Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak

161 945 társkereső férfival ismerkedhetsz a Randivonalon.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső férfiak

Béla Balázs, 26 éves
Férfi társkereső
13 órája tag

Béla Balázs vagyok, 26 éves, lakhelyem Irota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 27 éves
Párkereső férfi
13 órája tag

Péter vagyok, 27 éves, lakhelyem Markaz. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Patrik, 20 éves
Férfi keres társat
13 órája tag

Patrik vagyok, 20 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 28 éves
Férfi keres társat
13 órája tag

Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roli, 30 éves
Férfi keres társat
14 órája tag

Szia, Roli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztofer - társkereső Döge - 23 éves férfi
Krisztofer, 23 éves
Férfi keres társat
14 órája tag

Krisztofer vagyok, 23 éves. Társam keresem Döge környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Online társkereső férfiak

Sándor, 35 éves
Párkereső férfi
2 perce lépett be

Kicsit nehéz dolog frappáns jellemzést írni magamról. Mindenesetre azért regisztráltam, mert szeretném megtalálni a társam, akivel hosszabb távú kapcsolatot is tudunk építeni. Szabadidőmben többnyire zenét hallgatok, olvasok, sportolok; ha tehetem, utazgatok...
János - társkereső Csorvás - 50 éves férfi
János, 50 éves
Társkereső férfi
2 perce lépett be

SZIASZTOK. ŐSZINTE,BECSÜLETES,MEGBÍZHATÓ FÉRFIKÉNT JELLEMEZNÉM MAGAM AKI SZERETŐ,HÛSÉGES ODAADÓ TÁRSAT KERES. SZERETNÉM MEGTALÁLNI TESTI-LELKI PÁROMAT KIVEL BOLDOG CSALÁDOT ALKOTHATNÁNK. KEDVENC ÉRDEKLŐDÉSI TERÜLETEM A TERMÉSZET,SPORT,TÖRTÉNELEM,NEMZETI ZENÉK,DOKUMENTUM FILMEK. HASONLÓ ÉRDEKLŐDÉSÛ, ROMANTIKUS HÖLGYET KERESEK,GYERMEK NEM AKADÁLY.
Zoli, 41 éves
Férfi társkereső
2 perce lépett be

Hello, Mobil app-ot használom, ami rubbish :) Sok smink neeem... Sorry Nem szeretem fényezni magam, kreatív, független személyiség vagyok ismerkedjünk.
Zsolt, 42 éves
Társkereső férfi
2 perce lépett be

Zsolt vagyok, 41 éves. Társam keresem Rábapatona környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ákos, 50 éves
Férfi társkereső
2 perce lépett be

Nagy utazásokhoz keresek társat:-)!
István, 37 éves
Férfi társkereső
3 perce lépett be

Önmagára és környezetére igényes,szeretni tudó,mindenféle káros szenvedélyektől mentes,többek szerint romantikus típusú férfi vagyok. A személyes találkozásban hiszek!:-)

Diplomás társkereső férfiak

Péter, 41 éves
Férfi keres társat
Egyetemet végzett

Óvatos vagyok . Egyelőre nem várok mást, csak egy pezsgő és könnyelmű beszélgetést . Sajnos minden téren túlságosan tapasztalt vagyok . Független vagyok annyira a külvilágtól , hogy bátran lehetek őszínte , teljesen önzetlen , vagy kíméletlenül gonosz . Boldog vagyok különböző síkjain az életnek egyszerre . Tetszik ami körül vesz , és élvezem a játékszereim , noha a fejlődést már nem ebben mérem. Most még csak leveleznék és megoszthatnánk egymással a történetünket .
Gyuri, 56 éves
Férfi keres társat
Főiskolai diplomás (Vendéglátás, Idegenforgalom)

Fiatalos, vidám, bohém, kicsit "őrült",toleráns,szenvedélyes,kedves,....magyarul..."normális"...létezik még ilyen??????? Igen........ ....de valamire szeretném felhívni az önök figyelmét...: Már nem fogok jobban megnőni, már nem nő ki a hajam, már szebb sem leszek, tehát olyan hölgy keressen aki nem most ötven évesen szeretné megtalálni, a húszéves korában megálmodott álomlovagját! Akinek van "normális" értékrendje, és tudja mit szeretne, és van önkritikája !
Rob, 56 éves
Férfi társkereső
Főiskolát végzett

Elvált, független, egzisztenciával rendelkező férfi partnert keres. Mivel itt minden Kedves Hölgy intelligens, független, toleráns, jó egzisztenciával rendelkező, céltudatos, potens, művelt, káros szenvedélyektől mentes, humoros, becsületes, két lábon a földön járó de romantikus, fiatalos, sportos pasit keres....fel van adva a lecke! Hajrá......Haha
Gábor, 27 éves
Párkereső férfi
Egyetemi diplomás (közgazdaságtan)

Travel. Smile. Learn. See. Experience. Live. Love. Be happy. I am happy to meet new people and open for meaningful conversations. If it turns out to be something more, it\'s even better. :)
Attila - társkereső Dunaszerdahely - 46 éves férfi
Attila, 46 éves
Párkereső férfi
Főiskolát végzett

Szeretnék egy komoly kapcsolatot találni.Ami a szabadidot illeti, szeretek horgászni és télen síjelni.
Gergő, 44 éves
Férfi keres társat
Főiskolai diplomás (kommunikáció)

Mivel eddig itteni törekvéseim csak részsikereket hoztak, azaz a kedves és aranyos pasi modell nem váltota be a hozzá fűzött reményeket, tervet váltok, tehát: Komolytalan, léha, humormentes, tartós kapcsolatra igazoltan képtelen személyek társaságát keresem. A múltamnak tett egyetlen engedmény, hogy csak a női nem képviselőitől várok igent. AKCIÓ! A pozíció ismételt megürülése miatt soha vissza nem térő lehetőséget kínálunk Kedves Pályázóinknak; aki egy randira bejelentkezik, egy másodikat is kap. Kölcsönös szimpátia esetén a harmadik alkalom sem kizárt. Mi tübb... ... törzsvendégeknek beduin vacsora.

Ingyenesen megismerhető társkereső férfiak

Zsolt, 38 éves
Férfi keres társat
Platina előfizető

Szeretek új helyekre utazni, új ételeket kipróbálni... Az sem baj, ha ez egyszerre jön össze. :) Lelki sérültek, kapcsolatból menekülők, energia és bankszámla vámpírok kíméljenek!
József - társkereső Veszprém - 52 éves férfi
József, 52 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

Séta a tengerparton, lágy szellő kiséretében, vacsora egy kisvendéglőben és............ egy nagy beszélgtés!
Szilárd, 46 éves
Párkereső férfi
Platina előfizető

ÉLJ ÚGY, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED AZ ÉLETED FILMJE ÉRDEMES LEGYEN VÉGIGNÉZNI!!!........én igy élek!!! Érzelmileg és minden más módon stabil és rendezett önálló életet élek, csinos korban hozzám illő társat keresek hosszútávra. A személyes ismerkedésben hiszek.....néhány infó még rólam...szeretek főzni és állítólag tudok is ....korábban 15 évig pilóta voltam, most már csak hobbiból repülök. Kereskedelmi vezető vagyok egy cégnél amióta abba hagytam a repülést....a repülésen kívül van néhány hobbim még, amik társasan jobban élvezhetők lennének... ja és nincsenek lezáratlan ügyeim, viszont van múltam ami igen csak tele van rengetek sztorival, élménnyel, csalódással, tapasztalással ....stb....de ettől vagyok az aki ma vagyok....vidéken születtem ezért nagyon szeretem a mezők, erdők illatát, nyugalmát....szakìtottam a nagyvárosi zajos élettel....egy eldugott kis faluban egy 100 éves paraszthåzban élek, de a munkám miatt sokat vagyok Budapesten is.....
István, 52 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

Spirituális, pozitív beállítottságú, kiegyensúlyozott, harmonikus és életvidám 52 éves, vegetáriánus, nemdohányzó és csak ritkán és kevés alkoholt fogyasztó férfi vagyok. Rendszeresen sportolok,szeretek táncolni. Az autóiparban dolgozom és mellette alternatív gyógyászattal foglalkozom és spirituális tanfolyamokat tartok több országban...
Tomi, 29 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

Szia! Tomi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miklós - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Miklós, 57 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...

Keresztény társkereső férfiak

Dénes, 52 éves
Társkereső férfi
hívő római katolikus (alkalmanként)

Komoly kapcsolat reményében keresek egy 46 és 56 év közötti független sportos hölgyet! Előfizetés hiányában nem tudok írni, ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérnék szépen egy elérhetőséget!*moderálva*
Ferenc - társkereső Keszthely - 79 éves férfi
Ferenc, 79 éves
Férfi társkereső
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

7 éve vagyok özvegy, keszthelyi kertes házamba várom a szeretni tudó hölgyet 68-75 közötti korút. Szeretnék örömben szeretetben élni. Egészséges életet élek sok tanulással. Kiemelten kérem, olyan hölgyek érdeklődését kérem, akik hozzám költöznének megismerés után, akik szimpatikusnak tartanak és nem akarnak kihasználni. Nem gondozót keresek. Akik, nem túlságosan dominánsak, lehet velük tárgyilagosan beszélni és érzékenyek, de nem túlságosan sértődékenyek. Akik nyugodt, de aktív életet szeretnének. A kertes házban jól éreznék magukat. A kertművelést nem ellenzik.
András, 39 éves
Férfi társkereső
vallása: római katolikus

Szia kedves idegen:)Nem szeretném ide irni a szokásos sablonos szöveget,az nem én lennék!Kipróbálom milyen is az internetes társkeresés,úgy gondolom itt is lehet adni 1 esélyt:)Olyan kedves hölgyek levelét várom akinek nem okoz problémát egy gyermek közelsége ha úgy adodik!Igen van 1 gyeremekem!
Tibi, 67 éves
Társkereső férfi
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Nyugdíjas buszvezető vagyok.Aktívan sportolok,szeretek főzni,barkácsolni,horgászni! A szakmám orvosi műszerész. Írni bármit lehet,inkább a személyes ismeretség a döntő!
Kálmán, 27 éves
Párkereső férfi
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Szia! YMÉK -en építő mérnöknek tanulok. Hobbim a kajakozás, futás és főzés sütés(csak azt nem szeretem benne hogy utána el kell mosogatni). Szeretem az állatokat és szeretek a szabadban lenni. Leülni borozni egyet és közben jókat beszélgetni. És még sok mást is de azt majd úgy is megtudod.
Ferenc, 47 éves
Párkereső férfi
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Tudom jobb fotó kellene, meg magasabbnak lennem, meg jobb képűnek,meg miért vagyok kopasz? De hát ez van..most mit tegyek? Ha van olyan Nő itt, akinek ezek ellenére felkeltem az érdeklődését, az már fél siker...a többi adja magát. Egyébként normális, családszerető, értelmes, rendszerető , házias / de furán hangzik így :-) férfi vagyok, aki olyan társat keres, akivel hosszú távon is tervezhet. Ha érdekellek írj rám és beszéljünk..aztán meglátjuk merre tovább.

Fiatal társkereső férfiak

Ádám, 29 éves
Férfi társkereső

Őszinte,nehezen kiismerhető,de egyben egyszerű is vagyok mint a faék:) szeretek szeretni és szeretve lenni,keresem azt az egy személyt akivel a szó minden értelmében élhetek! Család centrikus vagyok,szeretek otthon ülni ,szeretek menni ,mindent szeretek ha van egy jó társam hozzá:)
Gábor, 29 éves
Férfi társkereső

Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben a vöröshagymát forró zsiradékban megfonnyasztom, meghintem pirospaprikával, beleöntöm a krumplikockákat, sózom, borsozom, kb. 1/2 dl vizet öntök rá, majd saját levében - fedő alatt - takarékon puhára párolom, néha megkevergetve. Közben a tésztát bő, sós vízben a javasolt idő szerint kifőzöm, leszűröm. Amikor megpuhult a krumpli, törővel összetöröm, és a közben kifőtt tésztával összekeverem. Utána ízesítem sóval, őrölt borssal. Savanyúsággal tálalom. Megjegyzés: Minél apróbb kockákra vágjuk a krumplit, annál hamarabb megpuhul, és nem kell külön megfőzni!
Balázs - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Balázs, 26 éves
Párkereső férfi

Nem biztos, hogy valaha is találkoznánk, ezért próba szerencse. :) Amúgy úgyis a képek alapján ítél mindenki szóval felesleges szép dolgokat ide írni. :-)
Dominik, 20 éves
Párkereső férfi

Dominik vagyok, 19 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba - társkereső Zalaegerszeg - 20 éves férfi
Csaba, 20 éves
Férfi keres társat

Írj bátran, ha beszélgetni szeretnél, vagy megismerni. :)
Donát - társkereső Szombathely - 28 éves férfi
Donát, 28 éves
Férfi társkereső

Átlagos termetű, mosolygós alkat vagyok. A hajam, a szemeim, a szemöldököm is barna; a belső tulajdonságaim valamivel jobbak. Sokszor viccelődök, szeretem feldobni körülöttem a hangulatot. Ugyanakkor érdeklődő, értelmes fiúnak tartom magamat, szeretem a tudományokat, a történelmet. Újságírónak tanultam, a főiskola után dolgoztam is a szakmában; de néhány éve egy nagy vállalatnál vagyok tanácsadó. Szívesen ismerkednék egy kávézóban, egy pohár ital mellett :).

30-as társkereső férfiak

Viktor, 32 éves
Férfi keres társat

Személyés bemutatkozásom fog majd itt szerepelni!!
Imre, 30 éves
Párkereső férfi

Habár itt a randivonalon minden srác magasnak, jóképűnek, kisportoltnak és világutazónak állítja be magát, én inkább őszinte leszek. Nem vagyok (még) felső-vezető, nem szoktam vitorlázni és nem vagyok egy Brad Pitt. Vérbeli informatikus vagyok aki a kikapcsolódásához is néha a gép elé kerül játszani (gyermeki lélek vagyok :D). Kedvelem továbbá a harckocsikat, a jó meséket (amerikai, japán, bármelyik), paintballozni, gokartozni, forma egyet nézni, kirándulni, utazni, főzni, enni, aludni. Használati útmutató hozzám az Agymenők c. sorozatban. :)
Feri, 30 éves
Férfi társkereső

Gyors regisztráció után hamarosan bővebb bemutatkozó
István, 36 éves
Társkereső férfi

Határozott, intelligens, humoros férfiként keresem hasonló tulajdonságokkal rendelkező párom.
Tomi, 33 éves
Férfi keres társat

Mondd ki, tedd meg, csináld, de sohase próbáld! Eszerint élek.
Ákos - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Ákos, 38 éves
Párkereső férfi

Egyedülálló férfi vagyok, Zuglóban élek, nincs gyermekem. Szeretek közös programokat csinálni, sportolni, utazgatni. Érzelem gazdag ember vagyok. Inkább komoly gondolkodású vagyok, mint hebrencs, vidám. Van humorom. A világot a lehetőségek tárházán látom, az eredményeken keresztül értékelem magam. Egy boldog családi életet szeretnék élni. A hétköznapokban mindent együtt csinálni, sokat beszélgetni, maximálisan megbízni egymásban. Meglepni a másikat, örülni annak, hogy Ő örül.

Középkorú társkereső férfiak

Olivér, 40 éves
Férfi társkereső

Aktivan keresem a szakmai jovomet Magyarorszagon, hosszabb kulfoldi let utan. Sportos felfogasu vagyok, ugyanakkor eljarok hangversenyre, szinhazba is. Hegyek kozt vagy viz mellett szoktam igazan kikapcsolodni.
Gyula - társkereső Kaposvár - 45 éves férfi
Gyula, 45 éves
Társkereső férfi

Gyula vagyok, 42 éves, lakhelyem Kaposvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sandor, 41 éves
Párkereső férfi

nem vagyok öreg ugyhogy szeretném még élvezni az életet párosan????
Laszlo - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Laszlo, 44 éves
Férfi keres társat

Remekul megvagyok ezzel a fickoval, szuletesemtol fogva joban es kevesbe joban,sok helyen jartunk es sok mindent tuleltunk,de meg veled nem talalkoztam.
Sándor, 48 éves
Társkereső férfi

Kedves Érdeklődő!Én komoly de humorérzékkel rendelkező,intelligens ember vagyok.Szeretem a természetet az állatokat és a sportot.Káros szenvedélyem nincs.Odaadó,megértő,gyengéd tipus.Monogám,őszinte és hűséges vagyok.Hobbim a természetjárás,sport,olvasás,tévézés,sakk.Nem vagyok nagy társasági ember.Bulizni nem szokásom.Az értelmes,építő dolgokat kedvelem.Harmóniára törekszem az élet minden területén.
Tibor, 48 éves
Társkereső férfi

47 éves vagyok, 76 kg. Szeretek sportolni, olvasgatni, illetve a kertben rendezgetni...:) Imádom a vidámságot, a humort, így hasonló vidám hölgyet keresek... Elsősorban nézelődök, ismerkedek, a többi úgyis kiderül, ha valaki szimpatikus lenne és viszont... Nem tudok írni, így ha valaki szimpatikusnak talál, megkérem küldjön egy email címet...:)

50 feletti társkereső férfiak

László, 61 éves
Párkereső férfi

Kedvenc hobbim a horgászat.Kedvenc idő töltésem a barkácsolás.*moderálva*Ha ugy gondolod írj vagy küldj SMS-t.Ja még az hozzá tartozik,hogy jó ha értelmezed a szöveget ne csak olvasd.Üdv mindenkinek.
Gábor, 55 éves
Férfi keres társat

cím folytatása: a többi megtalálható a Maslow piramis különböző szintjein :) Nem szívesen írok magamról, mert még elbizakodottnak tartanának. Nézzük inkább mit mondanak rólam a barátaim (bár ők is elfogultak): 3 gyermek Apukája - de a válás persze megviselte (már rég volt) Van humora - amit olyan komoly arccal tudom előadni, hogy mindenki bedől a viccnek, ugratásnak Főzni szeret - többeknek ízlett már, sőt életben is maradtak, pedig saját szedésű gomba is van benne időnként Gombászás - alighanem ez a vér nélküli vadászat A többi - maradjon az ismerkedésre - ahol a személyes találkozást preferálom. Nyilván a levélváltás mutat valamit a stílusból, majd a telefon a hangból, de a személyes találkozást semmi nem pótolja. Mottó - Bolyai János: "Azért mondom én, gazdagok azok akiknek kérdéseik vannak, s a legszegényebbnél szegényebbek, kiknek csak válaszaik."
Károly - társkereső Ajka - 62 éves férfi
Károly, 62 éves
Társkereső férfi

Nyugdíjas vagyok és szeretnék barátokat találni ..
Gyula - társkereső Szentendre - 77 éves férfi
Gyula, 77 éves
Férfi keres társat

Szeretek biciklizni, kirándulni, fürdeni, néha vadászom, színházba járni, a párommal együtt lenni.
Miklós, 60 éves
Párkereső férfi

Egyszerű élhető ember vagyok végtelenül toleráns.Szeretem ha egy nővel lehet enni, inni, élni.
Laci - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Laci, 67 éves
Párkereső férfi

Szia, független férfiként – elvált 10 éve, 180/95 saját családi vállalkozás - keresem páromat - Budapesten - tartós kapcsolat céljából. Egy megbízható, intelligens, vidám és nyugodt természetű, optimista nőt keresek, bízva abban, hogy kölcsönös szimpátia esetén hosszú távon egyszerre lehetünk egymás társa, barátja, szeretője. Komoly (a korom ellenére fiatalabb, akár támogatással is) kapcsolatot keresek! Ha a fenti paraméterek alapján valamelyest felkeltettem az érdeklődésedet, a továbbiakban e-mail kommunikációt javaslok, ha nem sok sikert a további keresgéléshez.

Elit társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Zoltán, 41 éves
Férfi társkereső
Középvezető

Őszinte, pozitív életszemléletű, türelmes, kitartó férfinak tartom magam, talpig úriembernek, lovagnak (nem keverendő össze azzal a bizonyos herceggel a lovon). Vannak céljaim az életben és ezek elérésért teszek is. A hobbim a munkám, munkám a hobbim. De az arany középutat igyekszem betartani: 8 óra hobbi, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Humorom csipkelődős, nem nélkülöz egy jó adag öniróniát és akasztófahumort sem. Szeretek munka után sétálni, a barátaimmal moziba, színházba, koncertre menni vagy csak beülni valahova. Előre be szoktam osztani az időmet, de ha a barátokkal spontán szerveződik valami program arra sem mondok nemet. Ha éppen nincs társaságom olvasok, ismeretterjesztő filmeket nézek, kabarét hallgatok. Szeretek minden szerkezetet ami repül (lehet az egy pajtaajtó is a hurrikán közepén). Nem szeretek a társaság közepe lenni, nem beszélek sokat, de amikor mondok valamit arra általában figyelni szokott mindenki. Az átlagnál nehezebben nyílok meg új emberek felé, ezért viszonylag kevés barátom van, de ők bármikor, bármiben számíthatnak rám.
Csaba - társkereső Győr - 53 éves férfi
Csaba, 53 éves
Férfi keres társat
Felsővezető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
Péter, 37 éves
Férfi társkereső
Felsővezető

Őszinte, megbízható társat keresek,akire mindig lehet számítani, aki mindig mellettem áll, akivel együtt legyőzünk minden akadályt, és kiélvezzük az élet örömeit, amíg ....!
Imre, 34 éves
Társkereső férfi
Középvezető

Szia. Mi is szamit igazabol ? Aszthiszem az, ahogy elsz, ahogy elek. Mert a mindennapokban barmivel foglalkozhatok, ha oromom lelem benne, boldog vagyok es ha ott a tudat, hogy van egy otthonom, ahol szeretnek es hazavarnak, akkor aszthiszem teljes az eletem.... *moderálva*
Jose, 43 éves
Társkereső férfi
Középvezető

Professional, recently divorce, very successful Engineer looking to date a very attractive and intelligent lady from Budapest
Balázs, 32 éves
Párkereső férfi
Középvezető

Bocsánat, de akinek nem válaszolnék az nem bunkóság, csak előfizetés kérdése :) :* Egy elérhetőség lerövidít minden utat ;)

Fényképes társkereső férfiak

Laca - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Laca, 51 éves
Társkereső férfi
6 fotóval

Függetlenné váltam. Már évek óta elváltam, mostani kapcsolatom békében és szeretetben ért véget. Persze én is úgy szeretnék meghalni, mint viccben a nagyapám: álmomban, békében, csendben. Nem sikoltozva, rémüldözve, ordítozva... mint az utasai. Már jártam ezen az oldalon és szerelmet, társat, barátot találtam - de tapasztalatot is szereztem bőven. És mivel férfitársaim imádnak böhöm nagy autóknak támaszkodni (valami kicsit, vagy kisebbségi komplexust kompenzálni?), ezért én is követem a példát: ide nekem az oroszlánt! Az a divatból kiballagott cowboy vagyok, aki nem féltékeny, aki ha ígér azt betartja, aki sokat menne és szívesen maradna, aki... és vetíthetnék itt még sokat, de a szimpátia úgyis egymásra nézésből, kézfogásból, beszélgetésből alakulhat ki, vagy veszhet el. Majd ha eljő az idő, megtaláljuk egymást az új Kedvesemmel, akivel mehetünk színházba, koncertre, kirándulni, bicajozni, síelni, vitorlázni. Aki úgy számíthat rám, hogy nem megyek az agyára. Akivel imádunk ágyba bújni és örülünk együtt ébredni, a többi úgyis a részletekben rejtőzik. Tudván persze, hogy az ördög sohasem alszik. Kivéve, ha körmöt lakozik : ) *** Hú, ide kell írnom, mert raklapnyi segítőkész levelet kapok két k-ra, de nekem a patás még manikűr közben is: the devil is in the details :-D
Tamàs, 42 éves
Párkereső férfi
8 fotóval

Lassú vagyok, de legalàbb unalmas. Szeretek sakkozni, napba nézni, tollaslabdazni szélben. Kedvenc szinem a lila, amilyen a ballagàsi selyem zakóm, szeretem a ledes neonzöld buffalot is, de az nagyon dràga.
Szabi, 37 éves
Férfi keres társat
3 fotóval

Szia, Szabi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László - társkereső Miskolc - 69 éves férfi
László, 69 éves
Párkereső férfi
2 fotóval

Nem dohányzom, nem italozom. Őszinte jellemes ember vagyok. Hasonló elvárásaim vannak a leendő élettársamtól is, kivel szeretetben és megértésben, egymást segítve leélhetnénk a hátralévő éveinket, jó anyagi helyzetben, kényelmes családi házamban.
Laci, 42 éves
Társkereső férfi
4 fotóval

Kedves Lányok,Hölgyek!Szerintem egy pár levélváltás,telefonbeszélgetés után a személyes találkozáson dől el minden de azért egy pár sort írok magamról.Komoly párkapcsolatot szeretnék,futó kalandok kizárva.Szeretek egy fahéjas-gyümölcsös-feketecsokis illatú vörösbor mellett beszélgetni a teraszon,moziba és színházba járni,nyaranta déli országok tengerpartján süttetni a hasam,ropogós hóban sétálni,a frissen mosott ruha illatát a lakásban.Amit nem szeretek:hazugság,hűtlenség,mellébeszélés.Kezeiket csókolom.:-)
Krisztián, 31 éves
Férfi keres társat
5 fotóval

Akkor most ide írjak magamról mindenféle szépet és jót? Igazából nem tudom, hogy mit írjak magamról, amivel épp levennélek a lábadról, de tegyünk úgy mintha azt írtam volna ide! :D A viccet félretéve szeintem mások tudják megmondani milyen valaki, mert mindenki alkot magában egy véleményt a másikról. Saját magukkal pedig gyakran túl elfogultak, vagy túl elitélőek az emberek. Keresem azt a Valakit, aki szívesen megismerne, kiegészítené a mindennapjaimat, és ha úgy alakulna ide is költözne akár! :) Sok minden fontos az életben, de a legfontosabb az, hogy jól érezzük magunkat együtt! Ismerj meg és alkoss Te is rólam egy véleményt!

Most online társkereső férfiak

László - társkereső Dunakeszi - 49 éves férfi
László, 49 éves
Társkereső férfi
3 perce lépett be

Humorosnak mondott, egyébként magamat átlagos embernek tartom. Olyan hozzám illő partnert keresek, akivel egy hullámhosszon tudnánk élni. Főként a zenei programokat kedvelem, valamint fontos számomra, hogy sok időt töltsék a természetben. A hosszú levelezéseket nem szeretem. A személyes találkozásban hiszek...
Gábor - társkereső Orosháza - 36 éves férfi
Gábor, 36 éves
Férfi társkereső
3 perce lépett be

Gábor vagyok, 36 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Józsi - társkereső Debrecen - 30 éves férfi
Józsi, 30 éves
Társkereső férfi
4 perce lépett be

Bátran nekivágok mindennek, ami kihívást jelent számomra! :) A férfi kiváltság, nem szükségszerűség! Amore pazzo!! :) Komoly kapcsolatot keresek egy csinos, életvidám, humoros nő személyében, aki szeret kirándulni, utazni; Ha magadra ismertél és még nem találtam Rád, jelentkezz! :) Egyetlen dolgot szeretnék,boldognak lenni a másik felemmel, aki nem teherként éli meg mindezt… Aki nem érzi rabságnak hogy kapcsolatban van velem, aki szabad lehet mellettem,akivel elmehetek sétálni,akivel beülhetek egy kávézóba,akivel elmehetek egy moziba,akivel együtt fotózunk,jókat beszélgetünk,iszogatunk,nevetünk,elmegyünk bulizni,jókat szeretkezünk,fantáziálunk megvalósítjuk,összebújunk elmegyünk nyaralni,elmegyünk egy jó baráti társaságba… és még folytathatnám… Nem elégszem meg a jóval, nekem a legjobb kell... A sport az életem szerves része, versenyszerűen sportolok.. jó indulatú, kedves-humoros, élni és élni hagyni vágyó személy, akinek fontos a család.. Kétféle ember létezik akinek tetszem, és akinek rossz az ízlése...:) :D
László - társkereső Timár - 69 éves férfi
László, 69 éves
Párkereső férfi
4 perce lépett be

68 éves,rég elvált,nyugdíjas vagyok,rendezett körülmények között élek.Pozitív gondolkodású,kreatív,jó kedvű,állat,-és természet szerető emberke.Nem dohányzom,és ritkán fogyasztok alkoholt.Szeretném megtalálni lelkem és testem másik felét a következő 50- 60 boldog évre......
Ferenc - társkereső Debrecen - 63 éves férfi
Ferenc, 63 éves
Párkereső férfi
4 perce lépett be

10 éve vagyok özvegy, nemrég mentem nyugdíjba. Eddig a munkám és a \'gyerekek\' voltak szemem elött, de most már magammal is szeretnék törödni. Nem dohányzok ill. ecigit szívok az utobbi idöben. Csak társaságban iszom a hangulat kedvéért. Átlagos kinézetű pasi vagyok, szeretem a társaságot és a jó hangulatot. Kedves, megértő \'nekem tetsző\' társrat keresek.
Zoltán - társkereső Veszprém - 30 éves férfi
Zoltán, 30 éves
Férfi keres társat
5 perce lépett be

Komoly kapcsolatot keresek. Remélem, hogy itt megtalálom!
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • Ádám (25), Edelény
  Az élet nem egyszerű,de ha az lenne,unatkoznánk ;-)
  Sziasztok! Azért regisztráltam itt,mert szeretném már végre megtalálni a páromat,nem szeretnék már pár hónapos kapcsolatokat,hosszú távon gondolkodom. Remélem,itt majd sikerül ezt meg valósítanom. Nagyon szeretem,és tisztelem a nőket,ti vagytok a leg csodálatosabb lények a világon. Vicces,szellemes fiú vagyok,nem tartom magam unalmasnak. ;-)
 • Tibi (22), Budapest
  kerdezz es megtudod
  helyes srac vagyok szeretnek ismerkedni baratokat szerezni
 • Bálint (23), Budapest
  Ma lesz a holnap tegnapja
  Baján és Budapesten is egyaránt elérhető vagyok. Szeretnék ismerkedni :)
 • Gyula (54), Körmend
  Remélem megtalállak......
  Szia, Gyula vagyok, most nem tudok többet írni magamról. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj, vagy jelölj kedvencnek.
 • Demeter (37), Sződ
  Csak komolyak
  Mindent szeretek csinálni. Komoly kapcsolatot keresek
Ingyenes társkereső
Eleged van abból, hogy minden társkereső oldalon rögtön fizetned kell? A Randivonalon ez nem így van! Ingyenes társkereső oldalunkon nyugodtan nézelődhetsz, és kifejezheted tetszésedet a kiszemeltednek.

Ha nyitott vagy az új dolgokra, vagy nincs időd órákig a számítógép előtt ülni, töltsd le ingyenes mobil alkalmazásunkat és tudd meg, ki az, aki épp a közeledben van a társkeresők közül!

Ha meg szeretnéd találni életed párját anélkül, hogy több ezer, esetleg többtízezer forintot költenél rá, keresd nálunk a szerelmet – hisz a Randivonalon egyszerre több ezer ember keresi társát. Csatlakozz hozzánk és élvezd ingyenes szolgáltatásainkat!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy már minden ötödik felhasználónk okostelefon segítségével keres társat magának az oldalon? Ne hagyj ki egy randit se, randivonalazz mobilon is, hogy biztosan rád találjon a szerelem! A Randivonal az ország egyik legrégebbi, legnagyobb ingyenes társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ahol a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.