Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, II. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Viki, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
35 órája tag

Vidam nyitott természetű vagyok.kedvenc hobbim a lovaglás
Mariann, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 napja tag

Szenvedélyes nő vagyok aki élvezi az életet. Keresek egy úriembert. Londonban dolgozok itteni magyarok írjanak
Éva Zsófi - társkereső Budapest - 51 éves nő
Éva Zsófi, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 napja tag

Fiatalos, sportoló, csinos NŐ vagyok. Keresek valakit, aki épp oly normális, vagy bolondos, mint én. A humor elvarázsol és elbűvöl!
Andrea, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
6 napja tag

Tisztában vagyok vele, hogy nem tudom, mi a legjobb neked, még ha időnként talán azt hiszem is, hogy tudom. Én nem voltam ott, ahol te. És nem láttam a világot a te szemszögedből!

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Péter, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 napja tag

Keresem azt a hölgyet akivel nyugalomban, boldogságban és egészségben tudnánk leélni életünk még hátralévő részét.Szeretem a munkámat,gyermekeimet és a szabad időm aktív eltöltését.A páromat nem meg változtatni,ha nem elfogadni szeretném.
Tamás - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Tamás, 28 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 napja tag

Vacsi, wellness, egyebek, miért ne! Röviden ismerjük meg egymást, aztán meglátjuk.
Péter, 36 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
11 napja tag

50 karakter...? az mennyi? sok, vagy kevés...? ja, el is fogyott :)
Levente, 31 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
14 napja tag

Szia kedves látogató! Keresem azt lányt aki mellett önmagam lehetek, akiben megbízhatok és akire társamként tekinthetek. Rólam: Szeretek vezetni, szeretem a koncerteket, a filmeket, a sportokat, a nyugalmat, a pörgést és igazából mindent amit olyan valakivel csinálhatok akivel minden percet élvezek. Beszélgetnél? Eleged van már a nagyképű nethuszárokból? Akkor írj bátran nem fogsz csalódni!

Éppen online budapesti társkereső nők

Ilona, 68 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Minden szépre, jóra nyitni tudó,független, nem dohányzó nő vagyok.Olyan férfi ismeretségét, barátságát keresem, akivel szót tudnék érteni, és az ismeretségünknek az lehetne az eredménye, hogy mindkettőnk élete boldogabbnak tünne.
Kátya - társkereső Budapest - 44 éves nő
Kátya, 44 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
7 perce lépett be

44éves független nő vagyok,van egy 24 éves lányom.Olyan társat keresek,aki kedves,rendes, intelligens és jó a humora.Nem vagyok előfizető,kérlek küldj email címet.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
14 perce lépett be

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))
Andi, 42 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
20 perce lépett be

41 éves vagyok. Szeretek jókat nevetni, kirándulni, táncolni, szeretem a tisztaságot, az őszinteséget és szeretek szeretni :) Szeretem a törődést és nagyon szeretem, ha viszont szeretnek :) Jelenleg nincs előfizetésem,ha,gondolod,add meg az email cimed.!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Tamás, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 órája lépett be

Független Budán élő fiatalos férfi vagyok.Sportolói múltam után vállalkozóként élem napjaimat.Munkám a pénzügy és a sport területéhez kapcsolódik.Egy nőies hölgyet keresek közös programok eltöltéséhez amiből akár egy komoly kapcsolat is kialakulhat...
Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 órája lépett be

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
Feri, 63 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
4 perce lépett be

Nagyon szeretem a természetet, sokat kirándulni, nagyokat sétálni ehhez keresek Partnert!!!:-)
István, 58 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
6 perce lépett be

E gyszerü hétköznapi emper.Rendes mebizhato partnert keres Akivel élhetnék boldogan.Szabadidöt eltölthetném.

Diplomás budapesti társkereső nők

Éva, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Sok elvesztegetett év után döntöttem, végre elhúzom a függönyt, és körülnézek a kinti világban. Hiszem, hogy vár ott rám valami emberi, valai szép és színes jövő.
Niki, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Harmóniában élni a legcsodálatosabb dolog a világon. Mi számomra a harmónia? Hogy rendben vagyok magammal. Békesség és szeretet van bennem. És ha kibillenek is az egyensúlyból változtatok, hogy visszatérjek önmagamhoz. Szerintem a párkapcsolat akkor működik jól, ha feltétel nélküli és kölcsönös szeretet van. Szeretem a másikat azért, aki. Elfogadom úgy, ahogy van. Hogy mellette az lehetek aki valójában vagyok. Nincsenek játszmák. Ugyanazt tesszük,amit mondunk. Nincsenek üres ígéretek. Sokat beszélgetünk, mert fontos a kommunikáció. Emeljük egymást.
Ildiko, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Szia, Ildiko vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolai diplomás (pszichológia)

Csak természetesen emberek :) Mindent szeretek, amihez értek és mindenhez értek, amit szeretek. Mosoly és hit. Humor, érzelmi intelligencia szükséges..persze a sima is :) A társasági életet is, de az otthoni begúbózást is kedvelem...szeretek néha egyedül lenni, feltölt. Szeretem a filmeket, a víz közelségét, a természetet és az állatokat. Gondolkodó nő vagyok, de nem agyalok. Barátságaim fontosak és az életem részei maradnak, bárhogy alakul és bárkit ismerek meg. A faim az életem középpontjában vannak, de nem függenek tőlem és felnőttek. Szeretek szeretni, ölelni, érezni. Nem vagyok társfüggő, féltékeny és hisztis. Ha van, ami ezek közül szimpatikus, megtanulom :D Puszi

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Karesz - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Karesz, 66 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Már vénülö kezemmel fogom meg a kezedet... azaz fognám, ha itt lennél Keresem azt a hölgyet, akinek megfoghatnám a kezét és együtt szökellnénk tovább az élet buckáin
Ferenc - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Ferenc, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemi diplomás (fizikus)

Intelligens, mély érzésű és gondolkodású, magas, sportos férfi vagyok. Szoftverfejlesztőként dolgozok az infoparkban. Csinos, intelligens, kedves nőt keresek komoly kapcsolatra. Imádom a sportokat, természetet, olvasást.
Attila, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Főiskolát végzett külkereskedő keresi igen csinos , sportos , fiatalos barátnőjét hosszú távra !
János - társkereső Budapest - 49 éves férfi
János, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Szabadszellemű tengerésztiszt , "gazdag" vállalkozó voltam.... Ami maradt a szabad szellem, vállalkozó kedv az újrakezdés ereje... Biztos vagyok az újrakezdésben és a sikerben! Imádom az idegen nyelveket és a nagy utazásokat. Ha kedved van szállj Te is fel a vonatra velem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Hajnalka, 27 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.
Mirjam, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Platina előfizető

Segíts mindennek olyannak lennie, mint amilyen úgyis! Lehet közhelynek tűnik majd, életre szóló, végleges kapcsolat miatt regisztráltam. Hiszem a mai napig , hogy létezik és amikor megérettünk rá, akkor megkapjuk a találkozás lehetőségét, azzal , aki.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

László - társkereső Budapest - 41 éves férfi
László, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Kisgyermekkent...maskepp lattam ezt a vilagot.Amikor az ember felno,akkor dobben ra,hogy valojaban kicsoda o es,hogy hol is el,mi veszi korul,mi az amit maskent csinalna.Felnottkent erzem,hogy vannak hatarok amiket at tudunk lepni,es ki tudunk torni a szuleink altal biztositott szuk hatarbol,keretbol.Nagyon fontos a felismeres.Nem csak a gondolata,hanem az is,hogy legyen eleg batorsagunk,ahhoz,hogy meg is tegyuk azt a lepest,amit sok ember nem mer meglepni.Probaljunk tobb lenni,vagy legalabb is mas,mint az atlag ember,s talan akkor fogjuk megerteni azt a gondolatot,"hogy kik is vagyunk mi,es van e kuldetesunk ezen a Vilagon" Szeretem a romantikus pillanatokat,setalni,moziba,vacsizni jarni.Szeretem megtervezni a hetvegeimet.Nem dohanyzok (soha)Alkohol semmi.Azert elek. :) Uzletember vagyok,ket dipolmam van,tobb cegem.Budan lakom es keresem a parom.Van ket kiskutyam meg egy ur az eletembe. :)Lehet,hogy te hianyzol onnan? i am friendly and happy person with my life which always want to make everyone happy. i am passionate and confident with everything i have and always have some plan into my entire life.In some point it is not that easy yo describe my self by word.However,I would like to describe by someone which she try to get know me.
István - társkereső Budapest - 41 éves férfi
István, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Budapesti elfoglalt üzletember vagyok. munkám miatt sokat utazom, "Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" Paulo Coelho
Zoltán, 61 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Platina előfizető

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Balázs, 30 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Hang ,fény rendezvény technikával foglalkozom. Bp-től nem messze kertes házban élek. /nem anyámmal..! :)/ Egy dolgos, vidám, családcentrikus embert ismerhetsz meg bennem. Ház, kocsi, kutya, macska már van... csak a "nyuszi" hiányzik! :D

Keresztény budapesti társkereső nők

Zsuzsanna, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Elvált, 3 gyermekes anya vagyok,gyermekeim már nem élnek ve!em ! Barátaim szerint vicces,jókedekyű energikus,gastronomiát kedvelő nő vagyok !
Gyöngyi Zsuzsánna, 59 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Olyan társat keresek, akinek a mottom jelent valamit. Szeretek utazni, kirándulni, sétálni, vagy csak ülni a kanapén és olvasni. Romantikus vagyok és szeretem, ha egy férfiben ez megvan.
Ágnes, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Szia! Sportot, mozgást szerető lány vagyok. Nagy családból származom. A vallásom katolikus. Gyerekekkel dolgozom. Keresek egy korban, magasságban hozzám illő srácot...
Magdolna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Magdolna, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: református (nem gyakorlom)

Számomra az egyik legfontosabb dolog az őszinteség! Szeretek élni,és az élet is szeret! Magamrol írni hosszu lenne ,ezért ismerj meg ha van kedved?! Nem Budapesten élek már Gödöllőn lakunk több mint 20 éve de a gép mást nem engedett írni ,visszont Budárol költöztem ki(sajna).

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Gábor, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: református (nem gyakorlom)

Az emberi hülyeség azonban változatlan. Einstein mondta, hogy a világmindenség és az emberi hülyeség végtelen. Az előbbiben azért még nem teljesen biztos. Nekem hasonló tapasztalatom van az ismerkedéseim során. De nem adom fel!! Kell, hogy legyen számomra is megfelelő NŐ!! Aki nem ért félre mindent, amit lehetséges. Mint Móricka, akinek mindenről ugyanaz jut eszébe. Elég a csőlátású, sablon szemléletű ál-kultur idiótákból. Életvidám, sportos, intelligens, művelt és fizikailag vonzó/szexis/ hölggyel szeretném megosztani a hétköznapjaimat. Meg a hétvégéket, meg a nyarakat, teleket. Plázacicák, küldetés-tudatú szervezkedők, üzletszerű aktivisták, tantrális mantrálók és egyebek nem érdekelnek. Magyarán, normális társra vágyok. Sikeres üzletemberként már a nyugalmat, kiszámítható megbízhatóságot igénylem a társamban. Nem a feszültséget. Minden értelmes, sportos, egészséges dologra kapható vagyok. Főleg a vízpartokon. A gyermekeket is szeretem, ezért az nem akadály. Sok sikert mindenkinek.
Gábor, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretem az aktív életet, a kihívásokat a munkában, a szabadidőben egyaránt. Szabadidőmben leginkább a túrázás, kerékpározás, úszás, köt le. Ja és a filmek, szeretek moziba járni. Sokat utazom, mostanában egyedül, de nem bánnám, ha a jövőben ez máshogy lenne ;)
Gyorgy, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (alkalmanként)

Az optimista gondolkodas mindig tartogat egy olyan iranyt mint, ha felulrol fognak a kezunket.)) Nem meselek regenyeket itt magamrol. Akit megtalalok es igazi parnak fogadok el biztos vagyok abban hogy boldog elete lehet.))
Tamás, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Page found! A legjobb helyen jársz! Szeretem a jó humorú, intelligens, szórakoztató, jóindulatú, gondolkodó, emberek társaságát. Nem szeretem ezek ellentéteit. Szeretem a spontán dolgokat, de ha az élet úgy hozza, tervezek, akár jóelőre. Sport: mindenevő vagyok, de a vizesek (bármilyen halmazállapotban) a kedvencek. Színház, mozi, kiállítás, jöhet minden mennyiségben. Nagyon szeretem a munkám, ami miatt sokat utazom. Hiszek az egyensúlyban az élet minden területén.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Jázmin - társkereső Budapest - 20 éves nő
Jázmin, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Komoly vagy nem komoly kapcsolatot szeretnék.:) Egy kis csevegésben is benne vagyok:)
Bettina, 25 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves latogato! Eloljaroban annyit,hogy nem vagyok hive az internetes ismerkedesnek,de mivel nincs vesztenivalom,megprobalom. Fura kettosseg jellemzi a szemelyisegem: A munkamban hatarozott,celtudatos,karrierista szemelyiseg figyelheto meg,mig a maganeletemben mar a nyugodtsag,felszabadultsag kerul eloterbe. Egy hosszu kapcsolat utan keresem ujra azt a ferfit,akivel kiegeszitjuk egymast,akivel kozos almokat szohetunk es torekszunk a megvalositasra is. Szabadidomben szeretek szinhazba jarni,a termeszetben lenni,a barataimmal jot szorakozni.:) Ugy gondolom,nem letezik jol megirt bemutatkozo szoveg,egyreszt nem derul ki sok mas tulajdonsag az emberrol,masreszt minden ember mashogyan latja a masikat. Hogy kit is keresek itt? Irj nyugodtan es kiderul.:)
Rita, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz
Noémi, 27 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Komoly kapcsolatot keresek. Ismerkedni szeretnék

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Máté, 21 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Egy szórakoztató és kedves srácnak tartom magam. A helyzetemből mindig próbálom a legtöbbet kihozni (nem vagyok egy otthon üldögélő típus) és új dolgokat kipróbálni,megismerni szeretek bulizni,utazni ,érdekelnek a fantasy világok és felszínesen a pszichológia is.
Martin, 27 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

*moderálva* Mártin vagyok ! Kizárólag csak komoly kapcsolat érdekel engem !
Zoli, 28 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Nem tudok válaszolni nem vagyok semmilyen tag, meg vip stb... Irjatok elerhetoseget ha szeretnétek beszélgetni... Nem szokásom írogatni másokra, bár hiába jön egyből a gondolat és a szemöldök húzás hogy pedig kéne... Feleslegesnek tartom mert akit igazán érdeklek az úgyis fog írni(Fő indok hogy nem kapok választ, így én sem strapálom magam). Magamról nem szeretnék semmi tartalmasat megosztani, aki tart rá igényt hogy beszélgessünk az mindent meg fog tudni. :)
Zsolt, 19 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Zsolt vagyok, 19 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as budapesti társkereső nők

Krisztina, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Van egy lányom Ő a mindenem Szeretek beszélgetni, de a személyes találkozó az nagyon fontos
Virág, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Budapesten születtem,36 éves vagyok. Hűséges,megbízható,őszinte,empatikus,intelligens hölgy vagyok.Szabadidőmben szeretek múzeumba,színházba,koncertekre járni,táncolni ,sportolni és ha van lehetőségem utazni, kirándulni. Érdeklődésikör:történelem,politika, művészettörténet,kortárs művészet,kultúra. Fontos,hogy a férfi legyen társ érzelmileg és intellektualisan is. Nem hiszek abban,hogy néhány szóból,mondatból megismerhető egy ember.Amiben hiszek a személyes kontaktus,találkozás,hiszen ott dől el majdnem minden.
Judit - társkereső Budapest - 30 éves nő
Judit, 30 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Ha írsz, kérlek mellékelj valami elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető, így ha szeretnék, nem biztos,hogy tudok válaszolni. Ui.: Ha *moderálva* kell fizesd, ha barátnő SZERESD! Köszi!
Kriszta - társkereső Budapest - 38 éves nő
Kriszta, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem azt az intelligens, sportos férfit, aki elfogadja hogy a munkám miatt sokat vagyok távol. Szükségem van a szabadságra, amit én is megadok a kölcsönös bizalom mellett. Elvem hogy mindenkinek legyen saját élete, céljai, és e mellett a szabadidőnket összehangolva aktívan, közösen töltsük el.

30-as budapesti társkereső férfiak

András, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Egy olyan lányt keresek aki össze szeretné kötné az életét egy társsal. Aki nem fél belekezdeni egy új kapcsolatba bármilyen volt az előző. A családot gyerekekkel képzelem el. Hobbijaimnak se szeri se száma, sokat járok belföldön és külföldön. Inkább a nyár az évszakom, de téli napokon ott a könyv, a mozi és a barátok :) Ebben a bemutatkozásban nem volt semmi vicces, úgyhogy ezt élőben kell pótolnom :)
Laci, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Kevés szabadidővel rendelkezem, ezért is választottam a társkeresés e formàjàt. Egy melegpadló készìtésével foglalkozó kft-t vezetek. Szeretek kiràndulni, főzni és ha azt valaki megeszi.
Gábor, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Kedvelek olvasgatni, nézelődni, néha filmet nézni, felhőket számolni, beszélgetni, csavarogni, vagy csak otthon ülni és elmélyedni. Szeretek főzni, talpat masszírozni, és gitározgatni az alattam lakók örömére:-) Jógázom, szeretek úszni, főképp víz alatt. Egyszerű srác vagyok, nincsenek világmegváltó terveim, csendes békében telnek napjaim. Keleti filozófia áthatja az életemet, a gondolkodásomat, de egyik vallást sem követem. Gondolati és érzésvilágom elmélyült, de nem osztom meg kényszeresen senkivel. Problémáimért magammal és a világgal, nem okolok mást. Keresem azt akivel tetszünk egymásnak, vidám, kedves, nyitott, őszinte személyiség. Kiegészítem a bemutatkozásomat azzal hogy "MI" vagyok. Filozófia, és vallástörténet szakon végeztem, szeretem a szépirodalmat, a klasszikus gitár zenét, ( heavy metalt is :-) úgy ált. mértékkel minden egészséges zenét, a szépet, a jót, a finomat, a kedveset. "Mindenevő" és befogadó típusnak tartom magamat, nyílván megvannak a magam korlátai. Bármiről lehet velem beszélgetni, tabuim sem nagyon vannak, nagy mértékben rejtőzködő, álarchordó a civilizált ember, minek ez még fokozni?! A keleti vallásokat tanulmányozom sok éve, igyekszem a magam szintjén ezt az életembe beépíteni. Nem vagyok hibátlan, és nem is várom el. Ahogy minden ember én is küzdök saját hiedelmeimmel, gondolataimmal, félelmeimmel. De mivel tudom más is ezt teszi, nagyobb részvéttel tudok irányulni mások "hibáihoz". Könnyen pozitív oldalra hangolható vagyok ha esetleg valami rossz impulzus érne, érdeklődő vagyok, segítőkész, és megértő azt hiszem. Szeretem a nőt mint olyat, olyan csodás teremtmény! Hajlamos lehetek néha saját világomba mélyedni, de kis érzékkel könnyen kihúzhatsz onnan. Ha megszeretlek, és a bizalom madara szárnyra kél, hűséges társra lelhetsz bennem. A játék szintenkénti megismerése közben, titkos képességekre, és lehetőségekre lelhetsz:-) Legyél társam, tükröm, had legyek jobb ember veled, melletted. Ha kedvencnek jelöltelek, az olyan mintha levelet írnék. Amit nem fogok előre mert minek ha a másiknak nem tetszem? Nem igaz? Há nem? De! Már megint igazam volt:-) Ha szimpi vagyok jelölj vissza, ekkor már fogsz levelet kapni. https://www.youtube.com/watch?v=63a4R8m0_Dg
Krisztián, 36 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Hobbim szinte minden, ami szabadtéren űzhető (utazás, túra, kerékpár, hegyek, fürdők, lovon is fenn maradok + még sok minden más. Hasonló érdeklődésű lányt keresek, fontos, hogy lelkes, érdeklődő típus legyen.(Kérnék mindenkit, aki írna, hogy legalább 3 kép legyen az adatlapján, köszönöm)

Középkorú budapesti társkereső nők

Timi, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Timi vagyok, 39 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ancsa, 42 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Vidám, független nő vagyok. így keresek egy vidám független szórakoztató pasit, aki kedves, vicces, kicsit őrült :) Akivel kellemesen eltölthetnénk a szabadidőnket, fontos hogy legyél őszinte, ne kelljen játszmázni, csak élvezni egymás társaságát. Ha megakarsz ismerni hajrá :)
Orsi, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

az élet teljes spektruma elfér bennem, és ez így szuper ;)
Ágnes, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem másik felem, nem kaland céljára! Utazást kalandot kedvelő Úriember személyében, feltéve ha még a mai világban nem haltak ki.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gerzson - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Gerzson, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

47 éves villamosmérnök vagyok, matematikából abszolutóriumot szereztem nemrég, államvizsgázni a nyáron fogok belöle. Megbízható, komoly, de azért humorérzékkel rendelkező vagyok. Szeretek sportolni, kerékpározok, futok, síelek. Szabadidőmben természettudományos könyveket olvasok (matematika, fizika), ill. zenét hallgatok. Szeretek mind komoly, mind könnyű zenei koncertekre elmenni. Vannak barátaim, akikkel tartom a kapcsolatot. Keresem azt a kedves nőt, aki társam lehetne az elkövetkezőkben.
Levente, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves bátor Hölgy! Ez is egy lehetőség a találkozásra. Józanul konzervatív, keresztény értékrenddel, derűsen nyugodt (de nem passzív és irányítható) temperamentummal Társ-találáson vagyok. Nem tipikus mai férfiként, az öncélú élmény-gyűjtögetésen túllévő klasszikus Nő közeledését érzem... És Te hogy vagy ezzel? :)
Mike, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Ide talán hosszan nem írnék magamról, mert úgy is a személyes találkozóban hiszek, bár tudom elég közhelyes ez a szöveg, de így éteren keresztül elég személytelen:-)
Csaba, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Friss hírek, 2016. Október 9.: Újra Pesten vagyok, folytatom az itteni társkeresős karrierem, remélem nem sokáig. :) Frissítés, 2016. Március 31.: Jelenleg szünetel az előfizetésem, mert 2016 Április 7-től Spanyolországban, Malagában fogok élni pár hónapot. Ha valaki mégis ismerkedni szeretne kérem küldjön email-címet és csatoljon fotót. Köszi. Hogyha létezik még egy normális belső értékekre adó nőnemű homo sapiens, akkor jó lenne ha megkeresne, mert nem 80 évesen szeretnék családot alapítani. :) Hogy kit is keresek? Egy olyan lányt, akivel leélhetnénk 40 évet (igen, öregszem én is, nagyobb időtávot nem merek bevállalni). Tudom, hogy ez már kiment a divatból, de az kit érdekel? Hetente kocogok és nagyon jó mentális és fizikális állapotban elvihető vagyok. Nem is értem, miért vagyok még egyedülálló. :) A csomag felbontása után nem fogadok el reklamációt. :)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Zsuzsanna, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves, őszinte társam keresem, akinek szintén fontos az élet minden területén a minőség.
Julcsi, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szép az élet de még szebb lenne ha együtt folytatnák tovább...
Lívia - társkereső Budapest - 53 éves nő
Lívia, 53 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Az életben a szép és jó dolgokat is élvezetesebb társsal megélni... Hagyományos értékrendben, ám a szó valódi értelmében liberális környezetben nőttem fel, ami egész életemre meghatározó két legfőbb jellemzőm. Játszmákról szó nem lehet, csakis egymást tisztelő, egymást erősítő, szórakoztató, támogató kapcsolatban vagyok képes létezni. Teljes életet élek, nem "oda költözni, magamat eltartatni" szeretném, hanem társat keresek, akivel jó együtt lenni. Akivel élvezetes már csak a programot is kiválasztani: színház, mozi, koncert, opera, bolhapiac... Mind-mind izgalmasabb egy intelligens férfival. A másik fél megváltoztatása, saját képemre formálása nem életcélom, inkább addig keresek, míg kedvemre valót nem találok. Bízom benne, hogy létezik még olyan okos férfi, aki hasonló elvek mentén él!
Julianna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Julianna, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem az élet szépségeit,a hagyományos értékrend szerint élek.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Attila, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Amire vágyom és amit keresek, sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltések, egy igazi NŐT, aki szintén azt a társat keresi, akivel teljes lehet az élete! Akivel lehet jövőt építeni!
János - társkereső Budapest - 65 éves férfi
János, 65 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Nem iszom, nem dohányzom. Az életem java részét Németországban, Ausztriában töltöttem, ebből fakadóan a rendet, tisztaságot szeretem, ehhez szoktam hozzá. A németet folyékonyan beszélem. Társaság- és családszerető ember vagyok. Mint mindenkinek ebben a korban, nekem is vannak rigolyáim, de ez az esetleges közelebbi kapcsolat során úgyis kiderül.
István Miklós, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia. Társat keresek egy minimum 30 éves utazásra. Szeretnék egy 25 - 35 éves hölgyet ehez meg nyerni. Amennyiben szereted a stabil kapcsolatot , és a hüséget erénynek tartod ; keress meg . Köszi.
Antal - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Antal, 68 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Egyedülálló,jó karban lévő sportos férfi vagyok.Keresem a párom akivel leélhetem a hátralévő életünket vidáman,konfliktus mentesen.

Elit budapesti társkereső nők

Mónika - társkereső Budapest - 41 éves nő
Mónika, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Aki hasonlóan gondolja,mint mottóm...lehetséges...bármi lehetséges,csak hinni kell benne...Én hiszek.
Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Életvidám, megbízható, nagyon jó érzésű, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Ez nagyon méltatlan. Az ilyen levélírók kérem messze kerüljenek el, továbbá a napszemüveges profilképek, mert a szem a lèlek tükre.
Anna, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Leonóra, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....

Elit budapesti társkereső férfiak

Elemér - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Elemér, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

humoros, romantikus, sportos elegáns, spontán, ápolt, kíváncsi természetü, nyitott személyiség,
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Akit mocskosul tudnék szeretni, ha végre rátalálnék.... Azt a nőt aki elveszi azt a kevés eszem.... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó, intelligens
György - társkereső Budapest - 79 éves férfi
György, 79 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

aktív, vizet imádó,mint muzsikus lelki melegséget,szeretetet adni és kapni vágyó. Romantikus - reális,határozott. NYILAS jegyem kiegészítve, erős OROSZLÁN aszcendenssel. KOS holddal. (3 "TŰZ jegyű, érzéki, szenvedélyes)Aktívan politizálok a "kersztyén-nemzeti-radikális-jobb oldalon)Zeni munkámat elfogadó,zenét szerető, szenvedélyes, érzéki, aktiv, "telt". gömbölyded, nem összeköltöző Társat keresek.Hangversenyek hiányában zenetanári kisnyugdíjas !
Péter, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Mindig arra vágytam,hogy egész életemben segíthessek az embereken.Jelenleg orvosként dolgozom az egészségügyben.Olyan társat keresek,aki támogat ebben a világban,és én is támogatom az Ő törekvéseit,hogy boldogok legyünk az életben.Szeretem a színházat,filmet,a kirándulásokat,felfedezni messzi tájakat,ismerkedni az emberekkel.

Fényképes budapesti társkereső nők

Éva, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Életvidám, nevetős, pozitiv gondolkodású, nyitott, aktív, vállalkozó , ember, - állat, - természet kedvelő ,.család,- barát centrikus, fiatalos, bujós, kényesztetős, főzni-sütni szerető, zenét imádó
Gabi, 52 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Fiatalos, sportos és kedves nő vagyok. Szeretem a régi filmeket.
Ágnes, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 fotóval

Sziasztok, Eddig azt írtam, hogy átlagos vagyok, de le lettem tolva, hogy az túl unalmas..... Szóval: Helyes-normális nő vagyok, szeretem a racionalitást és a vidámságot. Nem vagyok ezoterikus (még nyomokban sem). Szeretem a csirkepaprikást, a star wars-t, a hegyeket és a csokit. Szeretek sátorban aludni és sokat gyalogolni, de nem szeretek puccos éttermekben feszengeni. Most nem jut több az eszembe... ez az első próbálkozásom. Meglátjuk mi lesz. Ui.: Aki megmondja honnan van a mottóm kap egy mezei pirospontot.
Kata, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Jókedvű, új dolgokra nyitott nő vagyok. Szeretem a természetet, művészeteket a zenèt. Szeretek táncolni , sportolni és az élet nagy kalandját :)Kalandorok ne kíméljenek!:)

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Valér, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Szeretem a színeket. Az árnyalatokat. A finomságokat. Az igazat. A szót. Keresem a jót.
Laci, 48 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
7 fotóval

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
6 fotóval

Jellemzőim : optimista, kreatív, nyugodt, romantikus, toleráns, segítőkész, szenvedélyes, sosem unatkozó, dolgos típus vagyok.
Lajos, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 fotóval

alaptermészetben vidám vagyok elfoglalt vagyok de jut idő ismerkedésre szórakozásra kikapcsolódásként eljárok teniszezni moziba is szeretek járni

Most online budapesti párkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 34 éves nő
Éva, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
23 perce lépett be

Bár a privát életben közvetlen és nyitott ember vagyok, akinek egyáltalán nem okoz fejtörést, hogy milyen bemutatkozó diskurzussal indítson, de itt most mégis megállt a tudomány :)... A képeim beszéljenek helyettem és bízom benne, hogy árulkodni is fognak, de azért címszavakban pár plusz infó kiegészítésként: Tavasz, utazás, koncertek, színház, művészfilmek, gasztro-felfedezések, balatoni rosé, villányi vörös Amúgy meg ;) - Nem kell a hosszú költemény, Nem kell a rókáról a prém, Nem kell az égről a csillag, Elég ha szimpatikus vagy. Nem kell a habos sütemény, Nem kell az izmos csodalény, Nem kell elérhetetlen sztár, Pont olyan kell, mint
Zsuzsa - társkereső Budapest - 29 éves nő
Zsuzsa, 29 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
29 perce lépett be

Szia, Zsuzsa vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Julcsi - társkereső Budapest - 49 éves nő
Julcsi, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
31 perce lépett be

Sziasztok Urak! A levelezésben nem igazán hiszek, számomra a személyes benyomás a döntő, és ha nincs hosszas levelezés, akkor sokkal spontánabb lehet a találkozás. Ezért ha van kedved ismerkedni és találkozni, szeretném elkérni a telszámodat, hogy meg tudjunk beszélni egy randit, amely nem kötelez semmire, viszont lehetőséget adhat a folytatásra ha jól sikerül. Így végül is vesztenivalónk nincs, csak nyerhetünk a találkozással és aki mer, az nyer! Várom válaszod és számod! Ui: akar itt egyáltalán valaki komoly kapcsolatot kialakítani? Julcsi
Heni - társkereső Budapest - 38 éves nő
Heni, 38 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
1 órája lépett be

Komoly kapcsolatra keresek tarsat aki szeret utazni es pozitiv hozzaallasa van az elethez.

Most online budapesti párkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Zoltán, 59 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
9 perce lépett be

Család, kapcsolatok --------------------------- Volt feleségemmel az egyetemen évfolyamtársak voltunk, és az első félévtől 29 évig voltunk együtt (4 év együtt járás és 25 év házasság)... 2006-ban váltunk el békességben, azóta is jó viszonyban vagyunk, főként 3 gyerekünk miatt. Ma már Zsófi 32 éves (Klinikai kutatási munkatárs), Áron 30 éves (Marketing manager egy multinacionális gyógyszerforgalmazó cégnél), Andris 23 éves, (harmadéves a Corvinus egyetemen pénzügy-számvitel szakon) Lányom két kislánya: Dóri 4 éves, Eszti 2,5 éves. Válásom óta 4 kapcsolatom volt, az utolsó nemrég, szeptember elején ért véget. ---------------------------------------------------------------------------- 34 éve végeztem matematikusként, majd 1 év múlva általános és alkalmazott nyelvészként. 34 éve informatikusként dolgozom, de kezdetben (7-8 évig)párhuzamosan óraadóként oktattam az ELTE BTK Általános és alkalmazott nyelvészeti tanszékén is. Rákoshegyen lakom 1985 óta. ---------------------------------------------------------------------- Mozaikok az életemből: ----------------------------- Első igazi csók a tatai úttörőtáborban (némi alibi-pingpongozás után)…(1973) Feleségem visz ki a repülőtérre egy 1 hetes ománi hivatalos útra, miközben felveti, hogy talán el kéne válnunk...(2006) A világ legboldogabb embere vagyok második gyerekünk születésekor – csak azt felejtem el megkérdezni az orvostól zavaromban, hogy fiú vagy lány…(mármint nem az orvos, hanem a pici:) (1987) Gólt fejelek Torontóban a helyi magyar (öregfiúk) csapat elleni éjféli meccsen…(1990) Megtapasztalom, mit jelent egy tollvonás: egy áthúzott oldallal elvesztem az országos középiskolai matekversenyt – azért az ötödik hely is elég volt az egyetemi felvételhez…(1976) Először (és utoljára) adok 3-ast egy nyelvészeti vizsgán a Bölcsészkaron 8 éves óraadói karrierem alatt. Talán nem voltam túl szigorú :) (1987) Malajziában szinte üt a 38 fokos meleg a 98%-os páratartalom miatt… de Ománban ugyanez 50 fokban volt... (2008) Építkezés, pályakezdés, katonaság, és az első gyermek ugyanabban a 1,5 éves időszakban 1983-84-ben Londoni focitúránkon a híres 1953-as londoni 6:3-as magyar-angol meccs eredeti jegyét adja nekem egy öreg bácsi az egyik meccs után…(1989) Helsinkiben augusztus 31-én azt látom, hogy elkezd esni a hó...(1986) Ötödikben Kazincbarcikán második lettem a városi magyar nyelv és irodalom versenyen, aztán első ugyanebben hetedikben Budapesten a XIV. kerületben - de hogy jövök én ehhez, amikor én matematikus akarok lenni??? (1969 és 1971) Rolling Stones koncert végig állva a Népstadionban – másnap születésnapom és porcműtét a térdemben (de nem a koncert miatt)... (1995) Megtanulok főzni 50 évesen csak úgy magamtól (meg az internetes receptektől).... (2007) Konferencia-előadást tartok Las Vegasban, a csomagjaim pedig végleg elvesztek …(2008) 50-edik születésnapomon a győztes focicsapat kapitánya vagyok a HP sportnapján…(2007) Első unokámat videózom a mobiltelefonommal 1 órával születése után…(2013) Egy szakmai konferencia egyik előadás-paneljét vezetem Londonban 2014 decemberében... .... ha valaki azt mondja akár néhány éve, hogy az amerikai hadsereget fogom információbiztonságra oktatni az olasz és német bázisain háromszor egy hétig, akkor valószínűleg kétségbe vontam volna az elmeállapotát... Pedig ez történt 2016 márciusában és áprilisában.... Eljutottam 40 országba majdnem 300-szor, többségében üzleti úton... (1974-2016) -----------------------------------------------------------
Tamás - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Tamás, 53 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
12 perce lépett be

Nehéz ide bármit is írni, hogy frappáns, tömör, és hatásos legyen, és még igaz is. Szeretném valakivel megosztani az életem, fogni a társam kezét, nézni a szemét. Magamról? Beszélgessünk, és minden kiderül. A személyes találkozásban hiszek, úgyis ott dől el minden.
Kálmán - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Kálmán, 69 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
20 perce lépett be

Megérkezve a nyugdij kapujába, gyerekeket utjukra bocsátva egyedül maradtam. Szeretnék társat találni, olyat akivel egyébként mozgalmas életemet szinesithetném. Keresett hölgy 58-68 E felett nem keresek társat!!!korhatár Az uszástol a természetig sok minden érdekel, de erről majd inkább személyesen találkozon szeretnék beszélni. Ha gondolod, és küldesz mail címet válaszolni is tudok!!!!! Kérem MAIL cimedet csak úgy tudok válaszolni Ha nem küldsz mail címet nem tudok válaszolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gábor - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Gábor, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
20 perce lépett be

Nyitott, optimista, megoldás-orientált embernek tartom magam, aki határozott célokkal rendelkezik mind karrierben, mind magánéletben. Nem dohányzom és ezt a társamtól is elvárom. Szeretek és rendszeresen szoktam sportolni, motorozni, utazni. =) Olyan nőt keresek, aki fizikailag és lelkileg is rendben van, aki tesz azért, hogy boldog legyen.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Zoltán (60), Budapest
  Szeretném ha szeretnél.....
  Komolyan és őszintén!!!!!!Egyszerű, rendezett körülmények között élő, elvált ember vagyok. Budapesten élek, káros szenvedélyektől mentes . Nem dohányzó hölgy ismeretségét keresem. Szeretném hasonló adottságú,gondolkodású,egyszerű életvitelű társam megtalálni. Nem kalandot és sex-et keresek!!! Ha szimpatikusnak találsz írj bátran-vagy kérek elérhetőséget.
 • Valéria (40), Budapest
  Hello
  A személyes találkozók híve vagyok. Budapest #livelife
 • Gábor (22), Budapest
  Alattam a föld, fölöttem az ég, bennem a létra
  Huszonegy éves egyetemista srác vagyok, az ELTE tanári szakán tanulok, magyar-és töritanár leszek majd :) az első egyetemi évemen túl vagyok, ami kifejezetten sikeres volt :) itt a nyár, szeretnék egy tartós és komoly párkapcsolatot. Hetedik éve élek már Budapesten, szeretek és tudok főzni, mellette szeretek írni, olvasni, imádom az irodalmat és a történelmet :) Nagyjából röviden ennyit magamról :)
 • Katalin (48), Budapest
  Egy igaz társ mindennél fontossabb
  49 éves budapesti özvegyasszony vagyok. Szeretem a jó társaságot, vidámságot. Őszinte vidám társat keresek.
 • Robi (28), Budapest
  A jelen a legfontosabb, mert ez a múlt tükre és a jövő alapja. -
  Szia! :) Robi vagyok, 25 éves, Budapesten élek születésem óta. Szerintem beszélgetésből a legjobb megismerni egymást, így ide csak címszavak formájában írok magamról pár dolgot, ami feltétlen érdeklődés felkeltő lehet :) Főleg olyan dolgok lesznek, amiket mások mondtak rólam. Személyes tulajdonságok: megértő, figyelmes, kedves, aranyos, romantikus, optimista, szórakozott, vidám, humoros, megnyugtató, férfias, magabiztos, erős, céltudatos, álmodozó, öntörvényű, szexmániás (ez egyébként aljas rágalom :D), kitartó, makacs, eléggé hülyülős, sport őrült, megbízható... Most ennyit tudtam összekaparni, de próbálom még bővíteni ezt a szerény listát :) A sport őrültségről annyit, hogy focizom, edzőterembe járok, úszok, görkoziok, bringázok, sprintelek és ninjutsuzom - ez utóbbi egy japán harcművészet, tehát több, mint sport; életforma. Elég sok meglepetést tartogatok... ;) Olyan lányt keresek, aki el tudna viselni :D Én úgy gondolom elég sokat tudok adni egy lánynak, főleg a mostani pasikhoz mérten bőven... de mint tudjuk; a puding próbája az evés, úgyhogy falatozzunk ;)
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, II. kerület
Budapest, II. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.