Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, III. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Ilka - társkereső Budapest - 49 éves nő
Ilka, 49 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
47 órája tag

Ezt a részt kicsit később tölteném ki, meglátjuk érdemes-e...
Csilla, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
6 napja tag

Szia! Olyan társat szeretnék, akinek van gyermeke, én már nem szeretnék, mert nekem is van. Elváltam, nagyon régen, fiaim is nagyok. Itt az én időm! :) Lakásom van, nem a pénzedre hajtok. Állítólag még csinos is vagyok bár ezt nem tudom :) ezt TE döntöd el! Munkám fehér színű. Építkezzünk szépen, lassan, ha van kedved. Üdvözöllek Csilla Ui.: NEM ENGED ÍRNI VÁLASZLEVELET A RENDSZER, AKKOR JELEKET KÜLDÖK, MINT AZ AZ INDIÁN TÖRZSFŐNÖK!!! OLYANKOR KÜLDJ EMAIL CÍMET!!!!!
Éva, 34 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
9 napja tag

Önmagára és környezetére igényes, független, világos szemű férfival ismerkednék szívesen! :-)
Ildikó - társkereső Budapest - 52 éves nő
Ildikó, 52 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
9 napja tag

- Őszinte, - Igényes, - Sportolni szerető, - Fiatalos, - Élni szerető, - Érzelmes, - Egészséges életmódra törekvő, - Határozott, - .............

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Krisztián, 39 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
24 órája tag

182 cm magas, állítólag szórakoztató, intelligens fazon vagyok. Fene tudja, gyere és döntsd el. ;)
Attila, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 napja tag

Komoly társat keresek.aki komolyan is gondolja.ugy
Matyi, 22 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 napja tag

Sziasztok. Szeretek túrázni, kirándulni, csavarogni. Imàdom a hobbimat, ami a mozdonyvezetés. Sportolok-foci, de csak helyi szinten. Nem szeretek a lakásban üldögélni, inkább kimozdulok valamerre. A jövőképembe olyan lány szerepel aki mindezekben partner tud lenni.
Feri, 42 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
5 napja tag

Dohány, alkohol és egyéb káros szenvedély mentes életet élek! A legjobb barátom a sport! Kerékpár, futás, küzdősport. Hasonló érdeklődésű Hölgyet szívesen megismernêk!

Éppen online budapesti társkereső nők

Kata - társkereső Budapest - 42 éves nő
Kata, 42 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

Kedves, közvetlen, érzékeny lány vagyok, aki arra vágyik hogy szeretet adjon és kapjon. Büszke vagyok a jó tulajdonságaimra, és a nőies kisugárzásomra. Szeretnék egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot
Judit, 49 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
18 perce lépett be

sajnos előre kell írnom mert nem figyeltek nem olvastok végig: nem vagyok előfizető.ha választ szeretnél adj e-mail címet!Fuuu .de utálom ezt..olyan mint egy online-vásárlás! Na.... hát kezdjük: Egyedi vagyok, de mégis átlagos. Sokoldalú vagyok, de nem kétszínű. Bátor vagyok .??? de nem hülye! Idegesítő :), de kibírható, titokzatos.... de kiismerhető.! A mosolynál nincs szebb ajándék csak az ha Te adod! Nincsenek véletlen találkozások az életünkben,minden ember vagy TESZT, vagy BŰNTETÉS vagy AJÁNDÉK!Na Te ki vagy? Annyira bírom hogy leírjátok mit imádtok :) akkor én is teszem..Én is imádom Toscanát.. és tényleg!..imádom az inteligenciát.,a zenét, a komunikatív embereket..jelzem..na ez itt ritkaság, imádom a kutyám,mert az ő szeme elolvaszt:)...imádom ha valaki Önmagát adja.. erényeivel és hibáival együtt!Hát..az utóbbit inkább titkolják, ellenben olyan elvárásokat fogalmaznak meg a keresett NŐ személyében..úgy kb.hetven mondatban....hogy élvezet olvasni! :) :) Tisztelet a kivételeknek. akik csak az egyszerű boldogságot keresik..nem a már "megrajzolt ideálban..:) :)közzé téve.. komolyan..élvezet olvasni..Ja...és imádom hogy utáljátok a határozott, erős,okos, nőket!:))) Szerintem egy NŐ angyal és ördög egyszemélyben..és az ilyen NŐ nem fogalmaz utópisztikusan..hanem ...majd....ráérez...!! Ééés...indulhat a "varázslat" !! Egy "tiszta" férfias férfinél..nincs jobb! Az valóban AJÁNDÉK!!. *moderálva*. Üdv.Judit! utóirat: NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ EMIL-CÍMET KÉREK KÖSZI
Niki, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
1 órája lépett be

Nos uraim,be kell hogy jelentsek valamit! Igenis,léteznek még rendes nők(bármily hihetetlen is:) Aki nem hiszi,járjon utána... Én várom ;) Normális értékekkel rendelkezem,szeretek nevetni,pozitivan próbálom szemlélni a világot. Hasonló beállítottságú férfit keresek.Fontos a jókedv és a humor:) A személyes találkozásban hiszek,úgy vélem ott dől el ugyis minden. U.i.:sajnos nincs előfizetésem,igy email-ben tudok csak válaszolni.
Moni, 37 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
1 órája lépett be

Sziasztok Moni vagyok 35.èves Mindig mosolygos vidám.Fontos számomra a család az összetartás. Szeretem az autosportokat föleg a F1-et de minden féle sportot szivesen nézek.Szeretem a jo filmeket.Ha többet szeretnèl tudni rólam irj. (NEM MINDEN ÜZENETRE TUDOK VÁLASZOLNI MERT NINCS ELÖFIZETÉSEM!!!! IRJATOK MAIL-CIMET!!!!!!!!!)

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Krisztián, 41 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

Itt van a normális férfi! :-) Ezt némi öniróniával mondtam, tessék kihallani belőle. :-) Harmonikus, kiegyensúlyozott, játszmáktól mentes, hosszútávú kapcsolatot szeretnék egy lánnyal, akivel majd összekötjük az életünk. Már nagyon várom, hogy főzzünk közösen, menjünk kirándulni, társasozzunk, vagy akár sportoljunk is együtt. Talán még egy tánctanfolyamra is rábeszélhető vagyok. :-) A kutyus a képeken sajnos nem az enyém.
Gabor, 71 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 órája lépett be

Ha ketten egymast meg nem ertjuk , nagyon sajnalom kisAsszonyom ,de. ha nem kellek szeretonek, egyebre nem. vallalkozom !? Legyen Onnek egy jo baratja,kivel beszelget,elcseveg,de az a mamlasz,az a szamar szavamra mondom, nem en leszek, Legyen az ove minden poezis, az enyem minden ami teny, a problemakat oldja o meg,de a ruhajat csak En!!!
Gergő, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
15 perce lépett be

Gergő vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 53 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 órája lépett be

Értékrendemnek megfelelően szeretnék megismerni egy 40-48 év körüli, modern igényes, intelligens, csinos, vidám, sportos "szenvedélyesen szeretni" tudó Nőt tartós kapcsolatra. Nagyon fiatalos, sportos, diplomás üzletember vagyok, sokat utazom, sokat sportolok, szeretem a japán művészetet, a boros vacsorákat, az okos kreatív emberek társaságát.

Diplomás budapesti társkereső nők

Katalin - társkereső Budapest - 53 éves nő
Katalin, 53 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolai diplomás (szociálpedagógia)

Hagyományos értékrend szerint gondolkodó, igényes nő vagyok, úgy gondolom átlagos műveltséggel. Konszolidált, nyugodt, kiegyensúlyozott életet élek, van munkám és van hitelmentes lakásom. Két gyermeket felneveltem, életemnek azt a szakaszát élem, mikor gyermekeim már önállóak, így hát igazából csak egy társ, egy FÉRFI hiányzik mellőlem.
Andi, 34 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolai diplomás (Pénzügy-számvitel)

Harmincas nő keresi komoly kapcsolatra (családalapításra) vágyó, humoros, megbízható, kalandvágyó (utazás, új dolgok kipróbálása), őszinte, érett párját. :)
Klára, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolai diplomás (Közgazdász)

A tudományos kutatások bizonyították, hogy akik párkapcsolatban élnek, boldogabbak, egészségesebbek és hosszabb életet élnek, mint az egyedül élők. Már ez elég indok ahhoz, hogy neki vágjak ennek a keresésnek, hogy megtaláljam a párom. Keresem a női mivoltom férfi reinkarnációját, de mivel belőlem is csak egy van, elég nehéz dolgom lesz - úgy hogy lehet ezen még vátoztatok és bővítem a kört. :) Sok sikert !
Ani, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Egyetemet végzett

Keresem tiszta szívű, felelős gondolkodású, érzékeny társamat.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Péter, 48 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolát végzett

Rendezett körülmények között élő,mosolygos pasi társat keres.
Lajos - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Lajos, 60 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolai diplomás (műszaki)

Vízöntő / Ikrek / Nyilas, intelligens, kreatív, megbízható, jó megjelenésű, fiatalabbnak látszó.
Bence, 34 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Főiskolai diplomás (Weboldal)

Remélem megtalálod, akit keresel és aki téged keres! Sok erőt és kitartást kívánok, ismerem a helyzetet :-). Mély ismeretségre vágyom. Erősségem az empátia, a nevetés és a figyelmesség. Szeretem a komoly hosszú beszélgetéseket (is). Személyemben ne a macsó típust keresd, de elegendő akaraterővel rendelkezem a céljaim elérése érdekében. Kedves és toleráns partnert keresek. Persze, hogy keresem a társam, és nem lesz nagyobb öröm az életemben, mint mikor megtalálom, de inkább vagyok egyedül, mint boldogtalan társas magányban. Olyan társat keresek, aki egyben a szerelmem, szeretőm és legjobb barátom is. Alkoholt nem iszom soha. Nem szeretem a nagy pörgést (már...) nyugodtabb típus vagyok. Érdekelnek a nyelvek, a pszichológia, filmek/sorozatok és a mozgás. Szeretek bohóckodni, mindenből viccet csinálni, márint, ha már érzem hogy lehet (hely, helyzet, idő, személy függő :) ). Igyekszem fejleszteni a személyiségem, mert tisztában vagyok azzal, hogy van még min dolgoznom, de ez talán mindig így lesz. Hiszek a folyamatos fejlődésben. Érezzük jól magunkat!? :)
Csaba - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Csaba, 44 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Egyetemet végzett

Budapesten lakom, de nem itt születtem. Szeretem az állatokat, kirándulni, túrázni a magas hegyekben

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Vera, 35 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

Nem szeretnék már senkit megváltoztatni - bár volt idő, amikor azt hittem ezzel jót teszek másoknak:) De bölcs dolog belátni, ha valamit már másképp gondolunk, ugye?:)) Én magam egy egész vagyok, de szívesen vagyok más egészekkel:) És ha ez a találkozás szerelembe fordul, én nem bánom, szeretem azt a rózsaszín szemüveget:) És ha a rózsaszín szemüveg nélkül is tudjuk folytatni a kapcsolatot, már reálisan látva egymást, az fantasztikus lenne:) ;) Ambíciózus vagyok, és hasonló, nyughatatlan, érdeklődő férfit keresek, aki kíváncsi a világra, és mindig kész tanulni, tapasztalni valami újat. De közben gyerekeket is nevelünk, sportolunk, szenvedéllyel űzzük a hivatásunkat és építjük a kapcsolatunkat, tisztelettel, elfogadással, szerelemmel, szeretettel, megújulásra és nézőpont váltásra nyitottan, néha hevesen vitázva, néha önfejűen, de mindig megbocsátóan, sok-sok-sok kommunikációval.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Életvidám, megbízható, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Az ilyen levélírók kérem kíméljenek, továbbá a napszemüveges profilképek, mert szerintem a szem a lèlek tükre.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Attila, 37 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Attila vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Jenő, 38 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Platina előfizető

Kerek, egész, férfi. Mivel nem szeretem magamat fényezni, ezért körbekérdeztem, másoknak mi a véleménye rólam, s ezeket válaszolták: határozott, céltudatos, magabiztos, erős, játékos, csibész, okos, humoros, empatikus, gondolkodós... és \'\'sűrű\'\' - bármit is jelentsen ez utóbbi:). No meg azért ezt is mondták: késős, rendetlen, domináns, szemtelen, makacs, \'\'tanítóbácsis\'\', stb. (De ugye elnézed, ha ez utóbbi lista valamivel rövidebb?:) Szóval tökéletesen tökéletlen vagyok, de férfi, kialakult véleménnyel, ami nem jelenti azt, hogy nem tudom átértékelni, ha rájövök, hogy rosszul látom a dolgokat. Férfi, aki szereti ha a mellette lévő nő az NŐ, így, nagybetűvel. Aki szereti látni, ha a másik \'kinyílik\'; mellette, mert tudja, hogy igazából ezek a legfontosabb pillanatok és dolgok egy kapcsolatban. Mert tudja, az emberek alapvetően magányos lények: mindig és mindenkor egyedül vagyunk, saját magunkkal, saját magunkban. Azonban, néhány ritka pillanatban, amikor képesek vagyunk ugyanazt érezni, mint a másik - akkor tudjuk, érezzük, hogy mégsem vagyunk egyedül, s ezek az igazából lényeges dolgok az életben, sőt, talán ez az életünk végső célja is.
Ákos - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Ákos, 48 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

megértő, nyugodt, kihívásokat kedvelő vagyok.Nem vagyok egy otthon ülő típus,bár az utóbbi időben eléggé hozzászoktam ehhez. Szeretek kirándulni, utazgatni,(álmom Mexico) vagy csak egyszerűen sétálgatok a városban. Imádok vezetni és amikor csak lehet ki is használom. Lakberendezőként dolgozom egy fürdőszobaszalonban. Szabadidőmben sokat rajzolok, festegetek, üvegezem. /tiffany/ Családcentrikus vagyok.Őszinte társam keresem, elvárások? hiszen megismerni valakit ahhoz sok idő kell, és sokszor a belső értékek számítanak.A zenékben nem válogatok, ez nálam a hangulattól függ. Mozi,színház, jöhet, csak ne egyedül. Nem sportolok, a munkámban emelek cipelek eleget, hogy a nap végén már nincs energiám konditerembe menni, szeretem a hasam, magamra főzök, mosok, vasalok. Magam körül rendet tartok. Nagy hobbim a festészet, járok alkotó táborokba, itthon és külföldön. Mindent megszerelek a ház körül.
Gábor, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!

Keresztény budapesti társkereső nők

Rita, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

180 cm :) Nem otthonülős, sportot, természetet kedvelő vagyok. Keresem hasonló gondolkodású, megbízható, őszinte társamat komoly kapcsolat céljából. 20 évesen sem voltam az egyéjszakás kalandok híve, ennyi idősen meg pláne... Van két fiam: 20 és 13 évesek. A nagyobbik külön él, a kisebbik velem.
Margó - társkereső Budapest - 62 éves nő
Margó, 62 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Társat keresek. 5 éve élek egyedül. Aktívan dolgozom még (pedagógusként). 3 gyermeket felneveltünk, van egy leány unokám. Sajnos az élet átrendezte a mindennapokat. Sportokat kedvelem, már csak nézni. Vidám, nyitott, toleráns személy vagyok. Nem dohányzó, vidám, nem lelki problémás férfit keresek. Nem vagyok előfizető*moderálva*
Anikó, 33 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szeretnék boldog lenni végre... :D ...remélem hogy sikerül! :).....összetörték az álmaimat...de én szeretném őket megélni!!! Kereslek hogy a szívem meggyógyítsd :) ui: Álom- szerelem, hatalmas hercegnős esküvői ruha rózsaszín cipellővel és a három gyönyörűség: Flóra,Kitti és Zolika ?
Mari - társkereső Budapest - 70 éves nő
Mari, 70 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Írhatnék szépeket magamról, de inkább más dicsérjen, ha méltónak talál rá. Szerencsés vagyok, hogy jó géneket örököltem, jól érzem magam a bőrömben. Sok negyvenes-ötvenes hölgytársammal nem cserélnék egészség és fittség tekintetében. Kissé furán hangzik, de versenyszerűen sportolok és nem nyugdíjas szinten, a teke a fő sportágam, de bowlingban se vagyok kutyaütő, emellett részmunkaidőben dolgozok, amit nem tartok tehernek, mert szellemileg és fizikailag is segít jó kondícióban maradni.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Imre, 50 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Imre vagyok, 49 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*
Gábor - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Gábor, 48 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márk, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
református vallású

Normális értékrenddel rendelkező igényes férfi vagyok, ilyen tulajdonságokkal bíró társamat keresem egy csinos nő személyében.
Mihály - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Mihály, 66 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Jó kedlyű,kiegyensúlyozott,rendezett körülmények,között élő budai férfi vagyok. szeretnékmegismerkedni egy olyan hölggyel,akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában,akivel megoszthatjuk,és közösen megélhetjük,élményeinket,vagy akár a békés hétköznapokat is.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Anett, 22 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Megbízható, figyelmes, határozott embernek tartom magam. Ha valami problémám van, akkor azt szeretem közölni a másikkal. Komoly kapcsolatot reményében vagyok itt, nem szeretem a játszadozást....szóval ha csak kalandra vágysz akkor nem én vagyok a te embered ;) Mivel nem vagyok hajlandó fizetni egy társkereső szolgáltatásáért sem így itt sem tettem, tehát nem tudok visszaírni senkinek! Amennyiben szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot adj meg egy elérhetőséget és reagálok. Legegyszerűbb úgy gondolom a közösségi oldalon történő további kommunikáció! :)
Dórina - társkereső Budapest - 29 éves nő
Dórina, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia, Dórina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Nóri - társkereső Budapest - 29 éves nő
Nóri, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Nóri vagyok, 29 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tündi, 20 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

18-25 éves pasikat keresek.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Andris, 24 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

A lényeget személyesen mondanám el, így csak röviden: nagyon szeretem aktívan tölteni az időm, legyen ez bármilyen formája a cselekvéseknek. Imádok sportolni, utazni, bulizni, de nem vetem meg a filmeket, sorozatokat, zenét és a játékokat se. Illetve egy jó beszélgetés mindig felvillanyoz. :)
Dani - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Dani, 27 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Három nehéz dolog van a világon: - Úgy mondani igazat, hogy senkinek ne fájjon. - Úgy mondani kellemest, hogy hízelgés ne legyen. - És úgy érvényesülni, hogy senkit se tapossunk el.
Kristóf, 27 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Kristófnak hívnak, bár a barátaimtól több becenevet is kaptam az évek alatt (amelyeket el is árulok, ha találkozunk). Ahogy azt a mottóm is elárulja, az optimizmus az egyik erős jellemem. Ezen felül a reklámszakma rajongója, és nagy filmkedvelő vagyok. A munkás napok végén pedig, a toll letétele után kardot ragadok, és a 11 éve űzött sportomnak, a vívásnak is szánok egy kis időt. Ha bemutatkozóm elnyerte tetszésedet, várom jelentkezésed, és egy pohár (vagy üveg, az idő eltelésétől függően) bor mellett jobban is megismerhetjük egymást.
Péter, 24 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia! Jelenleg Budapesten tanulok egyetemen, ha minden jól megy, a pénzügyi szférában fogok dolgozni. Egy nehezebb nap után szeretek elmenni a szigetre futni egy kört. Haverokkal és tesómmal szoktunk eljárni havonta gokartozni, mindig valami új pályát felfedezünk. Szabadidőmben szeretek szörfözni, röplabdázni a strandon és wakeboardozni, télen pedig snowboardozni. Nyáron szeretnék megtanulni majd vitorlázni. Filmekből inkább a vígjátékokat szeretem, de sorozatokból bármi jöhet, könyvekből is többféle műfajt szeretek. Zenéből pedig mindenfélét meghallgatok.

30-as budapesti társkereső nők

Anita, 36 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Elsősorban komoly kapcsolatot keresek.
Viki, 36 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Where are you? Here! What time is it? Now! What are you? This moment!
Réka, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia, Réka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anikó, 35 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Tartós kapcsolat céljából keresem párom. Vidám, mosolygós, pozitív gondolkodású vagyok. Fontos számomra a megbízhatóság, hűség és az őszinteség, s ez jellemez engem is.

30-as budapesti társkereső férfiak

Zsolt - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Zsolt, 39 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Kattints ide, ha szereted a rendhagyó megoldást a problémákra.
Imre, 31 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Habár itt a randivonalon minden srác magasnak, jóképűnek, kisportoltnak és világutazónak állítja be magát, én inkább őszinte leszek. Nem vagyok (még) felső-vezető, nem szoktam vitorlázni és nem vagyok egy Brad Pitt. Vérbeli informatikus vagyok aki a kikapcsolódásához is néha a gép elé kerül játszani (gyermeki lélek vagyok :D). Kedvelem továbbá a harckocsikat, a jó meséket (amerikai, japán, bármelyik), paintballozni, gokartozni, forma egyet nézni, kirándulni, utazni, főzni, enni, aludni. Használati útmutató hozzám az Agymenők c. sorozatban. :)
Geri, 31 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Rám írsz?Rám írsz.Akkor kérlek kedves ismeretlen, hogy egy email cím megjelölésével tedd, hogy legyen válasz is.Addig is már csak az a kérdés hogy mit is írsz #nemvagyoktörtető#társaságkedvelő#nyitott#normálisértéketkereső#nemegyéjszakáskaland#IQ#EQ
Jani, 32 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Lazulás és jó közérzet amit minden helyzetben keresek. Ha mást is tudni szeretnél, könnyen megtaláljuk a módját, hogy megismerjük egymást.

Középkorú budapesti társkereső nők

Barbara, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Hasonlítok önmagamra, ergo - engem kapsz, ha Téged választlak! ...Külcsín-Belbecs Inyencnek! A kalandokból mindig kiugrom a kanyarban....valami fajsúlyosba viszont óvatosan belépnék!Email címre tudok válaszolni...
Andrea, 48 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

sziasztok én ojan kacsolatot keres ek ami tartoskacsolat szeretem a àllatokat és huséges tipus vagyok én 24 30 évesek előnyben
Ágnes, 47 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Sokféle vagyok, mosolygós, sírós, nyitott, zárt, érzelemdús, érzelemmentes, kíváncsi, érdeklődő, tudásra, inspirációra fogékony. Nem vagyok tökéletes, ismerem a hibáimat, nem kategorizálok, nem várok el mást sem. Szeretek beszélgetni, mozogni, és annyi minden mást...
Judit - társkereső Budapest - 44 éves nő
Judit, 44 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Komoly kapcsolatot szeretnék, akiben megbízhatok és viszont. Szeretek sétálni, biciklizni, olvasni, mozizni. Nem dohányzom, nem iszom!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Pali, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Pali vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 45 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia,remélem van olyan hölgy,akivel meg tudnék ismerkedni,tudom,hogy egymásra találunk.
Gyuri, 41 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Fura dolog az életben: ha csak a legjobbal éred be, igen gyakran meg is kapod. (Somerset Maugham)
Gábor, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szeretnék találni egy társat.Mily meglepő :D Örök optimista vagyok.Ami a lényeg az ember életében nem véletlenül találkozik különböző emberekkel akiket szeret és viszont.Ha úgy érezzük,hogy Ő már nem kell akkor ne toljuk el magunktól mert részei lettek az életünknek és ha elküldjük,nem foglalkozunk vele,hanyagoljuk akkor megint új élet után kell nézni. MERT TÁPLÁLJUK,ERŐSÍTJÜK EGYMÁST szükségünk van a másikra,mert nincsenek véletlenek.Mert ha már találtunk valakit és tök mindegy szerelem,barátság egyéb akkor képletesen szólva egy kört képzünk mintha fognánk egymás kezét.Nem sok olyan ember van aki befolyásolja az életünket úgy hogy ne dobj el magadtól senkit még akkor sem ha már nem úgy viszonyulsz hozzá.Ez most elég bonyolult lett,de nem véletlenül írtam.Talán érthető egy picit. :)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Rita - társkereső Budapest - 70 éves nő
Rita, 70 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Özvegy, nyugdíjas egyedül élő valaki vagyok. Társaságot szeretem, színházban, múzeumokban sokat járok. Olyan férfit keresek, aki ezekben is társam lenne.....Igényes vagyok az inteligenciára.!
Katalin, 63 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Életigenlő vidám természetű vagyok.Imádom a természetet,utazást,úszást,biciklizést,színházat,mozit,olvasást!:)Véleményem és ismerőseim véleménye szerint nagy empatikus képességgel rendelkezem.Érdekel az ezotéria!
Joli, 68 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Talán a tavasz érkezése,talán a tél vége,akarja,hogy ide jöjjek.Kit keresek? Nem fiatalt,hanem az én korosztályomat,aki már felnött,és nem a fiatalok között keres öszinte hozzáillő intelligens kellemes empatikus partnert. Ha megtalállak boldog leszek- ha megtalálsz boldog leszel. Ha Te leszel. Stabil,rendezettek a körülményeim /,érdekkapcsolatok kizárva./
Kati, 62 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Nyugdijas napjaimat szeretném vidáman eltölteni.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Gábor, 56 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Sport,kirándulás,zene,utazás kedvelő,vidám férfi vagyok...
Laci, 52 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Laci vagyok, aki igyekszik mindenben a jó dolgokat meglátni. Szeretném megosztani a kellemes élményeket,és együtt nevetni valakivel. Remélem megtalálom itt a páromat egy kedves,őszinte hölgy személyében.
Gábor - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Gábor, 54 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Elvált,független,dolgozó vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. A többit személyesen. Nem vagyok előfizető, email címet kérek.
István - társkereső Budapest - 58 éves férfi
István, 58 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szellemi szabadfoglalkozású, sportot, kultúrát szerető, mindenre nyitott férfi szeretne társat. Similis simile gaudet.

Elit budapesti társkereső nők

Sári, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Virág - társkereső Budapest - 64 éves nő
Virág, 64 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Nem a "szerelem első látásra" kapcsolatot keresem. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)

Elit budapesti társkereső férfiak

Zoltán, 37 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

"Hivatásod legyen élni másokért és a mások boldogságában keresni a magadét" Pestalozzi A fenti mondat sokmindent elárul arról, hogy mit tartok fontosnak, semmit arról, hogy milyen vagyok. Szóval, mások szerint- merthogy megkérdeztem őket- ilyen vagyok: kedves, őszinte, önzetlen, megértő, okos, egyedi humora van, amit nem mindenki ért, és persze néha szétszórt. Én ehhez hozzátenném, hogy kalandvágyó, akinek mindig kell valamilyen cél, amiért küzdhet. Egy hegy, amit meg kell mászni, egy marathon, amit végig kell futni, bármi... Szeretek segíteni másoknak, az a munkám is... Talán kitaláltad: orvos vagyok. Egy kapcsolatban ezen túl fontosnak tartom az öszinteséget, a közösen eltöltött vidám perceket, a meghittséget, a vágyat és még sok minden mást is. Keresem azt, aki engem értékesnek tart és viszont. Mindent szeretek csinálni, ami érdekes és új. Legyen az testi vagy szellemi kihívás...
Miklós - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Miklós, 57 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Felsővezető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Tamás, 48 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
Gábor, 71 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.

Fényképes budapesti társkereső nők

Csilla, 42 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 fotóval

" Ha vàllalni tudod magadat olyannak amilyen vagy akkor magadra talàlsz." Pierre Franckh
Kata, 50 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
5 fotóval

Nem vagyok mindenhol vékony, sportos, diplomás. Helyette bájos, kedves, csinos, szexi, igényes, melegszívű, érzékeny és figyelmes, két lábbal a földön álló nő vagyok. Bizakodom, hogy találok egy férfit, akibe érdemes lesz beleszeretni... Nyugis életet élek, munka, kis sport, lazulás. Szeretem a programokat és a semmittevést is.
Heni, 32 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
6 fotóval

Szia! :) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide, szeretném megtalálni a páromat. Tényleg csak akkor írj ha komolyak a szandekaid. Tőlem alacsonyabbak légy szíves kíméljenek. .. Többit levélben :)
Margó - társkereső Budapest - 76 éves nő
Margó, 76 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
3 fotóval

Vízöntő jelű vagyok, szeretem az új dolgokat, minden érdekel ami körülöttem zajlik, szeretem a természetet, állatokat. Szeretek utazgatni, kirándulni, világot látni. Kedvelem a jó társaságot, szinházi előadásokat. Leendő társammal kapcsolatos elvárásaim: Pozitiv gondolkodásu, egészséges életmódot folytató, vidám természetű .legyen, szeresse a Balatont, mert én nyáron a balatoni nyaralómban tartózkodom.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Janos - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Janos, 55 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 fotóval

De együtt jobb! ...ha közös az érdeklödési köre két embernek akkor sok érdekes dolgot lehet együtt csinálni. A hasonló a hasonlóhoz passzol.
Gábor, 33 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
5 fotóval

Nyilván meg lehet ismerkedni könnyen személyesen bárhol, de egy ilyen adatlapnak az az óriási előnye, hogy megszabadít a felesleges köröktől.
Attila - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 fotóval

Hejj lányok! Mert én az vagyok ahol a part szakad! De már betörtek. Hogy nekem jó? Nem tudom... Döntsd el Te!
Árpád - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Árpád, 48 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 fotóval

47 (48. folyamatban!) évesen már komoly, meghatározó, minden korábbit túlszárnyaló, igényes, harmonikus kapcsolatra vágyom. Még nincs fiam, lányaim nagyon jól sikerültek (némi marketing). Olyan hölgyet keresek, AKI nem idősebb nálam ( !!!!! ), szeretne CSALÁDOT, érzékeny, és életvidám, szereti a jót, és így engem (is). Barna / barna / magas, sportos, Aki mellett magam lehetek! Nem, nem szeretnék önzőn, beképzelten nyilatkozni, csak tudom, hogy szeretve és tisztelve van a MÁSIK! :o) Csináltatok majd tavasszal jobb képeket, addig semmit nem kell elkapkodni...."lassú víz partot mos" ...jelenleg alakítom magam, mivel korábban sportoltam ez nem jelent problémát. Csak mail elérhetőségre tudok jelenleg válaszolni! :)

Most online budapesti párkereső nők

Edit - társkereső Budapest - 55 éves nő
Edit, 55 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
25 perce lépett be

Programokhoz keresek társat , aztán , meglátjuk mi jön ki belőle. Szeretném ha szeretnének.
BOGI - társkereső Budapest - 36 éves nő
BOGI, 36 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
23 perce lépett be

Sziasztok!Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide,remélem megtalálom,azt,akit keresek!Sokat dolgozom,ezért gondoltam szerencsét próbálok itt!Ha meg szeretnél ismerni,irj!!!
Oli - társkereső Budapest - 67 éves nő
Oli, 67 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

Keresem a párom, társam , ha jól megértjük egymást, egy életre. Szeretem a zenét, táncot, a jó ,és romantikus filmeket.Szeretek főzni,kirándulni, közben fotózni, nagyokat sétálni. Szeretem a tengert,a természetet. Ha kíváncsi vagy rám,beszélhetünk a *moderálva*, a többit élő szóban.
Ibolya - társkereső Budapest - 62 éves nő
Ibolya, 62 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 órája lépett be

Sok jót írhatnék itt magamról,és persze rosszat is de nem teszem, aki kíváncsi rám ismerjen meg, a személyes találkozás dönt. Szerelemre, szeretetre vágyom, amit adni és kapni szeretnék.

Most online budapesti párkereső férfiak

Miklós - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Miklós, 56 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
26 perce lépett be

A személyes találkozás hive vagyok, bár lehet használni fotót, videót vagy Skype t
Tibor - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Tibor, 52 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 órája lépett be

Úgy gondolom egy átlag feletti, humoros és szenvedélyes férfi vagyok. Budapesten élek az év nagy részében. Nyáron a Balaton mellett. (Etnográfiai kutatással foglalkozom.) Nagyon érdekel a történelem és a természetet. Elemző tipus vagyok. Jellemvonásaim: őszinte, lelkiismeretes, szenvedélyes, megbízható, figyelmes. Tudom ezek az utobbiak már nem fontosak...., én sajnálom ezt a legjobban.
Péter - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Péter, 68 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 órája lépett be

E-MAIL CIMET KEREK !!! Csak annak tudok irni, aki elerhetoseget ad!(kivetel:platinasok) Bp-en elo 40-55 ev kozotti, kedves, erzelmes, holgyet keresek komoly kapcsolathoz. Zeneszerzo,(konnyu mufaj) eloadomuvesz vagyok.... Peter *moderálva*
Attila - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
1 órája lépett be

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Gábor (26), Budapest
  Társat keresek
  Gábor vagyok. Budapesten élek lassan 2 éve. Vidékről származom, ezért szeretem a nyugalmat és a természetet. Hobbim az autó hifi és a zene.
 • Tom (36), Budapest
  Keep discovering!!
  I'm new to Hungary, but I love what I've seen so far in Budapest! Would be great to explore Europe with someone who likes to travel as well!!
 • Dezső (66), Budapest
  177cm.magas,95kg.-os barna,bajúszos,jómegjelenésű,ápolt,ép.techn
  Már régen elvált,x.ker.-ben egyedűl élő frissnyugdíjjas,de nagyon fiatalos,ápolt férfi vagyok.Még dolgozom,mint alkalmazott,vagy vállalkozó.Szeretnék egy szerető társra találni.Budapest,vagy közeli lakos személyében,aki ápolt,művelt,és van szabadideje időnként velem tőlteni.Tetszenek a kissé formásan telt dúskeblű hölgyek,de persze nem ez a legfontosabb.Mindenek előtt a tisztesség,becsület,emberszeretet.Bármi lehetséges még, ketten együtt az úton.
 • Pandora (38), Budapest
  A megfelelő pillanat mindig a most!
  Szia ! Pandora vagyok, Budapestről. . Szabadidőmben szeretek sakkozni, barátokkal szórakozni járni... Azért vagyok itt, hogy egyrészt ismerkedjek, másrészt pedig netalán rátaláljak arra a férfira akit tudnék szeretni. Szándékaim komolyak, írjatok bátran :)
 • Csaba (26), Budapest
  Légy boldog!
  Társam keresem Budapest környékéről,komoly kapcsolat céljából. Őszinteséget és hűséget fontos dolognak tartom.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, III. kerület
Budapest, III. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.