Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 772 online.
Andi
33, Budapest, V.
Írj nekem! Keresem a társam,párom.Szeretnék megállapodni valaki mellett.Kaland,laza kapcsolat nálam szóba se jöhet. :) Jelenleg még tanulok.OKJ-s képzésre járok,esti tagozaton autószerelőnek tanulok.De az órákra már nem kell bejárnom mert már csak a szakmai,záró vizsgák vannak hátra. :) Ha csak kalandot,szeretőt keresel vagy csak levelezni szeretnél,akkor lapozz tovább kérlek,nem egymást keressük. Van két örökbefogadott,mentett kutyám.Imádom őket.Családtagként bánok velük.Családtagok nekem.Nem kutyát tartok,hanem kutyával élek. :) Forma-1 rajongók,komolyzene kedvelők és kutyások előnyben (de nem feltétel). :) Káros szenvedélyektől mentes életet élek,nem járok bulizni.Inkább a normálisabb,kulturáltabb programokat szeretem.Ezért káros szenvedélyektől mentes férfit keresek. "Kutyás szív,kutyás lélek,kutyás leszek,amíg élek."Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes." ui: nincs előfizetésem ezért kérek szépen egy e-mail címet,hogy válaszolni tudjak.köszönöm. :)
Andi, 33
Budapest, V.
Feri
51, Németország
Szeretet, bizalom. Keresem a pàrom! Hosszab hàzassàg utàn vàlltam, szeretnèm megtalàlni azt a lànyt vagy hölgyet akivel pàrosban jol èrzem magam. Nincsenek nagy elvàràsaim, egyszerüen egy embert keresek, akire vàrok ha nincs otthon, akinek hiànyzom ha nem vagyok vele. Ennyi.
Feri, 51
Németország
Ilona
44, Budapest, V.
Szeretni, úgy, ahogy van Kevés dologgal foglalkozom, ami értéktelen és múlandó. Motivál, hogy úgy éljem az életem, hogy visszagondolva büszke legyek, hogy mertem őszinte lenni, és mertem elég őrült lenni, szert tenni élményekre, megélni a pillanatot. Irtózom a felületességtől, és gátlástalanul fordítok hátat a szürkeségnek és az átlátszó embereknek. Ellenben szeretem a kihívásokat. Szeretem a feladatokat, és sokkal jobban szeretek cselekedni, dolgozni, mint panaszkodni azon, amin úgysem tudok változtatni. Természetfotós vagyok. A gyönyörű szakma velejárója, hogy viszonylag sok időt töltök a szabadban. Csibész- és cinkostársat keresek, aki kellőképpen kreatív, nyitott, szórakozott, okos+művelt, elvetemült, elég vakmerő ahhoz, hogy rendhagyóan tölthessük együtt egymásra szánt időnket mindig, mindenben. A kötelesség-és felelősségtudat járhat egy cipőben a bolondsággal. Állatok, háziállatok bármilyen mennyiségben jöhetnek, ellenben előző családból született gyerekeket nem szeretnék, mert nekem sincsen.
Ilona, 44
Budapest, V.
Ati
46, Budapest, XIV.
Társat keresek Ati vagyok, 46 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ati, 46
Budapest, XIV.
Dóri
35, Szigetszentmiklós
Hali Keresem a társam, akivel közös célok felé tudok haladni.
Dóri, 35
Szigetszentmiklós
Balázs
42, Budapest, XIV.
Bizalom szeretet tisztelet boldogság együtt Kutya és barátok. Aktív utazások, túra, bringa, sí, futás, filmek és sorozatok, mozi, színház, zene és együtt éneklés, jókat (főzés és) evés, karrier és életfogytig tartó tanulás iskolában (legutóbb MBA) és tanulás a saját hibáinkból, beszélgetések és közös kalandok, élmények öröme. EGYÜTT :)
Balázs, 42
Budapest, XIV.
Ancsa
52, Budapest, XIV.
Keresem azt a férfit, aki Társam lehet Társas lények vagyunk, mégis sokan egyedül élünk, és közben múlnak a hónapok. Jó lenne olyan Társra lelni, akivel szívesen töltenék együtt minőségi időt.
Ancsa, 52
Budapest, XIV.
Jozsef
66, Budapest, VI.
Férfi Szia, Jozsef vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jozsef, 66
Budapest, VI.
Tünde
35, Budapest, XIII.
Sziasztok! Szia, Tünde vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tünde, 35
Budapest, XIII.
Joci
37, Nyíregyháza
Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében...
Joci, 37
Nyíregyháza
Anita
41, Budapest, V.
Be yourself! :) A személyes találkozásban hiszek,így ezt a részt majd személyesen :)
Anita, 41
Budapest, V.
Gábor
52, Budapest, IV.
Szeretni valakit valamiért Sziasztok! Majd küldök önéletrajzot,és GPS koordinátát!:)
Gábor, 52
Budapest, IV.
Ági
53, Budapest, XX.
Bármit írhatnék magamról, inkább ismerj meg! Ági vagyok, 53 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ági, 53
Budapest, XX.
Sándor
59, Dédestapolcsány
Ismerkedjünk! Sándor vagyok, 59 éves, lakhelyem Dédestapolcsányban lakom egy kertes családi házban egyedül.Komoly kapcsolatot keresek, nem futó kalandot.Sajnos dohányzom, de alkoholt egyáltalán nem fogyasztok,még alkalom adtán sem. Autóm nincs.Szeretnélek megtalálni,hogy szebbé,és boldogabbá,tegyük egymás életet.Ha tetszik amit megosztottam,jelölj,vagy írjál,és én válaszolok.A képek nem valami jól sikerültek.
Sándor, 59
Dédestapolcsány
Beáta
36, Hollandia
Szingli vagyok nem tagadom,ha jon a nagy Ő elfogadom! Sziasztok! Személyes bemutatkozást,majd személyesen
Beáta, 36
Hollandia
Balint
69, Kanada
Komoly Kapcsolat Unom a maganyost es keresek egy hozam illo Holgyet
Balint, 69
Kanada
Anna
54, Kunszentmárton
Nevetni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság Egy modern régimódi értékeket képviselő nő vagyok. Rák jegyben születem .Alap természetem vidám ,romantikus,szenvedélyes,tűrelmes,ragaszkodó, még sorolhatnám a tulajdonságaimat de ennyi elég a többit felfedezed.Egyetlen dolgot szeretnék ,boldog lenni , szívből nevetni,sokat beszélgetni,.Sétálni kézen fogva .Nyári éjszakán hulló csillagot bámulni . Igénylem az őszinteséget ,érzelmi kinyilvánitást ölelést olyan valakit , aki ezt elfogadja és színtén ezt ígényli. Veszekedést nem szeretem . De minden problémát azonnal szeretem meg beszélni. A tisztázó kommunikáció nagyon fontos számomra. Haraggal lefeküdni nem szeretek. Úgy kell egymást el fogadni , hibáival és hiányosságaival együtt. El kell tudni fogadni egymás rigolyáit , hangulatváltozásainak hátrányait söt össze kell csiszolodni. Ezek nélkül nem tud két ember sokáig együtt boldog lenni. Nem akarom meg változtatni. Nem érdekel a kaland ,nem azt keresek ,szeretem megélni, az igazi szerelmet és ,hogy finoman bátoritson . Olyanvalakit keresek ,akivel társaklehetünk a közös útakon. Szükségem van egy társra , akitől mindent megkaphatok az éltemben amire vágyom és talán meg sem kaptam korában . Igen talán épp rád , van szūkségem ,akinek mindet megadhatok amire vágysz és felfedezni az élet örömeit együtt. Miért is írtam itt ennyit és ennyire nyíltan? Mert nem félek attól, hogy mi van , ha kiadom magam. Legfeljebb hamar a helyére kerülnek a dolgok és nincs illúzió, jön aki engem keres. Ennyit dióhéjba . Az élet egy nagy kaland . Köszönöm ,hogy vetted a fáradságot ,hogy elolvasd ezt a pár sort !!l Ha írsz légyszíves az E MAIL CÍMET meg adni hogy tudjuk írni egymásnak.Sajnos nem vagyok itt előfizető így nem tudok válastolni az üzenetre . Köszönöm .
Anna, 54
Kunszentmárton
Róbert
44, Nyíregyháza
Ismerj meg! Róbert vagyok, 43 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 44
Nyíregyháza
Bea
43, Tiszafüred
"Az élet mindent felülír..." Őszinte, érzelmileg érett nőként keresem azt a Férfit, akivel megszépíthetjük egymás életét. Nem rádtelepedni szeretnék, hanem együtt átélni mindazokat az érzéseket, melyeket csak egy igazi Társsal élhet meg az ember. Hiszek a klasszikus férfi-női kapcsolatban, a konzervatív értékeket fontosnak tartom, de ez nem jelenti azt, hogy maradi vagyok az élet más területein.
Bea, 43
Tiszafüred
Zoli
39, Budapest, X.
Ismerj meg! Helló! Zoli vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék, a többit majd levélben:)
Zoli, 39
Budapest, X.
Katalin
59, Mosonmagyaróvár
Sziasztok!kati vagyok Katalin vagyok, 59 éves. Társam keresem Mosonmagyaróvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Katalin, 59
Mosonmagyaróvár
Jani
63, Csákvár
minkettönk örömere egyedulelö 60 as szeretetre szexre ....kolcsonos...vagyo macis kulseju dohanyzo alkalomszeruen sörözö vidam pasi keres nem mindenaron sex es barati .....partnert ami fontos ESCORT fiut nem kerek kószónóm
Jani, 63
Csákvár
Anikó
36, Budapest, XX.
Kivétel Csak pár szót írok ide irányadónak, a többit majd kideríted a személyes találkozás során, ha úgy alakul 🙂 Intelligencia, humor, őszinteség, tisztelet, bizalom, vidámság, minőségi közös szabadidő, komoly kapcsolat
Anikó, 36
Budapest, XX.
Sanyi
44, Tompa
Tisztelet 13. éve ismerkedem lelki fejlődéssel és hogy hogyan segíthetnék ebben másoknak is. Keresem azt a valakit, akinek a számára van felkészítve az életem, hogy legyünk egymás és mások örömére.
Sanyi, 44
Tompa
Juli
33, Budapest, II.
Sziasztok! Kedves, türelmes, önmagát és a világot elfogadó lány vagyok és egy igazi, őszinte társat keresek.
Juli, 33
Budapest, II.
László
59, Budapest, VII.
Soha nem adom fel, egyszer ugyis sikerül! Kedves, odaadó, mindenem a párom, és meg is teszek érte mindent! Mindenre kapható vagyok, és szinte mindent szeretek! Sportolók, sétálok, túrázok, még a táncolásra is kapható vagyok! Nem mindig a legszebb eper a legfinomabb!!! Kérlek, ha szimpatikus vagyok, írjál elérhetőséget! De, ha úgy gondolod...*moderálva* Sok szerencsét mindenkinek!
László, 59
Budapest, VII.
Marianna
49, Szigetszentmiklós
Lehet,hogy engem keresel???! Lehetetlen nincs,csak tehetetlen‼️ ....... Tudom,hogy milyen a véred... Édes,mégis olyan mint a méreg....
Marianna, 49
Szigetszentmiklós
Imre
65, Vác
keresem azt ki elviselne engem kedves holgyek imre vagyok 61 eves kulfoldon dolgozom nem iszok nem dohanyzom de vagyom egy normalis kapcsolatra
Imre, 65
Vác
Csilla
46, Budapest, XVI.
Jobbat keresve, gyakran jót veszítünk. Életvidám, intelligens, ápolt, házias, sportokat kedvelő nő vagyok. Ha ilyen társat keresel, akkor írj! :)
Csilla, 46
Budapest, XVI.
Lajos
73, Franciaország
Sziasztok! Strasbourg-ban élek: élünk! Kerekesszékes lányommal élek kevés segítséggel ellátja magát! Nem mellé keresek segítséget, hanem magamnak társat! Ha kedvelsz lécciiii írj pár sort, hogy felvehessem veled a kapcsolatot! Kedves Lányok vajon meddig fogunk élni! Tényleg nem sürgős? A komoly kapcsolat tényleg nyálas,és szenilis elképzelés? https:\/\/youtu.be\/Z72rlht_gWM
Lajos, 73
Franciaország
Noémi
22, Csongrád
Sziasztok! Szia, Noémi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Noémi, 22
Csongrád
Attila
56, Budapest, XVII.
Állatbarát hölgyet keresek. Lelkiismereti okokból vegánságra törekvő vegetáriánus vagyok. Gondolom, hogy csak az olvassa tovább a bemutatkozásomat aki megérti ezt. Általában olyan furcsának tűnik, hogy sokan megijednek tőle. Egyébként normálisnak tartom magam, csak hát van ez a "becsípődésem". Olyan hölgyet szeretnék találni, aki hasonló beállítottságú. A nem csak növényevés kérdésében toleráns/abb/ vagyok, de az állatbarátság nagyon fontos.
Attila, 56
Budapest, XVII.
Csilla
49, Budapest, XIV.
