Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Középkorú társkereső

69 080 40-es, középkorú társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresésben nem számít, hány éves vagy, csak az a fontos, hogy készen állj egy kapcsolatra! Ha te is középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, csatlakozz a Randivonal közösségéhez, és ismerkedj hozzád hasonló társkeresőkkel!

Néhány 40-es, középkorú társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 40-es, középkorú társkereső nők

Ági - társkereső Csaholc - 45 éves nő
Ági, 45 éves
20 órája tag

Romantikát kedvelő, művelt, 5 diplomás pedagógus vagyok. Hozzám hasonló partnert keresek, komoly kapcsolatra. Családcentrikus, megértő társra vágyom!
Bea, 46 éves
21 órája tag

Ismerkedem, beszélgetek. .. nincs konkrét terv. Ha szimpatikusak vagyunk egymasnak akkor érdemes találkozni. .azutan kialakul hogy csak barátság vagy szerelem... :D
Ivett, 41 éves
29 órája tag

Egy igazi mérleg nő vagyok vagyis: megnyerő , csinos, erős és gyengéd. Elég okos és érdekes, de csak egy nyugis, toleráns és kedves férfi ehhez az ideális társ. Szeretem a meghitt beszélgetéseket, a közös programokat ,a zenét ,a filmeket is. Igazából egy nyitott, érdeklődő ,okos, nyíltszívű férfi közelsége tudna átmelengetni :-)
Gizi, 42 éves
30 órája tag

Jó humorú, vidám, szerethető nő vagyok. Ha szimpatikusnak találsz, írj.

Legújabb 40-es, középkorú társkereső férfiak

Imre, 49 éves
17 órája tag

Komoly kapcsolat reményében,keresem páromat hasonló beállítotságú hölgy személyében.
Gábor - társkereső Győr - 48 éves férfi
Gábor, 48 éves
19 órája tag

nem szeretem, ha valaki hazudik. szerintem még van cél, amit elérhetünk közösen
Szilárd - társkereső Dozmat - 45 éves férfi
Szilárd, 45 éves
22 órája tag

A személyes talákozásnál nincs fontosabb! A többit ki tudja?
Gábor, 47 éves
27 órája tag

Gábor vagyok, 47 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Online 40-es, középkorú társkereső nők

Erika - társkereső Heves - 47 éves nő
Erika, 47 éves
2 perce lépett be

Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marika, 42 éves
2 perce lépett be

Szabadidőmet legtöbbet a 12 éves lányommal töltöm. Olyan férfit keresek akinek a gyermek nem akadály. Alkoholt csak alkalmakkor fogyasztok. Én nem dohányzok, de ha az illető dohányzik nem zavar. Sajnos már 7 éve annak, hogy elhunyt a férjem. Szeretnék már egy új kapcsolatot.
Ágnes - társkereső Nyíregyháza - 49 éves nő
Ágnes, 49 éves
2 perce lépett be

én egy vidám átlagos nő vagyok,szeretem a természetet,a mozit,a táncot aki szeretne megismerni csak bátran,nem vagyok előfizető :) csak az őszintét!
Szilvia, 43 éves
2 perce lépett be

Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Online 40-es, középkorú társkereső férfiak

Zoltán, 47 éves
2 perce lépett be

Barátkozni szeretnék lakóhelyemtől pár-száz kilométernél nem messzebb élő hölggyel,ahová adott esetben még kényelmesen el lehet autózni. Ha Te is hasonló cipőben jársz, (pl. külföldi munka,) s ezért a szabadidő,(pl. hétvégék,) szabadság eltöltése céljából keresel egy humorosnak mondott,értelmes férfit,akkor örülnék levelednek. Szeretek utazgatni,s ha ebben is partner tudnál lenni,vagy csak csevegni szeretnél,akkor rajta,"klikkelj rám" ! Magamról annyit,hogy már dolgoztam különböző országokban,20-évig krupié voltam,de egy éve átnyergeltem sofőrnek. Nagy ugrás volt,de jelenleg ez "rendben van így". Persze ez nem jelenti azt,hogy máról-holnapra elvesztettem a józan ítélőképességemet,csak néha tudni kell alkalmazkodni a legvadabb körülményekhez is,de ha Te szintén külföldön dolgozol,akkor tudod hogy miről beszélek... Ha lehet,akkor elkerülném az olyan "kikérdezősködéses" ismerkedést,mivel nem hiszek abban,hogy néhány levélben le lehetne írni egy élet történetét. Ha valaki el akar mondani valamit,akkor majd úgyis elmondja,vagy nem. A dolgok csak ritkán azok,aminek látszanak. Úgy érzem,hogy ezzel követik el a társkeresők a legnagyobb hibát. Messziről,egy képernyő alapján próbálnak valakit megismerni,kategorizálni,kicsontozni. Az ember nem számítógép,s nem csak egy végtelennek tűnő "1" és "0" számsor halmaz,ami logikus és steril. Ennél az ember sokkal több. Érzelmekkel,vágyakkal,álmokkal,s teljesen különböző személyiséggel megáldva,vagy megverve. Kérlek jelentkezz ha az oldalamat szimpatikusnak találod,s meglátjuk hogyan tovább!
Zsolt, 46 éves
2 perce lépett be

Szeretnék a barátod és a társad lenni, együtt beszélgetni, kirándulni, utazni, sportolni az időt tartalmasan eltölteni.. Szeretném ha Én is számítanék és odafigyelnél rám.. A találkozáskor úgyis minden eldől, de előbb jelölj kedvencnek :) Ha szeretnél többet megtudni rólam ismerkedjünk :)
Tamás, 45 éves
2 perce lépett be

Egy igazi Nő két dologra vágyik: veszélyre és játékra. :) Ezért kell neki a FÉRFI, aki veszélyes játék :) :) ........míg feltűnik a nap fénye és eloszlanak a felhők!
Attila, 46 éves
2 perce lépett be

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk *moderálva*

Diplomás 40-es, középkorú társkereső nők

Erika, 41 éves
Egyetemet végzett

Erika vagyok, 40 éves, lakhelyem Emőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Judit, 44 éves
Egyetemet végzett

Nyitottnak kell lenni a világra, a szépre, a jóra és az újra.
Éva - társkereső Szentendre - 47 éves nő
Éva, 47 éves
Egyetemet végzett

Miután felneveltem a lányomat, úgy gondoltam, mostantól már csak élvezni szeretném az életet, többnyire azt akarom csinálni, amiben kedvem telik, olyan emberekkel akarok együtt lenni, akiben kedvem telik. Vidám, mosolygós, energikus csaj vagyok. Szeretek jönni-menni, enni, erdőtjárni és még ezernyi dolgot. Őszinte érzelmekre, romantikára vágyom. Olyan királyfik jelentkezését várom, akik nem félnek a próbatételektől. A fehér lovon érkezők és a szelíd motorosok előnyben részesülnek.
Erika - társkereső Debrecen - 43 éves nő
Erika, 43 éves
Egyetemi diplomás (bölcsész)

Első információ: nem kedvelem az efféle "rövid leírásokat magamról", sokkal inkább hiszek a beszélgetésben. Bár első pillantásra komolynak és távolságtartónak tűnhetek (és időnként az is vagyok), mégis egy olyan nő vagyok, akit elsősorban az vonz egy férfiban, ha meg tud nevettetni. A hétköznapokban tanár vagyok, de jómagam is egyfolytában tanulok. Ebben a globalizált világban engem sokkal jobban vonz a népi kultúra: szeretek kézműveskedni, elsősorban nemezelni, és bár most egy nagyvárosban élek, vidékről származom, és idővel szeretnék visszatérni oda. Sok jó ismerősöm van, de a barátaimat megválogatom. A célom, megtalálni azt a férfit, akivel családot alapítunk, és harmóniában élünk egész életünkben. Kérlek, ne "kedvelj", ha érdekellek, írj üzenetet!

Diplomás 40-es, középkorú társkereső férfiak

Zoltán, 45 éves
Főiskolát végzett

Jókedv, pozitívizmus, barátságos, laza, komoly (ha kell), határozott, bizalom, odafigyelés másokra, jóindulat, egészséges szemlélet, utazás, nyár, napfény, színek, gasztró élmények ...
Misi, 47 éves
Főiskolát végzett

Hát nem értek az ilyesmihez, egyszerűen vedd fel velem a kapcsolatot, és mindent megtudsz...Ja annyit hogy kint élek Ausztriában és szeretném ha a kedves hölgy aki úgy dönt, hogy velem tervezi tovább az életét, ide követne.. De nem feltétel...
Péter - társkereső Szeged - 43 éves férfi
Péter, 43 éves
Egyetemet végzett

Sziasztok! Őszinte, komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet,az állatokat, a sportot, úszni,futni,biciklizni.
Gábor - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Gábor, 46 éves
Egyetemi diplomás (mérnök-közgazdász)

