Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 4 291 online.
Csilla
51, Dunakeszi
...im gonna stand by you... gyere velem utazzunk, hallgassuk a zenet, beszeljunk, vitatkozzunk, keressunk megoldast,..... folytasd...
Csilla, 51
Dunakeszi
Laci
69, Budapest, XXI.
"Színház az egész világ...." Laci vagyok, 69 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 69
Budapest, XXI.
Kata
48, Veszprém
Élni és élni hagyni Az életben az igazan nagy dolgokat nem elég elképzelni vagy elgondolni , azokat át kell élni érezni kell. Jó neha egyedül lenni , és jó ha van valaki aki átölel, akivel megoszthatom a gondolataimat az örömömet bánatomat. Szeretem az ízig -vérig úriembereket. Aki tudja mi kell a nőnek.aki képes megnevettetni es gyerek maradni bizonyos helyzetekben.Nem túlélni akarok hanem élni boldogan. Valakivel, akivel.minden jó. Nem tökéletes, hanem jó. Mert tökéletes nincs. Én sem ,és Te sem vagy az. Hiszek a meglátni, és megszeretni érzésben. Mikor megtalállak, és bizsereg mindenen. Őt keresem !!
Kata, 48
Veszprém
László
70, Székesfehérvár
A türelem egy kedves 53 év körüli társat terem Tapasztalt ,kreativ ezermesternek gondolom magam. Keresek egy nálam fiatalabb hölgyet aki nincs tele problémával s rendezett az élete.Nem fél a viztől s szivessen vitorlázna velem. Ez a szenvedélyem.Nyugdijas vagyok de mellette még dolgozok. Remélem a mottóm beválik.
László, 70
Székesfehérvár
Zsu
52, Budapest, XIII.
Szélcsendben, szélben... Független, optimista, vidám, a világra nyitott nő vagyok. Érzékeny, ennek minden előnyével és hátrányával. Szellemi, testi, lelki harmóniát keresek leendő kapcsolatunkban. Rajongok a művészetekért. :)
Zsu, 52
Budapest, XIII.
Sanyi
24, Létavértes
Ismerkedjünk! Sanyi vagyok, 20 éves, lakhelyem Létavértes. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sanyi, 24
Létavértes
Zsóka
43, Budapest, IX.
Játszmák nélkül Határozott, önmagára igényes, férfias férfit keresek, akivel lehet jövőt építeni, aki túltette magát az előző kapcsolatán, csalódásán. Ami taszít, az igénytelenség, az ízléstelenség, a játszmák. Nem keresem 15-20-30 évvel idősebb férfiak társaságát, mindenki maradjon meg a saját korosztályánál. Lehet túl sokat szeretnék egyszerre, de türelmes vagyok, várok. Magamról: Hagyományos értékrenddel rendelkezem. Szeretem a jó filmeket, a színházat, az utazást, a természetet, a kávét, a kutyákat (mondjuk nekem pont nincsen). Rühellem a magassarkút (ha nem érted miért, próbáld meg beletuszkolni a lábad egybe), persze van amikor más választás nincsen. Más most hirtelen nem jut eszembe. :)
Zsóka, 43
Budapest, IX.
Elemér
46, Budapest, XV.
Life reboot Kiegyensúlyozott, megbízható, aranyos (mások mondták...), biztos anyagi háttérrel rendelkező pasiként keresem leendő társamat. Munkám mellett aktívan telnek mindennapjaim: gyakran lejárok úszni, hétvégenként - ha tehetem - kirándulok. Jellemző rám a megfontoltság, az érzékenység, amit türelemmel kompenzálok. Szeretek és szívesen főzök. Keresem azt a nőt, akivel összebújva megbeszélhetjük mindennapjaink búját-baját, vagy megnézünk egy részt a kedvenc sorozatunkból, akivel együtt elmehetünk világot látni, vagy kirándulni, akivel megoszthatom gyermekei(m\/nk) örömét, és aki szenvedélyt hoz az életembe.
Elemér, 46
Budapest, XV.
Adrienn
49, Bonyhád
Szeretni és szeretve lenni...... Komoly gondolkodású társat, barátot keresek hosszú távra.....egyenlőre ismerkedni szeretnék.
Adrienn, 49
Bonyhád
Árpád
33, Eger
Egy mosoly, egy tánc, egy séta :) Csendes, kissé zárkózott vagyok. Szeretem az őszinte és kedves embereket. Imádom a népzenét, hobbim a népitánc. Szeretek túrázni, természetben lenni. Többre értékelem a természetességet.
Árpád, 33
Eger
Klára
57, Budapest, XX.
Sziasztok! Fiatalos vagyok, nyitott. Tartalmas, őszinte kapcsolatot keresek, közös időtöltéssel.
Klára, 57
Budapest, XX.
András
61, Békéscsaba
A személyes találkozóban bízom! Egy szép arcú,csinos hölgyet keresek,Aki megbízható és jó lelkű! SAJNOS,SOK A HAMIS PROFIL!RONT A SZÍNVONALON! Sokat segít,ha az aktuális fotóinkat tesszük fel!
András, 61
Békéscsaba
Ági
38, Budapest, II.
Csak őszintén! Leszbikus nő vagyok :) Keresem azt a nőt akivel boldog lehetek végre! Lehet hogy te vagy az? Várom leveled :)
Ági, 38
Budapest, II.
Robi
56, Gyöngyös
Személyes találkozásban hiszek! 😊 Szia, Robi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Robi, 56
Gyöngyös
Henriett
44, Kecskemét
Sziasztok! Szia, Henriett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Henriett, 44
Kecskemét
Sándor
34, Budapest, XVIII.
Sziasztok! Üdvözöllek az adatlapomon! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra!
Sándor, 34
Budapest, XVIII.
Zsófi
32, Budapest, XIV.
Sziasztok! Átlagos embernek tartom magam, szeretek a természetben járni , a tengert, a bútorokat;), a designt. Normàl èrtèkrend,szemlèlet! ”Elbùjni a vàros zajàtòl” Az őszinteséget fontosnak tartom, nem kedvelem a művi dolgokat. A természetesség ami fontos számomra- Szeretem a kutyákat, macskákat ... sustainability the less is more, minimalism. soul
Zsófi, 32
Budapest, XIV.
Csaba
51, Budapest, XXII.
Társat keresek Előző itt létemkor szinte elrettentő önjellemzést írtam magamról . Most inkább csendben maradok :)
Csaba, 51
Budapest, XXII.
Lina
52, Szombathely
Sziasztok! Nem fizetek egy oldalnak, így nem sokat látok és majd igazolom magam annak akinek én szeretném. :) Légy önmagad, mindenki más már foglalt; - Oscar Wilde "A tudat, hogy szerethetsz és szeretnek, olyan melegséget és gazdagságot ad az életnek, amit semmi más nem pótolhat." - Oscar Wilde "Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." - Antoine de Saint-Exupéry Addig táncolj, míg tart az ének. És addig élj, míg tart az élet. Táncolj, mielőtt véget ér a dal, élj magadnak, ne úgy, ahogy más akar.
Lina, 52
Szombathely
Gábor
47, Budapest, VIII.
Nézzünk egymás szemébe! Nem könnyű a saját tulajdonságaimról írni, de talán bátran mondhatom, hogy könnyű nevetni sokat és nehéz unatkozni velem. Szeretem a hangos koncertek és a csendes beszélgetéseket is. Állatokat szeretem, a többit személyesen. Szívesen csetelek, de élőben jobb.
Gábor, 47
Budapest, VIII.
Erzsébet
54, Dunakeszi
Szerelem, hűség...létezik még? Társaságot kedvelő, vidám természetű nő vagyok. Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni. Sokat kirándulok, kerékpározok... Nyitott vagyok, szívesen ismerkedem. Keresem az igazit!
Erzsébet, 54
Dunakeszi
Anti
38, Gyöngyös
Éljük az életet... Ha szeretsz kirándulni, új helyeket felfedezni, moziba menni, vagy csak otthon kettesben filmezni, együtt főzni ( én nem vagyok nagy szakács, így csak segítek, meg mosogatok 😀) akkor egymást keressük. Persze az sem árt ha szimpatikusak vagyunk egymásnak. Ha az vagyok, akkor ismerkedjünk, mert ugye pár sorból nem derül ki hogy egymást keressük-e.
Anti, 38
Gyöngyös
Enikõ
43, Budapest, XIV.
Kéz a kézben Kiegyensúlyozott, igényes nőként keresem a társam. Fontos számomra az igényes külső, belső, ápolt test és lélek. Évek óta fontos része életemnek a sport. Régebben lovagoltam, pár éve pedig hobbi szinten futok heti 3-4 alkalommal. A sportcipő és farmer mellett szívesen húzok magassarkút és elegánsabb ruhákat is, ahogy az alkalom megkívánja. Szabadidőmben szeretek utazni, kirándulni, de nem vetem meg a mozit vagy a színházat sem. Szeretem a természetet, számomra még ismeretlen (vagy már nem ismeretlen) tájak, országok, városok felfedezését. Szívesen szakadok ki bármikor a saját megszokott környezetemből. Harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyom. A figyelem, hűség, bizalom, alapvető értékek számomra. Fontosnak tartom az együtt töltött időt, közös élményeket. Adataim valósak! Nem vagyok előfizető. A képen a kutya nem az enyém. :)
Enikõ, 43
Budapest, XIV.
Ákos
40, Oroszlány
Néha egyedül kell lennünk, de inkább nem. Néha csak azért kell egyedül lennünk, hogy hiányozzon számunkra valaki, és ismét szerelmesek lehessünk belé.
Ákos, 40
Oroszlány
Kriszta
42, Pécs
Sziasztok! Kriszta vagyok, 41 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kriszta, 42
Pécs
Lászlo
47, Gerde
Sziasztok! Pécstől 30lakom szeretem a természetet lovakat tenyésztem olyan társat keresek aki szintén szereti a vidéki életet vagy elkérem
Lászlo, 47
Gerde
Ilona
74, Kecskemét
Kölcsönös bizalom Derűs, humoros, társaságkedvelő vagyok, szeretem az állatokat. Szeretek kártyázni, olvasni, filmet nézni, de szívesen sétálok a természetben is (könnyű túrák). Nyugalmat, biztonságot keresek. Üzenetedben add meg az e-mailcímed, hogy válaszolhassak!
Ilona, 74
Kecskemét
László
66, Budapest, IX.
Légy hű magadhoz, mint napra éj következik..... Vidám természetű vagyok, (úgy láttam, majdnem mindenki ezt írja), néha talán túlságosan is. Nem szeretem a monotóniát, elszürkülést, belenyugvást, megszokásokat. a lehorgasztott fejeket, a negatív előítéleteket... Szeretem az életet, a mozgást, dinamizmust, az élénk tekintetet, együttérzést, szerelmet. Impulzív, mozgékony egyéniség vagyok (nem mindig előny). Érdekel a spiritualizmus, a világvallások, a pszichológia. A természet csodálói és védői közé tartozom.. Műszaki végzettségem miatt talán, gyakorlatiasan problémamegoldó vagyok. Dinamikus mentalitásommal még nagyot akarok harapni ez élet tortájából - nem hedonizmusra gondoltam, hanem a puritán szépségek meglátására, átélésére. Táncot is tanultam, de már kopik rutinom. Télen síelek, nyáron sokat kerékpározom, úszom is, ha van víz a közelben. Szeretném bevezetni a meditációt a mindennapi gyakorlatomba. Nem vagyok már előfizető! Nem tudok levélre válaszolni!
László, 66
Budapest, IX.
Zsuzsi
58, Tatabánya
Értelem, érzelem, érintés, elfogadás... Vidám, pozitív gondolkodású, lelkiismeretes, és kompromisszumra képes vagyok, valamint nyitott az emberek felé. Könnyen megtalálom bárkivel a közös hangot, főként a hozzám hasonló jó kedélyű emberekkel. Szeretek megélni dolgokat. Sok helyen és sokféleképpen jól tudom érezni magam. pláne ha egy szerető társsal tudom ezeket az élményeket megosztani. A megfelelő társam által tudok igazán kiteljesedni, mert az értelem és érzelem teljessége, egysége csodákra képes, Egymás elfogadására épülő kapcsolatra vágyom, szeretem az ölelést az érintést, gyengédséget, kiszámíthatóságot! Tudjuk tisztelni azt, amiben különbözünk egymástól! A sportolás is közel áll hozzám, futok, tornászom, télen a korcsolyázás a nagy kedvencem. A kultúra,a művészetek, a természet csodájának, szépségeinek nagy rajongója vagyok, a minőségi zene \/újabban a komoly \/ elvarázsol, megnyugtat. Természetesen vannak gyengeségeim is, amelyet igyekszem megfelelően kezelni kisebb nagyobb sikerrel! :-( Vágyom egy értelmi és érzelmi intelligenciával bíró, őszinte, vidám, humoros úriemberre, aki mellett igazi nőként tudok kiteljesedni! :-)
Zsuzsi, 58
Tatabánya
Istvan
63, Miskolc
Nemtudom milegyen . Még dolgozgatok de nem mindennap főleg otthon néha beugróként kamionra saját autóm van négy karikás ,a többit telefonon .
Istvan, 63
Miskolc
Szófia
39, Budaörs
Hátha segít az Univerzum... Komoly kapcsolatot kereső, becsületes nő vagyok, aki szeretné megtalálni a társát.
Szófia, 39
Budaörs
Zoltán
59, Bük
Ismerj meg! Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 59
Bük
Gitka
65, Budapest, XIV.
Köszönöm hogy megnéztél. Egyszerű vidám nő vagyok. Dolgozom és cigarettázom. Kérek elérhetőséget. Nem vagyok fizetős.
Gitka, 65
Budapest, XIV.
László
50, Budapest, IV.
Sziasztok! Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 50
Budapest, IV.
Edit
51, Heves
Sziasztok! Szia, Edit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Edit, 51
Heves
Attila
43, Győr
Sziasztok! Szia, Attila vagyok, szeretem az őszinteséget,mégha fáj is, és tetszik ha valaki megtisztel avval,hogy legalább válaszol.
Attila, 43
Győr
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk