Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XVI. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Ildikó, 51 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
17 órája tag

40 éves testbe csomagolt 51 éves személyi igazolvány. Hasonló paraméterekkel rendelkező férfit keresek tartalommal.
Éva, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
3 napja tag

Három szinte felnőtt, önjáró gyerekemet terelgetem még, de igényem volna a válásból adódóan elveszett dolgok újraépítésére, közös célokat keresni és megvalósítani, együtt ünnepelni, utazni egy társsal.
Ildikó, 51 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
11 napja tag

Harmónia jellemzi az életemet. Éppen ezért magamhoz illő társat keresek.
Zsuzsa - társkereső Budapest - 53 éves nő
Zsuzsa, 53 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
14 napja tag

Vörösmarty Mihály:A merengőhöz....Hová merült el szép szemed világa?....

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Tibi, 51 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
8 napja tag

Fiatalos, mély érzésű, komoly, de alapvetően jó kedélyű, sokoldalú, házias, alkalmazkodni tudó férfi vagyok, és keresem 40-es, szolid, csinos, karcsú, igényes, kedves, szeretni tudó társamat a legkomolyabb szándékkal. Akire végyom: Egy olyan Igazi tárts, akire mindenben számíthatok, érezhetem a szeretetét, és akinek ezeket én is viszonozhatnám. Ami nem hiányozhat a kapcsolatból: tisztelet, szeretet, megértés, érzelem, őszinteség, hűség Ami megszépíti a kapcsolatot: kéz a kézben, érintés, cirógatás, ölelés, összebújás, szenvedély, szeretkezés Ahogy a közös életünket képzelem: Békés, nyugodt, meghitt hétköznapok. Nagy sétákkal, kirándulásokkal és egyéb közös programokkal fűszerezett hétvégék és nyaralások. Egy vidám színdarab, sok-sok közös élmény, minden ami szép és jó! Ha szimpatikusnak találsz (frissek a képeim), és a fentiekről hasonlóan vélekedsz, akkor bátran írj, mert lehet, hogy máris egymásra találtunk! Autóm nincs, viszont van egy kedves cicám. FB ill. telefonfüggők kérem, hogy ne keressenek!
József, 48 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
13 napja tag

Rendes megbízható antialkoholista nem dohányzó ápolt igényes férfi vagyok! Szakács az eredeti szakmám,de az építőiparban dolgozom vállalkozóként!Szeretek főzni és sütni! 6. éve rendszeresen sportolok! Maximalista vagyok mindenben! Sport kedvelő hölgyek előnyben! A személyes találkozó híve vagyok!Megismersz nem bánod meg! Üdv Józsi
Gyula - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Gyula, 66 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
19 napja tag

Semmi extra ismerkedni,barátokat szerezni! De bármi lehet!
József - társkereső Budapest - 62 éves férfi
József, 62 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
23 napja tag

Budapesten ill. Alsóörsön élő független... - nem szeretném hogy a mennyezet rám essen,- de ha egy jó humorú, "fiatalos" társat, barátot partnert keresel,- légyszi, küldjél elérhetőséget./mail címet, tel. számot. Nem vagyok előfizető.

Éppen online budapesti társkereső nők

Timea, 42 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
3 perce lépett be

A partnerem legyen a szövetségesem és a lelki társam.
Zita, 24 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
4 perce lépett be

Sziasztok, Magamról ,,dióhéjban": csendes , visszafogott vagyok, ha jobban megismernek az embernek akkor bújok csak ki csigaházamból.Sok sok türelemmel tudok csak megnyílni. Érdeklődésem humánus. Szeretem a klasszikus irodalmat , festészetet. Ha te is hosszútávon gondolkodsz és szívesen beszélgetnél velem, kérlek írj. Köszönöm :) ~Fontos~ :Nem mindenkinek tudok válaszolni, kérlek e-mail címet is írjatok , puszi :)
Csilla, 40 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
5 perce lépett be

Én egy abszolut őszinteségen alapuló,hosszútávú komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani az erre érdemleges szimpatikus,és vonzó társsal,akivel együtt valósíthatjuk meg közös álmainkat,és céljainkatEgy kapcsolatban nekem fontos értékrend az őszinteség,a másik megbecsülése,tiszteletben tartása,oda-vissza,fontos az egymásra való odafigyelés,kölcsönös bizalom,szenvedély,vágy,az hogy nagyon szeressenek,és megbecsüljük kölcsönösen egymást.
Kátya - társkereső Budapest - 44 éves nő
Kátya, 44 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
12 perce lépett be

44éves független nő vagyok,van egy 24 éves lányom.Olyan társat keresek,aki kedves,rendes, intelligens és jó a humora.Nem vagyok előfizető,kérlek küldj email címet.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

István, 69 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
43 perce lépett be

Utazás Szerető és kutyabarát vagyok.Sütök -Főzök ,Barkácsolok.A többit majd személyesen .
Tamás, 41 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
6 perce lépett be

Komoly kapcsolatot keresek, s remélem itt megtalálom...
Feri, 63 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
9 perce lépett be

Nagyon szeretem a természetet, sokat kirándulni, nagyokat sétálni ehhez keresek Partnert!!!:-)
István, 58 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
11 perce lépett be

E gyszerü hétköznapi emper.Rendes mebizhato partnert keres Akivel élhetnék boldogan.Szabadidöt eltölthetném.

Diplomás budapesti társkereső nők

Virág, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Főiskolát végzett

Szeretem megélni a pillanatot, mindenben meglátni a szépet! Az élet adta lehetőséget kihasználni! Szeretek a a fellegekben lenni, akár egy szikla tetején egy repülőn vagy csak egy kiláton! Nyáron vizparton, télen jégen, ősszel erdőben lenni.
Marianna, 46 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Főiskolát végzett

Nőiesség, játékosság, mélység és magasság, figyelem, kalandvágy, újítás, kreativitás, tánc, nevetés, csend, beszélgetés, zene, flow, áramlás, jelenlét. Ezek jellemeznek röviden. Inkább keresem az élet felfedezni váró részeit, mint a nyugalmat. A békét a lelkemben igyekszem megteremteni. Teszek is érte. Figyelek magamra kívül és belül. Luxusnak tartom a negatív gondolatokat, ezért nálam rövid átutazók, és nem engedek magam közelébe negatív embereket sem. Igénylem a szépet és az igényességet. Nekem nem elég "csak úgy" élni, abban is a különlegeset keresem. Szeretem a külső történéseket, ám azok megélését legalább annyira értékelem. Van valami, amit nagyon szeretek az életben. Azt, hogy van. Vannak terveim. Arra vágyom, hogy a társammal egy irányba nézve, egymást emelve, támogatva, szeretve vidám és teljes életet éljünk. Ha igazán érdekellek, olvasd el a naplóban írt gondolataimat is, finomíthatja a képet, vajon tényleg egymást keressük-e. 2017.02.08. után nem hosszabbítom meg az előfizetésem, így csak VIP vagy email címes levelekre tudok válaszolni.
Tünde, 51 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Főiskolát végzett

Keresem társa. Normális dolgozó nő vagyok, normális férfit keresek, akivel lehet nevetni, kikapcsolódni, beszélgetni. Nem szeretnék senkihez sem költözni, van saját otthonom, de szeretnék a leendő párommal néha együtt ébredni. Akinek szimpatikus vagyok írjon nekem.
Dia, 40 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Egyetemet végzett

30 év körüli, visszafogott lány.... Ezt gondolják azok, akik csak látásból ismernek és akkor jön a meglepetés, amikor már nem csak látni szeretnének! Egyrészt mert jóval több vagyok, mint amennyinek látszom, másrészt néha előbújok a csigaházamból. Rólam annyit, hogy örökmozgóként folyton a helyemet kerestem a nagyvilágban, de most már kissé lecsillapodva tudom, hogy a helyem a párom mellett lesz, úgyhogy "csak" Őt kell megtalálnom... Munkám van most is (ami talán nem elhanyagolható szempont), de nem vagyok közép - sem felsővezető, mint mindenki ezen az oldalon, viszont a főnököm nagyon elnéző velem szemben és csak akkor kell találkoznom vele, ha tükörbe nézek :) Lételemem az utazás és 2 dologra vagyok borzasztóan allergiás: a parlagfűre valamint a hazugságra! De rosszul tolerálom a butaságot, a lustaságot és a figyelmetlenséget is. Valójában egy s(z)ótlan és unalmas nőszemély vagyok, aki szabadidejében eddig kódexeket másolt valami Isten háta mögötti helyen, ahol eddig senki sem talált rá (csak Bear Grylls, aki valamelyik extra veszélyes küldetése során portyázott arra), most viszont úgy döntött, hogy előmerészkedik a barlangjából és kiteszi magát a az egyik legelvetemültebb "társasjáték" veszélyeinek: az Internetes Társkeresésnek. Győzzön meg végre valaki, hogy nem azért van itt, mert játszani akar... U.I. Nem tudok válaszolni senkinek sem, mert nem vagyok Előfizető, de ha egy mail-címet biggyesztenétek a hozzám címzett levélhez, azt megköszönném!

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Főiskolát végzett

carpe di em carpe di em carpe di em carpe di em carpe diem
Csabi, 62 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Főiskolát végzett

Keresem táncoslábú, bolondos csavargásra hajlamos társam. Mindenevő vagyok azaz tánc, irodalom, színház, jazz, utazás meg minden más. Kösz, hogy megnéztél és élj veszélyesen: szeress ! Üdv Csabi
Péter, 31 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Főiskolát végzett

Ne a külsőm legyen az első amit megszeretsz. :)) Szeress olyannak, amilyen vagyok.
Miklós, 62 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Főiskolát végzett

Elvált ember vagyok, van két nagylányom, akik nem velem élnek. Építész végzettségem van, sok évet dolgoztam a szakmámban, vezetői posztokon, és magánvállalkozásaimban! Imádom a sportot, hetente háromszor futok 8-10 km-t alkalmanként úszom 1-2 órát. Kedvelem a jó könyveket, a színházat, filmeket és a hosszú 15-20 km túrákat a természetben, sokszor viszem magammal a két nagyobb fiúunokámat is (azért kettesben a párommal a jobban kedvelt változat)! Érdekel a fotózás, szeretek vele foglalkozni!Párt szeretnék találni! :)

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mirjam, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Platina előfizető

Segíts mindennek olyannak lennie, mint amilyen úgyis! Lehet közhelynek tűnik majd, életre szóló, végleges kapcsolat miatt regisztráltam. Hiszem a mai napig , hogy létezik és amikor megérettünk rá, akkor megkapjuk a találkozás lehetőségét, azzal , aki.
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Gábor, 38 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Pesten dolgozom egy multicégnél. Szeretek minden konstruktív elfoglaltságot, olvasást, jó filmeket, táncot, utazást, történelmet (a felvilágosodásig bezárólag), zenét (rock, jazz, komoly, komolytalan :), igényes pop - már amennyiben létezik ilyen kategória), sportokat (kosárlabda), télen síelés ezerrel, és újabban a bringázásra kaptam rá, de nagyon - :). Ezek persze elég felszínes dolgok, de majd konkrét kapcsolatfelvétel esetén többet írok...
Gábor, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!
Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
Péter, 41 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Óvatos vagyok . Egyelőre nem várok mást, csak egy pezsgő és könnyelmű beszélgetést . Sajnos minden téren túlságosan tapasztalt vagyok . Független vagyok annyira a külvilágtól , hogy bátran lehetek őszínte , teljesen önzetlen , vagy kíméletlenül gonosz . Boldog vagyok különböző síkjain az életnek egyszerre . Tetszik ami körül vesz , és élvezem a játékszereim , noha a fejlődést már nem ebben mérem. Most még csak leveleznék és megoszthatnánk egymással a történetünket .

Keresztény budapesti társkereső nők

Györgyi - társkereső Budapest - 64 éves nő
Györgyi, 64 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
vallása: református (alkalmanként)

Hiányzik az életemből valaki, akivel hasznosan eltölthetem a szabadidőmet. Várom egy kedves, jó kedélyű, vidám mackós férfi jelentkezését, aki egy életvidám, sportos, komoly gondolkodású nőt keres. Szeretek színházba, koncertre, kirándulni járni, sportolni, főzni, kártyázni, kertészkedni, stb. Szeretem az állatokat, van egy kutyám. Kérem, hogy csak olyanok írjanak, akinek életkora és érdeklődési köre nagyjából hasonló az enyémhez.
Zorka, 54 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
hívő református (nem gyakorlom)

Szia, Zorka vagyok. Egy vidám,mókás fickót keresek,aki feldobja a szürke hétköznapokat!
Ilona, 63 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Ilona vagyok, 63éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vera, 36 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

sztem full normalis vagyok. a pilota kekeszet egyben eszem, a banant azon vegen bontom meg ahol log a farol - az elet egyeb fontos dolgairol szivesen diskuralok szemelyesen is, imadok turazni via ferratazni es tollasozni, nagyon ritkan szoktam otthon uldogelni

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Istvàn, 50 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Nem kenyerem a önéjenzés.Egy àtlagos emberke vagyok.Ifjúként kosaraztam majd 16 évig ejtőernyöztem.Imàdom az àllatokat és mindent megteszek azért hogy a vàlasztottam boldog legyen az oldalamon.Ennyi ,többet nem tudok mondani.*moderálva*
Roland - társkereső Budapest - 22 éves férfi
Roland, 22 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
vallása: evangélikus (nem gyakorlom)

Azért regisztráltam erre az oldalra , mert úgy hallottam ez a legjobb társkereső oldal arra a célra ha valaki komoly kapcsolatot szeretne találni. Alapvetően jófej / életvidám vagyok legalábbis ismerőseim ezt szokták mondani.. :D . Rövid távlatokban ennyit rólam... ha szeretnél megismerni írj bátran ! :)
Zoltán, 46 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
hívő református (hiszem, de nem gyakorlom)

Ha már unod, hogy hetek, hónapok (évek?) óta csak a barátnőiddel mész kávézni, szórakozni.... Ha már unod, hogy olyan jól indult, de kiderült, hogy házas .... Ha már unod, hogy mire találkozóra kerül a sor öregszik 15 évet, és hízik 20 kilót... Ha már unod, hogy minden nap úgy ébredsz, hogy nincs melletted senki akihez bújhatnál.... Ha már unod, hogy 1 személyre vásárolsz kaját ..... Ha már unod, hogy itt vagy..... Akkor adj magunknak egy esélyt !!!
Attila, 31 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)

Ismerkedés céljából regisztráltam az oldalra! Szeretném megismerni párom! Rólam röviden annyi hogy pozitívan próbálok állni a dolgokhoz illetve megmozgatok minden követ hogy célom elérjem!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Margó - társkereső Budapest - 29 éves nő
Margó, 29 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Egyszerű nő vagyok aki könnyen megszeret másokat és segít is másoknak a bajban. Van egy kisfiam akit imádok és akiért van értelme élni és küzdeni.
Orsi, 21 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

"Az életben minden okkal történik, mindennek oka van. Minden jóban van valami rossz, de nem minden rossz ami szokatlan. A pohár pedig mindig félig tele van. " Engem mindig hamar megszeretnek az emberek. Mindenki szeret és szeretnek velem beszélgetni . Komoly kapcsolatot, szerelmet keresek! Ha magamat kéne jellemeznem akkor annyit mondanék hogy néha nagyon makacs és önfejű vagyok ,viszont imádom a gyerekeket és az állatokat, szeretek kirándulni és zenét hallgatni, szeretem a romantikát .....szeretek rajzolni animéket vagy bármit amit le lehet és filmet nézni . Ha megtetszettem vagy megszeretnél ismerni akkor szívesen beszélgetek veled. :D ha rámirsz akkor köszönöm de a beszélgetésünket ne csak én tartsam fent . Nem rajongok azért hogy magammal beszélgessek. De azért köszi ui; mivel nem vagyok előfizető ezért nem tudok visszaírni sem *moderálva*
Encsi, 28 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.

Majd egyszer:) Ha többet akarsz megtudni írj ne habozz:)
Linda, 27 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Ismerkedni szeretnék..remélem sikerrel járok majd :)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Zsolt, 25 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Szia! azért vagyok itt mert szeretek új embereket megismerni :) Imádok a barátaimmal koncertekre járni, bulizni, mozizni szeretem ha társaságban lehetek :D De nem csak szórakozásból áll az élet :D :( dolgozok, mellette pedig tanulok:) Fontos hogy mindig legyenek céljaid! A sport egész életemben központi helyet foglalt, jelenleg a kondi ami a sportot jelenti számomra.Télen pedig belevágtam a snowboardozásba ami hatalmas élmény számomra:) oOyan lányt keresek aki hasonló gondolkodású, jó beszélgető partner, és ÉLVEZZE AZ ÉLETET ! :D
Emil, 29 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Budapesti vagyok. Itt is dolgozom, egyedül élek. Hobbim a tenisz. Szeretek utazni, csavarogni az országban.
Ádám, 28 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Mint sokan mások, én is szkeptikus voltam, mikor jelentkeztem az online társkeresők világába, aztán idővel sok kedves nőt ismertem meg itt, úgyhogy hajrá mindenkinek, ismerkedjünk, beszélgessünk, csak pozitív vége lehet. Kicsit magamról: Egy életvidám, kissé lökött, de komoly dolgokban hideg fejjel gondolkodó, olvasni (főleg katonai és pszichológia témájú könyveket), úszni, futni és nem utolsó sorban utazni imádó férfi vagyok. Gépészmérnökként szeretem a precizitást, de emellett a helyzethez mérten képes vagyok a kompromisszumokra. Jelenleg kitűzött célom, hogy megtanuljak főzni és táncolni, emellett kicsit belekóstolnék az extrém sportokba, és a motorozásba is. Ehhez szeretnék találni egy társat, aki elviselne hosszú távon... :)
Viktor, 23 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sziasztok ! Egy 21 éves pali vagyok, még tanulok. Egy normális barátnőt keresek komoly kapcsolat céljából !

30-as budapesti társkereső nők

Mia, 35 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Keresem azt a Férfit aki engem keres.:) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, ezt kérlek tartsd tiszteletben és ha te nem komoly kapcsolatra vágysz ne írj ! Kizárólag budapestiek jelentkezést várom ! Optimista, vidám, segítőkész a világ dolgaira nyitott nő vagyok
Bernadett - társkereső Budapest - 35 éves nő
Bernadett, 35 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Reménytelenül Romantikus alkat vagyok szeretnék egy partnert aki hasonló.
Eszter, 37 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Életvidám, jófej, kedves, értelmes lány keresi párját!
Erika, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Nem szeretnék közhelyes dolgokkal bemutatkozni: nem az a nő vagyok, aki kirándulni szeret, és nem leendő gyermekeim apját keresem. Aki ennek ellenére tovább olvassa a bemutatkozásom, annak néhány fontos dolog rólam ? Önmagáról gondoskodni tudó nő vagyok, aki ennek ellenére szívesen megosztaná az életének kellemes és időnként kellemetlen részeit egy erre alkalmas társsal. A kellemesek közé tartozik, hogy nagyon jól főzök, jó a humorom, és van öniróniám is. Társaságban felszabadult vagyok, sőt mi több vagány és kalandvágyó. Szerintem tudok alkalmazkodni, de nem szeretem, ha megmondják, mit csináljak. Képes vagyok kompromisszumot kötni, de igazán azt az embert keresem, akivel mindketten jól érezzük magunkat a kapcsolatban. Alapvetően nem szeretem a játszmákat, az egyértelmű helyzetek inspirálnak. Ha már idáig elolvastad, és szeretnél velem beszélgetni, kérlek, ne egy egymondatos szabványlevéllel keress meg, mert azokra nem válaszolok.

30-as budapesti társkereső férfiak

Norbert, 30 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Szeretek sétálni, kirándulni, új helyeket felfedezni, esős napokon filmet nézni akár otthon vagy moziban. Nem vagyok egy hosszan levelezős típus, ezért a többit személyesen. :) Ha esetleg előbb találnál rám, mint hogy én rád, nyugodtan írj. U.I. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.
Laci, 31 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra és abban bízom , hogy az ellenkező nem képviselői között is akadnak néhányan akik hasonlóképpen egy komoly , őszinte és tartalmas kapcsolatra vágynak.Természetesen mint mindenkinek így nekem is számít a külső szimpátia de mivel a "tiniszerelem" korszakomon már igencsak túl vagyok ezért nem ez az elsődleges.Szeretek kikapcsolódni , sportolni, kiruccanni a haverokkal viszont nem vagyok már az a bulizós diszkóba járós minden hétvégén lerészegedő fiatal és a leendő partneremtől sem ezt várom. Szeretem sz olyan nőket akik tájékozottak , lehet velük értelmes dolgokról beszélgetni és mondjuk nem a telefonja kijelzőjét bámulja ha hozzá beszélek. Ha ilyen vagy vagy hasonló akkor szívesen megismernélek aztán kiderül , hogy összeillünk -e vagy sem. :)
Tariq Hussein, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Szeretem a csendes és okos emberek, és elfogadják egymást
Gyuri, 39 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Azt hogy én mit írok ide teljesen lényegtelen sokkal inkább az számít hogy te kinek és mit látsz bennem.Hogy azért legyen kiindulása az alapodnak álljon itt pár lényeges momentuma a napomnak: Hét közben nappal együtt kelek (mivel sajnos még nem veled kellhetek)amíg a napindító müzlimet bekeverem kicsit megmozgatom a testem hogy a munkába beérve már friss és üde legyek :) Ha van szabad délutánom elintézem ügyes bajos dolgaim vagy testem tartom karban valamilyen mozgáskultúrával.Estefelé is a nappal térek haza (pedig jó lenne veled hazajönni) elkészítem vacsorám és éppen hangulatomnak megfelelő kikapcsolódást választok (pedig jó lenne ezt közösen végezni veled). Hétvégenként ismét kikapcsolódás ürügyén ha nincs otthoni vagy más teendőm a természetben teleportálom magam (Sétálhatnék egyet valahol). Hogy kit keresek tulajdonképpen? Lehet hogy magasak az elvárásaim de nem vagyok az a megalkuvó típus.Ha csak szavakkal kellene jellemezni akkor ezeket a szavakat ejteném ki: Nőies, igényes, elegáns, őszinte, vidám, megbízható,természetet és mozgást szerető. Ameddig meg nem ismersz csak egy leszek itt a sok közül, de ha felkeltettem az érdeklődésed állok elébe a kíváncsiságodnak, kérdezz! :)

Középkorú budapesti társkereső nők

Lidi, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Nem csak találkozgatni szeretnék, hanem olyan társat keresek, akivel a későbbiek folyamán megoszthatnám akár a mindennapjaimat is. Őszinteség, megbízhatóság, törődés - szerintem egy kapcsolat alap pillérei. Előfizetéssel nem rendelkezem, ezért kérlek írd meg az E-MAIL címedet, amennyiben nem platina tag vagy!
Andrea - társkereső Budapest - 41 éves nő
Andrea, 41 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Andreának hívnak egyedül nevelem kislányomat . Óvodában dolgozok. szeretek biciklizni moziba járni színházba tv nézni stb.
Ági - társkereső Budapest - 49 éves nő
Ági, 49 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

szeretnék egy komoly kapcsolatot, keresem a harmóniát, a nyugalmat. Miután nem vagyok előfizető, válaszolni íly módon nem tudok.
Natália - társkereső Budapest - 44 éves nő
Natália, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Sziasztok! Egyenlőre csak barátkozom. Ki tudja mit hoz a sors. Nati

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Levente, 42 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Szia Vidám vicces pasi vagyok:) Keresek valakit akivel jól érezzük magunkat!
Zoltán, 45 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Zoltán vagyok, 42 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Károly - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Károly, 45 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

bp dohányzófiú keres hölgyeket nagyon nagyon laza kapcsolatra.lakás szükséges.legyél telteb.kór18-65év között.küldjél e- mail cimet mert nem vagyok előfizető.
András, 41 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Sziasztok! Húúú, ez jó:) Milyen vagyok? Erről másoknak kellene írni. Kicsit ilyen is, kicsit olyan is, de alapvetően nincs nagy gond velem.Mindenre nyitott vagyok, szeretek mozogni, más kultúrákba belecsöppenni, motorozni, Balcsizni, vitorlázni.... Kis rezsijű, kevés km-es, garázsban tartott, sok extrás lányt keresek:) Jól van, ez csak vicc volt!

50 év feletti budapesti társkereső nők

Andrea, 52 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

52 éve egyedülálló hölgy keresi tartós párkapcsolat céljából leendő társát. Optimista, jó humorú, álmodozó típus vagyok, érdekel a spiritualitás. Szívesen vagyok a természetben, szeretem a tengert.
Éva - társkereső Budapest - 52 éves nő
Éva, 52 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Nem kell megmenteni, eltartani vagy irányítani. Cserébe én sem teszem ezt Veled. Olyan férfit keresek, aki mellett nő vagyok, és aki mellettem férfi. Sok tapasztalattal, csalódással és hibával a hátam mögött is hiszem, hogy van, akivel jókat lehet nevetni, akinek a hangjába beleborzongok, és akit örömmel tölt el, ha lát. Aki társ, partner, szövetséges. Akivel kézen fogva sétálunk a naplementében... ENFJ vagyok.
Andrea, 52 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

.Bohém vagyok,(nem ledér,ahogy egyesek értelmezik), utálom a szélsőséges nézeteket, szeretek segíteni az embereken, állatokon. stb... "a napszemüveg? a lélek tükre". Ilyen,vagy fotó nélküli adatlapot nem olvasok el..... Azokét sem, akiket az Élet Iskolája tanított.....Aki úgy gondolja,hogy a nem élek együtt a feleségemmel annyit jelent,hogy külön takaró alatt alszunk,kérem,ne írjon! Gyerekeimmel élek. Tanult, normális szexualitású, nyelveket ismerő, állatokat szerető partnert keresek. Monogám de nem összeköltözős kapcsolatra.
Júlia, 69 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Jókedvű mosolygós, csinos özvegy, tele optimizmussal, aki szeret utazni, kirándulni -gombászni, kertészkedni, főzőcskézni és nagyokat nevetni, aki szereti a jó zenét, a meghitt beszélgetéseket.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Karcsi, 64 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

szeretm a rendet, a munkát, a tisztességes-becsületes viselkedést, a vidámságot, az utazást, egymásra figyelést, segitség-támogatás adását, ugyanakkor fontos számomra az otthon nyugalma, a jóizű beszélgetések, barátok, család...
Feri, 64 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Nem szeretnék magamról semmit sem írni, hazudozni sem szeretnék, szerintem semmi sem pótolhatja a személyes találkozás varázsát, a szem pillantását, a hangsúlyokat, a hangot, az illatot és még sorolhatnám. Ha érdekelhetne valaki akkor kérni fogom,találkozzunk ! Ha valakit érdekelhetnék, akkor nyugodtan írjon (elvégre egyenjogúak vagyunk!)
János - társkereső Budapest - 63 éves férfi
János, 63 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

János vagyok ! Sashalomról . Ismerkedés céljából vagyok itt
Lajos - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Lajos, 61 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Ide lehetne bármit írni, de nem az a lényeg, hogy én milyenek látom magam, hanem az, hogy majd Te milyenek fogsz látni! Azért nem hátrány, ha ismerjük önmagunkat!:-

Elit budapesti társkereső nők

Viki, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Középvezető

Világutazó, céltudatos nő erős, magabiztos férfival ismerkedne.
Hajni, 39 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

A társam keresem, aki valóban mellettem van, és én pedig valóban mellette lehetek....
Zsuzsanna - társkereső Budapest - 37 éves nő
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman komoly, vagányul nőies, gyöngéden figyelmes, határozottan spontán és energikusan kreatív vagyok. Szeretek pezsegve feloldódni egy baráti társaságban vagy pörögve koncertet szervezni itthon vagy külföldön – csendben olvasni, kreatívkodni otthon vagy jógázni. Mindennap rácsodálkozni a városra ahogy átbiciklizni a Dunán a virágos biciklimen.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Középvezető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!

Elit budapesti társkereső férfiak

Karcsi, 28 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Középvezető

Szia Karcsi vagyok, ha van merszed tedd fel "A" kérdést :) Hös szerelmes típus. Azt tartom, ha jó ember vagy bevonzod a jó dolgokat. Mindig is kiváncsi voltam, ha szembejönnél velem az utcán meg kérdeznéd-e merre tartok.
László - társkereső Budapest - 41 éves férfi
László, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Kisgyermekkent...maskepp lattam ezt a vilagot.Amikor az ember felno,akkor dobben ra,hogy valojaban kicsoda o es,hogy hol is el,mi veszi korul,mi az amit maskent csinalna.Felnottkent erzem,hogy vannak hatarok amiket at tudunk lepni,es ki tudunk torni a szuleink altal biztositott szuk hatarbol,keretbol.Nagyon fontos a felismeres.Nem csak a gondolata,hanem az is,hogy legyen eleg batorsagunk,ahhoz,hogy meg is tegyuk azt a lepest,amit sok ember nem mer meglepni.Probaljunk tobb lenni,vagy legalabb is mas,mint az atlag ember,s talan akkor fogjuk megerteni azt a gondolatot,"hogy kik is vagyunk mi,es van e kuldetesunk ezen a Vilagon" Szeretem a romantikus pillanatokat,setalni,moziba,vacsizni jarni.Szeretem megtervezni a hetvegeimet.Nem dohanyzok (soha)Alkohol semmi.Azert elek. :) Uzletember vagyok,ket dipolmam van,tobb cegem.Budan lakom es keresem a parom.Van ket kiskutyam meg egy ur az eletembe. :)Lehet,hogy te hianyzol onnan? i am friendly and happy person with my life which always want to make everyone happy. i am passionate and confident with everything i have and always have some plan into my entire life.In some point it is not that easy yo describe my self by word.However,I would like to describe by someone which she try to get know me.
Istvan - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Istvan, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!
Laci - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Laci, 48 éves
Társkereső Budapest, ker.
Felsővezető

Mit is irjak nem tudom, sportolok aktivan kosárlabdázom, szeretek utazni, kirándulni, moziba és szinházba járni! De a legjobb ha megismersz és akkor mindent megtudsz ( mivel nincs előfizetésem, irj a mailre: (kimoderalva)

Fényképes budapesti társkereső nők

Magdi, 63 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
4 fotóval

Vidám természetű nő vagyok . Szeretek festeni, zongorázni, síelek, teniszezek szeretem a komolyzenét. Tehát szeretem az élet színes világát. Keresem a társam,akivel szívből tudjuk egymást szeretni, és vidám és tartalmas szabadidőt tudunk eltölteni, akivel valódi társak lehetünk.
Bettina, 29 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
8 fotóval

Szeretek utazni, koncertre járni, egy finom édes bort iszogatni. Szeretek zenét hallgatni, filmet nézni, szeretem a beülős helyeket. Szeretem a nyár estéket, a nyár esti sétákat, imádom a Balatont...... Komoly kapcsolatot keresek! Olyan FÉRFIT aki tud nevetni, de tudod komoly is lenni. Légy legalább olyan magas mint én. Van egy kutyám. Ironikus humorral rendelkezem, a többiről kérdezz bátran. :-D
Györgyi - társkereső Budapest - 67 éves nő
Györgyi, 67 éves
Társkereső Budapest, ker.
4 fotóval

Szeretek és szoktam festeni , beszélgetni, játszani. Sokat olvasok, élvezem a sétákat, színházat, társaságot.
Mária, 70 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
1 fotóval

43 évig éltem házasságban . 3 felnőt gyermekem van , de nem vagyok igazán nagymama típus :-)

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Imre - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Imre, 57 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
4 fotóval

Keresem a Párom,mai rohanó világban ami nem könnyű.Vágyom egy meleg szívű vidám Hölgyre.Szeretetért cserébe szeretetet,megbecsülést,gondtatalan boldogságban szeretnék élni.Ehez a hosszú útra keresem párom. A fotók 2016 Április 10-én készültek..Gyere tartsál velem a boldog tartalmas életben!
András, 85 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
6 fotóval

