Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Középkorú társkereső

68 764 40-es, középkorú társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresésben nem számít, hány éves vagy, csak az a fontos, hogy készen állj egy kapcsolatra! Ha te is középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, csatlakozz a Randivonal közösségéhez, és ismerkedj hozzád hasonló társkeresőkkel!

Néhány 40-es, középkorú társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 40-es, középkorú társkereső nők

Kriszta, 43 éves
13 órája tag

Kriszta vagyok, 43 éves, lakhelyem Szigetszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Márti, 42 éves
15 órája tag

Kedves érdeklődő ! Írhatnék ,és fényezhetném magam estétől reggelig ,de úgyis a személyes találkozás fog mindent eldönteni :)
Zsuzsa - társkereső Szeged - 44 éves nő
Zsuzsa, 44 éves
16 órája tag

Tartós kapcsolatot keresek." A mikor a szemedbe nézek kiderül,hogy ki az ki menekül,ki tartozik hozzám."
Renáta, 42 éves
17 órája tag

Az első benyomás szerintem fontos.Akár az most legyen egy fénykép. A többi majd kialakul-vagy nem. Ezért pár sorban nem tudom leírni magam és azt sem,hogy "kit" keresek.

Legújabb 40-es, középkorú társkereső férfiak

Attila - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Attila, 45 éves
17 órája tag

Van egy álmom, hogy őszintén szerethessek egy lányt, és ő viszontszeressen engem! Ha egy mondatban kellene jellemeznem önmagam, talán ez a gondolat és szándék, amely arra is rávett, hogy belépjek ide a társkeresőbe fejezne ki talán a legjobban! Régóta és sok helyen kergettem már az álmom, és ha az élet különböző területein, el is értem eredményeket, még sem mondhatom igazán boldognak magam, hiszen épp az hiányzik az életemből, amire leginkább vágyom. Általában arra törekszem, hogy következetesen éljek, és felelősséggel viseltessek a környezetem iránt. Szeretem a dolgokat az értékük és a súlyuknak megfelelően kezelni, és úgy gondolom, képes vagyok a körülöttünk lévő világ előnyeit, vívmányait, szépségeit megragadva boldogan élni az életet. Szeretem a természetet, így a kirándulások vagy legalább a kisebb séták napi szinten jelen vannak az életemben.
Zoltán, 48 éves
19 órája tag

Magamról majd beszélünk úgyis a fotó alapján itélsz szimpatikusnak vagy sem. Tartós kapcsolatra keresem páromat!
Tibor - társkereső Pilis - 43 éves férfi
Tibor, 43 éves
21 órája tag

Nem az iskolai végzetség vagy a vagyon teszi az embert emberré
Robi, 42 éves
22 órája tag

Robi vagyok, 42 éves. Társam keresem Füzesabony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Online 40-es, középkorú társkereső nők

Judit - társkereső Debrecen - 44 éves nő
Judit, 44 éves
2 perce lépett be

Kedves, őszínte vagyok, a hazugságot nem szeretem. Két éve váltam el. 7 Éves kisfiam él velem . Szeretem a természetet, utazást. Szeretek színházba járni, olvasni.
Andi, 47 éves
2 perce lépett be

.... a második akkor kezdődik, mikor rájövünk, hogy csak egy van !! Van néhány jó tulajdonságom. Meg rengeteg rossz! Ez nem vicc !!! :)) Az esélye bárhol megvan annak, hogy olyan emberrel találkozzunk, akivel jól érezzük magunkat. Akár itt is. :)
Andi, 48 éves
2 perce lépett be

Én igyekszem sok szép, jó dologgal megtölteni az életemet. Ez nem mennyiséget, hanem minőséget, értékeket jelent, amik nekem azok. Őszinteség, megbízhatóság, optimizmus, vidámság, sport, egészséges életmód, tartalmas emberi kapcsolatok, játék, természet, zene, tánc, rajzolás. Ha szívesen lennél társam egy ilyen életben, keress meg bátran. Beszélgessünk, találkozzunk, a többi meg majd kiderül :)
Bernadett - társkereső Esztergom - 49 éves nő
Bernadett, 49 éves
2 perce lépett be

Dunaparti kiràlyvárosban lakom. Személyes találkozás mindent eldönt. Írj!

Online 40-es, középkorú társkereső férfiak

Krisztián, 41 éves
2 perce lépett be

Itt van a normális pasi! :-) Ezt némi öniróniával mondtam, tessék kihallani belőle. :-) Harmonikus, kiegyensúlyozott, játszmáktól mentes, hosszútávú kapcsolatot szeretnék egy lánnyal, akivel majd összekötjük az életünk. Már nagyon várom, hogy főzzünk közösen, menjünk kirándulni, társasozzunk, vagy akár sportoljunk is együtt. Talán még egy tánctanfolyamra is rábeszélhető vagyok. :-)
Gábor, 49 éves
3 perce lépett be

Nyitott érdeklődő személyiség, felfedező, vidám, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, meghallgató, intelligens, gondolkodó, empatikus
Peti, 41 éves
3 perce lépett be

Szelíd, szorgalmas, mély érzelmű, az életet reálisan élő férfinak tartom magam. Szeretem a természetet és a természetes dolgokat Hobbim a lovaglás. Keresem azt a Hölgyet, akit társammá fogadhatnék, akár egy életre is. Hogy hol vannak a férfias férfiak?Hát itt.:))
Norbi, 44 éves
3 perce lépett be

Vidám optimista ember vagyok. Sokat sportolok. Szeretek utazni. Szeretek jókat beszélgetni. Hasznosan tartalmasan tölteni az időt. Nem szeretek taktikázni, mások idejét rabolni.

Diplomás 40-es, középkorú társkereső nők

Gabriella, 46 éves
Egyetemet végzett

Fontos számomra az őszinteség egy kapcsolatban. Szeretem az életet élnil és nem csupán nézni, hogy elmúlik. Van két nagy lányom akik velem élnek, fontos, hogy aki velem van az elfogadja őket. Szeretek sportolni, szinte minden sport jöhet!
Erika, 46 éves
Főiskolát végzett

Keresem szerelmemet, lelki-testi páromat, a Mindenemet! Elég sokat dolgozom, pihenőidőmet aktívan töltöm. Hobbim az úszás, bicikli, séta.... Egyszerű-nagyszerű mindennapok!
Györgyi, 47 éves
Főiskolát végzett

Az élet több területén megtaláltam már a számításomat, de nagyon hiányzik a társam, aki ezt teljessé tehetné.A válásom után bezárkóztam, a munkába menekültem.Nem az egyedüllétre születtem,keresem a párom sok-sok vidám, kalandos, romantikus óra eltöltéséhez.
Zsu, 42 éves
Főiskolát végzett

Szeretném megtalálni azt az embert, aki újra vidámságot hoz az életembe!

Diplomás 40-es, középkorú társkereső férfiak

István, 42 éves
Főiskolát végzett

Szeretnék egy kedves hölggyel megismerkedni, akivel kiegészítjük egymást és jól érezzük magunkat ebben a rohanó világban :-)
Laci, 44 éves
Főiskolát végzett

Laci vagyok, 41 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoli, 42 éves
Főiskolát végzett

