Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XX. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Moncsi, 30 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
4 napja tag

Moncsi vagyok, 30 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gina, 16 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
5 napja tag

25 év felettiek kerüljenek köszi. komoly kapcsolatot keresek szoval aki csak kalandozni akar az kerüljön.
Laura - társkereső Budapest - 21 éves nő
Laura, 21 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
9 napja tag

Ismerkedés,Kapcsolat teremtés baráti szinten. :)
Edit, 37 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
11 napja tag

(Kérlek olvasd el a teljes adatlapom. Csak akkor írj, ha beleférsz a paraméterekbe.)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Lali, 43 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
7 órája tag

Igényes vagyok magamra és a környezetemre nyilván szeretném ha az álmaim asszonya is ilyen lenne :-)Tartós , jó lenne végleges társat találni :-) Hűséges, humoros , optimista hölgyet keresek aki csinos is mert az is nagyon fontos :-)
Norbi, 36 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
4 napja tag

Egyenlőre nem vagyok előfizető így nem tudok írni, de a a bemutatkozó szöveg alján adtam e-mail címet neked. ;) Vidám és barátságos vagyok. :) Rendszeresen sportolok, de hobbi szinten és nem kényszeresen. Őszinte természetű vagyok, szeretem szemtől szembe megbeszélni a dolgokat. Masszőr vagyok ( de senkinek semmilyen szín alatt nem erotikus!) Sok pénzért sem! :D Nem, még a duplájáért sem! :D E-mail:*moderálva*
Kristóf - társkereső Budapest - 19 éves férfi
Kristóf, 19 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
4 napja tag

Sziasztok Kristóf vagyok :) Ugyan azért regisztráltam ide mint mindenki más,társat szeretnék találni,egy helyes normális lányt :) szeretek utazni,moziba járni. könnyen ismerkedem sokak szerint jó humorom van :D Ha szimpatikusnak találsz akkor írj ;)
Erik, 24 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
6 napja tag

"Minden perc egy aranyat ér, és amit megtehetsz ma, azt ne halaszd holnapra" Ez az mottó magába foglalja az életfelfogásomat. Ha szeretnél megismerni egy jóhumorú, kalandkedvelő srácot, akivel a kommunikáció is könnyen megy, és szeretnéd a napjaidat mosolyogva tölteni, akkor engem keresel.

Éppen online budapesti társkereső nők

Julcsi, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
39 perce lépett be

Sziasztok Urak! A levelezésben nem igazán hiszek, számomra a személyes benyomás a döntő, és ha nincs hosszas levelezés, akkor sokkal spontánabb lehet a találkozás. Ezért ha van kedved ismerkedni és találkozni, szeretném elkérni a telszámodat, hogy meg tudjunk beszélni egy randit, amely nem kötelez semmire, viszont lehetőséget adhat a folytatásra ha jól sikerül. Így végül is vesztenivalónk nincs, csak nyerhetünk a találkozással és aki mer, az nyer! Várom válaszod és számod! Ui: akar itt egyáltalán valaki komoly kapcsolatot kialakítani? Julcsi
Andi, 42 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
28 perce lépett be

41 éves vagyok. Szeretek jókat nevetni, kirándulni, táncolni, szeretem a tisztaságot, az őszinteséget és szeretek szeretni :) Szeretem a törődést és nagyon szeretem, ha viszont szeretnek :) Jelenleg nincs előfizetésem,ha,gondolod,add meg az email cimed.!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm
Bettina, 29 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
5 perce lépett be

Szeretek utazni, koncertre járni, egy finom édes bort iszogatni. Szeretek zenét hallgatni, filmet nézni, szeretem a beülős helyeket. Szeretem a nyár estéket, a nyár esti sétákat, imádom a Balatont...... Komoly kapcsolatot keresek! Olyan FÉRFIT aki tud nevetni, de tudod komoly is lenni. Légy legalább olyan magas mint én. Van egy kutyám. Ironikus humorral rendelkezem, a többiről kérdezz bátran. :-D
Timea, 42 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
6 perce lépett be

A partnerem legyen a szövetségesem és a lelki társam.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Zoltán, 45 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
41 perce lépett be

Nem akarom belekényszeríteni magam abba, hogy én határozzam meg egy kapcsolat minőségét, jellegét. Lehet, hogy csak barátság lesz, lehet, hogy sokkal több annál, de az is lehet, hogy csak egy kávét fogunk meginni és mindketten megyünk tovább. Valószínűleg több esélyünk van, ha tudsz spontán lenni, szeretsz nőiesen öltözködni, finom illatod van. Itt kezdődik. Aztán pedig....hm, ki tudja?! Fontos még: sport, munka, a szabadidő minőségi eltöltése... És, persze a legfontosabb: a kisfiam.
Csaba - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Csaba, 46 éves
Társkereső Budapest, ker.
2 perce lépett be

Változni lehet, változni kell, de igazán az a boldog, aki a másikat boldognak látja. Hiszek mindenben, de hiszékeny nem vagyok. Ha nem hiszed, járj utánam! Üdv! Giovanotti. Lejárt az előfizetésem, a Ludas Matyira. Írj, elérhetőséget!
Tamás, 41 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
9 perce lépett be

Komoly kapcsolatot keresek, s remélem itt megtalálom...
Feri, 63 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
12 perce lépett be

Nagyon szeretem a természetet, sokat kirándulni, nagyokat sétálni ehhez keresek Partnert!!!:-)

Diplomás budapesti társkereső nők

Annamari, 29 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Főiskolai diplomás (Nemzetközi kapcsolatok)

Megismeri, felfedezni és megszeretni valakit egy hosszú út, amire én készen állok. Remélem te is!
Lenke, 75 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Főiskolai diplomás (EÜ)

Egyedülálló, jó humorú, zenét, társaságot kedvelő vagyok. Színház, mozi, koncertek, kiállítás, utazás, főzés, grillezés,sport a hobbim. Olyan társat keresek aki mindehez partner tud lenni.
Teca - társkereső Budapest - 52 éves nő
Teca, 52 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Főiskolát végzett

Korban és gondolkozásban egy hullámon lenni! Két lábbal a földön Járni!
Andrea, 57 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Főiskolai diplomás (Külkereskedelem)

A társam keresem, akivel jókat nevethetek, sportolhatok, művelődhetek, akinek fontos egy őszinte és egymást tiszteletben tartó kapcsolat és aki velem együtt örülni tud a meglévő és születendő unokáinknak. :)

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Jenő - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Jenő, 41 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Főiskolát végzett

Korrekt kapcsolat, együtt gondolkodás, megértés, közös gondolkodás. Komoly kapcsolatot keresek, nem dohányzó TÁRSAT, akivel megértjük egymást, aki szeretne gyereket. Együtt építsük BOLDOG JÖVŐNKET Együtt sokkal jobb.....
Sándor - társkereső Budapest - 68 éves férfi
Sándor, 68 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Főiskolát végzett

Vidám, aktív embernek tartom magam. Kedvenc időtöltéseim közé tartoznak olyan programok mint például a táncolás, vitorlázás, horgászat, sétálás vagy éppen az olvasás, egy színházi előadás vagy egy mozifilm...Ehhez keresek egy társat, egy nőies nőt, akivel mindezt megoszthatom, elkísér vagy támogat.
László - társkereső Budapest - 49 éves férfi
László, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Főiskolai diplomás (nyomda)

Ide most csupa jó és vonzó dolgot kéne írni? Találkozzunk személyesen vagy levelezzünk és lassan minden kiderül. Kedves lényed, mosolyod, szemed, hangod, kisugárzásod sokkal többet elárul. Csinos, kedves, független társat keresek közös programokra hosszú távra. " Az volna az igazi, ha azzal, akit kiválasztottunk, vagy aki bennünket kiválasztott, szüntelen ragyogás lenne az élet, végeszakadatlan pihenés, nyugalom. A biztos tudat, hogy van mellettünk valaki, csak a kezünket kell kinyújtanunk érte, valaki, aki egy hangon zeng velünk, és velünk van tele, és akárcsak mi, ő se vágyik máshová. Hogy mindent ellepjen körülöttünk ez a zsibbadtság, amely gúzsba köti az elmét, és meghiúsítja az árulásnak még a gondolatát is." Francois Mauriac
Barna - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Barna, 65 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Főiskolát végzett

Szeretném a szabadidőt szines,szinvonalas,tartalmas programokkal eltölteni,olyanokkal melyek a partneremnek,társamnak is az érdeklődési körébe tartoznak. /pl.életemben fontos tényező az utazás,kirándulás,szinház,mozi,a sport világa -aktiv sportoló voltam-,és a zene szeretete. Magamról talán beképzeltség nélkül állithatom hogy magas,jó kiállásu,korrekt,romantikus beállitottságu férfi vagyok. Ezeket részben alátámasztják a reg.lapomon olvasható adataim,kérlek olvasd el figyelmesen. Mindezeket egy komoly barátság,tartalmas kapcsolat reményében irtam ide.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))
Mirjam, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Platina előfizető

Segíts mindennek olyannak lennie, mint amilyen úgyis! Lehet közhelynek tűnik majd, életre szóló, végleges kapcsolat miatt regisztráltam. Hiszem a mai napig , hogy létezik és amikor megérettünk rá, akkor megkapjuk a találkozás lehetőségét, azzal , aki.
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Kata, 56 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

A bűvös 50. év. Én nem érzem bűvösnek, sőt... Talán jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Mindent szeretek, amit társaságban csinálhatok, (ez lehet egy kutya is..) de azért jobban tetszik, ha válaszolnak. Több hobbim is van, ezek kitöltik az életem ide vonatkozó darabját, de (majdnem) mindent jobb ketten... Monogám nő vagyok, az elvárásom a függetlenség. Nem hiszem, hogy külső-belső tulajdonságok elvárása sikerhez vezet. Mint párkereső egy kölcsönös ejha lenne a legjobb. Nem ragaszkodom a szokásokhoz, de végcélként kitűznék egy 3 m-s versenyt járókerettel 20 év múlva. Nem vagyok előfizető!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Ádám - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Ádám, 32 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Platina előfizető

Személyes bemutatkozó..... majd személyesen :) A kis srác a képeken az unokaöcsém, a félreértések elkerülése miatt írtam le :)
Péter, 41 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Óvatos vagyok . Egyelőre nem várok mást, csak egy pezsgő és könnyelmű beszélgetést . Sajnos minden téren túlságosan tapasztalt vagyok . Független vagyok annyira a külvilágtól , hogy bátran lehetek őszínte , teljesen önzetlen , vagy kíméletlenül gonosz . Boldog vagyok különböző síkjain az életnek egyszerre . Tetszik ami körül vesz , és élvezem a játékszereim , noha a fejlődést már nem ebben mérem. Most még csak leveleznék és megoszthatnánk egymással a történetünket .
Gábor, 51 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Kifelé haladva az erdőből sem adom fel a reményt, hogy megtaláljam azt a Nőt, akivel kölcsönösen és minden téren boldogságot csempészhetünk még egymás életébe.
Ferenc, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Először is Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom! Magamról pedig annyit, hogy türelmes, nyugodt típus vagyok, kerülöm a szélsőséges dolgokat, de nyitott vagyok minden jóra ami egy kis jókedvet hoz az életbe.

Keresztény budapesti társkereső nők

Moni, 39 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
vallása: görög katolikus (alkalmanként)

Mèlyèrzèsű,okos szemelyisèg vagyok aki nèha tùl èrzekeny ! Csalàdcentrikus,vidàm,ès cèltudatos kitünö baràt ès tàrs ! Szeretek kiràndulni,biciglizni,sètàlni,wellneszezni !
Erika, 40 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
vallása: római katolikus

Engedd hogy jojjon aminek jonnie kell , en keresem a parom remelem te leszel en egy 40 es no vagyok 25 os testben ahogy a barataim mondjak de nem minden a kulso a lanyom tart fiatalon igy is elek es gondolkodom es az a ferfi akinek en vagyok az ................... *moderálva* mert nem mindig en irni neked
Napsugár - társkereső Budapest - 40 éves nő
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

Normális értékrenden alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani egy arra érdemes férfival. Ennek az alapjai: tisztelet, megbecsülés, szeretet, őszinteség, megbízhatóság.
Lia, 20 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
görög katolikus vallású (nem gyakorlom)

Nem írtam személyes bemutatkozót,ha szeretnél megismerni írj :)

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Tamàs, 30 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
vallása: református (alkalmanként)

Komoly kapcsolatot keresek egy kedves és igényes Hölggyel hosszú távra. Akivel együtt éljük meg a szebbnél szebb dolgokat. Kitartó, céltudatos férfi vagyok bármiről is legyen szó. Hobbijaim: akvarisztika, informatika, elektronika , fizika, rajzolás, kerékpározás, barkácsolás és még sok minden más.
József - társkereső Budapest - 59 éves férfi
József, 59 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)

Életem hátralévő részére keresem jólelkű,házias,formásan telt,szeretetre,boldogságra vágyó asszonykám.Van ilyen?
Zoltán, 53 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Kedves holgyek! Ujra megprobalom, bar kezdem azt hinni, hogy ez egy kamu oldal, mert az elmult ket evben csak es kizarolag negativ ,"generalt"es sztereotip valasz leveleket kaptam.De mindegy , hatha megsem az !!Ket eve "elarvultam"!Azota keresem a helyem a vilagban. Egy nagy tarsasag vesz korul gyerekkorom ota .Keresek valakit aki elfogad igy es hosszu idore mellettem tudna maradni.Nem pszichologust, nem hazvezetonot,nem szakacsot vagy kerteszt keresek, hanem TARSAT!!! Imadom a munkamat,(amit egy jo programert azonnal abba tudok hagyni)!! Szeretek(nem tudok) fozni,barkacsolni. Imadom a sportot. Csinalni nezni egyarant. Olyan holgyek megkereseset varom akik elfogadnak ilyennek. Kerem,hogy csak nalam fiatalabbak,filigranabbak, es alacsonyabbak irjanak. Nem igerem,hogy mindenkinek valaszolok,de igyekszem.Koszonom,hogy vegigolvastak soraimat. A kepek ne riasszanak el senkit. Csalokak!!!Nem vagyok egy fotogen alkat.Majd elfelejtettem,hogy a legjobb( skorpio) jegyben szulettem!!!!! Udvozlettel Zoltan
Gábor, 54 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Középkorú járgány,de nem lestrapált karosszériával,keresi hölgy vezetőjét leparkolás céljából. Na egy kicsit komolyabban Érzelmekben gazdag, megbízhatóságra, őszinteségre és egymás személye iránti hűségre épülő, tartalmas, hosszú távú kapcsolat reményében ismerkednék.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Klaudia, 24 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Keressem a párom remélem itt megtalálom! :) Komoly kapcsolat a cél! ;)
Ágota, 25 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szia! Ha szeretnél jobban megismerni írj bátran, nem harapok ;) Nem mindenkinek tudok válaszolni ezért ha lehet szeretnék kérni elérhetőséget is hogy válaszolni tudjak :)
Alexandra, 27 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Elősorban tartós kapcsolatot keresek, de nem vagyok semmi jónak az elrontója ;-)
Helga, 24 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Sziasztok!Egy 24 éves lány vagyok,szociális gondozó és ápolóként dolgozok,és nagyon szeretem a munkámat.Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra.Azt érdemes tudni rólam,hogy nagyon szeretek kirándulni,zenét hallgatni,koncertre menni,utazgatni,valamint új helyeket és embereket megismerni.Vidám és nagyon pozitív személyiség vagyok,ha pedig néhanapján szomorkodom kicsit,az szerencsére hamar elmúlik.:)Két öcsém van,és hát elég családcentrikus embernek mondanám magam.Azt hiszem ezek lennének a legfőbb tulajdonságaim.:)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Balázs, 19 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csabi, 23 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szia :) Szeretem a sportokat, a mozgást. Gépészmérnöknek tanulok. Jó dolog chatelni vagy emailezni neten, de igazán a személyes találkákat szeretem :) Nyitott vagyok az újdonságokra, szívesen kipróbálok szinte bármit. Gondolkozni jó dolog, szeretem az olyan lányokat, akik szoktak. ;)
Roland, 26 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Fiatal, kedves, vidám:) ja és persze néha bulizós:)
Feri, 24 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Nem is tudom mit is írjak magamról, ismerj meg. Jelölj bátran!

30-as budapesti társkereső nők

Anita, 34 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Anita vagyok, 32 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Heni, 32 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szia! :) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide, szeretném megtalálni a páromat. Tényleg csak akkor írj ha komolyak a szandekaid. Tőlem alacsonyabbak legyszives kíméljenek. .. Többit levélben :)
Judit, 32 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Hiszek a sorsban, semmi sem véletlen. Szenvedélyes, vagány, kedves, de olykor örDÖGi... Megéli az élet minden percét, nem csak létezik...
Szilvi, 37 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Keresem azt az embert aki szereti az állatokat, aki nem akar mindenáron megváltoztatni, akit nem zavar ha nekiállok egy kicsit barkácsolni. Igen. Nő létemre szeretek barkácsolni. Szeretek sétálni, kirándulni. A többit derítsd ki ha érdekel :)

30-as budapesti társkereső férfiak

Csaba, 39 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Úgy gondolom, hogy a bemutatkozó szövegből nem lehet megismerni senkit, de azért pár szó magamról. Szeretek sportolni, moziba, színházba, koncertre járni. Szeretem az állatokat, a természetet, egy jó kirándulást, vagy csak beülni valahová egy jó kávéra. De szeretem az összebújós filmnézéseket is. Keresem a másik felem, egy kedves, aranyos, bújós, szeretni tudó, leány személyében, aki ki is tudja mutatni. Ha magadra ismertél, írj nyugodtan, és kiderítjük passzolunk-e :)
Tamás, 33 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Sziasztok! Történelem szakon végzett, alapvetően humoros, megbízható, állhatatos, sportos srác. "Próbálj meg, talpig derék ember módjára élned, aki nem zúgolódik a mindenségtől neki osztott sors ellen, s beéri azzal, hogy ő maga igazságosan cselekszik, és lelke mindig jóra kész." (Marcus Aurelius) Mindezek mellett fontos számomra a humor és a sport. A nevetés a legjobb orvosság a sport meg a legjobb feszültséglevezető.
István, 33 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Sziasztok Én nem az én ideálomat keresem hanem az elentétemet mert ahogyan a mondás mondja elentétek vonzák egymást. És ha megtaláljuk egymást akkor együt haladjunk 1 cél felé és utközbe majd össze csiszolodunk. Pár dolog rólam: Nem vagyok izmos és jóképü de visszont van szivem és lelkiismeretem, fiatalos, kreativ, néha házisa néha lusta, nem vagyok magassan iskolázott az élett közbeszólt és ez a lehetöség kimaradt :( , de nem is vagyok buta nagyon sok területen jól informált vagyok. Miket szeretek csinálni egyedül szinte semmitt akkor lusti van :) Társaági embernek tartom magam. Szeretem a kihívásokat és szinte mindenre rávehetö vagyok.
Péter, 35 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Üdv kedves ismeretlen! Köszönöm,h rámkatintotál és végigolvasod ezt a pár sort. Keresem a boldogságot egy jó humorú,életvidám lány személyében. Pár szó magamról: szeretek moziba,kirándulni járni,szeretek jókat beszélgetni v csak hallgatni,de egy jó buliban is benne vagyok. Ha már unod a magányt és végre boldogságra vágysz irj egy levelet hátha egymást keresük!

Középkorú budapesti társkereső nők

Éva, 44 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Hogy lehet 50 karakterben személyen bemutatkozni úgy, hogy ne legyen az ember elfogult? Nem az a lényeg, hogy én milyennek látom magamat, hanem hogy amilyen vagyok, azt értékeli-e valaki, vagy sem...
Andrea - társkereső Budapest - 46 éves nő
Andrea, 46 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

jelen felhasználó, jobbnak látta, ha nem ír bemutatkozót,, mert a hazugságokat jobban viselitek ....én meg nem vagyok rá alkalmas:)
Netti, 45 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szia... Örülök, hogy meglátogattad az adatlapomat. ez már jól kezdődik....
Kata, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Megtanultam, hogy bármit írhat ide bárki, vagy úgy van vagy sem.Gyakran azokban csalódunk jobban, akik őszintének és kedvesnek tűnnek. Főleg itt! A legfrissebb fotóm a farsangi ördöglány. ;) 2017. 02. 24. Gondolom, hogy a ti fotótok is friss és ti is őszintén vállaljátok a korotokat! :( Nem alkalmi szexpartnert és nem párhuzamos viszonyokat vagy kalandocskákat keresek. Erre a célra mást keressetek! .:) Akik az évek során az internetes társkeresés rabjaivá váltak, kérem, ne keressenek! Akik pedig szórakoznak meg bújócskáznak a nőkkel, remélem ugyanazt kapják vissza! Ehhez nem bátorság kell, hanem gerinctelenség. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ! E-MAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI. :)

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Laci, 41 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Laci vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Jancsi, 48 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Rendezett háttérrel párom keresem . Egy magányos vadgalamb párját keresi ;-)
László, 43 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Vidám,jó humoros,jókedvü ember vagyok,mindenre nyitott,könnyen barátkozom.
Laci, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Nem szeretnék túlságosan "belemerülni" csupán annyit szeretnék kérni kedves hölgyek....igaz nincs minden kitöltve (szánom, bánom bűnömet)...ám ami még is kitöltésre került a kit keresel című rovatban azt tessék szíves figyelembe venni! Kéretik nem füllenteni a kor a súly valamint a családi állapot vonatkozásában..... Amennyiben kérésem még ezek után lehet úgy azt szeretném, hogy a fotók amik itt megosztásra kerülnek ne az elmúlt századból származzanak...rém kellemetlen (sajnos volt "szerencsém") amikor az esetleges találkozáskor "vidáman" elviharzok szívem leendő hölgye mellett mert a fotó, fotók köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.... Maradok tisztelettel! F.L

50 év feletti budapesti társkereső nők

Erzsike - társkereső Budapest - 68 éves nő
Erzsike, 68 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szeretek kirándulni sokat lenni a szabadban, olvasni, keresztrejtvényt fejteni, internetezni, főzni,sütni csak legyen kinek :) Az ideálom a vicces,bölcs emberek ;) Sokan mondják hogy kedves,békeszerető hölgy vagyok,aki élvezi az életet kora ellenére.
Adrienn - társkereső Budapest - 51 éves nő
Adrienn, 51 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Olyan társat keresek, aki vidám, szeret kirándulni, aktívan kikapcsolódni. Szeretem a jó humort , a szabadidő tartalmas eltöltését.Kérlek akkor írj, ha független vagy.
Erika - társkereső Budapest - 52 éves nő
Erika, 52 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szabadidős programokhoz keresek igényes, intelligens, aktív életet élő partnert. Magam is ilyen vagyok. Kevés szabadidővel. Teljesen független, csinos, jó humorú, kedves, embereket, kutyákat, természetet kedvelő vagyok. Hasonló adottságú partnerjelöltektől várok választ.
Mária, 68 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Vidám, kiegyensúlyozott, romantikus, két lábbal a földön járó, testileg, és lelkileg fiatalos szőke hölgy vagyok. Szeretek sétálni, főzőcskézni, pláne, ha van kivel. Szívesen olvasok romantikus regényeket, de a szépirodalom sem áll messze tőlem. Filmekben is a romantikus vígjátékokat, és az akciófilmeket szeretem nézem.. A zenei izlésem is 60-70-es évekhez tartozik, hiszen akkor voltam fiatal. Alkatilag molett vagyok, de ez nem jelenti azt hogy vidám, és romantikus nem lehetek. Mivel az előfizetésem lejár ELÉRHETŐSÉGET KÉREK !!!

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Zsolt, 69 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

38 éves házasság után megözvegyültem. Már nem dolgozom nyugdíjas vagyok. sokat kirándulok, állatszerető vagyok. Hobbim a nagytestű papagájok tartása .......
István, 63 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Szeretnék olyan hölgyet találni,akit egész életemen át szívből szerethetnék.Szeretem a természetet,az autós kirándulásokat.
Henrik - társkereső Budapest - 75 éves férfi
Henrik, 75 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Romantikus ember vagyok aki mindent meg tesz annak akit szeret.Kereskedelem,divat,varrásba jártas előnybe.A Balaton nem sokára indul!!!
József - társkereső Budapest - 72 éves férfi
József, 72 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

özvegy vagyok és nagyon egyedűl !!Rossz társ nélkül !

Elit budapesti társkereső nők

Leonóra, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Anna, 56 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Dorka, 28 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Középvezető

Ismerj meg és megtudod ki vagyok! Nem biztos,h vissza tudok írni itt,mailre telefonszámra tudok reagálni...
Bettina, 25 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Kedves latogato! Eloljaroban annyit,hogy nem vagyok hive az internetes ismerkedesnek,de mivel nincs vesztenivalom,megprobalom. Fura kettosseg jellemzi a szemelyisegem: A munkamban hatarozott,celtudatos,karrierista szemelyiseg figyelheto meg,mig a maganeletemben mar a nyugodtsag,felszabadultsag kerul eloterbe. Egy hosszu kapcsolat utan keresem ujra azt a ferfit,akivel kiegeszitjuk egymast,akivel kozos almokat szohetunk es torekszunk a megvalositasra is. Szabadidomben szeretek szinhazba jarni,a termeszetben lenni,a barataimmal jot szorakozni.:) Ugy gondolom,nem letezik jol megirt bemutatkozo szoveg,egyreszt nem derul ki sok mas tulajdonsag az emberrol,masreszt minden ember mashogyan latja a masikat. Hogy kit is keresek itt? Irj nyugodtan es kiderul.:)

Elit budapesti társkereső férfiak

Péter, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Mindig arra vágytam,hogy egész életemben segíthessek az embereken.Jelenleg orvosként dolgozom az egészségügyben.Olyan társat keresek,aki támogat ebben a világban,és én is támogatom az Ő törekvéseit,hogy boldogok legyünk az életben.Szeretem a színházat,filmet,a kirándulásokat,felfedezni messzi tájakat,ismerkedni az emberekkel.
Miklós - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Miklós, 57 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Felsővezető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Zoltán, 36 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Felsővezető

"Hivatásod legyen élni másokért és a mások boldogságában keresni a magadét" Pestalozzi A fenti mondat sokmindent elárul arról, hogy mit tartok fontosnak, semmit arról, hogy milyen vagyok. Szóval, mások szerint- merthogy megkérdeztem őket- ilyen vagyok: kedves, őszinte, önzetlen, megértő, okos, egyedi humora van, amit nem mindenki ért, és persze néha szétszórt. Én ehhez hozzátenném, hogy kalandvágyó, akinek mindig kell valamilyen cél, amiért küzdhet. Egy hegy, amit meg kell mászni, egy marathon, amit végig kell futni, bármi... Szeretek segíteni másoknak, az a munkám is... Talán kitaláltad: orvos vagyok. Egy kapcsolatban ezen túl fontosnak tartom az öszinteséget, a közösen eltöltött vidám perceket, a meghittséget, a vágyat és még sok minden mást is. Keresem azt, aki engem értékesnek tart és viszont. Mindent szeretek csinálni, ami érdekes és új. Legyen az testi vagy szellemi kihívás...
Zsolt, 36 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Zsolt vagyok, 35 éves. Társam keresem Budapest környékéről. a jelent akarom valakivel megélni, szenvedéllyel, szeretve, nagyokat nevetve :-) ha úgy gondolod, hogy te vagy az a lány, ne habozz, írj :-)

Fényképes budapesti társkereső nők

Erzsébet - társkereső Budapest - 64 éves nő
Erzsébet, 64 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
32 fotóval

Számviteli területen dolgozom, olyan partnert keresek aki Nekem is segit és Én is tudom segiteni tervei megvalósitásában. Az életben sok öröm és csalódás ért. Mindig próbáltam a megoldásokat megkeresni. Alapvetően egy optimista ember vagyok. Szivesen osztom meg örömömet a hozzám tartozókkal, közelállókkal. Én is mint sok- sok ember néha elkedvetlenedem ilyenkor nagyon jól esik egy kedves biztató szó, egy simogatás.Nagyon fontos Nekem, hogy szeressenek. Egy izgő - mozgó hölgy vagyok. Szeretem a természetet, az állatokat,kirándulást, sportot, szinházat.utazást. Minden uj dolog iránt nyitott vagyok. A társkeresés ezen formája uj számomra, de bizom benne hátha sikerül... Oly sok embernek már összejött
Edit - társkereső Budapest - 67 éves nő
Edit, 67 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
1 fotóval

Edit vagyok, 66 éves, lakhelyem Budapest.(Buda) Hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy megpróbálom a társkeresésnek ezt a formáját, bár kicsit szkeptikus vagyok. Az egyedüllétnél viszont sokkal jobb egy olyan társhoz kapcsolódva élni, akinek szintén sokat számít a szeretet, egymás segítése és így együtt az Élet boldogabbá válhat. Ezért próbálom meg, hátha sikerül, de nem mindenáron, viszont tudom, hogy aki keres, csak az talál! "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan" Antoine de Saint Exupery "Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a másik énekét is szépnek." Babits M.i
Beáta - társkereső Budapest - 31 éves nő
Beáta, 31 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
5 fotóval

Alapvetően életvidám,kedves,barátságos és sok mindenben lelkes vagyok,sok hobbim van,és imádok táncolni...Komoly,de életvidám és céltudatos FÉRFI társaságára vágyom. :)
Gyöngyi, 49 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
16 fotóval

Életteli, szines egyéniségü, független, nőies nőként keresem azt az életszerű kapcsolatot, amelyben mindketten jól érezzük magunkat.szeretem élvezni az életet, amihez adott a lehetőség. Mégis két lábbal a földön állok. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy kapcsolat már az elején kedvesen és jól kezdődjön.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Attila, 43 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
6 fotóval

Találjuk meg egymást! A leendő társammal közös programokon szeretnék részt venni. Amire vágyom: például különböző modern előadások látogatása színházakban, mostanában az rs9 zenés, vidám darabjai fogtak meg igazán. Egyébiránt: az egyik kedvenc kirándulóhelyem Kőszeg, ahová minden évben visszatérek, fotózni és megismerni a természetet. Emellett a tradicionális értékek is lényegesek számomra: mit szólnál egy közös vasárnapi ebédhez? :) Olyan embert tudok magam mellett elképzelni, akivel együtt tudjuk tervezni a jövőt.
Zoli, 50 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
4 fotóval

Vidám,Mosolygós,Nyugodt,Kreatív,Udvarias....stb.:-) Egy hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam magam!!
Károly - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Károly, 66 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
4 fotóval

Külföldón dolgozom,6 hetente vagyok itthon 2 hétre.Holland lobogoju utasszállitóhajon vagyok.fedélzeti beosztásban.Minden érdekel,mindenre nyitott vagok.Történelem.zene,stb.Eredetileg tengerész voltam magyar késöbb más nemzetiségü hajokon.Bejártam a fél világot,olyan helyeken is megfordultam ahol nem sokan jártak közülünk de ott is találkoztam magyarokal.A tengeren 28 évet töltötem el.Végül a dollár zuhanása miatt kellett változtatnom a az eddigi életemen.2005 óta európai folyókon hajózom. Van lakásom,kocsim s a kedvteléseimnek élek.Két nagy fiam van a kötülmények miatt nem velem élnek.Barátnöt keresek mivel ritkán vagyok itthon s emiatt szorosabb kapcsolatot nem tudok kialakitani.
Ferenc, 52 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
6 fotóval

Ez elég nehéz feladat … Néhány sorban leírni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember, és ki tenne boldoggá.. de megpróbálom, hisz ezért vagyok itt :) Egy igazi NŐRE, egy társra vágyom, aki megtölti az otthonomat, a szívemet, az életemet melegséggel, vidámsággal, szerelemmel, fénnyel. Egy természetes, ápolt, kedves – a szó klasszikus értelmében vett – NŐT keresek, akivel megoszthatnám a sok szépet és jót, ami most is az életem része, de jelenleg némi hiányérzettel.: akivel síelhetnék a hegyekben, vagy elbújhatnék egy kis egzotikus szigeten. Nyugalmat, biztonságot nyújtanék, romantikát, őszinteséget, humorral teli, változatos életet. A filmszakmában dolgozom, elég sokat, de van elegendő szabadidőm is, amit szeretek aktívan eltölteni. Szeretek biciklizni, hokizni, utazni, megismerni a világot, sokat nevetni, vidáman élni. Milyen legyél? Természetes, ápolt, kedves, őszinte, hűséges, vidám és humoros, és szeress engem, nagyon. Akkor a tenyeremen foglak hordozni.

Most online budapesti párkereső nők

Zita - társkereső Budapest - 24 éves nő
Zita, 24 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
7 perce lépett be

Sziasztok, Magamról ,,dióhéjban": csendes , visszafogott vagyok, ha jobban megismernek az embernek akkor bújok csak ki csigaházamból.Sok sok türelemmel tudok csak megnyílni. Érdeklődésem humánus. Szeretem a klasszikus irodalmat , festészetet. Ha te is hosszútávon gondolkodsz és szívesen beszélgetnél velem, kérlek írj. Köszönöm :) ~Fontos~ :Nem mindenkinek tudok válaszolni, kérlek e-mail címet is írjatok , puszi :)
Csilla - társkereső Budapest - 40 éves nő
Csilla, 40 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
8 perce lépett be

Én egy abszolut őszinteségen alapuló,hosszútávú komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani az erre érdemleges szimpatikus,és vonzó társsal,akivel együtt valósíthatjuk meg közös álmainkat,és céljainkatEgy kapcsolatban nekem fontos értékrend az őszinteség,a másik megbecsülése,tiszteletben tartása,oda-vissza,fontos az egymásra való odafigyelés,kölcsönös bizalom,szenvedély,vágy,az hogy nagyon szeressenek,és megbecsüljük kölcsönösen egymást.
Kátya - társkereső Budapest - 44 éves nő
Kátya, 44 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
15 perce lépett be

44éves független nő vagyok,van egy 24 éves lányom.Olyan társat keresek,aki kedves,rendes, intelligens és jó a humora.Nem vagyok előfizető,kérlek küldj email címet.
Napsugár, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
23 perce lépett be

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))

Most online budapesti párkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 58 éves férfi
István, 58 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
14 perce lépett be

E gyszerü hétköznapi emper.Rendes mebizhato partnert keres Akivel élhetnék boldogan.Szabadidöt eltölthetném.
Zoltán - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Zoltán, 59 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
17 perce lépett be

Család, kapcsolatok --------------------------- Volt feleségemmel az egyetemen évfolyamtársak voltunk, és az első félévtől 29 évig voltunk együtt (4 év együtt járás és 25 év házasság)... 2006-ban váltunk el békességben, azóta is jó viszonyban vagyunk, főként 3 gyerekünk miatt. Ma már Zsófi 32 éves (Klinikai kutatási munkatárs), Áron 30 éves (Marketing manager egy multinacionális gyógyszerforgalmazó cégnél), Andris 23 éves, (harmadéves a Corvinus egyetemen pénzügy-számvitel szakon) Lányom két kislánya: Dóri 4 éves, Eszti 2,5 éves. Válásom óta 4 kapcsolatom volt, az utolsó nemrég, szeptember elején ért véget. ---------------------------------------------------------------------------- 34 éve végeztem matematikusként, majd 1 év múlva általános és alkalmazott nyelvészként. 34 éve informatikusként dolgozom, de kezdetben (7-8 évig)párhuzamosan óraadóként oktattam az ELTE BTK Általános és alkalmazott nyelvészeti tanszékén is. Rákoshegyen lakom 1985 óta. ---------------------------------------------------------------------- Mozaikok az életemből: ----------------------------- Első igazi csók a tatai úttörőtáborban (némi alibi-pingpongozás után)…(1973) Feleségem visz ki a repülőtérre egy 1 hetes ománi hivatalos útra, miközben felveti, hogy talán el kéne válnunk...(2006) A világ legboldogabb embere vagyok második gyerekünk születésekor – csak azt felejtem el megkérdezni az orvostól zavaromban, hogy fiú vagy lány…(mármint nem az orvos, hanem a pici:) (1987) Gólt fejelek Torontóban a helyi magyar (öregfiúk) csapat elleni éjféli meccsen…(1990) Megtapasztalom, mit jelent egy tollvonás: egy áthúzott oldallal elvesztem az országos középiskolai matekversenyt – azért az ötödik hely is elég volt az egyetemi felvételhez…(1976) Először (és utoljára) adok 3-ast egy nyelvészeti vizsgán a Bölcsészkaron 8 éves óraadói karrierem alatt. Talán nem voltam túl szigorú :) (1987) Malajziában szinte üt a 38 fokos meleg a 98%-os páratartalom miatt… de Ománban ugyanez 50 fokban volt... (2008) Építkezés, pályakezdés, katonaság, és az első gyermek ugyanabban a 1,5 éves időszakban 1983-84-ben Londoni focitúránkon a híres 1953-as londoni 6:3-as magyar-angol meccs eredeti jegyét adja nekem egy öreg bácsi az egyik meccs után…(1989) Helsinkiben augusztus 31-én azt látom, hogy elkezd esni a hó...(1986) Ötödikben Kazincbarcikán második lettem a városi magyar nyelv és irodalom versenyen, aztán első ugyanebben hetedikben Budapesten a XIV. kerületben - de hogy jövök én ehhez, amikor én matematikus akarok lenni??? (1969 és 1971) Rolling Stones koncert végig állva a Népstadionban – másnap születésnapom és porcműtét a térdemben (de nem a koncert miatt)... (1995) Megtanulok főzni 50 évesen csak úgy magamtól (meg az internetes receptektől).... (2007) Konferencia-előadást tartok Las Vegasban, a csomagjaim pedig végleg elvesztek …(2008) 50-edik születésnapomon a győztes focicsapat kapitánya vagyok a HP sportnapján…(2007) Első unokámat videózom a mobiltelefonommal 1 órával születése után…(2013) Egy szakmai konferencia egyik előadás-paneljét vezetem Londonban 2014 decemberében... .... ha valaki azt mondja akár néhány éve, hogy az amerikai hadsereget fogom információbiztonságra oktatni az olasz és német bázisain háromszor egy hétig, akkor valószínűleg kétségbe vontam volna az elmeállapotát... Pedig ez történt 2016 márciusában és áprilisában.... Eljutottam 40 országba majdnem 300-szor, többségében üzleti úton... (1974-2016) -----------------------------------------------------------
Tamás - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Tamás, 53 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
20 perce lépett be

Nehéz ide bármit is írni, hogy frappáns, tömör, és hatásos legyen, és még igaz is. Szeretném valakivel megosztani az életem, fogni a társam kezét, nézni a szemét. Magamról? Beszélgessünk, és minden kiderül. A személyes találkozásban hiszek, úgyis ott dől el minden.
Kálmán - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Kálmán, 69 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
28 perce lépett be

Megérkezve a nyugdij kapujába, gyerekeket utjukra bocsátva egyedül maradtam. Szeretnék társat találni, olyat akivel egyébként mozgalmas életemet szinesithetném. Keresett hölgy 58-68 E felett nem keresek társat!!!korhatár Az uszástol a természetig sok minden érdekel, de erről majd inkább személyesen találkozon szeretnék beszélni. Ha gondolod, és küldesz mail címet válaszolni is tudok!!!!! Kérem MAIL cimedet csak úgy tudok válaszolni Ha nem küldsz mail címet nem tudok válaszolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Levente (21), Budapest
  Ide valami csöpögős vackot kell írni?
  Sziasztok! Magamról röviden: Budapesten lakom és közlekedésmérnöknek tanulok. Szeretem az angol humort, a vicceket, főleg a rövid csattanós morbid humort. Mint ez: //Amit nem írhatok ki mert megint moderálnak, mert az adminoknak nincs humoruk.// A morbid viccek váratlan csattanókkal a legjobbak. Magamat humorosnak és magam módján egészséges kreténnek tartom. :D Nehéz leírni ha megismersz egyből megérted. Így jár az aki a Family Guyon nevelkedik! Zenéből a Dropkick Murphys től a Two Steps From Hell-en át Alan Walkerig bármi jöhet de még más is. Koncertre szivesen járok. Szabadidőmben kirándulni járok, vagy éppen otthon találok egy új projektet, ami az elektronikától a modellezésig terjedhet. Órákig tudnék magamról beszélni, de szerintem úgy a jobb ha érdekel akkor írsz és megtudod a kisregényem maradék 90-100 oldalát.
 • András (25), Budapest
  A hűség nem érzés, hanem döntés!
  Komoly kapcsolat céljából társat keresek Budapest és környékéről. Szeretek kirándulni, beszélgetni, zenét hallgatni vagy csak itthon pihenni. Fontos számomra a személyes találkozás, ott dől el mennyire vagyunk szimpatikusak egymásnak.
 • Elemér (25), Budapest
  A kutyát sem a póráz teszi hűségessé
  A távol-kelet ázsiai Vietnámból jöttem, ahol rizsszedőként tengettem napjaimat. 16 éve Magyarországra jöttem, Budapestre, ahol az álmok valóra válnak. Szeretek a hideg téli estéken könyvet olvasni egy bögre kakaó mellett. Hobbim a gyapotszedés-és ternesztés, úgy gondolom fontos, hogy kultúrámat életben tartsam.
 • Attila (19), Budapest
  komoly kapcsolatot keresek
  sziasztok 20 éves vagyok Budapesten lakom versenyszerüen sportolok és jelenleg tanulok még . Komoly kapcsolatot keresek. Személyes találkozok hive vagyok aki szimpatikus lány azzal szivesen találkozok
 • Zsolt (26), Budapest
  "Stop wishing. Start doing"
  Budapesten élek és dolgozok online marketingesként. Szeretek filmeket, sorozatokat nézni, játszani (PC), az emberek viccesnek mondanak, de erről bizonyosodj meg inkább Te. Nagyon fontos, hogy nőt keresek és nem lányt. Szeretném olyasvalakivel megosztani az élményeket, aki kiegészít engem, tanulhatunk egymástól és egymással. Lehet Te vagy az akit keresek?
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XX. kerület
Budapest, XX. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.