Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XXII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Éva - társkereső Budapest - 59 éves nő
Éva, 59 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
11 napja tag

Olyan férfiút keresek,aki független,nem dohányzik és valóban TÁRSAT keres nem csak ágymelegítőt.Szeretném ha megbecsülnének és értékelnének...Két felnőtt lányom külön él a családjával és a 25 éves fiam velem, budafokon rendezett körülmények között . Nőies vagyok kivül-belül.
Mia, 33 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
12 napja tag

Az eletben mindig minden okkal tortenik ;-) legyen ez igy most is :)
Andrea - társkereső Budapest - 31 éves nő
Andrea, 31 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
17 napja tag

Mindig is mosolygós és életvidám voltam.... imádom a természetet.... szeretném végre megtalálni azt az embert akivel kiegészítjük egymást....
Orsolya, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
17 napja tag

úszás, futás, filmek, állatok, önkénteskedés, Random Trip, minden, ami olasz....

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Zoltán, 16 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
3 napja tag

Zoltán vagyok, 16 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Jóska - társkereső Budapest - 25 éves férfi
Jóska, 25 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
6 napja tag

Érdekelne,hogy közösségi oldalakon, mi a bemutatkozó szövegetek,esetleg kedvenc idézetetek... Majd én is elárulom...:)
Richárd, 38 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
8 napja tag

Világ járó vagyok. sokat dolgozok.Ezért a szabadidőm véges, ezért inkább minőségi, mint mennyiségi időtöltést preferálom.:-)Ja és nem vagyok posztgraduális! !!!! :-) Írj. És kérdezz! !! :-)
Lajos, 49 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
9 napja tag

Szèp vagyok mint egy új traktor. Szèp nöt keresek mert egy kapcsolatban egy csunya elèg. Arra meg ott vagyok èn. *moderálva*

Éppen online budapesti társkereső nők

Éva, 45 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
2 órája lépett be

Próbálkozom itt is Rád találni, ha már eddig még nem álltál mellém a pirosnál, de még csak vásárláskor, edzésen, táncórán, sőt kirándulás közben sem futottunk össze... ;) Igazán jól érzem magam egyedül, de mivel a fiaim már felnőttek, szeretném a szabadidőmet kellemes ( és magas ) férfitársaságban tölteni.
Marcsi - társkereső Budapest - 66 éves nő
Marcsi, 66 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
40 perce lépett be

Budapesti 166 cm ,65 éves molett, vidám, kedves hölgy vagyok.Kertet és az állatokat nagyon szeretem.Kedvességet és szeretetet tudok adni és szeretnék kapni is.Keresem a párom egy színes egyéniségü, vidám de mégis komoly gondolkodású, önmagára igényes ,kétlábbal a földön álló,de gyengéd,kompromisszum kész,humoros korban hozzám illő ÚR személyében.Nyugodt,kiegyensúlyozott ember vagyok,de hiányzik egy társ akivel beszélgetni,kirándulni,szórakozni lehet vagy csak egyszerüen összebújva tv-t nézni,akivel a csendet is jó hallgatni. Szeretem a szépet, a csendet, a nyugalmat! Nem akarlak megváltoztatni,hagyok neked önállóságot,mert nekem is szükségem van rá.
Babett, 24 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
2 órája lépett be

Abszolút nem mondanám magam szürke egyéniségnek, imádok nevetni. Kedvelem a humoros emberek társaságát. Budapesten tanulok illetve dolgozom, kollégiumban lakom. Bács megyében születtem és a szüleim is ott élnek, lehetőségeimhez mérten Budapesten tartózkodom, de azért néha haza látogatok a családi fészekbe, ami feltölt energiával (a táj, a természet, az illatok, madarak). Vidéken még az eső is máshogy esik. Nagyon nem szeretem a negatív embereket. Miért szomorkodunk, ha nevethetünk is? Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra a saját képeimmel. Az őszinteség nagy erényem, így ezt másoktól is elvárom! Meséket az találjon ki, akinek az a hivatása! Köszönöm, hogy elolvastad a nem túl sokat mondó, de támpontot adó soraimat.
Vera, 36 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
7 perce lépett be

És milyen jó lenne megízlelni ezt a fűszert:-) ...sok határozott vonás jelenik meg egy nő személyiségében ha "egyedüllétben" evez az élet nagy tengerén. De közben szíve mélyén arra vágyik, hogy nő lehessen egy férfi mellett, és társ egy kapcsolatban... viszont a "hajós kapitány" mögött kevesen veszik észre a nőt.. ezt dobta a fene nagy feminizmus.. mindenki szerepfosztottan keresgéli hogy merre tovább. De én hiszem, hogy találkozom olyan férfival, akivel meg tudjuk élni a boldogságot, megtalálva, magunkhoz igazítva a szerepeket...megjárva az utat a rózsaszín felhőktől a szürkülő hétköznapokig, ám mindig törekedve arra hogy a kapcsolatra vigyázzunk, egymást, a közös értékeket tiszteljük, ...és a szerelem tüzének néha csak pislákoló parazsát ne hagyjuk sosem kialudni:)

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Zsolt - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Zsolt, 36 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
33 perce lépett be

Szeretném már megtalálni a társamat, aki megbízható, aki érdemes a szeretetre, viszont szeret. Akire számíthatok, aki számít rám. TÁRSAM az életben. Van ilyen ?
László, 63 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
44 perce lépett be

Hatvanas férfi • ötvenes külsővel • negyvenes vitalitással • harmincas gondolkodással • a húsz évesek naivitásával • tízszer meggondolva • társat, vagy inkább párt keres. Hááát nem könnyű dolog a keresés - gondolom a másik oldalról sem egyszerű eset. Egy piciny javaslat, tanács: Azt látom, hogy zömmel mindenki az elvárásait fogalmazza meg. Ez olyan, mintha egy írónak megmondanám, hogy milyen könyvet írjon nekem. Viszonylag csekély az esély. A párkeresés hasonló. A megoldáshoz az visz közelebb /szerintem/, ha azt szemelgetném, hogy mivel tudok együtt élni, mi az, ami még belefér az életembe. A pasikat általában nem a pöttyös, vagy csíkos könyvek szerint teremtették, alakították. Különben is a nők nevelték olyanra - amilyenek: a kedves mama, esetleg nagymama + első, második, stb. feleség. ... Elnézést mindenkitől a gondolataimért. „Jól válaszd meg az álmodat, mert ha megvalósul - azzal kell együtt élned!” / von J. W. Gœthe / „Minden nap a legutolsó tévedésemen dolgozok.” / Bertolt Brecht / „A Nőből a férfi hiányzik, A férfinek a Nő, és ez az érzéz egyre nő.” / Winrich von Kniprode / ........................................................................................... Lejárt az előfizetésem, tehát nem tudok mindenkinek írni, illetve válaszolni. A nemválaszom tehát nem nemleges válasz. Megadott /levélben megírt/ e-mail címre tudok válaszolni. ...........................................................................................
Gábor, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
3 órája lépett be

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!
Gábor, 49 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
3 perce lépett be

48 éves Budapesti férfi családcentrikus, humoros!Barátok, Vízpart! Hagyományos értékrendet képviselek!Gyerekszerető!

Diplomás budapesti társkereső nők

Krisztina, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolát végzett

Már vagy háromszor átírtam a bemutatkozást. Most ez maradt belőle. Ami igazán fontos: - Kölcsönös szeretet, szerelem, elfogadás és türelem - Egymás támogatása - Nagy adag humor és jókedv, némi bolondsággal fuszerezve - Közös tervek és célok
Viki, 33 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolai diplomás (Teológia)

Szenvedélyes, spirituális beállítottságú nő vagyok. Szeretem a természetet, érdekelnek a különböző világvallások. Keresem hasonló beállítottságú párom.
Erika - társkereső Budapest - 56 éves nő
Erika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Egyetemet végzett

NŐ vagyok és tudom mit akarok - itt és most a FÉRFIT, egy olyat, akivel beszélgetni is lehet, akivel el lehet menni mondjuk színházba, meginni egy pohár bort. egy olyat, akinek nem gáz, ha megölel az utcán, aki vonzó szellemileg és fizikailag is, aki örömmel töltene velem hetente egy-két estét Jelentkezz bátran, ha úgy érzed téged kereslek, vagy kíváncsi vagy.
Kata, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Egyetemet végzett

Nem fogom jellemezni magam, sem felsorolni milyen férfira, kapcsolatra vágyom. Hiszek a meglepetésben, és megmagyarázhatatlanul optimista vagyok:) Magam sem értem hogy lehet ez. Itt volt eredetileg a mondandómnak vége, de hozzá kell fűznöm: aki leendő gyermekei anyját keresi itt, az ne nekem írjon!!! KÉREK SZÉPEN EMAIL-CÍMET, anélkül nem tudok válaszolni!

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Csaba, 54 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Egyetemi diplomás (biológus-ökológus)

Használati útmutató hozzám: Állítólag nincs velem baj, mint "emberfia" csak valahol elveszett a garancia. Ígértem már annyit, mit nem tudtam tartani. Pedig e "termék"nem gagyi kínai. Magyar gyártmány, cégéres jó firma, de mi belül van, nincs a címkére írva. Szavatosságom fentről keltezett, kódolt jelekből lényem leledzett. Még nem vagyok leértékelve, kidobva, csak én érzem, takarékra vagyok fogva. Jó még a motor, jó a szövet rajtam, a nyomás a szikra gyengül: Én nem ilyen lovat akartam! Őszintén bevallom csalódást okoztam, de mindig jót, csakis azt akartam. Ki eddig megvett, nem kilóra kapott, centire, színre sokat nem válogathatott. Majd! Ha lejár végleg a kihordásom, purgatóriumban Lucifert választom! Olvasó! Most kérded ez miért ily ostoba? Mondottam volt! Nincs rám garancia! Vagy ki tudja...
Ferenc, 61 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolai diplomás (ELTE TTK PROGRAMOZÓ)

Sziasztok! Három gyermekes özvegy egyedül élő férfi vagyok. Alapjában vidám természetű de ha kell tudok komoly lenni. Szeretném megtalálni társam jóban rosszban. *moderálva*
Frici - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Frici, 77 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Egyetemet végzett

Sokat olvaso meditálo természetü vagyok Egy bizonyos koron tul a tul sok különleges program nem vállalhato. Hasonlo gondolkodásu társat keresek.
Krisztián - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Krisztián, 35 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Főiskolai diplomás (gazdaság)

Hogy milyen vagyok? Ez tőled függ, hogy mit váltasz ki belőlem :)) Skorpió A Skorpió a végletek embere. Vagy tesz valamit rendesen, aprólékosan, a dolgok mélyére hatolóan, vagy bele sem fog. Vagy szeret valakit mélyen, ragaszkodóan, vagy gyűlöl, de a mélység, és a ragaszkodás ugyanúgy jellemzi. Esetleg közömbös. De minden tettére és érzésére igaz az intenzitás és a szenvedély. Ha egyszer valaki iránt érez valamit, az többé nem múlik el, a mélységes szeretet átcsap gyűlöletbe, esetleg a gyűlölt embert megszereti. Ha bosszút fogad, kivárja, míg elérkezik a számára megfelelő pillanat, általában a másik eddigre már el is felejtette, hogy megbántotta a Skorpiót, és ekkor csap le áldozatára. Óriási kutatószenvedély jellemzi. Mindig mindennek a mélyére hatol, legyen az kutatómunka vagy épp az emberi lélek. Épp ezért képes egy Skorpió mások lelkének legmélyebb bugyraiban vájkálni. Megtalálja mások legérzékenyebb pontjait. Aztán erre rámutat, ami vagy bosszú, vagy éppen pszichológusi munkában teljesedik ki. A titkokat is szereti kutatni, épp ezért kiváló tudós lehet belőle, de a hatalom titkai is vonzzák, ezért a politikában is megtalálhatóak. Ha szeretnénk, hogy felkutasson valamit, nyugodtan tiltsuk meg neki, hogy foglalkozzon vele, máris nekilát, hogy a titok mélyére hatoljon. Számukra legérdekesebb az okkult jelenségek világa, a legtöbb Skorpiót erősen vonzza a spirituális világ és a mágia. Otthon van a különböző ezoterikus tanokban, és életében minden jelenséget az Univerzum törvényeivel magyaráz. Ezt aztán hajlamos túlzásba is vinni. A Skorpiót vonzza a halál jelensége, ezért előfordulhat, hogy olyan munkahelyet talál, ahol ezzel találkozhat. Kutatószenvedélyével összekötve gyilkossági csoport nyomozójaként is remekül megállja a helyét. De megtalálhatjuk kórházak patológiai osztályán, temetőben, vagy bárhol, ahol a halál jelensége előfordul. Képes mások lelkének mélyére hatolni, könnyen rátapint az emberek fájó pontjaira, ezt azután pszichológiai-pszichiátriai hivatásban éli ki, vagy rossz esetben másokat rendszeresen bántó, antiszociálisnak mondott emberként éli meg. Sok Skorpió fojtja életének állandó nehézségeit valamely drog élvezetébe, az alkohol, a cigaretta, sőt néha a kábítószer is jellemző kísérője életének. Ha sikerül kigyógyulnia ebből, kiváló leszoktató terapeuta válhat belőle. Titokzatos, csöndes, érzéki és érzékeny. Visszahúzódó szemlélője az életnek. Nem szereti, ha megmondják, mit tegyen, ugyanakkor igényli az irányítást. Hamar megbántódik, és nehéz kiengesztelni, sokáig rágódik sérelmein. Egy elmúlt kapcsolat árnyékában tud tölteni éveket, sebeit nyalogatva. Ilyenkor nehéz közel kerülni hozzá a másik nemnek. Ha szeret valakit, nagyon jól tud hozzá alkalmazkodni, igényeit háttérbe szorítva. A szexualitás a gyengéje. Szereti a gyakori és minőségi szexet, és ezért hajlandó bármit megtenni. Kapcsolataiban általában a karmikus partnert keresi, majd mikor rájön, hogy tévedett, ismét keresi duálpárját. Épp ezért gyakran bonyolódik bele futó szexuális kapcsolatba, de ez számára - úgy gondolja ? nem a szexről szól, hanem a párkeresésről. A szexben általában nem ismer tabukat, illetve határozottan vonzza azok a helyzetek, amiket más emberek tabunak minősítenek. Ugyan a jegy víz elemű, uralkodói mégis tüzesek, ezért a Skorpió olyan, mint a folyton fortyogó láva, bármikor robbanhat. Természetesen a víz elem is dominál, ezért ezek a robbanások, fortyogások mindig érzelmi alapon fordulnak elő. Oroszlán Viselkedése mindig fenséges, mozdulatai erőt sugároznak. Szeme jóságos, kivéve, ha megharagszik. Őszinte és nyílt, még akkor is, ha ezzel akaratlanul megbánt másokat. A természetére jellemző a szokatlan és erős akarat, a hatalmas büszkeség, a végtelen érzékiség és az általános kedvesség. Hajlamos a kapkodásra, és könnyen túlzásba esik. Ugyanakkor minden helyzetet királyi eleganciával és könnyedséggel kezel. Megfontolt beszéd és cselekvés, előregondolkodás jellemzi, ami lelkességgel párosul, mielőtt a tettei győzelemhez vezetnek. Magas, izmos, egyenes testtartás jellemzi. Haja és szeme világos, nagy sörénye van, majd hamar kopaszodik. Sokszor már fiatalabb korában is borotválja fejét. Szemöldöke sűrű, pofacsontja kiemelkedik. Álla határozott, de nem hegyes, sokkal inkább lapos, nyaka erős, inas. Pirospozsgás arcbőre van. Hold: Bika Szüksége van az anyagi és érzelmi biztonságra. Rengeteg szeretgetést, ölelést igényel, ez biztonságérzetet ad neki. A világot saját tapasztalatain keresztül ismeri meg, mindent megfog, megszagol, így tudja legjobban feldolgozni és befogadni. Jelentkezik a Bika birtoklási vágya és konoksága is. Rendkívül gyakorlatias és rugalmas, ugyanakkor jelen van a megszokotthoz való csökönyös ragaszkodás is. Vonzódik a jóléthez, esztétikus dolgokhoz. Mindent alaposan megfigyel, ettől időnként lassúnak tűnhet, de időre van szüksége a felfedezéshez. Szereti a változatlanságot, a megszokott napirendet. Stressz hatása alatt hajlamos sokat nassolni, akár édességet, akár más élvezetes ételeket, ami súlygyarapodáshoz és az egészség károsodásához vezethet. Hangulata stabil, érzelmei megbízhatóan, kitartóan működnek. Ha férfi, ideálja az igazi Éva, a nőies nő, aki biztonságos otthoni hátteret teremt számára. Merkúr: Skorpió Nagyfokú intelligencia és képzelőerő jellemzi, vonzódhat az okkultizmushoz, bűncselekmények feltárásához - mindenképpen fel akarja tárni az igazságot. Mindig a mélységek vonzzák. Ha valamibe beleveti magát, azt teljes komolysággal teszi, és alaposan leás a mélyre. Ha valami érdekli, azt teljes szívből csinálja, teljes elszántsággal és érdeklődéssel tanulmányozza. Eltökéltsége, hogy mindennek utánajár, és a mélyére néz, nagyon nagy tudást kölcsönöz. Hajlamos elmerülni az önelemzésben, befelé forduló, problémáit magába fojtja, ez mániákus hajlamokhoz és beidegződésekhez vezethet. Beszédében gyakran bántó és sértő lehet, igyekszik mások gyenge pontjaira rámutatni. Vénusz: Bak Ambiciózus és hűséges természetű az élet minden területén. Előfordulhat, hogy gátlásos, nem tudja érzelmeit teljes mértékben kifejezni. Kapcsolataiban visszafogott. Félénk, néha ridegnek tűnik. Ha már barátokra lelt, azok bizton számíthatnak rá. Hajlamos hivalkodni a vagyonával, ugyanakkor óvatos és körültekintő. A művészetek nem igazán vonzzák, és mivel a szépségben a praktikumot keresi, ritkán talál ízlésének megfelelő műremeket. Szereti a megszokott napirendet és a nyugodt családi légkört. Megszokott asztal, megszokott tányér, megszokott étel és ismerős arcok. Ezek a megszokások biztonságot sugároznak felé. Mars: Szűz Szívesen és keményen dolgozik. Nyughatatlan természetű, mindig csinálnia kell valamit. Idegi energiái magasak, ha nem tudja miben levezetni ingerültté és feszültté válik. Ez gyomoridegességhez és migrénhez vezethet, nem megfelelő étkezés esetén pedig bőrallergia fordulhat elő. Óvatosan fedezi fel a körülötte lévő világot, mindent megjegyez. Félénksége és visszafogottsága is óvatosságra vezethető vissza, először gondolkodik, utána cselekszik. Mindennek, amit tesz, értelme és célja van. Ha valami feladatot bíznak rá, el kell magyarázni neki, hogy annak van értelme. Nem gurul méregbe egykönnyen, ám ha felbőszül, hisztivel és toporzékolással juttatja azt felszínre. A szexualitás megéléséhez szüksége van a biztonságra, előzetes beszélgetésre, és hajlamos utána hosszan elemezni az együttlét minden mozdulatát.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.
Ildikó, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek vízparton sétálni.... üldögélni....beszélgetni. Nagyon szeretem a zenét: mindenféle zenét. Szeretek táncolni, az felszabadít bármilyen tánc is legyen..(bár nem vagyok képzett)..... a magyar néptánc közel áll hozzám. Nyitott embernek tartom magam.
Mari, 63 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Platina előfizető

Megbízható, igènyes, pozitiv gondolkodàsú nôkènt Tàrsamat keresem
Hajnalka, 26 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Francesco, 49 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Magyarorsagon elek,szeretem a magyar kulturat, szeretnek uj ismeretsegeket kotni. Szeretnek utazni,tengerparton jarni,azert nyaron inkab olaszorsagon szeretnek lenni,de Balaton is jo. Csak email cim tudok valaszolni: (kimoderálva) Itt tudok veletek kapcsolatod lenni.
Balázs, 41 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

utazás, gasztronómia, színház, éttermek, Ausztria, F1, kirándulas, beszélgetés, főzés, természet, mozi, kiautózni a világból, zene, igényesség, ingek, egymás tiszelete, család
Tamás, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
Zsolt, 38 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Platina előfizető

Szeretek új helyekre utazni, új ételeket kipróbálni... Az sem baj, ha ez egyszerre jön össze. :) Lelki sérültek, kapcsolatból menekülők, energia és bankszámla vámpírok kíméljenek!

Keresztény budapesti társkereső nők

Lulu, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Állatbarát, barátságos, cserfes, sportos, maximalista.
Veronika - társkereső Budapest - 61 éves nő
Veronika, 61 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Beszélgessünk,ismerkedjünk,a többit bízzuk a továbbiakra!
Viktória, 35 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
vallása: evangélikus (alkalmanként)

Nyitott légy mindenre, és ami megfog téged valakiben először amellett dönts!
Mária, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Vendéglátásban dolgozom, cukrászként. Szeretem a munkám, vannak hobbiaim, és imádom a keresztgyerekeimet. Egyenlőre ennyi. :-)

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Gábor, 50 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)

Igen, Téged kereslek. Feltéve, ha én is megfelelek Neked. Ha tudsz szeretni, akkor én is tudlak Téged. Nem, nem kalandot keresek, nem távkapcsolatot. Én független vagyok, tudok alkalmazkodni, de ez elvárás Feléd is. Nagyon fontos az együttlét, nagyon fontos, hogy megtaláljuk egymásban a társunkat. Nem kell egyformának lennünk, de nem lehetünk egymás ellentétei sem. Minden kapcsolat alapja az őszinteség, ami viszont alapja a bizalomnak, ami nélkül semmit nem ér az egész... És akkor egy pár kérésem lenne. Kérlek, ne jelölj kedvencnek fénykép nélkül! Gondolj bele, fordított esetben Te mit tennél! Ez nem könnyű műfaj, még fényképpel sem, de anélkül esztelenség. Aztán, ha mégis felfede valódat, nekem kell magyarázkodnom... Ha a herceget keresed, fehér lovon, na az se én vagyok. Nem vagyok milliomos életművész, sem anyagilag, sem pedig az időbeosztásomat illetően. De ha egymásra találunk, mindig lesz időd rám. Dolgozó ember vagyok, munkából élek. De az is fontos, hogy Neked is legyen énrám. Csak akkor kezdjünk bele, ha Te is tudsz alkalmazkodni, ha beleférek az életedbe! Csak akkor kezdjünk bele, ha valóban lezártad eddigi kapcsolatodat (kapcsolataidat!). Ha nyitott vagy az újra, ha az új életedben valóban társra vágysz. Akkor viszont bátran számíthatsz rám. Értem én, hogy már csak papíron, meg már semmi nincs köztünk, stb., de nem kérek belőle, sajnos eléggé rosszak a tapasztalataim. HA csak levelezni szeretnél, telefonálni, meg néha szórakozni mennél, válaszd a barátaidat. HA ezt mind szeretnéd, de társat keresel, aki melletted van jóban, rosszban, akkor viszont itt vagyok. Csak komoly kapcsolat érdekel, amelyben ugyan nem garantálható, hogy örökké tart (sajnos), de a szándék mindenképpen ez kell legyen! Csak annyit szeretnék, hogy szerethesselek és Te viszontszeress. Akivel együtt fekhetek le és mellette ébredhetek reggel. Nem érdekel a szabad, független élet, a nyitott kapcsolat. Ha önmagadat szeretnéd megvalósítani, akkor azt egyedül tedd! Röviden összefoglalva: akkor keress, ha Te is úgy indulsz neki, a hátralévő időre keresed a társadat, akivel szívesen összekötnéd az életedet! Köszönöm! Ezek után, ha nem ijesztettelek el, örömmel veszem, ha megtalálsz.
László - társkereső Budapest - 69 éves férfi
László, 69 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
hite: római katolikus

Szeretettel köszöntelek ki erre jársz... László vagyok. Normál testalkatú 173 / 72 / 68. Szeretnélek szeretni és szeretném ha szeretnél. Káros szenvedélyektől jelenleg mentes vagyok, de általad függő lehetek :) Nem vagyok társaságkedvelő ember, táncolni , magas hegyeket mászni nem tudok.. Nincsenek káros szenvedélyeim. Inkább a reál dolgokat kedvelem, természetesen azért kellő humanitással bírok :) S a város nyugati peremén lakom. Régóta vagyok a társkereső oldalalak lakója de mi tagadás sikertelenül, hol regisztrálok, hol törlöm magam. Nem sok esélyt látok ebben a korban, hogy egy velem összeillő kedves, tisztességes hölggyel találkozzak... Biztosan sok hibám van, de legalább nem vagyok csaló, kit a fotókon látsz az én vagyok s most. Mi tagadás nagyon nem szeretem a kedves hölgyek magukat agyondicsérő s régi fotókkal szereplő lapjait... Mindenben az egyszerűt , szépet szeretem, az ilyen - olyan festékrétegek száma - vastagsága sem hat rám... Tudom fura fazon vagyok, de ettől vagyok én:) De ettől függetlenül minden szép színeset szeret :) Sem okos sem szép nem vagyok, de az ellenkezője sem. Anyagiakban szegény vagyok, de bensőmben kellően gazdag. Tudom ez kevés Neked… De úgy is írhatok bármit, mindenki mást és mást keres, elsődlegesen a pénz dominál, mint mondta vala okos humánus nagy nagy miniszter politikusunk... de a fenébe is végső soron igaza van sajnos. A mai világban az embert a sok pénze teszi emberré:( Én nem nőből vagyok, tehát másak az " elvárásaim " engem nem zavar ha nem tudsz helyesen írni, ha nem láttad még a tengert, ha nem beszélsz idegen nyelveket, ha szegény vagy, természetesen az sem zavar ha azt mondják Mozart és Te valamelyik finom marcipános csokira gondolsz és még sorolhatnám... Sok kedves hölgy lazán megírja, hogy bizony, 10 - 15 évvel is fiatalabbnak érzi magát, megértem Őket. De sajnos a korunk annyi amennyi a fenébe is. Akkor most már én is leírom, bizonyos esetekben, helyzetekben, én is 15 évvel fiatalabbnak érzem magam , no és megkímélt, nem agyonhasznált darab vagyok :) AKIT KERESEK, legyen ember, fogadjon el , szeressen, mint ahogy tenném én is... Kereslek Téged ki független vagy, természetesen szép és kedves, kellemes, jellemes :) Nincs káros szenvedélyed és inkább egy " otthonülő " típusú vagy. S vágysz rá, hogy valaki , egy társ ,szívből , őszintén szeressen testileg - lelkileg és ezt tudd, akard viszonozni. Az életedben én legyek Neked az első helyen, mint fordítva is. .. Ki Istent , politikai ilyen olyan nézeteket keres az rossz helyen jár… Én ember vagyok és szerethető - szerető embertársat keresek, ki természetesen nőből legyen. Mi tagadás nem olyan hölgyet keresek ki a maga módján lenne képes szeretni, úgy szeressen mást! Mert vagy szeretünk valakit vagy sem, de a magunk módján az olyan félig sem szerelem, szóval nem ilyet keresek. Köszönöm, hogy meghallgattál :)
Zoltán, 62 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Zoltán vagyok, 60 éves. Hagyományos értékrendek mentén keresem Társam a mindennapokhoz. Tisztesség, humor,szellem , jellem .
Zoltán - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Zoltán, 63 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
hívő római katolikus

Egy családi házban élek a volt élet társammal és a tíz éves kislányommal , Már három éve külön vagyunk,Így társkereső oldalakon keresem a társam

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Adri - társkereső Budapest - 22 éves nő
Adri, 22 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Ismerkedés céljából regisztráltam. Nem kifejezetten párkapcsolatot keresek. Szeretem az érdekes, nem hétköznapi embereket.
Dóri, 20 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Nem is tudom mit irhatnek van 50 karakterem amit kikene hasznolnom.. inkabb csak annyit hogy ismerj meg:)
Zsófi, 27 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.

Nehéz így pár sorban kifejteni..van egy gyönyörű 16 hónapos kisfiam van, aki mellett most elég nehéz unatkozni, így itt próbálok ismerkedni!  Amennyiben felkeltettem egy kicsit is az érdeklődésed üzenj bátran.. :)
Csilla - társkereső Budapest - 26 éves nő
Csilla, 26 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

Sziasztok! Csillu vagyok egy igazi Csilluminátor :) Sok embert ismerek de kevés ember engedek igen közel magamhoz. A legjobb barátaimért tűzbe mennék. Elég ragaszkodó típus vagyok, ha valakit közel engedek magamhoz az onnantól fogva számíthat rám szinte bármiben. Eladóként dolgozom, és olyan szerencsés vagyok hogy imádom is csinálni. Szeretem a munkám mert nap mint nap új dolgot tanulok. Ugyanis az ínyenc ételek boltjában mindennap egy új kihívás. :) Szeretem a jó filmeket, a jó zenét, a jó ételeket, a jó hosszú sétákat, a jó friss levegőt. A nyarat is szeretem, de az őszt jobban. Szeretek a barátaimmal lenni, de néha olykor-olykor az egyedüllét is jól esik. Szeretem a pörgős rohanos napokat de chill és nyugalom is kell néha. Szeretek főzni, állítólag jól is csinálom ;) Kreatív dolognak gondolom a főzést, szakácskönyvből is megy de az a legjobb amikor én rakom össze az alapanyagokat a fejembe, szóval szeretek kísérletezni. Eddig csak egyszer szívtam meg, de akkor nagyon :D Mondtam már hogy film és sorozat függő vagyok? Nem? Jó akkor most mondom. Sokat gondolkodtam azon hogy milyen lehet számomra az ideális férfi. Legyen humorod, de azért tudj komoly is lenni ha szükséges. Lényegében ennyi többet nem tudok mondani. Nem vagyok előítéletes, próbálom mindenkinek és mindennek a jó oldalát látni. Eldöntöttem hogy ideje boldognak lenni :) Köszi hogy elolvastál, és ha ez a szösszenet így felkeltette az érdeklődésed akkor írj nyugodtan. Üdv: Cs

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Péter, 25 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Nyugodt, meggondolt embernek tartom magam, a dolgokat elég következetesen kezelem. Sok idő mire az ember kiismer, ezért nincs sok barátom, viszont ők jó barátok. Kedvelem az állatokat, a természetet és a zenét.Fontosnak tartom, hogy a napi nevetés, jókedv meglegyen.
András - társkereső Budapest - 27 éves férfi
András, 27 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Szia. :D Keresem a társam, adja az ég, hogy végre megtaláljam. Komoly kapcsolatot keresek. Sajnos vagy nem sajnos, de nem vagyok egy bulizós típus, de nem vetem meg a jó koncerteket azért. Szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni, jókat sétálni. Továbbá nagyon szeretek még kirándulni és a barátaimmal találkozni beszélgetni. Barátságosnak és megértőnek gondolom magam, továbbá próbálok mindenhez türelmesen hozzáállni, bár ez nem mindig sikerül. Lehetőleg olyan lányt keresek, aki nem dohányzik.
Robin, 27 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Minden nő Szuperman-re vágyik, mégis minden nap elsétálnak Clark Kent mellet! Örök újító, humoros, hülyülős srác vagyok, aki bírja az érdekes dolgokat és embereket egyaránt. Szeretem a természetet, a gasztronómiát, illetve ha valakinek mosolyt csalhatok az arcára :D Másrészt utálom a buta, arcoskodó embereket, a fölösleges munkát, a tökfőzeléket :) és ha hazudnak nekem. Szeretek ronggyá ázni egy laza nyári záporban vagy kánikulában órákat hűsölni a vízparton. Szeretem a természetet a túrákat de csakis akkor ha a kutyáim is velem tarthatnak. Ezen felül szeretek szeretni és szeretve lenni és ha elfogadják azt, ami vagyok és amit adok. Sajna nem vagyok előfizető :( Legalább egy képed legyen!!!!! Ha hasonlóképp "tetszikeltük" egymást, megtalálom a módját h írjak ;)
Tamás, 27 éves
Társkereső Budapest, I. ker.

Ebből úgysem ismersz meg.. ha akarsz valamit írj..;) (moderálva)

30-as budapesti társkereső nők

Katalin, 39 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Felelősek vagyunk azért,amit elmulasztunk,és azért is aminek a megvalositását megakadályozuk!Egy kedves mosoygos nő keresi párját akivel boldogan leélheti hátralevő életét!
Betti, 32 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Kérlek fogadj el olyannak amilyen vagyok és akkor egyre jobb leszek! :)
Brigi, 32 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Életvidám, sütni főzni szerető nőszemély vagyok. Kisfiammal élek boldog anyukaként.
Kriszti, 36 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Családcentrikus, törődő, vidám és optimista nő vagyok.

30-as budapesti társkereső férfiak

Zsolt - társkereső Budapest - 30 éves férfi
Zsolt, 30 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Ismerkedjünk! Keresem párom hosszabb távra. Ha rád írok adj egy esélyt! :)
Gábor, 33 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Hihetetlen intelligenciámat, találékonyságomat, toleranciámat, kedvességemet és humoromat már csak szerénységem múlja felül.Komolyra fordítva a szót, lássuk be, egy néhány soros bemutatkozásból maximum azt lehet leszűrni, hogy nem vagyok totál idióta :) Vagy azt, hogy igen...? Ezt mindenki maga döntse el :) Ami ettől függetlenül mindenképp megemlítendő velem kapcsolatban: szerelmes vagyok a világ összes vizslájába és ezt minden adandó alkalommal be is bizonyítom.Egyszerre vagyok lusta és aktív, mert bár szeretek hatalmasakat lustálkodni és a semmittevést se vetem meg, ugyanakkor hetente 3-4 alkalommal aktívan sanyargatom a testemet többek között erőnléti edzésekkel, futással és olykor biciklizéssel.Szeretem a sci-fi-t és a fantasy-t mindenféle formában, legyen az könyv, film, sorozat vagy akár egy videójáték. Alapvetően nem vagyok egy pörgős típus, nem mozdulok ki túl sokat, ugyanakkor nyitott vagyok és mérsékelten kalandvágyó :) A partneremmel szemben hűséges, őszinte és toleráns vagyok, nagyjából ugyanezt kérem cserébe :)
Béla - társkereső Budapest - 33 éves férfi
Béla, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Sziasztok Lányok! :) Megbízható férfinak tartom magam, aki szeret kirándulni, sportolni, barátokkal lenni. De vágyna már egy megbízható, igényes társra. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan:)
Atis, 31 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Szeretek sportolni, finomakat enni, kirándulni, utazni, moziba járni, filmet nézni összebújva, és eszmét cserélni (jelentsen ez bármit is)! :) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.

Középkorú budapesti társkereső nők

Krisztina, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsi, 40 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Imádom a természetet és az állatokat. Szeretek biciklizni, úszni, nagyokat sétálni. A Kos jegy összes jó és rossz tulajdonságai jellemzők rám! Azt az állatbarát, nem dohányzó férfit keresem, aki egyedülálló, családot szeretne, ha úgy alakulnak a dolgok... Kölcsönös figyelem, tisztelet, érzelmek fontosak számomra. Kedves Uraim! Ha itt nem válaszolnék, az azért van mert: Már nem vagyok előfizető, nem tudok itt sajnos válaszolni, de ha kapok e-mail címet.... :-)
Moncsi - társkereső Budapest - 45 éves nő
Moncsi, 45 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

"Jó Isten fenn a kék égből, Küldj egy férfit a készletből! Ki hóditó, s nem lódító! Óh ez vóna csudijó. "
Tímea, 49 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Szeresd az életet szeress mindent, Az apró fűszálban lásd meg az alkotó Istent! Ha mosolyogva jársz és megértő szívvel, A sok tövis közt rózsát is lelsz, hidd el!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Gusztika, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Szia! Sokan a internet előtt ülnek és inkább nyomkodják a gépet mint hogy élnének! Félnek sokan a kihívásoktól és a személyes találkozástól! vagy nem?
András, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

2008-ban váltam el a feleségemtől,mivel életvitele nem volt összeegyeztethető a józan családi élettel.Most Budapesten saját kertes családi házban élek egyedül.Nem dohányzó,józan életű,dolgos szerető társra vágyom,kiben megbízhatom,aki biztosítja számomra a békés családi életet,és viszont szeret.
István - társkereső Budapest - 47 éves férfi
István, 47 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Egyszerű emberként élek.Megbízható társat keresek.Szerintem a többit személyesen. Lehet röviden írtam magamról? Itt mindenki kiemelhet mindent,és el is hallgathat,hát ez olyan furi rész. Volt gyerekszobám,jólneveltnek tartanak ,szeretek beszélgetni,1 jó filmet megnézni,sakkozni,biciglizni, 1 jó ebédet enni, tudományos könyveket olvasni,harmóniában lenni ,élni. Annyi mindent Írhat az ember magáról : jó ember vagyok ,tudom. De ez itt most ,hogy jön ki? Eredeti bemutatkozom ,3 mondatból állt ,az első háromból,úgy kellett volna hagyni
Gergő, 40 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

... ezért változtatnék. Keresem azt a hölgyet, akivel sokat beszélgetve, egymást megismerve, hosszabb távra is tervezhetnék.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Hanna, 57 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Életvidám, az életet élvező pozitív gondolkodású hölgy vagyok. Szeretem a társasági életet és a természetet járni. Vágyam, hogy egy hideg téli estén egy jéger, de nem vadász, és egy sármos, ősz halántékú, vonzó férfi társaságát élvezzem.
Piros - társkereső Budapest - 61 éves nő
Piros, 61 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Házias, családszerető, ápolt hölgy vagyok, amit a társamtól, páromtól, barátomtól is elvárok.
Veronika, 56 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Szerető édesanya vagyok aki gyemekéért mindent meg tesz. Egészyégügyben dolgozom közel 4oéve,nagyon szeretema munkàmat és a csalàdomat.komoly pàr kapcsolatra vàgyom,aki nem csak futó kalandnak akar.Szeretnék egy igazi tàrsat aki jóban roszban melletem van. Akivel meg tudnàm osztani örömömet bànatomat. Magyar Honvédségnél dolgozom. korban hozzàm illő férfit keresek.Előfizetésem nincs de ha talàlnék olyan tàrsat aki megfelel email-ben értesitsen köszönöm elöre is.Skalp gyűjtők kiméljenek!
Ilike - társkereső Budapest - 75 éves nő
Ilike, 75 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

74 éves 160cm magas 68 kg . barátságot keresek

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 67 éves férfi
Laci, 67 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Szia, független férfiként – elvált 10 éve, 180/95 saját családi vállalkozás - keresem páromat - (NE legyen molett) - nem gond ha nem Budapestről vagy, lehetsz a környékről vagy vidékről is írhatsz - tartós kapcsolat céljából, (laza kapcsolat is érdekel, támogatással is). Egy megbízható, intelligens, vidám és nyugodt természetű, optimista nőt keresek, (max 50 éves korig) bízva abban, hogy kölcsönös szimpátia esetén hosszú távon egyszerre lehetünk egymás társa, barátja, szeretője. Fontos számomra a testi és lelki kapcsolat egyaránt, egy simogatás egy ölelés és egy jó szeretkezés szintén. Komoly (a korom ellenére fiatalabb, akár támogatással is) kapcsolatot keresek, lehet laza kapcsolat is! Ha a fenti paraméterek alapján valamelyest felkeltettem az érdeklődésedet ... a továbbiakban e-mail kommunikációt javaslok, 1-2 rövid levelezés után beszéljünk telefonon.
Zoltán - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Zoltán, 55 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Sziasztok! : ) Mivel töltöm mostanában az időmet? Vízalatti hoki,néptánc, lovasíjászat.Dolgozom is, hogy újra szabad lehessek.Ez a méhészkedést jelenti, ebben az eseteben. Evezés, síelés. Ha ismered a Villás Béla nevét, akkor a hitről nem kell már beszélni.Szeretek játszani, tudok jó kenyeret sütni. : ) Rengeteg dologhoz értek, de mindenhol tanulok még. Tudom milyen házat fogok építeni és nagyjából azt is, hogy hol.Lélek, szellemiség, anyagi világ hármas adja a harmóniát.Mindegyiket építgetem, tudom, hogy egy jó társsal mindenre képesek vagyunk.Hiszek az együtt alkotás mágiájában. A dolgok, csak együtt működnek. Ha szeretsz alkotni, csinálni dolgokat. akkor írj. Szeretek bújni, de ezt adni is tudom.Bírok aludni is, de \'szent\' küldetés a páromnak szerelmet és örömet nyújtani, mert az ember a boldogságra termett. Ebbe még a gyerek kérdés is belefér, mert nélkülük nem élet az élet, de ehhez nagyon jó pár kell.
Laci, 51 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Ugysem olvassa el senki! Ha megis akkor bocsi.
Tibor - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Tibor, 52 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

gyümölcs,eső,móricz,gyermekeim,p hardcastle,ang legendája,foci, arborétum,t conran,természet,mooji,tersánszky,peca,g benson, hó,tűzvirágok,róma,mandula,e tolle,lounge,móra,paradicsomleves két pasi meg egy kicsi,ősrobbanás,b cox,barcelona,hegy,gárdonyi funky,korzika,attenborough,kutya,végtelen és örök,jazzy,lét, dunakanyar,vígjáték,tenisz,balaton,g b shaw,como,lecsó,tudat, meggyjam,kool and klean,örökzöld,amerika kapitány,lélek,weöres, madagaszkár pinvingjei,jaydee,tevékenység,mindentudás egyeteme,chill out,kvantum elmélet (:,yello,temptations,logos, ...stb. 5 egyezőség esetén: te is szoktál nyáron lecsót főzni,(egy randival talán megpróbálkozhatunk) 10 egyezőség esetén: szereted a funkyt,a lounget,acid jazzt,és a századfordulós magyar írókat(2 randi,vagy több már garantált) 15 egyezőség esetén :nem panaszkodsz,ha esik az eső,fúj a szél,vagy esik a hó,mert ezek nélkül ugyebár nincs természet(lehet,hogy lesz belőlünk valami) 20 egyezőség esetén:spirituálisan fogékony vagy,nem veszed magad túl komolyan,és elviseled,hogy tudok vasalni(megtaláltuk az igazit) 25 egyezőség esetén:az ősrobbanás és a kvantum elmélet is érdekel,de még sem érted ,és szeretsz hógolyózni (biztos,hogy egymást fogjuk eltemetni) összes egyezőség esetén: te is egy másik bolygóról érkeztél :))

Elit budapesti társkereső nők

Zsuzsanna - társkereső Budapest - 37 éves nő
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman komoly, vagányul nőies, gyöngéden figyelmes, határozottan spontán és energikusan kreatív vagyok. Szeretek pezsegve feloldódni egy baráti társaságban vagy pörögve koncertet szervezni itthon vagy külföldön – csendben olvasni, kreatívkodni otthon vagy jógázni. Mindennap rácsodálkozni a városra ahogy átbiciklizni a Dunán a virágos biciklimen.
Mikolt, 31 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "
Judit, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Kedves, vidám, határozott pasit keresek, aki kicsit bolondos és elkápráztat a személyiségével :) Ugyanezt tudom adni :)
Sári, 37 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...

Elit budapesti társkereső férfiak

Miklós - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Miklós, 57 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Felsővezető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Azt mondják, hogy aki meg akarja tudni, milyen az élet annak veszélyesen kell élnie.... Jó sokat kell kiugrálni egy repülőből, lehetőleg olyan ejtőernyővel ami ki is nyílik vagy vitorlázórepülővel belemenni egy dugóhúzóba, amiből ki is tudja venni az ember a gépét:) Azért egy kapcsolat sem veszélytelenebb, ugrottak már ki a 10-ről ejtőernyő nélkül egy szerelmi csalódás után:) De itt szerencsére a világ szerencsésebbik fele keres párt, aki bízik a következő jelöltben:) Attila
Nedjib, 62 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Having undergone a divorce and while exceeding fifty I decided to register at this site with the aim of finding a true sincere and serious encounter with a woman who will give me the desire to move forward and share the beauty of life. I love walking out travel I love music humour talk learn to discover and explore I want to enjoy a beautiful friendship with sincerity and honesty. Speak French, Arabic, English French citizen of Algerian origin, lived and worked in the UK for 22 years and moved to Budapest end 2015 due to work reasons. * I\'m seeking a serious, sincere long-term relationship and am not here for an adventure or a fun.
Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Felsővezető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?

Fényképes budapesti társkereső nők

Judit - társkereső Budapest - 52 éves nő
Judit, 52 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
6 fotóval

Nyitott, jó humorú, mosolygós, társaság kedvelő nő vagyok. Keresem a megfelelő társat szabadidőnk vagy a további életünk kellemes eltöltésére.
Gyöngyi, 48 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
16 fotóval

Életteli, szines egyéniségü, független, nőies nőként keresem azt az életszerű kapcsolatot, amelyben mindketten jól érezzük magunkat.szeretem élvezni az életet, amihez adott a lehetőség. Mégis két lábbal a földön állok. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy kapcsolat már az elején kedvesen és jól kezdődjön.
Éva, 40 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
7 fotóval

Keresem azt a férfit, aki önzetlenül tudna szeretni, aki mellett igazi NŐ lehetnék. Aki társ a társban, őszinte, vidám, és életre való és szenvedélyes.
Erzsi - társkereső Budapest - 31 éves nő
Erzsi, 31 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
8 fotóval

Sziasztok! Erzsi vagyok, szeretek főzni, a cicákat, az őszinte, korrekt embereket, ha valakivel intelligensen lehet beszélgetni, a zenét, embereken segíteni, bár ezt mindig megszívom. Nem szeretem az aljas, hazudozó embereket, a kétszínűséget, ezek kihozzák belőlem az aggressziót, mert annyira felháborítanak. Nem szeretek továbbá takarítani, csak másnál (mert ot mindig nagyobb a kosz). A végzettségem gyógymasszőr, amit szerettem is, egész addig, amíg meg nem próbáltam benne elhelyezkedni. Továbbá nagyon szeretem a gyerekeket, könnyen szót értek velük. Jó humorom van, de ez általában nyugodt helyzetekben jön elő, vagy ha alkalom van rá. Olyan férfit keresek, aki hűséges, őszinte, intelligens, bármiről lehet vele beszélgetni, érdeklődő, humoros. Nagyon tetszik a nyugodt személyiség, az olyan, aki semmi nem idegesíti fel magát, és mindent nyugodt eleganciával, és megfelelő önbizalommal kezel. Illene is hozzám egy ilyen személyiség, mert én nem vagyok ilyen, legalábbis nem mindig. Külsőre annyi az elvárásom, hogy ápolt legyen (fürdjön, mosson fogat, ne járjon szakadt ruhákban). ha ennél ápoltabb, az se baj. Most viccesnek hangzik, de ez nem mindenkinek evidens sajnos. ewww Egyéb külső elvárásom nincs, mert úgyis az összhang és a szimpátia alapján alakul ki a vonzalom (vagy pedig ezektől függetlenül, teljesen logikátlanul), nem attól, hogy valaki szőke, vagy barna. A másik, amit szeretnék, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, mindennel együtt. És nyilván viszont. Jelenleg a helyzetem teljesen kilátástalan egészségügyi, karrier, családi, és anyagi szempontból is. Bár egy társkeresőben nem szoktak ilyet leírni, de én úgy gondoltam, hogy úgy korrekt, ha nem árulok zsákbamacskát. Természetesen nem ehhez keresek társat, vagy megmentőt, hanem ennek ellenére, és ettől függetlenül vágyom valakire, mint általában a legtöbb egészséges ember. Persze nem várom el senkitől, hogy így elfogadjon, csak nagyon szeretném...

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Ferenc, 53 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
4 fotóval

Alapvetően nyitott kiegyensúlyozott férfi vagyok, rendezett anyagi körülmények között élek, szeretem a természetet rendszeresen kerékpározom de egy szobában is jól érzem magam. Szeretek olvasni de legalább annyira beszélgetni is!
József, 49 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
9 fotóval

Én vagyok az a férfi , akitől anyád óva int... a nagyi viszont kézzel lábbal rábeszélne....a kérdés az , hogy kire hallgatsz jobban... anyucira vagy a nagyira... ? Egyébként meg lusta vagyok.. tévé előtt ülök sport helyett... Trehány vagyok csak egy napig hagyom a szennyest kint ... És szeretek este nassolni.. És a helyes írásom is hagy némi kívánni valót maga után.. Rendes udvarlás, odafigyelés, amely nem korlátozódik az ismerkedési szakaszra...kapcsolat folyamatos karbantartása és formálása...
Frigyes, 42 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
2 fotóval

Az élet művészete az ellentétek kiegyensúlyozásából áll!
Zsolti, 47 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
8 fotóval

keresem az igaz szerelmet , ha létezik ? Ha valaki hisz még benne , az irjon nekem

Most online budapesti párkereső nők

Rózsa - társkereső Budapest - 64 éves nő
Rózsa, 64 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
2 órája lépett be

Vidám,fiatalos ,nyílt,őszinte! Végleges kapcsolatra törekvő pár kereső vagyok.Szeretek olvasni,kirándulni,kulturális eseményeken részt venni,szívesen utazom,ha módomban áll. Végleges kapcsolatra keresem a párom,FÜGGETLEN,őszinte,párjára figyelő,nem dohányzó férfi személyében!
Nóra - társkereső Budapest - 49 éves nő
Nóra, 49 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
2 perce lépett be

Szeretek sportolni, szeretem a természetet, az időt aktívan eltölteni. És még sorolhatnám, de talán majd személyesen... Mit várok el? Kölcsönös tiszteletet, őszinteséget. Tudjon örülni, amikor minden nagyon jó, de a bajban se hagyjon magamra a társam. Bizalom nélkül semmi nem működik. Nyugodt, jó hangulatú, sok nevetéssel teli pillanatot. Konzervatív értékrendű ember vagyok. Hasonlót gondolkodású társam keresem.
Lili - társkereső Budapest - 51 éves nő
Lili, 51 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
3 perce lépett be

Utazàst, sportot, tàrsasàgot szerető, optimista, vidàm természetü vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Mail cìmre vàlaszolok!
Edina - társkereső Budapest - 39 éves nő
Edina, 39 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
3 perce lépett be

Nem vagyok előfizető,nem tudok válaszolni, küldjetek email címet!!!A profilképen kívül nem látok más fotót sem!!! KÉRLEK CSATOLJATOK KÉPEKET LEVÉLBEN! Sziasztok! Komoly,stabil,biztonságos kapcsolatra törekszem. Senkit sem szeretnék megbántani, de legyen valami elképzelésed hogyan mutatnánk egymás mellett. Dohányzom! Akinek ez nem tetszik, tovább kattint! Ja!...A regisztrációm időpontja nem azt jelenti, hogy azóta egyfolytában itt vagyok! NINCS ELŐFIZETÉSEM, TEHÁT NEM TUDOK VÁLASZOLNI!!!

Most online budapesti párkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Tamás, 35 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
3 perce lépett be

Ne haragudjatok, majd később ígérem kitöltöm... ..
Zoltán - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Zoltán, 59 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
4 perce lépett be

Család, kapcsolatok --------------------------- Volt feleségemmel az egyetemen évfolyamtársak voltunk, és az első félévtől 29 évig voltunk együtt (4 év együtt járás és 25 év házasság)... 2006-ban váltunk el békességben, azóta is jó viszonyban vagyunk, főként 3 gyerekünk miatt. Ma már Zsófi 32 éves (Klinikai kutatási munkatárs), Áron 29 éves (Marketing manager egy multinacionális gyógyszerforgalmazó cégnél), Andris 22 éves, (másodéves a Corvinus egyetemen pénzügy-számvitel szakon) Lányom két kislánya: Dóri 3 éves, Eszti 2 éves lesz júliusban. Válásom óta 4 kapcsolatom volt, az utolsó nemrég, szeptember elején ért véget. ---------------------------------------------------------------------------- 34 éve végeztem matematikusként, majd 1 év múlva általános és alkalmazott nyelvészként. 34 éve informatikusként dolgozom, de kezdetben (7-8 évig)párhuzamosan óraadóként oktattam az ELTE BTK Általános és alkalmazott nyelvészeti tanszékén is. Rákoshegyen lakom 1985 óta. ---------------------------------------------------------------------- Mozaikok az életemből: ----------------------------- Első igazi csók a tatai úttörőtáborban (némi alibi-pingpongozás után)…(1973) Feleségem visz ki a repülőtérre egy 1 hetes ománi hivatalos útra, miközben felveti, hogy talán el kéne válnunk...(2006) A világ legboldogabb embere vagyok második gyerekünk születésekor – csak azt felejtem el megkérdezni az orvostól zavaromban, hogy fiú vagy lány…(mármint nem az orvos, hanem a pici:) (1987) Gólt fejelek Torontóban a helyi magyar (öregfiúk) csapat elleni éjféli meccsen…(1990) Megtapasztalom, mit jelent egy tollvonás: egy áthúzott oldallal elvesztem az országos középiskolai matekversenyt – azért az ötödik hely is elég volt az egyetemi felvételhez…(1976) Először (és utoljára) adok 3-ast egy nyelvészeti vizsgán a Bölcsészkaron 8 éves óraadói karrierem alatt. Talán nem voltam túl szigorú :) (1987) Malajziában szinte üt a 38 fokos meleg a 98%-os páratartalom miatt… de Ománban ugyanez 50 fokban volt... (2008) Építkezés, pályakezdés, katonaság, és az első gyermek ugyanabban a 1,5 éves időszakban 1983-84-ben Londoni focitúránkon a híres 1953-as londoni 6:3-as magyar-angol meccs eredeti jegyét adja nekem egy öreg bácsi az egyik meccs után…(1989) Helsinkiben augusztus 31-én azt látom, hogy elkezd esni a hó...(1986) Ötödikben Kazincbarcikán második lettem a városi magyar nyelv és irodalom versenyen, aztán első ugyanebben hetedikben Budapesten a XIV. kerületben - de hogy jövök én ehhez, amikor én matematikus akarok lenni??? (1969 és 1971) Rolling Stones koncert végig állva a Népstadionban – másnap születésnapom és porcműtét a térdemben (de nem a koncert miatt)... (1995) Megtanulok főzni 50 évesen csak úgy magamtól (meg az internetes receptektől).... (2007) Konferencia-előadást tartok Las Vegasban, a csomagjaim pedig végleg elvesztek …(2008) 50-edik születésnapomon a győztes focicsapat kapitánya vagyok a HP sportnapján…(2007) Első unokámat videózom a mobiltelefonommal 1 órával születése után…(2013) Egy szakmai konferencia egyik előadás-paneljét vezetem Londonban 2014 decemberében... .... ha valaki azt mondja akár néhány éve, hogy az amerikai hadsereget fogom információbiztonságra oktatni az olasz és német bázisain háromszor egy hétig, akkor valószínűleg kétségbe vontam volna az elmeállapotát... Pedig ez történt 2016 márciusában és áprilisában.... Eljutottam 40 országba majdnem 300-szor, többségében üzleti úton... (1974-2016) -----------------------------------------------------------
Gyuri - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Gyuri, 52 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
4 perce lépett be

Általában jó kedélyű sportot zenét társaságot kedvelœmber vagyok. Minden ami a természetben, születik, állat, növény, ős kövület, lenyügöz, egyenlőre....... ennyi
Zsolti - társkereső Budapest - 33 éves férfi
Zsolti, 33 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.
5 perce lépett be

Keresem páromat akivel átéljük legszebb pillanatainkat
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Ferenc (28), Budapest
  A megfelelő pillanat mindig a Most!
  Ferenc vagyok, 28 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Komoly kapcsolatot keresek, egyéb információk az adatlapomon. Ha érdekellek feltétlenül írj! :)
 • Tibi (20), Budapest
  Szeretnek ujra szerelmes lenni..
  Sziasztok! 20eves Budapesti srac vagyok,korombeli lannyal ismerkednek,inkabb hosszu tavra tervezem,3eves kapcsolatom volt,ami ebben a vilagban nagy szo szerintem. Szabad idomben a barataimmal vagyok,szeretek focizni,neha egy buli,ami meg bele fer,de inkabb romantikus, ossze bujos estekre vagyom:)
 • Tomi (29), Budapest
  Nincs mottom.
  Szia,29 éves budapesti vagyok. Vendéglátásban dolgozom. Szeretek jókat enni inni,örömöt okozni,hosszasan tusolni,ígéreteimet betartani,xboxozni,ismerkedni,utazni,kettesbe lenni,bulizni... Páromat keresem.
 • Olga (47), Budapest
  Egy hónapos esély
  Sziasztok! Olga vagyok, lakhelyem Budapest. Csaltam egy kicsit, de csak azért, hogy az első szűrőn átmenjek. Csináljunk úgy mint egy igazi randin, ha tetszem szólíts meg ne a személyimbe írt adatok után kutakodj először, előbb utóbb úgy is minden kiderül. Egyébként meg a kémia fog dönteni:-) Előnybe a síelők:-)
 • Szabi (16), Budapest
  Ismerkednék :)) írj bátran nem harapok
  Egy normalis fiu vagyok Nemreg koltoztem Budapestre Ismerkednek..inkabb fiatalabb lanyokkal beszelgetnek de idossebbekell is beszelgetek. De irjatok nyugodtan mert nem harapok Amugy SZABI vagyok és te?? ;*
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Segítségül nézd meg videósorozatunkat az internetes társkeresésről ez. Végezetül egy jó tanács olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XXII. kerület
Budapest, XXII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.