Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Székesfehérvár

Legújabb székesfehérvári női társkeresők

Jucus, 47 éves
Társkereső Székesfehérvár
31 órája tag

Azért jöttem erre az oldalra, hogy megtaláljam a párom... Minden vágyam, hogy szeressek és engem is szeressenek... Szeretek utazni, kirándulni, színházba, koncertre járni. Nagyon szeretem a zenét, a táncot, a verseket, a művészeteket. 3 éve elváltam, egyedül nevelem két nagykorú fiam. Az igazi nagybetűs TÁRS-amat keresem! Tudom, hogy valahol létezik/létezel! :) :)
Ági, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 napja tag

Ági vagyok, 39 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Timi - társkereső Székesfehérvár - 24 éves nő
Timi, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár
5 napja tag

Barátságos, közvetlen embernek tartom komoly kapcsolatot szeretnek a megfelelő társsal :)
Ibolya, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
8 napja tag

Mosolygós, határozott, család centrikus nő vagyok. Szeretek sportolni, túrázni, kerékpározni.

Legújabb székesfehérvári férfi társkeresők

Laci, 18 éves
Társkereső Székesfehérvár
11 órája tag

Őszinte és szókimondó vagyok és a türelmem maximálisan attól függ hogy kiről van szó. Tudom mit akarok és azt általában el is érem.
Vili - társkereső Székesfehérvár - 56 éves férfi
Vili, 56 éves
Társkereső Székesfehérvár
15 órája tag

Modern pasi vagyok. Barátkozok, szórakozok, kirándulok, sportolok, élek. Aki akar, csatlakozhat!
Feri, 57 éves
Társkereső Székesfehérvár
17 órája tag

Ide irni? Mit? Barmit irok az szerintem igaz. Ismerj meg es irj ide egy sort.
Dante, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár
19 órája tag

Szia, Dante vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online székesfehérvári társkereső nők

Piró, 50 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Elegem van a sok hazugságból és bántásból.
Mária - társkereső Székesfehérvár - 54 éves nő
Mária, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Keresem a kedvesem, a szerelmem a társam. Annyi mindent írhatnék ide, de a találkozáskor eldől, hogy egymásnak teremtettek-e bennünket.
Bea - társkereső Székesfehérvár - 52 éves nő
Bea, 52 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

A legfontosabb: nem fizetek a társkeresőkön. Nem a pénzt sajnálom tőlük. Ez egy teszt az uraknak. Tetszem-e annyira, hogy megtalálj? Alkalmazkodó típus vagyok. Csak néhány dolog van, ami annyira fontos az életemben, hogy kiálljak érte egy másik ember véleményével szemben is. Ezek a hűség, az őszinteség, az igazság. Apró dolgokkal nem foglalkozom. Általában igen kevés dolog van az életben, ami megér egy veszekedést, ha a kapcsolat valóban jó. Viszont szenvedélyes típus vagyok és a kreatív partnert keresem. A langyos érdeklődőkkel nem tudok mit kezdeni. Szeretek sportolni, lovagolni, kondizni, szeretem a hosszú sétákat - 15 km!-, de nem kedvelem az extrém sportokat. Az állatok fontos részei az életemnek, a kutyám egyben a trénertársam is. Közösen dolgozunk. Korán kelek, mert akkor tudok az írással foglalkozni. Ilyenkor készülök fel az előttem álló napra. A klienseim ellátása után a hét több napján is társadalmi munkában dolgozom gyerekekkel. A színész palánták személyiségfejlesztése nagy öröm számomra, illetve egyik este én mesélek az utcán járó, vagy éppen mesére beülő gyerekeknek és felnőtteknek az Igézőben. Munkámról a www.lelektrening.com oldalon olvashatsz. Hétvégente szeretek színházba menni. Férfit keresek. A szó nemes értelmében. A munkámban nagy önállóság és felelősség van. Kell egy hely, ahol egyszerűen NŐ lehetek. Egy férfi pedig leleményes, ha tetszik neki egy nő...
Dia, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
8 perce lépett be

A legfontosabb: Nő. Ennek minden előnyével és hátrányával. :) Aztán gyerekek, 3 in 1, lendület, színház, Balaton, angol, vicces harisnyák, pilates, vidék, önkéntesség, még önkéntesség, tárkonyos raguleves, kutyák, kert, kályha melege. Címszavak. Kibontod? :) Bármelyikről kész vagyok egy egész délutánt átmesélni...:)

Éppen online székesfehérvári társkereső férfiak

Kálmán, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Rudyard Kipling: Ha… Ha fejedet megőrzöd zavarban, bár csak szidás ér jóságodért. Ha kétkedők közt bízni tudsz magadban, de megérted a mások kételyét. Ha várni tudsz, s a várás el nem fáraszt. Rágalmaznak, s nem ejtesz csalfa szót, nem gyűlölködsz, bár a gyűlölség eláraszt, s mégse játszod a bölcset és a jót. Ha álmodol, de nem úr az álom rajtad, gondolkodol, de végcélod nem ez. Ha balsors sújt is, megmarad nyugalmad, s nincs oly siker, mely lábadról levesz. Ha az igazságot, amit kimondtál, más aljas eszközül használja fel; Ha élted munkája tiszta rom már, s tört szerszámmal elölről kezded el. Ha van szíved, hogy mindazt, mit elértél, ha kell, egyetlen kockára rakd, s túltegyed magad, ha vesztesség ér, s ne legyen róla többé egy szavad; Ha tudsz még küzdeni, mikor a lelked, ideged, izmod régesrég halott, s helytállnak, mikor nincs más benned, csak a tudat, hogy ki kell tartanod. Ha tiszta tudsz maradni tömegben, s király előtt is őszinte, emberi; Ha nem bánthat meg sem barát, sem ellen, ha nem szolgálva, de tudsz segíteni; Ha az egész órát úgy betöltöd, hogy benne érték hatvan percnyi van, minden kincsével bírod ezt a földet, s ami még több, ember vagy, fiam.
Attila - társkereső Székesfehérvár - 44 éves férfi
Attila, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
35 perce lépett be

Szeretnèk vègre boldoglenni.Szeretni nagyon tudok ès viszonozni annàl inkàbb.Komoly kapcsolatott keresek.Van egy 6-èves kislànyom.Nem vagyok szép de szerintem a belsö tulajdonság és milyen a szived az a fontos.Olyan társat szeretnék aki megérti és eltudja fogadni hogy külföldön dolgozok.Attol még egymást szerethetsük és boldogok lehetünk.
Bálint, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

Talán most még nem ismersz engem, talán még nem is tudod, hogy élek, de itt vagyok és lehet, hogy épp téged kereslek! :)
Ati, 42 éves
Társkereső Pákozd
0 perce lépett be

Az ember egy napon rádöbben arra,hogy az életben igazán semmi sem fontos,Sem pénz,sem hatalom,sem előrejutás,csak az,hogy valaki szeresse őt igazán. Olyan hölgyet keresek itt aki még nem esett bele a bőség zavarába,és nem a királyfit várja fehér lovon!! Van ezen az oldalon egyáltalán ilyen hölgy???????https://www.youtube.com/watch?v=NsPfbQz15e4&feature=youtu.be

Diplomás székesfehérvári társkereső nők

Veronika - társkereső Székesfehérvár - 40 éves nő
Veronika, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Nem tudom elmondani pár sorban, milyen vagyok...Felsorolhatom,hogy mit szeretek csinálni a szabadidőmben(lovaglás!fotózás!:), kirándulás, utazás, tánc, korcsolya, kreatívkodás,beszélgetés, csillagbámulás, pocsolyában mászkálás és egyebek...)-ez jellemez, ettől vagyok az, aki...de ez még nem minden...Azt is leírhatom, szerintem milyen ember vagyok és kire vágyom, mégis először úgyis a kép alapján ítélsz. Átlagos vagyok,de nem középszerű.Azért vagyok itt, hogy társat találjak-akivel megélhetem az életet.Hát várok..... Jelenleg nincs előfizetésem, kérlek, adj elérhetőséget(email)
Brigi, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Intelligens és JÓKÉPŰ 38-45 éves úriember tàrsasàgàt keresem kevés szabadidôm minôségi eltöltésére (Nem sexpartner, gyengébbek kedvéért...) , és hàtha szerelem lesz belôle.... ;) Normális kapcsolatot szeretnék. Minden a személyes talàlkozàsnàl dôl el... Nem chatpartnert keresek. Teszteket ne küldözgessetek. És ha nincs fotód ne is üzenj! Nincs apakomplexusom, úgyhogy 45 évnél idősebb kérem ne írjon, ne pazaroljuk egymás drága idejét.
Kriszta - társkereső Székesfehérvár - 40 éves nő
Kriszta, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Kriszta vagyok, 40 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Monika, 47 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Szeretném a társamat megtalálni, aki gyengéd, figyelmes és tud szeretni

Diplomás székesfehérvári társkereső férfiak

Dávid, 29 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemi diplomás (Mérnök informatika)

Hétköznap otthon ülős, filmezős, sorozatozós, játszós hétvégén barátokkal lógós típus. Hobbim elég ritkának mondható. Sportok terén néha elkap a gépszíj és belekezdek valamibe. Legújabb a kosárlabda. Viszont bicózást régóta csinálom, szeretek napi 50-100km-eket letekerni, ha úgy tartja kedvem egyedül is. Vidámnak tartom magam, elég sokat tudok vigyorogni, ha jó a kedvem. :)
János, 49 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Figyelmes, udvarias, romantikus, inkább szívvel, mint ésszel szerető ember vagyok. Szeretem, ha kényeztethetlek. Ha Te nálam első vagy, legyek én is az nálad! Légy modern gondolkodású, jó humorú, zenét-filmet szerető, a szépre rácsodálkozni képes NŐ, a szó legnemesebb értelmében. Igéző szem, erős kisugárzás, és megfogtál! Ha Te olyan férfit keresel, aki átölel, ha valami bánt, meghallgat, elkísér, felkel, beszerez, elkészít, kitalál, felcsigáz, elrepít...nos, ez esetben ajánlom magamat. Nem vagyok előfizető, ide írj, fotókkal: *moderálva*
Feri, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Sokat nem tudok írni, ha kiváncsi vagy ismerj meg
Tamás, 25 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett

Kedves Látogató! Tamásnak hívnak, 25 éves vagyok, és komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Egy kedves, szintén hasonló szándékokkal rendelkező lányt keresek. Őszinte és alapvetően mosolygós, optimista embernek tartom magamat. Bár társkeresés céljából vagyok itt, egy társamat már megtaláltam, és az a hangszerem. Zenész vagyok ugyanis, a Zeneakadémián végeztem klarinét szakon. Sokszor könnyebben kommunikálok a zene által, mint szóban. (Kár, hogy itt ezen az oldalon nincs erre mód.:)) Van viszont, hogy szétszórt vagyok, és nehezen szervezem össze a dolgaimat itt a Föld nevű bolygón. Ebben az évben még tanulok, illetve mellette tanítok, de szeretnék rövid időn belül kimenni külföldre, első sorban Németországba, ahol pár hónapot már eltöltöttem. Bár komolyzenében utazom, a sok komolyság mellett nagyon fontos számomra a vidámság és a humor is, emellett imádok világot látni! A többit majd személyesen.:)

Keresztény székesfehérvári társkereső nők

Zsuzsa - társkereső Székesfehérvár - 67 éves nő
Zsuzsa, 67 éves
Társkereső Székesfehérvár
református vallású (nem gyakorlom)

Filigrán alkatú, derűs nő vagyok. Igényes, temperamentumos, jószándékú.... Szeretem a természetességet, a lazaságot, a letisztultságot, a megbízhatóságot, a nyarat, a napsütést, a Balatont, jókat enni, főzni...meg persze szeretem tudni, hol a szemüvegem...
Ági, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Egy hosszú kapcsolat befejezése után döntöttem a regisztráció mellett Szenvedélyes sok mindenre nyitott kissé molett (dolgozom rajta)hűséges könnyen barátkozó vagyok imádok táncolni sport eseményekre járni sportolni olyan társat keresek aki megbízható öszinte és szívesen töltené velem szabadidejét
Fatima, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár
római katolikus vallású

Szia, Fatima vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csilla, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
evangélikus vallású (alkalmanként)

Szeretem a természetet, a könyveket, szívesen látogatok sporteseményeket. Jól érzem magam a barátaimmal, akár színházban, moziban, vagy egy pohár bor mellett :)

Keresztény székesfehérvári társkereső férfiak

Gábor, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretek megismerni új embereket, de sajnos ezt az időhiány sokszor akadályozza!! De azért próbálkozom!
Győző, 52 éves
Társkereső Székesfehérvár
evangélikus vallású (a magam módján gyakorlom)

ismerj meg ha még nem ismersz!!itt az alkalom! ;) ennyi
Gyuri - társkereső Székesfehérvár - 37 éves férfi
Gyuri, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Alternatív gyógyászattal foglalkozom, doki vagyok, de nem a mesterséges módszereket, inkább vitaminológiát, prevenciótl ajánlok. Lehet, hogy Neked is javaslok majd egy módszert, vagy, ha beteg vagy, egy gyógymódot. Romantikus típus vagyok, szeretem a macskákat és szeretem a tisztaságot. Olykor süteményt is szoktam sütni. Yiruma dalokat is szoktam néha játszani, az egyik kedvenc zenészem, hallgasd meg egyszer az egyik dalát. Azáltal leszel önmagad, hogy azt teheted néha, amit igazán szívesen csinálsz, de ami a legfontosabb: azt szeretném, hogy Boldog legyél: Vágyom egy különleges nőre, akivel különleges dolgokat csinálhatunk, olykor összebújva, sok időt együtt töltve, de mégis meghagyni a másik szabadságát. Szeretem, ha őszinték vagyunk és mindent megtehetünk kettesben, amit csak szeretnénk. Soha nincs kilátástalanság, csak kedves, együtt töltött boldog percek, melyek még akkor is erőt adnak az embernek, ha nincs senki mellettünk... G.
István - társkereső Székesfehérvár - 55 éves férfi
István, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Az Ember társas lény . válás után , nehéz ujra kezdeni talán mert csappant az önbizalom , pedig nem is biztos hogy hibázik az egyik , vagy a másik ..... Nos , egyedül nem szívderítő az Élet .... Egyszer élünk ::::: Csak joó jöhet ezutáán.....

Fiatalabb, 30 év alatti székesfehérvári társkereső nők

Reni - társkereső Székesfehérvár - 22 éves nő
Reni, 22 éves
Társkereső Székesfehérvár

Reninek hívnak Székesfehérváron lakom , 22 éves vagyok 2012 ben fejeztem be az iskolát , kereskedelmi végzettséggel léptem az életbe bele és ahogy végeztem el is kezdtem dolgozni . Van egy kislányom 1 éves lesz február 24-én. Egyedül nevelem , szüleimnél lakunk . Hoszzu lenne le irni miért sincs az apja velünk , de legyen annyi elég , hogy mikor 4 hónapos volt a pici ő fogta magát és el hagyott minket , azóta se keresi és nem érdeklődik a kislánya után . Nem apukát keresek mielőtt erre kerülne a gondolatod .. Magam mellé keresek egy rendes , kedves , és őszinte srácot , akivel lehet közös jövőt tervezni s álmokat szőni :) külsőleg nincs elvárásom , de legyen ápolt az illető , magasabb mint én , bár ez nem nehéz mert csak 164 cm vagyok :D és legyen szép mosolya az mindig megfog ;) Amit szeretek csinálni .. hmm .. hát sokat vagyunk kinn a szabadba , szeretek fotózni , szeretem az autókat :) de nem az alapján választok párt mint a mai lányok ... ha szimpi vagyok nyugodtan írj :)
Roberta, 16 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Roberta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nita - társkereső Székesfehérvár - 18 éves nő
Nita, 18 éves
Társkereső Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot keresek ha lehet Fejér megyéből :)
Barbi, 28 éves
Társkereső Székesfehérvár

Hát ne fordulj vak hevedben A világ és rendje ellen... Úgy tekints az emberekre, Hogy a föld se jó, se ferde: Se gyönyör, se bú tanyája, Csak magadnak képe, mása. Ki sóhajtoz, ki mulat. A világ csak - hangulat.

Fiatalabb, 30 év alatti székesfehérvári társkereső férfiak

Gábor, 21 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Balázs, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár

Határozott, csupa jókedv, és humor. Megbízhatónak és segítőkésznek tartanak, szeretek a társaság középpontja lenni.
Vilmos, 25 éves
Társkereső Székesfehérvár

Őszinte,igaz és kölcsönös odaadáson alapuló kapcsolatot szeretnék.
Karesz, 18 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sziasztok szeretek sportolni eljárni szorakozni imadok kirandulni es nagyon kedves embernek gondolom magam .

30-as székesfehérvári társkereső nők

Krisztina - társkereső Székesfehérvár - 37 éves nő
Krisztina, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár

Ha szimpatikusnak találsz jelezz.Komoly kapcsolatot keresek.
Gabi - társkereső Székesfehérvár - 31 éves nő
Gabi, 31 éves
Társkereső Székesfehérvár

Őszinte, komoly, kiegyensúlyozott kapcsolatot keresek egy olyan ember személyében, aki mindenek előtt humoros, de ha kell komoly. Olyan valaki, aki mellett jó felébredni, aki szereti ha kényeztetik. Aki kimutatja érzelmeit, aki nem fél szeretni és szeretve lenni.
Csilla, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár

Csilla vagyok, 32 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nóra - társkereső Székesfehérvár - 35 éves nő
Nóra, 35 éves
Társkereső Székesfehérvár

Ha van valaki, aki nem csak a bugyimba akar bekéredzkedni, de a gondolataim is érdeklik, írjon... :-)

30-as székesfehérvári társkereső férfiak

Bazsi, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár

36 vagyok társam keresem elvált van egy kisfiam nem velem él.egyelőre nemvagyok előfizető de ha írsz elérhetőséget velveszem veled a kapcsolatot.
Gergely, 33 éves
Társkereső Székesfehérvár

sportos kutyaszerető,szeretek filmezni,mozizni
Laci, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sokmindent irhatnek magamról, igazabol ismerj meg es döntsd el milyen vagyok
Attila - társkereső Székesfehérvár - 32 éves férfi
Attila, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár

Csak egy ember vagyok, aki társat keres, hogy elűzze a mindennapok magányát. Nem vagyok se milliomos, se Nobel dijas, és még traktort se nyomok ki fekve. De megvannak a magam erényei, ezek nem kell leirnom, inkább megmutatnom.

Középkorú székesfehérvári társkereső nők

Andrea - társkereső Székesfehérvár - 48 éves nő
Andrea, 48 éves
Társkereső Székesfehérvár

48 éves, mások által csinosnak és kedvesnek mondott nőszemély vagyok, amit magam is így gondolok. :) Csodát már nem várok, de tiszteletet és megbecsülést mindenképp. Legfőbb célom, hogy társat találjak, akivel humorral és vidámsággal, összetartozással és kedvességgel élhetővé, boldoggá tesszük egymás életét. P.S. Hamarosan lesz előfizetésem. Addig sajnos nem biztos, hogy éppen látom ki nézett meg. De ha írsz, hamarosan válaszolok. Köszönöm.
Gyöngyi - társkereső Székesfehérvár - 46 éves nő
Gyöngyi, 46 éves
Társkereső Székesfehérvár

Fiatalos, jokedvű csajszinak tartom magam, de a legjobb a szemelyes kontakt az mindent eldönt. :)
Nóra - társkereső Székesfehérvár - 40 éves nő
Nóra, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár

Keresem azt a férfit aki fehér lovon jön, gazdag, 3 autója van, gyönyörű háza, jóképű....Jó vicc, igaz??? Én már ebből kinőttem! Olyan férfit keresek aki értékeli azt, hogy szeretem és Ő is viszont szeret!!! Minden más együtt megoldható, ez a legfontosabb!!!! :) :) :)
Edina - társkereső Székesfehérvár - 40 éves nő
Edina, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sose tudhatjuk,melyik a zsákutca,melyik az elágazás.Mint ahogy azt sem tudhatjuk,mikor változik meg az életünk.Csak akkor látjuk,amikor már megtörtént.

Középkorú székesfehérvári társkereső férfiak

József - társkereső Székesfehérvár - 46 éves férfi
József, 46 éves
Társkereső Székesfehérvár

Keresem hozzám illő páromat, akivel együtt jól érezzük magunkat.
Pál, 47 éves
Társkereső Székesfehérvár

Pál vagyok, 47éves. Társam keresem Székesfehérvár és környékéről.Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László - társkereső Székesfehérvár - 45 éves férfi
László, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár

Keresem azt a hölgyet aki meghallgat, megoszthatom vele bánatomat és örömömet. Önmagamért szeret meg , és úgy fogad el ahogy vagyok. Nem megváltoztatni akar, hanem csak mellettem boldog lenni! Szeretnék szeretni és szeretetet kapni. Hűségért hűséget ígérhetek és adok. Jó lenne olyan társat találni aki mellet boldognak érezhetem magam és boldoggá tehetem öt is. Talán van még olyan hölgy aki lángra lobbantja a szívemet és én az övét. Várom öt! Ritkán vagyok gép közelében ezért ha lehet *moderálva*-ra kérek értesítést .Köszönöm *moderálva* László
Sándor - társkereső Székesfehérvár - 44 éves férfi
Sándor, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár

Üdv: Itt Sándor :) Legyen.. Derűsen jelen a jelenben!

50 év feletti székesfehérvári társkereső nők

Mária - társkereső Székesfehérvár - 54 éves nő
Mária, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár

Nem lakótársat, szeretőt keresek, hanem FFit. Akivel lehet beszélgetni. Fontos, hogy nem csak a szex-ről. Legyen humora, tudjon nevetni, akarjon boldog lenni. Nyitott legyen az újra a szerelemre. Nem csak valakit, hanem ENGEM akar. Ami fontos egy kapcsolatban, h úgy szeressük a másikat ahogy van. Ez a legnehezebb. Hiszem, h nincsenek véletlenek.
Ildikó - társkereső Székesfehérvár - 58 éves nő
Ildikó, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár

Én egy egyszerű, elvált,kedves hölhynek érzem magam,aki szeretni,és tisztelni tud mindenkit. Imádok főzni,szeretem a rendet,a páromtól is elvárom.Hozzám korban illő Ffit keresek,aki minden téren aktív. Szeretném az igazi boldogságot újra megtalálni.átélni, és vigyázni rá.
Etelka - társkereső Székesfehérvár - 53 éves nő
Etelka, 53 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Etelka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ottília - társkereső Székesfehérvár - 56 éves nő
Ottília, 56 éves
Társkereső Székesfehérvár

Vidám természetű,őszinte ember vagyok.Komoly kapcsolatot keresek

50 év feletti székesfehérvári társkereső férfiak

Lajos - társkereső Székesfehérvár - 76 éves férfi
Lajos, 76 éves
Társkereső Székesfehérvár

Nyugdíjas vagyok. Nagyon szeretem a természetet. Szeretek fényképezni. Olyan társat keresek, aki hasonló természetű. Szeretném megtalálni azt a Hölgyet, aki egyedül él, de nem lenne terhére ha egy idős ember esetleg vele élne. Többit majd személyesen. :)
Károly - társkereső Székesfehérvár - 55 éves férfi
Károly, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sziasztok egy jól menö vállalkozó vagyok ,aki keresi megértö társát.Szeretek utazni,nyugott életre vágyom és fiatalos szeretni tudó ,kedvesem keresem.
Imre - társkereső Székesfehérvár - 54 éves férfi
Imre, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Endre - társkereső Székesfehérvár - 64 éves férfi
Endre, 64 éves
Társkereső Székesfehérvár

Endre vagyok, 63 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Elit székesfehérvári társkereső férfiak

Tamás - társkereső Székesfehérvár - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
Felsővezető

Egy székesfehérvári, őszinte, kedves, vidám férfinak keresi párját, akit boldoggá tehetne.
Ede - társkereső Dunaújváros - 50 éves férfi
Ede, 50 éves
Társkereső Dunaújváros
Középvezető

Természet közeli ember vagyok. az életet másképp is lehet boldogságban élni, hiszen a boldogság mindenkinek mást jelent. Hiszek a társas kapcsolatokban, rendkívüli jelentőséget tulajdonítok a toleranciának. "...mint vadnak, mely hálóit el ugyan nem tépheti, de magát míg hánykolódik,jobban behömpölygeti..." Nem vagyok előfizető, így e-mail címre tudok válaszolni, képet küldeni! E-mail címem: *moderálva*
tamás - társkereső Cece - 33 éves férfi
tamás, 33 éves
Társkereső Cece
Középvezető

Szinte semmi szabadidőm nincs ezért próbálok meg a neten keresztül barátnőt találni!! komoly kapcsolatot szeretnék!
Gyuri - társkereső Tác - 45 éves férfi
Gyuri, 45 éves
Társkereső Tác
Felsővezető

Környezetére és önmagára is igényes orvosként keresem azt a megnyerő Társat, akivel könnyeden telnek a dolgos hétköznapok is. A személyes ismerkedés híve vagyok.

Fényképes székesfehérvári társkereső nők

Zia, 56 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 fotóval

Az uralkodó bolygóm a Föld mert Bak vagyok és a földön járok. Szeretem a munkámat és igényes vagyok környezetemre. A kedvesem – barátom – szeretőm keresem egy személyben, akivel jól érzem magam, kényeztetem és szeretgetem. Mit teszünk ezért, szabadidőnkben olyan programokon veszünk részt amelyeken mindkettőnk jól érzi magát. Az egyéni elfoglaltságokat is tiszteletbe tudom tartani, hiszen nem szeretnék a páromra rátelepedni. A tiszteletadást viszont fontosnak tartom, hogy barátaink és ismerőseink előtt fel tudjuk vállalni egymást. Kérdezz mire vagy kíváncsi és írd meg nekem Te milyen kapcsolatot képzeltél el mi az amire vágysz?
Eszter, 29 éves
Társkereső Székesfehérvár
8 fotóval

Kommunikatív, egyenes, őszinte, magamra igényes ember vagyok. Nem vagyok hisztis és veszekedni sem szoktam. Munkámból kifolyólag rendkívül türelmes és empatikus vagyok a környezetem szerint. Szeretem a munkámat, ami manapság ritka. Szeretek örömöt okozni, ajándékozni, látni a mosolyokat az emberek arcán. Szabadidőmben sportolok, fontosnak tartom a rendszeres testmozgást.
Orsika - társkereső Székesfehérvár - 38 éves nő
Orsika, 38 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 fotóval

Szia :) Készen állsz egy kegyetlenül őszinte bemutatkozásra? Akkor dőlj hátra, öveket becsatolni és hadd szóljon… Pontosan szeretnék fogalmazni minden téren, hogy elkerülhessük a felesleges köröket. Először rólam, lásd kivel is ülsz szemben :) A nevem Orsika (így vagyok anyakönyvezve, szeretem is, ha így szólítanak) 38, lassan 39 éves vagyok, sok élettapasztalattal a hátam mögött. Két – immár kis kamasz fiammal, 9 és 11 évesek, - egy kutyámmal és egy macskámmal élek Székesfehérváron egy panellakásban. Két diplomát szereztem, agrárterületen. Szeretek tanulni. Jelenleg a családi méhészetünket igazgatom, annak az eladásait elsősorban. Vagyis méhész egyéni vállalkozó vagyok. Sok éve, hogy elváltam. Próbálkoztam többször itt az interneten is társat keresni, voltak is hosszabb-rövidebb párkapcsolataim innen. Talán eddig magam sem fogalmaztam meg, mit is szeretnék, illetve én mit tudok adni. Ennek most jött el az ideje. Főleg, hogy összeszámoltam: a közvetlen ismeretségi körömből 8, azaz nyolc embernek (férfi, nő vegyesen) sikerült az interneten párt találnia! Nehogy már nekünk ne sikerüljön! :) A válásomból, illetve a sok éve egyedül élésemből következően önálló vagyok, és talpra esett. Ez nem azt jelenti, hogy nem hiányzol, nagyon is hiányzik a férfi mellőlem sok mindenben. Együtt minden könnyebb lenne, én segítenék neked, te nekem. De lehet, hogy ijesztő neked egy határozott nő. Ha igen, akkor lapozz… A gyerekeim az elsők az életemben, nagyon szeretem őket, nagyon szeretek velük élni. Édesapjukkal is jó a kapcsolatunk, rendszeresen viszi őket. Bár a kis-kamaszkorból adódóan előfordulnak viták, konfliktusok, lázadások. Ha ez ijesztő számodra, akkor természetesen ne engem keress. Én már réges-rég túl vagyok a válásomon, bár szerelem volt a javából, de az idő mindent meggyógyít. Ahogy mondani szokás. :) Úgy gondolom tényleg csak akkor érdemes igazán új pár után nézni, ha túl vagy az előzőn. Ha bármiféle érzelmet ébreszt még benned az előző párkapcsolatod (akár haragot, akár sajnálkozást, nosztalgiát), akkor ne nálam kopogtass. Pláne, ha még együtt laktok! Nem akarok szerető lenni, nem akarok második lenni. Nem akarok hetyegős-szabadidős kapcsolatot, bár tudom, a komoly kapcsolat is csak fokozatosan alakul ki. Beszéljünk a szexről, hm? :) Végre valami izgalmas, igaz? A szex az jó, a szex az fontos, a szex a lényeg a jövendőbeli párom és köztem. Mi a szex? Nekem már az, hogyha a szemembe nézel, és attól melegem lesz. Attól, ha végigcirógatja a kezem, a nyakam, az arcom. A többi meg ráadás. :) Ehhez bizalom kell. Sok. Vagyis együtt töltött órák, napok, hetek sora, varázslat és intimitás. Remélem, hogy meg tudom idővel teremteni veled. Merthogy ez nem az első alkalommal jön el, az biztos, de nem is az ötödikkel. Beszéljünk arról, hogy én mit tudok adni neked? Figyelek rád, meghallgatlak, ha szükséged van rá, elmondom, hogy én hogyan gondolom. Szeretettel fogadom a gyermekedet, ha van. Elkísérlek moziba, színházba, koncertre, rokonokhoz. Főzök neked. Ölellek, simogatlak, csókollak. Kirándulok veled, táncolok és sportolok (kivéve extrém sportok :)) Melyiket szeretnéd? Mire van igényed? Nehéz ám, mert nem látlak, nem tudom, kihez beszélek. Illetve most még sok mindenkihez, de aztán csak szűkül a kör. Én mit szeretnék kapni? Beszélgetést sokat! Ha nem is lakunk egymáshoz közel, akkor beszéljünk telefonon, a kommunikáció visz közelebb egymáshoz. Hogy elmondhassam, mi van bennem, és ha közel vagy, akkor az érintésemmel közölhessem mit is érzek. Türelmet kérek tőled. Figyelmet. Mosolyt! Biztatást! Ha borongós, búbánatos, zsörtölődős, céltalanul hánykódó ember vagy, akkor nincs mellettem helyed. Örülnék, ha felvállalhatnálak a gyermekeim, barátaim, rokonaim előtt téged. De mindent csak fokozatosan. Örülhessünk egymás sikereinek, segítsük egymást, számíthassunk egymásra, ha baj van. És mindent csak fokozatosan! Neked is van kialakult életed, nekem is. Lehet, hogy csak évek múlva ér össze kettőnk élete, de összeérhet, csak rajtunk múlik! TV-Sorozatokat , híradókat, focimeccseket nem velem fogsz nézni, ám te tedd azt, ha örömed leled benne. Nem fogok hisztizni, ha a barátaiddal lennél, azt hiszem ezen a koron már tl vagyunk, és nekem is van jó sok baráti kapcsolatom- hálaégnek!Nekem gyengéim a könyvek, a művészfilmek, a zenék. A séta, a természet, a csend. Nagy álmom, hogy talán még születik egy gyermekem. Ha eleve elzárkózol ettől, akkor ne írj. Kérlek akkor se írj, ha túl idős , vagy túl fiatal vagy hozzám képest. A max határok 30-50-ig keresek párt, se alatta, se fölötte. Nincs dolgunk egymással! Ne írj, ha nincs fotód: minek fussuk a köröket, ha még azt sem mered felvállalni, hogy társat keresel? Elnézést a férfiak zömétől, de bizony előfordul ilyen bőven. Remélem létezel! A sok-sok kritérium ellenére :) De igen, biztosan tudom, hogy létezel! Írj, várom soraidat! Ha kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hajrá: pár levélváltás után beszéljünk telefonon és találkozzunk! Úgyis akkor dől el minden, igaz? :) Az a bizonyos kémia…..
Gabriella - társkereső Székesfehérvár - 32 éves nő
Gabriella, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 fotóval

Életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. :) Komoly kapcsolat céljából keresek, céltudatos, határozott, humoros, érzelmekben gazdag önmagára igényes , FÉRFIT! :)

Fényképes székesfehérvári társkereső férfiak

Zoli - társkereső Székesfehérvár - 30 éves férfi
Zoli, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár
7 fotóval

Igazából nem tudok hirtelen mit írni, írni úgyis lehet bármit, szerintem úgyis inkább személyesen lehet igazán megismerni valakit. Társat keresek, ahogy itt mindenki. Nem görcsösen keresek valakit, csak azért hogy ne legyek egyedül, mert már tudom tapasztalatból hogy az ilyesfajta kapcsolatnak nem lehet jövője. Olyat szeretnék találni akivel van szikra, ami az igazi összetartó ereje egy életre szóló kapcsolatnak..ha van ilyen...Jó lenne ha lenne.
Gábor - társkereső Székesfehérvár - 36 éves férfi
Gábor, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 fotóval

Én nagyon megértő ,odadó és türelmes ember vagyok. De hogy mennyire ez akkor derül ki ha megismersz. A képek tájékoztató jellegűek, a valóság nem ennyire szörnyű.
Gabor - társkereső Székesfehérvár - 45 éves férfi
Gabor, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
5 fotóval

Romantikus ,erzekeny,szeretetre vagyo, Szeretek a termeszetde setalni,fozocskezni,
Krisztián, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 fotóval

Nem keresem görcsösen a NAGY ŐT,majd jön magától.Ki tudja,talán éppen itt :)

Most online székesfehérvári párkereső nők

Csilla - társkereső Székesfehérvár - 30 éves nő
Csilla, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár
38 perce lépett be

komoly kapcsolat kell!!! Csilla vagyok, 35 éves, lakhelyem Csákvár. Szeretnék megismerkedni 35-55 év közötti ffval. Hogy komoly lesz-e nem tudom. Ha nem az sem baj. Én rendkívül őszinte , vidám vagyok. Ezt szeretném vissza kapni is. jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Vagy írj nyugodtan minden levélre válaszolok.
Szilvia - társkereső Székesfehérvár - 46 éves nő
Szilvia, 46 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

Kedves mosolygós empatikus hölgy vagyok. Szeretem a jó társaságot jókat nevetni kirándulni jókat beszélgetni minél több dolgot csinálunk együtt annál jobban megismerjük egymást, fontos hogy közös legyen az érdeklődésünk. Nem szeretek unatkozni szeretek új kultúrákat új dolgokat megismerni, szeretnék olyan társat aki vidámságot csempész az életembe meg tud nevettetni, aki ott áll mindig mellettem és lehet rá számítani. Akivel kölcsönösen kiegészítjük egymást:) Örülnék ha spirituális érdeklődésű lenne:) Mivel én is ezzel foglalkozom:) *moderálva*
Renáta - társkereső Székesfehérvár - 49 éves nő
Renáta, 49 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 perce lépett be

NEM TUDOK NEKED VÁLASZOLNI, HA NEM ADOD MEG A MAIL CÍMEDET. HIÁBA NÉZEL MEG, NEM LÁTOM AZ ADATAIDAT.
Erzsike - társkereső Székesfehérvár - 54 éves nő
Erzsike, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár
15 perce lépett be

Sziaszto Én egy fiatalos hölgy vagyok.Nem járok társaságba azért keresgélek itt
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Katalin (63), Székesfehérvár
  Becsületes,őszinte özvegy nő vagyok.
  Székesfehérvár melletti településen élek,családi házban.Szeretek kertészkedni,virágokat nevelgetni,ápolgatni.Keresem a párom,társam.Becsületes,rendes férfi személyében.(59-70 évesig esetleg özvegy?)Szeretek olvasni,tv-ni,internetezni,zenét hallgatni.Persze a konyhát sem hanyagolom,szeretek sütni főzni.Köszönöm hogy megnézted az adatlapom. Üdvözletem. A jövőnek sok neve van. A gyenge úgy hívja ,elérhetetlen, A gyáva úgy,ismeretlen, A bátor lehetőségnek nevezi. "Viktor Hugo"
 • Niki (27), Székesfehérvár
  Keresem azt a férfit akivel egymás IGAZI-ja vagyunk.
  Magamról úgy gondolom, hogy megfontolt, céltudatos, hűséges, okos, konzervatív, elővigyázatos vagyok. Szeretek ékszert készíteni, táncolni, fotózni, színházba járni, sorozatot nézni, régiségpiacra járni, kutyát sétáltatni, tanulni. Budapesten és Székesfehérváron és környékén keresem a párom elsősorban. Nem szeretem:dohányzás, alkohol, hazugság, egy (több) éjszakás kalandok, megcsalás
 • Zoltán (34), Székesfehérvár
  Sziasztok!
  Sziasztok! Én egy szeretni valo, házias 34 eves székesfehérvári srác vagyok! Keresem azt a lányt, aki napfényt lopna az életembe, akivel lehetne jokat beszélgetni, sétálni, filmeket nézni ! Szabadidőmben szeretek fotózni, illetve egy facebookos oldalon szerkesztőtárs vagyok, ahol jobban elmélyülhet az ember a vonatok világában ! Ha tetszett a rövid bemutatkozóm ismerj meg bátran ! :-) köszönöm.
 • Győző (37), Székesfehérvár
  Ismerkedjünk!
  Székesfehérvári férfi vagyok, sok évig tartott kapcsolatom után ismét keresem páromat. Hűséges típus vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. 37 éves 190 cm magas átlagos,de van aki sportos külsejűnek mond.. Belsőleg megbízhatónak precíznek,őszintének, jószívűnek tartom magam. NEM dohányzom! Elsősorban a találkozás híve vagyok ,mert szerintem ott dől el hogy egymásnak szimpatikusak vagyunk vagy sem. Ha eddig annak találtál irj levelet és találkozzunk. bergio kukac g mail pont hu Puszi. Győző.
 • Szabolcs (34), Székesfehérvár
  Társat keresek
  Egy teljesen átlagos, normális, vidám srác vagyok, aki mentes minden káros szenvedélytől és csak akkor komoly, ha nagyon muszáj :) Imádok zenét hallgatni – szinte bármit -, és filmeket nézni - akár moziban, akár otthon. Társasági lény révén csak rövid időt bírok ki anélkül, hogy ne legyenek körülöttem barátok – akik habár nincsenek sokan, de annál szorosabb szálak kötnek össze minket. El ülök otthon is, de ha van kivel, akkor akár a világ végére is elmegyek vele :) Nem szeretem az arrogáns, önző, feltűnősködő embereket - ennek pont az ellentettje vagyok: nem az a fontos, hogy felismerjenek, hanem, hogy elismerjenek… Kit keresek? Téged! :) Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj! Én is így teszek fordított helyzetben ;) Székesfehérváron lakok, de Budapesten (XI) dolgozok...
Társkeresés Székesfehérváron

Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérvár az egyik legnagyobb múltú magyar város, mely látnivalókban és programokban egyaránt rendkívül gazdag.

Ha azt beszéltétek meg, hogy a Királyok városában ejtitek meg az első találkozót kiszemelteddel, van egy jó hírünk: a rengeteg látnivaló között nem lesz nehéz egy igazán jó helyet találnod a tökéletes első randihoz. Mindegy, hogy inkább a szabadban lófrálnátok, vagy hogy egy teaház eldugott sarkában élveznétek egymás társaságát, itt garantáltan megtaláljátok a megfelelő helyet!

Ha inkább a szabadtéri programokat észesítitek előnyben, rengeteg lehetőségetek van arra, hogy eltöltsetek néhány romantikus órát a városban és annak környékén.

A Sóstói tanösvény például remek hely egy kelleme sétára, ahol a tó legszebb pontjai mellet sétálva jobban megismerhetitek egymást, vagy megcsodálhatjátok annak különleges madárvilágát, de kilátogathattok a Zichy ligetbe is, ami a város egyik legszebb és legkedveltebb parkja.

Ha meguntátok a sétálást, és kicsit izgalmasabb vizekre eveznétek, látogassatok ki a Vidámparki csónakázó- és horgásztóhoz. Miközben a csillagokat nézitek, nem kell attól tartanotok, hogy az ár elragad, érzelmeitek viszont biztosan magukkal sodornak majd titeket, mert a tó közepén kialakított szigetek még bujábbá és meghittebbé varázsolják az anélkül is romantikus környezetet.

Azoknak, akik kedvelik a művészetet, kötelező ellátogatni a Bory-várba, ami az örökké tartó szerelem és a példamutató házasság szimbóluma. Bory Jenő építészmérnök álmodta és építette meg a várat negyven nyáron keresztül, melyet saját szobrai és felesége festményei díszítenek. A műalkotások témája az egymás iránti szerelem. Az egyik leghíresebb darab a kápolnában található Hitvesi szeretet szobra.

Ha a sok séta után úgy érzitek, rátok fér egy kis feltöltődés, üljetek be a Semiramis Kávézó és Teázóba, ahol a nepáli kávékülönlegességektől kezdve az olasz és a bécsi kávéig szinte minden megtalálható. Délutáni randi esetén pedig semmiképp se hagyjátok ki a Damniczki Cukrászatot, ahol isteni süteményekkel és csodálatos fagylaltkelyhekkel veheted le partneredet a lábáról.

Ha nagyon jól sikerült a randi és szeretnétek egy szép emlékkel megpecsételni bimbózó kapcsolatotokat, helyezzetek ez egy lakatot az Orcsik Lajos által készített lakatfalra, ahol már sokszáz, szerelmespárok által elhelyezett, szebbnél szebb darab lóg.

Végül mi lehetne romantikusabb, mint este együtt a csillagokat nézni?! Egy esti séta vagy vacsora után vidd el partneredet a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóba, és hozd le neki a csillagokat az égből!

Tartasz az első találkozástól? Olvass bele a felhasználóink által beküldött sikertörténetekbe és meríts belőlük bátorságot! Vagy az aggaszt, hogy mi lesz, ha nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy szeretnéd? Olvass el néhány elcseszett randit, hogy lásd, nem csak veled történhet ilyesmi.

Székesfehérvár
Székesfehérvár

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.