Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, VIII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Zsóka - társkereső Budapest - 52 éves nő
Zsóka, 52 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
10 órája tag

Kedves...! Legyél legalább 175cm és 75kg. Dohányzó, alkoholt szerető ne keressen! Jó kedvű, humoros nőnek mondanak.:)
Tamara, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
11 órája tag

Mit irhatnek ide?A szemelyes talalkozas hive vagyok!
Tamara - társkereső Budapest - 16 éves nő
Tamara, 16 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
6 napja tag

17 éves vagyok. Még iskolába járok. Nem sportolok inkább eszek
Brigi, 34 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
7 napja tag

Meglàtni ès megszeretni........................

Legújabb budapesti férfi társkeresők

László - társkereső Budapest - 46 éves férfi
László, 46 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
32 órája tag

"Mindenki siet odakint, bizony higgyétek el, valakinek valami bűnt, ma megint titkolni kell" Racine
Szili - társkereső Budapest - 19 éves férfi
Szili, 19 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
36 órája tag

Szia! Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, focizni, hülyéskedni, szórakozni! Életstílusom: SOHA nem adom fel! Nem az a típus vagyok aki minden hétvégén lefekszik valakivel. Nem szeretem azokat az embereket akik kihasználnak másokat. Röviden ennyi. Ha megszeretnél ismerni írj nyugodtan! :)
Richárd, 24 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
41 órája tag

Richárd vagyok, 24 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 28 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
3 napja tag

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online budapesti társkereső nők

Viktória, 35 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
10 perce lépett be

Nyitott légy mindenre, és ami megfog téged valakiben először amellett dönts!
Dorottya, 37 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
22 perce lépett be

Egy vidám, optimista, sokat mosolygó, művészeteket kedvelő lány keresi másik felét. :)
Rózsa - társkereső Budapest - 64 éves nő
Rózsa, 64 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
27 perce lépett be

Vidám,fiatalos ,nyílt,őszinte! Végleges kapcsolatra törekvő pár kereső vagyok.Szeretek olvasni,kirándulni,kulturális eseményeken részt venni,szívesen utazom,ha módomban áll. Végleges kapcsolatra keresem a párom,FÜGGETLEN,őszinte,párjára figyelő,nem dohányzó férfi személyében!
Éva, 46 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
28 perce lépett be

Csak úszóknak: -A nők kiábrándultak a férfiakból,a férfiak a nőkből. Minden jó nő k.rva, és minden pasi bunkó. Értelmetlen próbálkozások, felesleges kapcsolatok tömkelege mindenhol. Férfiak licitálnak, nők versengenek. Csak egy dolgot felejt el mindenki....a lélek nem eladó. (Mindkét félről szól ám!)

Éppen online budapesti társkereső férfiak

András, 33 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
18 perce lépett be

Hiszem, hogy a boldogság választás kérdése, és hogy a saját felelősségünk, hogyan éljük az életünket. Nem hiszek a "külső körülények"ben, amik úgy megnehezitik a boldogságot... Nem hiszek a "szürke" hétköznapokban - mert mindenben van valami jó - vagy lesz, előbb utóbb... Imádok főzni. Szeretek sétálni, színházba járni, olvasni, zsonglőrködni, bűvészkedni... és bármit amihez épp kedvem van. Sokat dolgozom, így mellette a szabadidőmet igyekszem tartalmasan, hasznosan tölteni.
Csaba - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Csaba, 53 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
6 perce lépett be

Minden jól működő párkapcsolat alapfeltétele, hogy a felek szeretettel elfogadják egymást olyannak, amilyenek. Ez lehetséges is, csak jobban kéne ismerni hozzá mind önmagunkat, mind a másikat.
Árpád, 37 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
7 perce lépett be

Ahogy a cimben is le van irva: Személyes bemutatkozás. Majd ha személyesen is megismerkedünk.
Zoltán, 43 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
14 perce lépett be

Szia! Fotó és adatlap...ugyebár ez az első találkozási felület, így ésszerű érdekes, és figyelemfelkeltő dolgokat írni magamról (legalábbis ezt mondják :)...), de közben azon töprengek, hogy bármit is írok, idegenként olvasva neked csak sablonos klisé. Úgyhogy a teljesség igénye nélkül néhány dolog rólam: nyitott, vidám, életigenlő, kreatív, gondoskodó, gondolkodó, pozitív ember vagyok. Fontos a család, a barátok, a magam, és mások értékeinek megbecsülése, és tiszteletben tartása. ...jah, igen! Jókedv, humor! Fontos! Nagyon! Ezen kívül szeretem a tartalmas, mozgalmas programokat, de nem vagyok egy sportgóliát. Nincsenek elvarratlan szálak mögöttem, kiegyensúlyozott az életem minden területe, és harmóniára törekszem a párkapcsolatban is. Nem tudom, te hogy vagy vele, de hiszem, hogy a személyes benyomás egy ismerkedésben a döntő, így nem vagyok híve a hetekig tartó levelezgetéseknek. Asszem dióhéjban ennyi! :)

Diplomás budapesti társkereső nők

Ildikó, 53 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolát végzett

Sok mindent megélt,humoros,család centrikus gondolkodással fűszerezve,pozitív gondolatok mentén keresve az élet örömeit,igazi értékekkel megtöltve szív és ész közös akaratában bízva,először adni és utána várni,hisz akkor lehetsz boldog,ha másokat azzá tudsz tenni..Jó kompromisszum készséggel megáldva,tudva hogy mindennek van határa,kivéve a szerelmet.
Angéla, 40 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolát végzett

Szia :) Egy korombeli, kedves, figyelmes, helyes, apaságra készülő és vágyó férfiút keresek :) Nanáhogy :) Jójó... Tuuudom, tudom, magas a mérce, de hajlandó vagyok engedni belőle itt-ott egy keveset. Szeretek kapcsolatban élni, mégis sajnos, többet éltem egyedülállóként, mint párban. Szeretném pótolni a hiányosságaimat :)
Natasa - társkereső Budapest - 65 éves nő
Natasa, 65 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolai diplomás (könyvelés,adótanácsadás)

Vidám, pozitiv beállitottságú,fiatalos,sportos,nyitott,közvetlen,családcentrikus,emberszerető és állatszerető vagyok.Koromhoz képest fiatalos,minden érdekel ami kikapcsol,természet,kertészkedés,uszoda,utazás.stb
Csili - társkereső Budapest - 41 éves nő
Csili, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolát végzett

,,Élni tudni és élni merni, néha járatlan úton menni, nem csak rohanni, meg-megállni, azt, ami szép körülcsodálni." ...szeretném...azon vagyok. :)

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Gábor, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Egyetemet végzett

Nyitott, optimista, megoldás-orientált embernek tartom magam, aki határozott célokkal rendelkezik mind karrierben, mind magánéletben. Nem dohányzom és ezt a társamtól is elvárom. Szeretek és rendszeresen szoktam sportolni, motorozni, utazni. =) Olyan nőt keresek, aki fizikailag és lelkileg is rendben van, aki tesz azért, hogy boldog legyen.
Józsi, 36 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Egyetemet végzett

Tökéletes herceg lennék fehér lovon, aki körbe akarja utazni az egész világot? Nem hinném, bár szeretek utazni, de a 80 nap alatt a Föld körül Villy Fogját nem rólam mintázták. Vannak jó és rossz tulajdonságaim, démonjaim, amikkel naponta megküzdöm, de be is vallom másokkal ellentétben. Horkolok? Egy nehéz, kimerítő nap után szinte biztos, de ha odabújhatok Melléd, vagy Te bújsz hozzám megnyugszunk és már el is múlik a horkolás, helyette pihentető éjszaka, kipihent reggel vár. Kezdetben, aztán majd gyereksírásra ébredünk, mert éhes, éhesek és a kutyának, na jó macskának is enni kell adni! Disznót nem etetek, előre leszögezem! A személyes találkozást semmi más nem pótolja, üljünk le beszélgetni.
Zoli - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Zoli, 35 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Egyetemi diplomás (mérnök)

Szeretem a legtöbbet kihozni mindenből. Ezért előre megtervezek mindent. Azért időnként jól bírom a spontán dolgokat is:-)
János, 60 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Főiskolát végzett

Mindig azokat az embereket kedveltem akiket ösztönösen hajt a kényszer a csúcs felé. Teszik dolgukat és közben mindent kimernek próbálni. Cselekedeteikért vállalják a felelőséget és bátran a tükörbe mernek nézni. Nem az elvárások irányítják mindennapjait hanem a saját törvényei.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Csak a személyes találkozásban hiszek.. Egyenlőre csak beszélgetni szeretnék s együtt gondolkodni..... Nem vagyok középszerű......hasonlóra vágyom............ Amúgy én : sportosan elegáns, stílusos, nőcis, de tud laza is lenni típus....közvetlen, nem tolakodó, társasági, kitűnően kommunikáló, határozott, aki tudja mit és hogyan akar, ugyanakkor nagyon kedves, empatikus.....karizmatikus egyéniség, szépséges szemekkel.....
Mari, 63 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Megbízható, igènyes, pozitiv gondolkodàsú nôkènt Tàrsamat keresem
Ildikó, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek vízparton sétálni.... üldögélni....beszélgetni. Nagyon szeretem a zenét: mindenféle zenét. Szeretek táncolni, az felszabadít bármilyen tánc is legyen..(bár nem vagyok képzett)..... a magyar néptánc közel áll hozzám. Nyitott embernek tartom magam.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Ákos - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Ákos, 47 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

megértő, nyugodt, kihívásokat kedvelő vagyok.Nem vagyok egy otthon ülő típus,bár az utóbbi időben eléggé hozzászoktam ehhez. Szeretek kirándulni, utazgatni,(álmom Mexico) vagy csak egyszerűen sétálgatok a városban. Imádok vezetni és amikor csak lehet ki is használom. Lakberendezőként dolgozom egy fürdőszobaszalonban. Szabadidőmben sokat rajzolok, festegetek, üvegezem. /tiffany/ Családcentrikus vagyok.Őszinte társam keresem, elvárások? hiszen megismerni valakit ahhoz sok idő kell, és sokszor a belső értékek számítanak.A zenékben nem válogatok, ez nálam a hangulattól függ. Mozi,színház, jöhet, csak ne egyedül. Nem sportolok, a munkámban emelek cipelek eleget, hogy a nap végén már nincs energiám konditerembe menni, szeretem a hasam, magamra főzök, mosok, vasalok. Magam körül rendet tartok. Nagy hobbim a festészet, járok alkotó táborokba, itthon és külföldön. Mindent megszerelek a ház körül.
Ferenc, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Először is Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom! Magamról pedig annyit, hogy türelmes, nyugodt típus vagyok, kerülöm a szélsőséges dolgokat, de nyitott vagyok minden jóra ami egy kis jókedvet hoz az életbe.
István, 40 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
Platina előfizető

Volt egy álmom, ami eddig nem vált valóra, de hiszem, hogy még nem késő, hisz az álmok néha valóra válnak :-) Több mint 20 évvel ezelőtt, és még most is így szeretnék érezni: https://www.youtube.com/watch?v=Ztj8K3A4YXA Ez a dal saját szerzemény és remélem valaki szeretne így szeretve lenni :-) 3 év után ismét itt. :-( Van egy 12 éves fiam akit nagyon-nagyon szeretek!! :-) Amiket szeretek még: sütni, főzni, dolgozni (otthon barkácsolni), kertészkedni, világot látni, szaunázni, shisházni, horgászni(ritkán), gitározni, sznorizni, korizni és nem utolsó sorban szeretem a rendet és tisztaságot!:-) A zene fontos szerepet játszik az életemben. Sokféle stílust szeretek az aktuális hangulatomtól függően. Mindig új és újabb célok vezérelnek és eddig szinte mindent elértem amit szerettem volna, kivéve egyet..... A többit majd levélben vagy személyesen. (Nem előfizetők is tudnak írni és válaszolni! :-))
László, 50 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény budapesti társkereső nők

Réka, 19 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Egy pozitív gondolkodású férfit keresek 19-től 25-ig, aki képes végigbeszélgetni velem egy éjszakát is. Nagyon szeretek természetközelben lenni, olvasni, sportolni. Egészségügyi főiskolán tanulok, mellette dolgozom is. Szabadidőmben önkéntesmunkát végzek. Szeretem a kihívásokat. Nagyon pozitív,mosolygós és életvidám vagyok.
Edi, 44 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Egyszerű Nő vagyok...Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva. Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy Nő, aki Él, Remél, olykor Fél, de még mindig Hisz és Álmodik!!!
Ági, 28 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
hívő református (nem gyakorlom)

Komoly, hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Keresem azt a férfit, akivel tartalmasan lehet beszélgetni, ugyanakkor humoros, akire mindenben számíthatok, és igazi nőnek érezhetem magamat mellette.
Bettina, 29 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretek utazni, koncertre járni, egy finom édes bort iszogatni. Szeretek zenét hallgatni, filmet nézni, szeretem a beülős helyeket. Szeretem a nyár estéket, a nyár esti sétákat, imádom a Balatont...... Komoly kapcsolatot keresek! Olyan FÉRFIT aki tud nevetni, de tudod komoly is lenni. Légy legalább olyan magas mint én. Van egy kutyám. Ironikus humorral rendelkezem, a többiről kérdezz bátran. :-D

Keresztény budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 56 éves férfi
István, 56 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
római katolikus vallású (alkalmanként)

Szeretném , ha jól éreznénk magunkat az élet minden pillanatában...
Ádám, 44 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Az embernek csak az arca látható. De az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan.
Soma, 39 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

ismerj meg és rájössz magadtól ki vagyok mi vagyok mit szeretek mi merre meddig és hogyan! Varom hogy beteljesüljön egy alom melyet varok mar régóta S hiszem hogy eljön az idő mikor nem számít más csak az igaz Társ s a gyermek áldás ehhez párosuljon szeretet s a sokáig tartó örök élet Hát ilyen dolgokat képzelek el sokszor magamban, de ehhez hiányzik az igaz Társ ha esetleg rám találsz jelentkezz hogy minél hamarabb boldoggá tegyelek s őrizzem a szívedet!
Gabor - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Gabor, 45 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
hívő református (alkalmanként)

Rendes vagány intelligens jószivü és megbizható férfi vagyok.Komoly kapcsolatot keressek csinos hölygy szémélyében !

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Patrícia - társkereső Budapest - 26 éves nő
Patrícia, 26 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Nem is tudom mit írhatnék magamról, ez a minimális, kötelező 50 karakter teljes stresszessé tesz és dekoncentráltá. :)
Daniella, 27 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

A mosoly egy görbe vonal ami egyenesbe hoz mindent:-)
Klári - társkereső Budapest - 29 éves nő
Klári, 29 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Mosolygós, életvidám, nő keresi vicces, energikus párját, aki akár megbírkózik egy pirítós elkészítésével is.
Amália - társkereső Budapest - 21 éves nő
Amália, 21 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Én önző vagyok, türelmetlen, és egy kicsit bizonytalan. Hibázok, irányíthatatlan vagyok és időnként nehezen kezelhető. De ha nem tudod kezelni ezeket a rossz dolgokat, akkor biztos, mint a pokol, hogy nem érdemled meg a legjobbakat sem.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

András, 28 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Tanuló optimista vagyok.Remélem itt összehoz azzal a lánnyal a sors aki a hétköznapokba kerül ???? Szeretem a humort és a zenét.Szeretek új dolgokat felfedezni és kilépni a hétköznapokból. Szeretek bográcsolni, strandolni, túrázni és ha megkérdeznek mi érdekel és nem én beszélek itt össze vissza magamban...
Hamza, 26 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Félig Egyiptomi félig Magyar vagyok. Szeretek kondiba járni, olvasni, utazni, sétálni, zenét halgatni, filmezni, sorozatokat nézni, hülyéskedni... Nem nagyon szoktam bulikba járni, legtőbb időm a munkámmal vagy kondival vagy filmezéssel töltöm.
Bence - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Bence, 26 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Bence vagyok, 24 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Patrik, 24 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Külföldön relatív sokat dolgozó fiatalember vagyok, szeretek sportolni, kutyákat-állatokat minden mennyiségben. Nagyon nehéz kiismerni, ha sikerül akkor nem véletlen. Otthonülősnek is jellemezhetném magam, de ha jó a társaság akkor nincs akadálya bármilyen programnak. Vásárolni is szeretek, kajálni ipari mennyiségben, de csak jót! Írhatnék napokig.. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj :) Szép napot hölgyeim, köszönöm a figyelmet!

30-as budapesti társkereső nők

Krisztina, 38 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Krisztina vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laura, 37 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Érdeklődő, nyitott, őszinte személyiség vagyok. Fontos számomra az elfogadás a kölcsönös szeretet, tisztelet és figyelem. Szeretek moziba, színházba járni. Szeretem a természetet és modern konyha ízeit. Komoly kapcsolatot keresek.
Orsi, 30 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Szerintem nem ezen múlik higy most amit ide irok hogy be e jövünk majd egymásnak vagy nem én a személyes talinak vagyok a híve irni lehet sok mindent :) :)
Andi, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Andi vagyok, 30 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as budapesti társkereső férfiak

Gábor, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Csak egy pár mondat magamról a teljesség igénye nélkül: Alapvetően pozitív személyiség vagyok, mindig próbálok a jó dolgokra koncentrálni az életemben. Mások véleménye szerint birkatűrelémű, a párommal szemben igyekszem megértő lenni, és kompromisszumokra törekszem. Család centrikus vagyok, szeretem a gyerekeket. A szabadidőmet elsősorban a párommal szoktam tölteni. A haverok, buli, szórakozásnál szerintem ezerszer többet ér egy kettesben eltöltött nap azzal a nővel akit szeretsz. Esetleg egy séta a Duna parton, egy szép nyári napon, vagy egy jó mozi, vagy csak összebújni otthon egy hideg téli napon.
Zsigmond, 31 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Igazi nem létezik. Idővel együtt azzá lehet csiszolódni. "Nem kell, hogy olyan legyél, mint mondjuk én vagy bárki más Nem kell, hogy bedőlj az ostobáknak, tied a választás Tudod neked nem hazudnék, de még nekem se higgy Mert lehet, hogy amit mondok csak szerintem van így" (Belső levelekre sajnos nem tudok válaszolni....)
András - társkereső Budapest - 30 éves férfi
András, 30 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

nem vagyok egy társkeresős típus, de az utóbbi időben nincs túl sok időm ismerkedni... "...Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán!..."
Kornél - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Kornél, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

32 éves Budapesti kreatív, gépész srác vagyok. Szerintem elég dinamikus is, sportként a futást űzöm 10 km-es dózisokban, szerintem nem is olyan lassan...de még van hova fejlődni . A környezetemben általában jókedvű és jóhumorú férfinek tartanak, szeretek viccelődni, de nem szeretem, ha ezt a komolytalanság jelének veszik akik nem ismernek.

Középkorú budapesti társkereső nők

Évi, 44 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Vidám, jó humorú természetes és normális nő vagyok nagyfokú empatikus képességgel.Szeretem a természetet állatokat kirándulást utazást, szeretek főzni.Testi-lelki társat keresek, bízom benne hogy ez lehetséges ebben a rohanó és virtuális világban! Üdvözlet Mindenkinek! :)
Erzsébet - társkereső Budapest - 44 éves nő
Erzsébet, 44 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Párt keresek,társat,hosszú távban gondolkodom.Klasszikus értékeket szerető nő vagyok.Művészetet kedvelő,kirándulást,beszélgetéseket egy pohár finom ital mellett......
Éva, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Zbigniew Preisner, Csókolom, Sigur Rós, For a Minor Reflection, Massive Attack, 30Y, Quimby, Tarkovszkij, Kaurismaki, Mike Leigh, Libanoni keringő, Persepolis, Bin-jip, Hogy szeretsz?, Zsinóron, Murakami, Pessoa, Arto Paasilinna, Jeanette Winterson, Auster, Brusselmans...
Petra, 40 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Szeretek sétálni, úszni, vonatozni, futni, biciklizni, énekelni.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Péter - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Péter, 43 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Kíváncsi, nyitott, gondolkodó. Súlyosan természetfüggő, gyógyult adrenalinista. Sztereotip sablonokból kilógó. Néha szarkasztikus, néha kicsit elmebeteg. Amikor kell, komoly férfi, máskor játékos gyerek. Alkoholban oldva filozófus, polihisztor.
László, 42 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

182 cm magas kék szemű, szőke srác vagyok. Ismerkedni szeretnék 30-40 éves hölgyekkel
Jácint, 40 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Ha férfit keresel, légy nő! Imádom a lányomat és ő is engem! :)
Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

utazás, gasztronómia, színház, éttermek, Ausztria, F1, kirándulas, beszélgetés, főzés, természet, mozi, kiautózni a világból, zene, igényesség, ingek, egymás tiszelete, család

50 év feletti budapesti társkereső nők

Gyongyi, 65 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Ozvegy vagyok fiatalos olvasni szereto no vagyok. Keresek egy hozzam koru ferfit akivel barati esetleg komolyabb kapcsolatra.
Mira, 60 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Bolgár családból származom. Tartósan élek Budapesten már 30 éve. Magyarország a második hazám. Itt vannak a barátaim, itt van a munkám, itt járok szórakozni és remélem hogy it találom meg azt az embert akivel megöregedek. Bár eszem ágában sincs megöregedni. Lehet hogy furcsán hangzik de kíváló egészségnek örvendek és szokatlanul fiatalnak érzem magam. Ezért szeretnék egy ugyanolyan mozgékony, lelkes, örülni tudó, fiatalos barátot, aki sok hülyeségben benne van. Szabadszellemi foglalkozású festőművész vagyok. Nem vagyok előfizető, ezért ha valakinek nagyon, nagyon tetszem, kérem küldjön elérhetőséget mert nem tudok válaszolni. Itt mindenki szeret sportolni, színházba és moziba járni, kertészkedni és imádja az állatokat, de ha mégis van olyan, aki szívesebben járna kiállításokra, vagy értelmetlenül bámulná a tengert, vagy meginna egy üveg bort kedvesével, röhögve kifigurázva a szomszédait, az jelentkezzen, bennem partnerre talál. Mindent elmondtam. Most Önökön a sor Uraim........*moderálva*
Anna - társkereső Budapest - 60 éves nő
Anna, 60 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

jó kedélyű,mosolygós családot,munkát kedvelő vagyok kiránfulni táncolni szeretek ,
Erzsebet - társkereső Budapest - 55 éves nő
Erzsebet, 55 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Kedves empatikus,kommunikatív nőies nő vagyok.Kompromisszumképes,de nem minden áron.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 68 éves férfi
József, 68 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

2 lábbal a földön járó ember vagyok.Dolgozó nyugdíjas vagyok
Antal - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Antal, 63 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Megprobálok sokat mozogni.Nyaranta kenuzni járok.Szeretek nyelveket tanulni és sokat olvasni.Kedvelem a természetet.Nagyon várom a nyugdíjat.
Péter - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Péter, 65 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

"Sohasem vagyunk sebezhetőbbek mint amikor bízunk valakiben- de paradox módon, ha nem tudunk bízni, nem találhatunk sem szeretetet sem boldogságot." Walter Anderson
Ferenc, 56 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Szeretnék egy tartalmas kapcsolatot , boldog lenni valakivel .

Elit budapesti társkereső nők

Enikő, 44 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
Középvezető

Kérlek csak akkor keress vagy írj, ha komoly kapcsolatot keresel, mert a "szabadidős elfoglaltságokra" nem vagyok vevő. :-) Nyelvtanár vagyok:angol, német, spanyol. Az őszinteség és hűség a két fő tulajdonság, amiket mindenek előtt elvárok és kínálok.Az életnek vannak viharos oldalai és akkor is számítanunk kell a másikra. A Kis Herceg-et felnőtt fejjel olvasván az ragadt meg bennem legjobban, hogy "jól csak a szívével lát az ember" a külsőségek mögött van az ami számít.Vallom azt is,hogy senki sem tökéletes, de ha kell tud valamennyit változni.NE LEGYENEK titkok!! A titkolózás megmérgezi a kapcsolatot
Bogi, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Középvezető

Az életem szinte tökéletes, de egy dolog mégis hiányzik. Nem tudom, hogy ilyen módon meg lehet e találni azt, akit keresek,de nem veszíthetek semmit. Szeretek sportolni, moziba járni, főzni és enni. Mindez akkor a legjobb, ha van hozzá társaság. Szeretnék új barátra lelni, lendületet kapni, töltődni és adni. Kérlek, írj ha meg akarsz ismerni!
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.
Csilla, 44 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Középvezető

Azt szeretem, ha mások dicsérnek. Természetes, jókedvű, sportos nő vagyok :-)

Elit budapesti társkereső férfiak

Botond, 42 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Gábor, 38 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Pesten dolgozom egy multicégnél. Szeretek minden konstruktív elfoglaltságot, olvasást, jó filmeket, táncot, utazást, történelmet (a felvilágosodásig bezárólag), zenét (rock, jazz, komoly, komolytalan :), igényes pop - már amennyiben létezik ilyen kategória), sportokat (kosárlabda), télen síelés ezerrel, és újabban a bringázásra kaptam rá, de nagyon - :). Ezek persze elég felszínes dolgok, de majd konkrét kapcsolatfelvétel esetén többet írok...
György, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Azért van amit megkaptam tisztességgel ... (Tiltással!) Kiegészítés... Esszencia: Egyszerű kérés, ha csak annyit írok, hogy kortól függetlenül legyen NŐ a szó nagybetűs értelmében! Akár azt is írhatom, hogy egy önálló egészet keresek, aki megáll a lábán egymaga is! 1 Belőle és 1 belőlem ... hú az már 2. Amennyiben érted, sokkal közelebb jársz. (Persze a lenti rész is személyem!) Keress a sorok között, mert beépítettem egy kis önvédelmet!!! Ismerkedem, amiből bármi is lehet. Ismerkedéssel kezdődik. Itt válthatunk pár levelet, de a személyes találkozásban hiszek. Nem vagyok Platina - elérhetőséget kérek, mert nem tudok válaszolni. Azt mondják, hogy a 4 kerék a testet a 2 kerék a lelket mozgatja meg ... Csak 2 kereküm van és a lelkem állandóan mozgásban ... Mindenki a karácsonyt várta a motoros a tavaszt ... *moderálva* Milyen vagyok? Nyilas! Határozott férfi, elképzelésekkel és vágyakkal, szenvedéllyel, olykor kétségekkel, bánattal és szomorúsággal. De Férfi! Igen akad olyan, amikor Én magam is gyengévé válok, olyankor a társ az aki akár egy pillantásával is visszaemeli a férfit a megfelelő helyre, de van ilyen! Amennyiben a tökéletes ideálod keresed, léphetsz is tovább! Szeretek tökéletlen lenni, elégedett vagyok magammal. *moderálva*... A kutatás törvénye nagyjából a következőt jelenti: Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent, ami biztonságot nyújtott és lehet az, bármi, az otthonod, vagy a kedvenc éttermed, és elindulsz, hogy megtaláld önmagad, legyen az egy belső utazás, vagy igazi út. Tekints mindenre, ami az út során veled történik úgy, mint a kirakós egy darabájára és fogadj úgy mindenkit, mintha a tanárod volna. Ha készen állsz arra, hogy egyszer s mindenkorra elfogadj néhány kellemetlennek tűnő igazságot Magaddal kapcsolatban, akkor biztosan megleled, amit keresel. ... *** NYILAS Férfi - A nagy barátkozó - Életművész-nek tartanak a barátaim és barátnőim, kösd fel a tangád, ha engem akarsz ... Atlétatermetű, sportos külsejű, férfias és minden téren magabiztos. Tüzes jegy, ezért a Nyilas férfi hevesen és szikrázó türelmetlenséggel udvarol. (Mennyire igaz, persze csak, ha van kinek! Olyankor nem csak pislákolok, nem csak égek, hanem lángolok.) Nyilát sokszor meggondolatlanul, olykor már csak rutinból is kilövi a másik felé. Szegény partner, ezek után várja a szerelmes férfi közeledését, és megdöbbenve tapasztalja, hogy az elsüvít mellette. Őt jobban érdekli, hová repült a nyila, hová fúródott be, mint az előzőleg megcélzott kedves. S ha egy-egy kaland nem a Nyilas elképzelése szerint alakul? Nos, számára ez sem jelent nagy gondot. Úgyis azt meséli majd kapcsoltáról, érzelmei viszonzásáról, amit képzelete diktál. (Nem vagyok füllentős, és ha már a barátaimnak is mellébeszélek, akkor megette a fene az egészet.) Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem képes szeretni. Sőt, remek partner. A szerelme finom és lebilincselő, érzelmei azonban nagyon ingatagok, ezért nem lehet tőle túl sok hűséget és állhatatosságot várni. (Cáfolom, hiszen, ha szeretek, akkor csak egy személyt, teljes valójában. Persze szükséges hozzá, hogy elvarázsoljon, megszédítsen. Igazi parázs ég bennem folyamatosan, mert szeretni érezni kell, lételemem.) Szeret mindenféle megszorítástól mentesen, függetlenül élni, házassága ezért gyakorta boldogtalan. Fáradhatatlan a szerelmi csatározásokban, de erre csak akkor kerül sor, ha ő ezt akarja. Mert a Nyilas feltétel nélküli szeretetet követel! Ugyanígy megköveteli a szabadságot is - saját magának. (Magam ugyanúgy meg is adom! Nyitott kezemben tartom a madaram, ha el akar repülni úgyis el fog, ha nem akkor minden alkalommal hozzám talál vissza.) Szabadságvágya ellenére nem békél meg az agglegénység gondolatával és családalapításra törekszik. A házasság után gondja van rá, hogy családjának kényelmes életet, megfelelő életkörülményeket biztosítson, s ezt a kötelességét csak ritkán hanyagolja el. Ajánlatos, hogy felesége, élettársa ne támasszon túlzott igényeket a házastársi együttélés szabályait illetően és megpróbálja elviselni félrelépéseit. (Amennyiben úgy szeretlek meg, hogy , eszembe sem jut a félrelépés. Varázsolj el, legyen meg a parázs, a szikra, a tűz. Működjön a kémia. abszolute hűséges típus vagyok) Szomorúbb a helyzet akkor, ha mindez házastársi hűtlenséggé fajul, ami a Nyilast hidegen hagyja, mivel ez természetszerű velejárója a változatosságot kedvelő természetének. (Ha megtaláltalak, senki más nem érhet hozzám!) Szeretetreméltó partner és kellemes udvarló, szórakoztató szerelmes, ha erre szakít időt. Csak éppen annyi látni, csodálni való van a világban, annyira lüktető és színes az élet, hogy ebből a szűkre szabott időből kevesebb jut egy-egy személyre. Annál több a barátokra. Olykor úgy tűnik, fontosabb számára a barátság, mint a szerelem. ( A szerelmem a barátom is, akkor miről is beszélünk? A többi igaz, olyan rövid az élet, és annyi, de annyi minden látnivaló van. Nem fogsz mellettem unatkozni!) Szenvedélyei számosak. Szeret társaságba járni, sportolni, utazni. Érdeklik a nyereséges üzletek, és jól eligazodik a kereskedelmi kapcsolatok világában. Olykor, ha képzetlenebb, könnyen elcsúszhat a kétes ügyletek irányába, ami nem tesz jót hírnevének. Ami kevés ideje ezek után marad? Nos azzal megédesíti hitvese életét. Kiválasztottja mégsem fog unalomra panaszkodni mellette, mert a Nyilas férfi érdekes, színes személyiség, és meglehetősen szexuális beállítottságú. (Nagy az étvágyam, és bírom is Képes kedvesét, választottját magával ragadni, s még idősebb korában sem lesz egyhangú, unalmas mellette az élete. A Nyilas férfi varázsa vitathatatlan és optimális változatában nagyszerűen egyesíti intellektuális érdeklődését a kalandvággyal, s lebilincselő, művelt, dinamikus személyiség benyomását kelti. Bár számára az otthon nem meghatározó jelentőségű, mégis kalandozásai után szívesen tér meg, egy-egy rövid pihenőre, ha ezt nem erőltetik rá. Persze a Nyilas megszelídíthető, kezes házi kentaurrá formálható, csak éppen varázsát veszti el, s egy leszíjazott égi vándor bizony lehangoló látvány. Rengeteg dolog rámillik, ha érted, és érdekel keress meg, nyugodtan, vagy nyugtalanul Ha észrevetted a zárójeles megjegyzéseket én írtam bele. Ebből is látszik, hogy a teszt legalább 95%-ban fedi a valóságot, szerintem ...
Tamás - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Az élet veszélyes üzem, még nem akadt, aki túlélte volna, ennek ellenére kell legyen oka, hogy az emberek párosan szeretnek nekivágni a sűrűjének. Persze az élet egyszemélyes játéknak sem utolsó, de így csak azok tudják élvezni, akik elég önzőek, nem figyelnek a külvilágra, s így észre sem veszik, mit veszítenek. Szeretném hinni, hogy én nem ilyen ember vagyok, és hogy mielőbb megtalálom azt a társat, aki megmenthet attól, hogy valaha is ilyen legyek. Hideg Tamás vagyok, egy néha komoly, de többnyire komolytalan harmincas srác (amíg magányos az ember a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). Na de nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, az írjon bátran!

Fényképes budapesti társkereső nők

Brigitta, 39 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
3 fotóval

Szia, Brigitta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kata, 50 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 fotóval

Nem vagyok mindenhol vékony, sportos, diplomás. Helyette bájos, kedves, csinos, szexi, igényes, melegszívű, érzékeny és figyelmes, két lábbal a földön álló nő vagyok. Bizakodom, hogy találok egy férfit, akibe érdemes lesz beleszeretni... Nyugis életet élek, munka, kis sport, lazulás. Szeretem a programokat és a semmittevést is.
Eszter - társkereső Budapest - 33 éves nő
Eszter, 33 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
12 fotóval

Szeretném megtalálni a páromat, aki majd feleségül vesz. Sajnos idáig nagyon rossz (szenvedélybeteg) férfiakba szerettem bele. Sokszínű vagyok, tudok komoly lenni, de benne vagyok mindenféle hülyeségben is. Őszinte vagyok, nagyon nehezen tudok hazudni, nem megy. Olyan külsőségek alapján nem ítélkezem, hogy kinek milyen drága a ruhája, hogyan öltözködik. Először mindig a férfiak arcát nézem meg, azzal tudnak megfogni, és az átlagos vagy vékony testalkatú férfiak tetszenek, BOCSÁNAT, DE A MACKÓS ALKATÚAK FÖLÖSLEGESEN ÍRNAK. Csak azért emeltem ki, mert hiába írtam le, többnyire olyan férfiak írnak. Nem értem, miért nem veszik figyelembe, amit írok. Tovább. Eléggé visszafogott vagyok, főleg egy párkapcsolat elején. Tudok pár dolgot, és értek is olyan dolgokhoz, amik érdekelnek. Angol nyelv, gyógyszerészet, tánc, zene. Hogy mi lesz belőlem, nem tudom, hiába vagyok 33 éves. Kicsit félek a jövőtől. De azt biztosan tudom, hogy véletlenek nincsenek.
Kata, 55 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Jókedvű, új dolgokra nyitott nő vagyok. Szeretem a természetet, művészeteket a zenèt. Szeretek táncolni , sportolni és az élet nagy kalandját :)Kalandorok ne kíméljenek!:)

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Csaba, 46 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
3 fotóval

Társat keresek Üdv az adatlapomon! Néhány sorban úgysem lehet igazán bemutatkozni. Remélem megtaláljuk egymást és ha szimpatikusnak találsz . Várom a leveledet,
Imre, 33 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
7 fotóval

Senki sem könnyű eset, én sem vagyok ez alól kivétel a magam erényeivel, és hibáival egyaránt... Egy kis ízelítő mindezekből: REALISTA KITARTÓ ÖNFEJŰ CÉLTUDATOS MEGBÍZHATÓ ALAP DOLGOKAT TUDOK CSAK FŐZNI ELÉG NAGYFIÚ VAGYOK AHHOZ, HOGY MAGAMRA MOSSAK HAJLAMOS VAGYOK KICSIT HALOGATNI A TAKARÍTÁST ;) NÉHA TÚL LAZA, NÉHA TÚL KOMOLY, HELYZETFÜGGŐ - A HUMORÉRZÉK erősen szubjektív, annak aki kedveli a humorom annak áldás, aki nem annak átok lehet... TALÁLKOZZUNK, ÉS DÖNTSD EL! ;) -Szerintem jól működő kapcsolathoz szükséges a hasonló életfelfogás, és egy közösen kialakított értékrend. -Szeretek olvasni vagy egy pohár bor mellett beszélgetni a világ dolgairól - Nem vagyok trendi, a magam útját járom. -Nehezebben mondok valamire igent, viszont ha kimondtam utána be is tartom amit vállaltam. Fontos: 8 évig nyomtam a multizás világát egy banknál. Szép volt, jó volt, elég volt... A végére már nagyon frusztrált voltam, ami erős hátrány volt egy normális kapcsolat kialakításához. Ráadásul a céget eladták, így rövid távon nem lett volna sem pozícióban, sem anyagilag előrelépési lehetőségem. Vettem egy nagy levegőt, és felmondtam. Egy barátommal közös vállalkozást indítottunk. Annak az érzése, hogy nincs egy idióta főnököd sem, hogy is mondjam, az élmény megfizethetetlen. :) Cserébe itt nincsenek olyan kollégák, társosztályok, akikre rá lehetne tolni a melót, nincs más út mindent mi csinálunk. Igazi "self made men" módi van. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy jelenleg jóval kevesebb a szabadidőm, mint egy átlag alkalmazottként dolgozó embernek. A törekvés megvan, és alakul is a helyzet a jó irányba, de pontosan nem lehet tudni mikor áll be egy optimális időbeosztás... Szóval nem szeretnék zsákbamacskát árulni, így gondoltam, hogy nyílt lapokkal játszva ezt is leírom.
Ádám - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Ádám, 35 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
4 fotóval

Miért éppen engem választanál? Azt hiszem, hogy szólnak érvek mellettem, de ellenem is. Sajnos, csak gyarló ember vagyok. De tele reménnyel, hogy éppen én kellek Neked. Így nagyon várom, hogy írjál!
Laci, 50 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
7 fotóval

Hónapok óta frusztrálódok a társkeresőkön, annyira érdekesek a jelöltek :-) De hátha épp Te, aki most olvasol, Te vagy az a tű a kazalban: ha tudod, mit jelent a félszavakból értés, a pillantásból is érthető humor vagy érzelem, ha vágysz a pillanatok igazi megélésére, bepisilésig nevetésekre, romantikus összebújásokra, vad megőrülésekre, a problémák és feladatok közös, kéz a kézben megoldására... ha te is azt gondolod, hogy a lelki társ a valós külsőtől függetlenül a legszebb, és hogy a legintimebb pillanat nem a pajzán akció, hanem amikor utána egymás szemébe nézünk. Ha nem vagy nálam idősebb és nem vagy telt alkatú - és ha a képem vagy a leírtak nem taszítanak, akkor talán Te vagy! Várlak! :-)

Most online budapesti párkereső nők

Zsófi - társkereső Budapest - 38 éves nő
Zsófi, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
37 perce lépett be

Azt mondják nagyon tudok figyelni... Szabadidőmben szeretek kirándulni, kiállításra járni, színházba, koncertre.
Irma - társkereső Budapest - 42 éves nő
Irma, 42 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
1 órája lépett be

Vidám kiegyensúlyozott csaj vagyok egy gyerekkel rendelkezem aki ugyan olyan vidám cserfes mint èn mindenem a munkám es a gyerekem több dologgal foglalkozom egyszerre de szeretem ha a hètvege a pihenèsé....nem vagyunk otthon ülő típusok de ha van egy jo mese dvdnk egy tàl pattogatott kukoricával is elvagyunk dèlutan .... szeretek főzni igaz csak hetvegen szoktam de azt mondjak jo vagyok benne ....
Mónika - társkereső Budapest - 30 éves nő
Mónika, 30 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
1 órája lépett be

vidámság, jókedv e kettő fontos az életben... :) :) :)
Hajni - társkereső Budapest - 43 éves nő
Hajni, 43 éves
Társkereső Budapest, ker.
1 órája lépett be

Makacs, kedves, nagyon őszinte, még akkor is ha ez nem tetszik mindenkinek. Nehezen bízom meg az emberekben.A bízalmamat azt ki kell érdemelni. Olyan vagyok amilyen! Nem akarok megváltozni senki kedvéért. Állitólag nagyon hamar feltudok IDEGESÍTENI bárkit ) Szeretem a focit, box-ot, K-1-et. Nem járok Plázázni, helyette inkább futni járok Nem játszom meg magam, mint valami szende szűz, ugyanis nem vagyok se szende, de már szűz sem )Nem vagyok senkinek sem a drágája!!!!!!!!!! Állitólag egy Dög vagyok. (kimoderálva)

Most online budapesti párkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
15 perce lépett be

Életvidám, optimista srác vagyok, aki hosszú távra tervez. Elég tág az érdeklődési köröm, sok mindennel szívesen foglalkozom. Kerékpározom, táncolok, szeretek utazni, fotózni, és szívesen vágok bele új dolgokba is. Budapesten lakom, és mérnökként, az iparban dolgozom. Szeretem a szakmámat, de nem vagyok munkamániás. Bármikor vevő vagyok hosszú beszélgetésekre, jó sétákra, kerékpártúrára, filmnézésre a kanapén, bulira a barátokkal, borkóstolóra, szaunára, Balatonra, Normafára, vagy cél nélküli autózásra a szép tájban. Kalandot nem keresek, és kiváltképp szeretném megtalálni azt a társat, akivel megoszthatom az életemet és akit magam mellett tudva óvhatok a mindennapokban.
Simon - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Simon, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
22 perce lépett be

Hölgyeim! Ez a Ti oldalatok... nyugodtan lehet nektek is érdeklődni, írni, hiszen mindannyian azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk a megfelelő Társat! Csak egy esély! Neked, s nekem! Nyugodt természetű, család-centrikus, érzelem-gazdag, gyermekszerető embernek tartanak. Van egy 10 éves gyermekem, szeretem a kulináris élményeket. Még aktívan sportolok (tenisz). Harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatot keresek.
Feri - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Feri, 62 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
40 perce lépett be

Nagyon szeretem a természetet, sokat kirándulni, nagyokat sétálni ehhez keresek Partnert!!!:-)
Viktor - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Viktor, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
41 perce lépett be

Üdvözöllek, megpróbálom a társkeresés formáját itt:)))Olyan lány személyében akivel nagyokat lehet nevetni vagy akár sírni az élet nehézségein, szellemi, lelki, testi társam keresem egyszemélyben.Hiszem, hogy létezik...Amennyiben felkeltetettem az érdeklődésed írj:))))Fontos számomra a család intézménye, a tradíciók, hagyományok ápolása és a tartalmas, minőségi időtöltés.Szintén fontos a stabil érzelmi háttér...jó tudni, hogy egy a célunk, jövőnk.Szeretem a nagy sétákat, a gasztronómiát, színházat vagy csak összebújni egy kellemes film mellett.Szóval harmónia.Várok rád...
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Virág (37), Budapest
  Megbízható,komoly,hosszan tartó kapcsolatot keres
  Komoly,hosszan tartó kapcsolatot keresek. Budapesten születtem,36 éves vagyok. Hűséges,megbízható,őszinte,empatikus, intelligens hölgy vagyok.Szabadidőmben szeretek múzeumba,színházba,koncertekre járni,táncolni ,sportolni és ha van lehetőségem utazni, kirándulni. Érdeklődésikör:történelem,politika, művészettörténet,kortárs művészet,kultúra. Fontos,hogy a férfi legyen társ érzelmileg és intellektualisan is. Nem hiszek abban,hogy néhány szóból,mondatból megismerhető egy ember.Amiben hiszek a személyes kontaktus,találkozás,hiszen ott dől el majnem minden.
 • Péter (37), Budapest
  Normális, bájos, intelligens lányt keresek
  Hölgyeim, 37 éves fiatal független férfi az én személyemben keresi Élete nőjét :-). Kedves, stílusos, jófej férfi vagyok, aki tudja szeretni és kényeztetni a párját, ha úgy érzi, hogy van értelme időt és energiát fektetni egy kapcsolatba. Alapvetően élelmiszeripari mérnök és közgazdász vagyok, de beszerzési területen dolgoztam és dolgozok most is. Budapesten élek és a munka mellett heti átlag 3 alkalommal sportolok, szaunázok. A szabadidő többi részét olyan dolgokkal töltöm, amik kikapcsolnak és feltöltenek, mint pl. fürdőbe járok, olvasok, filmet nézek, barátaimmal töltöm az időt, utazok, jó kávé vagy bor mellett órákig tudok beszélgetni, stb.. :). Egyébként szeretek és tudok főzni, képes vagyok a saját ingeimet kivasalni, fel tudok porszívózni és mosni is, szóval nagyon jó parti vagyok :-D. Akit keresek: -28-36 év közötti ifjú hölgy :-) -preferáltan gyermektelen, vagy max. 1 gyerek és normális ex. akivel kevés konfliktus van -intelligens, határozott, nyitott, beszédes -kicsit bolondos, "bevállalós" bizonyos helyzetekben, szenvedélyes (de nem könnyűvérű természetesen) - tud szeretni és ki tudja/szereti mutatni az érzéseit, bújós, szerethető -bájos, nőies, mosolygós -nem magasabb magassarkúban sem, mint 165 cm átlagos vagy sportos alkat (nem a mellméret a lényeg, nem az a "mágnes") házias (de nem házicselédet keresek, mert én is meg tudok csinálni mindent és meg is szoktam) -lehet vele jókat enni, borozni és alkalom adtán akár pálinkázni is :-) -határozott, van célja és azért tesz is -van véleménye, ami mellett ki is áll és bizonyos helyzetekben jó vitapartner is lehet Akinek tetszik a fenti bemutatkozó és/vagy van bátorsága jelentkezni, azt örömmel várom :-).
 • Zsuzsa (50), Budapest
  Szeretnék egy társat!
  Budapesten élek.2gyermekemet egyedül nevelem.Kevés a szabadidőm,de azt szeretem hasznosan tölteni.Szeretem a természetet,zenét,táncot. (kimoderálva) Nem vagyok előfizetve,igy nem tudok válaszolni :( (kimoderálva) zsuzsa fehér (moderálva)
 • Ákos (31), Budapest
  Az ember éljen jól, amíg tud, és haljon meg jól, amikor muszáj.
  Sziasztok, Egy életvidám, Magára és környezetére igényes Budapesti Férfi ismerkedne.
 • Gyula (47), Budapest
  Szerelem
  Telt, érett, szép hölggyel ismerkednék Budapestről.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, VIII. kerület
Budapest, VIII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.