Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Makó

Legújabb makói női társkeresők

Győngyi, 38 éves
Társkereső Makó
91 napja tag

komoj kapcsolatot keresek aki tudna szertni tisztelni és viszont tudnám szertni és boldogáteni csak fogagya el a gyerekeim szex és alkalmi kapcsolatot keresők kiméljenek
Anett - társkereső Makó - 20 éves nő
Anett, 20 éves
Társkereső Makó
107 napja tag

Tanuló vagyok. Kisgyermekgondozó-nevelőnek tanulok :) Életvidám vagyok . i .Szeretek barátaimmal összeülni , bulizni !
Kati - társkereső Makó - 38 éves nő
Kati, 38 éves
Társkereső Makó
112 napja tag

Keresgélek,hátha te vagy az akit én keresek és lehet,hogy én vagyok az akit te keresel.......
Katalin, 45 éves
Társkereső Makó
150 napja tag

Egy nő vagyok a sok közül :) Hogy mit keresek ,talán Téged :)

Legújabb makói férfi társkeresők

Tamás, 20 éves
Társkereső Makó
19 napja tag

Életem a sport és persze a motorozás. Egy rendes srác vagyok aki mindig őszinte és kedves .
Attila, 36 éves
Társkereső Makó
23 napja tag

Életem nagy tanulsága ez: soha ne add fel! Ha bajnok akarsz lenni, foggal-körömmel próbáld megszerezni azt, amit akarsz. Ez kitartást követel. Ha a jó úton jársz, maradj is meg rajta, míg csak végig nem jártad.
Márk, 20 éves
Társkereső Makó
57 napja tag

Üdv! Egy fiatal zenèsz vagyok. Társadalmilag elèg aktív Nem vagyok a szavak embere. Büszke vagyok az egyènisègemre. Sorolhatnám mèg a sok sablonos dolgot de aki akar az inkább ismerjen meg.
Bandi - társkereső Makó - 25 éves férfi
Bandi, 25 éves
Társkereső Makó
78 napja tag

keresek egy öszinte egyenes gondoskodó szeretni tudó makói nőt :)

Éppen online makói társkereső nők

Ari - társkereső Makó - 44 éves nő
Ari, 44 éves
Társkereső Makó
4 órája lépett be

Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt…úgy igazán… Találd meg azt, aki a lelkedet szólítja meg. Akit nem ésszel választasz. Dobd el az ideálisról alkotott listát. Csak figyelj. Figyeld a szemét. Hallgasd a szívét. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt… Szeresd őt észérvek, indok nélkül. Önmagáért. Ne azt mondd, hogy meghalnál érte. Azt mondd, hogy élnél érte. Mondd el neki, hogy boldoggá tesz a lénye. Öröm, hogy melletted van. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt… Szeresd minden arcát, és ő meggyógyít. Gyógyítja sebeidet, mely magányossá tett és elkülönít mindentől és mindenkitől. Visszavezet elhagyatott lelkedhez, gyógyítja megtört szívedet. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeresd a Nőt, kit lelked hívott.
Monic - társkereső Szeged - 44 éves nő
Monic, 44 éves
Társkereső Szeged
2 perce lépett be

Hogy ki vagyok?A legártatlanobb angyalod....vagy a legkísértőbb démonod.....A barátod...vagy az ellenséged......A szikrázó napsütés ami beragyogja életed.....vagy a sötét éjszaka...amiben örökre elveszel.A szerelmed aki mellett minden nap fel akarsz ébredni.......vagy a szeretőd akinek a szíve sosem lesz a Tied.... Elveszett kislány,akire vigyáznod kell....vagy egy harcos amazon aki elsöpör Téged...Hogy Neked ki voltam....vagyok....leszek....az Rajtad is áll...
Csilla, 43 éves
Társkereső Szeged
2 perce lépett be

Kedves Érdeklődő! Csak platina előfizetőknek tudok válaszolni, ennek hiányában kérlek ÍRJ E-MAIL címet, ha szeretnéd, hogy reagáljak. "Nem legyőzni kell az akadályt, hanem túljutni rajta. A folyó sem áll le vitatkozni az útjában álló sziklával, hanem átfolyik rajta, s derűsen rohan a tenger felé." Laza, humoros, elsősorban szegedi ismeretségét keresem. (Csak fényképes levelekre válaszolok.)
Valéria - társkereső Csongrád - 47 éves nő
Valéria, 47 éves
Társkereső Csongrád
3 perce lépett be

már sok fájdalman túl vagyok de remélem azért még egyszer szerencsém lessz megismerni valakit aki úgy fogad el amilyen vagyok és nem akar változtatni rajtam semmit.Egyszerűen élek nem vagyok gazdag de ha valaki szeretne én is nagyon tudnám szeretni őt.Nem vagyok előfizető ezért nem tudom elolvasni ha valaki ír nekem .Email.címemre tudok fogadni megkeresést .:)A levelekre sajnos nem tudok válaszolni ,mert nem vagyok előfizető.*moderálva*.Ha szertnél hívj fel!Vagy a facebook-on is elérhető vagyok.

Éppen online makói társkereső férfiak

Tibor, 41 éves
Társkereső Szeged
17 perce lépett be

Őszinte, vidám társat keresek akivel lehet kalandozni.
Béla, 54 éves
Társkereső Szeged
28 perce lépett be

Sokan és sokszor kérdezik. .. Hát ezért..... Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, elkortyolgat velem egy pohár bort, vagy betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, azután továbbmegy. A Valaki fontos ember, tudja mit akar. Szól, ha borostás vagyok, ha kilóg az ingem, ha koszos a cipőm, vagy ha esetleg valami csúnyát mondok. A Valaki fel és lecserélhető, ma van, holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll. Valakije mindenkinek lehet. Én az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz. Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, egy gyengéd kart a botlásaimhoz. Hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez. Valakit, aki nem Valaki, hanem egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan. Akiben boldogan tudok lakni, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok. Akinek én vagyok a folytatása és ő az én kezdetem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó. Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a jelenleg csendes életem. Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet bújni a világ elől, aki lenyalja velem a fakanalat, aki kézen fogva képes velem sétálni 50 évesen is…. És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom. Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim. Mert a Valakire nem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor. Az igazi társ az más. Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik valakihez vagy bárkihez. Csak hozzám. Mert én, ÉN vagyok.
József, 46 éves
Társkereső Szeged
1 órája lépett be

Egy alig használt 40-es korban lévő de állandó felújításnak köszönhetően jó állapotban lévő fiatalos pasi ! De most komolyan hogy lehet itt komoly dolgokat írni??
Tamás, 31 éves
Társkereső Szeged
1 órája lépett be

Sokat dolgozom a saját álmaimon és vállalkozásomon. A mikor nem akkor a konyhába kísérletezek valami új modern étel elkészítésével. Elfutok a világ végére, vagy elbringázok Csomgrádra. Este vagy séta, vagy egy jó film. Fontos h mindig tanulni kell valami újat és sosem tudhatod hogy mit hogy a jövő. A fotózás és a színház csak hab a tortán. :) Néha kocka vagyok, néha viszont egész jól figyelek :)

Diplomás makói társkereső nők

Gabriella - társkereső Makó - 47 éves nő
Gabriella, 47 éves
Társkereső Makó
Főiskolát végzett

Kiegyensúlyozott, kedves, diplomás nő vagyok. Adminisztrációs munkát végzek egy irodában. Szeretem a munkám és a munkatársaimat. Kedvenc időtöltésem a zenehallgatás, filmnézés. Van egy 11 éves kislányom, akivel egy háztartásban élek. Szabadidőmben szívesen játszok a kutyámmal. Hasonló korú, barátságos, intelligens férfit keresek.
Mónika, 40 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett

Mónika vagyok, 39 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anikó - társkereső Szeged - 48 éves nő
Anikó, 48 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett

egyre jobban és jobban! Ennyit akarok! Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm!
Eszter - társkereső Szeged - 61 éves nő
Eszter, 61 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett

Pozitív beállítottságú, rendezett körülmények között élő, komoly zenét nagyon, de a könnyűt is szerető hölgy vagyok. Sokat olvasok, színházba járok, rendezett körülmények között élek. Zenei diplomám van orgona, zongora szakon, tanári Ped. Gyógyped. Vezetéstud. szakirányon. Pszichológiából diploma vizsgám. Vidám, megbízható, szeretetre vágyó, adó, diplomás társam keresem.Winchesterem kilehelte a lelkét, ezért fotót jelenleg csak mail címre tudok küldeni.Szegeden,Kecskeméten és KKmajsán is otthon vagyok. Nem tudom a moderátort elérni, sms-t kaptam, de elakadt mert nem tudom milyen kulcs szót kellene nekem visszaküldeni, amikor az üzenet küldő fizeti a szolgáltatást. Kérek a mail címemre választ!

Diplomás makói társkereső férfiak

János, 61 éves
Társkereső Szeged
Főiskolai diplomás (Gépész)

Ha Quasimodonak van joga ismerkedni, akkor nekem is!
Imre - társkereső Szeged - 42 éves férfi
Imre, 42 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett

Magamról bővebben: szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is. Gyalog, mert busz nem jár, a biciklimet ellopták. Szeretek bulizni. Általános iskolában voltam farsangon. Nyertem egy első helyezett jelmez tortát, mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban. Kedvenc állatom az ebihal, aminek már van lába, csak az a baj, hogy nehéz sétáltatni. Amióta az egyik egyetem felújítás alatt van, azóta járok másik egyetemre is. Takarítani. Nagyon szeretem a zenét. ...............
Csaba, 37 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett

Férfi, aki keresi társát-párját. A szépséget keresem kivűl, belül... Olyan leányok jelenkezését várom, akik értéket keresnek és egyben képviselnek is.... Szép napot!!! :)
Broberto - társkereső Szeged - 49 éves férfi
Broberto, 49 éves
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett

Öszinte, Romanitikusan szenvedélyes, a szeretetért a gyengédségért szeretetett gyengédséget adna. Szeretem a zenét és ha lehetőség van a táncot.

Keresztény makói társkereső nők

Eliz - társkereső Makó - 18 éves nő
Eliz, 18 éves
Társkereső Makó
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Sziasztok én egy aranyos, kedves lány vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt, nem szeretem a kamus férfiakat nincs ideálom de a partnerem szeressen, tiszteljen, legyen vicces, romantikus, és legyenek közös programjaink 18 éves vagyok és Makón élek ha fel keltettem érdeklődésed akkor jelez :)
Katalin - társkereső Makó - 39 éves nő
Katalin, 39 éves
Társkereső Makó
vallása: római katolikus (alkalmanként)

keresem a párom ,akivel jól érzem magam, és kiegészítjük egymást
Marika - társkereső Makó - 64 éves nő
Marika, 64 éves
Társkereső Makó
vallása: református (nem gyakorlom)

Én egy barátságos ,víg kedélyű kedves hölgy vagyok . Szeretek táncolni kirándulni , nyaralni , színházba járni . Olyan kapcsolatot keresek aki hasonló gondolkozású mint én . Ápolt és meg bízható rendezett legyen . Nem vagyok elő fizető . ! !!!!!
Edit, 35 éves
Társkereső Makó
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Komoly gondolkodású csaj vagyok, amit a legjobban imádok az az őszintesèg....Egy 16- hónapos kisfiú èdesanyja vagyok.

Keresztény makói társkereső férfiak

András - társkereső Makó - 44 éves férfi
András, 44 éves
Társkereső Makó
hívő római katolikus

Én egy őszinte ember vagyok,és néha ez nem a legjobb szintben tüntet fel. Ha érdekel hogy ki is vagyok valójában ismerj meg. Nem vagyok előfizető,ezért kérlek erre az e-mail címre írj: (kimoderálva)
István - társkereső Makó - 41 éves férfi
István, 41 éves
Társkereső Makó
római katolikus vallású

Őszinte,megbízható,komoly embernek mondanak,aki tud laza,és nevettető is lenni a zord mindennapok forgatagában.Ha valami hasonlót keresel,ismerj meg.E pár írott sornál a szavak százszor többet jelentenek.
János - társkereső Szentes - 50 éves férfi
János, 50 éves
Társkereső Szentes
vallása: római katolikus

Kissé lökött ám mégis komoly, mások szerint, önzetlen kedves pasi volnék. Igyekszem igényesnek lenni, magam és környezetemre.Romantikus, szerelmes, de nehezen elfogadó típus vagyok. érzelmeken alapuló komoly kapcsolatot szeretnék.
Péter - társkereső Szeged - 42 éves férfi
Péter, 42 éves
Társkereső Szeged
római katolikus vallású

Sziasztok! Őszinte, komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet,az állatokat, a sportot, úszni,futni,biciklizni.

Fiatalabb, 30 év alatti makói társkereső nők

Anett, 22 éves
Társkereső Makó

Komoly, őszinte kapcsolatot keresek! Lehet hogy te leszel ;)
Kriszti, 28 éves
Társkereső Makó

Kriszti vagyok, 27 éves.Csongrád megyeböl es azon belül Makóról :) Nem szeretnek megbàntani senkit es köszönöm a sok üzenetet amit kaptam eddig,aranyosak vagytok,de 35 feletti ferfiakal nem szeretnek ismerkedni!Plàne 40 FELETTIEKEL(gyengebek kedveert) nem,mert az olyan mint ha apukám barátaival ismerkednek :) köszönöm :) ja es meg megint csak a (gyenge ertelmezö kepesegüek kedveert) apukám 47 eves,de attol függetlenül 40 eves korosztályal SE SZERETNEK ISMERKEDNI! Rememem igy már lehet erteni :) megint csak köszönöm :)
Reni, 29 éves
Társkereső Makó

Mosolygós, vidám természetű, igényes, intelligens nőnek tartom magam. Ha szimpatikusnak találsz és hasonló adottságokkal rendelkezel várom leveled. :)
Zsuzsanna, 28 éves
Társkereső Szeged

Zsuzsanna vagyok, 28 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti makói társkereső férfiak

Arián, 25 éves
Társkereső Szeged

Szia :) Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást
Laci, 29 éves
Társkereső Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhelyen lakok, Makón dolgozok. Kedves, türelmes, vicces, udvarias srác vagyok. Szeretek sportolni. Szinte minden témáról szívesen beszélgetek. :)
Peti - társkereső Szeged - 17 éves férfi
Peti, 17 éves
Társkereső Szeged

Szia! Peti vagyok, egy átlagos, 16 éves srác, aki meglehetősen önbizalom hiányos.
Gábor - társkereső Szeged - 25 éves férfi
Gábor, 25 éves
Társkereső Szeged

Egy átlagos, barátságos fiú vagyok aki barátnőt keres

30-as makói társkereső nők

Anita, 32 éves
Társkereső Makó

Ismerj meg és megtudod milyen vagyok. Írj bátran! ????
Móni, 31 éves
Társkereső Makó

Az életemet külföldre(német területre) tervezem hosszútávra. Küzdő típus vagyok, ha nem sikerül valami kezdem újra és újra míg nem sikerül.Szeretek emberek között lenni. Barátságosnak és jószívűnek tartom magamat.
Karolina - társkereső Szeged - 33 éves nő
Karolina, 33 éves
Társkereső Szeged

Egyedülálló édesanya vagyok aki szeretne párt találni magának.
Anett, 31 éves
Társkereső Csongrád

Mindenekelőtt a személyes találkozás varázsában hiszek. A külső nem minden, sokkal fontosabb számomra a belső érték, és hogy működjön az a bizonyos kémia.

30-as makói társkereső férfiak

Péter, 31 éves
Társkereső Makó

Szia! Péter vagyok, 27 éves, lakhelyem Szeged. Technikumot végeztem, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. 198 cm magas vagyok és 98 kg, a szemem zöldeskék, a hajam barna. Ha az idő is úgy akarja és te is vissza írsz, akkor az 1200ccm-es Banditám hátán száguldhatunk a naplemente felé!
Péter, 33 éves
Társkereső Szeged

Szeretek utazni, barátokkal lenni... (Lesz hamarosan hosszabb is)
Gábor - társkereső Szeged - 30 éves férfi
Gábor, 30 éves
Társkereső Szeged

nem akarok ide irkálni, inkább gyere ismerj meg ;)
Andràs, 34 éves
Társkereső Balástya

Őszinte ember vagyok, szeretek ismerkedni komoly kapcsolatot szeretnék, nem szeretem a hazugsàgot, sajnos amiből màr volt részem, beszélgetéssel jobban megtudnànk ismerkedni

Középkorú makói társkereső nők

Szilvia, 40 éves
Társkereső Makó

Az új kapcsolat kezdetén...nem számít a múlt...az új kapcsolat alatt már nem számít azelőtt ki mit tett...egy valami számít...hogy ki tudd mondani...köszönöm,hogy vagy...mert lehet...ez egy örök kapcsolat...
Judit - társkereső Makó - 43 éves nő
Judit, 43 éves
Társkereső Makó

Komoly kapcsolat ! szelhamosok es sex maniasok kimeljenek! NEM VAGYOK ELOFIZETO ! irjal valami elerhetoseget !
Anita, 47 éves
Társkereső Hódmezővásárhely

.....a mottó folytatásaképpen: de még jobb, ha értékelik a jelenlétedet, ott ahol vagy. És még egy folytatás neked, kedves érdeklődő....ha esetleg írnál nekem, akkor küldj egy e-mail címet is, úgy könnyebb lenne felvennünk a kapcsolatot....
Kati - társkereső Szeged - 42 éves nő
Kati, 42 éves
Társkereső Szeged

Szeretnék megismerkedni olyan személlyel akivel eltudnék menni szórakozni bulizni mozizni olykor nagyokat beszélgetni

Középkorú makói társkereső férfiak

Attila, 40 éves
Társkereső Makó

Attila vagyok, 39 éves. Társam keresem Makó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilárd - társkereső Makó - 40 éves férfi
Szilárd, 40 éves
Társkereső Makó

Soha nem szabad mások érzéseivel játszani,mert sajnos az a másiknak nagyon rosszul esik.Soha ne igérj olyat amit nem tudsz betartani,mert ezzel a másiknak fájdalmat okozol.Légy öszinte,becsületes és megbizhato ember és talán nem okozol csalodást annak akinek azt mondod,hogy szereted.
István, 45 éves
Társkereső Szentes

Szia Kedves látogató! Alapjában véve kedves, sportos, életvidám férfi vagyok, aki szeret ismerkedni, barátkozni, és néha romantikus is tud lenni... :) Ismerkednék, társat, barátnőt keresek... Kölcsönös szimpátia esetén komoly kapcsolat is lehetséges... Szeretem a természetet, a hosszabb-rövidebb kirándulásokat, több fajta sportokat is kedvelek. Vidám természetű, barátkozós, kedves tipus vagyok. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi vedd fel velem a kapcsolatot, és majd többet is megtudsz rólam... :)
Endre, 44 éves
Társkereső Szeged

Életem egy szakasza zárult le, hosszú párkapcsolat végén változás előtt állok. Szeretném megosztani mindennapjaimat. Hiszem, hogy társra lelek akivel közös lehet örömünk-bánatunk... Sok barátom van, társaság kedvelő vagyok, fontosak számomra az emberi kapcsolataim.

50 év feletti makói társkereső nők

Julianna - társkereső Makó - 55 éves nő
Julianna, 55 éves
Társkereső Makó

Üdv. Mindenkinek! Kizárólag komoly kapcsolat reményében vagyok itt.Az lenne a tiszteletteljes kérésem... hogy aki nem ennek megfelelően van itt az ne kezdeményezzen! Köszönöm a megértést! Jó szerencsét mindenkinek :)
Manyi - társkereső Makó - 58 éves nő
Manyi, 58 éves
Társkereső Makó

Hello :) Hiszem, hogy van élet 55-ön túl..is , nincs minden veszve. Sajnos, sok magányos ember van az én korosztályomban, de nem mozdul mindenki, Hiszem, hogy nekem még van esélyem igazi EMBER-t, barátot, társat találni. Kaland nem érdekel.
Erzsi - társkereső Makó - 61 éves nő
Erzsi, 61 éves
Társkereső Makó

Fiatalos kinézet modern gondolkodás , vidám természetű vagyok szeretem a horgászatot a modern zenét és szeretek haladni a korral :)
Manyi - társkereső Makó - 58 éves nő
Manyi, 58 éves
Társkereső Makó

Sziasztok! Manyi vagyok, 54 éves, Makón élek. Középiskolát végeztem, leszokóban vagyok a dohányzásról, remélem, végleg sikerül. Nagyon ritkán iszom 1-2 pohár vörösbort. 158 cm magas vagyok és 64 kg, testalkatom átlagos , a szemem barna, a hajam szőke. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti makói társkereső férfiak

Tibor - társkereső Makó - 60 éves férfi
Tibor, 60 éves
Társkereső Makó

Szép napot kedves hölgyeim!! Először is köszönöm hogy benéztél, és elolvastad a bemutatkozásomat. Nos én olyan hölgyeket, vagy hölgyet keresek, aki szereti a természetet, szeret horgászni, kirándulni. Ha érdekel jelentkezz! Nem vagyok előfizető,kérek elérhetőséget csak így tudok válaszolni. Üdv: Tibor!
Mihály - társkereső Makó - 68 éves férfi
Mihály, 68 éves
Társkereső Makó

komolyzene, horgászat ha szabadba vágyom, a mobiltelefon a barátom.
Bence - társkereső Makó - 57 éves férfi
Bence, 57 éves
Társkereső Makó

Érdeklődő, figyelmes, tájékozott, segítőkész, alkalmazkodó vagyok. Görögországi nyaraláshoz, kirándulásokhoz keresek útitársat, laza kapcsolattal. Szorosabb kapcsolat is lehetséges.
Laci - társkereső Makó - 64 éves férfi
Laci, 64 éves
Társkereső Makó

Egyszerüen.Komoly kapcsolat.kialakitáshoz .keresem párom Becsüljük meg egymást Szeretetet megbecsülést adok .el is várom

Elit makói társkereső nők

Ági, 26 éves
Társkereső Szeged
Középvezető

Ági vagyok, 26 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Adri, 24 éves
Társkereső Szeged
Középvezető

Magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd hogy virágot hozzon neked! :)

Elit makói társkereső férfiak

Péter - társkereső Szeged - 31 éves férfi
Péter, 31 éves
Társkereső Szeged
Felsővezető

Írhatnék Coelho idézetet ami "pont rám illik" de az nem én lennék..
István, 44 éves
Társkereső Csongrád
Középvezető

Egy fiatal lányt keresek tartós tartalmas kapcsolatra. Szerelmet és családot várok az ÉLETTŐL.Keresem kit a tenyeremen hordozhatok.
István - társkereső Hódmezővásárhely - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
Középvezető

Sziasztok kedves hölgyek! Elváltan élek. Keresek az ország bármelyik részéből olyan aranyos, bármely korosztályt képviselő barátnőt (társat), aki hetente többször is képes velem találkozni. Rossz egyedül. Autóm van, szeretem a zenét, de egy jó borozgatás közben jól esne egy jó zene és beszélgetés. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj bátran. Csók mindenkinek! István
Misi, 38 éves
Társkereső Szeged
Középvezető

Szegeden élek és olyan valakit keresek akivel -első körben- tartalmasan el tudom tölteni a szabadidőmet.Szeretek sportolni érdekel a zene és a művészet is.Nyitott vagyok az új dolgokra és érdekel még az utazás új helyek felfedezése

Fényképes makói társkereső nők

Edit - társkereső Mórahalom - 57 éves nő
Edit, 57 éves
Társkereső Mórahalom
3 fotóval

Vidám, lelkes, nagy teherbírású aktív életet élő nő vagyok. Fiatalon lettem özvegy, sokáig egyedül neveltem gyermekeimet, majd hosszú kapcsolat után lettem újra egyedül. Hogy mit várok? Barátot, társat keresek, akivel kiegészítjük egymást. Légy bátor, van még esélyünk a boldogságra!
Erzsi - társkereső Hódmezővásárhely - 57 éves nő
Erzsi, 57 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
2 fotóval

Természetet, társaságot kedvelő fiatalos hölgy vagyok.Szeretem az őszinteséget, a vidámságot,szeretek énekelni, táncolni. Szívesen sütök, főzök. Hozzám hasonló, őszinte, szeretetre méltó társat keresek.
Alexandra, 26 éves
Társkereső Szeged
5 fotóval

Sziasztok! Magamról első körben és csak röviden! Szeretek utazni és szórakozni, viszont néha szükséges a családi nyugodt légkör is. Család-és barátcentrikus vagyok. Olyan emberekkel utálok beszélgetni, akik túl sokat agyalnak kommunikáció közben és ezért sokat és hosszan hallgatnak. A lassúsággal ki lehet kergetni a világból! A címkéken leírt tulajdonságok abszolút igazak rám! Ha ezek után is szimpatikus vagyok írj!
Kata - társkereső Tiszasziget - 46 éves nő
Kata, 46 éves
Társkereső Tiszasziget
6 fotóval

Csak egy egyszerű szenvedélyes NŐ vagyok, akárhány kilóval! Az egyik barátnőm szerint pikánsan csinos vagyok. Van múltam és jövőm. Aki szeretne a jövőm része lenni, keressen. *moderálva*

Fényképes makói társkereső férfiak

Miklós, 46 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
2 fotóval

Keresek egy olyan hölgyet aki házias szereti a természetet,hegyeket,tengereket szeret utazni túrázni stb.
Géza - társkereső Szeged - 29 éves férfi
Géza, 29 éves
Társkereső Szeged
3 fotóval

Sziasztok, Géza vagyok és komoly kapcsolatot keresek.Ha írok valakinek levelet, szeretnék rá választ kapni. Kedvenc hobbim a kerékpározás és az utazás. Házi állataim, egy vörös cica és Bundás az ír farkas keverék kutya.Őt szívesen sétáltatom minden nap. Szeretem az olasz, kínai és természetesen a magyar konyhát. Soha nem adom fel!
Sanyi - társkereső Szeged - 35 éves férfi
Sanyi, 35 éves
Társkereső Szeged
12 fotóval

Ismerkedjünk, aztán talán kialakul valami több is...
Péter - társkereső Szeged - 27 éves férfi
Péter, 27 éves
Társkereső Szeged
6 fotóval

Szeretek ismerkedni,jókat beszélgetni értelmes emberekkel! Nem barátokat keresek az van elég! Imádok motorozni, sportolni,kajak,kenu,úszás,kirándulni,túrázni! Szeretek új dolgokat kipróbálni! Legkedveltebb szórakozási formám a motoros találkozók,fesztiválok,koncertek! Nem tudom ez számít e,de soha nem csaltam meg egyetlen barátnőmet sem! Keresem a boldogságot. Őszintén tudok szeretni ha valakit nagyon megkedvelek. Minden lány panaszkodik hogy nincs normális fiú,amikor meg ott van akkor meg nem kell! Komoly kapcsolatot szeretnék.

Most online makói párkereső nők

Kata - társkereső Hódmezővásárhely - 42 éves nő
Kata, 42 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
11 perce lépett be

Barátságos, életvidám, őszinte csajszinak tartom magam, aki szeret jókat beszélgetni, finomakat főzni. Egy 7 éves kisfiú boldog anyukája vagyok.
Karolin - társkereső Szeged - 41 éves nő
Karolin, 41 éves
Társkereső Szeged
27 perce lépett be

"Mindannyiunknak élnünk kell, mielőtt megöregszünk. A félelem hülyeség. Később bánni fogod."
Kata - társkereső Szentes - 45 éves nő
Kata, 45 éves
Társkereső Szentes
1 órája lépett be

Egy tipikus rák-nő... érzékeny, romantikus, érzelgős, túlagyalós... aki nagyon tud szeretni...
Erika - társkereső Szeged - 50 éves nő
Erika, 50 éves
Társkereső Szeged
1 órája lépett be

Kedves aranyos és szeretettre méltó nóci vagyok.Nagyon szeretek fózni és sútni .Szeretném megtalálni az igaz páromat.

Most online makói párkereső férfiak

István - társkereső Szeged - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Szeged
2 órája lépett be

Kissé komplikáltnak tűnik , de a pillanat tört része alatt összeállhat - ha jó helyen vagy .
Kálmán - társkereső Szeged - 67 éves férfi
Kálmán, 67 éves
Társkereső Szeged
2 órája lépett be

Izgalmas, változatos életem során sikerült tartalékot gyűjtenem nyugdíjas évekre, hogy ne kelljen ezután se lemondanom a számomra fontos dolgokról. Továbbra is szeretném a világ csodáit megtapasztalni, felfedezni. Társat keresek, nem egy új nagy családot. Fénykép az első lépés az ismerkedésben.
Endre, 44 éves
Társkereső Szeged
2 órája lépett be

Életem egy szakasza zárult le, hosszú párkapcsolat végén változás előtt állok. Szeretném megosztani mindennapjaimat. Hiszem, hogy társra lelek akivel közös lehet örömünk-bánatunk... Sok barátom van, társaság kedvelő vagyok, fontosak számomra az emberi kapcsolataim.
István - társkereső Szeged - 45 éves férfi
István, 45 éves
Társkereső Szeged
2 órája lépett be

Egy élhető kapcsolatra vágyom.Melyben a szeretet és a megbecsülés kölcsönös.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Bandi (25), Makó
  sose ad fel
  keresek egy öszinte egyenes gondoskodó szeretni tudó makói nőt :)
 • Laci (29), Hódmezővásárhely
  Sziasztok csajok! Keresem a páromat Hódmezővásárhely közelé
  Hódmezővásárhelyen lakok, Makón dolgozok. Kedves, türelmes, vicces, udvarias srác vagyok. Szeretek sportolni. Szinte minden témáról szívesen beszélgetek. :)
 • Manyi (58), Makó
  \\
  Sziasztok! Manyi vagyok, 54 éves, Makón élek. Középiskolát végeztem, leszokóban vagyok a dohányzásról, remélem, végleg sikerül. Nagyon ritkán iszom 1-2 pohár vörösbort. 158 cm magas vagyok és 64 kg, testalkatom átlagos , a szemem barna, a hajam szőke. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
 • Kriszti (28), Makó
  Sziasztok!
  Kriszti vagyok, 27 éves.Csongrád megyeböl es azon belül Makóról :) Nem szeretnek megbàntani senkit es köszönöm a sok üzenetet amit kaptam eddig,aranyosak vagytok,de 35 feletti ferfiakal nem szeretnek ismerkedni!Plàne 40 FELETTIEKEL(gyengebek kedveert) nem,mert az olyan mint ha apukám barátaival ismerkednek :) köszönöm :) ja es meg megint csak a (gyenge ertelmezö kepesegüek kedveert) apukám 47 eves,de attol függetlenül 40 eves korosztályal SE SZERETNEK ISMERKEDNI! Rememem igy már lehet erteni :) megint csak köszönöm :)
 • Eliz (18), Makó
  Komoly kapcsolat
  Sziasztok én egy aranyos, kedves lány vagyok komoly kapcsolat céljából vagyok itt, nem szeretem a kamus férfiakat nincs ideálom de a partnerem szeressen, tiszteljen, legyen vicces, romantikus, és legyenek közös programjaink 18 éves vagyok és Makón élek ha fel keltettem érdeklődésed akkor jelez :)
Társkeresés Makón
Makó
Makó

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.