Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 1 259 online.
Anita
46, Kecskemét
Sziasztok! Két ember kapcsolatában sosem az akadályok számítanak, hanem a szeretet. Nem vagyok előfizető így csak e-mail címre tudok válaszolni .
Anita, 46
Kecskemét
Árpi
30, Szeged
Szia! Szeretnék megtanulni mosolygni. Leginkább egy tó\/tenger\/óceán mellett laknék szúnyog nélkül. Reggelente pedig a vízpartot nézném egy kávéval a kezemben. Az is lehet, hogy elég lesz a kertben egy kerti tó.
Árpi, 30
Szeged
Ági
41, Budaörs
A legfontosabbak: önazonosság és boldogság. Úgy gondolom az élet tele van szépséggel, érdemes meglátni és másokat is erre biztatni. Hiszem, hogy mindenkinek lehetősége van a saját igényei szerint megteremteni az életét mert minden lehetséges, ez csak a hozzáállásunkon múlik.
Ági, 41
Budaörs
Sandor
49, Amerikai Egyesült Államok
OSZINTE...SZERETET.. Vidam uzletember,romantikus.... Imadok..sportolni,kirandulni,filmezni,tanulmanyozni..... 16-eve elek a gyonyoru palmafas ocean parton..
Sandor, 49
Amerikai Egyesült Államok
Mária
63, Sopron
A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Hurrá!! Nincs előfizetésed Új naplóbejegyzést csak előfizetők írhatnak. Kattints az Előfizetés gombra, válassz előfizetési csomagot és levelezz bárkivel, nézz meg minden képet nagy méretben... és írj saját naplót! :(((
Mária, 63
Sopron
Nikolas
21, Szlovákia
légy mindig önmagad . Szia örülnék ha valakivel a közelből egymásra lelnénk mert szeretnék végre egy boldog kapcsolatot ha a közelben laksz és szimpatikus vagyok vagy tetszem akk írj rám de mellékelj létci elérhetőséget is mert nem vok előfizetéses ezért nem tudok vissza írni de ha küldök egy tesztet üziben akk már nyert ügyed van ☺️☺️😉
Nikolas, 21
Szlovákia
Terézia
63, Szeged
"Az élet egy álom. Valósítsd meg. (Teréz anya) Úgy gondolom, a konkrét bemutatkozás helyett sokkal többet mond el ez az idézet, mely a „The best exotic Marigold Hotel” című film végszava: „Az a valódi kudarc, ha valamit nem próbálunk meg. A siker mértékegysége az, hogyan birkózunk meg a kudarccal. Soha nem adhatjuk fel. Ki hibáztathat, hogy úgy érezzük, túl öregek vagyunk a változáshoz? Félünk a csalódástól, az újrakezdéstől? De az is igaz, aki nem kockáztat, semmit nem ér el és nem lesz semmije. Csak annyit tudunk a jövőről, hogy más lesz. Vagy talán attól félünk, hogy ugyanolyan lesz. Ezért örülnünk kell a változásnak. Mert ahogy valaki egyszer mondta, a végén minden jóra fordul. És ha még nem jó, gondoljanak arra, még nincs itt a vége.” “Ne bánd, hogy idősödsz. Ez egy olyan kiváltság, ami nem mindenkinek adatik meg.” Hosszú távú - talán egy életre szóló - kapcsolatot keresek, összeköltözés nélkül (legalábbis most így gondolom ...). Egy Bika jegyében született nő vagyok, aki az erre a csillagjegyre jellemző ÖSSZES tulajdonsággal rendelkezik. Ha elég bátor vagy, hogy ennek ellenére vagy ezzel együtt, ezt elfogadva nekivágj egy ilyen kapcsolatnak, akkor írj. Egyet megígérek: minden levélre válaszolni fogok. Hiszem, hogy meg fogjuk találni egymást … csak idő kérdése, de én türelmes vagyok ...
Terézia, 63
Szeged
Tibor
67, Pázmánd
Társam keresem Biztos nagyon kevesen vannak akik egyedűl szeretnének élni. Nem tartozom közéjük. Ahogy elnézem, szinte mindenkinek konkrét elképzelései vannak, na ja hiszen a legtöbben már túl vagyunk legalább egy csalódáson. Próbáljuk megtalálni az igazit. (Nem egyszerű). Minél idősebbek vagyunk, annál több és erősebb a belénk rögzült jó vagy rossz szokás. Természetesen ez szubjektív. Magam részéről igyekszem tolerálni mások berögzült szokásait. Szeretem a békességet. Nyugdíjban vagyok, de még dolgozom. Folyamatosan mozgásban vagyok. Nem ismerem az unalmat. A sportos, kényelmes öltözetet kedvelem. Szeretek utazni. Pozitív gondolkodású vagyok, nem ijedek meg a problémáktól. Kertes házban élek, nem intenzíven, de kertészkedem. A zene szeretetében élek. Hanglemez gyűjteményem és komoly Hi-Fi rendszerem van. Ezt nem minden nő tolerálja, olyan társat keresek aki ezt megérti és elfogadja, hogy ez a hobby része az életemnek. Viszont nem vagyok foci rajongó és nem járok pecázni.
Tibor, 67
Pázmánd
Gyöngyi
49, Győr
A szerelem egyenlet két ismeretlennel. Remélem ez is mint a legtöbb két ismeretlenes egyenlet megoldható. Hogy az egyik ne legyen túl ismeretlen néhány dolog rólam: vidám, optimista, kitartó, néha realista, néha álmodozó lány vagyok. Szeretem a természetet, sportot, zenét, táncot, színházat. Azért a romantikát se hagyjuk ki, jó összebújva beszélgetni, vagy csak lenni. Jó lenne ha megoldanád az egyenletet!
Gyöngyi, 49
Győr
Péter
46, Budapest, VII.
Tud valaki egy mottó keresőt? Állítólag ez a rész árul el rólam sok mindent és “ez alapján döntik el a legtöbben, hogy érdekled-e őket, vagy nem”. Kár, pedig ezen kívül sok egyéb mezőt is szerettem volna kitölteni, természetesen példákkal alátámasztva. Jó lett volna leírni, hogy mennyire tartom magam tájékozottnak, műveltnek, humorosnak, intelligensnek, jóképűnek, figyelmesnek... Sajnos ilyen mezők hiányában ezek az információk most rejtve maradnak, pedig nincs is nagyobb öröm számomra, mint magamról beszélni, töltögetni űrlapokat, kipipálni a jó tulajdonságaimat és nyilván elhallgatni a rosszakat. Ahh, nem. Csak vicceltem. Konkrétan azt sem értem, hogy miért lehet ezt az egyet is kitölteni? Mivel minden pasi ugyanolyan. Állítólag. Rendben. Azért annyit elárulok magamról, hogy szeretem az olyan helyeket, ahol a csészében van a koffeines kávém, ahol nincs wifi, a kommunikáció teljesen analóg és a másik szemébe lehet nézni. Ez még ilyen múlt századi bolondság. Ezt rajtam kívül még érti valaki?
Péter, 46
Budapest, VII.
Andrea
43, Békéscsaba
Sziasztok! Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 43
Békéscsaba
Attila
40, Budapest, XIII.
Per aspera ad astra Nem tudom pontosan mit kellene ide írni. Szeretnék megismerkedni egy melegszívű, megbízható és csinos lánnyal. Ha sportos és szeret vízközelben, illetve kint a természetben lenni az csak előny.
Attila, 40
Budapest, XIII.
Judit
51, Pécs
Szerintem beszélgessünk! Nem szeretnék promóciós szöveget írni magamról:-) Beszélgessünk, két értelmes ember nagyjából tíz perc alatt ki tudja deríteni, hogy nagy eséllyel egymást keresik-e. Csak kommunikálva sikerülhet :-)
Judit, 51
Pécs
Gergõ
30, Nyírcsaholy
Csak komolyan Csak komoly kapcsolat érdekel. Idővel családot, gyereket szeretnék. Szabadidőmben szeretek horgászni, kirándulni, természetben járni, barkácsolni. Munkahely mellett mezőgazdasággal, és hobbi szinten borászattal foglalkozok. Szóval a városi élet/albérlet/panel kilőve. Az utazással, mozizással és egyéb társasági dologgal úgy vagyok, hogy ha van kivel, akkor jó dolog, de egyedül nincs hozzá sok kedvem. Zene terén a rockot és hasonlóakat hallgatok, de társaságban senkit nem kínzok vele, szóval ettől nem kell félni 🙂
Gergõ, 30
Nyírcsaholy
Lili
56, Budapest, XIV.
Harmónia Feltöltöttem a képeim! Idáig, két plasztikai sebész, egy roham mentős és egy pap jelentkezett! :-)) Akinek tetszel... megjegyez! Akit érdekelsz... megkeres! Aki szeretne veled lenni... szakít rád időt! Aki látni akar téged... látni is fog! Aki vágyik rád... bizonyít! Aki szeret... megbecsül!
Lili, 56
Budapest, XIV.
Norbert
45, Debrecen
Perpetum mobile Folyamatos mozgásban vagyok. Utazok, sportolok. Tartós kapcsolatot keresek.
Norbert, 45
Debrecen
Magda
65, Kunhegyes
Sziasztok! Magda vagyok, 65 éves, lakhelyem 40 éve Kunhegyes. Határozott,korrekt,életvidám,dinamikus egyéniség vagyok.Napi gyakorisággal rendelek praxisomban jelenleg is.A manapság szokványosnál lényegesen jobban védem civil szférámat,ezért az elképzelt,az "elvárt",a számomra élhető-,és örömmel megélhető kapcsolatról Füst Milán:"A párkapcsolat egy négylábú asztal" gondolatát említeném...Köszönöm a megtisztelő figyelmet.
Magda, 65
Kunhegyes
Zsolt
32, Siófok
Üdvözöllek! "Az életben az az egyik legnagyobb ajándék, amikor találsz egy társat, akire ha csak rágondolsz, már boldog vagy!" Csak komoly kapcsolatot keresek. Egy éjszakás kalandok nem érdekelnek. Szeretem az őszinte embereket (akikből sajnos kevés van) és akik tudják mit szeretnének az élettől. További szép napot kívánok!
Zsolt, 32
Siófok
Mara
63, Biatorbágy
Nélkülözhetetlen vagy és én is az vagyok, .......... Nélkülözhetetlen vagy és én is az vagyok hogy mikor találkozunk az rajtad és rajtam múlik. Boldogan készülök rá!
Mara, 63
Biatorbágy
Viktor
40, Fonyód
Ahol a szemek beszélnek, ott a szavakra nincs szükség. Kit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Viktor, 40
Fonyód
Klára
63, Dunaújváros
Nyitottnak lenni a csodákra! Igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel. Nagyon fiatalos, önmagára és környezetére is igényes nőként szeretem a szépet magam körül. Színház és zenekedvelő vagyok, kórusban is énekelek. Az ősz a kedvenc évszakom. Életem gyönyörű, de sajnos a már sok évvel ezelőtt szomorúan végződő fejezete után most megint egy igaz, szép szerelemre, kapcsolatra vágyom. "Nem szeretem a felszínes beszélgetéseket. A lényegről szeretnék beszélgetni, halálról, szexről, csodákról, intellektusról, az élet értelméről, messzi galaxisokról, hazugságokról, amiket mondtál, a kedvenc illatodról, a tévedéseidről, a gyerekkorodról, arról, hogy mi tart ébren éjszaka, a bizonytalanságaidról és a félelmeidről. Azokat az embereket kedvelem, akiknek van mélységük, akik képesek érzelmesen beszélni a csavaros eszükkel. Engem nem érdekel a "na mi újság van?." (Julia Roberts) Szeretném, ha az álmaimba beköltözne a valóság. És ha rátalálunk egymásra, akkor én is mindent megteszek majd azért, hogy a Kedvesem álmai is valóra váljanak.
Klára, 63
Dunaújváros
Balázs
46, Nagy Britannia
Az élet szép, kérdezz meg egy boldog embert! Vidám, viccelődő de kellően komoly is. Kíváncsi ínyenc, aki meg is főzi amit szeret (előbb-utóbb sikerül is), na meg persze egy illő bor... Zenét csak alvás közben nem. Egzisztenciálisan megalapozott háttérrel, azon ritka szerencsések egyike -kinek a munkája hobbija is egyben, bár jelenleg ez sok külföldi tartózkodással jár együtt. Gyermekem 27 éves, már külön él. Keresem Párom, aki Társam és Cinkosom is EGY személyben. Köszönöm, hogy elolvastad e pár sort.
Balázs, 46
Nagy Britannia
Piroska
56, Budapest, X.
Az élet szép! Keresem azt aki engem akar Akinek engem küldött,Akit nekem szánt az ég!
Piroska, 56
Budapest, X.
Béla
36, Budapest, XVII.
Hasonló a hasonlót, mert nem vagyok illuzionista. Határozott értékrenddel és kialakult, felnőtt személyiséggel rendelkező ember vagyok. A hétköznapokban vicces, humoros, de ugyanakkor megbízható, normális fickó vagyok, aki betartja az adott szavát. Mottóm, hogy: A szerelem mindenkinek kijár!
Béla, 36
Budapest, XVII.
Andi
45, Budapest, IV.
Szerelem első látásra 💞 Szia, Andi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andi, 45
Budapest, IV.
Viktor
31, Budapest, II.
Komoly kapcsolat. Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Viktor, 31
Budapest, II.
Éva
31, Budapest, XIV.
Felhők fölött mindig kék az ég! Vidám, természet és állatkedvelő lány keresi párját, tartós kapcsolatra. Káros szenvedélytől mentes, pozitív életszemléletű, őszinte barátot keresek. Mindenkit megkérek, csak olyan irjon,aki a megjelölt korhatárban benne van. Elvált gyerekes, ne irjon!
Éva, 31
Budapest, XIV.
Péter
53, Kunszentmiklós
Sziasztok! Péter vagyok, keresem társam komoly kapcsolat céljából Szia kedves látogato, Péter vagyok 53 éves! Alapjában vidám, humoros, de a koromhóz illö komolysággal. Rendezet körülmények kózött élek.Szeretek utazni, bulizni, persze ha az idöm meg a munkám engedi. Természetessen még sokmindent tudnák irni de szeretném elmondani majd személyessen! Keresem párom akivel meg oszthatnám mindennapjaimat! Ha valaki látbennem lehetöséget annak szivessen állok rendelkezésére, beszélgetésre akár találkozásra is!!! Irj és hivj bátran!
Péter, 53
Kunszentmiklós
Alexa
37, Budapest, XXI.
Sziasztok! Az akarok lenni, ami akkor voltam, mikor az akartam lenni, ami most vagyok. forrás: Az akarok lenni, ami akkor voltam, mikor az akartam lenni, ami most vagyok.
Alexa, 37
Budapest, XXI.
András
41, Budapest, IV.
Mindig van új esély... Sziasztok! Nem vagyok az az otthonülős típus, szeretek kirándulni, sétálni, utazni, a természetben lenni, moziba járni vagy egyszerűen csak beszélgetni. Ha szimpatikusnak találsz, akkor kérlek, küldj e-mail címet.
András, 41
Budapest, IV.
Krisztina
34, Sárbogárd
Ismerkedjünk! Kedves Látogató! Köszönöm, hogy megtisztelsz azzal, hogy megtekinted az adatlapomat és figyelmet szentelsz, hogy elolvasod e pár sort. Erdélyből származom, öt éve lakom Magyarországon. Tanárként dolgozom. Szabadidőmben szeretek a friss levegőn lenni és az olyan tevékenységek érdekelnek inkább, amikben aktívan részt vehetek. Szeretek biciklizni, kirándulni, tornászni. Ha esik társasozni, olvasni, zenét hallgatni, festeni, recepteket próbálok ki, mivel szeretem a finomságokat. Gondozni a nővényeimet, virágaimat. Lenyűgöznek a tavak és kedvelem a cuki állatokat. Szeretek színházba, koncertre, kiállításra, hangversenyekre menni, új helyeket és dolgokat felfedezni, ha erre adódik lehetőségem. Szeretem az érdekes és különleges dolgokat. Hidegen hagy a Tv bambulása és a mozi, a politika, a bulik világa. Olyan társat szeretnék az én korosztályomból, akivel jól tudok kommunikálni, hasonló az érdeklődési körünk, és akinek nemcsak a külső fontos, de a belő értékek is. Aki elfogad, tisztel, értékel, annak, aki és olyannak, amilyen vagyok, és nem annak, aki vagy amilyen lehetnék és nem kerget ideálokat. Mit tudhatok meg Rólad? Miket kedvelsz és miket nem? További szép napot Neked. Üdv: Kriszta:)
Krisztina, 34
Sárbogárd
Imi
32, Budapest, XX.
Minden nap egy alma ,az orvost távol tartja :( Egy teljesen normális felfogásu, kellöen jofej , megbizhato, abszolut joszándéku fiu vagyok aki komoly ismerkedési szándékkal regisztrált fel az oldalra. Társat keresek , nem futokalandot ! ;-) Többet szerintem majd levélben vagy majd személyesen a késöbbiekbe ha ugy alakul :-) Imi :-)
Imi, 32
Budapest, XX.
Virág
40, Budapest, II.
Írj, ha Te is a személyes talákozásban hiszel ! Hűséges,megbízható,őszinte,empatikus,barátságos,intelligens hölgy és jó beszélgetőtárs vagyok.Szabadidőmben szeretek múzeumba,színházba,koncertre,moziba járni, táncolni, sportolni és ha van lehetőségem utazni,kirándulni. Délutánonként vagy esténként,ha van valamilyen program(kulturális vagy más) szívesen megyek.- barátok ha rá érnek,akkor velük . Szeretnél jobban megismerni , írj bátran! Nem hiszek abban,hogy néhány szóból,mondatból megismerhető egy ember.Amiben hiszek, a személyes kontaktus,találkozás,hiszen ott dől el majdnem minden.
Virág, 40
Budapest, II.
Laci
60, Budapest, IX.
Vidám, szorakoztató Jó humorú kedves szórakoztató . Csinos hölgy ismeretségét keresi.
Laci, 60
Budapest, IX.
Renáta
46, Üllő
Keresem a Boldogságot! Tudom, nem vagyok már tini, de még mindig hiszek a Szerelem erejében! Keresem azt az 1 férfit, akivel kölcsönösen azt érezzük, hogy igen, Őt kerestem! 😊
Renáta, 46
Üllő
Zoli
61, Budapest, XIV.
Kereslek,míg rád nem találok. Megértő,fiatalos arcú,becsületes társat keresek.Nyitott vagyok az alkalmi kapcsolatra is.Leginkább a kisportolt aktív férfiakat kedvelem.Nem vagyok szőrös testű,de nem is képzelem magam nőnek.Szeretnék egy olyan társra találni aki úgy tud szeretni,mint én.
Zoli, 61
Budapest, XIV.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk