Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XXI. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Dóri, 30 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
42 órája tag

Temperamentumos, komoly, őszinte, hűséges, törekvő, fiatal nő vagyok. Keresem korban és karakterekben hasonló társamat!;)
Andi, 48 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
42 órája tag

Csak az fontos amit érzel, a többi magától jön.....
Viktória - társkereső Budapest - 24 éves nő
Viktória, 24 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
11 napja tag

Szia Örülök,hogy felkeltettem az érdeklődésedet :)
Andi, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
17 napja tag

Nagyon vicces és szerethető személyiség vagyok szeretek csavarogni, kedvenc hobbim az utazás. Ha többet is meg szeretnél rólam akkor csak jelentkez!! ;)

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Attila - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Attila, 26 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
44 órája tag

Tartós kapcsolatot szeretnék, de nem keresem görcsösen, elősőzör ismerkedjünk, aztán meglátjuk.
Róbert, 36 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 napja tag

Róbert vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 23 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 napja tag

Gábor vagyok, 23 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Karcsi, 49 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
6 napja tag

Humoros,vidám ember vagyok,aki hétvégén szeret lustálkodni.:)) Írhatnék csupa jót magamról,mindenki ezt teszi.Azt mondom,lakva ismeri meg az ember a másikat!Inkább a rossz tulajdonságaimat írom,így könnyebb a szűrés.: Dohányzom,nem tudom elviselni ha valaki nem őszinte,vagy megcsal.Néha makacs vagyok.Esténként a munka után jól esik egy sör a teraszon.Nem tudom elviselni,ha uralkodni akarnak rajtam.Viszont mindent megteszek a szeretteimért!

Éppen online budapesti társkereső nők

Beáta - társkereső Budapest - 42 éves nő
Beáta, 42 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 órája lépett be

Én egy spirituális gondolkodású nő vagyok, ami egyben a munkám is jelenleg. Fontos számomra a lélek egészsége és ezzel együtt a test is , az egészséges táplálkozás a mozgás a természet. De ami a legfontosabb a feltétel nélküli szeretet állapota hiszen tudom, hogy a fejlődésünk csúcsa mikor ezt a magas szintű szeretetet áttudjuk élni valaki iránt Kedves Urak! Nem vagyok előfizető így nem tudok válaszolni csak ,akinek engedi a rendszer. Nekem még volt gyerek szobám tudom mi az illem úgy gondolom, de sokszor kapok olyan üzeneteket amikben egyfajta felháborodásról írtok csupán azért mert nem írtam választ, de nem tudok hisz nem engedi a rendszer sok esetben. Megtisztelő lenne ha a jövőben aki ír nekem meggyőződne arról, hogy én tudok e írni vagy sem és nem írna addig haragos és csalódott hangvételű üzit. Amúgy meg a harag csak azt öli meg, aki hordozza magában. Mindenkinek szép napokat kívánok és jó ismerkedést!
Erzsébet, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 órája lépett be

Kedves, mosolygós és élet vidám nőként élem minden napjaim!
Györgyi, 45 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
6 perce lépett be

Elvált, de víg kedélyű, a romantikát kereső hölgy vagyok. Igaz, kicsit kerekebb a testalkatom, de nem kövér! Ha így is megfelelek, csak akkor írj! Komoly, tartós kapcsolatra vágyom.
Marcsi, 47 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 órája lépett be

Tartós kapcsolat reményében regisztráltam.Társat és nem sex partnert keresek. Nem érdekel mennyi a kereseted,hogy mit dolgozol,Pesten vagy Budán laksz,a belső emberi értékek számítanak részemre." Na jó a külső is"

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Tibor, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 órája lépett be

Tibor vagyok, 51 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor, 36 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
7 perce lépett be

Örökmozgó, energikus és életvidám vagyok. Futás és latin-amerikai táncok. Két olyan mozgásforma amiben otthon vagyok és nagyon szeretem. Írhatnék ide még sok sok szép dolgot de minden itt leírt karakternél többet jelent a személyes benyomás, egy jó beszélgetés.
Károly - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Károly, 59 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
4 perce lépett be

Most még eléggé elfoglalt, sokat dolgozó Férfi vagyok, megfelelő egzisztenciával. Hűséges típus, és nagyon nem bírom a féltékenységet, a korlátozásokat, és az önzést. Hosszú távú (életre szóló :-) társra vágyom nemcsak a derűs napokon. Nem vagyok híve a végtelen levelezéseknek. Sokat eldönt a személyes találkozás, megvan-e az, ami mindkettőnk részéről szükséges egy párkapcsolathoz.
Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
4 perce lépett be

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás budapesti társkereső nők

Noémi, 47 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolai diplomás (optometrista)

Hosszú távra tervezek ezért tartós kapcsolatra vágyom. Szabad időmben szívesen táncolok, járok színházba, olvasok ,kirándulok. Ha nem is tudok rendszeresen, de szeretek mozogni. Szeretem ha egy kapcsolatban egyenlő fél ként veszünk részt.
Timi, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolai diplomás (Közgazdasági)

Életvidám, 2 gyermekes egyedülálló nő vagyok. Az alaptermészetem szerint izgő-mozgó vagyok, így hasonlóan nyughatatlan társamat keresem. Szabadidőmben (hozzáteszem nem sok van) kirándulni, sportolni szoktam.
Gabriella, 59 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

A személyes bemutatkozásnak vagyok a híve. Itt mindenki azt ír amit akar.
Vica, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Vidám, testileg -lelkileg egészséges nő vagyok... tele szeretettel, és energiával. Kirándulni, utazni, beszélgetni, szórakozni szeretnék!!! ( Mivel a gyerekeim már nagyok, elköltöztek, így még időm is van...)

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Peter, 40 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Szia, Peter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 45 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Fényezés ....kedves,figyelmes,néha türelmetlen , intelligens, talán joképü, nem sablonos, spontán , néha romantikus, néha néha vicces férfi .....na ezt osszuk 10el és megkapsz engem :)))
Béla - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Béla, 60 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Egyetemet végzett

Egyedülálló, vidám, normális. Kinyitom a kocsiajtót, lesegítem a kabátot :) hangos szó nincs.
Viktor, 38 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Egyetemet végzett

Üdvözöllek, megpróbálom a társkeresés formáját itt:)))Olyan lány személyében akivel nagyokat lehet nevetni vagy akár sírni az élet nehézségein, szellemi, lelki, testi társam keresem egyszemélyben.Hiszem, hogy létezik...Amennyiben felkeltetettem az érdeklődésed írj:))))Fontos számomra a család intézménye, a tradíciók, hagyományok ápolása és a tartalmas, minőségi időtöltés.Szintén fontos a stabil érzelmi háttér...jó tudni, hogy egy a célunk, jövőnk.Szeretem a nagy sétákat, a gasztronómiát, színházat vagy csak összebújni egy kellemes film mellett.Szóval harmónia.Várok rád...

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.
Kata, 56 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

A bűvös 50. év. Én nem érzem bűvösnek, sőt... Talán jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Mindent szeretek, amit társaságban csinálhatok, (ez lehet egy kutya is..) de azért jobban tetszik, ha válaszolnak. Több hobbim is van, ezek kitöltik az életem ide vonatkozó darabját, de (majdnem) mindent jobb ketten... Monogám nő vagyok, az elvárásom a függetlenség. Nem hiszem, hogy külső-belső tulajdonságok elvárása sikerhez vezet. Mint párkereső egy kölcsönös ejha lenne a legjobb. Nem ragaszkodom a szokásokhoz, de végcélként kitűznék egy 3 m-s versenyt járókerettel 20 év múlva. Nem vagyok előfizető!
Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Életvidám, megbízható, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Az ilyen levélírók kérem kíméljenek, továbbá a napszemüveges profilképek, mert szerintem a szem a lèlek tükre.
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

Humor, rugalmas gondolkodás, nyitottság, talán ez jellemez legjobban. Nem vagyok egyszerű, inkább segítőkész, empatikus, korrekt, okos, érzéki, talán kissé hóbortos, de semmiképpen sem unalmas. Szeretem a munkám, emellett színházba, kiállításra, úszni, újabban zumbázni járok. Új hobbim a festés. Örök kikapcsolódás az olvasás. Szívesen társasjátékozom és szeretek írni, beszélgetni.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Lajos - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Lajos, 53 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Vidám alaptermészetű olykor túl komolytalan vagyok.Azt hiszem tudok normális is lenni. Illene legalább vázlatosan írni magamról, de nem tudom mi lenne a fontos. Személyre szólóan jobban megy a dolog, mint mindenkinek egyszerre. Azt gondolom vannak belső értékeim, remélem van köztük olyan ami más számára kedves és szimpatikus.
István, 33 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
Platina előfizető

Sziasztok Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy van kitartásom, őszinteségem és lekiismeretem egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Mások szerint igazi gentleman vagyok, reménytelenül romantikus és igen, én úgy gondolom, hogy a férfiak is lehetnek romantikusak. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, és társat keresek, nem szexpartnert és nem is csak barátkozni akarok. Konkrét elképzeléseim vannak. Pár szóban rólam: Jelenleg Budapesten élek, középvezetökén dolgozom. Imádok vezetni. A kedvenc helyem a városban a Budai Vár. Nem vagyok sértődős típus, a nemet is elfogadom, úgyhogy várom a válaszokat a leveleimre.”
Attila, 37 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Attila vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Jenő, 38 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
Platina előfizető

Mivel nem szeretem magamat fényezni, ezért körbekérdeztem, másoknak mi a véleménye rólam, s ezeket válaszolták: határozott, céltudatos, magabiztos, erős, játékos, csibész, okos, humoros, empatikus, gondolkodós... és \'\'sűrű\'\' - bármit is jelentsen ez utóbbi:). No meg azért ezt is mondták: késős, rendetlen, domináns, szemtelen, makacs, \'\'tanítóbácsis\'\', stb. (De ugye elnézed, ha ez utóbbi lista valamivel rövidebb?:) Szóval tökéletesen tökéletlen vagyok, de férfi, kialakult véleménnyel, ami nem jelenti azt, hogy nem tudom átértékelni, ha rájövök, hogy rosszul látom a dolgokat. Férfi, aki szereti ha a mellette lévő nő az NŐ, így, nagybetűvel. Aki szereti látni, ha a másik \'kinyílik\'; mellette, mert tudja, hogy igazából ezek a legfontosabb pillanatok és dolgok egy kapcsolatban. Mert tudja, az emberek alapvetően magányos lények: mindig és mindenkor egyedül vagyunk, saját magunkkal, saját magunkban. Azonban, néhány ritka pillanatban, amikor képesek vagyunk ugyanazt érezni, mint a másik - akkor tudjuk, érezzük, hogy mégsem vagyunk egyedül, s ezek az igazából lényeges dolgok az életben, sőt, talán ez az életünk végső célja is.

Keresztény budapesti társkereső nők

Erika - társkereső Budapest - 44 éves nő
Erika, 44 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hite: református

Erika vagyok, 43 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva - társkereső Budapest - 60 éves nő
Éva, 60 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

59 éves vagyok, 56 kg arányos testalkatú. Két felnőtt lányom van, még velem laknak. Imádom a természetet, olvasást. Tartós, komoly kapcsolatot keresek.
Róza, 57 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Aktìvan dolgozó,cèlokkal teli vidàm nagymama vagyok.Egyedül àllok kèt làbbal a nagy èletben,amit mosolyogva viselek,de hiànyzik valaki.. Keresem a hozzàm hasonló úriembert,akivel akàr a közös cèlok felè bandukolhatunk kèzenfogva???? Ha a kedves nèzelődő magàra ismer,akkor ne vesszen el benne az az idejèt múlt ósdi ötlet,miszerint megszólìt egy hölgyet,Igèrem nem marad vàlasz nèlkül. Ebben is legyünk egyformàk!!! Hajrá
Erzsébet - társkereső Budapest - 68 éves nő
Erzsébet, 68 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Független nemdohányzó természetet kedvelő nő vagyok,hasonló férfitársam keresem.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gyula, 66 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hite: református (nem gyakorlom)

özvegy egyedül élő nyugdíjas aktív még idönként dolgozó férfi keresi párját
Ferenc - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Ferenc, 56 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
református vallású (nem gyakorlom)

Sziasztok! Vidám természetű, humoros, társaságkedvelő férfi vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem a párom.
György, 70 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
vallása: evangélikus

Vagyok aki vagyok, ha megismersz megtudod. A mielőbbi találkozás híve vagyok, nem barátot, havert, gardedámot, levelezőpartnert, utitársat keresek, hanem tényleges, hosszútávú kapcsolatban gondolkodom. Természetese csak akkor, ha a megfelelés mindkét részről fennáll.
István - társkereső Budapest - 53 éves férfi
István, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hite: római katolikus

Kitartó,hüséges és család szerető ember vagyok. Kicsit félénk és bátortalan , de ugy érzem hogy van még elöttem lehetőség. Nem akarom fel adni azt.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Barbi, 27 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Sziasztok. Komoly kapcsolatot keresek.Olyan fiút, aki hasonló típusú mint én. Jellemző rám: kedves, aranyos,vagyok.
Niki, 28 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Sziasztok!5 évvel ezelőtt kertészmérnökként végeztem a Corvinus Egyetemen.Szakmámban nem igazán találtam meg boldogságomat,mert semmi magánéletem nem volt és fontosnak tartom,hogy legyen időm azokra,akiket szeretek és arra,amit szeretek csinálni.Ilyen például egy jó séta,kirándulás,főzés-sütés közösen,biliárdozás vagy társasozás barátokkal akár teaházban is.Nagyon nem szeretek unatkozni,elég pörgős és aktív személyiség vagyok.Egy céltudatos embernek tartom magam,aki küzd azért,hogy jobb és boldogabb élete legyen,még ha ez nehéz is olykor.Kitartó vagyok minden téren,ez köszönhető a maximalista hozzáállásomnak,nem igazán tudok feladni dolgokat.Nagyon szeretem az állatokat,szeretek szeretet adni,törődni másokkal,gondoskodni a másikról.Mélyérzésű vagyok,emiatt előfordul,hogy nehezen viselem az élet nehézségeit,de próbálom a legjobbat kihozni mindenből :)
Rita, 20 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz
Noémi, 25 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia, Noémi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Zoli, 24 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Humoros, jóképű, őszinte, nagy szívvel, káros szenvedélyek nélkül, imádja az állatokat, szeret olvasni, filmezni és bulizni, értékeli a szépet és megbecsüli a jót. Na ezekből választhatsz kettőt, egye fene, hármat. A többit felejtsd el. Mit telhetetlenkeskedsz :) Szeretek komoly lenni, és a világon változtatni. Néha mégis az a lökött vagyok, aki a saját viccein nevet a legjobban. Szeretem a könyveket és a hangos zenét. Keresem az új dolgokat. Imádom a macskákat, egy fokkal kevésbé a kutyákat. Szeretem a munkám és a családom. Élvezem, ha egy nő szeret Nő lenni. De szükségem van rá, hogy a Nő néha csak egy kislány legyen, aki hagyja magát szeretgetni. Humoros, megértő, érzelmes. Néha. Néha meg nem. Őszinte. Az mindig. Dolgozik, olvas, sportol, macskát simogat. És eszik. Messziről nézve azt hiszem átlagos. Közelebbről...
Robi, 28 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Komoly kapcsolat keresése miatt vagyok itt. Szeretem ha őszinték az emberek, mert én is az vagyok, hisz e nélkül minden csak hazugság. Kedves, humoros, megbízható, szókimondó, határozott és céltudatos egyén vagyok. Keresem a másik felemet, aki kitölti az űrt, és betölti a saját jellemével. Aki hűséges és kitartó Nő, barát, szerető és társ.
Viktor, 23 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sziasztok ! Egy 21 éves pali vagyok, még tanulok. Egy normális barátnőt keresek komoly kapcsolat céljából !
Bence, 22 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

19 éves vagyok egyedülálló szeretek beszélgetni és szeretek új embereket megismerni :)

30-as budapesti társkereső nők

Tímea, 30 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szia. Komoly kapcsolatot keresek, 29 éves vagyok, szökés barna haj, a szemem színe zöld, szemüveges. Vékony alkatú. Amit bennem találsz ott megértés van, és szeretet, ritka alkalmak egyike hogy vicces vagyok. Ami vissza tartana tőlem: sokszor önfejű vagyok, ha a partnerem nem olyan megértő velem mint én, nem találom ki helyetted mit mondj, találd fel magad és bókolj vagy nem bunkó formában és kultúráltan is el lehet mondani a nem tetszésedet irányomban, féltékeny típus vagyok. Nem sűrűn tudom magamnak megengedni hogy eljárjak szórakozni, dolgozom amiből a hitelem fizetem, nem vagyok pénzéhes picsa, nem várom el hogy elhalmozz ajándékokkal, ékszerekkel, régi módi vagyok, beszélgetés szemtől szemben, nem internetes felületen. Társat keresek a mindennapokra akivel mindent meg lehet beszélni. Köszönöm a figyelmet.
Viki, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Világutazó, céltudatos nő erős, magabiztos férfival ismerkedne.
Anna, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szia! Sajnos most nincs KREDITEM és nem tudok visszaírni,de ha küldesz e-mail címet szívesen elfogadom és válaszolok :) Amúgy örülök hogy benéztél! Egy 34 éves elvált nő vagyok és egyedül nevelem a 7 éves kislányomat. Szívesen ismerkedek,beszélgetek,de majd a cél,szeretnék egy tartósabb,komolyabb kapcsolatot. Szeretem ha valaki őszinte,megbízható,nem használja ki a másikat és úgy fogad el amilyen vagyok.
Ditti - társkereső Budapest - 30 éves nő
Ditti, 30 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Nem szeretem magam jellemezni, majd személyesen eldöntöd...... (Kérek e-mail címet nem tudok válaszolni ezen az oldalon)

30-as budapesti társkereső férfiak

Bela, 32 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Jo termeszet, kemia, kommunikacio, ami fontos szamomra.
Attila, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szeretek horgászni, sznorkelezni, moziba járni, bulizni,motorozni.
Isti - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Isti, 36 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)
Jenő, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Kedvelem a természetet, hegyeket és erdőket. Szeretem a hideget és a havat. A tengerben is örömöm lelem bár nem a Napfürdőzésben, sokkal inkább a Szabad tüdős merülésben. Szabadidőmben utazgatom vagy valamely általam kedvelt sportot gyakorlom. Ezen kívül előfordul még hogy barátaim társaságában jónak ígérkező borokat kóstolunk egy kis sajt kiséretében ...

Középkorú budapesti társkereső nők

Ágnes, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.
Marcsi, 49 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Keresem a korban hozzam illő tarsam,akivel egyutt elvezzuk az eletet! Mivel nem vagyok előfizető,ezert nem tudok minden levelre valaszolni!
Kamilla, 43 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Anyuka vagyok, de társ is szeretnék lenni. :).:).:)
Tamara, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Családcentrikus,életvidám,vonzó,határozott igényes nő vagyok.Őszinteségen és bizalmon alapuló tartalmas, komoly kapcsolatot keresek.Egy igazi férfit akivel lehet jövőt építeni,élvezni az életet.Tartalmas időtöltésre vágyom,sok nevetésre beszélgetésre egy olyan társ mellett aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani. Szeretek moziba,múzeumba járni egy jó kávé mellet beszélgetni,utazni.Szeretem az állatokat. Amit én adhatok:hűség,megbecsülés,gondoskodás,szeretet. Ami taszít:ízléstelenség,arrogancia,egysíkú gondolkodás. Várom leveled ha hasonló elképzeléseid vannak az életről és szeretnél meghódítani egy igazi nőt aki arra vágyik hogy valakinek ő legyen a legszebb,legfontosabb a világon.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Zsolti, 41 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Dolgozom, keresek, pihenek, keresek, sportolok, keresek...Jó lenne már megtalálni azt akivel végre teljes lehet minden! Tisztelet, őszinteség, törődés, szeretet... ennyi "csak" amit adni tudok. Ha ezekre vágysz, talán egymást keressük. Hiszek a személyes találkozásban, véleményem szerint ott dől el minden. Ui.: Sajnos nem tudok levelet küldeni..
Zoltán - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Zoltán, 40 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szia ! Fontos számomra , hogy megéljem a JELENt , de ez nem könnyű dolog , mert elme folyamatosan elviszi az emberek figyelmét a MÚLTba és a JÖVŐbe . :) A szakmám : cukrász , elsősorban a díszítő poszton dolgozok . Emellett mókamester és alkotó is vagyok . Főleg a rajzolásban ( karikatúra , képregény ) , szójátékozásban , történetszövésben és versírásban tudom kifejezni magamat . Ha van egy célom , akkor eléggé kitartó vagyok az elérésében , ha az lehetséges . Ötvöződik bennem az erő és az érzéki érintés , kényeztetés . Ha időm engedi , akkor biciklizek , edzek , futok , filmet nézek , felfedezem a természet szépségeit . A társaságomban kevés az esély az unatkozásra ! :)
Zoltán, 43 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Nincs nagyon mit írni, úgy is a személyes szimpátia dönt.
Gyula - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Gyula, 48 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Keresem korban hozzám illő mosolygós, barátságos, őszinte páromat. Káros szenvedélyem nincs. Szeretek kirándulni, pecázni, mozizni, de csak, ha van kivel együtt kellemesen eltölteni ezt az időt. Jelentkezz :)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Mária, 70 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

43 évig éltem házasságban . 3 felnőt gyermekem van , de nem vagyok igazán nagymama típus :-)
Erzsébet, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Barátságos kedves káros szenvedélyektöl mentes természet kedvelö nö vagyok.nem vagyok elöfizetö,kérek elérheröséget,hogy válaszolni tudjak.
Magdolna - társkereső Budapest - 66 éves nő
Magdolna, 66 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Rendezett körülmények között élő, természetet, rendszeres túrázást, kertészkedést, kreékpározást kedvelő vidám természetű fiatalos hölgy vagyok. Jó megjelenésű, igényes férfival ismerkednék.
Marcsi, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szabadidőmben szívesen kirándulok,olvasok,színházba,koncertekre járok vagy új ételeket készítek.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 65 éves férfi
József, 65 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szeretnék megismerkedni olyan valakivel aki igazi társam lenne a hátra lévő időben,és akivel a zöldséges kerttől a szinházig meg tudok jelenni, és ha megszólal a zene nem rest felállni!.Szeretem a zenét táncot,sportot a gyerekeket,az állatokat és még sok sok mindent, szeretnék szeretni *moderálva* írhatsz levelet de csak címre tudok váA maradék idő Szeretni még egyszer halálosan, aki vár. Mosolyt venni még mielőtt a bolt bezár . Napot látni még mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll . Utóljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek, Ami szép , ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó . Mert a maradék idő már nem eladó !laszolni.
Gábor, 52 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

ha valamiért nem válaszolok rögtön............bocsi vadkörtézni vagyok
Sándor - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Sándor, 54 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

állat és természet szerető ember vagyok, hasonló beállítottságú hölggyel megismerkednék.
Arnold, 61 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Nyitott,barátságos,vidám embernek érzem magam. Keresem a társam akivel akár imádni is tudjuk egymást. Szeretek kirándulni,zenét halgatni,romantikázni egy pohár vörősbor mellett.

Elit budapesti társkereső nők

Leonóra, 61 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Orsi - társkereső Budapest - 28 éves nő
Orsi, 28 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
Középvezető

Egy életvidám, ugyanakkor komoly gondolkodású nő vagyok. Nagyon szeretek élni és szeretem az élet által felkínált lehetőségeket kihasználni: élvezem a barátaim társaságát, a természet szépségét, a finom ételeket, a sportokat és a munkát is... És szeretném, ha egy fárasztó nap után a társam mellett pihenhetnék le otthon...
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Középvezető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.

Elit budapesti társkereső férfiak

Laci, 38 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

Kinőttem már abból, hogy egy éjszakára keressek partnert. Sőt már ahhoz sem ragaszkodom, hogy mindig nekem legyen igazam. Tudok háromig számolni. Időközben krumplit hámozni is megtanultam, bár tény, hogy még nem mindig marad meg egy összefüggő csíkban a héja ;) és a Michelin csillagokkal sem szeretnék versenyezni. Továbbra is szeretek viszont szórakozni bármilyen formában, de leginkább spontán. Imádok nagyokat kirándulni, vagy bármit csinálni a természetben télen-nyáron. És persze még mindig kitartóan hajtom a vágyaimat (és talán majd a Tiédet is), mindennél fontosabbnak értékelem az életet és abban a boldogság szerepét. Társ szeretnék lenni és azt is keresek! Hogy hamar eldönthesd, hogy megéri-e lentebb görgetned, címszavakban: síelés, túrázás, száguldás (ésszel), közben zene, kék, tenger, hó, kókusz.
Botond, 43 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Tamás - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Az élet veszélyes üzem, még nem akadt, aki túlélte volna, ennek ellenére kell legyen oka, hogy az emberek párosan szeretnek nekivágni a sűrűjének. Persze az élet egyszemélyes játéknak sem utolsó, de így csak azok tudják élvezni, akik elég önzőek, nem figyelnek a külvilágra, s így észre sem veszik, mit veszítenek. Szeretném hinni, hogy én nem ilyen ember vagyok, és hogy mielőbb megtalálom azt a társat, aki megmenthet attól, hogy valaha is ilyen legyek. Hideg Tamás vagyok, egy néha komoly, de többnyire komolytalan harmincas srác (amíg magányos az ember a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). Na de nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, az írjon bátran!
György - társkereső Budapest - 79 éves férfi
György, 79 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

aktív, vizet imádó,mint muzsikus lelki melegséget,szeretetet adni és kapni vágyó. Romantikus - reális,határozott. NYILAS jegyem kiegészítve, erős OROSZLÁN aszcendenssel. KOS holddal. (3 "TŰZ jegyű, érzéki, szenvedélyes)Aktívan politizálok a "kersztyén-nemzeti-radikális-jobb oldalon)Zeni munkámat elfogadó,zenét szerető, szenvedélyes, érzéki, aktiv, "telt". gömbölyded, nem összeköltöző Társat keresek.Hangversenyek hiányában zenetanári kisnyugdíjas !

Fényképes budapesti társkereső nők

Dóri, 32 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
8 fotóval

Prok: Vidám, kedves, figyelmes, őszinte vagyok. Állítólag vicces is. Imádom, ha megnevettetnek. Szeretem, ha a körülöttem lévők jól érzik magukat velem, szeretek gondoskodni róluk. Sokszor láttam videón a Vissza a jövőbe 2-t, de az elé felvett Zoltán Erika koncertet még többször. Teljesen feleslegesen fejből tudom mérhetetlen sok dal szövegét. Nincsenek tipikus női hisztijeim. Kontrák: Félek a bogaraktól. Nagyon. Nem láttam egy részt sem a Star Warsból. Nem szeretem a szószokat (mustár, majonéz, stb.) Atipikus noi hisztijeim igeny eseten (időnként a nélkül is) akadnak. Majdnem mindent megjegyzek elsőre. Nehezen mutogatom el Activityben a frottír csador kifejezést.
Ludmilla, 37 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
7 fotóval

Van egy apró, elvarázsolt, külön kis Világ...!! Ami csak a Tiéd és csak az Enyém; a miénk a kettőnkké közös. Csak Te érted, és csak Én értem, csak Mi. Ketten. Más senki ezen a földön. Saját Napunk a szeretetünk ragyogja be, saját csillagaink a mosolyaink díszítik az egét. A Hold, mely éjszaka világít a bizalom kettőnk között. A levegő, mely nélkül meghalnánk a tudat, hogy létezel Nekem és hogy létezem Neked. A víz, mely életben tart: a sok kedves szó, melyekkel egymáshoz szólunk... Mindezek együttesen táplálnak minket, és bennünk egy érzést: Szerelmesek vagyunk mindörökké..!!
Judit - társkereső Budapest - 66 éves nő
Judit, 66 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
6 fotóval

Örök optimistaként, keresem a párom.Vidám természetű,utazni szerető,de a meghitt otthon szeretetét megteremtő és elfogadó,kellemes odaadó másik felem kellene .
Georgina - társkereső Budapest - 49 éves nő
Georgina, 49 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
6 fotóval

Elfoglaltságom miatt vagyok ezen az oldalon. Kreatív, határozott, új ötleteket értékelő, rendezett körülmények között élő NŐ vagyok. Sokat utazok, színházba, operába járok, tanulok, szeretek akár spontán módon szórakozni, stílusos módon élni. Megtanultam élvezni az életet az összes szépségével és nehézségével együtt. Magas normákat állítok/állítottam magam és a környezetem elé, de átlagos módon bárki, bármikor és bárhol tud élni. Szeretem a stílusos, luxus életformát, amit megteremtek magamnak és egyetemista gyerekeimnek. Ezt egészíthetné ki egy hasonlóképpen élő és gondolkodó partner.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Zoli - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Zoli, 50 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 fotóval

Esterházy Péter-Kurt Vonnegut-Pirsig Suzanne Vega-Sade-Patty Smith Duke Ellington-Muddy Waters -Belga-Hs7-Bizottság Nick Cave Csontváry-Dali Terminál-Számkivetett-Csokoládé-Aludj csak, én álmodom-Easwicki Boszorkányok-Bakancslista-Gyalog Galopp-Brian élete Juliette Binoche-Sandra Bullock-Meryl Steep Tom Hanks-Jack Nicholson-Morgan Freeman Tarantino-Wim Wenders Meto-Eldorádó- A tanú- Európa Kemping-Csinibaba Bacsó-Tímár-Monory Mész-Jancsó Szacsvay-Eperjes-Kozák Esztergályos-Papp Vera-Eszenyi-Molnár Piroska-Nagy Natália Chaplin-Harold lloyd-Laár-Galla-Monty Python Történelem-Közgazdaság-Motorsport Figyelő-Hvg Pörkölt nokedlivel-saláta-citromos sör-Csapvíz-citromfagyi Ezen a vonalon.. A hagyományos, belülről fakadó értékekben hiszek, becsület, tisztesség, egyenesség, tolerancia, humor.
István, 51 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
14 fotóval

Keresem a társamat egy aranyos és kedves hölgy személyében.
Feri - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Feri, 62 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
3 fotóval

62 eves ferfiként még nem adttam fel,lehet talán rád várok :)
Roland, 26 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
3 fotóval

aki szeretne megismerhet :) de hogy azért valami ízelítő mégiscsak legyen. elárulom nem vagyok egy flegma suttyó akinek minden héten más lány kéne. szeretnék egy értelmes inteligens és a maga módján szép lányt magam mellé. nálam a szépség semmit nem ér egy normális belső nélkül,de természetesen a belső sem tud megfogni ha alapvetően nem tettszik meg külsőre a lány tehát szerintem a kettő csak együtt működhet :) a lányok mindig azt mondják "nem léteznek normális palik a földön" ha gondolod ír és megmutatom igenis léteznek normális odaadó srácok :)

Most online budapesti párkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 61 éves nő
Éva, 61 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 órája lépett be

61 éves vagyok nyugdíjas,kereskedelemben dolgozom. 3 gyerekem van ,abból 2 itt lakik, velem. Jelenleg a lányom és a fiam lakik velem!. Nem élek pár kapcsolatban,de néha egyedül érzem magam. ezért szeretnék egy laza kapcsolatot találni.Senkivel nem szeretnék össze költözni,de rossz egyedül.Szeretek viccelődni ,huncutkodni,de tudok komoly is lenni.Szeretem a zenét ,sétálgatást,kirándulást,színházat,mozit,szeretek vízparton lenni ,imádom a vizet.Szeretem ha szeretnek és viszont szerethetek én is...Jelenleg aktívan dolgozom,minden nap szombat és vasárnap kivételével.Ha így szeretne valaki meg ismerkedni Velem állok elébe.NEM VAGYOK ELŐ FIZETŐ CSAK IMÉL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI!A Rák jegyében születtem.Erre a címre lehet írni. * moderálva*
Judit - társkereső Budapest - 34 éves nő
Judit, 34 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
18 perce lépett be

Virág volt a jelem az oviban... :)))))))))))))))))
anna - társkereső Budapest - 58 éves nő
anna, 58 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 órája lépett be

Akinek fontos a test, és a lélek összhangja, a családjával együtt! Aki felvállal és elfogad! És nem akar megváltoztatni, vagy a maga képére formálni! Ha így is jó vagyok, várom jelentkezésed! Annyit várok, amennyit adni tudok! És ez nem kevés! Ismerem erényeimet, és hibáimat!
Noémi - társkereső Budapest - 48 éves nő
Noémi, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
3 perce lépett be

Milyen is vagyok valójában? De inkább milyen nem vagyok: hazug, képmutató, lusta, unalmas, naiv. Inkább vagyok gyakorlatias, temperamentumos, őszinte,vidám, magabiztos,céltudatos, egyszerre gyermeteg és nagyon komoly és néha túl szókimondó,szeretem a humort és az öniróniát. Azt a férfit keresem, aki el tud fogadni olyannak,amilyen vagyok,voltam és lehetek. "Tudnál-e esőben is nevetni, Egy szúrós fenyőfát megölelni, Élvezni a pillangók táncát, Átélni két ember valós nászát? Tudnál-e táncolni a gyönyörtől, Könnyezve sírni az örömtől, S kitárni felém a szívedet, Hogy megsimogathassam a lelkedet? Mondj IGEN-t, s akkor talán, a boldogság egyszer majd Rád talál, Életed gyönyör lesz, s csodás újjászületés a halál!"

Most online budapesti párkereső férfiak

Viktor - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Viktor, 28 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
5 perce lépett be

Dolgozó fiatal ember vagyok...sportolok sokat utazok...ha többet szeretnél tudni írj nyugodtan :)
István - társkereső Budapest - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
6 perce lépett be

Optimista , vidám ,humoros nyitott férfi vagyok. Művészet és zenekedvelő, valamint sportszerető is. Fontos számomra. a tolerancia és az elfogadás. Kedves ,mosolygós társat keresek.Nem minden jónál van jobb! Közhelyszótár lezárva!
István - társkereső Budapest - 34 éves férfi
István, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
7 perce lépett be

Sziasztok! Szerintem itt mindenki keres valamit, vagy alkalmit vagy komolyt, vagy éppen csak barátot. Én bízom benne, hogy lessz alkalmam megismerkedni itt egy olyan lánnyal akivel esetleg az életemet is leélhetem. Bátran írj nem harapok :). Szivesen mesélek magamról ha érdekel. Üdv. István
Tamás - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Tamás, 51 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
8 perce lépett be

Sportos diplomás férfi vagyok , Keresek egy csinos pozitív kisugárzású hölgyet, aki inspirál a jövőben . Fázol? várj, betakarlak az éggel, hajadra épül a hímzett csillagok csokra és holdat lehellek a szemed fölé. Törjön százegyszer százszor-tört varázs: Hát elbocsátlak még egyszer, utólszor, Ha hitted, hogy még mindig tartalak S hitted, hogy kell még elbocsáttatás. Százszor-sujtottan dobom, ím, feléd Feledésemnek gazdag úr-palástját. Vedd magadra, mert lesz még hidegebb is, Vedd magadra, mert sajnálom magunkat, Egyenlőtlen harc nagy szégyeniért, Alázásodért, nem tudom, miért, Szóval már téged, csak téged sajnállak.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Miki (61), Budapest
  Ismerj meg!
  Sziasztok! Miki vagyok, 61 éves, Budapest és Kunszentmiklóson lakom. Szakmunkásképzőt végeztem, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. 159 cm magas vagyok és 84, a szemem barna, a hajam Ősz. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! OLYAN társat keresek aki kölcsönös szimpátia esetén velem élne. *moderálva*
 • Gyula (42), Budapest
  Egyszer talán
  Gyula vagyok Budapesti ,41 éves heteroszexuális , 165 cm magas, 72 kg, fekete a hajam, barna a szemem. Főállásban dolgozom, független vagyok, nincs gyermekem, nem dohányzom, nem iszom alkoholt, átlagos testalkatú vagyok, egyéni stílusban öltözködöm. Szeretek kirándulni , utazni .Szívesen találkozom személyesen is. Keresem egyszerű társam 35 - 40 éves korig.
 • Zsuzsa (52), Budapest
  az élet szép!
  Budapesten élő 3 gyerekes ( és egy unokás) özvegy vagyok,és bár a család mindig is a legfontosabb volt és lesz , hiányzik egy társ akivel megoszthatom az örömöket és kibeszélhetem a problémákat . De mivel " régi módi " vagyok a kezdeményezést meghagyom a férfiaknak !
 • Péter (24), Budapest
  “It is good to have an end to journey toward; but it is the jour
  Szia! Jelenleg Budapesten tanulok egyetemen, ha minden jól megy, a pénzügyi szférában fogok dolgozni. Egy nehezebb nap után szeretek elmenni a szigetre futni egy kört. Haverokkal és tesómmal szoktunk eljárni havonta gokartozni, mindig valami új pályát felfedezünk. Szabadidőmben szeretek szörfözni, röplabdázni a strandon és wakeboardozni, télen pedig snowboardozni. Nyáron szeretnék megtanulni majd vitorlázni. Filmekből inkább a vígjátékokat szeretem, de sorozatokból bármi jöhet, könyvekből is többféle műfajt szeretek. Zenéből pedig mindenfélét meghallgatok.
 • Cecília (23), Budapest
  Earth without art is just "eh"
  a művészet és a művészettörténet fontos nekem. feminista. biszexuális. a kedvenc zenekaraim a Green Day, Fall Out Boy, Nirvana, Panic at the disco, Paramore, Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, Halestorm, In This Moment, The Pretty Reckless a társat akit keresek az; - budapesti - 23 és 26 év között van - van/lesz diplomája vagy vmilyen felsőfokú végzettsége - nem dohányzik - ha ő maga nem is feminista ne tartsa azt hülyeségnek
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XXI. kerület
Budapest, XXI. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.