Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XIV. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Reni, 32 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
31 órája tag

Reni vagyok, 32 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Nem tudok vissza írni. Mert nem vagyok előfizető!
Orsi, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 napja tag

Kedves, vidám, humoros, okos, kreatív, intelligens, szenvedélyes, jó iránti törekvés, élni és élni hagyni. 1 gyermekem van.
Erzsébet, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 napja tag

Hiszek az igaz èrzèsekben!De keginkàbb a szemèlyes talàlkozásban!
Szilvia, 37 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
5 napja tag

Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Gergely - társkereső Budapest - 33 éves férfi
Gergely, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
25 órája tag

Kedves, figyelmes, őszinte, jó lelkűnek tartom magam aki tiszteli a nőket az idősebbeket, és rajongok a gyerekekért. Sok helyen jártam tanultam, és dolgoztam. Irak 3 év, Jordánia, Finnország, Svédország, Erdély, Északi sarkkör (jelképesen) stb.. ... nagyon szeretném megtalálni a kedvesem akivel együtt élhetném le az életem szerelemben. Szeretem az Ázsiai gasztronómiát, a távol keleti dolgokat, és az ázsiai filmeketis. Jelenleg kendozom. :) Kérlek keress bátran, beszélgessünk. :) *moderálva*
Csaba - társkereső Budapest - 33 éves férfi
Csaba, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
35 órája tag

Kedvenc zenei műfajom a trance. Szabadidőmben sokat utazok főkèppen Euròpa nagyvàrosaiba. Body - balance foglalkozàsokat tartok.
Zsolt, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 napja tag

Független, életvidám, sportot szerető és űző férfi vagyok.
Gábor, 26 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
6 napja tag

Gábor vagyok. Budapesten élek lassan 2 éve. Vidékről származom, ezért szeretem a nyugalmat és a természetet. Hobbim az autó hifi és a zene.

Éppen online budapesti társkereső nők

Andrea, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
34 perce lépett be

Pozitív beállítottságú vagyok. Hosszútávú, harmonikus kapcsolat érdekel. Fontos számomra az intellektualitás, hasonló érdeklődési kör
Erzsébet, 60 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 órája lépett be

A munkámat és feladataimat komolyan veszem és szeretem a szórakozást is. A szabadidőmben tanulok, sportolok és szeretek táncolni.Mindent megteszek azért hogy vidáman és jól teljenek napjaim, mégis egy társsal együtt eltöltött idő pótolhatatlan.Nem mutatok mást magamról mint amilyen vagyok, mert számomra fontos az őszinteség.Viszont ahhoz hogy jobban megismerjük egymást fontos a személyes varázs.
Szilvi, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
18 perce lépett be

Ismerj meg és meg tudod milyen vagyok valójában....
Hanna, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 órája lépett be

Szia, Hanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Gábor, 69 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 órája lépett be

Földön járó ember vagyok,és földön járó nőt keresek.Szeretem a természetet,a sportot és a színházat.
Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 órája lépett be

Kedves Látogató! Örülök, hogy benéztél hozzám. :) Ha Te is úgy gondolod, hogy ez nem csupán egy társkereső webshop és hajlandó vagy akár még energiát is fektetni az ismerkedésbe a fotó nézegetésen felül, kölcsönös szimpátia esetén egy-két levélváltás után inkább a személyes találkát javasolnám. :) (A fotók frissek, egy éven belül készültek.) Köszönöm az érdeklődést! https://www.youtube.com/watch?v=I5sJhSNUkwQ http://www.azlyrics.com/lyrics/muse/deadinside.html
László, 54 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 órája lépett be

Fiatalos férfi keresi hölgy Társát, érzelem és értelem alapján.
Ferenc - társkereső Budapest - 76 éves férfi
Ferenc, 76 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 órája lépett be

Sportos testalkatú, vidám, zenét, színházat, romantikus filmeket kedvelő, magányos férfi vagyok. A maradék szabad időmben szertek horgászni, barkácsolni, nagyokat sétálni. Rendszeresen (naponta) járok úszni. Házias, magamat teljesen ellátni képes vagyok. Igényes vagyok magammal és másokkal szemben is.

Diplomás budapesti társkereső nők

Adél - társkereső Budapest - 26 éves nő
Adél, 26 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Főiskolát végzett

Életvidám,házias,bújós,nőies,igényes,humoros,kreatív,empatikus.
Lau, 23 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Egyetemi diplomás (HR)

Kedves, barátságos állatbarát ember vagyok, aki egy megértő társat keres, aki hűséges, odafigyelő. Amik azonnal kizáró okok: agresszió, egoizmus túlzott mértéke. Szeretek beszélgetni, barátaimmal lenni, bulizni, de úgy érzem nem egy bulihelyen szeretnék ismerkedni.. sosem voltam fent társkeresőn, így nem tudom mire számíthatok, de talán megtalálom azt akit keresek és aki engem keres az életben.
Hilda, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Főiskolai diplomás (Ruhaipar)

Hälaval,szeretettel és türelemmel fordulok a vilàg és az emberek felé.Hiszek az emberi josàgban ugyanakkor csekely bennem a naivitas.Azok közé tartozom.akik nem adjàk fel az àlmokat.hanem mindig készek a küzdelemre.Kitarto.rendszeretö,gondoskodo,hàzias es szorgalmas vagyok
Zsuzsi, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Főiskolát végzett

Szeretem a jó programokat: színház, mozi, koncert, kiállítás. Szívesen utazok, kirándulok. Keresek egy társat, akivel hasonló hullámhosszon vagyunk, akivel közös titkaink lehetnek, s tudunk együtt nevetni...

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Dani, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Egyetemi diplomás (bölcsészettudomány)

Tömören: Német-magyar újságíró keresi a múzsáját :-) Kiegyensúlyozott embernek tartom magam, ezért vagyok pl. egyszerre picit sportfüggő és néha nagyon lusta is (ilyen ellentmondásos a világ). Velem ezért lehet viccelődve kacagni jókat, de mélyen filozofálni is az élet titkairól. Jó lenne társat találni, akit szintén nem érdekelnek a celebek és azok, akik annak tartják magukat :-)
Nedjib, 62 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Egyetemi diplomás (BUSINESS STUDIES)

Having undergone a divorce and while exceeding fifty I decided to register at this site with the aim of finding a true sincere and serious encounter with a woman who will give me the desire to move forward and share the beauty of life. I love walking out travel I love music humour talk learn to discover and explore I want to enjoy a beautiful friendship with sincerity and honesty. Speak French, Arabic, English French citizen of Algerian origin, lived and worked in the UK for 22 years and moved to Budapest end 2015 due to work reasons.
Dezső - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Dezső, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Egyetemet végzett

Elvált, gyermekeket, költészetet, harcművészetet és természetjárást kedvelő férfi vagyok, aki kedves, megbízható, jó humorú társát keresi.
Levente - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Levente, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Főiskolai diplomás (gazdaság)

Kedves Te...! ÖSSZETETT, SZÍNES LÉLEK vagyok, és kizárólag KOMOLY SZÁNDÉKKAL keresek, valódi lélektársat... Elsősorban azoknak írom e sorokat, akik nem sablonos férfit keresnek, és nyitottak különböző tulajdonságokban meglátni az abban rejlő jó oldalt. Egy ideje megfogalmazódott bennem, hogy többszínűségem tán megnehezíti pár találásomat, mert látszólag ellentétes tulajdonságok keverednek bennem. Így most teszek itt egy próbát itt. (Fiatalos vagyok, jellemzően 30-40 közöttiek közt mozgok.) Egyszerre vagyok hagyománytisztelő és realista is, (ismerem a fúrógépet, vagy intézek ezt-azt), de ugyanakkor egy romantikus művészlélek is rejlik bennem. Részletesebben: Tisztelem és szeretem a Hazámat és minden ősi kultúrát, és a valódi emberi értékeket, ami elvileg egy fajta hagyományos gondolkodás. Ugyanakkor világnézetemet ma már a spirituális gondolkodás határozza meg, ill, úgy adták Odafenn, hogy női tulajdonságok is keveredtek belém, ami elvileg egy másik sík. Mit jelent mindez? Megjelenésem természetes, kedves férfi benyomását kelti, lényegében mindenhol. Empatikus, nyugodt, és általában bíztató, szeretetteljes vagyok mindenkivel, aki másra nem ad okot. Általában szimpátiát keltek, és egyébként is emberekkel dolgozom. (Megjelenésem sportosan könnyed laza férfi, vagy épp laza elegancia.) Van elég barátom, stb. Férfiasan vezetek, és teszek sok dolgot. De ugyanakkor van bennem egy nőies lélek-rész is, pl. szeretek táncolni, szőrtelen lenni, és régebben balettoztam is rövid ideig. Tán úgy is mondhatnám váltakozó vagyok. Ugyanakkor érzelmileg nagy stabilitást, nyugodt védő hátteret tudok adni annak akit megszeretek. Azt gondolom egy valódi párral mindenféle érdekességek, egyediségek elfogadhatók, és mindenképp őszinte szoros kapcsolatot fűznek két lélek közé ahol a legfelsőbb rendező a szeretet… Írói vénám is van, mivel úgy érzem, kicsit mindkét világra rálátok. Olyan nőt keresek tehát, aki ezeket a látszólag ellentétes tulajdonságokat elfogadja. Elfogadja, hogy a Magyarság kérdései (egészséges, békés módon, mint sok millióan) mindig is fontosak lesznek számomra, elfogadja spirituális világnézetemet is, és elfogadja feminim oldalamat is – ami tulajdonképpen fokozza empátiámat, amivel oda tudok figyelni a másikra… Aki ezt megérti, és ilyen téren is érett lélek, az szokott engem értékelni. Azt is mondhatnám: a realitást adjuk meg a hétköznapoknak, egymás közi magánéletünkbe pedig engedjünk egy kis könnyed bohóságot is! És persze meghittséget... Kit keresek? Lelkiekben tehát: a fentiek szerint, mindenképpen kedves és melegszívű (!) nőt, aki gazdag érzelemvilágú, valódi kapcsolatra vágyik. De az élet testiekben, és gyakorlati kérdésekben is megnyilvánul: Mit tagadjam, vonzódom a széphez. Valahogy külön vonzódom a törékeny nőkhöz, de azt hiszem mégsem zárok ki senkit, hisz az élet néha meglepő is lehet. Ami viszont fontos: szeretnék valamilyen családot… Mindenképp szeretném, ha még közös gyermekünk születne. Ugyanakkor nem zárkózom el meglévő gyermek elfogadásától. Mivel kicsit összetett a kép – lehet, hogy épp Te bukkansz rám, véletlenül. Tán ne ezen múljon… Így hát, ha meglátsz, és úgy látod, érdemes beszélnünk, kérlek, küldj egy jelet! Köszönöm

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))
Ildikó, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek vízparton sétálni.... üldögélni....beszélgetni. Nagyon szeretem a zenét: mindenféle zenét. Szeretek táncolni, az felszabadít bármilyen tánc is legyen..(bár nem vagyok képzett)..... a magyar néptánc közel áll hozzám. Nyitott embernek tartom magam.
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Áron, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Csak komoly párkapcsolatot keresek, felelősséget és elköteleződés vállaló komoly kedvesem keresem:)Ezen kívül mindegy mit írok ide úgy is mindenki a fotókat nézi:) ha azok alapján szimpatikus vagyok, a többit majd levélben:)
János, 67 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Nyugdijasként még szorgalmasan dolgozom... Keresem a nagy "Ő"-t vagy az ABC többi betűjét. Szeretem a humort és mindent ami szép és jó... Remélem meg találom ill. MEGTALÁLLAK.
Tibor, 61 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Szia! Amikor fiatal vagy, nincs semmid, hajtasz, hogy legyen valamid. Megszerzed. Amikor már mindened megvan, (és nincs társad) Rájössz, hogy semmid sincs. (mert mindig hajtottál). Más: Gondold át! Mikor pusziltak meg, mikor simogattak meg, öleltek át. Mikor csókolóztál utoljára? Emlékszel rá? Én már nem. A pénz jó ha van de nem boldogít. De kell. A szerelem vak, akkor, hogy fog egyszer akkor rám találni. Komoly, hosszú távú kapcsolatot Társat keresek, (olyat, aki a régi kapcsolatait lezárta, és nyitott az újra) Elnézést kérek mindenkitől, de csak vékony társat keresek. ((Bocs, nálam a vékony magasság mínusz 6-7 kg) Reggeli teázás. Angolosan , tejjel, szálas teából nyugodtan. Esetleg este zene hallgatás, beszélgetés, TV, közben egy-két pohár száraz szekszárdi száraz vörös bor. Szeretek főzni gombászni, horgászni, néha táncolni (rock) Régebben csak Old boys, Sajnos az Old Boys már kimarad, mert énekes barátom meghat (Balázs). Max Madarak stb Majd négy éve vagyok egyedül, egy kicsit otthon ülő lettem. De ha van egy társ vagy egy jó társaság, akkor bárhova elmegyek. Zenei ízlésem a rock fele hajlik, (Black Sabbath, Deep Purple, Zeppelin, Pink Floyd, Nazareth, Jethro Thull, SSC), a Blues sem áll távol tőlem (Muddy Waters,) de szeretem a jazz néhány változatát is. Hangulattól függően a komoly zenét is kedvelem. Ruházkodás: Nincs öltönyöm, és nem is lesz! (kb háromszor volt rajtam öltöny, Érettségi, Diploma osztás, esküvő). A laza stílust kedvelem. Sima vászon nadrág, póló ing, vászon zakó. Bár incselkedem egy pálmafással. (A pálmafás egy kicsit bezavar. Hol lehet venni?) Színvilágban: Olyan mint én vagyok, Fekete-fehér, Igen-nem, Igazság, vagy hazugság. Bár ez utóbbit nem szeretem Humorban az angol a kedvencem (Monthy Python), de a könyvtáramban megtalálható Heltai Jenő, Örkény István, Woody Allen könyvei is. Remélem ismered: (Montty Python idézet) A Semmiből jövünk A Semmibe megyünk Mit Veszthetünk? Semmit Színház: Nekem Rudolf Péter Mozi? A telet nem szeretem se síelés se korcsolya, max kocsonya, és forralt bor. Te mehetsz én addig megvárlak, Sport: Korábban sokat sportoltam, a tornától kezdve az evezésen és a judo-n keresztül a Kyokushinkai karate-ig (kb 15 év) Sajnos túl hajtottam magam. Most séta, horgászás. Ahogy így elnézem minden nő jógázik, fitness, fut, kerékpár. Nyáron elmentem egy terem mellett és a gyakorlat az volt, hogy zsámolyra fel és le léptek a lányok. Minek? Gyertek fel a 10. emeletre két 6-darabos 1.5 l-es vízzel 3x és már is meg van oldva minden (És gyalog, mert rossz a lift) Mellesleg milyen jóga? Melyik stílus? Én is jógáztam a Hatha Jóga szerintem az eredeti. Bár műszaki végzettségű vagyok, de érdekel a történelem, a vallás, minden!!! A Zen buddhizmus azért megérintett. Szerintem a Zene az ami legjobban kifejezi azt amilyen vagy mielőtt még bárkivel találkoznál. Ha meg szeretnél ismerni, kapcsolj le minden fényt, csak gyertyák égjenek. Halkan szóljon a Pink Floyd-tól a Wish you were here. De máskor menjen a Doors, a Nazareth, Deep Purple, Jethro Thull, Emerson, SSS, stb. Végzettségem Villamos mérnök, 184 magas 77 kg Nyelvtudásom: Magyar, az Angolt nagyon kicsit megértem. Szeretek utazni de max 3-4 órás repülő úttal. Más: Zuglóban 68 m2-es 1+2x1/2 szobás panel lakásban lakom, kb 200-250 db könyv között A személyes találkozó híve vagyok, de ez nem zárja ki az előzetes levelezést. Megkeresésedet Előre is Köszönöm: Tibor
Henrik, 30 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Egyszerű gyerek vagyok és nem több amire vágyom...

Keresztény budapesti társkereső nők

Tímea, 45 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Egy életvidám,igényes csajszi vagyok. Két gyermekem van. Keresem az igazi párom,aki szintén vígkedélyű és igényes. Egyenlőre ennyit árulok el magamról...ha szívesen megismerkednél velem,írj bátran!
Mariann, 40 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)

Ismerőseim szerint életvidám, céltudatos, megbízható vagyok. Barátaimmal rendszeresen találkozom, közös programokon veszünk részt, a családommal való kapcsolatom is jó. Szabadidőmben sokat sportolok, olvasok, írok. Vasárnaponként református istentiszteleteken veszek részt. Munkámat szeretem, kollégáimmal jó kapcsolatom van. Keresem azt a férfit, aki céljaimban támogat és inspiráló lehet számomra. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat, ha szimpatikusnak találsz, írj! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, ELÉRHETŐSÉGET KÉREK!
Éva, 62 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Páromat keresem a mindennapokhoz,kiránduláshoz,közös jövőhöz a szeretet,tisztelet,megbecsülés jegyében. Nyugodt,kiegyensúlyozott,rendezett életem van. 61 éves Bp.-i nyug.tisztviselő és természetgyógyász vagyok.Hasonló korú,végzettségű,érdeklődésű nyugdíjas,vagy nyugdíj közeli páromat keresem Bp-en. Uraim! Eddig előfizető voltam,ez pár nap múlva lejár,sajnálom!
Ildikó, 39 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Sziasztok! Keresem azt a férfit, aki szeretnivaló, jólelkű, kedves, okos, értelmes, figyelmes, önzetlen, nyugodt, jó modorú, humoros, normális, őszinte, és akivel működik a kémia is. A külső megfog, a belső megtart, mindkettő fontos! :-)

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Ferenc - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Ferenc, 69 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

..nem vagyok egy elkényeztetett ember az élet megtanított több dologra..szeretem a humort zenét a táncot..
Zoltán, 49 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Egy megbízható ,creatív,őszinte, rossz fiú,keresi párját Mindenre!!! Mindenre ami egy párkapcsolatban előfordúl,boldogság, Szeretet,küszködés, könnyek, szerelem.
Tibor, 38 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)

Meglátjuk hogyan alakul.. Egy biztos, hogy minden személyesen dől el.. Fontos számomra a sport, kérlek, tőled se álljon távol..
Ádám, 23 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Lassan 23 éves vagyok, tele célokkal! Mindennapjaimban fontos szerepet tölt be a sport és a későbbiekben ezzel is szeretnék foglalkozni. A Carpe diem életérzés nem az én világom, ugyanakkor szeretek utazni, barátokra, családra időt szakítani. Egy olyan lányt keresek, kinek szintén van életcélja, tudja, hogy mit vár magától, az élettől és a kapcsolattól.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Abigél, 17 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Vicces lány vagyok,átlagos. Szeretek sportolni .
Ági, 27 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Szia! Budapesten élő 26 éves lány vagyok. Egy multinacionális cégnél dolgozok, mint állománykezelő. Tartós kapcsolatot keresek. Imádok a természetben lenni,a kulturális programokat sem vetem meg. :) Ha szimpatikusnak találsz, akkor bátran írj.
Barbi, 27 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Sziasztok. Komoly kapcsolatot keresek.Olyan fiút, aki hasonló típusú mint én. Jellemző rám: kedves, aranyos,vagyok.
Zsanett, 23 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

majd megismerjük egymást,nem irok magamról semmit

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Levi, 24 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Kedves mindenki! Kíváncsiságból regisztráltam erre az oldalra de a kíváncsiság mellet szeretnék egy olyan lánnyal megismerkedni akit tudok tisztelni és becsülni és ugyan úgy viszont szeret, egymásmellet tudunk állni jóban rosszban. Erdélyből származom Budapesten élek, fiatal rendszerető dolgos legényke vagyok. :) :P
Feri - társkereső Budapest - 23 éves férfi
Feri, 23 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Jelenleg ipari varrógép vagyok!!! Néha szúr, néha fáj, de ez ilyen:D Önmagában sportolok, tanulok, dolgozok, de a legfontosabb mindenben, hogy szeretem érezni azt, amikor keményen teszek valamiért és van egy olyan eredmény, amire büszke lehetek. A harcművészet szerelmese vagyok, önmagában elengedhetetlnenk tartom a sportot az élethez. Logisztika, marketing, közgazdaságot tanultam és tanulok is, úgy hogy tudlak majd untatni a a makro-mikro gazdasággal:D Szeretek olvasgatni, inkább a teljesítményről, gondolkodásmódról, pszichológiárol szóló könyveket tartom jónak, mert előbbre visznek az életben.Szeretek lazulni is azért, kikapcsolódni a barátokkal, haverokkal és átadni magam az önfeledt beszélgetéseknek. Viszont pizzából csak a sonkás, gombás, ananászos a király! :D
Viktor, 28 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Dolgozó fiatal ember vagyok...sportolok sokat utazok...ha többet szeretnél tudni írj nyugodtan :)
István - társkereső Budapest - 25 éves férfi
István, 25 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

nyugodtan írj nem harapok :) és szívesen válaszolok bár kinek ^^

30-as budapesti társkereső nők

Edit, 38 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Edit vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anna, 30 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Anna vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilvi, 37 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Milyen vagyok? Komoly,kedves,odaadó,makacs,haragos,álmodozó,céltudatos,gyerekes,merev,nevetős... változatos. Rajtad is múlik, melyik jellemvonásom kerekedik felül, de ha már páromként vagy jelen az életemben, akkor egyet biztos állíthatok: színes, változatos életünk lesz. Ha te sem kalandot, hanem valódi, valós érzéseken alapuló kapcsolatot keresel, akkor te vagy az, akivel kalandozhatok :)
Agnes, 39 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Olyan embert keresek, akinek adhatok és akitől kaphatok. Az életben a legfontosabb dolog a szeretet, s ha ez szerelemmé válva kiteljesedik, azt már nem lehet fokozni. Valami ilyesmire törekszem jelenleg :) Imádom az életet, a gasztronómiát, az érzelmeket ( legyen az heves vagy gyengéd), imádom a mosolyt, az ölelést és az embereket. Szeretek ismerkedni, kirándulni, vagy egyszerüen csak beülni a autóba és menni, menni... Van egy nagy lányom, aki már majdnem felnött. Szeretek főzni, moziba járni, barátokkal beszélgetni egy pohár finom bor mellett, vagy nèha nagyritkán csak otthon bambán bámulni a tévét. Olyan embert keresek magam mellé, aki ambíciózus, spontán, rendelkezik önálló egzisztenciával ( ezáltal nekem is megmarad a sajátom) őszinte, korrekt, érzelmes és lehet rá számítani. Nem kell hogy tökéletes légy, nekem elég lesz ha az enyém leszel, és én a Tiéd. :)

30-as budapesti társkereső férfiak

János, 35 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Alapvetően kiegyensúlyozott, őszinte ember vagyok, nem kevés hülyeséggel párosítva.. Érdekel a világ és ami benne zajlik. Racionálisan gondolkozom, ugyanakkor gondolkodás nélkül kipróbálnám a síugrást.. (bár síelni nem tudok).. Na ez a lavina elmélet újra definiálása Az életet próbálom a pozitív oldaláról szemlélni.. A károgástól és az itthon annyira jellemző negatív hozzáállástól viszont borsódzik a hátam.. Önállóan vezetem a háztartásomat (Káosz elmélet ). A porszívót nem mindig használom rendeltetésszerűen Imádok főzni, már csak a rendrakási tervet kellene megfelelően alkalmaznom.. Viszont örök hálám a mosogatógép atyjának... Nagyon fontos számomra a családom, s a közeli barátaim. Mindig számíthatnak rám.. A világmegváltó gondolatokat majd négyszemközt... Néha túl idealista, néha túl realista.. na erre varrjál gombot ... Az önfényezésnek ezennel vége... :-)
Peti, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Komoly kapcsolat reményeben regisztráltam az oldalra, keresem a másik felem.
Peter, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Nem hiszem, hogy elso latasra szerelmes lesz az ember, vagy, hogy 1 db lelki tarsunk van elrejtve valahol a vilagban, akit meg kell talalnunk. Abban viszont hiszek, hogy ha megismerkedunk, a kapcsolatunkat sok munkaval el lehet melyiteni arra a szintre, ahol az egyetlenek leszunk egymas szamara, es igy egymas lelki tarsaiva valhatunk. Azza, aki nelkul nem erdemes elni. Ilyen tarsat keresek, aki egy ilyen expediciora vallalkozna velem:)
Stefán, 38 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Ha szeretsz új helyeket felfedezni, progikra járni, vagy csak beülni valahova beszélgetni, és persze mind ezt Velem, akkor a Te leveled várom :) Puszi

Középkorú budapesti társkereső nők

Eszter, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Életvidám, határozott, szókimondó vagyok. Szeretek táncolni, kirándulni, utazni, bulizni, alkalmanként moziba, színházba, kiállításra járni.
Györgyi, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Nem ide szokták a sablonos Coelho/Osho/Oravecz idézeteket írni? :) (csak email címre tudok válaszolni)
Sarolta, 49 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Saroltának hívnak és egy komoly kapcsolat céljából regisztráltam .
Éva - társkereső Budapest - 48 éves nő
Éva, 48 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Elvált,12 éves lányommal élek.Szeretek jókat főzni, utazni,barátokkal lenni,zenét hallgatni. Olyan társat keresek aki őszinte,kedves jó humorú :)

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Szabi, 43 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Az ember csak tükörben láthatja önmagát. Ehhez azonban szükség van egy társra is, aki el tud fogadni olyannak, amilyen vagyok. Informatikus vagyok, aki középvezetőként dolgozott az utóbbi 10 évben. A másik érdeklődési területem azonban az önismeret, a spiritualizmus, a pszichológia és a filozófia. Elfogadom a hibáimat és másokét is. Ha lehet, kerülöm az ego-parádézást, és inkább hasznossá teszem magam. Sokat sportolok és próbálok egészségesen táplálkozni, környezettudatosan élni, ha lehet minél kisebb ökológiai lábnyommal. Ugyanez igaz a szociális életben is, több megértés, kevesebb ítélkezés. A xenofóbia minden formáját ellenzem, és nem tudom tolerálni.
Tamàs, 43 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Lassú vagyok, de legalàbb unalmas. Szeretek sakkozni, napba nézni, tollaslabdazni szélben. Kedvenc szinem a lila, amilyen a ballagàsi selyem zakóm, szeretem a ledes neonzöld buffalot is, de az nagyon dràga.
Zoltán, 49 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Ne ítélj elsörea fotó alapján,hisz ez csak egy kép... Ismerj meg.. ahoz,hogy megtud ki vagyok valójában!:)
Gábor, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Humor, filmek, édesség, sport, társaság, munka, család, megbízhatóság, intelligencia, kutya....

50 év feletti budapesti társkereső nők

Ágota - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ágota, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Ismerj meg, szeress meg, és minden kiderül, szerintem nem fogsz csalódni:) Ha értelmes lényt keresel, jó helyen jársz,ha cicababát dekorációnak, akkor tovább kell keresned:D Sok adatlapon olvasom, hogy "adj elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető, nem tudok itt levelet írni" nos, ezt én is ugyanígy elmondhatom...
Ibolya, 58 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

"Ellobbannak a nagy tüzek. Marad, ami mélyen izzik. S az egyre több hamu csak még jobban őrzi: Kereslek, még mindig..."
Zsuzsa - társkereső Budapest - 64 éves nő
Zsuzsa, 64 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

60-69 év közötti társat keresek, utazás, kirándulás, sportolás érdekel. A szabadidőmet olvasással , unokákkal és barátokkal töltöm.
Katalin - társkereső Budapest - 64 éves nő
Katalin, 64 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Vidam holgy vagyok aki a munka utani szabadidejet kellemes tarsasagban szeretne tolteni.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Béla, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Vidám kedves hölgyet keresek 45-58 ig. Mèg tudok szeretni és akarok is...személyes találkozás híve vagyok Motorozok tancolok koros vagyok de nem öreg.... Intenzív pörgős életet éltem , szeretnèk nyugodtan élni és boldoggá tenni Valakit....
János - társkereső Budapest - 53 éves férfi
János, 53 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

János vagyok, 52 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laca, 52 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Függetlenné váltam. Már évek óta elváltam, mostani kapcsolatom békében és szeretetben ért véget. Persze én is úgy szeretnék meghalni, mint viccben a nagyapám: álmomban, békében, csendben. Nem sikoltozva, rémüldözve, ordítozva... mint az utasai. Már jártam ezen az oldalon és szerelmet, társat, barátot találtam - de tapasztalatot is szereztem bőven. És mivel férfitársaim imádnak böhöm nagy autóknak támaszkodni (valami kicsit, vagy kisebbségi komplexust kompenzálni?), ezért én is követem a példát: ide nekem az oroszlánt! Az a divatból kiballagott cowboy vagyok, aki nem féltékeny, aki ha ígér azt betartja, aki sokat menne és szívesen maradna, aki... és vetíthetnék itt még sokat, de a szimpátia úgyis egymásra nézésből, kézfogásból, beszélgetésből alakulhat ki, vagy veszhet el. Majd ha eljő az idő, megtaláljuk egymást az új Kedvesemmel, akivel mehetünk színházba, koncertre, kirándulni, bicajozni, síelni, vitorlázni. Aki úgy számíthat rám, hogy nem megyek az agyára. Akivel imádunk ágyba bújni és örülünk együtt ébredni, a többi úgyis a részletekben rejtőzik. Tudván persze, hogy az ördög sohasem alszik. Kivéve, ha körmöt lakozik : ) *** Hú, ide kell írnom, mert raklapnyi segítőkész levelet kapok két k-ra, de nekem a patás még manikűr közben is: the devil is in the details :-D
Istvan - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Istvan, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!

Elit budapesti társkereső nők

Viki, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Középvezető

Világutazó, céltudatos nő erős, magabiztos férfival ismerkedne.
Zsuzsanna - társkereső Budapest - 37 éves nő
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman komoly, vagányul nőies, gyöngéden figyelmes, határozottan spontán és energikusan kreatív vagyok. Szeretek pezsegve feloldódni egy baráti társaságban vagy pörögve koncertet szervezni itthon vagy külföldön – csendben olvasni, kreatívkodni otthon vagy jógázni. Mindennap rácsodálkozni a városra ahogy átbiciklizni a Dunán a virágos biciklimen.
Mónika, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Középvezető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!

Elit budapesti társkereső férfiak

Dénes, 50 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Na, az van, hogy épp elmúltam ötven, lassan vége a kamaszkornak, ideje megállapodni. Illetve fenét. Semmi lényeges nem változott - úgy negyvenhét éve, amikortól emlékeim vannak. De tudok felelősséget vállalni, összetartani, ilyen apróságok. És remek kondícióban meg hangulatban vagyok mindehhez. Szeretnék családot, olyan nővel, aki a fentieket érti és elviseli. Nem érdekel, hány gyereke van, de legyen legalább egy közös is. Jó, ezt nem lehet előre tudni, de dolgozzunk rajta! Most még folytathatnám, de igazából olyan írjon, aki ennyiből is érti. Hát rajta, ti jöttök!
Marcell - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Marcell, 63 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Egy független, sportos, aktív életet élő informatika vezető keresi komolyan a társát.
Tamás, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
István, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Az a baj, hogy a legtöbb ember előbb alakít ki valamilyen képet a másikról(akár fénykép, vagy pár szó alapján), mielőtt bármi érdemlegeset megtudna a célszemélyről. Ergo állhat itt bármi, olyan leszek egy másik ember számára akinek és amilyennek ő lát, ami nem feltétlenül fedi le a tényleges valóságot, csak a saját realitását. Tehetünk bármit, ha kedvelnek, magukat kedvelik bennünk, ha nem kedvelnek, szintén önmagukat nem tudják elviselni a tükörben, amit nyújtunk a másik fél számára.Vagyok aki vagyok.

Fényképes budapesti társkereső nők

Móni, 35 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 fotóval

Kedves Fiúk és Férfiak! Szeretetre vágyó,kedves,őszinte és hűséges lány vagyok. Szabadidőmet szeretem változatosan eltölteni./Mozi,színház,koncert,állatkert. stb. /Szeretem a természetet és az állatokat.A külső mellett a belső tulajdonságok is fontosak számomra. Alapvetően romantikus típus vagyok/egy gyertyafényes vacsora vagy egy andalgós séta le tud venni a lábamról/.A pasis témákról,mint pl az autók,vagy sport is lehet velem beszélgetni. Ha soraimmal felkeltettem az érdeklődésedet bátran írj és szívesen válaszolok! Kalandorok kíméljenek!
Anita, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
5 fotóval

Ha jó a humorod, az IQ-EQ-d, és a szíved is a helyén van, akkor van rá esély, hogy megismerkedjünk. Őszinte, szókimondó, érzékeny, de vagány lány vagyok. Komoly játszótársat keresek az élet nevű játékhoz. Humán-beállítottságú vagyok széles érdeklődési körrel (művészetek, irodalom, pszichológia, természettudományok). Amit szeretek: könyv, film, színház, zene, sport, utazás, játszani, jókat enni/inni :)
Hajnal, 53 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 fotóval

"Az emberek nem keresik a kapcsolatokat: azok csak megszületnek az ég ajándékaként. De a találkozás a véletlenen múlik..." A filozófikus gondolatokon túl egy nagyon életvidám, dinamikus, optimista és egy kicsit romantikus ember vagyok. Értelem és érzelem egyaránt fontos a számomra, ahogyan a hagyományos értékrend is. Megbízhatóság, igényesség, kölcsönösség,mély emberi kapcsolatok. Kedvenc helyem Toscana, évszakom a nyár és a tengerpart-bárhol.. .könyvem :Tolvaly Ferenc El Camino - Az út.... sportom a túra, az úszás, a sielés, hobbim az utazás.. A többi egyelőre titok! Ha felkeltettem az érdeklődésedet, minden kiderül...
Judit, 44 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
1 fotóval

Nyitottnak kell lenni a világra, a szépre, a jóra és az újra.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Gyula - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Gyula, 60 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 fotóval

Múltat szeretném hátrahagyni, nem szeretnék visszanézni. Szeretném megtalálni, azt a Nőt aki mindenben társam lenne az életben. Szeretném, ha a konyhában otthonos lennél, mert akár egy konyha csatát is rendezhetnénk, melynek vége..... :) A külső nem számít, csak megértő légy és nyílj meg előttem.
Sanyi, 61 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 fotóval

Kedves Hölgyek! Erdélyi férfi vagyok,hat éve élek Budapesten, tíz éve váltam el.Építőiparban dolgozom,csak késő délután és hétvégén van szabadidőm,ezért is választottam az ismerkedésnek ezt formáját.Ha felkeltettem az érdeklődésed,és szívesen ismerkednél egy hatvanas székely emberrel várom leveledet.
Péter, 20 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 fotóval

Komoly kapcsolatot szeretnék egy olyan lánnyal akinek főleg a belső értékek fontosak és amikor a helyzet adja tud nagyon komoly illetve vicces is lenni. Imádom a rock zenét, immáron 11 éve gitározom. *moderálva*
Tamás - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Tamás, 58 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 fotóval

Humán értelmiségi vagyok, a művészetekkel (film, színház, irodalom, képzőművészet) foglalkozom. A munkám egyben a hobbim is. A társadalom számos területén széles ismeretséggel rendelkezem, amelyet számomra értékes emberek egzisztenciális segítésére is felhasználok. Pest "legszebb, legértékesebb" utcájában (???) van egy kertes, napfényes, dupla erkélyes 2 és 1/2 szobás öröklakásom, egy igazi "otthon", ahol válásomig családommal nyugodtan éltem. (De egyébként nem vagyok "tehetős" ember és nem is szeretném, ha egy kapcsolatban az anyagiak lennének fontosak.) Talán napi sportedzéseim miatt egészségügyi adataim sokkal jobbak a koromnál. (De nem szeretem a "kérkedő" embereket, majd a "másik fél" eldönti, hogy tetszem-e Neki, vagy nem.) Jövendő társamnak - ha igényli - biztosítani tudom, hogy Budapest egyik legjobb szállodája fittnes/wellnessében - akár naponta - egy időben aktívan eltölthessük szabadidőnk egy részét. Egy "igazi" - nagy vásznas - házimozim van, amelyen klasszikus és modern művészi értékű filmeket nézek, de ez nem azt jelenti, hogy ami "szórakoztató" az nem érdekel. ÉRZELEM GAZDAG, meleg szívű társat keresek. (nincsenek anyagi elvárásaim.) A mottómat Radnótitól, Radnóti "hitével" választottam, amit folyton "kitöröl" a rendszer: "De benned alszom én is, nem vagy más világ."

Most online budapesti párkereső nők

Rózsa - társkereső Budapest - 36 éves nő
Rózsa, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 órája lépett be

*moderálva* "Nem vagyok normális! Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!"
Beatrix - társkereső Budapest - 40 éves nő
Beatrix, 40 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
16 perce lépett be

174, Budapest, csalad, sport, munka, utazas, kave, fekete, stilus, erzelem, szenvedely.. Nem hiszek az ellentetek vonzasaban....keresem a hozzam hasonlot: onallo, fuggetlen vonzo tarsam :)
Ági - társkereső Budapest - 57 éves nő
Ági, 57 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 órája lépett be

Ide nem szeretnék írni magamról, akit érdekel, annak megírom...Írjatok e-mail címet, mert nem vagyok előfizető.
Alexandra - társkereső Budapest - 39 éves nő
Alexandra, 39 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
44 perce lépett be

Még nem jött el a hercegem a fehér lovon kiért a szívem megdobbanjon! :)

Most online budapesti párkereső férfiak

Viktor, 28 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
35 perce lépett be

Dolgozó fiatal ember vagyok...sportolok sokat utazok...ha többet szeretnél tudni írj nyugodtan :)
Péter, 20 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
40 perce lépett be

Komoly kapcsolatot szeretnék egy olyan lánnyal akinek főleg a belső értékek fontosak és amikor a helyzet adja tud nagyon komoly illetve vicces is lenni. Imádom a rock zenét, immáron 11 éve gitározom. *moderálva*
Áron, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 perce lépett be

Csak komoly párkapcsolatot keresek, felelősséget és elköteleződés vállaló komoly kedvesem keresem:)Ezen kívül mindegy mit írok ide úgy is mindenki a fotókat nézi:) ha azok alapján szimpatikus vagyok, a többit majd levélben:)
Iván - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Iván, 53 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
2 órája lépett be

Írhatnám, hogy: "Sokat törtem a fejem, mit is írhatnék magamról. Nem vagyok herceg fehér lovon… inkább csak egy hétköznapi, normális gondolkodású Ember! Egy pasi, aki megdolgozik, tesz a boldogulásért. Aki keresi az örömöt és a boldogságot, és keresi azt a társat, akivel megoszthatja az élet pillanatait! " - de minek is? A kémia úgyis felülír mindent .... az pedig csak a személyes találkozáskor fog beindulni - vagy nem beindulni ... Neked mi a véleményed? ....jelenleg nem vagyok előfizető, így kérek egy elérhetőséget....köszi.... :)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Gáspár (34), Budapest
  Meghívhatlak egy kávéra? :)
  Nem vagyok szabványos pasi. A sikereimet annak köszönhetem, hogy nem követek trendeket, és nem arra megyek, mint amerre a tömeg. Budapesten élek egy erdő közelében lévő saját lakásomban, illetve szabadidőmben sok időt töltök a Balatonnál is. Sokat vagyok a természetben. Túrázok, futok, kerékpározok, illetve régen lovagoltam is. A balatoni telkünkön kertészkedni is szoktam. Bulizni keveset szoktam, és inkább azt mondanám, hogy tudok élni nélküle. Többre tartok valami kulturális programot, mozit, közös főzést, grillezést, borozást a csillagok alatt. A munkám komolynak tűnhet (informatikus mérnök vagyok), de egy kreatív csapatban dolgozom, ahol sokat ökörködünk. Első randin talán túl komolynak tűnök, pedig szeretem a humort, a játékosságot és ha valaki megtalálja hozzám a kulcsot, akkor egy vicces, játékos társat talál meg bennem...
 • Gina (29), Budapest
  Sziasztok!
  Gina vagyok, 29 éves egyedülálló. Jelenleg terápiás munkásként dolgozom Budapesten sérült gyerekekkel. Terápiás kutyákat képzek és tartok velük fejlesztő órákat. Emellett nagy hobbim a számítógép minden alkatrésze, jelenleg egy rendszergazda tanfolyam is részt veszek. Nem vagyok az online ismerkedés híve, jobban szeretem a személyes kapcsolatokat, de több tönkre ment kapcsolat után úgy éreztem nyitnom kell ebbe az irányba is. Szeretem egy férfi mellett nőnek érezni magam, és fontos az is, hogy a bennünk élő gyereknek is helyet adjunk az életünkben.
 • Ági (27), Budapest
  Társat keresek
  Szia! Budapesten élő 26 éves lány vagyok. Egy multinacionális cégnél dolgozok, mint állománykezelő. Tartós kapcsolatot keresek. Imádok a természetben lenni,a kulturális programokat sem vetem meg. :) Ha szimpatikusnak találsz, akkor bátran írj.
 • Bence (21), Budapest
  Hail
  Budapesten élő és dolgozó srác vagyok, szivesen ismerkednék.
 • Sándor (73), Budapest
  "Ha szeretet nincs a házban,akkor semmi sincs"
  Ősz,rövid szakáll-bajusz,mackós alkat.Tárgyi kultúra-kerámia-és testkultúra-sportedző-volt a foglalkozásom.Jelenleg nyugdíjas vagyok.Érdeklődési köröm a kultúra,sport,de gyakorlatilag mindenre nyitott vagyok.Özvegy,gyermektelen,hasonló korú,mint én-70-80 éves-hasonló érdeklődésű budapesti hölgyek levelét várom.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XIV. kerület
Budapest, XIV. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.