Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, IV. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Vera, 38 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
27 órája tag

Vera vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Hajnalka, 33 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
3 napja tag

Nem egyszerű olyat írni, amiből egyből tudhatja valaki, hogy “neki szánt az élet”. Így akkor inkább egy pár dolog rólam, hátha megérkezik a megfelelő helyre az üzenet ☺️ Nagyon szeretek utazni- mind felfedezés, mind pedig munka ügyben- ez utóbbinak köszönhetően elég sokat vagyok úton. Imádok olvasni, szeretem a jó filmeket és a filmzenék szerelmese vagyok. Nagyon szeretek futni- a legnagyobb közösségi élményem egyike a berlini félmaraton, ami hihetetlen élmény volt☺️ Alapjaiban egy nagyon nyitott személyiség vagyok, de valahogy mostanában begubóztam picit és csak a barátaimmal töltöttem időt...hát most jó lenne változtatni rajta ☺️ Hát ennyi így elsőre. Kérem azokat, akik csak “kósza kalandokat” keresnek ne is vesztegessük egymás idejét.
Edit, 52 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
3 napja tag

Edit vagyok, 52 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Nikoletta, 40 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
4 napja tag

Kedves Érdeklődő! Egy 5 és fél éves kisfiúval élek, így nem túl sok a szabadidőm, de azt szívesen megosztanám valakivel! Szeretek futni, az kikapcsol, olvasni szinte bármit, kávét inni vagy egy finom pohár bor mellett beszélgetni. Moziban már nagyon régen voltam és még soha nem ültem motoron! Viszont nem vágyom egy randin se halálugrásra se vmi extrém kalandra, inkább egy sétára a Duna-parton! Nem vagyok előfizető, és ezen nem is kívánok változtatni, így ha szeretnél velem megismerkedni, küldj vmilyen elérhetőséget! *moderálva* Mindenkinek sikeres keresgélést kívánok!

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Attila, 39 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
26 órája tag

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roli - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Roli, 27 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
26 órája tag

Kölcsönös szimpátia alapján keresgéltek :) a többit útközben meglátjuk ;)
András, 36 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
36 órája tag

Vállalkozó vagyok, értelmiségi területen.
Bence, 23 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
3 napja tag

Szia, Bence vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online budapesti társkereső nők

Ágnes, 61 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
2 órája lépett be

Ismerkedni szeretnék a többi a kölcsönös szimpátián alakul . Köszönettel Ágnes !
Heni, 29 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok Heni vagyok szeretném életem párját megtalálni,sok igényem nincsen csak szeressen s ne csaljon meg!29 éves vagyok :) üdv Heni várom a leveleiteket!!
Erzsébet, 58 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
41 perce lépett be

Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Egyes részleteket tekintve sokan hasonlítanak hozzám, de egészében véve senki. Ennélfogva bármit teszek, azt magamnak tulajdoníthatom, hiszen én magam választottam... Én rendelkezem mindenemmel – a testemmel és annak minden mozdulatával; az elmémmel, valamennyi gondolatommal és ötletemmel; a szememmel és a képekkel, melyeket észrevesz; az érzéseimmel, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság, vagy izgalom; a számmal és minden szóval, ami elhagyja, akár udvarias, akár durva, kedves, helyénvaló vagy sem; a hangommal, legyen az hangos vagy kellemes; minden cselekedetemmel, függetlenül attól, hogy saját magamra vagy másokra irányul. Magam birtoklom a képzeletemet, az álmaimat, reményeimet és félelmeimet. Az enyémek győzelmeim és sikereim, kudarcaim és balfogásaim. Mivel a magam ura vagyok, tökéletesen megismerhetem magamat. Ezáltal minden részemhez bensőséges szeretet és barátság fűzhet. Minden porcikámat érdekeimnek megfelelően használhatom. Tudom, hogy akadnak bennem érthetetlen vagy számomra még ismeretlen vonások, de amíg barátsággal és szeretettel viszonyulok magamhoz, addig bátran és bizakodva kereshetem a rejtélyek megoldását és önmagam jobb megértésének lehetőségeit. Akármilyennek tűnök, bármit mondok vagy teszek, gondolok vagy érzek egy adott pillanatban, az mind-mind én vagyok. Bármely időpontban hitelesen képviselem saját magamat. Ha később visszagondolok arra, milyennek mutatkoztam, szavaimra, cselekedeteimre, eszméimre és indulataimra, talán ez vagy az tőlem idegennek tetszik majd. Akkor elvethetem azt, ami nem hozzám való, megtarthatom azt, amit lényemhez megfelelőnek bizonyult, és kitalálhatok valami újat ahelyett, amitől elfordultam. Érzékeim és képességeim segítségével megállhatom a helyemet, közel kerülhetek másokhoz, eredményeket érhetek el, értelmet és rendszert vihetek az engem körülvevő személyek és dolgok tömegébe. Bírok magammal, tehát irányíthatom magamat. Én én vagyok, és így vagyok jó.
Liza, 47 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
1 perce lépett be

Kölcsönös tisztelet, vonzalom ,és közös célok.........a többit megoldjuk ! Kérlek írj e-mail címet hogy tudjak válaszolni . Köszönöm .

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Attila, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
20 perce lépett be

Élet vidám pozitív gondolkodás családszerető optimista
Gábor, 52 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok! Majd küldök önéletrajzot,és GPS koordinátát!:)
András - társkereső Budapest - 49 éves férfi
András, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
3 órája lépett be

Ide bármit írhatnék, de nem teszem. Szerintem a személyes tapasztalás a hiteles, így nem szeretnék hiteltelenné válni.
Attila, 43 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
37 perce lépett be

Szeretem a természetet, szeretem a sportot... Szeretem a barátokat, szeretem a partykat... Szeretem az állatokat, szeretem a növényeket... Szeretem a munkámat, szeretem a sikereket... Szeretném a Szerelmem...

Diplomás budapesti társkereső nők

Bettina - társkereső Budapest - 65 éves nő
Bettina, 65 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (Kandó Kálmán Erösáramu gép és készülékgy.)

Csinos, fiatalos, hölgy vagyok, hiányzik az életemből egy szeretetre vágyó és szeretni tudó, humoros, vidám, csak rendezett körülmények között élő korban hozzám illő társ! Természetet, utazást,mozi, szinház, tartalmas beszélgetést,rendet, tisztaságot kedvelő vagyok! Korban hozzám illő,( max. 68 éves)társat keresek!
Éva - társkereső Budapest - 64 éves nő
Éva, 64 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (közgazdaság)

Fiatalos, optimista, vidám alaptermészetű hölgy keresi a társát egy őszinte,kedves, jó humorú férfi személyében. Romantikus alkat vagyok, szeretem a természetet, az állatokat, el tudok gyönyörködni egy naplementében. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, úszni, fotózni. Jó lenne mindezt megosztani valakivel. Csak sexpartnert keresők ne írjanak!
Niki, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (kertészmérnök)

Sziasztok!5 évvel ezelőtt kertészmérnökként végeztem a Corvinus Egyetemen.Szakmámban nem igazán találtam meg boldogságomat,mert semmi magánéletem nem volt és fontosnak tartom,hogy legyen időm azokra,akiket szeretek és arra,amit szeretek csinálni.Ilyen például egy jó séta,kirándulás,főzés-sütés közösen,biliárdozás vagy társasozás barátokkal akár teaházban is.Nagyon nem szeretek unatkozni,elég pörgős és aktív személyiség vagyok.Egy céltudatos embernek tartom magam,aki küzd azért,hogy jobb és boldogabb élete legyen,még ha ez nehéz is olykor.Kitartó vagyok minden téren,ez köszönhető a maximalista hozzáállásomnak,nem igazán tudok feladni dolgokat.Nagyon szeretem az állatokat,szeretek szeretet adni,törődni másokkal,gondoskodni a másikról.Mélyérzésű vagyok,emiatt előfordul,hogy nehezen viselem az élet nehézségeit,de próbálom a legjobbat kihozni mindenből :)
Hajnal, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolát végzett

néha kicsit őrült vagyok de megbízható szeretem a zenét a festészetet imádok kirándulni túrázni biciklizni.Nem vagyok egy cicababa szeretek feketébe járni van tetoválásom és imádom a rock zenét.Nem szeretem a hazugságot meg ha átvernek.Olyan társat keresek aki megbízható de nem unalmas

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Matyás, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (Katona)

Matyás vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*
Tibi, 33 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Egyetemet végzett

Hosszú idő után úgy döntöttem hogy külföldről haza költözök. _Hosszú sztori. Email cimet küldj ha írsz mert nem vagyok előfizető.
Tibor, 58 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolát végzett

Ismerj meg. Vállalkozom. szeretek utazni. sportolok
Tibor, 52 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Főiskolai diplomás (gazdasági)

Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. *moderálva*

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mária, 60 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok..Egzisztenciálisan hozzám illő partnert keresek. A fotóimat 2013-2019-ben készítettem.
Györgyi, 50 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Platina előfizető

Az élet több területén megtaláltam már a számításomat, de nagyon hiányzik a társam, aki ezt teljessé tehetné.A válásom után bezárkóztam, a munkába menekültem.Nem az egyedüllétre születtem,keresem a párom sok-sok vidám, kalandos, romantikus óra eltöltéséhez.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Jonatan, 37 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Amerikában született Magyar vagyok. Budapesten élek 3 eve. Őszinteség, humor, empátia, elfogadás, támogatás, család, barátok, sport, utazás. Akinek ezek a dolgok fontosak, jó helyre jöttel :-)
Jamie, 46 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Platina előfizető

Hello! I moved to Budapest 5 years ago, through my job, expecting to only stay 2 years. Time has gone by and I am still here. I love Budapest and its people. I have a terrific job and friends and colleagues which keeps me here, and I can see myself staying for a long time. I like to relax with friends over a meal and a nice bottle of wine. My Hungarian skills are minimal - I can just about translate the menu! But that would not stop me from ordering something nice for you! So if you fancy a coffee and a chat, or something more, then just drop me a message!
Botond, 45 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Szabolcs, 35 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

"Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük a szemünket a célról!" ( Henry Ford)

Keresztény budapesti társkereső nők

Julia - társkereső Budapest - 75 éves nő
Julia, 75 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
görög katolikus vallású

Szeretek kirándulni,zenét halgatni,Kiskutyámal sétálni.
Zsuzsa, 40 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hívő református

Kitartó magabiztos laza vidám kiegyensulyozott nő vagyok. Olyan társat keresek aki végre értékel.
Katalin, 42 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK HOSSZÚ TÁVRA,AKIBEN VÉGRE MEGTALÁLHATOM A MÁSIK FELEMET.HÁROM FONTOS SZÁMÍT EGY KAPCSOLATBAN NÁLAM HŰSÉG,BIZALOM,KOMMUNIKÁCIÓ. KÁROS SZENVEDÉLYMENTES PÁRT KERESEK BUDAPESTRŐL.40-45 ÉVES GYERMEKTELEN FÉRFIT..
Niki, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hívő református (nem hiszek benne)

Szia, Niki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Levente, 39 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
vallása: református (nem gyakorlom)

Sziasztok,elég sokat jövök megyek,sohasem unatkozom és el vagyok magamba,de eljött az ideje hogy egy nőies, rendes, kis párt találjak magamnak,kissé kiéheztem a szeretetre.
Tibor, 54 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Leendő randi társam. Fogalmam sincs mit írhatnék magamról nagyon régen randiztam igazság szerint nehezen megy elkezdeni de viszont szeretném újra kezdeni szeretek kirándulni táncolni bulizni de otthon ülni is nem vagyok nagy dumás jobb ha helyettem is beszélsz meghalhatom egyenlőre ennyi még nem tudom kivel de jó lenne valakivel.
János, 53 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
görög katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Hogy milyen vagyok ? - ismerj meg . Társat , párt keresek aki megért - Tudunk eggyütt nevetni. Eljön velem biziklizni és sétálni . Úgy gondolom , aki keres az talál . Reménykedni és bízni kell kitartóan. Boldogságot adni és kapni szeretnék. Komoly , hosszútávu kapcsolat érdekel. Tartozni valakihez , nagyon jó érzés. Együtt ébredni , átölelni , mindennél többet ér. Fogni két kezét , jóban , rosszban vele lenni. Megérteni , Szeretni - Ő AZ AKIT KERESEK ÉN.
István, 62 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia ???? keresem azt a hölgyet .aki elvarázsol,meglátom ftóját és bele ég az agyamba .A lványa nem hagy aludni és érzem ő az senki más !!!!!!!! Sajnos nem vagyok előfizető.A tel sz megadva ! Ha tetszem üzenj !

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Anikó, 21 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Szűrkés kék szemem van . Vannak tetkoim . Pirszingjeim. Szőke és fekete a hajam. És szeretem az állatokat .
Barbi, 29 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Sosem szerettem a pár mondatos bemutatkozókat. :) Szeretek túrázni, utazni, főzni és még sok mást, de ami igazán fontos az úgysem a bemutatkozóból fog kiderülni. Ha szeretnél megismerni írj nekem :)
Eszter, 27 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

szijasztok én egy 22 éves barna hajú kékeszöld szemű lány vagyok szeretek beszélgetni úszni nyaralni és ismerkedni szeretem az állatokat és és velem jót lehet dumcsizni. Jártam elég sokáig judóra is úgy h nem vagyok valami gyenge izomzatú kiscsaj sok fiút megvertem már versenyeken, úgy h vigyázzatok velem:)) Ha valaki szertné velem felvenni a kapcsolatot az írja meg az e-mail-jét mert itt nemtudok válaszolni mert nem vagyok előfizető. És 22 évestől 30 évesig keresek.
Erzsébet, 27 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Ezt keresem: "A szerelem olyan mély és erős érzés, amely által szorosabban kötődünk a másik félhez, mint ha csak csupán szeretetet éreznénk iránta. A szerelem fogalmát a különböző kultúrákban és társadalmi közegekben eltérő módokon határozták meg. Tüneteként biztosan állítják a kutatók, hogy az agyban felszabaduló boldogsághormon (dopamin) mennyisége megnő, ha a szeretett személyről látunk egy fényképet. Ez azonban csak egy tünete a szerelemnek."

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Dani, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Három nehéz dolog van a világon: - Úgy mondani igazat, hogy senkinek ne fájjon. - Úgy mondani kellemest, hogy hízelgés ne legyen. - És úgy érvényesülni, hogy senkit se tapossunk el.
Zoltán, 29 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Könnyen vevő vagyok mindenre, sosem játszom meg magamat, olyannak mutatom amilyen vagyok, ha el tudod fogadni, akkor oké, ha nem, akkor nem.Röviden magamról, szeretek olvasni, beszélgetni, zenét hallgatni (Trance-House)ismerkedni emberekkel, keresem a megfelelő társaságot.A megfelelő személyt, aki elfogad, és megért engem. Nyugottan írj, ha megakarsz ismerni. (Ha ez számít valamit, akkor kedves emberek kategóriájába tartozom) Mivel nem tudok e-mailt írni, így itt megadom az e-mailem:(moderálva)
Karesz, 27 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Röviden: Olyasféle mint Ryan Reynolds csak magyarban és szűkebb pénztárcával.
Csaba, 23 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as budapesti társkereső nők

Tünde - társkereső Budapest - 33 éves nő
Tünde, 33 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Hello srácok 30 éves csajszi vagyok, optimista szeretem a videojátékokat szeretek beszélgetni, kutyákat cicákat, sétálni keresem azt a pasit aki szereti a duci csajokat és szereti az életet élvezni mint én( hűséges típus vagyok)
Nelli, 39 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Már nem vagyok előfizető,ezért nem tudok válaszolni az üzidre!ha szimpatikusnak találsz,kérlek hagyj elérhetőséget! Ahol folytathatjuk az ismerkedést.persze csak ha kölcsönös a szimpátia!
Gina, 33 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Egy kissé őrült de kedves lány vagyok. Egy olyan sracot keresek aki tudja mi az, hogy szeretni valakit. Aki tudja, hogy egy kapcsolat alapja a tisztelet, a bizalom es az oszinteseg.
Csilla, 33 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Keresem a társam, akivel jó együtt jóban, rosszban.

30-as budapesti társkereső férfiak

Krisztián, 33 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Illendő lenne kitöltenem, de egyenlőre ezt a részt még pótolandó státuszban hagyom......:)
Lajos, 39 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Forever young, always forever young, who is ...ismerj meg :) (kimoderálva)
Attila - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Attila, 38 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Kedves,aranyos,jó fej srác vagyok szerintem :-) Humoros is :-) Szeretném megtalálni azt a társat,aki elfogadna magának !!!!! Várom jelentkezésedet :-)
Gergő, 37 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Kedves , barátságos , romantikus, kellő humorral megáldott férfi vagyok. A természetem nyílt , őszinte és becsületes! Szabadidőmben szeretek olvasni, tévézgetni, moziba járni, sportolni és zenét hallgatni stb

Középkorú budapesti társkereső nők

Ildikó, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Életvidám vagyok, sokat nevetek, de tudok komoly is lenni. Szeretném megtalálni a másik felem???? Nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni????
Kriszti, 47 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Nem tudnám és nem is akarom a leendő társam megtalálását sem centikhez sem kilókhoz ,de még iskolai végzettséghez sem kötni. Szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is . FÉRFI -LEGYEN !
Timi, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Timi vagyok, 41 éves. Társam keresem Gerjen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina - társkereső Budapest - 42 éves nő
Krisztina, 42 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Felesleges bármit is írni, aki akar ismerjen meg, kérdezzen bátran.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Vidám természetű,sportot ,kirándulást,természetet kedvelő.A világra nyitott ember áll előtted.Keresem a párom.A Család fontos a számomra.Sportos hölgyet keresek. :)
Zoli, 47 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Hogy milyen vagyok? Hol ilyen-hol olyan.. imerj meg!
Ákos, 48 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Nem dohányzom, inni csak néha, (ha valamit ünnepelünk ) Szeretek társaságba járni, kerékpározni, kertészkedni.őszinte humoros természetű ember vagyok szeretek kirándulni, biliárdozni ,tekézni , futni vagy strandra járni tudok úszni főzni házias vagyok szeretem a háziállatokat nekem is van egy spániel kutyám a filmek közül a bűnügyi horror vígjáték Veszter filmeket kedvelem Diszkó zenéket koncerteket szeretem és mindenevő vagyok a Facebook fent vagyok Alapvetően vidám természetű vagyok.Hűséges vagyok. Szeretem a gyerekeket, alig várom hogy nekem is legyen , ez nem akadály az ismerkedés során Ha hasonló gondolkodású vagy, válaszolj. Komoly kapcsolatot keresek. A kép ami fent van a társkeresőn engem ábrázol
Tomi, 41 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

en egy bp-i maganyos ferfi vagyok es szeretnek megismerkedni egy komoly kapcsolatot kereső nővel.remelem itt megtalalom...................................................................................................................................

50 év feletti budapesti társkereső nők

Erzsébet, 56 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok ..53 éves elvált vagyok ..három gyerekem van ..nem szeretek hetekig levelezni a személyes találkozás többet mondó számomra ...nem szex partnert szeretnék hanem egy társat, aki egyben minden más számomra ...fő az őszinteség nálam ...
Livia, 64 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Nem adom fel, mert tudom hogy letezik szerelem! Imadok olvasni, utazni. Gyulolom a hazugsagot. Ha barna szemed van, mar felig lenyugoztel! Fogdd meg a kezem, es gyere velem. Kell egy kez, es kell egy erintes. Kell egy cel, amit egyszer elersz. Kell egy nap, hogy vard a csodat. Mit ket ember csak egyutt elhet at.
Julianna, 52 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Nem vagyok előfizető ezért nem tudok válaszolni a levelekre sajnálom . Ha ismerkednél adj elérhetőséget .
Edit - társkereső Budapest - 65 éves nő
Edit, 65 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

szeretem a zenét imádok táncolni és nagyon szeretem a lányom és az unokámat

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Tibi, 56 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Keresem életem párját Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 62 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Jó lenne már reggelizni valakivel,nem csak mindig vacsorázni. Ne ítélj elsőre,adj egy kis időt,hogy megutálj
Lajos, 66 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Arra törekszem ,hogy találkozzam az ideális partneremmel!
Imre, 51 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

(Mit is írhatnék magamról? Egyszerűen egy talány vagyok, egy rejtvény nem is akármilyen egy párhuzamos. Fejtsetek meg és kész! Ha feleztek vagy telefonos segítség kell írjatok! :)) Nem sokára új bemutatkozó szöveg jön! Ez már régi és unom. Nem vagyok előfizető így nem tudok senkinek válaszolni. De az új szöveggel ezt is megoldom.

Elit budapesti társkereső nők

Mónika, 47 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Ágnes, 48 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.
Barbara, 41 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Középvezető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Éva, 36 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Egy céget vezetek.Romantikus vagyok ,de 2 lábon állok a földön.Szeretek olvasni ,utazni.Hasonló végzettségű,munkájában is eredményes, ,magas ,gyerektelen ,de saját gyereket akaró társat keresek, Szeresse a Balatont, az utazást.

Elit budapesti társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Laci, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Felsővezető

Mit is irjak nem tudom, sportolok aktivan kosárlabdázom, szeretek utazni, kirándulni, moziba és szinházba járni! De a legjobb ha megismersz és akkor mindent megtudsz ( mivel nincs előfizetésem, irj a mailre: (kimoderalva)
István - társkereső Budapest - 61 éves férfi
István, 61 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

A NŐ ÉS A FÉRFI MINDIG MÁST AKAR!!! A NŐ A FÉRFIT A FÉRFI A NŐT. EZ ÍGY TERMÉSZETES.TEGYÜNK ÉRTE !!!!
Tamás - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Ha kell, komoly, de többnyire inkább komolytalan harmincas srác vagyok (amíg magányos az ember, a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). A részletekkel egyelőre nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, írjon bátran!
Gábor, 73 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.

Fényképes budapesti társkereső nők

Éva, 63 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
4 fotóval

Nő vagyok minden téren!!!! Szeretnék végre egy igazi társat. Aki minden értelemben egy társ. Régóta vagyok egyedül ami nagyon nem jó. Képeim tavaly és napjainkban készültek. Ennyi magas, ennyi kiló és ennyi éves vagyok a valóságban is.
Edit, 51 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
10 fotóval

Független,jó kedélyű,társaságban könnyen oldódó hölgy,keresi hozzá illő párját,akivel színesebbé teheti hétköznapjait.Állatbarátok előnyben..!:)
Anita, 40 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
5 fotóval

Úgy gondolom, mindkét félnek időt és energiát kell belefektetni egy kapcsolatba, hogy az működjön. Fontos számomra a hűség, megbízhatóság, őszinteség... a többit megtudod, ha valóban szeretnél megismerni. 😊
Katarina, 55 éves
Társkereső Budapest, ker.
8 fotóval

Irhatok bármit is magamról, úgyis csak akkor ismersz meg igazán, ha találkoztunk. .Keresek egy értelmes, intelligens, normális férfit. :-)

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Richárd, 45 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
8 fotóval

Mit is lehet ide írni? Milyen vagyok? Ki milyennek lát? Így látom-e magamat is? ISMERJ MEG! Azért három előnyos tulajdonságom legalább van: nem horkolok, nem vagyok elveszett a komyhában és nem jár velem anyós sem.....:) Én a személyes találkozások, benyomások híve vagyok, a netes ismerkedés szükséges "rossz", egy remek fórum az igények összefésülésére, de személyesen dől el minden: van-e kémia, együtt rezgés, nevezzük bárhogy is, mert csak ez esetben lesz érdekes a másik megismerése. De hogy ide is írjak pár dolgot magamról: nyitott, megbízható, kedves, empatikus, őszinte, hűséges, precíz, optimista, mosolygós pasi vagyok. Komoly élsportolói (kézilabda) múlttal vezető orvoskênt ténykedem, de nem vagyok a munka rabja, magamra, barátaimra, családomra mindig van időm. Már régen elváltam, 2 gyermekem nagy (19 és 18 évesek múltak), nem velem élnek, de jó a kapcsolat velük, igaz egyre kevesebbet igényelnek a szabadidőben is, azaz egy új kapcsolatomban nem lehetnek korlátozó tényezők, mint nem is voltak. Színház, utazás, könyvek, zene, sport, baráti társaság, kulináris élvezetek. Köszönöm, hogy elolvastad. Bátraké és optimistáké a szerencse!
Gergely, 58 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
1 fotóval

Évente egyszer amikor a tortára ránézek, eltöprengek. Hogy is lehet ez? Biztos, hogy rólam van szó jelen esetben. Véleményem szerint az energiát a céljainkból nyerjük. Ezek adnak erőt a mindennapokhoz és hitet a jövőhöz. Ez segíthet a szomorúságot vidámsággá gyúrni. Talán a legfontosabb az életünk értelmét is ezeken keresztül érjük el. Jelenlegi célom, hogy megtaláljam hátralévő társát. Azt akit tudok szeretni, feltétlen a bizalmam benne. Tudunk beszélgetni és közös célokat kitűzni.
László - társkereső Budapest - 55 éves férfi
László, 55 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 fotóval

Depressziós kissé lelki beteg ember vagyok. Kulcsszavaim: szeretet, kölcsönös tisztelet, harmónia, békesség, odafigyelés, támogatás. Gondolom sokan mást keresnek. De ki tudja talán van még valaki. Ha úgy érzed légyszíves jelezd.
András, 41 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
2 fotóval

Sziasztok! Húúú, ez jó:) Milyen vagyok? Erről másoknak kellene írni. Kicsit ilyen is, kicsit olyan is, de alapvetően nincs nagy gond velem.Mindenre nyitott vagyok, szeretek mozogni, más kultúrákba belecsöppenni, motorozni, Balcsizni, vitorlázni.... Kis rezsijű, kevés km-es, garázsban tartott, sok extrás lányt keresek:) Jól van, ez csak vicc volt!

Most online budapesti párkereső nők

Bogi - társkereső Budapest - 38 éves nő
Bogi, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
5 perce lépett be

Sziasztok!Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide,remélem megtalálom,azt,akit keresek!Sokat dolgozom,ezért gondoltam szerencsét próbálok itt!Ha meg szeretnél ismerni,irj!!!
Maria - társkereső Budapest - 70 éves nő
Maria, 70 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
6 perce lépett be

SZervusz társkereső.Egyedül élő 62 éves özvegy nő vagyok.GYermekeim önállóak.Őszinte, hűséges tipus vagyok.Fiatalos,kiegyensúlyozott,önálló barátot,társat keresek,aki szereti a természetet,akár a kerti munkát is,szeretüdülni,kirándulni.SZemélyes találkozás,közös szimpátia nagyon meghatározó.SZemüveges,kissé molett,rövid hajam van.Várom leveled ha felkeltettem érdeklődésedet.
Margó - társkereső Budapest - 78 éves nő
Margó, 78 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
18 perce lépett be

Vízöntő jelű vagyok, szeretem az új dolgokat, minden érdekel ami körülöttem zajlik, szeretem a természetet, állatokat. Szeretek utazgatni, kirándulni, világot látni. Kedvelem a jó társaságot, szinházi előadásokat. Leendő társammal kapcsolatos elvárásaim: Pozitiv gondolkodásu, egészséges életmódot folytató, vidám természetű .legyen, szeresse a Balatont, mert én nyáron a balatoni nyaralómban tartózkodom.
Moni - társkereső Budapest - 41 éves nő
Moni, 41 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
20 perce lépett be

Mèlyèrzèsű,okos szemelyisèg vagyok aki nèha tùl èrzekeny ! Csalàdcentrikus,vidàm,ès cèltudatos kitünö baràt ès tàrs ! Szeretek kiràndulni,biciglizni,sètàlni,wellneszezni !

Most online budapesti párkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
1 perce lépett be

Kedves Ismeretlen! Orulok, hogy olvasod soraim. Komoly szandekkal keresem tarsam ismet ezen oldalon. Vagyom ra, hogy szeressenek, hogy akinek odaadom minden porcikam.... egyutt szarnyaljunk. Vannak celjaim,rovid-hosszu tavon, akar munkaban, akar a mindennapi eletben... Imadom a napfenyt, a tengert, a nevetest, bolondozast, komoly beszelgeteseket. Mar csak egy olyan tarsa vagyom aki ezeket ertekeli es viszont szeret. Vajon Te lennel az? Szép napot!
Gyuri - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Gyuri, 41 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
3 perce lépett be

Szia! Ha számodra is érték a kölcsönös tisztelet, a megértés, a másik megnevettetése és a másik utáni vágy, akkor Téged kereslek! Többre vágyom, mint egy "legyünk együtt, mert egyedül nem jó" kapcsolatra. Ha Te is ezt szeretnéd írj! Gy.
Miklós - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Miklós, 65 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
4 perce lépett be

“Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok – emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és lényeddel.” Márai Sándor
Sanyi - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Sanyi, 37 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
5 perce lépett be

Más bemutatkozó szöveget kell kitalálnom, mert az eddigi nem hatott meg senkit! :)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Gyöngyvér (52), Budapest
  Sziasztok!
  Átlagos háziasszony vagyok ,aki szereti a pörgést, ami kirándulást, sportolást, utazást,- vagy csak egy sétát Budapesten - jelent. Persze egy csendes mozizós este otthon is klassz időtöltés. Szeretek főzni, de szívesen járok éttermekbe is. Jókedv, vidámság, életöröm, pozitív gondolkodás jellemez.
 • Imre József (49), Budapest
  komoly szándékú kedves. barátságos hölgyet keres
  Budapesten egyedül élek. Vállakozó vagyok. Mottom..: Jól csak a szivével lát az ember. Ami igazán lényeges az szemmel láthatatlan...
 • Karcsi (62), Budapest
  Ismerkedjünk!
  Karcsi vagyok, 61 éves, lakhelyem Budapest. Keresem leendő párom.Nemrég hunyt el Drága feleségem, de megőrjít a magány.Keresek olyan Hölgyet, aki ezt megérti, tolerálja.Levelet nem tudok küldeni,mert nem vagyok előfizető.*moderálva*
 • Illés (21), Budapest
  Sziasztok!
  Sziasztok!🙂 Budapesten lakok és komoly kapcsolatot keresek, s amennyiben te is komoly kapcsolatra vágysz, kérlek keresd velem a kapcsolatot.
 • Zsuzsa (53), Budapest
  Szeretnék egy társat!
  Budapesten élek.2gyermekemet egyedül nevelem.Kevés a szabadidőm,de azt szeretem hasznosan tölteni.Szeretem a természetet,zenét,táncot. (kimoderálva) Nem vagyok előfizetve,igy nem tudok válaszolni :( (kimoderálva) (moderálva) (moderálva)
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Randiakadémia oldalunkon adunk pár tippet internetes társkereséshez. Végezetül olvasd el sikertörténeteinket olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével. Hiszen mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, IV. kerület
Budapest, IV. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.