Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Makó

Legújabb makói női társkeresők

Mariann, 39 éves
Társkereső Makó
95 napja tag

Szia !Az életem eddigi szakasza csak szomoruság .Szeretnék boldog életet valaki melett .vidám kiegyensulyotott nö vagyok ,kalandorok ,ne ! Irhatok *moderálva* puszi
Kati - társkereső Makó - 38 éves nő
Kati, 38 éves
Társkereső Makó
143 napja tag

Keresgélek,hátha te vagy az akit én keresek és lehet,hogy én vagyok az akit te keresel.......
Eliz - társkereső Makó - 19 éves nő
Eliz, 19 éves
Társkereső Makó
207 napja tag

Sziasztok én egy aranyos, kedves lány vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt, nem szeretem a kamus férfiakat nincs ideálom de a partnerem szeressen, tiszteljen, legyen vicces, romantikus, és legyenek közös programjaink 18 éves vagyok és Makón élek ha fel keltettem érdeklődésed akkor jelez :)
Katalin - társkereső Makó - 39 éves nő
Katalin, 39 éves
Társkereső Makó
208 napja tag

keresem a párom ,akivel jól érzem magam, és kiegészítjük egymást

Legújabb makói férfi társkeresők

Norbert - társkereső Makó - 21 éves férfi
Norbert, 21 éves
Társkereső Makó
6 napja tag

Szia! Nem írok személyes bemutatkozást ha meg akarsz ismerni írj vagy jelölj kedvencnek.
Bojkovic Dominik, 21 éves
Társkereső Makó
21 napja tag

Zsolti - társkereső Makó - 17 éves férfi
Zsolti, 17 éves
Társkereső Makó
31 napja tag

Zsolt vagyok egy jópofa kedves aranyos srác aki szeret romantikázni ès tiszteli a nőket èrzèseit . Hosszútávú kapcsolatot szeretnék egy ojan nővel aki őszinte ès kedves. Ha szeretnèl nyugodtan írják.
Tamás, 20 éves
Társkereső Makó
50 napja tag

Életem a sport és persze a motorozás. Egy rendes srác vagyok aki mindig őszinte és kedves .

Éppen online makói társkereső nők

Reni, 30 éves
Társkereső Makó
38 perce lépett be

Mosolygós, vidám természetű, igényes, intelligens nőnek tartom magam. Ha szimpatikusnak találsz és hasonló adottságokkal rendelkezel várom leveled. :)
Betti - társkereső Szeged - 30 éves nő
Betti, 30 éves
Társkereső Szeged
2 perce lépett be

A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit bárki megengedhet magának,függetlenül attól,hogy mennyi pénze van!Ez egy olyan dolog,ami velünk született,de tanulható,feltéve ha megvan hozzá az emberben a kellő inteligencia!
Erzsébet - társkereső Szeged - 49 éves nő
Erzsébet, 49 éves
Társkereső Szeged
5 perce lépett be

Nem vagyok Egoista, de szeretek önmagam lenni, nem kell, hogy változtass!!! Nem vagyok előfizető, ha lehet..email címet adj!
Emese, 51 éves
Társkereső Szeged
21 perce lépett be

Emese vagyon szegedről ! Nagyon szeretek jó humor érzékű emberek társaságábaitn lenni szeretek sportolni, többek között szeretem a jó focit ,de csak a jót .káros szenvedélyem nincs ennyi .

Éppen online makói társkereső férfiak

Janó, 35 éves
Társkereső Makó
1 órája lépett be

ŐSZINTW KEDVES HÜSÉGES PASI VAGYOK DE ISMERJ MEG ES NEG LATOD MILYEN VAGYOK
Károly - társkereső Szatymaz - 79 éves férfi
Károly, 79 éves
Társkereső Szatymaz
6 perce lépett be

Vidám, JÓ hangulatú "szőke" fiatal-ember vagyok. Technikummal, ÖT JÓ szakmával és kis-millió tanfolyammal rendelkezem! A Génjeim 15 évvel fiatalabbá tettek! (Orvosilag) Ebből adódóan A SZERETKEZÉST sem utasítom el ! "...Egy a Szívem azt Neked-adom, Kérlek ne törd össze, ha kérdeznék ÉN így akarom, most és mindörökre!..." Turbi.
István, 45 éves
Társkereső Szeged
11 perce lépett be

Egy élhető kapcsolatra vágyom.Melyben a szeretet és a megbecsülés kölcsönös.
István, 44 éves
Társkereső Szentes
31 perce lépett be

Sajnos nem vagyok előfizető , de ha valaki szeretne megismerni az itt levő imélcimen tisztelettel fogadok minden levelet , és természetesen válaszolni is fogok . (moderálva)

Diplomás makói társkereső nők

Ari - társkereső Makó - 45 éves nő
Ari, 45 éves
Társkereső Makó
Főiskolát végzett

Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt…úgy igazán… Találd meg azt, aki a lelkedet szólítja meg. Akit nem ésszel választasz. Dobd el az ideálisról alkotott listát. Csak figyelj. Figyeld a szemét. Hallgasd a szívét. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt… Szeresd őt észérvek, indok nélkül. Önmagáért. Ne azt mondd, hogy meghalnál érte. Azt mondd, hogy élnél érte. Mondd el neki, hogy boldoggá tesz a lénye. Öröm, hogy melletted van. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt… Szeresd minden arcát, és ő meggyógyít. Gyógyítja sebeidet, mely magányossá tett és elkülönít mindentől és mindenkitől. Visszavezet elhagyatott lelkedhez, gyógyítja megtört szívedet. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeresd a Nőt, kit lelked hívott.
Gabriella - társkereső Makó - 47 éves nő
Gabriella, 47 éves
Társkereső Makó
Főiskolát végzett

Kiegyensúlyozott, kedves, diplomás nő vagyok. Adminisztrációs munkát végzek egy irodában. Szeretem a munkám és a munkatársaimat. Kedvenc időtöltésem a zenehallgatás, filmnézés. Van egy 11 éves kislányom, akivel egy háztartásban élek. Szabadidőmben szívesen játszok a kutyámmal. Hasonló korú, barátságos, intelligens férfit keresek.
Kata - társkereső Szeged - 40 éves nő
Kata, 40 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett

és nincs az az erő, ami ki tudná kényszeríteni. Színlelhetjük, hogy szeretünk. Megszokhatjuk a másikat. Egész életünket leélhetjük valakivel kölcsönös megértésben, barátságban, cinkosságban, családot alapíthatunk, szeretkezhetünk minden éjjel és mégis úgy érezzük, hogy van valami szánalmas üresség az egészben: valami fontos hiányzik." “ Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. ” Ernest Hemingway
Ági - társkereső Szeged - 64 éves nő
Ági, 64 éves
Társkereső Szeged
Egyetemi diplomás (orvos)

Ismerj meg,és megtudod ki vagyok. Barátot,társat keresek,de nem minden áron. Az emberi tulajdonságok a mérvadóak.

Diplomás makói társkereső férfiak

Zsolt, 47 éves
Társkereső Szeged
Főiskolai diplomás (Gépészmérnök)

Senki sem érdemli meg, hogy álarc mögött ismerjen meg. Ezzel is szeretném megadni a tiszteletet annak akivel megismerkedek. Olyan társat keresek aki osztja ezen véleményemet. Azért nem írok ide többet magamról, mert aki kíváncsi rám az elég bátor ahhoz, hogy ezt jelezze. Inkább szószátyár vagyok, mintsem írogatós, szerintem nehezebb átadni a mondanivalót. Mottóm: Ami nem öl meg az megerősít! ( Bár lehet, hogy közhelyes, de így van!)
Józsi - társkereső Szeged - 62 éves férfi
Józsi, 62 éves
Társkereső Szeged
Egyetemi diplomás (pedagógia)

Sajnos özvegy vagyok. Mindenem megvan az életben nekem is, meg a gyerekeimnek is, csak egy kedves, csinos, fiatalos, bújós, okos, érzelmekben gazdag, megértő, együtt érző, segítő stb. nő hiányzik. Szeretnék problémamentesen nagyon szépen élni.Sokat kirándulni, színházba, kiállításokra járni stb. Természetesen hibátlan ember nincs, toleranciára, empátiára, mások tiszteletére stb. nagy szükség van mind két fél számára. Keresem a társam, akivel megvalósíthatók az elképzeléseim. Nem csak szabad idő partnert keresek, ha nem sokkal többet. Szeretném minél előbb megtalálni a párom, de nem mindenáron. Én mindenkinek válaszolok, aki ír nekem, szeretném, ha mások is így tennének.
István, 49 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett

Mit is írjak magamról... Elváltam, egyedül élek. Elég rövid az élet ahhoz, hogy egyedül éljem le.
Sanyi - társkereső Szeged - 35 éves férfi
Sanyi, 35 éves
Társkereső Szeged
Egyetemi diplomás (mérnök)

Ismerkedjünk, aztán talán kialakul valami több is...

Ingyenesen megismerhető makói társkereső férfiak

Józsi, 34 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
Platina előfizető

Szeretem megélni az életet és esténként azt mondani: "Ez is egy jó nap volt!" Igyekszek úgy élni, hogy ha egyszer vissza kell tekintsek, elégedetten mosolyoghassak és büszke lehessek arra, aki voltam és amit csináltam. Sorolhatnám, hogy mit szeretek csinálni, milyen hobbijaim vannak, mivel foglalom el magam, de ezeket most egyedül csinálom. Sokkal inkább érdekesebb az, hogy együtt mivel töltenénk az időt? Ezt azonban közösen kell kitalálnunk.
János, 41 éves
Társkereső Csongrád
Platina előfizető

Keresem életvidám, független, lelki társamat. Szeretek utazni, világot látni, ehhez csak egy társ kellene aki szívesen tart velem...
Zoltán, 41 éves
Társkereső Szeged
Platina előfizető

Mit írhat egy ember magáról? Csakis pozitív dolgokat? Amivel a másik emberben jó érzést akar kelteni. Ezek lehetnek valósak és lehetnek képzeltek... Így hát maradjunk a közvetlen kapcsolatban! Amivel szépen lassan beleúszhatunk egymás történetébe… Addig is egy kis zenei ajánló: https://www.youtube.com/watch?v=zQMG2ubmu4E http://www.youtube.com/watch?v=zuaSunUS_5U https://www.youtube.com/watch?v=a7f9VyYyW9o https://www.youtube.com/watch?v=1hiC2OlExl4
János - társkereső Szentes - 50 éves férfi
János, 50 éves
Társkereső Szentes
Platina előfizető

Kissé lökött ám mégis komoly, mások szerint, önzetlen kedves pasi volnék. Igyekszem igényesnek lenni, magam és környezetemre.Romantikus, szerelmes, de nehezen elfogadó típus vagyok. érzelmeken alapuló komoly kapcsolatot szeretnék.

Keresztény makói társkereső nők

Marika - társkereső Makó - 64 éves nő
Marika, 64 éves
Társkereső Makó
református vallású (nem gyakorlom)

Én egy barátságos ,víg kedélyű kedves hölgy vagyok . Szeretek táncolni kirándulni , nyaralni , színházba járni . Olyan kapcsolatot keresek aki hasonló gondolkozású mint én . Ápolt és meg bízható rendezett legyen . Nem vagyok elő fizető . ! !!!!!
Edit, 35 éves
Társkereső Makó
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Komoly gondolkodású csaj vagyok, amit a legjobban imádok az az őszintesèg....Egy 16- hónapos kisfiú èdesanyja vagyok.
Judit - társkereső Makó - 43 éves nő
Judit, 43 éves
Társkereső Makó
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Komoly kapcsolat ! szelhamosok es sex maniasok kimeljenek! NEM VAGYOK ELOFIZETO ! irjal valami elerhetoseget !
Erzsi - társkereső Makó - 61 éves nő
Erzsi, 61 éves
Társkereső Makó
hite: görög katolikus (alkalmanként)

Fiatalos kinézet modern gondolkodás , vidám természetű vagyok szeretem a horgászatot a modern zenét és szeretek haladni a korral :)

Keresztény makói társkereső férfiak

István - társkereső Makó - 41 éves férfi
István, 41 éves
Társkereső Makó
római katolikus vallású

Őszinte,megbízható,komoly embernek mondanak,aki tud laza,és nevettető is lenni a zord mindennapok forgatagában.Ha valami hasonlót keresel,ismerj meg.E pár írott sornál a szavak százszor többet jelentenek.
Kristóf, 23 éves
Társkereső Szeged
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Mindenekelőtt alapvetően vidám embernek tartom magam, és vevő vagyok a humorra, de persze amikor a helyzet azt adja hogy komolynak kell lenni, akkor úgy viselkedek. :) Szeretek sportolni (főleg foci), művelni, és nézni is. A zenét is nagyon szeretem (ilyen téren eléggé mindenevő vagyok). A bulis korszakomat már kinőttem. Nem mondom azt, hogy néha-néha nem megyek el, de már sokkal többre tartok egy közös filmezést/mozizást, vagy egy esti sétát, mint a dorbézolást az éjszakában. :) Egy komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani egy olyan lánnyal, akivel kölcsönösen megbízhatunk egymásban, számíthatunk egymásra, és feltétel nélkül szerethetjük egymást , mert szerintem ez a legszebb dolog az életben :) Nem mindig vagyok VIP, úgyhogy a levelekre ha nem válaszolnék, akkor az azért van, jobb ha írsz egy elérhetőséget is, ha meg szeretnél ismerni, legyen az telefonszám, fb profil, bármi. :)
jozsef - társkereső Szeged - 60 éves férfi
jozsef, 60 éves
Társkereső Szeged
vallása: római katolikus

Szeretnék egy igaz társat találni ebben a rohanó vilában! Aki velem tudná szeretni a táncot, atársasági életet de ugyanakkor a csendes sétákat a természetben! Szereti a sportot elsősorban az úszást . Szerssen velem igényes környezetet kialakitani.
András - társkereső Hódmezővásárhely - 41 éves férfi
András, 41 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
református vallású

Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni,televíziót nézni,kerékpározni,szeretném megtalálni a páromat.

