Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, IX. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Bettina, 25 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
8 napja tag

Bettina vagyok, 25 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vica, 48 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
11 napja tag

Szia, Vica vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Krisztina, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
14 napja tag

Vidam,nevetos ,porgos termeszetu vagyok.Nagyon szeretek a termeszetben kirandulni,utazni,felfedezni a vilagot,a szinhazat ,a konyveket.Ha hasonlo beallitotsagu emberke vagy szivesen beszelgetnek veled!????
Timi, 22 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
18 napja tag

Timi vagyok, 22 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Gergő - társkereső Budapest - 23 éves férfi
Gergő, 23 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
4 napja tag

Nagyon szeretek nevetni, ha az ember nevet mindent nehézséget le lehet küzdeni és meg lehet oldani. Szeretek a természetben lenni nagyon szeretek olvasni és kirándulni. Szeretem amit dolgozok és imádok főzni. és a random dolgok számomra legjobb dolgok
Szabolcs, 37 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
7 napja tag

EN/HU Kék szemű, sportos, nyitott gondolkodású. Szereti a stabilitást, tervezgeti a jövőt. Nincs bajom a tetkóval, bár nekem nincs (még) :-) Főleg rock zene Tánc tudásom fejlődésében még vannak lehetőségek :-)
Zoltán, 40 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
9 napja tag

Vidam természetü vagyok,szeretek utazni,kirandulni.Szeretem az öszinte embereket.Ha többet szeretnel megtudni kérlek irj!
Dávid, 20 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
14 napja tag

Dávid vagyok, 20 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online budapesti társkereső nők

Viki, 32 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
2 órája lépett be

akkor röviden: Balatoni lány vagyok, valószínű az is maradok, bár már 7. éve vagyok pesten. Sport: szeretek mozogni (séta, bicaj, kondi, falmászás + ami még jön, mindenevő vagyok) az otthon ülés annyira neeem én vagyok. Néha kell az is, de akkor előtte lefárasztottam magam valamivel. Könyvek: szeretek elveszni bennük. klisé (gondolom), de Jane Austen a kedvenc. Farmer póló tipus vagyok, van szoknyám is tényleg. Több is, de többnyire a szekrényben vannak. :) Fontosnak tartom megjegyezni, h van olyan farmerom is, ami szakadt, de mikor megvettem még nem volt az. Sztem ez igy van jól.
Beus, 32 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 perce lépett be

Keresem az "Ádámom", de ebben a nagy világban nem könnyű megtalálni a hamisítatlan és nekem teremtett egyedi egyedet. A hamis "Ádámokból " nem kérek. A lényeg az őszinteség, hűség és tisztelet.Olyan Ádámot keresek, aki értékekkel rendelkező vidám egyéniség és nincsenek káros szenvedélyei, ahogy nekem sincsen. Konzervatív életfelfogással rendelkezők előnyben :) Komolytalan, könnyed kalandra vágyók kérem ne írjanak! Fétis bolondok is kerüljenek! Köszönöm.
Edina, 34 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
5 perce lépett be

Sziasztok! Keresem azt az úriembert, akivel kölcsönös szimpátia, hasonló gondolkodás, közel azonos értékren esetén belevághatnánk életünk közös nagy kalandjába. :) Te vagy az? Írj!
Ari, 65 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
7 perce lépett be

Egy társra vágyom.......én egy bújós , aki szeretve szeretne /oda-vissza/ boldog lenni!!! *moderálva* Szeretem a zenét a színházat, a jó társaságot , nevetni nagyokat, táncolni, kirándulni /persze naponta dolgozom, amit imádok/, de mindenek felett "az a társ" azért nagyon hiányzik !

Éppen online budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 63 éves férfi
István, 63 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 órája lépett be

Egy kalandozó pasi, aki imádja a lányokat! IMÁDOM a nőket!
Balázs, 34 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
33 perce lépett be

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Viktor, 38 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
1 órája lépett be

Keresem a hozzám hasonló érdeklődés körrel rendelkező leányzót, hosszú távú kapcsolatra. Szeretek mindenféle tech kütyüt, filmeket, sorozatokat. Leginkább scifi és fantasy témában, de mindenevő vagyok. Ezek mellet elég nyitott vagyok nagyon sok témára szeretem érteni a világban fellelhető dolgok működését. Főbb kikapcsolódásom általában a zeneírás és szerkesztés, kirándulás, mozi vagy game-elés. Ideálom nem igazán van, egy nő akkor szép, ha aranyos, mindegy hogy magas vagy alacsony.
Attila - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Attila, 43 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok! Nagyon szeretem a természetet,hegyeket,gyakran túrázom külföldön és belföldön.... Érdekel a spiritualitás,ezotéria és a történelem, Önismeret és pszichológia,parapszihológia... Szép napot/estét!:-)

Diplomás budapesti társkereső nők

Bogi, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolát végzett

Az átlagosnál többet mosolygok! ???? Szeretem a jó humort!
Renáta, 25 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolát végzett

:) szállodában dolgozó forma 1 szerető, komoly kapcsolatot kereső. :)
Judit, 44 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Egyetemet végzett

Nyitottnak kell lenni a világra, a szépre, a jóra és az újra.
Éva - társkereső Budapest - 51 éves nő
Éva, 51 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolát végzett

Sok dolgot meg tudok egyedül tenni, de miért is tegyem egyedül, mikor kettesben izgalmasabb a világ.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Róbert, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolai diplomás (Angol nyelvtanár.)

Nehéz megfogalmazni, hogy milyen az igazi társ. Amennyiben egymásra találunk ezt úgyis tudni fogjuk, ha nem remélem úgy válunk el, hogy többek lettünk; nem csak egymás szemében.
Tamás, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolát végzett

Ne haragudjatok, majd később ígérem kitöltöm... ..
Viktor, 33 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Egyetemi diplomás (biológia, rajz)

Legyek férfi, legyek férfi... tudod milyen nehéz az? Egy galériában dolgozok, mellette festek, rajzolok. Nyitott vagyok az új élmények, ismeretek közös megélésére. Olyan kapcsolatot tudok elképzelni, ahol mindketten a saját világunkkal is tudunk foglalkozni. Keresem azt a lányt, akiben kölcsönös a nyitottság és az érdeklődés! (és az sem baj ha csak kisbetűs nő)
Ferenc - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Ferenc, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolai diplomás (műszaki)

Sportos, jó kedélyű, fiatalos vagyok. Szeretek ismerkedni, utazni, társaságban lenni. 20 évig versenyszerűen táncoltam akrobatikus rock and roll-t, jelenleg akrobatikát tanítok. Aktívan sportolok, ez fontos része az életemnek. Szinte minden új dologra nyitott vagyok. Odafigyelek a körülöttem élőkre, szívesen segítek mindenkinek, akinek tudok. Alapvetően optimista típus vagyok, nem rágódom a múlton. Nagyon fontosnak tartom a jó hangulatot, a humort, a fesztelenséget. Szeretek jókat beszélgetni.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mikolt, 31 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Kata, 56 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

A bűvös 50. év. Én nem érzem bűvösnek, sőt... Talán jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Mindent szeretek, amit társaságban csinálhatok, (ez lehet egy kutya is..) de azért jobban tetszik, ha válaszolnak. Több hobbim is van, ezek kitöltik az életem ide vonatkozó darabját, de (majdnem) mindent jobb ketten... Monogám nő vagyok, az elvárásom a függetlenség. Nem hiszem, hogy külső-belső tulajdonságok elvárása sikerhez vezet. Mint párkereső egy kölcsönös ejha lenne a legjobb. Nem ragaszkodom a szokásokhoz, de végcélként kitűznék egy 3 m-s versenyt járókerettel 20 év múlva. Nem vagyok előfizető!
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Nedjib, 62 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Having undergone a divorce and while exceeding fifty I decided to register at this site with the aim of finding a true sincere and serious encounter with a woman who will give me the desire to move forward and share the beauty of life. I love walking out travel I love music humour talk learn to discover and explore I want to enjoy a beautiful friendship with sincerity and honesty. Speak French, Arabic, English French citizen of Algerian origin, lived and worked in the UK for 22 years and moved to Budapest end 2015 due to work reasons.
Józsi, 36 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

Ha a metrón, a boltban, a könyvesboltban, az utcán vagy kiránduláson eddig még nem találkoztunk, adjunk neki itt esélyt! A személyes találkozást semmi más nem pótolja, üljünk le beszélgetni, ismerkedni.
Gábor, 39 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Budapesten dolgozom egy multicégnél. Szeretek minden konstruktív elfoglaltságot: olvasást, jó filmeket, táncot, utazást, történelmet, zenét (rock, jazz, komoly, komolytalan :), igényes pop - már amennyiben létezik ilyen kategória), sportokat (kosárlabda), télen a síelést, nem télen a bringázást. Szeretek barkácskodni, megjavítani veszettnek tűnt dolgokat, és újakat alkotni. Ezek persze elég felszínes dolgok, de majd konkrét kapcsolatfelvétel esetén többet írok...
Henrik, 30 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Egyszerű gyerek vagyok és nem több amire vágyom...

Keresztény budapesti társkereső nők

Anna, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
vallása: római katolikus (alkalmanként)

30 éves vagyok,dajkaként dolgozom.Nagyon szeretem a gyerekeket.Szeretnék önálló családot alkotni. Szabadidőmben sokat futok,vásárolok,moziba járok!
Zita, 38 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
evangélikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Semmi kulonos, de majd magad eldontod.:) Szeretek részt venni az élet áramlásában és az örömteli, harmonikus kapcsolódásokban. Inkább széplelkű, mint funkcionális vagyok, az őszinte és szeretetteli lélekkapcsolódásokban hiszek és a bánj úgy másokkal, ahogy magaddal is bánnál elvben. Alapvetően a párom keresem.:)
Melinda, 28 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
hite: görög katolikus

Melinda vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Veronika - társkereső Budapest - 27 éves nő
Veronika, 27 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Még gondolkozok azon,hogy mit írhatnék ide.Még legalább 7 karaktert írtam magamról,azt hiszem,ez elég is lesz.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

András, 36 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
hívő református (a magam módján gyakorlom)

Előre engedlek az ajtóban ( kivéve, ha valami idegen helyre megyünk szórakozni). Szeretem, ha a jobb oldalamon sétálsz ( tévedsz nem a kutyák stb... helye ). Felsegítem a kabátod ( nyáron nem ). Ágyba viszem a reggelit ( ha te is benne fekszel). Kinyitom neked a kocsiajtót ( nem csak akkor, ha új az autó). Nem megyek mögötted a lépcsőn, és nem bámulom meg a feneked (azt már megtettem az ajtóban emlékszel? :) ).
János, 57 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
református vallású

János vagyok56 éves vállalkozó Budapest a lakhelyem komoly kapcsolatot keresek Csak fotóval rendelkezők keressenek köszönöm.
Tamás - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Tamás, 32 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
vallása: római katolikus

Szeretek sportolni, zenélni, olvasni. Szeretem a természetet, a gyerekeket, a barátaimat, a munkámat, az angol és történelem tanítását. Nagyokat tudok aludni a könyvtárban délutánonként...
Tamás - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
római katolikus vallású (alkalmanként)

Tamás vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Miri, 20 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

hali,miri vagyok, 19éves.van egy kisfiam akit imádok.
Beatrix, 28 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. *moderálva*
Alexa, 20 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

A személyes találkozások híve vagyok, ott úgy is minden kiderül! :)
Piroska, 29 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

amit szeretek.. nyár, balaton, családozás, kirándulás, nyaralás, tengerpart, vagy bármilyen vízpart, nevetni, mozizni, olvasni, színházazni, barátokkal lenni és a többi.. :) ha hasonló beállítottságú vagy, és ebben partner lehetnél, akkor írj :) komoly kapcsolatot keresek, kalandorok kíméljenek! nem vagyok feltöltve, írj elérhetőséget és akkor tudok válaszolni :)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Péter, 24 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Meg akarsz ismerni? Ismerj meg, garantálom egy élmény lesz mindkettőnknek. Nem akarsz megismerni? Akkor olvasd el a kettővel ezelőtti mondatot! (Nem tudom hogy itt hogy megy, de máshol szívesebben beszélgetek emberekkel, mint itt.)
Péter, 27 éves
Társkereső Budapest, X. ker.

Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd...
Péter, 24 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia! Jelenleg Budapesten tanulok egyetemen, ha minden jól megy, a pénzügyi szférában fogok dolgozni. Egy nehezebb nap után szeretek elmenni a szigetre futni egy kört. Haverokkal és tesómmal szoktunk eljárni havonta gokartozni, mindig valami új pályát felfedezünk. Szabadidőmben szeretek szörfözni, röplabdázni a strandon és wakeboardozni, télen pedig snowboardozni. Nyáron szeretnék megtanulni majd vitorlázni. Filmekből inkább a vígjátékokat szeretem, de sorozatokból bármi jöhet, könyvekből is többféle műfajt szeretek. Zenéből pedig mindenfélét meghallgatok.
Péter, 20 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Komoly kapcsolatot szeretnék egy olyan lánnyal akinek főleg a belső értékek fontosak és amikor a helyzet adja tud nagyon komoly illetve vicces is lenni. Imádom a rock zenét, immáron 11 éve gitározom. *moderálva*

30-as budapesti társkereső nők

Kamilla, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szia, Kamilla vagyok, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Edina - társkereső Budapest - 39 éves nő
Edina, 39 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Gondolom ez sablonosnak fog tűnni, de egyelőre ismerkedni, beszélgetni vagyok itt. :) Szeretem az életemet, és soha nem a másikban keresem a hibát. Az alábbi idézet engem jellemez, így hasonló gondolkodású férfit keresek. "Akkor nőttél fel igazán, ha nem a körülményeidet okolod a hibáidért" :)
Alexa, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Véleményem szerint itt leírva nem lehet megismerni a másikat, beszélgess velem és megismersz. :) Széles látókörünek, humorosnak és emberbarátnak tartanak az ismeröseim.Szeretek a szabadban idöt tölteni, sétálni, kirándulni, olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, beszélgetni és másokat meghallgatni.Érdekesnek tartom az emberi természetet, de nem vagyok pszichológus nem kell félni.. :) Ha tehetem utazgatok és világot látok. Röviden ennyi,ha tetszett tudod hol találsz...
Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

...minden a természet része. Éppen ezért természetes. Minden fontos számomra, ami érték. “Ezek a csatakos, nyár végi éjszakák, mikor gázolva a réten át, e boszorkányos vegykonyhában egyszerre az élet elemeit érzed: a füstöt és a szénaillatot, az éterpor ózonos ízét, az erjedő és rothadó növényi és állati szövetek páráját, azt a félelmes és vonzó illatot, melynek összege az élet."

30-as budapesti társkereső férfiak

Ferenc, 36 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Sziasztok! Sokat utazó utazó ,természetet kedvelő. Pozitív gondolkodású,kiegyensúlyozott életű férfi. Pozitív, életvidám hölgyet keres..........
Zoltán, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

"Aki másokat legyőz erős, aki önmagát legyőzi hős " "Az életben azok a legszebb pillanatok, amikor a lehetetlen megvalósulni látszik"
Norbert, 33 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Mit érdemes rólam tudni? Sok mindent megtanultam már az élettől és nem sorolom magam az "átlagos" férfiak közé, de nem is tartom magam többre náluk. Komolyan veszem az életet és lelkiismeretesen végzem a feladataimat. Reális gondolkodású, túlságosan is őszinte típus vagyok és persze szeretek viccelődni, nevetni és megtanultam a hibáimból tanulni és azokon nevetni. Hogy kit keresek? Szívesen ismerkedek, a beszélgetés során úgy is többet lehet megtudni és a többi majd alakul... :)
Norbi, 38 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Helló! Először is, nem vagyok előfizető, ezért, ha nem kapok elérhetőséget, nem fogok tudni válaszolni! Mutter Norbertnek hívnak. Tanulmányaimat illetően programozóként, majd mérnök informatikusként végeztem. Javarészt informatikán belül dolgozgattam, de egy ideje már más elfoglaltságra is rá lettem kényszerülve, így pl. villamost is vezettem egy ideig. Még a családommal lakom. Alapvetően vidám természetű vagyok, szeretem, ha hasonló emberek vesznek körbe. Racionális gondolkodású, többnyire liberális beállítottságú vagyok. Szeretek új dolgokat kipróbálni, és javítani a meglévőkön. Sose értettem azokat, akik elvből, alaptalanul, minden ismeret, tapasztalat nélkül ítélnek el valamit, és az ész érvekre sem hallgatnak. Szabadidőmet mostanában jobbára itthon töltöm, de szívesen megyek (mennék..) kerékpározni, moziba, színházba, bulizni (nem járok, mert nincs kivel). Pedig a kikapcsolódás fontos az ember életében. Írj bátran, ha szimpatikusnak találsz és megismernél.

Középkorú budapesti társkereső nők

Gyöngyös, 47 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Komoly kapcsolatot keresek! Ha te is ....akkor beszéljünk.
Tünde - társkereső Budapest - 48 éves nő
Tünde, 48 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

46éves elvál nö vagyok keresemtársam csak komoly kapcsolat erdekel
Szofi - társkereső Budapest - 41 éves nő
Szofi, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Vidám nő vagyok, aki elégedett az életével, egy társ viszont még szebbé tehetné! Kikapcsolódást jelent a tánc, a kirándulás, wellness... Őszinte és komoly kapcsolatra vágyom, ha Te is ezt keresed, várom kedves leveledet! :)
Tünde - társkereső Budapest - 49 éves nő
Tünde, 49 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szeretni és szeretve lenni! Hiszem, hogy valahol valaki pont engem keres, csak mellettem lesz boldog, illetve valakit csak én tudok boldoggá tenni! Ha ez az út vezet hozzá, ám legyen!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Laci, 40 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 40 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Átlagos barna szemü haju 176cm sràc vagyok szeretek sétàlni,moziba memni,biciglizni,szeretem az àlatokat,gyerekelet,csalàd cemtrikùs vagyok.keresek 30-40év közöti hölgyet akinek hiànyzik a szeretett az életéböl és komoly kapcsolatra vàgyik külsöre mincsenek elvàràsaimert nem a külsö szàmit hanem a besö értékek.kaland keresök kéjenek
Róbert, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Róbert vagyok, 38 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Armin, 40 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Zsuzsanna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Zsuzsanna, 64 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Személyes találkozás híve vagyok , szeretek belenézni a másik ember szemébe, az sok mindent elárul........
Ágnes, 60 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

vidám, optimista, empatikus, sikeres nőként már csak élni szeretném nyugalomban- de tartalmasan az életet egy intelligens, magas, mentálisan és érzelmileg is egészséges férfi társaságában.
Andrea, 60 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

hozzám illő társat keresek aki hasonlóan konzervatív gondolkodású, igényes külső belső értékekre
Terézia, 69 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Egyedűl élek várom az igazi párommat aki boldogá tehet és én is boldoggá tehetem! Nem jó egyedűl !

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Lajos - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Lajos, 54 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Sziasztok lányok :Idézet. Várunk és közben szépen lassan eltelik az Életünk.... Várunk az idő múlik... De mi csak várunk..A pillanat elmúlik és a múlt része lesz...És mi csak várunk.... Gyerekek olykor fel borítják az ember életét, DE ez így jó. Aki bízik Önnönmagába...... az máris győztes, mert soha nem adja fel... Nem biztos hogy pont ( ÉN ) de vagyunk elegen férfiak... Tudom igazán nekem kéne a kezdeményezést DDEE a NŐ választ nem nem a Férfi. Továbbá Én a személyes találkozásban hiszek, Úgy mint annak idején.. Budapest-Velence orientált vagyok... Tisztelettel. Lajos.
József - társkereső Budapest - 69 éves férfi
József, 69 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Keresni egy Társat, akit 0-24 h keresztül élvezhetek valahogy. Vidám és talán szerethető értelmiségi nyugdíjas vagyok
Ottó - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Ottó, 60 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Egy új kapcsolat veszélyes "játékszer",mert önvizsgálatot és önismeretet követel,márpedig sok ember egyikre sem vágyik igazán.Igazi funkciója végső soron az,hogy kimutassa bennünk a felhasználatlan élményszerző képességek létét,amelyeket a megszokás eltompított.
Zoltán, 53 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Normalis konzervativ életet élek, gépkocsi vezetöként dplgozom.

Elit budapesti társkereső nők

Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)
Sári, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Életvidám, megbízható, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Az ilyen levélírók kérem kíméljenek, továbbá a napszemüveges profilképek, mert szerintem a szem a lèlek tükre.
Bettina, 25 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Kedves latogato! Eloljaroban annyit,hogy nem vagyok hive az internetes ismerkedesnek,de mivel nincs vesztenivalom,megprobalom. Fura kettosseg jellemzi a szemelyisegem: A munkamban hatarozott,celtudatos,karrierista szemelyiseg figyelheto meg,mig a maganeletemben mar a nyugodtsag,felszabadultsag kerul eloterbe. Egy hosszu kapcsolat utan keresem ujra azt a ferfit,akivel kiegeszitjuk egymast,akivel kozos almokat szohetunk es torekszunk a megvalositasra is. Szabadidomben szeretek szinhazba jarni,a termeszetben lenni,a barataimmal jot szorakozni.:) Ugy gondolom,nem letezik jol megirt bemutatkozo szoveg,egyreszt nem derul ki sok mas tulajdonsag az emberrol,masreszt minden ember mashogyan latja a masikat. Hogy kit is keresek itt? Irj nyugodtan es kiderul.:)

Elit budapesti társkereső férfiak

Laci, 43 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Középvezető

A világ vidám, optimista oldalára születtem. Egészséges gondolkodás, tartalmas programok, sok-sok mozgás, természet. Komoly munkakör ellenére, szabadidőben kellően laza tudok lenni. Párkapcsolatban hiszek a folyamatos megújulásban, meglepetésekben és az érzelmek megélésében... Na és persze a többi: túrázás, hegyek, tenger, wellness, sport, színház, opera, mozi, társaság, barátok, étterem vagy csak egy film kettesben... az utazást említettem már? :-)
Laci, 38 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Kinőttem már abból, hogy egy éjszakára keressek partnert. Sőt már ahhoz sem ragaszkodom, hogy mindig nekem legyen igazam. Tudok háromig számolni. Időközben krumplit hámozni is megtanultam, bár tény, hogy még nem mindig marad meg egy összefüggő csíkban a héja ;) és a Michelin csillagokkal sem szeretnék versenyezni. Továbbra is szeretek viszont szórakozni bármilyen formában, de leginkább spontán. Imádok nagyokat kirándulni, vagy bármit csinálni a természetben télen-nyáron. És persze még mindig kitartóan hajtom a vágyaimat (és talán majd a Tiédet is), mindennél fontosabbnak értékelem az életet és abban a boldogság szerepét. Társ szeretnék lenni és azt is keresek! Hogy hamar eldönthesd, hogy megéri-e lentebb görgetned, címszavakban: síelés, túrázás, száguldás (ésszel), közben zene, kék, tenger, hó, kókusz.
Csaba - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Csaba, 58 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben
Sam, 40 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Felsővezető

I would say I am kind and tender , have a lot to give. The question is are you ready to receive ? I am Budapest lover, I am almost between Budapest, Frankfurt and Dubai because of my business. My only love is Budapest....I promise u to make u laugh like never before, to make u happy like never before. To feel a lady like never before. Waiting :) .. oh by the way , Magyar version is coming soon .. working on it ! I am trying to refresh my Hungarian , Probal fristen Magyar!

Fényképes budapesti társkereső nők

Helga, 24 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
5 fotóval

Sziasztok!Egy 24 éves lány vagyok,szociális gondozó és ápolóként dolgozok,és nagyon szeretem a munkámat.Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra.Azt érdemes tudni rólam,hogy nagyon szeretek kirándulni,zenét hallgatni,koncertre menni,utazgatni,valamint új helyeket és embereket megismerni.Vidám és nagyon pozitív személyiség vagyok,ha pedig néhanapján szomorkodom kicsit,az szerencsére hamar elmúlik.:)Két öcsém van,és hát elég családcentrikus embernek mondanám magam.Azt hiszem ezek lennének a legfőbb tulajdonságaim.:)
Judit Csilla, 39 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
6 fotóval

Vidám természetű vagyok. Szeretem az életet. Fontos számomra a megbízhatóság, a bizalom és az őszinteség. A párkapcsolat alapjai között nálam mindeképpen ott van a kölcsönös tisztelet, szeretet, figyelmesség, szenvedély és gyengédség. Szeretek utazgatni, színházba és moziba járni, olvasni, sütni, főzni. Fontosnak tartom a minőségi időt. Munkám során folyamatosan tanulok. Tartós párkapcsolat reményében regisztráltam. :)
Kati, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Szabadság, természetesség, derű, önirónia. Javíthatatlan liberális, aki meggyőződésesen hiszi, hogy felismeri azt az egyet. No meg 1db kutya és még 2 cica (is).
Erzsike, 53 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
3 fotóval

IGAZABOL NEM IS TUDOM MIT IS LEHETNE IDE IRNI VALOJABA A TALALKOZAS A DONTO EBBEN A KERDESBEN. ERZSIKENEK HIVNAK ES KERESEK EGY IGAZI BARATOTT VAGY TARSAT. NAGYON SZERETEM HA VALAKI OSSZINTEN TUD MINDENROL BESZELNI.LENYEGES AZ ELETBEN HA JOL TUDSZ KOMONUKALNI. LEGYEL OSZINTE HUSEGES BEGYULETES ES PERSZE SEGITOKESZ. VALOJABAN PESTMEGYEBE ELEK ES BP DOLGOZOM EGY KFT VENDEGLATO EGYSEGNEL MINT BETSZAKACS MAR 25EVE. SZERETEM A TERMESZETET A NAPSUTEST ES PERSZE A VIZPARTOTT IS VAN KETT NAGYKORU FELNOT GYEREKEM AKIK MAR KULON ELNEK TOLEM. A TOBBIT MAJD SZEMELYESEN!!!!

Fényképes budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 36 éves férfi
István, 36 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
6 fotóval

Alapvetően vidám természet vagyok, a megfelelő valaki társaságában pláne.:-) De vigyázat, fanyar humorral szoktam operálni. :D Nyelvtanárként dolgozom egy nyelvsulinál, és szeretem is csinálni, de vannak egyéb terveim is.:) Újabban szerelmes lettem Görögországba. Olyan valakit keresek, aki hajlandó velem végigpróbálni az összes létező görög szigetet! :D De nem csak heverészni akarok ám egész nap a strandon!!! Olyan útitárs kell, aki hozzám hasonlóan szeret felfedezni mindent! Persze az se baj, ha az élet nevű túrán is tudunk jó útitársak lenni. :D
Tibor, 64 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
15 fotóval

Miután 100 megkeresett hölgyből csak 15 méltatott bármilyen válaszra is, úgy gondolom semmi értelme itt bármit is magamról írni. Megdöbbentő hogy mennyien csak szórakozásból és nem pedig társkeresésből vannak fent az oldalon.Ha valaki komolyan gondolja a társkeresést, és egy ici-picit is felkeltem az érdeklődését, azzal nagyon szívesen felvenném a kapcsolatot és bármikor örömmel találkoznék. Aki nem vállalja a személyes találkozást, azt kérem előre jelezze! Minden rossz tapasztalatom ellenére én nyílt, nyitott és őszinte vagyok, mert ha a "sündisznó taktika" metodot használnám, nem tudnának azok akik szeretnének a szívem közelébe jutni és nem tudnának igazán megismerni. Hiszek benne hogy még nem áldozott le az alkonyom és van odakint valaki, akivel boldog lehetnék!!
Attila, 34 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
9 fotóval

Keresem azt lányt, akik a hozzám hasonló férfit keresi.
Dominik - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Dominik, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
8 fotóval

Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet! *** Hi, I am Dominik, 34 years. I live in Budapest and in Kirchberg in Switzerland. So I am looking for woman of dream here. As mentioned above I like to live my dreams. My hobbies are Kung Fu, Swimming and travelling. I run an international trading agency. Looking forward to meeting you! Kind regards Dominik