Tán Téged kereslek, ha engem keresel...:) Pont olyan vagyok, amilyen:)...hol ilyen, hol olyan...:)...de azért annyira tudom (és nem is nagyon akarom ) változtatni sem a külsőmet, sem belsőmet, mint Pom-Pom:) Alapvetően a biztonságot keresem, miközben a szabadságra vágyom..:) Meggyőződésem, hogy a dolgok nem véletlenül történnek velünk, és mindennek meg van az oka..., mint ahogy annak is, hogy itt vagyok.... Régen regisztráltam, és azóta évek teltek el, hogy nem voltam itt.. de most ismét..van aki új lapot ír magának.. én nem.., mert attól, hogy új lapot írok nem vagyok más, még akkor sem, ha mint minden azért én is változom.. Életem egyik vezérfonala: "amit nem akarsz magadnak, Te sem tedd azt másnak! " Olyan férfit keresek Akivel együtt tudok élni, és\/de Aki nélkül nem tudok Sok mindent lehetne még ide le írni, és fontos is,, de a személyes tapasztalat lesz a meghatározó...:) Nincs előfizetésem, ezért kérlek írj e-mail címedet, ha szeretnéd, hogy válaszoljak. Ha nincs fényképed, és nem is tudsz küldeni, ne várd, hogy én is küldjek.. Ha csak unatkozol vagy éppen vadászgatsz kèrlek ne írj nekem! Társat keresek a szó legszebb és legnemesebb értelmében...de fölöslegesen nem szeretném tölteni az időmet. Ha " csak" egy köszönésig terjed, hogy írsz nekem kérlek azt se tedd...mert ha már az elején nincs miről írnod beszélgetned akkor később sem lesz...és ez kicsit azokra is vonatkozik akik arra hivatkoznak, hogy nem a szavak embere, meg nem szeretnek írni, élő szóban jobbak....én alapvetően mindent elhiszek amit mondanak, és nem mondom, hogy nincsenek kívételek, de azért a tapasztalat az az, hogy akinek nem annyira megy írásban annak szóban is hasonló...és még mielőtt félreérthető lennék, nem arra gondolok, hogy a semmi legyen a téma és üres tartalmatlan irogatások, mert annak szintén nincs értelme, hanem amiből kicsit átjön a picit a személyiséged.. És még mielőtt bárki azt hinné, hogy levelező társat keresek, elárulom, hogy szó nincs róla...élni szeretek, megélni dolgokat, esemenyelet és nem gondolatban, hanem a valóságban és nem szeretnék hosszasan levelezni, de egy picit a személyes találkozást meg szeretném alapozni és nem sportot űzni belőle..persze sosem lehet tudni, hogy miből mi lesz, de ha már találkozom valakivel akkor nem fogom úgy érezni, hogy főlösleges volt.. Ha nem írsz e-mail címet, hiába vagy szimpatikus nem fogok tudni válaszolni Neked még ha akarnék is.. Persze itt fel lehet tenni a kérdést, hogy miért nem vagyok én is előfizető? A válasz nagyon egyszerű.. és lehet, hogy kicsit meglepő...:.nem vagyok híve, hogy átvegyem a férfi szerepét.. tudom a világ más felé tart..de én ebben kicsit konzervatív vagyok, de ebben nem értek, hogy én írjak előbb.. ezért az előfizetésem többnyire okafogyott.. ha valaki úgy dönt, hogy írni akar nekem az meg is teszi.. Nagyon ritkán én is szoktam elsőként írni...na nem azért, hogy meghazidtoljam önmagam, Időnként talalkozom olyan bemutatkozással, ami nagyon közel áll hozzám és úgy érzem, hogy mehetek el melletre szó nélkül.....aztán meg sosem lehet tudni, és bár vannak nálam alapdolgok és alapértékrend, azért az is idetartozik, hogy nem várok el többet, mint amit én is megteszek...
Csilla, 49
Budapest, XIV.
Gábor
43, Budapest, XII.
Life is an incredible adventure or ... ...is nothing at all... Komolyaknak: Látott már veteményest, nem sikoltozik egy póktol ...
Gábor, 43
Budapest, XII.
Judit
45, Körmend
Helló-helló! Vidám természetű,barátságos nő vagyok ,aki keresi társát hosszútávú komoly kapcsolat céljábol.45-48éves nem nős,minimum érettségizett,nem dohányzó ,gyermekét egyedül nevelő komoly kapcsolatot kereső férfi személyében.Fénykép legyen rólad . Nekem nem olyan kell aki meglátja bennem a jót,olyan kell aki látja bennem a rosszat és mégis engem akar.
Judit, 45
Körmend
Zsolt
47, Budapest, VIII.
Szia Társam keresem Budapestről. Szeretek utazni, sportolni, természetet járni. Van munkám, életem, hobbim, amit a legtöbb hozzám hasonló korú férfi elmondhat magáról.
Zsolt, 47
Budapest, VIII.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk