Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Székesfehérvár

Legújabb székesfehérvári női társkeresők

Ica, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 órája tag

Életvidám, jó humorú kicsit őrült nő, hasonló társát keresi.
Zsuzsanna, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár
37 órája tag

Úgy gondolom , a profil kitöltésével kapcsolatban ennyi elég, nem biztos , hogy abból a sok lényegtelen dologból , fog ki derülni, hogy ősze illik valaki vagy sem. Szerintem a személyes találkozás ,és majd a későbbiekben dől el. Én úgy gondolom a lényeg megvan. ,
Viktória - társkereső Székesfehérvár - 32 éves nő
Viktória, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 napja tag

Egy mező, mely átölel, Amely segít, ha kell. Minden virág érted mozog, Minden darázs miattad dong. Egy mező, mely bánt, Amely lelkednek sokat árt. Minden tüske téged sért, Minden villám érted élt. Egy mező, mely nyugtat, Amely néha csak áltat. Kínoz, ölel, hátba szúr, Lelkedbe a gonosz beletúr. Egy mező, mely az Élet mezeje. Ám egy nap eljő egy angyal, Ki olyan szép, mint a hajnal. Fiatal, üde, harmatos, Lelke tiszta, szeme világos. Fénye világítja be réted, Mindennap eljön érted. Finom kezével simogat, Mámort oszt, csókolgat. Szebb angyalt nem találsz, Most biztos csodálkozva állsz: Ki lehet az a lány?! Ez lesz néked a nagy talány. Az a lány, kire senki sem gondol tán.
Andrea - társkereső Székesfehérvár - 34 éves nő
Andrea, 34 éves
Társkereső Székesfehérvár
6 napja tag

Én egy élet vidám nő vagyok. szeretek biciklizni, túrázni, hegyet mászni, görkorizni. imádom a lovakat! szeretek motorozni. számomra hogy meg legyen az összhang.

Legújabb székesfehérvári férfi társkeresők

Laci - társkereső Székesfehérvár - 24 éves férfi
Laci, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 napja tag

Laci vagyok, 24 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imi, 34 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 napja tag

Életvidám, bolondos, kedves, megértő társat keresel, akkor bennem megtalálod. Én a másik felemet keresem, és nincs ideális jelöltem. Akit egymásnak teremtett a sors, úgyis megtalálják egymást! "Nem létezik tökéletes kapcsolat. Csak találnod kell valakit, aki ugyanolyan őrült, mint Te!"
Gábor, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
5 napja tag

Tartós kapcsolatot keresek kivel kivel életem életem
Norbert - társkereső Székesfehérvár - 24 éves férfi
Norbert, 24 éves
Társkereső Székesfehérvár
6 napja tag

sport mindenek felet!Ismerkednék Fejér megyei lánnyal

Éppen online székesfehérvári társkereső nők

Timea, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 órája lépett be

Szeretem ha szeretnének és ezt én is viszonzom.Nem tudom mi az a boldogság!
Eszti, 19 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Szeretek nevetni és szeretek nevettetni. Fontos a jókedv, de tudok komoly is lenni. Nem vagyok egy átlagos lány, kissé dilis és visszahúzódó vagyok, és néha túlzásba viszem a szeretetemet, de én ilyen vagyok. Ismerj meg, ha gondolod, mert sosem lehet tudni... ;)
Gabriella - társkereső Székesfehérvár - 32 éves nő
Gabriella, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. :) Komoly kapcsolat céljából keresek, céltudatos, határozott, humoros, érzelmekben gazdag önmagára igényes , FÉRFIT! :)
Ilonka - társkereső Székesfehérvár - 58 éves nő
Ilonka, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Öt éve váltam el,azóta egyedül élek. Nagyon szeretem az állatokat,főleg a kutyákat. Igaz,hogy hű társak,de ez nem elég. Jó lenne valakivel esténként beszélgetni,sétálgatni! Hiszek abban,hogy megtalálom az igazit! *moderálva*

Éppen online székesfehérvári társkereső férfiak

Robert, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Néha úgy érzem, hogy költő, író vagyok s csak építem a szöveget jó kőművesként, aztán meg élőszóban a szótlanság kerülget s a csend öröme nyugtat. Mit is írhat az ember magáról? „Jóról csak jót s kerüld a rosszat s vesd el mi ártalmas gondolat,mely eltérítheti a rólad ábrándozókat!" Jó értékesítőként íme előnyeim gondolati halmazokban: - a gondos szervezés a siker titka; - a rendszeresség az élet minden területén megjelenik; - személyes szabadság; - teljes erőbedobás az élet minden területén (szerelem is!); - szoros emberi kapcsolatok; - szívén viselni mások sorsát; - inspirálónak tartani a művészeteket; - nyugodtság s érzelmileg stabil személyiség vezet sikerre; - megbízhatóság és terhelhetőség; És a legfontosabb: Jószívű és kedves, aki képes különbséget tenni a mély érzelmi kötelékek, a kölcsönös bizalom illetve a felszínes kapcsolatok között. Továbbá mély, bensőséges kapcsolat a barátokkal és a családtagokkal. S egyszerűen, örömemet lelem abban, ha szeretetet adhatok! (Székesfehérváron élek, de dolgozni Pestre, Dunaharasztiba járok!)
Péter - társkereső Székesfehérvár - 25 éves férfi
Péter, 25 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Szia látogató! M. Péter vagyok. Keresem a lelki társam. Életem álma hogy falun kezdjek új életet, kertészkedhessek, gazdálkodhassak és önellátóvá váljak egy nagy szeretet teren. Elegem lett a város életből és a kizsákmányoló rendszerből.Szeretnék igazán boldog és nyugodt, félelem nélküli világban élni. Akit érdekel és beszélgetne velem keressen a közösségi oldalon ott jobban megtalál. Barátokat is keresek de legfőképp egy lelki társat :) Köszönöm!
László, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár
31 perce lépett be

A személyes találkozások híve vagyok. Szóban egyszerűbb minden, egy kellemes sétán vagy egy kávézóban ...
Attila - társkereső Székesfehérvár - 44 éves férfi
Attila, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Szeretnèk vègre boldoglenni.Szeretni nagyon tudok ès viszonozni annàl inkàbb.Komoly kapcsolatott keresek.Van egy 6-èves kislànyom.Nem vagyok szép de szerintem a belsö tulajdonság és milyen a szived!

Diplomás székesfehérvári társkereső nők

Trixi, 43 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Társat keresek, hosszú távra. A többit levélben, személyesen.
Ági - társkereső Székesfehérvár - 29 éves nő
Ági, 29 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Ági vagyok, 29 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 23 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolai diplomás (közgazdaságtan)

Én egy mosolygós, kedves és őszinte lány vagyok. Szabadidőmben szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni, olvasni és kirándulni. Komoly kapcsolatot keresek, ha szeretnél megismerni, írj bátran! :-)
Kriszta - társkereső Székesfehérvár - 40 éves nő
Kriszta, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

szeretet, őszinteség, bizalom,harmónia,nyugalom

Diplomás székesfehérvári társkereső férfiak

András - társkereső Székesfehérvár - 58 éves férfi
András, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett

Megbízható,nem nyakkendős nem öltönyös ,zenét ,kirándulást,utazást kedvelő,fiatalos életszemlélettel rendelkező férfi vagyok. Ha megszerettelek a tenyerem hordozlak .Ne írjanak fáradt anyuka és nagymama kinézetü hölgyek.Kizárólag 35-45 év közötti hölgyek jelenkezését várom.Nem járok disco-ba és nem viszlek disco-ba ,kizárólag a kulturális szórakozást kedvelem .Nem fogok sokáig levelezni ,személyes kapcsolat alapján és találkozás után tudok dönteni. Kérem azokat a hölgyeket akik borzalmas fényképekkel keresnek társat ,ne írjanak, vagy sziveskedjenek egy normál "portre" jellegü fényképpel megjelenni! A leves kanalázasa közben készült ,vagy egyenesen ijesztő arcképpel, homályos felvételekkel vagy kép nélkül megkeresők ne írjanak ! Köszönöm !
Geri - társkereső Székesfehérvár - 33 éves férfi
Geri, 33 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Ha minőségi kapcsolatot akarunk azért tennünk is kell. Olyan lányt keresek aki ezt tudja és értékeli is. :)
Gábor - társkereső Székesfehérvár - 34 éves férfi
Gábor, 34 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Békából királyfi? Az alábbi videó szerint akár még ez is megtörténhet! Kattints az alábbi linkre! https://www.youtube.com/watch?v=vHlZhfjUWPc Azonban, ha a mesebeli elvarázsolt herceg helyett egy valódi hús-vér férfit képzelsz el magad mellé - jó adatlapot olvasol. Néhány rám jellemző dolog, melyek egyike akár közös pontunk is lehet: - élvezem a tartalmas beszélgetéseket, nyitott vagyok más emberek gondolataira, a világ érdekes dolgaira - szenvedélyem a nemzetközi ételek - bármit is teszek, azt teljes lelkesedéssel teszem - nem szeretek otthon ülni; a rendszeres sport, a kirándulás, a különböző baráti és kulturális programok azok, amik feltöltenek energiával, inspirációval a mindennapokban - mottóm az életre: testi-lelki egészség és önismeret
Endre - társkereső Székesfehérvár - 64 éves férfi
Endre, 64 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett

Endre vagyok, 63 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Ingyenesen megismerhető székesfehérvári társkereső férfiak

Károly - társkereső Székesfehérvár - 58 éves férfi
Károly, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
Platina előfizető

Ehhez egy személyes találkozót kellene megbeszélnünk. Partner leszek abban hogy megismerhess, nálam az őszinteség az egyik legfontosabb tulajdonság.
Péter - társkereső Székesfehérvár - 48 éves férfi
Péter, 48 éves
Társkereső Székesfehérvár
Platina előfizető

Nem vadásztam Dél-Amerikában,nem voltam kalózhajó kapitánya,de foglya sem"Füst Milán":)Komoly kapcsolatot keresek!Egy autóalkatrészeket gyártó,és forgalmazó cégnél dolgozom,mint középvezető.Ha felkeltettem az érdeklődésedet,szeretettel várom leveled:):Péter
Zsolt, 44 éves
Társkereső Aba
Platina előfizető

csak komoly kapcsolat! öszinte, becsületes, családcentrikus,
János - társkereső Csákvár - 45 éves férfi
János, 45 éves
Társkereső Csákvár
Platina előfizető

KOROMHOZ KÉPEST JÓL NÉZEK KI, SZERETEM A TERMÉSZETET !

Keresztény székesfehérvári társkereső nők

Detti - társkereső Székesfehérvár - 32 éves nő
Detti, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
református vallású

Jó kedvű, vidám, megbízható, talpra esett és őszinte lány vagyok. Nem szeretek unatkozni, szeretem élni az életet! Ha már unod a hisztis, unalmas, savanyú lányokat, akkor keress meg! :) Csak komoly kapcsolat érdekel.
Márti, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

50 60 közötti partnert keresek kölcsönös szinpátia esetén komoly kapcsolatra
Julia, 53 éves
Társkereső Székesfehérvár
római katolikus vallású

Keresem azt a férfit aki életem része lehet! Szeretetre és biztonságra vágyom
Erzsébet - társkereső Székesfehérvár - 61 éves nő
Erzsébet, 61 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

nem írok hangzatos szavakat, csak rövid jellemzést, szeretek nevetni, szeretnék szeretni, szeretném ha szeretnének, imádok táncolni, nem szeretem a korlátokat, nem szeretem ha csak szórakoznak, nem szeretem a lelki sivár embereket, érzelmes vagyok, de nem nyavalygós, szeretem a reálisan gondolkodó , a józanság talaján álló embereket, egy igazi szeretetre vágyó igazi nő vagyok, ha kételkedsz győződj meg róla....

Keresztény székesfehérvári társkereső férfiak

Ádám, 23 éves
Társkereső Székesfehérvár
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

55 kiló alatt nincs nő csak karácsonyfadisz ;) Ha nem írsz, megkereslek, és az ablakod alatt fogom strandkorlátkék Trabantból a Bunyós Pityu összes szerelmet számát elkaraokézni neked.
Dávid, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Nagyon jóképű vagyok és nagyon gazdag, egy multinacionális vállaltnak vagyok az igazgatója, 7 nyelven beszélek. Persze ez mind nem igaz! ;)
Attila, 28 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Attila vagyok, 28 éves, Székesfehérváron élek. Keresem a hozzám illő aranyos, kedves lány személyét. :)
Laci, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Laci vagyok, 26 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre még nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, írj nekem! :)

Fiatalabb, 30 év alatti székesfehérvári társkereső nők

Andrea, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anita - társkereső Székesfehérvár - 28 éves nő
Anita, 28 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sziasztok! Anita vagyok, 28 éves. Írhatnék ide kisregényt magamról, de szerintem ez felesleges, úgyis leginkább személyesen lehet megismerni egymást. Kereskedelemben dolgozom, imádom az állatokat (kutyákat, lovakat stb.) Régóta (több mint 15 éve) forma1 rajongó vagyok, a Ferrari a kedvenc csapatom. A többit majd személyesen. Ha szimpatikus vagyok, írjatok. Szép napot
Anita - társkereső Székesfehérvár - 26 éves nő
Anita, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár

Sziasztok székesfehérváron élek26 éves vagyok. Ismerkedni szeretnék hátha megtalálom az igazit:) Érdeklődési köröm:mozi, netezés kirándulás meccsre járás és minden ami jó:) olyan srácot keresek magam mellé akivel jőkat tudnék beszélgetni sokat nevetni és hasonlítson az érdeklődési körünk! Társat keresek nem szex partnert:)!! Olyan fiúk kattintsanak rám akik komoly kapcsolatot keresnek! Legfontosabb számomra egy kapcsolatban a hűség és a bizalom!! Fejér megyéből várok jelentkezőket! van egy kis bökkenő én mozgáskorlátozott vagyok, de ennek ellenére ugyan úgy élem az életemet minden téren mint a velem egykorú lányok. Élet vidám vagyok a sors könyvében ezt írták nekem elfogadom, a dolgokhoz pozítívan állok szerintem lesz olyan fiú aki elfogad így is! Ismerj meg akkor a belső értékeimet is megismerheted, nem fogsz csalódi! puszi 25 és 30 közöttieket várok
Barbara, 17 éves
Társkereső Székesfehérvár

Hali! Úgy igazán nincs mit írnom! Ismerj meg és alkoss te véleményt!:)

Fiatalabb, 30 év alatti székesfehérvári társkereső férfiak

Szabolcs, 20 éves
Társkereső Székesfehérvár

Hmm... Igazából semmit nem tudok,és nem is fogok ide írni.. Nem az én reszortom,magamról írni.. Ezt véleményem szerint csak személyesen lehet igazán megismerni valakit...
Mihály, 23 éves
Társkereső Székesfehérvár

Nem szeretek nagy regényeket írni írj rám nyugottan és mindent megtudhatsz :)
Ádám - társkereső Székesfehérvár - 20 éves férfi
Ádám, 20 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Ádám vagyok 19 éves, normális, jó kedélyű srác és szeretnék ismerkedni kedves normális lányokkal. Nem egy éjszakás kalandot keresek, hanem komoly kapcsolatra vágyom. Szeretem az érdekes és jó filmeket, és a barátaimmal tölteni minél több szabadidőmet. Szeretem az állatokat, a természetet, de néha jólesik egy kis videojáték is a négy fal között... Ha szimpatikusnak találsz és szeretnél megismerni, írj bátran, nem harapok... :)
Róbert - társkereső Székesfehérvár - 26 éves férfi
Róbert, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár

Hétvégenként szeretek a barátaimmal elmenni szórakozni, a hétköznapjaimat inkább sorozat és filmnézéssel töltöm.

30-as székesfehérvári társkereső nők

Betti - társkereső Székesfehérvár - 38 éves nő
Betti, 38 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szeretek olvasni sportolni kirándulni zenét hallgatni
Mariann, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár

A gyermekem édesapja úgy gondolta, hogy a szeretője és annak gyereke miatt elhagy minket, így jelenleg a 4 éves kislányommal együtt élek. Átlagos nőnek tartom magam, aki imád szexis lenni, és jól esik ha megnézik a pasik. Számomra elsődleges, hogy jól érezzem magam a bőrömben mikor egy ruhát viselek, de jellemzően a nőies ruhákat részesítem előnyben. Szexis anyuka szeretnék lenni Itt szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy nem akarok senkinek a második-sokadik partnere lenni, és szexuális szolgáltatásokat sem nyújtok semmiért cserébe. Szeretnék boldog lenni, szeretném érezni, hogy fontos vagyok, úgy érzem szerethető nő vagyok.
Ildi - társkereső Székesfehérvár - 33 éves nő
Ildi, 33 éves
Társkereső Székesfehérvár

Elég határozott és céltudatos nőnek tartom magam. Próbálok boldogulni és előrébb jutni az életben, ami 8 éve egész jól megy egyedül is, és amire büszke is vagyok. Szóval ami a lényeg, nem olyan férfit keresek, aki eltart. Mivel elég sok helyen olvasom, hogy bizony az urak nehezményezik, hogy őket bizony némely hölgy csak lehúzni szeretné. Tehát ismétlem, nincs szükségem anyagi szolgáltatásokra, ezen a téren elboldogulok elég rég óta és úgy érzem jól is. Szeretnék találni valakit, aki szeret és akit én is szerethetek. Aki figyel rám, és akire én is figyelhetek. Akinek hiányzom amikor nem vagyok vele, és ő is nekem. Aki vigyáz rám, és akire én is vigyázhatok. Akivel úgy is jól tudom érezni magam, hogy közösen sütünk egy pizzát és megnézünk egy filmet. :) Elég ideje vagyok ÉN. Most már szeretnék MI lenni. Jó lenne együtt haladni előre.
Melinda, 38 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szeretem a kihívásokat,hiperaktív ember vagyok.Oszinte ,megérto tarsra vágyom.Sportlok,szeretek kirandulni.Rendezett korulmenyek kozott élek.

30-as székesfehérvári társkereső férfiak

Peti - társkereső Székesfehérvár - 31 éves férfi
Peti, 31 éves
Társkereső Székesfehérvár

Én vagyok az a fapofa, akiről biztosan tudhatod, hogy ott áll mögötted csendben az árnyékban. Mindig.
János - társkereső Székesfehérvár - 37 éves férfi
János, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár

Egy kedves, aranyos hölgyet keresek.. Meglátjuk, mit hoz az Internet/Sors.
Peti, 37 éves
Társkereső Székesfehérvár

Az élet tele van meglepetésekkel, célokkal és feladatokkal. Az ember társas lény, csak az nem mindegy, hogy ki hogyan áll a másikhoz. Ismerkedés tág fogalom, köttethetnek barátságok és kapcsolatok. Személyiségek változók, de van minden embernek valahol egy párja aki csak arra vár, hogy eme két kapocs összefonódhasson. Pozitív szemlélet és odaadás, őszinteség és figyelmesség fontos jellem minden ember számára. ez az út vezérel engem is, s remélem aki engem szeretne megismerni, neki is vannak fontos jellemvonásai.Hazug embereket nem szeretem, s ha lehet kerüljenek el nagy ívben.
Péter, 38 éves
Társkereső Székesfehérvár

Péter vagyok, 38 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú székesfehérvári társkereső nők

Ildikó, 43 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Timea - társkereső Székesfehérvár - 40 éves nő
Timea, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár

1 gyermekem van , szeretnem megtalálni a társamat az életemben
Zsuzsika - társkereső Székesfehérvár - 49 éves nő
Zsuzsika, 49 éves
Társkereső Székesfehérvár

Az őszinteséget szeretettel a hazugságot megvetéssel díjazom!Halak jegyében születtem...
Tünde - társkereső Székesfehérvár - 41 éves nő
Tünde, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár

Fiatalos megjelenésű, jólelkű, szolid, romantikus típusu, káros szenvedélyektől mentes hölgy vagyok. Szeretem a természetet, állatokat, növényeket. Kedvenc időtöltésem a kirándulás, kézimunkázás, fotózás, olvasás.

Középkorú székesfehérvári társkereső férfiak

József - társkereső Székesfehérvár - 46 éves férfi
József, 46 éves
Társkereső Székesfehérvár

Keresem hozzám illő páromat, akivel együtt jól érezzük magunkat.
József - társkereső Székesfehérvár - 44 éves férfi
József, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, József vagyok ! Kedves, humoros ,kicsit szégyenlős ,aki szereti az életet .Egy gyönyörű kisfiú apukája ,aki vágyik egy társra .Hiszem hogy valahol van egy lelki társam akinek elmondhatom hogy szeretem és átkarolhatom gyengéden .Kérlek írj bátran .Szép napot .
Kornél - társkereső Székesfehérvár - 40 éves férfi
Kornél, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár

Pozitív beállítottságú, életvidám, őszinte férfinek tartom magam. Szeretek mozogni, filmeket nézni, utazni, de néha csak otthon lenni. Egy párkapcsolatban fontos számomra, hogy bármit meg tudjak beszélni a párommal, tudjunk együtt nevetni, számíthassunk egymásra, bízhassunk egymásban és jó legyen a szex. :)
András - társkereső Székesfehérvár - 42 éves férfi
András, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szia, Pár dolog amit nem árt ha tudsz : Nem szexpartnert keresek és nem is feleséget. Társat keresek akivel kellemesen eltölthetem a szabadidőmet. Ha ennél több vagy kevesebb kell :nem engem keresel! Nem tartok ki és nem tartatom ki magam! Azok akik kényszeresen kapcsolatot keresnek(bárki csak legyen) kíméljenek! Érzelmek nélkül nem megy nekem :( A cigit nem bírom. Ronda szokás :) Átlagos vagy vékony nők érdekelnek. Bocs de nem tudom tapintatosabban megfogalmazni. Ez van. Ezzel élek :) Ezek után az őszinteségem talán nem bizonygatnám de hidd el nem vagyok tapintatlan. Sőt! Viszont nem rabolnám az időt feleslegesen azoktól a sokaktól akiknek nyilván nem én kellek. Örömmel kávézom veled pár levélváltás után - ha még szeretnéd :). Sok sikert és kellemes napot!

50 év feletti székesfehérvári társkereső nők

Irén, 53 éves
Társkereső Székesfehérvár

53 éves, székesfehérvári, özvegy hölgy vagyok. Jelenleg a nagy lányommal élek egy albérletben. Varró tanfolyamra járok most, szeretek is szabadidőmben varrni. Emellett szeretek olvasni, TV-t nézni, sétálni, kirándulni, zenét hallgatni, moziba és /vagy moziba menni. Könyv: krimi, romantikus regények elsősorban Zene: klasszikus, operett de hangalatomtól függ hogy mikor mit hallgatók. Film: krimi, vígjáték, családi, természet, animációs Keresek olvas valakit aki kedves, megértő, meglehet vele a gondjainkat, problémáinkat beszélni, aki elfogad engem és családomat is .
Mária - társkereső Székesfehérvár - 56 éves nő
Mária, 56 éves
Társkereső Székesfehérvár

Én nem igazán szeretek magamrol beszélni... de ha muszály akkor csak annyit magamrol hogy szeretek sétálni kiránduli szeretek szalonnát sütni az erdöben... szeretek olvasni.... és hát nagyábol ennyi... aki szeretne az ugyis megbrobál megismerni...
Marcsi - társkereső Székesfehérvár - 62 éves nő
Marcsi, 62 éves
Társkereső Székesfehérvár

Társat, barátot, partnert keresek, akivel boldogságban, gondtalanul tehetjük kellemessé életünket.
Ilcsi - társkereső Székesfehérvár - 54 éves nő
Ilcsi, 54 éves
Társkereső Székesfehérvár

Szeretek kirándulni és kikapcsolódni és ezekhez keresek hasonlóan gondolkodású társat :) :) Fontos a kölcsönös bizalom és megértés számomra. Nem vagyok elő fizető de ha ide írsz válaszolok :)*moderálva*

50 év feletti székesfehérvári társkereső férfiak

Csaba, 51 éves
Társkereső Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot szeretnék! Kalandorok kíméljenek! új vagyok itt még nem vagyok előfizető, ezért nem tudok válaszolni az üzenetre!
László, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár

Mindenki jó embernek tart.Te is?....írj ígérem válaszolok.
Károly - társkereső Székesfehérvár - 60 éves férfi
Károly, 60 éves
Társkereső Székesfehérvár

Egy az utazást a sportok néhány változatát kedvelő elvált férfi vagyok, keresek hasonló nem dohányzó hölgyet a földi örömök megélése és megtalálása végett.
Laci - társkereső Székesfehérvár - 60 éves férfi
Laci, 60 éves
Társkereső Székesfehérvár

szinte nyílt szívü szertni tudó. Társamat keresem tartós kapcsolat céljából

Elit székesfehérvári társkereső nők

Gyöngyi, 51 éves
Társkereső Bakonycsernye
Középvezető

Vidám, elfoglalt, gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Igaz társra vágyom. Szeretek olvasni, kirándulni, szeretem a természetet.Szeretek színházba, moziba járni.Többet magamról inkább személyesen.
Anita, 33 éves
Társkereső Dunaújváros
Középvezető

Egy örökmozgó, sosem unatkozó ember vagyok. :-) Pár hete rendszeresen futok. Nagy értéknek tartom az emberi kapcsolatokat, a családomat és a barátaimat. Imádom Veszprémet, az utazást és a koncerteket. Maximalista vagyok, néha sokat dolgozom. :-) Szeretek olvasni, filmet nézni (bár a filmcímeket és a főszereplők nevét rendszeresen elfelejtem). :-) Nagyon szeretek vezetni, közben zenét hallgatni. Az evés nem az erősségem. Néha elvagyok a saját világomban, azonban rendszeresen járok társaságba, nagyon szeretem a beülős estéket és a beszélgetéseket. :-)

Elit székesfehérvári társkereső férfiak

Tamás - társkereső Székesfehérvár - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
Felsővezető

Egy székesfehérvári, őszinte, kedves, vidám férfinak keresi párját, akit boldoggá tehetne.
Ede - társkereső Dunaújváros - 49 éves férfi
Ede, 49 éves
Társkereső Dunaújváros
Középvezető

Természet közeli ember vagyok. az életet másképp is lehet boldogságban élni, hiszen a boldogság mindenkinek mást jelent. Hiszek a társas kapcsolatokban, rendkívüli jelentőséget tulajdonítok a toleranciának. "...mint vadnak, mely hálóit el ugyan nem tépheti, de magát míg hánykolódik,jobban behömpölygeti..." Nem vagyok előfizető, így e-mail címre tudok válaszolni, képet küldeni!
Gyuri - társkereső Tác - 44 éves férfi
Gyuri, 44 éves
Társkereső Tác
Felsővezető

A Társam keresem, akivel nem csak az ágyban jó, hanem másnap is! Amikor esetleg csak olvasunk egymás mellett, vagy épp csak beszélgetünk. Egy önmagára, és környezetére is igényes orvos vagyok, aki a család melegét keresi, s reméli megtalálja egy lelkileg is bájos Hölgy személyében. Remélem nem fogalmaztam túl nyersen, amikor az első mondatomat leírtam, és nem riasztottalak el! Azt a NŐ-t keresem, aki a mondatom mögötti gondolatot magáénak érzi. ;-)
tamás - társkereső Cece - 32 éves férfi
tamás, 32 éves
Társkereső Cece
Középvezető

Szinte semmi szabadidőm nincs ezért próbálok meg a neten keresztül barátnőt találni!! komoly kapcsolatot szeretnék!

Fényképes székesfehérvári társkereső nők

Detti, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
6 fotóval

Életigenlő, vidám, társaságkedvelő, természetszerető nő vagyok. Ebből fakadóan szeretek társaságba járni, kirándulni, túrázni, moziba, színházba járni. Fontos számomra a humor, viszont komoly kapcsolatot szeretnék. Szerintem talán a legfontosabb, hogy legyen egyéniséged és hogy összepasszoljunk, azaz egy hullámhosszon legyünk. Éppen ezért nem szeretnék ide most túl sok mindent írni, ha tényleg szeretnél megismerni, írj és szívesen válaszolok.. "Ha a lány bámulatos, nem lesz egyszerű. Ha egyszerű, nem lesz bámulatos. Ha megéri, nem adod majd fel. Ha feladod, nem érdemled meg. A valóság az, hogy mindegyik bántani fog, de meg kell találnod azt az egyet, akitől ezt érdemes elszenvedni." :-)
Léna, 65 éves
Társkereső Székesfehérvár
14 fotóval

Jó megjelenésű,arányos testalkatú (nem mackos) ÚRIEMBER társaságát,barátságát keresem.Özvegy nyugdíjas értelmiségi Hölgy vagyok,a fotóim 2014 készültek Angol-olasz nyelvből kezdő vagyok.Nyitót,modern,gondolkodású fiatalos habitussal.Lélekben is harmonizáló,hosszú távú kapcsolatra vágyom.(Nem összeköltözni)Egyszer nálam-egyszer nálad,közös szimpátia esetén.Számomra fontos a kölcsönös bizalom,őszinteség,tisztelet. Ablakom kinyílik aki egyet ért velem . UI: KORBAN HOZZÁM ILLŐ URAK levelét várom. ERDÉLYBŐL SZÁRMAZOM.
Piroska - társkereső Székesfehérvár - 41 éves nő
Piroska, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 fotóval

Korombeli vagy kicsit idősebb partnert keresek, aki kifejezetten vágyik gyerekekre, akinek szintén elszaladt az ideje az egzisztenciateremtéssel, helykereséssel, társkereséssel....viszont megérett benne a gondolat, hogy gyereket szeretne nyugodt, normális környezetben felnevelni.Természetközeli, kutyabarát, rendezett idillt szeretnék megteremteni, kölcsönös szimpátia esetén akár megegyezéssel, ha a "szerelem" rögtön nem is megy.
Edit, 46 éves
Társkereső Dunaújváros
4 fotóval

Szeretném megtalálni azt akit életem ajándékának tekintek és Ő is viszont. Hiszem van olyan kapcsolat ahol mindig a másik az első mégsem akarjuk megváltoztatni egymást, a legjobb önmagunkat mutatjuk még sincs benne hazugság vagy szerepjátszás, szóval tiszta és világos minden. Hát én röviden ezt szeretném. Azért vagyok itt. Nem tudom min múlik. Talán a pillantásodon a mosolyodon a szavaidon. Találjuk ki együtt.

Fényképes székesfehérvári társkereső férfiak

Péter, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 fotóval

Péter vagyok, 58 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Kérlek írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ákos, 32 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 fotóval

Szia! Komoly kapcsolat miatt vagyok itt, az alkalmi kalandok nem érdekelnek. Találkozáspárti vagyok, persze nem az első levél után, de ha megvan a kezdeti szimpátia, akkor nincs értelme hónapokig levelezgetni. Arctalanul úgyis mindenki azt ír, amit akar. :) Hogy magamról is írjak egy kicsit. Vidám srác vagyok, megvannak a magam hibái, ahogy mindenkinek, viszont nagyon tudok szeretni, aki megérdemli. :) Nem vagyok egyszerű eset, viszont legalább nem lehet mellettem unatkozni. :) Szeretem a jó zenéket, a jó filmeket és a sportokat, mivel én is rendszeresen sportolok. Amit viszont nagyon nem szeretek az a kétszínűség. Egyelőre ennyi jutott eszembe, ha kérdésed van, akkor úgyis írsz. :)
Antal, 55 éves
Társkereső Székesfehérvár
7 fotóval

Fiatalos, sportot kedvelő, romantikus őszinte komoly kapcsolatot keresek, vidám érzéki Hölgy személyében.
Petya - társkereső Székesfehérvár - 44 éves férfi
Petya, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 fotóval

Szia. Majd ha megismersz megtudod. Mindrnkinek más.

Most online székesfehérvári párkereső nők

Renáta - társkereső Székesfehérvár - 49 éves nő
Renáta, 49 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

NEM TUDOK NEKED VÁLASZOLNI, HA NEM ADOD MEG A MAIL CÍMEDET. HIÁBA NÉZEL MEG, NEM LÁTOM AZ ADATAIDAT.
Ildikó - társkereső Székesfehérvár - 26 éves nő
Ildikó, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be

Alapvetően vidám,nyitott személyiség vagyok. Lángoló szerelemre vágyom, és arra hogy az mellett hogy szeretnek tisztelnek is. Kompromisszum képes bármely helyzetben. Szeretem megőrizni a saját és a társam szabadságát is.
Csilla - társkereső Székesfehérvár - 39 éves nő
Csilla, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Sziasztok! Aktív,sok mindenre nyitott lány vagyok:kajakozás,rafting,búvárkodás,túrázás,tánc,de egy jó színház,vagy könyv is kitűnő kikapcsolódás a számomra .Nem szeretek,nem is tudok unatkozni. Keresem a hercegem egy hasonlóan nyitott ,aktív lovag személyében. Gyakran megfordulok Budapesten,a baráti köröm,családom egy része ott él. Jelenleg nem vagyok előfizető....:)
Katalin - társkereső Székesfehérvár - 48 éves nő
Katalin, 48 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Szia. Katalin vagyok, komoly kapcsolat céljából vagyok ezen az oldalon. Bizom benne hogy meg is találom. Van egy 16 éves lányom akivel együtt élek.

Most online székesfehérvári párkereső férfiak

István - társkereső Székesfehérvár - 36 éves férfi
István, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
4 órája lépett be

Igyekeztem valami velős, de jópofa bemutatkozást írni, bemutatva lényem esszenciáját, de nem sikerült :) Így marad a beszélgetés megismerni... ;)
Pal - társkereső Székesfehérvár - 58 éves férfi
Pal, 58 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Nem szeretnem magam dicsérni inkább kérdez és őszintén válaszolok magamról bármit tudni szeretnél.
Mark - társkereső Székesfehérvár - 36 éves férfi
Mark, 36 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be

Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt aki majd megadja azt ami hiányzik az életünkből. Valakit aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha ha nagyon keressük megtaláljuk azt aki képes mindhármat nyújtani, igen mindannyian keresünk valakit és ha nem találjuk csak remélhetjük hogy ő talál meg minket.
Tomi - társkereső Kőszárhegy - 37 éves férfi
Tomi, 37 éves
Társkereső Kőszárhegy
22 perce lépett be

Nyugodt, többnyire csendes, de ennek ellenére néha szeretem a pörgést. Szeretem a művészeteket, főleg a grafika festészet és a fotózás, ez utóbbit magam is űzöm amatőr szinten, mikor időm engedi.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Rachel (39), Székesfehérvár
  Love is in the air.. ;) Életvidáman s fiatalosan...
  A Little bit about Me / Röviden rólam Szia kedves ismeretlen :) Rachel vagyok, egy kedves, társaságkedvelö, öszinte, spontán, jo humorérzékü, romantikus lány. Aki mindenre nyitott mi szép és jó. Székesfehérváron lakom. - Hobbies and Interests - - Zene /Pop ,Rock, Live music,koncertek,szinház etc../ - Sportok /bármi, lehet labda-.vagy technikai sport egyaránt/ - Mozi, Filmek - Úszás Wellness/Spa, Sunshineee & Sea :) - Driving by my car ;) Imádok vezetni kikapcsol feltölti az embert. - Informatika /hobbyként, segiteni másoknak/ LAN & Karaoke partik társaságban - Kerékpározás,Go-kart etc .. - Utazás bel és külföldön egyaránt, megismerni szép helyeket , más kultúrákat..Kirándulás a természetben.etc - Bowling, biliárd ezek is egy jó társaságban az igazi s jó mulatság - Családi programok, Barbeque baráti társasággal, gyerköcökkel játszani etc Sok mindent irhatnék de inkább ismerj meg..Irj nyugodtan, bár fényképes levelek elönyben..További szép napot Mindenkinek !
 • Péter (58), Székesfehérvár
  Ismerkedjünk!
  Péter vagyok, 58 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Kérlek írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
 • Gergely (33), Székesfehérvár
  Hello!
  Székesfehérvári vagyok, keresem a hozzám illő párt, komoly kapcsolat céljából. Kedvelem az intelligens, kedves, lányokat. Az ideális : http://www.menstyle.hu/hir/Nekem-feleseg-kell-Egy-ferfi-gondolatai/13025/eletmod/lelekhangok/nok/mindent-egymasert/
 • Tamás (39), Székesfehérvár
  Boldogság
  Egy székesfehérvári, őszinte, kedves, vidám férfinak keresi párját, akit boldoggá tehetne.
 • Zoltán (31), Székesfehérvár
  egy ház csak akkor lesz otthon ,ha van benne kutya
  Sziasztok! Zoli vagyok Székesfehérvárról. Van egy német vizslám. Szeretek horgászni ,kirándulni ,színházba járni ,európai színtű focit nézni a Sostón és ahova a vidi megy.
Társkeresés Székesfehérváron

Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérvár az egyik legnagyobb múltú magyar város, mely látnivalókban és programokban egyaránt rendkívül gazdag.

Ha azt beszéltétek meg, hogy a Királyok városában ejtitek meg az első találkozót kiszemelteddel, van egy jó hírünk: a rengeteg látnivaló között nem lesz nehéz egy igazán jó helyet találnod a tökéletes első randihoz. Mindegy, hogy inkább a szabadban lófrálnátok, vagy hogy egy teaház eldugott sarkában élveznétek egymás társaságát, itt garantáltan megtaláljátok a megfelelő helyet!

Ha inkább a szabadtéri programokat észesítitek előnyben, rengeteg lehetőségetek van arra, hogy eltöltsetek néhány romantikus órát a városban és annak környékén.

A Sóstói tanösvény például remek hely egy kelleme sétára, ahol a tó legszebb pontjai mellet sétálva jobban megismerhetitek egymást, vagy megcsodálhatjátok annak különleges madárvilágát, de kilátogathattok a Zichy ligetbe is, ami a város egyik legszebb és legkedveltebb parkja.

Ha meguntátok a sétálást, és kicsit izgalmasabb vizekre eveznétek, látogassatok ki a Vidámparki csónakázó- és horgásztóhoz. Miközben a csillagokat nézitek, nem kell attól tartanotok, hogy az ár elragad, érzelmeitek viszont biztosan magukkal sodornak majd titeket, mert a tó közepén kialakított szigetek még bujábbá és meghittebbé varázsolják az anélkül is romantikus környezetet.

Azoknak, akik kedvelik a művészetet, kötelező ellátogatni a Bory-várba, ami az örökké tartó szerelem és a példamutató házasság szimbóluma. Bory Jenő építészmérnök álmodta és építette meg a várat negyven nyáron keresztül, melyet saját szobrai és felesége festményei díszítenek. A műalkotások témája az egymás iránti szerelem. Az egyik leghíresebb darab a kápolnában található Hitvesi szeretet szobra.

Ha a sok séta után úgy érzitek, rátok fér egy kis feltöltődés, üljetek be a Semiramis Kávézó és Teázóba, ahol a nepáli kávékülönlegességektől kezdve az olasz és a bécsi kávéig szinte minden megtalálható. Délutáni randi esetén pedig semmiképp se hagyjátok ki a Damniczki Cukrászatot, ahol isteni süteményekkel és csodálatos fagylaltkelyhekkel veheted le partneredet a lábáról.

Ha nagyon jól sikerült a randi és szeretnétek egy szép emlékkel megpecsételni bimbózó kapcsolatotokat, helyezzetek ez egy lakatot az Orcsik Lajos által készített lakatfalra, ahol már sokszáz, szerelmespárok által elhelyezett, szebbnél szebb darab lóg.

Végül mi lehetne romantikusabb, mint este együtt a csillagokat nézni?! Egy esti séta vagy vacsora után vidd el partneredet a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóba, és hozd le neki a csillagokat az égből!

Tartasz az első találkozástól? Olvass bele a felhasználóink által beküldött sikertörténetekbe és meríts belőlük bátorságot! Vagy az aggaszt, hogy mi lesz, ha nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy szeretnéd? Olvass el néhány elcseszett randit, hogy lásd, nem csak veled történhet ilyesmi.

Székesfehérvár
Székesfehérvár

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.