Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Timi - társkereső Budapest - 27 éves nő
Timi, 27 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
18 órája tag

Kedves Idegen! Átlagos és nooormális 28 éves nő vagyok, aki próbálja megtalálni a másik felét:)
Zsuzsanna, 52 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
5 napja tag

Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária, 72 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
12 napja tag

Jó társaság vagyok magamnak is, de ki tudja, talán még jobb is akadhat. Amúgy kiegyensúlyozott, jó kedélyű, széles érdeklődési körű, empatikus, de őszinte ember vagyok. Nyugdíjasként is aktív életet élek, amibe sok minden belefér, több is, mint amennyire az időmből telik: kulturális programok, utazás, barátok, tágabb család, hangverseny, színház, mozi, hobbik (olvasás, rajz, festés, fordítás, nyelvtanulás, kert, tv nem). Mi kell még? Egy társ mindehhez, aki azért több, mint a barátnők. Örök optimista lévén, még mindig remélem, hogy nem a nagyon szeretett férjem volt az utolsó.
Veronika - társkereső Budapest - 34 éves nő
Veronika, 34 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
23 napja tag

Keresek valakit, akivel jól érzem magam, nőnek kezel, megbecsül. Nekem fontos a személyes találkozó, a vonzalom. Nem szeretek hosszú ideig chatelni. Inkább személyesen hosszasan beszélgetni.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Jani, 36 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
42 órája tag

Szia, Jani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 45 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
4 napja tag

Szia Ismeretlen! Téged kereslek ha Te is élni akarod az életet, és nem az árral sodródni...!
Mihály, 21 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
4 napja tag

Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Balázs, 39 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
5 napja tag

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online budapesti társkereső nők

Éva, 53 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
6 órája lépett be

Független, fiatalos vagyok. Keresem társam szabadidőm kellemes eltöltéséhez. Sok mindent szeretek például: kirándulni, wellness, sétálni. Független, vidám, humoros társam keresem komoly kapcsolat kialakítás céljából!
Zsuzsa - társkereső Budapest - 38 éves nő
Zsuzsa, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 perce lépett be

szeretnék találni egy igazi társat komoly kapcsolatot keresek akivel közös programokat lehet tervezni
Edit - társkereső Budapest - 67 éves nő
Edit, 67 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
3 perce lépett be

Edit vagyok, 66 éves, lakhelyem Budapest.(Buda) Hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy megpróbálom a társkeresésnek ezt a formáját, bár kicsit szkeptikus vagyok. Az egyedüllétnél viszont sokkal jobb egy olyan társhoz kapcsolódva élni, akinek szintén sokat számít a szeretet, egymás segítése és így együtt az Élet boldogabbá válhat. Ezért próbálom meg, hátha sikerül, de nem mindenáron, viszont tudom, hogy aki keres, csak az talál! "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan" Antoine de Saint Exupery "Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a másik énekét is szépnek." Babits M.i
Ari, 61 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
3 perce lépett be

"Az egyszerű dolgok tesznek igazán boldoggá, a szeretet, a sex, az étel. Minden más - hatalom, befolyás, erő -csak arra jók, hogy elnyomják a valóban fontos dolgokat. Ameddig van mit enned, és van hol aludnod, amíg meg vannak az alapok, addig a boldogságot mar nem olyan nehéz megtalálni." Meryl Streep Életvidam, egészségesen élő, nem dohányzó, magával és a környezetével szemben igényes nő vagyok. Keresem hasonló mentalitásu férfi ismeretséget. Nem vagyok elofizeto.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Gábor, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
3 órája lépett be

Már voltam itt, de az előző kapcsolat elég rövidre sikeredett... Még mindíg tartós, hosszútávú kapcsolatot keresek, nem levelezőset hanem kéz a kézben sétálósat. Ezek jellemeznek: őszinte, udvarias, tisztelettudó, hűséges. Fiatalos, aktív életet élő, rendszeresen sportoló, fotózást, kirándulást, túrázást, utazást, mozit, színházat szerető vagyok.
Sanya - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Sanya, 41 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
31 perce lépett be

(( kicsit idősebb vagyok!!! ... meg van az oka amiért itt 41 szerepel :) )) >> "vállalj önkéntes munkát, egyél kevesebb húst, használd kevesebbet az autód, helyette biciklizz inkább és tényleg ne vedd meg a sok szart, amire semmi szükséged sincs" - ezek Vincent Liegey gondolatai egy hosszabb tanulmányból ... JÓ, nem sarkítom ennyire - DE igyekszem egy jó szemlélettel, itt a nagyvárosban a munkát is komolyan venni illetve utána sport, sok tárlat, koncert, slam p, fotózás vagy film ... és ha pl. divatbemutató, akkor nem multi brand, inkább fiatal magyar iparművész kollekció érdekel ... EZT a korábbi sztorit itt hagyom > Széles látókör, nyitott, dinamikus, kalandvágyó személyiség, kreativitással, humorral, sportos életmóddal... Majd meglátod! Szívesen mesélek pár levélben merre tanultam itthon ill külföldön, milyen fesztivált, filmet vagy divatbemutatót raktam össze, milyen kiállításra vagy filmklubba járok, miért hallgatok most inkább slam pœtry-hez kötődő zenéket, miért járok sokszor bringával és miért mentem el egy TV csatorna főző vetélkedőjébe libanoni fügés csirkét főzni ... VISZONT, pár levélváltás után hiszek a személyes találkozás \'erejében\' :) TEHÁT, a sok kultúr vagy társasági esemény NEM kalandor életet jelent! Klasszik, komoly értékrenddel és szemlélettel nézelődöm!! :)
Lóránt - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Lóránt, 56 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 órája lépett be

Ez itt a reklám helye. Most mondjam azt, hogy én vagyok legjobb pasi a világon? Pedig így van. Ha megadod az elérhetőségedet írok Neked. Csak regisztrált (nem előfizető) tag vagyok. http://youtu.be/thRZDOjxz94
Ottó, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
3 órája lépett be

Előfizum lejárt, mail címet kérek szépen :-) Fiatalosan, változatosan élem életem, sokat láttam a világból, de mindig találok új dolgokat. Szeretek mindent kipróbálni. Fontos a kisfiam, akit nagyon szeretek. Új vagyok a netes ismerkedésben, nem tudom mit várhatok de nem veszthetek semmit úgy érzem. Szívesen ismerkedek barátkozom, szeretnék új barátokat találni.

Diplomás budapesti társkereső nők

Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemet végzett

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)
Dóri, 31 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemi diplomás (Jogász)

Prok: Vidám, kedves, figyelmes, őszinte vagyok. Állítólag vicces is. Imádom, ha megnevettetnek. Szeretem, ha a körülöttem lévők jól érzik magukat velem, szeretek gondoskodni róluk. Sokszor láttam videón a Vissza a jövőbe 2-t, de az elé felvett Zoltán Erika koncertet még többször. Teljesen feleslegesen fejből tudom mérhetetlen sok dal szövegét. Nincsenek tipikus női hisztijeim. Kontrák: Félek a bogaraktól. Nagyon. Nem láttam egy részt sem a Star Warsból. Nem szeretem a szószokat (mustár, majonéz, stb.) Atipikus noi hisztijeim igeny eseten (időnként a nélkül is) akadnak. Majdnem mindent megjegyzek elsőre. Nehezen mutogatom el Activityben a frottír csador kifejezést.
Bogi, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemi diplomás (Testnevelési Egyetem)

Az életem szinte tökéletes, de egy dolog mégis hiányzik. Nem tudom, hogy ilyen módon meg lehet e találni azt, akit keresek,de nem veszíthetek semmit. Szeretek sportolni, moziba járni, főzni és enni. Mindez akkor a legjobb, ha van hozzá társaság. Szeretnék új barátra lelni, lendületet kapni, töltődni és adni. Kérlek, írj ha meg akarsz ismerni!
Zsófi, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemi diplomás (bölcsész)

Azt mondják nagyon tudok figyelni... Szabadidőmben szeretek kirándulni, kiállításra járni, színházba, koncertre.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Karcsi, 28 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemi diplomás (vegyészmérnök)

Szia Karcsi vagyok, ha van merszed tedd fel "A" kérdést :) Hös szerelmes típus. Azt tartom, ha jó ember vagy bevonzod a jó dolgokat. Mindig is kiváncsi voltam, ha szembejönnél velem az utcán meg kérdeznéd-e merre tartok.
László - társkereső Budapest - 63 éves férfi
László, 63 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemet végzett

Tartós kapcsolatot, hasonlóan gondolkodó társat keresek, akivel szabadidőnket tartalmasan, egymásnak örülve tudjuk eltölteni. Néhány kedvenc: "Indokína", "Farkasokkal táncoló", "Volt egyszer egy Vadnyugat", Monty Python; Bikini, Bródy, Clapton, Chopin, Dés, Knopfler, Zorán; ?apek, Hasek, Koestler, Márai, Merle; Klubrádió, Rádió Q, Tilos; ÉS, HVG Televíziót nem nézek, kedvenc időtöltésem az olvasás, zene - és rádióhallgatás. Szeretem világéer fiaimat ás társaikat, barátaimat, azokat, akiknek tartásuk van, a valódi ismeretekkel rendelkezőket, az értelmes gondolatok megfogalmazására és átadására képeseket, a jó ételeket-italokat. Megvetem a gerincteleneket, a butákat, a bárkit (ld. piréz) agyatlanul utálókat és sajnálom a bármilyen tekintetben vezérfüggőket.
György, 64 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Főiskolai diplomás (muszaki)

igazi tarsat keresek szepet es okosat egy eletre szolót
Balázs, 29 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemet végzett

Csak röviden a többi úgyis személyesen dől el. Szeretek utazni, világot látni ami szerencsére a munkámmal együtt jár. Télen sít tanítok gyerekeknek. Társasági embernek gondolom magam és fontosak számomra az emberi kapcsolatok, őszínteség!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Anna, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Ildikó - társkereső Budapest - 43 éves nő
Ildikó, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Kedves Látogatóm! "Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükséges sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszek a számodra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra. Kérem, jelentkezzen az a "kisfiú", aki időt és fáradtságot nem kímélve megszelidítene egy magamfajta "rókát". Szép napot kívánok!
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Attila, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

" A boldogsagnak nincs koze ranghoz se vagyonhoz, egyszeruen csak harmonia dolga !" ( Lao Che )
Gábor, 50 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Kifelé haladva az erdőből sem adom fel a reményt, hogy megtaláljam azt a Nőt, akivel kölcsönösen és minden téren boldogságot csempészhetünk még egymás életébe.
Tamás, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Page found! A legjobb helyen jársz! Szeretem a jó humorú, intelligens, szórakoztató, jóindulatú, gondolkodó, emberek társaságát. Nem szeretem ezek ellentéteit. Szeretem a spontán dolgokat, de ha az élet úgy hozza, tervezek, akár jóelőre. Sport: mindenevő vagyok, de a vizesek (bármilyen halmazállapotban) a kedvencek. Színház, mozi, kiállítás, jöhet minden mennyiségben. Nagyon szeretem a munkám, ami miatt sokat utazom. Hiszek az egyensúlyban az élet minden területén.
Elemér - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Elemér, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

humoros, romantikus, sportos elegáns, spontán, ápolt, kíváncsi természetü, nyitott személyiség,

Keresztény budapesti társkereső nők

Rita, 39 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
római katolikus vallású

Impulzív, nyílt nő vagyok, vidám, színes egyéniség. Szeretek utazni, társaságban lenni, főzni, élvezem a természet lágy ölén töltött időt, és nem csak napsütésben. Szeretek mozogni, sportolni, ha csak tehetem, biciklivel járok munkába is. Számomra az élet szép, mindenben találok olyat, aminek lehet örülni: a természetben, a művészetben, a városban, az emberekben... Muzikális vagyok, mindig magával ragad a zene, különösen a népzene a tahiti dobok pörgése és a latin ritmusok. De tulajdonképp szinte bármikor képes vagyok táncolni... Nyitott vagyok az élet spontán helyzeteire, kalandozásokra :) Hogy miért vagyok itt? Ismerkedni szeretnék, aztán a többi majd alakul.
Anna, 28 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Ha komolyabb kapcsolatra vágysz, s előbb szívesen beszélgetnél velem érdekes témákról, akkor neki is láthatnánk :) Pár levélváltás után úgyis a személyes találkozás a döntő (nem internetes levelezőtársat keresek...). Szeretek olvasni, úszni, kirándulni, utazgatni, filmeket nézni. Gyakran megyek könnyű-, komolyzenei koncertekre, szívesen sütök-főzök, próbálok ki új éttermeket és nagyon szeretek nyelveket tanulni. Nemzetközi kapcsolatokat tanultam, aki hasonló érdeklődésű és nyitott a világra, szívesen beszélgetek vele órákig is. Fontos számomra a hasonló érdeklődési körön túl az őszinteség, a kedvesség, a romantika, a szenvedély, a humor és az, hogy egymást átsegítsük az élet nehéz szakaszain is a közös örömteli élmények megélésén felül. Lelkes, kíváncsi és jókedvű ember vagyok, aki nagy odaadással tudja csinálni azt, amit szeret, tud örülni az apró, jó dolgoknak is és a végsőkig kitartó. Munkám egyben a hivatásom is, de fontosnak tartom a megfelelő egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ha jobban megismernél, kérlek, írj levelet!
Ingrid, 39 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
hívő római katolikus (alkalmanként)

Természetkedvelő, sportos, vidám, családszerető vagyok. Keresem őszinte, megbízható társam, akivel mindenről lehet beszélgetni, kirándulni nagyokat erdőben, hegyekben, úszni a Balatonban.
Dorottya - társkereső Budapest - 48 éves nő
Dorottya, 48 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Értelmiségi, sportos, sokszínű partnert örömmel fogadnék Budapesten-----aki nem megkötni akar engem de kötődést - (szeretetet, megbecsülést, élvezetet) tud kiváltani belölem.SOTE és Marketing másoddiplomával gyógyszeripari managerkért dolgoztam ( amíg ki nem mentem Németországba élni 2,5 éve, ahonnan hazaköltöztem végül ), teniszezem ( egykori verseny-teniszező múlttal), Body buildingezem ---> partnert szeretnék találni ezekhez a sporttevékenységekhez is...-így lenne komplett a kapcsolat .Vonzzon de ne kényszerűen kössön, motiváljon de ne erőltessen, segítsen de ne taszigáljon az Úr....Igen sokat tudok és fogok adni neki ha a "vegyértékeink"találkoznak..NINCS ÉS NEM IS AKAROK ELŐFIZETÉST=CSAK SAJÁT CÍMEN LEVELEZEK HA ÚGY ALAKULNA...---magán mail.címet nem mindenkinek adok kii---Te legyél előfizető ha lehet

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Viktor - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Viktor, 46 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Szia! Amit bárkinek elmondhatok: társat keresek, igazi társat. Független vagyok, önellátó, optimista, ügyes kezű, dolgozom, sportolok, pihenek. Van három nagykorú gyermekem, mindháromnak saját élete van. Most csak az enyémre figyelek, és ha szeretnéd, a tiédre is. Szeretek utazni, bírom a közös wellness hétvégéket. A belső értéket többre tartom, mint a külsőt. A szex fontos, de nem a legfontosabb. Jobban bízom a személyes találkozóban, mint a chat-es mesékben.
Roberto - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Roberto, 63 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
hite: református

Bár már nem vagyok a legfiatalabb, de belülről abszolút annak érzem magam. Fiatalkorom óta az autó-motorsportban élek, járok versenyekre, összejövetelekre, jól érzem magam a hasonszőrű barátaim társaságában, de néha jó lenne egy kedves, mosolygós, vidám hölggyel elmenni ide-oda. Sétálni, kirándulni, beülni valahová, egyszerűen hogy jól érezzük magunkat mindketten. Így hát keresnék egy nem molett, inkább vékony testalkatú szimpatikus lányt kb. úgy 4o évesig, mert ugye mint írtam abszolút fiatalnak érzem magam, még ha a külsőm mást mutat is.
Csaba - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Csaba, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
vallása: római katolikus

