Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Keresztény társkereső

84 255 keresztény társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Hívő keresztényként biztosan szívesebben ismerkedsz azokkal, akik a szeretet, odaadás és hűség dolgaiban Jézus tanítását próbálják követni, legyenek akár katolikusok, akár reformátusok.

Néhány keresztény társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb keresztény társkereső nők

Erzsébet, 58 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)
14 órája tag

Barátságos, mosolygós asszony vagyok. Hol jó,hol rossz.Mint minden ember. Korban hozzám illő társat szeretnék találni.
Zsuzsa - társkereső Nyírbátor - 52 éves nő
Zsuzsa, 52 éves
vallása: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
16 órája tag

Szeretnék még boldog lenni valakivel. Bízom benne, hogy találok itt egy olyan tisztességes, jó szándékú férfit, aki nem csak szórakozásból, hanem tényleg komoly szándékkal regisztrált ide. Egy kapcsolat soha nem épülhet játszadozásra. Ezt eleve kizárja az őszinte szeretet. És csak az tudja, mit jelent őszintén szeretni valakit, aki nem kapni akar, hanem elvárások nélkül képes adni. Aki nem birtokolni akar, hanem az élményeit és az érzéseit megosztani. Aki nem az egóját legyezgeti, hanem képes elismerni, ha hibázott, és képes elfogadni azt, hogy a másik ember is hibázik időnként. Aki tudja, hogy egy remélt eredmény érdekében szenvedést okozni a másik embernek nemcsak önzőség, hanem a legostobább dolog, amit egy kapcsolatban elkövethetünk. Mert szeretni csak ma tudunk, és soha nincsen garancia arra, hogy eljön a holnap. Kezdetben csak ismerkednék...
Ági - társkereső Székesfehérvár - 27 éves nő
Ági, 27 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
17 órája tag

Sziasztok! Rólam röviden: szeretek mosolyogni és meglátni a dolgokban azt, ami jó. és általában mások kedvesnek és megbízhatónak tartanak. Az biztos, hogy nem szeretek izgulni a dolgokon, jobb lazán venni a problémákat!
Annamária - társkereső Balsa - 27 éves nő
Annamária, 27 éves
római katolikus vallású
19 órája tag

Üdv! Én csak egy egyszerű vidéki lány vagyok, aki olyan társat keres, akivel hasonló érdeklődési körünk. Szeretem, a természetet, a lovaglást, a kézművességet, a vidéki életet.

Legújabb keresztény társkereső férfiak

Róbert - társkereső Kaposvár - 38 éves férfi
Róbert, 38 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
14 órája tag

Kaposváron lakom, sajnos egyenlőre a szüleimmel. Hobbim a vasút. Szeretek kirándulni, fotózni, számítógépezni és televíziót nézni. Szabadidőmben egy vasúti megállóhelyet tartók rendben Kapostüskevárt! Jelenleg álláskereső vagyok megélhetés nélkül. Szeretném megtalálni azt a kedves lányt vagy hölgyet, aki őszintén szeretni tud és akar jobban és rosszban is és mindig mellettem állna, aki szereti a vidámságot és az őszinte szerelmet. Nem vagyok szent, de a magam módján rendes becsületes és segítőkész vagyok, bár van még mit javítani rajtam. Túl vagyok már több szerelmi csalódáson és egy rossz kapcsolaton is, de nem adom fel! Szeretném, ha végre igazából szeretne és elismerne valaki erre és egy kis nyugalomra törődésre vágyom. Azt is szeretném ne az legyen az első kérdése, hogy mivel foglalkozom, vagy ilyen ami megélhetéssel kapcsolatos. Félénk vagyok, de hódítani akarok, írj bátran!
János, 53 éves
hívő református (a magam módján gyakorlom)
18 órája tag

A személyes kontaktus híve vagyok... Egy beszélgetés szemtől szemben,mindent elárul a másikról... Keresek egy korban hozzám illő hölgyet pécs és 25 km-es vonzás körzetéből tartós kapcsolat céljából...
Zoli - társkereső Komárom - 50 éves férfi
Zoli, 50 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
18 órája tag

Beleestem az 50.-be. Változás történt életemben , amely rendesen érintette párkapcsolatomat , mivel egyedül maradtam nem kis idő után. 29 év és kihűlt a kályha. Nem igazán vagyok az az egyedül élő típus ,ezért gondoltam bemutatkozom.
Ludvig - társkereső Neustift bei Güssing - 69 éves férfi
Ludvig, 69 éves
római katolikus vallású
24 órája tag

Kedves Hölgyem! Ludwig vagyok , Ausztriában lakom nagyon közel a magyar határhoz Rábakeresztúr melletti az első településen családi házamban. Egyedül 4 hónapos kis vadászkutyám a társam , de szeretnék egy lelki, testi társat is akivel boldogan élhetünk. Amennyiben szívesen megismerkedne egy fiatalos , kiegyensúlyozott anyagi háttérrel rendelkező, de magányos úriemberrel tartós kapcsolat kialakítása céljából úgy várom szíves jelentkezését. Elvárás kis német nyelvtudás szóban. Kölcsönös szimpátia esetén meghívnám Önt hozzám, hogy megismerkedhessünk. Későbbiekben hozzám költözés vagy házasságkötés sem akadály.Házam , autóm, anyagi biztonságom megvan csak az Igazira várok akinek megédesíthetem a mindennapjait!!!

Online keresztény társkereső nők

Edit, 61 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)
4 perce lépett be

Egyedül élek, igazi társat, barátot keresek. Összeköltözni nem szeretnék senkivel.
Kata, 64 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
4 perce lépett be

Hiszek benne, hogy túl a hatvanon is van számomra esély. Budapesti, középtermetű, barna hajú értelmiségi nő vagyok széles érdeklődési körrel.Szeretném tartalmasan eltölteni az időmet egy szerető társsal, de idő hiányában nem járok olyan helyekre, ahol találkozhatnék ilyennel. Nagyon szeretek utazni, hátha még ez is összejön. Annyira vágyom simogatásra, összebújásra, hogy hiszem van olyan férfi még akit nem találtam meg és hasonlókra vágyik. Közösen, boldogan tervezhetnénk a hátralévő éveket, akkor bátran mernék vállalni mindent!
Tünde, 49 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
5 perce lépett be

Magamról bővebben kölcsönös szimpátia esetén.
Anita, 30 éves
hite: római katolikus
6 perce lépett be

Tudatosság, célok, sport, zene, olvasás, pszichológia, természet, stb.

Online keresztény társkereső férfiak

Balázs, 39 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)
2 perce lépett be

Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak annyit? Nem az a baj, hogy magas a léc amit meg kell ugrani hanem, hogy máshol van!! ;))
Tibi - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Tibi, 49 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
3 perce lépett be

Összeszedett, rendezett életet élek, most egyedül, de nem magányosan. Társat kereset, a szó igazi értelmében. Nem hiszek a levelezésekben, a személyes vonzerőt elég nehéz leírni.
Laci - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Laci, 77 éves
római katolikus vallású
4 perce lépett be

Káros szenvedélyektől mentes, kulturált megjelenésű, széles látókörű, energikus, arányosan sportos alkatú vagyok. Keresem csinos, hozzám illő, igényes hölgy ismeretségét. Csillagjegyem: Kos.
Tibor - társkereső Hódmezővásárhely - 72 éves férfi
Tibor, 72 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
4 perce lépett be

Intelligens, 72 éves (180/85) férfi hozzáillő társat keres Hódmezővásárhelyről és környékéről. A leendő társamat, páromat szépen berendezett kertes családi házamba várom, korszerű gépkocsival, tiszta érzelmekkel, odaadó szeretettel, végtelen türelemmel.

Diplomás keresztény társkereső nők

Léna - társkereső Budapest - 60 éves nő
Léna, 60 éves
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Főiskolát végzett

Hiszek az őszinte emberi kapcsolatokban .Kérem az válaszoljon, írjon, aki a korosztályomhoz tartozik. Sok nagyszerű ember megfordul itt, s szívesen folytatnék velük egyszerűen "csak" baráti beszélgetést. Aki hasonlóan gondolkodik, az az előfizetéssel tudja ezt megoldani.Remélem nem ott tartunk, hogy ebben is egy nő segítsége szükséges. (mosoly jel...)
Mónika, 43 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Főiskolai diplomás (Német nyelvtanár)

Azt már megtapasztaltam, milyen egyedül boldognak lenni, most kipróbálnám, hogy milyen is az egy igazi, őszinte párkapcsolatban, ahol a másik épp annyira fontos, mint én, és én épp annyira, mint a másik!
Judit - társkereső Budapest - 69 éves nő
Judit, 69 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)
Egyetemi diplomás (közgazdaság)

Egészséges, jó kedélyű, jó humorú ember vagyok. Szeretem a kertet, a kirándulásokat. Szeretek színházba, moziba járni. Szeretem a vidám társaságokat. Szívesen utazom külföldre. Lányom Németországban él, oda is szívesen megyek leendő partneremmel együtt is. Csak e-mail címre tudok válaszolni. Én inkább a személyes találkozásban hiszek.
Léna, 63 éves
vallása: református (alkalmanként)
Főiskolai diplomás (épitészet)

Jó megjelenésű arányos testalkatú kulturált úriember társaságát barátságát szellemi társát keresem.Közös szimpátia esetén lelkiekben is harmonizáló kapcsolatra vágyom.A fotóim 1-2 éve készültek.Özvegy értelmiségi nyugdíjas hölgy vagyok fiatalos habitussal.Rendezett anyagiakkal.Olasz -Román nyelv gyakorlásában is partner vagyok.Közös szimpátia esetén nem zárkózom el a laza kapcsolattól sem.Mindenki élje életét a saját környezetében.Egyszer nálam egyszer nálad. Üdvözlet mindenkinek aki egyet ért velem! Léna Székesfehérvár.

Diplomás keresztény társkereső férfiak

Jenő - társkereső Veszkény - 58 éves férfi
Jenő, 58 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyetemi diplomás (mezőgazdaság)

Nem vagyok tökéletes,és nem is akarok az lenni.akit keresek,tőle sem várom hogy az legyen.Fogadjuk el egymást,a többi majd úgy is jön magától.Úgy is minden a személyes találkozáson múlik.
Gábor - társkereső Nyíregyháza - 51 éves férfi
Gábor, 51 éves
hívő református (hiszem, de nem gyakorlom)
Egyetemet végzett

Absztrakt humorú férfi keresi párját csinos, érzéki hölgy személyéban.
Attila, 52 éves
hite: református (alkalmanként)
Egyetemet végzett

Szeretek kerékpározni, sétálni. Szívesen megyek kulturális rendezvényekre, üdülni,természetet járni. Szeretném az élményeimet, örömeimet, esetleges bánatomat megosztani.
Zoltán, 30 éves
vallása: görög katolikus
Főiskolai diplomás (logisztika)

Sziasztok! En meg kicsit bizom abban hogy itt Angliaban is meg lehet talalni egymast csak sokkal nehezebben megy... (leeds) Szeretnem legalabb hinni hogy sikerulhet! :) Olyan tarsat keresek aki nem csak elvarja a ferfitol hogy mindig a kedvet lesse, nem kell mindig kezdemenyezni es kikialltani a legmacsobb legferfiasabb leg leg ferfi szerepeben.... hanem 50/50 szazalekos, vidam es kompromisszum mentes oszintesegre es becsuletre alapulo felhotlen kapcsolatra vagyik, esetleg szerelemre?? vagy legalabb valami hasonlo felfogassal rendelkezik, termeszetesen a kemia ugy is eldont mindent... Ez ellen semmit sem tehetunk :) Mindenki irja h szeretek utazni es stb stb stb.... En fozni szeretek, es nem szeretek otthon ulni sosem,,, Sztem annak nincs ertelme.. (kivetelt mindenki tudja ;) ) Miert is mindig a Ferfinak kell irni.... ? :P :)

Ingyenesen megismerhető keresztény társkereső nők

Teca, 62 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)
Platina előfizető

Mindig is szerettem sportolni. Fiatal koromban röplabdáztam, gerelyhajító is voltam, aztán diszkoszvetővé képeztem át magam. 7 évig foglalkoztam ezekkel a sportokkal, majd az esti főiskola mellett tekéztem. Így visszagondolva, inkább a jazz balett vagy a kézilabda lett volna nekem való. Megházasodtam, majd elváltam, mostanság tornázom és van egy futópadom itthon. Rendszertelenül használom. Van egy aranyos, befogadott, keverék kutyám, német juhász, rottweiler és schnautzer keverék. Vele hétvégi napokon, ha sikerül rá időt szakítani, járjuk a közeli erdőt. Már gyermekkoromban is szerettem rajzolni, így 2012. óta rajzolok, festek - hobbi szinten. Rendszeresen járok szombatonként egy - egy kurzusra, ahol képzett szakemberek segítenek a fejlődésben. Kedvenc zenei műfajom a blues, majd a jazz, spirituálék és persze a slágerek között is vannak kedvencek, de nagyon válogatós vagyok zenében. A komolyzenei műfajban is vannak kedvencek, ott azért szűkebb a skála. Talán ennyi elég is bemutatkozásnak, kérlek, olvasd el az "Akit keresek" részt is. Fotóim 2015 és 2016 - ban készültek.
Enikő, 44 éves
református vallású (nem gyakorlom)
Platina előfizető

Kérlek csak akkor keress vagy írj, ha komoly kapcsolatot keresel, mert a "szabadidős elfoglaltságokra" nem vagyok vevő. :-) Nyelvtanár vagyok:angol, német, spanyol. Az őszinteség és hűség a két fő tulajdonság, amiket mindenek előtt elvárok és kínálok.Az életnek vannak viharos oldalai és akkor is számítanunk kell a másikra. A Kis Herceg-et felnőtt fejjel olvasván az ragadt meg bennem legjobban, hogy "jól csak a szívével lát az ember" a külsőségek mögött van az ami számít.Vallom azt is,hogy senki sem tökéletes, de ha kell tud valamennyit változni.NE LEGYENEK titkok!! A titkolózás megmérgezi a kapcsolatot
Mari, 63 éves
vallása: római katolikus
Platina előfizető

Megbízható, igènyes, pozitiv gondolkodàsú nôkènt Tàrsamat keresem
Hajni, 34 éves
hívő református
Platina előfizető

A legfontosabb lecke: megtanulni szeretni. Egyre jobban szeretni. Mert eltűnnek a nyelvek, a próféciák, az országok, és az utca, ahol lakom, a villanyoszlopok, ez a ház, a nappali bútorai... és eltűnik az én testem is. De egy dolog örökké megmarad az univerzum lelkében: a szeretetem. A hibáim ellenére, a rossz döntéseim ellenére, amelyek szenvedést okoztak másoknak, és minden olyan pillanat ellenére is, amikor azt hittem, hogy nem létezik. Szeretet-Paulo Cœlho

Ingyenesen megismerhető keresztény társkereső férfiak

Jose, 43 éves
hite: római katolikus (alkalmanként)
Platina előfizető

Professional, recently divorce, very successful Engineer looking to date a very attractive and intelligent lady from Budapest
János, 49 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Platina előfizető

Budapest mellett élek rendezett körülmények között. Életem párját keresem egy kedves, intelligens hölgy személyében. Szabadidőmben szívesen kirándulok, utazom, kerti sütögetéseket rendezek. Érdekelnek a művészetek és az emberiség történelme. Mi fontos nekem igazán? A szeretet, a megbecsülés, és az, hogy ebben a rohanó világban álljunk meg, és figyeljünk oda egymásra. Olyan párkapcsolatot szeretnék, melyben számíthatunk a másikra és mindenben támogatjuk egymást. Szövetségest, Partnert, Szerető társat keresek. Tisztában vagyok azzal, hogy egy jó párkapcsolatért sokat kell tenni, nem pottyan az ember ölébe csak úgy. Szeretném, ha az életemben a fontossági sorrend hamarosan megváltozna és végre valaki elfoglalhatná az első és egyetlen helyet.
Laci, 36 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Platina előfizető

Nem költenék túlzottan hosszú bemutatkozót. Azt gondolom párkapcsolati téren régi vágású, normális értékrenddel rendelkező vagyok. Nem kenyerem a túlzott felhajtás, de a páromért tűzbe tenném a kezem. Az első benyomás itt úgyis a kép alapján dől el,ami valljuk meg elég kevés. A többi vagy ráadás lesz....vagy csalódás. Reméljük az előbbiből sokkal több lesz azoknak akik itt keresgélnek. Sok sikert mindenkinek!
András, 38 éves
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)
Platina előfizető

Helló! András vagyok, és az Egyetemen adjunktusként oktatok és kutatok.

Fiatal keresztény társkereső nők

Bettina Katalin, 23 éves
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Ha érdekel valami rólam, akkor írj üzenetet, és válaszokat kapsz. :) Szép napot!
Anett, 27 éves
hívő római katolikus

“Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. Egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, kritikus magamhoz, szeretek utazni, tancolni és főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről, és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon. Tapasztalatokkal és egészséges vadászösztönnel rendelkező lány vagyok, aki igyekszik kiszimatolni, hogy kivel érdemes megosztani kevéske szabadidejét. Nem szexkapcsolatot keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom!
Júlia, 28 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Kérlek, szavazzatok rám De a megosztásoknak is nagyon örülök! Regisztrálni kell, aztán minden nap lehet szavazni. Előre is köszönöm!(Bodnár Julianna) http://hatvanonline.hu/hir/Ki_legyen_a_kozonsegdijas/0/6/8035 Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek. Ha igaz az, hogy a szeretetben a kettő egy lesz, és egymásba ölelkezik, akkor ott nem lehetnek magántitkok, hozzáférhetetlen sebek, és főleg levegőtlen, gennyes sebek nem lehetnek, mert nem tudnak egymással összeforrni. Összeforrni csak a tisztaság tud, ezt még a sebészek is tudják, mert még a testünk is így működik. Senki sem tökéletes! És elvárhatatlan, hogy az legyen, mert az ember nem az.
Nikolett, 22 éves
hite: római katolikus

olyan embert keresek aki megértő, hűséges, jóképű

Fiatal keresztény társkereső férfiak

Laci, 27 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Laci vagyok, 26 éves. Társam keresem Bp környékéről. Egyelőre még nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, írj nekem! :) emailt is csatolj :)
Péter, 26 éves
hite: református

Egész életünk tanulás és tapasztalatszerzés, , habár húszévesen biztosra vesszük, hogy máris mindent tudunk, ráadásul sokkal jobban másoknál, és semmi nincs, amin meglepődhetnénk. Azután ráébredünk gigászi tévedésünkre. Ám éppen a folytonos változástól, fejlődéstől lesz a játék pikáns ízű.
Richárd, 25 éves
hívő római katolikus

Hát mit is mondhatnék! :) Lovakkal foglalkozom, szeretek bulizni,bicajozni,focizni stb... a többit majd találkozáskor! :)
Balázs, 28 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Balázsnak hívnak 26 éves vagyok, nagyjából minden fontos dolgot elmondtam, a többit megtalálod az adatlapomon, ha kérdésed van nyugodtan írj nekem és a legjobb tudásom szerint megpróbálok válaszolni neked! Nem harapok ha szimpatikusnak találsz akkor írj nyugodtan veszteni nem vesztesz semmit legfeljebb beszélgetünk egy jót!

30-as keresztény társkereső nők

Bernadett - társkereső Szatmarnemeti - 37 éves nő
Bernadett, 37 éves
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Bernadett vagyok, egyedülálló fiatal nő. Ismerkedni, barátkozni szeretnék. Ha szeretnél megismerni, írj és válaszolok. "Az élet állandó kockázatot rejt, és aki megfeledkezik erről, az soha nem készül fel a sors kihívásaira."
Kinga, 31 éves
református vallású

A szépség egy mosolygó arc. Megbecsülése mindannak, amivel Isten megáldotta az embert anélkül, hogy azokra a jellemvonásokra koncentrálna, melyeket elmulasztott továbbfejleszteni. - Bridget Fair
Katalin, 32 éves
hívő református (a magam módján gyakorlom)

Ha szimpatikusnak találsz kérlek írj és beszélgessünk. Életvidám, család centrikus lány vagyok, akinek vannak céljai és álmai. Szeretem a természetet,az állatokat,új helyeket megismerni és új dolgokat tanulni.
Niki, 34 éves
római katolikus vallású

Nyílt lelkű, őszinte, barátkozó típus vagyok. Fontos számomra a társam, a családom és a barátaim. Szeretek utazni, olvasni, sportolni. Hobbim nincs, mert nyitott vagyok az új dolgokra. Célom a megfelelő társ megtalálása, aki mellett biztonságban leélhetem az életem, családot alapíthatunk és közös célokat tűzhetünk ki. Ezt keresem a párkapcsolatban: A szeretet, a hűség, a bizalom .... stb. -számomra alapvetők, ami még ezen felül szükséges, hogy évek múltán, amikor az érzelmek esetleg változnak, képes legyen velem együtt változni, akarni és megoldást keresni.

30-as keresztény társkereső férfiak

Tomi, 38 éves
hite: római katolikus

Sziasztok! Tomi vagyok, 36 éves, lakhelyem Mosonmagyaróvár. Középiskolát végeztem, vállalkozó vagyok, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. vagyok. 175 cm magas vagyok és 80 kg, testalkatom , a szemem kék, a hajam fekete. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Béla nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Péter - társkereső Edelény - 30 éves férfi
Péter, 30 éves
görög katolikus vallású (nem gyakorlom)

Ahogy öregszel egyre jobban megérted, hogy a lényeg nem az, hogy hogyan nézel ki, mid van, hanem az, hogy milyen emberré válsz...
Laci, 37 éves
református vallású (a magam módján gyakorlom)

Bizalommal teli, kiegyensúlyozott kapcsolatot keresek. Szeretném beengedni kedvesemet az életembe , közös programokat, élményeket gyűjteni. Szeretem a filmeket, nagy sétákat, kirándulásokat, ha összebújhatok a kedvesemmel.
Dénes, 32 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Ismerkedek, később tartós kapcsolatot szeretnék, lehetőleg csak hasonló érdeklődésűek keressenek!

Középkorú keresztény társkereső nők

Enikő - társkereső Budapest - 48 éves nő
Enikő, 48 éves
református vallású

Az őszinteség az, hogy szeretem ha valaki megosztja velem a mondandóját.Én is szeretem megmondani amit gondolok.A dolgok tisztázását szeretem, nem tartani a haragot, hanem megbeszélni és közös nevezőre jutni.A többit egy személyes találkozzon.
Anikó - társkereső Budapest - 42 éves nő
Anikó, 42 éves
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)

Önálló egzisztenciával rendelkezem. Önmagára és környezetére igényes partnert keresek. Szeretek kirándulni moziba járni főzni-sütni.
csillucika - társkereső -- egyéb -- - 45 éves nő
csillucika, 45 éves
hívő római katolikus

KEDVES BARÁTSÁGOS ÉS VIDÁM TERMESZETÛ, AZ ŐSZINTESÉG ÉS SZOKIMONDÁS HÍVE VAGYOK! KÉREM SZÉLHÁMOSOK KÍMÉLJENEK!!!!! OK:)))))))
Erika, 46 éves
hite: római katolikus

Keresem szerelmemet, lelki-testi páromat, a Mindenemet! Elég sokat dolgozom, pihenőidőmet aktívan töltöm. Hobbim az úszás, bicikli, séta.... Egyszerű-nagyszerű mindennapok!

Középkorú keresztény társkereső férfiak

Barna - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Barna, 40 éves
vallása: római katolikus

Legalább két végén égetem a gyertyát, állítólag. Nekem pedig még lenne sok jó ötletem. Keresem azt, aki nyitott a világ szépségeire és mer nagyot álmodni. Segítek ne izgulj! Szeretem a természetességet, de az igényességgel párosítva. Szeretek főzni, de enni sokkal jobban. Szerintem a palacsinta a legnagyobb találmány, minimum gasztronómia Nobel díjat érdemelne a feltaláló:) Jártam már a világban sokfele (nem elég), de ahogy Ady megfogalmazta "A föl-foldobott kő...". Szeretek olvasni és szeretek beszélni róla. Szeretek provokálni és az ördög ügyvédjét játszani. És szeretek játszani, sportolni. A sport kikapcsol, ezért igyekszem sokat csinálni. TV előfizetésem nincs, és sportot csak csinálni szeretem, nézni kevésbé. Szeretnék találni egy azonos értékrendű hölgyet. *moderálva*
Zsolt - társkereső Rózsaszentmárton - 46 éves férfi
Zsolt, 46 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

44-éves elvált vagyok. Két lányom van,22-és 17-évesek. Nagyon szeretem őket. Nem velem élnek. Olyan társat nőt,hölgyet keresek aki szívesen megosztaná velem a hétköznapjait és az ünnepnapjait. Örömét gondjait mert együtt örülni jobb,és a gondokat megoldani is könnyebb kettesben mint egyedül. Aki szívesen bújik az ágyba este mellém és én is szívesen bújok mellé. Reggel örömmel ébred mellettem és én mellette mert megtaláltuk azt a testi,lelki társat akit kerestünk.
István, 40 éves
hite: református (nem hiszek benne)

Csak aznnak írok akivel kölcsönösen kedvencnek jelöljük egymást, ha első ránézésre szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor már érdemes lesz írnom neked ;) Végletekig ragaszkodó, kitartó, lojális "Skorpió" vagyok. Legtöbbször 30-nak mondott, világot látott, humoros, nagyon beszédes és gyors beszédű, intelligens és nem utolsó sorban a többség szerint kedves, helyes, szarkasztikus humorú, megynyerő pasas. Szenvedélyes, spontán és érzelmes, bújkálós tipus vagyok Néha hegyek, síelés, könnyed (5-10km) túrázás, úszás, séták, kirándulások. Ha lesz ismét terep motorom akkor a könnyed, nem gyorsasági túramotorozás is kedvencem. Szeretem a tartlamas vagy épp szórakoztató színházat is nalkalmanként. Nyitott, közvetlen és barátságos típus vagyok. Másfél évet Vancouverben éltem multikulti környezetben fiatalokkal és ez is hozzátett ehhez. Egyébként jelenleg családi ruha bolt vállalkozásunk mellett egy jó ideje saját kozmetikai ráncfeltöltő termék fejlesztésén és gyártásán dolgozom. Pár éve, mióta ismét MO-n élek nincs kocsim és nem egyedül lakom (nem nővel). Cigiről annyit, hogy csak pár éve kaptam rá (előtte fanatikusan cigi ellenes voltam) és ha nem dohányzó szerelmem lesz, akkor leteszem és inkább naponta sportolok helyette :) Mág 2013-ban egy csírájában azonnal elhalt randi után nekem írta ezt egy nő: "...nagyon örülök annak,hogy találkoztunk,mert egy intelligens,sármos,kedves, udvarias fiatalembert ismertem meg a Személyedben és szerencsés az a lány,aki a Kincsed lehet... " A "szeretet nyelv teszt" szerinti eredménye alább, miszerint a testi érintés és a minőségi együtt töltött idő a legmeghatározóbbak számomra a szerelmi életemben: 11 Physical Touch 8 Quality Time 7 Words of Affirmation 2 Receiving Gifts 2 Acts of Service
sanyi - társkereső Madocsa - 42 éves férfi
sanyi, 42 éves
református vallású

Sziasztok! sanyi vagyok, becenevem csinti. 33 éves, 178 cm magas és 112 kg, testalkatom pedig mackós. Szemem színe zöld, hajam barna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt idom többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

50 feletti keresztény társkereső nők

Iza, 52 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Irén, 69 éves
hite: református (nem gyakorlom)

Szeretem a virágokat,őket ápolni. Kertészkedek , TV nézek , olvasok, internetezek, ritkán kirándulok. Napi elfoglalságom rendszeres.Szeretem az operetett.Aktiv vagyok minden napjaimban. Ritkán kirándulok.Kizárólag korombeli férfi barátsága iránt érdeklődöm.Aki aktiv,rugalmas.Egyedülálló,özvegy.Közös programokat ha tudunk együtt meglátogatni.Nem előfizetők részére megadom az e-mail cimem: *moderálva* ,van Skype, ** elérhetőségem.
Erzsebet - társkereső Amerikai Egyesült Államok - 57 éves nő
Erzsebet, 57 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Szia Kedves Ismeretlen! A nevem Lizy , megerto, onzetlen , alkalmazkodo, csaladszereto vagyok., Szeretek sutni fozni, a sutes egyben a hobbim is. Orommel tolt el ha a szeretteimet megajandekozhatom a sajatkeszitesu sutikkel.:) Olyan tarsat keresek aki ugyszinten onzetlen, megerto, oszinte es csaladszereto ....... Remelem , hogy hamerosan egymasra talalunk!
Csilla - társkereső Zagyvaszántó - 52 éves nő
Csilla, 52 éves
hívő református (rendszeresen gyakorlom)

szeretem a nyílt egyenes őszínteséget,még akkor is ha pillanatnyilag fáj,de mindig átgondolom,hogy nincs-e igaza az illetőnek.én is őszinte vagyok.érdekel a természettudomány,szeretem az időseket,imádom a természetet,benne a növényeket és állatokat.vállófélben vagyok.ápolónő,talp masszőr,köpölyöző a szakmám.egyenlőre egy empatikus,őszinte férfiban keresem a barátságot,aztán a jövő mit hoz,majd eldöl

50 feletti keresztény társkereső férfiak

Miklós - társkereső Szekszárd - 73 éves férfi
Miklós, 73 éves
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Rendezett anyagi körülmények között élek. Szeretek fözni sütni zenét hallgatni kirándulni szeretek táncolni.
István, 72 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Mint a nyugdíjas özvegyek sokat vagyok egyedül, de nem unatkozom. Számítógép, internet, olvasás. Valamikor sokat utaztam. Ma már egyedül kevésbé. Nyitott vagyok az új dolgokra. Ha találkozunk, alkalom a tényleges megismerésre.
Zoli, 64 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Belügyi nyugdíjas vagyok, .3 leányom van már valamennyien önállóak és Pesten laknak.Jelenleg én Nógrád megyében élek Szeretem a természetet,a kirándulásokat,aktívan vadászom a Bükkben.Nehezen viselem az egyedüllétet.Keresem a páromat akivel vidáman és aktívan töltenénk el szabadidőnket.A későbbiekben bármire nyitott vagyok (kimoderálva) Nincs elérhetőségem, csak e-mailra tudok válaszolni!
Zoltán - társkereső Szeged - 65 éves férfi
Zoltán, 65 éves
hite: római katolikus (nem hiszek benne)

Koromhoz képest jóval fiatalosabb,modern gondolkodású, széles látókörű,sokrétű érdeklődésű,aktívan dolgozó,meg- felelő intelligenciával,gondoskodó,szeretetet adó és kapni szerető,nem kalandot kereső emberként keresem társamat. Társként keresek 50 év körüli csinos,jó alakú,saját egzisztenciával rendelkező,modern gondolkodású hölgyet,aki elfogad olyannak,amilyen vagyok és tudo- másul veszi,hogy a gyerekeimről gondoskodnom kell.

Elit keresztény társkereső nők

Erzsi, 46 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)
Középvezető

már jártam itt, de nem találtam azt, akit keresek.... most ismét megpróbálom, hátha....
Bori, 56 éves
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Középvezető

Egy vidám, kiegyensúlyozott, pozitiv gondolkodású egyéniség vagyok. Szeretem a kedves, intelligens, értelmes, határozott , figyelmes férfiakat.Nem vagyok előfizető, e-mail címre szivesen válaszolok.
Zsuzsi, 45 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Középvezető

köszönöm jól vagyok:) a többit részletesen inkább nem itt, és nem mindenkinek:) szerintem az élet kifejezetten jó dolog, csak észre kell venni azt ami jó benne, ebből sok van:).nekem ilyen a sport, a jó barátok, vagy egy hangos nevetés,és örök szerelmem a Balaton, imádom nézni, uszni benne és vitorlázni rajta. szeretem az embereket, ettől semmi nem tud elrettenteni:) nem keresem az igazit, már az is hatalmas dolog ha találunkvalakit akivel jókat lehet nevetni, aki érti a viccet, szeret élni, szereti önmagát és a roséfröccsöt:)
Judit - társkereső Győr - 52 éves nő
Judit, 52 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Középvezető

Sok mindent nem tudok magamról írni majd menet közbe ki derül:)

Elit keresztény társkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Tamás, 36 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Középvezető

Az élet veszélyes üzem, még nem akadt, aki túlélte volna, ennek ellenére kell legyen oka, hogy az emberek párosan szeretnek nekivágni a sűrűjének. Persze az élet egyszemélyes játéknak sem utolsó, de így csak azok tudják élvezni, akik elég önzőek, nem figyelnek a külvilágra, s így észre sem veszik, mit veszítenek. Szeretném hinni, hogy én nem ilyen ember vagyok, és hogy mielőbb megtalálom azt a társat, aki megmenthet attól, hogy valaha is ilyen legyek. Hideg Tamás vagyok, egy néha komoly, de többnyire komolytalan harmincas srác (amíg magányos az ember a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). Na de nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, az írjon bátran!
József, 43 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Felsővezető

Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor - társkereső Budapest - 70 éves férfi
Gábor, 70 éves
hite: református (alkalmanként)
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban nevelkedtem. Két igazságban emberedtem, Szívet raboltam szerelemben, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.
István - társkereső Kecskemét - 36 éves férfi
István, 36 éves
hívő református
Középvezető

Sziasztok! István vagyok, 36 éves, Kecskeméten egyedül élek. Munkában kitartó vagyok. Szabadidőmben az aktív kikapcsolódást kedvelem, de szeretek együtt lenni a barátokkal is. Keresem a hozzám illő páromat. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.

Fényképes keresztény társkereső nők

Márta, 56 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
7 fotóval

Ismerj meg, és megtudod ki vagyok :)
Dalma - társkereső Pécs - 59 éves nő
Dalma, 59 éves
hite: református (alkalmanként)
3 fotóval

Mindenki különös lehet valakinek. Elég, ha egynek.
Éva, 44 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
6 fotóval

Legyünk együtt többek...egy életre!.... Nagy gyermekeim vannak, egy új élethez keresem A TÁRSAM, aki a barátom - szabadidő partnerem - szeretőm egy személyben, aki aktív, intelligens, sportos, humoros, pozitív gondolkodású. Cserébe én is hasonlókkal szolgálhatok!:)
Edit - társkereső Velence - 49 éves nő
Edit, 49 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
4 fotóval

"Szeress mikor a legkevésbé érdemlem meg, hiszen épp akkor van a legnagyobb szükségem rá." Ezért kereslek, a többi rajtunk múlik.

Fényképes keresztény társkereső férfiak

Laci, 37 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
5 fotóval

Laci vagyok, 38 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam!
Sándor - társkereső Ráckeve - 35 éves férfi
Sándor, 35 éves
hite: református
4 fotóval

Sziasztok! Szívesen ismerkednék 23-45 év közötti hölgyekkel Budapestről és Pest megyéből. Sanyi vagyok 35éves független kedves pasi.
István - társkereső Budapest - 37 éves férfi
István, 37 éves
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
9 fotóval

Életvidám, nyitott, érdeklődő, optimista személyiségnek tartom magam. Szeretem mozgalmasan élni az életet. A sport fontos számomra.
Mihály - társkereső Mány - 62 éves férfi
Mihály, 62 éves
református vallású (rendszeresen gyakorlom)
4 fotóval

Klasszikus Értékrenddel rendelkező, Emberi - Erkölcsi értékekre igényes, optimista, életvidám, jó humorú, (már akinek),mégis komolyan gondolkodó, érzelemcentrikus, de józanul gondolkodó, érzékeny (de nem érzékenykedő), hűséges, önzetlenül szeretni tudó, családszerető, sokoldalú érdeklődésű, határozott, céltudatos, energikus, erős személyiségű, megbízható ember, monogám férfi vagyok. Fontos jellemzőim még: Hazaszeretet, szolidaritás, feleősség- tudat, "életfogytiglan" tanulás és személyiségfejlődés, a Ter- mészet és az állatok szeretete, az egészséges-sportos élet- mód, és még sok más, amit megtudhat, akit érdekel. Önzetlenül tudok szeretni, tehát nem elvárásaim, hanem vágyaim vannak. Természetesen hibáim is akadnak, és ez sem titok. Ezt is megtudhatja az "érintett" NŐ.

Most online keresztény párkereső nők

Moni - társkereső Budapest - 36 éves nő
Moni, 36 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
6 perce lépett be

Sziasztok Moni vagyok 35.èves Mindig mosolygos vidám.Fontos számomra a család az összetartás. Szeretem az autosportokat föleg a F1-et de minden féle sportot szivesen nézek.Szeretem a jo filmeket.Ha többet szeretnèl tudni rólam irj. (NEM MINDEN ÜZENETRE TUDOK VÁLASZOLNI MERT NINCS ELÖFIZETÉSEM!!!! IRJATOK MAIL-CIMET!!!!!!!!!)
Szilvia - társkereső Albertirsa - 41 éves nő
Szilvia, 41 éves
evangélikus vallású (a magam módján gyakorlom)
6 perce lépett be

Egyszerűen, Lazán, Szenvedélyesen, de Komolyan.... Minden csak tőled függ!
Csilla - társkereső Pécs - 34 éves nő
Csilla, 34 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
7 perce lépett be

Kizárólag komoly kapcsolatot keresek Pécs és környékéről.Nem vagyok előfizető.Ide *moderálva* We may not flee from ourselves we may not escape our memories ahead and this is so well maybe 3000km you are 30000 the real feeling does not change, never" Nem estem el csak a földnek szüksége volt egy ölelésre" : D "Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ... S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz..."
Adrienn - társkereső Budapest - 23 éves nő
Adrienn, 23 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)
11 perce lépett be