Flordában élek 2000 óta. Fél évnek indul, aztán telt-múlt az idő és eltelt 14 év.. Nagyjából minden a helyén van az életemben, talán az egyetlen és legfontosabb dolog hiányzik csak ahhoz, hogy teljes legyen a kép, a nagy Ő, egy igaz társ egy életre. Hogy létezik-e ilyen egyaltalán, nem tudom, de remélem igen és ha itt bújkál valahol, akkor hagyja abba a hülyéskedést és bújjon elő, de gyorsan! Szenvedélyes fickó vagyok. Ha szeretek valakit, azt teljes szívvel szeretem, ha találok valamit, amit szeretek csinálni, azt is teljes erőbedobással teszem. Szeretem az életet. Hálás vagyok minden pillanatért és mindig fülig ér a szám (persze csak képletesen) Próbálom mindennek a jó oldalát nézni (igen, optimista vagyok). Nem mindig sikerül persze, de egyre jobb vagyok benne ;) 41 éves vagyok, megvannak a prioritásaim. Az élet produkál néha váratlan dolgokat, de hiszek benne, hogy minden okkal történik velünk és előbb-utóbb minden a helyére kerül. Megbocsájtó ember vagyok, hatalmas szívem van, ugyanakkor megtanultam, hogy néha egyerűbb elengedni embereket, mintsem harcolni értük/velük. Ha túl sokat kell küzdenem valkiért, valószínűleg jobban járok nélkülük.. Nem túl gyakran tudnak meglepetést okozni és nem vagyok haragtartó sem, tudom hogy tanulni vagyunk itt és minden perccel, minden kapcsolattal egyre gazdagabbak, tapasztaltabbak és erősebbek leszünk. Az élet produkálhat jót, rosszat, boldogságot és bánatot, de a végén csak az számít, hogy mit hozol ki belőle - próbálom eszerint élni a mindennapjaim.. Álmodozó vagyok, de ha kell nagyon is realista. Szeretek inspirálni másokat. Hinni kell mindenben, még akkor is ha elsőre lehetetlennek tűnik. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Voltak hosszú kapcsolataim, voltam boldog és boldogtalan. Sokat hibáztam, de van sok olyan dolog is, amire büszke lehetek. Megtalálni az "igazit" talán a legnehezebb dolog az életben, van akinek gyorsan sikerül, van akinek egy életen át tartó project. Akit én keresek: ...bárki lehet. Azt a bizonyos kis szikrát, azt kémiai kapcsot keresem, amitől finom görcsbe rándul a gyomrod, mert tudod, hogy a keresés végére értél.. Nincsennek elvárásaim. Üzenj ha van kedved és majd meglátjuk! Sok szerencsét!
Zoltán - társkereső Mórahalom - 46 éves férfi
Zoltán, 46 éves
Főiskolát végzett

1970-ben születtem Bácsalmáson. 1976-ig ott laktam a szüleimmel és a nagyszüleimmel. Mozgássérülten születtem, (veleszületett fejlődési rendelleneséggel). Szüleimmel 1976-ban felköltöztünk Budapestre.1984-ben fejeztem be az általános iskolát. Jó értelemben vett becsvágy már akkor is volt bennem. Tehát gimnáziumban érettségiztem (1988-ban). Ki akartam hozni a maximumot a képességeimből, így főiskolára mentem. Elkezdtem dolgozni egy nyomdában. Kollégáimtól megtanultam a kiadványszerkesztést és az újságtördelést (grafikai kivitelezését). Számítógép programozásból diplomáztam, egyik kolléganőmmel közösen - úgyhogy ő csak pénzzel szállt be és az élettársa csinálta a cég könyvelését - vettünk egy KFT-t, majd évek során rendeztük a cég anyagi helyzetét. mikor 2001. június 14-én egy munkamegbeszélésre menet autóbalesetet szenvedtem. Úgyhogy most újra tanulok járni. Rendezett anyagi körülmények között élek. Aki társam lesz, mindene meg lehet, amire csak vágyik!

Ingyenesen megismerhető 40-es, középkorú társkereső nők

Enikő, 44 éves
Platina előfizető

Kérlek csak akkor keress vagy írj, ha komoly kapcsolatot keresel, mert a "szabadidős elfoglaltságokra" nem vagyok vevő. :-) Nyelvtanár vagyok:angol, német, spanyol. Az őszinteség és hűség a két fő tulajdonság, amiket mindenek előtt elvárok és kínálok.Az életnek vannak viharos oldalai és akkor is számítanunk kell a másikra. A Kis Herceg-et felnőtt fejjel olvasván az ragadt meg bennem legjobban, hogy "jól csak a szívével lát az ember" a külsőségek mögött van az ami számít.Vallom azt is,hogy senki sem tökéletes, de ha kell tud valamennyit változni.NE LEGYENEK titkok!! A titkolózás megmérgezi a kapcsolatot
Mónika, 44 éves
Platina előfizető

Határozott, őszinte, érzelemgazdag nőként jellemezném magam. Függetlenként keresem a határozott, életvidám, célokkal rendelkező, szintén független társam.
Zsuzsi, 45 éves
Platina előfizető

köszönöm jól vagyok:) a többit részletesen inkább nem itt, és nem mindenkinek:) szerintem az élet kifejezetten jó dolog, csak észre kell venni azt ami jó benne, ebből sok van:).nekem ilyen a sport, a jó barátok, vagy egy hangos nevetés,és örök szerelmem a Balaton, imádom nézni, uszni benne és vitorlázni rajta. szeretem az embereket, ettől semmi nem tud elrettenteni:) nem keresem az igazit, már az is hatalmas dolog ha találunkvalakit akivel jókat lehet nevetni, aki érti a viccet, szeret élni, szereti önmagát és a roséfröccsöt:)
Rea - társkereső Budapest - 41 éves nő
Rea, 41 éves
Platina előfizető

"Szeretni nem jelenti azt, hogy egyformán gondolkozunk, sem azt, hogy jobban szeretlek magamnál. Az a kérdés, hogy tisztelsz-e olyannak, amilyen vagyok." Keresem az Igazi társam, Akivel kiegészítjük egymást, Akivel együtt nevethetek, szórakozhatok és a bánatot megfelezhetem.Szeretem nagyon a természetet, kirándulást, biciklizést, utazást.....Csak humorral, értelmi-érzelmi intelligenciával és hajjal rendelkező férfiak jelentkezését várom! És mindezek mellett jelentsen számodra az valamit, hogy társ mindenben, őszinteség, becsület, hűség...

Ingyenesen megismerhető 40-es, középkorú társkereső férfiak

Ivi, 47 éves
Platina előfizető

Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek jó vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. . Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha, ne érd be kevesebbel........!!!! Szia ! Ha van kedved barátkozni egy 180/72kg, helyes, barna, gazdasági diplomás(agrármérnök, MBA general menedzser), füstmentes, sportos(versenyszerűen teniszezem és hegyi futok), megbízható, tapasztalt férfival.....
Tom, 49 éves
Platina előfizető

Magas, sportos, vidám, laza, értelmes, érzelmes, kedves, rendes, még a hagyományos értékrendek szerint neveltetett, mérnök pasi. Nem kifejezetten egy helyben ülő, és akkor még nem mondtam semmit...:-) A személyes találkozóban hiszek inkább, sokkal többet ad, mint itt egy hónapnyi levélváltás !
Tamás, 48 éves
Platina előfizető

Sziasztok! Egy olyan hölgyet keresek akivel megoszthatnám az életem . Boldogságban és élvezve egymás társaságát vidáman élhetnénk együtt. Jobb együtt mint egyedül ... Sportolni és utazni kedvelő férfi vagyok. Különösen tetszik a Karib Tenger és Dél Amerika. Szeretek sportolnii , koncertre , moziba és külömbözö tengerparti helyekre járni. Rájöttem a szeretet , szerelem a legfontosabb az életben , minden más csak ezután jöhet. Mert ha ez hiányzik akkor nincs igazi öröm az életben.
Laci - társkereső Szeged - 45 éves férfi
Laci, 45 éves
Platina előfizető

Sziasztok, azt hiszem mindenkinek könnyű dolga van. Azt olvasom itt mindenki a FÉRFI-t keresi, én meg a NŐ-t. Nagyon egyszerűnek tűnik, mert már meg is találtuk egymást. Vagy sem. Nem a levelezgetésben hiszek, hanem a találkozásban.Egy fél órás beszélgetés ezerszer többet mond, mintha végig csetelnénk az éjszakát. Gyorsan kiderül van e esély arra, hogy beinduljon a kémia. Én mozgalmas életet élek, sportolok, barátaim vannak, szivesen táncolok (ha van kivel, mert disco-s ismeretségnek nem vagyok híve). Szeretek motorozni, de ne azt gondold, hogy ez egyenlő a Hell Angels filinggel. GYönyörű helyeket lehet felfedezni. Apropo, két hét múlva motoros túra vezet Magyarország 15 legjobb fagyizójához. Van valakinek kedve jönni? Imádom a tengerpartot, el se tudom képzelni a nyarat nélküle. Azért ott is kb fél órát vagyok a parton. Aztán ússzunk, búvárkodjunk,labdázzunk, vagy wakeboardozzunk. Vagy épp társasjátékozzunk a parton. Nem vagyok hiperaktiv, csak mozgalmasan szeretem élni az életem. Az egész világot szeretném felfedezni. De nem magányos farkasként. Ha valakinek ilyen FÉRFI tetszik, akkor nem kell tovább keresni. Csodás napot mindenkinek! :-)

Keresztény 40-es, középkorú társkereső nők

Edit, 43 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Angliaban elek , vendeglatasban dolgozom. Keresem a tarsamat.
Zsuzsi - társkereső Tübingen - 40 éves nő
Zsuzsi, 40 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia! Nem szeretek nyilvánosan írni magamról! De szeretek olvasni, kerészkedni, horgolni, főzni-sütni ha van kinek! Van kutyám, macskám...... Kitartó levelezőpartner vagyok és sokat tudok beszélni.
Edit - társkereső Velence - 49 éves nő
Edit, 49 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

"Szeress mikor a legkevésbé érdemlem meg, hiszen épp akkor van a legnagyobb szükségem rá." Ezért kereslek, a többi rajtunk múlik.
Viktória, 49 éves
vallása: református

Nyolc éve élek Budapesten,intelligens,kiegyensúlyozott Nőnek tartom magam,harmóniában vagyok önmagammal. Egészségmegőrzés területén dolgozom,Spirituális Terapeuta. Rendszeresen meditálok és jógázom,olyan Társat keresek aki ezt elfogadja. Tartós, szimpátián és érzelmeken alapuló őszinte kapcsolatot keresek. "Komoly kapcsolat...?Én nem komoly kapcsolatot akarok... Tudod mit szeretnék? Egyetlen dolgot... boldognak lenni... a másik felemmel... aki nem teherként éli meg mindezt... aki nem érzi rabságnak, hogy kapcsolatban van velem... aki szabad lehet mellettem... akivel elmehetek sétálni... akivel beülhetek egy kávézóba... akivel elmehetek egy moziba... akivel együtt fotózunk... jókat beszélgetünk... nevetünk... elmegyünk bulizni... bevágjuk magunkat az autóba és elmegyünk valahová... jókat szeretkezünk... fantáziálunk... megvalósítjuk... egymást fotózzuk... összebújunk... elmegyünk nyaralni... elmegyünk egy jó baráti társaságba... és még folytathatnám... és mindezt úgy, hogy mindkét fél megtarthatná a saját életét... a saját barátait... jövünk-megyünk... együtt is, külön is." Az ember mindig többet ér, mint az arca, mert a szív és a lélek egy fotón sincs rajta. .......Van aki azért szingli mert nem elég neki egy ember,van aki azért mert sokan átverték,kihasználták és fél bízni.. és van aki azért, mert az az ember akiért mindent megadna az szimplán leszarja... Nincs előfizetésem,nem tudok válaszolni......kérlek adj email címet,s küldök fotót Magamról. *moderálva* Küldj itt SMS-t,vagy Én küldök Neked.

Keresztény 40-es, középkorú társkereső férfiak

Tibor, 43 éves
római katolikus vallású

Szia.Nem vagyok egy tenyésztett szépfiú,sem okos,sem gazdag.Komoly kapcsolat céljából keresek,egy egyszerű kedves hölgyet! NAGYON HIÁNYZIK A SZERETET,A SZERELEM! Kérlek,ha érdekellek,ÍRJ! puszi A tapasztalatok szerint egy személyes hangvételű, őszinte, jól megírt bemutatkozás megsokszorozza az esélyeidet a párkeresésben. Itt leírhatod bővebben, hogy milyen ember vagy, milyen kapcsolatot szeretnél, mik az eZlképzeléseid, vágyaid, vagy akár azt, hogy milyen társat keresel.
Jozsef, 44 éves
hívő római katolikus

27 és 43 év közötti személyeket szeretnék megismerni barátkozás... céljából.
Zoltán - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Zoltán, 48 éves
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Elkötelezett katolikus keresztény vagyok. Nagyon szeretem az imádságot, így a csendet, de szívesen beszélgetek és járok kisebb társaságokba. Általában érdekelnek a művészetek, és olvasni is szeretek. Van bennem realitás érzék, de inkább romantikus vagyok, és magam is írok verseket.
János - társkereső Hatvan - 46 éves férfi
János, 46 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Valami hiányzik az életemböl.lehet nálad megtalálom...

Elit 40-es, középkorú társkereső nők

Bogi, 41 éves
Középvezető

Vidáman&őszintén&sportosan&céltudatosan&vagányan
Kinga, 44 éves
Felsővezető

sokat utazom barátaimmal, motoromon,keresve az új kihívásokat ... és azt a pasit, aki mellett nőnek érzem magam :)
Erzsi, 46 éves
Középvezető

már jártam itt, de nem találtam azt, akit keresek.... most ismét megpróbálom, hátha....
Anna, 48 éves
Középvezető

"Furcsa dolog az élet. Ha nem vagy hajlandó elfogadni mást, csak a legjobbat, akkor nagyon gyakran meg is kapod azt!" (W. S. Maughaum ) Nem vagyok előfizető:*moderálva*

Elit 40-es, középkorú társkereső férfiak

Sándor - társkereső Tapolca - 46 éves férfi
Sándor, 46 éves
Középvezető

Magamra és a környezetemre igényes, rendezett életvitelű férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen olvasok, barkácsolok, szeretek kirándulni, horgászni, a természetet járni. Intelligens, csinos, belső értékekre igényes, vidám, őszinte társat keresek szereteten alapuló tartós kapcsolatra. Ha úgy érzed megfelelhetek az elvárásaidnak, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Nem vagyok előfizető, kérlek írj elérhetőséget!
Karcsi, 46 éves
Felsővezető

Energikus, életvidám, kezdeményező, és sportos férfi vagyok. Rendszeresen lovagolok, futok, és szeretek a természetben feltöltődni. Rendszerető, céltudatos és őszinte vagyok. Tudom, hogy semmi sincs véletlen és az a sorsunk, amit kiérdemeltünk. A többit személyesen ):
Balázs - társkereső Seattle, WA - 46 éves férfi
Balázs, 46 éves
Felsővezető

Baratsagos vidam termeszetu vagyok.Szeretem a szep es inteligens jokedvu kedves noket. Meg a politikat,irodalmat, tortenelmet, a termeszet tudomanyokat es a muveszeteket. Munkam miat utazom, barangolok "a nagy vilagban".Ha van idom, kijarok szorakozni a barataimal. Amikor meg szep az ido kimegyek vitorlazni, es neha bele borulok az Oceanba. BP-en leszek Februar - 2016, ha lenne kedved talalkozni velem akkor kulgyel egy uzenetet. Koszonom :) Irjad meg az e-mail cimedet. ( maskep nem tudok vallaszolni )
Gábor, 44 éves
Középvezető

Örök optimista, vidám és mindig lelkes, őszinte. Tudok nagyon csöndben lenni, de tudok rengeteget beszélni. Szeretem az életet és a pillanatot megélni és nem túlélni. Nagyon tudok szeretni és szeretem ha szeretnek. Szeretem az olasz életérzést. Szeretek nyugton lenni, de szeretek pörögni is. Imádom a finom ételeket. Imádok csókolózni és romantikázni. Szeretek sportolni, természetben gyönyörködni, lustálkodni. Szeretek társaságban lenni, de a csönd is kell néha. Szeretek bulizni, salsa-zni. A tökfőzeléket, a kapros-túrós rétest és a hazugságot nem szeretem. :) Olvasd el, amit a BIKÁ-ról írnak! Hát olyan vagyok. A többit majd úgyis megtudod, hiszen szemtől-szemben sok minden kiderül. "Ne ahhoz menj hozzá, akiről úgy gondolod, hogy együtt tudnál élni vele; ahhoz menj, akiről úgy gondolod, hogy nem tudnál élni nélküle." Köszi (Nem vagyok előfizető! Ha írsz email címet, akkor válaszolok!)

Fényképes 40-es, középkorú társkereső nők

Melinda, 40 éves
3 fotóval

Komoly kapcsolatra vagyo kedves holgy, aki csaladi harmoniaban szeretne elni eletet
Zsuzsa, 46 éves
5 fotóval

Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi érzelem... Bizalom nélkül nincs amiért folytatni.... Az őszinteség nem elvárás,hanem alappillér... Meg látjuk kinek milyen leszek...ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések, még akár csoda is történhet..:-)
Hajnalka - társkereső Budapest - 46 éves nő
Hajnalka, 46 éves
2 fotóval

Nyugodtan boldogan élni.Végezni a dolgunkat nyitottan kedvesen. Divat világában otthosan, a művészeteket szeretem.
Viki, 44 éves
7 fotóval

Érdeklődő, nyitott es őszinte ember vagyok, szeretek uj emberekkel találkozni, uj dolgokat megismerni... Ennek része hogy nagyon szeretnem bejárni a vilagot is ;

Fényképes 40-es, középkorú társkereső férfiak

Viktor, 42 éves
2 fotóval

Köszönöm ha elolvasod! Egy olyan kapcsolatot keresek, ahol megértjük egymást, társként tudunk élni, megélni a jó és rossz pillanatokat. Őszinte, kedves, humoros társat szeretnék Csak a szokásos, bár úgy tűnik ezt a legnehezebb megtalálni. :) Talán kicsit az általánostól eltérő módon kifejezetten szeretem a vad, vagány, nyitott, szókimondó, erőteljes személyiségű lányokat. Komoly kapcsolatban gondolkozom. Fontos, hogy megbízható légy, s kölcsönösen számíthassunk egymásra. Talán hiszek még a mesékben, de lehet ez így jó... Velem egykorú (30-40x), vagy fiatalabb (20x), vékony vagy átlagos partnerem keresem London vagy környékéről. Írhatnék magamról. Arról, hogy mit szeretek, mivel töltöm szívesen az időmet, de ezek csak adatok. Úgy gondolom, hogy egy igazi találkozó mindent felülír,vonz-e valami megmagyarázhatatlan okból. Szép napot, köszönöm, hogy elolvastad:) Puszi
Máté, 41 éves
1 fotóval

Azt írta rólam egy tanárom, hogy port verek fel. Azt hiszem, igaza volt... Remélem sikerül találkoznom valakivel, akinél felverhetem azt a bizonyos port, és ő erre nem köhögéssel reagál...
Ferenc - társkereső Kőszegszerdahely - 48 éves férfi
Ferenc, 48 éves
1 fotóval

Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 46 éves
3 fotóval

Szeretem az életet, tetszik ez a bolygó. :-) Sport, túrázás, utazás, idegen kultúrák, könyvek, internet, család töltik ki szabadidőm. Szeretem a gyerekeket. Nem vagyok a hosszú levelezés híve, hiszen a személyes találkozás dönt...

Most online 40-es, középkorú párkereső nők

Réka - társkereső Budapest - 42 éves nő
Réka, 42 éves
3 perce lépett be

Lazán s majd alakul ! Erőlkedve nem lehet párt találni ... Megvan az 50 karakter ? Ha ha
Julcsi - társkereső Kecskemét - 47 éves nő
Julcsi, 47 éves
6 perce lépett be

Julcsi vagyok, 46 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marianna - társkereső Budapest - 40 éves nő
Marianna, 40 éves
7 perce lépett be

Marianna vagyok, 39 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rita - társkereső Budapest - 42 éves nő
Rita, 42 éves
9 perce lépett be

Nem otthonülős, sportot, természetet kedvelő vagyok. Keresem hasonló gondolkodású, megbízható, őszinte társamat komoly kapcsolat céljából. 20 évesen sem voltam az egyéjszakás kalandok híve, ennyi idősen meg pláne... Van két fiam: 20 és 13 évesek. A nagyobbik külön él, a kisebbik velem.

Most online 40-es, középkorú párkereső férfiak

András - társkereső Budapest - 40 éves férfi
András, 40 éves
6 perce lépett be

Sziasztok! Húúú, ez jó:) Milyen vagyok? Erről másoknak kellene írni. Kicsit ilyen is, kicsit olyan is, de alapvetően nincs nagy gond velem.Mindenre nyitott vagyok, szeretek mozogni, más kultúrákba belecsöppenni, motorozni, Balcsizni, vitorlázni.... Kis rezsijű, kevés km-es, garázsban tartott, sok extrás lányt keresek:) Jól van, ez csak vicc volt!
Gábor - társkereső Tatabánya - 49 éves férfi
Gábor, 49 éves
7 perce lépett be

Nem számít ki voltál tegnap, csak az, ki vagy ma! Ki leszel holnap, az a jövő titka!
Zoli - társkereső Budapest - 42 éves férfi
Zoli, 42 éves
7 perce lépett be

....A szeretet dícsérete 1. Ha embereknek vagy angyaloknak hangján szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő ércz, vagy a pengő czimbalom. 2. És, ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is, és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok. 3. És ha vagyonomat mind felétetem is, és ha testemet tűzre adom is, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi hasznom abból. 4. A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. 5. Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt, 6. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal; 7. Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.
Attila - társkereső Dunakeszi - 49 éves férfi
Attila, 49 éves
9 perce lépett be

Egymás iránti tisztelet, odafigyelés, amit a legfontosabbnak tartok egy kapcsolatban. A nagy rohanásban minden nap kicsit megállni, és elveszni egy kedves társ ölelésében. A tények. Van saját lakásom, autóm, munkám. 4 éve váltam el és volt már azóta komoly kapcsolatom. Van kamasz gyermekem is, aki fontos számomra, része az életemnek. Ha leveleznénk vagy találkoznánk, mesélek még, de egy dolgot kiemelek itt, és ez a tánc. Edzés a testnek, a szellemnek, és kisimítja a lelket egy kellemes partner oldalán. 10. éve táncolok hobbi szinten standard és latin táncokat. Szívesen penderülök a parkettre ha kimozdulok, jó zenét hallok, és ha valaki követ. Képes voltam egy frankfurti szakmai kiállítás végén megpörgetni a hölgyeket a holland standon - akik közismerten laza, magával ragadó, bulizó népség. :) Voltam már tartósan messze a komfortzónámon kívül, így örülni tudok minden jó és kellemes élménynek. A sors úgy hozta, hogy most másodszor is újrakezdő lettem. Ha úgy gondolod, hogy szívesen elkezdenél beszélgetni egy normális pasival - kérlek, küldj egy füstjelet.
Néhány 40-es, középkorú társkereső bemutatkozása
 • Zsóka (47), Pécs
  Ismerj meg!
  Szetettem volna egy figyelemfelkeltö bemutatkozást írni de sajnos nem sikerült. Gondoltam megiratom másokkal, de ezt is elvetettem, hiszen ök nem tudják leírni a nevemben, hogy csak keresem a megfelelöt. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam akkor írj!
 • Tamás (47), Balatonederics
  Várok valakire.
  Elvált, 3 gyerekes, komoly gondolkodású, őszinte férfi vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat. Szabadidőmet kirándulással,olvasással vagy a gyerekeimmel töltöm.Szeretnék egy megbízható társat.
 • Zoltán (45), Hajdúböszörmény
  Csak pozitívan!
  Vidám természetű vagyok, aki szereti a természetet az állatokat,szórakozni,beszélgetni, ha kérdésed van írj bátran!:-) (kimoderálva)
 • Zsuzsi (48), Hosszúhetény
  Mindenki érdemel egy második esélyt!
  Szia kedves idegen! Hogy én milyennek látom magam,egy dolog. Ha meg akarod ismerni az embert, ne azt nézd, mit mond, mit szeretne, mi után sóvárog - hanem mi az a konkrét lépés, amit megtesz, mert ez mindig az az irány, ahol boldogságát sejti. Ez adja lelki dinamikájának legnagyobb erejét. Hinni, mondani, remélni sok mindent lehet, de amikor válaszút elé kerül, és döntenie kell,kivétel nélkül mindenki abba az irányba indul el, ahol a legnagyobb boldogságát véli!
 • András (44), Budapest
  Írj nekem!
  Elj ugy,ha lepereg elotted eleted filmje,erdemes legyen vegignezned..Keep walking..JW.
Szerelemben nincs határ!
Társkereséskor nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy valóban vágysz-e egy komoly kapcsolatra, egy megértő társra, aki mellet leélnéd az életedet. Ha igen, akkor a Randivonalon a helyed!

Ha középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, vagy netalán elveszetted őt, regisztálj most a Randivonalra, ahol a folyamatos moderálás miatt garantáltan valódi profilokkal és komoly kapcsolatot kereső tagokkal ismerkedhetsz meg, az ország egész területéről.

Nem számít, hogy elmúltál már negyven éves, nálunk több mint százezer negyven feletti szingli keresi párját!

Mindenkinek jár egy esély!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 25 százaléka negyvenes éveiben jár, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.