Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Székesfehérvár

Legújabb székesfehérvári női társkeresők

Margó - társkereső Székesfehérvár - 55 éves nő
Margó, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár
47 órája tag

Szeretem az embereket, a finom ételeket, a jó könyveket, amik az emberi értékekkel és a személyiség fejlesztéssel foglalkoznak. Sokat kerékpározom, úszom, és több évig heti rendszerességgel önkéntes munkát végeztem. Nagyon szeretek táncolni (szerintem tudok is) építő társaságban jókat beszélgetni. Több éve már egyedül élek, törekszem a legjobbat kihozni az életemből, magam, és mások számára egyaránt. Ami fontos: Élni,és élni hagyni, egymás jó értelemben vett szabadságát meghagyva, de ha kell - mindig jelen lenni! Igyekszem a bibliai alapelveket figyelembe venni az életem minden területén. Most vagyok először ilyen társkereső oldalon,(nem vagyok előfizető, mail címet kérek) még csak ismerkedem , barátkozom a lehetőséggel. Olyan barátokat, esetleg TÁRSAT keresek, akinek hasonló az értékrendje. ( de nem mindenáron keresem) Mottóm: szeretni és szeretve lenni, így érdemes élni. , „Valamit hatalmadban van a jót cselekedni, azt cselekedjed; mert semmi okoskodás, tudomány és bölcsesség nincs a Seolban, ahová menendő vagy” (Préd 9:12).
Gabriella - társkereső Székesfehérvár - 39 éves nő
Gabriella, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 napja tag

Kedves Mindenki! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Egyedülálló nőként egyedülálló férfit keresek komoly kapcsoaltra. Nem kellenek a játszmák. Pár szóban: humor, őszinteség, bizalom, szenvedély, kölcsönös érzelem.
Petra, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár
5 napja tag

Az egyetlent keresem. Társat, szeretőt, barátot, bizalmast, szövetségest. Azt az embert, aki megnevettet, akivel egyszerűen csak jó együtt lenni. Nem sietek, és nem válogatok. Csak várok. Azzal a biztos tudattal, hogy egyszer csak betoppan az életembe. A munkám a hivatásom és a hobbim is. Hasonlóan elkötelezett és céltudatos embert szeretnék magam mellé.
Ibolya, 53 éves
Társkereső Székesfehérvár
13 napja tag

Sziasztok! 2 eve sajnos özvegy vagyok 32 ev házasság után. További èletemhez keresek komoly , nyugodt, èlet vidám társat, akinek hűsèges, házias, szeretnivaló társa lennèk:) csak bátran:)

Legújabb székesfehérvári férfi társkeresők

Csabi - társkereső Székesfehérvár - 27 éves férfi
Csabi, 27 éves
Társkereső Székesfehérvár
24 órája tag

Szeretnék ismerkedni korombeli hölgyekkel :)
Gergely - társkereső Székesfehérvár - 27 éves férfi
Gergely, 27 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 napja tag

Nem vagyok a szavak embere, sokkal inkább a tetteké. Azt mondják hogy a szívem a helyén van... ezt persze minden ember személyes tapasztalat után fogja csak eldönteni... szóval ismerj meg és meglátod :)
Szabolcs, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 napja tag

Szabolcs vagyok, 30 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter - társkereső Székesfehérvár - 50 éves férfi
Péter, 50 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 napja tag

Sport, kultúra, politika, művészetek, zene.....mindenevő vagyok.

Éppen online székesfehérvári társkereső nők

Rita, 34 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Kedves, őszinte Székesfehérvàron élő nő vagyok. Komoly kapcsolat céljàból tàrsam keresem.
Ági, 51 éves
Társkereső Székesfehérvár
38 perce lépett be

Őszinte,vidám,kedves,energikus,vékony,sportos alkatú vagyok. Imádom a tengert,az óceánt! Pozitívan gondolkodom,igyekszem az életet nagyszerű élményekkel megtölteni,mint pl: aerobic, callanetics, utazás, koncert,színház,kirándulás,beszélgetés.Olyan FÉRFIT keresek,aki magas,lapos hasú,sportos,intelligens ,jó humorú, szereti az érintést és kifejezi az érzéseit. :) " Mit ér a múltad?Már nincs veled.Mit ér a jövőd? Még nincs veled.Semmi más nincs,csak a jelen. Hát törődj,velem! :) Nem vagyok előfizető,ha szeretnél velem kapcsolatba lépni kérlek küldj fényképet ! *moderálva*
Marianna, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

" A nőiség belülről jön, így szépítvén meg hordozóját. Nincs az a ruha, az a szépészeti kellék, vagy egyéb külcsín a világon, amely megszépítené azt, aki csak külsejében nő. Hiszen az intelligens nőnek ezer arca van, megannyi rétege és mélysége. És az igazi nő mindig tudja, hogy ezek közül melyiket kell képviselnie. Így épül fel benne élete során mindaz, ami nővé teszi: csodálatossá, egyedülállóvá és teremtővé." E-mail cím nélkül nem tudok válaszolni!!! Nem kérek kulcsot a szívemhez, nem játszani jöttem!!! Fénykép nélküli levélre nem válaszolok, szerintem érthető.....
Ibolya, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

Mosolygós, határozott, családcentrikus nő vagyok. Szeretek túrázni, kerékpározni.

Éppen online székesfehérvári társkereső férfiak

József - társkereső Székesfehérvár - 48 éves férfi
József, 48 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

sziasztok!sportos,nemdohányzó,sportokat kedvelő,rendezetten élő férfi ,keresi párját,akitől nem idegen egy kis túrázás,bringázás,szinházba,koncertre járás.
László, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Fiatal, igényes, sportszerető, állatbarát, romantikus férfi vagyok! Egy kis beszélgetés-ismerkedés nem árthat, s ha megismersz, ígérem nem fogsz csalódni! :)
Zsolti, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

Szia, Zsolti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 31 éves
Társkereső Székesfehérvár
5 perce lépett be

Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás székesfehérvári társkereső nők

Nóra - társkereső Székesfehérvár - 29 éves nő
Nóra, 29 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolai diplomás (Közgazdász)

Egy jó bemutatkozást írni nagyon nehéz, mit mesélj magadról ahhoz, hogy szimpatikusnak találjanak...Lehetne szépíteni a dolgokat, meg túlozni, de ahogy ismerkedünk úgy is kiderülne. Így már az elején is magamat adom. :) Szeretem az állatokat, szeretek sportolni. Jelenleg a harcművészet művelői közé tartozom. Egy talpraesett lánynak tartom magam, aki kiáll saját magáért. Bizonyos dolgokban régimódi vagyok, viszont nyitott vagyok új dolgokra is. Egyesek szerint túl vakmerő is vagyok. Szerintem ezzel nincs gond, bizonyos határokig. :-) Előnyben részesítek egy beszélgetős estét, mint egy disco-t. Szeretek a természetben kirándulni, a ház körül tevékenykedni. Ugyanúgy szeretem aktív pihenéssel tölteni az időmet, mint egy kis lazítással. Ha szimpatikusnak találsz, beszélgessünk és meglátjuk! :) Előfizetni tagságra nem tudok, így nem mindenkinek tudok válaszolni. Ezért kérlek küldj egy email címet is. :)
Kriszta - társkereső Székesfehérvár - 41 éves nő
Kriszta, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Őszinteség, bizalom, harmónia, szeretet, figyelmesség
Kinga, 46 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

"Egészen biztos, hogy előbb-utóbb ez vagy az lesz, így vagy úgy." (Fodor Ákos)
Timi - társkereső Székesfehérvár - 35 éves nő
Timi, 35 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Keresem párom, aki majd gyereket szeretne. Vidám pozitív hozzáállású vagyok.

Diplomás székesfehérvári társkereső férfiak

Karesz - társkereső Székesfehérvár - 50 éves férfi
Karesz, 50 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Ha van egészséges önértékelésed, ha Te is szeretnél családot, komoly kapcsolatot, ha vigyáztál és vigyázol az egészségedre, ha szeretsz rendszeresen sportolni, ha sportos, vékony alkat vagy, ha egészségesen élsz, ha igényled a felesleges feszültségektől mentes, kiegyensúlyozott, egymás tiszteletén, szerelmén, szeretetén, bizalmán alapuló békés, egymást segítő kapcsolatot, ha nyitott, érdeklődő, közvetlen, gyakorlatias és józan gondolkodású, ha önmagaddal elégedett, a boldogságodat nem mástól /másiktól elváró, 30-40 közötti, Fehérvári vagy közeli lány vagy akkor nagy az esélye, hogy hasonló a hasonlót keresi. Nyilván nincs minden kőbe vésve, de ha a nagyvonalak megvannak és úgy gondolod, adhatunk magunknak egy esélyt.
Bence - társkereső Székesfehérvár - 36 éves férfi
Bence, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Szia Bence vagyok! Jelenleg Székesfehérváron élek munkám miatt. Az elektronikai iparban dolgozom, független vagyok. Hobbim a motorozás és a sátrazás.
Péter, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett

Péter vagyok, 58 éves, lakhelyem a megadott. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Miklós - társkereső Székesfehérvár - 56 éves férfi
Miklós, 56 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Székesfehérváron élek, építészmérnök vagyok, de most a közigazgatásban dolgozom.

Ingyenesen megismerhető székesfehérvári társkereső férfiak

Tibor, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár
Platina előfizető

Szia. Kösz ,hogy benéztél. Mit is mondhatnék magamról? Talán leírom azokat a dolgokat amiket szeretek és ebből kicsit jobb képet kapsz rólam. Szeretek sétálni, nézelődni, új helyekre járni új embereket megismerni, beszélgetni. Szeretek vezetni, szerelni, kondizni, görkorizni, horgászni. Szeretek elbambulni valami jó természet filmen. Szeretem a filmeket, sorozatokat. Szeretem a disco zenétől elkezdve a classic rockon át egészen a jazzig bezárólag sok mindent. Szeretek táncolni bár nem tudok:) Szeretek úgy felkelni reggel ,hogy rápillantva az órára tudom ,hogy még egy óráig aludhatok. Szeretem az egzotikus ételeket, a különleges italokat, a természet apró csodáit. Szeretem ,ha a rádióban megszólal egy zene amit már rég hallottam és jó. Sok mindent szeretek és igazából mindenem megvan az életben amire vágytam. Csak egy valami hiányzik: az a lány akit egész eddig kerestem. Ha szimpatikusnak találsz kezdjünk el beszélgetni. Lehet egymást keressük;)
Gyuri, 51 éves
Társkereső Székesfehérvár
Platina előfizető

Ha arra vágysz, hogy a simogatást-simogatással, a kényeztetést-kényeztetéssel, a gyengédséget-gyengédséggel, a kedvességet-kedvességgel, a szenvedélyt-szenvedéllyel viszonozzam, akkor engem kereseli. Nem kérem, hogy változtass az életeden, a megszokott dolgaidon, de Te se várd ezt Tőlem. Helyette felajánlom, hogy legyen kompromisszum és tolerancia a közös pont, és működni fog a dolog. Érdekel a mozi, színház, mozi, kirándulás, utazás, úszás, síelés, fallabda stb. A többi közös program legyen meglepetés. De néha jó kettesben maradni, semmit nem csinálni, jót beszélgetni egy üveg finom bor mellett
Benő - társkereső Lepsény - 51 éves férfi
Benő, 51 éves
Társkereső Lepsény
Platina előfizető

Van munkám van hol laknom van időm élni Csak nincs kivel Mennék színházba, moziba,de nincsen felem és így eldőlők utközbennnnn
Zsolt, 45 éves
Társkereső Aba
Platina előfizető

csak komoly kapcsolat! őszinte, becsületes, családcentrikus,

Keresztény székesfehérvári társkereső nők

Ibolya - társkereső Székesfehérvár - 59 éves nő
Ibolya, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

14 éve vagyok özvegy. Nem élettársi kapcsolatra keresek társat. Rendezett anyagi körülmények között élek. Szeretnék találni egy kedves megértő barátot magamnak.
Gyöngyi - társkereső Székesfehérvár - 45 éves nő
Gyöngyi, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
hívő római katolikus

Szia kedves ismeretlen! Lassan 2.éve proballok normális, érzemeken alapuló kapcsolatot kialakitani, egy olyan férfivel akinek nem okoz gondot megtankolja az autóját, esetleg telefonon hívjon mi történt aznap, kölcsönösen keressük egymás társaságát, és jól érezzük egymással magunkat! Ehhez nem kell összeköltözni, sőt több tíz km. Távolság sem gond, ha őszinték vagyunk, és megbizunk egymásban. Lehet magasra tettem a mércét, vagy be igazolodik az, itt senkisem akar kötöttsèget magának. Akkor minek is vagyunk itt? Játszani a másikkal- egonkat növelni??? FELESLEGES! Magas férfi az ideálom, kérlek 185.felettiek írjanak! További minden szépet mindenkinek :)
Gabi, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
vallása: református

Lényeges dolgokat emberek között soha nem a szavak, mindig csak a magatartás és a cselekedetek intéznek el. ( Márai Sándor)
Zsuzsanna, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus

Egy fotó, egy szöveg csak részlet a teljes valóság bennem rejlik... Az első személyes találkozás, beszélgetés sokkal inkább meghatározó .

Keresztény székesfehérvári társkereső férfiak

Attila, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár
hívő római katolikus (alkalmanként)

Megnyerő úri ember vagyok tele tapasztalatokkal. Színes és változatos életmódot gyakorlom . Várom csinos hölgyek levelét.
Feri - társkereső Székesfehérvár - 46 éves férfi
Feri, 46 éves
Társkereső Székesfehérvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Hááát én elég tapasztalt vagyok már :-). Több mint egy éve vagyok egyedül és ez így nagyon nem jó. Egy kedves, jókedvű lányt keresek.
Csaba, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: görög katolikus (nem gyakorlom)

Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tomi - társkereső Székesfehérvár - 40 éves férfi
Tomi, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus

Kesesek egy kedves éds csinos hölgyet, aki egy jóképű és jófej pasit keres.

Fiatalabb, 30 év alatti székesfehérvári társkereső nők

Anna, 16 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna, 16 éves
Társkereső Székesfehérvár

Anna vagyok, 16 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szandra, 22 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Szandra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Adél, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot keresek! Úgy szeressenek ahogy vagyok!

Fiatalabb, 30 év alatti székesfehérvári társkereső férfiak

Gergő, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár

26 éves vagyok, Székesfehérvár lakom.
János - társkereső Székesfehérvár - 26 éves férfi
János, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sziasztok! Igazából nem keresek tartós kapcsolatot most. Élem az életem mint egy szingli srác. Legalább így van időm alapozni a jövőm. Ne a képek alapján ítélj meg se engem se mást. Tudom hogy nehéz nem bele esni ebbe a hibába. Szeretem a zenét a táncot és a jó társaságot. Szeretek nonstop pörögni mint a búgócsiga, tele vagyok energiával. Szeretek kirándulni, bickilizn, próbálgatni a driftet, fesztiválozni, ida oda utazni világot látni.
Dávid, 29 éves
Társkereső Székesfehérvár

Hétköznap otthon ülős, filmezős, sorozatozós, játszós hétvégén barátokkal lógós típus. Hobbim elég ritkának mondható. Sportok terén néha elkap a gépszíj és belekezdek valamibe. Legújabb a kosárlabda. Viszont bicózást régóta csinálom, szeretek napi 50-100km-eket letekerni, ha úgy tartja kedvem egyedül is. Vidámnak tartom magam, elég sokat tudok vigyorogni, ha jó a kedvem. :)
Ádám, 25 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as székesfehérvári társkereső nők

Andi - társkereső Székesfehérvár - 34 éves nő
Andi, 34 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia kedves látogató! :) Ha megtetszettem nyugodtan írj rám és ismerkedjünk meg....
Mónika - társkereső Székesfehérvár - 38 éves nő
Mónika, 38 éves
Társkereső Székesfehérvár

szexkapcsi kizárt.keresem azt aki elfogad a 3 gyerekemmel eggyütt.
Nóra - társkereső Székesfehérvár - 36 éves nő
Nóra, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár

Ha van valaki, aki nem csak a bugyimba szeretne bekéredzkedni, hanem a gondolataim is érdeklik, írjon... :-)
Anikó - társkereső Székesfehérvár - 32 éves nő
Anikó, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár

Teljesen mindegy, mit írok ide. Egy ilyen oldalon úgyis a kép alapján dönt elsőre mindenki. A többi meg majd alakul....

30-as székesfehérvári társkereső férfiak

Zsolti, 31 éves
Társkereső Székesfehérvár

Őszinte,nyugodt,humoros,kreatív.Szeretem a természetet,kirándulást,bringa,motor,séta,kultur programok,tánc....*moderálva*
András, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár

Ha megszerettelek,kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám,de gondold jól meg bántana,ha azután sokáig elkerülnél....
Tamás, 31 éves
Társkereső Székesfehérvár

keresem a szerelmet olyan lányokat keresek aki szereti az izgalmat szeretnek szorakozni rolam csak annyit hogy hüséges és romantikus vagyok
József - társkereső Székesfehérvár - 37 éves férfi
József, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár

Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök

Középkorú székesfehérvári társkereső nők

Csilla - társkereső Székesfehérvár - 41 éves nő
Csilla, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár

Csilla vagyok. Székesfehérváron albérletben lakom, egyedül nevelem a kislányomat. Egy életre szóló társat keresek.
Mónika, 48 éves
Társkereső Székesfehérvár

Egy pillantás összhangba jönni, lemeztelenedni anélkül, hogy megérintenénk, levetkőztetnénk egymást, nincs is rá szükség, ha a lelkek érintik egymást, a rejtőzködő lelkek, melyeket senki sem lát... senki sem ismer... senki sem tudna elképzelni sem. Aztán magával sodor bennünket minden, szenvedély, szerelem, melegség, izzadság, sóhajok, hangok, suttogások, kezek, szívdobbanások, lábak, vállak, szárnyak, szél, fény, színek, az ágy
Ibolya, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Timi, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár

Eléggé karakán Nő vagyok.Ismerj meg!!!bátorság!!!!!!!

Középkorú székesfehérvári társkereső férfiak

István - társkereső Székesfehérvár - 44 éves férfi
István, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár

Elég régóta élek már egyedül. Komoly kapcsolatot keresek.
Tibor, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár

Kedves Lattógató. Örülök itt vagy! Köszöntelek a mentsük meg Tibit alapítvány oldalán. nem willit kell meg menteni Tibit:D sorok el olvasása előtt javallott nyugtattok be vétele illetve a mentők gyors hívás funkció be állítása. amugy ketamin azt javaslom az le szedál becsülettel Feltett szándékom hogy itt vagy ott vagy amott egy gondozót tálálljak . Magamról dióhéjban 4 szer el vált 12 gyermekkel rendelkező ember vagyok szerencsejáték drog illetve madártej függő vagyok. Keresem igaz páromat na de most mar tényleg am. Amit érdemes tudni 17 evésen abba hagytam az italt mert mar köhögtem krágotam tőle mondta is a kisegítő suliban a tanárba Tibor Tibor ha így folytatod mi lesz belőled jó le raktam a cigit is korában de tok komolyan mert ki égetem a kedven plusz macim és ez fajt dadanéni sem volt büszke középsőben ez miatt rám el kell mondjam 2 szer vissza buktam kiscsoportba oviban. Későn erő Típus vagyok istenem. amúgy az ultra hang is 3 evés koromba mutatott ki. anyám nagy meglepetésére mivel fater mar 5 eve börtönben vőt Azzal érvelt hogy szeplőtelen fogantatás vot. Na ugye egy angyalt nyersz velem:D Ezzel érveltem 18 evés koromban ne mar tanárbá meg lesz a negyedik osztályom is Teccik szíves att engedni a Pótvizsgán. Hat meg lett büszke voltam nagyon:D es most itt vagyok keresem azt a hölgyet aki segít vissza szokni az alkoholra kisit hiányzik meg aztán jo lenne ha venne nekem uj fogakat is mert nem olyan sok van. Ezek fényben jelez nekem hogy en vagyok az a férfi aki kell . meg pár hasznos infó: utalok melózni Nem szeretek fürdeni Több barátnőt szeretnek tartani keres nélkül küldök fu.....rol kepét ha kell ha nem. legyen sok millád meg szép autó is fontos a megjelenés nagyon kreatív vagyok 2 db ruhán igényesen tudom váltogatni. konyha művész vagyok: zacsis leves vajas kenyér( persze ha nem penészes) igényes vagyok erre na jo etssszer meg flamóztam nem volt annyira gaz. de van tartásom amm. Ha érdekelek írja nekem szép sor és tegye melééé meztelenen kepét is legyssszi ja meg hogy a debröi hárslevelű be jo mert most akcios a penny-be 289 ft 2 lityi vagy tötssed fel a telom nekem az is jó utalást is el fogadok. ja nincs is bank kártyám annyira bar listas vagyok. szovaaaaa kellek akko irja nekem de ne sokat mert dikxleksziasossasasaasdaf vagyok vagy mi. Csokolades Csok UI: ha el olvastad rövid élet rajom és úgy gondolod meg er egy kettő kilobytot ez a fura szerzet akkor köszönöm szépen a megkeresest. Üdvözlettel Tisztelettel Titor
Gábor - társkereső Székesfehérvár - 48 éves férfi
Gábor, 48 éves
Társkereső Székesfehérvár

Személyesen nagyon szívesen beszélgethetünk a személyemről! :-)
Zsolt - társkereső Székesfehérvár - 44 éves férfi
Zsolt, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szenvedélyes székesfehérvári férfi vayok, aki tartós kapcsoaltra vágyik!

50 év feletti székesfehérvári társkereső nők

Éva, 52 éves
Társkereső Székesfehérvár

Életvidám és energikus vagyok, keresem a hozzám illő páromat.
Böbe, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár

Vidám,humoros, zenét táncot kedvelő vagyok. Imádom a napsütést, nyár a kedvenc évszakos.
Marika - társkereső Székesfehérvár - 51 éves nő
Marika, 51 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia! Én fiatalos társaságot,természetet, kirándulást,vidámságot, szerető ember vagyok. Ha hasonló adottságokkal bírsz keress. Őszinteség mindenek felett.
Mária - társkereső Székesfehérvár - 54 éves nő
Mária, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár

Nem lakótársat, szeretőt keresek, hanem FFit. Akivel lehet beszélgetni. Fontos, hogy nem csak a szex-ről. Legyen humora, tudjon nevetni, akarjon boldog lenni. Nyitott legyen az újra a szerelemre. Nem csak valakit, hanem ENGEM akar. Ami fontos egy kapcsolatban, h úgy szeressük a másikat ahogy van. Ez a legnehezebb. Hiszem, h nincsenek véletlenek. "Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan betehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi szívünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." Hemingway

50 év feletti székesfehérvári társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Székesfehérvár - 51 éves férfi
Zoltán, 51 éves
Társkereső Székesfehérvár

Mit is írhatnék magamról? Amit látni szeretnél ?.....vagy az igazat.....? Nem tartom fontosnak ezeket a bemutatkozó sorokat ! ezen semmi nem múlik...... Te is tudod , hogy az első "pillanat" a lényeg.......
Attila, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár

Egy hosszú élettársi kapcsolatból léptem ki a közelmúltban. Jelenleg egyedül élek..
Feri, 57 éves
Társkereső Székesfehérvár

Ide irni? Mit? Barmit irok az szerintem igaz. Ismerj meg es irj egy sort.
Balazs, 95 éves
Társkereső Székesfehérvár

"A tapasztalatok szerint egy szemelyes hangvetelu, frappans, jol megirt bemutatkozas megsokszorozza az eselyeidet a parkeresesben" - ez mekkora :D Kedves látogató! :) Egy "kikozmetikazott" adatlap, amiből süt az egoizmus, nem igazán hoz lázba... - többé-kevésbé inkább szigorú vagyok magamhoz :) ( Ráadásul, a teljes mértékben kitöltött lap , már inkább egy kísérő dokumentációhoz hasonlít... -hol marad így meg a titokzatosság varázsa, hogy rácsodálkozhatunk a masikra? :/ ) A pesszimizmus csak ilyen esetekben jellemző rám, jórészt mindig pozitív vagyok! :)

Elit székesfehérvári társkereső nők

Anita, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
Felsővezető

43 éves, jó humorú, csinos, magára és környezetére igényes hölgy vagyok. Bár egyetemi végzettségem van, azzal is tisztában vagyok, hogy a diplomával nem osztanak intelligenciát. Bírom, ha egy férfi szereti és érti is a viccet, de adott helyzetben kellően komoly is tud lenni.
Gyöngyi, 52 éves
Társkereső Bakonycsernye
Középvezető

Vidám, elfoglalt, gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Igaz társra vágyom. Szeretek olvasni, kirándulni, szeretem a természetet.Szeretek színházba, moziba járni.Többet magamról inkább személyesen.

Elit székesfehérvári társkereső férfiak

János - társkereső Csákvár - 46 éves férfi
János, 46 éves
Társkereső Csákvár
Középvezető

KOROMHOZ KÉPEST JÓL NÉZEK KI, SZERETEM A TERMÉSZETET !
Tibor, 37 éves
Társkereső Bicske
Középvezető

Pozitív gondolkodású, komoly kapcsolatot kereső férfi vagyok.

Fényképes székesfehérvári társkereső nők

Mária - társkereső Székesfehérvár - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
8 fotóval

Keresem a kedvesem, a szerelmem a társam. Annyi mindent írhatnék ide, de a találkozáskor eldől, hogy egymásnak teremtettek-e bennünket.
Zia, 56 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 fotóval

Az uralkodó bolygóm a Föld mert Bak vagyok és a földön járok. Szeretem a munkámat és igényes vagyok környezetemre. A kedvesem – barátom – szeretőm keresem egy személyben, akivel jól érzem magam, kényeztetem és szeretgetem. Mit teszünk ezért, szabadidőnkben olyan programokon veszünk részt amelyeken mindkettőnk jól érzi magát. Az egyéni elfoglaltságokat is tiszteletbe tudom tartani, hiszen nem szeretnék a páromra rátelepedni. A tiszteletadást viszont fontosnak tartom, hogy barátaink és ismerőseink előtt fel tudjuk vállalni egymást. Kérdezz mire vagy kíváncsi és írd meg nekem Te milyen kapcsolatot képzeltél el mi az amire vágysz?
Ildiko, 31 éves
Társkereső Székesfehérvár
14 fotóval

Szia, Ildiko vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Léna, 63 éves
Társkereső Székesfehérvár
14 fotóval

Jó megjelenésű,arányos testalkatú kulturált férfi barátságát keresem. Özvegy nyugdíjas értelmiségi Hölgy vagyok,a fotóim 2015-2016 ban készültek Angol-olasz nyelvből kezdő vagyok.Nyitót,modern,gondolkodású fiatalos habitussal.Lélekben is harmonizáló,hosszú távú kapcsolatra vágyom.(Nem összeköltözni)Egyszer nálam-egyszer nálad,közös szimpátia esetén.Számomra fontos a kölcsönös bizalom,őszinteség,tisztelet. Ablakom kinyílik aki egyet ért velem . UI: KORBAN HOZZÁM ILLŐ URAK levelét várom. ERDÉLYBŐL SZÁRMAZOM.

Fényképes székesfehérvári társkereső férfiak

László - társkereső Székesfehérvár - 45 éves férfi
László, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
6 fotóval

Keresem azt a hölgyet aki meghallgat, megoszthatom vele bánatomat és örömömet. Önmagamért szeret meg , és úgy fogad el ahogy vagyok. Nem megváltoztatni akar, hanem csak mellettem boldog lenni! Szeretnék szeretni és szeretetet kapni. Hűségért hűséget ígérhetek és adok. Jó lenne olyan társat találni aki mellet boldognak érezhetem magam és boldoggá tehetem öt is. Talán van még olyan hölgy aki lángra lobbantja a szívemet és én az övét. Várom öt! Ritkán vagyok gép közelében ezért ha lehet *moderálva*-ra kérek értesítést .Köszönöm *moderálva* László
Bèla, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
5 fotóval

Szep Napot Holgyek! 44 éves vagyok.Minden káros szenvedélytől mentesen élek.Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
József, 30 éves
Társkereső Székesfehérvár
5 fotóval

Üdvözöllek Kedves Hölgy! A magam útját járom, magam kötöm a cipőfűzőm, fizetem be a csekkeimet, mosom a ruháimat és még főzök is, mindezt persze csak akkor ha édesanyám nincs itthon (amely az évnek elég sok napján előfordul mert külön lakásban és másik városban is élek :)). Székesfehérváron élek, de Budapesten dolgozom és a napi 8 óra elteltével a munkahelyemnek hívott betonbörtönt hátrahagyva alig várom, hogy valami élettel telibb, izgalmas dologba kezdjek bele. Hogy mikre is gondolok? Bár Bungee Jumpingot még nem próbáltam, ettől függetlenül kifogástalan szórakozást tud nekem nyújtani egy remek koncert vagy egy andrenalinnal teli menekülés egy horror labirintusból vagy szabadulószobából. Ezen felül bármikor igent tudok mondani, egy remek mozira, izgalmas bowling játszmára, vagy egy könnyed esti iszogatásra barátaimmal, amely mellé számomra egy finom fehér bor vagy igényes kézműves sör a szimpatikus. Ha pedig a négy fal között vagyok egyedül akkor sok kiolvasásra való könyveim között elmerülök egyben egy csésze finom tea mellett, vagy kedvenc újságomat a 3. évezredet olvasgatom. Számomra remek kikapcsolódást tud nyújtani ha elmegyek kirándulni a természetbe, amely sokadjára is képes ámulatba ejteni folyton megújuló káprázatos varázsával. A legjobban azt szeretem ha felérhetek egy nagyobb magaslatra vagy sziklaszirtre és lógatva a lábamat hosszú percekig gyönyörködöm a kilátásban. Utólag is hiába nézem vissza a fényképeket az élőben átélt élménynek töredék tudja csak visszahozni. Fontos még számomra a mozgás ezért az ülőmunkából felhalmozódó mozgáshiányt futás segítségével szoktam levezetni, jobb idő esetén palotavárosi tavaknál illetve a Halesz parkban, máskülönben a konditeremben számolom a futópad kijelzőjén gyarapodó métereket. Ezen felül a mozgás másik fajtájaként még a Salsa táncot részesítem előnyben, amelyet egy kisebb időre megszakítottam nem várt események miatt, de tervezem a folytatását. Zárszóként négy dolog ami nélkül nem tudnék meglenni - Internet - Családom - Barátaim - Ez az egy legyen titok. :) Ha szereted a kifinomult okos humort, ötvözve egy remek társasággal, akkor ismerjük meg egymást!
Viktor, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
7 fotóval

Én egy életvidám szókimondó ember vagyok. Szeretem a sportot a természetet. Könnyen alkalmazkodó típus vagyok de nem szerény. Olyan típusú nőt keresek aki őszinte és becsüli a másik embert és meglátja az emberben a rosszat és a jót. Szeretem ha a nők adnak magukra de nem ez az első szempont, hanem hogy lássam meg egy nőben hogy milyen belülről. Legyen házias, család-centrikus. Nem szeretem azokat a nőket akik csak azért keresnek kapcsolatot hogy kihasználják a másik embert.Nem egy éjszakás kalandra keresek társat.Gyerek szerető típus vagyok.

Most online székesfehérvári párkereső nők

Mária - társkereső Székesfehérvár - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Keresem a kedvesem, a szerelmem a társam. Annyi mindent írhatnék ide, de a találkozáskor eldől, hogy egymásnak teremtettek-e bennünket.
Nóra - társkereső Székesfehérvár - 36 éves nő
Nóra, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
32 perce lépett be

Ha van valaki, aki nem csak a bugyimba szeretne bekéredzkedni, hanem a gondolataim is érdeklik, írjon... :-)
Anikó - társkereső Székesfehérvár - 32 éves nő
Anikó, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
35 perce lépett be

Teljesen mindegy, mit írok ide. Egy ilyen oldalon úgyis a kép alapján dönt elsőre mindenki. A többi meg majd alakul....
Timi - társkereső Székesfehérvár - 42 éves nő
Timi, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Timi vagyok, 42 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok előfizető, így nem mindenkinek tudok válaszolni.

Most online székesfehérvári párkereső férfiak

András, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Ha megszerettelek,kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám,de gondold jól meg bántana,ha azután sokáig elkerülnél....
Miklós - társkereső Székesfehérvár - 56 éves férfi
Miklós, 56 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

Székesfehérváron élek, építészmérnök vagyok, de most a közigazgatásban dolgozom.
Attila, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
19 perce lépett be

Egy hosszú élettársi kapcsolatból léptem ki a közelmúltban. Jelenleg egyedül élek..
Ádám, 25 éves
Társkereső Székesfehérvár
6 órája lépett be

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Norbi (24), Székesfehérvár
  Mindenkire vár valaki
  Székesfehérvári srác vagyok.Szeretek sétálni , szórakozni és beszélgetni.ha többre vagy kiváncsi kérdez nyugodtan.
 • Katalin (63), Székesfehérvár
  Becsületes,őszinte özvegy nő vagyok.
  Székesfehérvár melletti településen élek,családi házban.Szeretek kertészkedni,virágokat nevelgetni,ápolgatni.Keresem a párom,társam.Becsületes,rendes férfi személyében.(59-70 évesig esetleg özvegy?)Szeretek olvasni,tv-ni,internetezni,zenét hallgatni.Persze a konyhát sem hanyagolom,szeretek sütni főzni.Köszönöm hogy megnézted az adatlapom. Üdvözletem. A jövőnek sok neve van. A gyenge úgy hívja ,elérhetetlen, A gyáva úgy,ismeretlen, A bátor lehetőségnek nevezi. "Viktor Hugo"
 • Péter (24), Székesfehérvár
  szeretni élég egy perc de elfeledni egy élet kell.
  Szia Péternek hívnak. szeretek a természetben sétálni,szeretem az állatokat.Székesfehérváron lakom van egy panel lakásom 23 éves vagyok. Szeretem a gyerekeket. Van egy kutyám. Keresem az igazit.
 • József (65), Gárdony
  Nyugdíjas villamosmérnök vagyok. Keresztény, katolikus.
  Komoly gondolkodású, keresztény katolikus, nyugdíjas villamosmérnök vagyok évekig tervező és üzemmérnökként dolgoztam. Legutóbb Székesfehérváron az IBM-nél informatikusként dolgoztam, innen mentem nyugdíjba, 2011. júliusban. Széles az érdeklődési köröm, irodalom, történelem, olvasás, zene hallgatás. Szeretek kirándulni az erdőben és a hegyekben. Erdélyben szoktam kirándulni, ottani barátaimmal, nyaranta. Agárdon, a Velencei tóhoz közel lakom, szeretek úszni, kocogni. Szeretek még a kertben is dolgozni, füvet nyírni, stb. A közélet érdekel, de nem politizálok, nem vagyok egyik pártnak sem a tagja, korábban sem voltam párttag. Szeretem a hazámat és a nem közömbös embereket.
 • Elemér (42), Székesfehérvár
  Keresem életem párját
  41 éves Székesfehérvári férfi vagyok keresem életem párját!Kérdezz nyugottan!
Társkeresés Székesfehérváron

Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérvár az egyik legnagyobb múltú magyar város, mely látnivalókban és programokban egyaránt rendkívül gazdag.

Ha azt beszéltétek meg, hogy a Királyok városában ejtitek meg az első találkozót kiszemelteddel, van egy jó hírünk: a rengeteg látnivaló között nem lesz nehéz egy igazán jó helyet találnod a tökéletes első randihoz. Mindegy, hogy inkább a szabadban lófrálnátok, vagy hogy egy teaház eldugott sarkában élveznétek egymás társaságát, itt garantáltan megtaláljátok a megfelelő helyet!

Ha inkább a szabadtéri programokat észesítitek előnyben, rengeteg lehetőségetek van arra, hogy eltöltsetek néhány romantikus órát a városban és annak környékén.

A Sóstói tanösvény például remek hely egy kelleme sétára, ahol a tó legszebb pontjai mellet sétálva jobban megismerhetitek egymást, vagy megcsodálhatjátok annak különleges madárvilágát, de kilátogathattok a Zichy ligetbe is, ami a város egyik legszebb és legkedveltebb parkja.

Ha meguntátok a sétálást, és kicsit izgalmasabb vizekre eveznétek, látogassatok ki a Vidámparki csónakázó- és horgásztóhoz. Miközben a csillagokat nézitek, nem kell attól tartanotok, hogy az ár elragad, érzelmeitek viszont biztosan magukkal sodornak majd titeket, mert a tó közepén kialakított szigetek még bujábbá és meghittebbé varázsolják az anélkül is romantikus környezetet.

Azoknak, akik kedvelik a művészetet, kötelező ellátogatni a Bory-várba, ami az örökké tartó szerelem és a példamutató házasság szimbóluma. Bory Jenő építészmérnök álmodta és építette meg a várat negyven nyáron keresztül, melyet saját szobrai és felesége festményei díszítenek. A műalkotások témája az egymás iránti szerelem. Az egyik leghíresebb darab a kápolnában található Hitvesi szeretet szobra.

Ha a sok séta után úgy érzitek, rátok fér egy kis feltöltődés, üljetek be a Semiramis Kávézó és Teázóba, ahol a nepáli kávékülönlegességektől kezdve az olasz és a bécsi kávéig szinte minden megtalálható. Délutáni randi esetén pedig semmiképp se hagyjátok ki a Damniczki Cukrászatot, ahol isteni süteményekkel és csodálatos fagylaltkelyhekkel veheted le partneredet a lábáról.

Ha nagyon jól sikerült a randi és szeretnétek egy szép emlékkel megpecsételni bimbózó kapcsolatotokat, helyezzetek ez egy lakatot az Orcsik Lajos által készített lakatfalra, ahol már sokszáz, szerelmespárok által elhelyezett, szebbnél szebb darab lóg.

Végül mi lehetne romantikusabb, mint este együtt a csillagokat nézni?! Egy esti séta vagy vacsora után vidd el partneredet a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóba, és hozd le neki a csillagokat az égből!

Tartasz az első találkozástól? Olvass bele a felhasználóink által beküldött sikertörténetekbe és meríts belőlük bátorságot! Vagy az aggaszt, hogy mi lesz, ha nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy szeretnéd? Olvass el néhány elcseszett randit, hogy lásd, nem csak veled történhet ilyesmi.

Székesfehérvár
Székesfehérvár

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.