Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XVIII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Kata, 18 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
9 napja tag

-szeretek enni, nevetni, olvasni, tudok főzni, kapcsolatot keresek
Mária, 47 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
12 napja tag

Mária vagyok, 47 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bori, 41 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
21 napja tag

"Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít mekkorát ütsz, hanem, hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat! Ne mutogass másra, ne mond, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő, vagy ő, vagy akárki. Ez gyáva duma, és te fiam nem vagy gyáva, te jobb vagy annál!"
Anna - társkereső Budapest - 58 éves nő
Anna, 58 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
23 napja tag

Tartós kapcsolatot keresek egy olyan férfi személyében,aki nem fél kimutatni az érzéseit,aki mellett nőnek érezhetem magam.Sőt!Boldog nőnek!

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Barnabás, 32 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
28 órája tag

Szeretem a fagyit, a banán chipset és a mozit.....
Balázs - társkereső Budapest - 18 éves férfi
Balázs, 18 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
29 órája tag

Szijasztok én egy srác vagyok aki szeretne egy vele egy idös vagy akörüli barátnöt találni
Péter - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Péter, 48 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
31 órája tag

Életvidám,turelmes ember vagyok aki szreti az állatokat,van is egy szép kutyám.Szeretek sportolni,kirándulni. Egy jó film nagyon ki tud kapcsolni.
Tibi - társkereső Budapest - 18 éves férfi
Tibi, 18 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
10 napja tag

Sziasztok Magamról csak annyit hogy szeretek sportolni, és a nöket. :D Nemtudom túl komolyan gondolom a kapcsolatot és sajnos manapság nem értema lányokat csak kihasználásra mennek. TISZTELEK A KIVÉTELNEK

Éppen online budapesti társkereső nők

Timi, 36 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok! Olyan társat keresek, aki egy normális értékrenddel rendelkező nőre vágyik, aki aranyos, figyelmes, odaadó, nem veti meg a házimunkàt, szereti a természetet, az állatokat, a zenét, a művészetet. Kedvelem ha egy pasinak van humora. Ha meg tud nevettetni már fél sikere van. Emellett nem árt ha helyes és az se ha hasonló dolgok érdeklik, mint engem.
Zsuzsa, 48 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 órája lépett be

Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi érzelem... Bizalom nélkül nincs amiért folytatni.... Az őszinteség nem elvárás,hanem alappillér... Meglátjuk kinek milyen leszek...ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések, még akár csoda is történhet..:-)
Éva, 71 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 órája lépett be

Őszinte, vidám természetű, romantikus alkat vagyok, önálló egzisztenciával rendelkezem.Szeretek utazni,kirándulni, fürdőbe járni, zenét hallgatni. sütni, főzni,és még sok minden érdekel,nyitott vagyok minden új dologra. Ha felkeltettem érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot.Nem vagyok elöfizető, csak email címre tudok válaszolni.
Mónika, 46 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 órája lépett be

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Gábor, 50 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 órája lépett be

48 éves Budapesti férfi családcentrikus, humoros!Barátok, Vízpart! Hagyományos értékrendet képviselek!Gyerekszerető!
Laci, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
1 órája lépett be

Sziasztok! Laci vagyok., 172 cm magas és 90 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe zöld, hajam szőkés barna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg külön él vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom vállalkozás. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.
Dani, 34 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
3 perce lépett be

Szia! Dani vagyok. 33 éves férfi, lakhelyem Budapest. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Péter, 45 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
7 perce lépett be

Szia! Péter vagyok, és Budapesten élek. Laza kapcsolatot keresek, szórakozás céljából. Jelenleg németet tanitok egy középiskolában. Szeretek futni, úszni, kirándulni, túrázni és sokat sétálni a friss levegőn illetve beülni egy cukrászdába vagy egy étterembe és ott egy pohár bor mellett jókat beszélgetni az élet dolgairól.

Diplomás budapesti társkereső nők

Márta - társkereső Budapest - 54 éves nő
Márta, 54 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Hiszem,megtaláljuk egymást.Magas,csinos,nőies,független nő vagyok,őszinte és reménykedő.
Judit, 33 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Keresem azt a valakit, akire ha csak rá gondolok mosolyra görbül a szám... De pár dolgot szeretnék leszögezni. -Nem fiút, hanem férfit keresek, aki mind gondolkodásában, mind cselekedeteiben is ekként viselkedik. EGY Férfira vágyom, aki mellett igazi nő lehetek. :) Ez persze nem zárja ki hogy bolondozzunk, és néha egy kis őrültség sem árt.. :) -Emellett BREAKING!!! A képeim alapján láthatjátok, hogy a telt nők táborába tartozom. Aki ezt a típust nem szereti vagy nem tudja férfiként felvállalni, az nyugodtan lépjen tovább! Én így szeretem magam, és ezt a kisugárzásom a legjobban tükrözi. Köszönöm a figyelmet! ;)
Piroska - társkereső Budapest - 55 éves nő
Piroska, 55 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Túl sokat nem írok magamról, a személyes találkozásban és a megérzésemben bízok. Kosztolányi Dezső: Akarsz-e játszani? A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, akarsz-e mindig, mindig játszani, akarsz-e együtt a sötétbe menni, gyerekszívvel fontosnak látszani, nagykomolyan az asztalfőre ülni, borból-vízből mértékkel tölteni, gyöngyöt dobálni, semminek örülni, sóhajtva rossz ruhákat ölteni? Akarsz-e játszani mindent, mi élet, havas telet és hosszu-hosszu őszt, lehet-e némán teát inni véled, rubin-teát és sárga páragőzt? Akarsz-e teljes, tiszta szívvel élni, hallgatni hosszan, néha-néha félni, hogy a körúton járkál a november, az utcaseprő, szegény, beteg ember, ki fütyürész az ablakunk alatt? Akarsz játszani kígyót, madarat, hosszú utazást, vonatot, hajót, karácsonyt, álmot, mindenféle jót? Akarsz játszani boldog szeretőt, színlelni sírást, cifra temetőt? Akarsz-e élni, élni mindörökkön, játékban élni, mely valóra vált? Virágok közt feküdni lenn a földön, s akarsz, akarsz-e játszani halált?
Gigi - társkereső Budapest - 57 éves nő
Gigi, 57 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Nem vagyok előfizető, hogy válaszolhassak, szükséges az e-mail címed! Ki mit hoz ki belőlünk? Milyenek is tudunk lenni valójában? Nagy mértékben függ a társtól is!! Van akinek csendes, van akinek hangos, van akinek kedves, van akinek nem eléggé... Van amikor vidám, van amikor túl komoly... Az őszinteség nem elvárás, hanem alappillér! Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom!

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Zoltán, 35 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Nehéz összefoglalni aránylag röviden egy bemutatkozót. Arra való a randi, ha itt az adatok, a fotók meg 1-2 infó alapján szimpi vagyok a többit élőben meg tudjuk beszélni. Eleve az élőben való ismerkedés híve vagyok, nem szeretem annyira sokáig húzni az időt neten. Nem nagyon hiszek már ebben a netes ismerkedésben. Sokkal jobban válogatunk itt, mint élőben tesszük. Képzeletünk kitalál egy ideált és azt próbáljuk kergetni, és lehet nem vesszük észre a hozzánk való embert...Ja és sokan meg csak unalomból és statisztikát gyűjteni vannak itt. De hátha... Huh hirtelen ennyi, műszaki vagyok, nem a szavak embere :) Ha felkeltettem érdeklődésed, vagy írd meg az e-mail címedet vagy valahogy jelezz :)
Feri, 62 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Keresem párom, amennyiben érdekellek, írj, vagy jeletkezz. Személyes találkozás szabja jövőnket.
Tamás, 26 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Egyetemet végzett

Könnyed, intelligens és normális felfogású hölgyekkel ismerkednék. Nagyjából ezek a tulajdonságok rám is jellemzőek. :)
Ádám, 30 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Egyetemet végzett

Próba-szerencse alapon jöttem, meglátjuk hogy alakul.. Azért pár sort magamról... Alapvetően csendes, introvertált típus vagyok, aki inkább csak a koncerteken szereti kiengedni a hangját, de ott nagyon :) Jelenleg a munkám és a sport (crossfit, falmászás) teszik ki az időm nagy részét, ugyanakkor nagyon szeretem az esti összebújós filmnézéseket egy pohár vörösbor mellett.. :) És az utóbbi időben úgy érzem, hogy megint jó lenne megosztani a napjaimat valakivel..

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Barbara, 40 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Platina előfizető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Kata, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

A bűvös 50. év. Én nem érzem bűvösnek, sőt... Talán jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Mindent szeretek, amit társaságban csinálhatok, (ez lehet egy kutya is..) de azért jobban tetszik, ha válaszolnak. Több hobbim is van, ezek kitöltik az életem ide vonatkozó darabját, de (majdnem) mindent jobb ketten... Monogám nő vagyok, az elvárásom a függetlenség. Nem hiszem, hogy külső-belső tulajdonságok elvárása sikerhez vezet. Mint párkereső egy kölcsönös ejha lenne a legjobb. Nem ragaszkodom a szokásokhoz, de végcélként kitűznék egy 3 m-s versenyt járókerettel 20 év múlva. Nem vagyok előfizető!
Éva, 54 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

A személyes találkozó dönt el mindent.Remélem itt megtalálom a hozzám illőt.
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Henrik, 31 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Egyszerű gyerek vagyok és nem több amire vágyom...
Edvin - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Edvin, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.
István, 34 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Platina előfizető

Sziasztok Köszönöm, hogy benéztél. Magamrol nem írok semmit ha kiváncsi vagy valamire kérdez és válaszolok. úgy érzem már sajnos abban a korban vagyok, hogy jó lenne egy család, valaki mellet gyökeret ereszteni estleg gyereket válalni és megöregedni. Nincsenek hatalmas elvárásaim sose voltak csak 1 légy öszinte.
István, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Sok minden állt már itt, meg annak ellenkezője is. Írtam már rövid, pár soros bemutatkozást, meg firkantottam túlcizellált mini-novellát is. A legtöbb hölgy nem jut túl a profilképen(bármennyire is tagadják, bizony, ez nem csak férfiak osztályrésze), így ha már áll itt valami, legyen semleges és lényegre törő. Kedves idegen, ha érdekesnek találnál valamilyen szubjektív okból kifolyólag, örülnék ha tudtomra adnád, természetesen az első levél továbbra is az én dolgom. Talán a sok még ismeretlen adathalmaz közül talán pont Te lehetsz az, akire nem idegenként szeretnék már tekinteni.

Keresztény budapesti társkereső nők

Klaudia, 18 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
vallása: római katolikus

Klaudia vagyok, 17 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Magdolna, 24 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Magdolna vagyok, 24 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anci - társkereső Budapest - 64 éves nő
Anci, 64 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Egy jó kedélyű őszinte érzelmekkel teli jó humorú nő vagyok! Nem dohányzom nem iszom!Szeretek táncolni.sütni-főzni! Szabadidőmben eljárok táncolni, Tv-felvételekre! Dolgozom még cukrászatba!
Edina, 30 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Komoly kapcsolatot keresek.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gábor, 52 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Kifelé haladva az erdőből sem adom fel a reményt, hogy megtaláljam azt a Nőt, akivel kölcsönösen és minden téren boldogságot csempészhetünk még egymás életébe.
Géza - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Géza, 67 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Ny müszerész , özvegy , zenész zongorista idösek klubbjában a többit személyesen!
Imre, 46 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Mit is írjak ide? Fényezhetném magamat, de sok értelmét nem látom. Úgy is minden kiderül személyes találkozás során. Írhat bárki bármit azok csak szavak, a tettek bizonyítják ki is vagy valójában. Levelezzünk, ismerkedjünk és ha a személyes találkozó után is szimpatikusak vagyunk egymásnak, bármi kialakulhat.
Krisztián, 39 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Krisztián vagyok! DJ / Producer Rádiós- Tv-s Műsorvezető. Hobbym a dobolás, kertészkedés kirándulás utazgatás, tenisz... Komoly kapcsolatot ,társat keresek hosszútávra! Értékrendem szerint, a hagyományos értékrendet részesítem előnyben! Legfontosabb a Család!Nem vagyok "party ARC" ez a hivatásom / "munkám" ...Mottóm: " Rend a lelke mindennek!"Ne ítélj elsőre!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Andi - társkereső Budapest - 21 éves nő
Andi, 21 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szeretnék élni és boldog lenni . Vidám és rendes barátom keresem .
Csilla, 29 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Klasszikus rendes lány, akit megfűszereztek jó adag szenvedéllyel, érzékenységgel... meg csupa ilyen intenzív dologgal :) úgy érzem van humorom, meg jó nyelvérzékem, szeretek táncolni, zenét hallgatni, főzni és nagyokat beszélgetni. az őszinteség, de tapintatosság híve vagyok. gondoskodó, kedves lány hírében állok. dióhéjban! :) Az ideális partner, röviden: Olyasvalakit keresek, akivel egymás legjobb barátai lehetünk, aki igazán meg szeretne ismerni és tudja, hogy mit szeretne. egy igazi férfit, aki meri vállalni az érzéseit, akár mer sírni, ha fáj neki, meri vállalni a döntéseit és őszinte. azt hiszem ezek a legfontosabbak :) ... és egy kicsit bővebben: légy őszinte velem, egyenes, légy egyszerű a szó pozitív értelmében -> élj, gondolkodj egyszerűen. ez számomra azt jelenti, hogy a felszín alatt rejtőző dolgokat vedd észre, az igazi értékeket, a törődést, a szeretetet, az odaadást, a barátságot, az őszinteséget, az egyén szabadságát, a változtatás jogát, a hűséget, a tiszteletet, az elfogadást (!!!) és egymás határainak tiszteletét! az együtt töltött idő legyen minőségi, azaz ha velem vagy légy is velem, figyelj rám, a telefont rakjuk le. beszélgessünk, figyeljünk oda egymásra és legyenek napok, mikor kimozdulunk otthonról, esetleg találunk egy közös hobbit. figyelj oda arra, ha kifejezem az igényeimet, és ha valamit kifejezetten nem szeretnék, legyen szó akár egy programról. ennek ellenére én is igyekszem részt venni a neked fontos dolgokban, te is vegyél részt abban, ami nekem fontos és ne erőltesd, ha nem szeretnék valamit, inkább próbálj kedvet csinálni hozzá, ha nagyon szeretnéd, hogy ott legyek. ha megbántottál, akkor jól esik, ha megvigasztalsz; figyelmes vagy, mikor beteg vagyok. ha félek valamitől, vagy bátortalan vagyok, akkor segíts, fogd meg a kezem, légy türelmes és ne túl szigorú hozzám, de ne is légy az, aki állandóan pátyolgat és mindent rám hagy! :) ne hagyj mindent rám, kérlek! :) igyekezz velem együtt megtalálni az egyensúlyt az adok-kapokban. ez nem jelenti, hogy egy elkényeztetett hercegnő lennék. szeretem, ha irányt adnak nekem, engedlek dominálni, szeretem, ha határozott vagy az elképzeléseidben és döntéseidben, és ha következetes vagy, de emellett ne feledd, hogy nem mindenben hasonlítunk. add meg a tiszteletet nekem, beszélj velem szépen. a másik megalázása, földbe tiprása, a másikkal való káromkodás, fenyegetőzés, agresszivitás, mindenféle verbális bántalmazás nem fér bele. de a problémák megbeszélése, a véleménynyilvánítás, tehát a tiszta kommunikáció fontos. csak azt mondd másoknak rólam amit nekem is mondanál. légy jószívű másokkal, légy tisztelettudó és becsületes. természetesen ezek oda-vissza működő dolgok. ezekből nem engedek sajnos, vagy nem sajnos :) ha van humorod, jól forgatod a szavakat, intelligens vagy, nyitott vagy a világra, előrébb szeretnél jutni, azt szeretnéd vagy azt is csinálod amit szeretsz (legyen az a hobbid vagy a munkád) = hű vagy magadhoz, ha nem engeded, hogy mások véleménye teljes mértékben befolyásoljon (nézd meg, hogy ki alkot véleményt és vesd össze a saját értékrendeddel), ha nem akarsz mindenáron másoknak megfelelni, ha betartod az ígéreteidet, de nem helyezel mindig másokat magad elé... ha gourmet vagy, szeretsz új ízeket kipróbálni, szeretsz utazni, kirándulni, szereted a változatosságot... akkor tökéletes vagy. Ami nem feltétlenül jó :) szóval ha valamelyik nem vagy, az jó, mert egy tökéletes embert nem lehet szeretni - tehát mindenkit lehet, hiszen senki sem az :) és jó, ha különbözöl tőlem, mert azzal inspirálhatsz, új megvilágításba helyezheted a dolgokat, tanulhatunk egymástól... ha kicsit szűkszavúbb vagy nálam (viszonyításképp lásd a mellékelt példát) és csak a lényegre fókuszálsz, mint általában a férfiak, ám legyen! :) Én nem tudok jól tájékozódni, vagy meglehet, hogy lusta is vagyok hozzá... szóval jó, ha neked ez jól megy :) általánosságban már el tudtam fogadni a férfiak és nők között lévő különbségeket, sőt, szeretem is azokat :) szóval BE A MAN! :) Fogd meg a kezem és vezess gyengéden, mégis határozottan, mintha csak táncolnánk! :)
Eszter, 25 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

szijasztok én egy 22 éves barna hajú kékeszöld szemű lány vagyok szeretek beszélgetni úszni nyaralni és ismerkedni szeretem az állatokat és és velem jót lehet dumcsizni. Jártam elég sokáig judóra is úgy h nem vagyok valami gyenge izomzatú kiscsaj sok fiút megvertem már versenyeken, úgy h vigyázzatok velem:)) Ha valaki szertné velem felvenni a kapcsolatot az írja meg az e-mail-jét mert itt nemtudok válaszolni mert nem vagyok előfizető. És 22 évestől 30 évesig keresek.
Kriszti - társkereső Budapest - 18 éves nő
Kriszti, 18 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

szia.kriszti vagyok kiváncsi cxsaj és kicsi a méretem.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Ferenc, 21 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szerbusz kedves olvasó! 18-éves srác vagyok szeretek utazgatni bulizni élni de egy társ nélkül nehéz!Komoly kapcsolatot keresek sajnos nem vagyok előfizető de ha èrdekelek akkor irj:*moderálva*
Balázs, 22 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Balázs vagyok, 19 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor - társkereső Budapest - 22 éves férfi
Gábor, 22 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Barnabás - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Barnabás, 26 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szeretek könyvet olvasni-írni, számítógépezni, TV-zni, csinos lányokkal randizni, stb. Kedves, jóképű, szeretni való srác vagyok, aki komoly kapcsolat céljából keres kedves, megbízható, elnéző, megbocsátó, hűséges, szerető élettársat.

30-as budapesti társkereső nők

Brigi, 35 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Brigi vagyok, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dóra, 30 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Ha elmegyek egy boltba gyümölcsöt venni, akkor Én is, és mindenki más is, a szép almát fogja megvenni, ha esetleg több féléből lehet választani. Az meg, hogy milyen az íze, az csak akkor derül ki, ha megkóstolom, de ezt már csak otthon tudom megtenni. Lehet, hogy a pöttyös almának jobb az íze, de akkor is jó dolog, mikor megyek az utcán hazafelé a szép almával, és megdicsérik az emberek, hogy de szép alma. Olyan is előfordulhat, hogyha a nem annyira szép almát veszem meg, mert már sokszor pórul jártam a széppel, akkor hazaviszem a pöttyöset, és megmosom, és látom, hogy a pöttyök csak kicsi porszemek voltak, amik lejöttek, és tudom, hogy így sem a világ legszebb almáját kaptam, de lehet, hogy olyan íze van, ami kárpótol minden hibájáért.
Andi, 31 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Komoly gondolkodású vagyok.. Nehezebben ismerkedem, mint mások, de akit megkedvelek, annak meg tudok nyílni. Szeretek úszni és moziba járni. Ha esetleg írnál nekem, akkor Köszönöm Szépen a levelet, kölcsönös szimpátia esetén felveszem veled a kapcsolatot.
Petra, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Kedves Uraim! Örülök, hogy összefutottunk két út elágazásánál a stoptáblánál, de amíg zöldre vált a lámpa, kérlek, a várakozás percei közben, olvassátok el az adatlapomat, mielőtt klaviatúrát ragadnátok. Aztán ne vegyétek személyes sértésnek, ha mondjuk nem írok vissza, például azért, mert nem éred el a 188 cm-ert. :-) Látod, én szóltam előre, te meg tudsz olvasni. :-) Nem centiken múlik a boldogság, ez tény, de azért hadd legyenek nekem is igényeim, ne csak neked. :-) Továbbá elhiszem, hogy nagy potenciára utal a tar fej, de nekem akkor sincs ingerenciám a kopasz férfiakra. :-) És a túlgyúrt testek sem hoznak lázba. :-) Nem szeretnék cseverészni olyannal sem, aki 30 évesen még a szüleivel él, sem olyanokkal, akik elváltak és szülők már. :-) Optimizmus, egészséges önbizalom igen, önteltség, macsóság: nem. Továbbá sem 28 év alatti, sem 35 év feletti levélírók üzenetei nem fognak elérni hozzám olvasásra. Ugyanis se kisöcsit, se apukát nem keresek. :-) És a pocakosság sem fér bele számomra az ép testben ép lélek szemléletbe. :-) A szép fogsor szintén alap kell, hogy legyen, és nem csak a csókolózási ráta növelése érdekében. :-) Ezenkívül nem távkapcsolatot keresek, szóval elhiszem, hogy csodálatos az idő Dél-Amerikában, de nem szándékozom elköltözni Budáról. Talán Pestre át még igen, de ahhoz valami nagyon különleges és visszautasíthatatlan alternatívát kell prezentálnod. :-) A többi meg kiderül majd úgyis néhány levélváltás és egy személyes találkozót követően. De ahhoz először a keresletnek és a kínálatnak kell találkoznia. :-) Még valami: NEM levelezőpartnereket és barátokat keresek itt, de egy darab kétsoros üzenet után nem fogadok el rögtön kávémeghívásokat. :-) Egyébként a latte-t szeretem. :-)

30-as budapesti társkereső férfiak

Attila, 36 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Kedves látogató! Akkor írnék magamról egy pár sort. Igyekszem a teljesség igénye nélkül minden jó tulajdonságomat leírni. :) Természetesen a rosszakat csak személyesen :) Szabadidőmben szeretek kirándulni szeretem a természetet főleg víz közelében lenni, sportolni, ifjú titán koromban rendszeresen kosaraztam :) de a sport minden fajtája jöhet,de szeretek beülni valahova egy jó kávéra, vagy egy finom ebédre. Hogy milyen a személyiségem? Volt hosszú tartós kapcsolatom, és úgy gondolom megtanultam, hogy mi kell egy jól működő kapcsolathoz (még ha a saját káromon is). Főleg két ember kell hozzá :) rengetek kommunikáció, a gondok időben való megbeszélése, közös élmények, és mindig valami apróságot hozzátenni a kapcsolathoz, hogy a tűz égjen. Tisztelet, megbecsülés! Én tudok teljes szívből szeretni, és udvarolni is, de csak annak aki megérdemli. Hogy miért vagyok egyedül?, mert így 36 évesen erős bennem az én tudat, tudom mit szeretnék vagy mit akarok. Szeretnék olyan társat találni aki megdobogtatja a kicsi szívem, ami nincs kőből :) A személyes találkozó híve vagyok, mert úgy is ott derül ki hogy érdemes e még energiát belefecölni az ismerkedésbe, vagy sem. A mielőbbi viszont látásra :)
Dénes, 31 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

A tiéddel megegyező mentális zavarral rendelkező párt találni felbecsülhetetlen érték.
Balázs - társkereső Budapest - 31 éves férfi
Balázs, 31 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szia! Budapesten lakom és dolgozom már jó pár éve. Fontos számomra a sport, ez most leginkább a futást jelenti. A szabadidőmet szeretem aktívan eltölteni például túrázással, de alkalmanként színházba is szívesen megyek:). Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide. Első körben ennyit, ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor a többit levélben.
Tomi, 30 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Alig használt (még bejáratós), 30 éves srác magyarországi papírokkal élethosszig tartó használatra eladó! Egyesek szerint alapvetően kedves, megbízható, hűséges és segítőkész. Kis mértékben barkácsolásra is rávehető! Ígény esetén arcszőrzet nélkül :) ...

Középkorú budapesti társkereső nők

Viki, 42 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Még mindig nem szexkapcsolatot keresek! Köszönöm a megértést:) Aranyos,igényes NŐ vagyok! Nem a herceget keresem hanem azt aki úgybánik velem mint egy hercegnővel...!!!:) Lelki betegek,meg az ex-ük után síránkozók,szexkapcsolatot kereső,társas magányban szenvedők kérem kíméljenek!!! Fotó nélkül ne írjatok,mert nem válaszolok...! Ne küldj fotót a farkadról meg az autódról,mert ha eljön az ideje s én is úgy gondolom akkor úgy is mindkettőbe beleülök....!:D pl
Lotti, 46 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Őszinte, megbízható társat keresek komoly kapcsolat céljából, aki hátralévő életem másik fele lenne. Nem kalandot keresek. Egy igazi társat keresek akivel megoszthatom a mindennapokat, örömöt, gondokat, tartalmasan együtt tudjuk tölteni az időt, és hasonló az érdeklődési körünk. Keresem a harmóniát, nyugalmat, szeretetet, és amit még egy valódi jó kiegyensúlyozott kapcsolat nyújthat.. Őszinte beszélgetés során úgy is kiderül milyen ember is vagy valójában.Szeretem, talpra esett, földön járó, mosolygós, intelligens, tisztességes, magára és környezetére igényes férfit. Személyes találkozás, úgyis mindent meghatároz. Nagyra értékelem az odafigyelést és az önzetlen szeretetet. Egy olyan társra vágyom, aki tényleg kiegészít és nagybetűs TÁRS! Ha süt a nap és ha beborul, akkor is. Amit nem szívlelek: az igénytelenség, a hazugság.
Mónika, 44 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Vidám,optimista nő vagyok... Imádom az állatokat,fontos részük van az éeletmben...
Böbe, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy c?ltalanul éljük le. Ehhez keresem a megfelelő tårsam.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Szabolcs, 43 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Nem attól leszünk szerelmesek, hogy megtaláljuk az igazit, hanem attól, hogy megtanuljuk szeretni a másik hibáit. Szerintem.
Tibi, 48 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Röviden , lelkem rendben , agyam talán , nem anyámnál lakom , nem horgászok , van életem , ja no pia , no drog ! És folytatom mert kell !!!!!lányok , hölgyek ( akinek nem inge nem veszi magára ) játszatok a bevart zsebü királylányt , össze - vissza , dobáljátok a szíveket , és amikor erre reagálva , pl viber , az meg nem tetszik ?! Vicc , itt zeró komunicio , de az meg nem tetszik amit az ember .... Ja lányok 2017 van , a személyi segit , h mikor születettetek , és már minden telon van kamera , nem lehet gond a fénykép ! Ja egy újabb adalék , a köszönés , és viszonzása nem EGYELÖ a sexel ! Te jo ég ... és itt a legjobb , ha nem szereted a dohányzást akkor ne szókj rá !! U
Péter, 44 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Személyesen találkozó alkalmával derül ki úgyis minden...Keresem csinos, őszinte társam, akivel tartalmas kapcsolatot lehet kialakítani. A többit esetleg személyesen...
Misi, 43 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Vicces, humoros. Sportot nagyon szerető emberke vagyok. Keresek egy bújós, kedves odaadó cicust

50 év feletti budapesti társkereső nők

Lia - társkereső Budapest - 60 éves nő
Lia, 60 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Nevem Lia,hajam lila,illetve lila+fekete,smaragd zöld szemekkel.Keresem azt a férfit,aki szeretné,ha szeretnék és ez nem jelentene neki gondod.Tartós kapcsolatra vágyom,de nem feltétlen együtt élésre.Majd kialakul... vagy nem... A fotóim 2 illetve 1 évesek,tehát így is nézek ki..illetve idei.Röviden ennyi,a többiről felesleges még beszélnem. Néha nem tudok itt írni,de a *moderálva*ra tud írni,aki ismerkedni szeretne velem és nem válaszolok itt !
Éva, 62 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Nő vagyok minden téren!!!! Szeretnék végre egy igazi társat. Aki minden értelemben egy társ. Régóta vagyok egyedül ami nagyon nem jó. Képeim tavaly és napjainkban készültek. Ennyi magas, ennyi kiló és ennyi éves vagyok a valóságban is. Nem vagyok fotogén, de életben is ilyen vagyok.
Ildi - társkereső Budapest - 52 éves nő
Ildi, 52 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szeretem az őszinteséget, vidámságot, biztonságot...
Zsóka, 69 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Keresek egy jó humorú,megbízható, széles látókörű, segítőkész férfit, a szabad idő eltöltéséhez. Szeretek olvasni, tv-t nézni, színházba, hangversenyre járni, utazni és szeretem a kulináris élvezeteket is. Napi szinten a politika is érdekel.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Csaba - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Csaba, 51 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szeretném megtalálni társam a következő negyven évre!Na jó húszra.Kalandorok ne kíméljenek!
Laci, 56 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Ide bármit lehet írni, inkább szóban. Ott úgyis minden kiderül.A fotóim szörnyűek állítólag életben elviselhetőbb,találkozz velem és dönts.Az IGAZIT keresem más nem kell az már volt.
Jenő - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Jenő, 66 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Laza kapcsolatot keresek amiből bármi kialakulhat.Nyitott vagyok komoly kapcsolatra.Személyes találkozásban hiszek.
Endre - társkereső Budapest - 74 éves férfi
Endre, 74 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szívesen dolgozok,kertészkedek,sportolgatok,táncolok,színházba járok,főzök,néha takarítok,egyedül élek a lakásomban! A találkozást veled,nagyon várom! Endre

Elit budapesti társkereső nők

Anna, 57 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Mária - társkereső Budapest - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.
Kata, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.
Beáta, 45 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Egyedülálló, megbizható, törekvő nő vagyok,aki keresi párját.

Elit budapesti társkereső férfiak

Gábor, 71 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.
Laci - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Laci, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Felsővezető

Mit is irjak nem tudom, sportolok aktivan kosárlabdázom, szeretek utazni, kirándulni, moziba és szinházba járni! De a legjobb ha megismersz és akkor mindent megtudsz ( mivel nincs előfizetésem, irj a mailre: (kimoderalva)
Istvan - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Istvan, 60 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!
Martin - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Martin, 40 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?

Fényképes budapesti társkereső nők

Natasa, 43 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 fotóval

Ha nincs fenn fotód vagy nem mellékelsz a levélben, sajnos nem fogok válaszolni. A fotóim mind aktuálisak, nem régiek. Ismerkedési szokásaimról annyit, hogy teljes nevemet csak annak szeretném megadni, akivel személyes találkozásig eljutok, tehát korábban nem jelölök be vagy - vissza senkit közösségi médián. Egy 12 és egy 15 éves gyermekem van.
Vera, 36 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
4 fotóval

Nem szeretnék már senkit megváltoztatni - bár volt idő, amikor azt hittem ezzel jót teszek másoknak:) De bölcs dolog belátni, ha valamit már másképp gondolunk, ugye?:)) Én magam egy egész vagyok, de szívesen vagyok más egészekkel:) És ha ez a találkozás szerelembe fordul, én nem bánom, szeretem azt a rózsaszín szemüveget:) És ha a rózsaszín szemüveg nélkül is tudjuk folytatni a kapcsolatot, már reálisan látva egymást, az fantasztikus lenne:) ;) Ambíciózus vagyok, és hasonló, nyughatatlan, érdeklődő férfit keresek, aki kíváncsi a világra, és mindig kész tanulni, tapasztalni valami újat. De közben gyerekeket is nevelünk, sportolunk, szenvedéllyel űzzük a hivatásunkat és építjük a kapcsolatunkat, tisztelettel, elfogadással, szerelemmel, szeretettel, megújulásra és nézőpont váltásra nyitottan, néha hevesen vitázva, néha önfejűen, de mindig megbocsátóan, sok-sok-sok kommunikációval.
Margó - társkereső Budapest - 77 éves nő
Margó, 77 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
3 fotóval

Vízöntő jelű vagyok, szeretem az új dolgokat, minden érdekel ami körülöttem zajlik, szeretem a természetet, állatokat. Szeretek utazgatni, kirándulni, világot látni. Kedvelem a jó társaságot, szinházi előadásokat. Leendő társammal kapcsolatos elvárásaim: Pozitiv gondolkodásu, egészséges életmódot folytató, vidám természetű .legyen, szeresse a Balatont, mert én nyáron a balatoni nyaralómban tartózkodom.
Éva, 68 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Életvidám, nevetős, pozitiv gondolkodású, nyitott, aktív, vállalkozó , ember, - állat, - természet kedvelő ,.család,- barát centrikus, fiatalos, bujós, kényesztetős, főzni-sütni szerető, zenét imádó

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Tamás, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
11 fotóval

Biztos, hogy rossz korba születtem. Klasszikus zenét kedvelő fiú vagyok. A munkámnak élek, de örülnék egy társnak. Magam is írok zenéket. Kedvenceim: Mozart, Bach és a többiek. Kedvelem a művészeteket, a történelmet, az irodalmat és érdeklődöm irántuk, elsősorban azok iránt, melyek magyar vonatkozásúak. Hobbim a családfa- és nemességkutatás, a heraldika, és a hozzá kapcsolódó tudományok. Ha van kedved megismerkedni, akkor írj, kérlek írj mailcímet is. Időközben változott a dolog. A zene hobbiként örökre megmarad, de most nem az a pénzkereseti forrásom.
Viktor, 30 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
3 fotóval

Szia Ha olyan pasit keresel aki a vagyonával henceg, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak... Viszont ha olyas valakit keresel akinek fontosak a belső értéke s a kultúra, s aki mellet nem unatkozol s sokat nevetsz, akkor én vagyok a te embered ;) "Mosolyogj a világra, s a világ is visszamosolyog rád" Szép napot!
Tibor - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Tibor, 66 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
5 fotóval

Budapesten élek van két kutyám és egy cicám és egy nagy adag optimizmusom, (hogy végre rádtalálok) *moderálva* Szeretem a vizet,természetet és az utazást.Keresem a párom aki megbizható, házias,és nem ugrik meg a kosztpénzel. Köszönöm,hogy elolvastad a reglapomat.
Józsi, 31 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
6 fotóval

Figyelmes.Sportos.TársaságkedvelőHumoros, Magabiztos! Az USA-beli Missouri államától 18900km-re keletre fekvő Magyarországon láttam meg a napvilágot. Születésemet semmilyen Égi jel nem előzte meg. Amikor megszülettem, annyira meglepôdtem, hogy másfél évig meg se szólaltam. Nincs közölni valóm, csak az, hogy zseni vagyok, Jótulajdonságaim mellett úgyszólván eltörpülök, én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett. Bátran nekivágok mindennek, ami kihívást jelent számomra! :) Komoly kapcsolatot keresek egy csinos, életvidám, humoros nő személyében, aki szeret kirándulni, utazni; Ha magadra ismertél és még nem találtam Rád, jelentkezz ! :) Egy kapcsolat tiszteleten, bizalmon, őszinteségen alapul, aki ezt a három dolgot nem képes megígérni, attól nem érdemes nagy dolgokat várni, igazából semmit! Egyetlen dolgot szeretnék,boldognak lenni a másik felemmel, aki nem teherként éli meg mindezt… Aki nem érzi rabságnak hogy kapcsolatban van velem, aki szabad lehet mellettem,akivel elmehetek sétálni,akivel beülhetek egy kávézóba,akivel elmehetek egy moziba,akivel együtt fotózunk,jókat beszélgetünk,iszogatunk,nevetünk,elmegyünk bulizni,jókat szeretkezünk,fantáziálunk megvalósítjuk,összebújunk elmegyünk nyaralni,elmegyünk egy jó baráti társaságba… és még folytathatnám… Nem elégszem meg a jóval, nekem a legjobb kell... A sport az életem szerves része, versenyszerűen sportolok.. jó indulatú, kedves-humoros, élni és élni hagyni vágyó személy, akinek fontos a család.. Kétféle ember létezik akinek tetszem, és akinek rossz az ízlése...:) :D

Most online budapesti párkereső nők

Anne - társkereső Budapest - 53 éves nő
Anne, 53 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 órája lépett be

Szeretek mindent, ami felemel, ami feltölt, illetve mindent úgy szeretek csinálni, hogy az másnak is ezt adja. Sok dolog érdekel, a motorozástól és a jógán át a főzésen keresztül a művészetek széles tárháza. Írok... Nem vagyok előfizető, így csak email címre tudok válaszolni.
Judit - társkereső Budapest - 58 éves nő
Judit, 58 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 órája lépett be

Fiatalos ,vidám,természet kedvelő, pozitívan gondolkodó vagyok.
Rózsa - társkereső Budapest - 45 éves nő
Rózsa, 45 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 perce lépett be

Frappans bemutatkozas amit majd kesobb fogok megirni magamrol.
Magdi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Magdi, 56 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
5 perce lépett be

A megszokottól eltérően vannak saját gondolataim - na, ezért a fél mondatért kaptam mát költői kérdéseket :) de hogy ugyanazt értsük: nem veszek ötletet szappanoperákból, nem akarom életre kelteni egyetlen vége-hossza nincs sorozat egyetlen karakterét sem...stb, bármely valóság show-val garantáltan távol tudsz tartani magadtól...és tesztek küldésével is :) Van önálló egzisztenciám, van hol laknom és - Vízöntő lévén - még a szabadságomban is felhőtlenül jól érzem magam. Határozott és céltudatos vagyok; mindezek mellett leginkább a vidámság és kedvesség jellemez. ...igen...tudom... :) nekem is vannak hibáim, mint mindenki másnak, melyek szerencsés esetben akár még tolerálhatóak is. Imádom a természetet és mindent, ami hozzá tartozik; szeretem a zenét, utazást, jó könyveket és gondolatokat, nyitott vagyok az új dolgokra...és még folytatom szívesen, ha érdekel.

Most online budapesti párkereső férfiak

Frigyes - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Frigyes, 38 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.
7 perce lépett be

SKORPIÓ: Rengeteg energia lakozik benne. Maximalista, a legigényesebb, a legbüszkébb, a legerőszakosabb és a legkíméletlenebb jegynek mondják, sok mindenben a "LEGnek" felel meg. A legjobb szövetséges, és a legveszedelmesebb ellenség tud lenni. ;-) Nagyon kevés embernek ad az egész életében búvárruhát, hogy leússzanak a jeges rész alá és megnézzék, mi van ott a mélységben. Nagyon nehezen szokott megolvadni, de ha mégis, NAGYON TUD SZERETNI. Nem szeretgetni, hanem IMÁDNI TUD!!! De hosszú az idő, míg eljutsz egy Skorpió lelkéig. Az életben megélt fájdalmak edzik meg, mint az acélt.
János - társkereső Budapest - 55 éves férfi
János, 55 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
9 perce lépett be

Nem tudom mit is írjak magamról, talán majd meg ismersz. https://www.youtube.com/watch?v=EnglA2gJK8U
Zoltán - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Zoltán, 57 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
12 perce lépett be

Keresem a partnerem egy okos és sportos hölgy személyében, akire fel lehet nézni...Nem baj, ha van humora
István - társkereső Budapest - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
13 perce lépett be

Optimista , vidám , nyitott férfi vagyok. Művészet és zenekedvelő, valamint sportszerető, mint sokan mások is. Egy kedves szó, egy mosoly, olyan, mint a tavaszi napsütés. Az élet szép, tudni kell élni,mert egyszeri és megismételhetetlen! Vagy nem..?
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Attila (30), Budapest
  Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra ;)
  Sportos testalkatú, ambíciózus egyéniség vagyok. Budapesten dolgozom egy német multinacionális vállalatnál. Mindenem a sport: testépítés, kajak, kenu, úszás, futás, kerékpár, tenisz... Rengeteget kirándulok, kedvencem a mediterrán vidékek, és az európai nagyvárosok ;) Szabadidőmben szívesen foglalkozom professzionális fotózással. Határozottan olyan párt keresek, aki értékeli az intelligenciát, humort a figyelmességet és képes arra hogy kölcsönösen elfogadjuk egymást.
 • Gavin (41), Budapest
  Well presented male
  Scottish guy living in Budapest. Well presented, likes clothes, fitness, travel.
 • Kálmán (75), Budapest
  Légy önmagad!
  ISMERKEDNÉK . . ismerkednék. . . Szeretném jobban kihasználni azokat a lehetőségeket és adottságokat mely koromnál fogva adódik. (több szabadidő, stabil egzisztencia, nagyobb szabadság), s ehhez keresek partnert. Budapesten panorámás szép házban lakom, de el tudom képzelni az életem bárhol az országban, vagy bárhol a világban.
 • Zoli (25), Budapest
  rendes pasi
  Budapesten élő fiatal egyetemista vagyok, szabadidőmben szívesen sportolok, sütögetek, kirándulok. Szeretem az állatokat, a természetet, a tudományt, a jó borokat, filmeket, zenéket, és az izgalmas könyveket sem vetem meg. Szívesen megismerkednék egy hasonló érdeklődési körű, kedves, csinos lánnyal :)
 • Rita (49), Budapest
  Ide egyvalakiért jöttem :) Szeged vagy Budapest
  Intimitás, érzékiség, EQ, IQ, SQ Szeged vagy Budapest, hisz kétlaki vagyok :) Megtanultam, hogy az emberek legtöbbször saját hiányukat kívánják társaikban megélni, ezért keresnek kapcsolatot. Pótlás... Sajnos elég rövid távú az ilyen kapcsolat. Az ember folyamatosan változik s a változás általában nem egyszerre/egyforma irányba szokott bekövetkezni a pároknál. 49 éves koromra szerintem kész vagyok :))) Vicces, de igen érzem, eddig főként hiányt pótoltam. Nincs szükségem sem eltartóra, sem apapótlóra, volt és van apukám, aki a tartalmas emberi kapcsolatokra, bátorságra és az önmagam felvállalására, megélésére tanított. Már 6 évesen nagy Simson motort hajtottam, ahol a lábam sem ért le :) Vakmerőség? Felelőtlenség?.. lehet, de Életem egyik meghatározó élménye volt a Szabadság, miközben apukám csak futott utánam, mint ahogy a 2 kerekű bicajok után szoktak az apák. És ez az élmény egész életemet meghatározta... Szabadság... sokan félreértik. Ez nem a menekülésről szól hanem, hogy szabadjára engedem tudatom, lelkem, szellemem. Tudatom szabadsága azt jelenti, hogy nem agyalom már túl a dolgokat, nincs felesleges kör, érzelmi játszma, nem irányítok, engedlek, hogy megéld magad. Lelkem szabadon engedése számomra azt jelenti, hogy teljes odaadást élek meg mind az intim együttlétekkor, mind a mindennapokban, teljesen beleolvadok a MOST-ba. Szellemem élénk, impulzív, érdeklődő, kíváncsi, vidám, viccelődős, huncut. Alapjában a huncut viccelődés -ugye nem a bántásos – áthatja lényem. Igényem van a minőségi életre, minőségi környezetre, igényes intellektusra és tartalmas szabadidő eltöltésével, szeretetteljes, átható, egész testet-lelket megrendítő szexualitással élem életem. Odaadóvá váltam az évek során s odaadó, tisztességes, szerelmetes, intim, megbízható, élénk szellemiségű, mély lelkületű társra vágyok. Erősen emocionális beállítottságú vagyok. Párkapcsolataimat őrjítő szerelemben, odaadó szeretetben éltem meg mindig is. Exeimtől csodás elismerő érzéseket/szavakat kaptam, amit mindig is nagyon alázatosan kezeltem. Így nem fogsz tőlem a férfiakra nézve lekicsinylő szavakat hallani. Nem azért mert nem láttam hiányosságainkat vagy éltem meg részükről szándékos bántásokat, hanem magam miatt...hisz Istennőjükké tettek – gondolom mert mellettem megélték Isteni minőségüket. Mondani szokták, hogy mindenki mellett mindig a megfelelő társ van. .. Ez igaz, nálam mindig így is volt. Drága férfiak, megértette, akinek meg kellett. Véleményem szerint, hogy egy párkapcsolat működjön elengedhetetlen, hogy mind Lelkileg, mind Szellemileg, mind Intellektusban, anyagi és érzelmi biztonságban leledzen. Nálam mind ez helyén van, így arra kérlek benneteket, hogy olyanok írjanak, akik lényét áthatja az igényesség, az életükből tanulva, stabil érzelmi háttérrel, mély és huncut szellemiséggel, odaadó intimitással rendelkezik és anyagiak terén sem szenved hiányt. Szeretnék szabad férfit, akinek sem exe, sem anyagi-, sem időkorlátja nem akadályozza szabad személyiségének megélésében, hisz én szeretnék kirándulgatni, együtt főzni , néhanapján étterembe, jazzkoncertekre ( másra is szívesen ) járni, nagyokat szeretkezni, mély lelkiséggel kéz a kézben sétálgatni. Nálam itt minden adott, de kérlek értsd meg, hogy nem szeretnék lemaradni-kimaradni az életből, mert vagy az időd, vagy az exed, munkád vagy egyéb körülmény nem engedné meg a közös élményeket.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Randiakadémia oldalunkon adunk pár tippet internetes társkereséshez. Végezetül olvasd el sikertörténeteinket olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével. Hiszen mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XVIII. kerület
Budapest, XVIII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.