Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 3 865 online.
Barbi
45, Budapest, X.
Tudok nélküled élni, de nem szeretek... Nézőpont kérdése, de szerintem egész normális vagyok. Nem érdekel sem alkalmi, sem sex kapcsolat, ilyen ajánlatoktól, szándéktól kérlek kímélj meg. Nem vagyok előfizető, ha nem írsz elérhetőséget, nem biztos, hogy tudok válaszolni, hiába szeretnék. 😇
Barbi, 45
Budapest, X.
Sanyi
59, Debrecen
Őszinte, rendes, becsületes, ez minden, remélem elég. Vidám természetű, de komoly gondolkodású,sportot, kirándulást kedvelő, házias vagyok. A személyes szimpátia mindent eldönt.
Sanyi, 59
Debrecen
Tícia
52, Kecskemét
Sziasztok! Szia, Tícia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tícia, 52
Kecskemét
Gábor
53, Siófok
Társat keresek Sziasztok, lányok! Oldalakat írhatnék arról, hogy mit szeretek\/mit nem, ki a kedvenc\/ki nem, de ezen információk birtokában sem lesztek okosabbak az igazi lényemet illetően. Hiszen olyan sokan vagyunk, akik szeretjük a munkánkat, a természetet, a jó zenét- színházat- irodalmat - filmeket, a színes társasági életet, a tartalmas beszélgetést, tengert és hegyeket, barkácsolunk, kertészkedünk, vidámak és néha szomorúak vagyunk, hogy az sok ilyen bemutatkozás olvasását követően még unalmassá is válhatna. Hogy milyen is vagyok én? Ha tényleg kíváncsi vagy rám, hagynám magam megismerni. És Te milyen vagy? Ezt is szívesen megtapasztalnám. A leírt cél érdekében diplomás, a jövőt illetően döntésképes, nem álomképet kereső és kergető, megfelelőség esetén eddigi lakhelyüket, munkahelyüket megváltoztatni ténylegesen is képes hölgyek válaszát várom, fényképet kérésre szívesen küldenék. Várom jelentkezéseteket!
Gábor, 53
Siófok
Erzsi
52, Budapest, V.
Keresem a Párom ha megtalálom ................. Később írok ide is valamit most csak annyit nem jó egyedül!
Erzsi, 52
Budapest, V.
Peter
37, Budakalász
Szeretnék újra élni Ugyan azt keresem mint mindenki más. Szeretnék megint szeretni valakit aki viszont szeret.
Peter, 37
Budakalász
Erika
49, Budapest, III.
Sziasztok! Erika vagyok, 49 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erika, 49
Budapest, III.
Dezsõ
85, Budapest, III.
Sziasztok! Dezső vagyok, 84 éves. Óbudán lakom egy panel házban. Van egy lányom egy unokám és két dédunokám. Még napi hat órát aktivan dolgozom. Szeretek utazni,wellnes fürdőbe járni. Olyan szabad idő partnet keresek akivel ezt az időt értelmesen ellehet tőlteni.
Dezsõ, 85
Budapest, III.
Adrienn
46, Budapest, XIX.
Sziasztok! Szia, Adrienn vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Adrienn, 46
Budapest, XIX.
István
64, Budapest, XVIII.
Sziasztok! Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 64
Budapest, XVIII.
Katalin
58, Csorna
Aki mosolyt csal az arcodra! Szeretnèk megismerkedni nem dohányzó, korban hozzám illő független fèrfival, komoly kapcsolat remênyèben.Ide bármit írhatnék! A többit inkább majd személyesen. ! Ha szimpatikusnak találsz írj, vagy jelölj kedvencnek.,ismerjük meg egymást. Nem vagyok előfizető, válaszolni csak elèrhetősêgre tudok! Kōszönōm
Katalin, 58
Csorna
László
62, Beremend
bizalom humor romantikus szertni tudo, figura vagyok. csak a személyes találkozásban hiszek meg allah-ba?
László, 62
Beremend
Erzsébet
48, Szolnok
Sziasztok! Társamat keresem. Szeretném hinni hogy még újra lehet kezdeni.. Írj és ismerjük meg egymást
Erzsébet, 48
Szolnok
Attila
45, Babót
Úgy írjuk az emlékkönyvünket,hogy vastag legyen! Sziasztok Attila vagyok , 44 éves. Megpróbálok minél tartalmasabban élni , kiélvezni az élet minden pillanatát. Rengeteg hobbim van , ezek közül is kedvenceim a túrázás a motorozás és a kerékpározás !
Attila, 45
Babót
Ildi
49, Vác
Sziasztok! Ismerkedni szeretnék bízva egy tartalmas érzelmi alapon működő kapcsolat kialakulásában. Nem a másik felem keresem legyen ő is egész. Keresem a Szerelmem a Barátom akivel együtt nevethetek kirándulhatok főzhetek vagy éppen csak lustálkodhatom akivel tapasztalhatok akitől tanuhatok és akit taníthatok.
Ildi, 49
Vác
Csabi
43, Sopron
Bízz mindig a szebb jövőben! Sziasztok!Tudnám néhány szóban jellemezni szerintem milyen belső tulajdonságokkal rendelkezem,de önmagammal szemben elfogult vagyok,és nem biztos hogy mások is olyannak látnak.Ha valakinek van kedve írjon vagy jelöljön kedvencnek!
Csabi, 43
Sopron
Anett
38, Budapest, XIV.
Társat keresek Sajnos muszáj lecserélnem az eddigi sablon szöveget a következőre: Akit keresek: - 36-40 éves - független!!! - min. 175 cm magas - saját! haja - saját! egzisztenciája van (mivel én is rendelkezem mindezzel ugyanezt el is várom) - nincs még gyermeke, de hamarosan szeretne családot alapítani. Akit nem keresek: -Mindenki más. Kérlek, ha úgy gondolod, hogy fentieknek nem felelsz meg ne raboljuk egymás idejét feleslegesen. Hogy ki mit szeret, mi a hobbija, stb. majd személyesen.
Anett, 38
Budapest, XIV.
István
41, Győr
Sziasztok! Sziasztok kevés szabadidőmmel rendelkezem de szeretnék találni valakit akivel eltölthetem az időt.
István, 41
Győr
Marcsi
61, Kerepes
A találkozás mindent eldönt. Nem szeretnék szokványos bemutatkozó szöveget írni magamról, hogy milyennek látom magam....majd Te eldöntöd. Társat keresek azért vagyok itt. Hiszek a találkozásban és a beszélgetésben.
Marcsi, 61
Kerepes
Ákos
31, Ajka
A lehetetlen nem létezik Őszinte igaz társam keresem, akivel már komolyabban terveznénk és végre boldogok lehetünk egymás mellett örökre.
Ákos, 31
Ajka
Andrea
44, Szarvas
Keresem a XXI század igazmondó Juhászát😁😄😊 Andi vagyok.. Mindig vidám.. túl rövid az élet hogy felesleges dolgokon szomorkodjunk.. Ne feledd egyszer elünk, ez legyen különleges ne átlagos, üres semmitmondó úgyhogy merj élni!! Komoly kapcsolatot keresek nem 'egyebet', ha nem emiatt irsz, NE várj választ. Szóval mondhatnám úgy, hogy keresem a Tút a stenakazalban. Ha úgy érzed hogy Te vagy az jelentkezz!! .Milyen vagyok?? Nem hiszek a Tündermesékben... Két lábbal a földön járok.. Szeretek sütni, főzni.. (főként ha an kinek) Szeretem a jó filmeket, ja és a jégkrémet.. A többit majd.... 😏
Andrea, 44
Szarvas
Józsi
41, Debrecen
írd le a szâmod felhivlak Szia, Józsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Józsi, 41
Debrecen
Andrea
50, Szeged
Fújjuk túl a lufit... :) Elérhetőséget kérhetnék? Viber? Szerelem, ha az egyik a másikát repülni hagyja, de ha zuhan fél szárnyát kölcsönadja..
Andrea, 50
Szeged
Imre
44, Budapest, XIV.
I was meant to be awesome - not perfect. ;) Olyan jó lenne újra kimondani: szeretlek. Csak így, egyszerűen. Vagy megfelezni a fülhallgatót. Vagy csak együtt csendben lenni. Vagy elmosolyodni a liftben, mikor eszedbe jut a ... :) És hogy mit tudok nyújtani? Inspirációt és biztatást; Vidámságot és vigaszt; Támaszt és gondoskodást; Meglepetést és állandóságot. Ami nekem fontos: Evezés, túra, bicaj. Víz. Erdő. Könyvek, színház, eszmecserék, beszélgetések. Főzés. Kertészkedés. Távol-kelet. Észak-Európa. Bocsánat, ha ez most túl lakonikus - egyre kevésbé hiszek ebben a műfajban.
Imre, 44
Budapest, XIV.
Edina
33, Budapest, III.
Sziasztok! Ismerkedjünk meg, 1-2 levél, találkozás, programok, és a többi majd kiderül!
Edina, 33
Budapest, III.
Ferenc
29, Győr
Az élet ott kezdődik, ahol a komfortzónád véget ér! Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ferenc, 29
Győr
Andi
43, Szeged
Kereslek.... Talpra állunk......remélünk és bízunk, hogy talán most...... Nem először vagyok itt......komoly kapcsolat reményében. Ha szeretnél megismerni, írj.
Andi, 43
Szeged
Bálint
40, Sárosd
Sziasztok! Sziasztok! 40 éves vagyok.Sajnos volt egy motorbalesetem,ami miatt nemtudok dolgozni,rokkant nyugdíjas vagyok,testi hibám nincsen a balesetből kifolyólag,de a felfogásom sajnos kicsit lassabb mint az egészséges embereké,keresem társamat aki elfogad olyannak amilyen vagyok
Bálint, 40
Sárosd
Erzsébet
58, Heves
Találkozzunk,ismerj meg! Erzsèbet vagyok,56 èves.vidám termèszetü,korban hozzám illő társam keresem.55-62 èves korig.Komoly kapcsolatra!
Erzsébet, 58
Heves
Laci
62, Budaörs
Ami a szívemben az a Tied is! Társam keresem Budapesten és környékéről. Egyelőre bemutatkozást még nem írok,inkább a közvetlen,levelezésen és a személyes beszélgetésen keresztül szeretném ha megismernének!Annyi mindent lehet írni,olyankor túl sok olyan paraméter,adat kerül be a bemutatkozásba ami torzítja a képet! Jobb a face to face!! És csak őszintén kedves hölgyek!
Laci, 62
Budaörs
Erika
35, Miskolc
hüh ha, ez nagyon komoly!!hehe 165 cm magas, kb. 57 kg, barna hajú és szemű, vidám mosolygós lány......
Erika, 35
Miskolc
József
39, Zalaegerszeg
Csak komolyan Szia komoly kapcsolatot,társat keresel?ne keresd tovább megtaláltad
József, 39
Zalaegerszeg
Marietta
50, Győr
"szeretném ha szeretnének" Független , diplomás nő vagyok egyedül élek, hasonló társamat keresem komoly kapcsolat céljából...
Marietta, 50
Győr
Zsolt
52, Debrecen
Sziasztok! Sziasztok! Minden tekintetben független, vidám férfiként keresem hasonló hölgy ismeretségét. Alap az őszinteség, bizalom , hűség.
Zsolt, 52
Debrecen
Mónika
41, Szigetmonostor
Sziasztok! Nem tudok üzenetet írni, és válaszolni sem ha te sem vagy előfizető!! Komoly kapcsolatot keresek 37 és 45 év között.Nem szeretnék se 20 évesekkel se 50 felettiekkel ismerkedni. 41 éves vagyok, két gyerkőcöm van 21 és 14 évesek.Szeretném megtalálni a párom. :) Vagyis jó lenne, de sanszos, hogy itt nem fogom. Azért próba cseresznye. :) Vidám természetű, mosolygós vagyok.Szeretek kirándulni, moziba, színházba járni (bár ezeket már fene se tudja mikor csináltam utoljára). Szeretnék végre odabújni valakihez esténként, csak úgy puszit adni és kapni. Iszonyatosan hiányzik már ez az életemből :(
Mónika, 41
Szigetmonostor
István
63, Rábatamási
Sziasztok! Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 63
Rábatamási
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk