Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, VII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Dóri - társkereső Budapest - 26 éves nő
Dóri, 26 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
4 napja tag

Alapvetően egy vidám, némileg hebrencs lány vagyok, összetett és erős személyiséggel. Sokféle arcom van, nincs szükségem maszkra, sem színészkedésre, mind én vagyok. Kedves és segítőkész vagyok, jó lélekkel, de ha valaki bírja, előszeretettel cukkolom is, mókás-gonoszkásan. Olyan embertársakat keresek, akik képesek kezelni és "elviselni" egy erős, komplikált személyiségű fiatal nőt.
Mari, 56 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
4 napja tag

Olyan partnert keresek, aki jókedvű, vidám, aki szeret kirándulni, beszélgetni, jó a humora. Akivel esténként el lehet menni valahova. A motorosok, sportot kedvelők előnyben ! Józan az élet dolgaiban, megbízható, lehet rá számítani.
Greti, 24 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
8 napja tag

Szia, Greti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. jelolj feszen! feher greti
Aniko, 49 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
14 napja tag

Tudok ám nokedlit szaggatni;-)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Gyuri, 29 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
16 órája tag

:)nezelodom, keresgelek..............................
Antal - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Antal, 29 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
20 órája tag

Az se hátrány ha van humorod és érdeklődő vagy. Én legalábbis így állok hozzá, viszont törekszem a mielőbbi személyes találkozásra is, a 16:9-es élmény mindig jobb ;)
Rudi, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
38 órája tag

it barmit irhatok a szemelyes talalkozo hive vagyok
Ricsi, 27 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
3 napja tag

Szia, Ricsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online budapesti társkereső nők

Angéla, 43 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
2 órája lépett be

Angéla vagyok, 43 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anna - társkereső Budapest - 20 éves nő
Anna, 20 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
1 órája lépett be

Kérdezz. Válaszolni fogok több, mint 50 karakterben.
Irén, 69 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
3 perce lépett be

Szeretem a virágokat,őket ápolni. Kertészkedek , TV nézek , olvasok, internetezek, ritkán kirándulok. Napi elfoglalságom rendszeres.Szeretem az operetett.Aktiv vagyok minden napjaimban. Ritkán kirándulok.Kizárólag korombeli férfi barátsága iránt érdeklődöm.Aki aktiv,rugalmas.Egyedülálló,özvegy.Közös programokat ha tudunk együtt meglátogatni.Nem előfizetők részére megadom az e-mail cimem: *moderálva* ,van Skype, ** elérhetőségem.
Erika, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 perce lépett be

Nem herceget várok fehér lovon..... jöhet BKV.val, csak Ő legyen az, aki elvarázsol:-))))))) Nem vagyok előfizető, elérhetőségnek örülnék! Kezdjük levelező tagozaton, majd jöhet a nappali és talán esti kédőbb.... Köszönöm!

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Angelo, 30 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
1 órája lépett be

Szia! I\'m an italian man who loves Budapest. I\'m 30 and i\'m a kind person, i hope to find my soulmate here.
Laci, 28 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
20 perce lépett be

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Lajos, 67 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
2 órája lépett be

Nyugdíjas vagyok, mellette egy cég ügyvezetője. Két felnőtt gyermekem van. Külön élnek. Hobbim az utazás.Olyan angolul beszélő partnert keresek, aki szintén szeret utazni egzotikus tájakra, és ideje is van rá. Érdekel a filozófia, a spiritualitás. Szeretek főzni, szeretem az indiai konyhát. Fontos számomra a kölcsönös tisztelet és tolerancia.
Gabor - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Gabor, 57 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
1 órája lépett be

Jó humorú, figyelmes, sportot, szabadidős programokat kedvelő férfi vagyok. Keresem a párom.

Diplomás budapesti társkereső nők

Ivett, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Egyetemet végzett

Sziasztok! Egy sokat mosolygó, pozitív gondolkodású nő vagyok, aki szeretne találni egy férfit, aki tud udvarolni ebben a mai világban. A félreértések elkerülésére : - nem keresek tartósan laza kapcsolatot - se pótapukát - se olyat, aki titkolja a nevét és fényképét ;) - kép csatolása előnyt jelent ;) - e-mail cím, mert nem tudok válaszolni mindenkinek.. ;)
Panka, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

Ami jöhet: utazás, tenger, nevetés, The Big Bang Theory, olasz kaják, repülés, zuhanás, sebesség, macsekok, Kispál. Ami nem: csoki, ezotéria, kirándulás, korán kelés. De úgysem (csak) ez fog számítani... :-)
Valéria, 54 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

A boldogság reményében vagyok itt, talán most megtalálom. Ha nem, hát maradnak a régi barátságok. De olyan jó lenne ismét belevágni az újba, az ismeretlenbe, megismerni és elfogadni.
Zita, 36 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Egyetemet végzett

Társam keresem, mély, igaz kapcsolatban kívánok élni, évek óta érlelődik bennem es egyre határozottabban kívánom. Anya vagyok, van egy kisgyermekem, aki nagyon fontos nekem.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Attila, 62 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Egyetemet végzett

Én egy 61 éves,kiskorú gyerekét egyedül nevelő aktív sportos férfi vagyok.Szeretek olvasni,kirándulni.Olyan hölgy személyében keresem társam aki fiamat velem együtt elfogadva boldog hármast tudnánk alkotni.Én adok a külső és belső tulajdonságaimra különösebb elvárásaim nincsenek:légy ápolt,független és őszinte és vidám.Üdv Attila!
Ádám, 28 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolai diplomás (Mérnök)

Egy mosollyal többet érsz el, mint gondolnád. A humor, a pozitív hozzáállás segít, hogy mindig tudd: az élet szép.
Balázs, 35 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Főiskolát végzett

"A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, akarsz-e mindíg, mindíg játszani, akarsz-e együtt a sötétbe menni, gyerekszívvel fontosnak látszani..."
Krisztián - társkereső Budapest - 31 éves férfi
Krisztián, 31 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Egyetemi diplomás (közgazdaságtan)

Kedves Látogató! Szeretném megtalálni azt a Nőt, aki teljessé tesz.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Ildikó, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek vízparton sétálni.... üldögélni....beszélgetni. Nagyon szeretem a zenét: mindenféle zenét. Szeretek táncolni, az felszabadít bármilyen tánc is legyen..(bár nem vagyok képzett)..... a magyar néptánc közel áll hozzám. Nyitott embernek tartom magam.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Tamás, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Akit mocskosul tudnék szeretni, ha végre rátalálnék.... Azt a nőt aki elveszi azt a kevés eszem.... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó, intelligens
Leopold - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Leopold, 52 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.
Platina előfizető

Sziasztok! Leopold vagyok, 52 éves. Lakhelyem az változó. Műszaki egyetemet végeztem és felsővezető vagyok, bár itt egy pszichológus jobban érvényesülne. Dohányzom, miközben szívok nagyokat, de nem iszom alkoholt. Helyette inkább egy csík. 175 cm magas vagyok és 90 kg. Testalkatom az se normális. A szemem zöld és szürke, egyik-másik. A hajam szőkésbarna volt, úgy 10 évvel ezelőtt, ma inkább hamuszínű, már ami megmaradt belőle. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, és bak, bika vagy szűz jegyű vagy,akkor gyorsan keress valaki mást és kérlek, ha jót akarsz Magadnak, NE vedd fel velem a kapcsolatot. Az ikreket vízöntő aszcendenssel különösen nehéz elviselni ! :-)
Miklós - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Miklós, 48 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Platina előfizető

NEM tudom mit kellene írni. Talán cimszavakban, amit szeretek:-beszélgetni,-ismerkedni,-sétálni,-utazni,-mindent amihez két ember kell.Most létszám hiányvan...\"eladó,kiadó most a szívem...\" Amit nem szeretek ;-kétszínüség,-írígység,-buta emberek,-erőszak,-meg a finomfőzeléket. A többit majd négyszemközt. Ami még fontos, vallom hogy egy kapcsolatban egyenlőfélként kell kezelni a másikat.A partnert az imádott nőt ,kényeztetni,szeretni tenyerünkön hordozni jó,de kell egy kis szabadságot hagyni, hogy ne érezze rabságnak a kapcsolatot...Tudni kell összecsiszolódni ,kompromisszumokat kötni de nem papuccsá válni.

Keresztény budapesti társkereső nők

Tünde - társkereső Budapest - 59 éves nő
Tünde, 59 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
református vallású

Hiába írok ide bármit is, amíg nem láttál, nem tudsz elképzelni !
Ibi, 45 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hívő református

Független, egyedülálló vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Szeretem a gyerekeket, viszont nekem nincsenek. Szabadidőmben szeretek utazni, barátaimmal és családommal is sok időt töltök.
Márta - társkereső Budapest - 56 éves nő
Márta, 56 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Szia! Talán éppen engem keresel, ha szabadidőpartnerre vágynál... Szimpátia esetén bármi megtörténhet! :-) Még az is, hogy életre szóló társak leszünk. Adj egy esélyt magunknak! Szeretek utazni, színházba járni, sétálni, vagy csak üldögélni egy padon... Mit veszíthetünk? Várlak!
Angyal, 40 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hívő református (nem gyakorlom)

Szia, Angyal vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Ferenc, 25 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Jelenleg egyedül élek a nagyvárosban, viszont elég unalmas így az élet. Mivel nem rég költöztem fel, nem ismerek még itt túl sok embert, ezért is próbálkozom itt. Ha tudod mit jelent az introvertált szó, akkor már elég sok mindent tudsz rólam. Ha esetleg még többet szeretnél, akkor írj egy üzenetet.
Béla - társkereső Budapest - 33 éves férfi
Béla, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
vallása: református (alkalmanként)

Sziasztok Lányok! :) Megbízható férfinak tartom magam, aki szeret kirándulni, sportolni, barátokkal lenni. De vágyna már egy megbízható, igényes társra. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan:)
Attila - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Attila, 50 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Mindenre nyitott vagyok.Minden érdekel,sport,zene,utazás,
Tamás - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Tamás, 59 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
hívő református (nem gyakorlom)

Barátaim vidám, jó humorú férfinak tartanak, én meg elhittem :) Munkámban kitartó és megfontolt vagyok. Képzőművészet, irodalom, kiállítás, színház a kedvencek között. Jazz, jazzrock, komolyzene, de mást is hallgatok. Sportra mostanában nem sok időm jutott , de szívesen változtatok rajta.Végre erőt vettem magamon, újra sportolok heti rendszerességgel! Síelés, vitorlázás, tollaslabda a kedvencek között. Megszállottan szeretem a sebességet, lányom szerint kitelne egy kisebb könyv ezekből a történetekből :) Szeretnék hosszú távon gondolkodni, társamat ,kedvesemet és barátomat keresem egy személyben ! Tudom, érzelem és harmónia nélkül nem megy ! Hiszem hogy csak elbújtál eddig és itt vagy a közelemben :)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Klaudia, 24 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Sziasztok. Meg soha nem regisztraltam ilyen oldalra de gondoltam kiprobalom.. magamrol annyit hogy , vidam, baratkozos ,megbizhato kicsit erzekeny lany vagyok
Veronika, 29 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Soha ne keverd össze a jellemem, a viselkedésemmel.... A jellemem én vagyok.... A viselkedésem pedig attól függ,hogy te ki vagy.... "Egyszerűen bonyolult"
Katarina - társkereső Budapest - 19 éves nő
Katarina, 19 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Felvideki lany vagyok, neha budapesten, Szeretek bulizni es jol erezni magam. Nincs elofizetesem es nem is lesz! Szoval ha irj cimet ha ismerkedni akarsz.
Adri, 23 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Amíg ezerszer erősebb vagyok, mint aminek látszom; míg százszor okosabb vagyok, mint aminek néhányan gondolnak; amíg tízszer annyi barátom van, mint másoknak; amíg pont annyinak tartom magam, amennyit érek; amíg feleannyit vagyok rosszkedvű, mint amit mások vélnek; amíg töredékéhez volt közöm azok közül, akikkel hírbe hoztak, s amíg végtelen ideig tudok nevetni magamon, addig minden tökéletesen rendben van!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

András, 29 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szeretem a sportot, a zenét, a természetet, az állatokat :)
Levi, 28 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Az itt általam leírt bemutatkozó első mondata nem tartalmaz mégcsak 1%-ban sem elengedhetetlenül fontos dolgot,de ettől függetlenül legalább nem a szokásos sablonnal írtam tele! :) Egyébként pedig akadnak,legyen addig meglepi...
David, 28 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szia Kedves Látogatò, Szeretnék új embereket megismerni és haladni az árral. Olyan társat keresek aki komoly kapcsolatra vágyik és tudja hogy mit szeretne az életétől. Fontosnak tartom az őszinteséget és a bizalmat az élet minden terén, hisz így nyugodt és sikeres életet tudunk élni. Szeretem az otthon ülős bulikat és a társaságot is, nyitott vagyok a világra. Szeretek nevetni és legfőképpen nevettetni. "My goal is to build a life I don\'t need a vacation from."
Henrik, 27 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.

Kedves látogató, tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Persze a nagy őt megtalálni nem egyszerű, de egy jó beszélgetésből hamar kiderül hogy van-e közös elképzelésünk. Ha érdekellek jelölj vagy îrj. :)

30-as budapesti társkereső nők

Bernadett, 36 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia, Bernadett vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Judit, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Timi - társkereső Budapest - 33 éves nő
Timi, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Ezekkel a bemutatkozókkal mindig bajban vagyok :)
Szilvia - társkereső Budapest - 36 éves nő
Szilvia, 36 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szeretni tudó, valódi érzelmekre képes hölgy vagyok, kedves és szelíd természetűnek, egyszerre vidám és komoly. Szeretem mindenkiben meglátni a szépet, az értékeset. Örömmel fedezném fel a Te belső értékeidet is. Akit tisztelni és becsülni tudok, azt a férfit könnyen meg is szeretem. Még nem éltem házasságban és jelenleg is teljesen független vagyok. Egy 40 év körüli, diplomás, független férfi társaságát keresem.

30-as budapesti társkereső férfiak

Zsolti, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Keresem páromat akivel átéljük legszebb pillanatainkat
Péter, 35 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Kevés itt a hely hozzá, de röviden összefoglalva komoly kapcsolatot keresek.
Peti, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Tudom értékelni az egyszerűbb dolgokat is, közel áll hozzám a természet. Sok mindenben a természetességet helyezem előtérbe. Nyugodt természetű, türelmes, megbízható ember vagyok, akire lehet számítani. Mindig fedezek fel újabb és újabb érdekes programokat, eseményeket, rendezvényeket, de egyedül nem jó elmenni rájuk, viszont lemaradni is rossz róluk. Persze nem csak szabadidő partnert keresek. Vonzanak az előadások, ahol új dolgokat tudhatok meg, szóljanak azok a tudományról, vagy éppen a határtudományokról. Fontosnak tartom, hogy együtt bármit tudjunk csinálni, legyen az sportolás, szórakozás, művelődés, házimunka és ami a legfontosabb, a közös jövő tervezése. Jó kikapcsolódásnak tartom a fürdőbe járást, tenni egy sétát valamely látnivaló közelében, vagy egy jó társasozást. Igénylem a mozgást, az aktív kikapcsolódást, de olykor csak a semmittevést. Szeretek olvasni, sok terület érdekel a kozmológiától kezdve a kvantumfizikán át a numizmatikáig, az egészségtől kezdve a történelem előtti korokon át a legendákig.
Dániel, 31 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Intelligensnek, jó (bár időnként kissé sötét) humorúnak mondott vagyok. Szabadidőmben próbálok kul túrákat tenni, leginkább a zenében, amit főként zongorán, helyenként gitáron igyekszem művelni is. Sokevő vagyok, de különösen a komolyzene és a jazz érdekel, viszont játszom egy amolyan rockzenekarfélében is. Próbáltam az itteni ötfokozatú skálákkal leírni magam, de ez a legnagyobb igyekezettel sem mindig sikerült. Szóval kritikusan, de annál megértőbben olvassátok az ön(j)e(l)lemzésemet. Öniróniám jelentős.

Középkorú budapesti társkereső nők

Annamària, 42 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Egyenlőre csak nèzelödöm !!!???? Ha tetszik az oldal majd ìrok magamról!!!
Krisztina - társkereső Budapest - 49 éves nő
Krisztina, 49 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Foldonjaro,huseges,hazias,sportos fiatalos,holgy vagyok! Keresem a parom egy eletre! Kellemes es szellemes ferfiu szemelyeben!Fuszerezzuk meg egymas eletet!! Edesen vagy sosan szereted??
Zsoka - társkereső Budapest - 48 éves nő
Zsoka, 48 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Bármit írhatok ide de aszt szeretném ha meg ismernél te
Izabella, 47 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Molett,jókedéjü dolgozó nö vagyok,olyan férfit keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok,nem csak a külsőt nézi. Az ember egy napon rádöbben arra,hogy az életben igazán semmi sem fontos.Sem pénz,sem hatalom,sem előrejutás,csak az,hogy valaki szeresse őt igazán...

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gábor, 46 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Egy hosszú de megromlott párkapcsolat után szeretnék ismét jól érezni magam és megtalálni az a hölgyet akiben megbízhatok.
Frederick - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Frederick, 40 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

I like good times, special moments and being around good people. I have a love for life and I live to love. Friendship, love or anything else starts with conversation. That being said....... I\'m not good at intros. I don\'t feel the need to sell myself. I\'m a good man with values. I\'m an artist so I\'m passionate and sensitive to myself and others\' emotions. It would be nice to talk to you. If you want to converse with me, then do so. Give yourself a chance to know me. Plenty of women tend to cheat themselves out of knowing me on a daily basis. If you ignore me because you don\'t think i\'ll make a good partner- that\'s a mistake If you ignore me because you \'re looking for seduction and intimacy- that could be the biggest mistake in your life! :))) I\'m a beautiful person and its obvious to anyone who has the decency to judge me on who i am and not whom they wish i\'d be... Wow. I guess I\'m better at this than I thought :)
Laci, 47 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

2m magas sportos rendes ember vagyok nem iszok nem dohányzók csak kávézni szoktam
Tonchi, 44 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Vigyázat! Romantikus vagyok a szerelemben, szenvedélyes az ágyban, idealista a nagyvilágban! Igényes, temperamentumos, érzéki Férfi vagyok. Kérlek NE ÍRJ, ha.... > dohányzol > nincs elég önbecsülésed > a szemöldököd helyén csak egy rajzolt csík van > a zenei ízlésed csúcspontja a mulatós, vagy a "tuc-tuc" > a szókincsed kimerül egy "kettőspontban és egy zárójelben" kezdeményezésként > ha a helyesírás nem erősséged (az internetes társkeresés egyik nagy előnye, hogy ez azonnal kiderül) (Példa egy kapott levélből: "ojan emberekel szeretnek ismerkedni akik komojan vesznek es nem csak jacanak velem szeretek vicelodni es minden buliba bene leni") - javaslom, hogy olvass több könyvet, az segít...) > csak a pénzre és az egzisztenciára hajtasz > egy sportkocsitól nagyobb izgalomba jössz, mint a csókom puszta gondolatától... Ennél sokkal értékesebb ember vagyok... Ha NEM ismertél magadra a fenti leírásban, akkor írj bátran! A többieknek ott a "mastercard"... Képzőművészetet tanítok a világ nagyvárosaiban, ezért gyakran utazom, ahová te is velem tarthatsz! Élsportoló harcművész vagyok, zeneszerző, dalszövegíró, énekes-gitáros rockzenész, tanàr, grafikus képzőművész ès felhőbodorító. Egészségesen élek, remek fizikai kondícióban, érett gondolkodással. Bejárom a nagyvilágot. Egy hónap - egy ország! Velem tartasz?

50 év feletti budapesti társkereső nők

Évi, 51 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia kedves....örülök hogy benéztél. Életigenlő életvidám földangyal volnék. Lélekgyógyászat Energiaterápia, Új Föld, Új Tudat, a szótáram alapjait képezik Jóga és Pilates szintén mindennapos az életemben. Művelem is tanítom is a stúdiómban. Ezenkívül zene , tánc természet kirándulás, jó ételek :-)
Klarika - társkereső Budapest - 63 éves nő
Klarika, 63 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Komoly no vagyok utalom a hazugsagot es hozzam korbanillo komoly ferfit keresek komoly kapcsolat celjabol
Gyöngyi, 51 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia,Gyöngyi vagyok,elvált,szeretek táncolni,sétálni,túrázni, jó filmeket,könyveket.Keresem társamat akivel megtudom osztani az élet apró örömeit és úgy szeret ahogy vagyok,legyen humora.Nős emberek kíméljenek,nem akarok titkos kapcsolatot
Ilona, 59 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Imre - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Imre, 63 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

veress imre 62 éves egyedűl álló férfi vagyok .szeretnék levelezni .barátnőt keresni .az ország bármely részéről.
Zoltán, 56 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Nyereményét rövidesen átveheti. Ehhez nem kell mást tennie, mint elolvasni az alábbi adatlapot, válaszolnia az adatlap tulajdonosától kapott levélre. Természetesen nem kizáró ok az Ön által kezdeményezett kapcsolatfelvétel sem.
Sándor, 62 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Üdvözlöm kedves érdeklődő. Keresem azt a fiatal, vagy fiatalos hölgyet, aki szeret kerékpározni, és tud is nagyobb távolságokat megtenni, ha éppen alkalom kínálkozik rá. Ha ezt nem szereti egyedül csinálni és ehhez társra lenne szüksége, akkor keressen meg bátran.
György, 59 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

176cm 98kg szőrös szakállas pasi vagyok, szeretek gyalogolni-bringázni. szeretek szerelmes lenni.... Bár én macisnak mondható vagyok,mégis a karcsúbb hölgyeket kedvelem. Nem fizetek elő, Közlekedésben dolgozom szerem a munkámat,most csak ennyit szeretnék,nem vagyok nagy lepedo gyűrö, , Sms,re irok ,válaszolok\') Nem en keresek:) Senkinek nem kellek?,,,

Elit budapesti társkereső nők

Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Középvezető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Csilla, 44 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Középvezető

Azt szeretem, ha mások dicsérnek. Természetes, jókedvű, sportos nő vagyok :-)
Dorka, 28 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Középvezető

Ismerj meg és megtudod ki vagyok! Nem biztos,h vissza tudok írni itt,mailre telefonszámra tudok reagálni...
Andi, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Andi vagyok, 30 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Elit budapesti társkereső férfiak

Tamás, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Page found! A legjobb helyen jársz! Szeretem a jó humorú, intelligens, szórakoztató, jóindulatú, gondolkodó, emberek társaságát. Nem szeretem ezek ellentéteit. Szeretem a spontán dolgokat, de ha az élet úgy hozza, tervezek, akár jóelőre. Sport: mindenevő vagyok, de a vizesek (bármilyen halmazállapotban) a kedvencek. Színház, mozi, kiállítás, jöhet minden mennyiségben. Nagyon szeretem a munkám, ami miatt sokat utazom. Hiszek az egyensúlyban az élet minden területén.
Tomi, 29 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Középvezető

Szia! Tomi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Robert - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Robert, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Felsővezető

Szeretném boldogan,mosollyal élni az életet. A hangulat a fontos!
Zoltán - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Zoltán, 45 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Tényleg kedves, érdeklődő férfi vagyok. Itt társat keresek, vagy 60 évre. Két éve vagyok egyedül. Részletek majd inkább levélben írnék.

Fényképes budapesti társkereső nők

Kata, 35 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
4 fotóval

Közvetlen ,mosolygós lány vagyok.A többit később:)
Janette, 36 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
3 fotóval

Boldog és szerencsés embernek tartom magam készen állok adni és kapni mind azt a szépet és a jot amit egymásnak tartogatunk....
Orsi, 29 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
4 fotóval

Szia! Örülök, hogy rám találtál. Fiatal, jó humorú nőnek tartom magam. Aki szereti a munkáját és egyre jobban teljesedik benne ki. Vágyom arra a társra, aki kedves, vidám és energikus, ez hiányzik az életemből. Szeretném megtalálni azt az embert, aki önmaga mellettem. De legyen jó humorú és szeresse az embereket. Az a legfontosabb, hogy meg legyen az a szikra...ami kell, hogy beindíts...
Tamara, 31 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
5 fotóval

Vidám, mosolygós, játékos lánynak tartom magam, aki szereti a jövés, menést de egy nyugodt, otthoni vacsorával, filmmel eltöltött este is fel tud tölteni;)

Fényképes budapesti társkereső férfiak

István , Tivadar - társkereső Budapest - 47 éves férfi
István , Tivadar, 47 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
32 fotóval

E pár sorból úgysem tudod meg valójában milyen is vagyok. Mint ahogy azt sem hogy amit írok, valóságos-e, így hát ha dicséretet kapok, azt más tegye, mert attól lesz hiteles, legalábbis számomra mindenképp. A száraz tények pedig a következők: Ismét egyedül, de nem kétségbe esve, jókedvűen sok-sok tornával. Egyedül élek, órák javításával foglalkozom, a szakmám a hobbim is , bútoraimat magam készítem, szeretem a népzenét (is) régebben nép-táncoltam. Régebben már jártam itt, értékes embereket ismertem meg, csak jót mondhatok az oldalról, és bizakodóan nézek a jövő elé, most is :-)
Árpád, 48 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
7 fotóval

Sok helyen laktam az életembe. Nagy városokba és kicsikbe, mindenféle ember között. Életemben először fogok Magyarországon lakni, ami izgalmas. Ez vagyok. Magyar, de azért más is. Egyáltalán nem tanultam Magyarul. Így írok ahogy írok, de próbálok javítani rajta mert fontosnak tartom. Beszéljünk arról, hogy mi lesz a jövőnk. Mi tetszene neked? Egy hosszú hétvégére ki utazunk (esetleg a motorral) egy kis Olasz faluba. Hallottuk, hogy ott a legjobb kis házias étterem van. Az úton véletlenül el törik az okos-telefonom. Ezért te is el teszed a tiédet és mint két elveszett ember, hülyéskedünk a macskaköves keskeny utcákba. Az alig létező Olasz nyelvtudásunkkal, kérünk idegenektől utasítást. Mutogatunk kézzel, lábbal. Bolondnak hisznek minket de mégis nevetnek velünk, vagy rajtunk, mindegy. Végre, meg találjuk a kis éttermet és meg barátkozunk a tulajokkal. El mesélik, hogy egy kicsit a hegyekbe, egy kicsit el dugva, van egy régi el hanyagolt kolostor, egy tó mellet. Más nap, gyönyörű napsütésben, ki bérelünk egy pár biciklit és föl tekerünk. Beszélgetünk az úton és észre se vesszük, hogy véletlen egy tanyára nyílik az út, és el vagyunk veszve. A tanyasiak éppen kint ünnepelnek és szó sem lehet róla, hogy ott hagyjuk őket. Ott alszunk és más nap meg hívjuk őket is hozzánk. Büszkén le szedjük az első zöldségeket a kertből és gyorson össze dobunk egy friss salátát. A városba? Nem tudom. Téli kert? A tetőn? Terítsük az asztalt. Ketten készítettünk olyan finom ételt. Vagy kísérleteztünk, vagy elővettük az őseink ismert és szerettet receptjeit. Várjuk a jó barátokat az esti vacsorára. Ép múlt hétvégén Villányba voltunk és rátaláltunk egy ízletes borra, amit tudjuk hogy fognak szeretni. És majd ki derül, hogy milyen finomságokkal lepnek ők meg. Mindannyian majd el beszélgetünk meg el nevetjük az estét. Sietünk a Szving-tánc órára. Már majdnem egész jól megy, persze neked jobban mint nekem, de már én is régen léptem a lábadra. Egy idegen aszt hinné, hogy tanult táncosok vagyunk. Jövő hétvégén lesz egy jó zenekar. Én gondolom, már át tudnálak dobni a fejlem fölött, de látszik a szemedbe, hogy ez nem lesz. Majd igen, mondom, de nem nagyon vagy meggyőződve. Vasárnap reggel egyikünk sem akar föl kelni. Tél van. Valahogyan föl keltjük egymást egy jóga órára és utána egy kényelmes reggelire. És vissza. Hideg van de még be süt a nap és raktam egy meleg tüzet. Be bújunk nyugodtan a takaró alá, a kanapéra. A tűz pattog ellőttünk és tejes békében olvassuk a könyvünket. Bolondok vagyunk együtt. Lehet én bolondabb mint te? Lehet fordítva. Mindent meg próbálnánk. Nem minden sikerül de nem baj. Szerencsések vagyunk mert egymásban tápláljuk az energiát. Így, akár másoknak is tudunk segíteni. Nem lehet másoknak mondani, hogy éljék az életüket, de mi próbáljuk jól élni a miénket. Először a család meg a jó barátok, utána a szomszédság és legfeljebb az ország vagy a világ; valami kis vagy nagy részben hagyjuk rajtuk a hatásunkat, és ők szintén ránk. Ha ezekből valami szépet látsz akkor valósítjuk meg.
Ferenc - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Ferenc, 41 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
4 fotóval

Sportos, jó kedélyű, fiatalos vagyok. Szeretek ismerkedni, utazni, társaságban lenni. 20 évig versenyszerűen táncoltam akrobatikus rock and roll-t, jelenleg akrobatikát tanítok. Aktívan sportolok, ez fontos része az életemnek. Szinte minden új dologra nyitott vagyok. Odafigyelek a körülöttem élőkre, szívesen segítek mindenkinek, akinek tudok. Alapvetően optimista típus vagyok, nem rágódom a múlton. Nagyon fontosnak tartom a jó hangulatot, a humort, a fesztelenséget. Szeretek jókat beszélgetni.
Attila, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
1 fotóval

Főiskolát végzett külkereskedő keresi igen csinos , sportos , fiatalos barátnőjét hosszú távra !

Most online budapesti párkereső nők

Évi - társkereső Budapest - 38 éves nő
Évi, 38 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
6 perce lépett be

Bízom benne, hogy ebben a felgyorsult, időnként lelketlennek tűnő életben van még esély társra találni. Jól hangzanak a komoly kapcsolat, illetve hagyományos értékrend szófordulatok, én mégsem élek velük. Keresem azt a férfit, akivel egy irányba nézhetek. A közös célok mellett az "én" és a "te" elképzelései is fontosak. Hétköznapi életet élek, szeretem a munkám, a szabadidőmben jól megfér egymás mellett az aktív és passzív pihenés. Nem a tökéletest keresem, hanem a nekem valót.
Annamari - társkereső Budapest - 26 éves nő
Annamari, 26 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
6 perce lépett be

Szia! Pár szó magamról,én egy kedves,mosolygós és őszinte lány vagyok.Szeretek sportolni,moziba járni,elmászkálni mindenfele,táncolni és sütit sütni is. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam,ha szeretnél megismerni írj bátran! Még nem vagyok előfizető,szóval kérlek küldj elérhetőséget.
Niki - társkereső Budapest - 30 éves nő
Niki, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
10 perce lépett be

Nos uraim,be kell hogy jelentsek valamit! Igenis,léteznek még rendes nők(bármily hihetetlen is:) Aki nem hiszi,járjon utána... Én várom ;) Nem fogom fényezni,szebbnél szebb jelzőkkel illetni magam,gondolom nélkülem is akad itt bőven olyan lány:D Normális értékekkel rendelkezem,szeretek nevetni,pozitivan próbálom szemlélni a világot. Hasonló beállítottságú férfit keresek.Fontos a jókedv és a humor:) A személyes találkozásban hiszek,úgy vélem ott dől el ugyis minden.
Györgyi - társkereső Budapest - 67 éves nő
Györgyi, 67 éves
Társkereső Budapest, ker.
11 perce lépett be

Szeretek és szoktam festeni , beszélgetni, játszani. Sokat olvasok, élvezem a sétákat, színházat, társaságot.

Most online budapesti párkereső férfiak

Károly - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Károly, 54 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
3 órája lépett be

Sziasztok! Károly vagyok. 54 éves, 173 cm magas és 80 kg, testalkatom pedig sportos. Szemem színe barna, hajam barna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg elvált vagyok, iskolai végzettségem főiskola, foglalkozásom szellemi szabadfoglalkozású. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! ha-ha, ez egy automatikus szöveg! Én sokkal humorosabb vagyok :-)
Sándor - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Sándor, 36 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 perce lépett be

Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Árpád - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Árpád, 35 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
5 perce lépett be

Vidám, jó homorú, pozitív gondolkodású, természetet szerető jellemem van. Nekem valóban nincs kapcsolatom, tehát távol áll tőlem a hamis/kamu szöveg. Hasonló, tényleg komoly gondolkodású és persze vidám természetű hölgyet keresek.
Tibor - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Tibor, 53 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
5 perce lépett be

Értékrendemnek megfelelően szeretnék megismerni egy 38-48 év körüli intelligens...vidám.. sportos...divatosan öltözködő "szenvedélyesen szeretni" tudó Nőt tartós kapcsolatra. Nagyon fiatalos, sportos, diplomás üzletember vagyok, sokat utazom, sokat sportolok, szeretem a japán művészetet, a boros vacsorákat, az okos kreatív emberek társaságát.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Márk (34), Budapest
  Komoly kapcsolatot keresek
  Budapesten élek és feltétlenül komoly kapcsolatot keresek.
 • Marika (24), Budapest
  remélem megtalálom az igazit
  *moderálva* Mária vagyok. 23 éves. Budapesten lakom. Keresem a párom. Olyat keresek aki el fogad olyannak amilyen vagyok. A bizalom a legfontosabb.
 • Marcsi (66), Budapest
  Elfogadni tudni a boldog napokat
  Budapesti 166 cm ,65 éves molett, vidám, kedves hölgy vagyok.Kertet és az állatokat nagyon szeretem.Kedvességet és szeretetet tudok adni és szeretnék kapni is.Keresem a párom egy színes egyéniségü, vidám de mégis komoly gondolkodású, önmagára igényes ,kétlábbal a földön álló,de gyengéd,kompromisszum kész,humoros korban hozzám illő ÚR személyében.Nyugodt,kiegyensúlyozott ember vagyok,de hiányzik egy társ akivel beszélgetni,kirándulni,szórakozni lehet vagy csak egyszerüen összebújva tv-t nézni,akivel a csendet is jó hallgatni. Szeretem a szépet, a csendet, a nyugalmat! Nem akarlak megváltoztatni,hagyok neked önállóságot,mert nekem is szükségem van rá.
 • Dániel (18), Budapest
  Egy próbát megér
  Budapesti 18 éves tanuló. Intellektuális típus vagyok aki szeret mindent ami vicces vagy érdekes, de mindenek felett gondtalan és laza vagyok.
 • Zoltàn (55), Budapest
  keresem a párom
  Zoltàn vagyok, 53 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a , s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VII. kerület
Budapest, VII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.