Kertes családi házában egyedül élő 85 éves nyugdíjas - de még dolgozó - özvegyember keresi társát szép arcú 50-70 év közötti hölgy személyében, "még néhány boldog év" jeligére.
László - társkereső Budapest - 73 éves férfi
László, 73 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
8 fotóval

Nem akarom íirásban fényezni magam. Sem jobb,sem rosszabb nem vagyok másnál... Személyesen NEKED majd persze bővebben... ELŐFIZETÉSEM LEJÁRT. ELŐFIZETÉSEM LEJÁRT
István - társkereső Budapest - 64 éves férfi
István, 64 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
8 fotóval

A zord külső hatalmas szívet és még hatalmasabb lelket takar.Nem vagyok egy Adonisz és nem vagyok mai csirke illetve kakas sem vén vagyok mint az orszarvu, bölcs mint a bagoly bátor mint az oroszlán gyors mint a tigris tehát egy egész állatsereglet. Szeretek szeretni és szeretve lenni nem csak karommal hanem egész lelkemmel ölelem azt aki megérdemli. Képes vagyok rá, hogy boldoggá tegyem a szívem választottját.Nem vagyok szélhámos öszinte vagyok még akkor is ha ebből hátrányom származik.Arra kérem mindig az Istenemet, hogy segitsen ,hogy segithessek adjon erőt, hogy erőt merithessenek belőlem és adjon boldogságot, hogy boldogságot sugározhassak.Szeretem a nyarat a telet és a tavaszt, az őszt nem mert a pusztulásra emlékeztet. Keresek valakit aki nem mindennapi lény aki boldoggá tud tenni és letérdelhetek nemcsak női szépsége de emberi mivolta előtt is.

Most online budapesti párkereső nők

Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
19 perce lépett be

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))
Andi - társkereső Budapest - 42 éves nő
Andi, 42 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
24 perce lépett be

41 éves vagyok. Szeretek jókat nevetni, kirándulni, táncolni, szeretem a tisztaságot, az őszinteséget és szeretek szeretni :) Szeretem a törődést és nagyon szeretem, ha viszont szeretnek :) Jelenleg nincs előfizetésem,ha,gondolod,add meg az email cimed.!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm
Éva - társkereső Budapest - 34 éves nő
Éva, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
28 perce lépett be

Bár a privát életben közvetlen és nyitott ember vagyok, akinek egyáltalán nem okoz fejtörést, hogy milyen bemutatkozó diskurzussal indítson, de itt most mégis megállt a tudomány :)... A képeim beszéljenek helyettem és bízom benne, hogy árulkodni is fognak, de azért címszavakban pár plusz infó kiegészítésként: Tavasz, utazás, koncertek, színház, művészfilmek, gasztro-felfedezések, balatoni rosé, villányi vörös Amúgy meg ;) - Nem kell a hosszú költemény, Nem kell a rókáról a prém, Nem kell az égről a csillag, Elég ha szimpatikus vagy. Nem kell a habos sütemény, Nem kell az izmos csodalény, Nem kell elérhetetlen sztár, Pont olyan kell, mint
Zsuzsa - társkereső Budapest - 29 éves nő
Zsuzsa, 29 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
34 perce lépett be

Szia, Zsuzsa vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Most online budapesti párkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Zoltán, 59 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
13 perce lépett be

Család, kapcsolatok --------------------------- Volt feleségemmel az egyetemen évfolyamtársak voltunk, és az első félévtől 29 évig voltunk együtt (4 év együtt járás és 25 év házasság)... 2006-ban váltunk el békességben, azóta is jó viszonyban vagyunk, főként 3 gyerekünk miatt. Ma már Zsófi 32 éves (Klinikai kutatási munkatárs), Áron 30 éves (Marketing manager egy multinacionális gyógyszerforgalmazó cégnél), Andris 23 éves, (harmadéves a Corvinus egyetemen pénzügy-számvitel szakon) Lányom két kislánya: Dóri 4 éves, Eszti 2,5 éves. Válásom óta 4 kapcsolatom volt, az utolsó nemrég, szeptember elején ért véget. ---------------------------------------------------------------------------- 34 éve végeztem matematikusként, majd 1 év múlva általános és alkalmazott nyelvészként. 34 éve informatikusként dolgozom, de kezdetben (7-8 évig)párhuzamosan óraadóként oktattam az ELTE BTK Általános és alkalmazott nyelvészeti tanszékén is. Rákoshegyen lakom 1985 óta. ---------------------------------------------------------------------- Mozaikok az életemből: ----------------------------- Első igazi csók a tatai úttörőtáborban (némi alibi-pingpongozás után)…(1973) Feleségem visz ki a repülőtérre egy 1 hetes ománi hivatalos útra, miközben felveti, hogy talán el kéne válnunk...(2006) A világ legboldogabb embere vagyok második gyerekünk születésekor – csak azt felejtem el megkérdezni az orvostól zavaromban, hogy fiú vagy lány…(mármint nem az orvos, hanem a pici:) (1987) Gólt fejelek Torontóban a helyi magyar (öregfiúk) csapat elleni éjféli meccsen…(1990) Megtapasztalom, mit jelent egy tollvonás: egy áthúzott oldallal elvesztem az országos középiskolai matekversenyt – azért az ötödik hely is elég volt az egyetemi felvételhez…(1976) Először (és utoljára) adok 3-ast egy nyelvészeti vizsgán a Bölcsészkaron 8 éves óraadói karrierem alatt. Talán nem voltam túl szigorú :) (1987) Malajziában szinte üt a 38 fokos meleg a 98%-os páratartalom miatt… de Ománban ugyanez 50 fokban volt... (2008) Építkezés, pályakezdés, katonaság, és az első gyermek ugyanabban a 1,5 éves időszakban 1983-84-ben Londoni focitúránkon a híres 1953-as londoni 6:3-as magyar-angol meccs eredeti jegyét adja nekem egy öreg bácsi az egyik meccs után…(1989) Helsinkiben augusztus 31-én azt látom, hogy elkezd esni a hó...(1986) Ötödikben Kazincbarcikán második lettem a városi magyar nyelv és irodalom versenyen, aztán első ugyanebben hetedikben Budapesten a XIV. kerületben - de hogy jövök én ehhez, amikor én matematikus akarok lenni??? (1969 és 1971) Rolling Stones koncert végig állva a Népstadionban – másnap születésnapom és porcműtét a térdemben (de nem a koncert miatt)... (1995) Megtanulok főzni 50 évesen csak úgy magamtól (meg az internetes receptektől).... (2007) Konferencia-előadást tartok Las Vegasban, a csomagjaim pedig végleg elvesztek …(2008) 50-edik születésnapomon a győztes focicsapat kapitánya vagyok a HP sportnapján…(2007) Első unokámat videózom a mobiltelefonommal 1 órával születése után…(2013) Egy szakmai konferencia egyik előadás-paneljét vezetem Londonban 2014 decemberében... .... ha valaki azt mondja akár néhány éve, hogy az amerikai hadsereget fogom információbiztonságra oktatni az olasz és német bázisain háromszor egy hétig, akkor valószínűleg kétségbe vontam volna az elmeállapotát... Pedig ez történt 2016 márciusában és áprilisában.... Eljutottam 40 országba majdnem 300-szor, többségében üzleti úton... (1974-2016) -----------------------------------------------------------
Tamás - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Tamás, 53 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
17 perce lépett be

Nehéz ide bármit is írni, hogy frappáns, tömör, és hatásos legyen, és még igaz is. Szeretném valakivel megosztani az életem, fogni a társam kezét, nézni a szemét. Magamról? Beszélgessünk, és minden kiderül. A személyes találkozásban hiszek, úgyis ott dől el minden.
Kálmán - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Kálmán, 69 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
24 perce lépett be

Megérkezve a nyugdij kapujába, gyerekeket utjukra bocsátva egyedül maradtam. Szeretnék társat találni, olyat akivel egyébként mozgalmas életemet szinesithetném. Keresett hölgy 58-68 E felett nem keresek társat!!!korhatár Az uszástol a természetig sok minden érdekel, de erről majd inkább személyesen találkozon szeretnék beszélni. Ha gondolod, és küldesz mail címet válaszolni is tudok!!!!! Kérem MAIL cimedet csak úgy tudok válaszolni Ha nem küldsz mail címet nem tudok válaszolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gábor - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Gábor, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
24 perce lépett be

Nyitott, optimista, megoldás-orientált embernek tartom magam, aki határozott célokkal rendelkezik mind karrierben, mind magánéletben. Nem dohányzom és ezt a társamtól is elvárom. Szeretek és rendszeresen szoktam sportolni, motorozni, utazni. =) Olyan nőt keresek, aki fizikailag és lelkileg is rendben van, aki tesz azért, hogy boldog legyen.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Angelo (30), Budapest
  I'm a gentleman
  Szia! I'm an italian man who loves Budapest. I'm 30 and i'm a kind person, i hope to find my soulmate here.
 • Zsolt (38), Budapest
  Írj nekem!
  Zsolt vagyok, 37 éves, lakhelyem Budapest. Keresem azt a Nő nemű ember egyedet aki a kis izlés ficama miatt avagy látása nem éles, elfogathatónak talál optikailag.
 • Kornél (32), Budapest
  Gépészmérnök, annak minden előnyével / hátrányával
  32 éves Budapesti kreatív, gépész srác vagyok. Szerintem elég dinamikus is, sportként a futást űzöm 10 km-es dózisokban, szerintem nem is olyan lassan...de még van hova fejlődni. A környezetemben általában jókedvű és jóhumorú férfinak tartanak, szeretek viccelődni, de nem szeretem, ha ezt a komolytalanság jelének veszik akik nem ismernek. Kiegészítések: - PhD, de nem kocka - vicces, de nem komolytalan - sportos, mert sportolok - Tudok főzni és szeretek is ha van kinek, de nincs annál jobb amikor főznek az emberek, ígérem mindig ízleni fog :)
 • Edit (67), Budapest
  :)
  Edit vagyok, 66 éves, lakhelyem Budapest.(Buda) Hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy megpróbálom a társkeresésnek ezt a formáját, bár kicsit szkeptikus vagyok. Az egyedüllétnél viszont sokkal jobb egy olyan társhoz kapcsolódva élni, akinek szintén sokat számít a szeretet, egymás segítése és így együtt az Élet boldogabbá válhat. Ezért próbálom meg, hátha sikerül, de nem mindenáron, viszont tudom, hogy aki keres, csak az talál! "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan" Antoine de Saint Exupery "Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a másik énekét is szépnek." Babits M.i
 • Anna (63), Budapest
  A hűség, tisztelet, becsületeség első számomra
  Budapesten élek, 63 éves diaralos, jókedvű, derűs, utazni vágyó szeretet adnék és kapnék, számomra ez mindennél többet ér. Olyan ember társaságát keresem, aki nem alkalmi kapcsolatra vágyik.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XVI. kerület
Budapest, XVI. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.