* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 714 online.
Gyöngyi
51, Gödöllő
Sziasztok Gyöngyi vagyok, 51 éves, lakhelyem Gödöllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!. *moderálva*
Gyöngyi, 51
Gödöllő
Zoltán
59, Budapest, XIII.
Somebody to love Keresem a partnerem egy okos és sportos hölgy személyében, akire fel lehet nézni...Nem baj, ha van humora
Zoltán, 59
Budapest, XIII.
Gyöngyi
51, Gödöllő
Sziasztok! Szia Gyöngyi vagyok ! Komoly kapcsolatot keresek . Bizalom és őszinteség és nagyon fontos , illetve kutya barát legyen .
Gyöngyi, 51
Gödöllő
Csaba
55, Kecskemét
élni és élni hagyni Rendezett körülmények között élek, van szerető családom. Örülök a kis semmiségeknek, a természetnek, mindennek, amit a szemem és a szívem észrevesz. Sokat adva magamból - ez vezérel a munkámban és a magánéletemben is. A legfontosabb: ember legyél, lélekkel, érzelmekkel, némi humorral fűszerezve...és nem utolsó sorban a kommunikációra való hajlandóság. Az érintésnek, egy-egy símogatásnak varázsereje lehet. A jó szóról nem is beszélve... Csak egy társ hiányzik...
Csaba, 55
Kecskemét
Napsugár
50, Debrecen
Várom korban hozzám illő, megbízható, káros szenvedélyektől me Napsugár vagyok, 50 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Napsugár, 50
Debrecen
Zsolt
67, Budapest, XVI.
Tanultam a múltból Élek a mának Remélem a holnapot Négy éve elvált, őszhajú, független, jóképű, pesti öregfiú vagyok. Családi házamba várok egy kis termetű hölgyet, akit imádhatnék.....! Lehet, hogy nem én lennék az első, akit választanál, De jó "parti" vagyok! Lehet, hogy nem vagyok elég gazdag, De értékes ember vagyok! Lehet, hogy nem játszom meg magam, De én abban vagyok jó, hogy önmagam adom! Lehet, hogy nem vagyok büszke némely tettemre, De büszke vagyok arra, aki ma vagyok! Lehet, hogy nem vagyok tökéletes, De Neked nincs is arra szükséged.........! :)
Zsolt, 67
Budapest, XVI.
Ilcsi
19, Budapest, IV.
Sziasztok! Csak azok a kapcsolatok lesznek erősek, mélyek és szeretetteljesek, amelyben mindkét fél a másikat helyezi az első helyre. Egy kedves, intelligens, igényes és kommunikatív személlyel ismerkednék. Mindenekelőtt pedig, aki tudja, hogy kell szeretni. Számomra a belső értékek inkább a fontosak.
Ilcsi, 19
Budapest, IV.
Karoly
50, Budapest, XIII.
Sziasztok! Szia, Karoly vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Karoly, 50
Budapest, XIII.
Szilvi
44, Budapest, XIX.
Sziasztok! Szia, Szilvi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szilvi, 44
Budapest, XIX.
Roland
27, Pécs
Heyho! Egy humoros, lökött, barátságos, megértő és segítőkész embernek tartom magam. Van egy agár mix kiskutyám aki imádja a fülsimit és a labdázást. Ha meg akarsz ismerni minket, írj :)
Roland, 27
Pécs
Luca
38, Budapest, XI.
Sziasztok! Azt gondoltam, csak a fotó számít, de lehet, hogy mégsem? Első netes társkeresésem, szokom az íratlan szabályokat. Bár többet nem értek közülük. Olyan férfit keresek, akivel könnyeden, jókedvűen és eseménydúsan tudjuk eltölteni a közös szabadidőnket. Ebben legyen utazás, sport, kirándulás, társasági élet és kettesben eltöltött csendes idő. Nem várom, hogy ezt megteremtsd nekem, közösen tegyük. Mivel már két lányom van, akik közelebb vannak az általános iskola végéhez, mint az elejéhez, nem vágyom több saját gyerekre. Ha neked van, az persze nem akadály. Sőt. Fontos a munkám, bár nem a végletekig, te is akarj valamit az élettől. Tudjunk jókat beszélgetni, legyünk egy szinten. Persze ebből nem derül ki, hogy melyik is az a szint, de egy rövid levelezésből sokra lehet következtetni. Remélem, nem leszek itt sokáig.
Luca, 38
Budapest, XI.
György
64, Kiskunhalas
remélni mindig lehet társat, barátot keresek szeretem a csendet, bár, ha jó zene szól , feljebb tekerem a hangot
György, 64
Kiskunhalas
Lili
52, Dunaföldvár
Nem vagyok előfizető, csak előfizetőknek tudok válaszolni! Keresem a férfit, a szerelmemet, akivel boldog lehetek. Olyan párom (54-59 éves) legyen, mint én! Se jobb, se rosszabb, se több, se kevesebb! Maximum egy nagykorú gyermekkel. (Tőlem fiatalabbak, házasok, nem függetlenek kérem, ne írjanak!) Nem minden áron keresem a párom!!! Inkább egyedül, mint valahogy!!! :)
Lili, 52
Dunaföldvár
István
54, Tárnok
Egyszerűen jobb legyen veled mint nélküled. Szia bátor böngésző! Van honnan haza mennem. Van hova haza mennem. Van mivel haza mennem. Nincs kihez haza mennem. Kicsi vagyok, könnyebb átugrani, mint megkerülni, de bírom, ha a fejemen ugrálsz. Szegény vagyok, de imádom a munkám. Tartalmas, komoly kapcsolatot keresek.
István, 54
Tárnok
Irén
71, Szekszárd
emberi értékek Olyan társat keresek, aki hozzám hasonlóan a hagyományos keresztyén(keresztény) emberi értékeket keresi. Legyen becsületes, művelt, intelligens, empatikus. Társkeresésében az érzelmek keresése domináljon. Én is ilyen vagyok.
Irén, 71
Szekszárd
Gyula
54, Budapest, XVI.
Amikor világra jöttem, felsírt az orvos (Woody Allen) Átlagos munkám van, hétköznapi szokásaim vannak, de azért nem vagyok egy átlagember. Informatikusként dolgozom, hobbim a futás és zongorázok (együttesben is). Ez a művészi hajlam mindig is ágaskodott bennem, de tudok ezzel együtt élni. Hiányzik valaki, keresek valakit,. Biztos sokkal könnyebb lenne az ismerkedés, ha a sport és a zene iránti vonzalom benned is megvan.
Gyula, 54
Budapest, XVI.
Ági
39, Kecskemét
Sziasztok! Ági vagyok, 39 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ági, 39
Kecskemét
Tamás
51, Budapest, IX.
Ismerkedjünk! Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 51
Budapest, IX.
Ildi
47, Budapest, XIV.
A mosolyod napsugár lehet valakinek egy viharos nl Sportos, társaságkedvelő, vidám, optimista ,biztos egzisztenciával rendelkező nő vagyok , aki komoly, hosszútávú kapcsolat reményében várja ideális párja felbukkanását!
Ildi, 47
Budapest, XIV.
Feri
57, Budapest, XXII.
élet adja a citromot és mi csinálunk belöle limonà Társam keresem Budapest és környékéről.Netán ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot ès kezdjünk ismerkedni.
Feri, 57
Budapest, XXII.
Évi
60, Debrecen
Helló! A személyes találkozás híve vagyok! Talán téged kerestelek? Írj, ha felkeltettem az érdeklődésedet! Nem vagyok előfizető! Elérhetőség szükséges!
Évi, 60
Debrecen
András
43, Vásárosnamény
Szia! Elvált, egyedül élő, független és önálló vagyok, rendezett életet élek. Megbízhatónak tartom magamat, kizárólag olyat ígérek, amit meg is tudok tartani, nem vagyok kicsapongó típus, a nagy tömeget, zajos helyeket viszont nem szívlelem. Szeretek mindennemű mozgást. Komoly kapcsolatot keresek. Van egy fiam, aki nem velem él, de természetesen fontos a számomra.
András, 43
Vásárosnamény
Domi
28, Budapest, XI.
Sziasztok! Nem tudok rád írni,de ha van kedved csevegni írj rám. Mindenkinek válaszolok. :)
Domi, 28
Budapest, XI.
István
65, Szlovákia
Sziasztok! 170cm,95kg,vidám,humort kedvelo,nyugdíjas vagyok.fényképet csak mobilra kuldok-Frisset.Máskulonben,a személyes kapcsolat híve vagyok.Nincs nagyon idom a gép elott ulni.Egy kicsit a vállalkozással is foglalkozok.
István, 65
Szlovákia
Tímea
52, Körmend
Szeress, hogy szerethesselek! Az ember nem adhat több órát az életének, de minden órájának adhat több életet.
Tímea, 52
Körmend
Zsolt
43, Budapest, VI.
Szia! A frappáns bemutatkozó szövegek Nagymestere vagyok.
Zsolt, 43
Budapest, VI.
Andi
49, Budapest, XVIII.
Most van itt az ideje Szóban szívesebben válaszolok, de azt csak úgy tudom megtenni, ha itt írok.
Andi, 49
Budapest, XVIII.
István
36, Budapest, XI.
Az offline személyiséged érdekel... Mérnök vagyok, reálisan látom a dolgokat. Nem vagyok egy otthonülő típus, szeretek utazni, kirándulni, túrázni, bringázni. De képes vagyok egy jó könyvet órákon keresztül olvasni. Társat keresek az élet nevű játékhoz. Szeretem ha valaki sokat mosolyog. A személyes találkozásban hiszek...
István, 36
Budapest, XI.
Mónika
49, Amerikai Egyesült Államok
Komoly kapcsolat Szia Mónika vagyok. Csak olyan úriembert keresek aki komolyan ismerkedne. Kedves ès erôs nônek tartom magam. Modern de klasszikus alapokkal gondolkodó vagyok. Szeretlek itt èlni az USA-ban, de Budapestet is szeretem,remélem Te is. (Elnézést ha nem válaszolok minden levélre.)
Mónika, 49
Amerikai Egyesült Államok
Ferenc
29, Szolnok
Sziasztok! Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 29
Szolnok
Márta
35, Szombathely
Sziasztok! Márta vagyok, 35 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Márta, 35
Szombathely
Sándor
51, Nagymaros
Sziasztok! Hagyományos értékrenddel és némi humorral keresem társam egy kedves, őszínte, humoros hölgy személyében.
Sándor, 51
Nagymaros
Zsuzsa
44, Budapest, IX.
Van úgy, hogy egyetlen őrült tetten múlik az egész Van úgy, hogy egyetlen őrült tetten múlik az egész
Zsuzsa, 44
Budapest, IX.
Bandi
39, Budapest, XI.
Ismerkedjünk! Szia.Normális pali, normális értékrenddel, szarkasztikus humorral. Amennyiben azért keresel palit, hogy elfelejtsd a régit, nem bírsz egyedül lenni, vagy égőnek tartod, hogy az egész barátnői körödből te vagy az egyetlen, akinek nincs barátja, vagy azt hiszed, hogy egy pasi oldja meg életed összes gondját, esetleg azért, hogy valakit megváltoztass, akkor nem én vagyok a te embered. Amennyiben tényleg igazi párkapcsolatot keresel, akkor írj! ;)
Bandi, 39
Budapest, XI.
Hajnal
46, Budapest, III.
Intelligencia, bizalom, őszinteség, kémia... Már nem a fehér herceget keresem, de lehet, hogy mégis Te leszel az!? Tégy egy próbát! Kérlek írj elérhetőséget! Nem tudok válaszolni, nem vagyok előfizető.
Hajnal, 46
Budapest, III.
Zoltán
34, Budapest, XIII.
Az idő igaz, és eldönti ami nem az! Bemersz menni vagy kint maradsz? Lehet megjárod vagy lehet, hogy sikert aratsz. Ha bemész jobbra fordulsz vagy balra? Ha eltévedsz azt mondják rád balga. Sebesen cikázol ismeretlen tájakon, kacskaringós utakon, nyaktörő pályákon. Furcsa térben bolyongsz végtelenül a hely felé, mely a leghasztalanabb mind közül. A váróba, ahol várnak. A vonat indulását várják, hogy megérkezzen a busz, hogy felszálljon repülő, csomagra mit targonca húz. Hogy elálljon az eső, megcsörrenjen a telefon, hogy essen a hó s a rosszból legyen végre jó. Drága köves karórára …. új kezdetre.
Zoltán, 34
Budapest, XIII.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk