Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Székesfehérvár

Legújabb székesfehérvári női társkeresők

Marianna - társkereső Székesfehérvár - 36 éves nő
Marianna, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
26 órája tag

Az őszinteség fontos számomra.Az élet rövid,hogy mindig egyedül légy.
Krisztina, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár
35 órája tag

Mit is irhatnek.... Ismerj meg... Lehet pont engem keresel.
Ria, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 napja tag

Szia, Ria vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ditke - társkereső Székesfehérvár - 54 éves nő
Ditke, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 napja tag

A jelenben élek, a múltat gondosan elpakoltam, a jövő már ma elkezdődik és szeretnék kézen fogva besétálni az elkövetkezendő napokba. Én már készen állok az útra! esetleg Te, a "Másik Felem", velem jönnél? :-)

Legújabb székesfehérvári férfi társkeresők

Arnold, 43 éves
Társkereső Székesfehérvár
45 órája tag

Szeretnèk komoly kapcsolatot. Ehhez keresek tàrsat
Tom, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 napja tag

Az életben a legfontosabb hogy megéld a pillanatokat mik körülvesznek, de mit ér az egész ha nincs kivel megosztani, ha nincs kivel átélni azokat? A sors kiszámíthatatlan és nem tudhatod mit hoz a holnap hát ne tétovázz.
Gábor, 25 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 napja tag

Székesfehérvár, Budapest
Kálmán - társkereső Székesfehérvár - 40 éves férfi
Kálmán, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 napja tag

Ha fejedet megőrzöd zavarban, bár csak szidás ér jóságodért. Ha kétkedők közt bízni tudsz magadban, de megérted a mások kételyét. Ha várni tudsz, s a várás el nem fáraszt. Rágalmaznak, s nem ejtesz csalfa szót, nem gyűlölködsz, bár a gyűlölség eláraszt, s mégse játszod a bölcset és a jót. Ha álmodol, de nem úr az álom rajtad, gondolkodol, de végcélod nem ez. Ha balsors sújt is, megmarad nyugalmad, s nincs oly siker, mely lábadról levesz. Ha az igazságot, amit kimondtál, más aljas eszközül használja fel; Ha élted munkája tiszta rom már, s tört szerszámmal elölről kezded el. Ha van szíved, hogy mindazt, mit elértél, ha kell, egyetlen kockára rakd, s túltegyed magad, ha vesztesség ér, s ne legyen róla többé egy szavad; Ha tudsz még küzdeni, mikor a lelked, ideged, izmod régesrég halott, s helytállnak, mikor nincs más benned, csak a tudat, hogy ki kell tartanod. Ha tiszta tudsz maradni tömegben, s király előtt is őszinte, emberi; Ha nem bánthat meg sem barát, sem ellen, ha nem szolgálva, de tudsz segíteni; Ha az egész órát úgy betöltöd, hogy benne érték hatvan percnyi van, minden kincsével bírod ezt a földet, s ami még több, ember vagy, fiam.

Éppen online székesfehérvári társkereső nők

Orsi, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
44 perce lépett be

Orsi vagyok, 39 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata - társkereső Székesfehérvár - 45 éves nő
Kata, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Írhatnék magamról jót és rosszat is,de nem teszem, ismerj meg és döntsd el magad milyennek látsz!
Dia, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
7 perce lépett be

Nő. Gyerekek, 3 in 1, lendület, színház, Balaton, angol, vicces harisnyák, pilates, vidék, önkéntesség, tárkonyos raguleves, kutyák, kert, kályha melege. Címszavak. Kibontod? :)
Kata, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár
17 perce lépett be

Szia, Kata vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online székesfehérvári társkereső férfiak

Péter, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Péter vagyok, 58 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Kérlek írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Róbert - társkereső Székesfehérvár - 26 éves férfi
Róbert, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Hétvégenként szeretek a barátaimmal elmenni szórakozni, a hétköznapjaimat inkább sorozat és filmnézéssel töltöm.
András, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andris, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Szeretnék egy társat találni, akit meghódíthatok egyszer, többszőr, mindig! Remélem mihamarabb megtalálom azt, akivel boldog lehetek! De elegem van az átverèsekből! Csak komoly kapcsolatra vágyom, akivel èlvezhetem az èletet!

Diplomás székesfehérvári társkereső nők

Katalin - társkereső Székesfehérvár - 27 éves nő
Katalin, 27 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Szeretem az állatokat és egyéb más szabadidős tevékenységeket. Imádok túrázni és sportolni.
Niki, 27 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemi diplomás (pszichológia)

Magamról úgy gondolom, hogy megfontolt, céltudatos, hűséges, okos, konzervatív, elővigyázatos vagyok. Szeretek ékszert készíteni, táncolni, fotózni, színházba járni, sorozatot nézni, régiségpiacra járni, kutyát sétáltatni, tanulni. Budapesten és Székesfehérváron és környékén keresem a párom elsősorban. Nem szeretem:dohányzás, alkohol, hazugság, egy (több) éjszakás kalandok, megcsalás
Nóra - társkereső Székesfehérvár - 35 éves nő
Nóra, 35 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemi diplomás (nyelv)

Ha van valaki, aki nem csak a bugyimba akar bekéredzkedni, de a gondolataim is érdeklik, írjon... :-)
Réka, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolai diplomás (Egészségügy)

Érezzük jól magunkat egymás társaságában! Randizzunk egy csendes teázóban, sétáljunk az őszi napsütésben! A személyes ismerkedés híve vagyok! Azt a Valakit keresem akivel megértjük egymást és igazi Társai lehetünk egymásnak. Nem vagyok előfizető, ezért ha írsz, az e-mail címedet is add meg, hogy tudjak válaszolni.

Diplomás székesfehérvári társkereső férfiak

Tomi - társkereső Székesfehérvár - 32 éves férfi
Tomi, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett

Nem vagyok nagy híve a bemutatkozó sablonszövegeknek! Azt gondolom, hogy néhány sorral nem lehet egy embert jellemezni, de most mégis a TE kedvedért ettől eltekintek, és pár mondatot mondanék magamról. Átlagos vagyok több szempontból (szokások életvitel, stb.) is azonban a gondolkodásom eltér a többségétől. Szeretek egészségesen élni például alkoholt nem vagy csak ritkán iszom, nem dohányzom, odafigyelek rá, mit eszek imádom a zöldségeket! Szeretek sportolni futás foci jöhet szóba. Azonban a legnagyobb szenvedélyem a természet, a növények, a táj, a hegyek, völgyek. Nem véletlenül, hiszen maga a szakmám is a növényekről szól. Érdekel a filozófia a spiritualitás, fontos számomra az én tudat a tisztesség és a segítőkészség! Viszonylag ritkán járok szórakozóhelyre, koncertre. Akit megkedvelek, azt nagyon tudom szeretni, szeretek úgy élni és szeretni, hogy valami magasabb élménnyel társuljon, szenvedélyes típus vagyok, emellett segítőkész, és őszinte ember. Szeretek jót adni, szeretném a Világot megölelni jobbá tenni! A becsületesség és az odaadó természet számomra alapvető! Nem minden ilyen fényes, hiszen mint mindenki másnak úgy nekem is vannak rossz tulajdonságaim is. Például a fekete-fehér látásmód, az önfejűség, nehezemre esik várni arra, amit nagyon szeretnék. Nem kell, hogy tökéletes légy, nem ez a lényeg! A lényeget a külső és belső egyensúly teszi ki. Nagyon fontos számomra külsőségekben a báj, amely magával ragadja az embert az a fajta bájos arc mosoly, ami szerintem nélkülözhetetlen és magával ragadó. Igazából nem is lehet, ezt elmondani ki milyen is legyen, egyszerűen Ő jön és elviszi az ember lelkét, mint nyáron a szellő a virágszirmot. Kedves Idegen! Mivel nem vagyok előfizető, ezért ha eme pár sor valamint a profilképem alapján szimpatikusnak találsz, akkor szívesen fogadom a leveledet erre a címere: ntamas27@gmail.com
Lajos - társkereső Székesfehérvár - 76 éves férfi
Lajos, 76 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett

Nyugdíjas vagyok. Nagyon szeretem a természetet. Szeretek fényképezni. Olyan társat keresek, aki hasonló természetű. Szeretném megtalálni azt a Hölgyet, aki egyedül él, de nem lenne terhére ha egy idős ember esetleg vele élne. Többit majd személyesen. :)
András - társkereső Székesfehérvár - 58 éves férfi
András, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett

Megbízható,nem nyakkendős nem öltönyös ,zenét ,kirándulást,utazást kedvelő,fiatalos életszemlélettel rendelkező férfi vagyok. Ha megszerettelek a tenyerem hordozlak .Ne írjanak fáradt anyuka és nagymama kinézetü hölgyek.Kizárólag 35-45 év közötti hölgyek jelenkezését várom.Nem járok disco-ba és nem viszlek disco-ba ,kizárólag a kulturális szórakozást kedvelem .Nem fogok sokáig levelezni ,személyes kapcsolat alapján és találkozás után tudok dönteni. Kérem azokat a hölgyeket akik borzalmas fényképekkel keresnek társat ,ne írjanak, vagy sziveskedjenek egy normál "portre" jellegü fényképpel megjelenni! A leves kanalázasa közben készült ,vagy egyenesen ijesztő arcképpel, homályos felvételekkel vagy kép nélkül megkeresők ne írjanak ! Köszönöm !
László, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

A személyes találkozások híve vagyok. Szóban egyszerűbb minden, egy kellemes sétán vagy egy kávézóban ...

Keresztény székesfehérvári társkereső nők

Szimonetta, 17 éves
Társkereső Székesfehérvár
hívő református (nem gyakorlom)

Szia! Ha egy életvidám , pozitív jó kiállású fiatal lányt keresel, akkor kérlek ne lépj tovább mert megtaláltad :) Szeretek kirándulni , a sport se áll tőlem messze az extrém sportoktól se ijedek meg :) Bennem egy szakács veszett el , legalábbis eddig még mindenki túlélte a főztömet :) Komoly kapcsolatot keresek de ha csak simán barátkozni van kedved ez se akadály. Ha többet szeretnél rólam megtudni, írj nyugodtan igyekszem csillapítani a kíváncsiságodat :)
Csilla, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
evangélikus vallású (alkalmanként)

Szeretem a természetet, a könyveket, szívesen látogatok sporteseményeket. Jól érzem magam a barátaimmal, akár színházban, moziban, vagy egy pohár bor mellett :)
Timi, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Timi vagyok, 41 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ibolya, 35 éves
Társkereső Székesfehérvár
vallása: római katolikus

Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény székesfehérvári társkereső férfiak

Győző - társkereső Székesfehérvár - 52 éves férfi
Győző, 52 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: evangélikus (a magam módján gyakorlom)

ismerj meg ha még nem ismersz!!itt az alkalom! ;) ennyi
István - társkereső Székesfehérvár - 54 éves férfi
István, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Az Ember társas lény . válás után , nehéz ujra kezdeni talán mert csappant az önbizalom , pedig nem is biztos hogy hibázik az egyik , vagy a másik ..... Nos , egyedül nem szívderítő az Élet .... Egyszer élünk ::::: Csak joó jöhet ezutáán.....
Attila - társkereső Székesfehérvár - 32 éves férfi
Attila, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Csak egy ember vagyok, aki társat keres, hogy elűzze a mindennapok magányát. Nem vagyok se milliomos, se Nobel dijas, és még traktort se nyomok ki fekve. De megvannak a magam erényei, ezek nem kell leirnom, inkább megmutatnom.
József - társkereső Székesfehérvár - 44 éves férfi
József, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Kedves látogató ! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt . Kalandor csajok kíméljenek !!! Szeretem a természetességet ,és az őszinteséget .Kedvelem ha egy nőnek van fantáziája és humora . Szép napot ! Üdv Joe . Ui :Fotó nélküli profilokkal nem tudok mit kezdeni ... Ja igen és imádom a csokoládét ! :)

Fiatalabb, 30 év alatti székesfehérvári társkereső nők

Viràg, 27 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sziasztok! Ismerkedem az oldalon és majd kiderűl miből mi alakul.:-)
Dóra - társkereső Székesfehérvár - 28 éves nő
Dóra, 28 éves
Társkereső Székesfehérvár

...szonett nekünk te ott én itt ülök s csak hallgatunk de féltjük a másikat mind a ketten lassan összeáll a sok-sok kis csöndből valami végérvényes érthetetlen Tovább...
Tünde, 22 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Tünde vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Eszter, 22 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sziasztok ! Nem vagyok nagy igenyu de ha meghaladod Vin Dizelt ...vagy hasonlo akk jo ! :) amugy unalom uzeskent csinaltam !

Fiatalabb, 30 év alatti székesfehérvári társkereső férfiak

Ivàn, 21 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szeretnek kedves lanyokkal megismerkedni. Szeretek sportolni bulizni es a barataimmal lenni
Tomi, 27 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia! Szeretek menni mindig vhova. Az otthon ules nem megy! Max egy jo horror idejere. Ha ugy van, irj.. ;)
Mihály, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár

Nem szeretek nagy regényeket írni írj rám nyugottan és mindent megtudhatsz :)
Attila, 29 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sándor Attila vagyok, 29 éves, Székesfehérváron élek. Keresem a hozzám illő aranyos, kedves lány személyét. :)

30-as székesfehérvári társkereső nők

Nikolett, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár

Nem irok magamról semmit mert aki megszeretne ismerni az úgy is meg ismer. :-)
Natasa - társkereső Székesfehérvár - 34 éves nő
Natasa, 34 éves
Társkereső Székesfehérvár

Natasa vagyok 34 éves vagyok szemem színe kékes zöld hajam: hosszu barna
Csilla - társkereső Székesfehérvár - 32 éves nő
Csilla, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár

Határozott nőnek tartom magam!!!!love me for wo i am
Szabina, 33 éves
Társkereső Székesfehérvár

Normális, értelmes, őszinte, megbízható, szeretni tudó Társam keresem! Aki így gondolja keressen meg! (Szexkapcsolat kizárt!) Ui: lehessen Veled beszélgetni! :)

30-as székesfehérvári társkereső férfiak

Gabor, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Gabor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gergely, 33 éves
Társkereső Székesfehérvár

sportos kutyaszerető,szeretek filmezni,mozizni
Gábor - társkereső Székesfehérvár - 36 éves férfi
Gábor, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár

Én nagyon megértő ,odadó és türelmes ember vagyok. De hogy mennyire ez akkor derül ki ha megismersz. A képek tájékoztató jellegűek, a valóság nem ennyire szörnyű.
János - társkereső Székesfehérvár - 37 éves férfi
János, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár

Egy kedves, aranyos hölgyet keresek.. Meglátjuk, mit hoz az Internet/Sors.

Középkorú székesfehérvári társkereső nők

Zsuzsa, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár

Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tetted meg
Anikó, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár

Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Nem vagyok előfizető ha felketettem érdelődésedet kérlek írj elérhetőséget. Köszi
Csilla - társkereső Székesfehérvár - 41 éves nő
Csilla, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár

Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.
Marika, 49 éves
Társkereső Székesfehérvár

Marika vagyok, 49 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú székesfehérvári társkereső férfiak

Attila, 46 éves
Társkereső Székesfehérvár

Őszinte, tisztességes embernek tartom magam. Magamra és környezetemre igényes romantikus, szeretetet adni tudó és igénylő férfi vagyok. Szeretek aktívan kikapcsolódni. Élni, élvezni az életet. A társamat igazi Nőként tisztelem és akként viselkedek vele. Tartós kapcsolatot keresek! ! ! "A kapcsolatok fűtőanyaga a törődés. Két ember együttélését legjobban a megszokás, a mindennapok elszürkülése veszélyezteti. Egy tartós együttélésben is szükségünk van mindarra a gyengédségre, csábításra, törődésre, ami az udvarlás idején természetes volt. E nélkül minden kapcsolat elsötétedik és kihűl. Az ok legtöbbször nem a szeretetlenség, hanem a kényelmesség, a lustaság - de túl nagy árat kell fizetni érte. Az ember is - ahogy a növény - arra fordul, ahonnét fény és melegség sugárzik rá."
Zoli - társkereső Székesfehérvár - 41 éves férfi
Zoli, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár

Keresem a másik felem, remélem meg is találom!?
Lajos - társkereső Székesfehérvár - 40 éves férfi
Lajos, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sziasztok vidám természetű srác vagyok,keresem másik felemet?!:)
János - társkereső Székesfehérvár - 47 éves férfi
János, 47 éves
Társkereső Székesfehérvár

Kedves ,vidám, házias férfi vagyok társamat keresném.

50 év feletti székesfehérvári társkereső nők

Zsuzsanna - társkereső Székesfehérvár - 54 éves nő
Zsuzsanna, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár

Komoly Nő vagyok Komoly társat keresek szélhámosok kerüljenek mert azt hamar kiszűröm
Magdi - társkereső Székesfehérvár - 60 éves nő
Magdi, 60 éves
Társkereső Székesfehérvár

A személyes találkozás híve vagyok ,ha van szikra ,minden van
Julia, 53 éves
Társkereső Székesfehérvár

Keresem azt a férfit aki életem része lehet! Szeretetre és biztonságra vágyom
Erzsébet - társkereső Székesfehérvár - 62 éves nő
Erzsébet, 62 éves
Társkereső Székesfehérvár

nem írok hangzatos szavakat, csak rövid jellemzést, szeretek nevetni, szeretnék szeretni, szeretném ha szeretnének, imádok táncolni, nem szeretem a korlátokat, nem szeretem ha csak szórakoznak, nem szeretem a lelki sivár embereket, érzelmes vagyok, de nem nyavalygós, szeretem a reálisan gondolkodó , a józanság talaján álló embereket, egy igazi szeretetre vágyó igazi nő vagyok, ha kételkedsz győződj meg róla....

50 év feletti székesfehérvári társkereső férfiak

Imre - társkereső Székesfehérvár - 53 éves férfi
Imre, 53 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Endre - társkereső Székesfehérvár - 64 éves férfi
Endre, 64 éves
Társkereső Székesfehérvár

Endre vagyok, 63 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Károly - társkereső Székesfehérvár - 60 éves férfi
Károly, 60 éves
Társkereső Székesfehérvár

Egy az utazást a sportok néhány változatát kedvelő elvált férfi vagyok, keresek hasonló nem dohányzó hölgyet a földi örömök megélése és megtalálása végett.
Laci - társkereső Székesfehérvár - 60 éves férfi
Laci, 60 éves
Társkereső Székesfehérvár

szinte nyílt szívü szertni tudó. Társamat keresem tartós kapcsolat céljából

Elit székesfehérvári társkereső férfiak

Tamás - társkereső Székesfehérvár - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
Felsővezető

Egy székesfehérvári, őszinte, kedves, vidám férfinak keresi párját, akit boldoggá tehetne.
Gyuri - társkereső Tác - 44 éves férfi
Gyuri, 44 éves
Társkereső Tác
Felsővezető

50 karakter! Remélem majd itt megszólít egy olyan kedves, családcentrikus NŐ, aki még gyermektelen, de velem együtt a Család melegére vágyik! Fordítva eddig nem működött. A többit majd inkább személyesen. ;-)
János - társkereső Csákvár - 45 éves férfi
János, 45 éves
Társkereső Csákvár
Középvezető

KOROMHOZ KÉPEST JÓL NÉZEK KI, SZERETEM A TERMÉSZETET !
Ede - társkereső Dunaújváros - 50 éves férfi
Ede, 50 éves
Társkereső Dunaújváros
Középvezető

Természet közeli ember vagyok. az életet másképp is lehet boldogságban élni, hiszen a boldogság mindenkinek mást jelent. Hiszek a társas kapcsolatokban, rendkívüli jelentőséget tulajdonítok a toleranciának. "...mint vadnak, mely hálóit el ugyan nem tépheti, de magát míg hánykolódik,jobban behömpölygeti..." Nem vagyok előfizető, így e-mail címre tudok válaszolni, képet küldeni! E-mail címem: *moderálva*

Fényképes székesfehérvári társkereső nők

Orsika - társkereső Székesfehérvár - 38 éves nő
Orsika, 38 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 fotóval

Szia :) Készen állsz egy kegyetlenül őszinte bemutatkozásra? Akkor dőlj hátra, öveket becsatolni és hadd szóljon… Pontosan szeretnék fogalmazni minden téren, hogy elkerülhessük a felesleges köröket. Először rólam, lásd kivel is ülsz szemben :) A nevem Orsika (így vagyok anyakönyvezve, szeretem is, ha így szólítanak) 38, lassan 39 éves vagyok, sok élettapasztalattal a hátam mögött. Két – immár kis kamasz fiammal, 9 és 11 évesek, - egy kutyámmal és egy macskámmal élek Székesfehérváron egy panellakásban. Két diplomát szereztem, agrárterületen. Szeretek tanulni. Jelenleg a családi méhészetünket igazgatom, annak az eladásait elsősorban. Vagyis méhész egyéni vállalkozó vagyok. Sok éve, hogy elváltam. Próbálkoztam többször itt az interneten is társat keresni, voltak is hosszabb-rövidebb párkapcsolataim innen. Talán eddig magam sem fogalmaztam meg, mit is szeretnék, illetve én mit tudok adni. Ennek most jött el az ideje. Főleg, hogy összeszámoltam: a közvetlen ismeretségi körömből 8, azaz nyolc embernek (férfi, nő vegyesen) sikerült az interneten párt találnia! Nehogy már nekünk ne sikerüljön! :) A válásomból, illetve a sok éve egyedül élésemből következően önálló vagyok, és talpra esett. Ez nem azt jelenti, hogy nem hiányzol, nagyon is hiányzik a férfi mellőlem sok mindenben. Együtt minden könnyebb lenne, én segítenék neked, te nekem. De lehet, hogy ijesztő neked egy határozott nő. Ha igen, akkor lapozz… A gyerekeim az elsők az életemben, nagyon szeretem őket, nagyon szeretek velük élni. Édesapjukkal is jó a kapcsolatunk, rendszeresen viszi őket. Bár a kis-kamaszkorból adódóan előfordulnak viták, konfliktusok, lázadások. Ha ez ijesztő számodra, akkor természetesen ne engem keress. Én már réges-rég túl vagyok a válásomon, bár szerelem volt a javából, de az idő mindent meggyógyít. Ahogy mondani szokás. :) Úgy gondolom tényleg csak akkor érdemes igazán új pár után nézni, ha túl vagy az előzőn. Ha bármiféle érzelmet ébreszt még benned az előző párkapcsolatod (akár haragot, akár sajnálkozást, nosztalgiát), akkor ne nálam kopogtass. Pláne, ha még együtt laktok! Nem akarok szerető lenni, nem akarok második lenni. Nem akarok hetyegős-szabadidős kapcsolatot, bár tudom, a komoly kapcsolat is csak fokozatosan alakul ki. Beszéljünk a szexről, hm? :) Végre valami izgalmas, igaz? A szex az jó, a szex az fontos, a szex a lényeg a jövendőbeli párom és köztem. Mi a szex? Nekem már az, hogyha a szemembe nézel, és attól melegem lesz. Attól, ha végigcirógatja a kezem, a nyakam, az arcom. A többi meg ráadás. :) Ehhez bizalom kell. Sok. Vagyis együtt töltött órák, napok, hetek sora, varázslat és intimitás. Remélem, hogy meg tudom idővel teremteni veled. Merthogy ez nem az első alkalommal jön el, az biztos, de nem is az ötödikkel. Beszéljünk arról, hogy én mit tudok adni neked? Figyelek rád, meghallgatlak, ha szükséged van rá, elmondom, hogy én hogyan gondolom. Szeretettel fogadom a gyermekedet, ha van. Elkísérlek moziba, színházba, koncertre, rokonokhoz. Főzök neked. Ölellek, simogatlak, csókollak. Kirándulok veled, táncolok és sportolok (kivéve extrém sportok :)) Melyiket szeretnéd? Mire van igényed? Nehéz ám, mert nem látlak, nem tudom, kihez beszélek. Illetve most még sok mindenkihez, de aztán csak szűkül a kör. Én mit szeretnék kapni? Beszélgetést sokat! Ha nem is lakunk egymáshoz közel, akkor beszéljünk telefonon, a kommunikáció visz közelebb egymáshoz. Hogy elmondhassam, mi van bennem, és ha közel vagy, akkor az érintésemmel közölhessem mit is érzek. Türelmet kérek tőled. Figyelmet. Mosolyt! Biztatást! Ha borongós, búbánatos, zsörtölődős, céltalanul hánykódó ember vagy, akkor nincs mellettem helyed. Örülnék, ha felvállalhatnálak a gyermekeim, barátaim, rokonaim előtt téged. De mindent csak fokozatosan. Örülhessünk egymás sikereinek, segítsük egymást, számíthassunk egymásra, ha baj van. És mindent csak fokozatosan! Neked is van kialakult életed, nekem is. Lehet, hogy csak évek múlva ér össze kettőnk élete, de összeérhet, csak rajtunk múlik! TV-Sorozatokat , híradókat, focimeccseket nem velem fogsz nézni, ám te tedd azt, ha örömed leled benne. Nem fogok hisztizni, ha a barátaiddal lennél, azt hiszem ezen a koron már tl vagyunk, és nekem is van jó sok baráti kapcsolatom- hálaégnek!Nekem gyengéim a könyvek, a művészfilmek, a zenék. A séta, a természet, a csend. Nagy álmom, hogy talán még születik egy gyermekem. Ha eleve elzárkózol ettől, akkor ne írj. Kérlek akkor se írj, ha túl idős , vagy túl fiatal vagy hozzám képest. A max határok 30-50-ig keresek párt, se alatta, se fölötte. Nincs dolgunk egymással! Ne írj, ha nincs fotód: minek fussuk a köröket, ha még azt sem mered felvállalni, hogy társat keresel? Elnézést a férfiak zömétől, de bizony előfordul ilyen bőven. Remélem létezel! A sok-sok kritérium ellenére :) De igen, biztosan tudom, hogy létezel! Írj, várom soraidat! Ha kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hajrá: pár levélváltás után beszéljünk telefonon és találkozzunk! Úgyis akkor dől el minden, igaz? :) Az a bizonyos kémia…..
Léna, 62 éves
Társkereső Székesfehérvár
14 fotóval

Jó megjelenésű,arányos testalkatú kulturált férfi barátságát keresem. Özvegy nyugdíjas értelmiségi Hölgy vagyok,a fotóim 2014 készültek Angol-olasz nyelvből kezdő vagyok.Nyitót,modern,gondolkodású fiatalos habitussal.Lélekben is harmonizáló,hosszú távú kapcsolatra vágyom.(Nem összeköltözni)Egyszer nálam-egyszer nálad,közös szimpátia esetén.Számomra fontos a kölcsönös bizalom,őszinteség,tisztelet. Ablakom kinyílik aki egyet ért velem . UI: KORBAN HOZZÁM ILLŐ URAK levelét várom. ERDÉLYBŐL SZÁRMAZOM.
Nóra, 34 éves
Társkereső Gárdony
7 fotóval

Talán nem lesz véletlen.. Nap keres Holdat. Esetleg borsó a héját. Kedvelem az igazi, tartalmas beszélgetéseket. Minél többet tapasztalok, egyre jobban látok, s annál inkább tisztulok. Szerelemben maximalista vagyok, hiszek a Nagy Ő-ben, de ezzel jár nálam a hagyományos párkapcsolathoz való ragaszkodás is. Nem vagyok igazán realista, hiszek a lélek és a szellem felsőbbrendűségében. Szeretem a természetet, az erdőt az év minden szakaszában. A nagy sétákat, a főzőcskézést, gondoskodást. Keresem szerelmem, társam, értő barátom. Alapjában véve jó kedélyű vagyok. Őszintén örülök az élet minden apró dolgainak, amivel megajándékoz.
Regina - társkereső Dunaújváros - 68 éves nő
Regina, 68 éves
Társkereső Dunaújváros
4 fotóval

Özvegy vagyok, egyedül élek, szeretnék egy intelligens jó megjelenésü társat. Én kedvelem az olvasást, rejtvényfejtést, zenét./komolyzenét, operát is/. Néha elmenni szinházba, moziba., vagy csak sétálgatni. Iparváll-nál, közgazd. végz.-nek megfel. területen dolgoztam.Egy férjezett lányom van, unokám, külföldön élnek. Egyébként jó megjelenésü, házias, fiatalos nő vagyok, vidám, segitőkész, optimista beállitottsággal. Kattints rám, nem fogsz csalódni.

Fényképes székesfehérvári társkereső férfiak

Gabor - társkereső Székesfehérvár - 45 éves férfi
Gabor, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
5 fotóval

Romantikus ,erzekeny,szeretetre vagyo, Szeretek a termeszetde setalni,fozocskezni,
Peti, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár
6 fotóval

Az élet tele van meglepetésekkel, célokkal és feladatokkal. Az ember társas lény, csak az nem mindegy, hogy ki hogyan áll a másikhoz. Ismerkedés tág fogalom, köttethetnek barátságok és kapcsolatok. Személyiségek változók, de van minden embernek valahol egy párja aki csak arra vár, hogy eme két kapocs összefonódhasson. Pozitív szemlélet és odaadás, őszinteség és figyelmesség fontos jellem minden ember számára. ez az út vezérel engem is, s remélem aki engem szeretne megismerni, neki is vannak fontos jellemvonásai.Hazug embereket nem szeretem, s ha lehet kerüljenek el nagy ívben. Nem vagyok előfizető, csak válaszolni tudok itt vagy emailben. *moderálva*
Krisztián, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 fotóval

Nem keresem görcsösen a NAGY ŐT,majd jön magától.Ki tudja,talán éppen itt :)
István, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 fotóval

Igyekeztem valami velős, de jópofa bemutatkozást írni, bemutatva lényem esszenciáját, de nem sikerült :) Így marad a beszélgetés megismerni... ;)

Most online székesfehérvári párkereső nők

Enikő - társkereső Székesfehérvár - 25 éves nő
Enikő, 25 éves
Társkereső Székesfehérvár
20 perce lépett be

Keresem párom..:) és kérlek, ha egy mondatot nem tudsz helyesen leírni akkor ne is keress meg...:)
Eszti - társkereső Székesfehérvár - 20 éves nő
Eszti, 20 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

Szeretek nevetni és szeretek nevettetni. Fontos a jókedv, de tudok komoly is lenni. Nem vagyok egy átlagos lány, kissé dilis és visszahúzódó vagyok, és néha túlzásba viszem a szeretetemet, de én ilyen vagyok. Ismerj meg, ha gondolod, mert sosem lehet tudni... ;)
Barbara - társkereső Székesfehérvár - 17 éves nő
Barbara, 17 éves
Társkereső Székesfehérvár
39 perce lépett be

Szia. Barbi vagyok. Én egy nagyon boldog embernek tartom magam, a nap 24 óràjàban nevetek vagy mosolygok. Szeretem a tàrsasàgot imàdom megnevettetni az embereket. Olyan fiut képzelek el aki nàlam sokkal nyugodtabb természetű, mégis eltudja viselni azt a pörgést ami velem jàr. Szerintem egyenlöre enyi..:)
Betti - társkereső Székesfehérvár - 38 éves nő
Betti, 38 éves
Társkereső Székesfehérvár
27 perce lépett be

Szeretek olvasni sportolni kirándulni zenét hallgatni

Most online székesfehérvári párkereső férfiak

Pal - társkereső Székesfehérvár - 58 éves férfi
Pal, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
33 perce lépett be

Nem szeretnem magam dicsérni inkább kérdez és őszintén válaszolok magamról bármit tudni szeretnél.
István - társkereső Székesfehérvár - 63 éves férfi
István, 63 éves
Társkereső Székesfehérvár
25 perce lépett be

Találkozás mindent eldönt. Érdeklődés és vonzalom után bármi is történhet.
Tamás - társkereső Székesfehérvár - 41 éves férfi
Tamás, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár
12 perce lépett be

Látni a fotókat, az egy dolog. Olvasni a bemutatkozó szöveget, szintén egy dolog. Csevegni, az már valami, persze ha válaszra méltatnak. Elmész a megbeszélt randira, na az a tuti, persze ha az a másik is eljön. Nem könnyű ez a "szakma". Hasonló cipőben jársz? Írj, megvitatjuk.
Mark - társkereső Székesfehérvár - 35 éves férfi
Mark, 35 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt aki majd megadja azt ami hiányzik az életünkből. Valakit aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha ha nagyon keressük megtaláljuk azt aki képes mindhármat nyújtani, igen mindannyian keresünk valakit és ha nem találjuk csak remélhetjük hogy ő talál meg minket.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Anikó (40), Székesfehérvár
  Találj rám!
  Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Nem vagyok előfizető ha felketettem érdelődésedet kérlek írj elérhetőséget. Köszi
 • Hermina (31), Székesfehérvár
  :)
  Hermina vagyok, 31 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Komoly kapcsolatot keresek. Magamról,jó emberismerő vagyok,társasàgkedvelő,szeretek bulizni tàncolni.
 • Tamas (74), Székesfehérvár
  Igazi szerető társat keresek!
  Én egy fiatalos nyugdíjas vagyok! Már két éve elhagyott az élettársam, akivel 13 évet éltünk együtt. Még két évvel ezelőtt aktívan, főállásban tanítottam Budapesten. Ezután el kellet költöznöm a saját lakásomból az állandó zaklatások elől Székesfehérvárra. Itt nagyon egyedül érzem magam, mert a barátok, ismerősök mind nagyon távolra kerülte. Szeretek színházba járni, kirándulni az Adriára járni, ahol kis házam van. Három gyermekem van, akik külön élnek és gyakran találkozunk. Most egyelőre ennyit a többit kérdezd.Nyugodt! Szerető ember vagyok! Minden érdekel!
 • Orsika (38), Székesfehérvár
  Jöjjön a java! :)
  Szia :) Készen állsz egy kegyetlenül őszinte bemutatkozásra? Akkor dőlj hátra, öveket becsatolni és hadd szóljon… Pontosan szeretnék fogalmazni minden téren, hogy elkerülhessük a felesleges köröket. Először rólam, lásd kivel is ülsz szemben :) A nevem Orsika (így vagyok anyakönyvezve, szeretem is, ha így szólítanak) 38, lassan 39 éves vagyok, sok élettapasztalattal a hátam mögött. Két – immár kis kamasz fiammal, 9 és 11 évesek, - egy kutyámmal és egy macskámmal élek Székesfehérváron egy panellakásban. Két diplomát szereztem, agrárterületen. Szeretek tanulni. Jelenleg a családi méhészetünket igazgatom, annak az eladásait elsősorban. Vagyis méhész egyéni vállalkozó vagyok. Sok éve, hogy elváltam. Próbálkoztam többször itt az interneten is társat keresni, voltak is hosszabb-rövidebb párkapcsolataim innen. Talán eddig magam sem fogalmaztam meg, mit is szeretnék, illetve én mit tudok adni. Ennek most jött el az ideje. Főleg, hogy összeszámoltam: a közvetlen ismeretségi körömből 8, azaz nyolc embernek (férfi, nő vegyesen) sikerült az interneten párt találnia! Nehogy már nekünk ne sikerüljön! :) A válásomból, illetve a sok éve egyedül élésemből következően önálló vagyok, és talpra esett. Ez nem azt jelenti, hogy nem hiányzol, nagyon is hiányzik a férfi mellőlem sok mindenben. Együtt minden könnyebb lenne, én segítenék neked, te nekem. De lehet, hogy ijesztő neked egy határozott nő. Ha igen, akkor lapozz… A gyerekeim az elsők az életemben, nagyon szeretem őket, nagyon szeretek velük élni. Édesapjukkal is jó a kapcsolatunk, rendszeresen viszi őket. Bár a kis-kamaszkorból adódóan előfordulnak viták, konfliktusok, lázadások. Ha ez ijesztő számodra, akkor természetesen ne engem keress. Én már réges-rég túl vagyok a válásomon, bár szerelem volt a javából, de az idő mindent meggyógyít. Ahogy mondani szokás. :) Úgy gondolom tényleg csak akkor érdemes igazán új pár után nézni, ha túl vagy az előzőn. Ha bármiféle érzelmet ébreszt még benned az előző párkapcsolatod (akár haragot, akár sajnálkozást, nosztalgiát), akkor ne nálam kopogtass. Pláne, ha még együtt laktok! Nem akarok szerető lenni, nem akarok második lenni. Nem akarok hetyegős-szabadidős kapcsolatot, bár tudom, a komoly kapcsolat is csak fokozatosan alakul ki. Beszéljünk a szexről, hm? :) Végre valami izgalmas, igaz? A szex az jó, a szex az fontos, a szex a lényeg a jövendőbeli párom és köztem. Mi a szex? Nekem már az, hogyha a szemembe nézel, és attól melegem lesz. Attól, ha végigcirógatja a kezem, a nyakam, az arcom. A többi meg ráadás. :) Ehhez bizalom kell. Sok. Vagyis együtt töltött órák, napok, hetek sora, varázslat és intimitás. Remélem, hogy meg tudom idővel teremteni veled. Merthogy ez nem az első alkalommal jön el, az biztos, de nem is az ötödikkel. Beszéljünk arról, hogy én mit tudok adni neked? Figyelek rád, meghallgatlak, ha szükséged van rá, elmondom, hogy én hogyan gondolom. Szeretettel fogadom a gyermekedet, ha van. Elkísérlek moziba, színházba, koncertre, rokonokhoz. Főzök neked. Ölellek, simogatlak, csókollak. Kirándulok veled, táncolok és sportolok (kivéve extrém sportok :)) Melyiket szeretnéd? Mire van igényed? Nehéz ám, mert nem látlak, nem tudom, kihez beszélek. Illetve most még sok mindenkihez, de aztán csak szűkül a kör. Én mit szeretnék kapni? Beszélgetést sokat! Ha nem is lakunk egymáshoz közel, akkor beszéljünk telefonon, a kommunikáció visz közelebb egymáshoz. Hogy elmondhassam, mi van bennem, és ha közel vagy, akkor az érintésemmel közölhessem mit is érzek. Türelmet kérek tőled. Figyelmet. Mosolyt! Biztatást! Ha borongós, búbánatos, zsörtölődős, céltalanul hánykódó ember vagy, akkor nincs mellettem helyed. Örülnék, ha felvállalhatnálak a gyermekeim, barátaim, rokonaim előtt téged. De mindent csak fokozatosan. Örülhessünk egymás sikereinek, segítsük egymást, számíthassunk egymásra, ha baj van. És mindent csak fokozatosan! Neked is van kialakult életed, nekem is. Lehet, hogy csak évek múlva ér össze kettőnk élete, de összeérhet, csak rajtunk múlik! TV-Sorozatokat , híradókat, focimeccseket nem velem fogsz nézni, ám te tedd azt, ha örömed leled benne. Nem fogok hisztizni, ha a barátaiddal lennél, azt hiszem ezen a koron már tl vagyunk, és nekem is van jó sok baráti kapcsolatom- hálaégnek!Nekem gyengéim a könyvek, a művészfilmek, a zenék. A séta, a természet, a csend. Nagy álmom, hogy talán még születik egy gyermekem. Ha eleve elzárkózol ettől, akkor ne írj. Kérlek akkor se írj, ha túl idős , vagy túl fiatal vagy hozzám képest. A max határok 30-50-ig keresek párt, se alatta, se fölötte. Nincs dolgunk egymással! Ne írj, ha nincs fotód: minek fussuk a köröket, ha még azt sem mered felvállalni, hogy társat keresel? Elnézést a férfiak zömétől, de bizony előfordul ilyen bőven. Remélem létezel! A sok-sok kritérium ellenére :) De igen, biztosan tudom, hogy létezel! Írj, várom soraidat! Ha kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hajrá: pár levélváltás után beszéljünk telefonon és találkozzunk! Úgyis akkor dől el minden, igaz? :) Az a bizonyos kémia…..
 • Péter (58), Székesfehérvár
  Ismerkedjünk!
  Péter vagyok, 58 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Kérlek írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Társkeresés Székesfehérváron

Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérvár az egyik legnagyobb múltú magyar város, mely látnivalókban és programokban egyaránt rendkívül gazdag.

Ha azt beszéltétek meg, hogy a Királyok városában ejtitek meg az első találkozót kiszemelteddel, van egy jó hírünk: a rengeteg látnivaló között nem lesz nehéz egy igazán jó helyet találnod a tökéletes első randihoz. Mindegy, hogy inkább a szabadban lófrálnátok, vagy hogy egy teaház eldugott sarkában élveznétek egymás társaságát, itt garantáltan megtaláljátok a megfelelő helyet!

Ha inkább a szabadtéri programokat észesítitek előnyben, rengeteg lehetőségetek van arra, hogy eltöltsetek néhány romantikus órát a városban és annak környékén.

A Sóstói tanösvény például remek hely egy kelleme sétára, ahol a tó legszebb pontjai mellet sétálva jobban megismerhetitek egymást, vagy megcsodálhatjátok annak különleges madárvilágát, de kilátogathattok a Zichy ligetbe is, ami a város egyik legszebb és legkedveltebb parkja.

Ha meguntátok a sétálást, és kicsit izgalmasabb vizekre eveznétek, látogassatok ki a Vidámparki csónakázó- és horgásztóhoz. Miközben a csillagokat nézitek, nem kell attól tartanotok, hogy az ár elragad, érzelmeitek viszont biztosan magukkal sodornak majd titeket, mert a tó közepén kialakított szigetek még bujábbá és meghittebbé varázsolják az anélkül is romantikus környezetet.

Azoknak, akik kedvelik a művészetet, kötelező ellátogatni a Bory-várba, ami az örökké tartó szerelem és a példamutató házasság szimbóluma. Bory Jenő építészmérnök álmodta és építette meg a várat negyven nyáron keresztül, melyet saját szobrai és felesége festményei díszítenek. A műalkotások témája az egymás iránti szerelem. Az egyik leghíresebb darab a kápolnában található Hitvesi szeretet szobra.

Ha a sok séta után úgy érzitek, rátok fér egy kis feltöltődés, üljetek be a Semiramis Kávézó és Teázóba, ahol a nepáli kávékülönlegességektől kezdve az olasz és a bécsi kávéig szinte minden megtalálható. Délutáni randi esetén pedig semmiképp se hagyjátok ki a Damniczki Cukrászatot, ahol isteni süteményekkel és csodálatos fagylaltkelyhekkel veheted le partneredet a lábáról.

Ha nagyon jól sikerült a randi és szeretnétek egy szép emlékkel megpecsételni bimbózó kapcsolatotokat, helyezzetek ez egy lakatot az Orcsik Lajos által készített lakatfalra, ahol már sokszáz, szerelmespárok által elhelyezett, szebbnél szebb darab lóg.

Végül mi lehetne romantikusabb, mint este együtt a csillagokat nézni?! Egy esti séta vagy vacsora után vidd el partneredet a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóba, és hozd le neki a csillagokat az égből!

Tartasz az első találkozástól? Olvass bele a felhasználóink által beküldött sikertörténetekbe és meríts belőlük bátorságot! Vagy az aggaszt, hogy mi lesz, ha nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy szeretnéd? Olvass el néhány elcseszett randit, hogy lásd, nem csak veled történhet ilyesmi.

Székesfehérvár
Székesfehérvár

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.