Csaba

58 éves Budapest, VII.
Írj neki!
 • Elrejtem
 • Letiltom
 • Jelentem!
Csaba, 58 éves társkereső férfi - Budapest
7

Csaba

 • 58 éves
 • Budapest, VII. (km)
 • posztgraduális képzést végzett
 • 174 cm magas, nem dohányzik
Írj neki!
 • Elrejtem
 • Letiltom
 • Jelentem!

Kettőtök története

Most kezdődik el...
Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!

Megfelelés

??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

Komoly társat keresek, akinek az intimitás is fontos

Én már öreg béka vagyok. A puszi kevés. Minőségi szeretkezésre is szükségem van, hogy kipattanjon belőlem a királyfi.

Az életkorom valódi és a képeim frissek. Ezt azért tartom fontosnak hangsúlyozni, mert azt tapasztaltam, az itt 49-55 életkorúként szereplő hölgyek többsége letagadott 5-8 évet a valóságból. Ha én is ezt tenném, senki nem jönne rá még a személyes találkozásokkor sem. Kipróbáltam és nem buktam le. De nem szeretek csalni.

Két otthonom van. Két helyen élek, Budapesten és Pécsett. Ez a helyzet flexibilis, bármikor tudok változtatni rajta (ha érdemes).

Nem vagyok egy kigyúrt macsó, de jó modorú, intelligens és kulturált férfi vagyok. A tisztaságra és ápoltságra nagyon figyelek.

Kopasz vagyok már két évtizede, de a szervezetem fiatalon tartására sok figyelmet és időt fordítok. Naponta sportolok és bonyolult dolgokat tanulok rendszeresen. A fizikai, szellemi és szexuális képességeim olyanok, mint a 40 éveseké. Magasabb sebességi fokozatban, aktívabban élem az életem, mint a kortársaim. Erős szakmai versenyben telnek a napjaim. Versenyképes vagyok. A magánéletemben is.

Izgalmas, alkotó munkám van. A munkám a játékom, az önmegvalósításom. Sokat utazom Európa különböző országaiba a munkám miatt. Ha lenne társam, utazhatnánk együtt is. Magas színvonalú, érdekes életem van. Elérkeztem arra a pontra, amikor minden reális célkitűzésemet meg tudom valósítani. Hobbiból dolgozom, a kihívásokért, a versenyért és a sikerekért. Anyagilag megfelelően biztonságos a helyzetem.

Komoly, állandó, végleges, lehetőleg együtt élő társat keresek.

Mellébeszélés helyett szeretem a konkrétan megfogalmazott dolgokat. Az intimitás és a szexualitás fontos számomra. Nem múlt időben, hanem része az életemnek. Ha szeretkezek, akkor összes érzékszervemmel, teljes figyelmemmel a partneremre összpontosítok. A teste és a lelke minden rezdülését próbálom követni. Csak az érdekel, hogy tudok egyre többet, egyre jobban ADNI Őneki. Egybe akarok olvadni Ővele. Az Ő vágyát akarom beteljesíteni.

Merek szerelmes lenni. Tudok szerelmes lenni. Nem akarok flörtöt, nem akarok laza kapcsolatot. Szerelmes akarok lenni! Őrülten szerelmes. Bele akarok kapcsolódni a szerelmem vérkeringésébe. Az Ő szemével akarok látni. Az Ő agyával akarok érzékelni. Az Ő örömét akarom átélni. Az Ő érzéseit akarom érezni. A lelkét akarom ölelni!

Imádok (és tudok) Rock & Roll-t és Boogie Woogie-t táncolni. Természetesen a hagyományos társas táncokat is készség szinten ismerem, de a gyors és bonyolult Boogie figurákat jobban élvezem. Jöjjön velem táncolni (is)!

Egy hölgynek azért nem tetszettem, mert ezen bemutatkozás alapján "kocka" vagyok. Pontosítok. Vadvízi dobos rocker indián vagyok. Már azt is megtudtam, mi a kocka. A fontosnak tartott dolgokhoz végletesen ragaszkodó ember. Valóban, még kocka is vagyok.

Kíváncsi vagyok, lesz-e itt egyáltalán valaki, akit a belső tartalmi elemeim érdekelnek annyira, hogy legalább figyelmesen elolvassa az adatlapomat. Ha idáig eljutott, az már biztató jel.

Még egy kommunikációs tanulság, köszönöm a visszajelzést! Ha a fentiekben félreérthetően fogalmaztam, akkor most pontosítok. Nem alkalmi szexet keresek és nem vagyok nőfaló. Nem csak az első, de még az ötödik randin sem akarok ágyba bújni. Akkor sem fogok, ha Ön azt szeretné. Először meg akarom ismerni a gondolatait és a lelkét. Ha e kettő nem tetszik, akkor a szex azzal a személlyel már nem is érdekel.

*moderálva*
Itt egy olyan bekezdés volt a moderálás előtt, melyben azt a döbbenetemet osztottam meg nyilvánosan, hogy a szexuális úton terjedő, súlyos fertőző betegségek milyen elképesztő mértékben szaporodnak. Nem értem, miért kellett ezt moderálni. Inkább még sokkal nagyobb nyilvánosságot érdemelne ez a kérdés.

Nem pszichológus mondta ki rólam. Én jöttem rá, most. Valószínűleg társ-függő vagyok.

Sokan mondják, hogy nehéz természetű vagyok. Bizony ez így van. Annyit azonban ígérhetek, hogy korrekt és tisztességes vagyok. Legalábbis, erősen törekszem rá. Gyakran sikerül is.

Vannak olyan hölgyek, akik a szófogadó, alázatos alkalmazottként dolgozó, nyugdíjukig visszalévő napjaikat számoló, kispolgári értékrendbe temetkezett, "Suzukival, két gyerekkel, Almádiban kis telekkel" típusú férfiakat szeretik. Ha Ön is ilyen társat keres, akkor legyen szíves nyomja meg a Bezárás gombot és ne kattintson a Levél küldése-re. Én másmilyen vagyok. Nehezebben kezelhető, de sokkal érdekesebb. Nem félek senkitől. Bárkivel szemben megengedem magamnak a legszemtelenebb őszinteséget, bármi is az ára. Orosz rulettet játszom és élvezem!

Totálisan szabad és független vagyok. Nem csak jogilag, hanem érzelmileg is. Nem kötik meg a gondolataimat a múltam szereplői. Érett és nyitott vagyok egy egyenrangú párkapcsolatra. Nem akarok langyos kapcsolatot. Próbáltam. Nem elégít ki, még akkor sem, ha a szex sok és technikailag jó is benne. Fiatal vagyok. Fejest akarok ugrani egy hatalmas szerelembe. Még képes vagyok megbolondulni a szerelemtől. Nem érem be kevesebbel. Meg akarok őrülni. Tőled. Veled.

Csodálatos életem volt eddig. Semmi sem pottyant az ölembe, de általában jó feltételeket kaptam a haladáshoz. Szorgalmas és törekvő vagyok és látom is az eredményét. Magam is meglepődtem, mikor rájöttem arra, hogy mindent és bármit el tudtam érni, amit igazán akartam. És még egyáltalán nincs vége. Most vagyok a következő, még aktívabb életciklusom elején. Nem lassítok, hanem nagyobb célokat fogalmazok meg, mint eddig. A siker inspirál. Az ügyfeleim tudósok. Én nem vagyok az, hanem műszereket tervezek nekik. Maguk közé tartozónak tekintenek. Komoly emberek közt komolyan szoktam viselkedni. De ez csak az életem szakmai fele. Tudok és akarok is őrült lenni. Végig tudok táncolni egy teljes éjszakát és át tudom úszni a Balatont. Egyetlen hiányom van. Nincs társam a pörgős fiatal élethez. Rock & Roll bulikba szeretnék járni Veled. Beülök melléd a versenyautóba és hagylak vezetni. Dobolni akarok, amikor énekelsz. Meztelenül szeretnék egy csónakban napozni, vagy a tengerparton szeretkezni Veled. Vagy bármi mást, amit csak mi ketten csinálunk. Mi ketten. Nem egy zsúfolt moziban, nem egy puccos színházi előcsarnokban parádézva, nem egy vendégségben jópofizva. Ketten.

Egyszer hallottam egy elképesztően fontos mondatot egy nőtől. Az az egy mondat régóta meghatározza és biztosítja egy párkapcsolat hosszú távú sikerét. Folyamatosan sajnálom, hogy nem az én társam az a hölgy. Ő, akiről beszélek, nem különösebben szép, nem is nagyon okos, nem is kedves, sőt, utálatos természetű. Mégis, Ő a Minden Férfiak Álma. Ő az a kivételes nő, amilyen talán ezerből van egy. Mi, az itt vadászó férfiak, mindannyian Őt keressük. Ha egy férfinak Ő lesz a társa, az a férfi fogadalom nélkül is örökre hűséges lesz Hozzá. Mi (az itt regisztrált hímnemű versenytársaim nevében is mondom) a fél életünket habozás nélkül odaadnánk ennek a nőnek azért az egyetlen mondatáért. Mi az a varázslatos mondat? "Nekem sohasem fáj a fejem."

Hiába igyekszem pontosan fogalmazni, mégis újra félreérthető voltam. Pontosítok. Valójában nem az összeköltözés a célom, hanem az együtt alvás. Az összeköltözés érzelmileg semmit nem ad hozzá egy kapcsolathoz, csupán technikailag befolyásolja valahogy a két ember életét. Gyakran rontja. Nem lényeges nekem az összeköltözés, mert semmilyen szolgáltatást nem igényelek a társamtól. Természetesen, mint írtam is, haladéktalanul összeköltözök bárki (normális) nővel, ha Ő akarja. Számomra az együtt alvásnak van jelentősége, mert az minden éjjel megerősíti az érzelmi köteléket. Most nem a szexualitást értem ez alatt, hanem az egész éjjelen át tartó ölelést. A társamat átölelve szeretek aludni. Az éjjeli szeretet-ölelés úgy feltölt engem, annyira bennem marad, hogy másnap szárnyaim nőnek és nem ismerem a lehetetlent. Arra a kérdésre, hogy hogyan kell megoldani azt, hogy nincs összeköltözés és nincs naponta esti majd hajnali autózás egymás lakásai között sem, mégis majdnem mindig együtt tudjunk aludni, van egy nagyszerű ötletem. Elárulom szívesen, vagy megvalósítom Önnel.

A szeretetre is igaz, hogy nagyon különbözőek az emberek. Vannak sokan, akik használják a szeretlek szót, a maguk módján komolyan is gondolják, de nincsenek is tisztában a fogalom igazi súlyával és mélységével. Az igazi szeretet az, amit kicsi korban a szerető szülőktől tanulunk. A szeretet később nem tanulható. Akinek a kisgyermekkori szeretet-élmény kimaradt az életéből, mert a szülei mondjuk csak gondoskodóak, rosszabb esetben gonoszak voltak, az ilyen emberek sohasem ismerik meg az igazi szeretetet. Nem érzik, ezért éreztetni sem tudják. Továbbadni sem tudják a gyermekeiknek. A szeretet öröklődik, de sajnos a szeretetlenség is. Ismerek ilyen embereket, akik nagyon korrektek, becsületesek, de szeretet nélküliek. Nekik szegényeknek fogalmuk sincs, milyen fontos dolog maradt ki az életükből.

Tévedés. Nem vagyok nőgyűlölő. Sőt! Nőimádó vagyok. Rajongója vagyok a női nemnek.

Bruce Willis évek óta igyekszik hasonlítani rám, annak ellenére, hogy én még egyszer sem mentettem meg az Egyesült Államokat.

A stabilitás, az állandóság és a megbízhatóság jegyében élek. Velem hosszú távon biztonságban érezheti magát.

Az örök élet titkát sajnos nem ismerem. Ellenben pontosan tudom, hogyan kell a mindenkori naptári életkorunknál két évtizeddel fiatalabbnak maradni.

Azért nem kelek el könnyen, mert más az életvitelem, mint a többségnek. Főképp a munkához való viszonyom miatt vagyok egyedül. Nem a szokásos munkanapok-hétvége ritmusban élek. Ha csak annyit tetszik belőlem meglátni, hogy milyen ciki, hogy nem megyek Önnel minden hét végén biciklizni, akkor tessék szíves lenni gyorsan tovább lapozni, mert nem én vagyok az Ön embere. Nekem a munka már nem a megélhetéshez kell. Kötött munkaidőben csak rabszolgának lehet lenni. Én szabadabb vagyok, mint a miniszterelnök, bár általában többet dolgozom. Azért dolgozom, mert ehhez van kedvem. Szakmailag jó vagyok. Élvezem a sikert. Épp csak taps nincs. Kitalálok és létrehozok. Marad majd utánam valami, ha nem leszek. Az emberek többsége mindössze eszik, iszik és szaporodik. Azért dolgozom, hogy ne csak leéljem az életemet, hanem nyomokat hagyjak (mint Boborján a Yeti). "Az alkotás az ember célja, mi örök időkre megmarad. Az élet kegyetlen törvénye: mindig kell az áldozat" (Bródy János: Kőműves Kelemen).