Ehhez a felismeréshez már sokan sokat búvárkodtak. Ezt nem ússza meg senki. Nálam még mindig tart és most is egy imádni való hölgy után búvárkodom. A kora nem nagyon számít, csak kecsesen ússzon és formás uszonyai legyenek. És ne hallgasson mindig, mint a hal. Na de vajon a búvár milyen? Hát először is hasonlít rám, ami nagy erénye.:) Természetimádó, kertes házban lakó, sok füvet nyíró, naponta szívesen sportoló, utazást, vízpartokat kedvelő, napimádó, kiránduló, kultúra fogyasztó, könyveket olvasó, idegen nyelveket értő, humort kedvelő /az angolos abszurdot is/, a jó ételeket, italokat szívesen fogyasztó, kedélyesen beszélgetős kultúrtársaságban élvezettel borozgatós, sörözgetős társasági ember. Mindent persze csak alkalmanként és mértékkel. A filmet, zenét, színházat is kedvelem. Egyedül, függetlenül élek és szabad időbeosztású a vállalkozói elfoglaltságom. Életem fontos alkotóeleme a sport. A jó egészség és a jó mindennapi közérzet miatt. Na, meg a forma karbantartás miatt is. A testi is, meg a mentális miatt is. Mit sportolok? Naponta futok, testedzek. Rendszeresen pingpong, biliárd, bicikli, motorozás, néha tenisz, evezés, 2-3 évente vitorlázás az Adrián. Többször a Balcsin is. Milyen társat keresek? Sportosan csinos, elegáns, inkább vékonyabb testalkatú hölgyet. Legyen lehetőleg művelt, olvasott és az sem baj, ha házias. Ha a konyha sem idegen terület számára, az fokozza az élvezetet. És a sportban is lehetőleg partner. Legyen szép és vonzó - már csak a sokat emlegetett és hőn áhított "kémia" miatt is. Mert ez fontos feltétele a harmonikus párkapcsolatnak! A többi képesség csak statisztikai adat.:) Persze az imponáló lehet, ha például jól pingpongozik, vagy ügyesen mászik fára / és kecsesen esik le onnan /, esetleg tud vitorlázni, vizisíelni, horgászni, evezni....de a legjobb, ha van humora. Én olyat szeretnék, akivel lehet bűntetlenül viccelődni, mert érti és érzi a humort. És műveli is. Azért mégiscsak kellemes feladat ekkora választékból megtalálni az igazit. Egy jó búvár számára. Azt persze nem állítom, hogy könnyű feladat. Nem vagyok netfüggő, nincs okostelefonom, ezért egyenesen járok az utcán és látom a dolgokat. Néha csak jóval később tudok reagálni egy levélre, mert a laptopomat nem viszem magammal sehova. Kis türelmet kérek ilyen esetekben. Azért hamarosan veszek egy okos telefont a jó öreg buta mellé, de nem azért, hogy az utcán folyamatosan rábukjak és netkedjek. Az eddig olvasásban eljutó kulturáltak részére elmesélek egy esetet. Egy hölgy hosszasan kifejtette, milyen feltételeknek feleljen meg az igényelt párja. Nekem tetszett és írtam neki, de elutasított. Kérdeztem, miért. Azt válaszolta egy szóval., hogy megérzésből. Közben fél méter volt a feltételrendszere a bemutatkozóján. Nem tudta megfogalmazni az indokait. Erre mondja azt a köznyelv, hogy "a pofám leszakad." Jó, értelmes búvárkodást a hölgyeknek is.:)

Ingyenesen megismerhető 40-es, középkorú társkereső nők

Monika, 41 éves
Platina előfizető

Nem hiszek az "ellentetek vonzzak egymast" elmeletben. Nem dohanyzom!!
Brigitta, 41 éves
Platina előfizető

Roviden ; Imadom a tortenelmet ezaltal szeretek utazni olvasni. Szeretem a munkam , altato noverkent dolgozom egy London melletti korhazban. Nyari nyaralaskent a tengerpartot valasztom de nyitott vagyok minden pihenessel jaro udulesre.
Mónika, 44 éves
Platina előfizető

Határozott, őszinte, érzelemgazdag nőként jellemezném magam. Függetlenként keresem a határozott, életvidám, célokkal rendelkező, szintén független társam.
Edit - társkereső Velence - 49 éves nő
Edit, 49 éves
Platina előfizető

"Szeress mikor a legkevésbé érdemlem meg, hiszen épp akkor van a legnagyobb szükségem rá." Ezért kereslek, a többi rajtunk múlik.

Ingyenesen megismerhető 40-es, középkorú társkereső férfiak

Zsolt, 44 éves
Platina előfizető

Lehet butaság ilyet írni, persze örülnék ha ismét megtalálnám, de hacsak egy rövid pezsgés van benne az is valami :)
Attila, 46 éves
Platina előfizető

Szeretem az életet, tetszik ez a bolygó. :-) Sport, túrázás, utazás, idegen kultúrák, könyvek, internet, család töltik ki szabadidőm. Szeretem a gyerekeket. Nem vagyok a hosszú levelezés híve, hiszen a személyes találkozás dönt...
Ferenc, 46 éves
Platina előfizető

Először is Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom! Magamról pedig annyit, hogy türelmes, nyugodt típus vagyok, kerülöm a szélsőséges dolgokat, de nyitott vagyok minden jóra ami egy kis jókedvet hoz az életbe.
Tamás, 48 éves
Platina előfizető

Sziasztok! Egy olyan hölgyet keresek akivel megoszthatnám az életem . Boldogságban és élvezve egymás társaságát vidáman élhetnénk együtt. Jobb együtt mint egyedül ... Sportolni és utazni kedvelő férfi vagyok. Különösen tetszik a Karib Tenger és Dél Amerika. Szeretek sportolnii , koncertre , moziba és külömbözö tengerparti helyekre járni. Rájöttem a szeretet , szerelem a legfontosabb az életben , minden más csak ezután jöhet. Mert ha ez hiányzik akkor nincs igazi öröm az életben.

Keresztény 40-es, középkorú társkereső nők

Ildikó - társkereső Budapest - 42 éves nő
Ildikó, 42 éves
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

Házias,családcentrikus,otthon melegére vágyó közben kirándulásokat,jó bulikat nem megtagadó igazi nő vagyok.
Judit, 40 éves
hívő római katolikus

Életvidám,kreatív, kirándulásokat kedvelő vagyok. Szeretem a gyerekeket a jó társaságot. Állatbarát vagyok. Hosszútávú kapcsolatot keresek!
Marcsi, 49 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

válófélben lévő 49 éve felé baktató nő vagyok aki szeretne még egy kicsit élni,bulizni,kirándulni élvezni az életet tömören ennyi a többit személyesen nem vagyok előfizető elérhetsz *moderálva*.
Moni - társkereső Cegléd - 42 éves nő
Moni, 42 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

AKI ISMER,VIDÁMNAK,VICCESNEK,ALKALMAZKODÓNAK TART.KIRE VÁGYOM??EGY TÜRELMES SZÓRAKOZTATÓ FÉRFIRE,AKI A TENYERÉN HORDOZ,ÉS ÉN VAGYOK NEKI AZ ÉLETE ÉRTELME.

Keresztény 40-es, középkorú társkereső férfiak

Miki, 42 éves
hite: református (alkalmanként)

Szia, Miki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila - társkereső Nyíregyháza - 49 éves férfi
Attila, 49 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Előző tapasztalataim alapján, nem látom fontosnak! A személyes kontaktus mindent eldönt.
Gábor, 42 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Gábor vagyok, 41 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba - társkereső Hajdúböszörmény - 43 éves férfi
Csaba, 43 éves
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)

Rendezett körülmények között élek.Fontos számomra az őszinteség.Szeretek kirándulni,kertészkedni.Röviden ennyit ,ha felkeltettem érdeklődésedet a többit személyesen.

Elit 40-es, középkorú társkereső nők

Kinga, 44 éves
Felsővezető

sokat utazom barátaimmal, motoromon,keresve az új kihívásokat ... és azt a pasit, aki mellett nőnek érzem magam :)
Kati, 48 éves
Középvezető

Romantikus, ugyanakkor két lábbal a földön járó, életvidám, nőies, a humort értő és szerető nő vagyok. Ismerkedni szeretnék, nem laza kapcsolatot. A tartós kapcsolat alapjai pedig nálam a bizalom és az őszinteség.
Clarissa, 46 éves
Középvezető

Még nem tudom: -mi a jó a szilikonmellekben; -mit is jelent némely tetoválás; -mennyire jogos önvédelmi eszköz a műköröm; -jó házőrző-e az 1kg felső súlyhatárú kutya; -többet ér-e a mindennapok szempontjából egzotikus helyeken nyaralni; -hogyan nem akadok bele a piercingbe szex közben; -hogyan láthatok a tavaly előtti napszemüveg divat mögé; -hány év után jön elő a bőrrák a mindennapi szoláriumtól; -mennyire lesz vonzó egy bulifotón látható nő; -valóban a Cosmo a legjobb barátnőd; -ki jár BKV-val, ha minden nő adatlapján luxusautó, sportautó, cabrió látható; -hogyan lehet ennyi szar minőségű képet csinálni tükörből, mobillal; -a szex vajon mi; -aki házasságban él, de komoly kapcsolatot keres itt, az csak szexpartnert keres; -mit keres itt az, aki \"nem keres senkit\"? de vigyázz, mert mindaz vagyok, amit itt felsoroltam, mert erre \"buknak\" a férfiak, így mondják a nagymenő szingli nők Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van. ...mindegy, hogy egy tó vagy egy óceánpartján ülök és a kacsákat etetem...a kérdés, odaülnél-e mellém.... A férfiak és a nők legalább egy dologban egyetértenek: nem bíznak a nőkben. Minél ártatlanabb egy ember, annál kevésbé gondol az alibijére.A vallomások mindig megváltoztatják azt is, aki teszi, és azt is, aki meghallgatja.A szeretet nem kételkedik. A szeretet megbízik. Éppen ettől szeret.Ahol szerelem van, ott bizalomnak is kell lennie. A modern nő nem nő és nincs szüksége férfira sem. 7 lépésben kiöli magából a nőiességet, csak hogy sebezhetetlen legyen. De nőies nő híján kihal a férfias férfi is. Mi marad a végén? Férfi és nő kapcsolatát egy együtt lejtett tánchoz szokás hasonlítani, ahol figyelni kell a másik lépésére. A férfi gyengéden vezet, a nő pedig bízik,s hagyja magát vezetni. Miért érzem úgy, hogy mára sok sebből vérzik ez a szép hasonlat? 1.) A modern nő és a modern férfi elsősorban individuumok, egyetlenek, egyediek és magányosak. Képtelenek egymással megosztani az érzelmeiket. 2.) A modern nő nem szeretkezik, hanem szexel. Korán megtanulja, hogy a férfi úgyis csak ki akarja használni a nőt, miért bízzon hát benne? Nem kockáztatja, hogy sérül, inkább kölcsönös kihasználásként tekint a kapcsolatra és igyekszik,hogy a mérleg az ő javára billenjen. 3.) A modern nő szeretné azért nőnek érezni magát, a modern világ pedig külső megoldásokat A kommentárodban hagyj egy számot, mert kiváncsi vagyok, hogy mit szeretnél velem csinálni... 1. Megölelni 2. Telefonszámot elkérni 3. Megismerni személyesen 4. egy jót bulizni 5. Körbeutazni a világot 6. beszélgetni 7. titok 8. sétálni 9. szeretkezni 10. Barátkozni Nem keresek egyéjszakás kalandokat! Találjanak meg ők! De nem kellenek a nagy szavak sem, hogy \"párt egy életre\", mert ehhez az itt lévő adatlapoknál és pár statinál sokkal mélyebben kell megismerni valakit. Egyszerűen kéne valaki, aki partner a hétköznapokban, bánatban, örömben, az ágyban,de nem apát, vagy férjet keres az első randin. A modern nő nem nő és nincs szüksége férfira sem. 7 lépésben kiöli magából a nőiességet, csak hogy sebezhetetlen legyen. De nőies nő híján kihal a férfias férfi is. Mi marad a végén? Férfi és nő kapcsolatát egy együtt lejtett tánchoz szokás hasonlítani, ahol figyelni kell a másik lépésére. A férfi gyengéden vezet, a nő pedig bízik,s hagyja magát vezetni. Miért érzem úgy, hogy mára sok sebből vérzik ez a szép hasonlat? 1.) A modern nő és a modern férfi elsősorban individuumok, egyetlenek, egyediek és magányosak. Képtelenek egymással megosztani az érzelmeiket. 2.)? A modern nő nem szeretkezik, hanem szexel. Korán megtanulja, hogy a férfi úgyis csak ki akarja használni a nőt, miért bízzon hát benne? Nem kockáztatja, hogy sérül, inkább kölcsönös kihasználásként tekint a kapcsolatra és igyekszik,hogy a mérleg az ő javára billenjen. 3.) A modern nő szeretné azért nőnek érezni magát, a modern világ pedig külső megoldásokat kínál, amivel jelezheti, hogy ő nő. Vannak nőknek szóló magazinok, amikben megnézheti, mit vásárol,milyen ruhát visel egy nő. 4.) A modern nő egyébként sem lehet mindig nő,mert ugye olykor fáradt, fésületlen, ellentétben azokkal a Mintakép Nőkkel, akik a filmekben tökéletes sminkkel ébrednek és magazinokból darázsderékkal, bőrhiba nélkül mosolyognak vissza rá. 5.) A modern nő nem anya többé, elsődleges közege nem az otthon. Reggeltől estig az irodában termel, estétől reggelig és hétvégén a szórakozóhelyen vagy a boltokban fogyaszt. 6.) Párja, a modern férfi sem férfias férfi többé. Férfiasságát lelki tényezők helyett ő is centiméterekhez és a tricepsze átmérőjéhöz köti. És szenved, mert a vibrátor jobban bírja nála. 7.) Érzik mindketten, hogy valami nem stimmel, de a megoldást még mindig kívül keresik. Szilikonmell,plasztikai műtét, szteroidoktól repedő karok. Nem befogadni vagy elfogadni akarják egymást, nem eggyé válni, csak egy-egy saját orgazmust. A másikét csak azért, hogy bizonyítsanak
Ágnes, 45 éves
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.

Elit 40-es, középkorú társkereső férfiak

Tamás, 42 éves
Felsővezető

Page found! A legjobb helyen jársz! Szeretem a jó humorú, intelligens, szórakoztató, jóindulatú, gondolkodó, emberek társaságát. Nem szeretem ezek ellentéteit. Szeretem a spontán dolgokat, de ha az élet úgy hozza, tervezek, akár jóelőre. Sport: mindenevő vagyok, de a vizesek (bármilyen halmazállapotban) a kedvencek. Színház, mozi, kiállítás, jöhet minden mennyiségben. Nagyon szeretem a munkám, ami miatt sokat utazom. Hiszek az egyensúlyban az élet minden területén.
Botond, 42 éves
Középvezető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Laci - társkereső Szeged - 45 éves férfi
Laci, 45 éves
Felsővezető

Sziasztok, azt hiszem mindenkinek könnyű dolga van. Azt olvasom itt mindenki a FÉRFI-t keresi, én meg a NŐ-t. Nagyon egyszerűnek tűnik, mert már meg is találtuk egymást. Vagy sem. Nem a levelezgetésben hiszek, hanem a találkozásban.Egy fél órás beszélgetés ezerszer többet mond, mintha végig csetelnénk az éjszakát. Gyorsan kiderül van e esély arra, hogy beinduljon a kémia. Én mozgalmas életet élek, sportolok, barátaim vannak, szivesen táncolok (ha van kivel, mert disco-s ismeretségnek nem vagyok híve). Szeretek motorozni, de ne azt gondold, hogy ez egyenlő a Hell Angels filinggel. GYönyörű helyeket lehet felfedezni. Apropo, két hét múlva motoros túra vezet Magyarország 15 legjobb fagyizójához. Van valakinek kedve jönni? Imádom a tengerpartot, el se tudom képzelni a nyarat nélküle. Azért ott is kb fél órát vagyok a parton. Aztán ússzunk, búvárkodjunk,labdázzunk, vagy wakeboardozzunk. Vagy épp társasjátékozzunk a parton. Nem vagyok hiperaktiv, csak mozgalmasan szeretem élni az életem. Az egész világot szeretném felfedezni. De nem magányos farkasként. Ha valakinek ilyen FÉRFI tetszik, akkor nem kell tovább keresni. Csodás napot mindenkinek! :-)
Péter, 43 éves
Középvezető

Úgy képzelem, hogy az egész sokkal viccesebb lesz, mint ahogy először gondoltuk. Talán mert több a derűnk, mint amennyit magunkra pazarolhatnánk. Vagy mert hibáinkat humorral rajzoljuk körbe, és igazán egymás erényeire leszünk büszkék. Vagy mert rég dumáltunk ilyen jót. Vagy mert végre magunk lehetünk együtt annyi bosszantó szerepjátszási és megfelelési kényszermunka után. Úgy képzelem, hogy gesztenyerugdosó jókedvvel és vagány kiváncsisággal csavarogjuk be a külső-belső világot, mert lesz hitünk egymásban, és nem félünk használni.

Fényképes 40-es, középkorú társkereső nők

Éva, 46 éves
7 fotóval

Tudni szeretnéd ki is vagyok valójában? Kérdezz és megtudod. :) Sportos és magára igényes férfi jelentkezését várom.... :) :)
Szilvia, 41 éves
2 fotóval

Szilvia vagyok, 41 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Enci, 45 éves
1 fotóval

Enci vagyok, 45 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kriszti - társkereső Csákánydoroszló - 42 éves nő
Kriszti, 42 éves
2 fotóval

Én a barátaim szerint egy vidám, nyitott nő vagyok. Keresem társam, egy természetkedvelő, jó humorú férfi személyében, hosszútávra.

Fényképes 40-es, középkorú társkereső férfiak

István, 43 éves
3 fotóval

Érdeklődési köreim vadászat , horgászat , túrázás és minden olyan elfoglaltság ami a természethez köthető. Szívesen ismerkednék olyan emberekkel akiknek hasonlóak az érdeklődési körei hozzám.
István, 43 éves
2 fotóval

Kedves, csinos lánnyal ismerkednék komoly kapcsolat céljából!
János, 44 éves
7 fotóval

Vidám,romantikus,útazást kedvelő vagyok Németországban élek.Karlsruhe városhoz közel...Zenével és technikával foglalkozom. Elsönek ismerkedni, beszélgetni, barátkozni szeretnék, és a további személyes találkozásban kiderül... lehet hogy megtalálom akit soha nem is kerestem :-)
Béla - társkereső Norwich - 47 éves férfi
Béla, 47 éves
5 fotóval

Az elet szep, csak kepesnek kell lenni eszrevenni a mindennapi csodakat. Egyszeru, jozan paraszti esszel, logikusan gondolkodo, joszivu, (talan egy kicsit naiv is), mar 6 eve egyedulallo, elfoglalt ember vagyok. Keresek valakit, aki szivesen eljon velem egy hetre kikapcsolodni, mondjuk a kanari szigetek valamelyikere februarban. Termeszetesen elotte jo lenne egy kicsit jobban megismerni egymast szemelyesen. Nem biztos, hogy ez az oldal a legmegfelelobb erre, de meg soha nem csinaltam ilyet, hat itt az ideje kiprobalni. Hisz az egesz elet, egy jatek...

Most online 40-es, középkorú párkereső nők

Eszter - társkereső Budapest - 40 éves nő
Eszter, 40 éves
3 perce lépett be

Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Melinda - társkereső Budapest - 49 éves nő
Melinda, 49 éves
4 perce lépett be

Budapesten élő, elvált nő vagyok, egy 14 éves kislány édesanyja. Házias, talpraesett nőnek tartanak és hogy egyedül vagyok az többnyire igényességemből adódik. Szeretnék megismerkedni egy valóban figyelmes, kedves, intelligens, mély érzésű férfival akiben talán megtalálom azokat az értékeket amelyek számomra igen fontosak! Ha szimpatikusak soraim és úgy érzed, hogy ezen tulajdonságok jellemeznek, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok előfizető, így nem tudok előfizetéssel nem rendelkező társkeresőknek válaszolni!
Gabriella - társkereső Heidenheim Baden Würtenberg - 46 éves nő
Gabriella, 46 éves
4 perce lépett be

Komoly kapcsolat remènyèben keresem Tårsam egy őszinte romantikus fèrfi szemèlyèbe...Német országba èlek pontosan Heidenheimbe / Baden Würtenberg.../ Email címem : *moderálva*
Éva - társkereső Budapest - 48 éves nő
Éva, 48 éves
4 perce lépett be

További életem filmjének forgatásához,FÉRFI főszereplőt keresek....:) KÉRLEK !!!!!!!!!!!!!!!! írj elérhetőséget,mert itt nem mindenkinek tudok válaszolni...köszi

Most online 40-es, középkorú párkereső férfiak

Viktor - társkereső Siófok - 40 éves férfi
Viktor, 40 éves
5 perce lépett be

Szabad időmben kirándulni szoktam itt siófok környékén. Megbízható és hűséges típus vagyok, és a partneremtől is ezt várom. Szeretem a vidéki életet a Balatont az állatokat a kutyákat. Szeretek sportolni tanulni és szórakozni. Nagyon tudok szeretni és kényeztetni. Diplomás informatikus mérnök vagyok, sokat dolgozom de annál jobban tudok szeretni. www czviktor hu
Gyula - társkereső Berettyóújfalu - 42 éves férfi
Gyula, 42 éves
5 perce lépett be

Szeretnem megtalalni a masik felem! Ismerjük meg egymast szemelyesen....
Attila - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Attila, 43 éves
5 perce lépett be

hmm mit is írjak ide...mi a vágyam? lekerüljünk innen ! Segíts ,hogy segíthessek :) *moderálva*
Zsolt - társkereső I. - 47 éves férfi
Zsolt, 47 éves
6 perce lépett be

èletvidám fiatalos gondolkodásu ember vagyok. Szeretek nevetni utazni és ÈLNI a életet. 29 éve élek Németországban és sürűn üzleti ügyben Mallorcán, van egy 23 éves Fiam aki már teljesen a saját lábán áll, én neveltem fel de már éli a saját életét a párjával. :-) Szertek motorozni, búvárkodni. Életem a viz :-) szeretem az utazásokat a tengert a világot járni. Szeretnék magam mellé egy olyan párt akivel mindezeket együtt meg tudjuk tenni.
Néhány 40-es, középkorú társkereső bemutatkozása
 • Éva (45), Budaörs
  Herceg fehér lovon :)
  Sportos, muzikális amazon hasonlóan gondolkodó társát keresi.
 • Anti (49), Budapest
  keresem életem szerelmét
  Sziasztok, még mindig hiszek abban, hogy megtalálom az igazi szerelmet, akit egész eddigi életemben kerestem, a páromat, akivel kiegészítjük egymást. Az igazi NŐT, akiért rajonghatok, akit imádhatok, akit kényeztethetek. Romantikus férfi vagyok, néha már kicsit álmodozó, aki komoly kapcsolatot keres. Hiszek a család szentségében, ami erőt ad a mindennapok viharában. Imádom a gyerekeket, mindent megtennék értük. Magamról röviden annyit, hogy szabadidőmben szeretem a pihenést, a nyugalmat nyújtó tevékenységeket, szeretek kirándulni, utazni, túrázni, imádom a vízpartokat, (halak vagyok :-) különösen a tengert. Nem tudok szebb dolgot elképzelni, mint azt, hogy ülök a tengerparton a szerelmemmel a homokban, hallgatom a hullámok morajlását, és gyönyörködöm a naplementében. Szeretek moziba, színházba járni. Sportolgatni alkalomszerűen, egy-egy romantikus vacsora a párommal. Szeretem a hangulatos, családias jellegű éttermeket, az olyan "nagymama konyhája" típusúakat. Igazából a szabadidőm során igyekszem kipihenni azt a kőkemény realizmust, amit a munkám során átélek. talán ez a két dolog harmónikusan kiegyészíti egymást. A magánéletem romantikája és a hétköznapok realizmusa.
 • Kati (44), Budapest
  Társra vágyom...
  Az első pillanat, a tartalmas beszélgetések, önfeledt nevetések, együtt töltött idők, meghitt ölelések meghatározóak kapcsolatainkban. Azért vagyok itt, hogy megtaláljam a társam, aki meglátja bennem a nőt, s akiben meglátom a férfit. Akinek a szeme mosolyog, ha meglát, s akinek ragyoghatok. Sok gondolatom lenne még, amit leírhatnék ide, de inkább Neked szeretném elmondani. Tudom mit tudok adni egy kapcsolatban, s mi az, amiből már nem tudok és nem akarok engedni Email címre tudok képet küldeni és válaszolni.
 • Robert (48), Budapest
  Csak vidáman,mert a hangulat az fontos!
  Jó kedélyű, romantikus férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.
 • Lajos (40), Békéscsaba
  Társkeresés azoknak, akik nem kamusok
  Voltak az életemben jó és rossz döntéseim, tehát én is esendő vagyok. Voltak sikereim és kudarcaim, de kitartó vagyok. A munkahelyen és otthoni körben rájöttem, hogy alkalmazkodó típusú vagyok. Néha makacs vagyok, de mások javaslatára is szívesen hallgatok. A legnagyobb igazságot egy karácsonyi filmből a hallottam, miszerint a szerelem nem menetrend szerinti buszjárat, hogy majd jön a következő. Nekem sokáig nem jött/nem jön. A menetrend szerinti repülőjárat viszont arra jó volt, hogy Rómában tölthessek egy hétvégét vagy Stuttgartban koncertet nézzek.
Szerelemben nincs határ!
Társkereséskor nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy valóban vágysz-e egy komoly kapcsolatra, egy megértő társra, aki mellet leélnéd az életedet. Ha igen, akkor a Randivonalon a helyed!

Ha középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, vagy netalán elveszetted őt, regisztálj most a Randivonalra, ahol a folyamatos moderálás miatt garantáltan valódi profilokkal és komoly kapcsolatot kereső tagokkal ismerkedhetsz meg, az ország egész területéről.

Nem számít, hogy elmúltál már negyven éves, nálunk több mint százezer negyven feletti szingli keresi párját!

Mindenkinek jár egy esély!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 25 százaléka negyvenes éveiben jár, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.