Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 5 343 online.
Edit
65, Budapest, VII.
Sziasztok! Barátságos,társaságot kedvelő,vidám alaptermészetű vagyok. Eddigi életemben jelen volt a kölcsönös szeretet,a boldogság,az egymásra figyelés,megértés. Újból ezen az úton szeretnék járni.
Edit, 65
Budapest, VII.
András
47, Nyíregyháza
A páromat keresem, az életem második felvonásához! András vagyok, 47 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Az utolsó első randimat szeretném megélni minnél hamarabb. Ha az ember megtalálja a másik felét onnantól a boldogság kreativitáson múlik..
András, 47
Nyíregyháza
Miri
65, Kecskemét
Rohan az idő Szeretném ha fontos lennék valakinek,szeretném ha fontos lenne nekem valaki! Kizárólag független,nemdohányzó,kulturált,humorérzékkel rendelkező társat keresek tartós kapcsolatra. Kecskemét kertvárosában élek rendezett körülmények között.
Miri, 65
Kecskemét
Laci
41, Budapest, XIV.
Sziasztok! Jelenleg Budapesten élek és itt is dolgozom Quality területen. Szeretek filmet nézni, kirándulni, barkácsolni. Hobbim az akvarisztika. Tartós, hosszú távú kapcsolatot szeretnék.
Laci, 41
Budapest, XIV.
Ami
43, Szentendre
Sziasztok! Szerintem a világ tele van csodálatos dolgokkal. Szeretem a természetet, a nevetést, a bolondozást, a gyerekek mosolyát, a finom kajákat, a jó borokat, az érdekes embereket, az eldugott kis falvakat. Már csak egy társ hiányzik. De olyan IGAZI.
Ami, 43
Szentendre
Lajos
59, Dabas
Életem párját keresem Sziasztok, Lajos vagyok. Szeretném megtalálni életem párját, akit egy 50-es fiatalaos,átlagos testalkatú hölgy személyében keresnék, mert én is egy átlagos testalkatú ötvenes fiatalos párkereső vagyok.
Lajos, 59
Dabas
Maja
35, Győr
Ismerkedjünk! Magas, értelmes férfit keresek komoly kapcsolat céljából.
Maja, 35
Győr
Barnabás
28, Budapest, XVIII.
Üdvözöllek! Kedves, intelligens, romantikus, szeretni való, jóképű fiú vagyok. A szabadidőmben általában a gépem előtt ülök, legspécibb hobbijaim a könyv és versírás, illetve a társasjátéktervezés. Emellett még a tánc is érdekel, a Keringő a kedvencem. A spirituális, energetikus, ezoterikus dolgok is nagyon érdekelnek. Komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani egy csinos, kedves lánnyal, akit szerethetek, védhetek, segíthetek, vagyis a szárnyaim alá vehetem, az őrangyalává lehetek. Mivel a közvélemény szerint egy angyal él bennem. Szeretetet adni és kapni vágyok! A szex nálam másodlagos dolog! Allergiás vagyok a szőrös állatokra.
Barnabás, 28
Budapest, XVIII.
Gizella
63, Nyíregyháza
Bízom benne,hogy 50-en túl is lehetek boldog! 58 éves elvált,független NŐ vagyok.Keresem korban hozzám illő FÉRFI társamat,komoly kapcsolat céljából. Nagyon szeretem a természetet,sétálni,kirándulni,mozi,szinház,tengerpart. Komoly kapcsolatra vágyó férfiak jelentkezését várom,kalandorok és NŐS férfiak kiméljenek!!! Ha vicces,az számomra nyerő! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ!
Gizella, 63
Nyíregyháza
Pali
55, Alsópáhok
Az élet csak párossan szép!!! Bármit irhatok ide,mert messziről jött ember azt mond amit akar!!!
Pali, 55
Alsópáhok
Bernadette
48, Budapest, II.
Próba, szerencse... Talán ez a legnehezebb része az ismerkedésnek, mivel az ember úgy érzi magát, mint egy állásinterjún, ahol a legjobbat kell (ene) kihoznod magadból, úgy, hogy egyéniséged, stílusod kitűnjön a masszából! Megvallom, nem könnyű feladat! Nem szeretnék kliséket sem írni a létező, és a nem létező tulajdonságaim több tucatjairól. Talán annyit, hogy elég sokoldalú, érdeklődő, színes egyéniség vagyok, rajongok a művészetekért, komolyzenéért,egyben nyitott vagyok az újdonságokra, az ismeretlenre! Nem a tökéleteset keresem, hisz én sem vagyok az! Hanem egy olyan férfit, akivel igaz társai lehetünk egymásnak, akivel megoszthatom magam , és az Élet apró csodáit. Akivel lehet nagyokat kacagni, mókázni, bolondozni, de ha úgy hozza az élet, akkor együtt érez velem, és mellettem áll ha szükséges! Ezt a személyt megtalálni, azt hiszem, ez az igazi kihívás!
Bernadette, 48
Budapest, II.
László
65, Miskolc
Fontos a testi kapcsolat. László vagyok, 63 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! E-mail címet kérek!
László, 65
Miskolc
Anikó
45, Cegléd
Hope Na még1x :) Kénytelen vagyok megújítani a bemutatkozóm, mert úgy tűnik sokaknak kihívást jelentett, hogy nem tőmondatokban fogalmaztam. Az sem árt, ha elovassa valaki, amit írok\/írunk és nem jóval később csodálkozik rá fontos információkra. Egyedül nevelem 9 éves lányomat egy kertvárosi házban. Szívesen vennénk egy "kész" kis\/nagy testvért is esetleg :) Angolt tanítok egy középiskolában, de picikkel is szívesen foglalkozom:) Barátságos, empatikus és nagyon közvetlen vagyok, még ha ez itt nem is így jött le valakinek :) A mail és egyéb elérhetőségeimet nem feltétlen adom meg egy levélváltás után, bár a sok írogatás elkerülése miatt ez már egyre többször előfordul. Az 5 csillagot legtöbbször nem képre adom, hanem, ha tetszik, amit ír a másik vagy legalább megmosolyogtat vele:) Na jó, előfordul, hogy a képben fog meg valami ;) 14! képem van ezen az oldalon. Nem értem, hogy akinek nincs profilképe és levélben sem csatol egyet, az miért kér tőlem újabbakat. Ilyen esetben szerintem nem meglepő, hogy nem küldök. Most nem vagyok előfizető (bár voltam már), tehát, ha te sem vagy platina, hiába írsz, sajnos nem tudok válaszolni :( Mindenkinek sok sikert!!!
Anikó, 45
Cegléd
József
65, Budapest, X.
Sziasztok! Nem keresek senki! De ha mégis találnék az nagyon jó lenne! A fotóim 2018 - 2019-ben készültek.
József, 65
Budapest, X.
Veronika
51, Tótvázsony
Sziasztok! Szia, Veri vagyok, nagymama olyant keressek akinek nem gond.
Veronika, 51
Tótvázsony
István
62, Kiskunfélegyháza
Szeretni!!! Szeretve lenni!!! Nem levelező partnert keresek!!!!! Kölcsönös szimpátia esetén beszélgessünk telefonon, és találkozzunk........... Teljes értékű komoly kapcsolatot keresek!!! Eggyütt veled érted....
István, 62
Kiskunfélegyháza
Margó
31, Hajdúdorog
Sziasztok! Szia, Margó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Margó, 31
Hajdúdorog
János
45, Kulcs
Sziasztok! János vagyok, 45 éves, lakhelyem Kulcs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 45
Kulcs
Veronika
41, Pécs
Ismerj meg! Szia, Veronika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Veronika, 41
Pécs
Zoli
44, Nagykanizsa
Az légy, aki vagy .. Én próbálok az lenni. De persze először rá kell jönni, hogy ki is vagy - s ez a nehezebb része a dolognak.
Zoli, 44
Nagykanizsa
Ilcsi
64, Budapest, XVI.
Sziasztok! Fiatalos nő "egy" férfinek a társaságát keresi , szimpátia esetén bár mi megtörténhet...de soha nem a megtörtént pillanat a fontos, hanem az érzelem, ami ottmarad utána !
Ilcsi, 64
Budapest, XVI.
István
47, Kecskemét
Sziasztok! István vagyok, 46 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 47
Kecskemét
Ilona
61, Szombathely
Sziasztok! Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ilona, 61
Szombathely
Géza
49, Miskolc
Szeretet Hölgyeim jobban szeretnék beszélgetni,mint ìrni.Külföldön dolgozom.Szeretetre vàgyom,mint sok màs ember is a mai vilàgban.
Géza, 49
Miskolc
Mária
61, Budapest, X.
Sziasztok! Társamat, páromat keresem komoly kapcsolat reményében. Egy kedves, figyelmes úriember személyében, akivel lehet beszélgetni, közös programokat szervezni, akivel számíthatunk egymásra, értékrendünk hasonló és jól érezzük magunkat egymás társaságában. A kölcsönös szimpátia, őszinteség és tisztelet fontos számomra. Én optimista, nőies, vidám természetű, szeretetre vágyó és adni tudó nő vagyok. Aktívan dolgozom, szabadidőmben olvasok, zenét hallgatok, szeretek utazni, kirándulni, kimozdulni otthonról stb. Nyitott vagyok új dolgokra. Ha megtetszett a profilom s többre vagy kíváncsi, ismerkedni szeretnél, akkor írj légy szíves, ne csak kedvencnek jelölj.
Mária, 61
Budapest, X.
Nikola
39, Eger
Egyszer élünk...vagy nem. Hit kérdése. Először regisztrálok társkeresőn, nem tagadom részben a kíváncsiság miatt de ha úgy adódik akkor talán komoly kapcsolat is lehet belőle.
Nikola, 39
Eger
Rella
46, Budapest, XIII.
Sziasztok! Rella vagyok, 46 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rella, 46
Budapest, XIII.
Donát
66, Csókakő
ha senki sem utál,valamit rosszul csinálsz jókedvű, barátságos, őszinte férfi vagyok hozzám hasonló hölgyet keresek komoly szándékkal!
Donát, 66
Csókakő
Reni
44, Budapest, XIII.
Kockázat-jutalom arány! :) Írhatnék ide,csupa szép,pozitív dolgokat,de ez olyan közhelyes lenne...és a messziről jött ember azt mond amit akar!;-) Nem hódíthatod meg a legnagyobb csúcsokat,ha nem vállalsz nagy kockázatot!
Reni, 44
Budapest, XIII.
Imre
38, Debrecen
Sziasztok! Imre vagyok, 37 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Imre, 38
Debrecen
Márta
68, Budapest, XIX.
Sziasztok! Szia, Márta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márta, 68
Budapest, XIX.
János
72, Söréd
Sziasztok! Most csak röviden, 17 éve vagyok özvegy, végleges társamat keresem, aki hajlandó hozzám költözni.
János, 72
Söréd
Ildikó
43, Kecskemét
Ismerkedjünk! Szeretem az optimista embereket, főként, ha ehhez humor is társul, igaz gyakran realista is vagyok, de ez is szükséges... Ritkán találkozhatsz velem a plázában, csak , ha nagyon szükséges, akkor koptatom a magassarkúm talpát ott. Ellenben szeretem a természetet, sétálni, vagy csak pihenni, egy jó italt , ételt elfogyasztani, sőt megfőzni, vagy megsütni..., Nem vagyok előfizető...
Ildikó, 43
Kecskemét
Robi
41, Budapest, X.
Korán keltem....hol az arany??? Ez a kiflis dolog nekem nagyon bejön 😊 Ezen kívül szeretek sportolni és utána belemerülni egy kellemes termálvízbe, vagy csak simán főni a szaunában. Van úgy, hogy bekattant valami és megkerülök valami tavat, vagy áttekerek a Bükkön munka után, esetleg Szilvásváradra, mert nagyon szeretem a természet szépségeit, meg a mozgást. Ám nem vagyok megszállott. Nem kényszerítek Rád semmit, ha szeretnél velem tartasz, tudok lassan is menni, ha nem, akkor este összebújhatunk filmezni is. 😊 Nagyon sokat számít nekem a kémia. Ez a megfoghatatlan és körbe nem írható varázs, ami nem függ össze hajszínnel, vagy magassággal, de a mosolyoddal és a szemed csillogásával mindenképp. Van egy gyönge túrórudi függőségem... nem vészes... már a muszájdzsekit se kell hordanom... nappal...az éjjelek még picit cinkesek, de megszokod könnyen hidd el...csak néha sírok fel álmomban mikor támadnak a pöttyös démonok😁 Hát ennyit magamról...😉
Robi, 41
Budapest, X.
Niki
36, Budapest, VI.
Társat keresek You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Niki, 36
Budapest, VI.
János
60, Budapest, XVII.
Mondom amit gondolok Nem sorolnék sablonokat mi mindent szeretek. A humort szeretem. Értem is.
János, 60
Budapest, XVII.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk