Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 7 428 online.
Zita
53, Győr
Sziasztok, Modern, vékony, természetkedvelő nő vagyok. Beszélgessünk, ismerkedjünk, hiszen ez az alapja mindennek.
Zita, 53
Győr
Zoltán
58, Sümeg
Soha ne add fel. Kedves látogató köszönöm, hogy megnézted az oldalamat. Magamról l csak pár dolgot szeretnék írni mert a személyes találkozás híve vagyok. Kiegyensúlyozott vidám humoros embernek tartom magam és a visszajelzések alapján mások is. Imádom az állatokat, kutyatartó vagyok. Olyan hölgyet keresek aki oda adó társat keres és viszonozni tudná a szeretetemet.Ha felkeltettem érdeklődésedet írj vagy adj meg elérhetőséget szívesen válaszolok minden kérdésedre.
Zoltán, 58
Sümeg
Ágnes
42, Budapest, II.
Társat keresek Ápolt, vékony, értelmiségi Nő vagyok, szeretem a munkám , napi szinten sportolok. Ha valaki szeretne megismerni , kérdezzen bátran!
Ágnes, 42
Budapest, II.
Miklós
56, Szombathely
Sziasztok! Miklós vagyok, 56 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Miklós, 56
Szombathely
Andrea
47, Nagykanizsa
Szerelem Egy független, komoly , őszinte párkapcsolatot keresek. Megkérlek ,hogy figyelmesen olvasd el az adatlapomat ,mert abból kiderül ,hogy mért vagyok itt!!! Nincs előfizetésem ,ezért nem tudok mindenkinek válaszolni!
Andrea, 47
Nagykanizsa
Zsolt
45, Szeged
Társat keresek Zsolt vagyok, 42 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 45
Szeged
Brigi
27, Budapest, XVIII.
Sziasztok! “Annál inkább vagy igazi önmagad, minél közelebb vagy ahhoz, akinek álmodtad magad!” *moderálva*
Brigi, 27
Budapest, XVIII.
Áron
49, Budapest, III.
Nő nélkül mi férfiak hajléktalanok vagyunk. Ma ahogy utaztam át a városon, és ahogy az lenni szokás, kaptam egy piroslámpát valahol. A közeli park sétányán megpillantottam egy 40-es hajléktalan férfit ahogy 2 reklámszatyornyi cuccal gyalogol. Arca szőrös, gúnyája rendezetlen, enyhén piszkos volt. A tekintetén látszott, hogy csak megy, de igazán nem tudja hova tart. Nem volt szomorú, csak olyan közömbös, aki már megtanult így élni. Túlélni a napot, és a hideget valószínű ez jár most a fejében. Na és utána? Holnap és jövőre? Akkor majd ugyanígy túl kell élni a holnapot, és a jövő hetet.......Ezt hívják úgy, hogy kilátástalanság. Mi pedig, akik itt keresgélünk, és válogatunk a meleg takaró alól, azt hisszük, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk, és hogy milyen nagyon nehéz rendes, magunkhoz illő párt találni. Szörnyű..... Pedig ha hinnénk magunkban, és a vonzás törvényében, és ezt a külvilág felé is kommunikáljuk, akkor eljön a párunk előbb, utóbb, és boldog párkapcsolatban élhetünk. Ilyenkor azért ne felejtsük az utcán kószáló megtört bácsikat és néniket egy két jó szóval illetni és pár forinttal segíteni, mert az nekik jólesik és mindennél többet jelent. Én is ezt teszem.
Áron, 49
Budapest, III.
Évi
48, Velence
Sziasztok! Évi vagyok, 48 éves, lakhelyem Velence. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Évi, 48
Velence
Zoltán
49, Budapest, V.
Sziasztok! Zoltán vagyok, 49 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 49
Budapest, V.
Kriszta
37, Kapuvár
Csak komoly kapcsolat!!! Kriszta vagyok, 37 éves. Társam keresem Kapuvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kriszta, 37
Kapuvár
Csaba
47, Zabar
Sziasztok! Csaba vagyok, 46 éves, lakhelyem Zabar. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 47
Zabar
Mariann
40, Békés
Az élethez nem mottó kell, hanem humorérzék :) Szia! Átlagos életet élő nő vagyok, na jó ez azért annyira nem igaz, mert egyedül nevelem két kiskorú gyerekemet, ami azért segít, hogy ne legyen annyira átlagos :) Szeretek nevetni, a saját hülyeségeimen is tudok :D Hetente többször előveszem a ZONA DVD - ket, ez az egyetlen mozgásforma, amit képes vagyok mosolyogva végig csinálni, még ha néha az életemért is küzdök :) Tv-t nem nézek, a politika egyáltalán nem érdekel. Bármilyen zenét meghallgatok, de ha nálam a távirányító, akkor Punnany szól :) Szeretek utazni, kirándulni vagy csak a strandon napozni. Ha másra is kíváncsi vagy, írj ;) M.
Mariann, 40
Békés
Patrik
39, Budapest, XIII.
Sziasztok! Nem minden az aminek látszik ;)
Patrik, 39
Budapest, XIII.
Ildi
63, Kazincbarcika
Keresem a párom! Remélem megtaláljuk a boldogságot! Sajnos 60 évesen nagyon nehéz! De semmi sem lehetetlen! Nem vagyok előfizető! Igy válaszolni sem tudok!
Ildi, 63
Kazincbarcika
Gabesz
37, Eger
Keresem a társam 175 magas 65 kg barna hajú szenú srác vagyok egyetemet főiskolát végeztem szeretek moziba színházba járni vagy kirándulni utazni .
Gabesz, 37
Eger
Ilona
59, Kötegyán
Megfelelő társ! Boldogság! Egyedülálló, vidám természetű, egyszerű nő vagyok, 59 éves optimista gondolkodású, romantikus típus! Őszinteség, bizalom, kölcsönös szimpátia! Csillagjegyem: Halak Komoly kapcsolatot keresek! Szeretni és szeretve lenni! Találkozás híve vagyok az dönti el a továbbiakat! Személygépkocsival rendelkezzen! Nem vagyok előfizető! Elérhetőség email, válaszolni nem tudok!
Ilona, 59
Kötegyán
Zoli
52, Budapest, XVII.
Az élet habos oldala Olyan hölgyet keresek,aki nem él vissza az önzetlenséggel,szeretettel, . 51 éves szakács vagyok.11 éves fiam van Hobbim a horgászat.
Zoli, 52
Budapest, XVII.
Miri
65, Kecskemét
Rohan az idő Szeretném ha fontos lennék valakinek,szeretném ha fontos lenne nekem valaki! Kizárólag független,nemdohányzó,kulturált,humorérzékkel rendelkező társat keresek tartós kapcsolatra. Kecskemét kertvárosában élek rendezett körülmények között.
Miri, 65
Kecskemét
András
35, Gárdony
searching in progress A szingliadó elkerülésének a céljából regisztráltam az oldalra. :) Bár tudom, ez itt sokaknak elképzelhetetlennek tűnik, én mégis hiszem, hogy mottó nélkül se omlik össze a téridő-kontinuum. Székesfehérvár-Budapest - Kirándulás, tengerpart, tópart - Mozi, Marvel filmek - Biciklizés, gokart, Forma1 - Borozás - Hétvégén nem órára kelés
András, 35
Gárdony
Anna
64, Székesfehérvár
Egy szebb őszért!! Értékrendem:: Keresztény, konzervatív szemléletű ember vagyok, de tudok laza\/spontán is lenni, ha a helyzet úgy hozza! Rendezett körülmények között élek, és egy megfelelő kapcsolatért költöznék is! Budapest és környéke lenne jó, de nem határolhatja be a kapcsolatot a település elhelyezkedése! Amit még magamról érdemes elmondanom az értékrendem felsorolásán túl, hogy azt nagyon komolyan veszem, és gyakorlom. Ehhez a "gyakorláshoz" keresem páromat, akivel együtt élhetjük át az élményeket, eseményeket. Tudok, szeretek együtt dolgozni mással, közben jót beszélgetni, világot megváltani. A hagyományos szerepekhez nem ragaszkodok, de az jó, ha a férfi gáláns, udvarias, és bizonyos szempontból kezdeményező! Ha szabadságot kapok, tudok szárnyalni, és adni. Felnőtt Gyerekeim nem élnek már velem. Ha passzol az értékrendünk, akkor abból valami szép, és értékes fejlődhet ki így "ősszel", mert az "ősz" is nagyon szép, s még szebb lehet párban! Várom jövendő társam levelét, aki egy értékes, minőségi, békés "őszt" éppen velem szeretné átélni\/leélni!
Anna, 64
Székesfehérvár
Zoltán
48, Szeged
Elég, ha nekem vagy tökéletes... Sziasztok! Hogy milyen is vagyok? Inkább ismerj meg és döntsd el te, hogy milyen vagyok hisz annál jobban én se tudnám elmondani. :) De ami biztos: Igényes,nyílt,őszinte férfi vagyok..:) Igényes magamra és környezetemre.... Én azt az egy okos lányt keresem.... hölgyeim a feladat adott.
Zoltán, 48
Szeged
Zsuska
54, Zalaegerszeg
Egy őszinte partnert keresek. Van ilyen? Az őszinteség híve vagyok.Tőled is ezt kérem. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, IGY IRNI SEM TUDOK!!!!!
Zsuska, 54
Zalaegerszeg
Ernõ
49, Eger
Sziasztok!???? Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt és keresem életem parjat!????
Ernõ, 49
Eger
Ildikó
63, Zalaegerszeg
Kereslek Ildikó vagyok, 62 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! *moderálva*
Ildikó, 63
Zalaegerszeg
Balázs
35, Székesfehérvár
Légy önmagad, az élet úgyis téged igazol majd! Keresek egy olyan lányt, aki igazán passzol hozzám, és akivel kiegészíthetnék egymást. Ha szeretnél megismerni, akkor bátran írj, nem harapok! ;)
Balázs, 35
Székesfehérvár
Kata
52, Oroszlány
Sziasztok! Szia, Kata vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kata, 52
Oroszlány
György
55, Budapest, XVII.
Egy szórakozott professzor párját keresi... Jelenleg válás közben vagyok, ez nem kifejezetten optimális állapot ismerkedésre. De úgy gondoltam, hogy hasznossá tehetem ezt az időszakot is, ha levelezek, beszélgetek, főleg ha Te is hasonló helyzetben vagy - aztán majd meglátjuk. Türelmes és kitartó vagyok. Képes vagyok sokáig levelezni vagy randizgatni és nem akarok mindent az első találkán - meg kell adni a módját, csak így lehet szép a végén. Szeretem a zenét, ha harmóniára épül, nem monoton, és nem gépies - ezen kívül mindenevő vagyok, de általában a "retró" kategória jön be. Sportolni legegyszerűbben sétával lehet: tömegközlekedés helyett néha hamarabb odaérek gyalog, de néhány perc pluszt mindenképpen megér. Szoktam biciklizni is, volt amikor azzal jártam munkába. A szívemben fiatal maradtam!
György, 55
Budapest, XVII.
Barbara
34, Budapest, XI.
Sziasztok! Eddig megpròbàltam kipipàlni mindent a bakancslistàmon, -persze maradt mèg egy-kèt dolog...:-P-, amit majd a pàrommal együtt szeretnèk megvalòsítani-, viszont lassan nem bànnàm, ha màr megkezdhetnèm valakivel azt a bizonyos közös pipàlgatàst is.:-)
Barbara, 34
Budapest, XI.
Laci
62, Szigetcsép
Sziasztok! Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 62
Szigetcsép
Ildikó
53, Gödöllő
Társ,szerelem,boldogság. Vidámság,szeretet,bizalom,tisztelet,őszinteség....
Ildikó, 53
Gödöllő
Attila
54, Nagykanizsa
Szeretem az életet. Nem tudok egyedül élni , nem szeretnék csalódni. Szép az élet!
Attila, 54
Nagykanizsa
Ildikó
57, Budapest, XXI.
Meglátni és megszeretni Azért vagyok itt,mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd házba,nem löksz fel az utcán,nem koccanunk egymásnak az autóinkkal,nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek az üzletben,nincsenek közös barátaink,hogy bemutassanak minket egymásnak.Szóval kicsit be kell segitenem a véletlennek...
Ildikó, 57
Budapest, XXI.
Mihály
29, Budapest, XXI.
"Gondolkodom, tehát alszom." Sziasztok! Egy hűséges, nem dohányzó srác keresi szintén nem dohányzó, rockzenét kedvelő hű fegyverhordozóját hosszú távra. Szeretek otthon üldögélni, ekkor olvasok, filmet nézek, de a kimozdulás ellen sincs kifogásom. Ha esetleg felkeltettem érdeklődésed, írj bátran ;)
Mihály, 29
Budapest, XXI.
Márti
43, Esztergom
Sziasztok! Szia, Márti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márti, 43
Esztergom
Antal
46, Taksony
Ismerkedjünk Antal vagyok, 44 éves. Társam keresem Taksony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Antal, 46
Taksony
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk