Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, IX. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Réka - társkereső Budapest - 32 éves nő
Réka, 32 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
5 napja tag

Én egy 32 éves gyerekarcú lány vagyok. Vidám vagyok, ha van ki megnevettessen. Nagyon érzékeny is túlzottan is . Sokan mondják , hogy túl komoly is sokszor. Mások megismerésében túl kritikus amin tudom változtatni kell. Nehéz ,de törekszem erre , hogy ez válltozzon. A vallásosságomhoz ragaszkodom és erről senki és semmi kedvéért nem mondanék le. Jó tulajdonságaim: szelíd, szerény túlzottan is, vidám, kedves, aranyos, túl lelkizős, önzetlenül adakozó ,de ahhoz kicsit megkell ismerjem a másikat , hogy adjak önzetlenül. Alkalmazkodó , de nem mindenhez és mindenkihez. Ami még fontos nekem tudjon egy fiú szeme belülről fakadóan mosolyogni az nagyon fontos! Olyankor az én lelkem és szemem is visszamosolyog . Kívül komoly vagyok, bár el se hinnék rólam , hogy tudok "dinnye "lenni:) ami nálam azt jelenti , hogy szeretek bohóckodni és igen, mondjuk így, társ vagy párom is tudjon helyzet függően bohóckodni velem együtt .Tudjon megnevettetni és komoly is lenni. Keresse a kedvem és én is keresem akkor az övét. Én alapból keresem a másik kedvét én ilyen vagyok . Szeretek örömet okozni másoknak, és szívből adni. A mai világban nehezen találom a helyem. Szeretem a természetet, szeretek a másikra rácsodálkozni és elmerülni a másik tekintetében. Szeretem mikor egymásra mosolyoghatunk és a mosolyon belül azt érezhetem, hogy a szívem is csordultig van szeretettel. Isten útjai kifürkészhetetlenek nem tudhatjuk mikor és hol adja meg , hogy megtaláljuk párunkat:) Idézeteim : A Gável testvérek egyik dalszövegéből való és nagyon igaz rám aszt hiszem "Jöjj hozzám, légy velem! Örök békéd, Örök békéd add nekem! Szeretetre vágyom, Kell egy hű barát, Aki velem van, és nem hagy el, A nehéz napokon át! Ne félj hát, Ő megsegít, Figyeljed szavát, Tedd kezébe életed, A békét add tovább!" "... egyszer és mindenkorra felelős lettél azért ,amit megszelídítettél." Antone De Sant-Exupéry " Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. De hol vagyok én? Azt kívánom, bár itt lennél, hogy megmondd. Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?" A.A. Milne Micimackó bölcs gondolata u.i. adjatok e-mailcímet mert nem vagyok előfizetéses és könyörgöm szólíts meg írásban ,ha szimpatikus lettem volnék.Köszi
Kati, 45 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
14 napja tag

Egy öszínte, család centrikus , vídám természetű , érzelmes nô vagyok és , tartos kapcsolat reményében keresek társat.
Mónika, 44 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
19 napja tag

Ide a legtöbben a vágyaikat és az elvárásaikat írják le. Hogy milyen társat keresnek, mit várnak egy kapcsolattól... Én egy kicsit megfordítanám a dolgot és elmondom, hogy én mit tudnék hozzátenni egy kapcsolathoz. Kedvességet, szeretetet, odafigyelést. Vidámságot, törődést, beszélgetést, nevetést, ölelést, ölelkezést. Utazást, sétát, közös főzőcskézést, sportolást. Ha ezeket be és el tudod fogadni és még viszonozni is hajlandó vagy, akkor nagyon jól fogjuk magunkat érezni együtt. Szeretem az életemet, jól érzem magam a bőrömben, szívesen megosztanám ezt mással is.
Kriszta, 26 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
20 napja tag

27 éves vagyok aki szereti az életet vidáman,bolondosan élni.Nem vagyok semmi jonak az elrontoja:)Ami a szìvemen az a számon de ne félj:)Szeretem a sportot foci,pin pong stb.Hobbim lejárni kondi terembe de csak mértékkel.Irj és én válaszolok

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Dávid, 17 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
15 órája tag

Ha szeretnél megismerni egy vicces, kedves srácot írj rám.
Zoli - társkereső Budapest - 20 éves férfi
Zoli, 20 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 napja tag

Szia! Magamrol nem tudok sokat írni.. sosem voltam jo ebben. hol is kezdjem.. hmm. viszolnylag figyelmes srác vagyok, jelenleg asztalosként dolgozom, rendkivül érdekelnek a müszaki termékek valamint szeretem a japán rajzfilmsorozatokat amikre sajnos utóbbi idöbe nem sok időm jut. Valamint szeretek egy toparton üldögélni és csak nézni ki a nagyvilágba (horgászbot a társam egyenlőre így nem nézek lököttnek :D annyira nem értek hozzá, hogy horgászatnak nevezzem amit csinálok :DD). Szeretem a rock minden formáját de meghalgatok szinte mindent. Nem élek alkohollal és nem dohányzom, egyenlőre szüleimmel élek de tervben van saját lakás/ház. A humorom néha kissé alpári de nem szoktam tulzásba esni. Esetleg ugygondolod megismerkednél velem akkor írj nyugodtan!
Zsolt, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
5 napja tag

Zsolt vagyok, 41 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 16 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
7 napja tag

Sziasztok! Szerintem mint mindenki,én is azért regisztráltam ide,hogy találjak végre egy normális párt magamnak! Kedves,tisztelettudó,normális ember vagyok,akivel szerintem lehet beszélgetni,és poénkodni is! Jelenleg külföldön élek és tanulok,ebben az évben fogok érettségizni,amit nem szeretnék elrontani,mert mindenféleképpen szeretnék továbbtanulni.Nagy álmom,hogy foci kommentátor,riporter,újságíró,vagy vezetőedző legyek! Imádom a focit,a zenét,és a családomat,akikre bármikor,bármilyen helyzetben számíthatok!Ennek megfelelően én egy családcentrikus embernek érzem magam. A kor nálam annyira nem számít,csak a másik is fél is legyen normális velem szemben,és ne tűnjön el pár levelezés után. Nagyjából ennyit magamról,a többit pedig majd levelezés közben! :)

Éppen online budapesti társkereső nők

Anikó, 37 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
26 perce lépett be

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam,ha létezik még ilyen. Én bízom benne. Nem vagyok előfizető kérlek írj elérhetőséget. Köszönöm
Szofi - társkereső Budapest - 41 éves nő
Szofi, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 órája lépett be

Vidám nő vagyok, aki elégedett az életével, egy társ viszont még szebbé tehetné! Kikapcsolódást jelent a tánc, a kirándulás, wellness... Őszinte és komoly kapcsolatra vágyom, ha Te is ezt keresed, várom kedves leveledet! :)
Zsuzsa - társkereső Budapest - 54 éves nő
Zsuzsa, 54 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 órája lépett be

Szeretek táncolni, olvasni, színházba-, moziba járni, beszélgetni, tarsaságban lenni. Nagyon-nagyon szerettem vitorlázni, a vizen lenni, úszni, napozni.
Andrea, 39 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
2 órája lépett be

Nem hiszem, hogy írásban megfelelően be lehet mutatkozni. A személyes találkozásban hiszek, a szemkontaktusban, a gesztusokban, a kisugárzás erejében. Élvezem az életet, spontán vagyok, optimista, és nyitott a világra. Olyan valakit keresek, aki független, határozott, energikus és lelkes, akivel együtt tudok nevetni, aki szellemileg is partner, akivel lehet beszélgetni, élményeket megosztani, új élményeket szerezni, és jókedvűen megélni a mindennapokat.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Tamás, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
13 perce lépett be

Ne haragudjatok, majd később ígérem kitöltöm... ..
Balázs, 34 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 órája lépett be

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Attila, 43 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok! Nagyon szeretem a természetet,hegyeket,gyakran túrázom külföldön és belföldön.... Érdekel a spiritualitás,ezotéria és a történelem, Önismeret és pszichológia,parapszihológia... Szép napot/estét!:-)
Zoltán, 53 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
2 órája lépett be

Normalis konzervativ életet élek, gépkocsi vezetöként dplgozom.

Diplomás budapesti társkereső nők

Bogi, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolát végzett

Az átlagosnál többet mosolygok! ???? Szeretem a jó humort!
Renáta, 25 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolát végzett

:) szállodában dolgozó forma 1 szerető, komoly kapcsolatot kereső. :)
Judit, 44 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Egyetemet végzett

Nyitottnak kell lenni a világra, a szépre, a jóra és az újra.
Éva - társkereső Budapest - 51 éves nő
Éva, 51 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolát végzett

Sok dolgot meg tudok egyedül tenni, de miért is tegyem egyedül, mikor kettesben izgalmasabb a világ.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Róbert, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolai diplomás (Angol nyelvtanár.)

Nehéz megfogalmazni, hogy milyen az igazi társ. Amennyiben egymásra találunk ezt úgyis tudni fogjuk, ha nem remélem úgy válunk el, hogy többek lettünk; nem csak egymás szemében.
Viktor, 33 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Egyetemet végzett

Kultúrmunkás, megindító extrákkal. Rajzol, ír, olvas, beszél, gondolkodik. Számolni nem tud. Mindez megpakolva még egy nagy rakás huncutsággal!
Ferenc - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Ferenc, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolai diplomás (műszaki)

Sportos, jó kedélyű, fiatalos vagyok. Szeretek ismerkedni, utazni, társaságban lenni. 20 évig versenyszerűen táncoltam akrobatikus rock and roll-t, jelenleg akrobatikát tanítok. Aktívan sportolok, ez fontos része az életemnek. Szinte minden új dologra nyitott vagyok. Odafigyelek a körülöttem élőkre, szívesen segítek mindenkinek, akinek tudok. Alapvetően optimista típus vagyok, nem rágódom a múlton. Nagyon fontosnak tartom a jó hangulatot, a humort, a fesztelenséget. Szeretek jókat beszélgetni.
András, 36 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
Főiskolai diplomás (közigazgatás)

Előre engedlek az ajtóban ( kivéve, ha valami idegen helyre megyünk szórakozni). Szeretem, ha a jobb oldalamon sétálsz ( tévedsz nem a kutyák stb... helye ). Felsegítem a kabátod ( nyáron nem ). Ágyba viszem a reggelit ( ha te is benne fekszel). Kinyitom neked a kocsiajtót ( nem csak akkor, ha új az autó). Nem megyek mögötted a lépcsőn, és nem bámulom meg a feneked (azt már megtettem az ajtóban emlékszel? :) ).

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Ildikó - társkereső Budapest - 44 éves nő
Ildikó, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Kedves Látogatóm! "Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükséges sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszek a számodra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra. Kérem, jelentkezzen az a "kisfiú", aki időt és fáradtságot nem kímélve megszelidítene egy magamfajta "rókát". Szép napot kívánok!
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Attila, 37 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Attila vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Miklós - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Miklós, 57 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Tibor, 60 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Szia! Amikor fiatal vagy, nincs semmid, hajtasz, hogy legyen valamid. Megszerzed. Amikor már mindened megvan, (és nincs társad) Rájössz, hogy semmid sincs. (mert mindig hajtottál). Hiába van 80-100 millád, nem ér az egészet semmit, mert akkor is csak egyedül vagy. Más. A szerelem vak, akkor, hogy fog egyszer akkor rám találni. Komoly, hosszú távú kapcsolatot Társat keresek, (olyat, aki a régi kapcsolatait lezárta, és nyitott az újra) Elnézést kérek mindenkitől, de csak vékony társat keresek. ((Bocs, nálam a vékony magasság mínusz 6-7 kg) Reggeli teázás. Angolosan , tejjel, szálas teából nyugodtan. Esetleg este zene hallgatás, beszélgetés, TV, közben egy-két pohár száraz szekszárdi száraz vörös bor. Szeretek főzni gombászni, horgászni, néha táncolni (rocky-t)Régebben csak Old boys, Sajnos az Old Boys már kimarad, mert énekes barátom meghat (Balázs). Max Madarak stb Majd három éve vagyok egyedül, egy kicsit otthon ülő lettem. De ha van egy társ vagy egy jó társaság, akkor bárhova elmegyek. Zenei ízlésem a rock fele hajlik, (Black Sabbath, Deep Purple, Zeppelin, Pink Floyd, Nazareth, Jethro Thull, SSC), a Blues sem áll távol tőlem (Muddy Waters,) de szeretem a jazz néhány változatát is. Hangulattól függően a komoly zenét is kedvelem. Ruházkodás: Nincs öltönyöm, és nem is lesz! (kb háromszor volt rajtam öltöny, Érettségi, Diploma osztás, esküvő). A laza stílust kedvelem. Sima vászon nadrág, póló ing, vászon zakó. Bár incselkedem egy pálmafással. (A pálmafás egy kicsit bezavar. Hol lehet venni?) Színvilágban: Olyan mint én vagyok, Fekete-fehér, Igen-nem, Igazság, vagy hazugság. Bár ez utóbbit nem szeretem Humorban az angol a kedvencem (Monthy Python), de a könyvtáramban megtalálható Heltai Jenő, Örkény István, Woody Allen könyvei is. Remélem ismered: (Montty Python idézet) A Semmiből jövünk A Semmibe megyünk Mit Veszthetünk? Semmit Színház: Nekem Rudolf Péter Mozi? A telet nem szeretem se síelés se korcsolya, max kocsonya, és forralt bor. Te mehetsz én addig megvárlak, Sport: Korábban sokat sportoltam, a tornától kezdve az evezésen és a judo-n keresztül a Kyokushinkai karate-ig (kb 15 év) Sajnos túl hajtottam magam. Most séta, horgászás. Ahogy így elnézem minden nő jógázik, fitness, fut, kerékpár. Nyáron elmentem egy terem mellett és a gyakorlat az volt, hogy zsámolyra fel és le léptek a lányok. Minek? Gyertek fel a 10. emeletre két 6-darabos 1.5 l-es vízzel 3x és már is meg van oldva minden (És gyalog, mert rossz a lift) Mellesleg milyen jóga? Melyik stílus? Én is jógáztam a Hatha Jóga szerintem az eredeti. Bár műszaki végzettségű vagyok, de érdekel a történelem, a vallás, minden!!! A Zen buddhizmus azért megérintett. Szerintem a Zene az ami legjobban kifejezi azt amilyen vagy mielőtt még bárkivel találkoznál. Ha meg szeretnél ismerni, kapcsolj le minden fényt, csak gyertyák égjenek. Halkan szóljon a Pink Floyd-tól a Wish you were here. De máskor menjen a Doors, a Nazareth, Deep Purple, Jethro Thull, Emerson, SSS, stb. Végzettségem Villamos mérnök, 184 magas 77 kg Nyelvtudásom: Magyar, az Angolt nagyon kicsit megértem. Szeretek utazni de max 3-4 órás repülő úttal. Más: Zuglóban 68 m2-es 1+2x1/2 szobás panel lakásban lakom, kb 200-250 db könyv között A személyes találkozó híve vagyok, de ez nem zárja ki az előzetes levelezést. Megkeresésedet Előre is Köszönöm: Tibor
Józsi, 36 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

Ha a metrón, a boltban, a könyvesboltban, az utcán vagy kiránduláson eddig még nem találkoztunk, adjunk neki itt esélyt! A személyes találkozást semmi más nem pótolja, üljünk le beszélgetni, ismerkedni.

Keresztény budapesti társkereső nők

Anna, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
vallása: római katolikus (alkalmanként)

30 éves vagyok,dajkaként dolgozom.Nagyon szeretem a gyerekeket.Szeretnék önálló családot alkotni. Szabadidőmben sokat futok,vásárolok,moziba járok!
Zita, 37 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)

Semmi kulonos, de majd magad eldontod.:) Szeretek részt venni az élet áramlásában és az örömteli, harmonikus kapcsolódásokban. Inkább széplelkű, mint funkcionális vagyok, az őszinte és szeretetteli lélekkapcsolódásokban hiszek és a bánj úgy másokkal, ahogy magaddal is bánnál elvben. Alapvetően a párom keresem.:)
Melinda, 28 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
hite: görög katolikus

Melinda vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Veronika - társkereső Budapest - 26 éves nő
Veronika, 26 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Még gondolkozok azon,hogy mit írhatnék ide.Még legalább 7 karaktert írtam magamról,azt hiszem,ez elég is lesz.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Ákos, 21 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Ákos vagyok, 20 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt - társkereső Budapest - 30 éves férfi
Zsolt, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
hívő református (hiszem, de nem gyakorlom)

Szívesen hegedülök, tudok arabul, szeretek focizni, szívesen ismerkednék korombeliekkel.
János, 57 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
hite: református

János vagyok56 éves vállalkozó Budapest a lakhelyem komoly kapcsolatot keresek Csak fotóval rendelkezők keressenek köszönöm.
Tamás - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Tamás, 32 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
vallása: római katolikus

Szeretek sportolni, zenélni, olvasni. Szeretem a természetet, a gyerekeket, a barátaimat, a munkámat, az angol és történelem tanítását. Nagyokat tudok aludni a könyvtárban délutánonként...

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Miri, 20 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

hali,miri vagyok, 19éves.van egy kisfiam akit imádok.
Beatrix, 27 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. *moderálva*
Alexa, 20 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

A személyes találkozások híve vagyok, ott úgy is minden kiderül! :)
Anna, 28 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Romantikus és álmodozó de emellett vidám és kedves lány vagyok, egy csöpp művészi vénával megáldva. Magamban már számtalanszor megfestettem az én Lovagomat :), de az arc vonásai mindig mások, így ezidáig még nem készült el az én nagy művem, az én kedvesem arcképe :). Komolyra fordítva a szót, ha szeretsz sokat a szabadban lenni, kirándulni, de emellett néha van kedved egy mozihoz, tánchoz vagy csak egy összebújós estéhez, akkor akár Te is lehetsz az én Lovagom, akit keresek :).

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Péter, 23 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Meg akarsz ismerni? Ismerj meg, garantálom egy élmény lesz mindkettőnknek. Nem akarsz megismerni? Akkor olvasd el a kettővel ezelőtti mondatot! (Nem tudom hogy itt hogy megy, de máshol szívesebben beszélgetek emberekkel, mint itt.)
Dodi, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Bemutatkozom, nem vagyok bunko csak szereny :) asszem, nem tulzasokba esve, van humorom isss :) ennyi!
Dániel, 28 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Üdv!:) Egy szeretettel teli és nyitott fiatal ember vagyok. Mindig vevő vagyok az új dolgokra és szívesen megismernék egy olyan lányt aki hasonlóan gondolkozik:) Szeretem izgalmas dolgokkal megtölteni az életem és jó lenne ezeket a dolgokat mással is megélni:). (Jelenleg nem vagyok előfizető,elérhetőséget kérek)
Norbi, 29 éves
Társkereső Budapest, I. ker.

"És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."

30-as budapesti társkereső nők

Évi, 38 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Bízom benne, hogy ebben a felgyorsult, időnként lelketlennek tűnő életben van még esély társra találni. Jól hangzanak a komoly kapcsolat, illetve hagyományos értékrend szófordulatok, én mégsem élek velük. Keresem azt a férfit, akivel egy irányba nézhetek. A közös célok mellett az "én" és a "te" elképzelései is fontosak. Hétköznapi életet élek, szeretem a munkám, a szabadidőmben jól megfér egymás mellett az aktív és passzív pihenés. Nem a tökéletest keresem, hanem a nekem valót.
Eszter - társkereső Budapest - 30 éves nő
Eszter, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Nem is tudom hogy hol kezdjem.Egy normális lány vagyok aki mindig mosolyog,vidám...Sok olyan dolog van amit szeretek csinálni.... Ismerj meg :)
Kamilla, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szia, Kamilla vagyok, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Edina - társkereső Budapest - 39 éves nő
Edina, 39 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Gondolom ez sablonosnak fog tűnni, de egyelőre ismerkedni, beszélgetni vagyok itt. :) Szeretem az életemet, és soha nem a másikban keresem a hibát. Az alábbi idézet engem jellemez, így hasonló gondolkodású férfit keresek. "Akkor nőttél fel igazán, ha nem a körülményeidet okolod a hibáidért" :)

30-as budapesti társkereső férfiak

Ferenc, 36 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Sziasztok! Sokat utazó utazó ,természetet kedvelő. Pozitív gondolkodású,kiegyensúlyozott életű férfi. Pozitív, életvidám hölgyet keres..........
Zoltán, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

"Aki másokat legyőz erős, aki önmagát legyőzi hős " "Az életben azok a legszebb pillanatok, amikor a lehetetlen megvalósulni látszik"
Norbert, 33 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Mit érdemes rólam tudni? Sok mindent megtanultam már az élettől és nem sorolom magam az "átlagos" férfiak közé, de nem is tartom magam többre náluk. Komolyan veszem az életet és lelkiismeretesen végzem a feladataimat. Reális gondolkodású, túlságosan is őszinte típus vagyok és persze szeretek viccelődni, nevetni és megtanultam a hibáimból tanulni és azokon nevetni. Hogy kit keresek? Szívesen ismerkedek, a beszélgetés során úgy is többet lehet megtudni és a többi majd alakul... :)
Tamás - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Tamás vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot.

Középkorú budapesti társkereső nők

Gyöngyös - társkereső Budapest - 47 éves nő
Gyöngyös, 47 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Komoly kapcsolatot keresek! Ha te is ....akkor beszéljünk.
Edit - társkereső Budapest - 42 éves nő
Edit, 42 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Életvidám, szabadidőt hasznosan eltölteni szerető nő vagyok, hasonló társra vágyok. Szeretek utazni, kirándulni, társaságba és koncertekre járni.
Tünde - társkereső Budapest - 48 éves nő
Tünde, 48 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

46éves elvál nö vagyok keresemtársam csak komoly kapcsolat erdekel
Tünde - társkereső Budapest - 49 éves nő
Tünde, 49 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szeretni és szeretve lenni! Hiszem, hogy valahol valaki pont engem keres, csak mellettem lesz boldog, illetve valakit csak én tudok boldoggá tenni! Ha ez az út vezet hozzá, ám legyen!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

József, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

József vagyok, 39 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 40 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Átlagos barna szemü haju 176cm sràc vagyok szeretek sétàlni,moziba memni,biciglizni,szeretem az àlatokat,gyerekelet,csalàd cemtrikùs vagyok.keresek 30-40év közöti hölgyet akinek hiànyzik a szeretett az életéböl és komoly kapcsolatra vàgyik külsöre mincsenek elvàràsaimert nem a külsö szàmit hanem a besö értékek.kaland keresök kéjenek
Sandor, 46 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Szia, Sandor vagyok.Nem tudtam az adataimat megvaltoztatni ,de Floridaban elek mar 14 eve . Az email cimem*moderálva*
Róbert, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Róbert vagyok, 38 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Zsuzsanna - társkereső Budapest - 64 éves nő
Zsuzsanna, 64 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Személyes találkozás híve vagyok , szeretek belenézni a másik ember szemébe, az sok mindent elárul........
Ágnes, 60 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

vidám, optimista, empatikus, sikeres nőként már csak élni szeretném nyugalomban- de tartalmasan az életet egy intelligens, magas, mentálisan és érzelmileg is egészséges férfi társaságában.
Andrea, 60 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

hozzám illő társat keresek aki hasonlóan konzervatív gondolkodású, igényes külső belső értékekre
Teri, 51 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Barna szem meliroszot haj szeretek bulizni és utazni

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Lajos - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Lajos, 54 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Sziasztok lányok :Idézet. Várunk és közben szépen lassan eltelik az Életünk.... Várunk az idő múlik... De mi csak várunk..A pillanat elmúlik és a múlt része lesz...És mi csak várunk.... Gyerekek olykor fel borítják az ember életét, DE ez így jó. Aki bízik Önnönmagába...... az máris győztes, mert soha nem adja fel... Nem biztos hogy pont ( ÉN ) de vagyunk elegen férfiak... Tudom igazán nekem kéne a kezdeményezést DDEE a NŐ választ nem nem a Férfi. Továbbá Én a személyes találkozásban hiszek, Úgy mint annak idején.. Budapest-Velence orientált vagyok... Tisztelettel. Lajos.
József - társkereső Budapest - 69 éves férfi
József, 69 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Keresni egy Társat, akit 0-24 h keresztül élvezhetek valahogy. Vidám és talán szerethető értelmiségi nyugdíjas vagyok
István - társkereső Budapest - 63 éves férfi
István, 63 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Egy kalandozó pasi, aki imádja a lányokat! IMÁDOM a nőket!
Ottó - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Ottó, 60 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Egy új kapcsolat veszélyes "játékszer",mert önvizsgálatot és önismeretet követel,márpedig sok ember egyikre sem vágyik igazán.Igazi funkciója végső soron az,hogy kimutassa bennünk a felhasználatlan élményszerző képességek létét,amelyeket a megszokás eltompított.

Elit budapesti társkereső nők

Zsuzsanna - társkereső Budapest - 37 éves nő
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman komoly, vagányul nőies, gyöngéden figyelmes, határozottan spontán és energikusan kreatív vagyok. Szeretek pezsegve feloldódni egy baráti társaságban vagy pörögve koncertet szervezni itthon vagy külföldön – csendben olvasni, kreatívkodni otthon vagy jógázni. Mindennap rácsodálkozni a városra ahogy átbiciklizni a Dunán a virágos biciklimen.
Mari, 63 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

Megbízható, igènyes, pozitiv gondolkodàsú nôkènt Tàrsamat keresem
Bogi, 41 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman&őszintén&sportosan&céltudatosan&vagányan
Dorka, 28 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Középvezető

Ismerj meg és megtudod ki vagyok! Nem biztos,h vissza tudok írni itt,mailre telefonszámra tudok reagálni...

Elit budapesti társkereső férfiak

Dani - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Dani, 27 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Három nehéz dolog van a világon: - Úgy mondani igazat, hogy senkinek ne fájjon. - Úgy mondani kellemest, hogy hízelgés ne legyen. - És úgy érvényesülni, hogy senkit se tapossunk el.
Tamás - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Az élet veszélyes üzem, még nem akadt, aki túlélte volna, ennek ellenére kell legyen oka, hogy az emberek párosan szeretnek nekivágni a sűrűjének. Persze az élet egyszemélyes játéknak sem utolsó, de így csak azok tudják élvezni, akik elég önzőek, nem figyelnek a külvilágra, s így észre sem veszik, mit veszítenek. Szeretném hinni, hogy én nem ilyen ember vagyok, és hogy mielőbb megtalálom azt a társat, aki megmenthet attól, hogy valaha is ilyen legyek. Hideg Tamás vagyok, egy néha komoly, de többnyire komolytalan harmincas srác (amíg magányos az ember a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). Na de nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, az írjon bátran!
Edvin - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Edvin, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.
Péter, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Mindig arra vágytam,hogy egész életemben segíthessek az embereken.Jelenleg orvosként dolgozom az egészségügyben.Olyan társat keresek,aki támogat ebben a világban,és én is támogatom az Ő törekvéseit,hogy boldogok legyünk az életben.Szeretem a színházat,filmet,a kirándulásokat,felfedezni messzi tájakat,ismerkedni az emberekkel.

Fényképes budapesti társkereső nők

Noémi, 27 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek. Ismerkedni szeretnék
Zsuzsa - társkereső Budapest - 64 éves nő
Zsuzsa, 64 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 fotóval

60-69 év közötti társat keresek, utazás, kirándulás, sportolás érdekel. A szabadidőmet olvasással , unokákkal és barátokkal töltöm.
Hilda, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 fotóval

Hälaval,szeretettel és türelemmel fordulok a vilàg és az emberek felé.Hiszek az emberi josàgban ugyanakkor csekely bennem a naivitas.Azok közé tartozom.akik nem adjàk fel az àlmokat.hanem mindig készek a küzdelemre.Kitarto.rendszeretö,gondoskodo,hàzias es szorgalmas vagyok
Szandra, 44 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
6 fotóval

Többnyire kiegyensúlyozott és kedves csaj vagyok, kommunikatív és ha jó a kedvem, akkor mèg vicces is. Régebben sokat sportoltam, s mostanában igyekszem visszahelyezni az életembe ezt a tevékenységet is. Bár ha úgy vesszük... :-)...folyton versenyt futok az idővel, tanulok és két kisfiam van. De hiányzik egy társ, akivel lehet jót beszélgetni és aki támasz a mindennapokban. Társat találni hosszútávra, vagy egy életre hosszas kutatómunka eredménye. Sok-sok idő és energia. Szimplán "jót" találni könnyű, de kevés. Több, ami kell. Az összhang, vagy szikra, vagy bizsergés, ki minek nevezi...azt megtalálni egymásban...azt hiszem, ez lenne a cél...onnan már lehet közös az út, amíg jó és kölcsönösen jó a másik kezét fogni...

Fényképes budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 36 éves férfi
István, 36 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
6 fotóval

Alapvetően vidám természet vagyok, a megfelelő valaki társaságában pláne.:-) De vigyázat, fanyar humorral szoktam operálni. :D Nyelvtanárként dolgozom egy nyelvsulinál, és szeretem is csinálni, de vannak egyéb terveim is.:) Újabban szerelmes lettem Görögországba. Olyan valakit keresek, aki hajlandó velem végigpróbálni az összes létező görög szigetet! :D De nem csak heverészni akarok ám egész nap a strandon!!! Olyan útitárs kell, aki hozzám hasonlóan szeret felfedezni mindent! Persze az se baj, ha az élet nevű túrán is tudunk jó útitársak lenni. :D
Tibor, 63 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
15 fotóval

Miután 100 megkeresett hölgyből csak 15 méltatott bármilyen válaszra is, úgy gondolom semmi értelme itt bármit is magamról írni. Megdöbbentő hogy mennyien csak szórakozásból és nem pedig társkeresésből vannak fent az oldalon.Ha valaki komolyan gondolja a társkeresést, és egy ici-picit is felkeltem az érdeklődését, azzal nagyon szívesen felvenném a kapcsolatot és bármikor örömmel találkoznék. Aki nem vállalja a személyes találkozást, azt kérem előre jelezze! Minden rossz tapasztalatom ellenére én nyílt, nyitott és őszinte vagyok, mert ha a "sündisznó taktika" metodot használnám, nem tudnának azok akik szeretnének a szívem közelébe jutni és nem tudnának igazán megismerni. Hiszek benne hogy még nem áldozott le az alkonyom és van odakint valaki, akivel boldog lehetnék!!
Attila, 33 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
9 fotóval

Keresem azt lányt, akik a hozzám hasonló férfit keresi.
Dominik - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Dominik, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
8 fotóval

Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet! *** Hi, I am Dominik, 34 years. I live in Budapest and in Kirchberg in Switzerland. So I am looking for woman of dream here. As mentioned above I like to live my dreams. My hobbies are Kung Fu, Swimming and travelling. I run an international trading agency. Looking forward to meeting you! Kind regards Dominik

Most online budapesti párkereső nők

Szilvi - társkereső Budapest - 47 éves nő
Szilvi, 47 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
2 órája lépett be

Figyelem!!! Nem vagyok előfizető, ezért ha valaki kedvencnek jelöl és nem jelölöm vissza, akkor az NEM azt jelenti, hogy nem szimpatikus, csak nem tudom sem jelölni, sem îrni.... Ja, és nem vagyok harapós, azt mondják kedves is tudok lenni, úgyhogy bátran lehet írni! Kedves Ismeretlen!:) Előre bocsátom, hogy nagyon válogatós vagyok...és még egy kérés: 184 centi alatt ne írjatok, mert cipőben magasabb lennék! Az alapértékrendeken kívül,- ami a mai világban egyre kevésbé megszokott- (őszinteség, hűség, játszmamentesség, tisztelet) bevallom, nekem a külső is fontos. Keresek egy olyan fiatalembert, aki nem szeretne feleségül venni, kinek fontos, hogy meghagyjuk egymás szabadságát és az együtt eltöltött időnket élvezhessük. (nem szexpartnert keresek) Nagyon örülnék, ha lennének gyermekeid (egy is elég:)), ha már nekem nem adatott meg. Nem vagyok átlagos- ezt már régóta tudom- de mindig emlékeztetnek rá. Ez inkább jó, mint rossz,- mert aki szereti a különlegességet és izgalmakat a szürke és unalmas helyett- nagy erény. A humorom is kiváló, ez is nagyon fontos nekem. (tudom itt most nem vagyok poénos), de hidd el nekem.. Bennem van a nő, a kislány és az ember is egyszerre, ilyen társra vágyom. Fontos az intellektus, valamint, hogy igazi kemény férfi légy ha kell és belül pedig melegszívű. (igazából azt hiszem ez a legnehezebb kritérium) Még egyszer kérlek, a magasságomat vedd figyelembe...
Zsófia - társkereső Budapest - 41 éves nő
Zsófia, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
6 órája lépett be

Mosolygós és vidám nő vagyok, az életem úgy szép, ahogy van, egy társ viszont még szebbé tehetné! A munka mellett kevés szabadidőm van, de mindig megtalálom a módját a kikapcsolódásnak. Mozi, színház, tánc, kirándulás, wellness...ezek mindig segítenek! Őszinte és komoly kapcsolatra vágyom, ha Te is, bátran írj!
Adri - társkereső Budapest - 35 éves nő
Adri, 35 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 perce lépett be

Könyörgöm olvassátok el milyen férfit keresek!! Hiába írtok 50-es pa sik, hiába írtok apukák, úgy sem válaszolok!! Tömegével kapom a felesleges leveleket....Óbuda, Gárdony, kutya, wellness, bringa, séta, kirándulás, színház, filmek, beszélgetések, sport, utazás, autóvezetés, autós utazások, filmek, természet, nyugalom, éttermek ès mèg sok minden más is... Komoly hosszútávú kapcsolatot keresek!!! Amennyiben komoly ismerkedèsi szándèkod van , kèrlek írj! Ha szexre vagy èhes, vagy csak szórakozol, cseveghetnèked van, itt akarsz túljutni fájdalmaidon, gyermeked van, nem engem keresel. Megköszönom,ha mellékelsz fotót, mert csak kicsiben látlak. Köszi :)
Marta - társkereső Budapest - 75 éves nő
Marta, 75 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
7 perce lépett be

SAJNOS 50.-ÉVI HÁZASSÁG UTÁN VESZITETTEM EL A FÉRJEMET,NAGYON NEM JÓ EGYEDÜL.EZ UTON KERESEM TÁRSAM MERT ÉN IS TÁRSRA VÁGYOM.MAGAMRÓL ÉN NAGYON SZERETEM A TERMÉSZETET AZ ÁLLATOKAT /NEKEM IS VAN EGY KIS BYSONOM EGY GYÖNYÖRÜ UNOKÁM AKI JELENLEG A LÁNYOMMAL EGGYÜTT ALKOTJÁK AZ ÉN KIS CSALÁDOMAT.AKIK JELENLEG VELEM LAKNAK.

Most online budapesti párkereső férfiak

János, 57 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
4 órája lépett be

János vagyok56 éves vállalkozó Budapest a lakhelyem komoly kapcsolatot keresek Csak fotóval rendelkezők keressenek köszönöm.
Tamás - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 órája lépett be

Tamás vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot.
Gergely - társkereső Budapest - 30 éves férfi
Gergely, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
34 perce lépett be

Harmadszor állok neki kitölteni, de még mindig nem tudok mit ide írni,
László - társkereső Budapest - 53 éves férfi
László, 53 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
18 perce lépett be

Hallod a szíved dobogását érzed a lelked szomorúságát a tested vágyódását és sóvárgását . Nem kell mást tenned csak el kell hogy gyere hozzám. A randevú után a szíved másképpen fog dobogni a lelked könnyebb lesz a tested megnyugszik, mind három tested alkotó eleme egyé válik , ami csak ezután azt érzi hogy boldog és kiegyensúlyozott .
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Balázs (26), Budapest
  majd kitalálok ide valamit
  26 éves vagyok, Budapestről, közgazdászként végeztem, hobbim a zene (gitár) Beszélgessünk, akkor több minden is kiderül mindkettőnkről
 • Virág (37), Budapest
  Harmonikus,normális kapcsolatot keresek
  Budapesten születtem,36 éves vagyok. Hűséges,megbízható,őszinte,empatikus,intelligens hölgy vagyok.Szabadidőmben szeretek múzeumba,színházba,koncertekre járni,táncolni ,sportolni és ha van lehetőségem utazni, kirándulni. Érdeklődésikör:történelem,politika, művészettörténet,kortárs művészet,kultúra. Fontos,hogy a férfi legyen társ érzelmileg és intellektualisan is. Nem hiszek abban,hogy néhány szóból,mondatból megismerhető egy ember.Amiben hiszek a személyes kontaktus,találkozás,hiszen ott dől el majdnem minden.
 • István (60), Budapest
  Jobb késöbb, mint soha
  Szia! István vagyok 53-éves múltam, Budapesten a XVII.kerületben lakom. Én is független vagyok, és szeretnék megismerkedni korban hozzám illo hölgyel.(45-53év)
 • Adorján (25), Budapest
  Sziasztok!
  Szeretem Spanyol Zenèket!! Szeretek itt lenni Budapesten , de legjobban ell menèk minden Városban Romatikázni stb Szeretek Bulizni de èn Csinálom meg a Partyit!! Szeretnèk Gyerekeket 2-3mat legyen tesoja... Rendes vagyok,jo szivem van,Aranyos, stb kèrdez nyugotan tölem !!!! ès Szeretem a R.N.B zenèt is volt olyan velem hogy ènekelni kelet volt exemnek a Szècsi Páltol Violákat ! ioyen vagyok :)
 • Dávid (22), Budapest
  hali
  3.éves villamosmérnök hallgató vagyok a budapesti müszaki egyetemen. Rendszeren járok edzeni emellett konditerembe.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, IX. kerület
Budapest, IX. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.