* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 2 295 online.
Eszti
44, Budapest, XIV.
Nőies nőt keresek, akinek fontosak a belső értéke Őszinte, nyitott, toleráns, intelligens, nőies nő vagyok. Szeretek olvasni, kimozdulni, moziba, színházba járni, de emellett fontosak a kettesben töltött "otthon ülések"is.
Eszti, 44
Budapest, XIV.
Atti
47, Kazincbarcika
Sziasztok! Sziasztok ! Írhatnék nagy bölcsességeket ide de én a személyes találkozóba jobban hiszek .
Atti, 47
Kazincbarcika
Nikol
35, Budapest, XXII.
Mosoly Sziasztok. Barátokat keresek legfőképpen Pest megyében, Budapesten akikkel eljarhatok, beszélgethetek, közös élményeket szerezhetek.:) Szeretek olvasni, túrázni, imádom az állatokat a kultúrat a zenét a jo ételeket es a tartalmas beszélgetéseket. Előfizetés hiányában kérlek írj üzenetet amennyiben megtetszettem egy e-mail címmel és mindenképpen válaszolni fogok. :)
Nikol, 35
Budapest, XXII.
Lajos
59, Dabas
Életem párját keresem Sziasztok, Lajos vagyok. Szeretném megtalálni életem párját, akit egy 50-es fiatalaos,átlagos testalkatú hölgy személyében keresnék, mert én is egy átlagos testalkatú ötvenes fiatalos párkereső vagyok.
Lajos, 59
Dabas
Andi
54, Debrecen
Élni és Élni hagyni! „Hinni akarom, hogy nagyszerű dolog szabadnak lenni. Újra szabadnak. Készen arra, hogy megtaláljam ...azt, aki rám vár.”
Andi, 54
Debrecen
Misi
66, Budapest, XIV.
Ismerj meg! Szia, Misi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Misi, 66
Budapest, XIV.
Kriszti
40, Budapest, XIII.
Kölcsönösség Utálom a korán kelést, a banános joghurtot és azt ha nem vagy tisztában saját magaddal. Szeretem a lagymatag vígjátékokat, eső után a föld illatát és ha valaki EMBER-ből van.
Kriszti, 40
Budapest, XIII.
Zoltan
56, Budapest, XXII.
Sziasztok! Szia, Zoltan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltan, 56
Budapest, XXII.
Dóra
34, Veszprém
Sziasztok! Bízom abban, hog most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 170 magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Dóra, 34
Veszprém
Rudi
53, Budapest, III.
Aboldogsághoz nem vezet út.Az út maga a boldogság. Rudi vagyok, 53 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rudi, 53
Budapest, III.
Ági
63, Kiskunfélegyháza
Barátság, szeretet. A tudat,hogy szerethetsz és szeretnek, olyan boldogságot és gazdagságot ad az életnek, amit más nem pótolhat.
Ági, 63
Kiskunfélegyháza
Attila
41, Szeged
Ismerjük meg egymást! Habár nagyon szeretek futni, mégsem futó kalandot keresek! :) Remélem, hogy itt megtalálom!
Attila, 41
Szeged
Anett
49, Budapest, XI.
Érzelmi és értelmi szinkronban lenni egymással. Képtelenség lenne magam pár mondatban összefoglalni! Az hogy bármire nyitott vagyok az a baráti\/párkapcsolati\/útitárs\/beszélgetőpartner fogalmakra vonatkozik, nincs semmi perverzitásom, ők kíméljenek! A butch kategória sem szerepel az álmaim között. FEMME !
Anett, 49
Budapest, XI.
Péter Gábor
33, Székesfehérvár
Sziasztok! Szia, Péter Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter Gábor, 33
Székesfehérvár
Eszter
30, Budapest, XVI.
Sziasztok! Nem keresek kimondottan komoly kapcsolatot, inkább kimondottan kötetlent! Igényes, normál értékrenddel bìró, nálam idősebb nő társaságágra vágyom!
Eszter, 30
Budapest, XVI.
Laci
52, Sopron
Parosan szep az elet, bar... Azt mondjak, minden sikeres ferfi mögött all egy nö. Biztosan igazuk van!
Laci, 52
Sopron
Timike
31, Kecel
Sziasztok! Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 31 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Kecel környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 170 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Timike, 31
Kecel
Robi
41, Nagy Britannia
Ismerkedjünk! :-) Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Robi, 41
Nagy Britannia
Sanyi
44, Tiszaföldvár
Sziasztok! Sanyi vagyok humorosnak ,őszintének tartom magam és hűséges vagyok. Család centrikusnak tartom magam. Szeretek biciklizni és horgászni szeretem a természetet.Van egy 20 éves lányom. Röviden ennyit magamról kérdezz válaszolok.
Sanyi, 44
Tiszaföldvár
Zoli
56, Budapest, IX.
ÉRTELEM, ÉRZELEM, KÖZÖS ÚT... Rohanó világunkban csak egy van, ami értékesebb az időnknél, az pedig az a Valaki, akivel szívesen megosztjuk ezt az értékes időnket... Örülnék egy kedves bájos társnak, akivel kölcsönösen kellemes időt tölteni, beszélgetni, programokat megélni, kiülni, beülni, vagy csak úgy együtt lenni...
Zoli, 56
Budapest, IX.
Zsolt
37, Románia
Ha szeretsz és szeretnek, az a minden. (T. Tolis) Eddig még nem találtam meg az "Igazit", de mivel többnyire optimista vagyok , bizok benne, hogy megfogom találni. Nagyon fontos szerepet töltenek be az életemben a család és a barátok. Lételemem a sport. Szeretek táncolni, bulizni, filmeket nézni, zenét hallgatni, kirándulni, utazni, olvasni. Komoly kapcsolatot keresek! Ha meg szeretnél ismerni várom a leveled, nem vagyok előfizető, igy csak platináknak tudok majd válaszolni vagy e-mail cimre.
Zsolt, 37
Románia
Gábor
40, Budapest, XIII.
Köszönöm, hogy megtisztelsz "ittléteddel" ;) ! Humorérzék, bizalom, empátia, egymás megbecsülése, inspirálása. Hűség és a bizalom mellett fontos, hogy egyik ember ne akarja birtokolni a másikat, ahogy Kowalszki mondta: "Szeretni nem azt jelenti, hogy két ember egy igát von, hanem a másikat biztatni repülni át egy világon" ezt én sem mondhattam volna szebben ;) . Most jön az a rész mikor fényeznem kell magam amit nem nagyon szeretek mert, ne én mondjam meg milyennek látnak mások, pár dolgot mégis leírok, amik tények: Kedves, határozott, monogám típusú minden szempontból független férfi vagyok, aki szeret egyedül élni, nagyon jól érzi magát a bőrében, de tudja hogy az "igazival" lenni a "nonpluszultra" egy magasabb életminőség és ezt keresi ;). A személyes találkozásban hiszek, levelezni kell, de csak amíg kicsit megismerjük, egymást.
Gábor, 40
Budapest, XIII.
Zoli
50, Törökbálint
Szia! Szia! Környezetemre, és magamra nézve igényes, rendszeresen sportoló, biztos egzisztenciával rendelkező társkereső vagyok. Hosszútávú kapcsolat reményében keresem egy csinos, hasonló értékrendű, független nő társaságát. Ha már idáig eljutottál kérlek írj, vagy jelölj kedvencnek! Köszi!
Zoli, 50
Törökbálint
Attila
45, Győr
Sziasztok! Szeretem az életet, és szeretem az életem. Ha nehéz is az élet, mert az, akkor is próbálj minden nap mosolyogni.
Attila, 45
Győr
Csabi
37, Budapest, XIV.
Ismerj meg! Na akkor hol is kezdjem? Az lesz a legjobb ha a legelején. Szóval úgy hat éve költöztem fel Pestre nagy szerelem miatt időközben a szerelem elmúlt én meg itt maradtam. Fényezhetném magam,de felesleges úgy is személyesen kiderül minden. Van jó tulajdonságaim és persze vannak kevésbé jók.Mint mindenkinek. Teljesen független,egy egyszerű vidék srác vagyok aki komoly kapcsolat reményében keveredett ide. Bár nem igazán hiszek de próba szerencse. (gyerkőcök csak keresztgyerekek)
Csabi, 37
Budapest, XIV.
Csaba
54, Gyarmat
Ismerkedjünk ! Szia Csaba vagyok , most nem tudtam többet írni magamról ,ha érdekellek írj vagy jelölj !
Csaba, 54
Gyarmat
Attila
28, Budapest, XIII.
A hozzáállás már eleve fél siker! Attila vagyok, 28 éves, lakhelyem Budapest. Úgy gondolom nem e miatt a minimum 50 karakter miatt fogjuk megismerni egymást. Így hát, kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Köszönöm :-)
Attila, 28
Budapest, XIII.