Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkereső

32 963 fényképes társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ajánlott legalább 3 jó fotót feltölteni magadról, így sokkal többen érdeklődnek majd utánad, és tízszer akkora eséllyel kapsz választ. Egyes fotóidat titkosíthatod, így csak azok fogják látni, akiknek levélben csatolod. A Randivonal ügyfélszolgálata minden fényképet ellenőriz megjelenés előtt, így nyugodtan böngészhetsz annak tudatában, hogy sértő vagy ízléstelen fotókkal itt nem fogsz találkozni.

Néhány fényképes társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fényképes társkereső nők

Detti, 29 éves
2 fotóval
5 órája tag

Detti vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andrea, 20 éves
1 fotóval
7 órája tag

Andrea vagyok, 20 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsa, 44 éves
4 fotóval
7 órája tag

Budapesten élek a 16 éves lányommal.Egy közeli óviban dolgozom,mint dajka.
Beáta, 43 éves
5 fotóval
11 órája tag

Szia, Beáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb fényképes társkereső férfiak

Alex - társkereső Nyíregyháza - 26 éves férfi
Alex, 26 éves
2 fotóval
3 órája tag

Megnézel ,adsz egy jelet és beszélgetünk ;) ........
Ede - társkereső Kecskemét - 18 éves férfi
Ede, 18 éves
2 fotóval
5 órája tag

sziasztok szeretek viccelődni,macerálkodni és beszélgetni de azé remélem hogy a nokedli kivan már szaggatva :D
Laci - társkereső Nagykanizsa - 39 éves férfi
Laci, 39 éves
1 fotóval
5 órája tag

Csak őszintén és kitartóan, lehetőleg a földön járva érdemes.
Tamàs, 28 éves
3 fotóval
5 órája tag

Az élet soha nincs külön, csakis együtt. Még ha úgyis érzed, hogy a te szíved "külön" is tud verni, és csakis neked. Tévedsz! Még a műszívnek is szüksége van valamilyen energiára. Senkinek sem látszik az áramszedője, de van! És azt a hatalmas erőforrást, ahonnan életét veszi, úgy hívják: Szeretet!

Online fényképes társkereső nők

Ilcsi - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ilcsi, 61 éves
2 fotóval
2 perce lépett be

Vidám természetű, optimista vagyok. Szeretek nagyokat sétálni, beszélgetni, szeretem a társaságot, de szívesen töltöm kedvesemmel kettesben az időt. Szeretem a jó zenét, táncolni is természetesen és minden jót, ami örömet okoz nekd is nekem is.
Katalin - társkereső Szeged - 61 éves nő
Katalin, 61 éves
3 fotóval
2 perce lépett be

Vidám, optimista, utazni szerető független társat keresek közös programokhoz és később bármi lehetséges.
Kata, 42 éves
25 fotóval
3 perce lépett be

Sose felejts el mosolyogni! Még akkor sem, ha szomorú vagy. Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba:) A Pilisben nőttem fel és ott is szeretnék majd megint élni. Igyekszem minden hétvégémet a szüleimnél tölteni, mert az a környezet és a család tud igazán feltölteni energiával. Életvidám, nyitott, őszinte lány vagyok, akit felpezsdít a zene, a ritmus, akinek az éneklés és a tánc tölti ki a szabadidejét. Vidámság nélkül nem tudok élni! Egy megértő, kedves, előzékeny, figyelmes, őszinte Társat keresek, aki megnevettet, aki humorral vészeli át a nehezebb napokat, aki új dolgokat ismertet és szerettet meg velem, akire felnézhetek, akire büszke lehetek (mindegy, hogy az esze, az intelligenciája, a munkája, a hobbija miatt…). Rosszul tűröm, ha pórázon tartanak, ezért én is hagyok teret a másiknak. A kölcsönös bizalom viszont ehhez elengedhetetlen!
Gabriella, 50 éves
4 fotóval
5 perce lépett be

Ismerkedni szeretnék, barátkozni. Talán találkozhatok valakivel, akit érdekel az argentin tangó, és szívesen eljönne velem erre a szívet, lelket megnyitó kalandra. Ennyi idősen sok tapasztalat -siker és bukás-van mögöttünk. Kialakult a személyiségünk, olyanná, amilyenné ezek a tapasztalatok érleltek minket. Az egymás világa iránti tisztelet esélyt ad, hogy gazdagodjunk a másik életének áldásaival is. És talán kialakulnak majd az érzelmek, a kötelék is. Ahogy Zorba mondja: "Kezdjünk el táncolni, a zene majdcsak megjön valahonnan!" Valahogy így:https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI

Online fényképes társkereső férfiak

Tibor - társkereső Győr - 49 éves férfi
Tibor, 49 éves
2 fotóval
2 perce lépett be

Szia Keresem azt a megbízható, valamint őszintén szeretni tudó hölgyet aki korban hozzám illő társ lehet az életemben. Szeretek sokat sétálni valamint kirándulni és kerékpározni. Kérlek nézd meg az adatlapomat és a fényképemet. Ha szimpatikusnak találsz telefonon elérhet vagyok a számom a következő: *moderálva* Előre is köszönettel Tibi.
Zsolt - társkereső Győr - 44 éves férfi
Zsolt, 44 éves
2 fotóval
3 perce lépett be

Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől szíved mosolyogni fog!
János, 37 éves
12 fotóval
4 perce lépett be

Valakit igazán megismerni egy Élet is kevés, ezért a pár mondattal való bemutatkozást meg se próbálom! Aki tényleg kíváncsi Rám, annak szívesen írok magamról. Írj!!! A többi majd kialakul ;-)
László, 53 éves
7 fotóval
7 perce lépett be

Nem írsz. Megértem... Nem hívsz. Megértem... Nem keresel. Megértem... Nincs rám időd. Megértem... De ha mással látsz remélem megérted:) Hobbim nyáron a vitorlázás és a fűnyírás...:-) Ősszel a lombseprés és utána télen a síelés... :-) A kettő között pedig a kedvesemmel való közös főzőcskézés, - mindkettőnk megismerésének élvezetére és korábbi tapasztalataink átadására... :-) Plusz még mindenféle kulturális programok társát és 5letgazdáját is szeretném látni kedvesemben... Végül a legfontosabb, azt keresem, akinek ha a szemébe nézek, egy pillanat alatt megszépül az élet és amikor megfogjuk egymás kezét, úgy érezzük, -megérkeztünk.

Diplomás fényképes társkereső nők

Csilla - társkereső Mezőtúr - 46 éves nő
Csilla, 46 éves
2 fotóval
Főiskolát végzett

Szia! Őszinte vagyok,szerintem kedves és megértő. Keresem vidám, sportos,talpraesett,korban hozzám illő társamat tartós kapcsolatra.
Éva - társkereső Eger - 51 éves nő
Éva, 51 éves
1 fotóval
Egyetemet végzett

Én vagyok. Ha akarsz, megismersz. Kopogtass, és beengedlek.
Éva, 46 éves
2 fotóval
Főiskolát végzett

Keresem azt a pozitívan gondolkodó férfit aki része tud lenni a mindennapjaimnak. Akinek van életcélja , kialakult jövő képe. Fénykép nélküliek kérem ne üzenjenek. Olyan tàrsat keresek akivel közös úton lehet haladni. Akik csak az idejüket múlatjàk ezen az oldalon lépjenek tovàbb nem vagyok nyitott a semmit mondó üres szavakra. Bízom benne hogy van "férfi" akinek az értékrend még szàmít valamit.
Magdi - társkereső Budapest - 59 éves nő
Magdi, 59 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Vidám ,az életben a szépet és jót értékelő NŐ vagyok! Az értelem pont olyan fontos számomra ,mint az érzelem! Harmonikus tartalmas kapcsolatot keresek!

Diplomás fényképes társkereső férfiak

Istvan, 51 éves
6 fotóval
Főiskolát végzett

Szèp jò reggelt hölgyeim! Igènyes, vidàm, pozitìv beàllìtottsàgù, nyitottt ember vagyok. Szeretem az èletet. Szeretek, sportolni utazni, beszèlgetni. Keresem az igazi tàrsam, akivel megoszthatom ès aki megossza velem mindennapjait. Aki mellett öröm az èlet!
Attila, 42 éves
3 fotóval
Egyetemi diplomás (jog)

Mint mindenki, így én is azért regisztráltam erre az oldalra, hogy társat találjak. Hogy én milyen is vagyok? Azt hiszem ezt itt pár szóval nem igazán lehet elmondani, illetve szerintem a sablonokból már mindenkinek elege van. Ha úgy gondolod, hogy az adatlapomon feltüntetettek miatt - vagy épp annak ellenére - mégis van kedved találkozni velem, úgy lehetőséged lesz megismerni és meglátni vajon én vagyok-e az akit keresel!
Mihály - társkereső Göd - 54 éves férfi
Mihály, 54 éves
9 fotóval
Főiskolát végzett

"-ha valahol,akkor ezen a fórumon naponta lehet tapasztalni,hogy a \'világ\' legnagyobb üzlete az lenne..,-"embereket annyiért venni amennyit érnek..-azután annyiért tovább adni Őket,amennyire tartják magukat..;) Amit érdemes tudni rólam,hosszú ideig versenyszerűen sportoltam,ezért szinte az életem része lett a sport.../kerékpár,kajakozás/. ..,ha t.v.-akkor inkább csak az \'információs\'csatornák... Szívesen járok kultúrális rendezvényekre... ..,koncert,néptánc,népzene,szinház...stb. Szerintem az a jó kapcsolat,amiben egymás jó tulajdonságai kerülnek előtérbe,a rosszak lefaragásán meg közösen tudunk "dolgozni"! Nem titok, számomra fontos a fizikai vonzalom,-mert szerintem sokat segíthet a nehezebb időszakok túljutásán :)) Véleményem szerint fontos a hasonló értékrend,-megkönnyíti az új közös célok megválasztását.... Tapasztalataim szerint itt a legtöbb hölgy \'elbűvölő\'szeretne lenni,pedig ahhoz,hogy egy kapcsolat jól működjön,a jó tulajdonságokra nagyobb szükség van..! (...érdekes dologra lettem figyelmes,a korosabb hölgyeknek jobb izlésük van,merthogy Ők írnak nekem...;))
Tomi, 40 éves
4 fotóval
Főiskolát végzett

Tomi vagyok, 38 éves "újrakezdő". Keresek egy nyugodt, kiegyensúlyozott, vicces, akár bolondos társat. Azt hiszem én is ilyen vagyok...

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső nők

Anna, 56 éves
1 fotóval
Platina előfizető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Brigi, 42 éves
2 fotóval
Platina előfizető

Kreatív, intuitív, érzéki, karakteres, néha kemény fejű de meggyőzhető ... igazi skorpió egészen jó szociális érzékenységgel. Ez vagyok én. Önmagammal és a világgal is rendben vagyok. Nem vagyok trendi, sosem voltam és soha nem is leszek az. Szeretek együtt rezegni másokkal, beszélgetni, felfedezni, nagyokat nevetni, új tájakat, világokat magamba szívni, megérteni. Életem felnőtt férfi társát keresem, de az sem nagy baj, ha végül barátságot kötünk. Két év kihagyás után újrakezdő vagyok itt. Lehet, hogy első látásra nem én vagyok az ideálod, de ha mégis maradnál, akkor írj vagy jelezz és ki tudja...?
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
8 fotóval
Platina előfizető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Edit - társkereső Velence - 49 éves nő
Edit, 49 éves
4 fotóval
Platina előfizető

"Szeress mikor a legkevésbé érdemlem meg, hiszen épp akkor van a legnagyobb szükségem rá." Ezért kereslek, a többi rajtunk múlik.

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső férfiak

Zoltán, 61 éves
5 fotóval
Platina előfizető

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Péter, 38 éves
1 fotóval
Platina előfizető

Alapvetően nyugodt, türelmes, együttműködésre és vidámságra törekvő embernek tartom magam. Utálom és kerülöm az agressziót, fel nem foghatom a rosszindulatot. Olyan környezetben érzem jól magam, ahol az összhang és a jókedv van főszerepben. Szókimondó vagyok, ami elsőre nagyképűségnek, bunkóságnak tűnhet, pedig ezek a tulajdonságok távol állnak tőlem. Nem hétvégi kalandot keresek, hanem egy társat, akivel együtt építjük a közös jövőt. Azt hiszem a kulcsszó a "család".
Gergő, 29 éves
4 fotóval
Platina előfizető

27 éves vagyok, Szegedi de már 4 éve angliában élek és dolgozok! Nem szeretnék tul sok mindent leirni mert akkor már nem lesz mit mesélnem magamrol! Ha esetleg szimpatikusnak találsz bátran irj! *moderálva*
Csaba - társkereső Győr - 53 éves férfi
Csaba, 53 éves
12 fotóval
Platina előfizető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...

Keresztény fényképes társkereső nők

Irénke - társkereső Győr - 48 éves nő
Irénke, 48 éves
2 fotóval
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

keresem szivem másik felétvidám becsületes táncot utazást becsületes szerető romantikus ápolt úr személyében akinek szintén ür van a szívében egy nagy szerelemre
Nomi, 25 éves
2 fotóval
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziasztok én egy 24 éves nő vagyok szeretek biciklizni,sétálni,filmetnézni.Már egy jó ideje nincs senkim és hát rossz így egyedül. Tudom néhány férfi nem szereti az ojan nőket akinek van gyereke de mondok erre valamit, ha rád ír egy gyerekes anyuka nyugottan írj vissza mert nem evett még embert, én így vagyok vele. Meg hát a külsőségek tudom nem vagyok a topp modell de én is érek annyit mint a másik vagy a harmadik. De tudjátok erre is van egy jó szlogen meg mondat akülső az csak egy csomagolás, lehet valaki vékony csinos vagy teltkarcsú esetleg molett ha a külső szép és csecse ha belül lehet férges és kukacos tisztelet a kivételnek. Ismerj meg és meg ismersz milyen vagyok.
Kata - társkereső Esztergom - 39 éves nő
Kata, 39 éves
4 fotóval
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Megbízható, őszinte embernek tartom magamat!Hiszem hogy valahol nekem is van egy párom, aki elfogad olyannak amilyen vagyok!Szeretek kirándulni, olvasni, számomra nagyon fontos a család! Kislányomat egyedül nevelem, akivel nagyon harmonikus a kapcsolatom. Szeretünk sokat nevetni, a jókedv fontos számunkra.
Edit, 45 éves
2 fotóval
hite: református

"Játszd velem a legszebb társasjátékot. Játssz velem boldogságot. Mert egyedül nem tudok. Mert nélküled nem tudok. Mert nem lehet. Mert a boldogjátékhoz két ember kell. A játékszabály egyszerű. Csak adni kell. A szívünket. Egymásnak. Mindig adni, mindig kapni. Így válik egész életünk egyetlen nagy karácsonnyá. Játssz velem."

Keresztény fényképes társkereső férfiak

Tamás, 44 éves
1 fotóval
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Tisztelt Hölgyek! Nem tudom mit írjak magamról, a személyes találkozásban hiszek...
Gábor - társkereső Siófok - 49 éves férfi
Gábor, 49 éves
2 fotóval
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretnék egy komoly kapcsolatot,mert a kalandozásból már kinőttem.
Barney, 77 éves
3 fotóval
vallása: római katolikus

Korom ellenere jo erœben es egeszsegben vagyok. Papiron nyugdijas,de meg aktiv az uezletemben(orvosi elektronika 35 eve). Mernœk,jomodban elek, fizikailag is aktiv vagyok es egy partnertœl szellemi es erotikus aktivitast varok el. Jol œltœzœk, nincs bajszom,szakallam,szemuevegem, Los Angeles kuelvarosaban elek domboldalon. Preferalt kor: 55-65. Anyagilag megalapozott partner lenne az idealis az egyenlœseg kedveert. Kezdjuek email-el.Komoly eselye van nalam annak aki beszel angolul,en 3 nyelven beszelek..
Máté, 22 éves
5 fotóval
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Nem vagyok az online társkeresés híve, de mivel veszteni valóm nincs, regisztráltam. Budapesten lakom kollégiumban. Szeretek, túrázni, zongorázni, horgászni, motorozni, sok hobbim van, időm már kevesebb, az egyetem miatt :/ Imádom az állatokat, sajnos a kollégium miatt viszont jelenleg nem tarthatok. Hosszú távú kapcsolat érdekében regisztráltam az oldalra. A többit személyesen. :)

Fiatal fényképes társkereső nők

Csilla, 29 éves
3 fotóval

Kedves, mindig őszinte lány várja korban hozzá illlő hercege jelentkezését.
Erzsèbet, 26 éves
1 fotóval

Kedves, èrzèkeny lány vagyok. Kiállok a cèljaimèrt. Szeretek sokat ès mindent megbeszèlni.
Flóra, 20 éves
1 fotóval

Szia, Flóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dóra, 21 éves
2 fotóval

Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatal fényképes társkereső férfiak

György, 21 éves
3 fotóval

György vagyok, 21 éves, lakhelyem Ács. Sokáig csak a mának éltem. (...) Ez nem jó irány, vagyis hogy nem a legjobb. Fontosnak tartom azt, hogy mindig legyen előttem cél, hogy mindig meg tudjak küzdeni valami olyanért, amit ha elérek, akkor nyugodt szívvel megveregethessem a vállamat.
Sanyi, 26 éves
3 fotóval

Nem ebből a pár sorból ismerszik meg az ember, de azért nem árt egy kis alapot mutatni magunkból. :) Átlagos embernek mondanám magam átlagos szokásokkal. Céltudatosnak mondanak, sokszor végigviszem azt, amit szeretnék, kigondoltam. Nyitott vagyok, szeretem az új dolgokat, persze azért megvannak a magam kis szokásai - mint mindenkinek szerintem. Szeretek új emberekkel ismerkedni, és így új ismeretekre szert tenni például.
Imre, 28 éves
4 fotóval

Imre vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid - társkereső Kiskunfélegyháza - 25 éves férfi
Dávid, 25 éves
1 fotóval

Sziasztok komoly kapcsolatot keresek! 25 éves vagyok kiskunfélegyházán lakom 173 cm 66kg fekete hajam barna szemem van akinek szimpatikus lennék várom megkeresését

30-as fényképes társkereső nők

Elizabet, 36 éves
5 fotóval

Szia, Elizabet vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laura, 37 éves
3 fotóval

Érdeklődő, nyitott, őszinte személyiség vagyok. Fontos számomra az elfogadás a kölcsönös szeretet, tisztelet és figyelem. Szeretek moziba, színházba járni. Szeretem a természetet és modern konyha ízeit. Komoly kapcsolatot keresek.
Anett, 34 éves
1 fotóval

Vidám , nyitott, kedves lány keresi hercegét :)
Erika, 38 éves
5 fotóval

Uraim :) Nehéz ide bármit is leírni, mert a vonzalom és a szimpátia híve vagyok. Vidám, optimista típus, hiszek abban, hogy minden rosszban van valami jó. A szabadidőmet, szeretem tartalmasan eltölteni,utazással, kirándulással, bor és gasztronómiai élvezetekkel egy jó baráti társaságban. Keresem párom, akivel kiegészítjük egymást egy életre. Ismerj meg, nem bánod meg! :)

30-as fényképes társkereső férfiak

Tibor, 32 éves
1 fotóval

Kedves, megbízható, segítőkész fiatalember komoly kapcsolat céljából olyan lányt keres, akit meglátni és megszeretni egy pillanat műve.
Tamás, 31 éves
9 fotóval

Szia Tamás vagyok. ! Hobbim a bringázás. Sokat szoktam sétálni és olvasni! Optimista típus vagyok, és igazi örökmozgó, rengeteget sportolok. Az építészet különösen érdekel:) Nagyon szeretek koncertekre járni, az a semmihezsem fogható érzés ami ott magával ragadja az embert :))
Gábor, 35 éves
3 fotóval

Sziasztok! Tartós kapcsolat céljából keresem a párom!!!
Jácint, 36 éves
1 fotóval

Vidám, sportot, mozgást, utazást kedvelő fickó vagyok. Fontos számomra az őszinteség, életszeretet,család, emberi kapcsolatok.

Középkorú fényképes társkereső nők

Andrea, 44 éves
5 fotóval

Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildikó, 49 éves
18 fotóval

A körülményekhez képest nyugodt, kiegyensúlyozott vidám nőnek tartom magam. Kitartó és eltökélt vagyok a minden napjaimban. Ismerőseim szórakoztatónak tartanak, szívesen töltik szabadidejüket a társaságomban. Talán a rend szeretete veri ki a biztosítékot, pedig nem beteges, csak alap! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, CSAK LEVELET TUDOK OLVASNI! VÁLASZOLNI, CSAK PLATINA ELŐFIZETŐKNEK TUDOK, NO ÉS ANNAK, AKI AD ELÉRHETŐSÉGET !!! :)
Nóra, 44 éves
4 fotóval

Keresem a boldogságom, kereslek TÉGED! Ahol vagyok ott nem vagy , ahol vagy ott nem vagyok! ????
Marika, 49 éves
7 fotóval

Marika vagyok. Londonban élek. Öszinte megbizható vidám természetü vagyok.Párom keresem tartos kapcsolatra akivel szebbé varázsoplhatjuk a mindennapokat. irj email elerhetoseget mert nem vagyok elofizeto.

Középkorú fényképes társkereső férfiak

Attila, 46 éves
1 fotóval

Hogy milyen vagyok? Nehéz megmondani. Döntd el te. Kinek ilyen, kinek olyan. Párt keresek egy életre. Két lánygyermeket egyedül nevelő apuka vagyok. Van normális munkahelyem, vannak vágyaim, céljaim.Szeretnék élni egy kicsit. Szeretek sportolni, zenét hallgatni. A zenében mindenevő vagyok.Szeretem a finom ételeket, szeretem a finom borokat. Természetesenn az utóbbit csak mértékkel. Keresem a párom, akivel elmehetnénk vacsorázni, moziba, színházba, esetleg koncertre. Jöhet a kellemes séta is kéz a kézben.Talánn a fontosabb dolgokat elmondtam. Ha érdekelnélek, akkor kérlek jelezd.Sajnos nem vagyok előfizető.
Zsolt, 43 éves
4 fotóval

Eddigi életemnél sokkal többre vágyom,egy társra aki tud szeretni.
Sándor - társkereső Létavértes - 42 éves férfi
Sándor, 42 éves
6 fotóval

Hát csak én lehetek, vagy, ha másnak hiszel, na, az Én nem vagyok! Érték lenne, vagy szemednek való, Értelem, vagy hagyni való! Érted lenne, vagy másnak való!
Laci - társkereső Fertőszentmiklós - 40 éves férfi
Laci, 40 éves
2 fotóval

Van aki könnyen kapja meg azt akit szeret, van aki sír és szenved. Van aki könnyek nélkül tud feledni, van aki meghal, mert igazán tud SZERETNI! ”

50 feletti fényképes társkereső nők

Ibolya - társkereső Kecel - 62 éves nő
Ibolya, 62 éves
10 fotóval

56 éves2gyermekes 1unokás nagymama vagyok,aki külön váltan él.Család centrikus vagyok,szeretem a gyerekeket,foglalkozásom is ilyen jellegű.Mosolygós,könnyen barátkozó,kirándulni,táncolni szerető vagyok.Igyekszem pozitívan gondolkozni.
Ildikó, 57 éves
1 fotóval

Szeretem a virágokat, szeretek utazni,sétálni a szabadban, zenét hallgatni. Szabad időmben sportolok, kertészkedek. Szeretem a vidám dolgokat.
annamaria - társkereső Dabas - 61 éves nő
annamaria, 61 éves
1 fotóval

vidám természetű, őszinte, igényes,táncolni szerető,társasági ember vagyok de időnként egyedűl is nagyon szeretek lenni.
Marika - társkereső Golop - 58 éves nő
Marika, 58 éves
15 fotóval

Tokaj Hegyalján élek egy nagyon szép településen,szeretem a vidéket,csak egy társ hiányzik,akivel közös nevezőre jutunk...

50 feletti fényképes társkereső férfiak

Sandor - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Sandor, 58 éves
2 fotóval

Sandor vagyok, 57 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Imre, 79 éves
6 fotóval

Özv. őszes, 178cm magas 90 kg, sportos alkatú férfi vagyok. Keresem: szőke, kék szemű, 58-68 éves, 58-70kg-os nő párom, tartós kapcsolatra. Fényképes bemutatkozó leveleket kérek. Szaktechnikusi vizsgám van amely középvezetői munkára jogosított. Szeretem a sportos egészséges életvitelt,imrepontpapp1937@gmailpontcoomKerékpár, úszás,sielés, testépítés, futás, kertészkedés. Szeretem az otthon békés meghitt nyugalmát és zenbehallgatást /főleg ELvis / és komolyzene. Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. Nem vagyok előfizető, csak e-mail címre tudokb válaszolni.
István, 58 éves
3 fotóval

Végleges párkapcsolatot keresek.Sportos testalkatú aranyos bújos HÖLGY akire vágyom.Aki tudja értékelni ha szeretik.Akinek fontos a párja.
Sanyi, 71 éves
2 fotóval

  Utazást, sportot szerető vidám férfi vagyok. Azt mondják, hogy ez kevés, pedig a lényeg szerintem benne van. sokan mondják, hogy letagadhatnék a koromból, de hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot? Úgy sem lehet ezekre a kérdésekre mindíg egyértelmű választ adni, na de valótlant? Akkor meg minek. Az új modi miatt nem igen fogok ide bejelentkezni, mert nem vagyok hajlandó semmiféle díjat fizetni. ha akarod megtalálsz a

Elit fényképes társkereső nők

Joli, 58 éves
4 fotóval
Középvezető

Kedvenc kikapcsolódásom a kertem a virágaim. Szeretek utazni, színházba járni, táncolni ha van kivel. Esténként olvasgatok, sudokuzom, szelektíven tévézem. Nyitott, korrekt, családcentrikus ember vagyok. Köszönöm, hogy megnéztél, ja és attól hogy Aradon élek még nem harapok....
Viki, 35 éves
1 fotóval
Középvezető

Világutazó, céltudatos nő erős, magabiztos férfival ismerkedne.
Andrea, 46 éves
3 fotóval
Középvezető

Pozitív beállítottságú vagyok. Hosszútávú, harmonikus kapcsolat érdekel. Fontos számomra az intellektualitás, hasonló érdeklődési kör
Georgina, 51 éves
2 fotóval
Felsővezető

Multikulturával rendelkező személy vagyok, több országban éltem. Nagy a szabadságigényem, de tolerálom társam szabadságát is. Intelligencia, stílus, ápoltság, elegancia, igényesség - determináns az életemben. Ezeket a tulajdonságokat keresem egy partnernél is. Állandóan tanulok - jelenleg PhD, sokat utazok, szeretem a művészeteket, színházat, zenét. Lehetőség szerint egyedülálló, független férfi érdekel - nem házasság céljából. Kérem, 180 cm-nél magasabb, sportos testalkatú férfiak írjanak.

Elit fényképes társkereső férfiak

Gábor, 37 éves
7 fotóval
Középvezető

Szia! Hogy miért? Mert valószínűleg őt senki sem keresi, és biztosan akad itt legalább egy szép, csinos, de gonosz lány. És akkor Neki én vagyok itt az egyetlen :) A viccet félretéve, néhány szó magamról: nem vagyok otthon a tv előtt pihengető típus. Szerintem a hétvége az aktív pihenést szolgálja, amikor kirándulhatok, sportolhatok valamit, elutazhatok valahová, ezzel feltöltődve a következő hétre, hogy végig bírjam dolgozni mielőtt újra eljön a hétvége... Szóval szeretek utazgatni, de nyaraláskor sem lennék képes egész héten a tengerparton heverészni. Inkább megismerek egy másik kultúrát, megnézem a környék szépségeit. Nem szeretek korán kelni, inkább éjjeli bagoly vagyok, mint hajnali pacsirta. Lényegesen több bennem az empátia, mint a türelem, így bár nem szeretek várni, jól kezelem, ha mégis várnom kell Rád. (Az előfizetésem lejárt, és nem is tervezem jelenleg megújítani, így ha valaki szeretné velem felvenni a kapcsolatot, kérem adjon meg email címet, hogy válaszolhassak! Köszönöm!)
Tamás, 47 éves
13 fotóval
Felsővezető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
Attila - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Attila, 40 éves
5 fotóval
Felsővezető

Szeretnék - végre - egy rendes Magyar hölgyet megismerni !
Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
46 fotóval
Felsővezető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?

Most online fényképes párkereső nők

Marianna - társkereső Veresegyház - 40 éves nő
Marianna, 40 éves
fotóval
6 perce lépett be

Marianna vagyok, 39 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 38 éves
5 fotóval
7 perce lépett be

Uraim :) Nehéz ide bármit is leírni, mert a vonzalom és a szimpátia híve vagyok. Vidám, optimista típus, hiszek abban, hogy minden rosszban van valami jó. A szabadidőmet, szeretem tartalmasan eltölteni,utazással, kirándulással, bor és gasztronómiai élvezetekkel egy jó baráti társaságban. Keresem párom, akivel kiegészítjük egymást egy életre. Ismerj meg, nem bánod meg! :)
Marcsi - társkereső Budapest - 66 éves nő
Marcsi, 66 éves
fotóval
10 perce lépett be

Budapesti 166 cm ,65 éves molett, vidám, kedves hölgy vagyok.Kertet és az állatokat nagyon szeretem.Kedvességet és szeretetet tudok adni és szeretnék kapni is.Keresem a párom egy színes egyéniségü, vidám de mégis komoly gondolkodású, önmagára igényes ,kétlábbal a földön álló,de gyengéd,kompromisszum kész,humoros korban hozzám illő ÚR személyében.Nyugodt,kiegyensúlyozott ember vagyok,de hiányzik egy társ akivel beszélgetni,kirándulni,szórakozni lehet vagy csak egyszerüen összebújva tv-t nézni,akivel a csendet is jó hallgatni. Szeretem a szépet, a csendet, a nyugalmat! Nem akarlak megváltoztatni,hagyok neked önállóságot,mert nekem is szükségem van rá.
Marianna - társkereső Budapest - 33 éves nő
Marianna, 33 éves
fotóval
11 perce lépett be

Helló mindenki aki ezt a levelet olvassa. Alapjáraton egy kedves és aranyos lány vagyok mások elmondása szerint persze:))) ja és nagyon vicces. Nem tudom igazán ilyenkor mit is lehetne írni.Azt gondolom,hogy a személyes benyomás is számit,persze egyetlen találkozásból nem lehet eldönteni,hogy milyen is a másik valójában csak ha nagyon jó emberismerő vagy:))) Magamról annyit röviden,hogy szeretem az életet élni,mert nem tudjuk meddig tart.Szeretek emberekközt lenni, mert társasági ember vagyok,szeretem az összejöveteleket,bulikat,és néha a csendet:))))és ennek ellenére mégis nehezen vagyok megismerhető.De ha akarod próbáld meg:))))uj emailem (kimoderálva)

Most online fényképes párkereső férfiak

Balázs - társkereső Budapest - 33 éves férfi
Balázs, 33 éves
fotóval
7 perce lépett be

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László - társkereső Budapest - 65 éves férfi
László, 65 éves
fotóval
8 perce lépett be

Jövő, menő fotóriporter vagyok, akinek fontos a romantika. a humor, könyvek, utazás. a család. Hasonló érdeklődésű, fiatalos gondolkodású hölgyek tesznek kíváncsivá. Az első fotóm 2015. augusztusi
Jozsef - társkereső Ausztria - 50 éves férfi
Jozsef, 50 éves
fotóval
9 perce lépett be

Átlagos hétköznapi férfi vagyok, ez így unalmas. Fontosnak tarom a szerénységet, ezért megkíméllek a szokásos bölcsességektől amit e rovatban szoktál látni. Írjak a rendezett háttérről, vagy hány nyelvet beszélek, ez így lapos. Inkább írok arról hogy kit keresek, egy társat akit szerethetek, életem párját aki megosztja velem a hétköznapjait. Nekem is megvannak az álmaim, azért még mindkét lábbal ezen a földön járok. Mások szerint egyszerű, kedves és nagyon figyelmes vagyok, már amennyire egy pasi csak lehet...Nem esek kétségbe egy kis házi munkától(porszívó, ablak, mosogató...), sajnos a főzési tudományom elég szűkös(mirelit, pizza...), nem lenne rossz ha te tudnál legalább néha. Köszönöm, hogy időt szakítottál és elolvastad az adatlapom.
István - társkereső Budapest - 41 éves férfi
István, 41 éves
fotóval
9 perce lépett be

Akinek humora van, mindent tud. Akinek nincs, az mindenre képes. Lehet valaki realista és idealista egyszerre? "Nem vagy tökéletes, pajtás, de megnyugtatlak, az a lány sem tökéletes. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagytok-e. Erről szól az egész, ez a bizalom alapja, és hogy tényleg így van-e, arról csak úgy győződhetsz meg, pajtás, ha kipróbálod." (Good Will Hunting)
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • László (55), Budapest
  Szeretni és szeretve lenni
  Ide bárki bármit írhat, úgy is a személyes találkozás dönt el mindent.
 • Gábor (31), Pécs
  Társat keresek :)
  Az oldalra komoly kapcsolat céljából regisztráltam,de akár barátság is kialakulhat.A legfontossabnak tartom az őszinteséget és a tisztességet. Napi rendszereséggel sportolok.Futok és kondizok.Szeretek jókat beszélgetni,horgászni,olvasni,zenét hallgatni,kirándulni.A személyes találkozás híve vagyok,nem hiszem,hogy pár sorból meg lehet ismerni a másikat.Ha szimpatikusnak találsz, vedd fel velem a kapcsolatot és hozzunk össze minél előbb egy személyes találkozót.
 • Barbara (47), Szeged
  ...hiába a libacomb, ha nem harap bele az ember! ;)
  ...korát meghazudtolóan sportos szélvészkisasszony partnert keres!
 • Andi (48), Budapest
  Sziasztok!
  Társam keresem az elkövetkezendő 30 évre.... Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
 • Ferenc (32), Győr
  Sziasztok!
  Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.Egyenlőre legyen csak ennyi mert ha leírok minden infót akkor elveszik az ismerkedés izgalma,én szerintem
Többet mond ezer szónál...
Nem mindenki szeret fantomképekkel beszélgetni – ha te is szívesebben levelezel olyanokkal, akik szeretik látni a másikat, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, akkor a Randivonalon a helyed! Nálunk ugyanis többszázezer kényképes társkereső várja, hogy megismerhessen!

A Randivonalon a tagok 80 százaléka keres párt fényképes adatlappal! Ne várj tovább, regisztrálj te is, és ismerkedj kedvedre! A magukról fényképet feltöltő társkeresők százszor több levelet kapnak a Randivonalon, mint azok, akik fotó nélküli profillal regisztráltak. Ne késlekedj, tölts fel te is képet magadról és találd meg a társad még ma!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.