Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 5 145 online.
Évi
36, Szeged
Sziasztok! Évi vagyok, 36 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*
Évi, 36
Szeged
Attila
65, Eplény
Sziasztok! Attila vagyok, 65 éves, lakhelyem Eplény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 65
Eplény
Kriszti
36, Budapest, VIII.
Itt vagyok, hogy megtaláljam aki miatt majd nem kell itt lennem :-) Valakit akivel kiegészítjük egymást és nem csak együtt nevetünk de társként segítjük is egymást. Igen, ez mind rettentően sablonos, dehát én is ezt keresem mint annyi 'sorstársam' :-D Tudom, hogy jellemzően ebben a korban már mindenkinek megvan a kialakult élete, szokásai, értékrendje, de próbáljuk meg hátha illeszkedik az a puzzle ;-) No igen, humor, intelligencia, megbízhatóság, közös hullámhossz elengedhetetlen. És nyitottság a világra, értem ez alatt elsősorban az utazást, ami nekem igen fontos :-) Szeretem a finom ételeket, a jó filmeket, megváltani a világot egy rose fröccs vagy meggyes sör mellett. :-) Ja és gyógyíthatatlan csokifüggő vagyok. :-) Ami még fontos lehet, hogy BUDAPEST és szeretem a belvárost. :-)
Kriszti, 36
Budapest, VIII.
Tamás
59, Szombathely
Sziasztok! Szeretnék egy végleges kapcsolatot, amely szereteten, megértésen alapszik.
Tamás, 59
Szombathely
Anita
30, Csengele
Sziasztok! Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ezen oldalra. Aki hasonló célokkal van itt, várom üzenetét! 😊
Anita, 30
Csengele
Laci
51, Budapest, VII.
Az első benyomás okán feltétlenül fontos a külső megjelenés, d Sokoldalúan művelt olvasott az élet minden területén jártas embernek ismernek, ki főiskolai diploma mellet szinte polihisztorként is hozzáértően tud véleményezni és dolgozni majd' minden területen, Középhosszú hajú, sötétszőke, kék szemű, vékony testalkatú, néha reprezentativan is öltözködni tudó kellemes modorú vidám srác vagyok.
Laci, 51
Budapest, VII.
Ibolya
47, Budapest, XIV.
Mosolyogj! Nem a Tiéd a világ összes gondja! Pozitív gondolkodású vagyok! A szabadidőmet legtöbbet a szabadban gyaloglás-, futás-, túrázás, utazással töltöm. Kérlek, csak akkor szánj időt rám, ha Te is hasonló vagy..Köszönöm!
Ibolya, 47
Budapest, XIV.
Laci
56, Tatabánya
"Similis simile gaudet" Egyedül élő, normális értékrendet képviselő, kreatív, vidám de szükség szerint határozott férfi vagyok. Dohányzom, ellenben nem fogyasztok alkoholt. Szabadidőmben szívesen olvasom, makettezem, agyagozom, paverpolozom. Csinos, kedves, őszinte, komoly kapcsolatot kereső társat keresek...alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek. Utazás, színház, hangverseny látogatás sem áll távol tőlem. Társat keresek, alkalmi kapcsolatok nem érdekelnek. Őszinteség mindenek felett...a hazugság olcsó dolog ! Nincs semmi bajom az állatokkal, de lakásban, ágyban nem szeretnék velük élni !
Laci, 56
Tatabánya
Erika
55, Komárom
176cm magas, fiatalos, intelligens. Sportot, utazást, kirándulást, sétát, aktív kikapcsolódást kedvelő nő vagyok. Hasonló érdeklődésű férfipartnert keresek, akivel mindezeket megélhetem. Nyitott vagyok a világra sok minden érdekel, szívesen tanulok új dolgokat, széles az érdeklődési köröm. Tisztelem és elismerem a partneremet, hagyok neki szabad teret, ha éppen erre van szüksége.Természetesen én is azt szeretném, ha megtalálnám a társat, akivel leélhetem az életemet.Magasságomhoz illő férfi jelentkezését várom.
Erika, 55
Komárom
Máté
28, Pécs
Csak a tettek változtatnak a dolgokon (: Pécs mellől, tartós személyes kapcsolat céljából. Nyugodt, mégis izgalmas benyomást kelt. A tömegből mindig ki akar tűnni, számára nem elfogadható az, ami átlagos. Mély érzésű ember, két lábbal áll a földön, ráadásul jó érzéke van az üzlethez - mindezen tulajdonságai azonban nem öncélúan, hanem szerettei érdekeit szem előtt tartva kamatoztatja. Az a típus akiért a szüleid, nagyszüleid rágták mindig a füledet, hogy bárcsak egy ilyen rendes fiút hoznál már haza egyszer édes kislányom.
Máté, 28
Pécs
Ági
51, Pécs
Sziasztok! Szia, Ági vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ági, 51
Pécs
Attila
29, Budakalász
Catus repentinus repentinum capillum habet :) Sziasztok! Címszavak: humoros, kedves, kritikus, két lábbal a földön járó, racionális, néha hirtelen, nem szokványos, polgárpukkasztó, alternatív, természetbarát, emberbarát, segítőkész, kissé visszahúzódó, néha vulgáris, szókimondó. Életem a botanika, a túrázás és a reggae zene. Szeretek evezni, focizni, dartsozni, társasjátékozni. Kevés barátom van, de ők közel állnak hozzám Imádom a fekete humort (akár a legmélyebb bugyrait :)), abszurd humort, szóvicceket, L'art pour l'art társulatot. Filozófiám: Mindenből lehet viccet csinálni! De tényleg mindenből. Szerintem sokat elárul egy emberről, hogy mit nem szeret. Íme: A politikailag korrektség intézményét gyűlölöm, mert álszent és hazug. A kommunizmust, szocializmust és minden hagyományromboló és uniformizáló ideológiát is megvetek, valamint a túlzott és felesleges nacionalizmust és vallási fanatizmust sem kedvelem. Nem szeretem a túl progresszív ideológiákat sem, valamint a modern popkultúrától is kiráz a hideg. A politikai butítást sem szeretem (pl: migránskampány). Semmi nem fekete vagy fehér. Szeretek agyalni a világ dolgain: pl. ideológiák, morál, erkölcs, az univerzum létezésének kérdései, Isten létezése. Nem árulok zsákbamacskát; valószínűleg nem vagyok könnyű eset, nem is volt hosszú kapcsolatom. Makacs vagyok, megvan a véleményem a dolgokról. Botanikusként dolgozok a Természettudományi Múzeumban, növények bűvöletében élek, kirándulok, növényeket gyűjtök, nem vagyok normális sokak szerint :) Inkább otthonülős vagy barátokkal levős (de szépen fogalmazok....) vagyok, de ha van megfelelő program, akkor megyek én akárhova! :) Békés, nyugis, VICCES, nem szívbajos leányzót keresek!
Attila, 29
Budakalász
Marcsi
62, Székesfehérvár
Szív nélkül nincs szenvedély Szia, Marcsi vagyok, 60 éves,elvált. Sajánt identitással és megélhetéssel rendelkezem.2 gyerekem és 4 unokám van. Szeretem a rendet és tisztaságot, a kiszámíthatóságot, megbízható embereket,pontosságot. Precíz vagyok. Szeretek jókat enni, kirándulni,nyaralni és szórakozni járni,természetesen koromnak megfelelő határokon belül. Szeretek kerékpározni,ami kiváló közös hobbi lenne. Amit keresek egy olyan férfit,aki figyelemmel és törődéssel áll hozzám. Nem szeretnék előre tervezni,az élet úgyis alakítja a terveimet. Amennyiben szeretnéd a kapcsolatot felvenni a *moderálva*n megteheted és amint időm engedi válaszolok.
Marcsi, 62
Székesfehérvár
László
74, Budapest, XVI.
Írj nekem! Szeretem a zenét,a természetet(kirándulás) szinházat,kultúrát.Olyan partnert keresek,aki nem mindenáron keres társat,toleráns és csinos.(*moderálva*)
László, 74
Budapest, XVI.
Gabriella
47, Napkor
Sziasztok! Gabriella vagyok, 47 éves. Társam keresem Napkor környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gabriella, 47
Napkor
Pali
56, Eger
Jobb ketten, mint egyedül... Intelligens, megbízható, természetet kedvelő, vidám társamat keresem Eger vagy vonzáskörzetéből. Nem vagyok előfizető, ha írsz vedd figyelembe kérlek! :)
Pali, 56
Eger
Edina
50, Zalaegerszeg
Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat!! Nyugodt, családcentrikus szeretet adni tudó, jó humorérzékkel megáldott nő vagyok. , Nem hátrálok meg a nehéz helyzetektől mert úgy gondolom mindenre van megoldás. Olyan társat keresek akinek a szívében rengeteg szeretet van és mindezt velem megossza.
Edina, 50
Zalaegerszeg
László
59, Debrecen
Sziasztok! Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 59
Debrecen
Edit
55, Nógrád
Az légy, aki vagy! Keresem azt a Férfit, aki értelmes, érzelmes, ja és azért humora is van. Egy hosszútávú, stabil kapcsolatban gondolkodom. Ebben reménykedve várom a megkeresésed, ha látsz esélyt még szeretni, hisz csak így érdemes élni. "Nem tudod megakadályozni, hogy a szomorú madarak áthaladjanak a fejeden, de megakadályozhatod, hogy fészket rakjanak a hajadban!"
Edit, 55
Nógrád
József
65, Miskolc
Baráti kapcsolat, és meglátjuk mit hoz a jövő... Fiatalos 62 éves, elvált férfi vagyok. Kirándulós, természetkedvelő vagyok. Hasonló érdeklődési körű, kedves, csinos, házias hölgyek leveleit szeretettel várom. Nem kell más csak egy egyszerű nő, aki engem elfogad, és megértjük egy mást..
József, 65
Miskolc
Kati
59, Budapest, XXI.
Csak vidáman Komoly tartós kapcsolatod keresek, egyéb nem érdekel. Imádok sétálni, kirándulni, zenét hallgatni, vezetni.
Kati, 59
Budapest, XXI.
István
49, Kétsoprony
Fiatal, szabad és egyedülálló! Jóképűnek mondott, jó humorú, rendezett körülmények közt élő.Szívesen megismerkednék akivel mély érzésekről lehet beszélgetni. Aki szeret sétálni, csak úgy lenni a világban.
István, 49
Kétsoprony
Timi
43, Nyíregyháza
Sziasztok! Közvetlen, vidám nő vagyok, humoros, "jó fej", minden téren független Férfit keresek, akinek van IQ-ja és EQ-ja. Fontos, hogy passzoljunk egymás életébe. (nem vagyok előfizető, lehet, hogy Neked pont nem tudok válaszolni...)
Timi, 43
Nyíregyháza
Oszi
32, Sopron
Sziasztok! Szia, Oszi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Oszi, 32
Sopron
Etka
60, Sátoraljaújhely
Nincs mottó........ Csodás vidéken élő, természetet, túrázást kedvelő vagyok. Sokat utazom, kerékpározom, motorozom, asztaliteniszezem, szeretek kertészkedni. Az olvasás, színház is közel áll hozzám. Sok szabadidővel rendelkezem, ezt szeretném hozzám hasonló elfoglaltsággal bíró inteligens Úriemberrel megosztani. Fontos számomra a bizalom, hűség, tisztelet. Életvidám, kreatív, minden újra fogékony vagyok. Nem riadok vissza új dolgok kipróbálásától sem.
Etka, 60
Sátoraljaújhely
Tamás
44, Budapest, XI.
Írj nekem! Életemben minden a helyén van, egyedül a párkapcsolat terén van hiányosság, keresem a hozzám illő Nőt...
Tamás, 44
Budapest, XI.
Bea
31, Nagy Britannia
Ismerj meg! Ismerkedni, barátkozni....:) komoly kapcsolat keresése...
Bea, 31
Nagy Britannia
Robi
41, Nagy Britannia
Ismerkedjünk! :-) Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Robi, 41
Nagy Britannia
Alexa
24, Biatorbágy
Sziasztok! Alexa vagyok, 24 éves. Társam keresem Biatorbágy környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Alexa, 24
Biatorbágy
Zsolt
50, Budapest, XVI.
Kézcsók a Hölgyeknek! Annyi frappáns, sablonos szöveget írhatnék, de annak mi értelme lenne.? Ezek olyan dolgok amik állandóan szerepelnek a "habos-babos" társkeresésekben. Szeretnék egy olyan kapcsolatot ahol van érzékiség, vadság, szenvedély és tűz! Persze, egy hosszú távú kapcsolathoz kell más is (őszinteség, megértés, bizalom, humor...), de ha ez nincs, akkor megette a fene! Nézz magadba Drága Hölgy! Te is erre vágysz! És most válaszolok a már megfogalmazott kérdésedre. Nem, nem csak szex kapcsolatot keresek! Igen, csak egy hölgy kell, hosszú távra! Ha van még kérdésed, hát tedd fel! Kézcsók Ui; nem szeretem a focit és azokat sem akik stadionokat építenek!
Zsolt, 50
Budapest, XVI.
Anni
51, Budapest, III.
Ismerkedjünk! Nőies, új dolgokra nyitott, kedves, romantikus, igényes, empatikus, megbízható vagyok... De temperamentumos is egyben. ;) Igazi nőnek érzem magamat, határozott értékrenddel. Ismerj meg..! ;)
Anni, 51
Budapest, III.
Zoltán
32, Pécs
Post nubila Phoebus Üdv! Pécs-Szeged UPDATE: Némileg el vagyok keseredve, mivel a napokban fizettem elő újra, de egyszerűen nincsenek fent emberek. Mindig ugyanazok vannak, akikkel már beszéltem. Idősebb, fiatalabb, távolság. Tehát mindig akadt valami probléma. Ezt betudom az ország kicsiny méretének és az oldal ismertségének, valamint a fizetési kötelezettségnek. Arra gondoltam, ha pl. New York-ban laknék pl., mennyivel kőnnyebb lenne az online ismerkedés ...is... :) A napokban olyan jól és pontosan jellemeztem magam valakinek, hogy úgy döntöttem megtartom és ezentúl referenciaként fog szolgálni, netes szívkereső hadjáratom során. Így bemásolom ide is. Ám, mivel a korábbi, kissé pesszimista, megmondó jellegű jellemzésem is kedvemre való és még mindig releváns, meghagyom azt is, ezáltal talán árnyaltabb képet adva önmagamról. Tehát álljon most itt a friss jellemzés, alább, elválasztva a korábbi. Új jellemzés: Lássuk, Zoli vagyok, kosarazom, életvitelszerűen, nem egyesületben, filozófusnak készülök, ez lesz a hivatásom, nem a munkám, az átlagosnak mondható, hip jop csorog a véremben, de kinyíltam más stílusok felé, érzékeny vagyok pl. az alter rock-ra és a chillout stílusra, ha iszok, rosét, vodkát, vagy whiskey-t, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Kb. ennyi, így is most meztelennek érzem magam :) Régebbi bemutatkozásom: Egy srác vagyok. Igen. Bölcsész beállítottságú. Ki nem állom a tipik dolgokat. Nem kell km-eket írni ide, mert az szerintem taszító és hát valljuk be, úgyse olvassuk vég. Főleg nem a Coelho idézeteket és társait. Az ilyesmi csak azt árulja el, hogy ugyanolyanok vagyunk, mint a másik, aki ilyesmit idéz. Ráadásuk ordas közhely. A komoly kapcsolatot keresőknek pedig azt mondom, komoly kapcsolatot nem lehet találni, sem itt, sem máshol. Nincs olyan, hogy megismerkedsz egy emberrel és máris komoly kapcsolatban vagytok, de még olyan sem, h megbeszélitek, h ebből komoly kapcsolat lesz. A kapcsolat minden esetben 0-ról indul és aki ebbe bele akarja szuszakolni, hogy ő igenis komolyat akar, tévúton jár, úgy vélem. Amúgy kedves, vicces srác vagyok :)
Zoltán, 32
Pécs
Enikõ
52, Győr
Sziasztok! Enikő vagyok, 52 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Enikõ, 52
Győr
Laci
56, Budapest, XVI.
Csak termeszetesen! Laci vagyok, 56 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 56
Budapest, XVI.
Ildi
40, Budapest, XIII.
Sziasztok! Keresem az Igazit, akit boldoggá tehetek egy vonzó,intelligens, szintén megállapodni vágyó férfi személyében.
Ildi, 40
Budapest, XIII.
Imre
64, Dabas
A magányt nem nekem találták ki! Egy fiatalos, stabil háttérrel rendelkező, energikus, pozitív gondolkodású, egészséges embernek érzem magam. - Számomra nagy érték a tisztesség, a becsület, az őszinteség. - Nagy hangsúlyt fordítok az egészséges táplálkozásra. - Igényes vagyok magamra és környezetemre. - Egy autókereskedésem van itt helyben, abban dolgozom. - Szeretek színházba, fürdőkbe járni, tévézni, horgászni. -
Imre, 64
Dabas
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk