Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 6 362 online.
Zita
42, Fót
Ráncpartnert keresek közös öregedéshez 🙂 Ha szeretnél ebben a kifordult világban védelmező Férfiként létezni, mellettem szabadon megteheted,  mert én értékelem  a régi értékeket ( nem az antik bútorokra értem :) ) . Nagyra tudom értékelni azt a férfit, aki a lehűlt lábaimat felmelegíti, aki felhőtlenül nevet velem, aki elfelejti este, hogy egész nap hegyeket hordott, mert feltölti egy forró ölelés a nap végén, egy mosolygós reggel a gőzölgő kávé fölött vagy egy békés vasárnap a természet csendjében. Olyan férfit szeretnék, akinek a női lágyságnak még van értéke  és akire felnézhetek ezért. Hiszem, hogy mindig van hová fejlődni, hibák helyett lehetőséget látni és a legtöbb dolog megoldható, ha van rá szándék. A gyerekeim lassan felnőttek, ezért életem új fejezetéhez és 176 centimhez keresek ráncpartnert. Ha úgy érzed lennél ez a férfi, akkor jó helyen jársz 😊.
Zita, 42
Fót
Gábor
38, Budapest, III.
Élni tudni kell Szia! Gábor vagyok 38 éves, nem dohányzom, rendes, precíz, segítőkész, igényes férfinak tartom magam. Budapesten Óbudán a III. Kerületben egyedülállóként lakom. Szeretem a természetet sétálni, kirándulni, utazni, színház, szórakozni...stb Tartós, komoly párkapcsolatot keresek. Kérlek , ha szimpatikus vagyok várom üzenetedet vagy jelölj meg :)
Gábor, 38
Budapest, III.
Ildikó
48, Pécs
Sziasztok! - Tudom, sok minden eldőlhet ezen az egy-két soron amit most itt írhatnék, de szerintem nem ezen fog múlni :)
Ildikó, 48
Pécs
Péter
27, Pécs
"A legjobb dolgok váratlanul történnek." Szia! Nem igazán hiszek az ilyen oldalak sikereibe, de hátha összejön valami. :D
Péter, 27
Pécs
Petra
49, Budapest, XIV.
Érezzük jól magunkat, és egymást... Írhatnék bármit..... Ismerj meg. Ki merem mondani, mit szeretnék: közös programokat, nevetést, összebújást, cinkosságot, szerelmet. Játszmázás nélkül.
Petra, 49
Budapest, XIV.
Ádám
28, Pécs
Beszélgessünk! Sok minden van amit szeretek és sok minden van amit nem, és ugyan ezekről napra kész listát nem tudok küldeni, de beszélgetni például szeretek. ( :
Ádám, 28
Pécs
Eszter
42, Tárnok
Szeress úgy ahogy vagyok! Egy kedves, mosolygós, figyelmes, őszinte, gondoskodó/ talán túlságosan is/ bújós nő, aki keresi társát szerelemben /talán még van esély/ vagy csak a mindennapokban tv-t nézve esténként összebújva!
Eszter, 42
Tárnok
Gábor
35, Miskolc
Sziasztok! Gábor vagyok, 34 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 35
Miskolc
Ilona
55, Budapest, XIV.
Semmi sem lehetetlen! Tartós párkapcsolatot keresek,gyermekeim már felnőttek!Olyan kapcsolatot keresek ami kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapul,amiben a legjobbat tudjuk adni magunkból egymásnak!Csak ezért érdemes szövetséget kötni!Örömmel veszem,ha ilyen emberrel sikerül egymásra találnunk!Ilona(Nem vagyok előfizető csak email cimre tudok vàlaszolni.)
Ilona, 55
Budapest, XIV.
Jani
41, Budapest, XVIII.
Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, a páromra szeretnék rátalálni. Újra megpróbálom. Érett és független férfi vagyok, önálló életet élek, aranyos barátokkal, néhány sporttal amit űzök, és számos hobbival. Szeretnék rátalálni arra a nőre aki ezt a remek rendszerezettséget egy kicsit felborogatná, aki rámbízná magát olyan dolgokban amiben a férfiak jók, és akiben megbízhatnék ha a finom női megérzéseké, intuícióké és gondoskodásé a főszerep. Akinek tervei és céljai vannak...nekem is vannak, de csak ceruzával jegyzeteltem.
Jani, 41
Budapest, XVIII.
Ildikó
47, Tura
Bízom benne, hogy megtaláljuk egymást Vidám, határozott nőnek tartom magam. Szeretem, ha egy kapcsolatban nő lehetek. Nem hiszek a véletlenekben, úgy gondolom, minden okkal történik. Már tudom, kire-mire vágyom és hogyan szeretném élni az életemet.
Ildikó, 47
Tura
Roland
44, Balatonalmádi
Sziasztok! Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Roland, 44
Balatonalmádi
Andrea
45, Budapest, XVIII.
Sziasztok! Nem a másik felém keresem, teljesen jól működöm önálló egészként is. :) Alapjáraton egy vidám,, optimista nő lennék, persze nekem is vannak rossz napjaim. Lételemem a sport, a mozgás, de ennek ellenére nem vagyok egy háztartási robot, és nekem is szükségem van a pihenésre. Fontos, hogy egy férfi mellett nőnek érezhessem magam (nyílván ez kétoldalú) minden tekintetben. És nagyon rosszul viselem magam körül a pesszimista, negatív kisugárzású, siránkozó embereket.
Andrea, 45
Budapest, XVIII.
sanyi
70, Budapest, XIX.
Sziasztok! szia nyugdilyas özvegy és szeretnék egy egy édes növel meg ismerkedni csolozni szeretek meg mindent édesem akar puszi
sanyi, 70
Budapest, XIX.
Csilla
56, Székesfehérvár
Társra találni de nem mindenáron!!! Így túl az ötvenen már lefutottam a kötelező köröket....gyerek pipa...munka pipa...lakás pipa...autó pipa...azt gondolná az ember hogy minden meg van teljes az életem.De nincs így!!!Hogy mi hiányzik ...na mi is...kitalálod???
Csilla, 56
Székesfehérvár
Lajos
51, Tiszadada
szeretem a sportos autokat es utazgatni. Heloztok regota elek a kislanyommal .szeretnek egy oszinte tarsat akit boldogga tudnek tenni es o is engem . Megvan mindenem ,kalandorok kimeljenek.,
Lajos, 51
Tiszadada
Anita
56, Szombathely
Sport Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anita, 56
Szombathely
Béla
40, Tatabánya
Fedezzük fel együtt a boldog élet titkát! Budapesten dolgozom jogtanácsosként, de onnan nem messze, Tatabányán élek. Egy rövid ideje szenvedélyem az utazás, új országok, népek, kultúrák megismerése, és emellett függője vagyok a sportnak is. A sport és az utazások mellett jó hétvégén összebújva megnézni egy filmet vagy a páromat átkarolva elmenni egy koncertre, vagy esetleg mindkettőt megtenni. Itt jelenleg komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek, ahogy eddig is csak azokban volt részem, illetve a gyermek, családalapítás a vágyam a közeli jövőben.
Béla, 40
Tatabánya
Via
44, Veszprém
Mindennek oka van Elég nehéz leírni, hogy milyen vagyok, úgy, hogy általános legyen, és elég frappáns, rövid legyen ahhoz, mindenki a végére érjen... Minden szubjektív, amikor pl. testalkatnak molettet adok meg, belekötnek, ha átlagost, becsapásnak érzem. Ezen kívül, amit írok, lehet, hogy nem is úgy értem, és ezek alapján következtetést levonni téves lehet. Levelezés helyett az élő találkozásra koncentrálnék. Határozottan tudom, hogy nem tudom milyen vagyok. :-) Egy biztos, hogy minden változik. Hangulatember vagyok, attól függ... na meg, hogy mit hoz ki a másik fél… Vannak jó és rossz tulajdonságaim, jó és rossz napjaim... A megbízhatóságra sokat adok. Furcsa vagyok, néha komoly, néha bolond. Szeretem a komoly társalgást, filozofálást. Nem vagyok beszédes amúgy. Úgy gondolom, szenvedélyes vagyok, vagy tudok lenni, de ajánlatokat - köszönöm, - nem kérek. Néha gyerekes, lelkes, sokszor inkább introvertált, otthonülős. Nem vagyok vagány, inkább a hagyományos értékeket preferálom. Akaratos, gyenge, nőies, csendes, hősromantikus, házisárkány, független, önálló vagyok. Választható. Jaj, majd’ elfelejtettem, a humorérzékem még fejlesztés alatt áll… Egy két adatlap meg tud mosolyogtatni… Ha reagálok, érdekes embernek gondollak, akivel akár szívesen beszélgetnék, függetlenül attól, hogy párkeresési céllal vagyunk itt. Kérlek ne kérj fényképet. (Élőben, jó?) Ha ezt teszed, tudom, hogy nem olvastad végig. Köszönöm. Ui. Nem tudok írni, ha nem vagy platinás, így elérhetőséget kérnék szépen. Köszönöm. Ui. 2. A 4. mondatomat megerősítve, nincs se messengerem, se whatsupom, már csak olyan maradi vagyok, hogy az élő -beszélgetésben hiszek.
Via, 44
Veszprém
Tibi
54, Gyál
Nevessük ki az életet Szia! Mellém vehetsz fel magassarkú lábbelit! Szeretem az otthonom, kertet ápolni, de nem minden áron. Idönként jó csavarogni, kötetlenül programokon részt venni, kitalálni váratlan dolgokat. Étterem, színház, miért ne? Csak ne csöpögjön a méz... De nevetni nagyon jó .....
Tibi, 54
Gyál
Dóri
42, Debrecen
Sziasztok! Igazi férfit szeretnék, mindentéren.
Dóri, 42
Debrecen
Attila
48, Keszthely
Talán most sikerül! Attila vagyok, 48 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 48
Keszthely
Eszter
46, Ráckeve
nem adhatok mást, csak mi lényegem írhatnék ide okosakat, szépeket, érdekeseket. majd személyesen, ha találkozunk...
Eszter, 46
Ráckeve
Zoltán
55, Budapest, XVI.
SZERETNI nagyon jó, ha van KIT ! Hiszem hogy létezik az a NŐ ! Hosszú távra keresek TÁRSAT! Tisztelet, őszinteség! A jó dolgokat is együtt kell megélni, mert egyedül semmit sem ér! Ismerj meg,és menjünk együtt tovább az úton. ! Vidám,zeneszerető .romantikus, türelmes, humoros, kedves embernek tartanak az ismerőseim. Ui. Drága hölgyeim: Higgyék el 180cm magasság alatt is van élet ! Sok mindennel pótolható a magasság, ami hosszútávon többet érhet.sok-sok jó tulajdonság.... Láttam az egyik társkereső lapján a következőt,és kölcsönveszem mert nagyon tetszik,és találó velem kapcsolatban is. "Ha megismersz , nem engedsz el!
Zoltán, 55
Budapest, XVI.
Eni
51, Szeged
Szerelem ,szeretet,humor,őszintesėg ,összetartozås Keresem a tårsam ,akivel kölcsönösen jól érezzük magunkat...akivel egymåst keressük ...:)
Eni, 51
Szeged
Zoltán
41, Győr
Mindig történik valami jó 40 éves független férfi vagyok, hűsséges, kedves jószívű párt keresek hosszú távra.
Zoltán, 41
Győr
Klaudia
40, Budapest, XVIII.
Sziasztok! Szia, Klaudia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Klaudia, 40
Budapest, XVIII.
László
45, Budapest, XVII.
Miklósi házamba lakótársat keresek!😊41,5 évre Azt hiszem,hogy teljesen normális vagyok,bár itt mindenki ezt állítja magáról!😁 Egyébként a NŐT keresem,kritériumok nélkül!
László, 45
Budapest, XVII.
Szilvi
40, Budapest, XV.
Találkozzunk Azon a napon, amikor az ember beengedi szívébe az igaz szeretetet, mindaz, ami jól el volt rendezve, összekuszálódik, és megrendül minden, amit helyesnek és igaznak tartottunk. A világ tehát akkor válik valódivá, amikor az ember megtanul szeretni – egészen addig csak hisszük, hogy tudjuk, mi a szerelem, de nincs bátorságunk szembenézi igazi valójával. A szerelem vad erő. Ha meg akarjuk zabolázni, elpusztít. Ha börtönbe akarjuk zárni, a rabszolgájává tesz. Ha meg akarjuk érteni, cserbenhagy és összezavar.
Szilvi, 40
Budapest, XV.
Zsolti
45, Szekszárd
Egészség legyen, a többit megvesszük. :-) Ismerkedjünk, a folytatás úgyis utána derül ki. Ha szimpatikusnak találsz, bátran írj, bármi lehet belőle. :-)
Zsolti, 45
Szekszárd
Anita
32, Budapest, XIV.
A jelennek élek és építem a jövőmet. :) Könyvelő vagyok. Szabadidőmben szívesen kirándulok.(nem vagyok egyelőre előfizető az oldalon, emiatt nem tudok az oldalon visszaírni). Kalandorokra, dohányosokra és folytonos alkoholizálókra nem vagyok kiváncsi. A negyven plusszos cukros bácsik sem érdekelnek. Ha nem írok választ még nem kell degenerált üzeneteket küldeni.
Anita, 32
Budapest, XIV.
Csaba
50, Nagykőrös
szép a nyár vége is Sokan gondolják ismernek, valolyában nem. Odaado tul őszinte, ismerkedni szeretö. A többi majd szemkontakt által ha akarod.
Csaba, 50
Nagykőrös
Vanda
38, Budapest, II.
lekapcsolom a lámpát a városban Intenzív, impulzív, intuitív, reflektív, szenzitív, ironikus, dinamikus, empatikus
Vanda, 38
Budapest, II.
Zsolti
33, Budapest, VIII.
Élj boldogan! Érdekel az időjárás és a környezetvédelem, nagyon szeretek táncolni, kedvencem a kizomba. Olyan lányt keresek aki kedves, aranyos, csinos ad magára, megértő és őszinte, és jó ha szeret táncolni, fontos vagyok neki. Szeretek kirándulni, és jókat aludni, Meteorológiai naplót írok, érdekel a labdarúgás...
Zsolti, 33
Budapest, VIII.
Veronika
58, Celldömölk
Nem az első szeretnék lenni az életedben, hanem az utolsó Végleges társat.keresek 50-64 év közötti, minden szempontból független férfi személyében. Olyat, aki hozzám tud költözni, ha közöttünk minden jól működik. A kabátos fotóm 2019 decemberi. Elérhetőséget írj, itt nem tudok válaszolni.
Veronika, 58
Celldömölk
Zoli
50, Budapest, XIV.
Már néha gondolok a szerelemre Örök kíváncsiság. Nincsen tévém. Filmeket, sorozatokat nézek. Természetszeretet. Ha bringa, akkor MTB, nyulak, őzek, szarvasok között. Lejtőzés fülig érő szájjal :-) Ha zene, akkor Spotify. Új ízek keresése a konyhában. Kutyafronton eddig egy karakán magyar vizslával passzoltunk a legjobban egymáshoz. Unbroken https:\/\/www.youtube.com\/watch?v=26U_seo0a1g Nothing to lose, my dear - Juli Fabian & Zoohacker https:\/\/www.youtube.com\/watch?v=amdS2-3O3vU Néhány film\/sorozat a kedvenceim közül: Black Mirror "Nosedive" (2016), Big Little Lies (2017), Taboo (2017), Next Gen (2018), A Star Is Born (2018), Bumblebee (2018), Le chant du loup (2019), Motherless Brooklyn (2019)
Zoli, 50
Budapest, XIV.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk