Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XXI. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Mariann, 38 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
44 órája tag

Párom keresem a hét minden napjára :)
Andi, 42 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
6 napja tag

Utálom,ha rám erőltetnek dolgokat. mint pl.ez is. majd írok, ha lesz kedvem.
Andrea, 50 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
6 napja tag

Egyedül vagyok, de nem magányos. Szeretem az életemet, de hiányzik valaki, aki mellett nő is lehetek. Szeretek nevetni, magamon is, utazni, kirándulni, otthon punnyadni, jókat beszélgetni. Izgulni egy filmen, olvasni, társasozni.
Kriszti, 26 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
7 napja tag

Sziasztok! :) Ide nem szeretnék regènyeket írni, aki megszeretne jobban ismerni az üzenet formájávan keressen meg! Mivel ritkán vagyok itt : email formájában gyorsabbam el tudsz kapni! :) *moderálva* Keresem kedves helyes intelligens párom aki komoly kapcsolatot keres!! Kizárólag akkor keress meg ha komoly partnert keresel! FÈRJET ÈS BOLDOGSÁGOT KERESEK! Köszönöm.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Alex, 19 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
37 órája tag

A látszat néha csal, ne itéljünk könyvet a borítójáról.
Ricsi, 16 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
46 órája tag

egy komoly párkapcsolatot keresek és olyan barátnőt aki komolyan szeret is engem
Laci, 50 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 napja tag

Laci vagyok, 50 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Karesz, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 napja tag

Mély érzésű, romantikus maci vagyok, tartós kapcsolatra vágyom, szeretnék szeretni és szeretve lenni! A többit majd személyesen.. Írjatok kedves hölgyek ha felkeltettem az érdeklődésetek ismerj meg, nem minden a külső a lényeg odabent lakozik... Nem vagyok előfizető, írj valami elérhetőséget, hogy tudjunk beszélni (Facebook, viber, telefon stb bárhol)

Éppen online budapesti társkereső nők

Erika - társkereső Budapest - 43 éves nő
Erika, 43 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 órája lépett be

Erika vagyok, 43 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zella, 55 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
1 órája lépett be

Őszinte,hűséges és szeretre vágyó hölgy vagyok. Szabadidőmben szeretek kirándulni vagy zenét hallgatni.
Anita, 43 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 órája lépett be

Őszinte,érzelmes kapcsolatot szeretnék...... Eléggé maradi vagyok:a nő az legyen nő,a férfi meg legyen férfi....AKKOR TISZTÁZZUNK LE VALAMIT:RITKÁN ÉREK RÁ,MERT GYEREKEIM VANNAK!! ÉS NEM!NEM JÖHETSZ FÖL(PLÁNE ELSŐ ALKALOMMAL),AMIKOR A GYEREKEK MÁR ALSZANAK!!!!
Niki, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
6 perce lépett be

Nos uraim,be kell hogy jelentsek valamit! Igenis,léteznek még rendes nők(bármily hihetetlen is:) Aki nem hiszi,járjon utána... Én várom ;) Nem fogom fényezni,szebbnél szebb jelzőkkel illetni magam,gondolom nélkülem is akad itt bőven olyan lány:D Normális értékekkel rendelkezem,szeretek nevetni,pozitivan próbálom szemlélni a világot. Hasonló beállítottságú férfit keresek.Fontos a jókedv és a humor:) A személyes találkozásban hiszek,úgy vélem ott dől el ugyis minden.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Bela, 32 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 órája lépett be

Jo termeszet, kemia, kommunikacio, ami fontos szamomra.
László - társkereső Budapest - 55 éves férfi
László, 55 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 órája lépett be

Ide bárki bármit írhat, úgy is a személyes találkozás dönt el mindent.
Lali, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
1 órája lépett be

Nem vagyok tipikus pasi: nem ülök naphosszat a sporteseményeket bámulva a tévé előtt, tudom, mi az a mosógép, nem kiabálok, és nem lóg zsíros cupák a számból. Szeretek beszélgetni, játszani, filmeket nézni, utazni, jó társaságban lenni. Sokat dolgozom, fontos a munkám, és nyitott vagyok új dolgokra is. Családcentrikus vagyok, szeretem a gyerekeket, kedvelem a cicákat, kutyákat, békés, nyugodt hangulatra, összhangra törekszem mindig. Nem törik le a kezem, ha meg kell fogni a porszívót, vagy le kell vinnem a szemetet, de számomra fontos hogy partnerem kezében legyen a fakanál, finom ételekkel is kifejezze szeretetét. Hiszem, hogy minden problémát meg lehet oldani, normál hangnemben meg lehet beszélni: a hisztit, gorombáskodást, kiabálást, féltékenységet nem szeretem. Őszinteség, kibeszélés, segíteni akarás viszi előre az emberi kapcsolatokat, így a párkapcsolatokat is. Nem akarom meghódítani a legmagasabb csúcsokat, a legmélyebb tengereket, "csak" kiegyensúlyozott életet szeretnék élni békében, szeretetben a leendő családommal. Úgy tűnik, ez nem is olyan egyszerűen megvalósítható álom...
Zoltán, 57 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
28 perce lépett be

56 éves elvált férfi vagyok.Szeretek sportolni,főleg kondizni,filmet nézni,focizni,sétálni.Főzni,mosni,takaritani tudok.Vidám fickó vagyok alapvetőlen .Hasonló adottságú hölgyet keresek 49-59 éves korig komoly kapcsolat céljából.Hiszem,hogy az élet lehet még örömteli.

Diplomás budapesti társkereső nők

Marcsi - társkereső Budapest - 46 éves nő
Marcsi, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolai diplomás (Pedagógia)

Szép napot! :) Szeretnék egy kedves, megbízható, humoros, társra lelni aki független és nem dohányzik, nem az alkohol rabja... Vidámság és optimizmus jellemző rám. Mivel sudár vagyok legalább 185!!! cm magas urak jelentkezését várom...
Noémi, 47 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolai diplomás (optometrista)

Hosszú távra tervezek ezért tartós kapcsolatra vágyom. Szabad időmben szívesen táncolok, járok színházba, olvasok ,kirándulok. Ha nem is tudok rendszeresen, de szeretek mozogni. Szeretem ha egy kapcsolatban egyenlő fél ként veszünk részt.
Timi, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolai diplomás (Közgazdasági)

Életvidám, 2 gyermekes egyedülálló nő vagyok. Az alaptermészetem szerint izgő-mozgó vagyok, így hasonlóan nyughatatlan társamat keresem. Szabadidőmben (hozzáteszem nem sok van) kirándulni, sportolni szoktam.
Beáta - társkereső Budapest - 42 éves nő
Beáta, 42 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Én egy spirituális gondolkodású nő vagyok, ami egyben a munkám is jelenleg. Fontos számomra a lélek egészsége és ezzel együtt a test is , az egészséges táplálkozás a mozgás a természet. De ami a legfontosabb a feltétel nélküli szeretet állapota hiszen tudom, hogy a fejlődésünk csúcsa mikor ezt a magas szintű szeretetet áttudjuk élni valaki iránt Kedves Urak! Nem vagyok előfizető így nem tudok válaszolni csak ,akinek engedi a rendszer. Nekem még volt gyerek szobám tudom mi az illem úgy gondolom, de sokszor kapok olyan üzeneteket amikben egyfajta felháborodásról írtok csupán azért mert nem írtam választ, de nem tudok hisz nem engedi a rendszer sok esetben. Megtisztelő lenne ha a jövőben aki ír nekem meggyőződne arról, hogy én tudok e írni vagy sem és nem írna addig haragos és csalódott hangvételű üzit. Amúgy meg a harag csak azt öli meg, aki hordozza magában. Mindenkinek szép napokat kívánok és jó ismerkedést!

Diplomás budapesti társkereső férfiak

István, 45 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Fényezés ....kedves,figyelmes,néha türelmetlen , intelligens, talán joképü, nem sablonos, spontán , néha romantikus, néha néha vicces férfi .....na ezt osszuk 10el és megkapsz engem :)))
Béla - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Béla, 60 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Egyetemet végzett

Egyedülálló, vidám, normális. Kinyitom a kocsiajtót, lesegítem a kabátot :) hangos szó nincs.
Sándor, 36 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Örökmozgó, energikus és életvidám vagyok. Futás és latin-amerikai táncok. Két olyan mozgásforma amiben otthon vagyok és nagyon szeretem. Írhatnék ide még sok sok szép dolgot de minden itt leírt karakternél többet jelent a személyes benyomás, egy jó beszélgetés.
Viktor, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Egyetemet végzett

Üdvözöllek, megpróbálom a társkeresés formáját itt:)))Olyan lány személyében akivel nagyokat lehet nevetni vagy akár sírni az élet nehézségein, szellemi, lelki, testi társam keresem egyszemélyben.Hiszem, hogy létezik...Amennyiben felkeltetettem az érdeklődésed írj:))))Fontos számomra a család intézménye, a tradíciók, hagyományok ápolása és a tartalmas, minőségi időtöltés.Szintén fontos a stabil érzelmi háttér...jó tudni, hogy egy a célunk, jövőnk.Szeretem a nagy sétákat, a gasztronómiát, színházat vagy csak összebújni egy kellemes film mellett.Szóval harmónia.Várok rád...

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Ildikó, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek vízparton sétálni.... üldögélni....beszélgetni. Nagyon szeretem a zenét: mindenféle zenét. Szeretek táncolni, az felszabadít bármilyen tánc is legyen..(bár nem vagyok képzett)..... a magyar néptánc közel áll hozzám. Nyitott embernek tartom magam.
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

utazás, gasztronómia, színház, éttermek, Ausztria, F1, kirándulas, beszélgetés, főzés, természet, mozi, kiautózni a világból, zene, igényesség, ingek, egymás tiszelete, család
Ferenc, 46 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Először is Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom! Magamról pedig annyit, hogy türelmes, nyugodt típus vagyok, kerülöm a szélsőséges dolgokat, de nyitott vagyok minden jóra ami egy kis jókedvet hoz az életbe.
István, 33 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Az a baj, hogy a legtöbb ember előbb alakít ki valamilyen képet a másikról(akár fénykép, vagy pár szó alapján), mielőtt bármi érdemlegeset megtudna a célszemélyről. Ergo állhat itt bármi, olyan leszek egy másik ember számára akinek és amilyennek ő lát, ami nem feltétlenül fedi le a tényleges valóságot, csak a saját realitását. Tehetünk bármit, ha kedvelnek, magukat kedvelik bennünk, ha nem kedvelnek, szintén önmagukat nem tudják elviselni a tükörben, amit nyújtunk a másik fél számára.Vagyok aki vagyok.
Attila - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Attila, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Szeretnék - végre - egy rendes Magyar hölgyet megismerni !

Keresztény budapesti társkereső nők

Edina, 33 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

két fontos és megváltoztathatatlan tulajdonságom: dohányozom és tetovalasaim vannak. ezen kívül semmi mas sem megváltoztatható rajtam, hiszen az emberek nem változnak soha. csak szex kapcsolat nem erdekel, és nehány levélváltás utan találkozni sem szeretnek senkivel. egy minimál ismerkedésre szükségem van.
Éva - társkereső Budapest - 59 éves nő
Éva, 59 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

59 éves vagyok, 56 kg arányos testalkatú. Két felnőtt lányom van, még velem laknak. Imádom a természetet, olvasást. Tartós, komoly kapcsolatot keresek.
Izabella - társkereső Budapest - 41 éves nő
Izabella, 41 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Nincsenek véletlen találkozások az életben. Minden ember egy teszt, egy büntetés, vagy egy ajándék :) (Nem alkalmi kapcsolatot keresek! A kétértelmű megjegyzéseket, kérem mellőzni :) köszönöm )
Róza, 57 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Aktìvan dolgozó,cèlokkal teli vidàm nagymama vagyok.Egyedül àllok kèt làbbal a nagy èletben,amit mosolyogva viselek,de hiànyzik valaki.. Keresem a hozzàm hasonló úriembert,akivel akàr a közös cèlok felè bandukolhatunk kèzenfogva???? Ha a kedves nèzelődő magàra ismer,akkor ne vesszen el benne az az idejèt múlt ósdi ötlet,miszerint megszólìt egy hölgyet,Igèrem nem marad vàlasz nèlkül. Ebben is legyünk egyformàk!!! Hajrá

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gyula, 66 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
református vallású (nem gyakorlom)

özvegy egyedül élő nyugdíjas aktív még idönként dolgozó férfi keresi párját
Ferenc - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Ferenc, 55 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
református vallású (nem gyakorlom)

Sziasztok! Vidám természetű, humoros, társaságkedvelő férfi vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem a párom.
György, 70 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
evangélikus vallású

Vagyok aki vagyok, ha megismersz megtudod. A mielőbbi találkozás híve vagyok, nem barátot, havert, gardedámot, levelezőpartnert, utitársat keresek, hanem tényleges, hosszútávú kapcsolatban gondolkodom. Természetese csak akkor, ha a megfelelés mindkét részről fennáll.
Tibor, 52 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Tibor vagyok, 51 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Tímea, 29 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szia. Komoly kapcsolatot keresek, 29 éves vagyok, szökés barna haj, a szemem színe zöld, szemüveges. Vékony alkatú. Amit bennem találsz ott megértés van, és szeretet, ritka alkalmak egyike hogy vicces vagyok. Ami vissza tartana tőlem: sokszor önfejű vagyok, ha a partnerem nem olyan megértő velem mint én, nem találom ki helyetted mit mondj, találd fel magad és bókolj vagy nem bunkó formában és kultúráltan is el lehet mondani a nem tetszésedet irányomban, féltékeny típus vagyok. Nem sűrűn tudom magamnak megengedni hogy eljárjak szórakozni, dolgozom amiből a hitelem fizetem, nem vagyok pénzéhes picsa, nem várom el hogy elhalmozz ajándékokkal, ékszerekkel, régi módi vagyok, beszélgetés szemtől szemben, nem internetes felületen. Társat keresek a mindennapokra akivel mindent meg lehet beszélni. Köszönöm a figyelmet.
Adri - társkereső Budapest - 22 éves nő
Adri, 22 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Ismerkedés céljából regisztráltam. Nem kifejezetten párkapcsolatot keresek. Szeretem az érdekes, nem hétköznapi embereket.
Edina, 27 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Pozitív gondolkodàsú, életvidám nő vagyok, aki szeret nevetni és nem szereti túlbonyolítani az élet dolgait. Fontos szerepet játszik az életemben a sport. Hàtizsàkos vilàgjàrò vagyok aki imàd utazni, és orszàgokat felfedezni!
Orsi, 29 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Szia! Örülök, hogy rám találtál. Fiatal, jó humorú nőnek tartom magam. Aki szereti a munkáját és egyre jobban teljesedik benne ki. Vágyom arra a társra, aki kedves, vidám és energikus, ez hiányzik az életemből. Szeretném megtalálni azt az embert, aki önmaga mellettem. De legyen jó humorú és szeresse az embereket. Az a legfontosabb, hogy meg legyen az a szikra...ami kell, hogy beindíts...

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Zoli, 24 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Humoros, jóképű, őszinte, nagy szívvel, káros szenvedélyek nélkül, imádja az állatokat, szeret olvasni, filmezni és bulizni, értékeli a szépet és megbecsüli a jót. Na ezekből választhatsz kettőt, egye fene, hármat. A többit felejtsd el. Mit telhetetlenkeskedsz :) Szeretek komoly lenni, és a világon változtatni. Néha mégis az a lökött vagyok, aki a saját viccein nevet a legjobban. Szeretem a könyveket és a hangos zenét. Keresem az új dolgokat. Imádom a macskákat, egy fokkal kevésbé a kutyákat. Szeretem a munkám és a családom. Élvezem, ha egy nő szeret Nő lenni. De szükségem van rá, hogy a Nő néha csak egy kislány legyen, aki hagyja magát szeretgetni. Humoros, megértő, érzelmes. Néha. Néha meg nem. Őszinte. Az mindig. Dolgozik, olvas, sportol, macskát simogat. És eszik. Messziről nézve azt hiszem átlagos. Közelebbről...
Robi, 28 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Komoly kapcsolat keresése miatt vagyok itt. Szeretem ha őszinték az emberek, mert én is az vagyok, hisz e nélkül minden csak hazugság. Kedves, humoros, megbízható, szókimondó, határozott és céltudatos egyén vagyok. Keresem a másik felemet, aki kitölti az űrt, és betölti a saját jellemével. Aki hűséges és kitartó Nő, barát, szerető és társ.
Viktor, 23 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sziasztok ! Egy 21 éves pali vagyok, még tanulok. Egy normális barátnőt keresek komoly kapcsolat céljából !
Bence, 28 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Általában unaloműzőnek járok fel ilyen oldalakra, de ki tudja, lehet, hogy kialakul valami komoly is...

30-as budapesti társkereső nők

Anita, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Anita vagyok, 35 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viki, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Világutazó, céltudatos nő erős, magabiztos férfival ismerkedne.
Anna, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szia! Sajnos most nincs KREDITEM és nem tudok visszaírni,de ha küldesz e-mail címet szívesen elfogadom és válaszolok :) Amúgy örülök hogy benéztél! Egy 34 éves elvált nő vagyok és egyedül nevelem a 7 éves kislányomat. Szívesen ismerkedek,beszélgetek,de majd a cél,szeretnék egy tartósabb,komolyabb kapcsolatot. Szeretem ha valaki őszinte,megbízható,nem használja ki a másikat és úgy fogad el amilyen vagyok.
Ditti - társkereső Budapest - 30 éves nő
Ditti, 30 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Nem szeretem magam jellemezni, majd személyesen eldöntöd...... (Kérek e-mail címet nem tudok válaszolni ezen az oldalon)

30-as budapesti társkereső férfiak

Attila, 35 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szeretek horgászni, sznorkelezni, moziba járni, bulizni,motorozni.
Tamás - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Tamás, 34 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

sziasztok nincsen tul sok elvárásom egy nötöl ,ha normális vagy beszéljünk tartos vagy állando esetleg vegleges kapcsolatra vagyom
Gábor, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Valamit kell ide írni, úgyhogy írtam ide valamit ;)
Isti - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Isti, 36 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)

Középkorú budapesti társkereső nők

Patrícia, 40 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Közvetlen, kedves, vidám ember vagyok. Szeretek.jönni menni. Gyerekeim.után legfontosabb...a kutyam :)
Erzsébet - társkereső Budapest - 46 éves nő
Erzsébet, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Vidám,kedves,molett nő vagyok.Szabadidőmben kirándulok,olvasok,kersztrejtvényezek.
Ágnes, 46 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.
Marcsi, 48 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Keresem a korban hozzam illő tarsam,akivel egyutt elvezzuk az eletet! Mivel nem vagyok előfizető,ezert nem tudok minden levelre valaszolni!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Robi - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Robi, 48 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Voltam itt.. majd örömmel és jó keddvel léptem tovább..most megint itt..látom vannak még itt, akik akkor is itt voltak...A gyerekeim imádom és fontos nekem a velük töltött idő..egyenlőre nem vagyok előfizető..
Zoltán - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Zoltán, 40 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szia ! Fontos számomra , hogy megéljem a JELENt , de ez nem könnyű dolog , mert elme folyamatosan elviszi az emberek figyelmét a MÚLTba és a JÖVŐbe . :) A szakmám : cukrász , főleg a díszítő poszton dolgozok . Emellett mókamester és alkotó is vagyok . Főleg a rajzolásban ( karikatúra , képregény ) , szójátékozásban , történetszövésben és versírásban tudom kifejezni magamat . Ha van egy célom , akkor eléggé kitartó vagyok az elérésében , ha az lehetséges . Ötvöződik bennem az erő és az érzéki érintés , kényeztetés . Ha időm engedi , akkor biciklizek , edzek , futok , filmet nézek , felfedezem a természet szépségeit . A társaságomban kevés az esély az unatkozásra ! :)
Zoltán, 43 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Nincs nagyon mit írni, úgy is a személyes szimpátia dönt.
Gyula - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Gyula, 48 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Keresem korban hozzám illő mosolygós, barátságos, őszinte páromat. Káros szenvedélyem nincs. Szeretek kirándulni, pecázni, mozizni, de csak, ha van kivel együtt kellemesen eltölteni ezt az időt. Jelentkezz :)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Anna - társkereső Budapest - 53 éves nő
Anna, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Olyan férfit keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok és nem akar megváltoztatni :) tyúkanyó típus vagyok, ezért ha jót kapok, jót is adok :)
Vica, 52 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Vidám, testileg -lelkileg egészséges nő vagyok... tele szeretettel, és energiával. Kirándulni, utazni, beszélgetni, szórakozni szeretnék!!! ( Mivel a gyerekeim már nagyok, elköltöztek, így még időm is van...)
Erzsébet, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Kedves, mosolygós és élet vidám nőként élem minden napjaim!
Mária, 70 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

43 évig éltem házasságban . 3 felnőt gyermekem van , de nem vagyok igazán nagymama típus :-)

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 65 éves férfi
József, 65 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szeretnék megismerkedni olyan valakivel aki igazi társam lenne a hátra lévő időben,és akivel a zöldséges kerttől a szinházig meg tudok jelenni, és ha megszólal a zene nem rest felállni!.Szeretem a zenét táncot,sportot a gyerekeket,az állatokat és még sok sok mindent, szeretnék szeretni *moderálva* írhatsz levelet de csak címre tudok váA maradék idő Szeretni még egyszer halálosan, aki vár. Mosolyt venni még mielőtt a bolt bezár . Napot látni még mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll . Utóljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek, Ami szép , ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó . Mert a maradék idő már nem eladó !laszolni.
Sándor - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Sándor, 54 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

állat és természet szerető ember vagyok, hasonló beállítottságú hölggyel megismerkednék.
Lajos - társkereső Budapest - 78 éves férfi
Lajos, 78 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Nyugodt ,magára igényes, rendszerető, nagyon szerethető, egyedülálló férfi vagyok, aki szeretné megtalálni azt a hölgyet, aki a hétköznapok szürkeségét színessé varázsolja.
András - társkereső Budapest - 72 éves férfi
András, 72 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Vigkedélyü 71-Éves Őzvegyember Vagyok.Hozzámvaló Társat Keresek.Arányos Testalkatut,Súlyban Is.Egyedül Élő.Házasságom 49-Évig Boldogságban Telt.

Elit budapesti társkereső nők

Dorka, 28 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Középvezető

Ismerj meg és megtudod ki vagyok! Nem biztos,h vissza tudok írni itt,mailre telefonszámra tudok reagálni...
Andi, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Andi vagyok, 30 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mónika, 45 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Erika - társkereső Budapest - 56 éves nő
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Középvezető

Humor, rugalmas gondolkodás, nyitottság, talán ez jellemez legjobban. Nem vagyok egyszerű, inkább segítőkész, empatikus, korrekt, okos, érzéki, talán kissé hóbortos, de semmiképpen sem unalmas. Szeretem a munkám, emellett színházba, kiállításra, úszni, újabban zumbázni járok. Új hobbim a festés. Örök kikapcsolódás az olvasás. Szívesen társasjátékozom és szeretek írni, beszélgetni.

Elit budapesti társkereső férfiak

Istvan - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Istvan, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!
Thomas, 46 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Felsővezető

Keresem kedves, hüseges , öszinte 40 eves korig levö csinos , sportos normal Testalkatu Partnerem. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS be is ha megadod a Mobilszamod. Ne felj irni, ha megismersz nagyon Boldog leszel csak ad meg ra a lehetöseget. Varom leveled. Elnezest kerek hejesirasomert, de amit magyarul irni tudok aszt utolag Magyar baratoktol tanultam. Ha meg mindig alkalmat adsz hogy megismerhesselek varom valaszod. Hüseges , szorgalmas, kicsit Bolondozo vagyok es szeretek megnevetetni.
Norbi, 44 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Nem vagyok előfiezető ha írsz küldj email címet is!!! Vidám optimista ember vagyok. Sokat sportolok. Szeretek utazni. Szeretek jókat beszélgetni. Hasznosan tartalmasan tölteni az időt. Nem szeretek taktikázni, mások idejét rabolni.
Sam, 40 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Felsővezető

I would say I am kind and tender , have a lot to give. The question is are you ready to receive ? I am Budapest lover, I am almost between Budapest, Frankfurt and Dubai because of my business. My only love is Budapest....I promise u to make u laugh like never before, to make u happy like never before. To feel a lady like never before. Waiting :) .. oh by the way , Magyar version is coming soon .. working on it ! I am trying to refresh my Hungarian , Probal fristen Magyar!

Fényképes budapesti társkereső nők

Judit, 56 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
12 fotóval

Életvidám, társaságkedvelő, kirándulást, utazást szerető vagyok. Imádok táncolni. Táncolni szerető partnert, társat keresek.
Éva - társkereső Budapest - 62 éves nő
Éva, 62 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
8 fotóval

Fiatalos, optimista, vidám alaptermészetű hölgy keresi a társát egy őszinte,kedves, jó humorú férfi személyében. Romantikus alkat vagyok, szeretem a természetet, az állatokat, el tudok gyönyörködni egy naplementében. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, úszni, fotózni. Jó lenne mindezt megosztani valakivel. Csak sexpartnert keresők ne írjanak!
Katalin, 58 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Rendezett körülmények között élek. Több éve elváltam, de mára nyitott vagyok egy új kapcsolatra. Társat keresek, egy sportos, igényes férfi személyében, aki tiszteli a nőket és nem alkalmi partnert keres. Szeretek sportolni,síelni,teniszezni, és kirándulni. Igényes vagyok magamra és a környezetemre. Keresem hasonló érdeklődési körrel rendelkező társam és partnerem. Sok érdekes dolgot lehet ide írni de annál érdekesebbet nem , hogy ismerj meg.
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
5 fotóval

Őszinte, nyitott, családcentrikus, pozitív személyiségű hölgy keresi társát. Alapvetően hosszabb, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek, de reálisan gondolkodom, lehet, hogy "csak" barátság, ismerettség lesz belőle. Nem vagyok egy "megjátszom magam" nő. Nem fogom másnak mutatni magam mint amilyen vagyok, csak azért, hogy elérjek valamit. Aki engem szeretne megismerni, ezt értékelni fogja. Logikusan csak így várhatom el azt, hogy velem is őszinték legyenek mások.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Zoli - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Zoli, 50 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 fotóval

Esterházy Péter-Kurt Vonnegut-Pirsig Suzanne Vega-Sade-Patty Smith Duke Ellington-Muddy Waters -Belga-Hs7-Bizottság Nick Cave Csontváry-Dali Terminál-Számkivetett-Csokoládé-Aludj csak, én álmodom-Easwicki Boszorkányok-Bakancslista-Gyalog Galopp-Brian élete Juliette Binoche-Sandra Bullock-Meryl Steep Tom Hanks-Jack Nicholson-Morgan Freeman Tarantino-Wim Wenders Meto-Eldorádó- A tanú- Európa Kemping-Csinibaba Bacsó-Tímár-Monory Mész-Jancsó Szacsvay-Eperjes-Kozák Esztergályos-Papp Vera-Eszenyi-Molnár Piroska-Nagy Natália Chaplin-Harold lloyd-Laár-Galla-Monty Python Történelem-Közgazdaság-Motorsport Figyelő-Hvg Pörkölt nokedlivel-saláta-citromos sör-Csapvíz-citromfagyi Ezen a vonalon.. A hagyományos, belülről fakadó értékekben hiszek, becsület, tisztesség, egyenesség, tolerancia, humor.
Jenő, 36 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
12 fotóval

Kedvelem a természetet, hegyeket és erdőket. Szeretem a hideget és a havat. A tengerben is örömöm lelem bár nem a Napfürdőzésben, sokkal inkább a Szabad tüdős merülésben. Szabadidőmben utazgatom vagy valamely általam kedvelt sportot gyakorlom. Ezen kívül előfordul még hogy barátaim társaságában jónak ígérkező borokat kóstolunk egy kis sajt kiséretében ...
Gábor - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Gábor, 54 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 fotóval

SZERETEK OLVASNI, SZERETEM AZ ÉRTELMES MONDANIVALÓJÚ FILMEKET. TALÁN HIBAPONT, DE NEM KÖVETEM A DIVATOT, MERT EZ A KÜLÖNBÖZŐ ÉRDEKCSOPORTOK MANIPULATÍV HAZUGSÁGÁNAK TARTOM, AZAZ AKKOR VAGYOK CSAK VALAKI, HA X DOLGOT VESZEM MAGAMRA AZ Y KIEGÉSZÍTŐKKEL, A NAP FOLYAMÁN Z DOLGOKAT FOGYASZTOK, STB. SZERETEM A DALLAMOS ZENÉT, LEGYEN KÖNNYŰ ZENE, KOMOLYZENE, FILMZENE. AMELYEK EMLÉKEKET, GONDOLATOKAT ÉBRESZTENEK. PÉLDA ERRE PETULA CLARK " MY LOVE..." CÍMŰ DALA, MORRICONE FILMZENÉI, VAGY CSAJKOVSZKIJ "B-MOLL ZONGORAVERSENYE. EGYÉBKÉNT HA LEHET EGY BESZÉLGETÉS DÖNTSÖN, S NE E SOROK !
Gábor - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 fotóval

Szeretnélek megismerni, ha egy kedves, megbízható őszinte, hűséges csinos, lehetőleg nem duci lány, hölgy vagy. Kedves barátságos, megbízható vagyok,ugyanezt várom a partneremtől, nagyon fontosak a belső értékek, IGAZI társat szeretnék.Van egy 9 éves kisfiam akit imádok és velem él. előny ha szereted a gyerekeket. Nagyon sokat csalódtam már az életben, végre szeretném megtalálni azt akit őszintén tiszta szívből szerethetek, és viszonzást is kapok, akivel tényleg jóban-rosszban együtt lehetünk.Hűségben tisztességben becsülettel. Igazi családra vágyom. Most írj üzenetet, mert az idő az, amivel nem szabad pazarolni. Mindenkinek egy kevés van belőle és nincs több ha elfogy... nem olyan mint a pénz, amit pótolni lehet ha nincs...

Most online budapesti párkereső nők

Andrea - társkereső Budapest - 38 éves nő
Andrea, 38 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
6 perce lépett be

A kocsiban hangosan hallgatom a zenét. Amikor beszélek, a másik szemébe nézek. A szürkét a ruha színeként szeretem, nem az életemben. A görögdinnyét pedig mindig megsózom egy icipicit evés előtt. Azt mondják, humoros vagyok. Keresem a páromat, akivel majd egymás életének részesei lehetünk. Ha szimpatikus vagyok, tedd meg az első lépést. Te vagy a férfi. FIGYELEM! November 6-tól nem vagyok előfizető, ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, írj és a leveledben legyen elérhetőség! Ha te sem vagy előfizető, akkor hiába nézel meg többször vagy jelölsz kedvencnek, nem tudlak megnézni vagy akár visszajelölni. Köszönöm :)
Györgyi - társkereső Budapest - 67 éves nő
Györgyi, 67 éves
Társkereső Budapest, ker.
7 perce lépett be

Szeretek és szoktam festeni , beszélgetni, játszani. Sokat olvasok, élvezem a sétákat, színházat, társaságot.
Aurélia - társkereső Budapest - 41 éves nő
Aurélia, 41 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
8 perce lépett be

Társat keresek hosszu-hosszszu távra! Kalandorok sexet keresö emberek kiméljenek!!!! Aki szeretne meg ismerni Irjon!
Emese - társkereső Budapest - 31 éves nő
Emese, 31 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
11 perce lépett be

nincs előfizetésem ha ìrsz telefon szàmot kérek nem email cimet. köszi

Most online budapesti párkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 órája lépett be

Szeretnélek megismerni, ha egy kedves, megbízható őszinte, hűséges csinos, lehetőleg nem duci lány, hölgy vagy. Kedves barátságos, megbízható vagyok,ugyanezt várom a partneremtől, nagyon fontosak a belső értékek, IGAZI társat szeretnék.Van egy 9 éves kisfiam akit imádok és velem él. előny ha szereted a gyerekeket. Nagyon sokat csalódtam már az életben, végre szeretném megtalálni azt akit őszintén tiszta szívből szerethetek, és viszonzást is kapok, akivel tényleg jóban-rosszban együtt lehetünk.Hűségben tisztességben becsülettel. Igazi családra vágyom. Most írj üzenetet, mert az idő az, amivel nem szabad pazarolni. Mindenkinek egy kevés van belőle és nincs több ha elfogy... nem olyan mint a pénz, amit pótolni lehet ha nincs...
György - társkereső Budapest - 81 éves férfi
György, 81 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
4 órája lépett be

Kedves társkereső hölgy, Egyedülálló,9 éve özvegy férfi vagyok,egészséges,fizikailag és szellemilleg friss,szeretem a jó társaságot,okos,értelmes emberek társaságát,a jó abeszélgetéseket,szeretem a természetet,kertészkedést,kirándulást,utazást,kulturális rendezvényeket,szinházat.Olyan társat keresek,akivel a személyes kapcsolat hiányát pótolni tudnám.Keresek egy okos,értelm es őt,EMBERT társnak,akivel minden vonatkozásbanegyek lehetnénk.
Laci - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Laci, 77 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 perce lépett be

Káros szenvedélyektől mentes, kulturált megjelenésű, széles látókörű, energikus, arányosan sportos alkatú vagyok. Keresem csinos, hozzám illő, igényes hölgy ismeretségét. Csillagjegyem: Kos.
Árpád - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Árpád, 64 éves
Társkereső Budapest, ker.
3 perce lépett be

Igen: jellem,intelligencia, vitalitás,humor, sport, természet,utazás, költészet. Nem:erőszakos,ravasz,buta, tolakodó, okoskodó, gátlástalan. (minta: politikusok,pénzemberek) Ideálom: szeretem az embereket, gyerekeket. Elképzelt női ideálom persze volna, de valójában nincs, mert egy ember sem tarthatja magát tökéletesnek, viszont bárki rendelkezhet azzal a vonzerővel, amely a legfontosabb lehet. Megérzés,megjelenés, vonzalom, kölcsönös érdeklődés, nyitottság vagy van, vagy nincs, kialakulhat vagy sem, később derül ki. Több éve egyedül élek, de nem vagyok magányos. A fiatalabb korosztályokkal vagyok inkább kapcsolatban, köztük érzem jól magam, ők is elfogadnak. Az életkorom nem foglalkoztat,ezért nem igazán volt időm megöregedni. Nem tudom milyen esélyeket tartogat ez a regisztráció, a csodák mindennap itt vannak körülöttünk. A szépségnek sok megjelenési formája van,annak aki észreveszi. Olyan barátot lelki társat keresek, akivel a fejlődés, a közös út lehetséges. Meglátjuk.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Zsolt (26), Budapest
  Passz...
  Helló, hát semmi extra tulajdonságom nincs, nem tudok repülni, se varázsolni. Ugyan azért vagyok itt mint mindenki más (elvileg). Ha rád írok, az azért van, mert szeretnék veled beszélgetni, megismerni, ha úgy van találkozni. Budapesten lakok albiban, egyedül. Dolgozom, néha edzek. Nem túl izgalmas életvitel, de úgy kb a lakosság 95%-ra igaz ez. Sok minden érdekel, szeretek túrázni, sétálni, filmet nézni, sokat beszélgetni - akár hülyeségről, vagy komoly dologról egyaránt - . Az ember társas lény, szóval ha ketten vagyunk, akkor nyilván több a lehetőség.
 • Imre (39), Budapest
  Sziasztok!
  imre 38 éves 168 magas 78 kg és szeretnék komoj kapcsolatot tel:06208048737 Budapesti. lányok 20-35 ik Romai katolikus
 • Richárd (19), Budapest
  ismerkedni szeretnék
  budapesti lakos vagyok 20eves keresem az igazit szerlemem es komoly kapcsit
 • János (32), Budapest
  keresem azt a valakit aki szeretne és én viszont szerethetnék
  Budapesten dolgozom párom keresek , olyan lányt keresek akivel hosszabb távra is gondolhatok akit átölelhetek , hozzábújhatok szerethetek ,és ő is viszont szeretne töbett majd levélben vagy személyes találkozáson .
 • Laci (64), Budapest
  öszinteség,tisztelet,szeretet
  Budapesten élő sportos vigkedélyű vállclkozó vagyok rendezett anyagiakkal.Szeretek kerékpározni,síelni, hajózni, táncolni, bulizni kertben főzni,grílezni. Keresem végleges társam, akit szerethetek és ő is viszonozza.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XXI. kerület
Budapest, XXI. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.