Onallo /celtudatos /ambiciozus /karakan /szeretetteljes /gondoskodo. NEM SZORULOK TAMOGATASRA (Van sajat autom, hazam, vallalkozasom, stb. ) ES NEM SZEXELEK PENZERT!! Nem vagyok megvasarolhato szolgaltatas, meg hiszek a normalis parkapcsolatban..Koszonom a figyelmet ;D

Most online keresztény párkereső férfiak

Gabor - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Gabor, 71 éves
hite: református (nem gyakorlom)
6 perce lépett be

Ha ketten egymast meg nem ertjuk , nagyon sajnalom kisAsszonyom ,de. ha nem kellek szeretonek, egyebre nem. vallalkozom !? Legyen Onnek egy jo baratja,kivel beszelget,elcseveg,de az a mamlasz,az a szamar szavamra mondom, nem en leszek, Legyen az ove minden poezis, az enyem minden ami teny, a problemakat oldja o meg,de a ruhajat csak En!!!
Csabi - társkereső Sopron - 40 éves férfi
Csabi, 40 éves
vallása: római katolikus (alkalmanként)
7 perce lépett be

Sziasztok!Tudnám néhány szóban jellemezni szerintem milyen belső tulajdonságokkal rendelkezem,de önmagammal szemben elfogult vagyok,és nem biztos hogy mások is olyannak látnak.Ha valakinek van kedve írjon és ítélje meg milyen is lehetek valójában.
Béla - társkereső baden/sopron - 60 éves férfi
Béla, 60 éves
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
7 perce lépett be

.....Cselekvesre itelve.... Isten hozott az adatlapomon, most aztan fel van adva a kerdes mit is irhatnek magamrol objektiven ? Talan azt , hogy szeretem az oszinte embereket es en is az vagyok, vagy hogyha megszeretek valakit a vegsokig ragaszkodom hozza vagy, hogy szeretek szeretni es szeretve lenni... .....miota itt vagyok azt vettem eszre , hogy az embereknek elvarasai, kikotesei vannak.... igy nem sok esely marad arra, hogy bevillanjon igen.....O az.... Jo lenne megtanulni adni....nyujtani....rafigyelni....erezni minden rezduleset.....
Marci - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Marci, 28 éves
római katolikus vallású (alkalmanként)
8 perce lépett be

Ha hiszed, ha nem, én egy boldog fickó vagyok, egészségnek örvendek, szeretem a munkám, vannak barátaim, tudok örülni az apró dolgoknak és hálás vagyok mindazért, amit eddig kaptam megtanultam és átéltem, viszont szeretnék most már egy olyan nőt magam mellett tudni, aki már rájött, hogy nem a materiális örömök jelentik az élmények csúcsát, de azért tud sütit sütni :) és aki a családot többre tartja a karrierjénél. Ha magadra ismertél, írj te is bátran! ;)
Néhány keresztény társkereső bemutatkozása
 • Tünde (53), Budapest
  Zsákom? vagy a foltom?
  Barátot, társat keresek, egy kis beszélgetéshez, tánchoz, sétához , kerékpározáshoz, finom vacsorához és más kellemes elfoglaltsághoz :), a mindennapokra és az ünnepek fényéhez,,, Tudtad, hogy a nő 50 után is tökéletes, sőt okosabb, bölcsebb és vonzóbb?
 • Kriszta (41), Nagykanizsa
  Kettos uton halad az elet,az egyik a gyakorlat a masik az elmele
  Sziasztok!Mit is mondhatnak magamrol...?Komoly kapcsolatra vagyok.Szeretem a vicces,romantikus embereket.Egy ejszakas es szex kapcsolatra vagyok,kimeljenek.NEM Vagyok ELOFIZETO! es nem is leszek,ugyhogy elore is bocsi akinek nem tudok irni.
 • Noémi (26), Budapest
  Ne álmodd az Életed, hanem éld az Álmaidat!
  Egy megbízható és szerethető Társat keresek, aki mellett boldog lehetek :)
 • Zoltán (51), Székesfehérvár
  szeretnékmegismerkedni komojszándékuakatkeresek.
  egyszerü és nagyszerüember vagyok komojtársravágyom mert egyedűl rosz szeretek sétálni sokat beszélgetni és töbitmajd később.
 • Ilona (53), I.
  nincs ***m se ***nem
  50 éves nő vagyok!!!Két fiammal élek albérletbem!!Szeretek szorakozni!Szeretem a vidám embereket,viszont nem szeretem ha kihasználnak!!! Ha üzenetett kapok nem azt jelenti nem akarok válaszolni!Nem vagyok előfizető és igy válaszolni sem tudok!Van **m és ha valaki komolyan érdeklödik megtalál: (moderálva) *moderálva* teoszàmon
Két szív, egy lélek!
Vallásos vagy, és fontos számodra, hogy párod is gyakorolja a vallását? A Randivonalon közel százezer keresztény társkereső vágyik ugyanarra, mint te – egy megértő társra, akivel megoszthatja az életét.

Akik nem gyakorolják vallásukat, vagy esetlen nem is veszik komolyan azt, azok nem értik, mit jelent ez egy hívő számára. Ebből később akár konfliktusok is lehetnek, hisz a másik fél sosem fogja megérteni, mennyire fontos részét képezi a hit a párja életének.

Regisztrálj még ma, és találd meg a másik feledet a Randivonalon, akivel mindenben megértitek egymást!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Egy átlagos napon több mint 500 új tag lép be közösségünkbe, hogy megtalálja élete párját, és több mint 150-en hagyják el az oldalt, mert ez sikerült nekik. Nálunk nincs mitől tartanod, ugyanis igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.