Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 4 909 online.
Mariann
50, Budapest, II.
Rejtelmek ha zengenek Molett, nevetős, sokat beszélő, hedonista, nem férjet kereső. 😊 Minőségi együtt töltött idő, amiben mindketten jól érezzük magunkat... és egymást. NE ÍRJ, ha vidéken élsz, vagy van társad! NE ÍRJ, ha dohányzol (társaságban, ritkán sem!!!!) Szeretem, ha egy férfinak van haja mert az szexi, és humora, mert az is szexi. Meg türelme. Mert az kell hozzám. :)
Mariann, 50
Budapest, II.
József
52, Tunyogmatolcs
Boldogság Egy társat keresek akivel boldoggá tudjuk tenni egymás életét örökre
József, 52
Tunyogmatolcs
Erzsi
68, Tahitótfalu
szeretni és szeretve lenni társat, barátot, szerelmet keresek, nem feltétlenül összeköltözéssel, de később még az is lehet
Erzsi, 68
Tahitótfalu
András
34, Székesfehérvár
Ismerj meg! Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
András, 34
Székesfehérvár
Edit
56, Debrecen
Szerelem, boldogság. Szeretek kirándulni, vidám, sportot kedvelő, barátságos nő vagyok. Tartós kapcsolatot keresek, megbízható férfi személyében.
Edit, 56
Debrecen
Laci
35, Győr
Sziasztok! Laci vagyok, 35 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 35
Győr
Judit
50, Miskolc
Nehéz dolog a szerelem, de azért egy traktor sem könnyű Hiszek abban, hogy lehet valakit el nem múlóan szeretni. Persze hittem én egy ideig a Holdra szállásban is. Nem, nem tárgyaljuk itt meg a színházba és moziba járási szokásaink, mert ezek pont alkalmatlanok önmagunk definiálására. Adódik a kérdés, akkor mi is volna releváns? Hát, ebbe meg többször beletört a bicskám, és mindig csak annyit javultak az ezzel kapcsolatos soraim, amennyit töröltem belőle. Pofozgattam a mondatokat, de egyre rosszabb lett, így elengedve. Élni. Szeretni. Minden más részletkérdés. "Minden más dádiládidádi." :) Belül megtaláltam. Most már kívül "keresem". Szóból, de még inkább a tettekből értek. Rendben, később elég a pillantás.
Judit, 50
Miskolc
Gábor
45, Győr
Sziasztok! Sziasztok! A személyes bemutatkozásig még nem jutottam el🙂. Amennyiben az alap adatok alapján szimpatikusnak találsz, kérlek írj elérhetőséget és képpel ellátott levélben bemutatkozom. Szép napot! Gábor
Gábor, 45
Győr
Móni
39, Budapest, XXI.
Ismerj meg milyen vagyok Egy 191cm magas hölgy keresi társát. Szeretek bulizni táncolni, sétálni beszélgetni egyszerűen élvezni az életet.
Móni, 39
Budapest, XXI.
Tomcsi
57, Veszprém
Sziasztok! A személyes kontaktusban jobban hiszek, de időhiány miatt itt keresek. A hangod, szemed, mimikád érdekel. Remélem Te is így gondolkodsz. Nem vagyok előfizető, ha elérhetőséged elküldenéd, megköszönnom.
Tomcsi, 57
Veszprém
Gigi
59, Budapest, XI.
Kiből lesz a csodabogár Próbálom megfejteni, eddig eredménytelenül... Olyan kapcsolatot keresek, amely magába szippant, lehetőleg galaktikus erővel :-) A virtuális világ helyett inkább a reálisban hiszek. Kölcsönös szimpátia esetén a mielőbbi személyes találkozás híve vagyok. Ha te is így gondolod, lássuk, készek vagyunk-e megosztani egymással az ünnepnapok és hétköznapok gondjait, örömeit, gyönyöreit.... KALANDOROKAT NEM KÍMÉLEM, kivéve a húszezeréjszakás kalandra vágyókat:-)
Gigi, 59
Budapest, XI.
Józsi
34, Budapest, XVIII.
A megfelelő pillanat mindig a Most! Sziasztok! Józsi vagyok, ismerkedés céljából regisztráltam, egy olyan társat keresek, akivel hosszú távra tudok tervezni és aki szintén komoly kapcsolatot keres. Ha kíváncsi vagy rám, ki is vagyok valójában és felkeltettem az érdeklődésed, akkor ne habozz, írj! :) ;)
Józsi, 34
Budapest, XVIII.
Piroska
52, Budapest, III.
Folytassuk közösen Egyszer volt, hol nem volt. Piroska elindult a nagymamájához. Az erdőben találkozott a ... Kérlek, írd meg az e-mail címedet. Köszönöm.
Piroska, 52
Budapest, III.
Zoli
38, Dunaújváros
Sziasztok! Zoli vagyok, 38 éves. Társam keresem Dunaújváros környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 38
Dunaújváros
Anna
36, Győr
Sziasztok Társam keresem szabadidő kellemes eltöltésére.
Anna, 36
Győr
Rudolf
32, Románia
"So ha ne itélj meg egy konyvet a boritoja alapjàn Vicces de nem bohoc,okos de nem Einstein ...azért nekem is vannak néha rossz tulajdonsàgaim is.
Rudolf, 32
Románia
Adrienn
35, Budapest
Sziasztok! Adrienn vagyok, 35 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Adrienn, 35
Budapest
Tibor
62, Budapest, XV.
Általában a humoromnál vagyok Kellene egy frappáns bemutatkozó szöveg de most nem jut eszembe. Viszont azt tudom kit keresek. Azt a Nőt keresem akivel jól érzem magam és ez nem a kortól, végzettségtől, kinézettől függ. Van egy rossz hírem is nem telefonálgatok, levelezgetek hetekig, de szívesen találkozok veled. Nincs titok, az elsődleges kép 2019. novemberben készült a többi 1-5 éves.
Tibor, 62
Budapest, XV.
Nóri
49, Budakalász
Vidám napot mindnekinek! Én jelenleg ott tartok az életemben, hogy a legnagyobb boldogságot az jelentené, hogy este haza érve az az ember ölelne meg akinél reggel ott felejtettem a lelkemet. És ha ez az érzés kölcsönös, akkor az maga a boldogság. Ezután a fülébe súgnám, hogy..... De azt majd csak Neki mondom el...😉
Nóri, 49
Budakalász
Miki
49, Eger
Sziasztok! Szia, Miki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miki, 49
Eger
Ági
45, Budapest, XIV.
Egy igazi nő VÁr nem elvár, nem féltékeny - féltő Érdekes ez a 40 feletti kor a nőknél....Egyik ismerősöm kismama, a másik nagymama a harmadik meg még a herceget várja fehér lovon:) Rengeteg hátrányom mellett van egy csomó rossz tulajdonságom is:), de mindazonáltal vidám mosolygós embernek tartom magam, amióta szedem a kedélyjavítókat:) Nem születtem "királylánynak" a hétköznapokon dolgozom, munka után "ép testben épp hogy élek alapon:)" illetve, hogy ne legyek értékes ember értéktelen testben:) sportolok, (ugyan nagy divat a gyúrás, de én nem gyúrok maximum tésztát néha:)) Ideális kapcsolat számomra azt jelenti, hogy a két félnek nem kell lemondani olyan dolgokról, amik független emberként boldoggá tették Nincs olyan hogy megismerkedsz egy emberrel és máris komoly kapcsolatban vagytok, de meg olyan sem, hogy megbeszélitek, hogy ebből komoly kapcsolat lesz. A kapcsolat minden esetben a nulláról indul és aki azt hiszi, hogy komoly kapcsolatot  "lehet keresni\/akarni" tévúton jár. Mint minden normális ember az összetartozás érzésére vágyom. Nem több türelemre van szükségem, hanem kevesebb olyan emberre, aki felidegesít.....:) egy felnőtt gyermekem van, aki már önálló életet él, "hasonló kondíciókkal" (vagyis szintén nagykorú gyermekkel rendelkezők, illetve gyermektelen férfiak ) társaságát preferálom elsősorban. mindenki nem tetszhet mindenkinek, de mindenki tetszik valakinek:),
Ági, 45
Budapest, XIV.
Zoltán
39, Debrecen
Sziasztok! Ismerkednek, baratkozok és majd ahogy alakul. Ennyi röviden. *moderálva*
Zoltán, 39
Debrecen
Virág
62, Pécs
Megértés, elfogadás Az élet teljességenek megélése egy megfelelő társsal lehetséges. Őt keresem.
Virág, 62
Pécs
Robi
43, Győr
Ismerj meg! Boldogság gyere haza...... Robi vagyok, 43 éves, lakhelyem Győr.Komoly kapcsolatra vágyom,egy humoros jókedvű társ reményében!Akivel boldoggá lehetne tenni ezt a rohanó nem egymásra figyelő világot!Nem szabadidő partnert keresek!Nem a tárgyak az értékesek mint manapság szinte mindenkinek,hanem az érzelmek a belső értékek megtalálása és megbecsülése a másikban stb.mindez a legnagyobb kincs ami megfizethetetlen tiszteljük és becsüljük meg. Ez a Boldogsághoz vezető út.....😊🙂
Robi, 43
Győr
Eta
59, Kecskemét
Keresném Keresem a párom,ha megtalálom! Egy őszinte,igényes ember személyében! Megkérek minden fiatal embert,hogy ne írjon,mivel nem szexpartnert keresek!!!! Remélem érthető!!! Olvasd el,hogy milyen partnert keresek mielőtt írsz nekem! Köszönöm!
Eta, 59
Kecskemét
Zoltán
45, Miskolc
Itt az első benyomás számít...:) Semmi különös.Átlagos férfi vagyok,amit egyébként 1 pillanatig se hiszek el magamról.:)Közvetlen,barátságos,fiatalos embernek gondolom magam,de majd Te eldöntöd,hogy így van -e..:)
Zoltán, 45
Miskolc
Kriszta
45, Telki
Sziasztok! Keresem a társamat. Nem vagyok előfizető, a *moderálva* tudsz írni és fotót küldeni
Kriszta, 45
Telki
Zsolt
35, Ormosbánya
Nem tudok most mottót, közhelyet pedig nem akarok Fogyasztói társadalomban élünk, ahol a kirakat a mozgatórugó. Ha Neked is ez áll a középpontban, akkor lapozz tovább! A felszínesség hosszútávon nem biztos, hogy kifizetődő! ✌🏻Szűk tíz év után költözöm haza Magyarországra...sok mindent meg kell ismét szoknom, akárcsak az ismerkedést ezen az oldalon.
Zsolt, 35
Ormosbánya
Klaudia
50, Derecske
Sziasztok! Teltkarcsú, vidám, őszinte, zenefüggő, házias, hűséges, gondoskodó nő vagyok. Adj elérhetőséget, írj nekem, ismerkedjünk.
Klaudia, 50
Derecske
Tamás
49, Budapest, XIV.
Keresem a lányt..... Nem vettem diplomát, nem lettem ügyvéd Nem lettem bankár nem nagy kár,
Tamás, 49
Budapest, XIV.
Zsuzsanna
53, őcsény
Keresem a párom, s ha megtalálom... Egy szép arc megöregszik Egy jó test megváltozik De egy jó ember, mindig jó ember marad!
Zsuzsanna, 53
őcsény
Zsigmond
34, Budapest, XX.
Felelős vagy azért, amit megszelidítesz! "Ha egy jókiállású 30as férfiállat még nem kelt el, akkor valami defektje lehet" - Köszi. :) Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan lány, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan férfi vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra…
Zsigmond, 34
Budapest, XX.
Ildiko
55, Nagy Britannia
Fiatalság,bolondság szeretném meg találni akivel ki egészitjük egymást szeretetet adni és kapni szeretek zenét hallgatni,kondizni,filmet nézzni szeretem a kutyákat nekem is volt három
Ildiko, 55
Nagy Britannia
Gábor
30, Miskolc
Ad astra per asperas. Kedves Látogató! Örülök, hogy szánsz néhány pillanatot az adatlapom megtekintésére! Konvencionális értékrendben hiszek, ezáltal ilyen kapcsolatot is keresek. Fontos számomra a humor, szorgalom, becsület, egymás kölcsönös megértésére való törekvés. Remélem, hogy levelezés és személyes találkozás során egymást jobban is megismerhetjük.
Gábor, 30
Miskolc
Tímea
46, Nyíregyháza
Sziasztok! Kiegyensúlyozott, életvidám, bújós. Szeretni nagyon tudó nő vagyok.
Tímea, 46
Nyíregyháza
Péter
47, Hatvan
Sziasztok! Péter vagyok, 47 éves, lakhelyem Hatvan. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 47
Hatvan
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk