Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XXI. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Szandra - társkereső Budapest - 28 éves nő
Szandra, 28 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 napja tag

Szia, Szandra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tünde, 45 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
6 napja tag

VVÁLLALD A KOCKÁZATOT: HA NYERSZ, BOLDOG LESZEL, HA VESZÍTESZ, BÖLCSEBB LESZEL...
Mária - társkereső Budapest - 63 éves nő
Mária, 63 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
16 napja tag

63 éves, kedves nő nagyok. Szeretek emberekkel beszélgetni, érdekel a gasztronómia.
Irén, 58 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
17 napja tag

Őszinteségem határtalan, na ez problematikus Adok,ha nem kapok. A negatívitásom találd meg Te, mert van, ahogy Neked is.......

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Zsolt, 40 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
5 napja tag

Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 31 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
7 napja tag

Sziasztok Lehetne itt hosszú sorokat írni,de úgy gondolom személyesen lehet megállapítani dolgokat..Pár képből,sorból nem igazán.Azért vicces számomra, amikor itt levegőnek veszik az embert a hölgyek.Elhiszem, hogy sok férfi kiábrándító és csak a testiséggel foglalkoznak,de nem mindenki egyforma.Komoly kapcsolat céljából vagyok itt.Komolytalan,gyerekes dolgokból kinőttem Szép napot
Dávid, 19 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
8 napja tag

Dávid vagyok, 19 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibi - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Tibi, 41 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
11 napja tag

Tibor vagyok keresek egy öszinte sportot kirándulást kedvelö hölgyet

Éppen online budapesti társkereső nők

Erzsébet, 54 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 órája lépett be

Kedves, mosolygós és élet vidám nőként élem minden napjaim!
Mária, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 órája lépett be

Jó kedvvel jöttem, lángot hoztam, várom a párom kivel együtt melegedhetnénk:):):) Lejárt az előfizetésem, nincs szándékom megújítani, levélben kérek mailcímet!!!! Nagyon kedves, hűséges, odaadó lennék azzal, aki ezt tolerálni tudná és megelégedne ennyivel és velem lenne boldog és nem keresne tovább!!!! No és az, aki szereti a simogatást:):):)
Aurélia - társkereső Budapest - 42 éves nő
Aurélia, 42 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
34 perce lépett be

Társat keresek hosszu-hosszszu távra! Kalandorok sexet keresö emberek kiméljenek!!!! Aki szeretne meg ismerni Irjon! Nem vagyok elöfizezö nem is leszek! Aki akar talál mas oldalt hogy megismerjen.!
Edit - társkereső Budapest - 82 éves nő
Edit, 82 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
36 perce lépett be

Tartalmas beszélgetésekhez, kulturális programokhoz keresek társat. Koromnál fiatalosabb életvitelű vagyok. Szeretem az irodalmat, az értékes zenét, a természetet.Bár közgazdász végzettségű vagyok, erős bennem a humán érdeklődés is. Tisztelem a mások egyéniségét, gondolkodását. Őszinte, megbízható, nyugodt, derűs egyéniség vagyok. *moderálva*

Éppen online budapesti társkereső férfiak

József - társkereső Budapest - 66 éves férfi
József, 66 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
1 órája lépett be

Szeretnék megismerkedni olyan valakivel aki igazi társam lenne a hátra lévő időben,és akivel a zöldséges kerttől a szinházig meg tudok jelenni, és ha megszólal a zene nem rest felállni!.Szeretem a zenét táncot,sportot a gyerekeket,az állatokat és még sok sok mindent, szeretnék szeretni *moderálva* írhatsz levelet de csak címre tudok váA maradék idő Szeretni még egyszer halálosan, aki vár. Mosolyt venni még mielőtt a bolt bezár . Napot látni még mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll . Utóljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek, Ami szép , ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó . Mert a maradék idő már nem eladó !laszolni.
Jenő, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
2 órája lépett be

Kedvelem a természetet, hegyeket és erdőket. Szeretem a hideget és a havat. A tengerben is örömöm lelem bár nem a Napfürdőzésben, sokkal inkább a Szabad tüdős merülésben. Szabadidőmben utazgatom vagy valamely általam kedvelt sportot gyakorlom. Ezen kívül előfordul még hogy barátaim társaságában jónak ígérkező borokat kóstolunk egy kis sajt kiséretében ...
Iván, 71 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
12 perce lépett be

Polgári értékrendek mentén gondolkodó és élő nyugdíjas vagyok. Keresem a korban hozzám illő, katolikus vallását gyakorló, értelmiségi, diplomás hölgyet. Az első találkozást meghatározónak tartom. Sok évi egyedüllét után szeretném az életemet a megfelelő mederbe terelni.
Zoli, 50 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
15 perce lépett be

Sziasztok,Zoli vagyok,50 éves nőtlen budapesti alkalmazott,és párt keresek.Volt maykárolyos korszakom meg beatleses,szertornázós.Aztán Algéria, francia gimi, Pink Floyd.Majd Amszterdam,menyasszony,Csáth Géza.Később Izrael,zugkaszinó. Barbara Streisand Jim Jarmush.És még Albánia, menekülés Jimmy Sommerville.Anglia ,Demjén Ferenc,Jóbarátok.Mostanaban Bari,Rotterdam,Barcelona es honvagy.Szeretem az őszt, a Dunakanyart, a filmeket a bicajozást/scrabblet,bowlingot biliárdot /,el eljárok gyógyfürdőbe, sportolgatok is,ultizgatunk néha csendesen, "és én már egyre kevésbé vagyok kíváncsi kérem szépen":):):)/de az vagyok/Azért még jó lenne diploma,spanyol nyelvtudás,jóga, saját boldogulás.Szép kis katyvasz,de dióhéjban ennyi.

Diplomás budapesti társkereső nők

Beáta - társkereső Budapest - 43 éves nő
Beáta, 43 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Én egy spirituális gondolkodású nő vagyok, ami egyben a munkám is jelenleg. Fontos számomra a lélek egészsége és ezzel együtt a test is , az egészséges táplálkozás a mozgás a természet. De ami a legfontosabb a feltétel nélküli szeretet állapota hiszen tudom, hogy a fejlődésünk csúcsa mikor ezt a magas szintű szeretetet áttudjuk élni valaki iránt Kedves Urak! Nem vagyok előfizető így nem tudok válaszolni csak ,akinek engedi a rendszer. Nekem még volt gyerek szobám tudom mi az illem úgy gondolom, de sokszor kapok olyan üzeneteket amikben egyfajta felháborodásról írtok csupán azért mert nem írtam választ, de nem tudok hisz nem engedi a rendszer sok esetben. Megtisztelő lenne ha a jövőben aki ír nekem meggyőződne arról, hogy én tudok e írni vagy sem és nem írna addig haragos és csalódott hangvételű üzit. Amúgy meg a harag csak azt öli meg, aki hordozza magában. Mindenkinek szép napokat kívánok és jó ismerkedést!
Ágnes, 47 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Egyetemi diplomás (Közgazdász )

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.
Klára, 40 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolai diplomás (közgazdász-vállalkozási szak)

Teltebb fazonú, alapvetően vidám,nyitott komoly gondolkodású nő vagyok ,keresem a hasonló gondolkodású férfit,komoly kapcsolat reményében, szeretném megtalálni a társamat. Házasságban unatkozó, vagy félig kapcsolatban élők nem érdekelnek,én tényleg társat keresek,és családot szeretnék. Szeretem a szabadidőmet kellemesen eltölteni szívesen járok moziba, kirándulni.
Etelka - társkereső Budapest - 63 éves nő
Etelka, 63 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Szeretem a vidámságot, a humort. Rendszeresen túrázom. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. (Nem vagyok előfizető)

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Peter, 41 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Szia, Peter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Zoltán, 50 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolai diplomás (tanító)

Elkötelezett katolikus keresztény vagyok. Nagyon szeretem az imádságot, így a csendet, de szívesen beszélgetek és járok kisebb társaságokba. Általában érdekelnek a művészetek, és olvasni is szeretek. Van bennem realitás érzék, de inkább romantikus vagyok, és magam is írok verseket.
Béla - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Béla, 61 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Egyetemet végzett

Egyedülálló, vidám, normális. Kinyitom a kocsiajtót, lesegítem a kabátot :) hangos szó nincs.
Sándor, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Főiskolát végzett

Üdvözöllek idetévedt Hercegnő! Felkérhetlek egy táncra? ;) Örökmozgó, energikus és életvidám férfi vagyok. Futás és latin-amerikai táncok a szenvedélyem. Feltölt, energiával lát el, és megteremti a harmóniát a mindennapjaimhoz. :) Vallom, hogy a férfi a kezdeményező, ugyanakkor szívesen veszem én is a megkeresés bármilyen formáját. Ne féljünk kérdéseket feltenni egymásnak, ismerkedni, kommunikálni egymással! Ha én írok Neked és megtisztelsz a válaszoddal legyen az egy udvarias elutasítás és még egyedileg megfogalmazod ezt automatikus válaszlevél helyett külön hatalmas tiszteletem Neked! Ilyen az élet, nem lehet mindenki szímpatikus, ugyanakkor ez egy olyan kis gesztus, apróság ami látszólag keveset jelent de mégis fontos szeríntem. ;) A "nem" az nálam nemet jelent amít maximálisan tiszteletben tartok és ez a természetes. Ez is része az életnek, ettől is szép. Írhatnék ide még sok sok szép dolgot de minden itt leírt karakternél többet jelent a személyes benyomás, egy jó beszélgetés. Legyen Szép a napod!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Barbara, 40 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Platina előfizető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Kata, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

A bűvös 50. év. Én nem érzem bűvösnek, sőt... Talán jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Mindent szeretek, amit társaságban csinálhatok, (ez lehet egy kutya is..) de azért jobban tetszik, ha válaszolnak. Több hobbim is van, ezek kitöltik az életem ide vonatkozó darabját, de (majdnem) mindent jobb ketten... Monogám nő vagyok, az elvárásom a függetlenség. Nem hiszem, hogy külső-belső tulajdonságok elvárása sikerhez vezet. Mint párkereső egy kölcsönös ejha lenne a legjobb. Nem ragaszkodom a szokásokhoz, de végcélként kitűznék egy 3 m-s versenyt járókerettel 20 év múlva. Nem vagyok előfizető!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

János, 63 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Földmérő mérnökként rengeteget utazom az országban, munkaidőm nagy részében keményen-dacosan harcolva a természet erőivel, időjárási körülményekkel. Tudom, hogy néha milyen gyönyörű helyeken járok, de egyre kevesebbszer csodálkozom rá egy szép virágra, egy érdekes formájú-színű felhőre vagy a domb mögötti naplementére. A napokban egy japán jazz koncertet hallgattam élőben egy hajón, örült volt és vad. Vettem egy CD-t és néha belehallgatok a kocsiban, de nem lehet így azt az élményt visszaidézni. Milyen csodálatos lenne Veled utazni a már ismerős tájakon, hallgatni a zenét és megkérdezni, emlékszel… Kérlek, legyél ebben társam, segíts visszaidézni, felfedezni és együtt átélni az élet kisebb-nagyobb örömeit.l
Edvin - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Edvin, 51 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.
Miklós - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Miklós, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Janó - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Janó, 49 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok üresfejű macho, nem vagyok beképzelt manager típusú suttyó. Egyszóval nem felelek meg a mai divatnak. Hús-vér ember vagyok, aki igyekszik két lábbal állni a földön. Hogy milyen is vagyok? Olyan, aki szívesen és őszintén mutatja meg magát. De ehhez nem elég a billentyűzet. Ehhez egy laza beszélgetés a legjobb.

Keresztény budapesti társkereső nők

Erika - társkereső Budapest - 45 éves nő
Erika, 45 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
református vallású

Erika vagyok, 43 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva - társkereső Budapest - 61 éves nő
Éva, 61 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

60 éves vagyok, 60 kg arányos testalkatú. Két felnőtt lányom van, még velem laknak. Imádom a természetet, olvasást. Tartós, komoly kapcsolatot keresek.
Jolanda - társkereső Budapest - 73 éves nő
Jolanda, 73 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hívő római katolikus (alkalmanként)

zenét táncot utazást kedvelő vidám nő vagyok ,aktiv , keresem hasonló beállitottságú partnerem kertészkedést és hasonló szabadba tőltőtt programokat kedvelem Nem csak a húszéveseké avilág
Erzsébet - társkereső Budapest - 69 éves nő
Erzsébet, 69 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Független nemdohányzó természetet kedvelő nő vagyok,hasonló férfitársam keresem.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Ferenc - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Ferenc, 56 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
református vallású (nem gyakorlom)

Sziasztok! Vidám természetű, humoros, társaságkedvelő férfi vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem a párom.
Tibor, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Tibor vagyok, 51 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viktor, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Üdvözöllek, megpróbálom a társkeresés formáját itt:)))Olyan lány személyében akivel nagyokat lehet nevetni vagy akár sírni az élet nehézségein, szellemi, lelki, testi társam keresem egyszemélyben.Hiszem, hogy létezik...Amennyiben felkeltetettem az érdeklődésed írj:))))Fontos számomra a család intézménye, a tradíciók, hagyományok ápolása és a tartalmas, minőségi időtöltés.Szintén fontos a stabil érzelmi háttér...jó tudni, hogy egy a célunk, jövőnk.Szeretem a nagy sétákat, a gasztronómiát, színházat vagy csak összebújni egy kellemes film mellett.Szóval harmónia.Várok rád...
István - társkereső Budapest - 54 éves férfi
István, 54 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
vallása: római katolikus

Kitartó,hüséges és család szerető ember vagyok. Kicsit félénk és bátortalan , de ugy érzem hogy van még elöttem lehetőség. Nem akarom fel adni azt.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Adri, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Sziasztok! Szeretek sétálni, moziba járni, beszélgetni! Olyan srácot keresek aki mindezekben társam tud lenni! :)
Lídia, 28 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni , főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.
Matild, 20 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Szia! Matild vagyok, most nem volt időm bővebben írni magamról. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha meg akarsz ismerni.
Roxána, 27 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Szívesen ismerkednék józan életvitelű (nem iszik rendszeresen alkoholt, nem dohányzik, nem drogozik!) őszinte, komoly férfiakkal. Csatolj fb elérhetőséget illetve fényképet magadról, ha felkeltetted az érdeklődésemet válaszolni fogok ;) (Senkinek nem írok email címre)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Robi, 29 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Komoly kapcsolat keresése miatt vagyok itt. Szeretem ha őszinték az emberek, mert én is az vagyok, hisz e nélkül minden csak hazugság. Kedves, humoros, megbízható, szókimondó, határozott és céltudatos egyén vagyok. Keresem a másik felemet, aki kitölti az űrt, és betölti a saját jellemével. Aki hűséges és kitartó Nő, barát, szerető és társ.
Viktor, 24 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sziasztok ! Egy 21 éves pali vagyok, még tanulok. Egy normális barátnőt keresek komoly kapcsolat céljából !
Bence, 23 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

19 éves vagyok egyedülálló szeretek beszélgetni és szeretek új embereket megismerni :)
István, 26 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

nyugodtan írj nem harapok :) és szívesen válaszolok bár kinek ^^

30-as budapesti társkereső nők

Renata, 33 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Mit is irjak irjatok sokan es kerdezetek valaszolok :)
Móni, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Ismerj meg,akkor tudod meg milyen vagyok,és hogy engem keresel-e!
Henrietta, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

(moderálva) Vidám, nyitott, nőies idomokkal rendelkező nő vagyok. Általában pozitívan szemlélem a körülöttem lévő dolgokat. Úgy gondolom, hogy mosoly mosolyt szül. 10 éves kislányomat egyedül nevelem. Tudom, hogy itt rengetegen sportemberek, így most ki fogok lógni a sorból. Leginkább azért, mert ebbe a napi 24 órába nem tudok annyi mindent bezsúfolni. Azonban sokmindent szeretek: kirándulni, utazni, olvasni, tévézni. Volt már részem síelésben és bár oktatásra szorulok, lenyűgözött. Korábban táncoltam, kajakoztam. Gömbérzékem zéró, így a labdasportok kimaradtak. :-) Szeretem a tengert, a női koktélokat. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek szeretni; amolyan bújós típus vagyok. Tudom, hogy megtaláltalak, ha látom a szemedben a csillogást, amikor rám nézel. Mindent szeretek ami jó, legyen az bármi, ha jól érzem magam az adott helyen, szituációban, személlyel, elfoglaltsággal. Ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Bár megállom a helyem egyedül is, mégis keresem a másik felem. Akivel egészet alkotva egy célért küzdhetünk. Olyan embert keresek akiben megbízhatok, akire támaszkodhatok. Aki mellett kicsit lazíthatok végre és nő lehetek mellette.
Hanna, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Szia, Hanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as budapesti társkereső férfiak

Attila, 36 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szeretek horgászni, sznorkelezni, moziba járni, bulizni,motorozni.
Isti - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Isti, 37 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)
János, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Valakit igazán megismerni egy Élet is kevés, ezért a pár mondattal való bemutatkozást meg se próbálom! Aki tényleg kíváncsi Rám, annak szívesen írok magamról. Írj!!! A többi majd kialakul ;-)
Gábor, 39 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sziasztok! Valamit ide írni kell! Nem hiszem, hogy pár sorból valami is kiderülhet, de hátha! Dolgos kis életemből már csak egy valami hiányzik! TE! Szeretek koncertekre járni, strandra / fürdőkbe, sporteseményekre /nem foci !!!/, fotózni, túrázni, horgászni. Jó lenne végre ezeket nem egyedül csinálni! Komoly kapcsolatot szeretnék végre amire lehet építeni. Egy igazi nőt keresek aki ha kell angyal, ha kell ördög. Az őszinteség nagyon fontos számomra!!! Én az vagyok túlságosan is. Ez olykor előny, néha hátrány. Ez soha nem érdekelt én ilyen vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed jelentkezz! Pusssz

Középkorú budapesti társkereső nők

Marcsi, 49 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Keresem a korban hozzam illő tarsam,akivel egyutt elvezzuk az eletet! Mivel nem vagyok előfizető,ezert nem tudok minden levelre valaszolni!
Kamilla, 44 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Anyuka vagyok, de társ is szeretnék lenni. :).:).:)
Ildikó - társkereső Budapest - 44 éves nő
Ildikó, 44 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Komoly,tartós kapcsolatra vágyom,miután ez év májusában elhunyt a férjem. Jó természetű és jó kedélyű nő vagyok. Szeretem a jó beszélgetéseket,szeretek kirándulni,jókat nevetni,szeretek főzni,és jókat enni.
Györgyi, 45 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Elvált, de víg kedélyű, a romantikát kereső hölgy vagyok. Igaz, kicsit kerekebb a testalkatom, de nem kövér! Ha így is megfelelek, csak akkor írj! Komoly, tartós kapcsolatra vágyom.

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gyula - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Gyula, 49 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Keresem korban hozzám illő mosolygós, barátságos, őszinte páromat. Káros szenvedélyem nincs. Szeretek kirándulni, pecázni, mozizni, de csak, ha van kivel együtt kellemesen eltölteni ezt az időt. Jelentkezz :)
József, 44 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Öszinte kedves férfi vagyok nagyon szeretek bringázzni........
Gábor, 42 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Írok néhány sort magamról, hogy eltudd dönteni érdemes-e velem megismerkedni: Keresek egy kedves és csinos lányt, akit érdemes lenne igazán szeretni, és aki képes is viszont szeretni. Egy komoly, őszinte, szeretetteljes és érzelemtől fűtött kapcsolatot szeretnék kialakítani, egy mély emberi kapcsolatra gondolva. Tudok ismerkedni, de valahogy mindig a nem megfelelővel találkozom. Igazság ez? - Kos csillagjegyben születtem, ha ez számít valamit. Fiatalos, erőteljes, vidám, viccelődő, de komoly helyzetekben felnőttként viselkedni tudó embernek ismernek a barátaim. A barátaim általában nyitottnak tartanak, aki két lábbal a földön áll a realitások talaján. Sokat dolgozom, de a kevés szabadidőmet szeretem hasznosan eltölteni. Mit Jelent ez? Szeretek estébe nyúlóan, az élet komoly dolgairól beszélgetni a barátaimmal egy pohár finom bor mellett. Szeretek esőben és eső után sétálni, szeretem a friss illatokat, a napfelkeltét, a holdat bámulni. Érzékeny vagyok a tisztaságra a jó illatra. Sokat olvasok, biciklizek, ha időm engedi.. Munka mellett tanulok is. Nem voltam nős . Nagyon szeretem a munkámat, mert azt tehetem, ami a hobbym. Úgy érzem, szeretnek az emberek, akik körül vesznek, de mégis egyedül érzem magam, mert nincs, jelenleg kedvesem. Szeretem a mozit, a kirándulásokat, a táncos szórakozó helyeket.
László, 47 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Ha kíváncsi vagy, akkor úgyis leírom vagy elmondom:) Már nincs előfizetésem, mail címet kérnék, ha választ szeretne, aki ír:)

50 év feletti budapesti társkereső nők

Irma - társkereső Budapest - 51 éves nő
Irma, 51 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Szeretek kirándulni, sétálni. Mindenféle zenét szeretek. Szívesen elmennék színházba, moziba is. Van egy kis telkem, ahol szeretek kertészkedni.
Vica, 52 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

A társkeresés nem egy könnyű dolog. Mindenki a társát keresi, akivel a legszebben szólalhat meg a zene. Ez nem is olyan egyszerű, mert valójában minden csak illúzió. Én csak egy egyszerű nő vagyok. Engem az élet megtanított arra, hogy erős legyek, hogy mindig fel kell állnom és újra kezdeni mindent. Megtanultam újra bízni, remélni szüntelenül és csalódni is. Nagy pofonokat kaptam, de mosolyokat is és újra megtelt lelkem örömmel, nevetéssel. A sebek és a mosolyok által csiszolódtam. A hegek ráncokat rajzoltak az arcomra. Én büszke vagyok rájuk, mert a sebek után maradt hegek és a mosolyok általi ráncok, tettek azzá, aki most vagyok!
Kati - társkereső Budapest - 66 éves nő
Kati, 66 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Életigenlő, derűs, nő vagyok. Mindenben a szépet keresem...Szeretek olvasni, utazni, kirándulni,..biciklizni. Izgalommal készülődni egy találkozásra...Várni egy barátra, férfira/re.....:) :) :) Nem vagyok regisztrált tag, így nem enged a rendszer írni, talán...sms.
Magdolna - társkereső Budapest - 66 éves nő
Magdolna, 66 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Rendezett körülmények között élő, természetet, rendszeres túrázást, kertészkedést, kerékpározást kedvelő vidám természetű fiatalos özvegy hölgy vagyok. Jó megjelenésű, igényes férfival ismerkednék.Ha érdekellek megtalálsz *moderálva*

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Gábor, 53 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

ha valamiért nem válaszolok rögtön............bocsi vadkörtézni vagyok
András - társkereső Budapest - 73 éves férfi
András, 73 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Vigkedélyü 71-Éves Őzvegyember Vagyok.Hozzámvaló Társat Keresek.Arányos Testalkatut,Súlyban Is.Egyedül Élő.Házasságom 49-Évig Boldogságban Telt.
István, 71 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Csak annyit várok, amennyit nyújtani tudok. Igényes vagyok szellemileg és fizikailag egyaránt. Vannak céljaim.Írhat:*moderálva*
Jakab - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Jakab, 60 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Már nem keresek nőt, már csak egy mézeskalácsképű madárijesztőt szeretnék találni,..* Ha magadra ismersz, ijessz meg, hátha Palimadárként reád szállok,..*** Ejnye,..* Mázli; Befutott a hajóm Sydneybe, de én akkor éppen New Yorkban a Kennedy reptéren voltam,..Ma is azon tűnődöm miről maradtam le,..* Legközelebb remélem fordítva lesz,..* Precízebb foto; szépségemet könnyű elképzelned; valahol King Kong és Quasimodo között van félúton. Ha hozzávesszük, hogy én egy félbevágott óriás vagyok, kész a portré,..* Lehet, hogy nem ártana meg egyikünknek sem, ha kissé belefolynánk egymás életébe?! Mint egyik kis ér a másikba, hátha egy ilyen folyamat patakká szélesedne és jobb lenne benne az élet vize,.* Nem tiltom meg egyetlen nőnek sem, hogy velem, rólam álmodjoen,..Ahhoz ragaszkodom mindössze, hogy az az álom a lehető legszebb legyen,.* - Végre egy igazi, ízig - vérig NŐ,..* Ízig és vérig?! Jelige; földöntúli ragyogás!!!,.....********** Szereted a csokoládét?! * - Rossz szokás,..A csokit edd meg, és engem szeress!!!* Jah, és finomabb és édesebb vagyok a legfinomabb és legédesebb csokinál. Én vok. a "csokoládék csokoládéja,..and de ja vu,..* Jelige; A korom azért nem látszik rajtam, mert mindig lemosom,.. ( Utánam síró harmincas lányok könnyeivel,..Ejnye,..)*** Kalandornők ne!!! Csak IQ hiányosak kíméljenek,..* Vagy vessetek éhes oroszlányok elé,!!!!!!!..kunc,kunc,...-konc,..***

Elit budapesti társkereső nők

Judit - társkereső Budapest - 48 éves nő
Judit, 48 éves
Társkereső Budapest, ker.
Középvezető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Zsuzsi, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Életvidám, megbízható, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Az ilyen levélírók kérem kíméljenek, továbbá a napszemüveges profilképek, mert szerintem a szem a lèlek tükre.
Beáta, 45 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Egyedülálló, megbizható, törekvő nő vagyok,aki keresi párját.
Sári, 39 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...

Elit budapesti társkereső férfiak

Csaba, 59 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben
Gábor, 50 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó és intelligens
Istvan - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Istvan, 60 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!
Gábor, 71 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.

Fényképes budapesti társkereső nők

Monika, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
6 fotóval

szemelyes talalkozas tobbet er mint szaz level....
Zsófi, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
5 fotóval

Azt mondják nagyon tudok figyelni... Szabadidőmben szeretek kirándulni, kiállításra járni, színházba, koncertre.
Dóri, 36 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
7 fotóval

Dóri vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Katalin, 58 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 fotóval

Optimista, vidám, nyitott, ám megfontolt hölgy vagyok, aki szeretne megismerkedni egy intelligens, jó humorú.,egzisztenciálisan rendezett férfival.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Gábor, 50 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
4 fotóval

Téged kereslek, ha egy kedves, megbízható hűséges csinos, lány, hölgy vagy. Kedves barátságos, átlagos, egyáltalán nem tökéletes férfi vagyok. Táncolni nem szeretek, és nem is tudok, de szeretem a természetet, állatokat, igaz történeteket filmesítve, szeretem a romantikus együtt töltött estéket, a barátaimat, összejöveteleket, rock zenét, de abban is válogatok... Szeretek viccelődni, nevetni, nevettetni. IGAZI szerető társat szeretnék.Van egy 11 éves kisfiam akit imádok és velem él. Végre szeretném megtalálni azt akit őszintén tiszta szívből szerethetek, és viszonzást is kapok, akivel tényleg jóban-rosszban együtt lehetünk, és nem kell újra csalódnom, ahogy ez eddig történt sajnos...Hűség, feltétel nélküli szeretet,elfogadás, érzelmi meghittség, biztonság... Sajnos a megromlott egészségi állapotom miatt csökkent munkaképességű vagyok, most táppénzen, de ez nem azt jelenti hogy anyagí támogatót keresnék...! Nem vagyok jelenleg úgymond..."jól szituált",de terveim vannak a jövőre nézve, és bizakodva tekintek a jövőbe. Az sem érdekel ha Neked nics munkád vagy pénzed, nekem a szíved, lelked a legfontosabb, és hogy őszintén tudj ragaszkodni, elfogadni, szeretni, és ne légy kötekedő, veszekedős, mert a nyugalmat harmóniát szeretem Kicsit romantikus is vagyok...:-) Most írj üzenetet, mert az idő az, amivel nem szabad pazarolni. Mindenkinek egy kevés van belőle és nincs több ha elfogy... nem olyan mint a pénz, amit pótolni lehet ha nincs...Ha gazdag, trendi piperkőc karrierista pasira vágysz, nem én vagyok a nyerő... Várlak! Siess!!!
István, 51 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
4 fotóval

Optimista , vidám , nyitott férfi vagyok. Művészet és zenekedvelő, valamint sportszerető, mint sokan mások is. Nem a nagy Ő-t, nem a másik felemet keresem. Van önbizalmam, de önkritikám is, szoktam gyakorolni.Eredetinek születtünk, nem tökéletesnek. Érdekel a jövőm, mert az elkövetkező éveimet ott szeretném eltölteni. Az élet szép, tudni kell élni,mert egyszeri és megismételhetetlen! Egy mosoly, egy kedves szó, olyan, mint a tavaszi napsütés.
Istvan, 49 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
5 fotóval

Nem tévedés. Agyban! Bár az á-val kezdődő is igaz lehet... És természetesen akkor, ha mindkettőnk agyában eldől, ráadásul ugyanabba az irányba. Más esetben semmi nem működik. Jól, nem. Mert az egy félig kapcsolat lenne... Újból előfizettem. Nem tudom miért. Talán egy esélyt megérdemel. Ennyi. Mert eddig eredmény nem volt, csak egy pár levélváltás és semmi több. De ha jól tudom, ez nem egy csevegő oldal, legalábbis nem az a cél... Szóval Hölgyeim! Bátorság... nem harapok ... Azt azonban szeretném tisztázni, hogy a kedves Hölgyek legyenek tekintettel a korosztályi igényemre, mert ez mindenkinek jobb és elkerülhetőek a kellemetlen visszautasítások. Sajnos ez ellen nem tudok tenni... köszönöm a megértést. És ezzel nem jelentem ki 100%-ra, hogy nem lehetnek kivételek..., mert ugye soha nem mondhatod ki, hogy soha... Én egy nyitott, pozitív, pörgős, kreatív beállítottságú férfi vagyok, aki nem az élet negatívumait helyezem előtérbe, hanem inkább a jóra, konstruktív dolgokra koncentrál.Sokat tapasztaltam életem során, így most már szeretném az eddigiekből levonni a tanulságokat, mindezt úgy, hogy egy értelmes "múzsa" legyen mellettem, aki értékeli mindazt amit nyújtani tudok. Van két gyönyörű lányom, akiket imádok és akiket senkiért sem fogok hanyagolni!!! Ugyanakkor nem zárkozom el attól sem, hogy egy jól alakuló új kapcsolatból "talán" egy fiam is lehessen. Tehát előnyben azok, akik nem zárkoznak el ez elől.
Ferenc - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Ferenc, 77 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
8 fotóval

Sportos testalkatú, vidám, zenét, színházat, romantikus filmeket kedvelő, magányos férfi vagyok. A maradék szabad időmben szertek horgászni, barkácsolni, nagyokat sétálni. Rendszeresen (naponta) járok úszni. Házias, magamat teljesen ellátni képes vagyok. Igényes vagyok magammal és másokkal szemben is.

Most online budapesti párkereső nők

Vera - társkereső Budapest - 36 éves nő
Vera, 36 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
1 órája lépett be

Nem szeretnék már senkit megváltoztatni - bár volt idő, amikor azt hittem ezzel jót teszek másoknak:) De bölcs dolog belátni, ha valamit már másképp gondolunk, ugye?:)) Én magam egy egész vagyok, de szívesen vagyok más egészekkel:) És ha ez a találkozás szerelembe fordul, én nem bánom, szeretem azt a rózsaszín szemüveget:) És ha a rózsaszín szemüveg nélkül is tudjuk folytatni a kapcsolatot, már reálisan látva egymást, az fantasztikus lenne:) ;) Ambíciózus vagyok, és hasonló, nyughatatlan, érdeklődő férfit keresek, aki kíváncsi a világra, és mindig kész tanulni, tapasztalni valami újat. De közben gyerekeket is nevelünk, sportolunk, szenvedéllyel űzzük a hivatásunkat és építjük a kapcsolatunkat, tisztelettel, elfogadással, szerelemmel, szeretettel, megújulásra és nézőpont váltásra nyitottan, néha hevesen vitázva, néha önfejűen, de mindig megbocsátóan, sok-sok-sok kommunikációval.
Dia - társkereső Budapest - 41 éves nő
Dia, 41 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
2 órája lépett be

Dia vagyok. Két kislányommal élek együtt. Szeretek sportolni, nagyon gondoskodó vagyok és imádok főzni amit mások szerint is nagyon jól csinálok. Keresem azt az embert akivel megtalálom a boldogsásgom... Képet kérésre küldök.
Ibolya - társkereső Budapest - 50 éves nő
Ibolya, 50 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
2 órája lépett be

Tudom hogy mit akarok. Korban és stílusban hozzám illő és méltó társam keresem, várom. Nem szeretnék hosszasan levelezgetni, sem chatelni. A személyes találkozásban hiszek, a kisugárzás, a megjelenés, a beszéd, az illat, a stílus......
Edina - társkereső Budapest - 35 éves nő
Edina, 35 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
2 órája lépett be

Sziasztok! Keresem azt az úriembert, akivel kölcsönös szimpátia, hasonló gondolkodás, közel azonos értékren esetén belevághatnánk életünk közös nagy kalandjába. :) Te vagy az? Írj!

Most online budapesti párkereső férfiak

Sándor - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Sándor, 63 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
25 perce lépett be

Szeretni tudó és szerethető őszinte, tisztességes, egyenes ember vagyok a magam hibáival és gyarlóságaival. Kedves, intelligens 56-67 év közötti társat keresek. (Budapestit vagy Pest megyeit) *moderálva*
Zsolt - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Zsolt, 38 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
28 perce lépett be

Szia Kedves látogató! Személyesen mindent megtudhatsz rólam. Őszinteség, tisztelet, hűség, bizalom...
András - társkereső Budapest - 39 éves férfi
András, 39 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
30 perce lépett be

Sziasztok! Nem vagyok az az otthonülős típus, szeretek kirándulni, sétálni, utazni, a természetben lenni, moziba járni vagy egyszerűen csak beszélgetni. Ha szimpatikusnak találsz, akkor kérlek, küldj e-mail címet.
Zoltán - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Zoltán, 57 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
42 perce lépett be

Keresem a partnerem egy okos és sportos hölgy személyében, akire fel lehet nézni...Nem baj, ha van humora
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Zoltán (58), Budapest
  zoli vagyok
  Zoli vagyok budapesten lakom dolgozom szabadidőmet szeretném valakivel kellemesen eltölteni.
 • Ferenc (50), Budapest
  Én egy 40 éves ficko vagyok. Keresem álmaim aszonyát.
  Bár már 40. elmúltam, de még mindig 35.évesnek néznek. rővd. sportolok, szeretek turázni, szeretem a természetet, nem vagyok, egy otthon űllős pacák. Budapesten élek, de vidékiek is irhatnak. Keresem azt NŐT aki ilyen beálitotsággal rendelkezik, és jól tud, főzni. Nem vagyok elő fizető, ezért (moderálva)-ra írj.
 • Katalin (39), Budapest
  Szia
  38 éves budapesti lány vagyok.Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Ha felkeltettem érdeklődésed írj és válaszolok.
 • Zalán (50), Budapest
  Szemeddel láss, szíveddel érezz.
  Budapesten élő, elvált, független mérnök, vállalkozó vagyok.
 • Shally (51), Budapest
  Sziasztok!
  Hello, i live in Budapest enjoying the beautiful city Into yoga, sport, Good Food and good conversation .. Looking for a non sexual intentional date. Looking to meet like minded. non smoker and someone who is into active healthy lifestyle. And available !!
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Randiakadémia oldalunkon adunk pár tippet internetes társkereséshez. Végezetül olvasd el sikertörténeteinket olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével. Hiszen mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XXI. kerület
Budapest, XXI. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.