Fiatalabb, 30 év alatti makói társkereső nők

Anett, 23 éves
Társkereső Makó

Komoly, őszinte kapcsolatot keresek! Lehet hogy te leszel ;)
Alexandra, 26 éves
Társkereső Szeged

Sziasztok! Magamról első körben és csak röviden! Szeretek utazni és szórakozni, viszont néha szükséges a családi nyugodt légkör is. Család-és barátcentrikus vagyok. Olyan emberekkel utálok beszélgetni, akik túl sokat agyalnak kommunikáció közben és ezért sokat és hosszan hallgatnak. A lassúsággal ki lehet kergetni a világból! A címkéken leírt tulajdonságok abszolút igazak rám! Ha ezek után is szimpatikus vagyok írj!
Zsuzsi - társkereső Szeged - 27 éves nő
Zsuzsi, 27 éves
Társkereső Szeged

Igazából ide nem tudok mit írni,ha meg akarsz ismerni állok elébe :)
Piroska, 18 éves
Társkereső Hódmezővásárhely

Egy olyan társat keresek aki elfogad minket olyannak amilyennek vagyunk! szeretem a kisfiamat ő a mindenem!! szeretek ismerkedni beszélgetni :)

Fiatalabb, 30 év alatti makói társkereső férfiak

Péter - társkereső Szeged - 27 éves férfi
Péter, 27 éves
Társkereső Szeged

Szeretek ismerkedni,jókat beszélgetni értelmes emberekkel! Nem barátokat keresek az van elég! Imádok motorozni, sportolni,kajak,kenu,úszás,kirándulni,túrázni! Szeretek új dolgokat kipróbálni! Legkedveltebb szórakozási formám a motoros találkozók,fesztiválok,koncertek! Nem tudom ez számít e,de soha nem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem! Keresem a boldogságot. Őszintén tudok szeretni ha valakit nagyon megkedvelek. Minden lány panaszkodik hogy nincs normális fiú,amikor meg ott van akkor meg nem kell! Komoly kapcsolatot szeretnék.
Péter, 28 éves
Társkereső Szentes

Szia, Péter vagyok. Komoly kapcsolat réven szeretnek ismerkedni. Ha felkeltettem az erdeklodesedet akkor szivesen megismerkednek veled.
László, 22 éves
Társkereső Hódmezővásárhely

Extrém sportokat kedvelő és kalandokat soha ki nem hagyó srác vagyok. Sokat utazok, ott lakom, ahol a hátizsákom van. Velem tartasz? :)
Béci - társkereső Szeged - 22 éves férfi
Béci, 22 éves
Társkereső Szeged

Ha szeretnéd megtudni milyen vagyok akkor próbálj megismerni.

30-as makói társkereső nők

Anita, 32 éves
Társkereső Makó

Ismerj meg és megtudod milyen vagyok. Írj bátran! ????
Móni, 31 éves
Társkereső Makó

Az életemet külföldre(német területre) tervezem hosszútávra. Küzdő típus vagyok, ha nem sikerül valami kezdem újra és újra míg nem sikerül.Szeretek emberek között lenni. Barátságosnak és jószívűnek tartom magamat.
Erika - társkereső Szeged - 37 éves nő
Erika, 37 éves
Társkereső Szeged

Szia.Kedves,vidám,szorgalmas lány vagyok,Aki Komoly kapcsolatot keres.Szabadidőmben szeretek olvasni és sütni.Levelezés helyett a személyes találkozást jobban szeretem.
Karolina - társkereső Szeged - 33 éves nő
Karolina, 33 éves
Társkereső Szeged

Egyedülálló édesanya vagyok aki szeretne párt találni magának.

30-as makói társkereső férfiak

Péter, 31 éves
Társkereső Makó

Szia! Péter vagyok, 27 éves, lakhelyem Szeged. Technikumot végeztem, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. 198 cm magas vagyok és 98 kg, a szemem zöldeskék, a hajam barna. Ha az idő is úgy akarja és te is vissza írsz, akkor az 1200ccm-es Banditám hátán száguldhatunk a naplemente felé!
Attila, 31 éves
Társkereső Szentes

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 36 éves
Társkereső Szeged

Szeretnék megismerkedni egy olyan lánnyal, aki egy normális őszinte kapcsolatra vágyik. Aki vidám természetű, korrekt, van célja, szeret kirándulni, sportolni, jókat beszélgetni, szeret minden olyan dolgot csinálni, ami mindkettőnknek jó.
Levente - társkereső Szeged - 36 éves férfi
Levente, 36 éves
Társkereső Szeged

sziasztok 32 éves vagyok szegedi, szeretek sielni kerékpározni nyomdában dolgozom könyvkötő a szakmám a tápaiban végeztem. Moziba szoktam még eljárni kikapcsolodni, kertbe is járok dolgozni (saját) (*moderálva*´)néven megkereshettek ha kiváncsiak vagytok

Középkorú makói társkereső nők

Szilvia, 40 éves
Társkereső Makó

Az új kapcsolat kezdetén...nem számít a múlt...az új kapcsolat alatt már nem számít azelőtt ki mit tett...egy valami számít...hogy ki tudd mondani...köszönöm,hogy vagy...mert lehet...ez egy örök kapcsolat...
Zsuzsa, 48 éves
Társkereső Hódmezővásárhely

Szeretek mindent,ami boldoggá tesz. Hobbim a sportolás,zene .Kicsit munkamániás,de azèrt szakítok időt a baráti kapcsolatok ápolására is.Fiatalos vidám ès humoros vagyok,legalább is ezt mondják rólam.
Kata, 42 éves
Társkereső Szeged

Én egy vidám, kedves, őszinte, életvidám szegedi lány vagyok, aki keresi a másik felét :) Kérlek írj és ismerjük meg egymást. Eleget vártunk már egymásra... itt az ideje, hogy találkozzunk :)
Krisztina - társkereső Szentes - 40 éves nő
Krisztina, 40 éves
Társkereső Szentes

jó kedvu vagyok,csinós, szeretek szórakozni, barátot keresek

Középkorú makói társkereső férfiak

Szilárd - társkereső Makó - 40 éves férfi
Szilárd, 40 éves
Társkereső Makó

Soha nem szabad mások érzéseivel játszani,mert sajnos az a másiknak nagyon rosszul esik.Soha ne igérj olyat amit nem tudsz betartani,mert ezzel a másiknak fájdalmat okozol.Légy öszinte,becsületes és megbizhato ember és talán nem okozol csalodást annak akinek azt mondod,hogy szereted.
József - társkereső Csongrád - 48 éves férfi
József, 48 éves
Társkereső Csongrád

Sziasztok! Azt írja sok csajszi ne legyen bajusza,meg szakálla! Ezzel én is így vagyok, nincs a léc magasan. Üdv Joci
Norbi - társkereső Szeged - 45 éves férfi
Norbi, 45 éves
Társkereső Szeged

Szeretek sportolni, kirándulni, moziba-, színházba járni. Munkám, és családom mellett mellett fontos számomra a kikapcsolódás. Ezekhez, és az élet minden egyéb összetevőjéhez keresek párt.
Viktor - társkereső Szeged - 40 éves férfi
Viktor, 40 éves
Társkereső Szeged

Kölcsönös megértésre épülő hosszú távú kapcsolatot keresek, lelki harmóniában és békében.

50 év feletti makói társkereső nők

Julianna - társkereső Makó - 55 éves nő
Julianna, 55 éves
Társkereső Makó

Üdv. Mindenkinek! Kizárólag komoly kapcsolat reményében vagyok itt.Az lenne a tiszteletteljes kérésem... hogy aki nem ennek megfelelően van itt az ne kezdeményezzen! Köszönöm a megértést! Jó szerencsét mindenkinek :)
Manyi - társkereső Makó - 58 éves nő
Manyi, 58 éves
Társkereső Makó

Hello :) Hiszem, hogy van élet 55-ön túl..is , nincs minden veszve. Sajnos, sok magányos ember van az én korosztályomban, de nem mozdul mindenki, Hiszem, hogy nekem még van esélyem igazi EMBER-t, barátot, társat találni. Kaland nem érdekel.
Manyi - társkereső Makó - 58 éves nő
Manyi, 58 éves
Társkereső Makó

Sziasztok! Manyi vagyok, 54 éves, Makón élek. Középiskolát végeztem, leszokóban vagyok a dohányzásról, remélem, végleg sikerül. Nagyon ritkán iszom 1-2 pohár vörösbort. 158 cm magas vagyok és 64 kg, testalkatom átlagos , a szemem barna, a hajam szőke. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsa - társkereső Makó - 62 éves nő
Zsuzsa, 62 éves
Társkereső Makó

Sziasztok! Zsuzsa vagyok, 58 éves, lakhelyem Makó. Középiskolát végeztem, nyugdíjas vagyok, dohányzom, ritkán iszom alkoholt. vagyok. 163 cm magas vagyok és 63 kg, testalkatom , a szemem barna, a hajam barna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Zsuzsa nem írt elfogadható bemutatkozást.)

50 év feletti makói társkereső férfiak

Tibor - társkereső Makó - 60 éves férfi
Tibor, 60 éves
Társkereső Makó

Szép napot kedves hölgyeim!! Először is köszönöm hogy benéztél, és elolvastad a bemutatkozásomat. Nos én olyan hölgyeket, vagy hölgyet keresek, aki szereti a természetet, szeret horgászni, kirándulni. Ha érdekel jelentkezz! Nem vagyok előfizető,kérek elérhetőséget csak így tudok válaszolni. Üdv: Tibor!
Mihály - társkereső Makó - 68 éves férfi
Mihály, 68 éves
Társkereső Makó

komolyzene, horgászat ha szabadba vágyom, a mobiltelefon a barátom.
Bence - társkereső Makó - 57 éves férfi
Bence, 57 éves
Társkereső Makó

Érdeklődő, figyelmes, tájékozott, segítőkész, alkalmazkodó vagyok. Görögországi nyaraláshoz, kirándulásokhoz keresek útitársat, laza kapcsolattal. Szorosabb kapcsolat is lehetséges.
Laci - társkereső Makó - 65 éves férfi
Laci, 65 éves
Társkereső Makó

Egyszerüen.Komoly kapcsolat.kialakitáshoz .keresem párom Becsüljük meg egymást Szeretetet megbecsülést adok .el is várom

Elit makói társkereső nők

Ági, 26 éves
Társkereső Szeged
Középvezető

Ági vagyok, 26 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erika, 46 éves
Társkereső Szeged
Középvezető

Fiatalos ,vidám, szexi nő vagyok, aki imádja az érintést, ölelést, csókokat,és a férfi figyelmét, közelségét, érdeklődését.... Ismerj meg, lopózz be a szívembe és a többit megtapasztaljuk együtt, egymással! Per.pill. nem vagyok előfizető, így ha nem kapsz választ, az nem azt jelenti, hogy nem érdekelnél.....de az emailcímeddel segíthetsz ezen!

Elit makói társkereső férfiak

Péter - társkereső Szeged - 32 éves férfi
Péter, 32 éves
Társkereső Szeged
Felsővezető

Írhatnék Coelho idézetet ami "pont rám illik" de az nem én lennék..
Laci - társkereső Szeged - 45 éves férfi
Laci, 45 éves
Társkereső Szeged
Felsővezető

Sziasztok, azt hiszem mindenkinek könnyű dolga van. Azt olvasom itt mindenki a FÉRFI-t keresi, én meg a NŐ-t. Nagyon egyszerűnek tűnik, mert már meg is találtuk egymást. Vagy sem. Nem a levelezgetésben hiszek, hanem a találkozásban.Egy fél órás beszélgetés ezerszer többet mond, mintha végig csetelnénk az éjszakát. Gyorsan kiderül van e esély arra, hogy beinduljon a kémia. Én mozgalmas életet élek, sportolok, barátaim vannak, szivesen táncolok (ha van kivel, mert disco-s ismeretségnek nem vagyok híve). Szeretek motorozni, de ne azt gondold, hogy ez egyenlő a Hell Angels filinggel. GYönyörű helyeket lehet felfedezni. Apropo, két hét múlva motoros túra vezet Magyarország 15 legjobb fagyizójához. Van valakinek kedve jönni? Imádom a tengerpartot, el se tudom képzelni a nyarat nélküle. Azért ott is kb fél órát vagyok a parton. Aztán ússzunk, búvárkodjunk,labdázzunk, vagy wakeboardozzunk. Vagy épp társasjátékozzunk a parton. Nem vagyok hiperaktiv, csak mozgalmasan szeretem élni az életem. Az egész világot szeretném felfedezni. De nem magányos farkasként. Ha valakinek ilyen FÉRFI tetszik, akkor nem kell tovább keresni. Csodás napot mindenkinek! :-)
Józsi, 32 éves
Társkereső Szeged
Középvezető

Az egyik legnehezebb dolog saját magunkról beszélni. Egyeseknek azért, mert alig tudják elkezdeni, másoknak pedig mert alig tudják abba hagyni. Nos, az egyik legjobb dolog, hogy imádok kapcsolatokat teremteni… és ezt mások is értékelik… https://www.youtube.com/watch?v=PsqyQAPbsNU Szeretek egy rakás dolgot kipróbálni, legyen az sport (kék zöld foltok nélkül nem is izgat), sütés-főzés (nem, még nem mérgeztem le senkit és a konyha sem égett még le a fejem fölül), kreatívkodás (igen, megesik, hogy reggel előkerül az ütvefúró, mert a feng shui szerint is a falak reggel 6 és 7 között a legpuhábbak) így készülj fel, hogy mellettem nem fogsz unatkozni. Szeretek utazni és kirándulni, és nem tart vissza sem a csalános, sem a szúnyog, viszont annál inkább vonzanak a szép dolgok, épületek, városrészek, erdők, tavak, rétek….vízesések (igen, raftinggal is). Természetesen a nyugis dolgoknak is híve vagyok, hasat süttetni a napon, vagy közösen filmet nézni…noha itt vagy gyorsan bealszom, vagy a romantikus részből csinálok pofátlan viccet, esetleg a horrorból meg még nagyobb riadalmat egy váratlan kis érintéssel a legizgalmasabb résznél… Gyanítom ebből már látszik, hogy a jókedv és nevetés az életem szerves része. Talán furcsán hangzik és ebben megoszlanak a vélemények de én abban hiszek, hogy a hasonló hasonlót vonz.
Gyula, 29 éves
Társkereső Szeged
Középvezető

Egy Szegeden élő vidám Vajdasági srác vagyok, akinek a sport, a természetjárás és a motorozás az élete :) Az oldalra egyrészt kíváncsiságból regisztráltam, másrészt pedig, ki tudja: „What if? Lightning could strike”. Igazából nem várok ettől semmit, de kellemesen meg leszek lepve, ha másképp alakul :). Szerintem a 2 legfontosabb dolog egy kapcsolatban az őszinteség és a hűség. Az ideális lány számomra: intelligens, jó a humorérzéke és durcizik ha valami nem úgy van, ahogyan Ő akarja :). Minden esetre az elképzelés: komoly kapcsolat.

Fényképes makói társkereső nők

Edit - társkereső Mórahalom - 57 éves nő
Edit, 57 éves
Társkereső Mórahalom
3 fotóval

Vidám, lelkes, nagy teherbírású aktív életet élő nő vagyok. Fiatalon lettem özvegy, sokáig egyedül neveltem gyermekeimet, majd hosszú kapcsolat után lettem újra egyedül. Hogy mit várok? Barátot, társat keresek, akivel kiegészítjük egymást. Légy bátor, van még esélyünk a boldogságra!
Adrienn, 43 éves
Társkereső Szeged
6 fotóval

Ne arts! Az egy dolog, hogy neked mas a perspektivad, de ne iteld meg a masik ember terveit, celjait anelkul, hogy ismerned a multjat, aterezned a sorsat, az eddig atelt fajdalmait, konnyeit. Anelkul, hogy ismerned az erzeseit, gondolatait. Megertened mit keres ugyanazon az oldalon, ahol sokan csak szexualis segedeszkozt keresnek, vagy rengeteg cserbenhagyott feleseggel es artatlan gyerekkel a hatuk mogott a ki tudja hanyadik "igazit". Sivarsagukkal, kozonseges levelukkel meggyozik azt az amugy is keves gondolkodo, erzo, erzelmi intelligenciaval rendelkezo embert is, hogy elni sincs joga, nemhogy keresni es megtalalni a TARSAT. Nem azert vagyok egyedul, mert soha nem kellettem senkinek, es nem azert, mert 42 eves vagyok. Csupan annyi a fogyatekom, hogy tobb vagyok, mint egy virtualis online nemiszerv. Regisztraltam, de ez nem azt jelenti, hogy barki kivalaszthat es felhuzhat. Tokeletesen elegem van abbol, amit ezen az oldalon tapasztaltam es a legrosszabb, hogy ez egyben ennek az orszagnak a tarsadalmi, kulturalis es erkolcsi tukorkepe. A nekem irott levelekbol azt latom, hogy a tobbseg minimum ittasan vagy veleszuletetten, de minden kontroll nelkul, letolt gatyaval all a tarskereso oldal ele bemutatkozo levelet irni. Raadasul anelkul, hogy meg tudna itelni kik azok, akik ezt igenylik, vagy anelkul, hogy rendelkezne egy masik ember megszolitasahoz vagy levelenek fogadasahoz minimalisan alapveto kulturaval. Persze mindezt hiaba irtam le, akikre vonatkozik, ok nem olvasnak, csak irnak. Vagy ha irnak nekik, nem valaszolnak. Pedig azt a levelet nem is onmagukert kapjak, csak a jol megkomponalt adatlapjukert, ami nagyon messze van a szemelyes talalkozason megjeleno Sotetsegtol. Halas lennek ha valaki megirna TARSAT hol lehetne megismerni A magyar Ugaron! Ezek utan szeretettel varom mindazok levelet, akik megertettek, hogy nem egy aru vagyok a szexshopban, es mindenkinek valaszolok, aki emberi modon meg tud szolitani. Egy eletre szolo osszetartozast keresek. Olyan ferfit, akivel egy hullamhosszon lehetunk, egymas gondolatait szavak nelkul is tudjuk. Akivel a csaladalapitas is lehetseges, persze nem csak biologiailag, de felelossegtudat szempontjabol is. Nem csak donort, vagy alkalmi ferjet, aki egy-ket ev utan megun bennunket es odebb all, mert azt konnyebb, mint felnevelni kozosen az egyutt vallalt gyereket. A legjobban a termeszetet es a napfenyt szeretem. Hosszu tavokat biciklizni, Sellokent uszkalni az elo vizekben:-). Nagyon klassz termeszetfotokat csinalok. Imadom a macskakat. Ok is engem:-) Tars es szeretet hianyomat jelenleg csokival borogatom, igy akinek fontos, hogy sportos alkatu no legyek, surgosen mentsen meg onmagamtol! Szornyen meglatszanak a csokik, amiket vegtelen maganyomban magamba kuzdottem.. De igenis sportos vagyok. Mint ahogy intelligens, jokepu, egzisztencialisan rwndezett es gyermektelen itt minden ferfi. Tarskeresestol fuggetlenul azt szeretnem hogy TE, aki olvasod az adatlapomat, ugy lepj innen tovabb, hogy ne bants! Sem engem, sem masokat! Hasznald arra az internet adta lehetoseget, hogy adj masoknak: kedvesseget, jo szot, ismerj el barmit a masik emberbol tisztelettel es szeretettel oszinten, ami Neked valoban tetszik benne! Ettol o is es te is boldogabb leszel. Mindegy, hogy nem egymast keresitek. Mindegy, hogy vallasos vagy, vagy sem. Mindegy, hogy feher vagy, vagy fekete, tarka, vagy cirmos.:-) Ha szeretettel, tisztelettel, egyutterzessel allsz a masik emberhez, maris jobba tetted ezt a vilagot! Ez a legnagyobb kihivas, es ez az elet ertelme!
Anita - társkereső Csanádalberti - 43 éves nő
Anita, 43 éves
Társkereső Csanádalberti
1 fotóval

Szeretek sétálni, kerékpározni, utazni. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a színházba járás, a mozizás és a vásárlás.
Erzsi - társkereső Hódmezővásárhely - 57 éves nő
Erzsi, 57 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
2 fotóval

Természetet, társaságot kedvelő fiatalos hölgy vagyok.Szeretem az őszinteséget, a vidámságot,szeretek énekelni, táncolni. Szívesen sütök, főzök. Hozzám hasonló, őszinte, szeretetre méltó társat keresek.

Fényképes makói társkereső férfiak

Imre - társkereső Szeged - 42 éves férfi
Imre, 42 éves
Társkereső Szeged
4 fotóval

Magamról bővebben: szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is. Gyalog, mert busz nem jár, a biciklimet ellopták. Szeretek bulizni. Általános iskolában voltam farsangon. Nyertem egy első helyezett jelmez tortát, mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban. Kedvenc állatom az ebihal, aminek már van lába, csak az a baj, hogy nehéz sétáltatni. Amióta az egyik egyetem felújítás alatt van, azóta járok másikra.Takarítani. Nagyon szeretem a zenét. ----Csak felnőtt , önismerettel, intelligenciával és szívvel-ésszel megáldott emberekkel szeretnék kapcsolatot teremteni .és még valami ,elrettentésként : van egy 20 éves lányom .
Attila, 48 éves
Társkereső Szeged
1 fotóval

Szeressük az életet. Minden pillanatát. És egymást is. Jó megérteni a másikat és elfogadni is. És segíteni egymást. Szeretem a mozgást, szeretem a szellemi dolgokat és nyitott vagyok az új emberek és új dolgok felé. :) "- szeretni kell az Életet nagyon, a szeretetet élni kell nagyon - " S.M.
Kálmán - társkereső Szeged - 67 éves férfi
Kálmán, 67 éves
Társkereső Szeged
1 fotóval

Izgalmas, változatos életem során sikerült tartalékot gyűjtenem nyugdíjas évekre, hogy ne kelljen ezután se lemondanom a számomra fontos dolgokról. Továbbra is szeretném a világ csodáit megtapasztalni, felfedezni. Társat keresek, nem egy új nagy családot. Fénykép az első lépés az ismerkedésben.
József - társkereső Szeged - 50 éves férfi
József, 50 éves
Társkereső Szeged
2 fotóval

Sziasztok! József vagyok, 46 éves, lakhelyem Szeged. Technikumot végeztem, vagyok, nem dohányzom, . vagyok. 182 cm magas vagyok és 0 kg, testalkatom , a szemem , a hajam . Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert József nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Eliz (19), Makó
  Komoly kapcsolat
  Sziasztok én egy aranyos, kedves lány vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt, nem szeretem a kamus férfiakat nincs ideálom de a partnerem szeressen, tiszteljen, legyen vicces, romantikus, és legyenek közös programjaink 18 éves vagyok és Makón élek ha fel keltettem érdeklődésed akkor jelez :)
 • Manyi (58), Makó
  \\
  Sziasztok! Manyi vagyok, 54 éves, Makón élek. Középiskolát végeztem, leszokóban vagyok a dohányzásról, remélem, végleg sikerül. Nagyon ritkán iszom 1-2 pohár vörösbort. 158 cm magas vagyok és 64 kg, testalkatom átlagos , a szemem barna, a hajam szőke. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
 • Laci (29), Hódmezővásárhely
  Sziasztok csajok! Keresem a páromat Hódmezővásárhely közelé
  Hódmezővásárhelyen lakok, Makón dolgozok. Kedves, türelmes, vicces, udvarias srác vagyok. Szeretek sportolni. Szinte minden témáról szívesen beszélgetek. :)
 • Tibor (35), Makó
  Rossz egyedül ,de gondolkodni ér!
  Szia! 34 éves makói férfi vagyok, aki egy korban hozzám illő hölgyet keres, akivel leélhetem hátralévő életemet boldogságban, mint egy rendes család.
Társkeresés Makón
Makó
Makó

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.