Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Szekszárd

Legújabb szekszárdi női társkeresők

Magdolna - társkereső Szekszárd - 54 éves nő
Magdolna, 54 éves
Társkereső Szekszárd
16 napja tag

Komoly kapcsolatra keresem intelligens, vidám természetű, aktívan dolgozó értelmiségi párom.
Klaudia, 20 éves
Társkereső Szekszárd
41 napja tag

Szia! Kedves őszinte lánynak tartom magam aki a koránál jóval érettebben tud gondolkodni. Ha gondolod írj bátran :-)
Nóra, 25 éves
Társkereső Szekszárd
41 napja tag

Szerelemre kiéhezve!!!!! :-) Egy àlltalàban mindig jókedvű , pozitìv làny vagyok. Nem szívesen fecsérelem ide a karaktereket. Ismerkedjünk meg!!! ;-)
Sziszi, 22 éves
Társkereső Szekszárd
75 napja tag

Vidám lány vagyok aki szeret nevetni, szeretem a jó vígjátékokat, szeretek érdekes dolgokról olvasni. Egyenlőre ennyi :)

Legújabb szekszárdi férfi társkeresők

Adrián, 22 éves
Társkereső Szekszárd
17 napja tag

Szia Kedves Látogató! Bombanő vagy én meg nem a legjobb képű férfi. Nagyon szeretnélek nem gond hogy magasabb vagy, van alacsony cipőd is,. Kényeztetnélek vinnélek mindenhová. Puszillak
Krisztián - társkereső Szekszárd - 20 éves férfi
Krisztián, 20 éves
Társkereső Szekszárd
20 napja tag

Sziasztok! Én egy 20 éves egyedülálló srác vagyok aki szívesen beszélget és ismerkedik korabeli értelmes és dekoratív hölgyekkel.
Endre - társkereső Szekszárd - 39 éves férfi
Endre, 39 éves
Társkereső Szekszárd
25 napja tag

szeretnék megismerni egy aranyos kedves lányt..akiben megbízhatok.
Zoltán, 49 éves
Társkereső Szekszárd
26 napja tag

Zoltán vagyok,elvàlt,2 gyermek apukàja. Szeretném megtalálni,azt a hölgyet,akivel kölcsönössen megtalàljuk egymàsban a boldohságot.

Éppen online szekszárdi társkereső nők

Julcsi - társkereső Szekszárd - 65 éves nő
Julcsi, 65 éves
Társkereső Szekszárd
2 órája lépett be

Keresem a párom 70 éves korig, egyedülálló vagyok, rossz egyedül.Írhatok ide bármit, úgy is a személyes találkozás a döntő.
Edit, 44 éves
Társkereső Szekszárd
3 órája lépett be

"Játszd velem a legszebb társasjátékot. Játssz velem boldogságot. Mert egyedül nem tudok. Mert nélküled nem tudok. Mert nem lehet. Mert a boldogjátékhoz két ember kell. A játékszabály egyszerű. Csak adni kell. A szívünket. Egymásnak. Mindig adni, mindig kapni. Így válik egész életünk egyetlen nagy karácsonnyá. Játssz velem."
Éva - társkereső Paks - 73 éves nő
Éva, 73 éves
Társkereső Paks
22 perce lépett be

Rendezett anyagi és erkölcsi körülmények között élek.Családcentrikus,nyugodt természetü, káros szenvedélyektől mentes társat keresek.
Irén - társkereső Dombóvár - 69 éves nő
Irén, 69 éves
Társkereső Dombóvár
2 órája lépett be

Vidám, kiegyensúlyozott, igényes, barna hölgy vagyok. Sok szépet irhatok,de a személyes találkozást nem pótolja semmi és egyik fél számára sem jelent elkötelezettséget.Hetente pár napot egy "KÖNYVELŐ IRODÁBAN" dolgozom

Éppen online szekszárdi társkereső férfiak

József - társkereső Szekszárd - 68 éves férfi
József, 68 éves
Társkereső Szekszárd
34 perce lépett be

Hatvannyolc éves vagyok.Szekszárdon élek özvegyen,lakás , anyigiak megfelelők, szőlő tanya van! Keresem megfelelő társamat .
Ferenc, 39 éves
Társkereső Szekszárd
2 órája lépett be

Ákos vagyok, 38 éves. Társam keresem Szekszárd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Árpád, 49 éves
Társkereső Szekszárd
3 órája lépett be

Mindannyian keresünk valakit. Azt a különleges embert, aki mindazt nyújtja majd számunkra, ami hiányzik az életünkből. Valaki, aki társaságot, támogatást vagy biztonságot ajánlhat. Néha, ha elég erősen keresünk, találunk valakit, aki mindhármat tudja nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit. Ha nem találjuk meg, csak imádkozhatunk, hogy ő talál meg minket.
Lajos, 60 éves
Társkereső Szekszárd
12 perce lépett be

Kit keresek? Az elképzelésem az életről és egy társról az hasonlít a tangóhoz tangóban igazából négy fontos lépés van, minden más csak lényegtelen dekoráció. Az első lépés a férfié: a tisztelet. Sosem lehet valakit e nélkül átölelni és táncolni vele. A nő részéről a válasz a bizalom, ami nélkül a nő nem tudja követni a férfit. Bízni valakiben nem könnyű feladat, de egy nőnek mindig így kell döntenie. A férfi második lépése a felelősség. Minden pillanat a férfi felelőssége, mindenről ő dönt, így hibát is csak ő követhet el. Az a szerepe, hogy a partnere gondtalan és boldog legyen. A nő válasza erre az odaadás. Hagyja, hogy a partnere vigyázzon rá. Ha mindkét táncos megteszi a saját lépéseit, hálát fognak érezni egymás iránt, és megszületik a tánc. Hallani és érezni a másik lélegzetét és szívdobogását. A tangó három perc szerelem a táncosok közt, de az élet végéig tartó szenvedély egymás iránt. Ha alkalmasnak érzed magad itt meg találsz *moderálva*.

Diplomás szekszárdi társkereső nők

Mónika - társkereső Szekszárd - 44 éves nő
Mónika, 44 éves
Társkereső Szekszárd
Egyetemi diplomás (oktatá)

A kaland, az izgalom az élet sója... Az ismert mesében a királylány azt mondja: "Úgy szeretlek, mint levesben a sót!" Só nélkül ehetetlen... Az élet élhetetlen... :-)
Bernadett - társkereső Szekszárd - 30 éves nő
Bernadett, 30 éves
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett

Még nem volt időm írni ide semmit, de hamarosan pótolni fogom!
Kriszta - társkereső Szekszárd - 33 éves nő
Kriszta, 33 éves
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett

Egyedülálló, független nő vagyok, hasonló férfit keresek, akivel újra átélhetem az első randik izgalmát Nem vagyok előfizető, nem tudok levelet írni...
Andrea, 48 éves
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett

Mit írjak? Hogy szép vagyok és tökéletes? Vagy, hogy a koromhoz képest jól tartom magam? Hogy kedves, okos, megértő, gondoskodó bombanő vagyok? Vagy csak egyszerűen az vagyok amit képes vagy kihozni belőlem? Ha igazi társra vágysz, mersz szívből szeretni, képes vagy együtt sírni, együtt nevetni és meglátni és megláttatni, hogy az élet szép még akkor is amikor úgy érzed, hogy a gödör alján vagy és még mindig lefelé kaparsz.... "Bevállalod?????"

Diplomás szekszárdi társkereső férfiak

István, 63 éves
Társkereső Szekszárd
Egyetemi diplomás (EGYHÁZI MÛVÉSZET + TEOLOGIA+ TEOFILOZÓFIA)

"NEMZETKÖZI BABÉRKOSZORUS-DIPLOMÁS KERESZTÉNY EGYHÁZI, FRESSKÓ SZEKKÓ, OLAJ-VÁSZON FESTŐMŰVÉSZ VAGYOK. EZENKIVŰL AZ "EGYETEMES KERESZTÉNY EGYHÁZ MODESTO-CALIFORNIA, RENDFŐNÖKE", ÉS A "KRISZTUS KIRÁLY KATONÁI LOVAGREND", PERJELJE VAGYOK. KERESEM AZT A KEDVES ÉLETTELI, TESTI LELKI PÁROM, AKI NEM CSAK A VAGYONOMAT SZERETNÉ, HANEM ENGEMET IS, ÚGY TESTBEN MINT LÉLEKBEN.
Szabolcs, 29 éves
Társkereső Szekszárd
Egyetemet végzett

“Estragon: We always find something, eh Didi, to give us the impression we exist? Vladimir: Yes, yes, we\'re magicians.”
Péter - társkereső Szekszárd - 33 éves férfi
Péter, 33 éves
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett

Ismerkedés céljából és kíváncsiságból léptem fel, szeretek érdekes embereket megismerni, szeretek szórakozni, táncolni zenélni, beszélgetni, dolgozni, élni az élet, ugyanakor reálisan gondolkozom, néha szomorú vagyok, de inkább vidám és viccelődős, szeretek embereket megnevettetni és megdőbenteni... Röv iden ennyit ha gondolod írj nyugodtan...
Sándor - társkereső Paks - 67 éves férfi
Sándor, 67 éves
Társkereső Paks
Egyetemet végzett

182 magas, 90 kg, eredetileg barna, műszaki diplomás férfi vagyok Nem összeköltözni akarok, egy mindkettőnk részére kellemes, egyenrangú kapcsolatra vágyom. Közös programok, közös utak, aminek mindketten örülünk. Írjál: *moderálva* Pusz!

Keresztény szekszárdi társkereső nők

Erzsébet, 58 éves
Társkereső Szekszárd
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Vidám fiatalos gondolkodású vagyok. Szeretek utazni, kedvelem a természetet és szeretem a vízpartot. A zene és a tánc közel áll hozzám. Szabadidőmben sportolok, kirándulok. Keresek egy fitt fiatalos őszinte férfit,komoly kapcsolatra.
Kitti, 23 éves
Társkereső Szekszárd
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Àlmodozom egy éjjen àt, gondolatom csak téged làt. Fiatal szerelem és éretlen, remèlem összehoz minket a véletlen. Kulcsszavak: mindent-és semmit, igen de nem, kiismerhetetlen de megismerhető..????
Kata - társkereső Szekszárd - 37 éves nő
Kata, 37 éves
Társkereső Szekszárd
vallása: evangélikus (alkalmanként)

Életvidám, huncutul mosolygós, empatikus, segítőkész, sokoldalú, talpraesett, határozott, racionális, gyermekszerető, kissé zárkózott, kávérajongó, filmimádó, könyvolvasó, zenehallgató, kiránduláskedvelő, táncos lábú, társaságkedvelő és magánykedvelő is egyben, sütni-főzni szerető, molett lány vagyok. "A legjobb amit tehetsz, hogy keresel egy olyan embert, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy. Jókedvűen, rossz kedvűen, szépen, csúnyán, csinosan, akármi. Keresd meg aki elhiszi, hogy a nap is érted kel fel. Mellette érdemes kitartani."
Csilla - társkereső Szekszárd - 46 éves nő
Csilla, 46 éves
Társkereső Szekszárd
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Szekszárdon élek 16 éves lányommal és már régóta egyedül vagyok.Nem iszom, nem dohányzom.Olyan társat keresek, akivel megoszthatom a hétköznapok örömeit, bánatait, problémáit, szervezhetünk közös programokat, mert az élet együtt szebb lehet!!

Keresztény szekszárdi társkereső férfiak

Atesz, 54 éves
Társkereső Szekszárd
hívő evangélikus (rendszeresen gyakorlom)

Evangélikusként keresztyén értékrend szerint igyekszem élni. Vidám természetű vagyok, mellettem nem lehet unatkozni. Szeretem a természetet, az utazást, kirándulást, a fényképezést. Élvezem a jó zenéket, néha zenélek is. Otthonos vagyok a konyhában, a főzés is a kedvenc időtöltéseim egyike.
Jenő, 50 éves
Társkereső Szekszárd
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Öszintének érzem magam,de elveszítettem a szívem szeretném visszakapni valaki olyan személyben aki tudja még ,hogy mi az igaz szerelem nem csak ígéri .
Löri - társkereső Szekszárd - 60 éves férfi
Löri, 60 éves
Társkereső Szekszárd
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

170 63kg 60as szakmunkás rővid barnaj átlagos testalkat.Nem dohányzom,alkohol társaságban.Kedvelem a házi álatokat és főleg a Horvát tengert
Gábor, 48 éves
Társkereső Szekszárd
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Vidám , kiegyensújozott, Független ,kitartó ,megbízható Ffi vagyok.Életvidám,Független HÖLGYEK jelentkezését várom.

Fiatalabb, 30 év alatti szekszárdi társkereső nők

Edina, 22 éves
Társkereső Szekszárd

Szeretem élvezni az életet , egy társat keresek akivel közösen élvezhetném . Külső nem fontos lgyen inkább intelektuális személyiség az illető tanult , kifinomult , komoly , ambiciozus ...
Vivien, 19 éves
Társkereső Szekszárd

Barna haj barna szem imádok bulizni nem vagyok pláza cica
Niki - társkereső Szekszárd - 22 éves nő
Niki, 22 éves
Társkereső Szekszárd

Komolytalan futó kalandot keresők ne keressenek írjanak!!!
Evelin, 21 éves
Társkereső Fadd

Kék szemű,fekete hajú lány vagyok azon kívül kedves,aranyos és megbízható.Nem szeretem hogyha kihasználnak.Szabadidőmben szívesen olvasok,biciklizek,tvzek de szeretek kirándulni,túrázni is.

Fiatalabb, 30 év alatti szekszárdi társkereső férfiak

Tibi - társkereső Szekszárd - 29 éves férfi
Tibi, 29 éves
Társkereső Szekszárd

Normális srác vagyok aki szívesen beszélgetne ismerkedne!
Péter - társkereső Szekszárd - 29 éves férfi
Péter, 29 éves
Társkereső Szekszárd

Szia Péter vagyok. Szekszárdon lakok. Ha szeretnél többet megtudni rólam írjál nyugodtan.
Viktor, 20 éves
Társkereső Bonyhád

Sose tartottam lényegesnek ezt a részt. Úgyhogy inkább kihagynám. Egy keveset azért írok. Azért regisztráltam hogy olyan lányt találjak aki szintén szerelmet keres. Mivel nincs semmilyen tagságom ezért ha kérhetem aki írna*moderálva*
László - társkereső Bátaszék - 26 éves férfi
László, 26 éves
Társkereső Bátaszék

Egy komoly kapcsolatban gondolkozó lányt keresek.

30-as szekszárdi társkereső nők

Gabi, 37 éves
Társkereső Szekszárd

“Én csak egy egyszerű lány vagyok, akit az élet megtanított arra, hogyan kell erősnek lenni. Megtanított tűrni, nyelni, leküzdeni a dühömet. Tudom, hogy kell harcolni és tudom, mikor kell elengedni. Megtanultam, hogy kell felejteni és tudom, nem mindent kell elfelejteni. Látom már sok embert elveszítek, de mindig jönnek újak. Érzem, hogy kell változni, változtatni. Megtanultam bízni, remélni és csalódni is. Kaptam pofonokat, könnyeket és mosolyt is. A jó élmények feltöltenek, a rossz emlékek erőssé tesznek. De bármi is történik ez az én életem, nem bánok semmit sem, hisz én mindig csak több leszek. A sebek után maradt hegek és a mosolyok általi ráncok is az enyémek. És büszke vagyok rájuk, mert általuk vagyok az, aki lettem. ”
Katalin, 39 éves
Társkereső Szekszárd

Az egész roppant szimfóniának tulajdonképpen egyetlen főtémája van. Végtelenül egyszerű. Az egész ennyi: embernek lenni. Mintha közülünk még senki sem lenne az. Az állatvilágtól, ugyanúgy a szellemektől végzetes elszakadásban, egymagunkban élünk, a rokonságot nem tartjuk sem lefelé, sem felfelé, de azt a lényt, aki szívünk mélyén igazán mi emberek vagyunk, nem tudtuk elérni és megvalósítani. Sorsunkat a jövőbe vetjük: azt hisszük, holnap érünk el oda, ahol aztán már igazán el lehet kezdeni élni. Mert azt senki sem gondolja komolyan, hogy amit ma csinál, az teljes értékű élet. Semmi sem elégít ki, semmi sem nyugtat meg, sem érzéki gyönyör, sem gazdagság, sem hírnév, sem hatalom. A valódi lét kell; valódi emberek akarunk lenni. Az emberi szív saját képétől megtermékenyítve megszámlálhatatlan évezredek óta teherben van és várandós: önmagával. Önmagát akarja megszülni irtózatos idők óta, megmérhetetlen kínnal és megrendítő állhatatossággal.
Bea - társkereső Decs - 34 éves nő
Bea, 34 éves
Társkereső Decs

Szia! Sajnos az élet nem fenékig tejföl ezért meg kell küzdeni mindenért!!!!
Viktória, 32 éves
Társkereső Pincehely

Sziasztok! Viktória vagyok. 27 éves, 163 cm magas és 52 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe kék, hajam vörösesbarna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom! Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as szekszárdi társkereső férfiak

Imi - társkereső Szekszárd - 38 éves férfi
Imi, 38 éves
Társkereső Szekszárd

Olyan társat keresek aki igazán társam lenne és nem csak Velem élne!
Tomi, 35 éves
Társkereső Szekszárd

Szia ;) Tisztában vagyok vele , hogy nem vagyok egy matyó hímzés sem Brad Pitt...de a külső tulajdonságaimat ellensúlyozza az emberi oldalam . Számomra fontos dolgok : Emberség / Tisztelet/ Becsület / igaz Barátok / Család / Hűség / Bizalom.... Szeretném megtalálni igaz érzéseken alapuló- párom / társam / barátom egy személyben. Normál egzisztenciával rendelkezem van egy autóm - ami nem mercedes, van egy nagymotorom - ami nem harley , van hol laknom - ami nem kacsalábon forog , van jó munkám ahol megbecsülnek - nem keresek milliókat ....ha a luxust keresed akkor nem jó helyen jársz...De ,ha beéred egy normális sráccal aki megbecsül , normál életet biztosít , megbízható és Emberi , igaz ffi-asan szőrös ( de ápolt) , kicsit kopaszodik is ...akkor tegyünk egy lépést a másik megismeréséhez. Volt egy 14 éves kapcsolatom ( ebből kiderül , hogy nem az az egyéjszakás fickó vagyok) , amiből van egy nevelt lányom akivel a lehetőségekhez képest tartom a kapcsolatot ,remélem ez nem zavar . A többit , majd ha kiváncsi vagy rám megbeszélhetjük egy ital / kv/ tea melett.
Ricsi, 30 éves
Társkereső Szekszárd

Mit is kellene ide írni..... Miért regisztráltam? A hétvégi bulizós csajozásokra nem sok esélyem van munkámból adódóan, aztán gondoltam egy próbát megér a regisztráció itt. A szabadidőm nagyobb részét családommal, barátokkal és az autóm építgetésével töltöm. Hogy valójában milyen ember vagyok? Makacs, önfejű, őszinte, ha kell vicces, ha kell komoly, néha egy apróságtól is idegbajt kapok, van bennem romantikázásra való hajlam is, általában precíz vagyok, ha elkap az ékszíj akkor teljesen spontán..... Nem tudom mit írjak még, úgyhogy ennyi...... Hölgyek: ha kaptok egy levelet, akkor az illendőség azt kívánná, hogy valamit reagáljatok is! Ez egy ismerkedős oldal! Van akit zavar, úgyhogy inkább kiírom: tetovált vagyok! Teljes jobb kar van folyamatban, illetve egy kisebb mintám van a bal alkaromon. Ezen kívűl fülbevalóim is vannak.
Szilveszter - társkereső Bonyhád - 36 éves férfi
Szilveszter, 36 éves
Társkereső Bonyhád

Sziasztok! Szilveszter vagyok. 31 éves, 172 cm magas és 80 kg, testalkatom pedig mackós. Szemem színe barna, hajam barna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú szekszárdi társkereső nők

Tünde - társkereső Szekszárd - 45 éves nő
Tünde, 45 éves
Társkereső Szekszárd

"Az igazi férfi nem szeret hanem imád, Az igazi férfinak nincs semmije mert övé a világ, Az igazi férfi bomlik a nőkért, de szíve csak egyért lángol, s rajta kívül nem létezik nő sehol máshol ..."
Andi - társkereső Szekszárd - 40 éves nő
Andi, 40 éves
Társkereső Szekszárd

A másik felemet keresem,aki elfogad olyannak,amilyen vagyok!Őszinte,néha cinikus,humoros,sorolhatnám még!Nem vagyok előfizető,de ha valakit érdeklek,akkor megtalálja a hozzám vezető utat!
Gyöngyi, 46 éves
Társkereső Szekszárd

szép napot! Saját magunkról nem könnyű írni! Mások által alkot vélemény, talpra estet házias tele élt kedvel rendelkezem.Szeretem a zenét a természetet, olvasni!Vágyom a romantikus estékre, de a társasági buliknak se tudok ellent mondani."Szeretni vala kit jó,de szeretve leni még jobb."
Judit, 48 éves
Társkereső Szekszárd

Vidám, derűs lélek vagyok. Fontosak számomra a szeretteim és a munkám, de egyedül lenni és kikapcsolódni is nagyon szeretek. Szabadidőmben kertészkedem, vagy filmeket, sorozatokat nézek. Kedvenc műfajaim a sci-fi, a fantasy, a mesék. Olyan társat keresek, aki kiegészíti az életemet, aki meg tudja adni azt, ami hiányzik belőle, akivel tudok beszélgetni, akivel jó együtt lennem. És amíg nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni a levelekre, úgyhogy teljesen felesleges és igazságtalan lek*vázni engem emiatt... Ha igazán akarod, megtalálsz a "social network"-ön...

Középkorú szekszárdi társkereső férfiak

Ferenc - társkereső Szekszárd - 40 éves férfi
Ferenc, 40 éves
Társkereső Szekszárd

Das ganze Leben ist ein Spiel ! Az én történetem azon a napon kezdődött , amikor elhatároztam : nem élek többé úgy mint azok akik felfelé futnak egy lefelé haladó mozgólépcsőn . Ausztriában dolgozom ezért Szombathely és Szekszárd között ingázom .
Bandi, 40 éves
Társkereső Szekszárd

ismerj meg,és majd te eldöntöd hogy milyen vagyok,ez a gondolat jutott az eszembe.bocsi
Zoli - társkereső Szekszárd - 46 éves férfi
Zoli, 46 éves
Társkereső Szekszárd

Sziasztok! Zoli vagyok. 43 éves, 180 cm magas és 92 kg, testalkatom pedig Átlagos. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt idom többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Áron - társkereső Szekszárd - 47 éves férfi
Áron, 47 éves
Társkereső Szekszárd

Én átlagos pasi vagyok vidám természet kedvelő csendes szerény néha komoly de ha kell vidám szeretni tudó romantikus tipus és szeretek táncolni és a társaság krémjének tartanak

50 év feletti szekszárdi társkereső nők

Eva - társkereső Szekszárd - 52 éves nő
Eva, 52 éves
Társkereső Szekszárd

Kos-Skorpiò aszcendens, igènyes (kulso-belso) spirituàlis beàllitottsàgù,szelektiv, gyakorlatias ès kreativ, egèszsèges èletmòd (sport, vegàn ètkezès) elvàlt (28 ève) de nem magànyos :) hobby :sport , nyitott, szabad-màskèppgondolkodàsù,, korlàtokat nem turo, èrdeklodo a vilàgban tortèno esemènyek irànt :) 18 èvig kulfoldon èltem :) "Csak az az ember, aki tudja, hogyan kell egyedül és örömmel létezni, telik meg olyannyira szeretettel, hogy képes legyen megosztani. Akár idegenekkel is. " (OSHO) Ha nem vàlaszolok,az azt jelenti,hogy valami miatt nem keltetted fel az èrdeklodèsemet ;)
Ágnes - társkereső Szekszárd - 64 éves nő
Ágnes, 64 éves
Társkereső Szekszárd

Honnan jöttünk,hová megyünk, mik vagyunk?Színház az élet és színész benne minden férfi és nő.A Sors nagy rendező.Cél:egy hasonlóan spirituális beállítottságú, komoly gondolkodású férfi barátsága hosszú távra,aki a szabadidejéből áldoz rám-utazások ,kirándulások, túrák ,jó beszélgetések ,tánc, Isten titkainak kifürkészése stb. Érdekel :magyarság eredete, a magyar nyelv szerkezete, művészetek , agykutatás , pszichológia mint iker jegyű a pénzen kívül minden. De sok mindent szeretnék tanulni Tőled is.
Ica - társkereső Szekszárd - 66 éves nő
Ica, 66 éves
Társkereső Szekszárd

kedves ,udvarias pasira várok...szeretek beszélgetni,kirándulni,és szeretem ha szeretnek...én is tudom viszonozni....
Ica - társkereső Szekszárd - 66 éves nő
Ica, 66 éves
Társkereső Szekszárd

SZERETEK BESZÉLGETNI..ÉS KEDVELEM AZ OLYAN TÍPUSÚ FÉRFIAKAT ,AKIK TISZTELIK ÉS SZERETIK A NŐT...JÓZAN ÉLETET ÉLNEK...SZERETEK KIRÁNDULNI ,UTAZGATNI,....HA KIALAKUL...SZIMPATIKUSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK..beszélgethetünk.

50 év feletti szekszárdi társkereső férfiak

Sándor - társkereső Szekszárd - 54 éves férfi
Sándor, 54 éves
Társkereső Szekszárd

Sok szép és csúnya emlékkel, de annál több tapasztalattal, örök optimistaként hiszem, hogy van még olyan hölgy, akinek fontos az általam alapnak hitt alap dolgok, mint a hűség, őszinteség, egymás megbecsülése, család. Majd meglátjuk! Magamról többet annak, aki majd komolyan kíváncsi lesz rám. Sok sikert mindenkinek!
Laci - társkereső Szekszárd - 61 éves férfi
Laci, 61 éves
Társkereső Szekszárd

Szeretem azokat a dolgokat amiket nem egyedül kell csinálni és itt mindenki gondol amire akar.. :) Érdeklödésem elég széleskörű és tág,mely a gasztrónomia világába is elkalauzol ha megtaláljuk a közös hangot :)
Gyuri - társkereső Szekszárd - 56 éves férfi
Gyuri, 56 éves
Társkereső Szekszárd

karos szenvedelymentes özvegy ferfi vagyok keresem molett parom.
Imre - társkereső Szekszárd - 53 éves férfi
Imre, 53 éves
Társkereső Szekszárd

Semmi frappáns jófejség nem jut eszembe, majd később

Fényképes szekszárdi társkereső nők

Irén - társkereső Szekszárd - 67 éves nő
Irén, 67 éves
Társkereső Szekszárd
1 fotóval

Olyan társat keresek, aki hozzám hasonlóan a hagyományos keresztyén(keresztény) emberi értékeket keresi. Legyen becsületes, művelt, intelligens, empatikus. Társkeresésében az érzelmek keresése domináljon. Én is ilyen vagyok.
Márta, 55 éves
Társkereső Tolna
7 fotóval

Ismerj meg, és megtudod ki vagyok :)

Fényképes szekszárdi társkereső férfiak

Sándor, 67 éves
Társkereső Paks
5 fotóval

Pozitív beállítottságú, fiatalos, 183 cm magas, eredetileg barna, értelmiségi férfi vagyok. Keresem a párom, akivel érzelmileg és testileg is megértem magam.
Attila, 55 éves
Társkereső Dombóvár
5 fotóval

Nem gondolom, hogy tudok ide bármi lenyűgözőt írni. A személyes találkozásban hiszek, nem a levelezgetésben.
Sandor, 30 éves
Társkereső Fadd
2 fotóval

Mosolygos életvidám és egyben komoly férfinak tartom magam. Szeretek a természetben lenni,kirándulni kikapcsolodni.Szeretem a természetes motívumokat,emelett a munkámból adódóan szeretem az autókat motorokat,azokat gyógyítom vállalkozóként. Komoly hosszutávú kapcsolatot keresek.
Zoltán, 45 éves
Társkereső Szakály
3 fotóval

Természetkedvelő vagyok. Szeretem az állatokat és a jó társaságot. Szeretnék boldog lenni és valakit boldoggá tenni.

Most online szekszárdi párkereső nők

Anett - társkereső Dombóvár - 34 éves nő
Anett, 34 éves
Társkereső Dombóvár
2 órája lépett be

Szia, Anett vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsébet - társkereső Nagymányok - 58 éves nő
Erzsébet, 58 éves
Társkereső Nagymányok
3 órája lépett be

Egyszerű,egyedül álló,két lábbal a földön járó vagyok.Saját családi házamban élek egy kisvárosban.Keresek egy megbízható,őszinte barátot,kire jóban ,rosszban lehet számítani.Legyél család centrikus,szeresd a gyerekeket,rendelkezz saját jövedelemmel.Elvárásom csak annyi ,hogy minimum legyen jogosítványod.Egyenlőre csak barátot keresek ,később aztán majd ki alakul.a többit majd személyesen ha érdekel.Köszönöm hogy megnézted az adatlapomat.Csak fényképes levelekre válaszolok,merd felvállalni magad,ha lehetséges ne legyen régi a kép!(kimoderálva)

Most online szekszárdi párkereső férfiak

Sándor, 67 éves
Társkereső Paks
1 perce lépett be

Pozitív beállítottságú, fiatalos, 183 cm magas, eredetileg barna, értelmiségi férfi vagyok. Keresem a párom, akivel érzelmileg és testileg is megértem magam.
Zoltán, 45 éves
Társkereső Szakály
26 perce lépett be

Természetkedvelő vagyok. Szeretem az állatokat és a jó társaságot. Szeretnék boldog lenni és valakit boldoggá tenni.
Mihály - társkereső Dunaszentgyörgy - 61 éves férfi
Mihály, 61 éves
Társkereső Dunaszentgyörgy
2 órája lépett be

Szeretnék megismerkedni valakivel,aki elfogad minden jó és rossz tulajdonságommal együtt.Családcentrikus,nyugodt ,békés vagyok.kerülöm a veszekedést,kiabálást.Nem vagyok részeges,nem dohányzom és ezt elvárom másoktól is.Családi hásban lakom.Van autóm.Hobbim a horgászat,de már ritkán jutok el vizpartra.164cm magas és 86kg vagyok.Három gyerekem van ,akik már a saját életüket élik és nem velem laknak.Azt még el kell mondanom,hogy egy baleset következtében egy kicsit sántitok, de nem vagyok rokkant.Pár éve már nyugdíjas vagyok!
Gábor - társkereső Bátaszék - 43 éves férfi
Gábor, 43 éves
Társkereső Bátaszék
2 órája lépett be

Gábor vagyok!Komoly kapcsolatot keresek 35-45 év közötti hölgyeket.Nyitott vagyok a világra,szeretem a humort és optimistának tartom magam.Fontos számomra az őszinteség!Szabad időmben szeretek a természetbe járni,sportolni,fényképezni.A jó filmek mindig érdekeltek.Könyvekből a történelmi témájú kötetek és a regények érdekelnek.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Ferenc (40), Szekszárd
  Az élet egy játék , játszótársamat keresem ! :)
  Das ganze Leben ist ein Spiel ! Az én történetem azon a napon kezdődött , amikor elhatároztam : nem élek többé úgy mint azok akik felfelé futnak egy lefelé haladó mozgólépcsőn . Ausztriában dolgozom ezért Szombathely és Szekszárd között ingázom .
 • Péter (29), Szekszárd
  X
  Szia Péter vagyok. Szekszárdon lakok. Ha szeretnél többet megtudni rólam írjál nyugodtan.
 • Ákos (21), Szekszárd
  Soha Nem Adom Fel!!
  Szekszárdon lakom jelenleg dolgozok szüleimmel èlek.
 • Csilla (46), Szekszárd
  Együtt könnyebb! :)
  Szekszárdon élek 16 éves lányommal és már régóta egyedül vagyok.Nem iszom, nem dohányzom.Olyan társat keresek, akivel megoszthatom a hétköznapok örömeit, bánatait, problémáit, szervezhetünk közös programokat, mert az élet együtt szebb lehet!!
 • József (68), Szekszárd
  Legyél velem boldog.
  Hatvannyolc éves vagyok.Szekszárdon élek özvegyen,lakás , anyigiak megfelelők, szőlő tanya van! Keresem megfelelő társamat .
Társkeresés Szekszárdon

TárskeresésSzekszárdon

Szekszárd „Budapest óta a legszebb fekvésű táj” – de nem csak Széchenyi István gondolta így, hanem az itt megforduló turisták és a környék lakói is.

Ha Szekszárdon ejtitek meg az első randit, sok-sok program közül válogathattok, ám mivel olyan gyönyörű területen fekszik, inkább szabadtéri helyszíneket érdemes meglátogatnotok.

Ha a városban indultok egy kellemes sétára, látogassatok el a Munkácsy úton található Mézeskalács Múzeumba. Az itt élő Petrits család már 1825 óta foglalkozik mézeskalács készítéssel, 2003-ban pedig megnyitották „Mézédes Emlékeink” című mézeskalácsos, gyertyaöntő és cukorkakésztő múzeumukat. Ha végignéztétek a szebbnél szebb darabokat, lepd meg partneredet egy gyönyörű mézeskalács szívvel, hogy örökemlék maradjon ez a nap.

Érdemes felsétálni a Bartina hegyen található Kálvária kilátóhoz is, ahonnan mesés panoráma nyílik a városra, sőt szép időben még Paks és Baja magasabb épületei is kivehetők a távolban. A domboldalon körbe-körbe szőlősorok sorakoznak, ami jól idézi a borvidék hangulatát. Itt található a város egyik jelképe, a Szőlőszobor.

Ha Szekszárd, akkor bor! Ez a vidék Magyarország legősibb bortermelő területe, a szőlőűvelés hagyományai egészen a rámai korig visszanyúlnak. Látogassatok el az Istifán-gödre pincesorhoz. Ez a város egyetlen megmaradt pincesora, itt betérhettek a Ribling-pincébe, ami 150 éves múltra tekint vissza. A városban egyébként többtíz borászat működik, amik közül szabadon választhatjátok ki a nektek legszimpatikusabbat. Egy dologban biztosak lehettek: rossz bort egyikben sem fogtok találni.

Ha szerettek sétálni, végigjárhatjátok Szekszárd pincéit. Érdemes a kék jelzésen elkezdenetek, például a Babits-háznál. Útközben érdemes megnézni a Remete-kápolnát, de az útvonalat követve elhaladtok majd a Csatári-völgy bejárata előtt és a Gyűszű-völgy alatt is.

Természetesen más túraútvonalak is vannak a környéken, kedvelt közülük a Sötét-völgy nevezető Sötétvölgy Kakas környékén található, a kék keresztel jelölt úton haladva bebarangolhatjátok a területet. Ide eljöhettek biciklivel is, hisz az útvonal picit hosszabb az előznél.

Szintén remek randihelyszín lehet a Gemenc, ami az őstermészet egyik hazai szimbóluma. A terület 35 kilométer hosszan húzódik a Duna mentén, és sok helyen egy vízi őserdőhöz hasonlít. A Gemenci Kirándulóközpont a terület Szekszárdhoz legközelebb eső része, itt kedvetekre andaloghattok a sűrű lombok közt. AZ erdőben egyénileg, szervezetten, gyalog, biciklivel, sőt akár kisvasúttal, hajóval, katamaránnal, kenuval vagy lovaskocsival is megcsodálhatjátok.

Végigsétálhattok a Benedek-szurdik tanösvényen, amin a Benedek-völgyön vezet át a Cserhát-tetőre, ahonnan gyönyörű kilátás tárul majd elétek a túra végén.

Jó időben klassz program lehet a Szálkai tónál ejtőzni. Itt nagyokat sétálhattok, de akár meg is mártózhattok a tó vizében. A kialakított strandon gyakran találkozhattok rendezvényekkel, de sokan az esküvőjüket is itt tartják, olya szép, meghitt és romantikus a tó és környéke.

A kávé szerelmeseinek kötelező állomás A Kávé Háza. Isteni kávékülönlegességeket kóstolhattok itt, hisz csak a legkiválóbb alapanyagokat használják a tulajdonosok. Nem hiába kapta meg az Év Kávéháza címet 2011-ben és 2012-ben is. A Kávé Házában gyakran rendeznek tematikus napokat, olykor francia napot, vagy éppen macaron napot.

Egy jól sikerült randi végén akár egy szerelemlakatot is elhelyezhettek a 12 éves lakatfalon, hogy örökké emlékezzetek erre a tökéletes randira.

Viszont nem mindenkinek sikerül ilyen szuperül a találkozója. Akarsz egy jót nevetni? Nézz szét a felhasználóink által beküldött elcseszett randik közt!

Szekszárd
Szekszárd

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.