Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, III. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Piroska, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
28 órája tag

Szia, Piroska vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Diana - társkereső Budapest - 23 éves nő
Diana, 23 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 napja tag

Keresem legjobb barátomat, kitartó társamat jóban és rosszban, egyben szenvedélyes hálótársamat, aki rendelkezzen min. 180 cm-rel, legyen humora, legyen jóképu, utazni vágyó, komoly elszántságú, nem dohányzó, kedves, kulturált, egyedulálló, rendezett hátteru férfit, életem nagy O-jét. Ha Te vagy az, kérlek minél elobb jelentkezz, már nagyon régóta várok Rád! Korhatár: 38 év. Kulfoldrol kérlek NE írjatok, akit keresek, az magyarországi
Mária, 61 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
6 napja tag

Fiatalos a gondolkodásom és a külsőm is. Sokoldalú érdeklődésem középpontjában a természet és a művészetek állnak. Életem hátralévő részét tartalmasan és boldogságban szeretném élni, szeretni és szeretve lenni.
Éva, 50 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
7 napja tag

Sziasztok! Életvidám , pozitív gondolkodású és kisugárzású, csinos, igényes nőies hölgy vagyok önálló egzisztenciával.Van kettő felnőtt gyermekem, akik már külön élnek tőlem, de a kapcsolatunk nagyon szeretetteljes. Romantikus vagyok és az öleléstől érzem igazán azt, hogy szeretve vagyok.Szeretek sportolni: síelni, biciklizni, túrázni, nagyokat sétálni.Imádom a jó könyveket.Szeretek színházba, moziba, koncertekre és hangversenyre járni.Szeretek utazni. Jól főzök.:-) Imádom a romantikus vacsorákat, a tartalmas, izgalmas beszélgetéseket. Olyan férfit keresek, aki valóban tartós, komoly párkapcsolatra vágyik.Nem önző és magas érzelmi intelligenciával rendelkezik.Az önálló egzisztencia fontos és hogy sikeres legyen. Aki szeret romantikázni, értékeli, ami valódi érték egy emberben. Odafigyel a párkapcsolatra, vigyáz rá és őrzi annak szépségét, értékét. Aki tud szeretni és azt ki is tudja fejezni.Kedvelem, ha egy férfi sármos és csinosan öltözködik. A belső értékek és a külső is nagyon sokat számít nekem!

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Viktor - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Viktor, 28 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
44 órája tag

sziasztok. szívesen ismerkedem. ha alakul valami, az csak jó.
István, 25 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 napja tag

Hátha jön az igazi :D
Tamas, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 napja tag

Okos kedves jókèpű vicces nem kreatív kocka talán ennyi
Olivér, 21 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 napja tag

Ha irsz oromtol gerincem torom.

Éppen online budapesti társkereső nők

Barbara, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
1 órája lépett be

Hasonlítok önmagamra, ergo - engem kapsz, ha Téged választlak! ...Külcsín-Belbecs Inyencnek! A kalandokból mindig kiugrom a kanyarban....valami fajsúlyosba viszont óvatosan belépnék!Email címre tudok válaszolni... 172/90 kg kérem ne írjon????
Éva, 51 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
22 perce lépett be

Életvidám, táncolni, túrázni szerető nő vagyok.
Orsi, 34 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
27 perce lépett be

(Elirat: Nincs elfizetésem, ha szeretnéd, hogy írjak, akkor adj elérhetséget vagy adj lehetséget, hogy vissza tudjak Neked itt írni, különben nem lesz Happy End :) ) A legfontosabb találkozásokat a lelkek elre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást. Szeretnék végre igazán szerelmes lenni - viszonozva. Szeretném, ha a másik elfogadna olyannak, amilyen vagyok. Szeretném, ha mindig meg tudna nevettetni. Szeretném, ha a kapcsolat nem teher lenne a másik számára, hanem élvezet. Férfiideál tekintetében valószínleg elragadtatom magam, mert a szke herceget várom fehér lovon, de az sem baj, hogy ha gyalog jön :) Mióta regisztráltam kaptam pár érdekes levelet és szeretném leszögezni, hogy a perverzek nem tartoznak az ideáljaim közé és apakomplexusom sincsen. S kérlek ne vedd zokon, ha nem válaszolok a leveledre. Hja, és a magasság kérdést komolyan veszem. Ha alacsonyabb vagy nálam (így is marad :) ), akkor sajnos elutasító levelet tudok válaszul küldeni. De igazság szerint csak annyit kell tudni: szeretnék igazán boldog lenni!
Moncsi - társkereső Budapest - 30 éves nő
Moncsi, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

without the darkness you can\'t see the light... .

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Zoltán, 61 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

Sportot, képzőművészetet és az utazást kedvelő vagyok. Nem vagyok előfizető, ha ismerkedni szeretnél komolyan, küldj elérhetőséget, mert nem tudok válaszolni, írni! Ha komolyan érdekellek, írj ide és kérlek mellékelj fényképet is: *moderálva*
Gábor, 33 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
26 perce lépett be

Nyilván meg lehet ismerkedni könnyen személyesen bárhol, de egy ilyen adatlapnak az az óriási előnye, hogy megszabadít a felesleges köröktől.
Gábor - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Gábor, 44 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok. Keresek egy hölgyet, hogy megismerjük egymást. Légyszives adjátok meg a leveletekben az email címeteket és esetleg a telefonszámotokat s keresni foglak benneteket. Üdv. Gábor
Péter, 39 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
11 perce lépett be

Éppen nyitóbeszédet tartok,nagy közönség előtt,mikor észrevettem,hogy mennyire szeretek érezni,érzelmeimet megélni és kifejezni. Rendszeresen igénylem,a kultúra világát. Legyen az operett, komolyzene,vagy más önfejlesztő,önismereti előadás. Szenvedélyem a napi szintű olvasás. Fontos számomra az intellektuális tudásvágy,mint a life coaching elmélyülése,érzelmi intelligencia,és az asszertív kommunikáció elsajátítása,valamint különböző masszázs technikák alkalmazása. Társasági életet is élek. Az a fajta vibrálás,ahogy kialakul egy együtt fejlődni szándékozó,szeretetteljes,intellektuális,építő (konstruktív) környezet,mely inspirál, HOZZÁNK AD ÉS EMEL! A HALADÓ,JOBBÍTÓ SZÁNDÉK VEZÉREL ÉS SZEREZ ÖRÖMET! Tudatosan szervezek KOMFORT ZÓNÁT átlépő programot. Mit tudunk kihozni önmagunkból? Lelkesedem az ismeretlen felfedezése iránt. A Via ferrata,lovaglás,kisrepülőgép vezetés, kenuval majdnem nádasba borulás,izgalmas és felszabadító érzés,akár egy-egy 20 km-es éjszakai erdei túra vezetés, melyen parázson is járunk. Gasztronómiai ínyencségeket felfedezünk,vagy együtt készítünk. Télen rászorulóknak sálakat fákra kötünk. Míg a túrázás jelenti a sportot,a rózsa szemzés,a mókus tenyésztés, vagy elmélkedésre a természeti szépségek,mint a Plitvicei tavak varázsa,Duna parti séta,stégen a meditáció is értékes időtöltés. Táncnál sajnálom,hogy ritmusérzékem,akár a kerti slagé. Egészséges mértékben szeretem magam. Az igazán belülről jövő örömforrást igénylem,mint a sok-sok kölcsönös ölelést,(érintést),gyakori apró gesztusokat,(szívesség),az együtt töltött minőségi időt és időnként az elismerést. Így érzem azt,hogy szeretnek és mélyen megérinted a szívem. Részemről,a párkapcsolat lényegét (kvintesszenciáját)keménykedés helyett,egy tartalmas,kölcsönös gyengédséget igénylő,egyenrangú és mellérendelt párkapcsolat jelentené,mely érzéki intimitással kiteljesedve,a családalapítás is jövőkép! Én szeretetteljes, másikkal is törődő,összetartó családba szocializálódtam bele. Az együttműködéshez konfliktus megoldására törekszem. A konkrét kérés megfogalmazására cselekszem! A tetoválás, ellenérzést vált ki belőlem. Értelmetlen számomra a cigi,kávé és alkohol fogyasztás,valamint Tv-t,focit sose nézek. Zavar a kapcsolatromboló (destruktív) mérgező játszma,mint az elhallgatás,elvárás,manipuláció,lélekrágcsálás,szarkazmus. Bosszant az otthonülő,céltalan,akadékoskodó,halogató,komfortból kilépni képtelen, érzelmileg zárkózott,szeretethiányos,panaszkodó viselkedés. Én úgy érzem,csak elvesz és visszafog. Azonosulni vele, képtelen vagyok. Zenei érzelmi világom: https://www.youtube.com /watch?v=mczwsV-Wz-Q Most csak drukkolni tudok,hogy átmenjen üzenetem és hinni benned.

Diplomás budapesti társkereső nők

Katalin - társkereső Budapest - 54 éves nő
Katalin, 54 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolai diplomás (szociálpedagógia)

Rendezett anyagi háttérrel rendelkezem. Szabadidős programokhoz társat keresek csak független férfi személyében ! Szeretnék valakivel szorosabb érzelmi kapcsolatot kialakítani összeköltözés nélkül. Én fotóval keresem a párom, ezt várom a partneremtől is !
Ani, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Egyetemet végzett

Keresem tiszta szívű, felelős gondolkodású, érzékeny társamat.
Kata - társkereső Budapest - 42 éves nő
Kata, 42 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolát végzett

Kedves, közvetlen, érzékeny lány vagyok, aki arra vágyik hogy szeretet adjon és kapjon. Büszke vagyok a jó tulajdonságaimra, és a nőies kisugárzásomra. Szeretnék egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot
Ágnes, 47 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Egyetemet végzett

Sokféle vagyok, mosolygós, sírós, nyitott, zárt, érzelemdús, érzelemmentes, kíváncsi, érdeklődő, tudásra, inspirációra fogékony. Nem vagyok tökéletes, ismerem a hibáimat, nem kategorizálok, nem várok el mást sem. Szeretek beszélgetni, mozogni, és annyi minden mást...

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Lajos - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Lajos, 60 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolai diplomás (műszaki)

Vízöntő / Ikrek / Nyilas, intelligens, kreatív, megbízható, jó megjelenésű, fiatalabbnak látszó.
Csaba - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Csaba, 44 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Egyetemet végzett

Budapesten lakom, de nem itt születtem. Szeretem az állatokat, kirándulni, túrázni a magas hegyekben
Gyuri, 42 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolai diplomás (Gépészmérnők)

Fura dolog az életben: ha csak a legjobbal éred be, igen gyakran meg is kapod. (Somerset Maugham)
Gabor, 72 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Egyetemi diplomás (kozgazdasag)

Ha ketten egymast meg nem ertjuk , nagyon sajnalom kisAsszonyom ,de. ha nem kellek szeretonek, egyebre nem. vallalkozom !? Legyen Onnek egy jo baratja,kivel beszelget,elcseveg,de az a mamlasz,az a szamar szavamra mondom, nem en leszek, Legyen az ove minden poezis, az enyem minden ami teny, a problemakat oldja o meg,de a ruhajat csak En!!!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Leonóra, 61 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Hajnalka, 27 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Róbert, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Legyél te, életem kuglófjának egyetlen szem mazsolája! Amúgy... fotózok, főzök és néha ping-pongozok, meg persze próbálok rendesen viselkedni :) Mostanában pedig rabúl ejtett a motoros kirándulások íze. Alig várom a szép napos időket! :) Végleg lemondtam arról, hogy megtanuljak vasalni... magamról... \"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan.\"
Péter - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Péter, 51 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Kedves, aranyos - mindentmegtudjavítani - de a konyhában sem téved el: szóval praktikus. Érdekli a kultúra, olvasott és sok mindenről van vélemény - még ha nem is hangoztatja úton-útfélen: lehet vele beszélgetni. Szeret úszni, bringázni, keresztrejtvényt fejteni, kirándulni, jó filmeket nézni: még élvezheted is a vele töltött időt. Érdekli az ezoterika (csak óvatosan), a harcművészetek: segít ahol tud. Sokra értékeli az intim pillanatokat, legyen reggel vagy este: ezt rád bízom :-)
Zoltán, 55 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
Platina előfizető

Azt hiszem,hogy egy szerethető szingli pasi vagyok. Szeretem a kosárlabdát és a rósé fröccsöt. Rendelkezem a skorpiók minden jó és rossz tulajdonságával.Középvezetőként dolgozom. Éjszakánként horkolok,és szeretem a vidám társaságot.Keresem azt a hölgyet aki valami hasonlóra gondolt.
Tibor, 61 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Szia! Amikor fiatal vagy, nincs semmid, hajtasz, hogy legyen valamid. Megszerzed. Amikor már mindened megvan, (és nincs társad) Rájössz, hogy semmid sincs. (mert mindig hajtottál). Más:: Egyszerű. Mikor pusziltak meg reggel és este?, mikor simogattak meg, öleltek át. Mikor csókolóztál utoljára? Emlékszel rá? Én már nem. Más: Soha nem hazudok. és elvárom a társamtól is. A pénz jó ha van de nem boldogít. De kell. A szerelem vak, akkor, hogy fog egyszer akkor rám találni. Komoly, hosszú távú kapcsolatot Társat keresek, (olyat, aki a régi kapcsolatait lezárta, és nyitott az újra) Elnézést kérek mindenkitől, de csak vékony társat keresek. ((Bocs, nálam a vékony magasság mínusz 6-7 kg) Reggeli teázás. Angolosan , tejjel, szálas teából nyugodtan. Esetleg este zene hallgatás, beszélgetés, TV, közben egy-két pohár száraz szekszárdi száraz vörös bor. Szeretek főzni gombászni, horgászni, néha táncolni (rock) Régebben csak Old boys, Sajnos az Old Boys már kimarad, mert énekes barátom meghat (Balázs). Max Madarak stb Majd négy éve vagyok egyedül, egy kicsit otthon ülő lettem. De ha van egy társ vagy egy jó társaság, akkor bárhova elmegyek. Zenei ízlésem a rock fele hajlik, (Black Sabbath, Deep Purple, Zeppelin, Pink Floyd, Nazareth, Jethro Thull, SSC), a Blues sem áll távol tőlem (Muddy Waters,) de szeretem a jazz néhány változatát is. Hangulattól függően a komoly zenét is kedvelem. Ruházkodás: Nincs öltönyöm, és nem is lesz! (kb háromszor volt rajtam öltöny, Érettségi, Diploma osztás, esküvő). A laza stílust kedvelem. Sima vászon nadrág, póló ing, vászon zakó. Bár incselkedem egy pálmafással. (A pálmafás egy kicsit bezavar. Hol lehet venni?) Színvilágban: Olyan mint én vagyok, Fekete-fehér, Igen-nem, Igazság, vagy hazugság. Bár ez utóbbit nem szeretem Humorban az angol a kedvencem (Monthy Python), de a könyvtáramban megtalálható Heltai Jenő, Örkény István, Woody Allen könyvei is. Remélem ismered: (Montty Python idézet) A Semmiből jövünk A Semmibe megyünk Mit Veszthetünk? Semmit Színház: Nekem Rudolf Péter Mozi? A telet nem szeretem se síelés se korcsolya, max kocsonya, és forralt bor. Te mehetsz én addig megvárlak, Sport: Korábban sokat sportoltam, a tornától kezdve az evezésen és a judo-n keresztül a Kyokushinkai karate-ig (kb 15 év) Sajnos túl hajtottam magam. Most séta, horgászás. Ahogy így elnézem minden nő jógázik, fitness, fut, kerékpár. Nyáron elmentem egy terem mellett és a gyakorlat az volt, hogy zsámolyra fel és le léptek a lányok. Minek? Gyertek fel a 10. emeletre két 6-darabos 1.5 l-es vízzel 3x és már is meg van oldva minden (És gyalog, mert rossz a lift) Mellesleg milyen jóga? Melyik stílus? Én is jógáztam a Hatha Jóga szerintem az eredeti. Bár műszaki végzettségű vagyok, de érdekel a történelem, a vallás, minden!!! A Zen buddhizmus azért megérintett. Szerintem a Zene az ami legjobban kifejezi azt amilyen vagy mielőtt még bárkivel találkoznál. Ha meg szeretnél ismerni, kapcsolj le minden fényt, csak gyertyák égjenek. Halkan szóljon a Pink Floyd-tól a Wish you were here. De máskor menjen a Doors, a Nazareth, Deep Purple, Jethro Thull, Emerson, SSS, stb. Végzettségem Villamos mérnök, 184 magas 77 kg Nyelvtudásom: Magyar, az Angolt nagyon kicsit megértem. Szeretek utazni de max 3-4 órás repülő úttal. Más: Zuglóban 68 m2-es 1+2x1/2 szobás panel lakásban lakom, kb 200-250 db könyv között A személyes találkozó híve vagyok, de ez nem zárja ki az előzetes levelezést. Megkeresésedet Előre is Köszönöm: Tibor

Keresztény budapesti társkereső nők

Rita, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

180 cm :) Nem otthonülős, sportot, természetet kedvelő vagyok. Keresem hasonló gondolkodású, megbízható, őszinte társamat komoly kapcsolat céljából. 20 évesen sem voltam az egyéjszakás kalandok híve, ennyi idősen meg pláne... Van két fiam: 20 és 13 évesek. A nagyobbik külön él, a kisebbik velem.
Margó - társkereső Budapest - 62 éves nő
Margó, 62 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Társat keresek. 5 éve élek egyedül. Aktívan dolgozom még (pedagógusként). 3 gyermeket felneveltünk, van egy leány unokám. Sajnos az élet átrendezte a mindennapokat. Sportokat kedvelem, már csak nézni. Vidám, nyitott, toleráns személy vagyok. Nem dohányzó, vidám, nem lelki problémás férfit keresek.
Anikó, 34 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretnék boldog lenni végre... :D ...remélem hogy sikerül! :).....összetörték az álmaimat...de én szeretném őket megélni!!! Kereslek hogy a szívem meggyógyítsd :) ui: Álom- szerelem, hatalmas hercegnős esküvői ruha rózsaszín cipellővel és a három gyönyörűség: Flóra,Kitti és Zolika ?
Mari - társkereső Budapest - 70 éves nő
Mari, 70 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Írhatnék szépeket magamról, de inkább más dicsérjen, ha méltónak talál rá. Szerencsés vagyok, hogy jó géneket örököltem, jól érzem magam a bőrömben. Sok negyvenes-ötvenes hölgytársammal nem cserélnék egészség és fittség tekintetében. Kissé furán hangzik, de versenyszerűen sportolok és nem nyugdíjas szinten, a teke a fő sportágam, de bowlingban se vagyok kutyaütő, emellett részmunkaidőben dolgozok, amit nem tartok tehernek, mert szellemileg és fizikailag is segít jó kondícióban maradni.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Imre, 51 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Imre vagyok, 49 éves. Társam keresem Budapest környékérl. Egyelre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*
Gábor - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Gábor, 48 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márk, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
református vallású

Normális értékrenddel rendelkező igényes férfi vagyok, ilyen tulajdonságokkal bíró társamat keresem egy csinos nő személyében.
Mihály - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Mihály, 67 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Jó kedlyű,kiegyensúlyozott,rendezett körülmények,között élő budai férfi vagyok. szeretnékmegismerkedni egy olyan hölggyel,akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában,akivel megoszthatjuk,és közösen megélhetjük,élményeinket,vagy akár a békés hétköznapokat is.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Dorina - társkereső Budapest - 29 éves nő
Dorina, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia, Dorina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok előfizető, így kérlek mellékelj képet vagy címet.
Nóri - társkereső Budapest - 29 éves nő
Nóri, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Nóri vagyok, 29 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Valentina, 24 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Közvetlen, vidám embernek tartom magam. Általában a nálam idősebb férfiak érdekelnek.
Kati, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Ha levelet írsz kérlek mellékelj hozzá egy e-mail címet mert itt nem tudok válaszolni. Köszi :) Cia kedves idegen! Először is leszögezném: KOMOLY KAPCSOLATOT keresek. Szeretném megtalálni azt az embert, akire mindenben számíthatok és nem csak a párom, hanem a legjobb barátom is. Akivel testileg és lelkileg is összhangban vagyok, éjszakákat tudunk átbeszélni, akinek nem ciki egy kicsit romantikázni. Én már csak azt az egy embert szeretném megtalálni akivel, lehet jövőt tervezni és akár egy életet leélni. Amit rólam érdemes tudni pozitív ember vagyok és igyekszem mindennek a jó oldalát nézni (még akkor is ha olykor nehéz). Szeretek sportolni, kirándulni, jönni-menni, de legalább annyira élvezek egy jó dvd-t otthon az ágyból nézve. Őszinte embernek tartom magam és ezt másoktól is elvárom. Bár nőből vagyok, nyílt lapokkal játszom, nem árulok zsákbamacskát és nem vagyok az állandó taktikázás híve. Én csak azt várom el másoktól és páromtól, amit én is nyújtani tudok. Állatbolondok előnyben, mivel én is az vagyok! Köszi, ha vetted a fáradtságot és végigolvastad Szép napot!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Gergő, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Gergő vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dani - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Dani, 28 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Három nehéz dolog van a világon: - Úgy mondani igazat, hogy senkinek ne fájjon. - Úgy mondani kellemest, hogy hízelgés ne legyen. - És úgy érvényesülni, hogy senkit se tapossunk el.
Kristóf, 27 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Kristófnak hívnak, bár a barátaimtól több becenevet is kaptam az évek alatt (amelyeket el is árulok, ha találkozunk). Ahogy azt a mottóm is elárulja, az optimizmus az egyik erős jellemem. Ezen felül a reklámszakma rajongója, és nagy filmkedvelő vagyok. A munkás napok végén pedig, a toll letétele után kardot ragadok, és a 11 éve űzött sportomnak, a vívásnak is szánok egy kis időt. Ha bemutatkozóm elnyerte tetszésedet, várom jelentkezésed, és egy pohár (vagy üveg, az idő eltelésétől függően) bor mellett jobban is megismerhetjük egymást.
Péter, 24 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia! Jelenleg Budapesten tanulok egyetemen, ha minden jól megy, a pénzügyi szférában fogok dolgozni. Egy nehezebb nap után szeretek elmenni a szigetre futni egy kört. Haverokkal és tesómmal szoktunk eljárni havonta gokartozni, mindig valami új pályát felfedezünk. Szabadidőmben szeretek szörfözni, röplabdázni a strandon és wakeboardozni, télen pedig snowboardozni. Nyáron szeretnék megtanulni majd vitorlázni. Filmekből inkább a vígjátékokat szeretem, de sorozatokból bármi jöhet, könyvekből is többféle műfajt szeretek. Zenéből pedig mindenfélét meghallgatok.

30-as budapesti társkereső nők

Ágnes, 37 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Elvált,fiús (5,5 éves) anyuka vagyok. Gyerekbarát, káros szenvedélyektől mentes férfit keresek(37-42 éves korig).
Orsolya - társkereső Budapest - 30 éves nő
Orsolya, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Férfi partneremet keresem aztán a többi alakul majd.
Réka, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Jó humorú csaj keresi tàrsàt.
Viki, 36 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Where are you? Here! What time is it? Now! What are you? This moment!

30-as budapesti társkereső férfiak

Péter, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Egy vidám, talpraesett lányt keresek, aki tud és szeret tanulni, új kultúrákat megismerni, tudna hosszabb-rövidebb ideig külföldön élni, aki szeret sportolni és akivel sok érdekes programot lehet szervezni, és aki családot szeretne. A munkám a vakság egyik formájának gyógyításával kapcsolatos. A hétvégéimet utazással, síeléssel, túrázással töltöm, a vízi sportokat is szeretem. Személyes találkozókon dől el minden - ki tudja, talán meglesz a "szikra", de ha nem, akkor legfennebb egyet sétálunk - szóval a többit személyesen :-)
Zoli - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Zoli, 34 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

KEDVES ARANYOS JÓ FEJ SRÁC KERESI HOZZÁ IILŐ PÁRJÁT
Zsolt - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Zsolt, 39 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Kattints ide, ha szereted a rendhagyó megoldást a problémákra.
Imre, 31 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Habár itt a randivonalon minden srác magasnak, jóképűnek, kisportoltnak és világutazónak állítja be magát, én inkább őszinte leszek. Nem vagyok (még) felső-vezető, nem szoktam vitorlázni és nem vagyok egy Brad Pitt. Vérbeli informatikus vagyok aki a kikapcsolódásához is néha a gép elé kerül játszani (gyermeki lélek vagyok :D). Kedvelem továbbá a harckocsikat, a jó meséket (amerikai, japán, bármelyik), paintballozni, gokartozni, forma egyet nézni, kirándulni, utazni, főzni, enni, aludni. Használati útmutató hozzám az Agymenők c. sorozatban. :)

Középkorú budapesti társkereső nők

Viki, 40 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Érdeklődő, nyitott es őszinte ember vagyok, szeretek uj emberekkel találkozni, uj dolgokat megismerni... Ennek része hogy nagyon szeretnem bejárni a vilagot is ;
Beáta, 47 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Ha lesz személyes találkozó úgy is eldől mit osztunk meg egymással
Adrienn, 42 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szőkésbarna hajú, csinosnak tartott nő vagyok. Mindenre nyitott vagyok. Szeretek sportolni, kirándulni, moziba járni. Egy gyermekem van, egyedül nevelem.
Rita, 47 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Legfontosabb számomra az egészséges életmód, és az utazás .

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gergő, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

szia 42 éves vagyok és kereslek..
Zsolt, 45 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia,remélem van olyan hölgy,akivel meg tudnék ismerkedni,tudom,hogy egymásra találunk.
Ferenc, 48 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk
Gábor, 47 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szeretnék találni egy társat.Mily meglepő :D Örök optimista vagyok.Ami a lényeg az ember életében nem véletlenül találkozik különböző emberekkel akiket szeret és viszont.Ha úgy érezzük,hogy Ő már nem kell akkor ne toljuk el magunktól mert részei lettek az életünknek és ha elküldjük,nem foglalkozunk vele,hanyagoljuk akkor megint új élet után kell nézni. MERT TÁPLÁLJUK,ERŐSÍTJÜK EGYMÁST szükségünk van a másikra,mert nincsenek véletlenek.Mert ha már találtunk valakit és tök mindegy szerelem,barátság egyéb akkor képletesen szólva egy kört képzünk mintha fognánk egymás kezét.Nem sok olyan ember van aki befolyásolja az életünket úgy hogy ne dobj el magadtól senkit még akkor sem ha már nem úgy viszonyulsz hozzá.Ez most elég bonyolult lett,de nem véletlenül írtam.Talán érthető egy picit. :)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Rita, 70 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Özvegy, nyugdíjas egyedül élő valaki vagyok. Társaságot szeretem, színházban, múzeumokban sokat járok. Olyan férfit keresek, aki ezekben is társam lenne.....Igényes vagyok az inteligenciára.!
Kati, 63 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Nyugdijas napjaimat szeretném vidáman eltölteni.
Edina - társkereső Budapest - 59 éves nő
Edina, 59 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Üdv, mindent részletesen személyesen, de röviden jó vagyok. Élvezem ha a hajnali harmatcseppekre vagy ha a déli nap melegére ébredhetek. Önismereti folyamatok alapján mondhatom, hogy nyugodt vérmérséklettel születtem, alaptermészetem érzékeny, gyakorlati dimenzióim erősek és pozitívan tekintek a jövőbe. Van véleményem, de az emberiségnek a világegyetemben elfoglalt helyéről vallott nézeteimért nem folytatok vitákat A társaskapcsolati sémák közül az egyenrangú és a hagyományos modell keveredése szimpatikus a számomra. Fizikai környezetem normálisan rendben és tisztán szeretem, egészségemre vigyázok, családi kapcsolataimat ésszerű kötelezettség vállalásával rendezem. Én csinos, sikeres, kedves, melegszívű, kellemes ember vagyok egy ugyanilyen partnerrel fesztelen az élet.
Éva - társkereső Budapest - 64 éves nő
Éva, 64 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Fiatalos, zene-természet kedvelő,táncos lábú ,csinosnak tartott " leányzó " vagyok. Még sok minden mást is kedvelek,de azt talán majd később.. Fontos az őszinteség és a megbizhatóság. Hosszú távra keresek mindehhez partnert.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Laci, 52 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Laci vagyok, aki igyekszik mindenben a jó dolgokat meglátni. Szeretném megosztani a kellemes élményeket,és együtt nevetni valakivel. Remélem megtalálom itt a páromat egy kedves,őszinte hölgy személyében.
Gábor - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Gábor, 55 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Elvált,független,dolgozó vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. A többit személyesen. Nem vagyok előfizető, email címet kérek.
István - társkereső Budapest - 58 éves férfi
István, 58 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szellemi szabadfoglalkozású, sportot, kultúrát szerető, mindenre nyitott férfi szeretne társat. Similis simile gaudet.
Gábor - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Gábor, 54 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

dolgozni utazni találkozni szeretni amíg meg nem öregszünk

Elit budapesti társkereső nők

Tünde - társkereső Budapest - 54 éves nő
Tünde, 54 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

Őszinte szeretetre vágyó és szeretni tudó család centrikus nő vagyok. Szerintem egy személy megismerése itt nem lehetséges...nem a leírtak a fontosak, hanem a megtapasztaltak!
Sári, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Virág - társkereső Budapest - 64 éves nő
Virág, 64 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Nem a "szerelem első látásra" kapcsolatot keresem. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Középvezető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!

Elit budapesti társkereső férfiak

Ati, 40 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Szia Kedves Ismeretlen! A galaxis egyik félreeső bolygóján az élet nevű szexuális úton terjedő (állítólag halálos) vírus egyik boldog hordozója vagyok. Szeretem: ha mindig szól a zene, körülvesznek a barátaim, dorombol a cicám, gyors a net, hideg a sör, mosolyog a nőm, tele a hasam, kezdődik a kedvenc sorozatom, ha sok van még a könyvből, ha teltházas a koncertünk... A vírust a szülinapom előtt kb.9 hónappal kaptam el, egészen kiskoromban vettem először levegőt, majd bő egy évig némaságot fogadtam, méretem lassan növelgettem, majd elballagtam imádott óvodámban Szexárdon, leérettségiztem, építészmérnök lettem, webdesignerként és kerekfejű informatikusként kerestem meg a sörrevalót, majd 3D grafikusként ünnepeltem a harmadik ixemet. Szülinapom óta gyűjtöm az évgyűrűket, veszem a levegőt, fényképezem a világot, rongálom a hallásom. Minél több utazással, zenéléssel és szórakozással töltöm a sajnos csak 24 órás napjaim. Ha felkeltettem a Kedves vírushordozó hölgy érdeklődését, írjon! :)
Zoltán, 37 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

"Hivatásod legyen élni másokért és a mások boldogságában keresni a magadét" Pestalozzi A fenti mondat sokmindent elárul arról, hogy mit tartok fontosnak, semmit arról, hogy milyen vagyok. Szóval, mások szerint- merthogy megkérdeztem őket- ilyen vagyok: kedves, őszinte, önzetlen, megértő, okos, egyedi humora van, amit nem mindenki ért, és persze néha szétszórt. Én ehhez hozzátenném, hogy kalandvágyó, akinek mindig kell valamilyen cél, amiért küzdhet. Egy hegy, amit meg kell mászni, egy marathon, amit végig kell futni, bármi... Szeretek segíteni másoknak, az a munkám is... Talán kitaláltad: orvos vagyok. Egy kapcsolatban ezen túl fontosnak tartom az öszinteséget, a közösen eltöltött vidám perceket, a meghittséget, a vágyat és még sok minden mást is. Keresem azt, aki engem értékesnek tart és viszont. Mindent szeretek csinálni, ami érdekes és új. Legyen az testi vagy szellemi kihívás...
György, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Azért van amit megkaptam tisztességgel ... (Tiltással!) Kiegészítés... Esszencia: Egyszerű kérés, ha csak annyit írok, hogy kortól függetlenül legyen NŐ a szó nagybetűs értelmében! Akár azt is írhatom, hogy egy önálló egészet keresek, aki megáll a lábán egymaga is! 1 Belőle és 1 belőlem ... hú az már 2. Amennyiben érted, sokkal közelebb jársz. (Persze a lenti rész is személyem!) Keress a sorok között, mert beépítettem egy kis önvédelmet!!! Ismerkedem, amiből bármi is lehet. Ismerkedéssel kezdődik. Itt válthatunk pár levelet, de a személyes találkozásban hiszek. Nem vagyok Platina - elérhetőséget kérek, mert nem tudok válaszolni. Azt mondják, hogy a 4 kerék a testet a 2 kerék a lelket mozgatja meg ... Csak 2 kereküm van és a lelkem állandóan mozgásban ... Mindenki a karácsonyt várta a motoros a tavaszt ... *moderálva* Milyen vagyok? Nyilas! Határozott férfi, elképzelésekkel és vágyakkal, szenvedéllyel, olykor kétségekkel, bánattal és szomorúsággal. De Férfi! Igen akad olyan, amikor Én magam is gyengévé válok, olyankor a társ az aki akár egy pillantásával is visszaemeli a férfit a megfelelő helyre, de van ilyen! Amennyiben a tökéletes ideálod keresed, léphetsz is tovább! Szeretek tökéletlen lenni, elégedett vagyok magammal. *moderálva*... A kutatás törvénye nagyjából a következőt jelenti: Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent, ami biztonságot nyújtott és lehet az, bármi, az otthonod, vagy a kedvenc éttermed, és elindulsz, hogy megtaláld önmagad, legyen az egy belső utazás, vagy igazi út. Tekints mindenre, ami az út során veled történik úgy, mint a kirakós egy darabájára és fogadj úgy mindenkit, mintha a tanárod volna. Ha készen állsz arra, hogy egyszer s mindenkorra elfogadj néhány kellemetlennek tűnő igazságot Magaddal kapcsolatban, akkor biztosan megleled, amit keresel. ... *** NYILAS Férfi - A nagy barátkozó - Életművész-nek tartanak a barátaim és barátnőim, kösd fel a tangád, ha engem akarsz ... Atlétatermetű, sportos külsejű, férfias és minden téren magabiztos. Tüzes jegy, ezért a Nyilas férfi hevesen és szikrázó türelmetlenséggel udvarol. (Mennyire igaz, persze csak, ha van kinek! Olyankor nem csak pislákolok, nem csak égek, hanem lángolok.) Nyilát sokszor meggondolatlanul, olykor már csak rutinból is kilövi a másik felé. Szegény partner, ezek után várja a szerelmes férfi közeledését, és megdöbbenve tapasztalja, hogy az elsüvít mellette. Őt jobban érdekli, hová repült a nyila, hová fúródott be, mint az előzőleg megcélzott kedves. S ha egy-egy kaland nem a Nyilas elképzelése szerint alakul? Nos, számára ez sem jelent nagy gondot. Úgyis azt meséli majd kapcsoltáról, érzelmei viszonzásáról, amit képzelete diktál. (Nem vagyok füllentős, és ha már a barátaimnak is mellébeszélek, akkor megette a fene az egészet.) Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem képes szeretni. Sőt, remek partner. A szerelme finom és lebilincselő, érzelmei azonban nagyon ingatagok, ezért nem lehet tőle túl sok hűséget és állhatatosságot várni. (Cáfolom, hiszen, ha szeretek, akkor csak egy személyt, teljes valójában. Persze szükséges hozzá, hogy elvarázsoljon, megszédítsen. Igazi parázs ég bennem folyamatosan, mert szeretni érezni kell, lételemem.) Szeret mindenféle megszorítástól mentesen, függetlenül élni, házassága ezért gyakorta boldogtalan. Fáradhatatlan a szerelmi csatározásokban, de erre csak akkor kerül sor, ha ő ezt akarja. Mert a Nyilas feltétel nélküli szeretetet követel! Ugyanígy megköveteli a szabadságot is - saját magának. (Magam ugyanúgy meg is adom! Nyitott kezemben tartom a madaram, ha el akar repülni úgyis el fog, ha nem akkor minden alkalommal hozzám talál vissza.) Szabadságvágya ellenére nem békél meg az agglegénység gondolatával és családalapításra törekszik. A házasság után gondja van rá, hogy családjának kényelmes életet, megfelelő életkörülményeket biztosítson, s ezt a kötelességét csak ritkán hanyagolja el. Ajánlatos, hogy felesége, élettársa ne támasszon túlzott igényeket a házastársi együttélés szabályait illetően és megpróbálja elviselni félrelépéseit. (Amennyiben úgy szeretlek meg, hogy , eszembe sem jut a félrelépés. Varázsolj el, legyen meg a parázs, a szikra, a tűz. Működjön a kémia. abszolute hűséges típus vagyok) Szomorúbb a helyzet akkor, ha mindez házastársi hűtlenséggé fajul, ami a Nyilast hidegen hagyja, mivel ez természetszerű velejárója a változatosságot kedvelő természetének. (Ha megtaláltalak, senki más nem érhet hozzám!) Szeretetreméltó partner és kellemes udvarló, szórakoztató szerelmes, ha erre szakít időt. Csak éppen annyi látni, csodálni való van a világban, annyira lüktető és színes az élet, hogy ebből a szűkre szabott időből kevesebb jut egy-egy személyre. Annál több a barátokra. Olykor úgy tűnik, fontosabb számára a barátság, mint a szerelem. ( A szerelmem a barátom is, akkor miről is beszélünk? A többi igaz, olyan rövid az élet, és annyi, de annyi minden látnivaló van. Nem fogsz mellettem unatkozni!) Szenvedélyei számosak. Szeret társaságba járni, sportolni, utazni. Érdeklik a nyereséges üzletek, és jól eligazodik a kereskedelmi kapcsolatok világában. Olykor, ha képzetlenebb, könnyen elcsúszhat a kétes ügyletek irányába, ami nem tesz jót hírnevének. Ami kevés ideje ezek után marad? Nos azzal megédesíti hitvese életét. Kiválasztottja mégsem fog unalomra panaszkodni mellette, mert a Nyilas férfi érdekes, színes személyiség, és meglehetősen szexuális beállítottságú. (Nagy az étvágyam, és bírom is Képes kedvesét, választottját magával ragadni, s még idősebb korában sem lesz egyhangú, unalmas mellette az élete. A Nyilas férfi varázsa vitathatatlan és optimális változatában nagyszerűen egyesíti intellektuális érdeklődését a kalandvággyal, s lebilincselő, művelt, dinamikus személyiség benyomását kelti. Bár számára az otthon nem meghatározó jelentőségű, mégis kalandozásai után szívesen tér meg, egy-egy rövid pihenőre, ha ezt nem erőltetik rá. Persze a Nyilas megszelídíthető, kezes házi kentaurrá formálható, csak éppen varázsát veszti el, s egy leszíjazott égi vándor bizony lehangoló látvány. Rengeteg dolog rámillik, ha érted, és érdekel keress meg, nyugodtan, vagy nyugtalanul Ha észrevetted a zárójeles megjegyzéseket én írtam bele. Ebből is látszik, hogy a teszt legalább 95%-ban fedi a valóságot, szerintem ...
Attila, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Kedves olvasóm! Amennyiben unalmas emberkére vágysz, akit az a bizonyos két dolog érdekel, akkor nem én vagyok az embered! Remélem szereted azt,ha mindkét fél kölcsönösen ápol egy kapcsolatot, és nem fél fejlődni benne! Szeretet, szerelem, humor, jó beszélgetések, jó programok. Nem csak beszélni róla, de mindent közösen bevállalni,és együtt megélni! Egy átlagos nap legyen egy ejtőernyőzés...olyasvalakit keresek, aki szereti,ha zajlik az élet...

Fényképes budapesti társkereső nők

Éva, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 fotóval

Megengedem magamnak az áramlást és megélem azokat az élet történéseket amik velem szembe jönnek. Humor, jókedv, őszinteség, pozitív gondolkodás - ha ez meg van akkor már van közös bennünk:-)
Kata, 51 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
5 fotóval

Nem vagyok mindenhol vékony, sportos, diplomás. Helyette bájos, kedves, csinos, szexi, igényes, melegszívű, érzékeny és figyelmes, két lábbal a földön álló nő vagyok. Bizakodom, hogy találok egy férfit, akibe érdemes lesz beleszeretni... Nyugis életet élek, munka, kis sport, lazulás. Szeretem a programokat és a semmittevést is.
Heni, 32 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
8 fotóval

Szia! :) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide, szeretném megtalálni a páromat. Tényleg csak akkor írj ha komolyak a szandekaid. Tőlem alacsonyabbak légy szíves kíméljenek. .. Többit levélben :)
Györgyi - társkereső Budapest - 37 éves nő
Györgyi, 37 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 fotóval

Ismerkedni szeretnék. Utàlom a félremagyaràzàst, a hangzatos semmit mondó magyaràzàst.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Tibor, 53 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 fotóval

Értékrendemnek megfelelően szeretnék megismerni egy 40-48 év körüli intelligens, igényes, csinos, vidám, sportos "szenvedélyesen szeretni tudó" Nőt tartós kapcsolatra. Nagyon fiatalos, sportos, temperamentumos, diplomás üzletember vagyok, sokat utazom, sokat sportolok, szeretem a japán művészetet, a boros vacsorákat, a stílusos, kreatív Nők társaságát.
Zsolti, 47 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
9 fotóval

keresem az igaz szerelmet , ha létezik ? Ha valaki hisz még benne , az irjon nekem
Attila - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Attila, 52 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 fotóval

Hejj lányok! Mert én az vagyok ahol a part szakad! De már betörtek. Hogy nekem jó? Nem tudom... Döntsd el Te!
Árpád - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Árpád, 48 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 fotóval

Fölösleges a túl sok információ. Partnert keresek, meghatározót, számlálót.

Most online budapesti párkereső nők

Erzsébet - társkereső Budapest - 70 éves nő
Erzsébet, 70 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 órája lépett be

Pozitív ,empatikus, érzékeny ember vagyok. Szeretek olvasni, moziba-színházba járni, utazni, kertészkedni, rajzolni-festeni,kézimunkázni lustálkodni,semmit-tenni és minden jót, amihez éppen kedvem szottyan. Ifjabb koromban: túráztam, síeltem, kajakoztam...
Kata, 51 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 órája lépett be

Nem vagyok mindenhol vékony, sportos, diplomás. Helyette bájos, kedves, csinos, szexi, igényes, melegszívű, érzékeny és figyelmes, két lábbal a földön álló nő vagyok. Bizakodom, hogy találok egy férfit, akibe érdemes lesz beleszeretni... Nyugis életet élek, munka, kis sport, lazulás. Szeretem a programokat és a semmittevést is.
Lia - társkereső Budapest - 28 éves nő
Lia, 28 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

“Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.” (Benjamin Elijah Mays) “Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót.” (Milton Berle)
Katalin - társkereső Budapest - 30 éves nő
Katalin, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok! Kedves hűséges őszínte.Aranyos lány vagyok. egyenlőre ennyit ha megakarsz ismerni írj.

Most online budapesti párkereső férfiak

Péter - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Péter, 55 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 órája lépett be

Én tényleg egy öszinte ,érdekmentes kapcsolatot keresek, és a komoly külsö mögött még lelkem is van.Tehát egy csinos öszinte nővel szeretnék megismerkedni :))
Laci - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Laci, 28 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
1 perce lépett be

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tibi - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Tibi, 48 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
4 perce lépett be

Röviden , lelkem rendben , agyam talán , nem anyámnál lakom , nem horgászok , van életem , ja no pia , no drog ! És folytatom mert kell !!!!!lányok , hölgyek ( akinek nem inge nem veszi magára ) játszatok a bevart zsebü királylányt , össze - vissza , dobáljátok a szíveket , és amikor erre reagálva , pl viber , az meg nem tetszik ?! Vicc , itt zeró komunicio , de az meg nem tetszik amit az ember .... Ja lányok 2017 van , a személyi segit , h mikor születettetek , és már minden telon van kamera , nem lehet gond a fénykép ! Ja egy újabb adalék , a köszönés , és viszonzása nem EGYELÖ a sexel ! Te jo ég ... és itt a legjobb , ha nem szereted a dohányzást akkor ne szókj rá !! U
Jenő - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Jenő, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
7 perce lépett be

Kedvelem a természetet, hegyeket és erdőket. Szeretem a hideget és a havat. A tengerben is örömöm lelem bár nem a Napfürdőzésben, sokkal inkább a Szabad tüdős merülésben. Szabadidőmben utazgatom vagy valamely általam kedvelt sportot gyakorlom. Ezen kívül előfordul még hogy barátaim társaságában jónak ígérkező borokat kóstolunk egy kis sajt kiséretében ...
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Tibor (66), Budapest
  keresem a párom
  Budapesten élek van két kutyám és egy cicám és egy nagy adag optimizmusom, (hogy végre rádtalálok) Szeretem a vizet,természetet és az utazást.Keresem a párom aki megbizható, házias,és nem ugrik meg a kosztpénzel. Köszönöm,hogy elolvastad a reglapomat.
 • Gabi (38), Budapest
  Kovács János, a kabalapasi
  Indig Ottó. Nagyvarad. Emlekhaz. Partium, amugy igazabol Budapest. Imadok szerelmes lenni, bar boldogtalanul eléggé fájdalmas tud lenni. Ezzel biztos mindenki ugyanigy all. Most éppen jól vagyok szerelem nélkül is, kell egy kis levegő. A filmbéli karakterre utaló kabalapasi kifejezés az utóbbi 8 évben valóban igaz lehet rám is, aki összejött velem, miután szétmentünk, révbe ért, megtalálta a párját, esküvők, gyermekek. Azért velem is történt közben ilyesmi.
 • Ferenc (58), Budapest
  gyere velem horgászni
  Budapesten élek családi házban szeretem a jó zenét és a jó filmeket és imádok horgászni.
 • Károly (48), Budapest
  Ismerkedjünk!
  Elvált, budapest ügyvéd keresi élete párját. Gyermekeim már nem élnek velem. Szabadidőmben szeretek olvasni, baráti társasággal motorozni, de ez sem elég, hogy kitöltse a bennem lévő ürességet...
 • Gábor (38), Budapest
  Normális igényes pasi, normális igényes NŐT!
  Nem tudom mit lehet ide írni szerintem nem pár sor alapján hanem személyes találkozás során dől el, hogy szimpatikus-e egymásnak két ember. Budapesten élek normális igényes intelligens szenvedélyes pasi vagyok és keresnék egy hozzám illő normális igényes intelligens és szenvedélyes nőt komoly kapcsolatra.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, III. kerület
Budapest, III. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.