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben
Zsolt, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Igényes, kedves úriember keresi hasonló gondolkodású társát.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Nikolett, 19 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Sziasztok! Elsősorban ismerkedés céljából regisztráltam, de még lehet bármi. Nem akarok nagyon írni magamról, majd levélben.:)
Bettina, 29 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Életvidám, mosolygós, örömteli, gondoskodó, önálló, kiegyensúlyozott lány vagyok. Túl egy 10 éves kapcsolaton, és egy rövidebb magamra találó időszak után keresem azt a férfit, aki engem keres :) Nem hiszek a véletlenekben ;) Add Önmagadat, én is azt teszem... Ami fontos számomra egy kapcsolatban: - az, hogy igazán Nő lehessek, és a társam igazi Férfi legyen mellettem - szeretek adni, meglepni a másikat, de fontos számomra is, hogy a párom meg tudjon lepni - figyelmesség - egyenrangú félként tekintsünk egymásra - tartalmas beszélgetések - minőségi együtt töltött idő - hűség - közös tervezés Milyen vagyok: - kívül-belül NŐ - optimista - gondoskodó vagyok, de nagyon szeretem azt is, ha rólam gondoskodnak - pozitívan gondolkodó - energikus - nem ismerek lehetetlent - sokat dolgozom, de fontos, hogy megfelelő időt töltsek a párommal - maximalista - nincs gyerekem, de ha megtaláltam az igazit, szeretnék - érzékeny - szeretek főzni - szeretem az állatokat (van egy cicám, lakásba nagyobbat nem vállalnék) - vidéken nőttem fel :) - szeretem a természetet - fontos számomra a család - szeretem az egyenes,őszinte embereket, én is az vagyok - jó emberismerő
Alíz, 24 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Bármit írhatnék, de fölösleges, ha valaki ismerkedni szeretne nyugottan írjon. Üdv: Liza
Linda - társkereső Budapest - 29 éves nő
Linda, 29 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Komoly kapcsolatot szeretnék, de aki csak beszélgetni szeretne azt sem baj.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Tamás, 28 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Nem irok semmit, ugysem ez alapjan fogsz megismerni es megkedvelni! :* ÍRJ EGY NEVET VAGY E-MAIL CÍMET HA RÁM ÍRSZ, MERT NEM TUDOK VÁLASZOLNI ;)
Viktor - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Viktor, 29 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Szabadidőmben szeretek olvasni, színházba járni, mozizni, sétálni. Sajnos mostanában a sétáimat magányosan töltöm, mert jelenleg szingli vagyok, jó lenne egy lányt/nőt találni, aki velem együtt sétálna és közben nagyokat beszélgetnénk, nevetnénk :-) Nincs kedved egyet sétálni ? :-) Ha egy rendes, normális értékekkel rendelkező fiút keresel akkor kattints az "írj neki!" gombra, egy próbát megér nem ? :) Legyen szép a napod !
Roland, 26 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.

aki szeretne megismerhet :) de hogy azért valami ízelítő mégiscsak legyen. elárulom nem vagyok egy flegma suttyó akinek minden héten más lány kéne. szeretnék egy értelmes inteligens és a maga módján szép lányt magam mellé. nálam a szépség semmit nem ér egy normális belső nélkül,de természetesen a belső sem tud megfogni ha alapvetően nem tettszik meg külsőre a lány tehát szerintem a kettő csak együtt működhet :) a lányok mindig azt mondják "nem léteznek normális palik a földön" ha gondolod ír és megmutatom igenis léteznek normális jólelkű srácok :)
Máté, 26 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Szabadúszó operatőr, fotós, hektikus életmóddal, sok sporttal Kérdezz bármit

30-as budapesti társkereső nők

Zsuzsa, 31 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Szeretek nevetni és nevettetni. Szeretek beszélni és hallgatni, figyelni és érteni. Maximalista vagyok aminek a leépítésén komolyan dolgozom. szeretem a társaságot, az embereket, de bizonyos időközönként nagyon jó elvonulni mindenki elől. Nah, a többit majd egy találkozón.
Erika, 33 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

ismerkedjünk, beszélgessünk aztán majd meglátjuk:)
Dius, 36 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Egy igazi kis NŐ vagyok! :) Tudatosan élek - törekedve az egyensúly, a harmónia és összhang elérésére. Olyan FÉRFIt keresek, aki mindig a teljességre törekszik párkapcsolatában.
Lívia, 34 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Komoly kapcsolatot keresek, alkalmi kapcsolatot keresők kíméljenek!

30-as budapesti társkereső férfiak

Adrián - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Adrián, 37 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Az élet nehéz is, könnyű is. S minden belül dől el, még ha ezt nem is könnyű elfogadni. Pár dolog ami érdekel: természet, zene, az emberek igazi őszinte, mély természete, a világ dolgai. Szeretek: társaságban lenni, kirándulni, külföldiekkel találkozni, zenélni, megérteni dolgokat. Szoktam félni, elbizonytalanodni, boldog lenni, szomorú lenni. Általában rugalmas vagyok. Nem könnyű elcsavarni a fejem. Nem szoktam olyan dolgokat csinálni amit nem akarok. Szabad vagyok.
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Életvidám, optimista srác vagyok, aki hosszú távra tervez. Elég tág az érdeklődési köröm, sok mindennel szívesen foglalkozom. Kerékpározom, táncolok, szeretek utazni, fotózni, és szívesen vágok bele új dolgokba is. Budapesten lakom, és mérnökként, az iparban dolgozom. Szeretem a szakmámat, de nem vagyok munkamániás. Bármikor vevő vagyok hosszú beszélgetésekre, jó sétákra, kerékpártúrára, filmnézésre a kanapén, bulira a barátokkal, borkóstolóra, szaunára, Balatonra, Normafára, vagy cél nélküli autózásra a szép tájban. Kalandot nem keresek, és kiváltképp szeretném megtalálni azt a társat, akivel megoszthatom az életemet és akit magam mellett tudva óvhatok a mindennapokban.
Adrian, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Mindnyájunknak akad oka rá, hogy őrült, meggondolatlan dolgokat tegyen az életében. Legtöbbször ez nem vezet sehová, főként nem akkor, ha utána az embernek tovább is kell élnie ez életet. De ha ez az ok a szerelem, úgy talán az egész már nem is olyan őrült dolog, mert az emberek Keresik a szerelmet. Kérded mért is keresné?? Véleményem szerint ,Talán azért mer egy idő után fel ismeri a szerelem mozgatja a világot........ A végére egy kérdés és gondolat /A/ Nem az a kérdés, hogy van-e mennyország, hanem az, hogy hányig van nyitva, és melyik busszal lehet odajutni. Vélemény/ / Engem iritál a portfolios sok katalogusnak készült, és mutermi beállitott pozolő fotó.Több a kevesen ha a fotó a pillanat természetessége / Kérlek ne haragudj ezért rám!!
István - társkereső Budapest - 37 éves férfi
István, 37 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Életvidám, nyitott, érdeklődő, optimista személyiségnek tartom magam. Szeretem mozgalmasan élni az életet. A sport fontos számomra.

Középkorú budapesti társkereső nők

Réka, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Kiegyensúlyozott színes egyéniség vagyok.Nem stresszelek feleslegesen, inkább sportolok!
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Csak a személyes találkozásban hiszek.. Egyenlőre csak beszélgetni szeretnék s együtt gondolkodni..... Nem vagyok középszerű......hasonlóra vágyom............ Amúgy én : sportosan elegáns, stílusos, nőcis, de tud laza is lenni típus....közvetlen, nem tolakodó, társasági, kitűnően kommunikáló, határozott, aki tudja mit és hogyan akar, ugyanakkor nagyon kedves, empatikus.....karizmatikus egyéniség, szépséges szemekkel.....
Krisztina, 41 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Közvetlen, természetes, sportos, szenvedélyes, nyitott és pozitív nő vagyok. Szarkasztikus humorral, sokoldalúsággal, rugalmassággal és acélsodrony idegekkel felvértezve, két kamaszodó lányt nevelve élek Budakeszi és a XII. kerület határán, az erdő szélén. Ez meghatározza, hogy lételemem a levegő, a természet és az abban rejlő apró dolgok felfedezése és meglátása. Ugyanakkor szeretek táncolni, moziba járni, vagy egyszerűen csak „mozizni”, azaz a városi forgatagot szemlélni. Tudom, hogy a komolyság és a két lábon a földön állás riasztó lehet, de komolyan szeretek felhőt bodorítani is. Ahogyan kertészkedni, barkácsolni, jókat beszélgetni, és enni. Szeretnék új barátságokra szert tenni, lendületet kapni, töltődni és adni. KÉRLEK, ÍRJ E-MAIL CÍMET, MERT NEM ÚJÍTOM MEG AZ ELŐFIZETÉSEM.
Bella, 46 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Életvidám,humoros ,kedves,szeretni való és szeretetet adni tudó hölgy vagyok,vágyom minden jóra ami egy kapcsolatba belefér. Hosszútávra tervezek!!!!!!!!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Samson - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Samson, 46 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

46 éves vagyok. Szeretnék állandó barátnőt. Izraeli vagyok, de jelenleg Budán élek. Üzletember vagyok, saját vállalkozásomban dolgozok. Hobbim lovaglás, repülés.
János, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Szia Ha érdekellek,kérdezz bátran!És én válaszolok!Szépnapot mindenkinek! ;)
Attila, 42 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Gondoltam kipróbálom az ismerkedés eme formáját - valószínű a képek fognak dönteni, amennyiben szimpatikusnak találsz írj.
Tibor - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Tibor, 45 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Én egy kreatív, gyerekeket,kerékpározást, utazást, főzést szerető elvált ember vagyok! egy agresszív harmadik személy miatt kellett elválnom!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Ildiko, 58 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Elvalt 56 eves no vagyok noverkent dolgozom idosek otthonaban.A korhaztol besokaltam.Ket nagy fiam van es egy lany unokam akiket imadok.Nagyon szeretem az oszinte embereket.Ha idom engedi kirandulni utazni szeretek es jo filmeket nezni.Minden jo zenet szeretek .A gyerekeim mar nem velem elnek.Oszinte becsuletes tarsat keresek.
Anna - társkereső Budapest - 61 éves nő
Anna, 61 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marietta, 53 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Mit is írhatnék magamról csak annyit hogy egy jó kedélyű nő vagyok aki szereti az életet, de tudod mit ha tetszem neked akkor gyere és ismerj meg személyesen
Georgina, 51 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Multikulturával rendelkező személy vagyok, több országban éltem. Nagy a szabadságigényem, de tolerálom társam szabadságát is. Intelligencia, stílus, ápoltság, elegancia, igényesség - determináns az életemben. Ezeket a tulajdonságokat keresem egy partnernél is. Állandóan tanulok - jelenleg PhD, sokat utazok, szeretem a művészeteket, színházat, zenét. Lehetőség szerint egyedülálló, független férfi érdekel - nem házasság céljából. Kérem, 180 cm-nél magasabb, sportos testalkatú férfiak írjanak.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gábor, 58 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Könnyen mosolyra fakadós, amolyan közvetlen, alkotós, olvasós, táncra perdülős, jó kedélyű ember vagyok, ha nagyon kell a földön is járós, utazós, kozmopolita, multi-kulti, aranyszívű pupák, s a kobakomon még mindig ott van egy kis lágy spot :D Minden adatom valós, képeim frissek :D A 3D-ben való ismerkedést tartom célravezetőnek. Kérlek ne küldj Kulcs kérést, nem kenyerem, köszönöm.
Anton, 64 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Közös szellemi csavargás, intellektuális humor, nyitottság a Világ szépségeire. Alázat és elfogadás a másik belső-külső világa felé. A jókedvű, őszinte, nyíltszívű emberek szeretete,velük való közvetlen sokat röhögős kapcsolat, és mély barátságok. Abszurd humor, kreativitás. Kortárs képzőművész és filmkészítőként fontos az alkotói környezet és annak emberi oldala is. Építészekkel, tájtervezőkkel, belsőépítészekkel együtt gondolkodva alkotok egyedi térplasztikákat főleg üvegből. A világ minden táján azonnali tegezős kapcsolataim születnek, így a fiatalabbak abszolút társukként élvezik „örökifjú”, stílusomat. Hajam színét nem a kor hanem a gének festették ilyen szépre 38 évesen, lásd George Clooney:) Fontos az egymásra figyelés, őszinteség, a kölcsönös vágy az együtt-levésre, összebújásra.. A legfontosabb számomra a belső értékek csendes ereje, ami akár fergeteges tánccá is fokozódhat. Laza, humorral átszőtt együttlét, a csend tisztelete. A kor, mint érték megbecsülése, amúgy háttérbe helyezése. A természet, a zene, a szép énekhang szeretete és tisztelete. Szóval együtt megbecsülni az élet apró és nagyobb ajándékait, örülni az életnek.
Janos - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Janos, 68 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Magyar származású orvosként a világ számos táján dolgoztam már és dolgozom ma is -Németországban.- de otthon keresek nívós, energikus, szeretetre méltó társat egy független, diplomás, önbizalommal és önkritikával rendelkező hölgy személyében.Aki a bölcs, higgadt hangon adott segítséget átgondolja megfogadni de a dirigálást nem tűrné el--tehát büszke méltósággal teli személyisége van.Fiatal koromban verseny atléta voltam, örülnek ha a hölgynek is lenne versenysport múltja--az semmi egyébbel nem pótolható karaktert fejleszt ki az emberben.Nem megkötni de kötődésre motiválni szeretnem öt, nem házi-tündért -ingyen bejárónőt keresek --- tisztelhető, szerethető, elvezhető hölgyet egy 44-53/4 éves nő személyében, aki partnerem tud és akar lenni a közösen egyeztetett értékrendű programokban, tevékenységekben egyszer s mindenkorra.Igen sokat tudok és kívánok nyújtani neki én is. Nem bamba elfogódottsággal kényeztetni de a "csillagokat lehozni "neki....vegyük komolyan . csak Similis simile gaudet
Dénes, 52 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Komoly kapcsolat reményében keresek egy 46 és 56 év közötti független sportos hölgyet! Előfizetés hiányában nem tudok írni, ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérnék szépen egy elérhetőséget!*moderálva*

Elit budapesti társkereső nők

Mikolt, 31 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "
Zsuzsanna - társkereső Budapest - 37 éves nő
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman komoly, vagányul nőies, gyöngéden figyelmes, határozottan spontán és energikusan kreatív vagyok. Szeretek pezsegve feloldódni egy baráti társaságban vagy pörögve koncertet szervezni itthon vagy külföldön – csendben olvasni, kreatívkodni otthon vagy jógázni. Mindennap rácsodálkozni a városra ahogy átbiciklizni a Dunán a virágos biciklimen.
Virág - társkereső Budapest - 64 éves nő
Virág, 64 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.

Elit budapesti társkereső férfiak

Sascha, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Hey i am a german gentleman which s often in Budapest. I am looking for a nice woman to spend great time here. I like dance, sports, rock ans classic. I am relaxed and independent Person, outgoing and down to earth. Nők múlt és a jövő is támadnak férfiak szinte tökéletes keveréke. Oscar Wilde
Lali, 36 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Középvezető

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) Vidéken szeretnék élni, élhető családi házban, ahol lehetséges igazi családi életet élni. :) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet
Péter, 41 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Óvatos vagyok . Egyelőre nem várok mást, csak egy pezsgő és könnyelmű beszélgetést . Sajnos minden téren túlságosan tapasztalt vagyok . Független vagyok annyira a külvilágtól , hogy bátran lehetek őszínte , teljesen önzetlen , vagy kíméletlenül gonosz . Boldog vagyok különböző síkjain az életnek egyszerre . Tetszik ami körül vesz , és élvezem a játékszereim , noha a fejlődést már nem ebben mérem. Most még csak leveleznék és megoszthatnánk egymással a történetünket .
Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Azt mondják, hogy aki meg akarja tudni, milyen az élet annak veszélyesen kell élnie.... Jó sokat kell kiugrálni egy repülőből, lehetőleg olyan ejtőernyővel ami ki is nyílik vagy vitorlázórepülővel belemenni egy dugóhúzóba, amiből ki is tudja venni az ember a gépét:) Azért egy kapcsolat sem veszélytelenebb, ugrottak már ki a 10-ről ejtőernyő nélkül egy szerelmi csalódás után:) De itt szerencsére a világ szerencsésebbik fele keres párt, aki bízik a következő jelöltben:) Attila

Fényképes budapesti társkereső nők

Gabriella, 50 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
4 fotóval

Ismerkedni szeretnék, barátkozni. Talán találkozhatok valakivel, akit érdekel az argentin tangó, és szívesen eljönne velem erre a szívet, lelket megnyitó kalandra. Ennyi idősen sok tapasztalat -siker és bukás-van mögöttünk. Kialakult a személyiségünk, olyanná, amilyenné ezek a tapasztalatok érleltek minket. Az egymás világa iránti tisztelet esélyt ad, hogy gazdagodjunk a másik életének áldásaival is. És talán kialakulnak majd az érzelmek, a kötelék is. Ahogy Zorba mondja: "Kezdjünk el táncolni, a zene majdcsak megjön valahonnan!" Valahogy így:https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI
Georgina - társkereső Budapest - 46 éves nő
Georgina, 46 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
6 fotóval

Kreatív, határozott, új ötleteket értékelő, rendezett körülmények között élő NŐ vagyok. Sokat utazok, színházba, operába járok, tanulok, szeretek akár spontán módon szórakozni, stílusos módon élni. Megtanultam élvezni az életet az összes szépségével és nehézségével együtt. Magas normákat állítok/állítottam magam és a környezetem elé, de átlagos módon bárki, bármikor és bárhol tud élni. Szeretem a stílusos, luxus életformát, amit megteremtek magamnak és egyetemista gyerekeimnek. Ezt egészíthetné ki egy hasonlóképpen élő és gondolkodó partner.
Szandra, 44 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
6 fotóval

Többnyire kiegyensúlyozott és kedves csaj vagyok, kommunikatív és ha jó a kedvem, akkor mèg vicces is. Régebben sokat sportoltam, s mostanában igyekszem visszahelyezni az életembe ezt a tevékenységet is. Bár ha úgy vesszük... :-)...folyton versenyt futok az idővel, tanulok és két kisfiam van. De hiányzik egy társ, akivel lehet jót beszélgetni és aki támasz a mindennapokban. Társat találni hosszútávra, vagy egy életre hosszas kutatómunka eredménye. Sok-sok idő és energia. Szimplán "jót" találni könnyű, de kevés. Több, ami kell. Az összhang, vagy szikra, vagy bizsergés, ki minek nevezi...azt megtalálni egymásban...azt hiszem, ez lenne a cél...onnan már lehet közös az út, amíg jó és kölcsönösen jó a másik kezét fogni...
Erzsébet - társkereső Budapest - 38 éves nő
Erzsébet, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
14 fotóval

Jelenleg Budapesten élek és dolgozok. A DE-EFK-n végeztem. Egy kedves,megértő társat szertnék találni.Akivel megoszthatom örömöm,bánatom,akivel közös jövőt lehetne tervezni. Csalódtam sokat,de volt,hogy én rontottam el dolgokat.Szabadidőmben szeretk moziba járni,kirándulni,kerékpározni.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Zsolt, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
10 fotóval

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt, mint nyílván a többség. De lehet, hogy tévedek. Nem nagyon szeretek "virtuálisan" ismerkedni, de sajnos egyenlőre nincs más lehetőségem. Jobban hiszek a személyes találkozó varázsában, de addig el kell valahogy jutni. Igaz? :-) Vidám, az életre nyitott srác vagyok. Ha épp akad egy kis szabadidőm, akkkor próbálom hasznosan eltölteni, mint pl. barátok, családom, tánc, sportok. Hasonló gondolkodású társam keresem. Ja, és még valami fontos: tudok sütni és főzni (és mosogatni is) Ez gondolom pozitív tulajdonság.
Zsolt, 43 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 fotóval

-jól van, magamról mit írjak? hogy lát egy külső személy? (mármint te) -bunkónak tűnő, ám a végletekig segítőkész, barátságos állatbarát fiatalember párt keres, aki házias, nem hisztizik túl sokat, tűri a káros szenvedélyeket. Cserébe egy megértő társra talál - a házias egy kicsit erős - akkor írd azt, hogy aki nem ijed meg a kosztól, ha éppen mindketten másra vágytok a takarítás helyett - olyan nagy kosz azért nincs, csak egy kis kutyaszőr, meg a mosogatnivaló hétvégéről -de most nem engem kell meggyőzni -na jó, de ezt fogom bemásolni, szóval dicsérjél még - plagizálsz - majd fizetek sikerdíjat - Ahmedéknak is azt mondtam, hogy összehozom őket, de sikerdíjként én leszek a tanú, aztán bejött - egy kis felvágottat és sajtot tudok felajánlani, esetleg még kakaót - majd berúgok az esküvőn - még nem nőttél ki az iszákosságból? - dehogynem, de az esküvővel kivételt tennék, már az idejét sem tudom, hogy mikor ittam utoljára, szerintem már egy éve is van, ha nem több - szóval csak azért házasodjak, hogy berúghass? - igen, ezzel szeretném legalizálni - jó, de azért majd tudsz viselkedni? - az uram akar időnként pálinkázni, de nincs kivel. szegény Czg-t itatta utoljára, de ő meg nem bírta sokáig; megpróbálok - menjünk vissza egy kicsit, tehát milyen jó tulajdonságaim vannak még? - ú, nem tudtam, hogy ez ilyen komoly este lesz, majd írok egy listát - nekem most kéne - nyuszikám, én kb. 10 percen belül elhúzok fürdeni, mert mögöttem van 12 óra, és holnap vár rám még egyszer ennyi - bánom is én, gépelni azért még tudsz - majd hétvégén boldogan csacsogok veled, akkor friss is leszek, meg dologtalan is - jó, addig találd ki a többit
Zoli, 53 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
5 fotóval

Szia! Zoli vagyok, most nem volt időm bővebben írni magamról. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha meg akarsz ismerni.
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 fotóval

Sziasztok! Gábor vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Főiskolát végeztem, független vagyok, nem dohányzom. 182 cm magas vagyok és 80 kg, sportos a testalkatom , a szemem kék , a hajam szőke.

Most online budapesti párkereső nők

Olgi - társkereső Budapest - 38 éves nő
Olgi, 38 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
3 perce lépett be

Egy összetett személyiségű hölgyemény vagyok,tele tűzzel,de alapvető dolgokhoz komolyan állok hozzá.Ilyen számomra az ismerkedés is.Csak kedves,udvarolni még akaró jóképű urak jelentkezését várnám:-) Az udvarlást ugyanis meghagyom még nekik,habár tudom e téren nagyot fordult a világ...
Éva - társkereső Budapest - 34 éves nő
Éva, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
3 perce lépett be

Bár a privát életben közvetlen és nyitott ember vagyok, akinek egyáltalán nem okoz fejtörést, hogy milyen bemutatkozó diskurzussal indítson, de itt most mégis megállt a tudomány :)... A képeim beszéljenek helyettem és bízom benne, hogy árulkodni is fognak, de azért címszavakban pár plusz infó kiegészítésként: Tavasz, utazás, koncertek, színház, művészfilmek, gasztro-felfedezések, balatoni rosé, villányi vörös Amúgy meg ;) - Nem kell a hosszú költemény, Nem kell a rókáról a prém, Nem kell az égről a csillag, Elég ha szimpatikus vagy. Nem kell a habos sütemény, Nem kell az izmos csodalény, Nem kell elérhetetlen sztár, Pont olyan kell, mint
Margó - társkereső Budapest - 75 éves nő
Margó, 75 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
4 perce lépett be

Vízöntő jelű vagyok, szeretem az új dolgokat, minden érdekel ami körülöttem zajlik, szeretem a természetet, állatokat. Szeretek utazgatni, kirándulni, világot látni. Kedvelem a jó társaságot, szinházi előadásokat. Leendő társammal kapcsolatos elvárásaim: Pozitiv gondolkodásu, egészséges életmódot folytató, vidám természetű .legyen, szeresse a Balatont, mert én nyáron a balatoni nyaralómban tartózkodom.
Lillus - társkereső Budapest - 28 éves nő
Lillus, 28 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
5 perce lépett be

:) ;) itt most egy rovid, pontokban elhelyezett bemutatkozas kovetkezik :D ...................................... :P ha tobbet szeretnel megtudni, kerdezz, szep kulturalt szavakba csomagolva :) De mindenek elott kerlek olvasd el es megfeleloen ertelmezd az adatlapot! 182 cm es minimum 85 kg feletti uriemberek tarsasagat keresem! "A kezében ott van a zászló, a másikban a szablya A szabad szél a szerelme és az élő tűz az apja A kezében ott van a zászló, a másikban meg a szablya A szabad szél lesz a szerelme és az életét örökre kapja..."

Most online budapesti párkereső férfiak

Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok! Gábor vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Főiskolát végeztem, független vagyok, nem dohányzom. 182 cm magas vagyok és 80 kg, sportos a testalkatom , a szemem kék , a hajam szőke.
Zoltán - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Zoltán, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
32 perce lépett be

kicsit ilyen kicsit olyan vagyok nincsenek rögzült szokásaim vágyom a változásra képesnek érzem magam egy új kapcsolat felépítésére.
Feri - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Feri, 62 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
1 órája lépett be

Nagyon szeretem a természetet, sokat kirándulni, nagyokat sétálni ehhez keresek Partnert!!!:-)
Jani - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Jani, 55 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
5 órája lépett be

Nem szeretek magamról írni, mert mindenki azt olvas ki belőle, amit akar. Találkozzunk, beszélgessünk. Minden jó programban benne vagyok... Itt, vagy az Élet bármely más területén, szeretném megtalálni Társamat, lehetőleg egy életre.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Katalin (47), Budapest
  Mindig őszintén!
  Budapesten élek két lányommal akik 17 és 19 évesek. Takarítok. Állatbarát vagyok.
 • Erzsébet (59), Budapest
  Arcunk beszél helyettünk és tükröződik rajta a lelkünk...
  Egyedülálló/elvált,59 éves / hölgy vagyok,Budapesten élek.Egy olyan kapcsolatot,társat keresek,akivel igazán boldog tudnék lenni. Az országhatár nem korlát,szivesen ismerkedem azon túl élő magyar férfival is. Néhány sorban nehéz bemutatkozót írni,de ime néhány tulajdonság,ami már egy kiindulási pontja lehet az ismerkedésnek. Családcentrikus,életvidám,energikus,nőies és házias vagyok.Szeretek jönni-menni...sétálni,szeretem a természetet,óvni azt,ahol csak tudom. Ha a fent leírtakat,látottakat szimpatikusnak találod,jelezz légyszives oly módon,hogy tudomásomra jusson,mivel nem vagyok előfizető! Ha elolvasod adatlapom - kedvenc idézetemmel köszönöm azt meg: "Futnak a napok,s vele az évek, most kell szeretnünk,nincs másik élet..."
 • Ati (37), Budapest
  Amit ma megtehető ne halász holnapra.
  Attila vagyok Budapestről. Olyan lányt keresek aki megértő és lehet szeretni
 • Zoltán (33), Budapest
  Gumid kopjon, ne a lelked
  ..... Egyszer talán megtalálom a párom. Aki mellett boldog lehetek. Szeretek kirándulni, úszni, wellnes. Budapesten születtem. 1983.03.26-án. Kőbányán
 • Szilveszter (22), Budapest
  Sose nézz hátra :)
  Szilveszter vagyok 22 éves nem rég óta lakok Budapesten. Szeretek bulizni csavarogni a városba egész nap amikor a pihenőmet töltöm. Olyan társat keresek aki megbízható és komolyan gondolja. Többit majd késöbb.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XII. kerület
Budapest, XII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.