Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, II. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Tami, 22 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
46 órája tag

Tami vagyok, 22 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Viszont nem vagyok előfizető, nem tudok a levelekre válaszolni.
Évi, 30 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 napja tag

Szia, Évi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Hédi, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 napja tag

Szia, Hédi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gabi - társkereső Budapest - 38 éves nő
Gabi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
8 napja tag

Legyenek közös pontjaink és tudjuk jól érezni magunkat egymás társaságában :) Szeretem a természetes dolgokat, sétálni, nézelődni. A plázázás, rendszeres esti bulizás nem az én világom. Egy csendes esti vízparti sétát többre értékelek. Persze kivétel erősíti a szabályt :)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

István, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 órája tag

csak szeretni, azt aki igazán megérbemli..........
Janó, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 napja tag

Kérdezz engem ha kíváncsi vagy rám. Tudok szórakoztató lenni ha van rá vevő.????
Norbi, 21 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 napja tag

sziasztok Norbi vagyok írj nyugodtan ha szimpatikus vagyok
István, 31 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 napja tag

Túrázás, sportok, könyvek, fröccs, utazás, színház, társasjáték. A goal without a plan is just a dream.

Éppen online budapesti társkereső nők

Niki, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Harmóniában élni a legcsodálatosabb dolog a világon. Mi számomra a harmónia? Hogy rendben vagyok magammal. Békesség és szeretet van bennem. És ha kibillenek is az egyensúlyból változtatok, hogy visszatérjek önmagamhoz. Szerintem a párkapcsolat akkor működik jól, ha feltétel nélküli és kölcsönös szeretet van. Szeretem a másikat azért, aki. Elfogadom úgy, ahogy van. Hogy mellette az lehetek aki valójában vagyok. Nincsenek játszmák. Ugyanazt tesszük,amit mondunk. Nincsenek üres ígéretek. Sokat beszélgetünk, mert fontos a kommunikáció. Emeljük egymást.
Shally, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Hello, i live in Budapest and enjoying the beautiful city Into yoga, sport, art, travel.. Living healthy active lifestyle Looking to meet like minded.
Ibolya, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Egy komoly kapcsolatot keresek,tudom hogy vannak még komoly emberek akik ugyan csak komoly kapcsolatot keresnek, előnybe részesitik a tiszteletet ,szeretetet ami nagyon fontos.!Nem szeretnék egy királyfit,csak egy egyszerű,komoly őszinte embert akit igazán lehet szeretni!
Leonóra, 61 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Attila, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Főiskolát végzett külkereskedő keresi igen csinos , sportos , fiatalos barátnőjét hosszú távra !
Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
12 perce lépett be

nagycsaládban nőttem fel, az én gyerekeim már felnőttek, új családot szeretnék, vagy betársulnék kisgyermeke(i)t egyedül nevelő nő családjába,- szeretek gyerekekkel foglalkozni,- a kulturális rendezvényeket is szeretem, de látva a társkeresőn hölgytársaim színház iránti elköteleződését az elkövetkező 20 évre esélytelennek látom a jegy megszerzését,- így legalább a színház jövője biztosított,- én meg majd megoldom valahogy (mondjuk egy pótszékkel a kakasülőn)
Mike, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Szia! Ide talán hosszan nem írnék magamról, mert úgy is a személyes találkozóban hiszek, bár tudom elég közhelyes ez a szöveg, de így éteren keresztül elég személytelen:-)
András, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
24 perce lépett be

Szia ! Humor, beszélgetés, figyelem. Bevallom nem vagyok tökéletes: hiányzik belőlem az izomTiborok bölcsessége, a zseléfejűek macsósága, viszont értelmes, okos, vidám fickó vagyok, néha még szerény is.:_) Beszélgetés , találkozás közben lehet megismerkedni, ez csak a kiindulópont. Szeretek olvasni, főzni, nyitott vagyok a világra, olyan társat keresek, aki Rám nyitott.

Diplomás budapesti társkereső nők

Éva, 63 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Sok elvesztegetett év után döntöttem, végre elhúzom a függönyt, és körülnézek a kinti világban. Hiszem, hogy vár ott rám valami emberi, valai szép és színes jövő.
Györgyi - társkereső Budapest - 37 éves nő
Györgyi, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Ismerkedni szeretnék. Utàlom a félremagyaràzàst, a hangzatos semmit mondó magyaràzàst.
Zsuzsanna, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Kedves, őszinte társam keresem, akinek szintén fontos az élet minden területén a minőség.
Ágnes, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Főiskolát végzett

Szia! Sportot, mozgást szerető lány vagyok. Nagy családból származom. A vallásom katolikus. Gyerekekkel dolgozom. Keresek egy korban, magasságban hozzám illő srácot...

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Karesz - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Karesz, 66 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Már vénülö kezemmel fogom meg a kezedet... azaz fognám, ha itt lennél Keresem azt a hölgyet, akinek megfoghatnám a kezét és együtt szökellnénk tovább az élet buckáin
Laci, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemet végzett

Az már megtisztelő számomra, ha eljutottál ezen pár sor elolvasásáig. Hosszas monológba nem is kezdenék, mert úgy hiszem ha a képek és a megadott valós paraméterek alapján kicsit is érdekesnek találsz, akkor egy interaktív ismerkedés során jobban is megismerjük egymást. Tudom elég külsőséges világot élünk. Én mégsem azért utazom a világban, vannak hobbijaim és dolgozom azt amit, hogy ezek révén többnek tűnjek. Szimplán megyek az álmaim és a kitűzött céljaim után mert erre vágyom. Lehet hogy ez neked sok vagy kevés, ezt nem tudhatom, de sem többnek, sem kevesebbnek nem szeretném mutatni magam. Külsőnket megkapjuk születésünkkor bizonyos paraméterekkel, amin lehet finomítani határokon belül. Viszont az hogy milyen emberek leszünk, azt már csak rajtunk múlik. Én nem vagyok az aki az első ránézéses szikrákban és szerelmekben hisz már. Ami gyorsan jön sajnos gyakran ugyan olyan gyorsan is megy miután jobban megismered a mélyebb valóságot. Keresem azt az akár apróságot is, ami megfog benned és felkelti az érdeklődésem és elindít az úton. Az illendőségi válaszoktól pedig nyugodtan eltekinthetsz ha nem voltam elég megnyerő számodra.
Ferenc - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Ferenc, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemi diplomás (fizikus)

Intelligens, mély érzésű és gondolkodású, magas, sportos férfi vagyok. Szoftverfejlesztőként dolgozok az infoparkban. Csinos, intelligens, kedves nőt keresek komoly kapcsolatra. Imádom a sportokat, természetet, olvasást.
Gábor - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Gábor, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Egyetemi diplomás (mérnök-közgazdász)

És mitől áll meg? Hát egy Nőtől. És milyentől? Egy nagyon jótól. És mitől jó? Elsőre a kinézetétől, a nézésétől, majd utána a hangjától is. És utána? Hát, utána már mindegy. És hol lehet ilyet találni? Bárhol, ha szerencséd van, de ahhoz tenni is kell. Mit kell tenni? Először is keresni, mert nagyon hasonlít a sült galambhoz. Annyira lebarnult? Nem, annyira nem repül be az ablakon a szádba. Na, jó, de akkor hol kell keresni? Hát, például a randivonalon is lehet. De ott nagyon sokan vannak. Igen, de a halász is a nagy merítés után látja meg a legjobb halat. Ez igaz, már megyek is, veszek egy nagy hálót. Az se baj, ha internet a neve, csak lássam már a fogást. Na, szia, majd meséld el mit merítettél. Köszi, neked is jó halászatot. Majd szólj, ha találtál egy jót és van egy jó barátnője. Ok. De te is szólj, ha te találsz előbb. Na ezt jól megbeszéltük. :) Szia haver, régen találkoztunk. Már azt hittem kihalásztál valami jó nőt. Ááá, nem olyan egyszerű az! Miért, nem találtál eddig még egy jót sem? Sajnos még nem, külsőre van sok jó, de egyéb jellemzőkben már nem oly csábító! Ne add fel barátom, engedj az igényeidből. Jó, megpróbálom, de nem lesz könnyű. Rövid távon menne, de én hosszú távra szeretném megtalálni az igazit. Hát, ez már a te bajod, ahelyett, hogy csak szórakoznál! Akkor nem számítana, mi van a fejében. Na jó, nem vagyunk egyformák, nekem fontos a kultúra, a humorérzék, meg az intelligencia a dolgok megértéséhez. Jó, én máris megértem és kitartást kívánok neked a kereséshez. Köszönöm, talán a nyáron lesz több esély.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Hajnalka, 27 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

Humor, rugalmas gondolkodás, nyitottság, talán ez jellemez legjobban. Nem vagyok egyszerű, inkább segítőkész, empatikus, korrekt, okos, érzéki, talán kissé hóbortos, de semmiképpen sem unalmas. Szeretem a munkám, emellett színházba, kiállításra, úszni, újabban zumbázni járok. Új hobbim a festés. Örök kikapcsolódás az olvasás. Szívesen társasjátékozom és szeretek írni, beszélgetni.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
László - társkereső Budapest - 41 éves férfi
László, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Szeretem a romantikus pillanatokat,setalni,moziba,szinhaz,vacsizni jarni.Szeretem megtervezni a hetvegeimet,napjaimat,utazasaimat.Nem dohanyzok (soha)Alkohol semmi.Azert elek. :) Uzletember vagyok,ket dipolmam van,tobb cegem.Budan lakom es keresem a parom.Van ket kiskutyam meg egy ur az eletembe. :)Lehet,hogy te hianyzol onnan? i am friendly and happy person with my life which always want to make everyone happy. i am passionate and confident with everything i have and always have some plan into my entire life.In some point it is not that easy yo describe my self by word.However,I would like to describe by someone which she try to get know me.
Miklós - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Miklós, 49 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Platina előfizető

NEM tudom mit kellene írni. Talán cimszavakban, amit szeretek:-beszélgetni,-ismerkedni,-sétálni,-utazni,-mindent amihez két ember kell.Most létszám hiányvan...\"eladó,kiadó most a szívem...\" Amit nem szeretek ;-kétszínüség,-írígység,-buta emberek,-erőszak,-meg a finomfőzeléket. A többit majd négyszemközt. Ami még fontos, vallom hogy egy kapcsolatban egyenlőfélként kell kezelni a másikat.A partnert az imádott nőt ,kényeztetni,szeretni tenyerünkön hordozni jó,de kell egy kis szabadságot hagyni, hogy ne érezze rabságnak a kapcsolatot...Tudni kell összecsiszolódni ,kompromisszumokat kötni de nem papuccsá válni.
Zsolt, 45 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Szia,remélem van olyan hölgy,akivel meg tudnék ismerkedni,tudom,hogy egymásra találunk.

Keresztény budapesti társkereső nők

Zsuzsanna, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Elvált, 3 gyermekes anya vagyok,gyermekeim már nem élnek ve!em ! Barátaim szerint vicces,jókedekyű energikus,gastronomiát kedvelő nő vagyok !
Ágica, 65 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

őzvegy a munkám véget nagyon kevés szabad időm van,de ennek ellenére komoly végleges kapcsolatot szetetnék Természetgyógyászattal,gondozással és gyógymasszással foglalkozom
Magdolna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Magdolna, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
református vallású (nem gyakorlom)

Számomra az egyik legfontosabb dolog az őszinteség! Szeretek élni,és az élet is szeret! Magamrol írni hosszu lenne ,ezért ismerj meg ha van kedved?! Nem Budapesten élek már Gödöllőn lakunk több mint 20 éve de a gép mást nem engedett írni ,visszont Budárol költöztem ki(sajna).
Virág, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Budapesten születtem,36 éves vagyok. Hűséges,megbízható,őszinte,empatikus,intelligens hölgy vagyok.Szabadidőmben szeretek múzeumba, színházba,koncertekre,moziba járni,táncolni ,sportolni és ha van lehetőségem utazni, kirándulni. Érdeklődésikör:történelem, művészettörténet,kortárs művészet,kultúra. Fontos,hogy a férfi legyen társ érzelmileg és intellektuálisan is. Nem hiszek abban,hogy néhány szóból,mondatból megismerhető egy ember.Amiben hiszek a személyes kontaktus,találkozás,hiszen ott dől el majdnem minden.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gyuri, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
római katolikus vallású (alkalmanként)

Az optimista gondolkodas mindig tartogat egy olyan iranyt mint, ha felulrol fognak a kezunket.)) Nem meselek regenyeket itt magamrol. Akit megtalalok es igazi parnak fogadok el biztos vagyok abban hogy boldog elete lehet.))
Tamás, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Page found! A legjobb helyen jársz! Szeretem a jó humorú, intelligens, szórakoztató, jóindulatú, gondolkodó, emberek társaságát. Nem szeretem ezek ellentéteit. Szeretem a spontán dolgokat, de ha az élet úgy hozza, tervezek, akár jóelőre. Sport: mindenevő vagyok, de a vizesek (bármilyen halmazállapotban) a kedvencek. Színház, mozi, kiállítás, jöhet minden mennyiségben. Nagyon szeretem a munkám, ami miatt sokat utazom. Hiszek az egyensúlyban az élet minden területén.
Antal - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Antal, 68 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Egyedülálló,jó karban lévő sportos férfi vagyok.Keresem a párom akivel leélhetem a hátralévő életünket vidáman,konfliktus mentesen.
András, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
vallása: római katolikus

Egy olyan lányt keresek aki össze szeretné kötné az életét egy társsal. Aki nem fél belekezdeni egy új kapcsolatba bármilyen volt az előző. A családot gyerekekkel képzelem el. Hobbijaimnak se szeri se száma, sokat járok belföldön és külföldön. Inkább a nyár az évszakom, de téli napokon ott a könyv, a mozi és a barátok :) Ebben a bemutatkozásban nem volt semmi vicces, úgyhogy ezt élőben kell pótolnom :)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Jázmin - társkereső Budapest - 20 éves nő
Jázmin, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Komoly vagy nem komoly kapcsolatot szeretnék.:) Egy kis csevegésben is benne vagyok:)
Bettina, 25 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves latogato! Eloljaroban annyit,hogy nem vagyok hive az internetes ismerkedesnek,de mivel nincs vesztenivalom,megprobalom. Fura kettosseg jellemzi a szemelyisegem: A munkamban hatarozott,celtudatos,karrierista szemelyiseg figyelheto meg,mig a maganeletemben mar a nyugodtsag,felszabadultsag kerul eloterbe. Egy hosszu kapcsolat utan keresem ujra azt a ferfit,akivel kiegeszitjuk egymast,akivel kozos almokat szohetunk es torekszunk a megvalositasra is. Szabadidomben szeretek szinhazba jarni,a termeszetben lenni,a barataimmal jot szorakozni.:) Ugy gondolom,nem letezik jol megirt bemutatkozo szoveg,egyreszt nem derul ki sok mas tulajdonsag az emberrol,masreszt minden ember mashogyan latja a masikat. Hogy kit is keresek itt? Irj nyugodtan es kiderul.:)
Rita, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz
Hanna, 22 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

*moderálva*Hanna vagyok, 21 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Tomi, 26 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

"Kétféle fájdalom létezik. Az egyik erősebbé tesz. A másik a céltalan fájdalom. Az, ami csak szenvedést hoz. És én gyűlölöm a céltalan dolgokat." Frank Underwood
Martin, 28 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

*moderálva* Mártin vagyok ! Kizárólag csak komoly kapcsolat érdekel engem !
Dávid, 23 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Sziasztok :) ha bármi kérdésetek van akkor írjatok nyugottan megpróbálok válaszolni ahogy az időm engedi :) de legtöbbször vissza írok nektek :) köszi puszi
Tamás - társkereső Budapest - 24 éves férfi
Tamás, 24 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Sziasztok! Írj bátran , nem harapok :) Mivel nem vagyok előfizető keress emailben :) *moderálva* Képet is csatolj ;)

30-as budapesti társkereső nők

Krisztina, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Van egy lányom Ő a mindenem Szeretek beszélgetni, de a személyes találkozó az nagyon fontos
Judit - társkereső Budapest - 31 éves nő
Judit, 31 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

A munkahelyek lelkesedést, munkakedvet és motivációt vesztett zombijai után megjelentek a társkereső oldalak vég nélkül, haszontalanul menetelő, kiégett lelkei. Esély, és idő sincs arra, hogy valaki igazán megismerjen, jobbra és balra húzogatás veszi át az ismerkedési fázis helyét,pedig még egy karfiolt is kezedbe veszel, megtapogatsz, vagy megszagolsz a piacon mielőtt megveszed. A húspiacon, amit levettél a polcról, azt azonnal főzd meg, edd meg, vagy esetleg dugd meg. Aztán ha megfekszi a gyomrod, azért nem az alkalmazás a hibás, végtelenül sajnálják, pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el. Várnak vissza szeretettel, gyere, válassz másikat, változtass a keresési paramétereken, tágítsd a horizontodat, nézz körül szlovák kistelepüléseken, és burgenlandi dombokon. Századszorra lefutni ugyanazokat a köröket kicsit uncsi. Aztán már nagyon uncsi lesz, rájössz, hogy első körben mindenki leszarja, hogy szeretsz-e olvasni, vagy mi a kedvenc filmed. Lelki-szellemi értékeid mindenkit hidegen hagynak. A felnőtt játszóterek szemérmetlenül a külső „értékekre” helyezik a hangsúlyt, tehát ha vékony vagy, fiatal, nincs gyereked, jó nagy a melled, és a fejedet sem kell papírzacskóba rejteni nyilvános helyeken, akkor állj be jobbra. Hetente többször állítanak a jobb oldali tornasorba, aztán ha rád kerül sor, ugorj, adj bele apait, anyait.És dobáld te is nyugodtan jobbra, és balra a teremtés koronáit, mert mindig reménykedsz, hogy egy ilyet találsz, nagybetűs Férfit, és nem direkt szexre utazó unatkozó tindercsökevényt. Reménykedsz, hogy akivel éppen a metrón, munkába menet csetelsz valóban a szép szemű, harmincöt éves, magánvállalkozó Peti, és nem a büdös lábú, hatvanéves, szotyolázó Marci bácsi. Nos, igen, ott tényleg soha nem tudhatjuk, ki ül a virtuális vonal végén. Jobbra húzol, balra húzol, dobálod őket jobbra, balra, mint a dunai komp hurcolod magad, egyik partról a másikra, oda-vissza. Jönnek a negatív élmények, csalódások, interjúhoz kísértetiesen hasonlító találkák, könnybe, és katasztrófába fúló randisorozatok, vigasz szexelések és magányos hazautak.
Éva, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

hasonló végzettségű,magas ,gyerektelen párt keres , szeresse a Balatont, az utazást
Niki, 33 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

"A legnagyobb ajándék, amit bárkinek is adhatsz, az az idő. Mert ha időt szánsz valakire, a saját életedből adsz neki egy olyan darabot, amit már soha többé nem kapsz vissza."

30-as budapesti társkereső férfiak

Laci, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Kevés szabadidővel rendelkezem, ezért is választottam a társkeresés e formàjàt. Egy melegpadló készìtésével foglalkozó kft-t vezetek. Szeretek kiràndulni, főzni és ha azt valaki megeszi.
Gábor, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Kedvelek olvasgatni, nézelődni, néha filmet nézni, felhőket számolni, beszélgetni, csavarogni, vagy csak otthon ülni és elmélyedni. Szeretek főzni, talpat masszírozni, és gitározgatni az alattam lakók örömére:-) Jógázom, szeretek úszni, főképp víz alatt. Egyszerű srác vagyok, nincsenek világmegváltó terveim, csendes békében telnek napjaim. Keleti filozófia áthatja az életemet, a gondolkodásomat, de egyik vallást sem követem. Gondolati és érzésvilágom elmélyült, de nem osztom meg kényszeresen senkivel. Problémáimért magammal és a világgal, nem okolok mást. Keresem azt akivel tetszünk egymásnak, vidám, kedves, nyitott, őszinte személyiség. Kiegészítem a bemutatkozásomat azzal hogy "MI" vagyok. Filozófia, és vallástörténet szakon végeztem, szeretem a szépirodalmat, a klasszikus gitár zenét, ( heavy metalt is :-) úgy ált. mértékkel minden egészséges zenét, a szépet, a jót, a finomat, a kedveset. "Mindenevő" és befogadó típusnak tartom magamat, nyílván megvannak a magam korlátai. Bármiről lehet velem beszélgetni, tabuim sem nagyon vannak, nagy mértékben rejtőzködő, álarchordó a civilizált ember, minek ez még fokozni?! A keleti vallásokat tanulmányozom sok éve, igyekszem a magam szintjén ezt az életembe beépíteni. Nem vagyok hibátlan, és nem is várom el. Ahogy minden ember én is küzdök saját hiedelmeimmel, gondolataimmal, félelmeimmel. De mivel tudom más is ezt teszi, nagyobb részvéttel tudok irányulni mások "hibáihoz". Könnyen pozitív oldalra hangolható vagyok ha esetleg valami rossz impulzus érne, érdeklődő vagyok, segítőkész, és megértő azt hiszem. Szeretem a nőt mint olyat, olyan csodás teremtmény! Hajlamos lehetek néha saját világomba mélyedni, de kis érzékkel könnyen kihúzhatsz onnan. Ha megszeretlek, és a bizalom madara szárnyra kél, hűséges társra lelhetsz bennem. A játék szintenkénti megismerése közben, titkos képességekre, és lehetőségekre lelhetsz:-) Legyél társam, tükröm, had legyek jobb ember veled, melletted. Ha kedvencnek jelöltelek, az olyan mintha levelet írnék. Amit nem fogok előre mert minek ha a másiknak nem tetszem? Nem igaz? Há nem? De! Már megint igazam volt:-) Ha szimpi vagyok jelölj vissza, ekkor már fogsz levelet kapni. https://www.youtube.com/watch?v=63a4R8m0_Dg
János, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Olyan szerencsés vagyok, hogy a munkám a hobbim, de sajnos épp elég van belőle ahhoz, hogy a mindennapokban ne legyen időm a társkeresésre. Remélem itt megtalálom az igazit.
Levente, 32 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Alapvetôen ismerkedés céljából regisztráltam erre az oldalra, bár nem véletlenül egy ilyen szellemiségű oldalra. Mint minden egyedülálló én is keresem a párom, a szokásos várakozással, hogy a nagy Ô csöppen az életembe. (Helló helló ;) ! ) Néhány pofára esésen persze túl vagyok már, talán éppen ezért sem szeretnék görcsösen ragaszkodni ahhoz, hogy márpedig én itt megtalálom a hiányzó felem. Ez is csak egy fórum a sok közül az életben, ami lehetôséget adhat erre. Szóval a célt keresve vándorlom, és út közben gyűjtöm az élettapasztalatokat, ennek a vándorlásnak azonban az értelme mottommal ellentétben a "cél". Majd a "céllal" együtt bejárt út.

Középkorú budapesti társkereső nők

Ágnes, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem másik felem, nem kaland céljára! Utazást kalandot kedvelő Úriember személyében, feltéve ha még a mai világban nem haltak ki.
Mariann - társkereső Budapest - 44 éves nő
Mariann, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Mariann vagyok, kôzgazdàsz, banki, pénzűgyi terűleten dolgozom, részben Svàjcban is ahol egy MBA-n is tanulok. Angolul, franciàul, olaszul beszélek. Van egy aranyos, jôindulatű, 12 éves fiam. Ôszinte, baràtsàgos, tàrsasàgot szeretô, intelligens, kedves, céltudatos, màsokra és magamra is figyelô, igényes, nô vagyok. Nagyon sok minden érdekel, tàrsadalmi, politikai, gazdasàgi témàk. Imàdok fôzni, utazni, baràtokat fogadni, jôkat beszélgetni, nagyokat nevetni, jô bort kôstolni, szînhàzba, kiàllîtàsra jàrni, zenét hallgatni (kűlônôsen a jazz-t), szép ruhàt hordani. Szeretnék egy olyan magas, férfias, intelligens, ôszinte, jôképű és jô humorű férfival megismerkedni aki igazàn kész egy űj és boldog kapcsolatra. Aki hasanlôan él, gondolkodik és szeret. Olyan kapcsolatra vàgyom ahol az ész, a szîv és a test is kielégűl, ahol fiatalon, dinamikusan és kéz a kézben megoldunk mindent és boldoggà tesszűk magunkat és a kôzelűnkben élôket is.
Krisztina, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Nem talaltam meg, hogy hogyan tudom torolni magam, nem vagyok itt tobbe! 40 felett a pasik tobbsege nyalogatja a sebeit. En ferfit kerestem, aki engem akar. Maradok inkabb egyedul! Torolve vagyok, csak nem talaltam meg,hogy hogyan tudok torolni. Tehat vedd ugy, hogy itt sem vagyok:-))
Seron, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Vidám, lendületes szenvedélyes életet szeretek élni.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gerzson - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Gerzson, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Művelt, romantikus, és humorérzékkel rendelkező vagyok. Két diplomával rendelkezem. Szeretek sportolni, kerékpározok, futok, síelek. Szabadidőmben kirándulok, nyelvet tanulok. Kedvelem a zenét, tudok zongorázni is. Szeretek mind komoly, mind könnyű zenei koncertekre elmenni. Vannak barátaim, akikkel tartom a kapcsolatot.
Márk, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Ide valami igen frappáns es megnyerő szöveget fogok kreálni hamarosan. Most csak olyanok jutnak eszembe, hogy nem szeretem az átlagos dolgokat, de hiszek a mesében, hisz nőtlen es gyermektelen vagyok, de emellett egészséges es természetesen humoros, okos es talpraesett.
Levente, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves bátor Hölgy! Ez is egy lehetőség a találkozásra. Józanul konzervatív, keresztény értékrenddel, derűsen nyugodt (de nem passzív és irányítható) temperamentummal Társ-találáson vagyok. Nem tipikus mai férfiként, az öncélú élmény-gyűjtögetésen túllévő klasszikus Nő közeledését érzem... És Te hogy vagy ezzel? :)
Tamás - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Tamás, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Független fiatalos férfi vagyok.Sportolói múltam után vállalkozóként élem napjaimat.Munkám a pénzügy és a sport területéhez kapcsolódik.Egy nőies hölgyet keresek közös programok eltöltéséhez amiből egy komoly kapcsolat is kialakulhat *moderálva*

50 év feletti budapesti társkereső nők

Julcsi, 52 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szép az élet de még szebb lenne ha együtt folytatnák tovább...
Babi, 58 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kilépve egy megromlott párkapcsolatból, megújulva, fitten, tele életszeretettel keresem párom egy diplomás úr személyében
Ágnes - társkereső Budapest - 51 éves nő
Ágnes, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

felhők felett mindig kék az ég :) utazás, vidámság, társ komoly kapcsolat
Julianna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Julianna, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Keresem az élet szépségeit,a hagyományos értékrend szerint élek.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

István Miklós, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia. Társat keresek egy minimum 30 éves utazásra. Szeretnék egy 25 - 35 éves hölgyet ehez meg nyerni. Amennyiben szereted a stabil kapcsolatot , és a hüséget erénynek tartod ; keress meg . Köszi.
Laci - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Laci, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk, és legyen miben reménykednünk
József, 61 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Érdeklődő, a szellemi és fizikai mozgást is lényegesnek gondoló, önmagát nem feltétlen a középpontba helyező, liberális pasinak tartom magam (huhh...:-) Ja, és totál gyerekpártinak :-) :-) Igazi kikapcsolódást jelent, h bringával közlekedek és igyekszem naponta futni, ami energiát ad estére (art)moziba, (leginkább független)színházba, előadásokra, koncertekre járni :-) Nemrégiben került látóterembe egy legtöbbünk számára új, a személyes kapcsolatainkat alapvetően, és sztem jótékonyan befolyásoló nézetrendszer, a poliamoria (többszerelmüség). Szívesen vitatnám meg a felmerülő kérdéseket erről (és persze bármi másról is:-) Nem bánnám, ha kedvesem is hasonló értékeket preferálna ... ;-) Végül, de talán nem utolsósorban, a képek az utóbbi 1-2 évben készültek :-)
György - társkereső Budapest - 79 éves férfi
György, 79 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

aktív, vizet imádó,mint muzsikus lelki melegséget,szeretetet adni és kapni vágyó. Romantikus - reális,határozott. NYILAS jegyem kiegészítve, erős OROSZLÁN aszcendenssel. KOS holddal. (3 "TŰZ jegyű, érzéki, szenvedélyes)Aktívan politizálok a "kersztyén-nemzeti-radikális-jobb oldalon)Zeni munkámat elfogadó,zenét szerető, szenvedélyes, érzéki, aktiv, "telt". gömbölyded, nem összeköltöző Társat keresek.Hangversenyek hiányában zenetanári kisnyugdíjas !

Elit budapesti társkereső nők

Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Életvidám, megbízható, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Az ilyen levélírók kérem kíméljenek, továbbá a napszemüveges profilképek, mert szerintem a szem a lèlek tükre.
Anna, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Ildikó, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Kedves Ismeretlen ! " ALFA hívja BÁZIST, BÁZIS jelentkezz !" Itt egy örök optimista, pozitív életszemléletű lény beszél a Föld nevű bolygóról. Alapvetően a hagyományos értékrend híve vagyok. Az én világképem alapján a CSALÁD a két fél harmonikus kapcsolatán alapul, ahol a nő és a férfi - a hagyományos női és férfi szerepeket nem felcserélve - egymást jól kiegészítve teremtik meg együtt azt a szigetet, ahová esténként jó megérkezni, fel lehet töltődni és reggel úgy lehet elindulni, hogy " Bárcsak már újra együtt lehetnénk !" Szeretem a biztonságot, a nyugalmat és a harmóniát magam körül. Szeretek játszani, de játszmázi és megjátszani nem. Szeretem a természetet. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazgatni, sportolni, zenét hallgatni, barátaimmal beszélgetni. Szeretem a jó filmeket, a színvonalas színházi darabokat, de egy jó koncert és kiállítás is belefér néha a programok közé. Mindezt azonban nem az igazi egyedül tenni, mert az ember alapvetően társas lény. Szeretnék egy olyan társat, párt találni, akivel jóban-rosszban, egymás kezét fogva gyűjtögetnénk a közös élményeket. Üzenet elküldve, vajon ki fogja az adást?
Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)

Elit budapesti társkereső férfiak

Elemér - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Elemér, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

humoros, romantikus, sportos elegáns, spontán, ápolt, kíváncsi természetü, nyitott személyiség,
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Akit mocskosul tudnék szeretni, ha végre rátalálnék.... Azt a nőt aki elveszi azt a kevés eszem.... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó, intelligens
Péter, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Mindig arra vágytam,hogy egész életemben segíthessek az embereken.Jelenleg orvosként dolgozom az egészségügyben.Olyan társat keresek,aki támogat ebben a világban,és én is támogatom az Ő törekvéseit,hogy boldogok legyünk az életben.Szeretem a színházat,filmet,a kirándulásokat,felfedezni messzi tájakat,ismerkedni az emberekkel.
Henrik, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Fiatalos, dinamikus, sportos fiatalember keresi aktív életet, utazást, sportos életmódot kedvelő társát

Fényképes budapesti társkereső nők

Gabi, 52 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Fiatalos, sportos és kedves nő vagyok. Szeretem a régi filmeket.
Erika, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Örülök, hogy benéztél hozzám. Magamról: Vidám, mosolygós nő vagyok, az életem úgy szép, ahogy van...egy társ viszont még szebbé tehetné! Olyan férfit keresek, akinek a társaságában fesztelenül érzem magam, akivel lehet beszélgetni, és hallgatni is, akire felnézhetek, akinek számítanak azok az alapvető értékek, hogy őszinteség, hűség, bizalom. Amire vágyom: sok nevetés, beszélgetés, tartalmas időtöltés, egy élettel teli társ, aki támaszt és biztonságot nyújt.
Kati, 58 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 fotóval

Csinos, kedves, önálló nő vagyok, ..keresem azt a társat aki vidám, örömteli kapcsolatra vágyódik.
Gabriella, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 fotóval

Nagyon sok ember vágyakozik manapság egy igaz társ után, akivel közösek lehetnek a céljaik, kölcsönösen megtennének egymásért mindent, kapcsolatukban a tisztelet megadása oda - vissza jelen lenne, szeretetük önzetlenül, tiszta szívből fakadna, minden esetben őszinteséggel közelednének egymáshoz.. Szerintem valahol a nagyvilágban mindenkinek megvan a párja, csak tenni kell érte, hogy egymásra is találjanak. Úgy gondolom, hogy ennek érdekében egy lépést már tettem is azzal, hogy regisztráltam ide.:) Magamat jellemezve annyit említenék meg, hogy én egy életvidám, mosolygós, kedves, új dolgok megismerésére nyitott, kicsit naiv, érzékeny lelkű, nagyon sok szeretet adó, mindig ŐSZINTE, lélekben gyermeknek megtartott nő vagyok. Szeretem a gyerekeket, és már nekem is van egy 9 éves kis tündérkém.:) Nagyon szeretek színházba járni (bár az elmúlt időszakban sajnálatos módon hanyagoltam),egy előadás megnézése számomra hatalmas pozitív töltet, egy igazi boldogság bomba. Nem tudom, hogy mit írhatnék még magamról, de talán egyelőre ennyi elég is lesz, a többit pedig megbeszéljük ismerkedésünk folyamán.;) U.I.: A lakóhelyemet nem szeretném felfedni, de mivel muszáj mindenképpen megjelölni valamit, így a hozzám viszonylag közeli helyet választottam. Vonzáskörzetèben élek.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Laci, 48 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 fotóval

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
6 fotóval

Jellemzőim : optimista, kreatív, nyugodt, romantikus, toleráns, segítőkész, szenvedélyes, sosem unatkozó, dolgos típus vagyok.
Lajos, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 fotóval

alaptermészetben vidám vagyok elfoglalt vagyok de jut idő ismerkedésre szórakozásra kikapcsolódásként eljárok teniszezni moziba is szeretek járni
Zsolt, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

- hiszem, hogy az elvégzett munka és a befektetett energia mindig meghozza gyümölcsét - imádok sportolni, és amit még annál is jobban, világot látni - érdekel minden, ami nem szokványos - azt vallom, hogy az életemért csakis én vagyok a felelős, így minden döntésemet felvállalom és kiállok érte.

Most online budapesti párkereső nők

Kati - társkereső Budapest - 50 éves nő
Kati, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Szabadság, természetesség, derű, önirónia. Javíthatatlan liberális, aki meggyőződésesen hiszi, hogy felismeri azt az egyet. No meg 1db kutya és még 2 cica (is).
Anita - társkereső Budapest - 43 éves nő
Anita, 43 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
4 perce lépett be

Őszinte,érzelmes kapcsolatot szeretnék...... Eléggé maradi vagyok:a nő az legyen nő,a férfi meg legyen férfi....
Marianna - társkereső Budapest - 33 éves nő
Marianna, 33 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
5 perce lépett be

Helló mindenki aki ezt a levelet olvassa. Alapjáraton egy kedves és aranyos lány vagyok mások elmondása szerint persze:))) ja és nagyon vicces. Nem tudom igazán ilyenkor mit is lehetne írni.Azt gondolom,hogy a személyes benyomás is számit,persze egyetlen találkozásból nem lehet eldönteni,hogy milyen is a másik valójában csak ha nagyon jó emberismerő vagy:))) Magamról annyit röviden,hogy szeretem az életet élni,mert nem tudjuk meddig tart.Szeretek emberekközt lenni, mert társasági ember vagyok,szeretem az összejöveteleket,bulikat,és néha a csendet:))))és ennek ellenére mégis nehezen vagyok megismerhető.De ha akarod próbáld meg:))))uj emailem (kimoderálva)
Viki - társkereső Budapest - 42 éves nő
Viki, 42 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
8 perce lépett be

"Mindenkinek szüksége van arra, hogy néha odabújjon valakihez, és megmutassa a legsérülékenyebb arcát. Szeretném, ha egy nap az a valaki én lennék neked." Eljött az idő, hogy írjak ide egy kicsit magamról. Kedves idegen aki rám leltél elmondom picit mit találsz a kép mögött amibe mindenfélét képesek vagytok beleképzelni. Vidám vagyok többnyire igen ez gondolom látszik a képeken szeretek nevetni mert felszabadít és sok mindenre gyógyír valószínűleg sosem fogok felnőni kicsit infantilis és szétszórt vagyok, de persze tudok komoly is lenni ha kell. Mindenről szívesen beszélek nyílt vagyok és őszinte. Huncut is a magam módján persze;), de nem domina nem erotikus játékszer hanem egy érző lélek tele érzelemmel szenvedéllyel őszinteséggel és reménnyel. Van egy kislányom akit egyedül nevelek sajnos így alakult én se így terveztem szóval csomagajánlatban vagyok ;) De ettől még nem CSAK testi kapcsolatra vágyom mert anya is vagyok, de nem is pótapát keresek hanem társat akit csak akkor mutatok be a gyerekemnek is mikor már eljött az ideje. Na most írjatok, ha mertek :))) Nincs előfizetésem épp, ha írsz nekem csatolj képet meg elérhetőséget. Köszi :) Kérlek a korhatár és a magasság nem véletlen van megjelölve a lapomon. Mivel fiatalabbnak érzem magam a koromnál (talán annak is nézek ki mások elmondása szerint) Nem szeretnék idősebb párt nem vonz kár is irnod. Másik megállapításom ha nem írok 2 levélre sem valószínű nem téged kereslek. Ez azért van mert akinek esetleg őszintén visszaírtam hogy nem őt keresem rögtön támad sértődött lesz keresi a miértjét szóval inkább nem válaszolok ne haragudjatok. Egyébként meg már minden reményem odaveszett kb. hogy vannak még "normálisan" gondolkodó férfiak.

Most online budapesti párkereső férfiak

Lajos, 67 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

alaptermészetben vidám vagyok elfoglalt vagyok de jut idő ismerkedésre szórakozásra kikapcsolódásként eljárok teniszezni moziba is szeretek járni
Lajos - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Lajos, 53 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Vidám alaptermészetű olykor túl komolytalan vagyok.Azt hiszem tudok normális is lenni. Illene legalább vázlatosan írni magamról, de nem tudom mi lenne a fontos. Személyre szólóan jobban megy a dolog, mint mindenkinek egyszerre. Azt gondolom vannak belső értékeim, remélem van köztük olyan ami más számára kedves és szimpatikus.
Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
19 órája lépett be

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
András - társkereső Budapest - 64 éves férfi
András, 64 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 órája lépett be

Csak tessék, tessék Hölgyek, Szép Leányok ! Itt látható aukciónk férfinek sem utolsó darabja. Ő a legkisebb óriás és a legnagyobb törpe: egészen olyan mint egy ember ! Kitűnő családból származó, koránál sokkal jobb állapotban lévő, reneszánsz egyéniség, lelke finoman cizellált, érzékeny. Szereti Chopint, Verdit, Goethét, Renoirt, Krúdyt, Karinthyt. Modora, stílusa, humora kitűnő ! - mondja az aukciót vezető, majd hozzáteszi: Kikiáltási ár : 25 év.. 26 év! 27 !27 év előszőr, másodszor....Kinek ér 30-at ?.... hm....ma nem kelt el...., na, nem baj !......pedig ha tudnák, milyen értékes !
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Angelo (31), Budapest
  I'm a gentleman
  Szia! I'm an italian man who loves Budapest. I'm 30 and i'm a kind person, i hope to find my soulmate here.
 • Ági (27), Budapest
  Társat keresek
  Szia! Budapesten élő 26 éves lány vagyok. Egy multinacionális cégnél dolgozok, mint állománykezelő. Tartós kapcsolatot keresek. Imádok a természetben lenni,a kulturális programokat sem vetem meg. :) Ha szimpatikusnak találsz, akkor bátran írj.
 • Zsolt (27), Budapest
  Ha minden lépést megtervezel, akkor tuti elesel ;)
  Helló, hát semmi extra tulajdonságom nincs, nem tudok repülni, se varázsolni. Ugyan azért vagyok itt mint mindenki más (elvileg). Előre szólok,hogy a bemutatkozásban, az első levél írásában nagyon béna vagyok, úgy hogy bocsi :P Budapesten lakok albérletben, egyedül. Régen sportoltam rendszeresen, de munkahely váltás óta sajnos erre már nem nagyon van lehetőség. Sok minden érdekel, szeretek túrázni, sétálni, filmet nézni, sokat beszélgetni - akár hülyeségről, vagy komoly dologról egyaránt - . Őszinte embernek tartom magam - de tényleg - , néha talán túlságosan is :) Üzletkötő vagyok egy árnyékolástechnikai cégnél. Ebből adódón sokat dolgozom, járom az országot. Jó lenne már ha nem egyedül kellene :) Úgy vélem,hogy a pár év korkülönbség nem lehet probléma, ha megvan az összhang és a közös nevező.
 • Zoltán (60), Budapest
  Szeretném ha szeretnél.....
  Komolyan és őszintén!!!!!!Egyszerű, rendezett körülmények között élő, elvált ember vagyok. Budapesten élek, káros szenvedélyektől mentes . Nem dohányzó hölgy ismeretségét keresem. Szeretném hasonló adottságú,gondolkodású,egyszerű életvitelű társam megtalálni. Nem kalandot és sex-et keresek!!! Ha szimpatikusnak találsz írj bátran-vagy kérek elérhetőséget.
 • Sanyi (38), Budapest
  Ismerkedjünk!
  Sikerorientált,pozitív,céltudatos,független-egyedülálló,társaság kedvelő,jövő-menő,Budapesti 180/90 :-)*moderálva*
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, II. kerület
Budapest, II. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.