Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, II. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Szilvia, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 napja tag

Szilvia vagyok, 45 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Liza, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 napja tag

Szia, Liza vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Virág, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 napja tag

Virág vagyok, 43 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bori, 31 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
6 napja tag

Szia, Bori vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Gabor - társkereső Budapest - 20 éves férfi
Gabor, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
24 órája tag

Hali Gábor vagyok Hűvösvölgybe lakom 2. ker. Nem fogok ide regényt írni. Aki szeretne értelmesen beszélgetni vagy ismerkedni, esetleg többet az jelezze köszi. Sziasztok!
Róbert, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 napja tag

Ha egy életunt, családellenes, politikai ideológiáktól függő, görcsös, humortalan, mogorva párra vágysz, kérlek ne írj, de ha nem...
Gyula - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Gyula, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 napja tag

Nyugdíjas, de aktív budapesti, széles érdeklődési körű villamosmérnök vagyok. Rendszeresen sportolok, kertészkedem. Szeretem a természetet -remélem a tiedet is fogom... A színházat szívesebben cserélem egy baráti grillezésre. Szeretek beszélgetni, zenét hallgatni. A többit személyesen.
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
11 napja tag

Foglalkozásom szerint mérnök/jog. Három gyerekem van, ebből kettő már önjáró. Szeretem a színházat, mozit, beszélgetést, ami interAKTív. Szeretem, ha a nő, NŐ. Cserébe én férfi vagyok. Ha jól vezetsz, és tudsz is, az jó jel…. És természetesen letagadtam 100 évet. A képek 1 és 2 évesek.

Éppen online budapesti társkereső nők

Julcsi, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Szép az élet de még szebb lenne ha együtt folytatnák tovább...
Nóra - társkereső Budapest - 41 éves nő
Nóra, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 órája lépett be

Tisztelt Urak, Kihalás veszélyeztetett Úriember kerestetik,aki még ismeri és használja is a nagymamája által felvázolt emberi értékeket,ugyanakkor lehetőleg művelt és világot látott,nyitott,elfogadó,nagylelkű.érzelmileg stabil ,akire fel is lehet nézni. Munkakerülők,mihasznák,élősködők sajnos számomra nem számítanak potenciális jelentkezőnek. Az általam felvázolt elvárásoknak magam is megfelelek.
Barbi, 35 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
29 perce lépett be

Az igazi az,aki olyan hülyének lát,mint amilyen vagy és mégis kellesz neki Keresem az igazi Társam, akivel az élet hullámvasútján együtt „száguldozhatunk”, élvezve annak minden pillanatát, jóban-rosszban egymás igaz támaszai lennénk. A humor elengedhetetlen, hát még ha jó is :), az őszinteség, tisztelet, korrektség, határozottság pedig alap. Szeretném, ha a Társam igazi, nagybetűs Férfi lenne, aki nem ijed meg mondjuk egy villanykörte-cserétől, képfelrakástól, de ha egy ezermester, az sem hátrány… ;-) Szeretem, ha igazi Nőként bánnak velem, cserébe igazi Férfinek érezheted magad mellettem. Kalandorok kíméljenek! Köszönöm. Szabadidőmben szeretek edzeni, színházba járni, egy jó könyvben egy kádban elmerülni. Szeretek romantikusan andalogni, összebújni egy kandalló mellett, filmet nézni. Gyertyafény, masszázs ennek hangulatát mind emelheti.
Viola, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Elváltam, egy lányom van, aki már nem velem él. Szeretek nevetni, utazni. Normális életet élek. Nem dohányzom. Szeretném, ha Te sem. Szeretem a pizzát, pezsgős vacsorákat. Romantikus csajszi vagyok. Hiszek a szerelemben, és újra arra várok! Nem vagyok előfizető, és ha Te sem, akkor írj e-mail címet, hogy válaszolni tudjak!

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Attila, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
21 perce lépett be

Főiskolát végzett külkereskedő keresi igen csinos , sportos , fiatalos barátnőjét hosszú távra !
Lóránt, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Szerelem,őszinte szeretet nélkül élni nem érdemes.
Mike, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
19 perce lépett be

Szia! Ide talán hosszan nem írnék magamról, mert úgy is a személyes találkozóban hiszek, bár tudom elég közhelyes ez a szöveg, de így éteren keresztül elég személytelen:-)
András, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Szia ! Humor, beszélgetés, figyelem. Bevallom nem vagyok tökéletes: hiányzik belőlem az izomTiborok bölcsessége, a zseléfejűek macsósága, viszont értelmes, okos, vidám fickó vagyok, néha még szerény is.:_) Beszélgetés , találkozás közben lehet megismerkedni, ez csak a kiindulópont. Szeretek olvasni, főzni, nyitott vagyok a világra, olyan társat keresek, aki Rám nyitott.

Diplomás budapesti társkereső nők

Éva, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Sok elvesztegetett év után döntöttem, végre elhúzom a függönyt, és körülnézek a kinti világban. Hiszem, hogy vár ott rám valami emberi, valai szép és színes jövő.
Györgyi - társkereső Budapest - 37 éves nő
Györgyi, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Ismerkedni szeretnék. Utàlom a félremagyaràzàst, a hangzatos semmit mondó magyaràzàst.
Niki, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Harmóniában élni a legcsodálatosabb dolog a világon. Mi számomra a harmónia? Hogy rendben vagyok magammal. Békesség és szeretet van bennem. És ha kibillenek is az egyensúlyból változtatok, hogy visszatérjek önmagamhoz. Szerintem a párkapcsolat akkor működik jól, ha feltétel nélküli és kölcsönös szeretet van. Szeretem a másikat azért, aki. Elfogadom úgy, ahogy van. Hogy mellette az lehetek aki valójában vagyok. Nincsenek játszmák. Ugyanazt tesszük,amit mondunk. Nincsenek üres ígéretek. Sokat beszélgetünk, mert fontos a kommunikáció. Emeljük egymást.
Ildiko, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Szia, Ildiko vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Karesz - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Karesz, 66 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Már vénülö kezemmel fogom meg a kezedet... azaz fognám, ha itt lennél Keresem azt a hölgyet, akinek megfoghatnám a kezét és együtt szökellnénk tovább az élet buckáin
Ferenc - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Ferenc, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemi diplomás (fizikus)

Intelligens, mély érzésű és gondolkodású, magas, sportos férfi vagyok. Szoftverfejlesztőként dolgozok az infoparkban. Csinos, intelligens, kedves nőt keresek komoly kapcsolatra. Imádom a sportokat, természetet, olvasást.
Gábor - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Gábor, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemi diplomás (mérnök-közgazdász)

És mitől áll meg? Hát egy Nőtől. És milyentől? Egy nagyon jótól. És mitől jó? Elsőre a kinézetétől, a nézésétől, majd utána a hangjától is. És utána? Hát, utána már mindegy. És hol lehet ilyet találni? Bárhol, ha szerencséd van, de ahhoz tenni is kell. Mit kell tenni? Először is keresni, mert nagyon hasonlít a sült galambhoz. Annyira barna? Nem, annyira nem repül be az ablakon. Na, jó, akkor hol kell keresni? Hát, például a randivonalon is lehet. De ott nagyon sokan vannak. Igen, de a halász is a nagy merítés után látja meg a legjobb halat. Ez igaz, már megyek is, veszek is egy nagy hálót. Az se baj, ha internet a neve, csak lássam már a fogást. Na, szia, majd meséld el mit merítettél. Ha két nagyon jót találsz, az egyiket átadhatnád. Elmennénk együtt sörözni. Okay, majd szólok. Köszi, sok sikert.
Tamás, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Page found! A legjobb helyen jársz! Szeretem a jó humorú, intelligens, szórakoztató, jóindulatú, gondolkodó, emberek társaságát. Nem szeretem ezek ellentéteit. Szeretem a spontán dolgokat, de ha az élet úgy hozza, tervezek, akár jóelőre. Sport: mindenevő vagyok, de a vizesek (bármilyen halmazállapotban) a kedvencek. Színház, mozi, kiállítás, jöhet minden mennyiségben. Nagyon szeretem a munkám, ami miatt sokat utazom. Hiszek az egyensúlyban az élet minden területén.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

Humor, rugalmas gondolkodás, nyitottság, talán ez jellemez legjobban. Nem vagyok egyszerű, inkább segítőkész, empatikus, korrekt, okos, érzéki, talán kissé hóbortos, de semmiképpen sem unalmas. Szeretem a munkám, emellett színházba, kiállításra, úszni, újabban zumbázni járok. Új hobbim a festés. Örök kikapcsolódás az olvasás. Szívesen társasjátékozom és szeretek írni, beszélgetni.
Vera, 36 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

És milyen jó lenne megízlelni ezt a fűszert:-) ...sok határozott vonás jelenik meg egy nő személyiségében ha "egyedüllétben" evez az élet nagy tengerén. De közben szíve mélyén arra vágyik, hogy nő lehessen egy férfi mellett, és társ egy kapcsolatban... viszont a "hajós kapitány" mögött kevesen veszik észre a nőt.. ezt dobta a fene nagy feminizmus.. mindenki szerepfosztottan keresgéli hogy merre tovább. De én hiszem, hogy találkozom olyan férfival, akivel meg tudjuk élni a boldogságot, megtalálva, magunkhoz igazítva a szerepeket...megjárva az utat a rózsaszín felhőktől a szürkülő hétköznapokig, ám mindig törekedve arra hogy a kapcsolatra vigyázzunk, egymást, a közös értékeket tiszteljük, ...és a szerelem tüzének néha csak pislákoló parazsát ne hagyjuk sosem kialudni:)
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Lajos - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Lajos, 53 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Vidám alaptermészetű olykor túl komolytalan vagyok.Azt hiszem tudok normális is lenni. Illene legalább vázlatosan írni magamról, de nem tudom mi lenne a fontos. Személyre szólóan jobban megy a dolog, mint mindenkinek egyszerre. Azt gondolom vannak belső értékeim, remélem van köztük olyan ami más számára kedves és szimpatikus.
László - társkereső Budapest - 41 éves férfi
László, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Kisgyermekkent...maskepp lattam ezt a vilagot.Amikor az ember felno,akkor dobben ra,hogy valojaban kicsoda o es,hogy hol is el,mi veszi korul,mi az amit maskent csinalna.Felnottkent erzem,hogy vannak hatarok amiket at tudunk lepni,es ki tudunk torni a szuleink altal biztositott szuk hatarbol,keretbol.Nagyon fontos a felismeres.Nem csak a gondolata,hanem az is,hogy legyen eleg batorsagunk,ahhoz,hogy meg is tegyuk azt a lepest,amit sok ember nem mer meglepni.Probaljunk tobb lenni,vagy legalabb is mas,mint az atlag ember,s talan akkor fogjuk megerteni azt a gondolatot,"hogy kik is vagyunk mi,es van e kuldetesunk ezen a Vilagon" Szeretem a romantikus pillanatokat,setalni,moziba,vacsizni jarni.Szeretem megtervezni a hetvegeimet.Nem dohanyzok (soha)Alkohol semmi.Azert elek. :) Uzletember vagyok,ket dipolmam van,tobb cegem.Budan lakom es keresem a parom.Van ket kiskutyam meg egy ur az eletembe. :)Lehet,hogy te hianyzol onnan? i am friendly and happy person with my life which always want to make everyone happy. i am passionate and confident with everything i have and always have some plan into my entire life.In some point it is not that easy yo describe my self by word.However,I would like to describe by someone which she try to get know me.
Miklós - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Miklós, 48 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Platina előfizető

NEM tudom mit kellene írni. Talán cimszavakban, amit szeretek:-beszélgetni,-ismerkedni,-sétálni,-utazni,-mindent amihez két ember kell.Most létszám hiányvan...\"eladó,kiadó most a szívem...\" Amit nem szeretek ;-kétszínüség,-írígység,-buta emberek,-erőszak,-meg a finomfőzeléket. A többit majd négyszemközt. Ami még fontos, vallom hogy egy kapcsolatban egyenlőfélként kell kezelni a másikat.A partnert az imádott nőt ,kényeztetni,szeretni tenyerünkön hordozni jó,de kell egy kis szabadságot hagyni, hogy ne érezze rabságnak a kapcsolatot...Tudni kell összecsiszolódni ,kompromisszumokat kötni de nem papuccsá válni.
Sascha, 32 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Hey i am a german guy which s working in Budapest and Munic ... And I am traveling quite often for work to other places .. I am looking for a nice woman to know better and Socialize having a wine or cocktail. I am relaxed and independent Person, outgoing and down to earth

Keresztény budapesti társkereső nők

Zsuzsanna, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Elvált, 3 gyermekes anya vagyok,gyermekeim már nem élnek ve!em ! Barátaim szerint vicces,jókedekyű energikus,gastronomiát kedvelő nő vagyok !
Ágnes, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Szia! Sportot, mozgást szerető lány vagyok. Nagy családból származom. A vallásom katolikus. Gyerekekkel dolgozom. Keresek egy korban, magasságban hozzám illő srácot...
Magdolna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Magdolna, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: református (nem gyakorlom)

Számomra az egyik legfontosabb dolog az őszinteség! Szeretek élni,és az élet is szeret! Magamrol írni hosszu lenne ,ezért ismerj meg ha van kedved?! Nem Budapesten élek már Gödöllőn lakunk több mint 20 éve de a gép mást nem engedett írni ,visszont Budárol költöztem ki(sajna).
Virág, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Budapesten születtem,36 éves vagyok. Hűséges,megbízható,őszinte,empatikus,intelligens hölgy vagyok.Szabadidőmben szeretek múzeumba,színházba,koncertekre járni,táncolni ,sportolni és ha van lehetőségem utazni, kirándulni. Érdeklődésikör:történelem,politika, művészettörténet,kortárs művészet,kultúra. Fontos,hogy a férfi legyen társ érzelmileg és intellektuálisan is. Nem hiszek abban,hogy néhány szóból,mondatból megismerhető egy ember.Amiben hiszek a személyes kontaktus,találkozás,hiszen ott dől el majdnem minden.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Antal - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Antal, 68 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Egyedülálló,jó karban lévő sportos férfi vagyok.Keresem a párom akivel leélhetem a hátralévő életünket vidáman,konfliktus mentesen.
András, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hite: római katolikus

Egy olyan lányt keresek aki össze szeretné kötné az életét egy társsal. Aki nem fél belekezdeni egy új kapcsolatba bármilyen volt az előző. A családot gyerekekkel képzelem el. Hobbijaimnak se szeri se száma, sokat járok belföldön és külföldön. Inkább a nyár az évszakom, de téli napokon ott a könyv, a mozi és a barátok :) Ebben a bemutatkozásban nem volt semmi vicces, úgyhogy ezt élőben kell pótolnom :)
Levente, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

Kedves bátor Hölgy! Ez is egy lehetőség a találkozásra. Józanul konzervatív, keresztény értékrenddel, derűsen nyugodt (de nem passzív és irányítható) temperamentummal Társ-találáson vagyok. Nem tipikus mai férfiként, az öncélú élmény-gyűjtögetésen túllévő klasszikus Nő közeledését érzem... És Te hogy vagy ezzel? :)
Tamás - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Tamás, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő református (a magam módján gyakorlom)

Független fiatalos férfi vagyok.Sportolói múltam után vállalkozóként élem napjaimat.Munkám a pénzügy és a sport területéhez kapcsolódik.Egy nőies hölgyet keresek közös programok eltöltéséhez amiből egy komoly kapcsolat is kialakulhat *moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Jázmin - társkereső Budapest - 20 éves nő
Jázmin, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Komoly vagy nem komoly kapcsolatot szeretnék.:) Egy kis csevegésben is benne vagyok:)
Bettina, 25 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves latogato! Eloljaroban annyit,hogy nem vagyok hive az internetes ismerkedesnek,de mivel nincs vesztenivalom,megprobalom. Fura kettosseg jellemzi a szemelyisegem: A munkamban hatarozott,celtudatos,karrierista szemelyiseg figyelheto meg,mig a maganeletemben mar a nyugodtsag,felszabadultsag kerul eloterbe. Egy hosszu kapcsolat utan keresem ujra azt a ferfit,akivel kiegeszitjuk egymast,akivel kozos almokat szohetunk es torekszunk a megvalositasra is. Szabadidomben szeretek szinhazba jarni,a termeszetben lenni,a barataimmal jot szorakozni.:) Ugy gondolom,nem letezik jol megirt bemutatkozo szoveg,egyreszt nem derul ki sok mas tulajdonsag az emberrol,masreszt minden ember mashogyan latja a masikat. Hogy kit is keresek itt? Irj nyugodtan es kiderul.:)
Rita, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz
Noémi, 27 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Komoly kapcsolatot keresek. Ismerkedni szeretnék

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Máté, 21 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Egy szórakoztató és kedves srácnak tartom magam. A helyzetemből mindig próbálom a legtöbbet kihozni (nem vagyok egy otthon üldögélő típus) és új dolgokat kipróbálni,megismerni szeretek bulizni,utazni ,érdekelnek a fantasy világok és felszínesen a pszichológia is.
Martin, 28 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

*moderálva* Mártin vagyok ! Kizárólag csak komoly kapcsolat érdekel engem !
Zsolt, 19 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Zsolt vagyok, 19 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 24 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Meg akarsz ismerni? Ismerj meg, garantálom egy élmény lesz mindkettőnknek. Nem akarsz megismerni? Akkor olvasd el a kettővel ezelőtti mondatot! (Nem tudom hogy itt hogy megy, de máshol szívesebben beszélgetek emberekkel, mint itt.)

30-as budapesti társkereső nők

Krisztina, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Van egy lányom Ő a mindenem Szeretek beszélgetni, de a személyes találkozó az nagyon fontos
Judit - társkereső Budapest - 31 éves nő
Judit, 31 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Egy olyan világban,ahol szinte mindenki álarcot visel, megtisztelő kiváltság, ha valaki megmutatja neked a lelkét. Ha írsz, kérlek mellékelj valami elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető, így ha szeretnék, nem biztos,hogy tudok válaszolni. Köszi!
Kriszta - társkereső Budapest - 38 éves nő
Kriszta, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem azt az intelligens, sportos férfit, aki elfogadja hogy a munkám miatt sokat vagyok távol. Szükségem van a szabadságra, amit én is megadok a kölcsönös bizalom mellett. Elvem hogy mindenkinek legyen saját élete, céljai, és e mellett a szabadidőnket összehangolva aktívan, közösen töltsük el.
Éva, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

hasonló végzettségű,magas ,gyerektelen párt keres , szeresse a Balatont, az utazást

30-as budapesti társkereső férfiak

Laci, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Kevés szabadidővel rendelkezem, ezért is választottam a társkeresés e formàjàt. Egy melegpadló készìtésével foglalkozó kft-t vezetek. Szeretek kiràndulni, főzni és ha azt valaki megeszi.
Gábor, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Kedvelek olvasgatni, nézelődni, néha filmet nézni, felhőket számolni, beszélgetni, csavarogni, vagy csak otthon ülni és elmélyedni. Szeretek főzni, talpat masszírozni, és gitározgatni az alattam lakók örömére:-) Jógázom, szeretek úszni, főképp víz alatt. Egyszerű srác vagyok, nincsenek világmegváltó terveim, csendes békében telnek napjaim. Keleti filozófia áthatja az életemet, a gondolkodásomat, de egyik vallást sem követem. Gondolati és érzésvilágom elmélyült, de nem osztom meg kényszeresen senkivel. Problémáimért magammal és a világgal, nem okolok mást. Keresem azt akivel tetszünk egymásnak, vidám, kedves, nyitott, őszinte személyiség. Kiegészítem a bemutatkozásomat azzal hogy "MI" vagyok. Filozófia, és vallástörténet szakon végeztem, szeretem a szépirodalmat, a klasszikus gitár zenét, ( heavy metalt is :-) úgy ált. mértékkel minden egészséges zenét, a szépet, a jót, a finomat, a kedveset. "Mindenevő" és befogadó típusnak tartom magamat, nyílván megvannak a magam korlátai. Bármiről lehet velem beszélgetni, tabuim sem nagyon vannak, nagy mértékben rejtőzködő, álarchordó a civilizált ember, minek ez még fokozni?! A keleti vallásokat tanulmányozom sok éve, igyekszem a magam szintjén ezt az életembe beépíteni. Nem vagyok hibátlan, és nem is várom el. Ahogy minden ember én is küzdök saját hiedelmeimmel, gondolataimmal, félelmeimmel. De mivel tudom más is ezt teszi, nagyobb részvéttel tudok irányulni mások "hibáihoz". Könnyen pozitív oldalra hangolható vagyok ha esetleg valami rossz impulzus érne, érdeklődő vagyok, segítőkész, és megértő azt hiszem. Szeretem a nőt mint olyat, olyan csodás teremtmény! Hajlamos lehetek néha saját világomba mélyedni, de kis érzékkel könnyen kihúzhatsz onnan. Ha megszeretlek, és a bizalom madara szárnyra kél, hűséges társra lelhetsz bennem. A játék szintenkénti megismerése közben, titkos képességekre, és lehetőségekre lelhetsz:-) Legyél társam, tükröm, had legyek jobb ember veled, melletted. Ha kedvencnek jelöltelek, az olyan mintha levelet írnék. Amit nem fogok előre mert minek ha a másiknak nem tetszem? Nem igaz? Há nem? De! Már megint igazam volt:-) Ha szimpi vagyok jelölj vissza, ekkor már fogsz levelet kapni. https://www.youtube.com/watch?v=63a4R8m0_Dg
Krisztián, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Hobbim szinte minden, ami szabadtéren űzhető (utazás, túra, kerékpár, hegyek, fürdők, lovon is fenn maradok + még sok minden más. Hasonló érdeklődésű lányt keresek, fontos, hogy lelkes, érdeklődő típus legyen.(Kérnék mindenkit, aki írna, hogy legalább 3 kép legyen az adatlapján, köszönöm)
János, 33 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Olyan szerencsés vagyok, hogy a munkám a hobbim, de sajnos épp elég van belőle ahhoz, hogy a mindennapokban ne legyen időm a társkeresésre. Remélem itt megtalálom az igazit.

Középkorú budapesti társkereső nők

Ágnes, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem másik felem, nem kaland céljára! Utazást kalandot kedvelő Úriember személyében, feltéve ha még a mai világban nem haltak ki.
Mariann - társkereső Budapest - 44 éves nő
Mariann, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Mariann vagyok, kôzgazdàsz, banki, pénzűgyi terűleten dolgozom, részben Svàjcban is ahol egy MBA-n is tanulok. Angolul, franciàul, olaszul beszélek. Van egy aranyos, jôindulatű, 12 éves fiam. Ôszinte, baràtsàgos, tàrsasàgot szeretô, intelligens, kedves, céltudatos, màsokra és magamra is figyelô, igényes, nô vagyok. Nagyon sok minden érdekel, tàrsadalmi, politikai, gazdasàgi témàk. Imàdok fôzni, utazni, baràtokat fogadni, jôkat beszélgetni, nagyokat nevetni, jô bort kôstolni, szînhàzba, kiàllîtàsra jàrni, zenét hallgatni (kűlônôsen a jazz-t), szép ruhàt hordani. Szeretnék egy olyan magas, férfias, intelligens, ôszinte, jôképű és jô humorű férfival megismerkedni aki igazàn kész egy űj és boldog kapcsolatra. Aki hasanlôan él, gondolkodik és szeret. Olyan kapcsolatra vàgyom ahol az ész, a szîv és a test is kielégűl, ahol fiatalon, dinamikusan és kéz a kézben megoldunk mindent és boldoggà tesszűk magunkat és a kôzelűnkben élôket is.
Mónika - társkereső Budapest - 41 éves nő
Mónika, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Aki hasonlóan gondolja,mint mottóm...lehetséges...bármi lehetséges,csak hinni kell benne...Én hiszek.
Krisztina, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kit keresel te valojaban? A multad fajo kompemzalasat? Akkor nem akarlak! En a jovo boldogsagaert teszek! FERFIT keresek, aki boldog, ha velem lehet... Ez azt jelenti:szeret. A no boldog, ha szeretik:-)) Az igen felelossegteljes, es komoly munkam mellett, valahol gyerek, es hercegno maradtam:-)) Imadom a meseket, szeretek nevetni, megmaradt a gyermeki lelkem! Igy nem tud a rossz bantani:-) Ne is probald meg! Mosolyogj, legyel oszinte, es jo! Akkor ezt fogod visszakapni! Tapasztalatbol irom:-)

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gerzson - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Gerzson, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

47 éves matematikus és villamosmérnök vagyok. Megbízható, komoly, de azért humorérzékkel rendelkező vagyok. Szeretek sportolni, kerékpározok, futok, síelek. Szabadidőmben nyelveket tanulok ill. zenélek (dob, zongora). Szeretek mind komoly, mind könnyű zenei koncertekre elmenni. Vannak barátaim, akikkel tartom a kapcsolatot. Keresem azt a kedves nőt, aki társam lehetne az elkövetkezőkben.
Elemér - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Elemér, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

humoros, romantikus, sportos elegáns, spontán, ápolt, kíváncsi természetü, nyitott személyiség,
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Akit mocskosul tudnék szeretni, ha végre rátalálnék.... Azt a nőt aki elveszi azt a kevés eszem.... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó, intelligens
Laci - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Laci, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

,de egy felső középkategóriás palinak tartom magam (remélem nem érdemtelenül és nem vagyok elfogult magammal szemben:)). Keresnék egy hölgyet akivel kéz a kézben sétálgatnék a Margitszigeten, minthogy egyedül futkossak körbe-körbe. Egyébként -szerintem-kizárólag a fotók döntenek-így nem is cizellálnám tovább a dolgot. Puszika annak, aki elolvasta eme sorokat.....:)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Zsuzsanna, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves, őszinte társam keresem, akinek szintén fontos az élet minden területén a minőség.
Lívia - társkereső Budapest - 53 éves nő
Lívia, 53 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Az életben a szép és jó dolgokat is élvezetesebb társsal megélni... Hagyományos értékrendben, ám a szó valódi értelmében liberális környezetben nőttem fel, ami egész életemre meghatározó két legfőbb jellemzőm. Játszmákról szó nem lehet, csakis egymást tisztelő, egymást erősítő, szórakoztató, támogató kapcsolatban vagyok képes létezni. Teljes életet élek, nem "oda költözni, magamat eltartatni" szeretném, hanem társat keresek, akivel jó együtt lenni. Akivel élvezetes már csak a programot is kiválasztani: színház, mozi, koncert, opera, bolhapiac... Mind-mind izgalmasabb egy intelligens férfival. A másik fél megváltoztatása, saját képemre formálása nem életcélom, inkább addig keresek, míg kedvemre valót nem találok. Bízom benne, hogy létezik még olyan okos férfi, aki hasonló elvek mentén él!
Julianna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Julianna, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem az élet szépségeit,a hagyományos értékrend szerint élek.
Ági, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia kedves látogató! Több éve elvált egyedülálló Nő vagyok.Három felnőtt gyermekem van és egy unokám. Imádom a gyerekeimet! De már külön élnek tőlem. Egy komoly normális, kapcsolat céljaból vagyok itt. Számomra fontos a kölcsönös szimpátia az őszinteség, az érzelmi EQ és IQ, valamint egymás iránti tisztelet... stb. Nem vagyok topp modell... és mivel emberből vagyok hibáim is vannak... néha csökönyös.... durci... De vidám.. mosolygós... huncut... bújós is....! :-) És nagyon tudok szeretni is!! :-) Mindig magamat adom! Mert számomra fontos az őszinteség. Azt adom vissza, amit kapok.. :-) Attól függ, hogy mit hoznak ki belőlem!! :-) Szeretek olvasni, beszélgetni , akár egy sétaközben vagy egy pohár bor elfogyasztâsa mellett pl. egy kellemes vacsora eltöltésekor... ... Valamint szeretek kirándulni, sportolni színházba, moziba járni..,.. stb. Mindenre nyitott vagyok. De fontos, hogy mind a ketten jól érezzük magunkat !!.. :-) Ha szimpatikus vagyok akkor jelezd valami úton mivel nem vagyok előfizező. ..... Köszi :-) Irj bátran.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

István Miklós, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia. Társat keresek egy minimum 30 éves utazásra. Szeretnék egy 25 - 35 éves hölgyet ehez meg nyerni. Amennyiben szereted a stabil kapcsolatot , és a hüséget erénynek tartod ; keress meg . Köszi.
Laci - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Laci, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk, és legyen miben reménykednünk
Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

nagycsaládban nőttem fel, az én gyerekeim már felnőttek, új családot szeretnék, vagy betársulnék kisgyermeke(i)t egyedül nevelő nő családjába,- szeretek gyerekekkel foglalkozni,- a kulturális rendezvényeket is szeretem, de látva a társkeresőn hölgytársaim színház iránti elköteleződését az elkövetkező 20 évre esélytelennek látom a jegy megszerzését,- így legalább a színház jövője biztosított,- én meg majd megoldom valahogy (mondjuk egy pótszékkel a kakasülőn)
Istvàn, 61 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szeretném ha szeretnél éjjel nappal veled lenni Lenne jó.

Elit budapesti társkereső nők

Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Életvidám, megbízható, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Az ilyen levélírók kérem kíméljenek, továbbá a napszemüveges profilképek, mert szerintem a szem a lèlek tükre.
Anna, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Leonóra, 61 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Ildikó, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Kedves Ismeretlen ! " ALFA hívja BÁZIST, BÁZIS jelentkezz !" Itt egy örök optimista, pozitív életszemléletű lény beszél a Föld nevű bolygóról. Alapvetően a hagyományos értékrend híve vagyok. Az én világképem alapján a CSALÁD a két fél harmonikus kapcsolatán alapul, ahol a nő és a férfi - a hagyományos női és férfi szerepeket nem felcserélve - egymást jól kiegészítve teremtik meg együtt azt a szigetet, ahová esténként jó megérkezni, fel lehet töltődni és reggel úgy lehet elindulni, hogy " Bárcsak már újra együtt lehetnénk !" Szeretem a biztonságot, a nyugalmat és a harmóniát magam körül. Szeretek játszani, de játszmázi és megjátszani nem. Szeretem a természetet. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazgatni, sportolni, zenét hallgatni, barátaimmal beszélgetni. Szeretem a jó filmeket, a színvonalas színházi darabokat, de egy jó koncert és kiállítás is belefér néha a programok közé. Mindezt azonban nem az igazi egyedül tenni, mert az ember alapvetően társas lény. Szeretnék egy olyan társat, párt találni, akivel jóban-rosszban, egymás kezét fogva gyűjtögetnénk a közös élményeket. Üzenet elküldve, vajon ki fogja az adást?

Elit budapesti társkereső férfiak

György - társkereső Budapest - 79 éves férfi
György, 79 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

aktív, vizet imádó,mint muzsikus lelki melegséget,szeretetet adni és kapni vágyó. Romantikus - reális,határozott. NYILAS jegyem kiegészítve, erős OROSZLÁN aszcendenssel. KOS holddal. (3 "TŰZ jegyű, érzéki, szenvedélyes)Aktívan politizálok a "kersztyén-nemzeti-radikális-jobb oldalon)Zeni munkámat elfogadó,zenét szerető, szenvedélyes, érzéki, aktiv, "telt". gömbölyded, nem összeköltöző Társat keresek.Hangversenyek hiányában zenetanári kisnyugdíjas !
Péter, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Mindig arra vágytam,hogy egész életemben segíthessek az embereken.Jelenleg orvosként dolgozom az egészségügyben.Olyan társat keresek,aki támogat ebben a világban,és én is támogatom az Ő törekvéseit,hogy boldogok legyünk az életben.Szeretem a színházat,filmet,a kirándulásokat,felfedezni messzi tájakat,ismerkedni az emberekkel.
Henrik, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Fiatalos, dinamikus, sportos fiatalember keresi aktív életet, utazást, sportos életmódot kedvelő társát
Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?

Fényképes budapesti társkereső nők

Gabi, 52 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Fiatalos, sportos és kedves nő vagyok. Szeretem a régi filmeket.
Ágnes, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 fotóval

Sziasztok, Eddig azt írtam, hogy átlagos vagyok, de le lettem tolva, hogy az túl unalmas..... Szóval: Helyes-normális nő vagyok, szeretem a racionalitást és a vidámságot. Nem vagyok ezoterikus (még nyomokban sem). Szeretem a csirkepaprikást, a star wars-t, a hegyeket és a csokit. Szeretek sátorban aludni és sokat gyalogolni, de nem szeretek puccos éttermekben feszengeni. Most nem jut több az eszembe... ez az első próbálkozásom. Meglátjuk mi lesz. Ui.: Aki megmondja honnan van a mottóm kap egy mezei pirospontot.
Kati, 57 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 fotóval

Csinos, kedves, önálló nő vagyok, ..keresem azt a társat aki vidám, örömteli kapcsolatra vágyódik.
Vera, 31 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 fotóval

Nem vagyok a neten való ismerkedés híve, de most ez van... jóideje ez van már és kicsit unom.:) Pár sor, ami elég sok mindent elárulhat: Normális lánynak tartom magam, de nem vagyok átlagos. Szeretem a társaságot, de szükségem van a magányra is. Két lábbal a földön állok, de vannak álmaim. Racionális vagyok, de vannak irracionális elvárásaim.(Vicceltem :) Ja, igen és állítólag van humorom is!) Tudom, hogy a méret nem minden, de 180 cm felett kelted fel az érdeklödésem!

Fényképes budapesti társkereső férfiak

László, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
6 fotóval

Jellemzőim : optimista, kreatív, nyugodt, romantikus, toleráns, segítőkész, szenvedélyes, sosem unatkozó, dolgos típus vagyok.
Lajos, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 fotóval

alaptermészetben vidám vagyok elfoglalt vagyok de jut idő ismerkedésre szórakozásra kikapcsolódásként eljárok teniszezni moziba is szeretek járni
Laci, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 fotóval

Budán a Margit híd közelében lakom és dolgozom, saját vállalkozásomban. Munkám miatt sokat utazom az országban. Ma Bachot és Manu Chaot hallgattam. Figyelmes, kedves embernek gondolom magam. Ha ilyet keresel, beszélgessünk. Kérlek írj elérhetőséget.
Lajos, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
10 fotóval

Kedves Hölgyeim ! Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődését ! Gáláns, intelligens úriembernek tartom magam, sok mindent elértem már az életben, de hiányzik egy társ, aki otthont varázsol a házamból !Ne kisbaltával pucolja az ablakot! iVárom a megtisztelő levelét ! A ** is fent vagyok ! Kérek mindenkit 50 felett ne nézzen meg! Jogosítvány már nem szükséges,mert a síbalesetemből felgyógyultam. Hétvégén a Harleymmel mentem ki a reptérre a vitorlásomat kiprobálni. Üdvözlettel, Lala

Most online budapesti párkereső nők

Vera, 31 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Nem vagyok a neten való ismerkedés híve, de most ez van... jóideje ez van már és kicsit unom.:) Pár sor, ami elég sok mindent elárulhat: Normális lánynak tartom magam, de nem vagyok átlagos. Szeretem a társaságot, de szükségem van a magányra is. Két lábbal a földön állok, de vannak álmaim. Racionális vagyok, de vannak irracionális elvárásaim.(Vicceltem :) Ja, igen és állítólag van humorom is!) Tudom, hogy a méret nem minden, de 180 cm felett kelted fel az érdeklödésem!
Anna, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
40 perce lépett be

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Csilla - társkereső Budapest - 53 éves nő
Csilla, 53 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok!!!! Ide barmit lehet irni de a lenyeges dolgok nem itt derulnek ki!!!!! Csak hosszu kapcsolatom volt!!! Budapesten elo videki lany vagyok , Szolnokrol jöttem! Nem a tokeletes ferfit keresem hanem azt akivel boldog lehetek!!!! Ha megis irsz akkor irj e-mailcimet, koszi!!! Ja es elnezest kerek azoktol akiknek nem valaszolok, kivanom hogy mielobb talaljak meg azt akivel boldogok lehetnek..!!!
Kati - társkereső Budapest - 49 éves nő
Kati, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Szabadság, természetesség, derű, önirónia. Javíthatatlan liberális, aki meggyőződésesen hiszi, hogy felismeri azt az egyet. No meg 1db kutya és még 2 cica (is).

Most online budapesti párkereső férfiak

Sándor - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Sándor, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
27 perce lépett be

Jobban szeretek beszélni, mint írni, de azért néhány gondolat magamról. Szeretem az életet jókedvűen élni, a pozitív dolgokra figyelni, de szükség esetén tudok komoly lenni. Leginkább a szakmámban várható el ez. Építész vagyok, legtöbbször családok otthonait tervezem, természetesen az ő segítségükkel, az ő elvárásaik szerint. Igyekszem egészségesen élni. Szeretem a jó társaságot, de egyedül is megvagyok. Szívesen megyek koncertekre kicsit ellazulni. Leginkább a rockzene áll közel hozzám. Természetesen más dolgok is érdekelnek. Ideális jelöltem nincs. A legfontosabb, hogy vonzó legyen számomra. Ebben minden benne van....
László, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 órája lépett be

Jellemzőim : optimista, kreatív, nyugodt, romantikus, toleráns, segítőkész, szenvedélyes, sosem unatkozó, dolgos típus vagyok.
Lajos, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

alaptermészetben vidám vagyok elfoglalt vagyok de jut idő ismerkedésre szórakozásra kikapcsolódásként eljárok teniszezni moziba is szeretek járni
Laci - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Laci, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Laci vagyok, 37 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, és ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Zsolt (39), Budapest
  Most nem jut eszembe semmi
  Sziasztok !Zsolt vagyok párom keresem Budapest környékéről!
 • Fabrizio Mazzá (29), Budapest
  Every accomplishment starts with the decision to try
  Félig olasz és magyar vagyok, Budapesten elek de Milánóba laktam 10 évig, keresek valakit akiben bizhatok illetve akivel együtt tudok szórakozni.
 • Zsuzsa (68), Budapest
  Ismerkedjünk!
  A nevem Zsuzsa , Budapesten élek és kersem a párom.Csak komoly kapcsolat érdekell
 • Ági (61), Budapest
  Szeretném megtalálni az igazit.
  Budapesten élek van egy 31 éves fiam én 60 éves vagyok igen sokat csalódtam az életem során és már nem szeretnék többet ezért szeretnék rálelni a társamra akit életem végéig magam mellett tudhatok. Ha valakinek felkeltettem a figyelmét írjon bátran :)
 • Tamás (29), Budapest
  Nincs lehetetlen, csak tehetetlen! :)
  Budapest környéki, értelmes lánnyal ismerkednék! :)
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, II. kerület
Budapest, II. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.