Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XXII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Ildikó - társkereső Budapest - 39 éves nő
Ildikó, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
7 napja tag

Feket hajú,szép arcú,nőiesen telt alaktú,dús keblű, Budapesti megbízható szexkedvelő hölgy 48-58 éves szintén Budapesti kedves,megbízható társat keres komoly kapcsolat céljából.
Krisztina, 19 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
16 napja tag

Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Barbara, 36 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
17 napja tag

Barbara vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Adrienn, 38 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
19 napja tag

... csak az, hogy kivel töltöd az egész szombatot!" Amikor is jó: sokáig lustálkodni, nagyot reggelizni, majd kirándulni, társasozni, futni, kiállításra menni, vagy mozizni...

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Barnabás, 24 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
5 napja tag

Hello ha meg szeretnél ismerni irj nyugodtan.rövid haj,kék szem.????
Róbert, 52 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
6 napja tag

sziasztok robi vagyok.beton szakmában dolgozom kötetlen munka időben üzletkötőként. hobbim a horgászat.3 felnőtt gyermekem van.30 év házasság áll mögöttem.önhibámon kívül vállás elött állok.
Dominik - társkereső Budapest - 23 éves férfi
Dominik, 23 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
8 napja tag

Normális,bulizos,pörgös,vidám,állat barát,motor örült
Csaba, 29 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
12 napja tag

Irhatnék ide litániákat magamról de őszinte leszek lassan az összes barátom megnösül ami eddig nem is zavart de úgy gondolom 30 évesen már jó ha van kivel megosztani az örömöt és a bánatot is és ez jelen pillanatban hiányzik az életemből

Éppen online budapesti társkereső nők

Ilike - társkereső Budapest - 75 éves nő
Ilike, 75 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
2 órája lépett be

74 éves 160cm magas 68 kg . barátságot keresek
Edit - társkereső Budapest - 57 éves nő
Edit, 57 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
41 perce lépett be

Nem ragozom túl a dolgot!Értékre vágyom ,az élet minden szintű tartalmas eltöltésére és nem feltétlenül összeköltözésre. Érző,érdeklődő,romantikus .......Lenne kedved beszélgetni?Lenyűgöz a sárm és finomság!!! Legyen stílusod ,harmónia körülötted én is ezt teszem. Aktuális fotóval ,személyesen ,ismerjük meg egymást........ha Te is akarod....!!!.email címre tudok csak írni :)!!!!!!!
Kátya - társkereső Budapest - 44 éves nő
Kátya, 44 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
3 órája lépett be

44éves független nő vagyok,van egy 24 éves lányom.Olyan társat keresek,aki kedves,rendes, intelligens és jó a humora.Nem vagyok előfizető,kérlek küldj email címet.
Évi, 38 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 perce lépett be

Bízom benne, hogy ebben a felgyorsult, időnként lelketlennek tűnő életben van még esély társra találni. Jól hangzanak a komoly kapcsolat, illetve hagyományos értékrend szófordulatok, én mégsem élek velük. Keresem azt a férfit, akivel egy irányba nézhetek. A közös célok mellett az "én" és a "te" elképzelései is fontosak. Hétköznapi életet élek, szeretem a munkám, a szabadidőmben jól megfér egymás mellett az aktív és passzív pihenés. Nem a tökéletest keresem, hanem a nekem valót.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

László, 63 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
3 órája lépett be

Hatvanas férfi • ötvenes külsővel • negyvenes vitalitással • harmincas gondolkodással • a húsz évesek naivitásával • tízszer meggondolva • társat, vagy inkább párt keres. Hááát nem könnyű dolog a keresés - gondolom a másik oldalról sem egyszerű eset. Egy piciny javaslat, tanács: Azt látom, hogy zömmel mindenki az elvárásait fogalmazza meg. Ez olyan, mintha egy írónak megmondanám, hogy milyen könyvet írjon nekem. Viszonylag csekély az esély. A párkeresés hasonló. A megoldáshoz az visz közelebb /szerintem/, ha azt szemelgetném, hogy mivel tudok együtt élni, mi az, ami még belefér az életembe. A pasikat általában nem a pöttyös, vagy csíkos könyvek szerint teremtették, alakították. Különben is a nők nevelték olyanra - amilyenek: a kedves mama, esetleg nagymama + első, második, stb. feleség. ... Elnézést mindenkitől a gondolataimért. „Jól válaszd meg az álmodat, mert ha megvalósul - azzal kell együtt élned!” / von J. W. Goethe / „Minden nap a legutolsó tévedésemen dolgozok.” / Bertolt Brecht / „A Nőből a férfi hiányzik, A férfinek a Nő, és ez az érzéz egyre nő.” / Winrich von Kniprode / ........................................................................................... Lejárt az előfizetésem, tehát nem tudok mindenkinek írni, illetve válaszolni. A nemválaszom tehát nem nemleges válasz. Megadott /levélben megírt/ e-mail címre tudok válaszolni. ...........................................................................................
Tibor, 53 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 perce lépett be

Értékrendemnek megfelelően szeretnék megismerni egy 38-48 év körüli intelligens...vidám.. sportos...divatosan öltözködő "szenvedélyesen szeretni" tudó Nőt tartós kapcsolatra. Nagyon fiatalos, sportos, diplomás üzletember vagyok, sokat utazom, sokat sportolok, szeretem a japán művészetet, a boros vacsorákat, az okos kreatív emberek társaságát.
Laci - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Laci, 77 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 perce lépett be

Káros szenvedélyektől mentes, kulturált megjelenésű, széles látókörű, energikus, arányosan sportos alkatú vagyok. Keresem csinos, hozzám illő, igényes hölgy ismeretségét. Csillagjegyem: Kos.
Árpád, 64 éves
Társkereső Budapest, ker.
4 perce lépett be

Igen: jellem,intelligencia, vitalitás,humor, sport, természet,utazás, költészet. Nem:erőszakos,ravasz,buta, tolakodó, okoskodó, gátlástalan. (minta: politikusok,pénzemberek) Ideálom: szeretem az embereket, gyerekeket. Elképzelt női ideálom persze volna, de valójában nincs, mert egy ember sem tarthatja magát tökéletesnek, viszont bárki rendelkezhet azzal a vonzerővel, amely a legfontosabb lehet. Megérzés,megjelenés, vonzalom, kölcsönös érdeklődés, nyitottság vagy van, vagy nincs, kialakulhat vagy sem, később derül ki. Több éve egyedül élek, de nem vagyok magányos. A fiatalabb korosztályokkal vagyok inkább kapcsolatban, köztük érzem jól magam, ők is elfogadnak. Az életkorom nem foglalkoztat,ezért nem igazán volt időm megöregedni. Nem tudom milyen esélyeket tartogat ez a regisztráció, a csodák mindennap itt vannak körülöttünk. A szépségnek sok megjelenési formája van,annak aki észreveszi. Olyan barátot lelki társat keresek, akivel a fejlődés, a közös út lehetséges. Meglátjuk.

Diplomás budapesti társkereső nők

Krisztina, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolát végzett

Már vagy háromszor átírtam a bemutatkozást. Most ez maradt belőle. Ami igazán fontos: - Kölcsönös szeretet, szerelem, elfogadás és türelem - Egymás támogatása - Nagy adag humor és jókedv, némi bolondsággal fuszerezve - Közös tervek és célok
Viki, 33 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolai diplomás (Teológia)

Szenvedélyes, spirituális beállítottságú nő vagyok. Szeretem a természetet, érdekelnek a különböző világvallások. Keresem hasonló beállítottságú párom.
Erika - társkereső Budapest - 56 éves nő
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Egyetemet végzett

Humor, rugalmas gondolkodás, nyitottság, talán ez jellemez legjobban. Nem vagyok egyszerű, inkább segítőkész, empatikus, korrekt, okos, érzéki, talán kissé hóbortos, de semmiképpen sem unalmas. Szeretem a munkám, emellett színházba, kiállításra, úszni, újabban zumbázni járok. Új hobbim a festés. Örök kikapcsolódás az olvasás. Szívesen társasjátékozom és szeretek írni, beszélgetni.
Lulu, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolai diplomás (agrár)

Állatbarát, barátságos, cserfes, sportos, maximalista.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Csaba, 54 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Egyetemi diplomás (biológus-ökológus)

Használati útmutató hozzám: Állítólag nincs velem baj, mint "emberfia" csak valahol elveszett a garancia. Ígértem már annyit, mit nem tudtam tartani. Pedig e "termék"nem gagyi kínai. Magyar gyártmány, cégéres jó firma, de mi belül van, nincs a címkére írva. Szavatosságom fentről keltezett, kódolt jelekből lényem leledzett. Még nem vagyok leértékelve, kidobva, csak én érzem, takarékra vagyok fogva. Jó még a motor, jó a szövet rajtam, a nyomás a szikra gyengül: Én nem ilyen lovat akartam! Őszintén bevallom csalódást okoztam, de mindig jót, csakis azt akartam. Ki eddig megvett, nem kilóra kapott, centire, színre sokat nem válogathatott. Majd! Ha lejár végleg a kihordásom, purgatóriumban Lucifert választom! Olvasó! Most kérded ez miért ily ostoba? Mondottam volt! Nincs rám garancia! Vagy ki tudja...
Ferenc, 61 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolai diplomás (ELTE TTK PROGRAMOZÓ)

Sziasztok! Három gyermekes özvegy egyedül élő férfi vagyok. Alapjában vidám természetű de ha kell tudok komoly lenni. Szeretném megtalálni társam jóban rosszban. *moderálva*
Ádám, 34 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Egyetemet végzett

Átlagos, unalmas férfi vagyok. Kirándulni sosem voltam, a várost sem hagyom el, nem érdekel, mi van külföldön. Hobbim: tévénézés, szörfözés a neten, bulvárlapok olvasása. Mindenféle testmozgástól ódzkodom, házimunkát is hanyagolom. Nincs egy barátom se, nem is szeretnék. A műveltséget felesleges dolognak tartom, viszont mindent tudok a fociról és az autókról. Elég annyit keresnem, hogy ne haljak éhen, többre nem törekszem. Ha itt nem adtad fel, lépj tovább az elvárásaimra! ;)
Ferenc, 53 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolát végzett

Alapvetően nyitott kiegyensúlyozott férfi vagyok, rendezett anyagi körülmények között élek, szeretem a természetet rendszeresen kerékpározom de egy szobában is jól érzem magam. Szeretek olvasni de legalább annyira beszélgetni is!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Ildikó, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek vízparton sétálni.... üldögélni....beszélgetni. Nagyon szeretem a zenét: mindenféle zenét. Szeretek táncolni, az felszabadít bármilyen tánc is legyen..(bár nem vagyok képzett)..... a magyar néptánc közel áll hozzám. Nyitott embernek tartom magam.
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.
Hajnalka, 27 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Feri, 50 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

most nem tudom mit is írjak,ismerj meg és megtudod milyen is vagyok, hamarosan pótolom a hiányosságot.
János - társkereső Budapest - 62 éves férfi
János, 62 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Földmérő mérnökként rengeteget utazom az országban, munkaidőm nagy részében keményen-dacosan harcolva a természet erőivel, időjárási körülményekkel. Tudom, hogy néha milyen gyönyörű helyeken járok, de egyre kevesebbszer csodálkozom rá egy szép virágra, egy érdekes formájú-színű felhőre vagy a domb mögötti naplementére. A napokban egy japán jazz koncertet hallgattam élőben egy hajón, örült volt és vad. Vettem egy CD-t és néha belehallgatok a kocsiban, de nem lehet így azt az élményt visszaidézni. Milyen csodálatos lenne Veled utazni a már ismerős tájakon, hallgatni a zenét és megkérdezni, emlékszel… Kérlek, legyél ebben társam, segíts visszaidézni, felfedezni és együtt átélni az élet kisebb-nagyobb örömeit.l
Zsolt, 38 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek új helyekre utazni, új ételeket kipróbálni... Az sem baj, ha ez egyszerre jön össze. :) Lelki sérültek, kapcsolatból menekülők, energia és bankszámla vámpírok kíméljenek!
Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

utazás, gasztronómia, színház, éttermek, Ausztria, F1, kirándulas, beszélgetés, főzés, természet, mozi, kiautózni a világból, zene, igényesség, ingek, egymás tiszelete, család

Keresztény budapesti társkereső nők

Veronika - társkereső Budapest - 61 éves nő
Veronika, 61 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Beszélgessünk,ismerkedjünk,a többit bízzuk a továbbiakra!
Viktória, 35 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
hívő evangélikus (alkalmanként)

Nyitott légy mindenre, és ami megfog téged valakiben először amellett dönts!
Mária, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Vendéglátásban dolgozom, cukrászként. Szeretem a munkám, vannak hobbiaim, és imádom a keresztgyerekeimet. Egyenlőre ennyi. :-)
Veronika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Szerető édesanya vagyok aki gyemekéért mindent meg tesz. Egészyégügyben dolgozom közel 4oéve,nagyon szeretema munkàmat és a csalàdomat.komoly pàr kapcsolatra vàgyom,aki nem csak futó kalandnak akar.Szeretnék egy igazi tàrsat aki jóban roszban melletem van. Akivel meg tudnàm osztani örömömet bànatomat. Magyar Honvédségnél dolgozom. korban hozzàm illő férfit keresek.Előfizetésem nincs de ha talàlnék olyan tàrsat aki megfelel email-ben értesitsen köszönöm elöre is.Skalp gyűjtők kiméljenek!

Keresztény budapesti társkereső férfiak

László - társkereső Budapest - 69 éves férfi
László, 69 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
római katolikus vallású

Szeretettel köszöntelek ki erre jársz... László vagyok. Normál testalkatú 173 / 72 / 68. Szeretnélek szeretni és szeretném ha szeretnél. Káros szenvedélyektől jelenleg mentes vagyok, de általad függő lehetek :) Nem vagyok társaságkedvelő ember, táncolni , magas hegyeket mászni nem tudok.. Nincsenek káros szenvedélyeim. Inkább a reál dolgokat kedvelem, természetesen azért kellő humanitással bírok :) S a város nyugati peremén lakom. Régóta vagyok a társkereső oldalalak lakója de mi tagadás sikertelenül, hol regisztrálok, hol törlöm magam. Nem sok esélyt látok ebben a korban, hogy egy velem összeillő kedves, tisztességes hölggyel találkozzak... Biztosan sok hibám van, de legalább nem vagyok csaló, kit a fotókon látsz az én vagyok s most. Mi tagadás nagyon nem szeretem a kedves hölgyek magukat agyondicsérő s régi fotókkal szereplő lapjait... Mindenben az egyszerűt , szépet szeretem, az ilyen - olyan festékrétegek száma - vastagsága sem hat rám... Tudom fura fazon vagyok, de ettől vagyok én:) De ettől függetlenül minden szép színeset szeret :) Sem okos sem szép nem vagyok, de az ellenkezője sem. Anyagiakban szegény vagyok, de bensőmben kellően gazdag. Tudom ez kevés Neked… De úgy is írhatok bármit, mindenki mást és mást keres, elsődlegesen a pénz dominál, mint mondta vala okos humánus nagy nagy miniszter politikusunk... de a fenébe is végső soron igaza van sajnos. A mai világban az embert a sok pénze teszi emberré:( Én nem nőből vagyok, tehát másak az " elvárásaim " engem nem zavar ha nem tudsz helyesen írni, ha nem láttad még a tengert, ha nem beszélsz idegen nyelveket, ha szegény vagy, természetesen az sem zavar ha azt mondják Mozart és Te valamelyik finom marcipános csokira gondolsz és még sorolhatnám... Sok kedves hölgy lazán megírja, hogy bizony, 10 - 15 évvel is fiatalabbnak érzi magát, megértem Őket. De sajnos a korunk annyi amennyi a fenébe is. Akkor most már én is leírom, bizonyos esetekben, helyzetekben, én is 15 évvel fiatalabbnak érzem magam , no és megkímélt, nem agyonhasznált darab vagyok :) AKIT KERESEK, legyen ember, fogadjon el , szeressen, mint ahogy tenném én is... Kereslek Téged ki független vagy, természetesen szép és kedves, kellemes, jellemes :) Nincs káros szenvedélyed és inkább egy " otthonülő " típusú vagy. S vágysz rá, hogy valaki , egy társ ,szívből , őszintén szeressen testileg - lelkileg és ezt tudd, akard viszonozni. Az életedben én legyek Neked az első helyen, mint fordítva is. .. Ki Istent , politikai ilyen olyan nézeteket keres az rossz helyen jár… Én ember vagyok és szerethető - szerető embertársat keresek, ki természetesen nőből legyen. Mi tagadás nem olyan hölgyet keresek ki a maga módján lenne képes szeretni, úgy szeressen mást! Mert vagy szeretünk valakit vagy sem, de a magunk módján az olyan félig sem szerelem, szóval nem ilyet keresek. Köszönöm, hogy meghallgattál :)
Zoltán, 62 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Zoltán vagyok, 60 éves. Hagyományos értékrendek mentén keresem Társam a mindennapokhoz. Tisztesség, humor,szellem , jellem .
Zoltán - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Zoltán, 63 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
vallása: római katolikus

Egy családi házban élek a volt élet társammal és a tíz éves kislányommal , Már három éve külön vagyunk,Így társkereső oldalakon keresem a társam
András, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

2008-ban váltam el a feleségemtől,mivel életvitele nem volt összeegyeztethető a józan családi élettel.Most Budapesten saját kertes családi házban élek egyedül.Nem dohányzó,józan életű,dolgos szerető társra vágyom,kiben megbízhatom,aki biztosítja számomra a békés családi életet,és viszont szeret.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Babett, 24 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Abszolút nem mondanám magam szürke egyéniségnek, imádok nevetni. Kedvelem a humoros emberek társaságát. Budapesten tanulok illetve dolgozom, kollégiumban lakom. Bács megyében születtem és a szüleim is ott élnek, lehetőségeimhez mérten Budapesten tartózkodom, de azért néha haza látogatok a családi fészekbe, ami feltölt energiával (a táj, a természet, az illatok, madarak). Vidéken még az eső is máshogy esik. Nagyon nem szeretem a negatív embereket. Miért szomorkodunk, ha nevethetünk is? Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra a saját képeimmel. Az őszinteség nagy erényem, így ezt másoktól is elvárom! Meséket az találjon ki, akinek az a hivatása! Köszönöm, hogy elolvastad a nem túl sokat mondó, de támpontot adó soraimat.
Adri - társkereső Budapest - 22 éves nő
Adri, 22 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Ismerkedés céljából regisztráltam. Nem kifejezetten párkapcsolatot keresek. Szeretem az érdekes, nem hétköznapi embereket.
Renáta, 24 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Ha egy kedves, normális értékrendű, mosolygós nőt keresel, jó helyen jársz! :)
Anett, 22 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Megbízható, figyelmes, határozott embernek tartom magam. Ha valami problémám van, akkor azt szeretem közölni a másikkal. Komoly kapcsolatot reményében vagyok itt, nem szeretem a játszadozást....szóval ha csak kalandra vágysz akkor nem én vagyok a te embered ;) Mivel nem vagyok hajlandó fizetni egy társkereső szolgáltatásáért sem így itt sem tettem, tehát nem tudok visszaírni senkinek! Amennyiben szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot adj meg egy elérhetőséget és reagálok. Legegyszerűbb úgy gondolom a közösségi oldalon történő további kommunikáció! :)

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Nándi, 26 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Ha olyan vagy, mint Sheldon Cooper, hogy nem ismered fel a szarkazmust akkor nincs miről beszélni. Egy kicsit vagyis inkább akarom mondani, hogy nagyon szarkasztikus tudok lenni. De azért tudom hol a határ és nem vagyok el szállva magamtól. Őszinte, barátságos, egy kicsit humoros, jóképű(nek nem mondhato) személyiség vagyok. Kislányokkal nem foglalkozok azok irjanak inkább a télapónak vagy olyanokkal akik azt kívánják, hogy ismerkedjek anyukámmal. Akire esetleg rá írok és nem vagyok szimpatikus akkor inkább ne irjon vissza hülyeségeket, mert megkeresem és Bunyós Pityu összes szerelmes számát el karaokézom az ablaka alatt. ???? Kit keresek? akivel lehet hosszasan beszélgetni aki szereti a humort és persze felismeri, érti a szarkazmust.
Péter, 25 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Nyugodt, meggondolt embernek tartom magam, a dolgokat elég következetesen kezelem. Sok idő mire az ember kiismer, ezért nincs sok barátom, viszont ők jó barátok. Kedvelem az állatokat, a természetet és a zenét.Fontosnak tartom, hogy a napi nevetés, jókedv meglegyen.
András - társkereső Budapest - 27 éves férfi
András, 27 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Szia. :D Keresem a társam, adja az ég, hogy végre megtaláljam. Komoly kapcsolatot keresek. Sajnos vagy nem sajnos, de nem vagyok egy bulizós típus, de nem vetem meg a jó koncerteket azért. Szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni, jókat sétálni. Továbbá nagyon szeretek még kirándulni és a barátaimmal találkozni beszélgetni. Barátságosnak és megértőnek gondolom magam, továbbá próbálok mindenhez türelmesen hozzáállni, bár ez nem mindig sikerül. Lehetőleg olyan lányt keresek, aki nem dohányzik.
Robin, 28 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Minden nő Szuperman-re vágyik, mégis minden nap elsétálnak Clark Kent mellet! Örök újító, humoros, hülyülős srác vagyok, aki bírja az érdekes dolgokat és embereket egyaránt. Szeretem a természetet, a gasztronómiát, illetve ha valakinek mosolyt csalhatok az arcára :D Másrészt utálom a buta, arcoskodó embereket, a fölösleges munkát, a tökfőzeléket :) és ha hazudnak nekem. Szeretek ronggyá ázni egy laza nyári záporban vagy kánikulában órákat hűsölni a vízparton. Szeretem a természetet a túrákat de csakis akkor ha a kutyáim is velem tarthatnak. Ezen felül szeretek szeretni és szeretve lenni és ha elfogadják azt, ami vagyok és amit adok. Sajna nem vagyok előfizető :( Legalább egy képed legyen!!!!! Ha hasonlóképp "tetszikeltük" egymást, megtalálom a módját h írjak ;)

30-as budapesti társkereső nők

Katalin, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Felelősek vagyunk azért,amit elmulasztunk,és azért is aminek a megvalositását megakadályozuk!Egy kedves mosoygos nő keresi párját akivel boldogan leélheti hátralevő életét!
Brigi, 33 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Életvidám, sütni főzni szerető nőszemély vagyok. Kisfiammal élek boldog anyukaként.
Kriszti, 36 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Családcentrikus, törődő, vidám és optimista nő vagyok.
Katalin, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Kedves Ismeretlen! Ha úgy érzed, hogy adatlapom felkeltette érdeklődésedet, ne habozz, jelentkezz, írj, küldj füstjeleket. Minden más információt magamról, az életemről szívesen megosztok személyesen.

30-as budapesti társkereső férfiak

Gábor, 33 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Hihetetlen intelligenciámat, találékonyságomat, toleranciámat, kedvességemet és humoromat már csak szerénységem múlja felül.Komolyra fordítva a szót, lássuk be, egy néhány soros bemutatkozásból maximum azt lehet leszűrni, hogy nem vagyok totál idióta :) Vagy azt, hogy igen...? Ezt mindenki maga döntse el :) Ami ettől függetlenül mindenképp megemlítendő velem kapcsolatban: szerelmes vagyok a világ összes vizslájába és ezt minden adandó alkalommal be is bizonyítom.Egyszerre vagyok lusta és aktív, mert bár szeretek hatalmasakat lustálkodni és a semmittevést se vetem meg, ugyanakkor hetente 3-4 alkalommal aktívan sanyargatom a testemet többek között erőnléti edzésekkel, futással és olykor biciklizéssel.Szeretem a sci-fi-t és a fantasy-t mindenféle formában, legyen az könyv, film, sorozat vagy akár egy videójáték. Alapvetően nem vagyok egy pörgős típus, nem mozdulok ki túl sokat, ugyanakkor nyitott vagyok és mérsékelten kalandvágyó :) A partneremmel szemben hűséges, őszinte és toleráns vagyok, nagyjából ugyanezt kérem cserébe :)
Tibi, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.

Hosszú idő után úgy döntöttem hogy külföldről haza költözök.
Zsigmond, 31 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.

Igazi nem létezik. Idővel együtt azzá lehet csiszolódni. "Nem kell, hogy olyan legyél, mint mondjuk én vagy bárki más Nem kell, hogy bedőlj az ostobáknak, tied a választás Tudod neked nem hazudnék, de még nekem se higgy Mert lehet, hogy amit mondok csak szerintem van így" (Belső levelekre sajnos nem tudok válaszolni....)
Zoltán, 32 éves
Társkereső Budapest, Budaörs ker.

ismerj meg, és majd utána döntsd el a véleményt rólam. Miért van az hogy mindenki kép alapján ítél? Te is ilyen vagy? Szeretek utazni és kirándulni. Fontos számomra az egészség ezért Nagyon oda figyelek hogy mit eszek, és nagy hangsúlyt fektetek a sportra. A bizalom és a tisztelet elengedhetetlen. kérlek figyelj oda te is másikra és magadra is mert emberek vagyunk es segítsük egymason!

Középkorú budapesti társkereső nők

Krisztina, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Éva, 46 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Próbálkozom itt is Rád találni, ha már eddig még nem álltál mellém a pirosnál, de még csak vásárláskor, edzésen, táncórán, sőt kirándulás közben sem futottunk össze... ;) Igazán jól érzem magam egyedül, de mivel a fiaim már felnőttek, szeretném a szabadidőmet kellemes ( és magas ) férfitársaságban tölteni.
Zsuzsi, 40 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Imádom a természetet és az állatokat. Szeretek biciklizni, úszni, nagyokat sétálni. A Kos jegy összes jó és rossz tulajdonságai jellemzők rám! Azt az állatbarát, nem dohányzó férfit keresem, aki egyedülálló, családot szeretne, ha úgy alakulnak a dolgok... Kölcsönös figyelem, tisztelet, érzelmek fontosak számomra. Kedves Uraim! Ha itt nem válaszolnék, az azért van mert: Már nem vagyok előfizető, nem tudok itt sajnos válaszolni, de ha kapok e-mail címet.... :-)
Moncsi - társkereső Budapest - 45 éves nő
Moncsi, 45 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

"Jó Isten fenn a kék égből, Küldj egy férfit a készletből! Ki hóditó, s nem lódító! Óh ez vóna csudijó. "

Középkorú budapesti társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 47 éves férfi
István, 47 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Egyszerű emberként élek.Megbízható társat keresek.Szerintem a többit személyesen. Lehet röviden írtam magamról? Itt mindenki kiemelhet mindent,és el is hallgathat,hát ez olyan furi rész. Volt gyerekszobám,jólneveltnek tartanak ,szeretek beszélgetni,1 jó filmet megnézni,sakkozni,biciglizni, 1 jó ebédet enni, tudományos könyveket olvasni,harmóniában lenni ,élni. Annyi mindent Írhat az ember magáról : jó ember vagyok ,tudom. De ez itt most ,hogy jön ki? Eredeti bemutatkozom ,3 mondatból állt ,az első háromból,úgy kellett volna hagyni
Gergő, 40 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

... ezért változtatnék. Keresem azt a hölgyet, akivel sokat beszélgetve, egymást megismerve, hosszabb távra is tervezhetnék.
Gábor, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!
Thomas, 46 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Keresem kedves, hüseges , öszinte 40 eves korig levö csinos , sportos normal Testalkatu Partnerem. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS be is ha megadod a Mobilszamod. Ne felj irni, ha megismersz nagyon Boldog leszel csak ad meg ra a lehetöseget. Varom leveled. Elnezest kerek hejesirasomert, de amit magyarul irni tudok aszt utolag Magyar baratoktol tanultam. Ha meg mindig alkalmat adsz hogy megismerhesselek varom valaszod. Hüseges , szorgalmas, kicsit Bolondozo vagyok es szeretek megnevetetni.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Hanna, 57 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Életvidám, az életet élvező pozitív gondolkodású hölgy vagyok. Szeretem a társasági életet és a természetet járni. Vágyam, hogy egy hideg téli estén egy jéger, de nem vadász, és egy sármos, ősz halántékú, vonzó férfi társaságát élvezzem.
Piros - társkereső Budapest - 61 éves nő
Piros, 61 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Házias, családszerető, ápolt hölgy vagyok, amit a társamtól, páromtól, barátomtól is elvárok.
Marcsi - társkereső Budapest - 66 éves nő
Marcsi, 66 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Budapesti 166 cm ,65 éves molett, vidám, kedves hölgy vagyok.Kertet és az állatokat nagyon szeretem.Kedvességet és szeretetet tudok adni és szeretnék kapni is.Keresem a párom egy színes egyéniségü, vidám de mégis komoly gondolkodású, önmagára igényes ,kétlábbal a földön álló,de gyengéd,kompromisszum kész,humoros korban hozzám illő ÚR személyében.Nyugodt,kiegyensúlyozott ember vagyok,de hiányzik egy társ akivel beszélgetni,kirándulni,szórakozni lehet vagy csak egyszerüen összebújva tv-t nézni,akivel a csendet is jó hallgatni. Szeretem a szépet, a csendet, a nyugalmat! Nem akarlak megváltoztatni,hagyok neked önállóságot,mert nekem is szükségem van rá.
Judit - társkereső Budapest - 52 éves nő
Judit, 52 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Nyitott, jó humorú, mosolygós, társaság kedvelő nő vagyok. Keresem a megfelelő társat szabadidőnk vagy a további életünk kellemes eltöltésére.

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Laci, 67 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Független férfiként - 180/95 saját vállalkozás - keresem páromat (arányos testalkattal) nem gond ha nem Budapestről vagy, lehetsz a környékről vagy vidékről is írhatsz - tartós kapcsolat céljából, laza kapcsolat is érdekel. Fontos számomra a testi és lelki kapcsolat egyaránt, egy simogatás egy ölelés és egy jó szeretkezés szintén. Ha többet szeretnél tudni rólam és szimpatikusnak találsz írj nyugodtan. Ha megtisztelsz a leveleddel, felhívlak ha adsz egy elérhetőséget. Sajnos csak azon kedves hölgy levelére tudok válaszolni aki küld saját magáról - nem érettségi - 1-2 egész alakos fotót. Köszi.:-)
Zoltán - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Zoltán, 55 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Sziasztok! : ) Mivel töltöm mostanában az időmet? Vízalatti hoki,néptánc, lovasíjászat.Dolgozom is, hogy újra szabad lehessek.Ez a méhészkedést jelenti, ebben az eseteben. Evezés, síelés. Ha ismered a Villás Béla nevét, akkor a hitről nem kell már beszélni.Szeretek játszani, tudok jó kenyeret sütni. : ) Rengeteg dologhoz értek, de mindenhol tanulok még. Tudom milyen házat fogok építeni és nagyjából azt is, hogy hol.Lélek, szellemiség, anyagi világ hármas adja a harmóniát.Mindegyiket építgetem, tudom, hogy egy jó társsal mindenre képesek vagyunk.Hiszek az együtt alkotás mágiájában. A dolgok, csak együtt működnek. Ha szeretsz alkotni, csinálni dolgokat. akkor írj. Szeretek bújni, de ezt adni is tudom.Bírok aludni is, de \'szent\' küldetés a páromnak szerelmet és örömet nyújtani, mert az ember a boldogságra termett. Ebbe még a gyerek kérdés is belefér, mert nélkülük nem élet az élet, de ehhez nagyon jó pár kell.
Laci, 51 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Ugysem olvassa el senki! Ha megis akkor bocsi.
Tibor - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Tibor, 52 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

gyümölcs,eső,móricz,gyermekeim,p hardcastle,ang legendája,foci, arborétum,t conran,természet,mooji,tersánszky,peca,g benson, hó,tűzvirágok,róma,mandula,e tolle,lounge,móra,paradicsomleves két pasi meg egy kicsi,ősrobbanás,b cox,barcelona,hegy,gárdonyi funky,korzika,attenborough,kutya,végtelen és örök,jazzy,lét, dunakanyar,vígjáték,tenisz,balaton,g b shaw,como,lecsó,tudat, meggyjam,kool and klean,örökzöld,amerika kapitány,lélek,weöres, madagaszkár pinvingjei,jaydee,tevékenység,mindentudás egyeteme,chill out,kvantum elmélet (:,yello,temptations,logos, ...stb. 5 egyezőség esetén: te is szoktál nyáron lecsót főzni,(egy randival talán megpróbálkozhatunk) 10 egyezőség esetén: szereted a funkyt,a lounget,acid jazzt,és a századfordulós magyar írókat(2 randi,vagy több már garantált) 15 egyezőség esetén :nem panaszkodsz,ha esik az eső,fúj a szél,vagy esik a hó,mert ezek nélkül ugyebár nincs természet(lehet,hogy lesz belőlünk valami) 20 egyezőség esetén:spirituálisan fogékony vagy,nem veszed magad túl komolyan,és elviseled,hogy tudok vasalni(megtaláltuk az igazit) 25 egyezőség esetén:az ősrobbanás és a kvantum elmélet is érdekel,de még sem érted ,és szeretsz hógolyózni (biztos,hogy egymást fogjuk eltemetni) összes egyezőség esetén: te is egy másik bolygóról érkeztél :))

Elit budapesti társkereső nők

Andi, 32 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Középvezető

Andi vagyok, 30 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Enikő, 44 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
Középvezető

Kérlek csak akkor keress vagy írj, ha komoly kapcsolatot keresel, mert a "szabadidős elfoglaltságokra" nem vagyok vevő. :-) Nyelvtanár vagyok:angol, német, spanyol. Az őszinteség és hűség a két fő tulajdonság, amiket mindenek előtt elvárok és kínálok.Az életnek vannak viharos oldalai és akkor is számítanunk kell a másikra. A Kis Herceg-et felnőtt fejjel olvasván az ragadt meg bennem legjobban, hogy "jól csak a szívével lát az ember" a külsőségek mögött van az ami számít.Vallom azt is,hogy senki sem tökéletes, de ha kell tud valamennyit változni.NE LEGYENEK titkok!! A titkolózás megmérgezi a kapcsolatot
Sári, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Mikolt, 31 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "

Elit budapesti társkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Az élet veszélyes üzem, még nem akadt, aki túlélte volna, ennek ellenére kell legyen oka, hogy az emberek párosan szeretnek nekivágni a sűrűjének. Persze az élet egyszemélyes játéknak sem utolsó, de így csak azok tudják élvezni, akik elég önzőek, nem figyelnek a külvilágra, s így észre sem veszik, mit veszítenek. Szeretném hinni, hogy én nem ilyen ember vagyok, és hogy mielőbb megtalálom azt a társat, aki megmenthet attól, hogy valaha is ilyen legyek. Hideg Tamás vagyok, egy néha komoly, de többnyire komolytalan harmincas srác (amíg magányos az ember a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). Na de nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, az írjon bátran!
Andras, 56 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Felsővezető

Tisztelt holgyeim, tomoren fogalmazva, szeretek mindent, ami szep es erdekes, beleertve es kiemelve a vonzo noket, egy erdekes konyvet, romantikus vacsorat vagy egy finom pohar vorosbort. Meglatasom szerint az ember elvezze az elet apro es nagyobb oromeit ahol tudja, kemeny munka utan ez a legjobb kikapcsolodas es jutalom.
László, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Leopold - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Leopold, 52 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.
Felsővezető

Sziasztok! Leopold vagyok, 52 éves. Lakhelyem az változó. Műszaki egyetemet végeztem és felsővezető vagyok, bár itt egy pszichológus jobban érvényesülne. Dohányzom, miközben szívok nagyokat, de nem iszom alkoholt. Helyette inkább egy csík. 175 cm magas vagyok és 90 kg. Testalkatom az se normális. A szemem zöld és szürke, egyik-másik. A hajam szőkésbarna volt, úgy 10 évvel ezelőtt, ma inkább hamuszínű, már ami megmaradt belőle. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, és bak, bika vagy szűz jegyű vagy,akkor gyorsan keress valaki mást és kérlek, ha jót akarsz Magadnak, NE vedd fel velem a kapcsolatot. Az ikreket vízöntő aszcendenssel különösen nehéz elviselni ! :-)

Fényképes budapesti társkereső nők

Gyöngyi, 48 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
16 fotóval

Életteli, szines egyéniségü, független, nőies nőként keresem azt az életszerű kapcsolatot, amelyben mindketten jól érezzük magunkat.szeretem élvezni az életet, amihez adott a lehetőség. Mégis két lábbal a földön állok. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy kapcsolat már az elején kedvesen és jól kezdődjön.
Erzsi - társkereső Budapest - 31 éves nő
Erzsi, 31 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
8 fotóval

Sziasztok! Erzsi vagyok, szeretek főzni, a cicákat, az őszinte, korrekt embereket, ha valakivel intelligensen lehet beszélgetni, a zenét, embereken segíteni, bár ezt mindig megszívom. Nem szeretem az aljas, hazudozó embereket, a kétszínűséget, ezek kihozzák belőlem az aggressziót, mert annyira felháborítanak. Nem szeretek továbbá takarítani, csak másnál (mert ot mindig nagyobb a kosz). A végzettségem gyógymasszőr, amit szerettem is, egész addig, amíg meg nem próbáltam benne elhelyezkedni. Továbbá nagyon szeretem a gyerekeket, könnyen szót értek velük. Jó humorom van, de ez általában nyugodt helyzetekben jön elő, vagy ha alkalom van rá. Olyan férfit keresek, aki hűséges, őszinte, intelligens, bármiről lehet vele beszélgetni, érdeklődő, humoros. Nagyon tetszik a nyugodt személyiség, az olyan, aki semmi nem idegesíti fel magát, és mindent nyugodt eleganciával, és megfelelő önbizalommal kezel. Illene is hozzám egy ilyen személyiség, mert én nem vagyok ilyen, legalábbis nem mindig. Külsőre annyi az elvárásom, hogy ápolt legyen (fürdjön, mosson fogat, ne járjon szakadt ruhákban). ha ennél ápoltabb, az se baj. Most viccesnek hangzik, de ez nem mindenkinek evidens sajnos. ewww Egyéb külső elvárásom nincs, mert úgyis az összhang és a szimpátia alapján alakul ki a vonzalom (vagy pedig ezektől függetlenül, teljesen logikátlanul), nem attól, hogy valaki szőke, vagy barna. A másik, amit szeretnék, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, mindennel együtt. És nyilván viszont. Jelenleg a helyzetem teljesen kilátástalan egészségügyi, karrier, családi, és anyagi szempontból is. Bár egy társkeresőben nem szoktak ilyet leírni, de én úgy gondoltam, hogy úgy korrekt, ha nem árulok zsákbamacskát. Természetesen nem ehhez keresek társat, vagy megmentőt, hanem ennek ellenére, és ettől függetlenül vágyom valakire, mint általában a legtöbb egészséges ember. Persze nem várom el senkitől, hogy így elfogadjon, csak nagyon szeretném...
Hilda, 59 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 fotóval

Hälaval,szeretettel és türelemmel fordulok a vilàg és az emberek felé.Hiszek az emberi josàgban ugyanakkor csekely bennem a naivitas.Azok közé tartozom.akik nem adjàk fel az àlmokat.hanem mindig készek a küzdelemre.Kitarto.rendszeretö,gondoskodo,hàzias es szorgalmas vagyok
Mária, 70 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
1 fotóval

43 évig éltem házasságban . 3 felnőt gyermekem van , de nem vagyok igazán nagymama típus :-)

Fényképes budapesti társkereső férfiak

József, 49 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
11 fotóval

Én vagyok az a férfi , akitől anyád óva int... a nagyi viszont kézzel lábbal rábeszélne....a kérdés az , hogy kire hallgatsz jobban... anyucira vagy a nagyira... ? Egyébként meg lusta vagyok.. tévé előtt ülök sport helyett... Trehány vagyok csak egy napig hagyom a szennyest kint ... És szeretek este nassolni.. És a helyes írásom is hagy némi kívánni valót maga után.. Rendes udvarlás, odafigyelés, amely nem korlátozódik az ismerkedési szakaszra...kapcsolat folyamatos karbantartása és formálása...
Miklós - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Miklós, 48 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
19 fotóval

NEM tudom mit kellene írni. Talán cimszavakban, amit szeretek:-beszélgetni,-ismerkedni,-sétálni,-utazni,-mindent amihez két ember kell.Most létszám hiányvan...\"eladó,kiadó most a szívem...\" Amit nem szeretek ;-kétszínüség,-írígység,-buta emberek,-erőszak,-meg a finomfőzeléket. A többit majd négyszemközt. Ami még fontos, vallom hogy egy kapcsolatban egyenlőfélként kell kezelni a másikat.A partnert az imádott nőt ,kényeztetni,szeretni tenyerünkön hordozni jó,de kell egy kis szabadságot hagyni, hogy ne érezze rabságnak a kapcsolatot...Tudni kell összecsiszolódni ,kompromisszumokat kötni de nem papuccsá válni.
László - társkereső Budapest - 53 éves férfi
László, 53 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
5 fotóval

Ide most csupa jó és vonzó dolgot kéne írni? Találkozzunk személyesen vagy levelezzünk és lassan minden kiderül. Kedves lényed, mosolyod, szemed, hangod, kisugárzásod sokkal többet elárul. Csinos, kedves, független társat keresek közös programokra hosszú távra. http://www.vidamszinpad.hu/ " Az volna az igazi, ha azzal, akit kiválasztottunk, vagy aki bennünket kiválasztott, szüntelen ragyogás lenne az élet, végeszakadatlan pihenés, nyugalom. A biztos tudat, hogy van mellettünk valaki, csak a kezünket kell kinyújtanunk érte, valaki, aki egy hangon zeng velünk, és velünk van tele, és akárcsak mi, ő se vágyik máshová. Hogy mindent ellepjen körülöttünk ez a zsibbadtság, amely gúzsba köti az elmét, és meghiúsítja az árulásnak még a gondolatát is." Francois Mauriac
Árpád, 37 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
3 fotóval

Ahogy a cimben is le van irva: Személyes bemutatkozás. Majd ha személyesen is megismerkedünk.

Most online budapesti párkereső nők

Annamari - társkereső Budapest - 26 éves nő
Annamari, 26 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
3 perce lépett be

Szia! Pár szó magamról,én egy kedves,mosolygós és őszinte lány vagyok.Szeretek sportolni,moziba járni,elmászkálni mindenfele,táncolni és sütit sütni is. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam,ha szeretnél megismerni írj bátran! Még nem vagyok előfizető,szóval kérlek küldj elérhetőséget.
Niki - társkereső Budapest - 30 éves nő
Niki, 30 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
7 perce lépett be

Nos uraim,be kell hogy jelentsek valamit! Igenis,léteznek még rendes nők(bármily hihetetlen is:) Aki nem hiszi,járjon utána... Én várom ;) Nem fogom fényezni,szebbnél szebb jelzőkkel illetni magam,gondolom nélkülem is akad itt bőven olyan lány:D Normális értékekkel rendelkezem,szeretek nevetni,pozitivan próbálom szemlélni a világot. Hasonló beállítottságú férfit keresek.Fontos a jókedv és a humor:) A személyes találkozásban hiszek,úgy vélem ott dől el ugyis minden.
Andrea - társkereső Budapest - 38 éves nő
Andrea, 38 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
7 perce lépett be

A kocsiban hangosan hallgatom a zenét. Amikor beszélek, a másik szemébe nézek. A szürkét a ruha színeként szeretem, nem az életemben. A görögdinnyét pedig mindig megsózom egy icipicit evés előtt. Azt mondják, humoros vagyok. Keresem a páromat, akivel majd egymás életének részesei lehetünk. Ha szimpatikus vagyok, tedd meg az első lépést. Te vagy a férfi. FIGYELEM! November 6-tól nem vagyok előfizető, ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, írj és a leveledben legyen elérhetőség! Ha te sem vagy előfizető, akkor hiába nézel meg többször vagy jelölsz kedvencnek, nem tudlak megnézni vagy akár visszajelölni. Köszönöm :)
Györgyi - társkereső Budapest - 67 éves nő
Györgyi, 67 éves
Társkereső Budapest, ker.
8 perce lépett be

Szeretek és szoktam festeni , beszélgetni, játszani. Sokat olvasok, élvezem a sétákat, színházat, társaságot.

Most online budapesti párkereső férfiak

László - társkereső Budapest - 54 éves férfi
László, 54 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
4 perce lépett be

Fiatalos férfi keresi hölgy Társát, érzelem és értelem alapján.
Gábor - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
5 perce lépett be

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Akit mocskosul tudnék szeretni, ha végre rátalálnék.... Azt a nőt aki elveszi azt a kevés eszem.... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó, intelligens
Levente - társkereső Budapest - 42 éves férfi
Levente, 42 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
6 perce lépett be

Szia Vidám vicces pasi vagyok:) Keresek valakit akivel jól érezzük magunkat!
József - társkereső Budapest - 59 éves férfi
József, 59 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
8 perce lépett be

Életem hátralévő részére keresem jólelkű,házias,formásan telt,szeretetre,boldogságra vágyó asszonykám.Van ilyen?
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Zsolt (29), Budapest
  Álmok a képességeink hangjai
  Budapesten élek, 29 éves vagyok , vállalkozó ! Nagyon szeretek élni, mosolyogni, kreatív dolgokat létrehozni, színesen élni az életem ! Sportolok, imádok utazni, bringázni, kirándulni, nagyon szeretem a filmeket. Mindenre partner vagyok, fontos a kölcsönös tisztelet, érdeklődési kör , értékrend ! Társasági emberként ismernek, szeretem az életembe az újdonságokat, az új emberek megismerését a kihívásokat, feladatokat ! Keresem a párom , ismerj meg ha van kedved , szívesen beszélgetek egy jót , hátha több is alakul belőle
 • Erika (49), Budapest
  Érezzük jól magunkat!
  Budapesten élek, független, rendezett magánéletű, pozitív, vidám nő vagyok. Szeretek utazni, kirándulni, főzni stb, szeretem a természetet. Szabadidős programokhoz Amerikában élt férfi ismeretségét keresem kizárólag kölcsönös szimpátia esetén korhatár nélkül. Anyagiak kizárva. Fényképet küldök.
 • Juhi (60), Budapest
  egy jó találkozás: orvosság
  Csak azt adhatom ami lényegem.....de azt szivesen. Minden szempontból független, befogadó, rugalmasan dolgozó plasztikai sebész keresi az újrakezdést egy csinos karcsu budapesti hölggyel.
 • Péter (40), Budapest
  Férfi-e az ki nem próbálja jobbá tenni a világot?
  Eladó, vagy hosszú távra kölcsönözhető egy jó állapotban lévő, napi szinten karbantartott férfi. Társaság és emberszerető. Humort és kedvességet előnyben részesíti. Többnyire szabadban van tartva, viszont ez nem von le az értékéből, illetve külsérelmi nyomokkal nem rendelkezik. Első sorban Budapest hölgyeknek ajánljuk!
 • Tomi (24), Budapest
  Női főszerep kiadó :)
  Kedves látogató! Életem filmjéhez keresek női főszereplőt. Lennél Te az??? :) A megszokott, sablonos, tényszerű felsorolás helyett inkább egy kis ízelítőt adok magamról. Életem legnagyobb projektje szerintem még várat magára, de sokat küzdöttem azért, hogy eddigi céljaimat és álmaimat magabiztos kitartással megvalósítsam. De van, amire egyedül képtelen vagyok: ezeket mind megosztani valakivel, akivel minden együtt töltött pillanat a felhőtlen boldogságot jelenti. Alapvetően otthonülős típus vagyok, viszont szívesen töltök a párommal minőségi időt, ebbe mindenféle szabadidős tevékenység belefér, ami mindkettőnk számára örömet okoz. Budapesten csak az egyetem miatt tartózkodom, olykor-olykor hazautazom vidékre. Hibái persze kinek nincsenek... - Néha lusta vagyok, de csak egészséges mértékben - A memóriám szelektív, ugyanis ami nem érdekel, az egyik fülemen be, a másikon ki - Olykor annyira fókuszálok egy dologra, hogy nem látok és hallok semmi mást, de egy fejre jól irányított repülő objektummal egyből visszazökkenek a valóságba :)
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XXII. kerület
Budapest, XXII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.