Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, V. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Luca, 29 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
4 napja tag

Luca vagyok, 29 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Magda, 51 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
17 napja tag

Fiatalos, filigrán, értelmiségi nő vagyok. Beállítottságom humán. Emberek felé nyitott, empatikus vagyok.
Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
31 napja tag

Nyugdíjas vagyok, de aktívan dolgozom. széleskörű az érdeklődésem, talán csak a kerékpározásra nem terjed ki Hosszútávú kapcsolatot Keresek aktív férfi személyében. Szeretnék kicsit kimozdulni otthonról, de egyedül nem túl vidám a dolog.
Anna, 21 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
36 napja tag

Sziasztok rövid bemutatkozás rólam , amit szeretek ! öltözködés , divat , fözés , séta , sport , kirándulás , filmnézés . 21 éves vagyok zöld szemű kis kiváncsi szeretek ismerkedni beszélgetni !

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Máté, 29 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
18 napja tag

Máté vagyok, 29 éves és szeretek henyélni, kukoricacsuhéból vitorlákat tervezni, kiskutyákat polírozni, hentesbárd-szaküzleteket építeni, nyalka legényekkel villanykörtéket becsavarni, szórakozóhelyek italkínálatát dézsmálni, értekezni a puding megfelelő hőmérsékletéről, párnahuzatolási tanácsokat adni, sajtot törleszteni, havat lapátolni, ánizskivonatot kreálni, vallatási procedúrákat megakadályozni, valamint a kekszet és a költészetet.Nem biztos, hogy mindegyik igaz, lehet, hogy a felét utálnám, mert még nem csináltam, de amíg nem tudom milyen, addig utálni sem fogom.
Peter, 46 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
19 napja tag

Nem tudom kit keresek.. Ezert vagyok itt..
Tamás - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Tamás, 32 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
25 napja tag

Keresem érett Hölgy páromat! Kit a tenyeremen hordozhatok :)
Balázs - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Balázs, 28 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
26 napja tag

#infj #humor #zene #foci #budapest #gitár #túrázás #fotózás #versek Magamról: https://youtu.be/mruEqaxqeek

Éppen online budapesti társkereső nők

Eva, 66 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
3 órája lépett be

Kedves, érdeklődő és a társamra figyelő nő vagyok. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfit szeretnék találni. Jelenleg nem vagyok előfizető.
Monika, 48 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
0 perce lépett be

A szemelyes talalkozasban hiszek...Mar ebben a korban mindenki tudja remelhetoleg kit es mit akar ill. keres!!nem vagyok elofizeto kernek email cimet!!!Megegyszer leirnam gyengebbek kedveert :) ha nem valaszolok az elofizezes hianyaban nem teszem.Mindenkinek sok sikert !
Olgi, 39 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
1 perce lépett be

Egy összetett személyiségű hölgyemény vagyok,tele tűzzel,de alapvető dolgokhoz komolyan állok hozzá.Ilyen számomra az ismerkedés is.Csak kedves,udvarolni még akaró jóképű urak jelentkezését várnám:-) Az udvarlást ugyanis meghagyom még nekik,habár tudom e téren nagyot fordult a világ... Mivel nem vagyok előfizető,ezért kérek e-mail címet is,különben nem tudok válaszolni.Pedig lehet pont te lennél az, akit keresek;-)
Magdi, 55 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
4 perce lépett be

A megszokottól eltéren vannak saját gondolataim - na, ezért a fél mondatért kaptam mát költi kérdéseket :) de hogy ugyanazt értsük: nem veszek ötletet szappanoperákból, nem akarom életre kelteni egyetlen vége-hossza nincs sorozat egyetlen karakterét sem...st, bármely valóság show-val garantáltan távol tudsz tartani magadtól. Van önálló egzisztenciám, van hol laknom és - Vízönt lévén - még a szabadságomban is felhtlenül jól érzem magam. Határozott és céltudatos vagyok; mindezek mellett leginkább a vidámság és kedvesség jellemez. ...igen...tudom... :) nekem is vannak hibáim, mint mindenki másnak, melyek szerencsés esetben akár még tolerálhatóak is. Imádom a természetet és mindent, ami hozzá tartozik; szeretem a zenét, utazást, jó könyveket és gondolatokat, nyitott vagyok az új dolgokra...és még folytatom szívesen, ha érdekel.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Béla, 67 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
17 perce lépett be

Aki mástól idéz (itt) szerintem az olyan mintha az első találkára a szomszéd Rolls-Royce-ával mennék. Ezért egy pár saját aforizma: Nem a ruha teszi az embert, de az ember veszi a ruhát. Ha nem győződ le magadat egész életedben legjobb esetben is csak második lehetsz. Tiszteld az utolsót is, mert nélküle nem lehetsz az első. Váláskor tudod meg igaziból, hogy ki volt a társad.Ha nem akarod,hogy megtudjak,hogy ki vagy,ne mutasd meg az otthonod,ne tancolj,ne szeretkezz.Ha megismernem magamat a legjobb baratomat veszitenem el.A 80 eves is kell ha olyan, es a 20eves sem kell ha olyan.A felesegemrol meg csak annyit tudok hogy nem lesz izlese.(irtam 18-evesen) A G-pontom 20-evesen is 192cm magassan volt.Es befejezeskent egy keres:gazdagok keruljetek.
László, 37 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
1 órája lépett be

Szia! Értékelem az őszinteséget, a másikra való odafigyelést, a megértést és a szenvedélyt. Olyannak ismerem magam, aki ezeket nyújtani tudja. Szeretem az életet, a társaságot, a humort, a sokszínűséget, ugyanakkor a békés, csöndes nyugalmat is, otthon vagy a természetben. Zongoraművész vagyok, tanítok is. Szeretem a zene örömét megosztani másokkal. Ezen kívül sok minden érdekel -- szeretek pl. színházba járni, filmet nézni, jókat beszélgetni, új dolgokkal megismerkedni, vagy egy kicsit az emberi lélek mély rejtelmeiről tűnődni... És elhatároztam, hogy elmegyek végre egy tánctanfolyamra! :-) Minden, ami a Párommal van, őszintén érdekel, akár öröm, akár bánat. Ami foglalkoztatja, az engem sem hagy hidegen. Mindezt viszont úgy tartom legjobbnak, hogy a személyes szabadság is megmaradjon -- nem kell a másikra \"rátelepedni\", csak szeretni.
László, 67 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
2 perce lépett be

Hahó! Olyan társat keresek aki szereti a vízparti életet,Balatont, mert a szabadidőm nagy részét ott töltöm tavasztól késő őszig. Télen szívesen elcsúszkálok jégen havon. A parti élethez hozzátartozik a főzöcskézés is,és a kirándulások is.Téli időszakban szívesen járok moziba szinházba.
István, 50 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
2 perce lépett be

Hunyd le a szemed! Dőlj hátra, gyújts egy illatgyertyát! Képzelj magad elé, amint éjfekete X5-ösömből zordan kikönyökölve, homlokomra tolt márkás napszemüvegem alól rád emelem hipnotikusan igéző tekintetemet (vö.:polip) s metszőn végigmérlek. Kopaszra borotvált tarkómig húzódó, xenon-fehér mosolyomtól vélhetően megremegnek térdeid. Rettenetes izomzatomat bódító auraként lengi körül a konditerem tesztoszterondús trópusi illata. Bronzbarna, csupasz mellkasomat verdeső súlyos nemesfém láncom remekül harmonizál legújabb tetoválásommal. Érzed a hormonok lüktető áramlását? Röpködnek a pillangók? Perzsel a forróság? Igen?! ... Igen. Jól sejtetted, mindez csupán (rém)álom. A valóság prózaibb. Érzelmileg stabil, intelligens, megbízható, realista világszemléletű, önmagával és környezetével szemben igényes, kiegyensúlyozott életvitelű, jó humorérzékkel (hm) rendelkező férfiként mély érzelmeken, odaadáson és egymás értékrendjének tiszteletben tartásán alapuló kapcsolatra vágyom.

Diplomás budapesti társkereső nők

Timea, 43 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

A partnerem legyen a szövetségesem és a lelki társam.
Ibolya, 45 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Egyetemet végzett

Szia csak akkor irj ha ismered honnan van a sor.....................................:)
Mária - társkereső Budapest - 61 éves nő
Mária, 61 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

Igazi Nő vagyok és kicsit szerény is, ezért értelmiségi társra, fiatalos szeretőre és jómódú férjre egy személyben vágyom. Néha az is elég, ha tetszik.
Éva, 52 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Egyetemet végzett

Én ilyennek látom magam: gyors észjárású, játékos, lobbanékony, ragaszkodó, mélyérzésű, temperamentumos, családcentrikus, hagyományos értékrenddel, amit Erdélyből hoztam valamikor régen. Imádom a szellemes embereket, a vizet, állatokat, növényeket, lételemem a ZENE (népzenétől - klasszikusig minden), Van olyan szó, hogy érintésfüggő? Mert akkor az én vagyok. Pozitívan próbálok állni az élethez, és nem panaszkodni azért, ami nincs, hanem örülni és értékelni azt, ami van. "Gondolkodó " embertípus vagyok . Szerelmet és szeretetet szeretnék, olyat mely egymás elfogadásáról, erősítéséról szól. De ha nincs meg a vonzalom, csupán a szellemi, lelki összhang nem elég... Ami fontos: minden helyzetben Embernek maradni. Vajon Te majd milyennek látsz? :) Ha az első bekezdésben magadra is ismertél, örülnék, ha írnál … Kiegészítés: anyagilag független vagyok, remélem te is... Már nem vagyok előfizető, kérlek adj elérhetőséget... Most egy ideje nem írhatok a blogba, mert nem vagyok előfizetve… Akkor itt írok le egy gondolatot: van valami kiábránditóan kicsinyes abban, ha valaki bejelöl kedvencnek, (csak ennyi, arra már bem veszi a fáradtságot, hogy írjon) majd ha nem viszonozom a jelölést, és én sem írok, akkor sértődötten megszünteti a kedvenc státuszomat. Szóval akkor csak egy hóbot volt a jelölés? Mennyire komoly ember az ilyen? Nekem is volt sok férfi, aki nem reagált, amikor kedvencnek jelöltem őket, de ettől én nem törlöm a jelölést, mert ha az illető/vagy a blogja, vagy valami vele kapcsolatban, tetszett továbbra is tetszeni fog, akkor is ha nem érdeklődik irántam. Szóval ha te is csak azért jelölsz, mert elvársz valamit cserébe, inkább ne tedd.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Marcell, 50 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

EN EGY TISZTELETTUDO FERFI VAGYOK AKI KERESI A PARJAT. DUCIBB HOLGYEK ELONYBEN...
Péter - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Péter, 59 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Egyetemet végzett

Ápolt, fiatalos, független odaadó férfi vagyok.Elérhetőséget írj!!
Zalán - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Zalán, 50 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

Budapesten élő, elvált, független mérnök, vállalkozó vagyok.
Szabolcs, 32 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

Sziasztok Szeretnek ismerkedni velem egykoru lanyokkal, celom a parkereses, de ha egy uj baratot szerzek az sem fog bantani:-). Nyitott szemelyisegnek tartom magam, aki tele van ambiciokkal es nem rest azokat megvalositani, egy olyan almodozo, aki nem csak almodja az almait. Nem vagyok az az otthonulos tipus, igy hamarabb megtalalsz egy jo koncerten, moziban, vagy csak kint valahol a termeszetben, mint otthon:-). Szeretek uj helyeket, uj orszagokat felfedezni, amit legszivesebben a motorommal teszek. Hiszek abban, hogy egyedul sok mindenre kepes lehet az ember, de a lehetetlent csak a tarsaval egyutt tudja megvalositani:-) u.i.: szeretem a kedves es bujos lanyokat:))

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Judit, 42 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Talán a mottóm nem árulja el, de a felületesség nem az én világom. Milyen vagyok? Nagyon sokféle, ha megismersz, majd szép szavakkal elmondod Te :)
Mária - társkereső Budapest - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Barbara, 40 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Platina előfizető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Balázs, 29 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Platina előfizető

Balázs vagyok 29 éves, független (nem papa-mama hotel), egyedülálló, normális értékrenddel bíró férfi. Keresem komoly páromat! Nem szakácsnőt és nem mosónőt! :) Mind a kettő megy egyedül is!
Lali, 37 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) Vidéken szeretnék élni, élhető családi házban, ahol lehetséges igazi családi életet élni. :) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet
Imi, 42 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

A többi pasitól eltérően én először a szemét nézem meg minden lánynak!!! Utána, természetesen a cicijét is :-), ez így van, nem vagyok álszent!!! Mert a kinézet is sokat számít bárki bármit mond. De a külső nem minden!!! De először a szemét. A tekintet majdnem mindent elárul. Jó, és rossz tulajdonságokat egyaránt. Melegen ajánlom a férfi társadalom azon tagjainak, akik (szégyent hozva ránk) paraszt módon szinte beleesnek a hölgyek dekoltázsába!
Laci, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Korábban azt hittem sok fontos dolog van az életben, de mára már tudom, hogy ez nem így van. A boldogság, a szeretet és a tartalmas vidám élet a legfontosabb. Hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak, de eljött az idő, hogy megtaláljam az utolsót, az "IGAZIT". És tudom hogy megtalálom! Különben sosem godoltam, hogy ilyen fórumon leszek egyszer, de próbáljuk meg ? .....hátha igaz a varázslat....... Mint a mesében........... ..... a herceg találkozik az elvarázsolt királylánnyal......... ..... a többit mindenki maga találja ki, és utána élje át..... ..... Mint a mesében.........

Keresztény budapesti társkereső nők

Erzsébet, 48 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
református vallású (nem gyakorlom)

Nyílt,vidám, fiatalos,kedves,barátságos, természetű egyéniség vagyok.Szeretem a jó, és szép dolgokat ,romantikus.Szeretek nevetni, társaságba járni, vagy éppen csak szemlélődni.Sok mindent írhatnák magamról,de szóban talán többet tudnék mondani.Keresem a hozzám illő társat.
Mária - társkereső Budapest - 72 éves nő
Mária, 72 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
vallása: görög katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Nyugdíjas , de még aktív ,jó megjelenésű ,melegszívű, kedves, sportos, utazást, kirándulást kedvelő hölgy vagyok. A személyes találkozó és a kölcsönös szimpátia a döntő., Nemzeti érzelmű, keresztény beállítottságú vagyok és kizárólag hasonló társat keresek.
Judit, 65 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hite: római katolikus

Szeretem a tarsasagot,sportot kirandulast,de persze a magassarku cipo sem all tolem tavol:)Telen szinhaz mozi eloterben, nyaron seta,hajo,kirandulasra fel! Szeretek uj embereket megismerni,jo humorom segit fiatalnak maradni.Sok fiatal vesz korul a mindennapokban is. Egyedul elo elvalt no vagyok ,talan meg nem keso egy igaz tarsra talalni
Erika, 47 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hívő római katolikus

Keresem szerelmemet, lelki-testi páromat, a Mindenemet! Elég sokat dolgozom, pihenőidőmet aktívan töltöm. Hobbim az úszás, bicikli, séta.... Egyszerű-nagyszerű mindennapok!

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Balázs - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Balázs, 59 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hite: római katolikus (nem hiszek benne)

Elvált vagyok 10 éve. Jelenleg egyedül élek. Agrármérnök vagyok. Egy siklóernyős baleset miatt nem dolgozom. Van egy 29 éves lányom és egy 4 éves lányunokám, akik külön élnek. *moderálva*
Csaba, 35 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hívő református

személyesen a többit ... jobban szeretek telefonon vagy személyesen csevegni ...
Tamás, 48 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Sajnos jelenleg nincs előfizetésem így csak a Platinum előfizetők tudnak elérni. Mit is mondhatnék , mint oly sokan én is idő hiányában itt próbálnék szerencsét. Víg kedélyű , humoros , élet szerető srác vagyok és itt keresem a jobbik felem. Szeretek kerékpározni , sétálni , túrázni, teniszezni , de valójában bármit , ha a megfelelő személlyel vagyok. Azokkal szeretek levelezni (találkozni) akik őszinték, korrektek és nem azokkal akik azt sem tudják mit akarnak és elkezdenek levelezni , de már nem fejezik be. Szerintem egymást közelebbről nem az íróasztal mögül fogjuk jobban megismerni, mivel a levelezés során mindenki a jó oldalát mutatja ( és a régi fotóit tisztelet a kivételnek ), ezért előnyben részesítem a személyes találkozót . Általában a hétvégéken érek rá .Hétköznapokon a munkám miatt csak este 8 óra után. Talán egyenlőre ennyi , a többit élőben. Én személy szerint nem hiszek a később majd kialakul kapcsolatban, azt már az első találkozón érezni , hogy lesz-e valami vagy nem. Én ezért is vagyok a híve a gyors találkozóknak és nem a hosszúra nyújtott levelezéseknek. Ha nagyon szigorúnak találtok az az eddigi tapasztalatoknak köszönhető és a bak aszcendensem miatt lehet .Valószínűleg túl racionális és gyakorlatias lettem , de a megfelelő személlyel valószínűleg elő jönnének a rák tulajdonságaim is. (Egyébként a nőiesség alatt a dekoltázs közeli idomokra és a nőies viselkedésre gondolok leginkább.)
Miklós - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Miklós, 49 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

NEM tudom mit kellene írni. Talán cimszavakban, amit szeretek:-beszélgetni,-ismerkedni,-sétálni,-utazni,-mindent amihez két ember kell.Most létszám hiányvan...\"eladó,kiadó most a szívem...\" Amit nem szeretek ;-kétszínüség,-írígység,-buta emberek,-erőszak,-meg a finomfőzeléket. A többit majd négyszemközt. Ami még fontos, vallom hogy egy kapcsolatban egyenlőfélként kell kezelni a másikat.A partnert az imádott nőt ,kényeztetni,szeretni tenyerünkön hordozni jó,de kell egy kis szabadságot hagyni, hogy ne érezze rabságnak a kapcsolatot...Tudni kell összecsiszolódni ,kompromisszumokat kötni de nem papuccsá válni.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Orsi - társkereső Budapest - 27 éves nő
Orsi, 27 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni és síelni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.
Dorottya - társkereső Budapest - 28 éves nő
Dorottya, 28 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok ! Életvidám, izgalmas csajszi keresi párját.... Többet szeretnél tudni rólam bátran írj ....-:)
Ivett, 25 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Aki akar az megismer aki meg nem annak teljesen m1 mit írok ide:D
Szilvia, 21 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Sziasztok! Azért vagyok itt, hogy új emberek ismerjek meg és talán még a páromat is megtalálom.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Szebasztián - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Szebasztián, 29 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

De most kitárul az ablak látok színeket, meg számokat. Látom, ahogy a nappalokból éjszakává átolvad minden egyes pillanat mit nyitott szemmel éltem meg. Szavam szerte virágporként ad életet a méheknek. Alteregók ők is, minden karakter mi létezik. Hazudnak az emberek, de legjobban ezt élvezik. Őszinte a szegény ember elmeséli mije nincs, sumákol a gazdag ember, de csak amíg nincs bilincs. Hallgatnak a bölcsek talán mindenkinek könnyebb így. Nem tudjuk hogy nem fáj, talán tovább lépünk ez enyhít. Minden perc mit a becsületnek szellője sem érint, talán fölösleges lépés talán ez még csak a földszint, s ha felvonó helyett ma inkább lépcsőn vezet utad, lehet lassabb amíg tovább érsz de a csúcsra érni csúcsabb. Odafentről a világ ami steril minatürizált, nyomokban valóságot tartalmazhat, s válaszokért kiált. Amiket nem adhatnál meg, hiszen ha tudnád is, olyan gyorsan tépnék ki szíved hogy az majdnem irreális,s ha bírnád is akkor sem hagynám neked kedvesem, hogy anélkül nyiss ajtót hogy a kukucskában meglessem. Nem igazán szeretem a bemutatkozó szövegeket,szóval ha szeretnél megismerni írj. Visszairni nem tudok,mert nem vagyok fizetős.De ha egy e-mail cimet mellékelsz az üzenetben,akkor azt megköszönném. Üdw. :)
Máté, 27 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Szabadúszó operatőr, fotós, hektikus életmóddal, sok sporttal
Sanyi - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Sanyi, 28 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Jelenleg Budapesten élek és dolgozom. Mivel több helyen is dolgozom, ezért sajnos sok szabadidőm csak az esti órákban akad. A Családomon kívül a másik szenvedélyem a sport, amit heti több alkalommal is űzök. Nyugodtan írj, ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet! :)
Ádám - társkereső Budapest - 25 éves férfi
Ádám, 25 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Szia ;) Ádám vagyok, 23 éves, Budapesti lakos. Jelenleg egyetemen folytatom tanulmányaimat, szeretek sportolni ( barlangászat, futás,úszás) , ezenkívűl kedvelem a természetet, kirándulás, felfedezések stb...Első körben ennyit mondanék magamról, ha felkeltettem az érdeklődésedet írj egy levelet, itt sajnos nem tudok válaszolni :)

30-as budapesti társkereső nők

Gyöngyi, 33 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Gyöngyi vagyok van ketö lányom rég egyedül nevelem oket olyan fiut keresek ki elfogad olyanak amilyen vagyok
Henrietta, 36 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.

Szeretem a szinházat rajongók a Bereczki Zoltánért Szabad időmben szeretek olvasni rejtvényt fejteni. Szeretnék egy társat aki megérti hogy félénk és gátlásos csendes lány vagyok. Vagyis olyannak szertett amilyen vagyok.
Zsuzsi, 36 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Vidám természetű vagyok!Szeretek szórakozni (nem mások érzéseivel)! NEM egy éjszakás kalandra (kapcsolatra)vágyom! Hogy miért is vagyok itt???Sosem lehet tudni mit hoz a jövő! Nem apukát keresek.Max:38 év.
Aurora, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia, Aurora vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as budapesti társkereső férfiak

Richard, 39 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Szia! Nem tul reg regisztraltam ide. Probalgatom az oldalt.
Bálint, 32 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

- HATÁROZOTT - IGÉNYES - KREATÍV - KITARTÓ - FILMRENDEZŐ - SZENVEDÉLYES
Levente, 33 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia! Alapvetôen ismerkedés céljából regisztráltam erre az oldalra, bár nem véletlenül egy ilyen szellemiségű oldalra. Mint minden egyedülálló én is keresem a párom, a szokásos várakozással, hogy a nagy Ô csöppen az életembe. (Helló helló ;) ! ) Néhány pofára esésen persze túl vagyok már, talán éppen ezért sem szeretnék görcsösen ragaszkodni ahhoz, hogy márpedig én itt megtalálom a hiányzó felem. Ez is csak egy fórum a sok közül az életben, ami lehetôséget adhat erre. Szóval a célt keresve vándorlom, és út közben gyűjtöm az élettapasztalatokat, ennek a vándorlásnak azonban az értelme mottommal ellentétben a "cél". Majd a "céllal" együtt bejárt út.
Ádám, 34 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Átlagos, unalmas férfi vagyok. Kirándulni sosem voltam, a várost sem hagyom el, nem érdekel, mi van külföldön. Hobbim: tévénézés, szörfözés a neten, bulvárlapok olvasása. Mindenféle testmozgástól ódzkodom, házimunkát is hanyagolom. Nincs egy barátom se, nem is szeretnék. A műveltséget felesleges dolognak tartom, viszont mindent tudok a fociról és az autókról. Elég annyit keresnem, hogy ne haljak éhen, többre nem törekszem. Ha itt nem adtad fel, lépj tovább az elvárásaimra! ;)

Középkorú budapesti társkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 49 éves nő
Éva, 49 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Elvált,12 éves lányommal élek.Szeretek jókat főzni, utazni,barátokkal lenni,zenét hallgatni. Olyan társat keresek aki őszinte,kedves jó humorú :)
Ani, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Keresem tiszta szívű, felelős gondolkodású, érzékeny társamat.
Andrea, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

nem szeretnék !!!!!! OLYAN AMILYEN TE NEM !!!!!!:)
Noémi - társkereső Budapest - 44 éves nő
Noémi, 44 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.

Tanulás, olvasás, színház, koncert,utazás, tenger, úszás, szauna, eper, rosé

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Sam, 41 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

I would say I am kind and tender , have a lot to give. The question is are you ready to receive ? I am Budapest lover, Budapest, Frankfurt and Dubai because of my business. My only love is Budapest....I promise u to make u laugh like never before, to make u happy like never before. To feel a lady like never before. Waiting :) .. oh by the way , Magyar version is coming soon .. working on it ! I am trying to refresh my Hungarian , Probal fristen Magyar! Another thing.. please do not ask me if I am here for sex... I do love sex, yet I am not here only for sex.
Laci - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Laci, 49 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Mivel nem vagyok tag csak a megadott emilre küldött valaszt kapom meg es valaszolni is csak igy tudok !!!Altalaban az eletben hosszutavu tartos dolgokat szeretem, ezert a kapcsolatokban is erre törekszem kinöttem mar a valtogatos bulizos korszakombol!!! Szeretek adni sokkal jobban mint kapni !! Budapesten elek rendezettnek mondhato körülmenyek között. Kereskedelemben dolgozom olykor sokat kell külföldre mennem. Szeretem az igenyes dolgokat lehetösegem szerint ezzel veszem megam körül, es en is probalok ennek megfelelni. Nyar imado vagyok vizet minden mennyisegben ill ami a vizzel kapcsolatos jelenleg ha thetem sokat vitorlazok többnyire Balatonon de az Adriara is kimereszkedem. Kerekpar turak, sieles, hocky sem all messze töllem, ugynez ki lessz egy uj szerelem a sarkanyhajozas. Szivesen utazgatok, bel es külföldi uticelokat probalok elerni. Eletem korabbi idöszakaban tizenket evig vizilabdaztam. Nagyon szeretem a hasam, valoszinü ezert szeretek fözöcskezni salata variaciok, olasz tesztak es meg sok mindent ami finom es hizlal :)) *moderálva* nem vagyok tag ezért csak emilben tudunk értekezni !!!:)
Gábor, 48 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jamie, 45 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Hello! I moved to Budapest 5 years ago, through my job, expecting to only stay 2 years. Time has gone by and I am still here. I love Budapest and its people. I have a terrific job and friends and colleagues which keeps me here, and I can see myself staying for a long time. I like to relax with friends over a meal and a nice bottle of wine. My Hungarian skills are minimal - I can just about translate the menu! But that would not stop me from ordering something nice for you! So if you fancy a coffee and a chat, or something more, then just drop me a message!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Zsuzsa, 62 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Korábban a külkereskedelemben dolgozó friss nyugdíjas vagyok. Nyitott,érdeklődő személyiség. Függetlenűl élek,külön,de nem elváltan. Szeretek jönni-menni,sétálni,utazgatni. Fő érdeklődési területem a kúltúra,film,színház,hangverseny, kiállítás. Szeretek uszodába,fürdőkbe járni, kirándulni. Vannak barátaim,de keresek egy kellemes,nyugodt hasonló érdeklődésü férfi társat.
Mária - társkereső Budapest - 72 éves nő
Mária, 72 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Vidám alaptermészeti, pozitív gondolkodású hölgy keresi társam, akivel a szabadidőnket kellemesen eltölthetjük, és szereti a kertet és a kutyát.
Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Kedves, kiváncsi, érzékeny, toleráns, irónikus, önirónikus, néha cinikus, intelligens, mozgékony, türelmetlen, szabad, független vagyok, legkedveltebb elfoglaltságaim, koncert és mindenek előtt az utazás, de talán minden iránt fel lehet kelteni az érdeklődésemet, igaz gyorsan el is veszthetem.
Mária - társkereső Budapest - 63 éves nő
Mária, 63 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Én egy,két lábbal a földön járó,ezáltal talpra esett,vidám természetű nő vagyok.Szeretek mindent ami az életemet széppé,tartalmassá teszi.Igényes vagyok mind magamra mind a környezetemre,amit a partneremtől is elvárok..Csak az akarja felvenni velem a kapcsolatot akinek szintén van fényképe.Köszönöm..Jelenleg nem vagyok előfizető,ezért kérek szépen valami elérhetőséget! *moderálva*

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Béla - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Béla, 52 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

A fene tudja. Ismerőseim mindenfélét összehordanak rólam, ezek zömét magam se hiszem el.
Károly - társkereső Budapest - 73 éves férfi
Károly, 73 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

az élet minden területén aktív, ápolt, kulturált, utazást, túrázást, zenét szerető ffi. keresek átlagos, v. sportos nemdohányzó hölgyet, lehetőleg Bp.-i v. környékit, 65 éves korig.
Emil - társkereső Budapest - 71 éves férfi
Emil, 71 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

\"KERESEM A MÁSIK FELEM!!!\" Nyugdíjas gépészmérnök vagyok. Keresem a társam, akivel szabadidőmet eltölthetem. Széleskörű az érdeklődési köröm. Kölcsönös megbecsülés a mottóm. Nem vagyok előfizetve, így csak email címre tudok képet és választ küldeni.
András, 58 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Kedves Hölgyeim ! Alkatomhoz megfelelő partnert keresek,az utolsó felvonàshoz .*moderálva* Fotóim 2016.12.01-én készültek.

Elit budapesti társkereső nők

Leonóra, 61 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Sári, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Ágnes, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.
Beáta, 45 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Egyedülálló, megbizható, törekvő nő vagyok,aki keresi párját.

Elit budapesti társkereső férfiak

Robert, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Felsővezető

Szeretném boldogan,mosollyal élni az életet. A hangulat a fontos!
Lóránt - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Lóránt, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Ez itt a reklám helye. Most mondjam azt, hogy én vagyok legjobb pasi a világon? Pedig így van. Ha megadod az elérhetőségedet írok Neked. Csak regisztrált (nem előfizető) tag vagyok. http://youtu.be/thRZDOjxz94
Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
Csaba, 58 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben

Fényképes budapesti társkereső nők

Klári - társkereső Budapest - 68 éves nő
Klári, 68 éves
Társkereső Budapest, ker.
1 fotóval

Régóta élek egyedül,keresem a szenvedélyes szerelmen alapuló társat.Legyen jó humoru , diplomás,sportos,egészséges életvitelü,tudjon sielni, uszni, szeresse a tengerparti és hegyvidéki nyaralásokat, legyen egyéniség!TBeszélje a magyar nyelvet, de jó ha idegennyelvet is tud. Én tornászversenyző ,twistkirálynő, bálkirálynő is voltam diákkoromban,de fontos volt a diploma megszerzése. 15 évig tanitottam, majd vállalkozó lettem. Gyermekeim felnőttek, élik a saját életüket,amit végre én is szeretnék. Hiszem, hogy megtalálom azt a férfit ,akivel egy csodálatos harmónikus kapcsolat alakulhat.Mindenem van csak szerelmem nincs!
Ági, 31 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
6 fotóval

Szeretek utazni, moziba járni, a barátaimmal és a családommal lenni.
Dóri, 36 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
8 fotóval

Dóri vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 51 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
5 fotóval

Nem vagyok mindenhol vékony, sportos, diplomás. Helyette bájos, kedves, csinos, szexi, igényes, melegszívű, érzékeny és figyelmes, két lábbal a földön álló nő vagyok. Bizakodom, hogy találok egy férfit, akibe érdemes lesz beleszeretni... Nyugis életet élek, munka, kis sport, lazulás. Szeretem a programokat és a semmittevést is.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
5 fotóval

Kedves Látogató! Örülök, hogy benéztél hozzám. :) Ha Te is úgy gondolod, hogy ez nem csupán egy társkereső webshop és hajlandó vagy akár még energiát is fektetni az ismerkedésbe a fotó nézegetésen felül, kölcsönös szimpátia esetén egy-két levélváltás után inkább a személyes találkát javasolnám. :) (A fotók frissek, egy éven belül készültek.) Köszönöm az érdeklődést!
Botond, 43 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
1 fotóval

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Csaba - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Csaba, 37 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 fotóval

Szia kedves ismeretlen.Keresem életem párját aki egy kicsit beszínezi a mindennapjaimat.
Zsolt, 38 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
6 fotóval

Szia Kedves látogató! Személyesen mindent megtudhatsz rólam. Őszinteség, tisztelet, hűség, bizalom...

Most online budapesti párkereső nők

Erzsébet - társkereső Budapest - 70 éves nő
Erzsébet, 70 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
8 perce lépett be

Pozitív ,empatikus, érzékeny ember vagyok. Szeretek olvasni, moziba-színházba járni, utazni, kertészkedni, rajzolni-festeni,kézimunkázni lustálkodni,semmit-tenni és minden jót, amihez éppen kedvem szottyan. Ifjabb koromban: túráztam, síeltem, kajakoztam...
Marika - társkereső Budapest - 69 éves nő
Marika, 69 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
9 perce lépett be

Vidám, kiegyensúlyozott, romantikus, két lábbal a földön járó, testileg, és lelkileg fiatalos szőke hölgy vagyok. Szeretek sétálni, főzőcskézni, pláne, ha van kivel. Szívesen olvasok romantikus regényeket, de a szépirodalom sem áll messze tőlem. Filmekben is a romantikus vígjátékokat, és az akciófilmeket szeretem nézem.. A zenei izlésem is 60-70-es évekhez tartozik, hiszen akkor voltam fiatal. Alkatilag molett vagyok, de ez nem jelenti azt hogy vidám, és romantikus nem lehetek. Mivel az előfizetésem lejár ELÉRHETŐSÉGET KÉREK !!!
Mária - társkereső Budapest - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
11 perce lépett be

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.
Zsuzsa - társkereső Budapest - 69 éves nő
Zsuzsa, 69 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
15 perce lépett be

Fiatalos gondolkodású, külsejére,környezetére igényes, humán érdeklődésű,sportot,természetet kedvelő nő vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj elérhetőséget,akkor többet is megtudhatsz rólam!Nem vagyok előfizető!Kedves férfi társaim, csak korban hozzám illők leveleire válaszolok.Keresem 60 -70 év közötti férfiak ismeretségét! (kimoderálva)

Most online budapesti párkereső férfiak

Gergő - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Gergő, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 perce lépett be

Gergő vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Péter, 53 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 perce lépett be

Ha te vagy az, aki szereted a közösen megélt élményeket , a romantikát , ha tényleg szeretnéd, hogy együtt váljanak valóra álmaink irj azonnal ! (kimoderálva)
András - társkereső Budapest - 61 éves férfi
András, 61 éves
Társkereső Budapest, ker.
6 perce lépett be

Sportot, zenét, színházat kedvelő szabadfoglalkozású férfi vagyok. Bensőséges, tartós kapcsolatra kedves, intelligens, csinos társat keresek.
Gábor - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Gábor, 40 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
6 perce lépett be

Jelenleg nem vagyok előfizető, így sajnos nem tudok visszaírni . :( Személyes varázsomat sajnos képtelen vagyok szavakba önteni így kénytelen leszel másképp megismerni . ;)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Ferenc (63), Budapest
  Találkozzunk!!
  Keresem azt a magára és társàra igényes,természetet,utazást,àllatokat kedvelö Budapesten vagy környékén élő hölgyet tartós kapcsolat, reményében.Aki megimerkedne,hasonló érdeklődésekkel bíró,néha morogva néha kedves,vidám,aránylag elfogadható megjelenésü aktiv életet élö FÉRFI vel. Csak e mail cimre tudok válaszolni.ha apcslolatba akarsz lépni légyszi küldj e mail cimet az oldlamra. Kérésre küldök fotót.A személyes találkozás hive vagyok., a fotók,nem a a valódi képet mutatják és az igazi jellem sem látható rajtuk.
 • József (35), Budapest
  Hajnal előtt a legnagyobb a sötétség.
  Sziasztok Józsi vagyok. A Budapesti Gazdasági Főiskola pénzügy és számvitel szakán tanulok távoktatás keretein belül. Szabadidőmet szeretem baráti társaságban tölteni. Amennyiben ez nem lehetséges filmek, zenék, könyvek rengetegében töltődöm fel.
 • Péter (26), Budapest
  Remélem találok egy társat. :)
  Szép napot. Mivel a valóéletben nemigen sikerül párt találnom, gondoltam megpróbálom itt is. Hátha... Röviden magamról: Petinek hívnak, Budapesten lakom, 25 éves dolgozó fiatal ember vagyok. Nem dohányzok, és nem iszok alkoholt. (Egyáltalán) Egyedül élek, de mivel egyedül nehéz fent tartani egy albérletet, így munkásszállón lakom. 25 évesen már nem szeretném a szüleimet boldogítani. Szabadidőmben mostanában többnyire otthon vagyok, de erősen gondolkodok, hogy elkezdek megint focizni (hobbi szinten), mert felszedtem pár kilót. A képeimen ez látszik is. (1 éve még tök sovány voltam) Itthon többnyire számítógépezek (szerelni is szoktam másoknak), filmet nézek. Szerintem röviden ennyi.
 • Balázs (31), Budapest
  Üdv az adatlapomon
  Szia! Budapesten lakom és dolgozom már jó pár éve. Fontos számomra a sport, ez most leginkább a futást jelenti. A szabadidőmet szeretem aktívan eltölteni például túrázással, de alkalmanként színházba is szívesen megyek:). Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide. Első körben ennyit, ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor a többit levélben.
 • Patrik (17), Budapest
  Én nem a haragot tartom, hanem a távolságot.
  Budapesten élek, jelenleg nem sportolok de szeretnék. örökmozgó vagyok szeretek világot látni. kedvenc időtöltésem a barátokkal, ismerősökkel lenni.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Randiakadémia oldalunkon adunk pár tippet internetes társkereséshez. Végezetül olvasd el sikertörténeteinket olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével. Hiszen mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, V. kerület
Budapest, V. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.