Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, II. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Zsófi, 24 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 napja tag

Szia :) Egy őszinte, szókimondó, érzelmes lány vagyok. Szabadidőmet legszívesebben a barátaimmal töltöm, szeretek aktívan kikapcsolódni, de néha jól tud esni egy kis otthoni összebújás is. Nem kalandot vagy pár órás kapcsolatot keresek. Alapvetően egy komoly felfogású érett nőnek tartom magam, aki azért szeret sokat nevetni és hülyülni is. Ha többet szeretnél megtudni akkor írj, feleslegesen nem untatnék senkit :) Ha a modell alkatú csajok jönnek be, akkor rossz helyen jársz ;)
Olívia, 30 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
6 napja tag

Szia, Olívia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Hajnal - társkereső Budapest - 37 éves nő
Hajnal, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
14 napja tag

Komoly kapcsolatot keresek egy olyan fiatalemberrel, akivel közös az érdeklődési körem: Isten, utazás, tánc, új emberek megismerése. Ha úgy gondolod, hogy te lennél ez a fiatalember, akkor írj az email-címemre:*moderálva*. Szép napot neked! :)
Krisztina Nikolett, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
15 napja tag

Normális emberi kapcsolatot keresek minden jellemzőjével együtt :)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Bendegúz - társkereső Budapest - 16 éves férfi
Bendegúz, 16 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 napja tag

Bendegúz vagyok. Szeretek sportolni. Olyan lányt keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok és mellette csinos is.
Attila, 26 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 napja tag

Sziasztok. Én egy átlagos fiatal srác vagyok aki szeret bulizni, imádja az autókat, motorokat stb Egy normális és tartós kapcsolatot keresek ami a bizalomra épül.
Gyuri, 31 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 napja tag

Vízimádó, vidám, magas pasi. Tudok pizzát varázsolni és kakaós csigát sütni.
Balázs, 16 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 napja tag

Sziasztok! Balázs vagyok, egy mackósabb testalkatú, kick-boxos és zongorista. Régebben amerikai fociztam, csak egy baleset miatt abba kellett hagynom... 17 éves vagyok, várom a jelentkezőket!

Éppen online budapesti társkereső nők

Zsuzsanna, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Elvált, 3 gyermekes anya vagyok,gyermekeim már nem élnek ve!em ! Barátaim szerint vicces,jókedekyű energikus,gastronomiát kedvelő nő vagyok !
Ágica, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
38 perce lépett be

őzvegy a munkám véget nagyon kevés szabad időm van,de ennek ellenére komoly végleges kapcsolatot szetetnék Természetgyógyászattal,gondozással és gyógymasszással foglalkozom
Nóri, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 órája lépett be

Vidámság,boldogság,őszinteség,humor,utazás,főzőcske,gyönyörű nyári erdő,vagy őszi...vagy tavaszi...hegyek és tengerek, virágok, egy jó film, egy szuper buli, egy csöndes, -olvasgatós délután, egy isteni vidéki kirándulás, egy gyertyafényes vacsora,egy pohár bor egy forró csók....érdekel minden,ami szebbé és jobbá teszi az életemet! A többit majd annak akit érdekel...és aki engem is érdekel.
Julianna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Julianna, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Keresem az élet szépségeit,a hagyományos értékrend szerint élek.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Attila, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
30 perce lépett be

Főiskolát végzett külkereskedő keresi igen csinos , sportos , fiatalos barátnőjét hosszú távra !
Gábor - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Gábor, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 órája lépett be

Ehhez a felismeréshez már sokan sokat búvárkodtak. Ezt nem ússza meg senki. Nálam még mindig tart és most is egy imádni való hölgy után búvárkodom. A kora nem nagyon számít, csak kecsesen ússzon és formás uszonyai legyenek. És ne hallgasson mindig, mint a hal. Na de vajon a búvár milyen? Hát először is hasonlít rám, ami nagy erénye.:) Természetimádó, kertes házban lakó, sok füvet nyíró, naponta szívesen sportoló, utazást, vízpartokat kedvelő, napimádó, kiránduló, kultúra fogyasztó, könyveket olvasó, idegen nyelveket értő, humort kedvelő /az angolos abszurdot is/, a jó ételeket, italokat szívesen fogyasztó, kedélyesen beszélgetős kultúrtársaságban élvezettel borozgatós, sörözgetős társasági ember. Mindent persze csak alkalmanként és mértékkel. A filmet, zenét, színházat is kedvelem. Egyedül, függetlenül élek és szabad időbeosztású a vállalkozói elfoglaltságom. Életem fontos alkotóeleme a sport. A jó egészség és a jó mindennapi közérzet miatt. Na, meg a forma karbantartás miatt is. A testi is, meg a mentális miatt is. Mit sportolok? Naponta futok, testedzek. Rendszeresen pingpong, biliárd, bicikli, motorozás, néha tenisz, evezés, 2-3 évente vitorlázás az Adrián. Többször a Balcsin is. Milyen társat keresek? Sportosan csinos, elegáns, inkább vékonyabb testalkatú hölgyet. Legyen lehetőleg művelt, olvasott és az sem baj, ha házias. Ha a konyha sem idegen terület számára, az fokozza az élvezetet. És a sportban is lehetőleg partner. Legyen szép és vonzó - már csak a sokat emlegetett és hőn áhított "kémia" miatt is. Mert ez fontos feltétele a harmonikus párkapcsolatnak! A többi képesség csak statisztikai adat.:) Persze az imponáló lehet, ha például jól pingpongozik, vagy ügyesen mászik fára / és kecsesen esik le onnan /, esetleg tud vitorlázni, vizisíelni, horgászni, evezni....de a legjobb, ha van humora. Én olyat szeretnék, akivel lehet büntetlenül viccelődni, mert érti és érzi a humort. És műveli is. Azért mégiscsak kellemes feladat ekkora választékból megtalálni az igazit. Egy jó búvár számára. Azt persze nem állítom, hogy könnyű, mert túl nagy a választék. Nem sejtettem, hogy ilyen sok szép, csinos nő létezik, aki párt keres. Sikeres búvárkodást a hölgyeknek is.:)
Valér, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Szeretem a színeket. Az árnyalatokat. A finomságokat. Az igazat. A szót. Keresem a jót.
Mike, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
44 perce lépett be

Szia! Ide talán hosszan nem írnék magamról, mert úgy is a személyes találkozóban hiszek, bár tudom elég közhelyes ez a szöveg, de így éteren keresztül elég személytelen:-)

Diplomás budapesti társkereső nők

Éva, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Sok elvesztegetett év után döntöttem, végre elhúzom a függönyt, és körülnézek a kinti világban. Hiszem, hogy vár ott rám valami emberi, valai szép és színes jövő.
Györgyi - társkereső Budapest - 36 éves nő
Györgyi, 36 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Ismerkedni szeretnék. Utàlom a félremagyaràzàst, a hangzatos semmit mondó magyaràzàst.
Viki, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Egy nyitott, életvidám, nőies 40-es vagyok. Keresek egy életigenlő, céltudatos Férfit, akivel kölcsönösen inspiráljuk egymást, megvalósítjuk saját és közös álmainkat!
Niki, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Harmóniában élni a legcsodálatosabb dolog a világon. Mi számomra a harmónia? Hogy rendben vagyok magammal. Békesség és szeretet van bennem. És ha kibillenek is az egyensúlyból változtatok, hogy visszatérjek önmagamhoz. Szerintem a párkapcsolat akkor működik jól, ha feltétel nélküli és kölcsönös szeretet van. Szeretem a másikat azért, aki. Elfogadom úgy, ahogy van. Hogy mellette az lehetek aki valójában vagyok. Nincsenek játszmák. Ugyanazt tesszük,amit mondunk. Nincsenek üres ígéretek. Sokat beszélgetünk, mert fontos a kommunikáció. Emeljük egymást.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Karesz - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Karesz, 65 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Már vénülö kezemmel fogom meg a kezedet... azaz fognám, ha itt lennél Keresem azt a hölgyet, akinek megfoghatnám a kezét és együtt szökellnénk tovább az élet buckáin
Ferenc - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Ferenc, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemi diplomás (fizikus)

Intelligens, mély érzésű és gondolkodású, magas, sportos férfi vagyok. Szoftverfejlesztőként dolgozok az infoparkban. Csinos, intelligens, kedves nőt keresek komoly kapcsolatra. Imádom a sportokat, természetet, olvasást.
István, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Leginkább egy személyes, hangulatos beszélgetésben hiszek.., olyankor gyorsan eldől a folytatás lehetősége.. Sok szabadidővel, s nagyfokú nyitottsággal rendelkezem.. Jól érzem magam egyedül is, nem vagyok társfüggő..
János - társkereső Budapest - 49 éves férfi
János, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Szabadszellemű tengerésztiszt , "gazdag" vállalkozó voltam.... Ami maradt a szabad szellem, vállalkozó kedv az újrakezdés ereje... Biztos vagyok az újrakezdésben és a sikerben! Imádom az idegen nyelveket és a nagy utazásokat. Ha kedved van szállj Te is fel a vonatra velem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Ildikó - társkereső Budapest - 44 éves nő
Ildikó, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Kedves Látogatóm! "Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükséges sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszek a számodra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra. Kérem, jelentkezzen az a "kisfiú", aki időt és fáradtságot nem kímélve megszelidítene egy magamfajta "rókát". Szép napot kívánok!
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Henrik, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Fiatalos, dinamikus, sportos fiatalember keresi aktív életet, utazást, sportos életmódot kedvelő társát
Dave, 56 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Platina előfizető

I am an emotionally and financially secure American man who is passionate about life enjoying a variety of activities such as excercising, nature, travelling, listening to music, and being with friends and family. People who know me consider me to be hard working, thoughtful, and interesting to be with.
Isti - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Isti, 36 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)
Norbert, 38 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
Platina előfizető

Ismerkedem, aztán meglátjuk mi jön ki belőle. Életvidám, pörgős, sportot kedvelő, pozitív beállítottságú fickó vagyok. Nem szeretek visszafelé nézelődni, csak az a cél érdekel ami előttem van. A sport gyerekkorom óta meghatározó része az életemnek. Hiszek abban, hogy talán itt találom meg a boldogságom. Ha a fotóim alapján szimpatikusnak találsz írj bátran és ismerj meg. A személyes találkozást is fontosnak tartom. :)

Keresztény budapesti társkereső nők

Ildiko, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Szia, Ildiko vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyöngyi Zsuzsánna, 59 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Olyan társat keresek, akinek a mottom jelent valamit. Szeretek utazni, kirándulni, sétálni, vagy csak ülni a kanapén és olvasni. Romantikus vagyok és szeretem, ha egy férfiben ez megvan.
Anna, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Csak természetesen emberek :) Mindent szeretek, amihez értek és mindenhez értek, amit szeretek. Mosoly és hit. Humor, érzelmi intelligencia szükséges..persze a sima is :) A társasági életet is, de az otthoni begúbózást is kedvelem...szeretek néha egyedül lenni, feltölt. Szeretem a filmeket, a víz közelségét, a természetet és az állatokat. Gondolkodó nő vagyok, de nem agyalok. Barátságaim fontosak és az életem részei maradnak, bárhogy alakul és bárkit ismerek meg. A faim az életem középpontjában vannak, de nem függenek tőlem és felnőttek. Szeretek szeretni, ölelni, érezni. Nem vagyok társfüggő, féltékeny és hisztis. Ha van, ami ezek közül szimpatikus, megtanulom :D Puszi
Ágnes, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

Szia! Sportot, mozgást szerető lány vagyok. Nagy családból származom. A vallásom katolikus. Gyerekekkel dolgozom. Keresek egy korban, magasságban hozzám illő srácot...

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gábor, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretem az aktív életet, a kihívásokat a munkában, a szabadidőben egyaránt. Szabadidőmben leginkább a túrázás, kerékpározás, úszás, köt le. Ja és a filmek, szeretek moziba járni. Sokat utazom, mostanában egyedül, de nem bánnám, ha a jövőben ez máshogy lenne ;)
Tamás, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Page found! A legjobb helyen jársz! Szeretem a jó humorú, intelligens, szórakoztató, jóindulatú, gondolkodó, emberek társaságát. Nem szeretem ezek ellentéteit. Szeretem a spontán dolgokat, de ha az élet úgy hozza, tervezek, akár jóelőre. Sport: mindenevő vagyok, de a vizesek (bármilyen halmazállapotban) a kedvencek. Színház, mozi, kiállítás, jöhet minden mennyiségben. Nagyon szeretem a munkám, ami miatt sokat utazom. Hiszek az egyensúlyban az élet minden területén.
Antal - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Antal, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Egyedülálló,jó karban lévő sportos férfi vagyok.Keresem a párom akivel leélhetem a hátralévő életünket vidáman,konfliktus mentesen.
András, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: római katolikus

Egy olyan lányt keresek aki össze szeretné kötné az életét egy társsal. Aki nem fél belekezdeni egy új kapcsolatba bármilyen volt az előző. A családot gyerekekkel képzelem el. Hobbijaimnak se szeri se száma, sokat járok belföldön és külföldön. Inkább a nyár az évszakom, de téli napokon ott a könyv, a mozi és a barátok :) Ebben a bemutatkozásban nem volt semmi vicces, úgyhogy ezt élőben kell pótolnom :)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Jázmin - társkereső Budapest - 20 éves nő
Jázmin, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Komoly vagy nem komoly kapcsolatot szeretnék.:) Egy kis csevegésben is benne vagyok:)
Veronika - társkereső Budapest - 22 éves nő
Veronika, 22 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Veronika vagyok, 21 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bettina, 25 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves latogato! Eloljaroban annyit,hogy nem vagyok hive az internetes ismerkedesnek,de mivel nincs vesztenivalom,megprobalom. Fura kettosseg jellemzi a szemelyisegem: A munkamban hatarozott,celtudatos,karrierista szemelyiseg figyelheto meg,mig a maganeletemben mar a nyugodtsag,felszabadultsag kerul eloterbe. Egy hosszu kapcsolat utan keresem ujra azt a ferfit,akivel kiegeszitjuk egymast,akivel kozos almokat szohetunk es torekszunk a megvalositasra is. Szabadidomben szeretek szinhazba jarni,a termeszetben lenni,a barataimmal jot szorakozni.:) Ugy gondolom,nem letezik jol megirt bemutatkozo szoveg,egyreszt nem derul ki sok mas tulajdonsag az emberrol,masreszt minden ember mashogyan latja a masikat. Hogy kit is keresek itt? Irj nyugodtan es kiderul.:)
Rita, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Máté, 21 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Egy szórakoztató és kedves srácnak tartom magam. A helyzetemből mindig próbálom a legtöbbet kihozni (nem vagyok egy otthon üldögélő típus) és új dolgokat kipróbálni,megismerni szeretek bulizni,utazni ,érdekelnek a fantasy világok és felszínesen a pszichológia is.
Zoli, 28 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Nem tudok válaszolni nem vagyok semmilyen tag, meg vip stb... Irjatok elerhetoseget ha szeretnétek beszélgetni... Nem szokásom írogatni másokra, bár hiába jön egyből a gondolat és a szemöldök húzás hogy pedig kéne... Feleslegesnek tartom mert akit igazán érdeklek az úgyis fog írni(Fő indok hogy nem kapok választ, így én sem strapálom magam). Magamról nem szeretnék semmi tartalmasat megosztani, aki tart rá igényt hogy beszélgessünk az mindent meg fog tudni. :)
Zsolt, 19 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Zsolt vagyok, 19 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 23 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Ne az arcról ítélj, ne a külső után, A lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán, Ne az arcot nézd, a lelket keresd, S a lelkén keresztül az embert szeresd. Mindig a mélyből meríts, A felszín csak játszik, Csak a lényeget tekintsd, S ne azt, ami látszik!

30-as budapesti társkereső nők

Timi, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Timi vagyok, 39 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztina, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Van egy lányom Ő a mindenem Szeretek beszélgetni, de a személyes találkozó az nagyon fontos
Virág, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Budapesten születtem,36 éves vagyok. Hűséges,megbízható,őszinte,empatikus,intelligens hölgy vagyok.Szabadidőmben szeretek múzeumba,színházba,koncertekre járni,táncolni ,sportolni és ha van lehetőségem utazni, kirándulni. Érdeklődésikör:történelem,politika, művészettörténet,kortárs művészet,kultúra. Fontos,hogy a férfi legyen társ érzelmileg és intellektualisan is. Nem hiszek abban,hogy néhány szóból,mondatból megismerhető egy ember.Amiben hiszek a személyes kontaktus,találkozás,hiszen ott dől el majdnem minden.
Judit - társkereső Budapest - 30 éves nő
Judit, 30 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Ha írsz, kérlek mellékelj valami elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető, így ha szeretnék, nem biztos,hogy tudok válaszolni. Ui.: Ha *moderálva* kell fizesd, ha barátnő SZERESD! Köszi! Ui.:2. Kérlek ne írj, ha külföldön élsz, akkor se ha az ország másik felében; ha korod alapján a nagypapám lehetnél, avagy kisfiam, akkor se ha nős vagy, vagy kapcsolatban élsz, vagy ha alkalmi kapcsolatra vágysz. Köszönöm!

30-as budapesti társkereső férfiak

Laci, 33 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Kevés szabadidővel rendelkezem, ezért is választottam a társkeresés e formàjàt. Egy melegpadló készìtésével foglalkozó kft-t vezetek. Szeretek kiràndulni, főzni és ha azt valaki megeszi.
Gábor, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Kedvelek olvasgatni, nézelődni, néha filmet nézni, felhőket számolni, beszélgetni, csavarogni, vagy csak otthon ülni és elmélyedni. Szeretek főzni, talpat masszírozni, és gitározgatni az alattam lakók örömére:-) Jógázom, szeretek úszni, főképp víz alatt. Egyszerű srác vagyok, nincsenek világmegváltó terveim, csendes békében telnek napjaim. Keleti filozófia áthatja az életemet, a gondolkodásomat, de egyik vallást sem követem. Gondolati és érzésvilágom elmélyült, de nem osztom meg kényszeresen senkivel. Problémáimért magammal és a világgal, nem okolok mást. Keresem azt akivel tetszünk egymásnak, vidám, kedves, nyitott, őszinte személyiség. Kiegészítem a bemutatkozásomat azzal hogy "MI" vagyok. Filozófia, és vallástörténet szakon végeztem, szeretem a szépirodalmat, a klasszikus gitár zenét, ( heavy metalt is :-) úgy ált. mértékkel minden egészséges zenét, a szépet, a jót, a finomat, a kedveset. "Mindenevő" és befogadó típusnak tartom magamat, nyílván megvannak a magam korlátai. Bármiről lehet velem beszélgetni, tabuim sem nagyon vannak, nagy mértékben rejtőzködő, álarchordó a civilizált ember, minek ez még fokozni?! A keleti vallásokat tanulmányozom sok éve, igyekszem a magam szintjén ezt az életembe beépíteni. Nem vagyok hibátlan, és nem is várom el. Ahogy minden ember én is küzdök saját hiedelmeimmel, gondolataimmal, félelmeimmel. De mivel tudom más is ezt teszi, nagyobb részvéttel tudok irányulni mások "hibáihoz". Könnyen pozitív oldalra hangolható vagyok ha esetleg valami rossz impulzus érne, érdeklődő vagyok, segítőkész, és megértő azt hiszem. Szeretem a nőt mint olyat, olyan csodás teremtmény! Hajlamos lehetek néha saját világomba mélyedni, de kis érzékkel könnyen kihúzhatsz onnan. Ha megszeretlek, és a bizalom madara szárnyra kél, hűséges társra lelhetsz bennem. A játék szintenkénti megismerése közben, titkos képességekre, és lehetőségekre lelhetsz:-) Legyél társam, tükröm, had legyek jobb ember veled, melletted. Ha kedvencnek jelöltelek, az olyan mintha levelet írnék. Amit nem fogok előre mert minek ha a másiknak nem tetszem? Nem igaz? Há nem? De! Már megint igazam volt:-) Ha szimpi vagyok jelölj vissza, ekkor már fogsz levelet kapni. https://www.youtube.com/watch?v=63a4R8m0_Dg
Csabi, 35 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Erdekes es ertelmes lany tarsasag ami vonz. Kiegyensulyozottnak tartom magam, mint testileg es lelkileg is megallja a helyet. :) Szeretnem pozitiv es vidam attitudomel elvarazsolni a labarol az igazit. Meg hiszek a tundermesekben. :) Biztos vagyok benne, hogy te is magadra ismertel ;) (Bocsanat elore is, angol billentyuzet!)
Krisztián, 36 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Hobbim szinte minden, ami szabadtéren űzhető (utazás, túra, kerékpár, hegyek, fürdők, lovon is fenn maradok + még sok minden más. Hasonló érdeklődésű lányt keresek, fontos, hogy lelkes, érdeklődő típus legyen.(Kérnék mindenkit, aki írna, hogy legalább 3 kép legyen az adatlapján, köszönöm)

Középkorú budapesti társkereső nők

Ancsa, 42 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Vidám, független nő vagyok. így keresek egy vidám független szórakoztató pasit, aki kedves, vicces, kicsit őrült :) Akivel kellemesen eltölthetnénk a szabadidőnket, fontos hogy legyél őszinte, ne kelljen játszmázni, csak élvezni egymás társaságát. Ha megakarsz ismerni hajrá :)
Orsi, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

az élet teljes spektruma elfér bennem, és ez így szuper ;)
Ágnes, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem másik felem, nem kaland céljára! Utazást kalandot kedvelő Úriember személyében, feltéve ha még a mai világban nem haltak ki.
Mariann - társkereső Budapest - 44 éves nő
Mariann, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Mariann vagyok, kôzgazdàsz, banki, pénzűgyi terűleten dolgozom, részben Svàjcban is ahol egy MBA-n is tanulok. Angolul, franciàul, olaszul beszélek. Van egy aranyos, jôindulatű, 12 éves fiam. Ôszinte, baràtsàgos, tàrsasàgot szeretô, intelligens, kedves, céltudatos, màsokra és magamra is figyelô, igényes, nô vagyok. Nagyon sok minden érdekel, tàrsadalmi, politikai, gazdasàgi témàk. Imàdok fôzni, utazni, baràtokat fogadni, jôkat beszélgetni, nagyokat nevetni, jô bort kôstolni, szînhàzba, kiàllîtàsra jàrni, zenét hallgatni (kűlônôsen a jazz-t), szép ruhàt hordani. Szeretnék egy olyan magas, férfias, intelligens, ôszinte, jôképű és jô humorű férfival megismerkedni aki igazàn kész egy űj és boldog kapcsolatra. Aki hasanlôan él, gondolkodik és szeret. Olyan kapcsolatra vàgyom ahol az ész, a szîv és a test is kielégűl, ahol fiatalon, dinamikusan és kéz a kézben megoldunk mindent és boldoggà tesszűk magunkat és a kôzelűnkben élôket is.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Norbi, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Nem vagyok előfiezető ha írsz küldj email címet is!!! Vidám optimista ember vagyok. Sokat sportolok. Szeretek utazni. Szeretek jókat beszélgetni. Hasznosan tartalmasan tölteni az időt. Nem szeretek taktikázni, mások idejét rabolni.
Gerzson - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Gerzson, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

47 éves villamosmérnök vagyok, matematikából abszolutóriumot szereztem nemrég, államvizsgázni a nyáron fogok belöle. Megbízható, komoly, de azért humorérzékkel rendelkező vagyok. Szeretek sportolni, kerékpározok, futok, síelek. Szabadidőmben természettudományos könyveket olvasok (matematika, fizika), ill. zenét hallgatok. Szeretek mind komoly, mind könnyű zenei koncertekre elmenni. Vannak barátaim, akikkel tartom a kapcsolatot. Keresem azt a kedves nőt, aki társam lehetne az elkövetkezőkben.
Levente, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves bátor Hölgy! Ez is egy lehetőség a találkozásra. Józanul konzervatív, keresztény értékrenddel, derűsen nyugodt (de nem passzív és irányítható) temperamentummal Társ-találáson vagyok. Nem tipikus mai férfiként, az öncélú élmény-gyűjtögetésen túllévő klasszikus Nő közeledését érzem... És Te hogy vagy ezzel? :)
Tamás - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Tamás, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Magamról röviden annyit írnék,hogy független Budán élő fiatalos férfi vagyok.Sportolói múltam után vállalkozóként élem napjaimat, munkám a pénzügy és a sport területéhez kapcsolódik.Egy nőies hölgyet keresek közös programok eltöltéséhez amiből akár egy komoly kapcsolat is kialakulhat.Jelenleg nem vagyok előfizető.ha valakinek felkeltettem az érdeklődését kérem e-mail címet írjon.Köszönöm!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Zsuzsanna, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves, őszinte társam keresem, akinek szintén fontos az élet minden területén a minőség.
Magdolna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Magdolna, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Számomra az egyik legfontosabb dolog az őszinteség! Szeretek élni,és az élet is szeret! Magamrol írni hosszu lenne ,ezért ismerj meg ha van kedved?! Nem Budapesten élek már Gödöllőn lakunk több mint 20 éve de a gép mást nem engedett írni ,visszont Budárol költöztem ki(sajna).
Julcsi, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szép az élet de még szebb lenne ha együtt folytatnák tovább...
Lívia - társkereső Budapest - 53 éves nő
Lívia, 53 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Az életben a szép és jó dolgokat is élvezetesebb társsal megélni... Hagyományos értékrendben, ám a szó valódi értelmében liberális környezetben nőttem fel, ami egész életemre meghatározó két legfőbb jellemzőm. Játszmákról szó nem lehet, csakis egymást tisztelő, egymást erősítő, szórakoztató, támogató kapcsolatban vagyok képes létezni. Teljes életet élek, nem "oda költözni, magamat eltartatni" szeretném, hanem társat keresek, akivel jó együtt lenni. Akivel élvezetes már csak a programot is kiválasztani: színház, mozi, koncert, opera, bolhapiac... Mind-mind izgalmasabb egy intelligens férfival. A másik fél megváltoztatása, saját képemre formálása nem életcélom, inkább addig keresek, míg kedvemre valót nem találok. Bízom benne, hogy létezik még olyan okos férfi, aki hasonló elvek mentén él!

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Attila, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Amire vágyom és amit keresek, sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltések, egy igazi NŐT, aki szintén azt a társat keresi, akivel teljes lehet az élete! Akivel lehet jövőt építeni!
János - társkereső Budapest - 65 éves férfi
János, 65 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Nem iszom, nem dohányzom. Az életem java részét Németországban, Ausztriában töltöttem, ebből fakadóan a rendet, tisztaságot szeretem, ehhez szoktam hozzá. A németet folyékonyan beszélem. Társaság- és családszerető ember vagyok. Mint mindenkinek ebben a korban, nekem is vannak rigolyáim, de ez az esetleges közelebbi kapcsolat során úgyis kiderül.
István Miklós, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia. Társat keresek egy minimum 30 éves utazásra. Szeretnék egy 25 - 35 éves hölgyet ehez meg nyerni. Amennyiben szereted a stabil kapcsolatot , és a hüséget erénynek tartod ; keress meg . Köszi.
Imi, 59 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

"Út" keresés?Keresed önmagad? "Ön" megvalósítás? Ha már ezeket megoldottad, és már nem csak magadra gondolsz akkor kezdődhet...valami. Hogy mi es mikor ? Rajtunk múlik. Szeretnéd megtudni? Írj ha kíváncsi vagy. Ha nem felelsz meg a megjelölt feltételeknek és nem válaszolok , nem haragudj meg! Megígérem én se zavarlak! Felnőtt társat keresek. Sem pszichológusa ,sem apja nem szeretnék lenni senkinek! Pasija sem! De leszek a Kedvese, a Párja , a Támasza , az Egyetlene , Barátja és a MINDENE. Leszek a társad az elmúlásban, a fejlődésben , a megfoghatatlan idő folytonosságában, a nemlétezésben és végül az elkerülhetetlen elmúlásban. https://m.youtube.com/watch?v=3v02-nqZwUM

Elit budapesti társkereső nők

Mónika - társkereső Budapest - 41 éves nő
Mónika, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Aki hasonlóan gondolja,mint mottóm...lehetséges...bármi lehetséges,csak hinni kell benne...Én hiszek.
Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Életvidám, megbízható, nagyon jó érzésű, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Ez nagyon méltatlan. Az ilyen levélírók kérem messze kerüljenek el, továbbá a napszemüveges profilképek, mert a szem a lèlek tükre.
Anna, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Leonóra, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....

Elit budapesti társkereső férfiak

Elemér - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Elemér, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

humoros, romantikus, sportos elegáns, spontán, ápolt, kíváncsi természetü, nyitott személyiség,
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Akit mocskosul tudnék szeretni, ha végre rátalálnék.... Azt a nőt aki elveszi azt a kevés eszem.... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó, intelligens
György - társkereső Budapest - 79 éves férfi
György, 79 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

aktív, vizet imádó,mint muzsikus lelki melegséget,szeretetet adni és kapni vágyó. Romantikus - reális,határozott. NYILAS jegyem kiegészítve, erős OROSZLÁN aszcendenssel. KOS holddal. (3 "TŰZ jegyű, érzéki, szenvedélyes)Aktívan politizálok a "kersztyén-nemzeti-radikális-jobb oldalon)Zeni munkámat elfogadó,zenét szerető, szenvedélyes, érzéki, aktiv, "telt". gömbölyded, nem összeköltöző Társat keresek.Hangversenyek hiányában zenetanári kisnyugdíjas !
Péter, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Mindig arra vágytam,hogy egész életemben segíthessek az embereken.Jelenleg orvosként dolgozom az egészségügyben.Olyan társat keresek,aki támogat ebben a világban,és én is támogatom az Ő törekvéseit,hogy boldogok legyünk az életben.Szeretem a színházat,filmet,a kirándulásokat,felfedezni messzi tájakat,ismerkedni az emberekkel.

Fényképes budapesti társkereső nők

Katalin, 58 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Rendezett körülmények között élek. Több éve elváltam, de mára nyitott vagyok egy új kapcsolatra. Társat keresek, egy sportos, igényes férfi személyében, aki tiszteli a nőket és nem alkalmi partnert keres. Szeretek sportolni,síelni,teniszezni, és kirándulni. Igényes vagyok magamra és a környezetemre. Keresem hasonló érdeklődési körrel rendelkező társam és partnerem. Sok érdekes dolgot lehet ide írni de annál érdekesebbet nem , hogy ismerj meg.
Szilvia - társkereső Budapest - 60 éves nő
Szilvia, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 fotóval

Kedves Uram, személyemben egy vékony alkatú, csinos és ápolt, magával és mással szemben is igényes, mindemellett komoly gondolkodású, mind munkájában, mind magánéletben is céltudatos, rendezett anyagi háttérrel rendelkező, vidám és beszédes hölgyet ismerhet meg. Véleményem szerint párkapcsolatban kihagyhatatlan az őszinteség,a hűség, és nyílt kommunikáció, és ezen alapok mind elengedhetetlenek egy sikeres kapcsolathoz. Olyan férfit keresek, aki hozzám hasonlóan nyitott egy új, őszinte, hosszútávú kapcsolatra, aki még szeretne, és képes a hétköznapi forgatagban is apró örömöket megélni, aki tud szeretetet adni és készen áll azt el is fogadni. Minden hasonló elvárásokat támasztó társkereső levelét szívesen várom, viszont tisztelettel kérem kalandorok kíméjetek, érdeklődésük viszonzatlan marad. Tisztelettel, Szilvi
Éva, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Életvidám, nevetős, pozitiv gondolkodású, nyitott, aktív, vállalkozó , ember, - állat, - természet kedvelő ,.család,- barát centrikus, fiatalos, bujós, kényesztetős, főzni-sütni szerető, zenét imádó
Noémi, 27 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek. Ismerkedni szeretnék

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Laci, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
9 fotóval

,de egy felső középkategóriás palinak tartom magam (remélem nem érdemtelenül és nem vagyok elfogult magammal szemben:)). Keresnék egy hölgyet akivel kéz a kézben sétálgatnék a Margitszigeten, minthogy egyedül futkossak körbe-körbe. Egyébként -szerintem-kizárólag a fotók döntenek-így nem is cizellálnám tovább a dolgot. Puszika annak, aki elolvasta eme sorokat.....:)
Laci, 48 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
7 fotóval

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
6 fotóval

Jellemzőim : optimista, kreatív, nyugodt, romantikus, toleráns, segítőkész, szenvedélyes, sosem unatkozó, dolgos típus vagyok.
Lajos, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 fotóval

alaptermészetben vidám vagyok elfoglalt vagyok de jut idő ismerkedésre szórakozásra kikapcsolódásként eljárok teniszezni moziba is szeretek járni

Most online budapesti párkereső nők

Ági - társkereső Budapest - 34 éves nő
Ági, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Csinosnak, intelligensnek mondott lány vagyok. Szeretek sportolni, nagyokat sétálni bármilyen évszakban, zenét hallgatni, utazni főleg napsütéses tengerpartra, de szívesen kirándulnék a zöldben, hegyekben, túráznék kisebb távokon. Keresem a társamat egy vonzó, kedves,megértő, intelligens férfi személyében, akiben maximálisan megbízhatok. A többit majd privátban.
Eszter - társkereső Budapest - 44 éves nő
Eszter, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Egyedülálló, kétgyerekes nő vagyok. Fontos számomra a család, a barátok. Szeretek színházba, moziba járni, kikapcsolódni a hétköznapi rohanásból.
Marta - társkereső Budapest - 75 éves nő
Marta, 75 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
5 perce lépett be

SAJNOS 50.-ÉVI HÁZASSÁG UTÁN VESZITETTEM EL A FÉRJEMET,NAGYON NEM JÓ EGYEDÜL.EZ UTON KERESEM TÁRSAM MERT ÉN IS TÁRSRA VÁGYOM.MAGAMRÓL ÉN NAGYON SZERETEM A TERMÉSZETET AZ ÁLLATOKAT /NEKEM IS VAN EGY KIS BYSONOM EGY GYÖNYÖRÜ UNOKÁM AKI JELENLEG A LÁNYOMMAL EGGYÜTT ALKOTJÁK AZ ÉN KIS CSALÁDOMAT.AKIK JELENLEG VELEM LAKNAK.
Erika - társkereső Budapest - 47 éves nő
Erika, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
9 perce lépett be

Nem herceget várok fehér lovon..... jöhet BKV.val, csak Ő legyen az, aki elvarázsol:-))))))) Nem vagyok előfizető, elérhetőségnek örülnék! Kezdjük levelező tagozaton, majd jöhet a nappali és talán esti kédőbb.... Köszönöm!

Most online budapesti párkereső férfiak

Csaba - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Csaba, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 órája lépett be

Friss hírek, 2016. Október 9.: Újra Pesten vagyok, folytatom az itteni társkeresős karrierem, remélem nem sokáig. :) Frissítés, 2016. Március 31.: Jelenleg szünetel az előfizetésem, mert 2016 Április 7-től Spanyolországban, Malagában fogok élni pár hónapot. Ha valaki mégis ismerkedni szeretne kérem küldjön email-címet és csatoljon fotót. Köszi. Hogyha létezik még egy normális belső értékekre adó nőnemű homo sapiens, akkor jó lenne ha megkeresne, mert nem 80 évesen szeretnék családot alapítani. :) Hogy kit is keresek? Egy olyan lányt, akivel leélhetnénk 40 évet (igen, öregszem én is, nagyobb időtávot nem merek bevállalni). Tudom, hogy ez már kiment a divatból, de az kit érdekel? Hetente kocogok és nagyon jó mentális és fizikális állapotban elvihető vagyok. Nem is értem, miért vagyok még egyedülálló. :) A csomag felbontása után nem fogadok el reklamációt. :)
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
14 perce lépett be

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Akit mocskosul tudnék szeretni, ha végre rátalálnék.... Azt a nőt aki elveszi azt a kevés eszem.... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó, intelligens
Laci - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Laci, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 órája lépett be

Laci vagyok, 37 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, és ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Laci, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 órája lépett be

Budán a Margit híd közelében lakom és dolgozom, saját vállalkozásomban. Munkám miatt sokat utazom az országban. Ma Bachot és Manu Chaot hallgattam. Figyelmes, kedves embernek gondolom magam. Ha ilyet keresel, beszélgessünk. Kérlek írj elérhetőséget.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Fecó (60), Budapest
  szeretem élni az életet
  54-éves független sportos sármos igényes budapesti pasi vagyok
 • Kata (49), Budapest
  A felhő nem tudja, miért épp erre száll...de érzi a késztetést
  45 éves egyedülálló, budapesti nő vagyok. Nagyon összetett és szerteágazó az érdeklődési köröm,alapjában humán és kreatív beállítottságú vagyok, szeretem a természetet,növényeket,a zenét minden mennyiségben.Ugyan úgy értékelek egy mély tartalmas beszélgetést,mint néha egy szavak nélküli,csendes összebújást...máskor meg a tomboló szenvedélyt. Tartós kapcsolatra keresek egy olyan társat akinek szintén fontos az azonos szellemi,lelki,érzelmi beállítottság, Tud szeretetet adni és hajlandó azt viszont elfogadni is. Ha hasonlóak az elképzeléseid,írj...
 • Tomi (22), Budapest
  Nem kell elzárkózni az új helyzetektől:)
  Egy fiatal budapesti srác vagyok aki tud fözni és szeret mindenhova mászkálni és egy barátságos lányt keres
 • Marcsi (66), Budapest
  Elfogadni tudni a boldog napokat
  Budapesti 166 cm ,65 éves molett, vidám, kedves hölgy vagyok.Kertet és az állatokat nagyon szeretem.Kedvességet és szeretetet tudok adni és szeretnék kapni is.Keresem a párom egy színes egyéniségü, vidám de mégis komoly gondolkodású, önmagára igényes ,kétlábbal a földön álló,de gyengéd,kompromisszum kész,humoros korban hozzám illő ÚR személyében.Nyugodt,kiegyensúlyozott ember vagyok,de hiányzik egy társ akivel beszélgetni,kirándulni,szórakozni lehet vagy csak egyszerüen összebújva tv-t nézni,akivel a csendet is jó hallgatni. Szeretem a szépet, a csendet, a nyugalmat! Nem akarlak megváltoztatni,hagyok neked önállóságot,mert nekem is szükségem van rá.
 • Bernadett (25), Budapest
  Írj nekem!
  Hello! Bernadett vagyok Budapesten élek és szeretném megtalaláni álmaim párját.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, II. kerület
Budapest, II. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.