Norbert, 53 éves társkereső, Budapest (2654450)
További fotói (21 db):
Randiazonosító: 2654450 Regisztrált: Megnéznéd?
Olvasatlan levelei: Érdekel?
Online volt: Kíváncsi vagy rá?
Milyen társat keres?
A tudatosság szerintem nagyon fontos lenne. Mert ha valaki nem tudja pontosan, akár részletekbe menően mit akar. Annak szinte képtelenség a "kedvébe járni"? A modern párkapcsolatok tehát nem jelentenek mentességet, a nézetek egyeztetésétől, a vitáktól, az időnkénti nézeteltérésektől vagy átmeneti konfliktusoktól, de ezeket két érett felnőtt tudja kezelni és megoldani. Javaslom, Olvasd el a Naplóm! Ott jobban belemegyek a részletekbe. De csak kis adagokban. Mert egyszerre sok, én se egy óra alatt írtam. Akkor már egy kicsit megismerhetsz és el tudod dönteni, akarsz-e Velem ismerkedni. Viszont, semmi nincs kőbe vésve. Se külső, se elvárás, semmi extra nincs igény. Az adatlapon megadott, akit keresek értékekben sincs ... Vagy a naplóban leírt elképzelések is megvitathatók…. A lényeg az, hogy tudjál felnőtt, érett módon szeretni. Ami nem is olyan könnyű? Miért lett ilyen átkozottul fontos a test, a fotó? Az „ideális” méretek "tébolya". Amivel nehezen tudok egyetérteni. Ahelyett, hogy egymás szemébe nézve eljárnánk a lélek táncát, egymáshoz simulva és egymásba fonódva. Kölcsönösen megsimogatva egymás lelkét. Mielőtt átadod magad a testi szerelemnek, elvarázsollak, hogy ragyogjál. Ha ez történik, úgy érzem. HAZATALÁLTAM és nem leszek többé hontalan. Mert nem kell koldulnom a szeretetért. Mert béke van, nyugalom. Otthonom a szeretett KEDVESEM – ben van. S míg haza nem találok, nyugalmat sem lelhetek. Csak ezt az „otthont” add meg nekem és én boldog leszek Veled és Téged is boldoggá teszlek. még folytatom a „fordítást” ""
Jellemzés
Otthon
Ahol élne tengerparton
Otthona hétköznapi
rend
káosz
Konyha
sütés
főzés
étterem
Kedvence Tárkonyos raguleves
Háziállat nincs háziállatom
nem tudom elviselni
imádom őket
Személyiség
Humor
vicces
komoly
Pontosság
mindig kések
korábban
érkezem
Pénz
könnyen jön, könnyen megy
takarékosan beosztom
Öltözködés
divat
praktikum
Társaság
nagy társaság
közeli barátok
Időbeosztás
tervezés
spontaneitás
Munka
valamiből meg kell élni
a munkám az életem
Szabadidő
Zene rock, latin, country, jazz, musical
A zenéről...
zavar, ha szól
a zene az életem
Szabadidő táncolok, sportolok, kirándulok, olvasok, vezetek, utazom, tévét nézek, moziba járok, családdal vagyok
Nyaralás
tengerpart, napozás
hátizsák,
kirándulás
Kivel utazol?
kettesben
barátokkal
Moziban...
művészfilmek
Hollywood
Esténként...
otthon
programok
Napló
I/a Kérlek, írjál magadról, és hogy hol élsz, körülményeidrõl, milyen volt, az eddigi kapcsolati és egyéb életed. Írj az elérhetõségeidrõl, ahol a továbbiakban beszélhetünk (hisz mindenféle megismerés alapja a két ember közötti tartalmas, minõségi, rendszeres, megfelelõ idõtartamú beszélgetés.(amihez, a ma használatos digitális felületek valamelyike majdnem mindenkinek rendelkezésére áll valamilyen program letöltésével megteremthet. Pl. Skype, gmail.com használható (Google hangouts-videó programja, vezetékes telefon, esetleg mobil korlátlan kedvezménnyel stb…. Aztán kérlek, olvasd el az - adatlapom, a - bemutatkozásomat, az - akit keresek rovatba írtakat és esetleg a - naplómba is beleolvashatsz. Ha van rá idõd és kedved (amit nem kell egyszerre, mert én azt 2 hónapig írtam. ebbõl adódóan nem célszerû 15 perc alatt elolvasni egyszerre. A napló bogok beírása sorszámozva van. Vagyis az I- es számú az elsõ, amit meg látsz egybõl kb. 75 –en körüli az ok az utolsók. Logikai tartami összefüggés a sorrend miatt nincs az egyes bejegyzések között. De az belsõ idõszakokban foglalkoztam az alapvetõ társkapcsolati kérdésekkel. (ezért feltételezem, ha hátulról kezded el olvasni, akkor a bonyolulttól mész az egyszerûbb felé (szerintem). Így alkották meg a programírók (a feltöltést is). Az elõbbiekkel kapcsolatban, az ott leírtakra ne úgy tekints, légy szíves annak ellenére bármilyen érzésed támadna Benned. 1, hogy azok nem elvárások, feltételek, halmaza, stb...2, ott én csak írtam arról milyen elképzeléseim vannak, általában egy párkapcsolat egyes részeirõl. 3, minden ember más, minden párkapcsolat ez által különbözõen mûködhet a lényeg mindkét félnek kielégítõ és boldog legyen. 4, Vagyis az itt leírtak”nem a kõbe vésett szentírás”. 5, Minden tekintetben konstruktív, alkalmazkodó közös megbeszéléseken, megegyezésen alapuló megoldások híve vagyok. Persze vannak benne évezredes párkapcsolati törvényszerûségek, melyek már megállták az idõ próbáját. Véleményem szerint ezeket érdemes betartani, amit elõdeink nagy „bölcseink megalkottak stb.
https://www.youtube.com/watch?v=CJIVz9nYx7I
51 bejegyzés (2015-07-15) Tovább a naplóhoz

