Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Makó

Legújabb makói női társkeresők

Győngyi, 38 éves
Társkereső Makó
66 napja tag

komoj kapcsolatot keresek aki tudna szertni tisztelni és viszont tudnám szertni és boldogáteni csak fogagya el a gyerekeim szex és alkalmi kapcsolatot keresők kiméljenek
Anett - társkereső Makó - 20 éves nő
Anett, 20 éves
Társkereső Makó
82 napja tag

Tanuló vagyok. Kisgyermekgondozó-nevelőnek tanulok :) Életvidám vagyok . i .Szeretek barátaimmal összeülni , bulizni !
Kati - társkereső Makó - 38 éves nő
Kati, 38 éves
Társkereső Makó
87 napja tag

Keresgélek,hátha te vagy az akit én keresek és lehet,hogy én vagyok az akit te keresel.......
Katalin, 45 éves
Társkereső Makó
126 napja tag

Egy nő vagyok a sok közül :) Hogy mit keresek ,talán Téged :)

Legújabb makói férfi társkeresők

Márk, 20 éves
Társkereső Makó
33 napja tag

Üdv! Egy fiatal zenèsz vagyok. Társadalmilag elèg aktív Nem vagyok a szavak embere. Büszke vagyok az egyènisègemre. Sorolhatnám mèg a sok sablonos dolgot de aki akar az inkább ismerjen meg.
Bandi - társkereső Makó - 25 éves férfi
Bandi, 25 éves
Társkereső Makó
54 napja tag

keresek egy öszinte egyenes gondoskodó szeretni tudó makói nőt :)
Zoli - társkereső Makó - 46 éves férfi
Zoli, 46 éves
Társkereső Makó
96 napja tag

Őszinte, de komor hangulatot mellőző ismerkedésre számíthatsz egy olyan emberrel aki fiatalos felfogással szereti az életet, lételeme jönni menni intézkedni, kreatív, gyakorlatias, imádja a csupa jó dolgokat, kerámia , sielés, görkori, túrázás,búvárkodás, motorozás,stb. , tele van energiával holott neki sem volt fenékig tejföl az élete.Nem számít honnan jöttél ki s mi voltál,stb (persze természetesen beszélhetünk róla, sőtt....) csak azt kell lássuk, hogy merre tartassz, kivé s mivé akarsz válni.
Róbert - társkereső Makó - 42 éves férfi
Róbert, 42 éves
Társkereső Makó
138 napja tag

Szia ! kedves mosolygós, családcentrikus férfi vagyok, tartós kapcsolat reményében regisztráltam

Éppen online makói társkereső nők

Ildi, 40 éves
Társkereső Makó
1 órája lépett be

Örülök, hogy elolvasod. Boldog embernek mondhatom magamat nyugodtan. Mindent megtettem azért, hogy az életem jó legyen, szóval erős egyéniség vagyok. A munkám a hobbim, sokat kellett dolgoznom azért, hogy ez így legyen. Őszinte vagyok, sokszor nyersen őszinte, néha azért próbálom viccesre venni, mert az életet sem muszáj véresen komoly dolognak megélni. Van véleményem, viszont senkinek sem mondom meg a tutit, hogy mit csináljon, hogy éljen, hogy változzon meg. Szeretek utazni, a kulturális utazást jobban preferálom, mint a 2 hétig tengerparton kifekvőst. Szeretem a gyerekeket, egynelőre csak a másét, és ez nem tudom, hogy fog-e változni. Nem elvek szerint élek, szóval azt sem mondom, hogy soha semmire. :) Hetente 3-szor járok crossfitre, van, akit ez elijeszt. És nincs műkörmöm :D
Kati, 45 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
6 perce lépett be

Temperamentumos,őszinte ember vagyok.Szeretek jókedvűen és pozitívan élni!Egy olyan embert keresek aki tudja,hogy egy igazi férfi mellett lessz igazi egy nő és a szárnyait is ő adja!
Brigi - társkereső Szeged - 49 éves nő
Brigi, 49 éves
Társkereső Szeged
8 perce lépett be

Nagyon sok midennek kell itt egyeznie ahhoz, hogy ez sikerüljön. Én már próbáltam egy rangsort fölállítani, hogy mik a fontosabb tényezők, de az élet folyton megmásítja és rácáfol. és újabb szempontot mutat. Úgyhogy ezt hagyjuk, fene se tudja mi a fontos, meg mi a még fontosabb. Nem akarom leírni, hogy dolgozom meg gyerekeim vannak blablabla... az lejjebb úgyis olvasható. Nem akarom leírni, hogy mit szeretek csinálni, mert...csak, nem akarom. Szívesen írnék viszont szívbéli jó tanácsokat arra vonatkozóan, mit vár egy nő a randitól, vagy akár a későbbiekben a kapcsolattól, de az meg olyan fontoskodó és tanárnénis lenne. Úgyhogy most hagyom is, itt ez a sok bizonytalanság. Sok sikert mindenkinek, és persze magamnak
Szilvia, 41 éves
Társkereső Szeged
13 perce lépett be

Ismerj meg ,és többet meg tudhatsz rólam mint 50 karakter.

Éppen online makói társkereső férfiak

Sándor, 48 éves
Társkereső Szeged
1 perce lépett be

Az életben akadnak útitársak. Van aki felszáll, van aki leszáll. S lesz aki eljön a végállomásig velünk. Én az utóbbit keresem. De ne feledjük , minden utasnak célja van.
László - társkereső Hódmezővásárhely - 62 éves férfi
László, 62 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
1 perce lépett be

FOTÓ NÉLKÜLI ÉRDEKLŐDÉSRE NEM REAGÁLOK ! A FOTÓIM 2016 JANUÁR 24.-ÉN KÉSZÜLTEK. Egy férfi nem attól férfi, hogy valami lődörög a lába között, hanem, hogy erkölcsi és anyagi biztonságot nyújt a szeretteinek. A koromat a számok jelzik.A kor nem egy betegség, nincs okom letagadni belőle.Nem kell szégyellnem az éveim számát,sem a megjelenésem,sem az életvitelemet 50-ÉV FELETT A TÁRSVÁLASZTÁS OLYAN MINT A HASZNÁLT AUTÓ VÁSÁRLÁS: A 10-ÉVNÉL IDŐSEBB AUTÓNÁL SEM AZ ÉVEK SZÁMA DÖNT, HANEM AZ ÁLLAPOT. Fiatalos,fiatalosan öltözködő,egészséges,jó megjelenésű, KICSIT ŐRÜLT,/na jó nem kicsit/ jó anyagiak közt igényesen élő,aktív skorpió pasi vagyok,kissé romantikus. Igen pörgősen élek. Csak érzelmi alapon keresek tartós kapcsolatot, mivel kifejezetten monogám vagyok. Kortól független a szerelem,melyet a világ legcsodálatosabb és legszebb érzésének tartok,mely képes az egekbe emelni vagy a földhöz vágni. Nem vagyok kisstílű és anyagias. Hatalmas bennem a jó gondmentes élet igénylési ösztön, de ezért teszek is. Mottóm: aki születik az egyszer meg is hal, de az nem mindegy, hogy a két történés közötti időt, hogy élte meg. Minden téren megbízhatónak. korrektnek ismerem magam. Jogosan hiszem nem átlagos pasi vagyok.
Flórián, 36 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
2 perce lépett be

Keresem az igazit a lelkitársam akivel jòl érzem magam a társaságában.
Balázs - társkereső Szeged - 57 éves férfi
Balázs, 57 éves
Társkereső Szeged
5 perce lépett be

Ha egyetértesz, hogy pár karakterben nem lehet bemutatkozni, keresel, mert én az igazit keresem... A személyes találkozónál nincs jobb, hogy megismerjük egymást. Azért 3 a magyar igazság Széleskörű érdeklődés, változatos sokszínű tevékenység, öröm a társkapcsolatban. Fontos a kreativitás, empátia és a humor (jókedv).

Diplomás makói társkereső nők

Évike - társkereső Makó - 37 éves nő
Évike, 37 éves
Társkereső Makó
Egyetemet végzett

Kedves, aranyos lány vagyok és megbízható társam keresem.:-)
Ari - társkereső Makó - 44 éves nő
Ari, 44 éves
Társkereső Makó
Főiskolát végzett

Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt…úgy igazán… Találd meg azt, aki a lelkedet szólítja meg. Akit nem ésszel választasz. Dobd el az ideálisról alkotott listát. Csak figyelj. Figyeld a szemét. Hallgasd a szívét. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt… Szeresd őt észérvek, indok nélkül. Önmagáért. Ne azt mondd, hogy meghalnál érte. Azt mondd, hogy élnél érte. Mondd el neki, hogy boldoggá tesz a lénye. Öröm, hogy melletted van. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt… Szeresd minden arcát, és ő meggyógyít. Gyógyítja sebeidet, mely magányossá tett és elkülönít mindentől és mindenkitől. Visszavezet elhagyatott lelkedhez, gyógyítja megtört szívedet. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeresd a Nőt, kit lelked hívott.
Gabriella - társkereső Makó - 47 éves nő
Gabriella, 47 éves
Társkereső Makó
Főiskolát végzett

Kiegyensúlyozott, kedves, diplomás nő vagyok. Adminisztrációs munkát végzek egy irodában. Szeretem a munkám és a munkatársaimat. Kedvenc időtöltésem a zenehallgatás, filmnézés. Van egy 11 éves kislányom, akivel egy háztartásban élek. Szabadidőmben szívesen játszok a kutyámmal. Hasonló korú, barátságos, intelligens férfit keresek.
Andrea, 37 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett

Társam keresem ,öszinte megbízható független férfi személyében.36-44 év között Szeretek kirándulni ,utazni.Bennem meg lehet bízni és én is ezt várom el.Romantikus lány vagyok így kedvességgel apróságokkal el lehet engem varázsolni.

Diplomás makói társkereső férfiak

Feri, 61 éves
Társkereső Szentes
Főiskolai diplomás (műszaki)

60 éves elvált vállalkozó vagyok rendezett körűlményekkel.
György - társkereső Szeged - 61 éves férfi
György, 61 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett

190cm magas, 110kg a testsúlyom és zöldes a szemem a hajam pedig őszes,
Péter - társkereső Szeged - 63 éves férfi
Péter, 63 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 40 éves
Társkereső Szeged
Főiskolai diplomás (mérnök)

Mit írhat egy ember magáról? Csakis pozitív dolgokat? Amivel a másik emberben jó érzést akar kelteni. Ezek lehetnek valósak és lehetnek képzeltek... Így hát maradjunk a közvetlen kapcsolatban! Amivel szépen lassan beleúszhatunk egymás történetébe… Addig is egy kis zenei ajánló: https://www.youtube.com/watch?v=zQMG2ubmu4E http://www.youtube.com/watch?v=zuaSunUS_5U https://www.youtube.com/watch?v=a7f9VyYyW9o https://www.youtube.com/watch?v=1hiC2OlExl4

Keresztény makói társkereső nők

Eliz - társkereső Makó - 18 éves nő
Eliz, 18 éves
Társkereső Makó
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Sziasztok én egy aranyos, kedves lány vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt, nem szeretem a kamus férfiakat nincs ideálom de a partnerem szeressen, tiszteljen, legyen vicces, romantikus, és legyenek közös programjaink 18 éves vagyok és Makón élek ha fel keltettem érdeklődésed akkor jelez :)
Katalin - társkereső Makó - 39 éves nő
Katalin, 39 éves
Társkereső Makó
hite: római katolikus (alkalmanként)

keresem a párom ,akivel jól érzem magam, és kiegészítjük egymást
Marika - társkereső Makó - 64 éves nő
Marika, 64 éves
Társkereső Makó
református vallású (nem gyakorlom)

Én egy barátságos ,víg kedélyű kedves hölgy vagyok . Szeretek táncolni kirándulni , nyaralni , színházba járni . Olyan kapcsolatot keresek aki hasonló gondolkozású mint én . Ápolt és meg bízható rendezett legyen . Nem vagyok elő fizető . ! !!!!!
Edit, 35 éves
Társkereső Makó
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Komoly gondolkodású csaj vagyok, amit a legjobban imádok az az őszintesèg....Egy 16- hónapos kisfiú èdesanyja vagyok.

Keresztény makói társkereső férfiak

András - társkereső Makó - 44 éves férfi
András, 44 éves
Társkereső Makó
hite: római katolikus

Én egy őszinte ember vagyok,és néha ez nem a legjobb szintben tüntet fel. Ha érdekel hogy ki is vagyok valójában ismerj meg. Nem vagyok előfizető,ezért kérlek erre az e-mail címre írj: (kimoderálva)
István - társkereső Makó - 41 éves férfi
István, 41 éves
Társkereső Makó
vallása: római katolikus

Őszinte,megbízható,komoly embernek mondanak,aki tud laza,és nevettető is lenni a zord mindennapok forgatagában.Ha valami hasonlót keresel,ismerj meg.E pár írott sornál a szavak százszor többet jelentenek.
László - társkereső Szeged - 49 éves férfi
László, 49 éves
Társkereső Szeged
hívő római katolikus

Nem vágyom házasságra, nem vágyom elkötelezettségre, de vágyom egy társra!!
Károly - társkereső Szeged - 67 éves férfi
Károly, 67 éves
Társkereső Szeged
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Hatvanegyéves múltam februárban, élem a nyugdíjas éveimet.Független,elvált, szenvedélyektől mentes becsületes, őszinte férfi vagyok.Szeretnék egy olyan társat találni magam mellé-természetesen HÖLGYET, aki nem finnyás,és természetesen benne van mindenben ami a szex terén elképzelhető.Ami nálam lényeges szempont,hogy az alakja formás legyen,55-60 kg,a magassága minimum 160 cm.Mivel nyugdíjas vagyok,és barátaim nincsenek,így nehezen tudok párkapcsolatot kialakítani. Keresem a munkaalkalmat,mert az legalább lekötne,de sajnos az én koromban már nehezen lehet találni.

Fiatalabb, 30 év alatti makói társkereső nők

Anett, 22 éves
Társkereső Makó

Komoly, őszinte kapcsolatot keresek! Lehet hogy te leszel ;)
Kriszti, 28 éves
Társkereső Makó

Kriszti vagyok, 27 éves.Csongrád megyeböl es azon belül Makóról :) Nem szeretnek megbàntani senkit es köszönöm a sok üzenetet amit kaptam eddig,aranyosak vagytok,de 35 feletti ferfiakal nem szeretnek ismerkedni!Plàne 40 FELETTIEKEL(gyengebek kedveert) nem,mert az olyan mint ha apukám barátaival ismerkednek :) köszönöm :) ja es meg megint csak a (gyenge ertelmezö kepesegüek kedveert) apukám 47 eves,de attol függetlenül 40 eves korosztályal SE SZERETNEK ISMERKEDNI! Rememem igy már lehet erteni :) megint csak köszönöm :)
Reni, 29 éves
Társkereső Makó

Mosolygós, vidám természetű, igényes, intelligens nőnek tartom magam. Ha szimpatikusnak találsz és hasonló adottságokkal rendelkezel várom leveled. :)
Alexandra, 26 éves
Társkereső Szeged

Sziasztok! Szeretek ismerkedni, ezért is keresek barátot, kapcsolatot. Szeretek utazni és szórakozni, viszont néha szükséges a családi nyugodt légkör is. Ha szimpatikusnak találsz, írj bátran!

Fiatalabb, 30 év alatti makói társkereső férfiak

Márió, 20 éves
Társkereső Szeged

Humoros vicces ember vagyok szeretek fotózni barátokkal lenni.
Gyula, 29 éves
Társkereső Szeged

Egy Szegeden élő vidám Vajdasági srác vagyok, akinek a sport, a természetjárás és a motorozás az élete :) Az oldalra egyrészt kíváncsiságból regisztráltam, másrészt pedig, ki tudja: „What if? Lightning could strike”. Igazából nem várok ettől semmit, de kellemesen meg leszek lepve, ha másképp alakul :). Szerintem a 2 legfontosabb dolog egy kapcsolatban az őszinteség és a hűség. Az ideális lány számomra: intelligens, jó a humorérzéke és durcizik ha valami nem úgy van, ahogyan Ő akarja :). Minden esetre az elképzelés: komoly kapcsolat.
Gábor - társkereső Szeged - 25 éves férfi
Gábor, 25 éves
Társkereső Szeged

Egy átlagos, barátságos fiú vagyok aki barátnőt keres
Péter - társkereső Szeged - 25 éves férfi
Péter, 25 éves
Társkereső Szeged

Péter vagyok 25 éves, Szegeden dolgozok mint informatikus. Keresem a párom egy intelligens, mosolygós lány személyében. Szabadidőmben igyekszek sportolni, leginkább úszni, futni vagy edzeni szoktam. Hobbiból 4 éve gitározni tanulok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan :)

30-as makói társkereső nők

Anita, 32 éves
Társkereső Makó

Ismerj meg és megtudod milyen vagyok. Írj bátran! ????
Móni, 31 éves
Társkereső Makó

Az életemet külföldre(német területre) tervezem hosszútávra. Küzdő típus vagyok, ha nem sikerül valami kezdem újra és újra míg nem sikerül.Szeretek emberek között lenni. Barátságosnak és jószívűnek tartom magamat.
Ibolya, 35 éves
Társkereső Szeged

Kizárólag szoknyába járok. Nem szokványos az életvitelem a munkám. Klasszikus értékeim szívesen megosztanàm egy sármos férfival .
Erika - társkereső Hódmezővásárhely - 39 éves nő
Erika, 39 éves
Társkereső Hódmezővásárhely

Megbizható társat keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Szeretek hétvégenként pihenni vagy csak ugy valahova kiruccani spontán. Szeretem a kutyákat. De ha többet szeretnél rollam megtudni irj

30-as makói társkereső férfiak

Attila, 39 éves
Társkereső Makó

Attila vagyok, 39 éves. Társam keresem Makó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 30 éves
Társkereső Makó

Szia! Péter vagyok, 27 éves, lakhelyem Szeged. Technikumot végeztem, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. 198 cm magas vagyok és 98 kg, a szemem zöldeskék, a hajam barna. Ha az idő is úgy akarja és te is vissza írsz, akkor az 1200ccm-es Banditám hátán száguldhatunk a naplemente felé!
Sanyi - társkereső Szeged - 35 éves férfi
Sanyi, 35 éves
Társkereső Szeged

Ismerkedjünk, aztán talán kialakul valami több is...
József, 32 éves
Társkereső Szeged

Zárkózott lélek vagyok, de ha megtalálnám hasonló tulajdonságokkal rendelkező lelki társamat, nagyon tudnék szeretni. Vágyok egy szerény, alázatos, önzetlen igaz társra, akivel szebbé tehetnénk egymás perceit. Mackós külsőm nagyon érzékeny, szerény lelket takar. Türelmes, jószándékú, becsületes ember vagyok, aki egy igaz társat keres. Nem vagyok bulizós típus, inkább a meghitt együtt töltött időre szavaznék.

Középkorú makói társkereső nők

Szilvia, 40 éves
Társkereső Makó

Az új kapcsolat kezdetén...nem számít a múlt...az új kapcsolat alatt már nem számít azelőtt ki mit tett...egy valami számít...hogy ki tudd mondani...köszönöm,hogy vagy...mert lehet...ez egy örök kapcsolat...
Judit - társkereső Makó - 43 éves nő
Judit, 43 éves
Társkereső Makó

Komoly kapcsolat ! szelhamosok es sex maniasok kimeljenek! NEM VAGYOK ELOFIZETO ! irjal valami elerhetoseget !
Etus, 46 éves
Társkereső Szentes

Sziasztok. Én 45 éves nő vagyok.Ismerkedni,barátkozni szeretnék.Nem szex kapcsolatott keresek! Bármit írhatnék ide,de a személyes találkozon döl el minden. *moderálva*(ha van kedved irj) Köszönöm,hogy elolvastad:)) Etus.
Ildi - társkereső Szeged - 40 éves nő
Ildi, 40 éves
Társkereső Szeged

Életvidám, komoly kapcsolatot kereső nő vagyok, akinek fontosa megbízhatóság, és a jó humor. E-mail címet is adjatok meg, ha ismerkedni akartok, nem vagyok előfizető :-)

Középkorú makói társkereső férfiak

Szilárd - társkereső Makó - 40 éves férfi
Szilárd, 40 éves
Társkereső Makó

Soha nem szabad mások érzéseivel játszani,mert sajnos az a másiknak nagyon rosszul esik.Soha ne igérj olyat amit nem tudsz betartani,mert ezzel a másiknak fájdalmat okozol.Légy öszinte,becsületes és megbizhato ember és talán nem okozol csalodást annak akinek azt mondod,hogy szereted.
Péter - társkereső Szeged - 40 éves férfi
Péter, 40 éves
Társkereső Szeged

Egyszerű, szerény hétköznapi fiatalos srác vagyok :) Szeretek koncertekre járni és főzni :)
Tibor - társkereső Hódmezővásárhely - 45 éves férfi
Tibor, 45 éves
Társkereső Hódmezővásárhely

Rendszerető egyén vagyok, aki szereti, ha mindennek megvan a maga helye. A kísérletezést semmiképp nem nekem találták ki. A párkapcsolatban a társam elkényeztetem mivel szeretném boldoggá tenni.
Tamás, 43 éves
Társkereső Szeged

Élvezem az életet, mert…. Emlékszem amikor gyerekkoromban…. Egy ideig úgy gondoltam, de most már….. Voltam padlón, de kitartottam…. Legjobban a ….. állathoz hasonlíthatom magam Egyszer egy tanár megkérdezte tőlem….. Sportoltam mikor… Én sem vagyok hibátlan, de hát ki az? Ezért tessék elolvasni a használati utasításom: Vidám, de nem bohóc, társasági, de nem közepe, céltudatos, de nem gázol át, igényes, de nem pojáca, okos, de nem Einstein, kitartó, de nem halálig ápolt, de nem hipó men elegáns, de nem divatmadár magányos, de nem farkas, és legfőképpen Őszinte, de Őszinte ! Van még néhány mozi jegyem a tavaszi szezonra, megfelelő társnak a nyaralás is adott…

50 év feletti makói társkereső nők

Julianna - társkereső Makó - 55 éves nő
Julianna, 55 éves
Társkereső Makó

Üdv. Mindenkinek! Kizárólag komoly kapcsolat reményében vagyok itt.Az lenne a tiszteletteljes kérésem... hogy aki nem ennek megfelelően van itt az ne kezdeményezzen! Köszönöm a megértést! Jó szerencsét mindenkinek :)
Manyi - társkereső Makó - 58 éves nő
Manyi, 58 éves
Társkereső Makó

Hello :) Hiszem, hogy van élet 55-ön túl..is , nincs minden veszve. Sajnos, sok magányos ember van az én korosztályomban, de nem mozdul mindenki, Hiszem, hogy nekem még van esélyem igazi EMBER-t, barátot, társat találni. Kaland nem érdekel.
Erzsi - társkereső Makó - 61 éves nő
Erzsi, 61 éves
Társkereső Makó

Fiatalos kinézet modern gondolkodás , vidám természetű vagyok szeretem a horgászatot a modern zenét és szeretek haladni a korral :)
Manyi - társkereső Makó - 58 éves nő
Manyi, 58 éves
Társkereső Makó

Sziasztok! Manyi vagyok, 54 éves, Makón élek. Középiskolát végeztem, leszokóban vagyok a dohányzásról, remélem, végleg sikerül. Nagyon ritkán iszom 1-2 pohár vörösbort. 158 cm magas vagyok és 64 kg, testalkatom átlagos , a szemem barna, a hajam szőke. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti makói társkereső férfiak

Tibor - társkereső Makó - 59 éves férfi
Tibor, 59 éves
Társkereső Makó

Szép napot kedves hölgyeim!! Először is köszönöm hogy benéztél, és elolvastad a bemutatkozásomat. Nos én olyan hölgyeket, vagy hölgyet keresek, aki szereti a természetet, szeret horgászni, kirándulni. Ha érdekel jelentkezz! Nem vagyok előfizető,kérek elérhetőséget csak így tudok válaszolni. Üdv: Tibor!
Mihály - társkereső Makó - 68 éves férfi
Mihály, 68 éves
Társkereső Makó

komolyzene, horgászat ha szabadba vágyom, a mobiltelefon a barátom.
Zoltán, 61 éves
Társkereső Makó

59 éves elvállt normális életet élö férfi vagyok komoly kapcsolatot keresek mako és környékéröl
Bence - társkereső Makó - 57 éves férfi
Bence, 57 éves
Társkereső Makó

Érdeklődő, figyelmes, tájékozott, segítőkész, alkalmazkodó vagyok. Görögországi nyaraláshoz, kirándulásokhoz keresek útitársat, laza kapcsolattal. Szorosabb kapcsolat is lehetséges.

Elit makói társkereső férfiak

Csaba - társkereső Szeged - 50 éves férfi
Csaba, 50 éves
Társkereső Szeged
Felsővezető

Jogász végzettségű vagyok, társat keresek. Olyat, aki elfogad, szeret, tisztel. NEM VAGYOK ELOFIZETO ELVBOL..KULDJ EMAIL CIMET..ES VALADZOLOK.
János, 41 éves
Társkereső Csongrád
Felsővezető

Keresem életvidám, független, lelki társamat. Szeretek utazni, világot látni, ehhez csak egy társ kellene aki szívesen tart velem...
Péter - társkereső Szeged - 31 éves férfi
Péter, 31 éves
Társkereső Szeged
Felsővezető

Írhatnék Coelho idézetet ami "pont rám illik" de az nem én lennék..
Misi, 38 éves
Társkereső Szeged
Középvezető

Szegeden élek és olyan valakit keresek akivel -első körben- tartalmasan el tudom tölteni a szabadidőmet.Szeretek sportolni érdekel a zene és a művészet is.Nyitott vagyok az új dolgokra és érdekel még az utazás új helyek felfedezése

Fényképes makói társkereső nők

JUDIT - társkereső Hódmezővásárhely - 69 éves nő
JUDIT, 69 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
6 fotóval

Egyedül élek de nem magányosan.Szeretem a jó társaságot ,szeretek táncolni, kirándulni.Nagyon kevés a szabadidőm, sokat dolgozom.Mások szerint koromhoz képest sokkal fiatalosabb vagyok, kissé molett hölgy vagyok.
Adrienn, 42 éves
Társkereső Szeged
6 fotóval

Ne arts! Az egy dolog, hogy neked mas a perspektivad, de ne iteld meg a masik ember terveit, celjait anelkul, hogy ismerned a multjat, aterezned a sorsat, az eddig atelt fajdalmait, konnyeit. Anelkul, hogy ismerned az erzeseit, gondolatait. Megertened mit keres ugyanazon az oldalon, ahol sokan csak szexualis segedeszkozt keresnek, vagy rengeteg cserbenhagyott feleseggel es artatlan gyerekkel a hatuk mogott a ki tudja hanyadik "igazit". Sivarsagukkal, kozonseges levelukkel meggyozik azt az amugy is keves gondolkodo, erzo, erzelmi intelligenciaval rendelkezo embert is, hogy elni sincs joga, nemhogy keresni es megtalalni a TARSAT. Nem azert vagyok egyedul, mert soha nem kellettem senkinek, es nem azert, mert 42 eves vagyok. Csupan annyi a fogyatekom, hogy tobb vagyok, mint egy virtualis online nemiszerv. Regisztraltam, de ez nem azt jelenti, hogy barki kivalaszthat es felhuzhat. Tokeletesen elegem van abbol, amit ezen az oldalon tapasztaltam es a legrosszabb, hogy ez egyben ennek az orszagnak a tarsadalmi, kulturalis es erkolcsi tukorkepe. A nekem irott levelekbol azt latom, hogy a tobbseg minimum ittasan vagy veleszuletetten, de minden kontroll nelkul, letolt gatyaval all a tarskereso oldal ele bemutatkozo levelet irni. Raadasul anelkul, hogy meg tudna itelni kik azok, akik ezt igenylik, vagy anelkul, hogy rendelkezne egy masik ember megszolitasahoz vagy levelenek fogadasahoz minimalisan alapveto kulturaval. Persze mindezt hiaba irtam le, akikre vonatkozik, ok nem olvasnak, csak irnak. Vagy ha irnak nekik, nem valaszolnak. Pedig azt a levelet nem is onmagukert kapjak, csak a jol megkomponalt adatlapjukert, ami nagyon messze van a szemelyes talalkozason megjeleno Sotetsegtol. Halas lennek ha valaki megirna TARSAT hol lehetne megismerni A magyar Ugaron! Ezek utan szeretettel varom mindazok levelet, akik megertettek, hogy nem egy aru vagyok a szexshopban, es mindenkinek valaszolok, aki emberi modon meg tud szolitani. Egy eletre szolo osszetartozast keresek. Olyan ferfit, akivel egy hullamhosszon lehetunk, egymas gondolatait szavak nelkul is tudjuk. Akivel a csaladalapitas is lehetseges, persze nem csak biologiailag, de felelossegtudat szempontjabol is. Nem csak donort, vagy alkalmi ferjet, aki egy-ket ev utan megun bennunket es odebb all, mert azt konnyebb, mint felnevelni kozosen az egyutt vallalt gyereket. A legjobban a termeszetet es a napfenyt szeretem. Hosszu tavokat biciklizni, Sellokent uszkalni az elo vizekben:-). Nagyon klassz termeszetfotokat csinalok. Imadom a macskakat. Ok is engem:-) Tars es szeretet hianyomat jelenleg csokival borogatom, igy akinek fontos, hogy sportos alkatu no legyek, surgosen mentsen meg onmagamtol! Szornyen meglatszanak a csokik, amiket vegtelen maganyomban magamba kuzdottem.. De igenis sportos vagyok. Mint ahogy intelligens, jokepu, egzisztencialisan rwndezett es gyermektelen itt minden ferfi. Tarskeresestol fuggetlenul azt szeretnem hogy TE, aki olvasod az adatlapomat, ugy lepj innen tovabb, hogy ne bants! Sem engem, sem masokat! Hasznald arra az internet adta lehetoseget, hogy adj masoknak: kedvesseget, jo szot, ismerj el barmit a masik emberbol tisztelettel es szeretettel oszinten, ami Neked valoban tetszik benne! Ettol o is es te is boldogabb leszel. Mindegy, hogy nem egymast keresitek. Mindegy, hogy vallasos vagy, vagy sem. Mindegy, hogy feher vagy, vagy fekete, tarka, vagy cirmos.:-) Ha szeretettel, tisztelettel, egyutterzessel allsz a masik emberhez, maris jobba tetted ezt a vilagot! Ez a legnagyobb kihivas, es ez az elet ertelme!
Andrea, 63 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
1 fotóval

Intelligens, vidám és optimista partnernek tartom magam,társaság kedvelő és utazni szerető ember vagyok. Nem hisztis inkább toleráns.Szeretek olvasni, szinházba és moziba járni, úszni és jógázni.Élni és élni hagyni a mottóm!A többit , a "kémiát", ami számomra két ember közti vonzalmat jelenti, bízzuk egy személyes találkozásra.
Erzsi - társkereső Hódmezővásárhely - 57 éves nő
Erzsi, 57 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
2 fotóval

Természetet, társaságot kedvelő fiatalos hölgy vagyok.Szeretem az őszinteséget, a vidámságot,szeretek énekelni, táncolni. Szívesen sütök, főzök. Hozzám hasonló, őszinte, szeretetre méltó társat keresek.

Fényképes makói társkereső férfiak

Attila, 38 éves
Társkereső Kistelek
2 fotóval

Vidám,független az életet szerető srác vagyok,imádok utazni,kerékpározni,úszni.Komoly kapcsolat reményében keresem párom szeretetre vágyó hölgy személyében.
Zsolt, 49 éves
Társkereső Sándorfalva
4 fotóval

Szolgálati nyugdíjas vagyok.Régóta egyedül élek a gyerekeimmel,akik már nagyok értük küzdök,de most már nekem is kéne egy társ,aki értékelni tudja az odaadást és törődést.Hobbim a horgászat és a kertészkedés.Érdeklődésem sokoldalú,mindenre nyitott vagyok.Fontos az őszinteség.
Ricsi, 29 éves
Társkereső Szeged
2 fotóval

Szerbusz kedves érdeklődő Ha egy jókedvű, optimista embert keresel komoly kapcsolat avagy barátkozás céljából, akkor örömmel közlöm, nem kell több adatlapot megnézned :) Mit érdemes tudni rólam? 1. Szeretek beszélni, sokat, nagyon sokat. Ez előny vagy hátrány? Rád bízom a döntést. 2. Mostanában elkezdtem tanulgatni a sütést, de MÉG ne kérj kóstolót :) Ha többet szeretnél rólam megtudni, írj nyugodtan igyekszem csillapítani a kíváncsiságodat :) u.i.: megszületett az első "tükörben pózolós" képem, fogadd sok szeretettel :D
Kálmán - társkereső Szeged - 67 éves férfi
Kálmán, 67 éves
Társkereső Szeged
1 fotóval

Izgalmas, változatos életem során sikerült tartalékot gyűjtenem nyugdíjas évekre, hogy ne kelljen ezután se lemondanom a számomra fontos dolgokról. Továbbra is szeretném a világ csodáit megtapasztalni, felfedezni. Társat keresek, nem egy új nagy családot. Fénykép az első lépés az ismerkedésben.

Most online makói párkereső nők

Karolin - társkereső Szeged - 41 éves nő
Karolin, 41 éves
Társkereső Szeged
17 perce lépett be

"Mindannyiunknak élnünk kell, mielőtt megöregszünk. A félelem hülyeség. Később bánni fogod."
Katalin - társkereső Szeged - 61 éves nő
Katalin, 61 éves
Társkereső Szeged
24 perce lépett be

Vidám, optimista, utazni szerető független társat keresek közös programokhoz és később bármi lehetséges.
Kati - társkereső Szeged - 42 éves nő
Kati, 42 éves
Társkereső Szeged
28 perce lépett be

Szeretnék megismerkedni olyan személlyel akivel eltudnék menni szórakozni bulizni mozizni olykor nagyokat beszélgetni
Andrea - társkereső Mórahalom - 46 éves nő
Andrea, 46 éves
Társkereső Mórahalom
33 perce lépett be

Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Most online makói párkereső férfiak

Zoltán, 40 éves
Társkereső Szeged
7 perce lépett be

Mit írhat egy ember magáról? Csakis pozitív dolgokat? Amivel a másik emberben jó érzést akar kelteni. Ezek lehetnek valósak és lehetnek képzeltek... Így hát maradjunk a közvetlen kapcsolatban! Amivel szépen lassan beleúszhatunk egymás történetébe… Addig is egy kis zenei ajánló: https://www.youtube.com/watch?v=zQMG2ubmu4E http://www.youtube.com/watch?v=zuaSunUS_5U https://www.youtube.com/watch?v=a7f9VyYyW9o https://www.youtube.com/watch?v=1hiC2OlExl4
Gábor - társkereső Szeged - 33 éves férfi
Gábor, 33 éves
Társkereső Szeged
8 perce lépett be

Gábor vagyok, 33 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci - társkereső Szeged - 41 éves férfi
Laci, 41 éves
Társkereső Szeged
15 perce lépett be

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Feri - társkereső Szeged - 51 éves férfi
Feri, 51 éves
Társkereső Szeged
19 perce lépett be

Feri vagyok, 51 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Manyi (58), Makó
  \\
  Sziasztok! Manyi vagyok, 54 éves, Makón élek. Középiskolát végeztem, leszokóban vagyok a dohányzásról, remélem, végleg sikerül. Nagyon ritkán iszom 1-2 pohár vörösbort. 158 cm magas vagyok és 64 kg, testalkatom átlagos , a szemem barna, a hajam szőke. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
 • Kriszti (28), Makó
  Sziasztok!
  Kriszti vagyok, 27 éves.Csongrád megyeböl es azon belül Makóról :) Nem szeretnek megbàntani senkit es köszönöm a sok üzenetet amit kaptam eddig,aranyosak vagytok,de 35 feletti ferfiakal nem szeretnek ismerkedni!Plàne 40 FELETTIEKEL(gyengebek kedveert) nem,mert az olyan mint ha apukám barátaival ismerkednek :) köszönöm :) ja es meg megint csak a (gyenge ertelmezö kepesegüek kedveert) apukám 47 eves,de attol függetlenül 40 eves korosztályal SE SZERETNEK ISMERKEDNI! Rememem igy már lehet erteni :) megint csak köszönöm :)
 • Tibor (35), Makó
  Rossz egyedül ,de gondolkodni ér!
  Szia! 34 éves makói férfi vagyok, aki egy korban hozzám illő hölgyet keres, akivel leélhetem hátralévő életemet boldogságban, mint egy rendes család.
 • Laci (29), Hódmezővásárhely
  Sziasztok csajok! Keresem a páromat Hódmezővásárhely közelé
  Hódmezővásárhelyen lakok, Makón dolgozok. Kedves, türelmes, vicces, udvarias srác vagyok. Szeretek sportolni. Szinte minden témáról szívesen beszélgetek. :)
 • Eliz (18), Makó
  Komoly kapcsolat
  Sziasztok én egy aranyos, kedves lány vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt, nem szeretem a kamus férfiakat nincs ideálom de a partnerem szeressen, tiszteljen, legyen vicces, romantikus, és legyenek közös programjaink 18 éves vagyok és Makón élek ha fel keltettem érdeklődésed akkor jelez :)
Társkeresés Makón
Makó
Makó

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.