Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, IV. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Reni, 43 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
18 órája tag

Társam keresem komoly kapcsolatra.Szeretek kirándulni,olvasni,zenét hallgatni,és jó nagyokat beszélgetni.Imádok hülyéskedni!
Izabella - társkereső Budapest - 49 éves nő
Izabella, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
36 órája tag

Csak lazán, 40 felett már rövid az élet.Nem szeretnék dicshimnuszt írni magamról.Úgy is eldönti az első találkozás.
Anita - társkereső Budapest - 41 éves nő
Anita, 41 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
37 órája tag

Nem vagyok szép, nem vagyok tökéletes. Nem vagyok egy nádszál kisasszony. De egy kedves, vidám, életre való nő :) !
Hajnalka, 40 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
40 órája tag

Írni bármit tud bárki magáról. A szavak elszállnak, a tettek beszélnek. :-)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Vilmos, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
17 órája tag

Mindent szeretek ami vidám.Szeretek nevetni és nevettetni.Szeretni és szeretve lenni.
István - társkereső Budapest - 42 éves férfi
István, 42 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
4 napja tag

Társat keresek, aki kiegészít és elfogad a hibáimmal együtt. A szabadidőmet szívesen töltöm, sportolással, utazással, barátokkal. A jókedvvel és némi humorral kezelhető minden probléma!
Péter, 37 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
5 napja tag

Nyitott vagyok mindenre. sorok közt látni. szikrát keresem. talán itt sikerrel járok. magamról írni nem tudok. aki kicsit kíváncsi hát írjatok.
Valentin - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Valentin, 27 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
8 napja tag

Nem túl hétköznapi, sok hóborttal/ hobbival / szenvedéllyel rendelkező, ugyanakkor figyelmes és kedves srác vagyok aki ismerkedne. Magamról nehezen írok "jókat" mivel elég kritikus személyiség vagyok, és ennek köszönhetően saját magammal vagyok a legkritikusabb, de azért próbálok adni néhány támpontot ( a tejesség igénye nélkül): - Hagyományörző vagyok, tehát élek-halok a történelemért. Az ókortól kezdve az újkorig mindenről szívesen olvasok, beszélgetek. -Több kard és messer van a nappalimban mint dezodor a fürdőmben, és ezeket használom is rendszeresen (már a kardokat, a dezodorok helyett inkább fürdök ;) ) . Ha éppen nem én edzem velük akkor azok használják akiknek én adom át a vívótudásom. - Szeretek kézműveskedni, a hobbijaim egy része meg is követeli hogy valamennyire értsek "mindenhez is". Emiatt nem tudok olyat mondani amiben kifejezetten jó lennék, de mindenhol látom merre tudnék még - kellő idő és energia ráfordításával -fejlődni. - Hiába űzök küzdősportokat, nem hajt a versenyszellem hogy bebizonyítsam mindenkinél jobb vagyok. Számomra sokkal többet ér egy tiszta és szép küzdelem mint egy megkérdőjelezhető győzelem. Szeretem a fegyvereket, de nem szerem az erőszakot. - Társasjáték-gyűjtő vagyok. Ezekkel szívesen játszom is a barátaimmal (és itt ne a monopolyra gondolj, nagyon menő játékok vannak manapság ;) ). Szombat esti megborulás helyett én inkább ilyesmiket csapatok a haverokkal. - Ismerem annyira a világot amiben élünk, hogy a kikapcsolódást és a pihenést inkább a realitástól távol töltsem. Szeretem a fantasy, sci-fi történeteket, -olvasni, nézni- illetve előszeretettel játszom különféle RPG-kkel. Regényeket, mangákat manapság ritkán olvasok -mert sajnos erre már nem futja az időmből- ezért inkább sorozatos/animés vagyok. Ettől még szeretek olvasni, és a szülői házunkban külön polc van azoknak a könyveknek amiket összevadásztam és el is olvastam. - Szeretek túrázni, utazni illetve új helyeket megismerni / felfedezni, ezek közül is előrébb vannak a természet közeli helyek(hegyek, várak, nemzeti parkok stb). - Hiába űzök sok hobbit, és ismerek rengeteg embert, nem szeretem a zsúfolt, forgalmas helyeket, pláne nem szeretek hosszasan nézelődni vagy válogatni egy plázában, már csak azért sem, mert ezt időpocséklásnak érzem. Olyan embernek gondolom magam akire számíthatnak a barátai, ismerősei, erősen szupportív jellem vagyok. Szívesen beszélgetek bárkivel, szóval ha a fenti dolgok nem tántorítottak el írj nyugodtan. :)

Éppen online budapesti társkereső nők

Beáta, 37 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
34 perce lépett be

Sziasztok! Nem otthonülős , életvidám lány vagyok, aki szeret utazni, csavarogni, de hiányzik mellőle ezekhez egy társ. Ha úgy érzed Te is ilyen vagy, akkor írj bátran, ismerjük meg egymást! (kimoderálva)
Judit - társkereső Budapest - 68 éves nő
Judit, 68 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
3 perce lépett be

Örök optimistaként, keresem a párom.Vidám természetű,utazni szerető,de a meghitt otthon szeretetét megteremtő és elfogadó,kellemes odaadó másik felem kellene .
Judit, 36 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
12 perce lépett be

Nem vagyok híve a hosszú levelezésnek, inkább a személyes találkozásban hiszek. Hangemberek kíméljenek!
Gabriella, 64 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
30 perce lépett be

Aktív életet élek. Dolgozom. A munkám a hobbim. Designer vagyok, azt tanítom. Rajzolok, festek, kiállítok, illusztrálok.. Teljes és harmonikus élet az ideálom. Keresem a társam. Komoly kapcsolatot remélek.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Nándor, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
2 órája lépett be

Nem érdekel, miből élsz. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Nem érdekel, hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy. Nem érdekel milyen bolygók köröznek holdad körül. Azt akarom tudni, hogy elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom. Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképp megváltoztatni akarnád. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázistól megrészegülve, anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira. Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e. Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elviseled-e a csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet. Azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem mindennap pompázik, és hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva, mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen! Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van. Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van. Nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide. Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe és nem hátrálsz-e meg. Nem érdekel, hol, mit és kitől tanultál. Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál. Jó vagyok, ha van miért, Hű vagyok, ha van kiért, Szeretek, ha kellemes, és Szenvedek, ha érdemes! De jónak lenni semmiért..? Hűnek lenni senkiért..? Én erre várni nem tudok, hát csoda hogyha rossz vagyok? Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. Ha eleget kérdezünk, akkor aki hazudik, az végül módosít majd a meséjén. De az, aki igazat mond, az nem módosíthat, bármilyen valószínűtlen is az, amit mond. Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire vagy bárkire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.
László, 57 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
0 perce lépett be

László vagyok, 54 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, bátran vedd fel velem a kapcsolatot.
Peti, 32 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
5 perce lépett be

Mit is írhatnék ide, ezt igy elég nehéz megfogalmazni... Pár szòt írnek magamról. Időtöltésképpen szeretek barátokkal eljárni vacsorázni, hétvégente wellnessezni, koncertekre, színházba járni, önkénteskedni, utazgatni különleges helyekre.
Péter, 70 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
7 perce lépett be

E-MAIL CIMET KEREK !!! Csak annak tudok irni, aki elerhetoseget ad!(kivetel:platinasok) Bp-en elo 40-55 ev kozotti, kedves, erzelmes, holgyet keresek komoly kapcsolathoz. Zeneszerzo,(konnyu mufaj) eloadomuvesz vagyok.... Peter *moderálva*

Diplomás budapesti társkereső nők

Bettina - társkereső Budapest - 65 éves nő
Bettina, 65 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (Kandó Kálmán Erösáramu gép és készülékgy.)

Csinos, fiatalos, hölgy vagyok, hiányzik az életemből egy szeretetre vágyó és szeretni tudó, humoros, vidám, csak rendezett körülmények között élő korban hozzám illő társ! Természetet, utazást,mozi, szinház, tartalmas beszélgetést,rendet, tisztaságot kedvelő vagyok! Korban hozzám illő,( max. 68 éves)társat keresek!
Judit, 59 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (pedagógia)

Nagyon elegem van már az egyedüllétből. Társat szeretnék, akivel lehet beszélgetni, nevetni, kirándulni, aki mellett nem érzem magam egyedül. Vidám természetem van, szeretek nevetni, az életet pozitivan értékelem, elfogadó vagyok és toleráns. Persze, idegesitő is, meg hárpia is. :) Kérlek, humorérzéked legyen! Baratság is érdekelne. Mozilátogatás,kirándulás..
Erzsébet, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Egyetemet végzett

A legfontosabb az életben, hogy a jelenben élj, ne kergess ábrándokat, minden percet tudatosan élj meg.Az élet vezényszava: szeretet.
Éva - társkereső Budapest - 64 éves nő
Éva, 64 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (közgazdaság)

Fiatalos, optimista, vidám alaptermészetű hölgy keresi a társát egy őszinte,kedves, jó humorú férfi személyében. Romantikus alkat vagyok, szeretem a természetet, az állatokat, el tudok gyönyörködni egy naplementében. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, úszni, fotózni. Jó lenne mindezt megosztani valakivel. Csak sexpartnert keresők ne írjanak!

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Zoltán, 44 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Egyetemet végzett

Olyan hölgyet keresek, aki komoly kapcsolatot keres. Akár van gyermeke akár nincs, nem számít! Ímél címre válaszolok!
Matyás, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (Katona)

Matyás vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*
Tibi, 32 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Egyetemet végzett

Hosszú idő után úgy döntöttem hogy külföldről haza költözök. _Hosszú sztori. Email cimet küldj ha írsz mert nem vagyok előfizető.
Gyuri, 33 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolát végzett

Úgy látom itt mindenki a szőke herceget keresi. Én meg barna vagyok. Legyek intelligens?! írjam ide az IQ-m, vagy majd te megmondod 3 mondat után az vagyok e?! Normálisnak tartom magam...de vajon a többi ember szerint is az vagyok?! És kell, hogy engem ez érdekeljen?! És kell nekem amúgy "normálisnak" lenni?! És te az igazságot akarod hallani, vagy azt akarod hallani amit hallani szeretnél?! Szóval én nem olyan embert/nőt keresek, aki elfogadja a világot olyannak amilyen, mert az olyan amilyenné tesszük.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Brigitta, 49 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Keresem azt férfit, aki tudja hogy kell ragyogtatni a nőt.
Mária, 60 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Kedves Férfiak! Mielőtt megszólítanak,legyenek szívesek végigolvasni a lapomat! Előre is köszönöm ! A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok..Egzisztenciálisan hozzám illő partnert keresek. A fotóimat 2013-2018-ban készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Kalman - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Kalman, 61 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

én egy barna hajú nagy medve vagyok füüggetlen vidám természetű.
János, 64 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Földmérő mérnökként rengeteget utazom az országban, munkaidőm nagy részében keményen-dacosan harcolva a természet erőivel, időjárási körülményekkel. Tudom, hogy néha milyen gyönyörű helyeken járok, de egyre kevesebbszer csodálkozom rá egy szép virágra, egy érdekes formájú-színű felhőre vagy a domb mögötti naplementére. A napokban egy japán jazz koncertet hallgattam élőben egy hajón, örült volt és vad. Vettem egy CD-t és néha belehallgatok a kocsiban, de nem lehet így azt az élményt visszaidézni. Milyen csodálatos lenne Veled utazni a már ismerős tájakon, hallgatni a zenét és megkérdezni, emlékszel… Kérlek, legyél ebben társam, segíts visszaidézni, felfedezni és együtt átélni az élet kisebb-nagyobb örömeit.l
Lali, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet
Tibor, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Csak komoly párkapcsolatot keresek, felelősséget és elköteleződés vállaló komoly kedvesem keresem:)Ezen kívül mindegy mit írok ide úgy is mindenki a fotókat nézi:) ha azok alapján szimpatikus vagyok, a többit majd levélben:)

Keresztény budapesti társkereső nők

Julia - társkereső Budapest - 74 éves nő
Julia, 74 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hívő görög katolikus

Szeretek kirándulni,zenét halgatni,Kiskutyámal sétálni.
Ágnes, 60 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Ismerkedni szeretnék a többi a kölcsönös szimpátián alakul . Egyenlőre nincs előfizetésem, üzenetet küldjél ???? Köszönettel Ágnes !
Zsuzsa, 40 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
vallása: református

Kitartó magabiztos laza vidám kiegyensulyozott nő vagyok. Olyan társat keresek aki végre értékel.
Veronika, 60 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Vidám monogám természetbarát szeretek kirándulni kertészkedni, utazni wellnessezni. Fiatalos pozitív gondolkodó. Komoly tartós kapcsolatot keresek ki harmonikus végleges kapcsolatra vágyikSikers Tarskeresest kívánok Mindenkinek!

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Levente, 38 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
református vallású (nem gyakorlom)

Sziasztok,elég sokat jövök megyek,sohasem unatkozom és el vagyok magamba,de eljött az ideje hogy egy nőies, rendes, kis párt találjak magamnak,kissé kiéheztem a szeretetre.
István, 62 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia ???? keresem azt a hölgyet .aki elvarázsol,meglátom ftóját és bele ég az agyamba .A lványa nem hagy aludni és érzem ő az senki más !!!!!!!! Sajnos nem vagyok előfizető.A tel sz megadva ! Ha tetszem üzenj !
Attila, 48 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Élet vidám pozitív gondolkodás családszerető optimista
Sanyi, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Jókedélyű, fiatalos az életet szerető, pozitív gondolkodású férfinek tartom magam. Hűvösebb időkben a wellness egységekben :-), a nyarakat a Balaton partján töltöm legszívesebben.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Niki, 29 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Szia, Niki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Niki, 29 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok!5 évvel ezelőtt kertészmérnökként végeztem a Corvinus Egyetemen.Szakmámban nem igazán találtam meg boldogságomat,mert semmi magánéletem nem volt és fontosnak tartom,hogy legyen időm azokra,akiket szeretek és arra,amit szeretek csinálni.Ilyen például egy jó séta,kirándulás,főzés-sütés közösen,biliárdozás vagy társasozás barátokkal akár teaházban is.Nagyon nem szeretek unatkozni,elég pörgős és aktív személyiség vagyok.Egy céltudatos embernek tartom magam,aki küzd azért,hogy jobb és boldogabb élete legyen,még ha ez nehéz is olykor.Kitartó vagyok minden téren,ez köszönhető a maximalista hozzáállásomnak,nem igazán tudok feladni dolgokat.Nagyon szeretem az állatokat,szeretek szeretet adni,törődni másokkal,gondoskodni a másikról.Mélyérzésű vagyok,emiatt előfordul,hogy nehezen viselem az élet nehézségeit,de próbálom a legjobbat kihozni mindenből :)
Heni, 29 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok Heni vagyok ! Egézsségügyi dolgozó vagyok ..sokat csalodtam már az életben szeretném életem párját megtalálni,sok igényem nincsen csak szeressen s ne csaljon meg!26 éves vagyok :) üdv Heni várom a leveleiteket!!
Kriszta, 29 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

"Az adatlapod alapján szimpatikus vagy".. Remélem ennél azért kreatívabb vagy!? :-) A mottómat folyamatosan valami idióta "ismerj meg" és "írj nekem" sablonra cserélik, amitől hülyét kapok...pedig ott egy mosolygós smile van, hisz én is sokat mosolygok :-) Határozott és kegyetlen őszinte vagyok, ha ezzel nem tudsz mit kezdeni, nem engem keresel... U.i.: ne jelölj "kedvencnek" , nem vagyok háziállat! Nincs előfizetésem...

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Zoltán, 26 éves
Társkereső Budapest, X. ker.

Egy céltudatos,őszinte, humoros ember keresi társát komoly kapcsolatra. Nyitott vagyok a beszélgetésre majd a személyes találkozásra, mely esélyt ad nekem az udvarlásra. :)
Tomi, 29 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Sziasztok! Szívesen ismerkedem! Tartós kapcsolat reményében regisztráltam.Szeretek sportolni,utazni,imádom a gasztronómiát vagy akár beszélgetés egy jó bor mellett..
Roland, 23 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek. Megbízható kedves embernek tartom magam, ha szívesen eltöltenél velem egy randevút csak írj bátran.
Viktor, 25 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sziasztok ! Egy 21 éves pali vagyok, még tanulok. Egy normális barátnőt keresek komoly kapcsolat céljából !

30-as budapesti társkereső nők

Nelli, 39 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Már nem vagyok előfizető,ezért nem tudok válaszolni az üzidre!ha szimpatikusnak találsz,kérlek hagyj elérhetőséget! Ahol folytathatjuk az ismerkedést.persze csak ha kölcsönös a szimpátia!
Kornélia - társkereső Budapest - 34 éves nő
Kornélia, 34 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok! Szívesen ismerkednék velem egykorú vagy pár évvel idősebb férfiakkal, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik, mint én, intelligens, okos megbízható. Ha úgy alakulna szívesen megismerném a páromat, persze mindenhez idő kell! Szeretek színházba járni, olvasni, könyveket olvasni, stb. Aki gondolja, bátran írjon, mindenkinek válaszolok!:-)
Julcsi, 33 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Pár szó rólam: Komoly kapcsolatot keresek, imádok zumbázni, olvasni, moziba és színházba járni, szeretem a focit, a kutyámat :) szeretek bulizni, szeretem a zenét (szinte minden fajtáját), és imádom a havat :D Hogy kit keresek? Nálam fontos a humor, az jó ha tudunk nevetni egymáson, és akár magunkon is :D Amúgy tök jó ha egyeznek a hobbiaink de egyáltalán nem feltétel, szerintem olyan úgy sincs hogy minden egyezzen. Szóval csak írj rám, elkezdünk beszélgetni és ha nem akadunk el a beszélgetésben a második mondatnál akkor szerintem az már egy jó kezdés :)
Liv, 39 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Reálisan optimista, kiegyensúlyozott, apró dolgoknak is örülni tudó "kutyabarát" vagyok. A könyvek és az olvasás napi szinten vannak jelen az életemben, de legalább annyira szeretem a természetjárást, túrázást.Érdekelnek idegen kultúrák, emberek, ezért szívesen utazom. Hiszem, hogy valaki valóban és kifejezetten engem szeretne megismerni. Tudnunk kell egymás szemébe nézni, egymást megérinteni. Természetesen fontos a közös érdeklődés, a közös pontok, ezért adj egy emailes elérhetőséget, hogy tudjak válaszolni és meglátjuk mi lesz belőle.

30-as budapesti társkereső férfiak

Péter, 35 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Az eddigi bemutatkozásom eléggé gáz volt (még nekem is), ezért most gyorsan újra is írom: 31 éves férfi vagyok (na jó, ha kell tud férfi lenni). Olyan 25 és 32 év közötti hölgyet keresek, aki szereti, ha a férfi odaadó, humoros, intelligens. Jelenleg nem sok szabadidővel rendelkezem, de azt a keveset szeretem tartalmasan eltölteni. Keresem a hozzám illő párt, komoly kapcsolat reményében. Ha úgy gondolod beillesz a képbe, akkor klikk rám, hisz tudod: A PUDING PRÓBÁJA AZ EVÉS, és ez rám még inkább igaz!
Tamás, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Alapvetően optimista, vidám személynek tartom magam. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmezni, főzni, utazni ,és koncertre járni. , sportolni ( jelenleg leginkább capoeira, és akrobatika amivel leginkább próbálkozom ).
Viktor - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Viktor, 38 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Ehhh, akkor egy kis ízelítő: állítólag humoros (hol fanyar, szarkasztikus, de fogyasztható:) ), néha lehangolt (csak a meló teszi:) ), gyakrabban vidám. Szeretem a bulikat, a haverokkal lógni, ha lehetőség van rá. Rock és fémzene rajongó vagyok. Ha emiatt elítélsz, meg se keress! Ha még ezután se zártad be az ablakot, akkor kérdezz:) Tudom, tudom az utolsó mondat sablonos és nem túl elegáns, de nincs az az ember, aki leírhatná magát 1000 karakterbe foglalva (szóközök beleértve). Imádom a kutyákat, lovagolok, ha tehetem és van rá keret (nincs szabadabb érzés egy jól sikerült vágtánál mondjuk egy erdei ösvényen:) ). Esténként zene, vagy kabaré hallgatás, egy-egy jó film (néha becsúszik egy-két rossz is:) ), alkalmanként egy pohár finom bor társaságában főleg őszi-téli estéken, amikor semmi kedve kimenni az embernek. No, nem vagyok egy bonyolult személyiség, de ez talán csak töredéke annak, ami vagyok:) A maradék 38 karaktert meg befizetem adónak:)
Bence - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Bence, 39 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Utazást sportot társaságot kedvelő vidám természetű vagyok. Hasonló társat keresek.

Középkorú budapesti társkereső nők

Erzsébet, 43 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

"A remény az a tollas madárka, mely lelkünkben fészkel és amely szavak nélküli dalt csicsereg és örökkön örökké dalol."
Enci, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Magas,molett nő vagyok. Egyszerű, nyugodt életre vágyom. Egy kis izgalom belefér - ha ez nem ejtőernyős ugrás vagy menekülés az éjszakában...Nem akarok több gyereket és már nevelni is csak az unokákat szeretném. Elfogadni a társam gyerekét az persze más. Szeretem ha egy férfi tisztel azért aki és ami vagyok. Viszonzásul tudom ugyanezt nyújtani. Egy jó könyvvel, filmnézéssel, tanulással stb. el tudom magam foglalni. Egy partnerrel pedig a pecázástól kezdve borozgatás, főzés, intimitás, utazás és ami adja magát. Szívesen iszom kávét vagy egy jó teát. A vizet szeretem (inni is) de nem tartozik a jellemző kikapcsolódásaim közé a strandolás. Nagyon sok féle zenét hallgatok, hangulatomtól függ. Nem erősségem az ezotéria. Szerintem már teniszezni is késő elkezdenem, bár pingpongozni, bowlingozni szeretek. Több dolgot is tervezek, de itt és most a jelen az érdekes, azokat pedig igyekeztem leírni. A képek mostaniak, ilyen vagyok és kész :)
Hajnal, 48 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

néha kicsit őrült vagyok de megbízható szeretem a zenét a festészetet imádok kirándulni túrázni biciklizni.Nem vagyok egy cicababa szeretek feketébe járni van tetoválásom és imádom a rock zenét.Nem szeretem a hazugságot meg ha átvernek.Olyan társat keresek aki megbízható de nem unalmas
Andrea, 44 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Komoly, hosszútávú kapcsolatra keresek egy hozzám illő társat. Szeretek moziba, színházba járni, sportolni, kirándulni, beszélgetni és szeretem a meghitt csendes estéket is.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Vidám természetű,sportot ,kirándulást,természetet kedvelő.A világra nyitott ember áll előtted.Keresem a párom.A Család fontos a számomra.Sportos hölgyet keresek. :)
György, 48 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok! Van egy 20 éves lányom. Tartós kapcsolat reményébe regisztráltam. Szeretném megtalálni a másik felemet,őszinte megbízható társat. Aki szereti a természetet kertészkedni . kirándulni . Vicces fiatalos pasi vagyok:))
András - társkereső Budapest - 48 éves férfi
András, 48 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Ide bármit írhatnék, de nem teszem. Szerintem a személyes tapasztalás a hiteles, így nem szeretnék hiteltelenné válni.
Attila, 42 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Szeretem a természetet, szeretem a sportot... Szeretem a barátokat, szeretem a partykat... Szeretem az állatokat, szeretem a növényeket... Szeretem a munkámat, szeretem a sikereket... Szeretném a Szerelmem...

50 év feletti budapesti társkereső nők

Erzsébet, 56 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok ..53 éves elvált vagyok ..három gyerekem van ..nem szeretek hetekig levelezni a személyes találkozás többet mondó számomra ...nem szex partnert szeretnék hanem egy társat, aki egyben minden más számomra ...fő az őszinteség nálam ...
Olimpia, 57 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

"Mindig a mának éltem, Az erőm nem kíméltem, Hagytam, hogy égessen a tűz. Mi jó volt megfogadtam , A rosszat sem tagadtam, Így éltem észrevétlenül"
Livia, 63 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Nem adom fel, mert tudom hogy letezik szerelem! Imadok olvasni, utazni. Gyulolom a hazugsagot. Ha barna szemed van, mar felig lenyugoztel! Fogdd meg a kezem, es gyere velem. Kell egy kez, es kell egy erintes. Kell egy cel, amit egyszer elersz. Kell egy nap, hogy vard a csodat. Mit ket ember csak egyutt elhet at.
Julianna, 51 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Nem vagyok előfizető ezért nem tudok válaszolni a levelekre sajnálom . Ha ismerkednél adj elérhetőséget .

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Csaba, 52 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

szeretek kirándulni, beszélgetni, főzni , szeretni!
Tibi, 55 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Keresem életem párját Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 51 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok! Majd küldök önéletrajzot,és GPS koordinátát!:)
Attila, 62 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Jó lenne már reggelizni valakivel,nem csak mindig vacsorázni. Ne ítélj elsőre,adj egy kis időt,hogy megutálj

Elit budapesti társkereső nők

Tunde, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Felsővezető

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?
Sári, 39 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Barbara, 41 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Középvezető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Georgina, 52 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Multikulturával rendelkező személy vagyok, több országban éltem. Nagy a szabadságigényem, de tolerálom társam szabadságát is. Intelligencia, stílus, ápoltság, elegancia, igényesség - determináns az életemben. Ezeket a tulajdonságokat keresem egy partnernél is. Állandóan tanulok - jelenleg PhD, sokat utazok, szeretem a művészeteket, színházat, zenét. Lehetőség szerint egyedülálló, független férfi érdekel - nem házasság céljából. Kérem, 180 cm-nél magasabb, sportos testalkatú férfiak írjanak.

Elit budapesti társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Laci, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Felsővezető

Mit is irjak nem tudom, sportolok aktivan kosárlabdázom, szeretek utazni, kirándulni, moziba és szinházba járni! De a legjobb ha megismersz és akkor mindent megtudsz ( mivel nincs előfizetésem, irj a mailre: (kimoderalva)
Miklós - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Miklós, 59 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Felsővezető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Botond, 44 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Istvan - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Istvan, 61 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!

Fényképes budapesti társkereső nők

Ildikó, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
2 fotóval

Életvidám vagyok, sokat nevetek, de tudok komoly is lenni. Szeretném megtalálni a másik felem???? Nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni????
Edit, 51 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
11 fotóval

Független,jó kedélyű,társaságban könnyen oldódó hölgy,keresi hozzá illő párját,akivel színesebbé teheti hétköznapjait.Állatbarátok előnyben..!:)
Viktória, 39 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
10 fotóval

Kár, hogy az érdeklődési körnél csak 1-et lehetett megjelölni. Hiszen nagyon szeretek utazni, ismeretlen tájakat, helyeket megismerni, és az építészet is és a lakberendezés is érdekel. Ha mondhatni a fiús oldalam pedig az autók. Egyszerűen imádom a szép kocsikat! És nem csak bámulni, hanem vezetni is! Ritka az a típus, márka, amit nem ismerek fel. :-) De a műszaki része nekem túl bonyolult. Vagy legalábbis, nem érdekel. Ide tartozik, mármint a fiús oldalamhoz a Forma 1 iránti szenvedélyem. Habár, talán több lányt, nőt ismerek, mint fiút, férfit, aki legalább ennyire imádja ezt a sportot... Ha engem választasz, akkor tudd, hogy ez nekem nagyon fontos. ;-) Ha írsz üzenetet, kérlek add meg az e-mail címedet, hogy tudjak válaszolni. Köszönöm.
Ilona, 70 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Mindenre igényes, nem dohányzó, teljesen független nő vagyok. Szeretnék találkozni egy korrekt férfival,kivel megismerkedésünk után azt éreznénk,hogy az életünk is szebb lett a másik által.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Richárd, 44 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
8 fotóval

Mit is lehet ide írni? Milyen vagyok? Ki milyennek lát? Így látom-e magamat is? ISMERJ MEG! Azért három előnyos tulajdonságom legalább van: nem horkolok, nem vagyok elveszett a komyhában és nem jár velem anyós sem.....:) Én a személyes találkozások, benyomások híve vagyok, a netes ismerkedés szükséges "rossz", egy remek fórum az igények összefésülésére, de személyesen dől el minden: van-e kémia, együtt rezgés, nevezzük bárhogy is, mert csak ez esetben lesz érdekes a másik megismerése. De hogy ide is írjak pár dolgot magamról: nyitott, megbízható, kedves, empatikus, őszinte, hűséges, precíz, optimista, mosolygós pasi vagyok. Komoly élsportolói (kézilabda) múlttal vezető orvoskênt ténykedem, de nem vagyok a munka rabja, magamra, barátaimra, családomra mindig van időm. Már régen elváltam, 2 gyermekem nagy (18 és 17 évesek múltak), nem velem élnek, de jó a kapcsolat velük, igaz egyre kevesebbet igényelnek a szabadidőben is, azaz egy új kapcsolatomban nem lehetnek korlátozó tényezők, mint nem is voltak. Színház, utazás, könyvek, zene, sport, baráti társaság, kulináris élvezetek. Köszönöm, hogy elolvastad. Bátraké és optimistáké a szerencse!
Dave, 52 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
3 fotóval

I am an emotionally and financially secure American man who is passionate about life enjoying a variety of activities such as excercising, nature, travelling, listening to music, and being with friends and family. People who know me consider me to be hard working, thoughtful, and interesting to be with.
Péter, 40 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
19 fotóval

Mit mondanék el magamról? Ember vagyok. Vágyakkal,örömökkel,lelkesedéssel,kudarcokkal,fájdalmakkal és félelmekkel egyaránt. Szabadidőmet,rendszeres KOMFORT ZÓNÁT átlépő szabadtéri programokkal töltöm ki leginkább és gyakran szembenézek egy-egy önkorlátozó hiedelemmel,valamint belső feszültséggel. Úgy izgulok,mikor egy coach ismerősöm szemináriumán, asszisztensként nyitóbeszédet tarthatok,vagy éjszakai erdei túrát vezethetek és parázson is járunk.Hobbi szinten kis repülőgépeket vezetek és időnként tériszonyos ismerőseimet is velem tartanak: www.youtube.com/watch?v=fD4LlkMrVx4&feature=youtu.be Táncnál mosolygok. Ritmusérzékem olyan,mint a kerti slagé. Ezenkívül,napról napra azt érzem,hogy egyre kevesebbet tudok a világról. Fontos számomra az építő (konstruktív) társaság és előadás,mely hozzám ad,sőt emel. Ilyen intellektuális "táplálék",a Nyitott akadémiai előadás és egyéb tréning. (Asszertív kommunikáció, Enneagram,life coaching,EQ sexy). Minőségi időként,rendszeresen igénylem a kultúra világát. Ilyen az operett és komolyzene még. Kommunikatívként,a közvetlenséget tartom a leghatékonyabbnak. Jólesnek az apró gesztusok,mint szívesség,bor helyett egy pohár gyömbér és sok-sok ölelés. Így érzem azt,hogy szeretnek. Mindenevőként is örök felfedező vagyok és örömmel készítek el akár,új gasztronómiai ínyencségeket is. Egy érett egyenrangú és mellérendelt,elköteleződésre elszánt párkapcsolatot szándékozom megélni,ahol kölcsönös gyengédséggel,érzéki intimitással kiteljesedve,mélyen megérintjük egymást,valamint a családalapítás is jövőkép. Kiemelném,hogy elvált anyukával nincs jövőképem, díszkomfortos és idegenként élném meg.Az együttműködéshez, konfliktus megoldására törekszem,konfliktus kerülőkkel,dolgom sincsen és az éretlen viselkedés,mint: az elhallgatás (passzív kommunikáció),a manipuláció (bűntudatkeltő,stb.),az érzelmi zárkózottság,áldozat szerep,szarkazmus,olyan sikergyilkos játszma és kapcsolatrombolás (destruktív),melyre képtelen vagyok felnézni,presztízs emberként. Elfogadhatatlannak tartom és szellemi "gravitációnak" tekintem,ahogy az önbizalom mentes,szeretethiányos viselkedés is,csak elvesz. Ellenérzést vált ki belőlem és részemről teljesen értelmetlen,a cigi,mindennapi kávé fogyasztás,sörözés. Undort kelt bennem az alkohol fogyasztás és taszít,akár a motorozás,tetoválás, valamint Tv-t,focit sose nézek. Időnként,jólesik csendben elvonulni. Feltöltődésként a természet szépsége,mint a Plitvicei tavak hangulata,csíkos mókusaim szelídítése,az erdei madarak hallgatása,vidéki kéményfüstös levegő belégzése,Tibeti hangtálfürdőzés, kertészkedésen belül a rózsák szemzésének sikere,hegyek meghódítása,romantikus Duna parti séta,meditáció,vagy gitározás este a stégen,Lánchíd közelében is értékes időtöltés. Zenei érzelmi világom tükrözi: https://www.youtube.com /watch?v=mczwsV-Wz-Q https://www.youtube.com/watch?v=xk3BvNLeNgw Most csak drukkolni tudok,hogy átmenjen üzenetem és hinni benned.
Gábor, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó és intelligens

Most online budapesti párkereső nők

Melinda - társkereső Budapest - 51 éves nő
Melinda, 51 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
32 perce lépett be

Budapesten élő, elvált nő vagyok. Szeretnék megismerkedni egy valóban figyelmes, kedves, intelligens, mély érzésű férfival akiben talán megtalálom azokat az értékeket amelyek számomra igen fontosak! Ha szimpatikusak soraim és úgy érzed, hogy ezen tulajdonságok jellemeznek, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok előfizető, így nem tudok előfizetéssel nem rendelkező társkeresőknek válaszolni!
Hanna - társkereső Budapest - 34 éves nő
Hanna, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
36 perce lépett be

Szia, Hanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Rozálka - társkereső Budapest - 71 éves nő
Rozálka, 71 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
40 perce lépett be

Az élet gyönyörű!!! Érzelmi alapon keresem lelki társam a minden napokhoz.Kíváncsi vagyok rád, nemcsak a külsődre hanem a belső énedre is.Szeretném ha nyitott lennél rám és a világra egyaránt.Azt, hogy az ellentétek vonzák egymást, egy percig se hidd!!Legalábbis a párkapcsolatban nem működik. Kell, hogy egy húrón pendüljetek. Az élet értékének az őszínte jó akarást, a mosolyt a megértést, nyugalmat az intimitást a hűséget tartom. Az emberi belső értékeket nagyra becsülöm. Szeretem a természetet, igen fontosnak tartom a humorérzéket. Hiszem, hogy a legnagyobb erő a szeretet. Egézséges életet élő, megelégedett, becsületes, optimista, , szeretetteljes hölgy vagyok. Szeretek utazni, zenét hallgatni, olvasni, főzni, úszni , kertészkedni. s.t.b Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel. Fotóim 2016 -2018 ban készültek!
Jolanda - társkereső Budapest - 74 éves nő
Jolanda, 74 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
1 órája lépett be

zenét táncot utazást kedvelő vidám nő vagyok ,aktiv , keresem hasonló beállitottságú partnerem kertészkedést és hasonló szabadba tőltőtt programokat kedvelem Nem csak a húszéveseké avilág

Most online budapesti párkereső férfiak

Zoli - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Zoli, 64 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
7 perce lépett be

közös program,idővel minden kiderül::. személyes találkozás..
Ernő - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Ernő, 69 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
8 perce lépett be

Csepelen élek. Komoly kapcsolatot keresek. A személyes találkozásban hiszek. Budapest és vonzáskörzetében keresek ismeretséget.Aki egzisztenciát keres az nem én vagyok,nem ugy hivnak.A kozmikus szeretet hive vagyok.
István - társkereső Budapest - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
10 perce lépett be

Optimista , vidám , nyitott férfi vagyok általában. Művészet és zenekedvelő, valamint sportszerető is, mint sokan mások. Nem a nagy Ő-t, nem a másik felemet keresem, viszont egymás kiegészítését jó dolognak tartom. Van önbizalmam, de önkritikám is, szoktam gyakorolni, eredetinek születtünk, nem tökéletesnek. Érdekel a jövőm, mert az elkövetkező éveimet ott szeretném eltölteni. Az élet szép, tudni kell élni,mert egyszeri és megismételhetetlen! Egy mosoly, egy kedves szó olyan, mint a tavaszi napsütés az arcomon.
Gábor - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Gábor, 51 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
14 perce lépett be

51 éves Budapesti férfi családcentrikus, humoros!Barátok, Vízpart! Hagyományos értékrendet képviselek!Gyerekszerető!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Jonatan (37), Budapest
  World in my eyes
  Amerikában született Magyar vagyok. Budapesten élek 2 eve. Őszinteség, humor, empátia, elfogadás, támogatás, család, barátok, sport, utazás. Akinek ezek a dolgok fontosak, jó helyre jöttel :-)
 • Balázs (43), Budapest
  Természetjárás, szeretet, komoly kapcsolat...
  Komoly, hosszútávú, mély érzelmeken alapuló, kölcsönösen boldogító párkapcsolat kialakulásának reményében keresem egy intelligens, jó természetű, vékony vagy átlagos testalkatú, természetjárást, fotózást, utazást kedvelő, budapesti vagy siófoki, illetve Budapest vagy Siófok környékén élő nemdohányzó lány/nő ismeretségét. Egy több mint két évtizede működő, rendkívül sikeres online fordítóiroda vezetője vagyok. Home office-ból dolgozom Budapesten, illetve Siófokon, kétlaki életet élve, azonban ha Budapesten mosolyog rám a szerelem, akkor természetesen ott folytatom az életemet. Szeretnék a közeljövőben családot alapítani, így olyan lány jelentkezését várom, aki szintén nagyon vágyik a letelepedésre, a saját családra, gyerek(ek)re. Bízom benne, hogy mielőbb megismerlek. Mivel Platina előfizető vagyok a Randivonalon, itt is tudsz nekem írni. Szeretettel várom leveledet.
 • Richárd (30), Budapest
  Boldognak lenni vagy annak látszani az nem mindegy
  Sziasztok Richárdnak hívnak 30 éves vagyok Budapesten lakom. Komoly kapcsolatot keresek. Hobijaim az akvarisztika és a horgászat. De amit a legjobban szeretek az extrém bicajozás. Ha van időm akkor pszichológiát olvasok, ezenbelül is a párkapcsolat témakör érdekel. Gyakranjárok moziba és bowlingozni.
 • Andi (44), Budapest
  Őszinte, nyílt, nagyszájú
  Andi vagyok, 43 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Kedves Uraim/ Férfiak! Ismerkedjünk, beszelgessünk, egy jo kave vagy egy finom sör mellett! Nem kalandot keresek, persze mar rég nem hiszek a leányregenyekben, de probáljuk meg....
 • Laci (58), Budapest
  TISZTELT, HÖLGYEIM.......
  CSINOS, DE, FÖLDÖN, JÁRÓ, EGYSZERŰ, HÁZIAS, -TISZTA,SZORGALMAS,HŰSÉGES,FÜGGETLEN, ÉS NEM, KIEGYENSÚLYOZOTT, HÖLGYET, KERESEK,BUDAPESTEN CSAK, A 2. KERÜLETBEN,NEMDOHÁNYZÓ,ÉS NEM, ITALOZÓ,FIZIKAI-MUNKÁBÓL,ÉLŐ, 55-ÉVES,KORIG.......ÉN, U.I.58 ÉVES,175 MAGAS, MACKÓS,VAGYOK.... TELEFONSZÁMOM, *moderálva*
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Randiakadémia oldalunkon adunk pár tippet internetes társkereséshez. Végezetül olvasd el sikertörténeteinket olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével. Hiszen mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, IV. kerület
Budapest, IV. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.