Most online budapesti párkereső nők

Lenke - társkereső Budapest - 75 éves nő
Lenke, 75 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
10 perce lépett be

Egyedülálló, jó humorú, zenét, társaságot kedvelő vagyok. Színház, mozi, koncertek, kiállítás, utazás, főzés, grillezés,sport a hobbim. Olyan társat keresek aki mindehez partner tud lenni.
Reni - társkereső Budapest - 27 éves nő
Reni, 27 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
14 perce lépett be

Szeretek ismerkedni ,társaságban lenni,új dolgokat megismerni,utazni.
Beatrix - társkereső Budapest - 40 éves nő
Beatrix, 40 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
15 perce lépett be

174, Budapest, csalad, sport, munka, utazas, kave, fekete, stilus, erzelem, szenvedely.. Nem hiszek az ellentetek vonzasaban....keresem a hozzam hasonlot: onallo, fuggetlen vonzo tarsam :)
Ildi - társkereső Budapest - 46 éves nő
Ildi, 46 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
16 perce lépett be

Van-e kedved biciklizni, kirándulni, hegyet mászni vagy pihenésképpen moziba esetleg színházba menni? Ez lennék én röviden ... ja és elfelejtettem a lényeget: mindezek közben jókat beszélgetni egy komoly kapcsolat reményében....

Most online budapesti párkereső férfiak

Zoltán, 53 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
4 órája lépett be

Normalis konzervativ életet élek, gépkocsi vezetöként dplgozom.
István - társkereső Budapest - 36 éves férfi
István, 36 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
6 órája lépett be

Alapvetően vidám természet vagyok, a megfelelő valaki társaságában pláne.:-) De vigyázat, fanyar humorral szoktam operálni. :D Nyelvtanárként dolgozom egy nyelvsulinál, és szeretem is csinálni, de vannak egyéb terveim is.:) Újabban szerelmes lettem Görögországba. Olyan valakit keresek, aki hajlandó velem végigpróbálni az összes létező görög szigetet! :D De nem csak heverészni akarok ám egész nap a strandon!!! Olyan útitárs kell, aki hozzám hasonlóan szeret felfedezni mindent! Persze az se baj, ha az élet nevű túrán is tudunk jó útitársak lenni. :D
Zoli - társkereső Budapest - 33 éves férfi
Zoli, 33 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
2 órája lépett be

Úszás, hold, csillagok, hegyek, kerékpár, squash, zongora, sütés, főzés, kedvesség, figyelem... és egy mosoly :)
István - társkereső Budapest - 80 éves férfi
István, 80 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
3 perce lépett be

Személyes találkozáskor minden kiderül. *moderálva*
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Nikolett (24), Budapest
  Èlj úgy ma, hogy holnap semmit ne kelljen megbánnod!
  Sziasztok! Niki vagyok 23 éves Budapesten lakom. Szeretnék egy komoly kapcsolatot, egy olyan barátot akivel mindent megtudok beszélni és megtud nevetettni. Szeretek filmet nézni, zenét hallgatni, rajzolni.
 • Csaba (44), Budapest
  Szia!
  Picit fura nekem elsőre ez a virtuális ismerkedés de teszek egy próbát:-) Budapesti szélsőségektől mentes életet élő rendszeresen sportoló férfi vagyok, egy hasonló korú kedves és értelmes Nővel szeretnék megismerkedni.
 • Dávid (21), Budapest
  hogy minden helyzetet ki kell használni
  Szia Dávid Budapesti lakos és amiket szeretek bulizni főzni filmet nézni sportolni és nem csak ismerkedni szeretnék ha nem mint a barátod is akarok lenni. Írjatok
 • Bence (21), Budapest
  Hail
  Budapesten élő és dolgozó srác vagyok, szivesen ismerkednék.
 • Zoli (41), Budapest
  Sziasztok!
  Zoli vagyok, 40 éves. Társam keresem Budapest és környékéről. Egyelőre nem vagyok előfizető.majd ha gazdag leszek.addig írhatsz emilben.chimpy kukac frímél pont hu
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, IX. kerület
Budapest, IX. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.