Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

17 283 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Isti (30), szekelyudvarhely
  lanyok irjatok batran
  Oszinte kedves srac vagyok barna haj barna szem szeretek kirandulni szeretem a termeszetet az allatokat
 • Irina (46), Budapest
  Hol vagy az Igazi Férfi??? :)
  Már rég óta magányos vagyok... Lelki testi társat keresek...
 • István (18), Forráskút
  A jó párkapcsolat titka a megèrtès a törődès ès a
  Kedves, aranyos, vidám természetű, jó humorú NŐT keresek. Magamról csak annyit írnék, hogy egy ideje egyedülálló vagyok, és szeretnék egy komolyabb kapcsolatot.
 • Attila (21), schröcken
  kapcsolat mindenekelött
  Sziasztok. Jelenleg schröckenben lakom, ismerkednék szívesen lányokkal. :)
 • Sándor (64), Budapest
  A kincskereséshez türelem és szerencse szükségeltetik.
  Szeretettel üdvözlök mindenkit! Járom az utam nem csak a külsőt a belsőt is. Igazi Önmagam szeretnék lenni ehez kell a másik nem segítsége is. Röviden így jellemezném magam: tökéletességre igyekvő ember bukdácslása. üdvözlettel Sándor.
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.