Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XVIII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Csillag - társkereső Budapest - 47 éves nő
Csillag, 47 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
42 órája tag

FÉRJET KERESEK!!!!!!!!!!!!!!!! Van két családi házam, egy 3 éves autóm, egy skót lógófülű cicám. Kuratóriumi elnök vagyok.
Szilvi, 40 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
7 napja tag

A mai világban Ufónak érzem magam...:-)Ittragadtam a B612-es Bolygóról..:)Keresem ET-t:)) Lehet,hogy sokan közhelyesnek gondolják de én mégis... ...Keresem a csipetnyi izgalmat,sóhajnyi borzongást,ami nélkül nincs értelme élni... ...Azt akarom ragadjon el a hév,hogy lebegj a mámortól,lejts dervis táncot... Légy fülig szerelmes,olyat találj,akit őrülten szeretsz és aki ezt viszonozza..Ha szerelem nélkül mész végig az úton,akkor egyáltalán nem is éltél... Kalandorok kíméljenek!! Tarsat keresek,akinek az Együtt és a jóban rosszban szerepel az érzelmi szótárában:-)és az őszinteség sem ismeretlen fogalom:-) Aki tudja mit akar,tud igazan szeretni és befogadni ha szeretik.csak komoly kapcsolat érdekel,sok komolytalansággal fűszerezve:)
Lidi, 46 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
10 napja tag

Személyesen szeretnék inkább bemutatkozni! Komoly kapcsolatot keresek!Aki sexet keres csak,legyen kedves nekem nem írni!Köszönöm
Vivi, 20 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
10 napja tag

Szia, Vivi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Ádám - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Ádám, 29 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
14 órája tag

Szia köszi hogy megnéztél :) Lelki és testi vagyis külső és belső mind2 fontos ezért is írok le magamról és a keresendő nagy ő-ről nagyjából mindent. Én még hiszek a szerelemben bár lehet naiv vagyok :/ (kevés a keresetem, nincs saját lakásom, nem akarok gyereket) Hasonló társat keresek mint én. Akivel majd együtt bármit elérhetünk. Nyugodt, kedves, őszinte,hűséges, kicsit csendesnek*, visszahúzódónak tűnő a külvilág felé, szerény, nem egoista, odafigyelő meghallgatja a másikat valójában is érdekli, törődő, együtt érző, rendes, jó szívű, megbízható Nem rosszindulatú, bosszúálló , irigykedő kibeszélő, ..... stb Lehetne írni még de a lényeg hogy jó és rendes legyen velem amilyen én vagyok vele. Sajnos kijutott pár rosszból szóval jártam a sötét oldalon nem hiányzik hogy ki legyek használva én valójában olyan keresek akinek a szeretet, szerelem lenne csak a fontos hogy legyen akiben meglehet bízni akihez hozzá lehet bújni esténként. (*,bár ez nem azt jelenti hogy nincs beszélőke csak nem mindenkivel működik (legfőképpen akiben látom a rosszindulatot) meg nagy társaságban ahol sok az idegen akik úgyis csak kibeszélnek a hátad mögött. ) Most vagyok túl egy nagy szakításon majdnem 2 évig tartott szóval most kicsit depis vagyok de jó volna kimozdulni vhova pl:strandra, talán a jövendőbelimmel. Tudom testalkatilag nem vagyok nagy szám de azért rajta vagyok az ügyön elkezdtem sportolni szóval lesz ez még jobb is ;) Hát aki idáig elolvasta :) annak köszönöm és remélem az első 3 bekezdés sikeresen elüldözte az érdekkapcsolatot keresőket.
Dávid - társkereső Budapest - 30 éves férfi
Dávid, 30 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 napja tag

Dávid vagyok. Van egy kutyám, Röfi Úr a neve, aki egy francia bulldog.
János - társkereső Budapest - 37 éves férfi
János, 37 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
4 napja tag

Engem ide köt minden az apám a gyermekkorom ,az Üllői úti stadion a barátok és velük a Józsefvárosi utcák. Én már nem kívánok ragyogást, pénzt, dicsőséget. Csak egy tűzhelyet kívánok. Hívó lámpafényt, meleget azoknak, akiket szeretek. Egy darab kenyeret, csendet, pár halk szót, jó könyvet és kevés embert. De az aztán Ember legyen!
Ákos, 21 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
4 napja tag

Szia, Ákos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online budapesti társkereső nők

Timi, 35 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
1 órája lépett be

Sziasztok! Meg van mindenem, csak a másik felem nem találom. Olyan párt keresek, akit ha meglátok mosolyogni támad kedvem. Akinek fontos vagyok, és velem is akarja tölteni a szabadidejét. Hiszek abban, hogy két ember együtt többre jut, mint egyedül. Pár éven belül szeretnék családot. Szeretem a belvárost, de inkább külvárosban élnék.
Csilla, 51 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 órája lépett be

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni velem egykorú férfival. Vicces és vidám nő vagyok.nem írom,hogy tökéletes vagyok,de a koromhoz képest jól tartom magam.Nem utazó társat keresek és kocka hasut, Egy jó tàrsat... Szeretek sétálni moziba járni.irjatok. Irj elèrhetőséget!! Mert nem tudok vissza írni.:)
Renáta, 24 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
11 perce lépett be

Ha egy kedves, normális értékrendű, mosolygós nőt keresel, jó helyen jársz! :)
Edina, 29 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 órája lépett be

Komoly kapcsolatot keresek.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 órája lépett be

48 éves Budapesti férfi családcentrikus, humoros!Barátok, Vízpart! Hagyományos értékrendet képviselek!Gyerekszerető!
Tibi, 47 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
10 perce lépett be

Röviden , lelkem rendben , agyam talán , nem anyámnál lakom , nem horgászok , van életem , ja no pia , no drog ! És folytatom mert kell !!!!!lányok , hölgyek ( akinek nem inge nem veszi magára ) játszatok a bevart zsebü királylányt , össze - vissza , dobáljátok a szíveket , és amikor erre reagálva , pl viber , az meg nem tetszik ?! Vicc , itt zeró komunicio , de az meg nem tetszik amit az ember ....
Zsolt, 37 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 órája lépett be

Alapvető értékek, közös érdeklődés, EQ, no meg a kölcsönös szimpátia. A többit pedig személyesen, mert úgyis akkor derül ki hogyan tovább...
Roli, 24 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
1 órája lépett be

Szia, Roli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás budapesti társkereső nők

Márta - társkereső Budapest - 54 éves nő
Márta, 54 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Hiszem,megtaláljuk egymást.Magas,csinos,nőies,független nő vagyok,őszinte és reménykedő.
Judit, 32 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Én azért regisztráltam erre az oldalra mert úgy érzem valaki hiányzik az életemből.. Na és te? Ha épp nincs előfizetésem és nem tudnék válaszolni az e mail címem: *moderálva*
Orsi - társkereső Budapest - 42 éves nő
Orsi, 42 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Egyetemet végzett

Társkereső blues Újdonságokra is nyitott, társaságot kedvelő, klasszikusan nőies, vidám, mosolygós, 40-es nő; Intelligencia hányados magas, Remélem, kedveli ezt majd a Pasas; Gyerek van, elmúlt 7 éves, bájos-cserfes, csak az jöjjön ki ebben részt venni képes; Párkapcsolatban vagyok én monogám, és ezt várom el Tőled is Hapsikám! Nem fogok azonnal ágyba bújni Veled, de idővel lehetek a másik feled; És mikor a vágy mindkettőnket egyformán nyúz, akkor szétpattan az a huncut kis társkereső blúz! Ui: Jelenleg nem vagyok előfizető, ezért válasz email címre kérhető!
Piroska - társkereső Budapest - 54 éves nő
Piroska, 54 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Túl sokat nem írok magamról, a személyes találkozásban és a megérzésemben bízok. Kosztolányi Dezső: Akarsz-e játszani? A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, akarsz-e mindig, mindig játszani, akarsz-e együtt a sötétbe menni, gyerekszívvel fontosnak látszani, nagykomolyan az asztalfőre ülni, borból-vízből mértékkel tölteni, gyöngyöt dobálni, semminek örülni, sóhajtva rossz ruhákat ölteni? Akarsz-e játszani mindent, mi élet, havas telet és hosszu-hosszu őszt, lehet-e némán teát inni véled, rubin-teát és sárga páragőzt? Akarsz-e teljes, tiszta szívvel élni, hallgatni hosszan, néha-néha félni, hogy a körúton járkál a november, az utcaseprő, szegény, beteg ember, ki fütyürész az ablakunk alatt? Akarsz játszani kígyót, madarat, hosszú utazást, vonatot, hajót, karácsonyt, álmot, mindenféle jót? Akarsz játszani boldog szeretőt, színlelni sírást, cifra temetőt? Akarsz-e élni, élni mindörökkön, játékban élni, mely valóra vált? Virágok közt feküdni lenn a földön, s akarsz, akarsz-e játszani halált?

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Zoltán, 34 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Nehéz összefoglalni aránylag röviden egy bemutatkozót. Arra való a randi, ha itt az adatok, a fotók meg 1-2 infó alapján szimpi vagyok a többit élőben meg tudjuk beszélni. Eleve az élőben való ismerkedés híve vagyok, nem szeretem annyira sokáig húzni az időt neten. Nem nagyon hiszek már ebben a netes ismerkedésben. Sokkal jobban válogatunk itt, mint élőben tesszük. Képzeletünk kitalál egy ideált és azt próbáljuk kergetni, és lehet nem vesszük észre a hozzánk való embert...Ja és sokan meg csak unalomból és statisztikát gyűjteni vannak itt. De hátha... Huh hirtelen ennyi, műszaki vagyok, nem a szavak embere :) Ha felkeltettem érdeklődésed, vagy írd meg az e-mail címedet vagy valahogy jelezz :)
Gábor, 55 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolai diplomás (Katonai)

Egy szeretetteljes kapcsolatot szeretnék, ahol szeretetben, szerelemben tudnánk élni és mindenben egyek lehetnénk... Nem valakit keresek, hanem azt a bizonyos ŐT. Hosszútávú kapcsolatban hiszek! Szeretnék újból szeretni....az érzés...
Sándor, 32 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Szeretek kiállításokra járni, a kortárs festészetet, a klasszikus zenét, az antik bútorokat. Mindent aminek stílusa van. Szeretem a kiszámíthatóságot de a merev szabályokat nem. Nem szeretem a pörgést de az állóvizet sem. Tudj örülni annak amid van, de mindig legyenek új céljaid.
Feri, 61 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Főiskolát végzett

Keresem párom, amennyiben érdekellek, írj, vagy jeletkezz. Személyes találkozás szabja jövőnket.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Hajnalka, 27 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

Humor, rugalmas gondolkodás, nyitottság, talán ez jellemez legjobban. Nem vagyok egyszerű, inkább segítőkész, empatikus, korrekt, okos, érzéki, talán kissé hóbortos, de semmiképpen sem unalmas. Szeretem a munkám, emellett színházba, kiállításra, úszni, újabban zumbázni járok. Új hobbim a festés. Örök kikapcsolódás az olvasás. Szívesen társasjátékozom és szeretek írni, beszélgetni.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Zoltán, 61 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Platina előfizető

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Zoltán - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Zoltán, 41 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Platina előfizető

Őszinte, pozitív életszemléletű, türelmes, kitartó férfinak tartom magam, talpig úriembernek, lovagnak (nem keverendő össze azzal a bizonyos herceggel a lovon). Vannak céljaim az életben és ezek elérésért teszek is. A hobbim a munkám, munkám a hobbim. De az arany középutat igyekszem betartani: 8 óra hobbi, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Humorom csipkelődős, nem nélkülöz egy jó adag öniróniát és akasztófahumort sem. Szeretek munka után sétálni, a barátaimmal moziba, színházba, koncertre menni vagy csak beülni valahova. Előre be szoktam osztani az időmet, de ha a barátokkal spontán szerveződik valami program arra sem mondok nemet. Ha éppen nincs társaságom olvasok, ismeretterjesztő filmeket nézek, kabarét hallgatok. Szeretek minden szerkezetet ami repül (lehet az egy pajtaajtó is a hurrikán közepén). Nem szeretek a társaság közepe lenni, nem beszélek sokat, de amikor mondok valamit arra általában figyelni szokott mindenki. Az átlagnál nehezebben nyílok meg új emberek felé, ezért viszonylag kevés barátom van, de ők bármikor, bármiben számíthatnak rám.
Tamás - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Tamás, 59 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Platina előfizető

Barátaim vidám, jó humorú férfinak tartanak, én meg elhittem :) Munkámban kitartó és megfontolt vagyok. Képzőművészet, irodalom, kiállítás, színház a kedvencek között. Jazz, jazzrock, komolyzene, de mást is hallgatok. Sportra mostanában nem sok időm jutott , de szívesen változtatok rajta.Végre erőt vettem magamon, újra sportolok heti rendszerességgel! Síelés, vitorlázás, tollaslabda a kedvencek között. Megszállottan szeretem a sebességet, lányom szerint kitelne egy kisebb könyv ezekből a történetekből :) Szeretnék hosszú távon gondolkodni, társamat ,kedvesemet és barátomat keresem egy személyben ! Tudom, érzelem és harmónia nélkül nem megy ! Hiszem hogy csak elbújtál eddig és itt vagy a közelemben :)
Miklós - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Miklós, 49 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Platina előfizető

NEM tudom mit kellene írni. Talán cimszavakban, amit szeretek:-beszélgetni,-ismerkedni,-sétálni,-utazni,-mindent amihez két ember kell.Most létszám hiányvan...\"eladó,kiadó most a szívem...\" Amit nem szeretek ;-kétszínüség,-írígység,-buta emberek,-erőszak,-meg a finomfőzeléket. A többit majd négyszemközt. Ami még fontos, vallom hogy egy kapcsolatban egyenlőfélként kell kezelni a másikat.A partnert az imádott nőt ,kényeztetni,szeretni tenyerünkön hordozni jó,de kell egy kis szabadságot hagyni, hogy ne érezze rabságnak a kapcsolatot...Tudni kell összecsiszolódni ,kompromisszumokat kötni de nem papuccsá válni.

Keresztény budapesti társkereső nők

Mária - társkereső Budapest - 70 éves nő
Mária, 70 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Írni mindent lehet, még azt is ami nem igaz. A személyes beszélgetésnél dől el, hogy valaki szimpatikus, vagy sem. Részemről nem szeretnék összeköltözni senkivel, egy kedves szabadidőpartnert keresek, aki el tudja viselni a kiskutyámat.
Jutka - társkereső Budapest - 68 éves nő
Jutka, 68 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Személyes találkozás részemről nagyon fontos!!!!!! Van szimpátia, vagy nincs?????
Andi, 49 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
római katolikus vallású (nem hiszek benne)

Szia idegen..! Olyan kapcsolatot keresek...ami több mint a szex....de kevesebb ....mint az együttélés...!!
Anci - társkereső Budapest - 63 éves nő
Anci, 63 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hívő római katolikus (alkalmanként)

Egy jó kedélyű őszinte érzelmekkel teli jó humorú nő vagyok! Nem dohányzom nem iszom!Szeretek táncolni.sütni-főzni! Szabadidőmben eljárok táncolni, Tv-felvételekre! Dolgozom még cukrászatba!

Keresztény budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 68 éves férfi
István, 68 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Jóképünek mondott, vígkedélyü, műszaki érdeklődésü vagyok. Rendezett anyagiakkal, társat keresek. Kölcsönös szimpátia, azonos érdekek. Nem jó egyedül. Személyes találkozáskor, majd többet magamról. Üdv. István
Gábor, 51 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Kifelé haladva az erdőből sem adom fel a reményt, hogy megtaláljam azt a Nőt, akivel kölcsönösen és minden téren boldogságot csempészhetünk még egymás életébe.
Géza - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Géza, 67 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Ny müszerész , özvegy , zenész zongorista idösek klubbjában a többit személyesen!
Imre, 46 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Mit is írjak ide? Fényezhetném magamat, de sok értelmét nem látom. Úgy is minden kiderül személyes találkozás során. Írhat bárki bármit azok csak szavak, a tettek bizonyítják ki is vagy valójában. Levelezzünk, ismerkedjünk és ha a személyes találkozó után is szimpatikusak vagyunk egymásnak, bármi kialakulhat.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Andi - társkereső Budapest - 20 éves nő
Andi, 20 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szeretnék élni és boldog lenni . Vidám és rendes barátom keresem .
Gabi, 28 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Aranyos, kedves, magånyos, őszinte, ragazkodó, konzervatîv, de nem mindenben, makacs, szökësbarna hajú, molett, szingli låny vagyok! Komoly kapcsolatot keresek, esetleg hosszutavut. Szeretnèk vègre boldog lenni, törtènetesen szeretve lenni! Règebben olvastam, mostanra abbamaradt az időhiåny miatt, szeretek moziba jårni, barangolni a vårosban, erdôben,hegyen! Nyåron imådok úszni, napozni! Szeretem az extrém sportokat, persze mèg nem próbåltam, majd ha emelik a béremet jövőre, vagy elôlèptetnek amit kètlek!:-) Szoktam futni a busz utån reggel, nèha a kis Forest utol is èri ês büszkèn be is èr a munkahelyère időre!:-D Nem fogok elofizetni, nincs ertelme.
Dóri, 29 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

A sebzett szív mely megbocsájt, olyan mint egy kagyló átfúrt páncélja, mely gyönggyel zárja be sebét
Nikolett, 22 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szia! Nem akarok túl sok mindent leírni. Egyenlőre csak, hogy Budapesten élek. Frissen végzett tervező grafikus vagyok. De vannak további terveim is. Céltudatosnak, bátornak és kedvesnek tartom magam , és hasonló tulajdonságú fiút is keresek. Imádom a zenét(leginkább rock és hasonlók) és a filmeket, az őszt és a tavaszt Legyen elég ennyi.. Szép Napot!! :D Ui: Nem fizetek semmit ezért ha valaki úgy ír, hogy nem tudok neki válaszolni kérem adjon meg egy e-mail címet vagy valamilyen más elérhetőslget. :D

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Kristóf, 25 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Te is boldogabb leszel, ha sikerül örömet szerezned másoknak.
Ferenc, 20 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szerbusz kedves olvasó! 18-éves srác vagyok szeretek utazgatni bulizni élni de egy társ nélkül nehéz!Komoly kapcsolatot keresek sajnos nem vagyok előfizető de ha èrdekelek akkor irj:*moderálva*
Balázs, 22 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Balázs vagyok, 19 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor - társkereső Budapest - 22 éves férfi
Gábor, 22 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as budapesti társkereső nők

Brigi, 34 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Brigi vagyok, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsófi, 39 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

Szia! Hűha, elszántam magam, hogy ismét párra leljek! Kereslek téged, aki tartalmas párkapcsolatot szeretnél, de azért a nevetést, a jókedvet és a hűséget is kedveled! Tudom rögtön soknak hangzik ez így egyszerre, de hát mit tegyek, igényes nő vagyok! :) Mit lehet rólam tudni? A legfontosabb, hogy nem szeretek hosszan levelezni, mert a személyes varázsban hiszek! Szeretek társaságba járni, kirándulni, pancsolni, olvasni, koncertre menni, utazni, és még a végtelenségig sorolhatnám a programlehetőségeket, de szeretek otthon is időzni, együtt pihenni, beszélgetni egy fárasztó nap után. Az életemet igyekszem tudatosan élni, és mindig fejlődni valamiben. Most éppen meridiánmasszázst tanulok. Kérdezz kérlek, szívesen válaszolok! Remélem hamarosan találkozunk!
Anita, 33 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Anita vagyok, 32 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Viki, 30 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

-Szeretem a napsutest,a vizet,a szabadsàgot! -Szeretem a vidámságot, a jó humorú embereket és a pozitív gondolkodást! -Szeretem a zenét, a táncot, ritmust ad az életemnek :) -Szeretek okos, intelligens emberek társaságában lenni akinek van véleménye! -Szeretem megélni a pillanatot!Ha fújja a hajamat a szél, ha felfedezhetek és tanulhatok!

30-as budapesti társkereső férfiak

Attila, 35 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Nehéz pár mondatban összefoglalni az egyéniségem, a céljaim és terveim úgy hogy azzal felkeltsem a Hölgyek érdeklődését, mégis megpróbálkozom egy rövid bemutatkozással.Fontos számomra, hogy egy olyan hölgyet találjak, akivel kölcsönös a vonzódás, de ezen túl az őszinteség és a bizalom is komoly erények nálam. Szeretek kirándulni rendszeresen sportolni. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj bátran.
Szabi, 33 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Én egy életvidám srác vagyok egy hibával ami pedig nem más, mint hogy Nehezen ismerkedek :)
Gábor, 36 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szia kedves hölgy, Gábor vagyok. Szeretném már végre meglelni a páromat, az igazit, a nagy Ő-t ki hogy nevezi:) Egész nyugodtan ragadj billentyűzetet és írjál nekem pár sort, ha felkeltettem az érdeklődésedet. A társalgásra ezen az oldalon kívül esetleg ott van még a facebook, viber, skype, e-mail, chat, telefon és végül a füstjelek, mutogatás, testbeszéd, na és a gondolatátvitel. A személyes találkozón úgyis kiderül minden turpisság, ahogy a törpök mondanák és csak reménykedhetünk, hogy Hokuszpók nem jelenik meg egyikünk személyében sem:) Kedvcsináló: Egy 3 szintes kertes házban lakom a 18. kerületben, kertvárosi övezetben, ami szerintem ideális a családalapításhoz. A ház maga folyamatosan újítva van, így remélhetőleg előbb-utóbb kacsalábon forgó palota lesz belőle vagy egy romhalmaz:) Viszonylag nagy kert áll rendelkezésre egy nagyhangú kiskutyával együttvéve, akinek a neve furcsa módon Szotyi, mint Némóban a teknősnek. Sűrűn macska néha süni is előfordul a kertben, de pl.: ló még nem tévedt be hozzám vagy csak jól álcázta magát:) Ha nem lenne elég a kert, a közelben van jó pár modern játszótér, illetve egy hatalmas sportliget sportolási lehetőségekkel, strandfürdővel, uszodával és egy feneketlen tó is kacsák tömkelegével. Hozzátenném, hogy télen is csodaszép, ahogyan a hó befed mindent és a sportligeti dombok kiválóan alkalmasak a szánkózásra. A többi évszak is csodálatos itt, mint a mesében:) Romantikus sétákhoz ezeken kívül van pár kisebb-nagyobb erdő a közelben bogarakkal lakva, illetve kissé odébb a repülőtér, ahol lenyűgöző látványt nyújtanak a fel- és leszálló gépek. Van ott egy hatalmas domb, amin a Titanic híres orrjelenetes részét pár felvonásban el lehet játszani, miközben jönnek-mennek a repülők. A bölcsőde, óvoda, iskola, mind a közelben van kertvárosi környezetben. Aki nyüzsgésre vágyik, pár megállóra található a Kökipláza, Family Center, Újhegyi bevásárló udvar, Sárkány Center (rengeteg kínaival), Mc, az Újhegyi lakótelep, ahol isteni fagyit, pizzát és pékárut lehet kapni. A 3-as metró szintén nincs messze, így könnyen el lehet érni a hőn szeretett tiszta és üde belvárosunkat. Aki jobb szeret a szépséges belvárosban lakni vagy nem szereti a kertes házat az bizony nem az én emberem! Szóval nekem mindegy, hogy az illető hölgyike, gazdag vagy esetleg szegény, van állása vagy éppen nincsen. Nekem ezek nem jelentenek problémát. Szerintem idővel mindent meg lehet oldani. A szeretet, szerelem, család, gyerekek mindennél fontosabbak! Külsőm: Adott egy jóképű, helyes srác, azaz én, aki 186cm magas, 75kg, sportos testalkatú, barna zselézett haj, barna csillogó szempár, az ellenállhatatlan mosolyom és az igen erős kisugárzásom. Lehet, hogy egy Jedi lovag veszett el bennem vagy csak sokat jártam Paksra:) A többi érdekesség a képen megtekinthető. Személyesen 3D-ben is láthatóvá válok, sőt meg is lehet fogni, esetleg csípni és remélhetőleg kellemesen jó illatom lesz. Így már több mint egy 4D-s mozi élmény lesz és persze teljesen ingyen!:) Ezzel már a cirkuszban is felléphetek. A gyengén látoknak megemlíteném, hogy nem vagyok kopasz, macis, szőke, kigyúrt állat, inkább sportosan „izmos”, nem túl vékony. Sokáig fociztam, így a koszon kívül némi izom is tapadt a lábamra:) Emlékeim szerint minden nap: mosakszom, borotválkozom, fogat mosok, befújom magam valami finom illattal és szépen felöltözöm:) Öltözködésemet illetően: sportos, elegáns, jó megjelenésű, szemet gyönyörködtető:) Belsőm: Normális, illemtudó, éles eszű (mint a borotva), céltudatos, családcentrikus, gyerekszerető, állatbarát, természetvédő, harmóniára törekvő, néha kicsit lökött, vicces, komoly és olykor komolytalan srác vagyok. A papírforma szerint megtanultam írni, olvasni, beszélni és némi alapműveltséggel is rendelkezem. Óriási nagy szívem van, így tudom mit jelent a tisztelet, becsület, hűség, szeretet, szerelem, család! Azt hiszem ismerem a vasalót, mosógépet, tűzhelyet, tudok takarítani, mosogatni, füvet nyírni, rendet tartani stb., persze egyikben sem vagyok profi:) Nagyon szeretem a gyerekeket és talán tudok is bánni velük, így nem okoz gondot játszani velük, etetni őket, fürdetni stb. Igen, nagyon szeretnék majd gyerekeket a jövendőbelimtől, sőt tőlem akár egy egész focicsapat is jöhet, csak bírja majd szusszal:) Hobbi: A közös programok, időtöltés, élmények, hasonló gondolkodásmód, közös rezgés, azonos hullámhossz nagyon fontosak egy párkapcsolatban. Nyáron szeretek állandóan a szabadban, természetben lenni. Imádok biciklizni, futni, és bármilyen labdajátékot játszani, úszni-strandolni, sétálni, kirándulni, nyaralni, kertészkedni a ház körül tevékenykedni, felújítani. Télen a korcsolya, szánkó és a hógolyózás a befutó. A kutyasétáltatást heti rendszerességgel űzőm. Az állatok viszont nálam kint vannak a kertben és nem a lakásban élnek. Még nincsen halam, de ők esetleg bent is lehetnek a szobában, de csak ha nem túl hangosak:) Szeretek este vagy akár éjszaka is sétálni és közben nézni a csillagokat. Mivel a tesómnak van két gyereke, így imádok velük kártyázni, társasozni, legózni, játszótérre járni egyszóval játszani és hülyéskedni, amikor van rá lehetőségem. Szeretek jókat enni. Édesszájú vagyok így nagyon-nagyon szeretem a csokit, sütit, tortát, tehát az édességet:) Szeretem az otthonomban magam megjavítani a dolgokat, felújítani, átalakítani, alkotni. Szeretek gondolkodni és problémákat megoldani, magasröptű esetleg mélybe zuhanó értelmes vagy értelmetlen beszélgetéseket lefolytatni:). Csakhogy még pár unalmas dolgot is megemlítsek, érdekel még a fizika, matematika, kémia, csillagászat, történelem stb. Mit keresek: Társat, szerelmet, szeretetet, barátot, szenvedélyt, szexet, megértést, türelmet, bolondozást, egy kis csodát, a gyerekeim anyját és ezt mind egy személyben! Persze biztos még sok mindent lehetett volna írni:) Olyan családot szeretnék ahol jóban-rosszban, egészségben-betegségben is összetartanak! Anélkül mit sem ér az egész… Ezeket összefoglalva: komoly kapcsolatot keresek! Kit keresek: A hölgyike rendelkezzen nagy női idomokkal (fenék, mell), csúnyán szólva legyen mit fogni rajta ott ahol kell. A széles csípő nyerő nálam:) Az ideális jelöltem olyan 65kg és 85kg között ingadozik magasságtól függően. A rövid hajú lányokat nem szeretem, így mindenképpen hosszú haja legyen. Életkorát tekintve 25 és 36 közé tenném. Elsősorban Budapesti lányt keresek, de ha meg tudjuk oldani a távolságot és sűrűn tudunk majd találkozni, tőlem akár egy másik bolygón is élhet:) Jómagam nem dohányzom, nem iszom, nem élek kábítószerrel, nincsenek szenvedélybetegségeim. Itt jegyezném meg, hogy a kapcsolat, szeretet, szerelem, rámenős, bújós, odaadó és szex függő hölgyek nálam abszolút előnyt élveznek, sőt! A kapcsolatban, házasságban, válófélben lévő hölgyek és azok, akik együtt élnek vagy laknak más férfival, kíméljenek! A gyerekes anyukák is kiesnek sajnos, mivel én közös gyereket szeretnék majdan a párommal. Én olyan lányt keresek, aki a jót keresi és értékeli egy férfiban! Szeretek csókolózni, érzékien vagy éppen szenvedélyesen szeretkezni-szerelmeskedni, és a másiknak rengeteg örömet okozni:) Nekem nagyon fontos hogy, a páromnak is jó legyen:) Fontosnak tartom a romantikát és az előjátékot. Talán egy modern angyalt keresek, aki tudja mi az a hűség, szeretet, szerelem, család! Lehet pont téged kereslek, ha magadra ismertél...:)
Krisztián, 39 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Krisztián vagyok! DJ / Producer Rádiós- Tv-s Műsorvezető. Hobbym a dobolás, kertészkedés kirándulás utazgatás, tenisz... Komoly kapcsolatot ,társat keresek hosszútávra! Értékrendem szerint, a hagyományos értékrendet részesítem előnyben! Legfontosabb a Család!Nem vagyok "party ARC" ez a hivatásom / "munkám" ...Mottóm: " Rend a lelke mindennek!"Ne ítélj elsőre!

Középkorú budapesti társkereső nők

Ildiko - társkereső Budapest - 49 éves nő
Ildiko, 49 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szeretem a mai zeneket vidam termeszet vagyok es igazi szeretetre vagyok.
Viki, 41 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Még mindig nem szexkapcsolatot keresek! Köszönöm a megértést:) Aranyos,igényes NŐ vagyok! Nem a herceget keresem hanem azt aki úgybánik velem mint egy hercegnővel...!!!:) Lelki betegek,meg az ex-ük után síránkozók,szexkapcsolatot kereső,társas magányban szenvedők kérem kíméljenek!!! Fotó nélkül ne írjatok,mert nem válaszolok...! Ne küldj fotót a farkadról meg az autódról,mert ha eljön az ideje s én is úgy gondolom akkor úgy is mindkettőbe beleülök....!:D pl
Irma, 42 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Vidám kiegyensúlyozott csaj vagyok egy gyerekkel rendelkezem aki ugyan olyan vidám cserfes mint èn mindenem a munkám es a gyerekem több dologgal foglalkozom egyszerre de szeretem ha a hètvege a pihenèsé....nem vagyunk otthon ülő típusok de ha van egy jo mese dvdnk egy tàl pattogatott kukoricával is elvagyunk dèlutan .... szeretek főzni igaz csak hetvegen szoktam de azt mondjak jo vagyok benne ....
Zsuzsa, 47 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi érzelem... Bizalom nélkül nincs amiért folytatni.... Az őszinteség nem elvárás,hanem alappillér... Meglátjuk kinek milyen leszek...ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések, még akár csoda is történhet..:-)

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Szabolcs, 43 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Nem attól leszünk szerelmesek, hogy megtaláljuk az igazit, hanem attól, hogy megtanuljuk szeretni a másik hibáit. Szerintem.
Misi, 43 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Vicces, humoros. Sportot nagyon szerető emberke vagyok. Keresek egy bújós, kedves odaadó cicust
Tamás - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Tamás, 41 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Elmondok egy titkot, én is pont egy olyan normális társat keresek, mint te... Én itt vagyok :)
Gábor - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Gábor, 41 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Autókat szerelek mert szeretem csinálni,szeretek csavarogni,kirándulni.Szeretem ha valaki őszinte.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Lia - társkereső Budapest - 59 éves nő
Lia, 59 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Nevem Lia,hajam lila,illetve lila+fekete,smaragd zöld szemekkel.Keresem azt a férfit,aki szeretné,ha szeretnék és ez nem jelentene neki gondod.Tartós kapcsolatra vágyom,de nem feltétlen együtt élésre.Majd kialakul... vagy nem... A fotóim 2 illetve 1 évesek,tehát így is nézek ki..illetve idei.Röviden ennyi,a többiről felesleges még beszélnem. Néha nem tudok itt írni,de a *moderálva*ra tud írni,aki ismerkedni szeretne velem és nem válaszolok itt !
Erika - társkereső Budapest - 51 éves nő
Erika, 51 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Nevem Erika. 49 éves vagyok. Budapesten élek. Elvált vagyok. Keresem,őszinte kedves , szerető , hűséges társam.
Gigi - társkereső Budapest - 56 éves nő
Gigi, 56 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Nem vagyok előfizető, hogy válaszolhassak, szükséges az e-mail címed! Ki mit hoz ki belőlünk? Milyenek is tudunk lenni valójában? Nagy mértékben függ a társtól is!! Van akinek csendes, van akinek hangos, van akinek kedves, van akinek nem eléggé... Van amikor vidám, van amikor túl komoly... Az őszinteség nem elvárás, hanem alappillér! Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom!
Katalin - társkereső Budapest - 56 éves nő
Katalin, 56 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szeretek élni.Keresem művelt intelligens, természetszerető férfimet.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Laci, 56 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Ide bármit lehet írni, inkább szóban. Ott úgyis minden kiderül.A fotóim szörnyűek állítólag életben elviselhetőbb,találkozz velem és dönts.Az IGAZIT keresem más nem kell az már volt.
Jenő - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Jenő, 65 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Laza kapcsolatot keresek amiből bármi kialakulhat.Nyitott vagyok komoly kapcsolatra.Személyes találkozásban hiszek.
Endre - társkereső Budapest - 73 éves férfi
Endre, 73 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Szívesen dolgozok,kertészkedek,sportolgatok,táncolok,színházba járok,főzök,néha takarítok,egyedül élek a lakásomban! A találkozást veled,nagyon várom! Endre
Andor, 97 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Egyedul allo , intelligent tengeren tul elt nem atlagos ferfikent keresem kompatibilis holgy tarsam ,egyedul elek ,Pesten ,Szegeden Szemelyessen minden kiderul , hiszek az elso impression erejeben,,,

Elit budapesti társkereső nők

Mónika, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Zsuzsanna - társkereső Budapest - 37 éves nő
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman komoly, vagányul nőies, gyöngéden figyelmes, határozottan spontán és energikusan kreatív vagyok. Szeretek pezsegve feloldódni egy baráti társaságban vagy pörögve koncertet szervezni itthon vagy külföldön – csendben olvasni, kreatívkodni otthon vagy jógázni. Mindennap rácsodálkozni a városra ahogy átbiciklizni a Dunán a virágos biciklimen.
Ildikó, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Kedves Ismeretlen ! " ALFA hívja BÁZIST, BÁZIS jelentkezz !" Itt egy örök optimista, pozitív életszemléletű lény beszél a Föld nevű bolygóról. Alapvetően a hagyományos értékrend híve vagyok. Az én világképem alapján a CSALÁD a két fél harmonikus kapcsolatán alapul, ahol a nő és a férfi - a hagyományos női és férfi szerepeket nem felcserélve - egymást jól kiegészítve teremtik meg együtt azt a szigetet, ahová esténként jó megérkezni, fel lehet töltődni és reggel úgy lehet elindulni, hogy " Bárcsak már újra együtt lehetnénk !" Szeretem a biztonságot, a nyugalmat és a harmóniát magam körül. Szeretek játszani, de játszmázi és megjátszani nem. Szeretem a természetet. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazgatni, sportolni, zenét hallgatni, barátaimmal beszélgetni. Szeretem a jó filmeket, a színvonalas színházi darabokat, de egy jó koncert és kiállítás is belefér néha a programok közé. Mindezt azonban nem az igazi egyedül tenni, mert az ember alapvetően társas lény. Szeretnék egy olyan társat, párt találni, akivel jóban-rosszban, egymás kezét fogva gyűjtögetnénk a közös élményeket. Üzenet elküldve, vajon ki fogja az adást?
Andrea, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Pozitív beállítottságú vagyok. Hosszútávú, harmonikus kapcsolat érdekel. Fontos számomra az intellektualitás, hasonló érdeklődési kör

Elit budapesti társkereső férfiak

Gábor, 71 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.
László - társkereső Budapest - 41 éves férfi
László, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Szeretem a romantikus pillanatokat,setalni,moziba,szinhaz,vacsizni jarni.Szeretem megtervezni a hetvegeimet,napjaimat,utazasaimat.Nem dohanyzok (soha)Alkohol semmi.Azert elek. :) Uzletember vagyok,ket dipolmam van,tobb cegem.Budan lakom es keresem a parom.Van ket kiskutyam meg egy ur az eletembe. :)Lehet,hogy te hianyzol onnan? i am friendly and happy person with my life which always want to make everyone happy. i am passionate and confident with everything i have and always have some plan into my entire life.In some point it is not that easy yo describe my self by word.However,I would like to describe by someone which she try to get know me.
Gyuri, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Az optimista gondolkodas mindig tartogat egy olyan iranyt mint, ha felulrol fognak a kezunket.)) Nem meselek regenyeket itt magamrol. Akit megtalalok es igazi parnak fogadok el biztos vagyok abban hogy boldog elete lehet.))
Attila, 37 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Attila vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fényképes budapesti társkereső nők

Éva, 61 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
5 fotóval

Nő vagyok minden téren. Szeretnék végre egy igazi társat. Aki minden értelemben egy társ. Régóta vagyok egyedül ami nagyon nem jó. Képeim napjainkban készültek. Sajnos a kilóim is emnyi napjainkban. Ez van. Itt mindenki tökéletes látom de én csak szeretnék. Ilyen vagyok életben is amilyennek látsz a fotókon.
Viki, 42 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
6 fotóval

"Mindenkinek szüksége van arra, hogy néha odabújjon valakihez, és megmutassa a legsérülékenyebb arcát. Szeretném, ha egy nap az a valaki én lennék neked." Eljött az idő, hogy írjak ide egy kicsit magamról. Kedves idegen aki rám leltél elmondom picit mit találsz a kép mögött amibe mindenfélét képesek vagytok beleképzelni. Vidám vagyok többnyire igen ez gondolom látszik a képeken szeretek nevetni mert felszabadít és sok mindenre gyógyír valószínűleg sosem fogok felnőni kicsit infantilis és szétszórt vagyok, de persze tudok komoly is lenni ha kell. Mindenről szívesen beszélek nyílt vagyok és őszinte. Huncut is a magam módján persze;), de nem domina nem erotikus játékszer hanem egy érző lélek tele érzelemmel szenvedéllyel őszinteséggel és reménnyel. Van egy kislányom akit egyedül nevelek sajnos így alakult én se így terveztem szóval csomagajánlatban vagyok ;) De ettől még nem CSAK testi kapcsolatra vágyom mert anya is vagyok, de nem is pótapát keresek hanem társat akit csak akkor mutatok be a gyerekemnek is mikor már eljött az ideje. Na most írjatok, ha mertek :))) Nincs előfizetésem épp, ha írsz nekem csatolj képet meg elérhetőséget. Köszi :) Kérlek a korhatár és a magasság nem véletlen van megjelölve a lapomon. Mivel fiatalabbnak érzem magam a koromnál (talán annak is nézek ki mások elmondása szerint) Nem szeretnék idősebb párt nem vonz kár is irnod. Másik megállapításom ha nem írok 2 levélre sem valószínű nem téged kereslek. Ez azért van mert akinek esetleg őszintén visszaírtam hogy nem őt keresem rögtön támad sértődött lesz keresi a miértjét szóval inkább nem válaszolok ne haragudjatok. Egyébként meg már minden reményem odaveszett kb. hogy vannak még "normálisan" gondolkodó férfiak.
Judit, 57 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 fotóval

Fiatalos ,vidám,természet kedvelő, pozitívan gondolkodó vagyok.
Csilla, 42 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 fotóval

" Ha vàllalni tudod magadat olyannak amilyen vagy akkor magadra talàlsz." Pierre Franckh

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Csaba - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Csaba, 50 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
10 fotóval

Szeretném megtalálni társam a következő negyven évre!Na jó húszra.Kalandorok ne kíméljenek!
Ádám, 30 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 fotóval

Próba-szerencse alapon jöttem, meglátjuk hogy alakul.. Azért pár sort magamról... Alapvetően csendes, introvertált típus vagyok, aki inkább csak a koncerteken szereti kiengedni a hangját, de ott nagyon :) Jelenleg a munkám és a sport (crossfit, falmászás) teszik ki az időm nagy részét, ugyanakkor nagyon szeretem az esti összebújós filmnézéseket egy pohár vörösbor mellett.. :) És az utóbbi időben úgy érzem, hogy megint jó lenne megosztani a napjaimat valakivel..
Tibi, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
1 fotóval

45 éves egyedül álló férfi vagyok. Rendezett anyagi körülmények között élek !Szeretek biciklizni , sielni hasonló érdeklödésü társat keresek !
Árpád, 36 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
2 fotóval

Vidám, jó homorú, pozitív gondolkodású, természetet szerető jellemem van. Nekem valóban nincs kapcsolatom, tehát távol áll tőlem a hamis/kamu szöveg. Hasonló, tényleg komoly gondolkodású és persze vidám természetű hölgyet keresek.

Most online budapesti párkereső nők

Zsuzsa, 47 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
7 órája lépett be

Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi érzelem... Bizalom nélkül nincs amiért folytatni.... Az őszinteség nem elvárás,hanem alappillér... Meglátjuk kinek milyen leszek...ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések, még akár csoda is történhet..:-)
Viki, 42 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
10 perce lépett be

"Mindenkinek szüksége van arra, hogy néha odabújjon valakihez, és megmutassa a legsérülékenyebb arcát. Szeretném, ha egy nap az a valaki én lennék neked." Eljött az idő, hogy írjak ide egy kicsit magamról. Kedves idegen aki rám leltél elmondom picit mit találsz a kép mögött amibe mindenfélét képesek vagytok beleképzelni. Vidám vagyok többnyire igen ez gondolom látszik a képeken szeretek nevetni mert felszabadít és sok mindenre gyógyír valószínűleg sosem fogok felnőni kicsit infantilis és szétszórt vagyok, de persze tudok komoly is lenni ha kell. Mindenről szívesen beszélek nyílt vagyok és őszinte. Huncut is a magam módján persze;), de nem domina nem erotikus játékszer hanem egy érző lélek tele érzelemmel szenvedéllyel őszinteséggel és reménnyel. Van egy kislányom akit egyedül nevelek sajnos így alakult én se így terveztem szóval csomagajánlatban vagyok ;) De ettől még nem CSAK testi kapcsolatra vágyom mert anya is vagyok, de nem is pótapát keresek hanem társat akit csak akkor mutatok be a gyerekemnek is mikor már eljött az ideje. Na most írjatok, ha mertek :))) Nincs előfizetésem épp, ha írsz nekem csatolj képet meg elérhetőséget. Köszi :) Kérlek a korhatár és a magasság nem véletlen van megjelölve a lapomon. Mivel fiatalabbnak érzem magam a koromnál (talán annak is nézek ki mások elmondása szerint) Nem szeretnék idősebb párt nem vonz kár is irnod. Másik megállapításom ha nem írok 2 levélre sem valószínű nem téged kereslek. Ez azért van mert akinek esetleg őszintén visszaírtam hogy nem őt keresem rögtön támad sértődött lesz keresi a miértjét szóval inkább nem válaszolok ne haragudjatok. Egyébként meg már minden reményem odaveszett kb. hogy vannak még "normálisan" gondolkodó férfiak.
Böbe - társkereső Budapest - 45 éves nő
Böbe, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
4 órája lépett be

Az élet túl rövid ahhoz, hogy c?ltalanul éljük le. Ehhez keresem a megfelelő tårsam.
Anne - társkereső Budapest - 52 éves nő
Anne, 52 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 órája lépett be

Szeretek mindent, ami felemel, ami feltölt, illetve mindent úgy szeretek csinálni, hogy az másnak is ezt adja. Sok dolog érdekel, a motorozástól és a jógán át a főzésen keresztül a művészetek széles tárháza. Írok... Keresem a másik felem...azt a férfit, akivel úgy érzem egésszé válok, és aki szintén ezt érzi, ha velem van...

Most online budapesti párkereső férfiak

Tibi, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
2 órája lépett be

45 éves egyedül álló férfi vagyok. Rendezett anyagi körülmények között élek !Szeretek biciklizni , sielni hasonló érdeklödésü társat keresek !
Tomi - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Tomi, 29 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
34 perce lépett be

Alig használt (még bejáratós), 29 éves srác magyarországi papírokkal élethosszig tartó használatra eladó! Egyesek szerint alapvetően kedves, megbízható, hűséges és segítőkész. Kis mértékben barkácsolásra is rávehető! Ígény esetén arcszőrzet nélkül :) ...
Laci - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Laci, 44 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
18 perce lépett be

Sziasztok! Laci vagyok., 172 cm magas és 90 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe zöld, hajam szőkés barna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg külön él vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom vállalkozás. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.
Balázs - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 perce lépett be

Kedves Látogató! Örülök, hogy benéztél hozzám. :) Ha Te is úgy gondolod, hogy ez nem csupán egy társkereső webshop és hajlandó vagy akár még energiát is fektetni az ismerkedésbe a fotó nézegetésen felül, kölcsönös szimpátia esetén egy-két levélváltás után inkább a személyes találkát javasolnám. :) (A fotók frissek, egy éven belül készültek.) Köszönöm az érdeklődést!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Iván (59), Budapest
  Amikor igazán kéne, minden mottó használhatatlan!
  Mindenkinek a legjobbakat! Iván vagyok. Könyvekkel foglalkozom. Komoly kapcsolatot szeretnék, nagyon vonzó, vidám, nemdohányzó, értelmiségi hölggyel! Lehetőleg Budapestről! Régen elváltam, egészséges vagyok, nem iszom, nem dohányzom. Egyedül élek. Szeretem a történelmet, a művészeteket az irodalmat, a zenét, az állatok világát, a táncot, síelést, a vidám társaságot.
 • Judit (59), Budapest
  nem független férfiak kiméljenek
  167 cm magas szőke , kék szemü elvált nő vagyok .Budapesten élek, dolgozom.Mosolygós, vidám természetem van, szeretek olvasni, zenét hallgatni, főzni.Olyan férfit keresek akivel beszélgetni is lehet.
 • Babett (24), Budapest
  Ismerkedjünk!
  Abszolút nem mondanám magam szürke egyéniségnek, imádok nevetni. Kedvelem a humoros emberek társaságát. Budapesten tanulok illetve dolgozom, kollégiumban lakom. Bács megyében születtem és a szüleim is ott élnek, lehetőségeimhez mérten Budapesten tartózkodom, de azért néha haza látogatok a családi fészekbe, ami feltölt energiával (a táj, a természet, az illatok, madarak). Vidéken még az eső is máshogy esik. Nagyon nem szeretem a negatív embereket. Miért szomorkodunk, ha nevethetünk is? Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra a saját képeimmel. Az őszinteség nagy erényem, így ezt másoktól is elvárom! Meséket az találjon ki, akinek az a hivatása! Köszönöm, hogy elolvastad a nem túl sokat mondó, de támpontot adó soraimat.
 • Zoltán (26), Budapest
  A megfelelő pillanat mindig a most!
  Szeretem ha zajlik az élet, nem szeretek és nem is nagyon szoktam unatkozni, elég tevékeny vagyok, szeretek dolgozni. Lehet velem értelmesen beszélgetni, kedvelem a jó humort főleg de nem kizárólag az abszurdot és a helyzetkomikumot. Szeretem a madarakat, papagájokat, szépek értelmesek, illetve végtelenül aranyos amikor tüsszentenek! :) Szeretem a hegyvidékeket, legyen szó akár szerpentinen autózásról vagy erdőben barangolásról. Szívesen ismerkednék meg egy olyan hölggyel aki úgy általában jól érzi magát a bőrében és hasonlóan aktív mint én! Tudom,fontos kérdés az egzisztencia is,na jövedelemigazolást azért nem csatolok de 2 mondat belefér. :) Diplomám nincs ugyan, de nem vagyok lapátos. Egyedül élek Budapesten, albérletben. Futja autóra is, kell is mert mászkálni szeretek viszont a tömegközlekedés nem pálya! :)
 • Miklós (52), Budapest
  Nem vagyok előfizető, nem tudok válszolni mail címet k
  Sziasztok! Miklós vagyok, 50 éves, lakhelyem Budapest. Nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. 187 cm magas vagyok és 99 kg, testalkatom átlagos, a szemem barna, a hajam barna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! Ha megtisztelsz leveleddel Kérlek adj elérhetőséget, ha nem vagy platina előfizető, Köszi
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XVIII. kerület
Budapest, XVIII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.