Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

16 227 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Mate (23), Csorna
  Társ
  Sziasztok én egy fiatal vállalkozo szellemü férfi vagyok ha felkeltettem az érdeklödésed irj nyugodtan :)
 • Balázs (25), Maklár
  Éld az álmaidat
  Nyugodt, energikus és vidám vagyok. Minden helyzetben meg találom a jót, a szépet és a hasznosat.
 • Gábor (48), Budapest
  A jelennek éljünk.
  Sok mindent nem is tudok írni,csak azt hogy komoly kapcsolatot szeretnék.
 • József (41), Zagyvaszántó
  Rómeó keresi Júliát
  Vidám,szeretni tudó,hűséges,barátságos,vallásos...
 • Krisztián (25), Niefern-Öschelbronn
  "Ami késik, nem múlik."
  Sziasztok! Szerintem ide bárki bármit írhat ,így nem is regélnék magamról.Egy beszélgetésből sokkal jobban kiderül, hogy milyen karakter a másik fél . Ha kíváncsi vagy rám ,kérdezz ,szívesen beszélgetek . köszönöm figyelmed !:)
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.