Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, VI. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Emese - társkereső Budapest - 22 éves nő
Emese, 22 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
31 órája tag

Emese vagyok és keresem a hozzám illő férfit. Ha érdekellek írj bátran
Dorka, 25 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
4 napja tag

Szia, Dorka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kati, 30 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
7 napja tag

Komoly, határozott, családcentrikus lány vagyok. Keresem hasonló tulajdonságokkal rendelkező társam.
Cintia - társkereső Budapest - 16 éves nő
Cintia, 16 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
14 napja tag

Kaland vágyó ember vagyok, nagyon szeretek új dolgokkal meg ismerkedni, szeretem ha őszinték velem az emberek, barátkozó típus vagyok :)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Tamás, 22 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
4 napja tag

Tamás vagyok 23éves Budapesten élek a Natur Washnál dolgozok jelenleg. Ha többet akarsz tudni ismerj meg.
János, 43 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
5 napja tag

Várom hölgyek ismerkedését kor nem számit.
Viktor, 32 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
6 napja tag

Hogy ki vagyok en? Erre itt nincs elég hely. :) Egy utazó se több se kevesebb.... kinek nem a cél hanem az út maga a fontos. Hogy milyen ember vagyok... ? Kos ( mérleg aszcendens-sel ).
Attila - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
7 napja tag

Szerintem nem az ami alapján meg fogsz ismerni. Ha már ott tartunk ugy is meg ismerjük egymást, hogy ki mit hogy miért Első sorban komoly kapcsolatot kersek. Nem gond ha esetleg van már gyermeked. Család centrikus vagyok.

Éppen online budapesti társkereső nők

Gabi, 40 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
2 órája lépett be

Szia, Gabi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ilike - társkereső Budapest - 64 éves nő
Ilike, 64 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
38 perce lépett be

Valaki mást önmagadnál jobban szeretni - ez a szabadság.
Ildi, 44 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
9 perce lépett be

Hello, magamról talan csak annyit, h 44 èves jó kedélyű személyiség vagyok, szeretek olvasni, kiràndulni és jókat beszélgetni, bár mostanában nincs időm, mert közben tanulok is...igen, úgy gondolom, h tanulni soha nem késő, új ismereteket szerezni, megtalálni önmagad.. Talán mèg annyit, h van egy 9 éves kislányom, persze ő a szememfénye..
Mária - társkereső Budapest - 71 éves nő
Mária, 71 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
14 perce lépett be

Nyugdíjas , de még aktív ,jó megjelenésű ,melegszívű, kedves, sportos, utazást, kirándulást kedvelő hölgy vagyok. A személyes találkozó és a kölcsönös szimpátia a döntő., Nemzeti érzelmű, keresztény beállítottságú vagyok és kizárólag hasonló társat keresek.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Gergő, 32 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
7 perce lépett be

Ez itt a minimum 50 karakter helye ami alapján garantált hogy nem ismersz meg.... de mivel a XXI. században élünk a rendszer automatikusan megoldja ezt az apró problémát, és generál egy frenetikus bemutatót; Gergő vagyok, 31 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Remek tehát a rendszer megoldotta az első problémát. Update: Komolyan felmerült a gondolat, hogy mit keresek ezen a virtuális "húspiacon", nem azért mert annyira tökéletes lennék, nyilván nekem is vannak hibáim, mint mindenki másnak, de az, hogy itt szinte kivétel nélkül csak hazug szélhámosok legyenek akiknek még csak a gondolatuk sem igaz na az egy vicc...
Dani, 36 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
3 órája lépett be

Sziasztok mindenki Daniyal vagyok. Nem vagyok tökéletes magyarban de meg próbálom. Jöttem Angliából de eredeti török. Ezelőtt tanultam most pedig dolgozom multinál. Végeztem gazdasági szakon központi európai egyetemen. Inkább fogunk beszélni mindenketto magyar és angolul mert nem vagyok tökéletes magyarban :D. Köszönöm
István, 51 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
31 perce lépett be

Optimista , vidám ,humoros nyitott férfi vagyok. Művészet és zenekedvelő, valamint sportszerető is. Fontos számomra. a tolerancia és az elfogadás. Kedves ,mosolygós társat keresek.Nem minden jónál van jobb! Közhelyszótár lezárva!
Gyuri, 35 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
3 órája lépett be

Fene tudja, lássuk meg... :) Az intelligencia lenyűgöz... Egyensúlyt kereső ember vagyok. Sokat utazom önmagam felé, de nem vagyok befelé forduló. Fontos számomra, hogy mi történik a világban és igyekszem kicsiben jól csinálni a szabadságot. Szabadelvű konzervatív, létrehozni vágyó ember. Akinek fontos, hogy ne csak éljen bele a világba, hanem hagyjon benne nyomot is maga után.

Diplomás budapesti társkereső nők

Rozálka - társkereső Budapest - 70 éves nő
Rozálka, 70 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Főiskolát végzett

A filozofiam: Az elet gonyoru ; nem toltom az idom bosszankodassal. Abszolut megelegedett, becsuletes, megbizhato szeretetteljes holgy vagyok. Fo motivacioja eletemnek a bekesseg. Szeretek utazni, olvasni, uszni,fozni kerteszkedni. s.t.b My philosophy is "Life is beautiful" so I live every moment fullest. I don\'t argue life\'s too sort , we are here for a good time, not a long time. I love candle light and precious moment. I\'m loyal, trustworthy, honest and like being affectionate holding hand in public, deep talking "smell the roses" I love nature, the sun, the rain, lots more. I love cooking, gardening, reading, to swim E. T. C I have traveled many country and have respect for other cultures. I\'m proud of my success as well as my mistake. I think life is a learning process. I admire people, family and friends are important for me.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Egyetemi diplomás (Építészmérnök)

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Petra, 22 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Főiskolát végzett

Nyugodt, energikus, és vidám vagyok. Őszinte, és becsületes vagyok.Tudatalattim végtelen intelligenciája felfedi előttem a válaszokat, irányt mutat a tanulásban.
Kinga, 35 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Egyetemet végzett

Szia. Írj és még az is lehet, nem marad válasz nélkül a leveled. :)

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Péter, 39 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Főiskolát végzett

Vizuális világban dolgozom, amit nagyon szeretek, az itt szerzett élmények azonban mit sem érnek egyedül!
Péter, 34 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Egyetemet végzett

Élem az álmaimat. Azon szerencsés és kitartó emberek közé tartozom, akik nem adták fel őket. :) Így a hobbim a munkám, és fordítva. Filmekben, reklámfilmekben, rövidfilmekben dolgozom. Mellette írás, kreatív élet, és a lehető legtöbb nevetés. Hiszem, hogy a humor egész életünkben el kell, kísérjen. :) Továbbá hiszem, hogy vannak normális értékekkel bíró nők és férfiak. A kérdés inkább az, hogy találkoznak-e egymással. :) Normális: empatikus, képes az őszinteségre hosszútávon :), intelligens, van humora, céljai, álmai, felmérte, hogy az életben adni is kell és nem csak kapni. Nem kezd táncolni egy kiscsirkékkel teli papírdobozban. :) Vagyis nem árt, ha jószívű. ;) És ami a legfontosabb: nem tökéletes, és nem is képzeli magát annak.
Viktor - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Viktor, 38 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Egyetemet végzett

Gondolkodj pozitívan, optimista megközelítés, és meg kell kóstolni minden élet örömeit val mosoly és a nehézségek fognak tűnni! :)
Juszuf, 50 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Főiskolát végzett

Széles látókörű , sok minden iránt érdeklődő, család centrikus, jó humorú és vidám ember vagyok. Szeretek moziba és színházba járni. Szeretem az élményfürdőket, a nagy kirándulásokat. Szeretem az aktív hétvégéket, a gyerekeimmel töltött időt. Nem tudok válaszolni, mert már nem vagyok előfizető *moderálva*

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Csak a személyes találkozásban hiszek.. Egyenlőre csak beszélgetni szeretnék s együtt gondolkodni..... Nem vagyok középszerű......hasonlóra vágyom............ Amúgy én : sportosan elegáns, stílusos, nőcis, de tud laza is lenni típus....közvetlen, nem tolakodó, társasági, kitűnően kommunikáló, határozott, aki tudja mit és hogyan akar, ugyanakkor nagyon kedves, empatikus.....karizmatikus egyéniség, szépséges szemekkel.....
Ildikó, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek vízparton sétálni.... üldögélni....beszélgetni. Nagyon szeretem a zenét: mindenféle zenét. Szeretek táncolni, az felszabadít bármilyen tánc is legyen..(bár nem vagyok képzett)..... a magyar néptánc közel áll hozzám. Nyitott embernek tartom magam.
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Hajnalka, 26 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Sascha, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Hey i am a german gentleman which s often in Budapest. I am looking for a nice woman to spend great time here. I like dance, sports, rock ans classic. I am relaxed and independent Person, outgoing and down to earth. Nők múlt és a jövő is támadnak férfiak szinte tökéletes keveréke. Oscar Wilde
Barna - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Barna, 40 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Legalább két végén égetem a gyertyát, állítólag. Nekem pedig még lenne sok jó ötletem. Keresem azt, aki nyitott a világ szépségeire és mer nagyot álmodni. Segítek ne izgulj! Szeretem a természetességet, de az igényességgel párosítva. Szeretek főzni, de enni sokkal jobban. Szerintem a palacsinta a legnagyobb találmány, minimum gasztronómia Nobel díjat érdemelne a feltaláló:) Jártam már a világban sokfele (nem elég), de ahogy Ady megfogalmazta "A föl-foldobott kő...". Szeretek olvasni és szeretek beszélni róla. Szeretek provokálni és az ördög ügyvédjét játszani. És szeretek játszani, sportolni. A sport kikapcsol, ezért igyekszem sokat csinálni. TV előfizetésem nincs, és sportot csak csinálni szeretem, nézni kevésbé. Szeretnék találni egy azonos értékrendű hölgyet. *moderálva*
Zoltán, 59 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
Platina előfizető

Párkapcsolatot keresek, független értelmes NŐ személyében. Szeretem a sportokat (nézni), a jó társaságot, a jó zenét, a finom ételeket. Szabadidőm eltöltéséhez keresem vidám, kiegyensúlyozott nő társaságát. Még valami: rendszeresen dohányzom, csak olyanok írjanak, akiket ez nem zavar. Csak e-mail címre tudok válaszolni!
Edvin - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Edvin, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.

Keresztény budapesti társkereső nők

Valaki, 95 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
vallása: református (nem gyakorlom)

Kedves IDEGEN! Ha nem tetszem,akkor haladj tovább!Nem kell a véleményed,tudom magamról,hogy nemvagyok egy ,,PLÁZA CICA"De van jó oldalam is :-)
Napsugar, 45 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
hívő római katolikus (alkalmanként)

- Nálatok - mondta a kis herceg - az emberek egyetlen kertben ötezer rózsát nevelnek. Mégse találják meg, amit keresnek. - Nem találják meg - mondtam. - Pedig egyetlen rózsában vagy egy korty vízben megtalálhatnák... - Minden bizonnyal - feleltem. - Csakhogy a szem vak - tette hozzá a kis herceg. - A szívünkkel kell keresni Email címre válaszolok, nem vagyok előfizető :)
Csilla - társkereső Budapest - 26 éves nő
Csilla, 26 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Sziasztok! Csillu vagyok egy igazi Csilluminátor :) Sok embert ismerek de kevés ember engedek igen közel magamhoz. A legjobb barátaimért tűzbe mennék. Elég ragaszkodó típus vagyok, ha valakit közel engedek magamhoz az onnantól fogva számíthat rám szinte bármiben. Eladóként dolgozom, és olyan szerencsés vagyok hogy imádom is csinálni. Szeretem a munkám mert nap mint nap új dolgot tanulok. Ugyanis az ínyenc ételek boltjában mindennap egy új kihívás. :) Szeretem a jó filmeket, a jó zenét, a jó ételeket, a jó hosszú sétákat, a jó friss levegőt. A nyarat is szeretem, de az őszt jobban. Szeretek a barátaimmal lenni, de néha olykor-olykor az egyedüllét is jól esik. Szeretem a pörgős rohanos napokat de chill és nyugalom is kell néha. Szeretek főzni, állítólag jól is csinálom ;) Kreatív dolognak gondolom a főzést, szakácskönyvből is megy de az a legjobb amikor én rakom össze az alapanyagokat a fejembe, szóval szeretek kísérletezni. Eddig csak egyszer szívtam meg, de akkor nagyon :D Mondtam már hogy film és sorozat függő vagyok? Nem? Jó akkor most mondom. Sokat gondolkodtam azon hogy milyen lehet számomra az ideális férfi. Legyen humorod, de azért tudj komoly is lenni ha szükséges. Lényegében ennyi többet nem tudok mondani. Nem vagyok előítéletes, próbálom mindenkinek és mindennek a jó oldalát látni. Eldöntöttem hogy ideje boldognak lenni :) Köszi hogy elolvastál, és ha ez a szösszenet így felkeltette az érdeklődésed akkor írj nyugodtan. Üdv: Cs
Mária - társkereső Budapest - 73 éves nő
Mária, 73 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Ahhoz, hogy két ember megismerje egymást kevés egy pár sor. Valószínűleg ez a bemutatkozás sem elegendő az ismerkedéshez, de kezdetnek talán nem rossz. Úgy döntöttem, hogy belevágok az ismeretlenbe, hiszen bármi történhet. Talán annyit azért elárulok, hogy nagy állatbarát vagyok. Van 2 kiskutyám, Szofi és Titi. Ha felkeltettem az érdeklődésed és szeretnél többet megtudni rólam írj bátran és elmondom. Vagy nem. Majd kiderül. :-)

Keresztény budapesti társkereső férfiak

János - társkereső Budapest - 39 éves férfi
János, 39 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
református vallású

Egyelőre még nem írnék semmit ide.legyen annyi hogy keresek egy oylan lányt/nőt akivell egy hullámon tudunk rezegni minden téren.
István - társkereső Budapest - 71 éves férfi
István, 71 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
hívő református (hiszem, de nem gyakorlom)

Szeretném nyugdijas éveimet egy társsal eltölteni! Szeretek utazni,szinházba járni,fűrdőkbe ,szeretem az időmet aktivan eltölteni... Keresem társam,aki szivesen tartana velem...Mottóm: Nem az számit mennyi év volt életedben, hanem az, hogy mennyi élet volt éveidben.
József - társkereső Budapest - 59 éves férfi
József, 59 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

Szeretném megtalálni azt a Hölgyet, akivel az elkövetkezendő éveket közösen jó hangulatban, megértésben lehetne eltölteni :)
Tibor - társkereső Budapest - 74 éves férfi
Tibor, 74 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Az élet minden területén aktív, egészséges, nyugdíj mellett még néha dolgozó egyedülálló vagyok. A kéményseprőt idézve, a koromhoz képest elég jól nézek ki. Sok mindent átéltem már, de bizakodó vagyok. Kevéske szabadidőmben szeretek kirándulni, zenét hallgatni, gyűjteni. A háztartást magam vezetem, nem bejárónőt, vagy ápolónőt keresek. Nyitott vagyok új kapcsolatokra, de mindent nem árulhatok el magamról. Úgy gondolom. hogy jobb bármit egyszer megnézni, mint százszor beszélni róla.Nem mindig vagyok előfizető, olykor bizony elfelejtkezem a befizetésről. Kérem valami más elérhetőséget is megadni.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Alexandra - társkereső Budapest - 21 éves nő
Alexandra, 21 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Keresem a társam, szeretném megtalálni a hozzám illő férfit :)
Kitti, 24 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Szia, Kitti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Adri, 22 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Amíg ezerszer erősebb vagyok, mint aminek látszom; míg százszor okosabb vagyok, mint aminek néhányan gondolnak; amíg tízszer annyi barátom van, mint másoknak; amíg pont annyinak tartom magam, amennyit érek; amíg feleannyit vagyok rosszkedvű, mint amit mások vélnek; amíg töredékéhez volt közöm azok közül, akikkel hírbe hoztak, s amíg végtelen ideig tudok nevetni magamon, addig minden tökéletesen rendben van!
Niki, 27 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok!5 évvel ezelőtt kertészmérnökként végeztem a Corvinus Egyetemen.Szakmámban nem igazán találtam meg boldogságomat,mert semmi magánéletem nem volt és fontosnak tartom,hogy legyen időm azokra,akiket szeretek és arra,amit szeretek csinálni.Ilyen például egy jó séta,kirándulás,főzés-sütés közösen,biliárdozás vagy társasozás barátokkal akár teaházban is.Nagyon nem szeretek unatkozni,elég pörgős és aktív személyiség vagyok.Egy céltudatos embernek tartom magam,aki küzd azért,hogy jobb és boldogabb élete legyen,még ha ez nehéz is olykor.Kitartó vagyok minden téren,ez köszönhető a maximalista hozzáállásomnak,nem igazán tudok feladni dolgokat.Nagyon szeretem az állatokat,szeretek szeretet adni,törődni másokkal,gondoskodni a másikról.Mélyérzésű vagyok,emiatt előfordul,hogy nehezen viselem az élet nehézségeit,de próbálom a legjobbat kihozni mindenből :)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Ádám, 28 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Mint sokan mások, én is szkeptikus voltam, mikor jelentkeztem az online társkeresők világába, aztán idővel sok kedves nőt ismertem meg itt, úgyhogy hajrá mindenkinek, ismerkedjünk, beszélgessünk, csak pozitív vége lehet. Kicsit magamról: Egy életvidám, kissé lökött, de komoly dolgokban hideg fejjel gondolkodó, olvasni (főleg katonai és pszichológia témájú könyveket), úszni, futni és nem utolsó sorban utazni imádó férfi vagyok. Gépészmérnökként szeretem a precizitást, de emellett a helyzethez mérten képes vagyok a kompromisszumokra. Jelenleg kitűzött célom, hogy megtanuljak főzni és táncolni, emellett kicsit belekóstolnék az extrém sportokba, és a motorozásba is. Ehhez szeretnék találni egy társat, aki elviselne hosszú távon... :)
Tamás, 28 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Nem egy óriás termet, de koncentrált vidámság és optimizmus Imádok sportolni, jelenleg ez capoeira és futást, jelenti, de remélhetőleg még bővülni fog ez a lista. Szeretek főzni, utazni, olvasni, társasjátékozni, és a jó koncerteket. Ha van kedved jobban megismerni, írj bátran :)
Péter, 26 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Romantikus, Humoros, Rendes alakot keresel? Nos itt vagyok, és valamiért a lányok pont ezeket nem szokták értékelni bennem. :P -Mikor kelted fel az érdeklődésem? 1. Ha kedves és sokat mosolygós vagy? :) 2. Ha szeretsz igazi nő lenni egy kapcsolatban és elvárod, hogy a férfi FÉRFI legyen! 3. Ha külsőleg igényes vagy magadra. Teltkarcsú hölgyekhez nem vonzódom, kérem hölgyeim, ezt vegyétek figyelembe :)
Péter, 20 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Komoly kapcsolatot szeretnék egy olyan lánnyal akinek főleg a belső értékek fontosak és amikor a helyzet adja tud nagyon komoly illetve vicces is lenni. Imádom a rock zenét, immáron 11 éve gitározom. *moderálva*

30-as budapesti társkereső nők

Ibi - társkereső Budapest - 39 éves nő
Ibi, 39 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Szeretek jókat enni ,szeretem a jó beszélgetéseket, nem futó kalandokat keresek.Nem szeretem a fogyókúrát, nem vagyok internetfüggő sem, zenével foglalkozom így az közel áll hozzám.Macsólecsók kíméljetek.Őszinte típus vagyok de kicsit zárkózott is.
Laura, 33 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Szenvedelyes, erzeki, ertelmisegi tarsra vagyom, lehetoleg orvosra vagy jogaszra. Magas, szoke szepnek mondott lany vagyok, nyitott minden jora.
Janette, 36 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Boldog és szerencsés embernek tartom magam készen állok adni és kapni mind azt a szépet és a jot amit egymásnak tartogatunk....
Heni, 38 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Komoly kapcsolatra keresek tarsat aki szeret utazni es pozitiv hozzaallasa van az elethez.

30-as budapesti társkereső férfiak

Krisztian, 37 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Baráti kapcsolatokat keresek, páromat meg találtam!! Szeretném Pestet jobban felfedezni, és értelmes lelkekkel találkozni, beszélgetni, ismerkedni. A rövid sztorim: Magyarországon születtem és 12 evés koromba költöztünk USA-ba. 25-evés koromba elköltöztem Ohio-bol New Orleans-ba és onnan végre 2 évvel ezelőtt költöztem Oregon-ba iskola miatt. Az éveken keresztül sokat jártam vissza Magyarországra és próbáltam megtartani a Magyar kapcsolatokat és kultúrát. Sok mindent szeretek USA-ban, de az az igazság hogy hiányzik az Európai élet és kultúra. Június-ba kaptam meg a Tájépítészet Mérnök / Településtervezés mesterdiplomát, szóval végre szabad vagyok a sok egyetemi oktatástól!! Szerencsésnek érzem magam, hogy végre találtam egy pályát, amely kreatív, változatos, és kitejesítő. Jelenleg Magyarországon vagyok és az a terv hogy vagy itt, vagy valahol Európában elhelyezkedni egy cégnél vagy csak egy darabig... vagy tovább is ha minden jól kialakul. Szeretem: utazás, kemping, síelés, kerékpározás, természet, tudomány, főzés, olvasás, tanulás, ácsmesterség, famegmunkálás, építészet, stb. Rólam: Politikailag baloldali Nem vallásos Környezettudatos Fiatalos Aktív Vidám Minden előtt, értékelem a barátságot és a közösséget.
Patrik, 31 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Nem szeretnék összeköltözni senkivel,és eltartani sem a páromat! Olyan lánnyal randiznék,aki nem azonnali komoly párkapcsolatot akar,hanem időt és szabadidős programot a kölcsönös megismeréshez. Nincs szükségem olyan jelentkezőkre,akik a "még mindig jobb mint egyedül" elv alapján regiztek ide,mert ez rögtön átjön. Ne mond ki a 2. randin,hogy neked ez kevés, több kell stb.,mert UNCSI! Ha nem ilyen vagy, akkor jelentkezni fogok! :) Üdv, Patrik
Tamás, 30 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

190 cm magas, hobbim a kerékpározás. Magas nemdohányzó hölgyek előnyben :)
Daxesh, 37 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

U want and u get that is luck, u want and u wait that is time, u want but u compromise that is life and u want but u sacrifice that is LOVE

Középkorú budapesti társkereső nők

Adri, 43 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

"Vártak, míg közel nem kerültek, és lassan megszerették, megismerték egymást, mert a türelem és a kedv meghozza a szeretetet, és kicsit a szerelmet is." Grecsó Krisztinán: Mellettem elférsz
Andi - társkereső Budapest - 48 éves nő
Andi, 48 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Hirtelen felindulásból regisztráltam ide. Kíváncsi vagyok mennyire működik a netes ismerkedés. Úgy gondolom egy próbát megér.
Anna, 45 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Nem vagyok tökéletes :-) Őszinte, FÜGGETLEN, kedves, udvarias, vidám, megbízható... NEM dohányzó, 39-46 év közötti, NORMÁLIS pasit keresek, aki tanúja lenne az életemnek! "Horgászok", "kortalanok", "tenyészbikák" kíméljenek!!!
Liza, 44 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Kölcsönös tisztelet, vonzalom ,és közös célok.........a többit megoldjuk ! Kérlek írj e-mail címet hogy tudjak válaszolni . Köszönöm .

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Laszlo - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Laszlo, 44 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Remekul megvagyok ezzel a fickoval, szuletesemtol fogva joban es kevesbe joban,sok helyen jartunk es sok mindent tuleltunk,de meg veled nem talalkoztam.
Péter, 44 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Végkiárusítás! Készletkisöprés! Eladó a képen látható használt, de jó állapotú ágymelegítő, kisebb hibákkal. Ez az utolsó darab a raktáron. Csak most, csak neked, amíg a készlet tart (1db)! 100 Ft helyett, most CSAK 99 Ft !! Ha csak titkos alkalmi kapcsolatra vágysz, akkor 120 Ft+Áfa. Sovány, normál, sportos testalkatúak 30% kedvezményt kapnak. Ha nyomsz egy "tetszik"-et valamelyik fényképemre, akkor nyeremény kupont kapsz, ami beváltható ebben az életben.
Károly, 45 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Keresem az igazit, aki elfogad minden hibámmal együtt...
Zsolt, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

életvidám ,családias, kacagás,természet,főzés,sport ,sokat nem szeretek levelezni ,mert a személyes találkozás az igazi

50 év feletti budapesti társkereső nők

Agnes - társkereső Budapest - 64 éves nő
Agnes, 64 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

keresem a helyem, és a társaságom megújítását, mert mint friss nyugdíjas egyelőre nehezen találom barátkozom az új nyugdíjas életemmel, de egyelőre nem nagyon tetszik :( hiányzik a megszokott pörgés nem unatkozom, de el tudnám képzelni az életet kissé változatosabban is, most írhatnék ide mindenféle szépet és jót magamról, vagy fel is sorolhatnám a hibáimat, de minek. Ami egyikünk szemében hiba, az lehet másnál épp erény :)
Klári, 53 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Az élet arról szól, hogy legyen társunk, akiben megbízhatunk, akivel mindent megbeszélhetünk. Legyen barát, társ, jó szerető! A világot így teremtették. A férfinek a nőt, a nőnek a férfit. És így van ez jól. A hűség számomra nagyon fontos! Nem vagyok irigy, de vannak dolgok, amiken nem osztozom :-)!
Zsóka, 61 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Vidám, színházat, művészeteket, kirándulást, utazást kedvelő, polgári értékrend szerint élő közgazdásznő társát keresi. Kiegyensúlyozott vagyok, mindig vidám, humorra, nevetésre kész, mellyel sok probléma könnyebben megoldódik. A családom, munkám mellett bőven jut időm társamra is, akit remélem mielőbb megtalálok. Hasonló a hasonlónak örül. A szerelem társaság. Már nem tudok egyedül járni az ösvényeken. Mert már képtelenség, hogy egymagamban kószáljak. Fernando Pessoa Nem vagyok előfizető, ezért Kedves Uraim elérhetőséget kérek! Köszönöm: *moderálva*
Liza - társkereső Budapest - 65 éves nő
Liza, 65 éves
Társkereső Budapest, I. ker.

Vidám alaptermészetű, pozitív beállítottságú, előítéletmentes, optimista személyiség vagyok. Sok minden érdekel: az irodalom, a történelem, a pszichológia, a világ eseményei. Szeretek olvasni, színházba, kiállításokra járni, beszélgetni. Sokra értékelem az intelligenciát, a megértést, a nyitottságot, a humort.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Zoltán, 53 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Nagyon szeretem a zenét,sokat hallgatok. Imádok motorozni,sokat járok. Hasonló érdeklődésű hölgyet keresek,aki partnerem lenne.
András - társkereső Budapest - 76 éves férfi
András, 76 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Ötödik éve vagyok özvegy. Aktív életet élek, tartalmas kapcsolatot keresek.
Zsolt - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Zsolt, 51 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Kertész vagyok, a hobbim is a kertészkedés. Nem a magánynak szeretnék élni.
Zoltán, 63 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Optimista férfi vagyok!A jelen és a jővő fontos számomra,nem a nosztalgiázás! Ui:E-MAIL CÍMET KÉREK !CSAK ARRA TUDOK ÍRNI,VÁLASZOLNI!!

Elit budapesti társkereső nők

Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.
Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)
Virág - társkereső Budapest - 64 éves nő
Virág, 64 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.
Judit - társkereső Budapest - 46 éves nő
Judit, 46 éves
Társkereső Budapest, ker.
Középvezető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!

Elit budapesti társkereső férfiak

Lali, 36 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Középvezető

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) Vidéken szeretnék élni, élhető családi házban, ahol lehetséges igazi családi életet élni. :) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet
Tamás, 42 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidám, ámde kissé visszahúzódó, a jó étkeket és a testmozgást szerető ember vagyok, aki nagyon szeret olvasni és bevallottan sorozatjunkie :)
Botond, 42 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
István, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Az a baj, hogy a legtöbb ember előbb alakít ki valamilyen képet a másikról(akár fénykép, vagy pár szó alapján), mielőtt bármi érdemlegeset megtudna a célszemélyről. Ergo állhat itt bármi, olyan leszek egy másik ember számára akinek és amilyennek ő lát, ami nem feltétlenül fedi le a tényleges valóságot, csak a saját realitását. Tehetünk bármit, ha kedvelnek, magukat kedvelik bennünk, ha nem kedvelnek, szintén önmagukat nem tudják elviselni a tükörben, amit nyújtunk a másik fél számára.Vagyok aki vagyok. Btw. hatalmas troll szoktam lenni, főleg a gyengébb értelmi képességekkel megáldott (ez az itt levők 90% a), ám annál mutatósabb profillal rendelkezőkkel. Vae victis.

Fényképes budapesti társkereső nők

Kata, 50 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 fotóval

Nem vagyok mindenhol vékony, sportos, diplomás. Helyette bájos, kedves, csinos, szexi, igényes, melegszívű, érzékeny és figyelmes, két lábbal a földön álló nő vagyok. Bizakodom, hogy találok egy férfit, akibe érdemes lesz beleszeretni... Nyugis életet élek, munka, kis sport, lazulás. Szeretem a programokat és a semmittevést is.
Ildikó - társkereső Budapest - 43 éves nő
Ildikó, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 fotóval

Kedves Látogatóm! "Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükséges sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszek a számodra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra. Kérem, jelentkezzen az a "kisfiú", aki időt és fáradtságot nem kímélve megszelidítene egy magamfajta "rókát". Szép napot kívánok!
Mia, 35 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
3 fotóval

Keresem azt a Férfit aki engem keres.:) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, ezt kérlek tartsd tiszteletben és ha te nem komoly kapcsolatra vágysz ne írj ! Kizárólag budapestiek jelentkezést várom ! Optimista, vidám, segítőkész a világ dolgaira nyitott nő vagyok
Eszter - társkereső Budapest - 30 éves nő
Eszter, 30 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 fotóval

Nem is tudom hogy hol kezdjem.Egy normális lány vagyok aki mindig mosolyog,vidám...Sok olyan dolog van amit szeretek csinálni.... Ismerj meg :)

Fényképes budapesti társkereső férfiak

András, 71 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
9 fotóval

Korához képest vidám életet élő, társaságot, utazást, szórakozást, kulturált időtöltést kedvelő, egymás örömében-bánatában osztozni képes, önálló lakással, gk.val, biztos anyagi háttérrel rendelkező független, egészségnek örvendő személyként keresek hasonló adottságú, érdeklődésű, sovány testalkatú hölgyet max. 60 éves korig.
István, 66 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
1 fotóval

Szeretem a szinházat. A zenében mindenevő vagyok,de a madrigálokat és a gregoriánokat utálom! Szeretem a humort:" Aki a humort szereti, mindent tud.Aki nem, mindenre képes"... Vallom, hogy jó egyedül, de sokszor rossz egyedül! Szeretek jönni-menni,szeretem a jó társaságot, a Villányi Cabernet Sauvignon-t,persze csak mértékkel! Egyébként bármit irhatok ,ezért a személyes találkozás a döntő. "A puding próbája az evés" /ismeretlen cukrász a XX.sz.-ból/
Zoltán, 53 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
4 fotóval

Normalis konzervativ életet élek, gépkocsi vezetöként dplgozom.
Ferenc - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Ferenc, 40 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
4 fotóval

Sportos, jó kedélyű, fiatalos vagyok. Szeretek ismerkedni, utazni, társaságban lenni. 20 évig versenyszerűen táncoltam akrobatikus rock and roll-t, jelenleg akrobatikát tanítok. Aktívan sportolok, ez fontos része az életemnek. Szinte minden új dologra nyitott vagyok. Odafigyelek a körülöttem élőkre, szívesen segítek mindenkinek, akinek tudok. Alapvetően optimista típus vagyok, nem rágódom a múlton. Nagyon fontosnak tartom a jó hangulatot, a humort, a fesztelenséget. Szeretek jókat beszélgetni.

Most online budapesti párkereső nők

Krisztina - társkereső Budapest - 40 éves nő
Krisztina, 40 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
17 perce lépett be

Szia, Krisztina vagyok, többször futottam màr neki a bemutatkozó szövegnek, nos èn úgy gondolom ha kölcsönös a szimpàtia, szìvesen ìrok magamròl.Amit fontos tudni hogy, nem kalandot keresek....többit majd szemèlyesen.Köszönöm hogy elolvastad..,
Szilvia - társkereső Budapest - 43 éves nő
Szilvia, 43 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
18 perce lépett be

Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Adrienn - társkereső Budapest - 23 éves nő
Adrienn, 23 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
19 perce lépett be

Onallo /celtudatos /ambiciozus /karakan /szeretetteljes /gondoskodo. NEM SZORULOK TAMOGATASRA (Van sajat autom, hazam, vallalkozasom, stb. ) ES NEM SZEXELEK PENZERT!! Nem vagyok megvasarolhato szolgaltatas, meg hiszek a normalis parkapcsolatban..Koszonom a figyelmet ;D
Melinda - társkereső Budapest - 28 éves nő
Melinda, 28 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
21 perce lépett be

Melinda vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Most online budapesti párkereső férfiak

Károly, 45 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
43 perce lépett be

Keresem az igazit, aki elfogad minden hibámmal együtt...
Lajos - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Lajos, 66 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
2 perce lépett be

alaptermészetben vidám vagyok elfoglalt vagyok de jut idő ismerkedésre szórakozásra kikapcsolódásként eljárok teniszezni moziba is szeretek járni
Martin - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Martin, 26 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 perce lépett be

*moderálva* *moderálva* Mártin vagyok :) 26 éves ! Budán élek ! Cég tulajdonos vagyok ! Ha meg ismered a belsőmet akkor nagyon bolond lennél ! :) Ha meg adod a tiszteletett az emberekbe akkor bízni fognak benned ! :) Kizárolag komoly kapcsolat érdekel engem ! Az ilyen egyéjszakás kaland nem érdekel , 1x2xössze futni szex Randira végkép nem érdekel !! Engem hamar meg lehet szeretni ! Tudom nagyon jol hogy egy hölgynek mi kel ! Legfontosabb a bizalom és a hűség ! És az hogy a két fél szeresse egymast ha komoly kapcsolatba vannak ! :) Én : hűséges Odafigyelő Aranyos Őszinte Nem veszekedő típus Normális Nem dohányzók , csak társaságban (ritkán ) fogyasztok kis mennyiségű alkoholt ! Nyelvek : angol Német Francia Orosz Spanyol . :) Elvégeztem egy főiskolát ..Magas építészet Amerikába :) Akit keresek : (lány ) legyen normális , Okos . Sportos . Legyen végzettsége ! Ne legyen veszekedős típus ! Szeresse a romantikát :) Szeresse a The Million ROSESt :) Szeresse a sportot ! Kirándulást (síelést) Foglalkozásom : Raktáraim vannak Európa belül , gyáraim vannak Olaszországba , Hotel/Hostel vannak világszerte ! Van több iroda házam . Minden évben nyáron Monacóba szoktam lenni a yachtomon vagyis nyár időszak alatt ott szoktam lenni :) Nem szeretek veszekedni egy párkapcsolatba mert semmire nem vezet a veszekedés ! Hanem az a meg oldás hogy le ülni es normálisan meg beszélni a dolgokat ! :)))))
Géza - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Géza, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
5 perce lépett be

Sziasztok 42 éves fiatalos jókedvű megbizható fiatalember vagyok komoly kapcsolatot keresek egy hozzám hasónló megbizható hölgy személyében irjatok bátran !!!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Zoli (36), Budapest
  társat keresek
  Sziasztok! zoli vagyok, 32 éves, lakhelyem Budapest. Szakmunkásképzőt végeztem, dohányzom és szeretnék olyan társat aki jobban rosszban kitart a párja mellet
 • Alexander (43), Budapest
  hiya
  British man looking for someone here in Budapest. Been single for a couple of years now and hoping to fill the gap.
 • Zoltán (59), Budapest
  Szeretném ha szeretnél.....
  Komolyan és őszintén!!!!!!Egyszerű, rendezett körülmények között élő, elvált ember vagyok. Budapesten élek, káros szenvedélyektől mentes . Nem dohányzó hölgy ismeretségét keresem. Szeretném hasonló adottságú,gondolkodású,egyszerű életvitelű társam megtalálni. Nem kalandot és sex-et keresek!!! Ha szimpatikusnak találsz írj bátran-vagy kérek elérhetőséget.
 • Roland (36), Budapest
  ...egy klassz barátnőt keresek.
  Sziasztok.Barátnőmet keresem hosszabb távra.Zenét kedvelő(zeneművész),humoros,szőke,kékszemű,sportos pasi vagyok,olyan lányt keresek,aki olyan igazi huncut módon szereti az életet.Nem ragaszkodom Budapesthez,egy szép lányért messzebb is elmegyek????
 • Kata (35), Budapest
  : )
  napfény, bringa, tulipán, Bled, eső, Ausztria, klettersteig... Budapest-Győr
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VI. kerület
Budapest, VI. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.