Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak

144 989 társkereső férfival ismerkedhetsz a Randivonalon.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső férfiak

Gabesz, 44 éves
Párkereső férfi
8 órája tag

Sziasztok ! Kiváncsiság igazából az oka itt vagyok ! Mindenre nyitott vagyok !
Janó, 37 éves
Férfi keres társat
9 órája tag

Kérdezz engem ha kíváncsi vagy rám. Tudok szórakoztató lenni ha van rá vevő.????
Gyuri - társkereső Szolnok - 42 éves férfi
Gyuri, 42 éves
Társkereső férfi
9 órája tag

Ne rohanj nagyon előre, élvezd a pillanatot, mert egyetlen mosoly elrepíthet a célodhoz, hiszen sohasem tudhatod, hogy kit érint meg, és kinek segít túllépni valamin.
Dezső - társkereső Tapolca - 47 éves férfi
Dezső, 47 éves
Társkereső férfi
9 órája tag

Szeretem a természetet,kirándulni-sétálni,kiegyensúlyozott őszinte párkapcsolatra vágyok. Hosszú távon gondolkodok nem egy futó kalandot keresek.
Laci - társkereső Szeged - 42 éves férfi
Laci, 42 éves
Párkereső férfi
10 órája tag

Azt mondják, hogy én nagyon energikus és vidám ember vagyok, és soha nem lehet unatkozni velem !!))) Van egy nagyon jó humorom, és nagyra értékelem az azonos minőségű embereket. Annyit azért mondhatok, hogy én vagyok a jószívű és nagyon hűséges férfi. És adom mind magam, hogy azt én és szeretteim kedvelik !!! Nem vagyok haragtartó ember, és én megbocsátok az emberek hibáikból, mert remélem, hogy legközelebb jobban fog működni a kontaktus.)))
Róbert, 21 éves
Párkereső férfi
10 órája tag

Sziasztok én egy igazi pörgös, jókedvű, bulizós srác vagyok, igazábol most költöztem haza Németorszagbol es még kicsit uj itthon minden kicsit baratkoznak, csavarognak .

Online társkereső férfiak

János, 66 éves
Férfi társkereső
3 perce lépett be

Sportos ember vagyok.Szeretem a jót a szépet. Hiányzik a szerető,szerethető tartós kapcsolat
Tomi, 24 éves
Társkereső férfi
3 perce lépett be

Imádom a motorokat,szeretem a kutyákat,szeretek sétálni ,moziba járni,bármit kipróbálni és aki többet szeretne tudni az írjon :)
Pál, 38 éves
Párkereső férfi
3 perce lépett be

Csak egy igazi not keresek akit szerethetek mindennél jobban!Üdvözlettel Pàl *moderálva*
Laci - társkereső Kecskemét - 52 éves férfi
Laci, 52 éves
Férfi társkereső
4 perce lépett be

KERESLEK!! IGEN PONT VELED SZERETNÉK ÚJ ÉLETET KEZDENI, MIND-KETTŐNK ÖRÖMÉRE. üdv: Laci
Zoltán, 34 éves
Férfi társkereső
4 perce lépett be

"Megtanultam...hogy aki nem keres, annak nem hiányzol...és akinek nem hiányzol az nem szeret.A sors dönti el, hogy ki lép be az életedbe, de te döntesz arról, hogy ki marad.Az igazság fáj, de a hazugság újra meg újra. Ezért értékeld azokat, akik értékelnek és szeresd tiszta szívből azokat, akik viszonozzák!" (Nincs előfizetésem, sajnos nem tudok válaszolni az üzenetekre.)
Tomi, 48 éves
Társkereső férfi
5 perce lépett be

Írjak sablonosat?: egyedülállóként keresem stabil társam, őszinteség, bizalom, megértés, törődés....ha neked is fontos szívesen veszem megkeresésed. Írjak romantikusat?: keresem másik felem, akivel szenvedélyes nappalokon, és éjszakákon át társak lehetünk. Vagy komolytalant?? Minek?? Mindenkinek mást jelentenek a leírt szavak...Pedig a tartalom és a valóság a lényeg....

Diplomás társkereső férfiak

Ernő - társkereső Győr - 48 éves férfi
Ernő, 48 éves
Párkereső férfi
Főiskolát végzett

Hátralévő életem eltöltéséhez keresek, őszinte, megbízható, korban hozzám illő, családcentrikus társat.
János, 56 éves
Társkereső férfi
Egyetemet végzett

.Szeretem a zenét, és a természetett. A fakanál forgatása sem idegen a számomra. Ismeröseim barátaim kétlábon álló egyéniségnek ismernek. Most valaki olyat keresek,aki a lenyevel be tudna,, es be akarna tolteni ezt a belso vilagot,amelyet l idaig senki,,,nem tudott
Viktor, 37 éves
Párkereső férfi
Főiskolai diplomás (informatikus)

Szolnokon lakom, mérnök-informatikus vagyok. Szabadidőmben autót vezetek, netezek, vásárolok. Szeretem a háziállatokat, nekem is van egy pulim. Ha van kedved jobban megismerni, jelölj v. írj. Viktor
Levente, 41 éves
Férfi társkereső
Főiskolai diplomás (pedagógus)

Hogy ki is vagyok valójában? Igazából magam sem tudom. Írhatnék magamról rengeteg pozitív tulajdonságot, írhatnám azt, hogy intelligens, jó humorú, kedves, gondoskodó oltalmazó típus vagyok. Írhatnám azt is, hogy őszintének, barátságosnak tartom magam, írhatnék még ezer és ezer dolgot, de hogy ebből más mit lát meg, az rajta is múlik. Ahhoz, hogy kiderítsd, milyen is vagyok valójában meg kell ismerned, jó és rossz tulajdonságaimmal együtt. Meg kell ismerned, ki vagyok én, ott, legbelül, a lelkem mélyén. Eltöprengened, mit miért tettem, mondtam. Hisz oly sokszor nem értjük meg a másik ember szándékát, gondolatait, cselekedeteinek mozgatórugóját. De ha szeret valaki egy másik embert, akkor megtanulja elfogadni hibáival, gyengeségeivel... És ettől ismersz valakit igazán, ha tudod, hogy hozzád hasonlóan, néha ő is makacs, önfejű, máskor talán veszekedős, hisztis, ismét máskor elcsügged, elveszti a hitét, reményét, talán el is gyengül... Ilyenkor van szüksége az embernek egy igazi TÁRSRA, aki átkarolja, segít neki erőt, kitartást, bátorítást adni, aki egy érintéssel, azzal, hogy egy pillanatra a tekintetük összefonódik, reményt ad neki, azt mondja: gyere, nem egyedül kell küzdened, mellett állok, bármi történjen is, IGEN, ketten meg fogjuk csinálni, ha kitartunk egymás mellett, akkor sikerülni fog megvalósítani az álmainkat. A kettőnk közös álmát.
Gyuri, 41 éves
Párkereső férfi
Főiskolai diplomás (Gépészmérnők)

Fura dolog az életben: ha csak a legjobbal éred be, igen gyakran meg is kapod. (Somerset Maugham)
Péter, 54 éves
Férfi keres társat
Egyetemet végzett

nagycsaládban nőttem fel, az én gyerekeim már felnőttek, új családot szeretnék, vagy betársulnék kisgyermeke(i)t egyedül nevelő nő családjába,- szeretek gyerekekkel foglalkozni,- a kulturális rendezvényeket is szeretem, de látva a társkeresőn hölgytársaim színház iránti elköteleződését az elkövetkező 20 évre esélytelennek látom a jegy megszerzését,- így legalább a színház jövője biztosított,- én meg majd megoldom valahogy (mondjuk egy pótszékkel a kakasülőn)

Ingyenesen megismerhető társkereső férfiak

János, 67 éves
Férfi társkereső
Platina előfizető

Nyugdijasként még szorgalmasan dolgozom... Keresem a nagy "Ő"-t vagy az ABC többi betűjét. Szeretem a humort és mindent ami szép és jó... Remélem meg találom ill. MEGTALÁLLAK.
Elemér - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Elemér, 47 éves
Férfi társkereső
Platina előfizető

humoros, romantikus, sportos elegáns, spontán, ápolt, kíváncsi természetü, nyitott személyiség,
Gábor, 43 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

Gábor vagyok..Svájcban,Luzern-ben élek és dolgozom.Nagyon szeretném megtalálni a Boldog Életet,amihez keresem leendő társamat,páromat.
Gábor, 45 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

nehezen engedek közel mást magamhoz de ha valaki àtrágja magát a "falamon" szimpatikusnak tart.Állítólag :) Az élet azonban folyamatos tanulás és próbálok ezen változtatni.:)
István, 34 éves
Párkereső férfi
Platina előfizető

Konformitás-mentes, nem evilági, hóbortos, válogatós kuriózum/lángelme/reneszánsz ember.
Laci, 36 éves
Férfi társkereső
Platina előfizető

Azt gondolom párkapcsolati téren régi vágású, normális értékrenddel rendelkező vagyok. Nem kenyerem a túlzott felhajtás, viszont a páromért tűzbe tenném a kezem. Szeretem a jó humorú, érzelmi és értelmi intelligenciával megáldott embereket. Esetleg Te lennél az...?

Keresztény társkereső férfiak

József, 55 éves
Párkereső férfi
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Sokdiplomás vagyok, intellektuális, dekoratív hölgyet keresek...
Lajos, 63 éves
Párkereső férfi
hívő református (nem gyakorlom)

szeretem a természetet a kirándulást a horgászatot kocsit vezetni
Gyula, 67 éves
Társkereső férfi
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretem a természetet, a vízpartot, a szabadidő sportokat, a művészeteket, a kellemes társalgást, a finom ízeket,jó hangulatot. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ. E mail CÍMET KÉREK.
István - társkereső Budapest - 65 éves férfi
István, 65 éves
Párkereső férfi
római katolikus vallású (alkalmanként)

István vagyok egy örökmozgo kétlábbal a földönjárok szeretem a szép és normális dolgokat emberi mércével mérem magam van sok jótulajdonosságom amirő tudok de bisztos van rossz is ha érdekellek szivesen válaszolok
János, 38 éves
Társkereső férfi
római katolikus vallású (nem hiszek benne)

Szeretem az őszinteséget, jómagam is azt adom. A bizalom a legfontosabb, és a megértés, meg a reggeli kávé---bla bla. Mindezt véleményem szerint nem kell külön leírni, hiszen ha valakit szeretünk ezek automatikusan jönnek. Hiszen a szerelem, nem csak egy szimpla vonzalom a másik iránt, sokkal inkább érzelmek, érzések együttes halmozata. Ami tartalmazza a tiszteletet, megértést, támogatást, nyíltságot, őszinteséget stb. Magamról bármit is írnék, vagy igaz lenne, vagy nem. Alapjában véve hangulatfüggő vagyok. Hogy ép mit szeretek csinálni az aktuális dolog dönti el. Így bármit állítanék magamról egyik nap igaz lenne, másnap hazugság. Ismerj meg, és kiismersz :) Ennek ellenére amit bizton állíthatok magamról az az, hogy kezelhető vagyok, őszinte, hűséges, páromért mindent megteszek.
Sándor, 51 éves
Férfi keres társat
református vallású

Őszinte,megbizható pasinak vallom magam.Szeretem a természetet,a sportot a kutyákat.Alapjában vidám és humoros ember vagyok,de persze ha kell komoly dolgokban is lehet számitani rám.A többit majd személyesen.

Fiatal társkereső férfiak

Dávid, 28 éves
Társkereső férfi

magamat nem tudtam soha megismerni. még nem volt ráidőm! :)
Kálmán, 28 éves
Társkereső férfi

Szia! Hobbim a kajakozás, futás és főzés sütés(csak azt nem szeretem benne hogy utána el kell mosogatni). Szeretem az állatokat és szeretek a szabadban lenni. Leülni borozni egyet és közben jókat beszélgetni. És még sok mást is de azt majd úgy is megtudod.
Ferenc - társkereső Gödöllő - 28 éves férfi
Ferenc, 28 éves
Társkereső férfi

Szia! Fecó vagyok (így szeretem használni :-) ), Gödöllőn élek. Szabadidőmet előszeretettel töltöm sporttal, nagyon szeretek futni, edzeni, a mozgás bármely formáját :). Ezen kívül imádok „alkotni és bütykölni ” kitalálni valami újat, és azt megcsinálni :). Estéimet szeretem a barátokkal közösen tölteni akár filmezéssel, biliárddal vagy valamilyen közös programmal. Az évek során rákényszerültem arra, hogy főzzek magamra, amit idő közben nagyon megszerettem (itt is van lehetőség újat alkotni :P ). Főállásban mérnökként dolgozom. Élvezem a munkát és a benne rejlő kihívásokat, hogy kreatív lehetek. Olyan lánnyal ismerkednék, aki vidám természetű és mosolygós :-).
Laci - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Laci, 28 éves
Párkereső férfi

Laci vagyok, 28 éves.Mivel nem vagyok elofizeto es aki szeretne ismerkedni annak varom uzenetet a *moderálva*ra :)
Karesz, 19 éves
Párkereső férfi

Sziasztok szeretek sportolni eljárni szorakozni imadok kirandulni es nagyon kedves embernek gondolom magam .
Krisztián - társkereső Budapest - 24 éves férfi
Krisztián, 24 éves
Férfi társkereső

Kedves erre tévedő! :) Köszönöm,hogy benéztél! :) Rólam mit érdemes tudni? Hmm... Magamat gyermekesnek tartom,azonban,ha a szituáció úgy óhajtja,tudok én komolyabb formát is felölteni. Szeretem a retro dolgokat,aminek nálam a régi magyar filmek teszik ki a nagy részét. Persze,azért a mai filmeket is kitüntetem figyelmemmel. Továbbá,oda vagyok a zenéért,szerintem már függő vagyok :D Nagyrészt,rap,de általában minden meghallgatok.

30-as társkereső férfiak

Gábor, 34 éves
Párkereső férfi

Sziasztok!Gábor vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.Normális őszinte társat keresek magamnak.Ha magdra ismersz,és teszik a profilom nyugdtan írjatok!Nem harapok!:-) Sajnos nem vagyok előfizető,ezért e-mail cimet irjatok,hogy tudjak válaszolni!
Zoli, 35 éves
Társkereső férfi

Állítólag 10 másodperc épp elég egy jó bemutatkozásra. Kezdjünk hát bele: 1) Napjaim nagyrészében óvóbácsiként dolgozom 2) Imádom a munkám és a gyereket. Néha a szülőket is. 3) Szabadidőmben vállalkozom, marketing és grafikai területeken. Mostanság ételfotózással is elütőm az időt. Na meg Sherlock Holmes-szal 4) Szakmai hosszútávú célom egy magán óvoda hálózat létrehozása, magánügyi célom társra lelés, fészekalapítás 5) Motorozgatok, sportolok, utazok, apróságokkal szöszmötölök, barátokkal vagyok, jövők-megyek, teszek-veszek 6) Sajnos most nincs se kutyám, se macskám, és bár a macskákkal is jól kijövők, inkább kutyapárti vagyok 7) Független vagyok, 100%, de remélem, hamarosan ezt feladhatom végre, legalábbis már feladnám, de tényleg :) 8) Szerelmem a tenger, Budapest éjjel, a fahéjon átfőtt cappuccino, egy jó olasz vacsora, nyammi 9) Rák vagyok, érzelmes, figyelmes, odaadó, huncut, egyesek szerint bolond, szerintem rém komoly, bizalmatlan, önálló, néha keményfejű, de könnyűszerrel kenyérre kenhető 10) Mosok, főzök, takarítok, vasalok, de a porszívó az ördögtől való, távozztőlemsántán, grrrrr Ha nem aludtál el, és ideáig eljutottál, ÉS még kíváncsi vagy, a többit szívesen elmondom, megmutatom ;) Kérdezz, írj bátran.
Tamás - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Tamás, 38 éves
Párkereső férfi

Vannak emberek akik viccesnek tartanak, mások megbízhatónak, a haverok szerint jó fej vagyok, egy idegennek rokonszenves. Szerintem egyszerűen normális, reális értékrenddel, egy vagyok a többi földön járó ember közül.
attila, 36 éves
Férfi társkereső

29éves őszinte Brad Pitt keresi Angelina Joliet:) \" találd meg azt akit meg kell,s történjen bármi mellette legyőzhetetlen leszel\"
Tamás, 32 éves
Párkereső férfi

Tamás vagyok, 29 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 39 éves
Férfi keres társat

Ez a rohanó világ! Mindíg sietünk,de már szeretnék megállapodni valahol ahol várnak rám. Hiszek az öszinte szerelemben ami még nem jött el. De várom és meglelem ebben a világban. Akivel megoszthatom a mindennapi örömöket... Nem külföldön szeretnék családot mert ez a hazám én ide tartozom. A munkám egyenlöre oda köt de ezt egy cél elérése érdekében bármikor megváltoztatom... Remélem megtalallak.... Megszeretnék kérni minden hölgyet... Elhiszem,hogy egoizmus van a világon,de legalább vegyél fáradságot és legyét tisztességes és öszinte,hogy leirod amit gondolsz... talán bántó vagy édes gondolatok. Nem akarok bunkó lenni de ha nem így keresel társat sose találsz mást csak olyat aki kihasznál... köszönöm

Középkorú társkereső férfiak

László - társkereső Budapest - 41 éves férfi
László, 41 éves
Párkereső férfi

Szeretem a romantikus pillanatokat,setalni,moziba,szinhaz,vacsizni jarni.Szeretem megtervezni a hetvegeimet,napjaimat,utazasaimat.Nem dohanyzok (soha)Alkohol semmi.Azert elek. :) Uzletember vagyok,ket dipolmam van,tobb cegem.Budan lakom es keresem a parom.Van ket kiskutyam meg egy ur az eletembe. :)Lehet,hogy te hianyzol onnan? i am friendly and happy person with my life which always want to make everyone happy. i am passionate and confident with everything i have and always have some plan into my entire life.In some point it is not that easy yo describe my self by word.However,I would like to describe by someone which she try to get know me.
Tamás, 42 éves
Férfi társkereső

Tamás vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ernő, 48 éves
Férfi keres társat

Egy nyugodt alaptermészetű, de általában vidám, kedves, őszinte fickó vagyok! Napjaimat leginkább a pörgés jellemzi, amit csinálokazt igyekszem szenvedéllyel csinálni! Egy nagy fiammal élek egyedül! Azért a zord külső érzékeny lelket takar, sőt mondták már, hogy nem csak az anyai szemnek vagyok tetsző! Igénylem a kedvességet, a szeretetet, és az érzelmeket! De viszonozni is nagyon tudom! Bővebben, majd ha lesz rá alkalmunk!
János, 44 éves
Férfi keres társat

Köszi hogy megnézted az adatlapom . Milyen is vagyok ?:szeretem a természetet ,motorozást ,horgászatot ,nagyokat biciklizni. És kit keresek?: csak hószútávú kapcsolatot keresek , megbízható és becsületes hölgy személyében.1-2 gyermek nem probléma.
Csaba, 42 éves
Társkereső férfi

Komoly,őszinte kapcsolatot kereső lányokkal leveleznék,ismerkednék !
Attila, 49 éves
Párkereső férfi

Vidamsagra vagyo,grillezes,bogracs,tengerpart, es persze egy aranyos mosolygos csaj akit lehet szeretni,ez vagyok en csok Attila!

50 feletti társkereső férfiak

Jozsef - társkereső Poroszló - 56 éves férfi
Jozsef, 56 éves
Társkereső férfi

Elvalt 49 eves ferfi vagyok! Csalad centrikus,huseges,aki megbizhato tarsat keres tartos kapcsolat celjabol.Szakmam- husipari termek gyarto, jelenleg kulfoldon dolgozom.Szabad idomben szeretek jonni menni,vasorolni kirandulni.Egyedul nem oke! Jelenkez, hisz te is egyedul vagy! Horgaszni is szoktam es kozbe jot napozok.
Tamás - társkereső Szigetszentmárton - 51 éves férfi
Tamás, 51 éves
Társkereső férfi

Tamás vagyok 49 éves átlagos testalkat barna szem haj őszes borostás arc szeretetre megértésre vágyok
Gellért, 55 éves
Párkereső férfi

Sajna még nem vagyokl előfizető. De szívesen válaszolnék levélkédre.Rossz hír az, hogy repül az idő. Ajó hír az, lehet hogy én vagyok a pilóta. https://youtu.be/jcJs8EkIxJ4
Levente - társkereső Mezőtúr - 51 éves férfi
Levente, 51 éves
Férfi keres társat

levente vagyok igazi társat keresek mindent szeretek ami jó neked és nekem
Sándor, 61 éves
Párkereső férfi

"Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon." (Goethe) ZENE CENTRIKUS, más művészetek iránt is érdeklődő özvegy férfi vagyok. Szeretném megtalálni hasonló érdeklődési körű Társam !!! Ha a ZENÉT ,vagy az ÉNEKLÉST Ő is művelné annak különösen örülnék !!! Várom leveled !!!
Vilmos, 65 éves
Férfi társkereső

Szeretek kirándulni, beszélgetni, szeretem a kerti munkát. Szeretek dolgozni.

Elit társkereső férfiak

Zoltán, 36 éves
Férfi keres társat
Középvezető

Ismerj meg .... *moderálva*
Gergő, 33 éves
Párkereső férfi
Középvezető

Ez itt a minimum 50 karakter helye ami alapján garantált hogy nem ismersz meg.... de mivel a XXI. században élünk a rendszer automatikusan megoldja ezt az apró problémát, és generál egy frenetikus bemutatót; Gergő vagyok, 32 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Remek tehát a rendszer megoldotta az első problémát.
Antal, 42 éves
Férfi keres társat
Felsővezető

Üdvözöllek :-) Sportos, kedves, életvidám, megbízható, hűséges, kitartó, gazdaságilag független, egyedülálló, rendezett körülmények között élő férfi vagyok. Tengerparton élek. Szeretem a napot, az óceánt, az úszást, a finom étel készítést természetesen az társaságban még élvezetesebb. Kedvelem a városi életet, a természetet, a hegyekben, erdökben való túrázás ami felüdülést távolságot, perspektivát ad a városi élet nyüzsgö pezsdüléséhez. Keresek egy partnert, társat az életre, értelemmel, tudással, belátással, képzettséggel, a művészetek és a kúltúra ismeretével, annak igényével, analítikus képességgel … Fontos a Nonviolent Communication, a zsiráfnyelv ismerete és használata. Legyen szerény, nem agresszív, nem haragtartó Társam legyen érzéki, szenvedélyes és odaadó szerető. – elküldöm a listámat a Télapónak is –
Péter, 38 éves
Társkereső férfi
Felsővezető

Őszinte, megbízható társat keresek,akire mindig lehet számítani, aki mindig mellettem áll, akivel együtt legyőzünk minden akadályt, és kiélvezzük az élet örömeit, amíg ....!
Miklós - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Miklós, 57 éves
Párkereső férfi
Felsővezető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Ronald, 53 éves
Párkereső férfi
Középvezető

Villamosmérnök vagyok, szeretek kirándulni, kerékpározni.

Fényképes társkereső férfiak

Csaba, 53 éves
Férfi társkereső
1 fotóval

Keresem azt a csinos, apolt es hazias holgyet akinek mosoly van az arcan es oszinteseg van a szemeben.Akiveel jo lenni! Aki kepes lelkesedni az elet apro oromeiert, egy jo zeneert, a napert, a vizert egy erintesert! Fontos a szeretet , szerelem,oszinteseg, megbizhatosag !
Sándor - társkereső Szeged - 58 éves férfi
Sándor, 58 éves
Párkereső férfi
9 fotóval

58 éves elvált férfi vagyok. Van egy 23 éves fiam,aki nem velem él. Szeretek jókat beszélgetni,szórakozni,táncolni.Szeretnék egy tartós kapcsolatot létre hozni.Sanyi.
István, 37 éves
Férfi keres társat
3 fotóval

Szeretem a vidámságot ,mindenféle sportot ,horgászatot ,természetet és az igazságot . A nő akit keresek legyen ,őszinte, jó kedélyű stb. , ismerkedjünk és majd eldől hogyan tovább !
Gerzson - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Gerzson, 47 éves
Párkereső férfi
1 fotóval

Művelt, romantikus, és humorérzékkel rendelkező vagyok. Két diplomával rendelkezem. Szeretek sportolni, kerékpározok, futok, síelek. Szabadidőmben kirándulok, nyelvet tanulok. Kedvelem a zenét, tudok zongorázni is. Szeretek mind komoly, mind könnyű zenei koncertekre elmenni. Vannak barátaim, akikkel tartom a kapcsolatot.
Zsolt - társkereső Szécsény - 47 éves férfi
Zsolt, 47 éves
Férfi társkereső
4 fotóval

"NORMÁLIS. A normális pasi/nő egyik legfontosabb jellemzője, hogy nem feltűnő. Sokszor annyira nem feltűnő, hogy nem is látszik. A pillantásunk, amelyet napi többszáz fotó elemzésére állítottunk, figyelemre se méltatja Normális Jenőt vagy Átlagos Arankát. Vigyázz: a normális nem egyenlő azzal, hogy valaki unalmas, érdektelen! A normális ember csak simán nem nyom szédítő dumát, nem teszi közszemlére legelőnyösebb fizikai adottságait, egyáltalán: nem akar másnak látszani, mint ami. Pedig a tapasztalat bebizonyította: akibe azonnal beleesünk, mert ellenállhatatlan, abból a legkönnyebb kiábrándulni."
Imi, 37 éves
Férfi társkereső
4 fotóval

Sziasztok!Sportokat és aktív kikapcsolódást kedvelő ember vagyok.Szeretem a hosszú esti sétát.Ha van kedved velem tartani,írj!

Most online társkereső férfiak

Kornél - társkereső Jánossomorja - 35 éves férfi
Kornél, 35 éves
Párkereső férfi
6 perce lépett be

Szia kedves látogató Kornél vagyok, 34 éves Jánossomorja környékéről. Komoly tartós kapcsolat érdekel !!! Ha megtetszett a profilom, többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sandor - társkereső Nyíregyháza - 62 éves férfi
Sandor, 62 éves
Párkereső férfi
6 perce lépett be

Ha akarsz valamit-talán társat? Akkor kérdezz,írj magadról,küldj fényképet,kérd a fényképem .Társat keresek nem idő töltést,azt majd együtt,és nem itt.
Csaba - társkereső Pécs - 47 éves férfi
Csaba, 47 éves
Párkereső férfi
7 perce lépett be

Csaba vagyok, 46 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás - társkereső Érd - 53 éves férfi
Tamás, 53 éves
Férfi társkereső
8 perce lépett be

Ismerőseim bátoritottak fel hogy jelentkezzek egy társkereső oldalon, kiváncsi vagyok az eredményre Vidám természetű , érzelmes , optimista , természetet , állatokat kedvelő vagyok . Szeretek barkácsolni , kertészkedni , kirándulni , gyógy és termálvizben lazitani
Gábor - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Gábor, 49 éves
Társkereső férfi
8 perce lépett be

48 éves Budapesti férfi családcentrikus, humoros!Barátok, Vízpart! Hagyományos értékrendet képviselek!Gyerekszerető!
István - társkereső München - 40 éves férfi
István, 40 éves
Férfi társkereső
8 perce lépett be

Münchenben élek és itt keresek magamnak komoly társat aki hűséges és megbízható .
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • Roland (27), Újkígyós
  Komoly kapcsolatra vágyok
  Egy komoly kapcsolatra vágyo ferfi vagyok es csak komoly idöseb hölgyek jelentkezes varom mert azok hamarab vagynak komolyab kapcsolatra mint egy fiatal varom jelentkezesüket.
 • Ákos (42), Budaörs
  3-as villamossal a kiserdőig, és aztán balra.
  Már egy ideje egyedül próbálom végigjárni életem útját. Már önállóan, segítség nélkül is rájöttem, hogy ez párban sokkal érdekesebb. Keresem azt a hölgyet, akiért érdemes végigcsinálni. Akiért jó hazamenni, de csak akkor , ha éppen nem egy buszmegállóban várakozik rám. Nem vagyok egyéjszakás kalandor. A tartós jobban érdekel, de ez nem mindig igaz. A tartós kenyeret pl. nem szeretem...
 • Csaba (56), Szombathely
  Az élet szép
  Keresem a párom,remélem megtalálom azt a hölgyet aki értétkeli a mindennapok örömeit.
 • äkos (44), Budapest
  Csak magadat add,légy mindenben természetes!!!!!
  Amiket nagyon szeretek: a krémes fekete kávét,a jó vörösbort,a finom sajtokat,a jó ételeket. Szabaidőmben sokat olvasok,filmet nézek,sportolok. Redszeres látogatója vagyok bizonyos kiállitásoknak és nagy rajongója vagyok a kávéházaknak. Kedvelem az inteligens,ápolt,természetes embereket (lányokat)!! Amiket megvetek: igénytelenség,uninteligencia,közönségesség,hazugság,irigység,butaság. Nagyon nem szeretem a szinészeket (itt nem a valódi művészekre gondolok)!
 • Sanyi (52), Debrecen
  Nem kalandot keresek.
  Keresem az igazit,igényes csinos nő személyében,személyes találkozás híve vagyok,elérhetőséget kérek. *moderálva*
Ingyenes társkereső
Eleged van abból, hogy minden társkereső oldalon rögtön fizetned kell? A Randivonalon ez nem így van! Ingyenes társkereső oldalunkon nyugodtan nézelődhetsz, és kifejezheted tetszésedet a kiszemeltednek.

Ha nyitott vagy az új dolgokra, vagy nincs időd órákig a számítógép előtt ülni, töltsd le ingyenes mobil alkalmazásunkat és tudd meg, ki az, aki épp a közeledben van a társkeresők közül!

Ha meg szeretnéd találni életed párját anélkül, hogy több ezer, esetleg többtízezer forintot költenél rá, keresd nálunk a szerelmet – hisz a Randivonalon egyszerre több ezer ember keresi társát. Csatlakozz hozzánk és élvezd ingyenes szolgáltatásainkat!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy már minden ötödik felhasználónk okostelefon segítségével keres társat magának az oldalon? Ne hagyj ki egy randit se, randivonalazz mobilon is, hogy biztosan rád találjon a szerelem! A Randivonal az ország egyik legrégebbi, legnagyobb ingyenes társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ahol a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.