Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XI. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Veronika, 40 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
20 órája tag

Művészlelket keresek. Téged, ha tudsz zongorázni. Akkor a játékodba már most szerelmes vagyok. Téged majd megismerlek és kiderül. Én szeretek koncertekre és színházba járni. Szeretek kutyatársaságban sétálni. Szeretek sorozatokat letoltve megnézni. Hiszek Istenben. Nem szeretem a nagy tömeget, a hangos demagóg hozzáállást. Nem nézünk relámokkal hiradókkal és előzetesekkel telespékelt sugárzott tvadást. Félek az alkoholistáktól. (Határozottan nem a kinézet számít. Valami más, amit nem tudok szavakkal kifejezni)
Marcsi, 34 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
7 napja tag

Pàrkapcsolatot keresek. Szeretek kiràndulni, moziba jàrni. Életvidàm vagyok.
Lívia, 42 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
7 napja tag

Tapasztalat szerint a fotó dönt úgy is. Ha az megfelel, írj és válaszolok mindenre. Jó, majdnem mindenre :)
Enikő, 40 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
7 napja tag

Szívesen megismerkednék veled személyesen, mert a legfontosabb dolgok, akkor derülnek ki. Vidám, vicces és optimista nő vagyok, szeretem a tudományokat, művészeteket és a táncot. Értek a gasztronómiához, szeretek olvasni és újratervezem az életem. Érdeklődésem széleskörű, nyitott vagyok sok mindenre.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Róbert - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Róbert, 27 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
19 órája tag

Sziasztok, szivesen ismerkedem velem egykoru lányokkal. :)
László, 29 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
37 órája tag

László vagyok, 29 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 28 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
3 napja tag

Nem másoknál kell jobb lenned, hanem annál aki voltál!
Gergő, 38 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
3 napja tag

"saját magadban válsz teljessé, és olyan emberrel leszel együtt, aki szintén teljessé vált saját magában, és egy teljesen új területet kínál felfedezésre"

Éppen online budapesti társkereső nők

Viki, 35 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
1 órája lépett be

Tetovált, pár piercinggel. Egy gyönyörű Ordas Német Juhász elfogult gazdája:) Ezért ha nem.szereted az állatokat ne is kezdjünk beszélgetni mert felesleges, ő nálam család tag :) Nem vagyok előfizető így ha küldesz egy mail címet tudok irni ;) *moderálva*
Annamari, 28 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
3 perce lépett be

Megismeri, felfedezni és megszeretni valakit egy hosszú út, amire én készen állok. Remélem te is!
Emilía - társkereső Budapest - 68 éves nő
Emilía, 68 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
7 perce lépett be

Nyáron a tihanyi nyaralómban télen Budán Alkalmazkodni egymáshoz az eddigi külön életünk összehangolása a cél a boldog esték kialakulásához
Adél - társkereső Budapest - 64 éves nő
Adél, 64 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
8 perce lépett be

Vidám természetű, átlagos alkatú "fájdalmasan realista" nő vagyok. Nagyon szeretem a jó közösségeket a jó hangulatú vitatkozásokat, és a szívből jövő nevetést. Ezért képes vagyok (akár bohóc ruhába bújva is) tenni is

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Norbert, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
31 perce lépett be

Kedves Látogató! Ne tévesszen meg a regisztrációm ideje, igen elég régóta vagyok itt, de nem sokszor használom -e oldalt! Sokat gondolkodtam azon mit is kellene ide írni, hiszen egy adatlap csupán adatokkal teli információ, ami mögött, csak virtuálisan vagyunk ott. Írhatunk itt nagyon sok mindent, idézetektől kezdve... Tudom nem sok információt takar e szövegdoboz , de egy-két levélváltás és személyes találkozás többet ér, minden szónál.
Kálmán, 69 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
4 órája lépett be

Megérkezve a nyugdij kapujába, gyerekeket utjukra bocsátva egyedül maradtam. Szeretnék társat találni, olyat akivel egyébként mozgalmas életemet szinesithetném. Keresett hölgy 58-68 E felett nem keresek társat!!!korhatár Az uszástol a természetig sok minden érdekel, de erről majd inkább személyesen találkozon szeretnék beszélni. Ha gondolod, és küldesz mail címet válaszolni is tudok!!!!! Kérem MAIL cimedet csak úgy tudok válaszolni Ha nem küldsz mail címet nem tudok válaszolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viktor, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 perce lépett be

Üdvözöllek, megpróbálom a társkeresés formáját itt:)))Olyan lány személyében akivel nagyokat lehet nevetni vagy akár sírni az élet nehézségein, szellemi, lelki, testi társam keresem egyszemélyben.Hiszem, hogy létezik...Amennyiben felkeltetettem az érdeklődésed írj:))))Fontos számomra a család intézménye, a tradíciók, hagyományok ápolása és a tartalmas, minőségi időtöltés.Szintén fontos a stabil érzelmi háttér...jó tudni, hogy egy a célunk, jövőnk.Szeretem a nagy sétákat, a gasztronómiát, színházat vagy csak összebújni egy kellemes film mellett.Szóval harmónia.Várok rád...
Zoltán, 45 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
4 perce lépett be

Nem akarom belekényszeríteni magam abba, hogy én határozzam meg egy kapcsolat minőségét, jellegét. Lehet, hogy csak barátság lesz, lehet, hogy sokkal több annál, de az is lehet, hogy csak egy kávét fogunk meginni és mindketten megyünk tovább. Valószínűleg több esélyünk van, ha tudsz spontán lenni, szeretsz nőiesen öltözködni, finom illatod van. Itt kezdődik. Aztán pedig....hm, ki tudja?! Fontos még: sport, munka, a szabadidő minőségi eltöltése... És, persze a legfontosabb: a kisfiam.

Diplomás budapesti társkereső nők

Krisztina, 23 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Főiskolát végzett

Egyelőre ismerkednék:) A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Életvidám, energikus, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel rendelkező nőnek tartom magam, nem kevés empátiával megáldva, amit nem utolsó sorban a tanulmányaim is megkívánnak:) Szeretem a jó filmeket, zenéket, szeretek túrázni, kirándulni, koncertekre járni. Ami a zenei stílust illeti, mindenevő vagyok, bár a szívemhez legközelebb a rock és metál áll. Ilyen jellegű koncerteken tudom leginkább kiereszteni a fáradt gőzt.:) Továbbá fontos szerepet játszik az életemben a sport, ami nélkül nem tudnám a napjaimat elképzelni.
Bea, 34 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

Szia, Bea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andrea, 54 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

Olyan férfit keresek, akinek nincs rám szüksége ahhoz, hogy boldog legyen, de velem is boldog. Aki megnevettet, megérint, és emlékszik a kis hülyeségeimre. Akitől én leszek boldog. Nem attól, hogy szerelmes belém, hanem attól, hogy ez fontos neki, és erre figyel. Aki a pillanatért tud lelkesedni, és élményeket akar begyűjteni. Aki iszik és táncol, ha buli van. Aki sportol/mozog valamit. Aki nem tökéletes, de kompromisszumok nélkül is elég jó pasi. És legalább olyan dinamikusan vezet, mint én.
Éva, 55 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

A gyermekeim már felnőttek, szerintem most van ideje a mindennapi kötelezettségtől mentes párkapcsolatnak.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

David, 28 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Főiskolai diplomás (Marketing and Management )

Szia Kedves Látogatò, Szeretnék új embereket megismerni és haladni az árral. Olyan társat keresek aki komoly kapcsolatra vágyik és tudja hogy mit szeretne az életétől. Fontosnak tartom az őszinteséget és a bizalmat az élet minden terén, hisz így nyugodt és sikeres életet tudunk élni. Szeretem az otthon ülős bulikat és a társaságot is, nyitott vagyok a világra. Szeretek nevetni és legfőképpen nevettetni. "My goal is to build a life I don\'t need a vacation from."
Tamás - társkereső Budapest - 24 éves férfi
Tamás, 24 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Főiskolát végzett

Sziasztok! Írj bátran , nem harapok :) Hasonló korú lányok előnyben :)
Tamás, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemi diplomás (jogász)

Vidám, de olykor komoly, felelősségteljes ember vagyok. Olyan kapcsolatra vágyom, amelyben a Nő valóban ki tud teljesedni a boldogságban és a szépségében, hiszen ezáltal tud a férfi is szeretetet adni. Konzervatív értékrendnek tűnik, ám én még hiszek a klasszikus férfi- Nő szerepekben.
Attila, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Egyetemet végzett

Van egy 9 éves kislányom. Örülnék, ha neked is lenne gyereked! Délelőtt személyi edzőként, délutánonként tanárként dolgozom. Ha csak lehet megyek, utazok. Van, hogy a lányommal és van hogy nélküle. Olyan NŐT, TÁRSAT keresek, akinek a mozgás és az utazás hasonlóan fontos szerepet tölt be az életében!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Életvidám, megbízható, nagyon jó érzésű, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Ez nagyon méltatlan. Az ilyen levélírók kérem messze kerüljenek el, továbbá a napszemüveges profilképek, mert a szem a lèlek tükre.
Anna, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Csak a személyes találkozásban hiszek.. Egyenlőre csak beszélgetni szeretnék s együtt gondolkodni..... Nem vagyok középszerű......hasonlóra vágyom............ Amúgy én : sportosan elegáns, stílusos, nőcis, de tud laza is lenni típus....közvetlen, nem tolakodó, társasági, kitűnően kommunikáló, határozott, aki tudja mit és hogyan akar, ugyanakkor nagyon kedves, empatikus.....karizmatikus egyéniség, szépséges szemekkel.....
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Sam, 40 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Platina előfizető

I would say I am kind and tender , have a lot to give. The question is are you ready to receive ? I am Budapest lover, I am almost between Budapest, Frankfurt and Dubai because of my business. My only love is Budapest....I promise u to make u laugh like never before, to make u happy like never before. To feel a lady like never before. Waiting :) .. oh by the way , Magyar version is coming soon .. working on it ! I am trying to refresh my Hungarian , Probal fristen Magyar!
Gábor, 50 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Kifelé haladva az erdőből sem adom fel a reményt, hogy megtaláljam azt a Nőt, akivel kölcsönösen és minden téren boldogságot csempészhetünk még egymás életébe.
Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

utazás, gasztronómia, színház, éttermek, Ausztria, F1, kirándulas, beszélgetés, főzés, természet, mozi, kiautózni a világból, zene, igényesség, ingek, egymás tiszelete, család
Edvin - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Edvin, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.

Keresztény budapesti társkereső nők

Andrea - társkereső Budapest - 56 éves nő
Andrea, 56 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretném megtalálni a harmóniát, a kölcsönös odafigyelést, empátiát. Hiszek a humor erejében, hogy vele minden probléma súlytalanabbá válik. Oktatási területen vállalkozóként tevékenykedem. Délbudán élek klassz egyetemista lányommal...
Ildikó - társkereső Budapest - 43 éves nő
Ildikó, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Kedves Látogatóm! "Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükséges sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszek a számodra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra. Kérem, jelentkezzen az a "kisfiú", aki időt és fáradtságot nem kímélve megszelidítene egy magamfajta "rókát". Szép napot kívánok!
Aurélia - társkereső Budapest - 41 éves nő
Aurélia, 41 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Társat keresek hosszu-hosszszu távra! Kalandorok sexet keresö emberek kiméljenek!!!!
Éva, 42 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
vallása: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)

Sziasztok röviden egy mélyérzésü romantikus fiatalos vidám de nyugodt kiegyensúlyozott nő vagyok. Egy igazi társat keresek a közös pontokat ,jó programokat élvezni az együtt töltött időt kirándulni, bringázni de bármit. Céljaink elérése együtt :)

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Balázs - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Balázs, 27 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Nem biztos, hogy valaha is találkoznánk, ezért próba szerencse. :) Amúgy úgyis a képek alapján ítél mindenki szóval felesleges szép dolgokat ide írni. :-)
Máté, 22 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

Nem vagyok az online társkeresés híve, de mivel veszteni valóm nincs, regisztráltam. Budapesten lakom kollégiumban. Szeretek, túrázni, zongorázni, horgászni, motorozni, sok hobbim van, időm már kevesebb, az egyetem miatt :/ Imádom az állatokat, sajnos a kollégium miatt viszont jelenleg nem tarthatok. Hosszú távú kapcsolat érdekében regisztráltam az oldalra. A többit személyesen. :)
Attila, 42 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
hívő református

Szia! Annyian vagyunk itt és keresünk.Mi az ami dönt? Vagy valakinek életforma? Mielőtt helyre akarnál tenni elmondom ,én is ezért jöttem amiért te és ismerem a sorrendet ,de a fénykép az ami dönt ,és az is lehet élőben más,élőben energiát sugároz ,pozitív dolgokat mond és csak azt érzed amikor a szemébe nézel jó jó jó. Én ezért vagyok itt .fotók mostaniak
Marci, 28 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
római katolikus vallású (alkalmanként)

Ha hiszed, ha nem, én egy boldog fickó vagyok, egészségnek örvendek, szeretem a munkám, vannak barátaim, tudok örülni az apró dolgoknak és hálás vagyok mindazért, amit eddig kaptam megtanultam és átéltem, viszont szeretnék most már egy olyan nőt magam mellett tudni, aki már rájött, hogy nem a materiális örömök jelentik az élmények csúcsát, de azért tud sütit sütni :) és aki a családot többre tartja a karrierjénél. Ha magadra ismertél, írj te is bátran! ;)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Kriszti - társkereső Budapest - 17 éves nő
Kriszti, 17 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

játékos kiscsaj vagyok szeretem az állatotokat és az embereket. minden érdekel
Adri, 27 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Imádom a filmeket, a zenét, a sportot és a kutyákat. Szeretek beszélgetni és táncolni. A Herceget keresem, de egy igazi férfi is jó lesz :)
Era, 25 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Üdvözlöm azt,aki túllátott a képeken,és vette a fáradságot,hogy olvasson is pár sort :D Sajnos ki kell ábrándítsam,rám kell írjon,ha többet szeretne tudni rólam :) Ha kép nélkül próbálkozol,esélytelen,nem a betűtípus válik szimpatikussá!
Anita, 29 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Sziasztok, 29 eves budapesti lany vagyok, penzugyi teruleten dolgozom az egyik multinacionalis cegnek, sajat egzisztenciaval rendelkezem. Csak budapesti, 30-40 ev kozotti ferfiak jelentkezeset varom. Komoly kapcsolatot keresek. igy kerlek csak akkor irj,ha ugyanezt keresed Te is. Nem vagyok előfizető, légyszíves küldj email címet a leveledben. Koszonom,Anita

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

István, 29 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Úgy gondolom, hogy senki sem képes olyan leírást adni itt magáról, amely alkalmas lenne arra, hogy őt bárki is megismerje, akár csak egy kis mértékben is, még akkor is, ha az ember tisztában van önmagával. Ennek fényében amit kiemelnék a személyiségemről, hogy egy alapvetően határozott, ambiciózus, őszinte, a humort kedvelő és igénylő, hűséges férfi vagyok, aki szereti az idejét aktívan eltölteni, barátokkal vagy családdal programokat szervezni, sportolni. Azt, hogy kit keresek, és mit is várok, talán még az előzőnél is nehezebb megfogalmazni. Lényegében egy klasszikus értelemben vett, normál értékrenddel rendelkező, intelligens nőt, aki képes igazi nőként viselkedni.
Márton, 26 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szia, Márton vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lackó, 21 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

20 éves budapesti srác vagyok. szabad időmben sportolok bulizok tanulok. vicces kedves és romantikus srác vagyok. azért regisztráltam ere az oldalra h megtaláljam az igazit. sokat nem veszithetek azzal h regisztráltam. ha szimpatikus vagyok bátran irj vagy jelölj kedvencsdnek :*
Ben, 26 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Ben vagyok 26 éves, terméktervező. A szabadidőm java részét kerékpározással, egyedi biciklik tervezésével, bringák felújításával töltöm. Érdeklődési köröm kreativitást igénylő hobbik terén határtalan. Kedvtelésből főzni is szoktam, nyitott vagyok a külföldi kultúrákra, szokásokra. Ha megtetszett a bemutatkozásom, várom leveled! :)

30-as budapesti társkereső nők

Andi, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szabad elvű,nyitott és egyszerű, de mégis szerfelett bonyolult vagyok A mottóm vége: Ez a kudarc legbiztosabb útja.
Kriszti - társkereső Budapest - 37 éves nő
Kriszti, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Fiatalos,természetkedvelő nő vagyok, komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Sok minden érdekel, konzervatív felfogású vagyok jó pár dologban. A netes ismerkedéssel kapcsolattal vannak fenntartásaim. Szolid, vidám, természetességre törekvő vagyok.
Szabina, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Impulzusokból építkezem, hallom a szót, de nekem a tekintet beszédesebb, a mosoly megkapóbb. A játszmákból kinőttem, a hazugságokhoz nem vagyok elég okos, és javíthatatlan naivaként azt képzelem, hogy amit adok, azt kapom vissza. :) Mindig sírok a Himnuszon, a kedvenc dalaimon, nevetek saját magamon és másokon, értékelem ha más is ezt teszi. Imádom a frissen nyírt fű illatát nyáron, megérzem a hó illatát a téli hidegben, szeretek az avarban zörögni ősszel, szeretem a virágzó fákat tavasszal. Imádok a zuhany alatt énekelni, zenei aláfestéssel, mindenről - de tényleg mindenről - eszembe jut egy dal. Imádok sütni, tesztelni, kóstolni. Nem szeretem a ködöt, a halat, a gombát, ha nem vesznek komolyan, a sótlanságot, unottságot, az álnokságot és ha nem néznek a szemembe. Nem kalandot keresek, hanem mindenben egyenrangú partnert, akivel "ellovagolhatok a naplementébe"... :)
Nikolett, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

NINCS ELŐFIZETÉSEM! Nem tudok visszairni csak annak aki prémium! Számomra fontos az őszinteség és az intelligencia. Továbbá legyél tisztában saját magaddal.... Nem levelező partnert keresek!!!! Ez fontos! Es a magasság is! Megbízható őszinte lány vagyok, aki egy hasonló társra vágyik! Szeretek moziba járni és utazni! Igényes társat keresek aki a tenyerén hordoz! En a szemelyes találkozó híve vagyok. Nem szeretek irogatni! Keresem azt a pluszt amitől végre szerelembe tudok esni ????. Nincs olyan, hogy igazi. Szerintem. Olyan van, hogy jön valaki, és működik a kémia. Azt érzed, hogy érte képes vagy változni, lenyugodni, simulni, nő lenni, anya lenni, lassítani, adni, szeretni, ölelni, csókolni, harcolni, boldogan, és egy percig sem gondolkozol közben azon, hogy megéri-e. Hogy mi van, ha csak játszik veled. Mi van, ha ő is bántani fog, ha ez is fájni fog. Mert lesz olyan pasi, akinél ez meg sem fordul a fejedben, hiszen a fájdalom nem lesz opció. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz nehéz. Ó, dehogynem. De minden áldott nap az fog a szemeitek elött lebegni, hogy megéri csiszolódni, mert együtt a legjobb. The happiest life is still available...

30-as budapesti társkereső férfiak

Szabolcs - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Szabolcs, 35 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Pozitív, optimista ember vagyok. Szeretek folyamatosan mozgásban lenni, szóval nem vagyok egy otthon ülő típus! Hasonló beállítottságú hölgyet keresek komoly kapcsolat reményében.
Balázs, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Sokan azt gondolják, hogy a "külső megfog, a belső megtart, a jó szex összeláncol". Én ezt máshogy látom; a külső megfog, a jó szex megtart (egy darabig), de a belső az, ami egy életen át összeláncol. Egy belülről szép, értékes embert keresek magam mellé hosszú távra. Egy életvidám lányt, aki jobb emberré tesz a jelenlétével - aki határozott, szerény, érzékeny, akinek van véleménye, ami mellett kiáll és vannak céljai a jövőre. Persze elengedhetetlen a biokémia, no meg nekem is fontos, hogy akivel együtt vagyok, tetsszen a hangja, az alakja, a haja, az arca, az illata és az öltözködése, de a legfontosabb külső tulajdonság az, hogy mosolyogjon a szeme és hogy legyen szép, természetes a mosolya. Egy olyan lányt keresek, aki nőies, szenvedélyes, aki szereti, ha szeretik, aki tud viszont szeretni, akivel lehet beszélgetni értelmes, komoly dolgokról például egy Margit-szigeti séta során, akivel minden percet élvezek, aki az élet legapróbb dolgainak ugyanúgy örül, mint a nagy dolgoknak. Aki el tudja azt érni, hogy ha épp nincs velem, minden pillanatban arra várjak, hogy láthassam. :-) "Minden felragyogó napod úgy vedd, mint az utolsót. Mert minden perc, mit nem vártál, édes ajándék. Jöjj hozzám, ha nevetni akarsz, nézd csak teli képem. Engem már beterelt hízói közé Epikurosz."
Tamás, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

utazás, barátok, jófejség, sport, vidámság, odafigyelés Amit szeretek: - őszinteség - pozitív gondolkodás - intelligens emberek - jó zene - utazás minden mennyiségben Amit nem szeretek: - felületesség - állandó siránkozás - anyagiasság - koravénség - kivagyiság
András, 36 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Győrben nőttem fel, most Budán élek, de Pesten dolgozom. Építészként végeztem Győrben, életvidám vagyok és majdnem minden érdekel. Szeretek beszélgetni, sportolni, utazni és még vagy ezer dolgot.

Középkorú budapesti társkereső nők

Szilvi, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Minden nap tégy valami jót, azzal kiszorítasz valami rosszat a vilàgból :)
Melitta, 48 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Egymást megerősítő, támogató párkapcsolatban élni felemelő érzés. Boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban szárnyal az ember; midenhez több ereje, kedve van. Az azonos értékrend és az őszinteség fontos. Jelentkezz, ha pozitív szemléletű, jó humorú, őszinte vagy és valóban Társat keresel.
Erika, 40 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Kedves, szenvedélyes, figyelmes, optimista nő vagyok. Szeretek élni, és szeretem a munkámat. Nagyon szeretek még kirándulni, olvasni, utazni, színházba és moziba járni. :) Szeretném megköszönni a kedves szavakat és bókokat, itt kérek mindenkitől elnézést akiknek nem válaszolok de csak akkor írok, ha kölcsönös a szimpátia, megértéseteket köszönöm. Akinek csak 20 évvel ezelőtti fényképei vannak azok ne is írjanak! Én is boldogan feltennèm a 20 éves képeimet de nem teszem, mert nem korrekt! Akik nem tudják eldönteni, hogy van-e feleségük vagy barátnőjük, azok egyáltalán ne is gondolkozzanak azon, hogy írjanak! Akinek nincs fényképe, arra ugyanez vonatkozik. Üdvözlettel, Erika
Lillus, 42 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Vagyok aki vagyok... Beszélgessünk, láss meg és majd kiderül!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Szabolcs - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Szabolcs, 40 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szabolcs vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Miki - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Miki, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Életvidám, békés természetű budapesti srác vagyok, keresek egy hasonló hölgyet.
Tamás, 42 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Vidám, ámde kissé visszahúzódó, a jó étkeket és a testmozgást szerető ember vagyok, aki nagyon szeret olvasni és bevallottan sorozatjunkie :)
Tamás, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szép vagyok, gazdag és izmos. Na jó, meg egy fehér ló.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Zsuzsa - társkereső Budapest - 54 éves nő
Zsuzsa, 54 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Társat keresek, nem egy napra, nem egy hétre, egy életre. Akkor találj rám, ha te is így gondolod, mert a szerelem nem egy érzés, hanem egy döntés. Ne legyenek túlzott elvárásaid, nem vagy tökéletes, és én sem vagyok az. Mindenki szeretne valakihez tartozni, de ezért tenni is kell. Nő vagyok, nőként élek, főzök, mosok, takarítok, önálló vagyok, dolgozom. Szeretném érezni, hogy olyan férfi van velem, aki képes hosszú távon felelősséget vállalni.
Ica - társkereső Budapest - 72 éves nő
Ica, 72 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Sziasztok,hasonlókorú társamat keresem akivel eltudnám tölteni kellemes pillanataim.Alapvetően egy házias,tiszta,családcentrikus asszony vagyok.Szeretek utazgatni,élményekben részesülni. Jelenleg nem vagyok előfizető,ha valaki szeretne velem kapcsolatot teremteni az az e-mail cimemen keresztül tudja megtenni,én is kérem az e-mail cimed mert különben akkor nem tudunk beszélgetést létrehozni.
Anna, 66 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Hiszem, hogy hozhat az élet új csodákat, új kihívásokat, új élményeket, új érzelmeket....bármely életkorban...bárhol a világban.
Erzsike, 51 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

IGAZABOL NEM IS TUDOM MIT IS LEHETNE IDE IRNI VALOJABA A TALALKOZAS A DONTO EBBEN A KERDESBEN. ERZSIKENEK HIVNAK ES KERESEK EGY IGAZI BARATOTT VAGY TARSAT. NAGYON SZERETEM HA VALAKI OSSZINTEN TUD MINDENROL BESZELNI.LENYEGES AZ ELETBEN HA JOL TUDSZ KOMONUKALNI. LEGYEL OSZINTE HUSEGES BEGYULETES ES PERSZE SEGITOKESZ. VALOJABAN PESTMEGYEBE ELEK ES BP DOLGOZOM EGY KFT VENDEGLATO EGYSEGNEL MINT BETSZAKACS MAR 25EVE. SZERETEM A TERMESZETET A NAPSUTEST ES PERSZE A VIZPARTOTT IS VAN KETT NAGYKORU FELNOT GYEREKEM AKIK MAR KULON ELNEK TOLEM. A TOBBIT MAJD SZEMELYESEN!!!!

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Lajos, 64 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Családcentrikus, utazást, sportot kedvelő hölgyet keresek.
Zoli, 53 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Zoli vagyok, 50 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Iván - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Iván, 63 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Keresem a Nőt, aki nem akar megváltoztatni, ám örömmel csiszolódom a közös boldogságért. A lángot lobbantó szikra egy pillanat, a tűzért tenni kell és bennem van még tettvágy. Amire vágyom: jó hangulatú beszélgetések, kellemes séták, kirándulások, közös utazás, múzeumlátogatás, mozi, színház, koncert. Érezni mikor több a hallgatás, figyelni a másikra, szeretve szeretni, boldognak lenni.
János - társkereső Budapest - 58 éves férfi
János, 58 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

nézelődöm, teljes nevem nem engedi ki írni. nem tudom mi ért nem ?

Elit budapesti társkereső nők

Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Mikolt, 31 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "
Bogi, 41 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman&őszintén&sportosan&céltudatosan&vagányan
Hajni, 39 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

A társam keresem, aki valóban mellettem van, és én pedig valóban mellette lehetek....

Elit budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 58 éves férfi
István, 58 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

A NŐ ÉS A FÉRFI MINDIG MÁST AKAR!!! A NŐ A FÉRFIT A FÉRFI A NŐT. EZ ÍGY TERMÉSZETES.TEGYÜNK ÉRTE !!!!
György, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Azért van amit megkaptam tisztességgel ... (Tiltással!) Kiegészítés... Esszencia: Egyszerű kérés, ha csak annyit írok, hogy kortól függetlenül legyen NŐ a szó nagybetűs értelmében! Akár azt is írhatom, hogy egy önálló egészet keresek, aki megáll a lábán egymaga is! 1 Belőle és 1 belőlem ... hú az már 2. Amennyiben érted, sokkal közelebb jársz. (Persze a lenti rész is személyem!) Keress a sorok között, mert beépítettem egy kis önvédelmet!!! Ismerkedem, amiből bármi is lehet. Ismerkedéssel kezdődik. Itt válthatunk pár levelet, de a személyes találkozásban hiszek. Nem vagyok Platina - elérhetőséget kérek, mert nem tudok válaszolni. Azt mondják, hogy a 4 kerék a testet a 2 kerék a lelket mozgatja meg ... Csak 2 kereküm van és a lelkem állandóan mozgásban ... Mindenki a karácsonyt várta a motoros a tavaszt ... *moderálva* Milyen vagyok? Nyilas! Határozott férfi, elképzelésekkel és vágyakkal, szenvedéllyel, olykor kétségekkel, bánattal és szomorúsággal. De Férfi! Igen akad olyan, amikor Én magam is gyengévé válok, olyankor a társ az aki akár egy pillantásával is visszaemeli a férfit a megfelelő helyre, de van ilyen! Amennyiben a tökéletes ideálod keresed, léphetsz is tovább! Szeretek tökéletlen lenni, elégedett vagyok magammal. *moderálva*... A kutatás törvénye nagyjából a következőt jelenti: Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent, ami biztonságot nyújtott és lehet az, bármi, az otthonod, vagy a kedvenc éttermed, és elindulsz, hogy megtaláld önmagad, legyen az egy belső utazás, vagy igazi út. Tekints mindenre, ami az út során veled történik úgy, mint a kirakós egy darabájára és fogadj úgy mindenkit, mintha a tanárod volna. Ha készen állsz arra, hogy egyszer s mindenkorra elfogadj néhány kellemetlennek tűnő igazságot Magaddal kapcsolatban, akkor biztosan megleled, amit keresel. ... *** NYILAS Férfi - A nagy barátkozó - Életművész-nek tartanak a barátaim és barátnőim, kösd fel a tangád, ha engem akarsz ... Atlétatermetű, sportos külsejű, férfias és minden téren magabiztos. Tüzes jegy, ezért a Nyilas férfi hevesen és szikrázó türelmetlenséggel udvarol. (Mennyire igaz, persze csak, ha van kinek! Olyankor nem csak pislákolok, nem csak égek, hanem lángolok.) Nyilát sokszor meggondolatlanul, olykor már csak rutinból is kilövi a másik felé. Szegény partner, ezek után várja a szerelmes férfi közeledését, és megdöbbenve tapasztalja, hogy az elsüvít mellette. Őt jobban érdekli, hová repült a nyila, hová fúródott be, mint az előzőleg megcélzott kedves. S ha egy-egy kaland nem a Nyilas elképzelése szerint alakul? Nos, számára ez sem jelent nagy gondot. Úgyis azt meséli majd kapcsoltáról, érzelmei viszonzásáról, amit képzelete diktál. (Nem vagyok füllentős, és ha már a barátaimnak is mellébeszélek, akkor megette a fene az egészet.) Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem képes szeretni. Sőt, remek partner. A szerelme finom és lebilincselő, érzelmei azonban nagyon ingatagok, ezért nem lehet tőle túl sok hűséget és állhatatosságot várni. (Cáfolom, hiszen, ha szeretek, akkor csak egy személyt, teljes valójában. Persze szükséges hozzá, hogy elvarázsoljon, megszédítsen. Igazi parázs ég bennem folyamatosan, mert szeretni érezni kell, lételemem.) Szeret mindenféle megszorítástól mentesen, függetlenül élni, házassága ezért gyakorta boldogtalan. Fáradhatatlan a szerelmi csatározásokban, de erre csak akkor kerül sor, ha ő ezt akarja. Mert a Nyilas feltétel nélküli szeretetet követel! Ugyanígy megköveteli a szabadságot is - saját magának. (Magam ugyanúgy meg is adom! Nyitott kezemben tartom a madaram, ha el akar repülni úgyis el fog, ha nem akkor minden alkalommal hozzám talál vissza.) Szabadságvágya ellenére nem békél meg az agglegénység gondolatával és családalapításra törekszik. A házasság után gondja van rá, hogy családjának kényelmes életet, megfelelő életkörülményeket biztosítson, s ezt a kötelességét csak ritkán hanyagolja el. Ajánlatos, hogy felesége, élettársa ne támasszon túlzott igényeket a házastársi együttélés szabályait illetően és megpróbálja elviselni félrelépéseit. (Amennyiben úgy szeretlek meg, hogy , eszembe sem jut a félrelépés. Varázsolj el, legyen meg a parázs, a szikra, a tűz. Működjön a kémia. abszolute hűséges típus vagyok) Szomorúbb a helyzet akkor, ha mindez házastársi hűtlenséggé fajul, ami a Nyilast hidegen hagyja, mivel ez természetszerű velejárója a változatosságot kedvelő természetének. (Ha megtaláltalak, senki más nem érhet hozzám!) Szeretetreméltó partner és kellemes udvarló, szórakoztató szerelmes, ha erre szakít időt. Csak éppen annyi látni, csodálni való van a világban, annyira lüktető és színes az élet, hogy ebből a szűkre szabott időből kevesebb jut egy-egy személyre. Annál több a barátokra. Olykor úgy tűnik, fontosabb számára a barátság, mint a szerelem. ( A szerelmem a barátom is, akkor miről is beszélünk? A többi igaz, olyan rövid az élet, és annyi, de annyi minden látnivaló van. Nem fogsz mellettem unatkozni!) Szenvedélyei számosak. Szeret társaságba járni, sportolni, utazni. Érdeklik a nyereséges üzletek, és jól eligazodik a kereskedelmi kapcsolatok világában. Olykor, ha képzetlenebb, könnyen elcsúszhat a kétes ügyletek irányába, ami nem tesz jót hírnevének. Ami kevés ideje ezek után marad? Nos azzal megédesíti hitvese életét. Kiválasztottja mégsem fog unalomra panaszkodni mellette, mert a Nyilas férfi érdekes, színes személyiség, és meglehetősen szexuális beállítottságú. (Nagy az étvágyam, és bírom is Képes kedvesét, választottját magával ragadni, s még idősebb korában sem lesz egyhangú, unalmas mellette az élete. A Nyilas férfi varázsa vitathatatlan és optimális változatában nagyszerűen egyesíti intellektuális érdeklődését a kalandvággyal, s lebilincselő, művelt, dinamikus személyiség benyomását kelti. Bár számára az otthon nem meghatározó jelentőségű, mégis kalandozásai után szívesen tér meg, egy-egy rövid pihenőre, ha ezt nem erőltetik rá. Persze a Nyilas megszelídíthető, kezes házi kentaurrá formálható, csak éppen varázsát veszti el, s egy leszíjazott égi vándor bizony lehangoló látvány. Rengeteg dolog rámillik, ha érted, és érdekel keress meg, nyugodtan, vagy nyugtalanul Ha észrevetted a zárójeles megjegyzéseket én írtam bele. Ebből is látszik, hogy a teszt legalább 95%-ban fedi a valóságot, szerintem ...
Zoltán - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Zoltán, 41 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Őszinte, pozitív életszemléletű, türelmes, kitartó férfinak tartom magam, talpig úriembernek, lovagnak (nem keverendő össze azzal a bizonyos herceggel a lovon). Vannak céljaim az életben és ezek elérésért teszek is. A hobbim a munkám, munkám a hobbim. De az arany középutat igyekszem betartani: 8 óra hobbi, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Humorom csipkelődős, nem nélkülöz egy jó adag öniróniát és akasztófahumort sem. Szeretek munka után sétálni, a barátaimmal moziba, színházba, koncertre menni vagy csak beülni valahova. Előre be szoktam osztani az időmet, de ha a barátokkal spontán szerveződik valami program arra sem mondok nemet. Ha éppen nincs társaságom olvasok, ismeretterjesztő filmeket nézek, kabarét hallgatok. Szeretek minden szerkezetet ami repül (lehet az egy pajtaajtó is a hurrikán közepén). Nem szeretek a társaság közepe lenni, nem beszélek sokat, de amikor mondok valamit arra általában figyelni szokott mindenki. Az átlagnál nehezebben nyílok meg új emberek felé, ezért viszonylag kevés barátom van, de ők bármikor, bármiben számíthatnak rám.
Tamás - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Az élet veszélyes üzem, még nem akadt, aki túlélte volna, ennek ellenére kell legyen oka, hogy az emberek párosan szeretnek nekivágni a sűrűjének. Persze az élet egyszemélyes játéknak sem utolsó, de így csak azok tudják élvezni, akik elég önzőek, nem figyelnek a külvilágra, s így észre sem veszik, mit veszítenek. Szeretném hinni, hogy én nem ilyen ember vagyok, és hogy mielőbb megtalálom azt a társat, aki megmenthet attól, hogy valaha is ilyen legyek. Hideg Tamás vagyok, egy néha komoly, de többnyire komolytalan harmincas srác (amíg magányos az ember a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). Na de nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, az írjon bátran!

Fényképes budapesti társkereső nők

Gigi, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 fotóval

mert mindened megvan. Kényelmes. Jó nagy, státuszszimbólum. Ha úgy érzed, szeretnél még valamit, ülj be bmw-be. Finom kis logok a belsőn; titkon parkolsz farral, nehogy látsszék az érdekes formájú kipufogó. k.
Mónika, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
5 fotóval

Azt már megtapasztaltam, milyen egyedül boldognak lenni, most kipróbálnám, hogy milyen is az egy igazi, őszinte párkapcsolatban, ahol a másik épp annyira fontos, mint én, és én épp annyira, mint a másik!
Henriett, 46 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
4 fotóval

Szia, Henriett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Éva, 66 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
9 fotóval

Érdekel a világ, és ami mögötte van. A munkám mellett természetjáró, utazó ember vagyok. A hegycsúcsok és a tenger mélye egyaránt vonzanak. Aktív életet élek, amiben helye van a meghitt óráknak, és a tartalmas beszélgetéseknek is. Tudsz, és akarsz figyelni rám. Van erőd, és mered használni. Ugyanakkor tiszteletben tartod a személyes teremet. Ha nős vagy, vagy kapcsolatban élsz, nem te vagy az emberem. A képeim 2014-2015-ben készültek.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

István, 39 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
8 fotóval

Helló! Isti vagyok és keresem azt a lányt, akivel társak vagyunk, megértjük egymást, elfogadjuk olyannak a másikat amilyen és meg tudjuk beszélni a problémáinkat. Rendes, udvarias, segítőkész és jó humorú embernek tartom magam. Szeretem a mozgást, a sportot, szeretek kirándulni, moziba, színházba, koncertre járni.
Balázs, 32 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
8 fotóval

Úgy voltam vele, hogy miért ne? Manapság az internetes ismerkedés egy teljesen elfogadott dolog (sajnos) ... Szerintem semmi rossz vagy elítélendő nincs abban, ha a nő (is) kezdeményez szóval hajrá, hisz az utcán is biztos rám mosolyognál! :)
Ákos, 50 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
5 fotóval

Nagy utazásokhoz keresek társat:-)!
Flavi, 27 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
7 fotóval

Üdv nálam kedves idelátogató, Amit elsősorban tudnod kell rólam, az az, hogy szeretem az életet és vidáman állok a dolgokhoz. Miért is tenném máshogy? Hiszem, hogy az életünk színes, tegyük hát tarkábbá és teljenek vidáman a napjaink. Kikapcsolódás terén kedvelem a színházat, a sétákat, a tüzes eszmecseréket. Más dolgok irányába is, amennyire csak lehet, nyitott vagyok. Modern gondolkodású, nyitott személyiség vagyok, véleményem szerint egyenlő felek vagyunk az élet minden területén, és partnerként kell együtt megoldani mindent. Nem szeretem a klasszikus női - férfi szerepeket, igenis közösen tegyünk egy boldog, kiegyensúlyzott életért. Miután januárban befejeztem az első diplomám és elkezdtem Pesten dolgozni, az ingázással és a második szakdolgozat írásával együtt kevés időm marad, így én szeretném megragadni ennek az ismerkedési formának is a lehetőségeit. Bízom benne, hogy te is ezért vagy itt. Én egy olyan személy vagyok, aki élvezi a nyomást, szeretem, ha van miért küzdeni, ezért szeretek komoly célokat kitűzni magammal szembe. Egyik nagy álmom, hogy körbe utazzam Európát. Bár nem látszik rajtam, szeretek sportolni, kirándulni. Komoly átalakulásba fogtam fél éve, amit talán jól tükröz, hogy sikerült elérnem a 15kg mínuszt, de ezt nem adom fel! A mozgás a mindennapjaim részévé vált, egészségesebben élek, mint valaha. Kedves látogató, légy hát bátor, és vágjunk bele egymás megismerésének izgalmas kalandjába +1: Irhatsz választ nyugodtan, előfizettem. Nem lehet akadálya pár ezer forint a boldogságnak.

Most online budapesti párkereső nők

Heni - társkereső Budapest - 27 éves nő
Heni, 27 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
9 perce lépett be

Sziasztok Heni vagyok ! Egézsségügyi dolgozó vagyok ..sokat csalodtam már az életben szeretném életem párját megtalálni,sok igényem nincsen csak szeressen s ne csaljon meg!26 éves vagyok :) üdv Heni várom a leveleiteket!!
Erika - társkereső Budapest - 42 éves nő
Erika, 42 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
11 perce lépett be

" Az embernek egész addig halvány gőze sincs róla, hogy ki lehet a lelki társa, amíg nem találkozik a tekintetük "
Gabi - társkereső Budapest - 51 éves nő
Gabi, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
16 perce lépett be

Fiatalos, sportos és kedves nő vagyok. Szeretem a régi filmeket.
Viktória - társkereső Budapest - 38 éves nő
Viktória, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
17 perce lépett be

Kedves, őszinte, érzelmes, egyben vidám és vagány Nőnek tartom magam. Szeretem emberek élettörténeteit ismerni, problémáikat meghallgatni. Állatok tiszta szeretetét és az otthon harmóniáját érezni. Koncerten zenében elmélyülni, természetben lévő csodákat átélni, néha ezt megörökíteni. Szeretek futni az erdőben, szoknyában biciklizni a városban, szeretem az eső illatát, a villamos hangját, és a doromboló macskát. Úgy gondolom egy tartalmas és harmonikus párkapcsolatnak meghatározó feladata az egymással és az egymástól való tanulás és a szellemi növekedés is.

Most online budapesti párkereső férfiak

András - társkereső Budapest - 57 éves férfi
András, 57 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
6 perce lépett be

András vagyok, fiatalos férfiú, víg kedélyű, független, de boldog függőségre,-gyermekre, hitvesre- vágyó,- káros szenvedélyektől mentes/de szenvedélyes/, kedves, figyelmes, gyengéd, gondoskodó, korrekt/megbízható, őszinte/, kert,-természet,-művészetek, -sportkedvelő, család,- és otthonszerető, a lelki jóságra is igényes, férfiasan romantikus,- persze kis,- elviselhető hiháktól sem mentes, sokoldalú/humán is/ reál diplomás/mérnök/,- stabil, jó egzisztenciával/és némi humorérzékkel/. Egy vonzó egyéniségű, független/max. egy kislánygyermekes/, érzelemgazdag és érzéki, kertet,természetet, vízpartot, kultúrált szórakozást,- a meghitt családi otthont IS kedvelő, lehetőleg karcsú, talán még gyermekáldásra vágyó, nem dohányzó fiatal(os) lány/NŐ/ ismeretségét keresem, oldódás és kötődés, boldogítva boldogulás reményében. Angyali üdvözlettel/mint a festményeken/: András
Ferenc - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Ferenc, 69 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
8 perce lépett be

..nem vagyok egy elkényeztetett ember az élet megtanított több dologra..szeretem a humort zenét a táncot..
Zoltán - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Zoltán, 62 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
9 perce lépett be

Zoltán vagyok, 60 éves. Hagyományos értékrendek mentén keresem Társam a mindennapokhoz. Tisztesség, humor,szellem , jellem .
László - társkereső Budapest - 42 éves férfi
László, 42 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
9 perce lépett be

Up date:3 év után újra itthon..,itthon vagyok...egyenlőre Ausztria törölve...megpróbálom szívemnek kedves Kedvesét itt megtalálni... :) Budapestet lakóhelyként a praktikusság okán adtam meg,egyébként Borsodban lakom egy kisvárosban. Keresem a szépet,szívemnek Kedvest... :-) 45 éves vagyok... Ne vonj, le messzemenő következtetést miért vagyok itt Szeretek emberekkel beszélgetni; szeretem, ha beszélgető partnerem igényes önmagára és környezetére is. Nálam a kevesebb mutatás emberileg mindig több, nem vágyok nagy szavakra, csak normális, emberi gondolatokra. Légy empatikus, mély érzésű, a rosszindulatú, irigy embereket nem szeretem.Ha a külső mögött az értékeket is meg tudjuk találni, partnerek leszünk mindenben.:-)) Igazából nem az ilyen jellegű komolykodás jellemez. Kicsit bolondos, humoros, néha szarkasztikus. De csak akkor fogunk tudni beszélgetni,ha valamilyen szinten megegyezik a gondolkodásunk. Jó vagyok,sok mindenben...mind lelkiekben,mind a gyakorlati életben,mosás,vasalás,takarítás,háztartási munkák szinte a véremben van,abszolút házias vagyok :)...és van még amiben fejlődnöm kell,ezen napi szinten dolgozom... ..szeretem a mosoly-t.. :-) ,, Én alapvetően sosem kerestem egyebet, mint a szerelmet. Talán mert sosem éreztem, hogy igazán szeretnek. Mindennek, amit addig csináltam, egyetlen célja volt: hogy szeressenek . Valérie T
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Éva (46), Budapest
  Ismerj meg!
  Budapesten élek, a szabadidőm tartalmas eltöltéséhez keresek társat, melyből bármi kialakulhat.
 • Péter (24), Budapest
  “It is good to have an end to journey toward; but it is the jour
  Szia! Jelenleg Budapesten tanulok egyetemen, ha minden jól megy, a pénzügyi szférában fogok dolgozni. Egy nehezebb nap után szeretek elmenni a szigetre futni egy kört. Haverokkal és tesómmal szoktunk eljárni havonta gokartozni, mindig valami új pályát felfedezünk. Szabadidőmben szeretek szörfözni, röplabdázni a strandon és wakeboardozni, télen pedig snowboardozni. Nyáron szeretnék megtanulni majd vitorlázni. Filmekből inkább a vígjátékokat szeretem, de sorozatokból bármi jöhet, könyvekből is többféle műfajt szeretek. Zenéből pedig mindenfélét meghallgatok.
 • Judit (47), Budapest
  kölcsönösség
  Sziasztok! Judit vagyok, 46 éves, lakhelyem Budapest. Középiskolát végeztem, alkalmazott vagyok, nem dohányzom, szeretem az élet minden örömét megélni és bizakodva várom, hogy megtaláljam az igazi társam. :) Táraságkedvelő, mások szerint kedves, vígkedélyű nő vagyok. Szeretek utazni, kirándulni, moziba járni, szórakozni, egy szóval élni az életet. :) 163 cm magas és 70 kg vagyok. A szemem színe zöld, a hajam szőke. Az egyéjszakás kalandokat keresők kérem, kíméljenek, komoly párkapcsolatot szeretnék!!! Judy
 • Gábor (35), Budapest
  Gondolkodj pozitívan! Egészséges.
  Életvidám, optimista srác vagyok, aki hosszú távra tervez. Elég tág az érdeklődési köröm, sok mindennel szívesen foglalkozom. Kerékpározom, táncolok, szeretek utazni, fotózni, és szívesen vágok bele új dolgokba is. Budapesten lakom, és mérnökként, az iparban dolgozom. Szeretem a szakmámat, de nem vagyok munkamániás. Bármikor vevő vagyok hosszú beszélgetésekre, jó sétákra, kerékpártúrára, filmnézésre a kanapén, bulira a barátokkal, borkóstolóra, szaunára, Balatonra, Normafára, vagy cél nélküli autózásra a szép tájban. Kalandot nem keresek, és kiváltképp szeretném megtalálni azt a társat, akivel megoszthatom az életemet és akit magam mellett tudva óvhatok a mindennapokban.
 • István (42), Budapest
  kiegyensúlyozott boldog, konfliktusoktól mentes élet
  Komoly kapcsolatra vágyom , családot szeretnék alapítani ,ezért regisztráltam a randivonalra, Istvánnak hívnak 41 éves vagyok, Budapest kertvárosi részén egy tehermentes családi házban egyedül élek,önmagamra és környezetemre igényes vagyok, biztos egzisztenziával rendelkezem. Középiskolát végeztem, nincsenek káros szenvedélyeim , nem dohányzom, nem iszom alkoholt,rendszeresen sportolok , 184 cm magas vagyok és 77 kg, a szemem zöld, a hajam barna.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XI. kerület
Budapest, XI. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.