Norbert

Norbert már mobilon is használja a Randivonalat!
Kattints a részletekért!
Mobilról
randizik!
Adatlapját 100%-ban kitöltötte, így többet tudhatsz meg róla és többször jelenik meg a keresésben. 100%
adatlap
53 éves Randivonal társkereső férfi, Budapest

Adj esélyt magadnak és kettönknek! ...

Keresem azt a hölgyet, (48-56-ig) akinek elege van már a csalódásokból, Nyugalomra és biztonságra megbízhatóságra vágyik.Nincsenek extra, deviáns igényei, elvárásai, életvitelével, életmódjával és a leendő párjával szemben támasztott „elképzelései” tekintetében. Ha van bizalom, konstruktivitás, tolerancia, kompromisszumkészség, minden megoldható, csak akarni kell.Ha lehet, kerüljenek: akiknek a társkeresés szórakozás vagy „látszat tevékenység”.Akik életük problémájának megoldását a társuktól várják. Egoisták, akik képtelenek egy kölcsönösségi alapú és kiegyensúlyozott értékcserén működő kapcsolatra, a top férfi „álom kategóriákra "hajtók. Szeretném, ha Megvalósulna Veled a barátság, a szeretet, a szerelem fogalomköre és a kielégítő szexuális élet. Baráti kapcsolatok, társasági élet, elfogadás, szolidaritás, önmegvalósítás segítése, csereelmélet, szükségleteink nagy része kielégítést nyer-e stb. Rugalmasan gondolkodom, minden megegyezés kérdése. Azért még egy kicsi „sorvezető” hozzám. Kérem, Aki teheti, olvassa el a naplómat, sok időt nyerhet. Ez csak az én elgondolásom, nem fontos vele egyetérteni, megvitatni azt lehet. Nem fontossági sorrendbe. Az ismerkedés alapja a többszöri tartalmas, minőségi beszélgetés. Mivel Netes társkeresés ről van szó, az ember erre van felkészülve, (legalább is, aki nem másra alapoz), ezért minden ilyen eszközzel ahol élőbeszélgetést lehet folytatni fogadó és kezdeményező (hívó) képességem van (a skype, -on át az msn.-ig) van vezetékesem, 30, mobilon. A többi mindegy. A meddig az ilyen beszélgetések (lehet 3, de 10 is) kapcsán, ha nem derül legalább annyi, hogy tudunk egy mással beszélgetni, hasonló elképzelésekről, vagy megértjük egymás értékrendjét, világnézetét, megismerjük a másik szükségleteit, elvárásait, életkörülményeit, a társas kapcsolat felépítéséhez, tartós fenntartásához szükséges, személyi forrásainkat, van –e közös tudatos célunk, érdekünk, vágyunk?, van-e bennünk konstruktivitás, kompromisszumkészség akarat.Vagyis kialakulhat, így is egy minimális szimpátia, elfogadó készség.Ekkor már mindkettőnknek van egy pozitív elképzelése, ami befolyásol.
Akkor van értelme csak találkozni. A külső csomagolás, a smink, az „összetartó” kellékek nem fontosak inkább a belső értékek. Ha mégis neked fontos a kép, szívesen küldök Neked. A tartós barátság, a szeretet, ami már lehet, a hosszú kapcsolat alapja, azt nem az szexuális vonzerőre, az esetleg első látásra kialakuló fizikai megkívánásra építhető. Az egy fontos rész, de maga csak a szex nem köt össze egy tartós kapcsolatot. Max. egy kalandot”Érdekes erre meg a Nők 95%-a igennel válaszol.)mégis fénykép alapján döntenek saját sorsukról? Ha van szerelem az már a csúcs, ha van, gyerek azzal felelősség jár. Van –e motiváció, elkötelezettség, idő (képesség). Igen akarom és hajlandó vagyok tenni érte. Akár sokat is. Egyoldalúan nem megy. Nekem fontos a megerősítés, a visszajelzés. Az úgy lehangoló, ha valakit csak én hívok, (de nem érem el, nem ér rá velem foglalkozni, állandóan foglalt, illetve mindig csak én hívom. Ekkor nem arra gondol az ember, hogy fontos lehetek a másiknak, és Ő is érdeklődik, érdekelt a kapcsolat fejlődésében. Szabadidő. Az egyenrangúság és kapcsolati egyensúly alapjai. A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismeréssel mérik. Egoisták, energiavámpírok kíméljenek. Ezeket az elképzeléseket majd még, bővítem és finomítom. Igyekszem nem növelve inkább csökkenteni azok „elvárás jellegét”. Az nagyon nevetséges szokott lenni, mikor egyesek az adatlap bármely részében megfogalmaznak vagy 30 feletti (elvárás”rendszert”követelésszerűen! ) Aminek szinte nem lehet megfelelni... Aki úgy gondolja, ez neki alanyi jogon jár, mint gyermeknek az anyai szeretet... Bocsánatot kérek, ha valakik véletlenül magukra ismernek, gyorsan kattintsanak tovább és ne haragudjanak rám. Én is írhattam, lehet szükségleteket, de inkább ezeket a társkapcsolat működésének általános törvényszerűségeinek nevezném. A másik, mint írtam, egyikhez sem ragaszkodom konokul (főleg nem cm, kg, év), ha működik a nélkül is, és ha a partnerem javasol még ennél is jobbat.Elfogadom. Ha tetszett a bemutatkozásom pontozz
 
Adatai
Kit keres
 
neme
férfi
nőt
kor
53 év
48-55 között
csillagjegy
lakhely
magasság
175 cm
140-173 cm
testalkat
mackós
NEM: molett
súly
93 kg
40-75 kg
hajszín
sötétbarna
 
szemszín
kék
 
végzettség
egyetem
 
- terület
pénzügyi
foglalkozás
szellemi szabadfoglalkozású
 
- terület
gazdaság, pénzügyek,
vallás
római katolikus
 
vallásgyakorlás
nem gyakorlom
 
anyanyelv
magyar
 
beszélt nyelvek
angol, német, orosz
 
családi állapot
özvegy
 
gyerekek
nincsen
 
- szeretne?
nem
dohányzás
nem
 
alkohol
ritkán
 
étkezés
mindenevő
 
sport
hetente többször
 
sportok
kerékpár, úszás, tenisz
 
bezárás
Nem érdekelnek a Facebook kedvencek
Ha összekapcsolod a Randivonal fiókodat a Facebook fiókoddal, láthatod, hogy a többi társkeresővel van-e közös kedvencetek a Facebookon. Például ha mindketten kedvelitek a Showder Klubot vagy a Túró Rudit, akkor ezeket megmutatjuk nektek.
Csak azokat az oldalakat, kedvenceket mutatjuk meg, amiket mindketten kedveltek, így biztos semmi kínosat nem fog látni a leendő párod.

Biztos, hogy törlöd ezt a lehetőséget?
bezárás
Már Facebook lájkok alapján is ajánlunk!
Szeretnéd, ha
érdeklődési körödnek,
közös lájkoknak
megfelelően
is
ajánlanánk Neked
társkeresőket?
Szeretnéd, ha
1 gombnyomással
beléphetnél a
Randivonalra?
Akkor kapcsold össze Randivonalas fiókodat
a Facebook fiókoddal!
Ne aggódj, ismerőseid nem látják, és a faladra sem posztolunk!
bezárás
Gratulálunk!
Sikeresen összekötötted Randivonalas fiókodat a Facebook fiókoddal! Mostantól:
Bármikor be tudsz
lépni csupán a
Facebook belépés
gombot
választva
Közös lájkolások
alapján is ajánlunk
Neked párkeresőket!
bezárás
Hoppá!
Valami hiba történt, nem adtál engedélyt a
like-okhoz. Így nem fogod látni, ha
valakivel ugyanazt kedvelitek.
Nehogy emiatt
elszalaszd az Igazit!
bezaro gomb
Biztosan letiltod a felhasználót?
Ha letiltod, nem küldhet neked üzenetet és nem láthatja az adatlapod.

A tiltást az adatlapon, a levelezésetekben, illetve a kapcsolataidnál a letiltott felhasználók listájában tudod feloldani.

bezaro gomb
Biztosan elrejted a felhasználót?
Ha elrejted, nem fogod látni többet, nem küldünk értesítést róla, nem ajánljuk neked és téged sem ajánlunk neki. Ellentétben a letiltással, továbbra is láthat téged és írhat neked, így ez egy diszkrétebb megoldás az érdeklődés hiányának jelzésére.

Az elrejtést az adatlapon lehet feloldani. Az elrejtett felhasználókat a kapcsolati keresőkkel listázhatod.

bezárás
REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYZAT
1. Adatkezelés:

1.1 Az adatok kezelője a Habostorta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft (1094 Budapest, Tűzoltó u. 59., ügyvezető: Weiler Péter) A felhasználók adatainak kezelése a Habostorta adatvédelmi politikájában megfogalmazott módon és feltételekkel történik. Az adatvédelmi politika bármikor elérhető a www.habostorta.hu/adatvedelem oldalon. Kérjük, olvasd el adatvédelmi politikánkat, mielőtt regisztrálod magad!

1.2 A Habostorta oldalaira ellátogató felhasználók számítógépének egyes adatai és IPcímei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat kizárólag statisztikák készítésére használjuk fel és nem kerülnek összekapcsolásra a többi adattal. Egyes szolgáltatásaink egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyeznek el felhasználóink számítógépén adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása és további látogatásainak megkönnyítése céljából. A felhasználó az Internet hozzáféréshez használt böngészőjében beállíthatja hogy értesítést kapjon arról, ha a Habostorta cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén és a cookie-k küldését bármikor meg is tilthatja.

1.3 A regisztrált felhasználók további adatainak felvétele a regisztrációs adatlap kitöltésével történik. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa megadott adatok egy része publikus, azaz az oldalon közzétételre kerül. Az általad megadott mobilszámra érkezett sms-ek tartalmáért Habostorta nem felel. Az adatkezelés célja látogatottsági statisztikák készítése, a felhasználó jogosultságainak azonosítása, bizonyos esetekben hírlevelek és értesítők kézbesítése, valamint hogy a többi felhasználó minél többet tudjon meg Rólad - azaz a szolgáltatás minél magasabb színvonalú és hatékony működésének biztosítása.

1.4 A regisztrációs adatszolgáltatás minden esetben önkéntes! A regisztrációs adatlapon ún. kötelezően kitöltendő mezők kitöltetlenül hagyása azonban azt eredményezheti, hogy a nem tudod magadat sikeresen regisztrálni. A regisztrációs adatok a regisztrált felhasználó kezdeményezésére történő törlésig maradnak a rendszerben. A regisztrációs adatokat a regisztrált felhasználó adatlapján bármikor módosíthatja. Habostorta tájékoztatja a felhasználót, hogy a regisztrációs adatlap egyes nem kötelezően kitöltendő rovatai - azok önkéntes kitöltése esetén - különleges adatokat tartalmazhatnak. Ilyen esetekben ezen regisztrációs szabályzat elfogadása írásba foglalt nyilatkozatnak minősül, azt a Habostorta elektronikusan iktatja oly módon, hogy az később is hozzáférhető legyen. A hírlevelet és értesítőket megrendelők részére ezek kézbesítése kizárólag az arról való leiratkozásig történik. A leiratkozás link segítségével, illetve a regisztrációs adatlap erre vonatkozó módosításával lehetséges.

1.5 A regisztrált adatokhoz a Habostorta rendszergazdái, egyes szolgáltatások esetén, a szolgáltatás ÁSZF-jében rögzített esetben és feltételek szerint a Habostorta ügyfélszolgálati partnere, valamint a menedzsment tagjai, illetve bizonyos publikus adatokhoz a többi felhasználó, ill. a portál látogatói férhetnek hozzá. Személyes adatokat a megjelölteken kívül harmadik személyeknek nem adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgáljuk, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja, kötelezettsége.

1.6 A regisztrált felhasználók jelen szabályzat elfogadásával hozzájárulnak, hogy a Habostorta az általuk önként megadott egyes személyes és különleges adatokat az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően statisztikai célból feldolgozza és személyazonosításra alkalmatlan, statisztikailag feldolgozott adatok formájában hirdetési célra felhasználja.

1.7 Az adatok a Datanet budaörsi high-tech szervertermében telepített, 24 órás őrzéssel védett, saját, dedikált szerverünk winchesterein tárolódnak. Belső hozzáférés gyakorlatilag lehetetlen, a külső támadások ellen pedig magas szinten felkészített tűzfal védi az adatokat. A Habostorta azonban nem felel, ha az adatokhoz rajta kívül álló okok miatt jogosulatlanul harmadik személy hozzájut (pl. hacker támadás esetén).

1.8 Az 1.2 pontban megjelölt adatok automatikusan rögzülnek, a többi, a felhasználó személyéhez szorosabban köthető személyes adatok megadásáról maguk a felhasználók döntenek. Az adatkezelés jogalapja az érintettek önkéntes hozzájárulása. Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az info@randiszolgalat.hu címen kérhető. Minden felhasználó maga helyesbítheti személyes adatait. Erre bejelentkezés után a személyes adatlapon van lehetőség. A felhasználóknak joguk van kérni adataik törlését is. A regisztrációs adatok törlését az info@randiszolgalat.hu címen kell kezdeményezni, vagy egyes szolgáltatásoknál és hírleveleknél a "leiratkozom" linkre kattintva. A törlés pillanatában helyreállíthatatlanul megsemmisül a felhasználóhoz kötődő minden adat. A személyes adatlapon megadott további - nem kötelezően kitöltendő - adatok törlése a személyes adatlap módosításával úgy lehetséges, hogy a felhasználó az adatokat az egyes adatbeviteli mezőkből kitörli.Az olyan szolgáltatások esetén, ahol az ügyfél telefonos megkeresést kérhet, a szolgáltatás ÁSZF-jében megadott e-mail címen illetőleg telefonszámon vonható vissza a hozzájáruló nyilatkozat.

1.9 Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a Habostorta üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

2. Egyéb feltételek:

2.1 A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Habostorta oldalain véleménynyilvánítási szabadságát csak mások jogainak sérelme nélkül jogosult gyakorolni.

2.2 Tilos a Habostorta oldalain más szerzői jogainak, személyhez fűződő jogainak - ide értve a névhez, képmáshoz fűződő jogokat is - emberi méltóságának, jó hírnevének, valamint a kiskorúak védelmére vonatkozó jogszabályoknak a megsértése.

2.3 A Felhasználó büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik, hogy a Habostorta oldalain a Btk 195/A §-a szerinti t iltott pornográf felvétellel történő visszaélést nem követ el, szexuális szolgáltatást nem ajánl fel, szexuális szolgáltatást nem reklámoz.

2.4 A felhasználó a regisztrációkor kizárólag saját magáról készült felvételt jogosult feltölteni.

2.5 A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Habostorta nem felel a felhasználó által az oldalon feltöltött tartalomért, azonban haladéktalanul eltávolítja a tartalmat, amennyiben annak jogszerűségével kapcsolatosan bármilyen kétség merül fel.

3. Záró rendelkezések:

3.1 Jelen regisztrációs szabályzat elfogadásával a felhasználó nyilatkozik, hogy az ide foglalt, valamint a Habostorta adatvédelmi politikájában található (www.habostorta.hu/adatvedelem) feltételeket elfogadja és azokat regisztrációja megszűnéséig magára nézve kötelezőnek ismeri el.

3.2 A regisztrációs szabályzat elfogadása a regisztrációs űrlap elfogadásával lehetséges.

Adatvédelmi azonosító - Habostorta Kft.: 01427-0001

bezárás
Ez a funkció számodra nem engedélyezett, mert nem felelsz meg Norbert beállított keresési feltételeinek.
bezárás
Elfelejtett jelszó

bezárás
Kérésed továbbítottuk felé.

Ha meg akarja Veled osztani a fotóját, egy levelet fog küldeni, és ehhez csatolja majd a képet.


bezárás
Kérésed továbbítottuk felé.

Amint fényképet tölt fel magáról, küldünk Neked értesítést levélben, regisztrált e-mail címedre.


bezárás
Kérésed továbbítottuk felé.

Ha meg akarja Veled osztani a fotóját, egy levelet fog küldeni, és ehhez csatolja majd a képet.


bezárás
Küldj tesztet!

A teszt egy játékos, könnyed, egyszerű módja annak, hogy megtedd az első lépést a másik megismerése felé.
Néhány kérdést teszünk fel, amire előbb a feladó válaszol, majd a címzett. Ha mindketten kitöltöttétek, megmutatjuk a másik válaszait, és láthatjátok, mennyire egyeznek kettőtök válaszai. Ez egy kiváló eszköz arra, hogy többet megtudj a másikról. Ha kettőtök véleménye egyezik, egy lépéssel talán közelebb kerülhettek egymáshoz.


bezaro gomb
Virtuális virág
- Gáláns üzenet
Vedd le a lábáról egy gyönyörű virágcsokorral!

Ezt legközelebbi belépésekor fogja megkapni, megkerülhetetlenül: egy teljes képernyőt betöltő virágcsokrot kap, amiről közvetlenül a mellékelt leveledet olvashatja.

A virtuális csokor kiválóan alkalmas arra is, hogy olyanok figyelmét hívd fel magadra, akik nagyon népszerűek, és sok olvasatlan levelük van.

Kattints a csokorra,
hogy kipróbáld!
Válassz csokrot!
Írj hozzá üzenetet!
Küldd el!
A virágküldést közvetlenül a címzett adatlapjától kezdeményezheted!

A szolgáltatás ára 500 Ft, amit a Randitárcádból tudsz fizetni.
Randitárcád egyenlege: 0 Ft
bezaro gomb
RandiSMS
- Villámgyors vallomás
Küldj Neki RandiSMS-t közvetlenül a telefonjára! Így akár előfizetés nélkül is küldhetsz üzenetet.

Az üzeneted akár 3 SMS hosszúságú is lehet, és még a telefonodat se kell használnod, hiszen az oldalon tudod megírni.

Ha a címzett megadta a mobilszámát, SMS-ben és belső levélben kapja meg az üzeneted. Ha nem, akkor levélben a belső postafiókjába és a regisztrált e-mail címére egyaránt.

A RandiSMS-t közvetlenül a címzett adatlapjáról küldheted. Az ára 254 Ft.
Ha Te is szeretnél másoktól RandiSMS-t kapni, add meg a mobilszámod!

06 - -
Válaszd ki a “körzetszámot”. A számod kötőjelek vagy szóközök nélkül írd be, így: 1234567
A telefonszámod természetesen nem adjuk ki senkinek, és kizárólag a RandiSMS-ek továbbítására használjuk fel.
A számot bármikor módosíthatod, törölheted a Profilom/Adatok menüpontban.
bezaro gomb
Vámpír csók
- Meglepetés Halloweenra
Lepd meg választottad vámpír csókkal, csak ma ingyen!

Ezt legközelebbi belépésekor fogja megkapni, megkerülhetetlenül: egy teljes képernyőt betöltő csókot kap, amiről közvetlenül a mellékelt leveledet olvashatja.

A virtuális csók kiválóan alkalmas arra is, hogy olyanok figyelmét hívd fel magadra, akik nagyon népszerűek, és sok olvasatlan levelük van.

Kattints a képre,
hogy kipróbáld!
Válassz csókot!
Írj hozzá üzenetet!
Küldd el!
A csókküldést közvetlenül a címzett adatlapjától kezdeményezheted!

Halloween alkalmából a vámpír csók küldés ingyenes!
bezaro gomb
Hogyan tudok adatokat módosítani?
Adatokat módosítani a Profil menüpont alatt tudsz.
Az Adataid felirat mellett a szerkesztés gombra kattintva tudod elérni a regisztrációkor megadott adatokat.
Ha végeztél a módosítással a lap alján található Mentés gombra kattintva tudod véglegesíteni a változtatást.

Amennyiben adataidat módosítása nem volt sikeres, kérlek menj a lap tetejére, és ellenőrizd, hogy a szövegbuborékban nincs-e egy plusz hibaüzenet.
bezaro gomb
Mi az a hibernálás?
A hibernálás az adatlapod befagyasztását jelenti, így a többi felhasználó számára törölt felhasználóként jelentkezel, azaz nem találnak rád, nem láthatják az adatlapodat. Előnyös abban az esetben, ha az adatlapodat nem szeretnéd megjelentetni rövid időre mások számára, de később még szeretnéd használni. Ebben az esetben az adataid és beállításaid is megmaradnak.
Figyelem! Az előfizetésed nem fagyasztható be, a hibernált időszakban is lejárnak és megújulnak az előfizetések.
bezaro gomb
Hogy tudok valakit kedvencnek jelölni, s utána ezt hogy tudom törölni?
Ha egy felhasználót kedvencnek szeretnél jelölni, akkor ezt megteheted az adatlapon található Kedvenc gombra való kattintással.

Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani.

Ha a kedvenc listádról törölni szeretnéd, akkor ugyanerre az ikonra kell kattintanod az adatlapján, és ez törli a kedvenceid listájáról.
bezaro gomb
Mi az a nem publikus fotó?
Ha valakinek az adatlapján a "Kérj fotót" fotó feliratot látod, akkor az azt jelenti, hogy a felhasználó vagy nem töltött fel magáról képet, vagy a képet nem publikusra állította, azaz csak azokkal fogja megosztani, akikkel Ő szeretné. Ha Téged megkedvel, biztosan neked is csatolja majd a leveléhez. A két típust más ikon jelöli. Ha valakinek nem publikus a képe, attól még levélben üzenethez csatolva el tudja küldeni számodra. Célszerű publikus képet feltölteni, mert erre nagyon sokan keresnek az oldalon, s a társkeresést nagyban megkönnyíti. Viszont ha te nem szeretnél képet megjeleníteni magadról az oldalon, te szeretnéd szabályozni kinek küldöd el, akkor javasolt nem publikus képet megadni.
bezaro gomb
Hol érem el a chat lehetőséget?
A társkereső oldalról a közvetlen átlépés lehetőségét megszüntettük.
A chat funkciót a chat.gyaloglo.hu oldalról érheted el jelenleg. A chatre belépve a Randivonal szobában találhatod azokat a felhasználókat, akik társat keresnek.
bezaro gomb
Hogy tudok randiSMS-t küldeni?
A RandiSMS-sel akár előfizetés nélkül is fel tudod venni a kapcsolatot a társkeresőkkel.

Néhány egyszerű lépés, és üzeneted már meg is érkezett választottad telefonjára és e-mail címére:

1. Az adatlapokon lévő Küldj SMS-t gombra kattintva írd meg az üzenetet!
2. Küldd el SMS-ben a RandiSMS kulcsszót az oldalon megadott telefonszámra!
3. Hamarosan kapsz egy SMS-t a VÁLASZKÓDdal. A kapott VÁLASZKÓDot írd be a megfelelő mezőbe!
4. Kattints az ELKÜLD gombra!

Az üzeneted akár 450 karakter lehet. Kérjük, ne használj benne különleges írásjeleket, se sortörést (Entert) - ezeket a telefonok többsége nem tudja kezelni, és valószínűleg nem kerülnek továbbításra. Az üzenetet a címzettnek e-mailben és - ha megadta telefonszámát - SMS-ben is elküldjük.
Feladóként a regisztrált felhasználók 6 vagy 7 jegyű publikus azonosítója fog szerepelni, a nem regisztráltaknak pedig a telefonszáma.

A fizetést a randitárcád segítségével is el tudod végezni, ha a randitárcád egyenlege elegendő a küldéshez.
Amennyiben az egyenleged nem elegendő, a randitárcád itt fel is tudod tölteni.
bezaro gomb
Hol találom a kulcs a szívhez tesztjeimet?
A Kulcs a szívhez tesztek a postafiókban szerepelnek. Kattints a "kimenő" levelekre, majd rendezd őket "típus" szerint - ha a legutolsó üzeneted az adott hölgynek teszt volt, akkor így az elején fognak szerepelni (a kulcs-ikont keresd)
bezaro gomb
Hogy tudok törölni valakit a kedvencek közül?
Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani.
Miután kikerested az adatlapját, azt megnyitva ismét a Kedvenc feliratra/hivatkozásra kell kattintanod, ezáltal
tudod törölni a kedvenceid listájáról. Továbbá ha a társkeresőket listanézetben tekinted meg, a listában is szerepel a kedvenc gomb, onnan is közvetlenül törölheted, vagy a keresésben és a kezdőlapi keresés boxból is elérhető ez a lehetőség.
bezaro gomb
Kik láthatják az adatlapom?
Fontos tudnod, hogy a női adatlapok csak a férfiak számára, a férfi adatlapok pedig csak a hölgyek számára jelennek meg keresésnél. Vagyis Te saját adatlapodat a keresésekben nem láthatod. A szépségverseny rész alatt az azonos nemű felhasználók közül párat meg tudsz tekinteni, illetve az aktuális helyezéseiket.
bezaro gomb
Honnan tudom kit láttam már, vagy kivel leveleztem?
A társkeresők adatlapján megjelenik, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással - egyszerre csak egy, ami a legerősebb. Ha láttad azt jelenítjük meg, ha már kedvencnek is jelölted akkor az jelenik meg, ha pedig már leveleztetek is egymással, akkor ezt mutatjuk meg számodra.
bezaro gomb
El tudom érni az eddigi levelezésünket a felhasználó adatlapjáról?
Igen. A Levelezésetek felirat megjelenik az "Írj neki" gomb alatt, ha már valamelyikőjük küldött a másiknak levelet - erre kattintva közvetlenül a levelezésbe kerülsz, ahol az összes levelet láthatod időrendben.
bezaro gomb
Mit jelenet a megfelel neked és a megfelelsz neki százalék?
Megfelel neked: a Te "kit keresek" beállításaid és az ő adatainak összehasonlítását mutatja Megfelelsz neki: az ő "kit keres" beállításainak és a Te adataidnak az összehasonlítását jeleníti meg százalékosan, minél nagyobb a százalékos arány, annál jobban megfeleltek egymásnak
bezaro gomb
Miért látok az egyik embernél jellemzést, másik személynél pedig nem?
Azért, mert csak azok az információk jelennek meg valakinek az adatlapján, amiket az illető kitöltött - ha nem látod az adatlapján valamelyik részt kitöltve, az azt jelenti, hogy nem írt be oda adatot még.
bezaro gomb
Mit jelent a nem publikus fotó?
Ha lakat ikon van a képen, az azt jelenti, hogy nem publikus a fotó, ekkor Ő tudja elküldeni a képet (amennyiben szeretné) egy levélbe csatolva, amiből kattintva megnézhető a kép teljes méretben.
bezaro gomb
Miért nem tudok megnézni minden fotót nagy méretben valakinek az adatlapján?
Minden fotó megtekintéséhez előfizetés szükséges - ilyenkor az elsődleges profilképe a társkeresőnek nagy méretben látszik, és kattintásra egy nagyobb méretű képnézegetőben nézheted meg az összes képét.
Előfizetés nélkül csak egy kis képet láthatsz, és a többi fotót egyáltalán nem.
bezaro gomb
Honnan tudom valaki mikor regisztrált, vagy lépett be utoljára?
Előfizetés segítségével láthatod ezeket az információkat, illetve azt is, hogy, hány olvasatlan levele van valakinek...
Ezek fontos adatok lehetnek a társkereséshez:
- hogy mennyire aktív a társkereső,
- mennyire gondolja komolyan,
- mekkora esélyed van arra, hogy válaszol, vagy hogy téged választ.
bezaro gomb
Hogy tudok letiltani valakit? Később ezt hogy tudom feloldani?
Ha valakit letiltasz, akkor tőle nem kapsz a jövőben üzenetet, illetve nem tekintheti meg az adatlapod sem. Ezt a lehetőséget a levelezésetekben tudod beállítani. Itt a bejövő és kimenő üzenetek olvasásánál tudod a Letiltás feliratra kattintva az illetőt tiltani.

Ezután ugyanitt lehetséges a feloldást is elvégezni, ehhez a Tiltás feloldásra linkre kell kattintani.

A keresés menüponton belül ha a letiltottad beállítást választod, azokat a felhasználókat listázzuk ki számodra, akiket már letiltottál. A megjelenő adatlapokon lévő gomb segítségével is feloldhatod ezt a letiltást.
bezaro gomb
A Platina előfizetés előnyei
Ha Platina előfizető vagy, akkor az is írhat Neked, aki nem előfizető. Ha megnézel/kedvelsz egy nem előfizetőt, akkor ő rád tud kattintani, tehát látja, hogy ki voltál. Továbbá kiemelten jelensz meg, hogy tudják a nem előfizetők, hogy te vagy az, akinek írhatnak, ha rád kattintanak.