Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, VII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Anett - társkereső Budapest - 16 éves nő
Anett, 16 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
6 napja tag

Szia, Anett vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Petra, 24 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
8 napja tag

Jelenleg a Semmelweis Egyetem általános orvosi karára járok, de ez az utolsó évem. Szabad időmben szeretek sétálni, olvasni egy forró bögre tea társaságában. A kultúrális programokat sem vetem meg, sőt nagyon szeretek járni színházba, múzeumba. Filmek közül mindent szeretek kivéve a horror filmeket.:)
Alexandra, 23 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
10 napja tag

Szia, Alexandra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Judit, 30 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
14 napja tag

Keresem azt a férfit aki kicsit talan maradi a mai vilàghoz kèpest tud uvarolni es tiszteli a nöi nemet,nem egy bulizos iszákos embert szeretnék sőt hàzas pasik is kiméljenek ...

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Ottó, 65 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
5 napja tag

Üdvözlöm! ! 65 èves fiatalos fèrfi vagyok.Keresem párom akivel jól èrezzük magunkat. Kèrem hölgyeim ,csak Budapestiek írjanak! Számom:*moderálva*
István - társkereső Budapest - 38 éves férfi
István, 38 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
6 napja tag

Talán enyhén közhelyesnek hangzik a "A külső megfog, a belső megtart", de én nagyon igaznak érzem. Keresem a párom. Akivel működik a kémia, akivel egy húron pedülünk, akivel megtaláljuk közösen az igazi boldogságot, remélhetőleg egy egész életre. A "belső megtart" alatt elsősorban azt értem, hogy EQ/IQ terén is összeillünk, és ahol ezen kategóriákban a normális szintű önismeret/önkritika ... és nem utolsó sorban egy nagyon egészséges humorérzék dominál :) Szóval ha a képeim valamennyire felkeltették érdeklődésed (bár ha nem így lenne, akkor most nem olvasnád a bemutatkozó mondataim :) ) és mindezek után fel vagy villanyozódva, hogy jobban megismerj, akkor várom jelentkezésed :) u.i.: A "külső megfog" alatt a látható képeket értem, mert csakis az (egymás között megosztott) fotók alapján van bármilyen alapja a további ismerkedésnek. Illetve még azt szeretném mondani, hogy elsősorban a személyes imserkedés híve vagyok, mert egyrészt úgyis az első talákozáskor dől el, hogy van e igazán kölcsönös vonzalom, másrészt mert egy személyes találkozó során adott reakciók, geszutsok (pl egy viccesnek szánt megjegyzésre) sokkal többet elárul a másikról mint ezer levélváltás meg telefonos beszélgetés ... na jó, az utóbbi azért már a levelezésnél sokkal többet elárul :)
Attila, 18 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
8 napja tag

Nem nagyon tudok mit irni ide..:/ szeretnel meg ismerni irj
Gabesz, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
9 napja tag

Szia, Gabesz vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. És egy petakot se vagyok hajlandó költeni arra,hogy bárkinek is megnezhessem az adatlapjat!!!!!

Éppen online budapesti társkereső nők

Ágnes, 31 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
3 órája lépett be

Sziasztok! Igazi társas lény vagyok, szeretem az őszinteséget, a kedvességet, az apró bókokat, de nem a nyálast, szóval az arany középút:-D Rák a csillagjegyem, családcentrikus vagyok. Imádom a magyar és az olasz ételeket, a thai specialitások nem az én asztalom:) Maximalista vagyok, és sosem hagyok semmit az utolsó percre. Elsőre ennyi elég, a többit derítsd ki! Írj elérhetőséget, ha nem vagy platina!
Eszter - társkereső Budapest - 58 éves nő
Eszter, 58 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
6 perce lépett be

Fiatalos, kedves, filigrán nő vagyok. A kölcsönös szimpátiát, az őszinteséget nagyon fontosnak tartom. Kalandorok, komolytalan emberek, unatkozó társkapcsolatban élők, kíméljenek. Független, intelligens, ápolt, jól szituált, sportos, hagyományos értékrenddel rendelkező férfit keresek. Az igényesség természetes és egészséges vágy. Hiszem, hogy másnak is az. Minden tartalmas életre vágyó, társkeresőnek kívánom, hogy találja meg azt, kit neki szántak. Tudni kell kérni, és azt is, hogy Kitől. (Nem vagyok előfizető, csak privát címre tudok válaszolni.)
Erzsébet, 57 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
9 perce lépett be

Nincs a világon még egy ugyanilyen ember. Egyes részleteket tekintve sokan hasonlítanak hozzám, de egészében véve senki. Ennélfogva bármit teszek, azt magamnak tulajdoníthatom, hiszen én magam választottam... Én rendelkezem mindenemmel – a testemmel és annak minden mozdulatával; az elmémmel, valamennyi gondolatommal és ötletemmel; a szememmel és a képekkel, melyeket észrevesz; az érzéseimmel, legyen bár az harag, öröm, csüggedés, szeretet, csalódottság, vagy izgalom; a számmal és minden szóval, ami elhagyja, akár udvarias, akár durva, kedves, helyénvaló vagy sem; a hangommal, legyen az hangos vagy kellemes; minden cselekedetemmel, függetlenül attól, hogy saját magamra vagy másokra irányul. Magam birtoklom a képzeletemet, az álmaimat, reményeimet és félelmeimet. Az enyémek győzelmeim és sikereim, kudarcaim és balfogásaim. Mivel a magam ura vagyok, tökéletesen megismerhetem magamat. Ezáltal minden részemhez bensőséges szeretet és barátság fűzhet. Minden porcikámat érdekeimnek megfelelően használhatom. Tudom, hogy akadnak bennem érthetetlen vagy számomra még ismeretlen vonások, de amíg barátsággal és szeretettel viszonyulok magamhoz, addig bátran és bizakodva kereshetem a rejtélyek megoldását és önmagam jobb megértésének lehetőségeit. Akármilyennek tűnök, bármit mondok vagy teszek, gondolok vagy érzek egy adott pillanatban, az mind-mind én vagyok. Bármely időpontban hitelesen képviselem saját magamat. Ha később visszagondolok arra, milyennek mutatkoztam, szavaimra, cselekedeteimre, eszméimre és indulataimra, talán ez vagy az tőlem idegennek tetszik majd. Akkor elvethetem azt, ami nem hozzám való, megtarthatom azt, amit lényemhez megfelelőnek bizonyult, és kitalálhatok valami újat ahelyett, amitől elfordultam. Érzékeim és képességeim segítségével megállhatom a helyemet, közel kerülhetek másokhoz, eredményeket érhetek el, értelmet és rendszert vihetek az engem körülvevő személyek és dolgok tömegébe. Bírok magammal, tehát irányíthatom magamat. Én én vagyok, és így vagyok jó.
Ilike - társkereső Budapest - 76 éves nő
Ilike, 76 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
12 perce lépett be

74 éves 160cm magas 68 kg . barátságot keresek

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Sanyi - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Sanyi, 36 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
0 perce lépett be

őszite szép lányt keresek nem fotómodelt később rakok fell képet
Ervin - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Ervin, 36 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 perce lépett be

Ha szereted a mély, tartalmas beszélgetéseket, és a tartalom sokkal fontosabb számodra mint a forma, akkor keress:) Szeretnék megismerkedni egy szolid, kommunikatív hölggyel, aki egy nyugodt, kiegyensúlyozott, tartalmas kapcsolatra vágyik, szeret utazni. Óbuda központjában lakom, itt is nőttem fel. Ha utazás akkor az olyan helyeket szeretem mint például: Vác, Tihany, Badacsony.
Tibor, 54 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 perce lépett be

Értékrendemnek megfelelően szeretnék megismerni egy 45-50 év körüli intelligens, igényes, csinos, vidám, sportos "szenvedélyesen szeretni tudó" Nőt tartós kapcsolatra. Nagyon fiatalos, sportos, temperamentumos, diplomás üzletember vagyok, sokat utazom, sokat sportolok, szeretem a japán művészetet, a boros vacsorákat, az intelligens stílusos Nők társaságát.
László - társkereső Budapest - 72 éves férfi
László, 72 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
5 perce lépett be

Szeretem a zenét,a természetet(kirándulás) szinházat,kultúrát.Olyan partnert keresek,aki nem mindenáron keres társat,toleráns és csinos.(*moderálva*)

Diplomás budapesti társkereső nők

Edit, 41 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

Valami olyasmire vágyom, amiről már azt sem tudom, nekem hogyan kellene adnom... Reboot 40 után, mert nem csak a 20 éveseké a világ! Van bennem egy kis őrült lázadás, de empatikus, szerető, jószívű és kommunikatív is vagyok egyben. Keresem azt a 41+, (James Belushi) "JIM humorú", érzékeny pasit, aki szereti a kissé hibbant tyúkokat... Velem él a 7,5 éves kisfiam. Egy kisgyerek lelke, személyisége nem játékszer, ezért őt semmi kezdetlegesbe nem vonom be. Time please... Rólam; Reggeli kávé a biopiacon, vagy az ágyban, minden nap újat tanulni, kortárs, magyar irodalom (Márai örök szerelem...) és költészet (Röhrig sírásig), ha film, akkor a durva dráma, ami csontig hatol; Augusztus Oklahomában, Amerikai história X, A szív hídjai, A remény rabjai, ill. Guy Richie minden mennyiségben. Zene; magyar underground; Vad Fruttik, Punnany, Szabó Balázs, Magna CL, + Jazz, Amy Winehouse, Simple Red, Berry White and so on... Nincs kedvenc színem, mert színes vagyok. Nincs kedvenc illatom, mert változatos vagyok (Sí, most épp). Ha rántotthús, akkor sertés, de ritkán. Me, the Gourmand; pástétom, tenger gyümölcsei, friss koriander, szarvas gomba, Frittmann, szűretlen búzasör, burgonya gombóc, autentikus vietnámi, vörösboros marhapörkölt etc.
Panka, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

Ami jöhet: utazás, tenger, nevetés, The Big Bang Theory, olasz kaják, repülés, zuhanás, sebesség, macsekok, Kispál. Ami nem: csoki, ezotéria, kirándulás, korán kelés. De úgysem (csak) ez fog számítani... :-)
Ibi, 45 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

"Napjainkban a párkapcsolat olyan, mint egy ház. Ha tönkremegy a csap, nem veszel új házat, hanem megjavítod. Kivéve persze, ha a ház egy hazug disznó. Abban az esetben felgyújtod az egészet a francba, és veszel egy másik lakást, amiben már a csap is jó." :)
Zsoka - társkereső Budapest - 49 éves nő
Zsoka, 49 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

Bármit írhatok ide de aszt szeretném ha meg ismernél te

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Angelo, 31 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Egyetemet végzett

Szia! I\'m an italian man who loves Budapest. I\'m 31 and i\'m a kind person, i hope to find my soulmate here.
Béla - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Béla, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

Sziasztok Lányok! :) Vár rátok egy megbízható férfi, aki szeret, sportolni, kirándulni, táncolni, bulizni vagy barátokkal lenni! Ha felkeltettem az érdeklődésedet lájkolj vagy írj!!! :)
Lajos - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Lajos, 68 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

Nyugdíjas vagyok, mellette egy cég ügyvezetője. Két felnőtt gyermekem van. Külön élnek. Hobbim az utazás.Olyan angolul beszélő partnert keresek, aki szintén szeret utazni egzotikus tájakra, és ideje is van rá. Érdekel a filozófia, a spiritualitás. Szeretek főzni, szeretem az indiai konyhát. Fontos számomra a kölcsönös tisztelet és tolerancia.
Antal, 61 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolai diplomás (épitészet)

Szretném megtalalni a magamhoz illő tarsamat.Személyes talalkozás hive vagyok,mert lehetsz TE szép ,okos,gazdag,ha nincs meg a SZIKRA akkor semmitsem ér.Meg fontos hogy szeres utazni,

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Kata, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

A bűvös 50. év. Én nem érzem bűvösnek, sőt... Talán jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Mindent szeretek, amit társaságban csinálhatok, (ez lehet egy kutya is..) de azért jobban tetszik, ha válaszolnak. Több hobbim is van, ezek kitöltik az életem ide vonatkozó darabját, de (majdnem) mindent jobb ketten... Monogám nő vagyok, az elvárásom a függetlenség. Nem hiszem, hogy külső-belső tulajdonságok elvárása sikerhez vezet. Mint párkereső egy kölcsönös ejha lenne a legjobb. Nem ragaszkodom a szokásokhoz, de végcélként kitűznék egy 3 m-s versenyt járókerettel 20 év múlva. Nem vagyok előfizető!
Barbara, 40 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Platina előfizető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Mária - társkereső Budapest - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Edvin - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Edvin, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.
László, 59 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Nyilván bolond lennék rosszat írni magamról, a jót meg inkább mások mondják el róla, ha van ilyen... Egy viszont biztos: őszinte vagyok. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki még megdobogtatja a szívemet. Ugyanakkor miért ne adnék erre egy esélyt? Ha bejön, mindketten nyerhetünk - majd meglátjuk.
Zoltán, 62 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Platina előfizető

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Tibor, 61 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Szia! Amikor fiatal vagy, nincs semmid, hajtasz, hogy legyen valamid. Megszerzed. Amikor már mindened megvan, (és nincs társad) Rájössz, hogy semmid sincs. (mert mindig hajtottál). Más:: Egyszerű. Mikor pusziltak meg reggel és este?, mikor simogattak meg, öleltek át. Mikor csókolóztál utoljára? Emlékszel rá? Én már nem. Más: Soha nem hazudok. és elvárom a társamtól is. A pénz jó ha van de nem boldogít. De kell. A szerelem vak, akkor, hogy fog egyszer akkor rám találni. Komoly, hosszú távú kapcsolatot Társat keresek, (olyat, aki a régi kapcsolatait lezárta, és nyitott az újra) Elnézést kérek mindenkitől, de csak vékony társat keresek. ((Bocs, nálam a vékony magasság mínusz 6-7 kg) Reggeli teázás. Angolosan , tejjel, szálas teából nyugodtan. Esetleg este zene hallgatás, beszélgetés, TV, közben egy-két pohár száraz szekszárdi száraz vörös bor. Szeretek főzni gombászni, horgászni, néha táncolni (rock) Régebben csak Old boys, Sajnos az Old Boys már kimarad, mert énekes barátom meghat (Balázs). Max Madarak stb Majd négy éve vagyok egyedül, egy kicsit otthon ülő lettem. De ha van egy társ vagy egy jó társaság, akkor bárhova elmegyek. Zenei ízlésem a rock fele hajlik, (Black Sabbath, Deep Purple, Zeppelin, Pink Floyd, Nazareth, Jethro Thull, SSC), a Blues sem áll távol tőlem (Muddy Waters,) de szeretem a jazz néhány változatát is. Hangulattól függően a komoly zenét is kedvelem. Ruházkodás: Nincs öltönyöm, és nem is lesz! (kb háromszor volt rajtam öltöny, Érettségi, Diploma osztás, esküvő). A laza stílust kedvelem. Sima vászon nadrág, póló ing, vászon zakó. Bár incselkedem egy pálmafással. (A pálmafás egy kicsit bezavar. Hol lehet venni?) Színvilágban: Olyan mint én vagyok, Fekete-fehér, Igen-nem, Igazság, vagy hazugság. Bár ez utóbbit nem szeretem Humorban az angol a kedvencem (Monthy Python), de a könyvtáramban megtalálható Heltai Jenő, Örkény István, Woody Allen könyvei is. Remélem ismered: (Montty Python idézet) A Semmiből jövünk A Semmibe megyünk Mit Veszthetünk? Semmit Színház: Nekem Rudolf Péter Mozi? A telet nem szeretem se síelés se korcsolya, max kocsonya, és forralt bor. Te mehetsz én addig megvárlak, Sport: Korábban sokat sportoltam, a tornától kezdve az evezésen és a judo-n keresztül a Kyokushinkai karate-ig (kb 15 év) Sajnos túl hajtottam magam. Most séta, horgászás. Ahogy így elnézem minden nő jógázik, fitness, fut, kerékpár. Nyáron elmentem egy terem mellett és a gyakorlat az volt, hogy zsámolyra fel és le léptek a lányok. Minek? Gyertek fel a 10. emeletre két 6-darabos 1.5 l-es vízzel 3x és már is meg van oldva minden (És gyalog, mert rossz a lift) Mellesleg milyen jóga? Melyik stílus? Én is jógáztam a Hatha Jóga szerintem az eredeti. Bár műszaki végzettségű vagyok, de érdekel a történelem, a vallás, minden!!! A Zen buddhizmus azért megérintett. Szerintem a Zene az ami legjobban kifejezi azt amilyen vagy mielőtt még bárkivel találkoznál. Ha meg szeretnél ismerni, kapcsolj le minden fényt, csak gyertyák égjenek. Halkan szóljon a Pink Floyd-tól a Wish you were here. De máskor menjen a Doors, a Nazareth, Deep Purple, Jethro Thull, Emerson, SSS, stb. Végzettségem Villamos mérnök, 184 magas 77 kg Nyelvtudásom: Magyar, az Angolt nagyon kicsit megértem. Szeretek utazni de max 3-4 órás repülő úttal. Más: Zuglóban 68 m2-es 1+2x1/2 szobás panel lakásban lakom, kb 200-250 db könyv között A személyes találkozó híve vagyok, de ez nem zárja ki az előzetes levelezést. Megkeresésedet Előre is Köszönöm: Tibor

Keresztény budapesti társkereső nők

Tünde - társkereső Budapest - 60 éves nő
Tünde, 60 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
református vallású

Mit írjak ide? Fényezni nem akarom magam! Ismerj meg és alkoss Te képet rólam !
Márta - társkereső Budapest - 57 éves nő
Márta, 57 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia! Talán éppen engem keresel, ha szabadidőpartnerre vágynál... Szimpátia esetén bármi megtörténhet! :-) Még az is, hogy életre szóló társak leszünk. Adj egy esélyt magunknak! Szeretek utazni, színházba járni, sétálni, vagy csak üldögélni egy padon... Mit veszíthetünk? Várlak!
Adrien - társkereső Budapest - 50 éves nő
Adrien, 50 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

A társkeresés nevű társasjáték első lépését megtettem. A második a tiéd: megtaláltál. A következő: egy kölcsönös szimpátián alapuló találkozás... A dobókockának nincs szerepe... :)
Tímea, 44 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Kedves érdeklődő. Megpróbálom a lehetetlent, hiszen ki az aki valóban ismeri saját magát? Vannak napok amikor csak arra vágyom hogy hazaérve a munkából ,a szeretett férfi mellett , összebújva, összegabalyodva beszélgessünk, elmondjuk egymásnak a napok történéseit, meghallgatva egymást, érezni a közelségét , bőre melegét, forró csókjait...de van amikor arra vágyom hogy kimozduljunk itthonról, társaságra vágyom, lüktető zenére, táncra, néha egy hétvégére valahol messze a város zajától...csak mi ketten.... írj e-mail címet, hogy válaszolni tudjak.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Attila - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Attila, 51 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Mindenre nyitott vagyok.Minden érdekel,sport,zene,utazás,
Ferenc, 62 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Mivel hogy magányos vagyok ismerkednék olyan növel akivel jol tudnám érezni magamat minden téren kimondotan szimpátia és vonzodás alapján és nem korsztálytol fügöen. Akivel lehet sokat beszélgetni, nevetni, szeretkézni sokat és mindketen jol éreznénk magunkat együt nagyon hoszu távon. És a egymáshoz vallo alkalmazkodo késség nagyon fontos valamint az hogy fügetlenül attol hogy más a gondolatmenet képes legyen a kompromiszumokra. https://www.youtube.com/watch?v=b2zADJfxsAA És az a mondás hogy "korban hozá illö" szerintem az illik hozám igazábol akivel kölcsonös érzelmi kapcsolat lehetséges kortol fügetlenül! Kinek van joga azt felülbirálni ha mi egymást elfogadnánk és az érzelmeink kölcsösek?
Tamás - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Tamás, 60 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hite: református (nem gyakorlom)

Barátaim vidám, jó humorú férfinak tartanak, én meg elhittem :) Munkámban kitartó és megfontolt vagyok. Képzőművészet, irodalom, kiállítás, színház a kedvencek között. Jazz, jazzrock, komolyzene, de mást is hallgatok. Sportra mostanában nem sok időm jutott , de szívesen változtatok rajta.Végre erőt vettem magamon, újra sportolok heti rendszerességgel! Síelés, vitorlázás, tollaslabda a kedvencek között. Megszállottan szeretem a sebességet, lányom szerint kitelne egy kisebb könyv ezekből a történetekből :) Szeretnék hosszú távon gondolkodni, társamat ,kedvesemet és barátomat keresem egy személyben ! Tudom, érzelem és harmónia nélkül nem megy ! Hiszem hogy csak elbújtál eddig és itt vagy a közelemben :)
Ferenc - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Ferenc, 65 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

Egyedül élek, társamat keresem. Dohányzom, alkoholt alkalmanként fogyasztok, szeretem a komolyzenét, szeretek kirándulni.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Adri, 23 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Amíg ezerszer erősebb vagyok, mint aminek látszom; míg százszor okosabb vagyok, mint aminek néhányan gondolnak; amíg tízszer annyi barátom van, mint másoknak; amíg pont annyinak tartom magam, amennyit érek; amíg feleannyit vagyok rosszkedvű, mint amit mások vélnek; amíg töredékéhez volt közöm azok közül, akikkel hírbe hoztak, s amíg végtelen ideig tudok nevetni magamon, addig minden tökéletesen rendben van!
Szilvia, 21 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Sziasztok! Azért vagyok itt, hogy új emberek ismerjek meg és talán még a páromat is megtalálom.
Laura - társkereső Budapest - 23 éves nő
Laura, 23 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Helló kedves látogató! Nem vagyok előfizető, így, ha valakinek tesztet küldök, vagy valakit kedvencnek jelölök, az azért van, mert nem tudok sem írni, sem válaszolni, így egyéb elérhetőséget nyugodtan mellékelhettek a könnyebb kommunikáció érdekében.
Anikó, 20 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Szűrkés kék szemem van . Vannak tetkoim . Pirszingjeim. Szőke és fekete a hajam. És szeretem az állatokat .

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Olivér - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Olivér, 28 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Sziasztok! Életvidám, mozgós, sportos srác vagyok:)
Szabolcs, 21 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Hát nem túl sok mindent tudok írni magamról,szertek sportolni és terepmotorozok már kiskorom óta.
Gábor, 29 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szeretek sportolni, jól érezni magam, beszélgetni. Tudományos végzettségem van és egy informatikai cégnél dolgozom. Jó fej, értelmes srácnak tartom magam (és mások is), akit az értelmes lányok állandóan keresnek és nem találnak. Ha magadra ismersz, ne habozz, írj! :D
Bence, 23 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

19 éves vagyok egyedülálló szeretek beszélgetni és szeretek új embereket megismerni :)

30-as budapesti társkereső nők

Petra, 38 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Nem az Igazit keresem, hanem egy igazat, akivel élhető az élet, akinek majd 40 év múlva is fogom a kezét, akivel együtt sírunk és nevetünk. Hiszek a szerelemben, nem a mindent elsöprőben, inkább a szeretetre és tiszteletre épülőben. Szeretem a harmóniát, a kedvességet, fontos a lojalitás és az intimitás és a jó humor, szeretem ha valaki rendben van saját magával. Szeretem a hajnalokat, imádok bringázni, utazni, sokat sportolok, olvasok, fotózok, szeretek beszélgetni, nagyokat sétálni, főzni, álmodozni, sokat nevetni és imádom a Balatont. Szeretem a mozit, a sport és kultúrprogramokat és a jó vacsorákat :)
Rita, 31 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Hmm...mondhatni tipikus Kos! :) Tudom extremul hangzik, de komoly kapcsolatot keresek...akivel lehet hülyülni, bulizni...de ha arról van szó, akkor komolyan beszélni is!
Judit - társkereső Budapest - 32 éves nő
Judit, 32 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Nem vagyok egy modell alkat, de minden sportot imádok és rengeteget űzök is. Ha meg szeretnél ismerni írjál, mert én még régimódi vagyok és úgy gondolom a férfiaknak kell kezdeményezni :D Komoly kapcsolatot keresek, az egy éjszakás kalandok nem érdekelnek.
Lilla, 36 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Budapesten (és Mosonmagyaróváron) élek és keresem a párom. Szeretek viccelődni, vidáman élni...szerintem ha optimista vagy egyszerűbb az élet. Always looking the right side of the life... Persze én is szeretem azokat a dolgokat, amiket mindenki más is ezen az oldalon: kirándulni, bulizni, moziba járni a barátokkal, jókat enni, inni...stb., stb. Ha írnál nekem.....írj e-mail címet is! Köszi!

30-as budapesti társkereső férfiak

Gábor, 39 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Kedves Nők! Egy életvidám, de komoly 33 éves férfi vagyok.Szeretném hinni hogy megtalálom azt a NŐT, akit tisztelhetek, szerethetek és sok boldog évet-éveket töltünk majd el egymás mellett.Kicsit bohókás, viccelődő vagyok, azt hiszem örök fiatal:-) Ja és örülnék majd egy kisbabának is...
Gyuri, 36 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Fene tudja, lássuk meg... :) Az intelligencia lenyűgöz... Egyensúlyt kereső ember vagyok. Sokat utazom önmagam felé, de nem vagyok befelé forduló. Fontos számomra, hogy mi történik a világban és igyekszem kicsiben jól csinálni a szabadságot. Szabadelvű konzervatív, létrehozni vágyó ember. Akinek fontos, hogy ne csak éljen bele a világba, hanem hagyjon benne nyomot is maga után.
Zoltán, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

A kíváncsiság hozott ide,aztán meglátjuk mi lesz.Szeretek sportolni,megpróbálom élvezni az élet minden pillanatát,egyenlőre még egyedül......Elég szkeptikus vagyok az internetes ismerkedős oldalakkal szemben.Jelen esetben ez pedig különösen rossz.Nincs például chat,ami lehetővé tenne egy /face to face /beszélgetést.Persze átvitt értelemben.Valamint mióta kapcsolat ha valakit megnéznek?????Csak levelezés van,ami abból áll hogy én természetesen a férfi írok egy szívhez szóló levelet a nekem tetsző hölgynek,és várom a választ ami hetek múlva meg is érkezik.Na de hölgyeim én sem élek örökké!!!!Nem szégyen kezetek be venni nektek sem azt a bizonyos virtuális tollat és levelet írni amennyiben úgy gondoljátok.....Már nem vagyok 17 éves egy kivillanó melltől még nem fogok elájulni bár kétségtelen jó kezdet......:)Jobb ha leírod az e mail címed mert nem mindig fizetek elő.......
Laci, 30 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú budapesti társkereső nők

Annamària, 43 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Egyenlőre csak nèzelödöm !!!???? Ha tetszik az oldal majd ìrok magamról!!!
Dió, 49 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

"Kicsit romantikus vagyok,mert szeretek álmodozni. Kicsit őrült,mert valóra is váltom őket. Szerelmes,mert nagyon tudok szeretni. Kicsit szomorú,mert csalódtam is már. Egy kicsit erős,mert talpra tudok állni."
Orsi, 41 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia! Őszinte és hűséges vagyok...eddig ezt nem mindenki értékelte...Szeretnék újra szeretni és szeretve lenni...
Ildikó - társkereső Budapest - 48 éves nő
Ildikó, 48 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szeretem a természetet és a természetes dolgokat, embereket! "Akinek van humora, az mindent tud!!!! Akinek nincs, az mindenre képes!!!!" Olyan férfi írjon, aki valóban az aminek bemutatkozik. Úgyis kiderül és értelmetlen! Nem baj, ha külföldön élsz, jelenleg én is ott élek!Mivel jelenleg nem vagyok előfizető csak email címre van lehetőségem válaszolni!!!!!!!! A sok felkiáltójel annak szól aki nem érti miért nem válaszolok! Email cím Uraim!!!! Pedig állítólag nem ők a "szőkék"!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Pisti, 40 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Hello hölgyek! Magamrol nem szeretek beszelni,de most sajnos muszaj! Diohejban ,en egy nyitott gondolkodasu ,mely erzelmi vilaggal rendelkezo ,oszinte pali vagyok! Aki tobbre kivancsi,hat orommel kielegitem kivancsisagat! ;)
Sándor, 41 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Elsősorban kerékpáros programokhoz keresem azt a hölgyet, aki nagyobb távokat is bátran bevállal és szívesen csatlakozna hozzám. De másféle elfoglaltságokra is nyitott vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet és szeretsz kerékpározni, jelentkezz bátran.
Gyuri, 40 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia! Ha számodra is érték a kölcsönös tisztelet, a megértés, a másik megnevettetése és a másik utáni vágy, akkor Téged kereslek! Többre vágyom, mint egy "legyünk együtt, mert egyedül nem jó" kapcsolatra. Ha Te is ezt szeretnéd írj! Gy.
Árpád, 49 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

"Ha valaki igazán szeret, az erőt ad. Míg ha valakit igazán szeretünk, az bátorságot." - Lao Tzu Egy hosszú hétvégére ki utazunk (esetleg a motorral) egy kis Olasz faluba. Hallottuk, hogy ott a legjobb kis házias étterem van. Az úton véletlenül el törik az okos-telefonom. Ezért te is el teszed a tiédet és mint két elveszett ember, hülyéskedünk a macskaköves keskeny utcákba. Az alig létező Olasz nyelvtudásunkkal, kérünk idegenektől utasítást. Mutogatunk kézzel, lábbal. Bolondnak hisznek minket de mégis nevetnek velünk, vagy rajtunk, mindegy. Végre, meg találjuk a kis éttermet és meg barátkozunk a tulajokkal. El mesélik, hogy egy kicsit a hegyekbe, egy kicsit el dugva, van egy régi el hanyagolt kolostor, egy tó mellet. Más nap, gyönyörű napsütésben, ki bérelünk egy pár biciklit és föl tekerünk. Beszélgetünk az úton és észre se vesszük, hogy véletlen egy tanyára nyílik az út, és el vagyunk veszve. A tanyasiak éppen kint ünnepelnek és szó sem lehet róla, hogy ott hagyjuk őket. Ott alszunk és más nap meg hívjuk őket is hozzánk. Büszkén le szedjük az első zöldségeket a kertből és gyorson össze dobunk egy friss salátát. A városba? Nem tudom. Téli kert? A tetőn? Terítsük az asztalt. Ketten készítettünk olyan finom ételt. Vagy kísérleteztünk, vagy elővettük az őseink ismert és szerettet receptjeit. Várjuk a jó barátokat az esti vacsorára. Ép múlt hétvégén Villányba voltunk és rátaláltunk egy ízletes borra, amit tudjuk hogy fognak szeretni. És majd ki derül, hogy milyen finomságokkal lepnek ők meg. Mindannyian majd el beszélgetünk meg el nevetjük az estét. Sietünk a Szving-tánc órára. Már majdnem egész jól megy, persze neked jobban mint nekem, de már én is régen léptem a lábadra. Egy idegen aszt hinné, hogy tanult táncosok vagyunk. Jövő hétvégén lesz egy jó zenekar. Én gondolom, már át tudnálak dobni a fejlem fölött, de látszik a szemedbe, hogy ez nem lesz. Majd igen, mondom, de nem nagyon vagy meggyőződve. Vasárnap reggel egyikünk sem akar föl kelni. Tél van. Valahogyan föl keltjük egymást egy jóga órára és utána egy kényelmes reggelire. És vissza. Hideg van de még be süt a nap és raktam egy meleg tüzet. Be bújunk nyugodtan a takaró alá, a kanapéra. A tűz pattog ellőttünk és tejes békében olvassuk a könyvünket. Bolondok vagyunk együtt. Lehet én bolondabb mint te? Lehet fordítva. Mindent meg próbálnánk. Nem minden sikerül de nem baj. Szerencsések vagyunk mert egymásban tápláljuk az energiát. Így, akár másoknak is tudunk segíteni. Nem lehet másoknak mondani, hogy éljék az életüket, de mi próbáljuk jól élni a miénket. Először a család meg a jó barátok, utána a szomszédság és legfeljebb az ország vagy a világ; valami kis vagy nagy részben hagyjuk rajtuk a hatásunkat, és ők szintén ránk. Ha ezekből valami szépet látsz akkor valósítjuk meg. Új: Egyik kép az régi. Ki találod melyik?

50 év feletti budapesti társkereső nők

Gyöngyi, 52 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia,Gyöngyi vagyok,elvált,szeretek táncolni,sétálni,túrázni, jó filmeket,könyveket.Keresem társamat akivel megtudom osztani az élet apró örömeit és úgy szeret ahogy vagyok,legyen humora.Nős emberek kíméljenek,nem akarok titkos kapcsolatot
Ilona, 62 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

A vidám , kiegyensúlyozott embereket szeretem.Nem kell mindent olyan komolyan venni ,csak a párkapcsolatot.
Katalin - társkereső Budapest - 61 éves nő
Katalin, 61 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Vidám, kedves nő vagyok. Hobbijaim: sport, olvasás, zenehallgatás,színház,filmek,utazás. Szeretek táncolni. Szeretem a gyerekeket, a természetet. Kedvelem a nyílt szívű, őszinte embereket. Számomra az ideális Férfi, akiben megtalálhatom a belső értékeit is. Budapesten és Kunszentmártonban tartózkodom.
Ilona, 70 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Vidéki vagyok alapjában véve - Békés megyéből kerültem Budapestre, 3 éve. Új barátokat keresek, és talán a pàrom, a társam is közöttük lesz. Szeretek táncolni, így mindenképp táncos, szórakozni szerető urat keresek. Szeretem a zenét, már az én korosztályomnak szólót. Délutánonként járok nyugdíjas klubbokba, mert imádom a társaságot. Szeretek, olvasni, utazni, kirándulni. Szívesebben hallgatom a rádiót, mint hogy tv-t nézzek. És imadok a konyhában tenni-venni, remekül főzök ( többek állítása szerint ).

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Gusztáv - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Gusztáv, 66 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

keresek egy olyan tündért akivel kölcsönösen megérintjük egymás szívét ha szeret kerékpározni az maga lenne a csuda
Sándor, 62 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Üdvözlöm kedves érdeklődő. Keresem azt a fiatal, vagy fiatalos hölgyet, aki szeret kerékpározni, és tud is nagyobb távolságokat megtenni, ha éppen alkalom kínálkozik rá. Ha ezt nem szereti egyedül csinálni és ehhez társra lenne szüksége, akkor keressen meg bátran.
Gabor - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gabor, 58 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Jó humorú, figyelmes, sportot, szabadidős programokat kedvelő férfi vagyok. Keresem a párom.
Károly, 55 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Sziasztok! Károly vagyok. 56 éves, 173 cm magas és 80 kg, testalkatom pedig sportos. Szemem színe barna, hajam barna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg elvált vagyok, iskolai végzettségem főiskola, foglalkozásom szellemi szabadfoglalkozású. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! ha-ha, ez egy automatikus szöveg! Én sokkal humorosabb vagyok :-)

Elit budapesti társkereső nők

Zsuzsanna - társkereső Budapest - 38 éves nő
Zsuzsanna, 38 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman komoly, vagányul nőies, gyöngéden figyelmes, határozottan spontán és energikusan kreatív vagyok. Szeretek pezsegve feloldódni egy baráti társaságban vagy pörögve koncertet szervezni itthon vagy külföldön – csendben olvasni, kreatívkodni otthon vagy jógázni. Mindennap rácsodálkozni a városra ahogy átbiciklizni a Dunán a virágos biciklimen.
Ágnes, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.
Orsi - társkereső Budapest - 29 éves nő
Orsi, 29 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
Középvezető

Egy életvidám, ugyanakkor komoly gondolkodású nő vagyok. Nagyon szeretek élni és szeretem az élet által felkínált lehetőségeket kihasználni: élvezem a barátaim társaságát, a természet szépségét, a finom ételeket, a sportokat és a munkát is... És szeretném, ha egy fárasztó nap után a társam mellett pihenhetnék le otthon...
Timi, 43 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Nem szeretnék sztereotípiákkal élni, ezért kihagynám a mennyire szeretek utazni és kirándulni részt. Nincs receptem a nagy "Ő"-re, persze azért vannak elképzeléseim a leendő páromról. Próbálom kihasználni az internetes társkeresés előnyeit és nem tudomást venni a hátrányairól. Egy dologban nem engedek a párkeresésben: a kölcsönös vonzalom mindennél fontosabb. Két gyerekem felnőtt, külön élnek. Életszerető, sőt életrevaló nő vagyok. Az életet élni akarom, nem átvészelni. Azonban hiányzik a valakihez tartozás érzése, az hogy valakinek én legyek az első és nekem pedig Ő.

Elit budapesti társkereső férfiak

Attila - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Attila, 41 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Felsővezető

Szeretnék - végre - egy rendes Magyar hölgyet megismerni !
Andras, 57 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Felsővezető

Tisztelt holgyeim, tomoren fogalmazva, szeretek mindent, ami szep es erdekes, beleertve es kiemelve a vonzo noket, egy erdekes konyvet, romantikus vacsorat vagy egy finom pohar vorosbort. Meglatasom szerint az ember elvezze az elet apro es nagyobb oromeit ahol tudja, kemeny munka utan ez a legjobb kikapcsolodas es jutalom.
Istvan - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Istvan, 60 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!
István, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Sok minden állt már itt, meg annak ellenkezője is. Írtam már rövid, pár soros bemutatkozást, meg firkantottam túlcizellált mini-novellát is. A legtöbb hölgy nem jut túl a profilképen(bármennyire is tagadják, bizony, ez nem csak férfiak osztályrésze), így ha már áll itt valami, legyen semleges és lényegre törő. Kedves idegen, ha érdekesnek találnál valamilyen szubjektív okból kifolyólag, örülnék ha tudtomra adnád, természetesen az első levél továbbra is az én dolgom. Talán a sok még ismeretlen adathalmaz közül talán pont Te lehetsz az, akire nem idegenként szeretnék már tekinteni.

Fényképes budapesti társkereső nők

Gabriella, 58 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
2 fotóval

Kedves Idegen ! Ez év Januàrjàban töltöm be az 58. évemet. Ön talàn sokallja, én nem! Vigyàzat, tele vagyok energiàval! Ha gondolja, hogy birnà velem az iramot, szegödjön mellém! Szeretek utazni és sokat nevetni.... Nem dohányzom, ezért kérem, csak nem dohànyzók irjanak. Talàn kàvézhatnànk egyet, kedvencem a Frei Kàvézó...
Györgyi - társkereső Budapest - 67 éves nő
Györgyi, 67 éves
Társkereső Budapest, ker.
4 fotóval

Szeretek és szoktam festeni , beszélgetni, játszani. Sokat olvasok, élvezem a sétákat, színházat, társaságot.
Erzsébet - társkereső Budapest - 39 éves nő
Erzsébet, 39 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
14 fotóval

Jelenleg Budapesten élek és dolgozok. A DE-EFK-n végeztem. Egy kedves,megértő társat szertnék találni.Akivel megoszthatom örömöm,bánatom,akivel közös jövőt lehetne tervezni. Csalódtam sokat,de volt,hogy én rontottam el dolgokat.Szabadidőmben szeretk moziba járni,kirándulni,kerékpározni.
Erika, 43 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
18 fotóval

" Az embernek egész addig halvány gőze sincs róla, hogy ki lehet a lelki társa, amíg nem találkozik a tekintetük "

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 73 éves férfi
Gábor, 73 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
7 fotóval

Nem tudom jól kezelni a gépet, ezért ha írok valakinek, gyakran tele van hibával... Fontos a humor, a kulturáltság, a társasági megjelenés. Előny a színház, a versek, a képzőművészet, az utazások szeretete. Kizáró ok nálam a cigaretta, az állatok, a vallási és ezoterikus őrületek. Én színház- és kiállítás rendező vagyok. Nem szeretnék sokáig levelezni. Ha valakivel kölcsönös a szimpátia, szívesebben találkoznék személyesen.
László, 64 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
1 fotóval

Tartós kapcsolatot, hasonlóan gondolkodó társat keresek, akivel szabadidőnket tartalmasan, egymásnak örülve tudjuk eltölteni. Néhány kedvenc: "Indokína", "Farkasokkal táncoló", "Volt egyszer egy Vadnyugat", Monty Python; Bikini, Bródy, Clapton, Chopin, Dés, Knopfler, Zorán; ?apek, Hasek, Koestler, Márai, Merle; Klubrádió, Rádió Q, Tilos; ÉS, HVG Televíziót nem nézek, kedvenc időtöltésem az olvasás, zene - és rádióhallgatás. Szeretem világéer fiaimat ás társaikat, barátaimat, azokat, akiknek tartásuk van, a valódi ismeretekkel rendelkezőket, az értelmes gondolatok megfogalmazására és átadására képeseket, a jó ételeket-italokat. Megvetem a gerincteleneket, a butákat, a bárkit (ld. piréz) agyatlanul utálókat és sajnálom a bármilyen tekintetben vezérfüggőket.
Lajos, 59 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 fotóval

Minden ami foldi jo minden ami szeretheto minden ami egeszseges az csak jo lehet
Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 fotóval

nagycsaládban nőttem fel, az én gyerekeim már felnőttek, új családot szeretnék, vagy betársulnék kisgyermeke(i)t egyedül nevelő nő családjába,- szeretek gyerekekkel foglalkozni,- a kulturális rendezvényeket is szeretem, de látva a társkeresőn hölgytársaim színház iránti elköteleződését az elkövetkező 20 évre esélytelennek látom a jegy megszerzését,- így legalább a színház jövője biztosított,- én meg majd megoldom valahogy (mondjuk egy pótszékkel a kakasülőn) Lejárt az előfizetésem, (folyamatban a megújítás) jelenleg nem tudok levelet írni.

Most online budapesti párkereső nők

Gabriella - társkereső Budapest - 62 éves nő
Gabriella, 62 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
12 perce lépett be

Romantikus, érzelmes, sportos vagyok. Szeretem a természetet, nyáron evezek, kirándulok, zenét hallgatok, olvasok. Idényszerűen az erdőt járom. Ha levelezni szeretnél velem írj egy *** számot, csak így tudom felvenni a kapcsolatot.
Jolanda - társkereső Budapest - 73 éves nő
Jolanda, 73 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
17 perce lépett be

zenét táncot utazást kedvelő vidám nő vagyok ,aktiv , keresem hasonló beállitottságú partnerem kertészkedést és hasonló szabadba tőltőtt programokat kedvelem Nem csak a húszéveseké avilág
Dóra - társkereső Budapest - 30 éves nő
Dóra, 30 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
18 perce lépett be

Ha elmegyek egy boltba gyümölcsöt venni, akkor Én is, és mindenki más is, a szép almát fogja megvenni, ha esetleg több féléből lehet választani. Az meg, hogy milyen az íze, az csak akkor derül ki, ha megkóstolom, de ezt már csak otthon tudom megtenni. Lehet, hogy a pöttyös almának jobb az íze, de akkor is jó dolog, mikor megyek az utcán hazafelé a szép almával, és megdicsérik az emberek, hogy de szép alma. Olyan is előfordulhat, hogyha a nem annyira szép almát veszem meg, mert már sokszor pórul jártam a széppel, akkor hazaviszem a pöttyöset, és megmosom, és látom, hogy a pöttyök csak kicsi porszemek voltak, amik lejöttek, és tudom, hogy így sem a világ legszebb almáját kaptam, de lehet, hogy olyan íze van, ami kárpótol minden hibájáért.
Emilía - társkereső Budapest - 69 éves nő
Emilía, 69 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
19 perce lépett be

Nyáron a tihanyi nyaralómban télen Budán Alkalmazkodni egymáshoz az eddigi külön életünk összehangolása a cél a boldog esték kialakulásához

Most online budapesti párkereső férfiak

László - társkereső Budapest - 47 éves férfi
László, 47 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
6 perce lépett be

Ha kíváncsi vagy, akkor úgyis leírom vagy elmondom:) Már nincs előfizetésem, mail címet kérnék, ha választ szeretne, aki ír:)
József - társkereső Budapest - 78 éves férfi
József, 78 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
12 perce lépett be

Nyugdíjas, gyermektelen, vill.mérnök/mőszaki tanár vagyok. Állatbarát, természetkedvelő, sportszerető. Hobbym a : repülés, vitorlázás, futball, horgászat, informatika, zenehallgatás, szórakoztató elektronika - méréstechnika/konstrukció... Különosen kedvelem a vízpartokat,tavakat, folyókat...Balatoni nyarlóm, vitorlásom, ingatlanjaim, autóm stb....rendezett anyagi körülményeim vannak.
Tibor - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Tibor, 41 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
15 perce lépett be

jó kedélyű,nagyon közvetlen,nem uncsi,jó fej pasi:-)
János - társkereső Budapest - 38 éves férfi
János, 38 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
17 perce lépett be

Valakit igazán megismerni egy Élet is kevés, ezért a pár mondattal való bemutatkozást meg se próbálom! Aki tényleg kíváncsi Rám, annak szívesen írok magamról. Írj!!! A többi majd kialakul ;-)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Krisztian (38), Budapest
  Akárhol is vagy, légy ott teljesen!
  Azzal kezdem hogy megértést kérek ha egy kicsit furcsán fogalmazom meg a bemutatkozom. Tökéletesen eltudok beszélgetni magyarul, de mivel sok idt töltöttem külföldön, mégsem olyan bő a szókincsem és főleg írásba nehéz olyan szépen és folyékonyan kifejezni magam. Ebben az a Bónusz hogy elég sok humoros szavakat és kifejezéseket találok ki magyarul... : ) A másik hogy nem akarok minden este otthon ücsörészni. Persze, én is nagyon szeretem a nyugis estét de nem vagyok öregember! Kalandos, energikus, életvidám emberekkel szeretnék időt tölteni! És ez azt se jelenti hogy állandóan bulizni kell vagy hogy szükségem van a 'mainstream' szórakozásra! Inkább az ellentétet keresem. Hogy bárhol, bármilyen uncsis helyen jól tudjuk magunkat érezni. Ne kelljen befizetni valahova hogy szórakoztassanak! A város, a természet, a világ legyen a játszóterünk! Mint mindenki más ezen az oldalon, én is egy tökéletes ember vagyok ;) Elkötelezett és ambiciózus ember vagyok. Ez sok mindenre vonatkozik (hobbik, karrier, család, barátok stb) de leginkább arra hogy jelen legyek és hogy próbáljam élvezni az életet. Nem hazudok, nem mindig könnyű... és ez egy folyamat de erre törekszek és nagyjából életvidám vagyok és úgy érzem hogy ez egyre inkább így van. Ezeken túl, egy energikus, alkalmazkodó, környezetére igényes, kedves, nyitott, intelligens embernek érzem magam aki tud komoly is lenni viszont aki próbál mindent humorral, szimpátiával és szeretettel átvészelni. A kreatív oldalam szeret alkotni, zenélni, olvasgatni és jókat beszélgetni az életrl. Egyrészt igényes és organizált vagyok aki szeret tervezgetni... Viszont a spontán tevékenységekre is szükségem van. Szeretem a természetet intim vacsikat, filmeket, nyugis estéket.... Viszont fontos a kalandozás is.... késő este mászkálni a városba, felfedezni rejtélyes helyeket stb. és a bulizást is tudom élvezni! A rövid sztorim: Magyarországon születtem de 12 éves korom óta az USA-ban laktam. 25-evés koromba elköltöztem Ohio-bol New Orleans-ba és onnan végre Oregon-ba költöztem ahol megkaptam a Tájépítészet Mérnök / Településtervezés mesterdiplomát. Ezután rögtön elhagytam az usát és kb. egy éve visszaköltöztem Budapestre. Pontosan nem tudom még hogy mi a terv... hiszen nagy világ és nagyon sok lehetség van. Jelenleg jó munkám van és szerencsésnek érzem magam, hogy végre találtam egy pályát, amely kreatív, változatos, és kitejesít.... De ugyanakkor, a munka nem tölti ki az életem. Szeretném jobban felfedezni Budapestet, értelmes lelkekkel találkozni, beszélgetni, ismerkedni... és élvezni az életet amennyire csak lehet!! Szeretem: utazás, kemping, síelés, kerékpározás, természet, tudomány, fzés, kertészkedés, olvasás, tanulás, ácsmesterség, famegmunkálás, építészet, stb. Rólam: Környezettudatos Fiatalos Aktív Vidám Minden eltt, értékelem a barátságot és a közösséget.
 • Attila (37), Budapest
  ismerjük meg egymást,a többi jön magától:-)
  Sziasztok! ha szeretnétek megismerni egy humoros ,romantikus,vagány,szeretetteli,fiatalos budapesti pasit,akkor irjatok nekem.
 • István (24), Budapest
  Aki mer az nyer
  24 éves vagyok budapesten élek és dolgozom olyan társat keresek akinek nem csak a külsö számit
 • Istvàn (38), Budapest
  Légy mindig vidám, és fogadd el magad amilyen vagy
  Szia. 37 éves budapesti fiu vagyok. Szeretem a sportot ,szeretem a szorakozàst, szeretek bulikba, moziba jàrni. Vidàm természetü vagyok. Keresem a pàrom,egy vidám hölgy személyében.
 • Gábor (22), Budapest
  Alattam a föld, fölöttem az ég, bennem a létra
  Huszonegy éves egyetemista srác vagyok, az ELTE tanári szakán tanulok, magyar-és töritanár leszek majd :) az első egyetemi évemen túl vagyok, ami kifejezetten sikeres volt :) itt a nyár, szeretnék egy tartós és komoly párkapcsolatot. Hetedik éve élek már Budapesten, szeretek és tudok főzni, mellette szeretek írni, olvasni, imádom az irodalmat és a történelmet :) Nagyjából röviden ennyit magamról :)
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Randiakadémia oldalunkon adunk pár tippet internetes társkereséshez. Végezetül olvasd el sikertörténeteinket olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével. Hiszen mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VII. kerület
Budapest, VII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.