Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, VIII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Erika - társkereső Budapest - 52 éves nő
Erika, 52 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
45 órája tag

Azert,hogy egyszer a miénk legyen a jackpot,talán már ma elkell kezdenünk játszani.
Andi, 40 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
15 napja tag

Kicsit zavarban vagyok attól, hogy bemutatkozó szöveget írjak magamról, mit szeretek, mit nem... gondolom ezzel sokan vagyunk így itt. Kicsit katalógus-szerű... A könyveken, színházon, bringázáson, kirándulásokon túl (na ez az) szeretek még nevetni, szeretem a jókedvet, derűs, de legalábbis pozitív embereket. Ez persze nem zárja ki az időnkénti szomorúságot, rossz kedvet se, csak az alapvető beállitotságról írtam. Nagyon felnézek, és le tudnak nyűgözni az igazán higgadt emberek... kicsit irigykedni is szoktam… ezt pl. folyamatosan próbálom tanulni.... A munkámat is szeretem, és örülök, ha tartalmasan tudom eltölteni a szabadidőmet. Fontos számomra a jó társaság, de az is, hogy időnként egyedül legyek. Most rólad is olvasnék :).
Renáta, 23 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
23 napja tag

Renáta vagyok, 23 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bea - társkereső Budapest - 42 éves nő
Bea, 42 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
27 napja tag

Szeretek beszelgetni setalni .imadok sutni fozni nem mindenkinek tudok valaszolni sajnos.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Zsolt, 35 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
3 napja tag

Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Márton, 27 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
6 napja tag

Budapest - Pest, Népliget
Dávid, 16 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
7 napja tag

Sziasztok.Dávid vagyok és "hajadon" ahogy írja a családi állapotom!:D
Zsolt, 29 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
7 napja tag

Keresem a másik felem. Remélem megtalálom

Éppen online budapesti társkereső nők

Laura, 38 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
4 órája lépett be

Érdeklődő, nyitott, őszinte személyiség vagyok. Fontos számomra az elfogadás a kölcsönös szeretet, tisztelet és figyelem. Szeretek moziba, színházba járni. Szeretem a természetet és modern konyha ízeit. Komoly kapcsolatot keresek.
Évi, 44 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
3 órája lépett be

Vidám, jó humorú természetes és normális nő vagyok nagyfokú empatikus képességgel.Szeretem a természetet állatokat kirándulást utazást, szeretek főzni.Testi-lelki társat keresek, bízom benne hogy ez lehetséges ebben a rohanó és virtuális világban! Üdvözlet Mindenkinek! :)
Adri, 35 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 perce lépett be

Könyörgöm olvassátok el milyen férfit keresek!! Hiába írtok 50-es pa sik, hiába írtok apukák, úgy sem válaszolok!! Tömegével kapom a felesleges leveleket....Óbuda, Gárdony, kutya, wellness, bringa, séta, kirándulás, színház, filmek, beszélgetések, sport, utazás, autóvezetés, autós utazások, filmek, természet, nyugalom, éttermek ès mèg sok minden más is... Komoly hosszútávú kapcsolatot keresek!!! Amennyiben komoly ismerkedèsi szándèkod van , kèrlek írj! Ha szexre vagy èhes, vagy csak szórakozol, cseveghetnèked van, itt akarsz túljutni fájdalmaidon, gyermeked van, nem engem keresel. Megköszönom,ha mellékelsz fotót, mert csak kicsiben látlak. Köszi :)
Marta - társkereső Budapest - 75 éves nő
Marta, 75 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
7 perce lépett be

SAJNOS 50.-ÉVI HÁZASSÁG UTÁN VESZITETTEM EL A FÉRJEMET,NAGYON NEM JÓ EGYEDÜL.EZ UTON KERESEM TÁRSAM MERT ÉN IS TÁRSRA VÁGYOM.MAGAMRÓL ÉN NAGYON SZERETEM A TERMÉSZETET AZ ÁLLATOKAT /NEKEM IS VAN EGY KIS BYSONOM EGY GYÖNYÖRÜ UNOKÁM AKI JELENLEG A LÁNYOMMAL EGGYÜTT ALKOTJÁK AZ ÉN KIS CSALÁDOMAT.AKIK JELENLEG VELEM LAKNAK.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Gábor, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
3 órája lépett be

Csak egy pár mondat magamról a teljesség igénye nélkül: Alapvetően pozitív személyiség vagyok, mindig próbálok a jó dolgokra koncentrálni az életemben. Mások véleménye szerint birkatűrelémű, a párommal szemben igyekszem megértő lenni, és kompromisszumokra törekszem. Család centrikus vagyok, szeretem a gyerekeket. A szabadidőmet elsősorban a párommal szoktam tölteni. A haverok, buli, szórakozásnál szerintem ezerszer többet ér egy kettesben eltöltött nap azzal a nővel akit szeretsz. Esetleg egy séta a Duna parton, egy szép nyári napon, vagy egy jó mozi, vagy csak összebújni otthon egy hideg téli napon.
Laca, 37 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
3 órája lépett be

Akro * koncert * jóga * utazás * figyelem * humor * beszelgetes * pozitív gondolatok * Disney (munka)
Kornél - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Kornél, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
2 órája lépett be

32 éves Budapesti kreatív, gépész srác vagyok. Szerintem elég dinamikus is, sportként a futást űzöm 10 km-es dózisokban, szerintem nem is olyan lassan...de még van hova fejlődni. A környezetemben általában jókedvű és jóhumorú férfinak tartanak, szeretek viccelődni, de nem szeretem, ha ezt a komolytalanság jelének veszik akik nem ismernek. Kiegészítések: - PhD, de nem kocka - vicces, de nem komolytalan - sportos, mert sportolok - Tudok főzni és szeretek is ha van kinek, de nincs annál jobb amikor főznek az emberek, ígérem mindig ízleni fog :)
Gabor - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Gabor, 45 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
5 órája lépett be

Rendes vagány intelligens jószivü és megbizható férfi vagyok.Komoly kapcsolatot keressek csinos hölygy szémélyében !

Diplomás budapesti társkereső nők

Ildikó, 53 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolát végzett

Sok mindent megélt,humoros,család centrikus gondolkodással fűszerezve,pozitív gondolatok mentén keresve az élet örömeit,igazi értékekkel megtöltve szív és ész közös akaratában bízva,először adni és utána várni,hisz akkor lehetsz boldog,ha másokat azzá tudsz tenni..Jó kompromisszum készséggel megáldva,tudva hogy mindennek van határa,kivéve a szerelmet.
Angéla, 40 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolát végzett

Szia :) Egy korombeli, kedves, figyelmes, helyes, apaságra készülő és vágyó férfiút keresek :) Nanáhogy :) Jójó... Tuuudom, tudom, magas a mérce, de hajlandó vagyok engedni belőle itt-ott egy keveset. Szeretek kapcsolatban élni, mégis sajnos, többet éltem egyedülállóként, mint párban. Szeretném pótolni a hiányosságaimat :)
Natasa - társkereső Budapest - 65 éves nő
Natasa, 65 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolai diplomás (könyvelés,adótanácsadás)

Vidám, pozitiv beállitottságú,fiatalos,sportos,nyitott,közvetlen,családcentrikus,emberszerető és állatszerető vagyok.Koromhoz képest fiatalos,minden érdekel ami kikapcsol,természet,kertészkedés,uszoda,utazás.stb
Csili - társkereső Budapest - 41 éves nő
Csili, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolát végzett

,,Élni tudni és élni merni, néha járatlan úton menni, nem csak rohanni, meg-megállni, azt, ami szép körülcsodálni." ...szeretném...azon vagyok. :)

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Gábor, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Egyetemet végzett

Nyitott, optimista, megoldás-orientált embernek tartom magam, aki határozott célokkal rendelkezik mind karrierben, mind magánéletben. Nem dohányzom és ezt a társamtól is elvárom. Szeretek és rendszeresen szoktam sportolni, motorozni, utazni. =) Olyan nőt keresek, aki fizikailag és lelkileg is rendben van, aki tesz azért, hogy boldog legyen.
Józsi, 36 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Egyetemet végzett

Ha a metrón, a boltban, a könyvesboltban, az utcán vagy kiránduláson eddig még nem találkoztunk, adjunk neki itt esélyt! A személyes találkozást semmi más nem pótolja, üljünk le beszélgetni, ismerkedni.
János, 60 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolát végzett

Mindig azokat az embereket kedveltem akiket ösztönösen hajt a kényszer a csúcs felé. Teszik dolgukat és közben mindent kimernek próbálni. Cselekedeteikért vállalják a felelőséget és bátran a tükörbe mernek nézni. Nem az elvárások irányítják mindennapjait hanem a saját törvényei.
Péter - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Péter, 43 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolai diplomás (Műszaki)

Kíváncsi, nyitott, gondolkodó. Súlyosan természetfüggő, gyógyult adrenalinista. Sztereotip sablonokból kilógó. Néha szarkasztikus, néha kicsit elmebeteg. Amikor kell, komoly férfi, máskor játékos gyerek. Alkoholban oldva filozófus, polihisztor.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mari, 63 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Megbízható, igènyes, pozitiv gondolkodàsú nôkènt Tàrsamat keresem
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Ákos - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Ákos, 47 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

megértő, nyugodt, kihívásokat kedvelő vagyok.Nem vagyok egy otthon ülő típus,bár az utóbbi időben eléggé hozzászoktam ehhez. Szeretek kirándulni, utazgatni,(álmom Mexico) vagy csak egyszerűen sétálgatok a városban. Imádok vezetni és amikor csak lehet ki is használom. Lakberendezőként dolgozom egy fürdőszobaszalonban. Szabadidőmben sokat rajzolok, festegetek, üvegezem. /tiffany/ Családcentrikus vagyok.Őszinte társam keresem, elvárások? hiszen megismerni valakit ahhoz sok idő kell, és sokszor a belső értékek számítanak.A zenékben nem válogatok, ez nálam a hangulattól függ. Mozi,színház, jöhet, csak ne egyedül. Nem sportolok, a munkámban emelek cipelek eleget, hogy a nap végén már nincs energiám konditerembe menni, szeretem a hasam, magamra főzök, mosok, vasalok. Magam körül rendet tartok. Nagy hobbim a festészet, járok alkotó táborokba, itthon és külföldön. Mindent megszerelek a ház körül.
Zsolt, 45 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Szia,remélem van olyan hölgy,akivel meg tudnék ismerkedni,tudom,hogy egymásra találunk.
Tamás, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Page found! A legjobb helyen jársz! Szeretem a jó humorú, intelligens, szórakoztató, jóindulatú, gondolkodó, emberek társaságát. Nem szeretem ezek ellentéteit. Szeretem a spontán dolgokat, de ha az élet úgy hozza, tervezek, akár jóelőre. Sport: mindenevő vagyok, de a vizesek (bármilyen halmazállapotban) a kedvencek. Színház, mozi, kiállítás, jöhet minden mennyiségben. Nagyon szeretem a munkám, ami miatt sokat utazom. Hiszek az egyensúlyban az élet minden területén.
Leopold - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Leopold, 52 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.
Platina előfizető

Sziasztok! Leopold vagyok, 52 éves. Lakhelyem az változó. Műszaki egyetemet végeztem és felsővezető vagyok, bár itt egy pszichológus jobban érvényesülne. Dohányzom, miközben szívok nagyokat, de nem iszom alkoholt. Helyette inkább egy csík. 175 cm magas vagyok és 90 kg. Testalkatom az se normális. A szemem zöld és szürke, egyik-másik. A hajam szőkésbarna volt, úgy 10 évvel ezelőtt, ma inkább hamuszínű, már ami megmaradt belőle. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, és bak, bika vagy szűz jegyű vagy,akkor gyorsan keress valaki mást és kérlek, ha jót akarsz Magadnak, NE vedd fel velem a kapcsolatot. Az ikreket vízöntő aszcendenssel különösen nehéz elviselni ! :-)

Keresztény budapesti társkereső nők

Réka, 19 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Egy pozitív gondolkodású férfit keresek 19-től 25-ig, aki képes végigbeszélgetni velem egy éjszakát is. Nagyon szeretek természetközelben lenni, olvasni, sportolni. Egészségügyi főiskolán tanulok, mellette dolgozom is. Szabadidőmben önkéntesmunkát végzek. Szeretem a kihívásokat. Nagyon pozitív,mosolygós és életvidám vagyok.
Edi, 44 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Egyszerű Nő vagyok...Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva. Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy Nő, aki Él, Remél, olykor Fél, de még mindig Hisz és Álmodik!!!
Bettina, 29 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretek utazni, koncertre járni, egy finom édes bort iszogatni. Szeretek zenét hallgatni, filmet nézni, szeretem a beülős helyeket. Szeretem a nyár estéket, a nyár esti sétákat, imádom a Balatont...... Komoly kapcsolatot keresek! Olyan FÉRFIT aki tud nevetni, de tudod komoly is lenni. Légy legalább olyan magas mint én. Van egy kutyám. Ironikus humorral rendelkezem, a többiről kérdezz bátran. :-D
Eszter, 30 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Mindenekelőtt művészetkedvelő vagyok. Zene nélkül nem bírok meglenni szinte egy percre sem. Imádok koncertekre járni, leginkább jazz-re. Festőművészként élek és dolgozom. Alapvető életformám a kreativitás és a szenvedély.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 56 éves férfi
István, 56 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

Szeretném , ha jól éreznénk magunkat az élet minden pillanatában...
Soma, 39 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

ismerj meg és rájössz magadtól ki vagyok mi vagyok mit szeretek mi merre meddig és hogyan! Varom hogy beteljesüljön egy alom melyet varok mar régóta S hiszem hogy eljön az idő mikor nem számít más csak az igaz Társ s a gyermek áldás ehhez párosuljon szeretet s a sokáig tartó örök élet Hát ilyen dolgokat képzelek el sokszor magamban, de ehhez hiányzik az igaz Társ ha esetleg rám találsz jelentkezz hogy minél hamarabb boldoggá tegyelek s őrizzem a szívedet!
Zsolt, 23 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
római katolikus vallású

Ne az arcról ítélj, ne a külső után, A lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán, Ne az arcot nézd, a lelket keresd, S a lelkén keresztül az embert szeresd. Mindig a mélyből meríts, A felszín csak játszik, Csak a lényeget tekintsd, S ne azt, ami látszik!
Ferenc, 56 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

Szeretnék egy tartalmas kapcsolatot , boldog lenni valakivel .

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Daniella, 27 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

A mosoly egy görbe vonal ami egyenesbe hoz mindent:-)
Amália - társkereső Budapest - 21 éves nő
Amália, 21 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Én önző vagyok, türelmetlen, és egy kicsit bizonytalan. Hibázok, irányíthatatlan vagyok és időnként nehezen kezelhető. De ha nem tudod kezelni ezeket a rossz dolgokat, akkor biztos, mint a pokol, hogy nem érdemled meg a legjobbakat sem.
Roxána, 26 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Szívesen ismerkednék józan életvitelű (nem iszik rendszeresen alkoholt, nem dohányzik, nem drogozik!) őszinte, komoly férfiakkal. Csatolj fb elérhetőséget illetve fényképet magadról, ha felkeltetted az érdeklődésemet válaszolni fogok ;) (Senkinek nem írok email címre)
Reni, 27 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Szeretek ismerkedni ,társaságban lenni,új dolgokat megismerni,utazni.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

András, 29 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Tanuló optimista vagyok.Remélem itt összehoz azzal a lánnyal a sors aki a hétköznapokba kerül ???? Szeretem a humort és a zenét.Szeretek új dolgokat felfedezni és kilépni a hétköznapokból. Szeretek bográcsolni, strandolni, túrázni és ha megkérdeznek mi érdekel és nem én beszélek itt össze vissza magamban...
Patrik, 24 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Külföldön relatív sokat dolgozó fiatalember vagyok, szeretek sportolni, kutyákat-állatokat minden mennyiségben. Nagyon nehéz kiismerni, ha sikerül akkor nem véletlen. Otthonülősnek is jellemezhetném magam, de ha jó a társaság akkor nincs akadálya bármilyen programnak. Vásárolni is szeretek, kajálni ipari mennyiségben, de csak jót! Írhatnék napokig.. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj :) Szép napot hölgyeim, köszönöm a figyelmet!
Máté, 28 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Egyetemistaként vagyok Pesten (Mechatronikai mérnök). Nem vagyok bulizós, de szeretem a társaságot, én az az iszogatós beszélgetős fajta vagyok. Egy kicsit visszahúzódó, viszont a barátok szerint túl beszédes. Napjaimat túlnyomórészt egyedül töltöm, így keresem azt akivel, kellemesebben eltölthetem. Kirándulással, túrával, sétálgatással, beszélgetéssel.
Endre - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Endre, 29 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Egy rendes, megértő, hűséges, megbízható érett férfi vagyok. Aki a párát ha van mindig támogatja védi. Szeretnék egy kedves, komoly kapcsolatot kereső nőt. Egy éjszakás kapcsolatot nem szeretnék. Ha valaki szeretne megismerni és komoly párkapcsolatot szeretne létszives jelezzen valamilyen formában. Nem tudok írni mivel nem vagyok előfizetős. Endre email címem: (kimoderálva)

30-as budapesti társkereső nők

Krisztina, 39 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Krisztina vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andi, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Andi vagyok, 30 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ági, 35 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Örülök, hogy adatlapomra tévedtél. A legjobb helyen jársz ha egy kedves, vidám, jó humorú, megbízható társat keresel. Ezúton teszek kísérletet arra, hogy megtaláljam a hozzám illő társat, bár úgy vélem, hogy a társkeresés ezen formája csupán leszűkült lehetőségeket kínál arra, hogy bárkit is megismerj pár mondat és kép alapján. Annak érdekében, hogy legalább egyikünk dolgát kicsit könnyebbé tegyem, pár szóban bemutatkozom. Kiegyensúlyozott, életvidám, liberális gondolkodású lány vagyok, szeretem a munkámat, szabadidőmben szívesen kirándulok, utazok, moziba és színházba járok. Mindenekelőtt olyan társat keresek, akivel szórakoztató együtt lenni, megnevettet és még egy tartalmasabb beszélgetést is képes túlélni. Ha az eddig olvasottak nem tántorítottak el teljesen, várom leveled. Addig is üdv: Ági
Melinda - társkereső Budapest - 30 éves nő
Melinda, 30 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

"Igyekszem rávenni az angyalt, hogy nézzük az MTV-t is, hogy onnan tanuljam meg a mostani szövegeket, de rohadjak meg, ha bármit is értek a hiphopból, még a nyelveken beszélés adományával is. Hogyhogy a buksza mindig nő, a köcsög mindig férfi, de mind a kettő lehet gyökér? Hogyhogy a csíkot felrántják, a spanglit sodorják, az anyagot meg általában lövik? Miért baj az, ha valaki retkes, és miért jó, ha tökös? Tulajdonképpen mi a különbség egy dzsí meg egy gádzsi között? A lóvét miért virítsam, ha a fuxot meg villantani kell? Megannyi égető kérdés..."

30-as budapesti társkereső férfiak

Zsigmond, 31 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Igazi nem létezik. Idővel együtt azzá lehet csiszolódni. "Nem kell, hogy olyan legyél, mint mondjuk én vagy bárki más Nem kell, hogy bedőlj az ostobáknak, tied a választás Tudod neked nem hazudnék, de még nekem se higgy Mert lehet, hogy amit mondok csak szerintem van így" (Belső levelekre sajnos nem tudok válaszolni....)
András - társkereső Budapest - 31 éves férfi
András, 31 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

nem vagyok egy társkeresős típus, de az utóbbi időben nincs túl sok időm ismerkedni... "...Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán!..."
Imre, 33 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Senki sem könnyű eset, én sem vagyok ez alól kivétel a magam erényeivel, és hibáival egyaránt... Egy kis ízelítő mindezekből: HATÁROZOTT KITARTÓ ÖNFEJŰ CÉLTUDATOS MEGBÍZHATÓ KREATÍV NÉHA TÚL LAZA, NÉHA TÚL KOMOLY, HELYZETFÜGGŐ - A HUMORÉRZÉK erősen szubjektív, annak aki kedveli a humorom annak áldás, aki nem annak átok lehet... TALÁLKOZZUNK, ÉS DÖNTSD EL! ;) - A személyes találkozás varázsát semmi sem helyettesítheti, úgyis ott dől el minden. Senkit sem szeretnék meggyőzni itt az online arctalan világában, hogy jó fej vagyok. Aki nem hiszi, járjon utána... ;) -Azt gondolom az életben az egyik, ha nem a legfontosabb dolog, hogy a családban mindenki legyen egészséges. Ha ez megvan, akkor minden más sokkal inkább rajtunk múlik, és mi tudjuk alakítani a sorsunk... -Természetesen számomra is fontos az egzisztenciális háttér megléte, viszont azt gondolom, hogy egészség nélkül a pénznek sincs értéke... -Szerintem a jól működő kapcsolathoz szükséges a hasonló életfelfogás, és egy közösen kialakított értékrend. -Szeretek olvasni vagy egy pohár bor mellett beszélgetni a világ dolgairól. - Nem vagyok trendi, a magam útját járom. -Nehezebben mondok valamire igent, viszont ha kimondtam utána be is tartom amit vállaltam. Tudom a kompromisszum készség nagyon fontos. Viszont azt nem értem, hogy egy jól működő kapcsolatban miért kellene egyfolytában kompromisszumokat kötnünk? Fontos: 8 évig nyomtam a multizás világát egy banknál. Szép volt, jó volt, elég volt... A végére már nagyon frusztrált voltam, ami erős hátrány volt egy normális kapcsolat kialakításához is. Ráadásul a céget eladták, így rövid távon nem lett volna sem pozícióban, sem anyagilag előrelépési lehetőségem. Vettem egy nagy levegőt, és felmondtam. Egy barátommal közös vállalkozást indítottunk. Annak az érzése, hogy nincs egy idióta főnököd sem, hogy is mondjam, az élmény megfizethetetlen. :) Cserébe itt nincsenek olyan kollégák, társosztályok, akikre rá lehetne tolni a melót, nincs más út mindent mi csinálunk. Igazi "self made man" módi van. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy jelenleg jóval kevesebb a szabadidőm, mint egy átlag alkalmazottként dolgozó embernek. A törekvés megvan, és alakul is a helyzet a jó irányba, de pontosan nem lehet tudni mikor áll be egy optimális időbeosztás... Szóval nem szeretnék zsákbamacskát árulni, így gondoltam, hogy nyílt lapokkal játszva ezt is leírom...
András, 33 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Hiszem, hogy a boldogság választás kérdése, és hogy a saját felelősségünk, hogyan éljük az életünket. Nem hiszek a "külső körülények"ben, amik úgy megnehezitik a boldogságot... Nem hiszek a "szürke" hétköznapokban - mert mindenben van valami jó - vagy lesz, előbb utóbb... Imádok főzni. Szeretek sétálni, színházba járni, olvasni, zsonglőrködni, bűvészkedni... és bármit amihez épp kedvem van. Sokat dolgozom, így mellette a szabadidőmet igyekszem tartalmasan, hasznosan tölteni.

Középkorú budapesti társkereső nők

Erzsébet - társkereső Budapest - 44 éves nő
Erzsébet, 44 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Párt keresek,társat,hosszú távban gondolkodom.Klasszikus értékeket szerető nő vagyok.Művészetet kedvelő,kirándulást,beszélgetéseket egy pohár finom ital mellett......
Krisztina, 40 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Kedves érdeklődő! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra, nem szeretnék senkinek a szeretője lenni, nem érdekel sem alkalmi kapcsolat, sem laza kapcsolat, sem sex kapcsolat, még anyagi javakért sem! Köszönöm megértésed!
Éva, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Zbigniew Preisner, Csókolom, Sigur Rós, For a Minor Reflection, Massive Attack, 30Y, Quimby, Tarkovszkij, Kaurismaki, Mike Leigh, Libanoni keringő, Persepolis, Bin-jip, Hogy szeretsz?, Zsinóron, Murakami, Pessoa, Arto Paasilinna, Jeanette Winterson, Auster, Brusselmans...
Petra, 40 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Petra vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

László, 42 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

182 cm magas kék szemű, szőke srác vagyok. Ismerkedni szeretnék 30-40 éves hölgyekkel
Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

utazás, gasztronómia, színház, éttermek, Ausztria, F1, kirándulas, beszélgetés, főzés, természet, mozi, kiautózni a világból, zene, igényesség, ingek, egymás tiszelete, család
András, 43 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

András vagyok, 41 éves. Társam keresem, aki tènyleg komolyan gondolja a TÁRS fogalmát. Nekem ezen a tèren már nem nem hiányzik a csak egy "kaland".
Atti, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Na sziasztok ! Véleményem szerint, nem ez a legmegfelelőbb helye az ismerkedésnek, de kezdésnek jó :) Picit magamról: - Életvidám embernek tartom magam - Szeretek sok-sok új dolgot kipróbálni :) persze, az a legjobb, ha van kivel - Egész jól tudok főzni, de mindig lehet mit tanulni :) - Olvasást egy igen jó időtöltésnek tartom, de a mozi, a kirándulás és minden más is szóba jöhet, hisz semmi jónak nem vagyok az elrontója :) - Állatbarát embernek tartom magam és jelenleg egy macskám van, aki nem olyan fitt mint én, mert ő 24 órából 24 órát alszik :) Egyelőre ennyit rólam :) Amennyiben szimpatikusnak találsz bátran ÍRJ, vagy csak jelölj be KEDVENCNEK :)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Gyongyi, 65 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Ozvegy vagyok fiatalos olvasni szereto no vagyok. Keresek egy hozzam koru ferfit akivel barati esetleg komolyabb kapcsolatra.
Anna - társkereső Budapest - 60 éves nő
Anna, 60 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

jó kedélyű,mosolygós családot,munkát kedvelő vagyok kiránfulni táncolni szeretek ,
Erzsebet - társkereső Budapest - 55 éves nő
Erzsebet, 55 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Kedves empatikus,kommunikatív nőies nő vagyok.Kompromisszumképes,de nem minden áron.
Mariann - társkereső Budapest - 55 éves nő
Mariann, 55 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Őszinte,becsületes,egyenes,megbízható barátra,társra vágyom

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

2 lábbal a földön járó ember vagyok.Dolgozó nyugdíjas vagyok
György - társkereső Budapest - 56 éves férfi
György, 56 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Ötvenen túl, de minden tekintetben fiatalosan keresek szerető társat (szeretőt? társat? - ahhoz idő kell, hogy kiderüljön; megjegyzem, én a szeretőt itt a valaha volt értelmében használom, bár mainapság rossz csengésű szóvá züllött) és persze csinos nőt keresek, (tán én se vagyok nagyon ronda). Egyetemen tanítok, foglalkozásom a természet a tengerparttól a havasokig. Rendszeresen fogyasztok kultúrát, kiállítást, koncertet, legyen az szobor, fotó, tánc vagy zene. TV-t nem nézek, vagy ha igen, nincs bekapcsolva. Kezdem sejteni, mi a közös az eredeti kereszténységben, a buddhizmusban, a szufi bölcseletben, az inkák hitében, a sámánizmusban, Osho és Jung világában. Sapienti sat.
Antal - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Antal, 63 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Megprobálok sokat mozogni.Nyaranta kenuzni járok.Szeretek nyelveket tanulni és sokat olvasni.Kedvelem a természetet.Nagyon várom a nyugdíjat.
Péter - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Péter, 65 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

"Sohasem vagyunk sebezhetőbbek mint amikor bízunk valakiben- de paradox módon, ha nem tudunk bízni, nem találhatunk sem szeretetet sem boldogságot." Walter Anderson

Elit budapesti társkereső nők

Leonóra, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Ildikó, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Kedves Ismeretlen ! " ALFA hívja BÁZIST, BÁZIS jelentkezz !" Itt egy örök optimista, pozitív életszemléletű lény beszél a Föld nevű bolygóról. Alapvetően a hagyományos értékrend híve vagyok. Az én világképem alapján a CSALÁD a két fél harmonikus kapcsolatán alapul, ahol a nő és a férfi - a hagyományos női és férfi szerepeket nem felcserélve - egymást jól kiegészítve teremtik meg együtt azt a szigetet, ahová esténként jó megérkezni, fel lehet töltődni és reggel úgy lehet elindulni, hogy " Bárcsak már újra együtt lehetnénk !" Szeretem a biztonságot, a nyugalmat és a harmóniát magam körül. Szeretek játszani, de játszmázi és megjátszani nem. Szeretem a természetet. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazgatni, sportolni, zenét hallgatni, barátaimmal beszélgetni. Szeretem a jó filmeket, a színvonalas színházi darabokat, de egy jó koncert és kiállítás is belefér néha a programok közé. Mindezt azonban nem az igazi egyedül tenni, mert az ember alapvetően társas lény. Szeretnék egy olyan társat, párt találni, akivel jóban-rosszban, egymás kezét fogva gyűjtögetnénk a közös élményeket. Üzenet elküldve, vajon ki fogja az adást?
Erika - társkereső Budapest - 56 éves nő
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Középvezető

Humor, rugalmas gondolkodás, nyitottság, talán ez jellemez legjobban. Nem vagyok egyszerű, inkább segítőkész, empatikus, korrekt, okos, érzéki, talán kissé hóbortos, de semmiképpen sem unalmas. Szeretem a munkám, emellett színházba, kiállításra, úszni, újabban zumbázni járok. Új hobbim a festés. Örök kikapcsolódás az olvasás. Szívesen társasjátékozom és szeretek írni, beszélgetni.
Hajni, 39 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

A társam keresem, aki valóban mellettem van, és én pedig valóban mellette lehetek....

Elit budapesti társkereső férfiak

Botond, 42 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Azt mondják, hogy aki meg akarja tudni, milyen az élet annak veszélyesen kell élnie.... Jó sokat kell kiugrálni egy repülőből, lehetőleg olyan ejtőernyővel ami ki is nyílik vagy vitorlázórepülővel belemenni egy dugóhúzóba, amiből ki is tudja venni az ember a gépét:) Azért egy kapcsolat sem veszélytelenebb, ugrottak már ki a 10-ről ejtőernyő nélkül egy szerelmi csalódás után:) De itt szerencsére a világ szerencsésebbik fele keres párt, aki bízik a következő jelöltben:) Attila
Tamás - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Az élet veszélyes üzem, még nem akadt, aki túlélte volna, ennek ellenére kell legyen oka, hogy az emberek párosan szeretnek nekivágni a sűrűjének. Persze az élet egyszemélyes játéknak sem utolsó, de így csak azok tudják élvezni, akik elég önzőek, nem figyelnek a külvilágra, s így észre sem veszik, mit veszítenek. Szeretném hinni, hogy én nem ilyen ember vagyok, és hogy mielőbb megtalálom azt a társat, aki megmenthet attól, hogy valaha is ilyen legyek. Hideg Tamás vagyok, egy néha komoly, de többnyire komolytalan harmincas srác (amíg magányos az ember a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). Na de nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, az írjon bátran!
István, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Az a baj, hogy a legtöbb ember előbb alakít ki valamilyen képet a másikról(akár fénykép, vagy pár szó alapján), mielőtt bármi érdemlegeset megtudna a célszemélyről. Ergo állhat itt bármi, olyan leszek egy másik ember számára akinek és amilyennek ő lát, ami nem feltétlenül fedi le a tényleges valóságot, csak a saját realitását. Tehetünk bármit, ha kedvelnek, magukat kedvelik bennünk, ha nem kedvelnek, szintén önmagukat nem tudják elviselni a tükörben, amit nyújtunk a másik fél számára.Vagyok aki vagyok.

Fényképes budapesti társkereső nők

Noémi, 27 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek. Ismerkedni szeretnék
Anita, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
5 fotóval

Ha jó a humorod, az IQ-EQ-d, és a szíved is a helyén van, akkor van rá esély, hogy megismerkedjünk. Őszinte, szókimondó, érzékeny, de vagány lány vagyok. Komoly játszótársat keresek az élet nevű játékhoz. Humán-beállítottságú vagyok széles érdeklődési körrel (művészetek, irodalom, pszichológia, természettudományok). Amit szeretek: könyv, film, színház, zene, sport, utazás, játszani, jókat enni/inni :)
Katalin - társkereső Budapest - 53 éves nő
Katalin, 53 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
9 fotóval

Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim: Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-) ...
Júlia, 63 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
5 fotóval

Már nyugdíjasként 60-70 körüli férfi barátságát keresem, akinek az itt leirtak elfogadhatoak s aki nem tervezi az azonnali összeköltözést. A továbbiakat aztán ugyis elrendezi az idő. Szeresse a kikapcsolódást, kellemes találkozásokat egy kávé mellett bármelyik tengerpart teraszán, szeressen utazni, uj világot megismerni, kéz a kézben sétálni izgalmas tájakon, városokban. Mindezt szerényen is lehet tenni, a lényeg az, hogy az élet még fennmaradt idejében minél örömtelibben teljenek a napok, még sokáig élvezhessük együtt a szépségeket. Kiegyensúlyozott körülmények közt élő nő vagyok, hasonló helyzetben lévő igényes férfit keresek és kérem, jelentkezzen, ha ugyanigy érez és az egyedülllétnek véget szeretne vetni.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Csaba, 46 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
4 fotóval

Néhány sorban úgysem lehet igazán bemutatkozni. Remélem megtaláljuk egymást és ha szimpatikusnak találsz . Nem egyszemélyes kalandra vágyok.
Ádám - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Ádám, 35 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
4 fotóval

Miért éppen engem választanál? Azt hiszem, hogy szólnak érvek mellettem, de ellenem is. Sajnos, csak gyarló ember vagyok. De tele reménnyel, hogy éppen én kellek Neked. Így nagyon várom, hogy írjál!
István, 30 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
5 fotóval

Szeretném megtalálni a társam, akivel egy hullámhosszon vagyunk, akivel közös az érdeklődési körünk, akivel igazán jól érzem magam. Nem vagyok egy adonisz :) ,de meg tudom adni azt egy nőnek amire igazán szüksége van: MEGBECSÜLÉS, SZERETET, BIZTONSÁG. Amennyiben adatlapom felkeltette az érdeklődésedet, kérlek ne habozz, ismerjük meg egymást.
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 fotóval

Sziasztok! Gábor vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Főiskolát végeztem, független vagyok, nem dohányzom. 182 cm magas vagyok és 80 kg, sportos a testalkatom , a szemem kék , a hajam szőke.

Most online budapesti párkereső nők

Erika - társkereső Budapest - 47 éves nő
Erika, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
10 perce lépett be

Nem herceget várok fehér lovon..... jöhet BKV.val, csak Ő legyen az, aki elvarázsol:-))))))) Nem vagyok előfizető, elérhetőségnek örülnék! Kezdjük levelező tagozaton, majd jöhet a nappali és talán esti kédőbb.... Köszönöm!
Kátya - társkereső Budapest - 44 éves nő
Kátya, 44 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
12 perce lépett be

44éves független nő vagyok,van egy 24 éves lányom.Olyan társat keresek,aki kedves,rendes, intelligens és jó a humora.Nem vagyok előfizető,kérlek küldj email címet.
Éva - társkereső Budapest - 34 éves nő
Éva, 34 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
12 perce lépett be

Éva vagyok, 32 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ági - társkereső Budapest - 45 éves nő
Ági, 45 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
12 perce lépett be

Keresek egy valoban humoros,vidam,ertelmes pasit.?

Most online budapesti párkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Laci, 77 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 perce lépett be

Káros szenvedélyektől mentes, kulturált megjelenésű, széles látókörű, energikus, arányosan sportos alkatú vagyok. Keresem csinos, hozzám illő, igényes hölgy ismeretségét. Csillagjegyem: Kos.
Csabi - társkereső Budapest - 33 éves férfi
Csabi, 33 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
4 perce lépett be

Szeretem az őszinte, szeretetreméltó emberek társaságát, imádok utazni, sportolni, új embereket megismerni
Levente - társkereső Budapest - 42 éves férfi
Levente, 42 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
7 perce lépett be

Szia Vidám vicces pasi vagyok:) Keresek valakit akivel jól érezzük magunkat!
Gábor - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Gábor, 56 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
10 perce lépett be

Sport,kirándulás,zene,utazás kedvelő,vidám férfi vagyok...
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Judit (69), Budapest
  Boldogság
  Judit vagyok, (157/50) független, rendezett körülmények között élő, középfokú végzettségű. Budapesten élek. Érdeklődési köröm sokoldalú, vidám természetűnek tartom magam.
 • Bertalan (18), Budapest
  Aki mer az nyer
  Sziasztok! A nevem Berci és azért regisztráltam erre az oldalra hogy megtaláljam a párom vagy inkább a társam. Nos magamról annyit hogy 185 cm magas vagyok átlagos testalkattal kék szemem van és barna hajam. Hobbim igazából nincsen mert mindent szeretek csinálni amihez éppen kedvem vagy időm van. Jelenleg Budapesten élek és itt és végzem tanulmányaim. Olyan lányt keresek aki azért szeret amilyen vagyok és amit tudok nyújtani neki és nem azért ahogy kinézek. Ha a bemutatkozásomból szimpatikusnak tűnnék és kiváncsi vagy esetleg többre is várom üzeneted.
 • Imre (60), Budapest
  Légy hű magadhoz!
  Ezúton keresem kedves, megértő, hűséges páromat Budapestről ill. környékéről. Várlak nagyon!
 • Tamás (19), Budapest
  Ismerj meg!
  Sziasztok! Tominak hìvnak,Budapesten tanulok és birkózok.
 • Ditti (61), Budapest
  Achtung-Achtung!
  Keresem azt a férfit,aki társ lenne a mindennapokban.Ápolt megjelenésű,vidám, természetet kedvelő,nyugodt természetű nő vagyok.Ha úgy gondolod egy találkozást megér írj. CSAK BUDAPESTIEKNEK VÁLASZOLOK---LÉNYEG A KŐZELSÉG. Köszönöm.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VIII. kerület
Budapest, VIII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.