Sok élethelyzetben feleltem már meg. Eljutottam oda, hogy már csak magamnak akarok megfelelni. Ez a legnehezebb.

Gyors vagyok. Ügyelek rá és teszek is érte, hogy gyors maradjak. Az öregedés egyik alattomos első jele a lassulás. Ezt az érintett ember általában még észre sem veszi, csak a környezete. Gyorsan gondolkodom, gyorsan dolgozom, gyorsan táncolok. Az átlagnál sokkal gyorsabban élek, mert így több eredmény és élmény fér bele az életembe. Csak szeretkezni szoktam lassan, időtlenül.

Hallottam egy kínai bölcsességet. Olyan, mintha rólam szólna. Van ágyam, de nem tudok álmot vásárolni. Tudok venni házat, de nem tudtam otthont venni. Vásárolhatok szeretőt, de nem tudok szerelmet venni. Ezen a ponton kapcsolódik ez a gondolatsor a jelenlegi élethelyzetemhez. Két városban élek, mégis úgy érzem, hogy nincs otthonom. Hiába költöznék akár a legszebb tengerpartra, az sem oldaná meg, hogy otthonnak érezzem a helyet. Számomra ugyanis az otthon definíciója: az a hely, ahol a szerelmemmel együtt élek. A szerelem hiányzik.

A stratégiám: előre menekülök és azt is futva teszem (egy okos hölgy találó megfogalmazása).

Pár hete rendszeresen sok időt töltök egy stroke osztályon (látogatóként). Két nagy meglepetés ért. A pozitív meglepetés a nővérek hozzáállása. A szegényes, hiányos és primitív tárgyi feltételek ellenére az ott dolgozó szakemberek valósággal hősiesen lelkiismeretes és elkötelezett módon, szeretettel gyógyítanak. A negatív élményem a betegek "leírása". Ezt a kérdést tették fel egy embernek: mi volt az Ön foglalkozása? Mi ez? A páciensek életéről már csak múlt időben beszélünk? Becsüljük meg az időnk értékét, míg jelen időben lehetünk!

Megkattintott a **-on egy volt évfolyamtársam. Nem hallottunk egymásról 30 éve. Az első meglepetésem a fő fényképe volt. Egyik keze csípőre téve, a másik kezével pedig egy kis motoros repülőgép elején támaszkodik. Én is ilyen pózban fényképeztetném magam az autóval, ha Porsche-m lenne. Azonnal besárgultam az irigységtől, mert minden férfi leginkább pilóta szeretne lenni és én még nem vagyok az. Extrém sebességi szempontból két dimenzióban maradtam és mindössze a zártpályás szlalom versenyzésig jutottam. Mindent meg akartam tudni, hogy lesz valakiből hobbi pilóta. Nos, nem Ő repül, hanem egy barátja, aki néha felviszi Őt. Akkor készültek a képek. Ez az ember nagyon ért a személyi marketinghez.

Nem pótcselekvésekkel töltöm az időmet, hanem valódi célokra hajtok. Nem a megélhetésért dolgozom. Az egzisztenciám rendben van. Megélnék akkor is, ha többé már semmit sem csinálnék. Az érdekel, ami újdonság és nehéz megvalósítani. Nem ülök le horgászni és TV-t nézni. A világ exponenciálisan gyorsulva fejlődik. Ezért én folyamatosan tanulok, több témát is szimultán. Azt tanulom, ami majd csak a jövőben lesz realitás, hogy naprakész maradjak.

Sem a munka-, sem a szex függőség nem betegség. Mindkettőt nagyon élvezem. Az egyik az elmét, a másik az egészséget fejleszti.

A célokról még egy sajnálatos tény jutott eszembe. A kortársnőim többségének már nincsenek konkrét céljai, azon már túl vannak (karrier felépítve, gyerekek kirepültek, kutya van helyettük, nemsokára nyugdíj és ingyen vonatjegy). Dolgoznak mert muszáj, ezen kívül csupán jól akarják érezni magukat. Ezért (is) nehéz nekem társat találni, mert én nem férek bele ebbe a sémába. Sőt, nem is akarok belesavanyodni a céltalan öregedésbe. Úgy építem a jövőmet, mintha örök életű lennék. Addig leszek életben, amíg valódi célok hajtanak.

Már több, mint egy éve vagyok társtalan. Ilyen hosszú ideig még sohasem voltam ebben a helyzetben. Úgy érzem magam, mint az állami gondozott gyerek. Van fűtés, tiszta a ruhám és az ágyam, rendszeresen kapok enni. De ezek semmit sem érnek, mert nem kapok ölelést.

A fiatal kor az, amikor azt hiszem, hogy még bármit elérhetek. A felnőtt kor, amikor rájövök, hogy nem mindent. Az öregkor pedig az, amikor már nem is hiszem. Én a középső szakaszban vagyok.
Mutass többetMutass kevesebbet

Milyen társat keres?

Valódi társat keresek a következő 27 évre. Legyen becsületes, kedves és intelligens. Az egészség és a higiénia számomra kulcskérdések. Olyan hölgyet szeretnék találni hosszú távra bármely korosztályból, akinek az emberi értékeken felül a minőségi, monogám szexualitás is fontos.

A társam dohányozhat és alkoholt is fogyaszthat (normális mértékben), az nem zavar, csak nekem ne kelljen.

Amit mellettem Önnek NEM KELL tennie:
- takarítani (más végzi el)
- főzni (vannak jó étkező helyek)
- mosogatni (ritkán eszünk itthon)
- mosni (tudom használni a mosógépet)
- vasalni (nem gyűrődő ruhákat hordok)
- gyereket nevelni (felnőttek, önállóak)

Mindössze annyi a teendője, hogy érezze jól magát mellettem, velem.

Ne tessék félreérteni a szándékaimat! Nem szexpartnert keresek (az sokkal gyorsabban menne, nem kellene ennyit írogatnom). Társat keresek. Igazit, véglegeset. Tudom a társ fogalom valódi értékét, nem a szavakkal játszom. Monogám, hűséges, becsületes értékrendben neveltek fel és ezt (bár sokat romlottam idő közben) még mindig képviselem. A társam legyen 1) szellemi 2) érzelmi 3) szexuális társ. Az 1-2 szempontokkal nincs is gond, sok értékes nő van ezen a fórumon. De nekem a 3. szempont IS fontos. Az én korosztályom hölgyeinek többsége, a változó kor következtében, a korábban szokottnál többet jár színházba, moziba, kiállításokra és kirándulni. Teszik ők ezt szeretkezés helyett, pótcselekvésként. Ráadásul még észre sem veszik, hogy az átalakuló hormon rendszerük átállítja az agyuk preferenciáit. Na, szóval őket akarom elkerülni. Én abból a nagyon szűk csoportból szeretnék társat találni, akiknek a szeretkezés iránti igény nem tűnik majd el az életéből.

Azért fogalmazok könyörtelen őszinteséggel, hogy spóroljunk egymás idejével. A társamra sok időm lesz, amennyit Ő akar. Színházba egy ebéd utáni szeretkezés, majd együtt szunyókálás után szeretek menni.

Jószívű, kedves, toleráns hölgyet keresek. Az emberek temperamentumuk és életszemléletük alapján választanak foglalkozást. Fordítva is igaz. Az emberek munkája visszahat a jellemükre, alakítja azt. Szeretném elkerülni a domináns nőket, úgy mint ügyvéd, manager, igazgató, stb. Leginkább orvos, ápolónő, óvónő, azaz emberekkel foglalkozó, vagy valami gyakorlatias szakmájú hölgyet szeretnék társként találni.

Már nem fontos, ki volt az első szerelmem. Most az utolsó szerelmemet keresem.

Van egy szó, amely meghatározza a szemléletemet. Számomra a szavak egyik legfontosabbika. Úgy látom, egy csomó ember nem is ismeri ezt a szót és sohasem tanították meg e szó tartalmára. Ezt a fogalmat próbálom megvalósítani a munkámban, a célkitűzéseimben és általában az egész életemben. Nívó. Párkapcsolatban is kizárólag a nívósat tudom elfogadni.

Olyan ez a fórum nekem, mint egy blog. Azért írok sokat, hogy kevesebb felesleges kört kelljen befutnom, ne kelljen mindenkinek mindig ugyanazokat a dolgokat elmondanom. Őszinte vagyok. Ettől sokan elijednek, a többség fel is háborodik. Nem baj, ez a célom. Akinek nem kellek, gyorsan jöjjön rá erre. Megvárom Őt, aki engem keres.

Közreadom a mai (egy átlagos szombati nap volt) párkapcsolati esettanulmányomat. Aranyos, csinos, okos nő. Sokat dolgozik, de csak munkanapokon, kötött munkarendben. Pár napja találkoztunk először. Tetszettem Neki. Ma szombat van. Mondtam Neki már tegnap, hogy a hét végén dolgozom. Van egy érdekesnek látszó gondolat a fejemben és azt ki akarom dolgozni. Ezzel foglalkozom a hét végén. Ő ma unatkozik. Nem tud mit kezdeni magával. Az előbb telefonon próbálta elérni, hogy ma inkább Őt szórakoztassam. Mivel ez sikertelen volt, egy pillanat alatt annyira felháborodott, hogy nem csak kiadta az utamat végleg, hanem azóta öt darab, trágárságokkal teli sms-t is írt. Én már rég nem a pénzért dolgozom. Ha több pénzt akarnék, tudnék többet csinálni. Most nem kell, van elég. Akkor dolgozom, amikor kedvem van. Most nagy a kedvem. Amit ma teszek, azt azért csinálom, mert tetszik a gondolat, amiből mások számára hasznos készülék lesz. Örülök, hogy ettől a nőtől gyorsan megszabadultam. Olyan társat keresek, aki értéknek tekinti azt, hogy szorgalmas és kreatív alkotó vagyok.

Egy párkapcsolat csak akkor marad fenn hosszú távon, ha van a két embernek közös célja. Ha ez csak a jó szex, akkor azt máshogy hívják, az szexpartnerség. Jobb híján átmenetileg belementem, tetszik is, de többet, mélyebbet keresek. Van sok ember, akinek csak annyi a célja, hogy a rengeteg felesleges idejét, amit nem tud értelmesen felhasználni, szórakozással töltse. Eszik, iszik, alszik és szaporodik. Ezzel az életvitellel nem tudok és nem is akarok azonosulni. Nekem valódiak a céljaim, sőt, egyre több van. De még sohasem találtam olyan társat, aki velem tartott volna a megvalósításukban. Még a feleségem sem kapcsolódott hozzám a közös célok megvalósításáért, pedig az Ő érdekeltsége komoly mértékű volt. Minden területen vannak partnereim, de a partner nem társ. Az is nagyon hiányzik, hogy a társammal közös célért dolgozzunk, ha már közös gyermeket nem tudunk felnevelni.

Azt nagyon nem értem, hogy a szellemileg lelassult, ápolatlan horgászok, az életunt, megélhetési társkeresők, vagy a sörszagú, TV előtt hortyogó looser-ek miért népszerűbbek itt a Húspiacon, mint én. Tessék szíves lenni nekem ezt elárulni, hadd tanuljak módszertant.

Az elmúlt percekben egy nagyon fontos információt kaptam egy okos asszonytól. Azt mondta nekem, hogy a hölgyek már eleve, ismeretlenül is megijednek tőlem. Ugyanis az jön ki ebből a sok szövegből amit írtam, hogy nagyon magasak az elvárásaim és nekem állandóan meg kell felelni. Ez egyáltalán nincs így! Csak az emberi alapértékeknek (becsületesség, őszinteség, higiénia) kell megfelelni. Semmi más szempontból nem kell. Sőt, nem szeretném. Azt szeretném, ha a társam mindig csak saját magát adná és az önálló életét élné, mindig a saját kedve szerint. A jelmondat (én is ezt teszem): Lazíts és érezd jól magad!

Az az igazi szerelem, ha mellettem öregszel meg és én húsz év múlva is olyan fiatalnak és szépnek foglak látni, mint ma vagy.

Azok a hölgyek, akik igazán a társukat keresik és nem csak a napi szórakoztatásukat akarják megkapni különféle férfiaktól, regisztrálnak ide a Húspiacra, majd pár hét alatt "elkelnek". Véglegesen. A többiek itt ragadnak. Örökre. Ők azok, akik mindig a jobbat és a még jobbat keresik. Sok randi, sok program, sok ágy, sok fertőzés, sok csalódás, sok üresség.

Még egy fontos szempontot említek. Olyan hölgyet keresek, akinek valami tényleges célja is van az életben, nem csak a szórakozás. Több szeretnék lenni a nyári szünetre szerződtetett udvari bohócnál.

Azok a hölgyek, akik fénykép nélkül regisztráltak itt, valószínűleg nem társat keresnek. Csak játszani, nézelődni járnak ide. Sok a felesleges idejük és nem tudják azt értelmes tevékenységgel kitölteni. Esténként nem tudnak magukkal mit kezdeni. Ez nem zavar engem, inkább sajnálom őket. Csodálkozom, hogy milyen sokan vannak az ilyen emberek. A fénykép nélküli férfiak teljesen más eset. Ők a meglévő, működő és megbecsült párkapcsolatuk mellett járnak ide csajozni. Szexet, ami otthon nincs elég, azt keresik.

Nemzedéki ellentéteim vannak. Nem a gyermekeimmel, hanem a kortársaimmal. Amíg a gyerekeim kicsik voltak, nehezen találtam meg Velük a megfelelő kapcsolatot. Mióta felnőttek, napról napra jobb a kapcsolatunk. Már tudunk együtt dolgozni, zenélni, gokartozni, falat mászni. A huszonévesek sebességével élek, ezért velük jól szót értek. Azonban a velem egykorú emberekkel egyre nagyobb bajban vagyok. A férfi kortársaim többségéből már teljesen kiveszett a motiváció. Nincsenek céljaik. Csak a sör, a foci és a horgászat érdekli őket. A kortársnőim többsége unoka váró, vagy unoka dajkáló nagyanyó lett. Mintha más nyelvet beszélnénk. Az ötvenes nénik nem értenek engem. Én sem értem őket. Nem akarok lassítani. Tele vagyok energiával és lendülettel. Engem csak a kihívások és a pörgős dolgok érdekelnek, a nagymamik pedig már csak üldögélnek, lassú, szomorú szellemi öngyilkosságba feledkezve. Ez látszólag csupán az ő bajuk, mégis, számomra is gond. Ugyanis nincs kedvem fiatal pipikék után futkosni. Hasonló korú Társat keresek, nem nagyanyót.

Meglepődtem, amikor először futottam bele itt olyan hölgybe, aki úgy csinál mintha társat keresne, de nagyon hamar kiderül, hogy tulajdonképpen házimunkásra van szüksége, mert túl nagy házban lakik. Nemrég a második ilyen nőt ismertem meg. Hányan vannak még? Javaslom inkább a munkanélküli hivatalt. Ott lehet közmunkást igényelni.

Igen régen írtam le azt az idealizált elképzelést, feljebb ebben a rovatban, hogy a társam legyen 1) szellemi 2) érzelmi 3) szexuális társ. Rá kellett jönnöm, hogy ez utópia. Most lazítok a tervemen. Elég lesz, ha mindössze két szempont valósul meg a háromból. A 3-as szempont számomra elengedhetetlen, mert aktív vagyok és maradok. Igy már csak két kombináció marad. "A" verzió: 2 és 3 ok, 1-es nem teljesül: szeret engem és sokat szeretkezünk. Ez esetben a társam lehet ostoba. Nem baj, sok okos embert ismerek. A fontos dolgokat majd megbeszélem mással. "B" verzió: 1 és 3 ok, 2-es nem teljesül: éles eszű és sokat szeretkezünk. Ezt a kombinációt is el fogom fogadni. Ebben az esetben nem kell engem szeretnie. Utálhat is. Vannak mások akik szeretnek, elég az nekem. Próbáljuk meg e két verzió egyikét, valószínűleg eredményesebb lesz a kapcsolat építés.

Nem szabadidő partnert keresek, hanem társat. Ezért az ismerkedési "tárgyalások" során arról kevesebbet szeretnék beszélgetni, hogy milyen programokra járjunk majd együtt. Az érdekel inkább, hogy a működő, valós életeink összekapcsolhatók-e a hétköznapokban.

Ma megnyugodtam és fellelkesültem, mert megbizonyosodtam. Régóta kallódok itt. Levelezgetek és beszélgetek, de hiába. Mostanában néha futólag megérintett a kétség, nem vagyok-e belefásulva? Tényleg tudnék még egyszer nagyon szerelmes lenni? Már nem voltam biztos benne. Ma megláttam azt a szempárt, ami bizonyosságot adott. Igen! Tudnék. Nem lesz Ő az én társam. Egyelőre senkié sem lesz. Helyzet gyakorlat volt csupán, melyet az élet adott. De amit én éreztem, az őrjítően szép és lelkesítő volt. Igen. Tudok. Igen. Akarok!

Most láttam ezt a mondatot: "A külső megfog, a belső megtart, a jó sex hozzáláncol." Zseniális összefoglalás. Ez a párkapcsolat lényege. Az a döbbenetes, hogy egy hölgy írta le. Ilyen csoda is van.

Mai visszajelzés: "Olvastam az adatlapját, nekem tömény". Igen! Éppen a töménység a célkitűzésem. Tartalommal élni az életet.

Bölcsebb lettem. Rég túlléptem már azokon a sztereotípiákon, hogy pl. azt nézzem, mekkora melle van egy nőnek. Ha értékes ember, azt sem bánom, ha egyáltalán nincs neki.
Mutass többetMutass kevesebbet

Adatok

Csaba adatai
Akit keres

Alapok

neme
nőt
kora
44-64 év között
csillagjegye
lakhelye
max 50 km-re a lakhelyemtől

Megjelenés

magassága
174 cm
testalkata
átlagos
súlya
84 kg
hajszíne
ősz
szemszíne
barna

Háttere

végzettsége
foglalkozása
vállalkozás
vallásgyakorlás
rendszeresen
anyanyelve
magyar
beszélt nyelvek
angol
családi állapot
elvált
van gyermeke?
van(nak), de nem velem él(nek)
szeretne gyermeket?
nem

Szokásai

dohányzik?
nem
fogyaszt alkoholt?
alkalmanként
étkezése
mindenevő
sportol?
naponta

Közös jellemzőitek

Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra! Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.

További információk

Randiazonosító:
2146104
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod

Megfelelés

??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

Kettőtök története

Most kezdődik el...
Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!

Közös jellemzőitek

Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra! Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.

További információk

Randiazonosító:
2146104
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod
 • Találd meg a párod
 • Belépés tagoknak
Belépés tagoknak

vagy
Találd meg a párod

Még nem vagy tag? Csatlakozz most!

vagy

Regisztrálj a
Facebook fiókoddal!

Ne félj, ismerőseid nem látják és nem osztunk meg semmit az üzenőfaladon.
 • A tagok 80%-a komoly kapcsolatot keres
 • 72% szerint a Randivonal a legjobb társkereső
 • Több, mint 3 millióan már regisztráltak ... Te mire vársz?
Nem érdekelnek a Facebook kedvencek
Ha összekapcsolod a Randivonal fiókodat a Facebook fiókoddal, láthatod, hogy a többi társkeresővel van-e közös kedvencetek a Facebookon. Például ha mindketten kedvelitek a Showder Klubot vagy a Túró Rudit, akkor ezeket megmutatjuk nektek. Csak azokat az oldalakat, kedvenceket mutatjuk meg, amiket mindketten kedveltek, így biztos semmi kínosat nem fog látni a leendő párod.

Biztos, hogy törlöd ezt a lehetőséget?
Gratulálunk!
Sikeresen összekötötted Randivonalas fiókodat a Facebook fiókoddal!
Mostantól:
Bármikor be tudsz lépni csupán a Facebook belépés gombot választva
Közös lájkolások alapján is ajánlunk Neked párkeresőket!

RandiSMS - Villámgyors vallomás

Küldj Neki RandiSMS-t közvetlenül a telefonjára! Így akár előfizetés nélkül is küldhetsz üzenetet.

Az üzeneted akár 3 SMS hosszúságú is lehet, és még a telefonodat se kell használnod, hiszen az oldalon tudod megírni.

Ha a címzett megadta a mobilszámát, SMS-ben és belső levélben kapja meg az üzeneted. Ha nem, akkor levélben a belső postafiókjába és a regisztrált e-mail címére egyaránt.

A RandiSMS-t közvetlenül a címzett adatlapjáról küldheted. Az ára 254 Ft.

Ha Te is szeretnél másoktól RandiSMS-t kapni, add meg a mobilszámod!
06 - -

Válaszd ki a “körzetszámot”. A számod kötőjelek vagy szóközök nélkül írd be, így: 1234567
A telefonszámod természetesen nem adjuk ki senkinek, és kizárólag a RandiSMS-ek továbbítására használjuk fel.
A számot bármikor módosíthatod, törölheted a Profilom/Adatok menüpontban.

Biztosan elrejted a felhasználót?

Ha elrejted, nem fogod látni többet, nem küldünk értesítést róla, nem ajánljuk neked és téged sem ajánlunk neki. Ellentétben a letiltással, továbbra is láthat téged és írhat neked, így ez egy diszkrétebb megoldás az érdeklődés hiányának jelzésére.

Az elrejtést az adatlapon lehet feloldani. Az elrejtett felhasználókat a kapcsolati keresőkkel listázhatod.

Biztosan letiltod a felhasználót?

Ha letiltod, nem küldhet neked üzenetet és nem láthatja az adatlapod.

A tiltást az adatlapon, a levelezésetekben, illetve a kapcsolataidnál a letiltott felhasználók listájában tudod feloldani.

Jelented?

Miért?

Kérjük részletezd!
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk