimódinak tűnök,de én hiszek a "Lelki társam" létezésében. Szivesen ismerkedek meg bárkivel,kötök új barátságokat,de páromnak csak azt az EGY nőt keresem,akivel sokáig boldogok lehetünk együtt.Talán itt megtalálom. Köszi a figyelmet,by:Attis :) ...
Jochem - társkereső Jászberény - 59 éves férfi
Jochem, 59 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-04-21

Dutch man looking for a women. I am a man of 59 years, I live mainly in Hungary, in the forest area with a pack of dogs. Living alone suits me well but it is not complete. I\'m not a real hermit, I walk out, do my business via the internet and have some friends. But I\'m not everybody\'s friend and I’am selective. I like to read a lot, I have no television, that is possible by satellite but till now I did not feel the need to make it happen. If I live together with a woman I find contact very iportant, like to talk about all kinds of things and about "us" of course. The dogs are also an important part of my life. That animals have no choice and can\'t even go out for dating ;-) I prefer to meet personally instead of starting a longterme e-mail correspondence with you. I\'m really looking forward to receive your response.
Attila - társkereső Jászberény - 44 éves férfi
Attila, 44 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-04-21

Mit is írhatnék magamról? Hétköznapi ember vagyok. Szeretek kirándulni,jókat beszélgetni,fényképezni.Sétálni a természetben. Kedvenceim a várak. Sok minden érdekel. Jókat nevetni( ennek megteremtése nem csak a férfi dolga). Akit nem keresek: akinek gyereke van,plázacicák, kényeskedők,állandóan nyafogók.
Gergő - társkereső Jászberény - 29 éves férfi
Gergő, 29 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-04-13

Hali én csak egy átlagos srác vok 29 éves vidám természetu és egy hasolo hőlgyet keresnék akivel őszekőthetném az életem akár őrőkre is irjatok bátran válaszolok mindenkinek.Hali

Éppen online Jászberény környéki párkereső nők

Ági - társkereső Jászárokszállás - 44 éves nő
Ági, 44 éves
Társkereső Jászárokszállás
Regisztráció ideje: 2012-10-22

43 éves független Nő vagyok vidám természet. Szabadidőmben szivesen olvasok, zenét hallgatok vagy Netezek, de imádom a hosszú sétákat, és mindent ami nem unalmas. Mivel nem vagyok előfizető, igy ha tetszem, kérlek írj ide üzenetet, mert én nem tudok senkinek írni. Keress meg a *** oldalon (moderálva) Ha ismerkedni szeretnél kérlek vállald Önmagad, Én is ezt teszem! Aki fotó nélkül nézi meg az adatlapot, legyen szives üzenetet küldeni, ha tetszem Köszönöm, vagy írj emailt (moderálva)
Erika - társkereső Kisújszállás - 49 éves nő
Erika, 49 éves
Társkereső Kisújszállás
Regisztráció ideje: 2015-04-09

Vidám alaptermészetű, az élet pozitív rezdüléseire nyitott, fiatalos megjelenésű, energikus nő vagyok. Szeretek olvasni, utazni, a természetben tartózkodni. Kedvenc időtöltésem a sport. Fontosnak tartom a testi-lelki-szellemi harmóniát. Ha egy érzelmekkel teli, értékes, bizalmon alapuló kapcsolathoz eltökéltnek érzed magad, és ennek megéléséhez kellő intelligenciával rendelkezel, akkor kérlek, tekints be hozzám! Szeretettel fogadom az érdeklődésedet. Értékes kapcsolatot, nem futó kalandot keresek!
Monesz - társkereső Szolnok - 29 éves nő
Monesz, 29 éves
Társkereső Szolnok
Regisztráció ideje: 2015-04-19

Lètelemem: Mosolygàs, Humor, Vidàmsàg, Pörgès, " valamivelmuszàjfoglalkoznom" èrzès.....na meg persze O2 :) Nem tartozom a magamutogató pozőrök körébe. Írj bàtran :)

Éppen online Jászberény környéki párkereső férfiak

János - társkereső Jászberény - 53 éves férfi
János, 53 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-09-30

Keresem a párom tartós, és tartalmas kapcsolatra hazugságok és sallangok nélkül!
István - társkereső Törökszentmiklós - 41 éves férfi
István, 41 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Regisztráció ideje: 2014-12-18

Kedves Látogató!Nem szeretem a sablonos,kötelező leírásokat.Szerintem valakit csak személyes kommunikációval lehet igazán megismerni.Nem vagyok beképzelt,de az önértékelésem a helyén van.Ismerem magamban a jó és a rossz dolgokat egyaránt.István
Sándor - társkereső Szolnok - 41 éves férfi
Sándor, 41 éves
Társkereső Szolnok
Regisztráció ideje: 2015-03-29

41 éves munkahellyel rendelkező család centrikus férfi keresi tását.
Gábor - társkereső Zagyvarékas - 38 éves férfi
Gábor, 38 éves
Társkereső Zagyvarékas
Regisztráció ideje: 2014-03-23

ritkán szoktam erre az oldalra jönni de öreggebb nöt nem kérek már egyszer töröltem ezt az oldalt mert töbnyire orosz lányok akartak engem de nem akarok senkit a sorsot magunk irányitjuk bár enyémet saját magam !

Diplomás társkereső nők Jászberény és környékén

Orsolya - társkereső Jászberény - 33 éves nő
Orsolya, 33 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-08-06

Szia, Orsolya vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes - társkereső Jászberény - 66 éves nő
Ágnes, 66 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2011-08-15

KERESEM TÁRSAMAT,- A FENTI CIMSORBAN JELÖLT,-HASONLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ,! GENTLEMAN SZEMÉLYÉBEN.! LEHET:BARÁT,-VAGY TÁRS.- LEGYEN IGÉNYES,- SZERESSEN . UTAZNI. LEHET ELVÁLT, VAGY, ÖZVEGY. LEGYEN JÓKEDVÛ, - SOKOLDALÚ,őszinte,MEGBIZHATÓ, TÁRSASÁGBELI.KEDVELJE AZ ÉLET SZÉP,-JÓ,DOLGAIT.SZERETEK UTAZNI! ÉN EZEKKEL AZ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZEM. RÓMAI KATOLIKUS VAGY, OLYAN HÖLGY, AKI TISZTELI-ÉS ÉRTÉKELI A HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKRENDET. EGYEDÜL ÉLEK,-KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL,- RENDTÁBILIS ANYAGI HÁTTÉRREL. HASONLÓT A HASONLÓVAL KERESEM TÁRSAMAT.
Katalin - társkereső Jászberény - 49 éves nő
Katalin, 49 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2003-08-31

Gimiben tanítok németet. Szeretek utazni, zenét hallgatni, olvasni. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, állatokat: van 1 macskám és 1 kutyám.
Judit - társkereső Szolnok - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Szolnok
Regisztráció ideje: 2014-11-02

Vidám,őszinte,hűséges,színház-és mozikedvelő,táncolni imádó, elvált nő.Kell ez manapság valakinek???

Diplomás társkereső férfiak Jászberény és környékén

József - társkereső Jászberény - 70 éves férfi
József, 70 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2013-06-05

Nagyon szeretnék igazi utolsó társra találni, aki vállalná a vidéki életet, lévén--erdőben van a papagaj parkom, -régen tanya volt, ma teljesen más. Nem vagyok elzárva a világtól, kulturális igények, utazás is megoldható-ha akarjuk. 10 éve élek egyedül- várom a PÁROM, jöjjön el a VALAKI, aki megváltoztatja az életem. Csak komoly kapcsolat érdekel, igényes vagyok a megjelenésre, az ápoltságra, a csinosságra, kövér semmiképpen nem vonz, se velem korabeli, legalább 10-12 évvel fiatalabb Kedvest szeretnék.!! Fognám a kezed- szeretet kérek, és adok!!
Árpád - társkereső Jászberény - 50 éves férfi
Árpád, 50 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2012-01-11

Szeretném ha szeretnének! És én is nagyon szeretnék már végre szeretni egy gyerekszerető, vidám természetű nőt! Szeretem a természetet, az állatokat, virágokat. Hobbijaim közé tartozik a kertészkedés, szőlészet-borászat, csillagászat de a ház körül is szívesen tevékenykedem; fúrok-faragok, házat építek. A zene, film és irodalom szórakoztat.
Csaba - társkereső Jászberény - 43 éves férfi
Csaba, 43 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2012-01-04

nehéz ide magamról írni.. szórakoztató,de ha kell nagyon komoly vagyok.. társam keresem 1 életre... ismerj meg és megtudod milyen vagyok..
Mihály - társkereső Jászberény - 60 éves férfi
Mihály, 60 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2010-09-14

Testnevelő vagyok egy középisk. közel 30 éve. Szabad időmben harcászattal foglalkozom, Kempo karatét, kézilabdát oktatok gyerekeknek, és mérkőzést vezetek. Szeretem a zenét, színházat, filmeket, a kirándulást az utazást. Jó és tartalmam beszélgetéseket. Táncolni és ha van rá mód bulizni. Ezoterikával is foglalkozom több mint öt éve. Ha, szeretek valakit hagyom, hogy szárnyaljon mellettem. Mindég jusson időd....Nevetni mert, ez a lélek legszebb zenéje, Szeretetet adni mert, ez gyógyítja az embert, azt is aki kapja és azt is aki adja. Nem csak azért szeretem a párom ami, hanem azért amivé válhatok mellette.

Keresztény társkereső nők Jászberény és környékén

Kriszti - társkereső Jászberény - 52 éves nő
Kriszti, 52 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-10-04

Pozitív gondolkodású, vidám természetű, szeretetet adni és kapni tudó ( vágyó) arányos testalkatú nőies , érzéki nő vagyok. Szeretnék itt barátra, kedvesre társra találni, kedves, intelligens, nemdohányzó független férfi személyében.
Erika - társkereső Jászberény - 57 éves nő
Erika, 57 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-09-10

Egy őszinte tartós kapcsolatot keresek, amiben fontosak vagyunk mind a ketten !
Katalin - társkereső Jászberény - 63 éves nő
Katalin, 63 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-07-31

Fiatalos kivitelű, talpraesett nő vagyok még mindig. A kölcsönös szimpátia fontos.
Évi - társkereső Jászberény - 33 éves nő
Évi, 33 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-07-27

Szia! Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Nem egy apa pótlékot. Az idősebb pasik kerüljenek , mert nem vagyok vevő 15-30 év korkülönbségre. Őszinteség és a bizalom számomra fontos.

Keresztény társkereső férfiak Jászberény és környékén

Zoltán - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Zoltán, 42 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-01-20

Helló Zoltán vagyok 41 éves 190 cm magas sármos jóképű független spirituális férfi.Imádok túrázni,úszni,futni,szaunázni.Keresem azt a Nőt a aki társam lenne egy életen át.Érzelmileg nyitott párom várom de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Ádám - társkereső Jászberény - 27 éves férfi
Ádám, 27 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-01-06

Sziasztok. 27 éves egyedülálló srác vagyok, egyedül élek, hobbim a jégkorong a zene és a fotózás. Ha felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz nyugodtan. Ádám
Péter - társkereső Jászberény - 30 éves férfi
Péter, 30 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2013-11-07

Magas, barna hajú és szemű ,sportokat és természetet kedvelő férfi a vagyok!
Norbert - társkereső Jászberény - 31 éves férfi
Norbert, 31 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2011-05-12

Sziasztok! Norbert vagyok. 30 éves, 186 cm magas és 84 kg, testalkatom pedig sportos. Szemem színe zöld, hajam szőkésbarna, ritkán iszom alkoholt, dohányzom.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők Jászberényben és Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Anikó - társkereső Tiszakürt - 26 éves nő
Anikó, 26 éves
Társkereső Tiszakürt
Regisztráció ideje: 2013-06-08

Igazából amit ide írhatnék az a profilomon megtekinthető, aki komolyabban meg szeretne ismerni előtte a lehetőség. Ami nincs feltüntetve: Vidám,jókedvű,optimista, pozitív, úgy gondolom nőies vagyok és szeretem a nőies dolgokat, úgy gondolom nem vagyok hisztis típus, szeretem a határozott férfiakat, aki tudja mi kell egy nőnek és nem kell a szájába rágni a dolgokat. Lételemem a mosolygás nem szeretek komoly lenni csak ha az élet úgy hozza, imádok táncolni, nem dohányzom és nem a Herceget keresem, hanem azt aki mellett Boldog lehetek... Komoly kapcsolatot keresek. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan!!!
Brigi - társkereső Törökszentmiklós - 17 éves nő
Brigi, 17 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Regisztráció ideje: 2015-01-12

Hali :) 17 éves életvidám lány vagyok. Szeretek bulizni, sétálni, táncolni. Imádom az állatokat, főleg a kutyákat. :) Alapvetően közvetlen vagyok, de nem nyílok meg túl könnyen. Szerintem ide ennyi elég is lesz. :) Ha szeretnél beszélgetni, megismerni írj itt vagy *moderálva* . :) *moderálva*
Ági - társkereső Szolnok - 19 éves nő
Ági, 19 éves
Társkereső Szolnok
Regisztráció ideje: 2014-08-09

Pár szóban nem lehet bemutatkozni. Nem vagyok átlagos lány sem magasságra sem belső tulajdonságaimban! Érdeklődőm a különböző művészetek iránt főleg a festészet érdekel . ezen a szakon is tanulok jelenleg. Hobbim az alkotás. Szeretek mindig valami újat alkotni érdekel a régészet és a restaurátor szakma is . Szeretnék világot látni elvégre nem ragadhatunk le egy helyen örök életre, jó néha egy kis változatosság.
Brigi - társkereső Tiszasüly - 27 éves nő
Brigi, 27 éves
Társkereső Tiszasüly
Regisztráció ideje: 2015-04-17

Ha tényleg komolyan gondolod,és nem csak futó kapcsolat amire vágysz akkor ** chaten elérhető vagyok ismerkedés terén :)

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak Jászberényben és Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Laci - társkereső Jászberény - 25 éves férfi
Laci, 25 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2015-01-19

sziasztok Laci vagyok 25éves csajik jelenkezéslt várom
Zoltán - társkereső Jászberény - 21 éves férfi
Zoltán, 21 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-01-27

Kedves, hűséges pasi vagyok aki szeret sportolni .
Csanád - társkereső Szolnok - 28 éves férfi
Csanád, 28 éves
Társkereső Szolnok
Regisztráció ideje: 2014-05-02

...lapját olvassa el" Èlj meg minden évszakot, amint elmúlik körülötted, lélegezd be a levegőt, idd ki italodat, ízleld a gyümölcsöt... és add át magad mindezek élvezetének.
Tomi - társkereső Szolnok - 28 éves férfi
Tomi, 28 éves
Társkereső Szolnok
Regisztráció ideje: 2013-11-06

Vidám herceg keresi hozzá illő hercegnőjét. :)

30 – 50 év közötti társkereső nők Jászberényből és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Mónika - társkereső Jászberény - 30 éves nő
Mónika, 30 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-05-13

Hobbim a foci. Imádok kirándulni, utazgatni a haverokkal lenni és olvasni
Adri - társkereső Jászberény - 39 éves nő
Adri, 39 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-04-13

Elérhetőséget írj, légyszi, másképp nem tudok válaszolni. köszi :) Családcentrikus,Akinek fontos a fia, őszinte, természetes, romantikus,gondoskodó, humoros, sportos, :) rossz tulajdonságokat nem írnék, az mindenkinek van.Ha bemész a boltba a megvásárolni kívánt termékről az eladó nem a hátrányait ecsetelgeti ....... ;) Kedvelem a gasztronómiát ,fotózást, kirándulást, természetet, sportot ( kézilabdát ) .... Hosszútávú ,komoly kapcsolatot keresek lehetőleg nem dohányzó férfi személyében. Egy személyes találkozás mindent elárul, a virtuális világ csak egy lehetőség két ember közti kapcsolat teremtéshez.Nem írogatni szeretnék, hanem Rád találni! Sms v írj elérhetőséget. Köszi
Erika - társkereső Jászberény - 48 éves nő
Erika, 48 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-01-22

Én egy életvidám, kedves,kicsit molett mindig mosolygós emberke vagyok! Szeretem a természetet, az állatokat kivétel a hüllők és a bogarak,valamint a könyveket azok közül is inkább a krimiket és a sci-fi műfajt valamint a Rejtő Jenő könyveket szeretem nagyon! Imádom a vámpíros filmeket pl a vámpírnaplók sorozatot a romantikus filmeket de ugyanúgy megnézek egy jó horrort vagy egy jó western filmet is! Ha többet akarsz megtudni rólam akkor keress meg!
Tünde - társkereső Jászberény - 48 éves nő
Tünde, 48 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-01-04

Sziasztok Tünde vagyok csak komoly kapcsolatok érdekelnek !Nem vagyok elöfizetö,de a **on megtalálsz,** Tünde

30 – 50 év közötti társkereső férfiak Jászberényből és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Gábor - társkereső Jászberény - 43 éves férfi
Gábor, 43 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-01-08

Nem szeretek magamról írni, szeretem ha megismernek. Valaki majd csak rám talál.
Ferenc - társkereső Jászberény - 42 éves férfi
Ferenc, 42 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2013-07-19

Sok minden kimaradt az életemből. Ebből minél többet át szeretnék élni. Imádok vidáman tölteni minden időmet. A hülyeségért nem kell a szomszédba mennem. Poénból minden nyelvtudás nélkül elindulok a világ bármely pontjára. Az utazás a kedvenc hobbim. Van úgy nyolc kitanult szakmám, ezért nem sok mindenhez kell "szakit" hívnom.
József - társkereső Jászberény - 32 éves férfi
József, 32 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2013-04-23

Néhány kép és karakter nem elég hogy képet alkossunk valakiről úgyhogy nem is koptatnám nagyon sokat a billentyűzetem :) Nem iszom alkoholt, nem dohányzom, a sport és a kreativitás az életem szerves része. Kb. ennyi...:) Nem vagyok előfizető így nem tudok írni.. ha írni szeretnél; (moderálva)
Tamás - társkereső Jászberény - 44 éves férfi
Tamás, 44 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2013-01-20

Őszinte, beszédes és közvetlen ember vagyok. Szeretnék egy komoly kapcsolat céljából megismerkedni egy kedves, határozott, beszédes, közvetlen, céltudatos, családcentrikus Hölggyel. Ha úgy érzed, hogy szeretnél többet megtudni rólam, írj!

50 év feletti Jász-Nagykun-Szolnok megyei és jászberényi társkereső nők

Ildi - társkereső Jászberény - 60 éves nő
Ildi, 60 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-06-08

Alapvetően nevetős, vidám vagyok. Megkeresem annak a lehetőségét, hogy jól érezzem magam. Társaságkedvelő, túrázni, kirándulni szerető nő vagyok. Szeretem a színházat, moziba ezer éve nem voltam. Férjhez már nem akarok menni, csak társat az élhetőbb élethez.
Zita - társkereső Jászberény - 52 éves nő
Zita, 52 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2014-04-25

Átlagos Nő vagyok,aki nem érzi magát annyi idősnek,amennyi vagyok!!:)
Zsófi - társkereső Jászberény - 58 éves nő
Zsófi, 58 éves
Társkereső Jászberény
Regisztráció ideje: 2010-10-28

50 es vidám nő vagyok. Szeretem a zenét, a jó bulikat, táncolni, barátnőimmel lenni.Ha tehetem szívesen kirándulok,szeretek új tájakat, helyeket megismerni. Könnyen barátkozom,ismerkedek. Mindenkiben a jót a pozitívumokat keresem.Röviden ennyi, ha több is érdekel valakit, kérdezzen személyesen...Ja és imádok főzni,bográcsozni,nyársalni,beszélgetni a tűz mellett.Imádom a kézilabdát,amatőr csapatban most is játszom. Sajnos nem tudok válaszolni nem vagyok előfizető.Kérek e-mail címet.
Margit,  Erzsébet. - társkereső Jászapáti - 70 éves nő
Margit, Erzsébet., 70 éves
Társkereső Jászapáti
Regisztráció ideje: 2012-01-02

Koromnak megfelelő adottságokkal rendelkezem evvel szemben olyan Urat keresek,Akinek nincsennek sem alkoholos, sem Nikotinos rossz hajlama. Kedvelje a vidámságot , kertészkedést sem vesse meg,mivel Én is szeretek kertészkedni, Kirándulni is szeretek, Nem szeretnék alkoholista ismerőst.

50 év feletti Jász-Nagykun-Szolnok megyei és jászberényi társkereső férfiak

István - társkereső Törökszentmiklós - 53 éves férfi
István, 53 éves
Társkereső Törökszentmiklós
Regisztráció ideje: 2014-02-24

Szeretem a nyugalmat, biztonságot, és tenni is érte. Ha szabad idő akkor kertészkedés, barkácsolás, és ha lehet utazás.
Jozsef - társkereső Cserkeszőlő - 65 éves férfi
Jozsef, 65 éves
Társkereső Cserkeszőlő
Regisztráció ideje: 2015-01-21

Rokkantnyugdijas nehezjarasu vagyok mindaketlabamba csipoprotezis van es cukorbeteg is vagyok de ttolfuggetlenul vidam jokedeju parkereso:-)keresemazta kedves szeretni tudobujos tipusu ozvegy vagy elvalt holgyet. Udv-joco
László - társkereső Szolnok - 58 éves férfi
László, 58 éves
Társkereső Szolnok
Regisztráció ideje: 2013-05-16

Szia 57 éves aglegény vagyok, ezúton keresem társamat.Szeretek horgászni .Szeretem a nyugalmat és a megbizhatóságot . S hamár megnéztél ne légy maradi Te is kezdeményezhetsz irj valamit!!?? Légy boldog velem , vagy nélkülem .Szia.
Karcsi - társkereső Jászladány - 51 éves férfi
Karcsi, 51 éves
Társkereső Jászladány
Regisztráció ideje: 2014-06-09

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogak legyünk." Ernest Hemingway
Tagjaink bemutatkozói
  • Laci, 27 éves - Jászberény
    Megbízható, korrekt, egészséges fiatal srácot/férfit keresek Jászberény és környékén! Érezzük jól magunkat! :P
  • Sanyi, 40 éves - Jászberény
    Sanyi vagyok, 40 éves. Társam keresem Jászberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Péter, 39 éves - Jászladány
    Humorosnak mondott srác vagyok aki szeret a középpontban lenni. Van mikor sikerül is. :-)))) Persze tudok komoly is lenni amikor kell. A fényképem elég régi, mostanában kevesebb hajam van már sajna. Ha érdekellek kattanj rám, ha mégsem akkor pláne! Jászapátira jártam középiskolába, Mezőtúron főiskolára. Kiskunhalason és Szombathelyen voltam katona. Jászberényben dolgoztam 6 évig. Ezeket csak azért írtam le, hogy ha ismerősnek találnál (esetleg) akkor talán segíthet... Ha véletlenül érdekesnek találsz, keresd velem a kapcsolatot (nehogy azon múljon, hogy én nem találok rád!!!) és utána minden kialakul. A személyes találkozás híve vagyok, hisz így ismerhető meg a másik igazán és itt érezni azt hogy megvan-e az a szükséges plussz! Szerintem... Légy a mentőangyalom, mert unom a magányt és főleg azt hogy nem tudom megosztani az élményeimet egy számomra fontos személlyel! További szép napot Neked!!! U.I: Előny-e vagy hátrány nem tudom de : Bújós (ölelkezős) vagyok! :-)
Társkeresés Jászberényben

Társkeresés Jászberényben

Itt a nyár, de Te nem szeretnél idén is egyedül üldögélni a medence mellett? Jó lenne, ha együtt napozhatnál, fagyizhatnál munka után a szerelmeddel? Akkor ne tétovázz, regisztrálj most a Ranivonalra, még nem késő, hogy megtaláld a nagy szerelmet a nyárra.

A Jászberényi Thermálstrandon együtt élvezhetitek a hűsítő vizet, vagy lazulhattok el valamelyik meleg vizű medencében. Csobbanjatok közösen a nyárba és talán ez nem csak egy nyári kaland lesz, hanem egy igazán tartalmas és boldog párkapcsolat.

Ha imádjátok az állatokat, de emiatt nem szeretnétek messzire utazni, akkor erre Jászberény is kínál nektek megoldást. A Jászberényi Vadaspark sok-sok különleges állattal, például farkasokkal, tigrisekkel és medvékkel is vár benneteket. Ha előre tájékozódtok, részt vehettek az állatok etetésében is, így megmutathatod kedvesednek, mennyire bátor vagy.

Ha szeretnéd megédesíteni az első randevútokat, épp kapóra jön a minden évben megrendezett Jászberényi Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó. Édesebbnél édesebb desszerteket és ételeket kóstolhattok, emellett kedvesed biztosan örülni fog annak, hogy rengeteg természetes alapanyagból készült kozmetikumot is vásárolhattok. Ha nem kettesben éreztek, akkor sem kell aggódnotok, mert sok-sok érdekes gyerekprogrammal készültek a szervezők.

Ha mindkettőtöket érdekelnek a csángó hagyományok, vagy csak szívesen töltenétek el az időtöket egy hasznos és érdekes programmal, akkor Jászberény a ti városotok, hiszen minden évben megrendezik a csángó hagyományokkal foglalkozó rendezvénysorozatot. Látogassatok el és élvezzétek a programokat vagy kóstoljátok meg a legfinomabb ételeket.

Ha nem szeretnétek étterembe menni, sokkal szívesebben főznétek meg magatoknak a kedvenc ételeiteket, vagy szeretnéd elkápráztatni a kedvesed főzőtudományoddal, látogassatok ki együtt a messze földön híres jászberényi piacra, ahol a helyi árusoktól vehetitek meg a legfinomabb gyümölcsöket és zöldségeket. Ebben a színes forgatagban biztosan mindketten jól fogjátok majd érezni magatokat.

Ha csak beszélgetni szeretnétek, vegyétek meg a legfinomabb dinnyét a piacon, majd sétáljatok át a Kőhídon, ami Jászberény egyik legromantikusabb helye. Üljetek le a Zagyva parton, lógassátok bele a lábatok a vízbe és nevessétek át a délutánt.

Regisztrálj a Randivonal jászberényi társkeresőjére és keresd meg azt a lányt vagy fiút, akivel bármelyik programra szívesen elmennél, és aki még a szürke hétköznapjaid is színekkel tölti fel. Beszélgess, kérdezz minél többet, hiszen ha már az üzenetváltás közben is láthatóan egy húron pendültök, akkor egy romantikus randevún semmi rossz nem történhet.

Megtaláltad az ideális társad? Szinte alig hiszed el, de megvan a másik feled, akivel minden pillanatot szerelmesen élhetsz meg? Ne felejtsd el megírni nekünk, hogy kitehessünk a sikersztorirovatunkban, hiszen itt rengeteg magányos szívnek nyújtanak ezek a történetek reményt.

Nem igazán érezted jól magad a randin? Esetleg valami kínos szituációba kerültél, de ügyesen kivágtad magad? Küld el a történetedet elcseszett randikjeligére, hogy a többi veled egy cipőben járó társkereső se érezze úgy, hogy a rossz dolgok csak velük történnek.

Jászberény
Jászberény

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.
Mobilnézet >