Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 6 577 online.
Zsuzsanna
58, Szeged
Sziasztok! Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsanna, 58
Szeged
Richárd
53, Budapest, XVII.
Új bekezdés. Szia kedves ismeretlen! Sajnos újra itt vagyok, beigazolődott, hogy a távolság nem erősít egy kapcsolatot. Tartós, bensőséges társkapcsolatot keresek, Budapest vonzás körzetében. Nem vagyok egy törékeny, pálcika emberke. Több jelzőt írhatnék, olyar mint, néhány kiló plussz, kövér, dagi, testes, mackós, stb. Szabadidőmben ha tehetem horgászom, billiárdozom, fröccsözgetek a barátaimmal, ismerőseimmel. Ez nyílván változna valamennyit, ha a páromra lelnék. Alapjában vidám, humoros fickó vagyok, szeretem jólérezni magam. Nem vagyok tökéletes, fiatalabb sem leszek. Ne engedjünk el eggyetlen esélyt sem! Ki akar egy szeretetteljes macit? Mindenkinek szép napot! :-)
Richárd, 53
Budapest, XVII.
Tina
48, Monor
Szép az élet csak merj élni! Îrhatnék ide sok mindent,de személyesen sok minden kiderül!
Tina, 48
Monor
Péter
34, Zalaszentgrót
Komoly kapcsolatot keresők ide hozzám! Ismerj meg! Szia! Örülök, hogy most rólam szeretnél olvasni! Kíváncsi vagy, hogy milyen vagyok, röviden többet szeretnél tudni rólam. Ha valóban így van, akkor annyit írnék, hogy olyan pasi vagyok, aki úgy gondolja, hogy már ő is megérdemelné, hogy őszintén szeressék. Nem vagyok tökéletes, de én se a tökéleteset keresem. Komoly kapcsolatot keresek, ahol nem csak beszélünk, de teszünk is egy boldog közös élet kialakításáért és fenntartásáért.
Péter, 34
Zalaszentgrót
Ibolya
64, Budapest, XIII.
vidám,jólelkü,zenét,természetetkedvelő,vagyok Sok jót írhatnék itt magamról,és persze rosszat is de nem teszem, aki kíváncsi rám ismerjen meg, a személyes találkozás dönt. Szerelemre, szeretetre vágyom, amit adni és kapni szeretnék.
Ibolya, 64
Budapest, XIII.
Tomi
37, Szőlősgyörök
Sziasztok! Én a "jófiúk"közé tartozom,nem iszom és nem dohányzom.Leendő párom számára azonban ezek nem feltételek.Hűséges,megbízható és udvarias,gyengéd fiú vagyok,aki megbecsülne egy lányt.Elsősorban komoly kapcsolatot keresek.
Tomi, 37
Szőlősgyörök
Ágota
42, Budapest, IX.
Sziasztok! Szia, Ágota vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ágota, 42
Budapest, IX.
Ferenc
55, Budapest, IV.
Sziasztok! Azt hiszem Ferenc vagyok, 55 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást és nem is fogok, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek!!!, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 55
Budapest, IV.
Zsuzsi
54, Várpalota
Sziasztok! Zsuzsii vagyok, 54 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsi, 54
Várpalota
Laci
54, Budapest, XI.
Élni és élni hagyni! Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 54
Budapest, XI.
Tünde
52, Veszprém
Sziasztok! Csak értelmes emberek keressenek Tartós, megbízható párkapcsplatot keresek intelligens személlyel.
Tünde, 52
Veszprém
Ervin
51, Budapest, XX.
Sziasztok! Szia, Vidám pozitív szemléletű,szeretek kirándulni ,tisztelem az embereket, sokat dolgozom amin tudok változtatni ha szükséges .
Ervin, 51
Budapest, XX.
Katalin
47, Budapest, XXI.
Beszélgessünk, ismerkedjünk Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.
Katalin, 47
Budapest, XXI.
Zsolt
42, Himod
Mindenkinek megvan a párja Szia Zsolt vagyok! Szeretem élni az életem! Szeretem a jó dolgokat!
Zsolt, 42
Himod
Ilona
74, Kecskemét
Kölcsönös bizalom Derűs, humoros, társaságkedvelő vagyok, szeretem az állatokat. Szeretek kártyázni, olvasni, filmet nézni, de szívesen sétálok a természetben is (könnyű túrák). Nyugalmat, biztonságot keresek. Üzenetedben add meg az e-mailcímed, hogy válaszolhassak!
Ilona, 74
Kecskemét
Henri
66, Budapest, X.
Ha merész vagy,írj email cim.Nem vagyok előfizető Először is azzal kezdeném,hogy nem azért vagyok előfizető,mert nincs rá pénzem.Sokszor fizettem elő,de sajnos nem találom,találtam meg azt ki nekem is megfelelt volna. Ezért aki azt mondja ,írja,hogy miért nem fizetek elő. Itt a válasz. Köszönöm,hogy elolvastad. - A történetemnek a kezdete illetve a bevezetése röviden így hangzik. Életem.... Köszönöm a leckéket, amiket kaptam tőled. Köszönöm, hogy ezek által felnőhettem, tovább léptem és megtanulhattam, megtapasztalhattam mindent, ami jobbá tett. Köszönöm, mindazt a szenvedést, amit kiszabtál Nekem, és nem engedted, hogy elsodródjak. Köszönöm, hogy erőt adtál folytatni, és meglátni mindazt, ami Fontos Nekem. Köszönöm, hogy minden rosszat megmutattál, a szomorú, keserű embereket, az aljas világot, és nem hagytad, hogy én is részévé váljak. Köszönöm, hogy most esélyt adsz továbblépni és megtalálni azt kit imádni fogok,mert újból készen állok rá! Ezenkívül pedig mindezeket egy személyes találkozás a dönti el ,hogy- hogyan tovább... Írhatunk magunkról és szenvedélyünkről és feltölthetünk fotókat,ha az nem Te vagy,csak voltál az életben.Tisztelet a kivétel.Nem de??? Legyél Őszinte ,mert csak akkor leszel itt is sikeres..Mivel nem vagyok előfizető ,így kérek elérhetőséget feltétlen.Email cimet irj ,mert csak arra tudok valaszolni. De az élet és az életem pörög tovább ebben a korban is..... Igaz megöregedtem, de a szívem, az még mindig fiatal és ez legbelül sosem változik a korunk. Tudd, hogy Te magad vagy a legtökéletesebb kor! Minden egyes évünk különleges és értékes, mert csak egyetlen egyszer élhetjük át. Ne bánkódj amiatt, hogy idősödsz, mert ez egy olyan kiváltság, ami nem mindenkinek adatik meg!Hát erről ennyit. Ha nem én vagyok az kit keresel ,akkor Te csak nézz és gondolkodj,hogy mitől is esel el....Élj, szeress, légy boldog,És hidd el nekem,hogy szeretni annyit jelent, mint élni valakiért,mert ez teszi szebbé az életet. Ez ilyen egyszerű és elgondolkodtató.Ha nem sikerül valami az életedben, akkor soha ne legyél szomorú és ne keseredjél el. Mert ez az élet olyan mint az úszó jégtábla a tengeren,ami nagyon nehezen halad.Céljaid amit kitűztél magad elé és azt esetleg nem éred el , ne gondolj a rosszra ,majd csak fog alakulni, ebben az órában és az időben.Amiért itt a földön élünk az egy csoda,de minden percünk egy nagy küzdelem, ami megmarad az elmúlásig.Csak a jóra gondolj és a hibáid elfelejtve,hidd el könnyebb lesz az életed.Egy gondolat még ehhez ,hogy mindig a mának éljél és a másnap mindig tiszta lesz,mivel még nem szemetelt nem pazarolt senki sem. Nézzél fel a szemeddel a tiszta égboltra és látni fogod azt hogy a gondjaid és ,bánataid miatt, még tartogat az élet szerencsét,egészséget és megbecsülést részedre.. Igaz milyen igaz?... Akkor hajrá ismerjél meg ki is vagyok valójában. Várom a lehetőséget. Megjegyzem,hogy a fotóim nyáron és ősszel készültek.
Henri, 66
Budapest, X.
Erzsébet
70, Budapest, XIV.
elengedni a multat.... Közös programokhoz és örömökhöz keresek vidám, szórakoztató , --minden szempontól rendezett, egészséges életvitelü, és gondolkodású --társat, akivel az élet még szebbé tehető. Tudod: az élet a nyugdij után kezdődik!Nem vagyok előfiz.:*moderálva*
Erzsébet, 70
Budapest, XIV.
Attila
40, Újszász
A szeretet az ha a nem tökéletes is megfelel. A legfontosabb értékem az önismeret. Jó úton vagyok hogy egy nyitott könyv legyek önmagam számára is, toleráns vagyok és készen állok a pozitív változásokra. Tudok szeretni, udvarolni, beszélgetni, megpihenni, kávézni, sétálni, stb. Hogy kit keresek? Egy vidám természetű és kedves személyt, aki alapból nem feltételez rosszat másokról. Talán ez a legfontosabb.
Attila, 40
Újszász
Edit
53, Budapest, IV.
Sziasztok! Edit vagyok, 52 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edit, 53
Budapest, IV.
Roland
37, Budapest, VII.
>> back on track Sziasztok, Most éppen nem vagyok előfizető, és a kedvencnek jelöléssel próbálom jelezni az érdeklődésemet (remélem ez kölcsönös is lehet :P). Bemutatkozót már nem szeretek írni mert mindig az éppen aktuális improvizációm terméke : búvárkodás / siklóernyő / bográcsozás semmittevés / elektronikai fejlesztés deep house / kutya / lézer / jégalámerülés lusta / aktív / önző / önzetlen / makacs kreatív / kísérletezgető / építő / fejlesztő / kutató A horoszkópban nem hiszek de az Oroszlán minden jó és rossz tulajdonságát hiánytalanul produkálom
Roland, 37
Budapest, VII.
Klára
46, Miskolc
Sziasztok! “Ketten kelletek hozzá. Mindig. Ahhoz, hogy élni kezdjen egy gondolat, egy történet, egy érzés. Te csak elkezdheted.” Mostanában tapasztalom.....meg akarsz ismerni, ìgy kezded, viszont kérdéseid nincsenek felém/ rólam...beszélünk, de nem beszélgetünk...és, ha az én kérdeseim elfogynak? .... Akkor még te fogsz csodálkozni...A fenti idézet nem véletlen....🙂 Tényleg érdekellek?- kérdezz.
Klára, 46
Miskolc
Feri
40, Budapest, XVIII.
Kedves Hölgyeim Szeretek sétálni az erdőben éjjel a csillagos ég alatt, vagy nappal mikor a fák levelei között szűrődik át a napnak kicsiny sugarai. Szeretek egy tó partján csak üldögélni és merengeni a néha fodrozódó víz tükrében. De emelet szeretem a spontán dolgokat mikor csak úgy beülünk a kocsiba és elindulunk céltalanul hogy esetleg valahol megálljunk és meg nézzük a naplementét. Nagyon kreatív vagyok bármi amivel meg tudom lepni kedvesemet azt általában megcsinálom nem meg veszem. Szeretem az állatokat bár párszor volt már vitám pár macskával de mindent túl lehet élni. Természetesen írni bármit lehet magáról az embernek de megismerve megnyílva ezek valóságok lesznek.
Feri, 40
Budapest, XVIII.
Kata
56, Budapest, XX.
Ismerkedjunk..... A nyilt,egyenes ës őszinte emberek tàrsasàgàt keresem.... Fontos szàmomra a csalàd ès nèhàny közel àlló baràti kapcsolat. A szemèlyes talàlkozàsban hiszek.
Kata, 56
Budapest, XX.
István
22, Miskolc
Sziasztok! Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 22
Miskolc
Zsanna
43, Románia
Sziasztok! Zsanna vagyok. A tündérmesékből már kinőttem, olcsó kalandok nem érdekelnek, s a sor végére sem szeretek állni. Keresem azt a hozzám illő férfit, akivel szebbé tehetjük egymás mindennapjait.
Zsanna, 43
Románia
Sándor
25, Budapest, XI.
Underneath it all we are all the same Introvert személyiség vagyok, szóval nem fogok állandóan rajtad lógni és meglállás nélkül órákon át beszélni. :D Nem vagyok egy pörgős típus, tehát ha olyan embert keresel, akivel állandóan mozgásban lehetsz, akkor rossz helyen jársz.
Sándor, 25
Budapest, XI.
Éva
52, Pécel
Sziasztok! Éva vagyok, 52 éves. Társam keresem Pécel környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Éva, 52
Pécel
Feri
43, Törökszentmiklós
Sziasztok! Feri vagyok, 42 éves. Társam keresem Törökszentmiklós környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Feri, 43
Törökszentmiklós
Anna
58, Eger
Sziasztok! Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna, 58
Eger
Csaba
51, Szekszárd
Sziasztok! Milyen a személyiségem, az életstílusom? Mitől vagyok különleges? Mi fontos számomra, mik az értékeim? Mivel töltöm az időmet? Milyen zenét, könyveket szeretek? Ezek a kerdések bizony egy hosszú ismerkedés eredményei, válaszai lehetnek, miközben formálódunk, igazodunk a másik félhez, önmagunkban esetleg megújúlván új dolgokat fedezünk fel.....szóval bonyolult...:-) "A szeretet százszor erősebb, mint az akarat. Ezért akarattal sem előidézni, sem megszüntetni nem lehet.
Csaba, 51
Szekszárd
Nóra
35, Székesfehérvár
nincs szükségem mottóra! Egy jókedvű, de megfontolt és határozott lány vagyok. Ha kiváncsi vagy rám, ne habozz! Sosem lehet tudni, mit hoz a jövő, mikor történik az emberrel valami különleges....
Nóra, 35
Székesfehérvár
Tamás
41, Gödöllő
Sziasztok! Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamás, 41
Gödöllő
Nóra
64, Keszthely
Sziasztok! Szeretnék egy hosszútávú kapcsolatot vagy házasságot. Kaland kizárva. Nem cigarettázok és nem iszok alkoholt. Jelenleg tanulok egy távoli városban. Vízöntő vagyok Szűz aszcendenssel. Ideális társ: Fiatal, magas, világos hajú, kék vagy zöld szemű, irányító típusú (Kos, Oroszlán, Nyilas).
Nóra, 64
Keszthely
Barnabás
31, Diósd
Homo ludens - a játékos ember Nyugodt, csendes kocka vagyok, aki megszokott jó társaságban azért megnyílik. Ha ez mond valamit, akkor a személyiségem leginkább ISFJ, de közel van az ISTJ-hez is. Szeretek a közeli barátaimmal találkozni, lehetőleg nyugodt körülmények között. Hobbijaim közé tartoznak a játékok, olyanok, mint videójáték, játékprogramozás és társasjátékok. Sportot elég rendszertelenül űzök. Az úszást igyekszem beépíteni a napjaimba, több kevesebb sikerrel. Ezen felül olykor egy biciklizés vagy tánc előfordul. Katolikusként nevelkedtem, fontosnak is tartom, de a bigottság nagyon messze áll tőlem. Szeretek nyitottan állni a dolgokhoz, de mégis egy stabil alapról elindulni.
Barnabás, 31
Diósd
Mónika
45, Budapest, XII.
A stílus maga az ember. (G.L.Leclerc) Kulturált, igényes, pozitív, harmonikus nő vagyok, nyitott és határozott. Érdeklődési köröm: képzőművészet, kortárs építészet, design, színház,film, sport,utazás. Nem a műkörmös, mű ez+az típus, szóval aki ilyet keres az rossz helyen jár. :-) Alkalmi szexpartnert keresők kíméljenek.
Mónika, 45
Budapest, XII.
Zsolt
43, Enying
Sziasztok! Zsolt vagyok, 43 éves. Társam keresem Enying környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 43
Enying
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk