Ingyenes társkereső

Rengeteg társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Regisztrálj ingyen a Randivonalra és keresgélj, nézelődj a többi társkereső közöt

Néhány jelenleg is aktív társkeresőt láthatsz alább különböző kategóriára bontva, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapod! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső nők

Barbara, 43 éves
Társkereső Budapest, XII.
Prémium előfizető
3 órája tag
Barbara vagyok és társamat keresem hosszútávra. (Gondolom sokan vagyunk, így ezen az oldalon 😉.) Szeretek főzni, kedvencem az olasz konyha. Írj rám, ha te is szeretsz főzni és nem ijedsz meg, ha be kell verni egy szöget a falba.
Ági, 40 éves
Társkereső Budapest, XII.
Prémium előfizető
6 órája tag
Az életem úgy alakult, hogy keresem az új kezdetet. A boldogságra nyitott vagyok, sok tekintetben a klasszikus értékrendben hiszek. Szabadidőmet szívesen töltöm vízpart (Balaton) mellett. Szeretnék egy hozzám hasonló értékrendű, rendezett életű, intelligens férfival megismerkedni.
Irén, 44 éves
Társkereső Dunaharaszti
Prémium előfizető
12 órája tag
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ,de még egyenlőre nézelődöm.
Mariann, 47 éves
Társkereső Szentendre
Prémium előfizető
13 órája tag
Nekem a tökéletes ennyit jelent: szimmetrikus kapcsolat. Ezt keresem és ezt várom, hátha velem is megtörténik.

Legújabb társkereső férfiak

Dávid, 23 éves
Társkereső Monor
Prémium előfizető
7 órája tag
Sziasztok! Én is társamat keresem, mint itt sokan mások. Olyan lányt keresek, aki a mai rohanó világban is képes megállni, észrevenni a szépet, a jót, és képes rá, hogy őszintén önmagát adja. A link, kirakatembereket, a pénznyelőket, a játszadozókat szívből utálom. Szeress élni, és légy képes időnként a telefonod nyomkodása nélkül is, akár egy kellemes beszélgetés alkalmával is életben maradni. 😉 Remélem, megtalálom akit keresek. Mint zsák a foltját. 😊
Sándor, 62 éves
Társkereső Budapest, XV.
Prémium előfizető
14 órája tag
Rendezett körülmények között élő, egyszerű, hétköznapi férfi vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni, túrázni. Nagy, távoli utazások, tengerek, pálmafák nem vonzanak túlzottan, inkább itthoni wellness hétvégék, hosszú hétvégék. Ezek mindig jól sikerülnek. Nem kalandot, hanem komoly kapcsolatot keresek.
Krisztián, 47 éves
Társkereső Dunakeszi
Prémium előfizető
16 órája tag
Krisztián vagyok, 47 éves. Társam keresem Dunakeszi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Martin, 23 éves
Társkereső Heves
Prémium előfizető
17 órája tag
Martin vagyok, 23 éves, lakhelyem Heves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Online társkereső nők

klara, 52 éves
Társkereső Pécs
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Őszintén szeretni, és szeretve lenni. Komoly kapcsolatot keresek. Nem csak egy sexpartnert! -Hogy nekem mit jelent egy párkapcsolat? Bízni valakiben, aki bízik bennem. -Törődni valakivel, aki törődik velem. -Meghallgatni valakit, aki meghallgat engem. -Tisztelni, szeretni valakit, aki tisztel, szeret engem. -Lehet hogy hiányos a felsorolás, de nem a tökéletes Ő-t keresem, mert én sem vagyok tökéletes. ha valakinek szimpatikus lennék akkor várom az üzenetét!
Ilona, 53 éves
Társkereső Győrszemere
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Vidám és optimista nő vagyok , saját egzisztenciával. .Gondoskodó üzemmódban működöm, nagyon érzelmes ember vagyok..Tartós kapcsolatot szeretnék.Ha ezt mind el tudod viselni akkor írj .
Inci, 53 éves
Társkereső Érd
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Nem vagyok trendi! Nincs tetkóm, piercingem,rajzolt szemöldököm, műszempillám....stb.Kifejezetten retró ,kedves, pozitív, lelkes, érzéki, szenvedélyes, kreatív, stabil értékrenddel rendelkező nő vagyok Értékes az időm, fontos az egészségem, a vágyaim és a céljaim. Szeretem, ha azonos értékrend mentén gondolkodunk, és tökéletesen értjük azt, amit a másik a felvetett gondolatokról és kérdésekről gondol, érez. Nekem ez fontos. Feláll a szőr a hátamon a kimért és erőltetett ismerkedésektől. "Csak úgy" levelezni nem szeretnék. Ha időtöltésnek vagy itt, akkor bizonyára sérelmezed ezt, ha valóban társkeresés céljából, akkor megértesz.
Zsuzsa, 42 éves
Társkereső Székesfehérvár
Prémium előfizető
2 órája lépett be
"Nem az számít, hogy egy hatalmas óceán partján gyönyörködsz a naplementében, vagy lopott perceidben egy pici tó kacsáit nézed. Csak az számít, ül-e melletted valaki."

Online társkereső férfiak

Gábor, 45 éves
Társkereső Körmend
Prémium előfizető
34 perce lépett be
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyuri, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Szia, Gyuri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 38 éves
Társkereső Szlovákia
Prémium előfizető
22 perce lépett be
Üdv! Nyugodt, csendes, intelligens társat keresek tartós kapcsolat céljából és lehetőleg egy életre. Majd még írok, meg majd rakok fel fotókat :)
György, 49 éves
Társkereső Budapest, III.
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Szia, György vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás társkereső nők

Mária, 35 éves
Társkereső Budapest, V.
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Csak Őt keresem, ha megtalálnál, kérlek jelezz.
Erika, 35 éves
Társkereső Budapest, XI.
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Egyéni vállalkozó vagyok, imádok sportolni úszni, táncolni. Hobbim a varrás.
Adrienn, 40 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Ez egy jó kis kihívás a számomra, mert alapvetően introvertált vagyok, és nem szeretek magamról beszélni... Igen, tudom, akkor minek jöttem ide :) Hát azért, amiért mindenki. Elsőre azt mondanám, hogy nézd meg a címkéket, azok elég beszédesek, és jól leírnak engem. Ami pedig ezekből nem derül ki, az kiderül az első találkozáskor ;)
Klára, 38 éves
Társkereső Kőröshegy
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Őszinte kapcsolatra vágyom, egy társra, akivel megértjük egymást és mindent meg tudunk beszélni.

Diplomás társkereső férfiak

Tamás, 26 éves
Társkereső Pécs
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Sziaztok! Fiatal srácként ismerkedni szeretnék! Kezdő vagyok még az online ismerkedésben, de úgy érzem megéri kipróbálni. Remélem megtalálom az igazi társamat! Komoly kapcsolatot szeretnék :)
Gábor, 36 éves
Társkereső Németország
Prémium előfizető
Főiskolát végzett
Luxemburgban dolgozom IT területen. Egyedül élek, jelenleg az introvertált jellemző illik rám, de a megfelelő társasággal az ellenkezőjévé alakulok. Sokat viccelődöm, aki szeret nevetni és vevő az egyedi humoromra nem fog szomorkodni. Műszaki beállítottságú vagyok, hobbym a szerelgetés, megjavítok bármit is. Szeretek Budapestre látogatni, jókat enni és új helyeket felfedezni.
Robi, 27 éves
Társkereső Aldebrő
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Robi vagyok, 27 éves, lakhelyem Aldebrő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 39 éves
Társkereső Hajdúszoboszló
Prémium előfizető
Főiskolát végzett
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény társkereső nők

Csilla, 41 éves
Társkereső Székesfehérvár
Prémium előfizető
vallása: református (nem gyakorlom)
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Margó, 53 éves
Társkereső Nyíregyháza
Prémium előfizető
hite: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Számomra az emberi értékek a fontosak. Azt a férfit keresem akivel egy minőségi kapcsolatot tudok kialakítani. Társ legyen, és jó legyen haza menni hozzá! Amennyiben egymásra találtunk, nekem ne gond a lakhely változtatás.
Andrea, 48 éves
Társkereső Cegléd
Prémium előfizető
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Hatàrorozott erős személyiség vagyok ,szeretek tàncolni zenét hallgatni szépirodalmat afforizmàkat olvasni.
Anikó, 43 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Anikó vagyok, 43 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény társkereső férfiak

István, 35 éves
Társkereső Tahitótfalu
Prémium előfizető
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
\\\"Tanuld meg: akinek hiányzol, az keres, aki látni akar, az szán rád időt, aki szeret, az megbecsül, akinek hiányzol, úgy alakítja, hogy jó legyen, aki pedig egyik sem, az csak kifogásokat mond.\\\"
Patrik, 20 éves
Társkereső Balatonfüred
Prémium előfizető
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Munkában komoly és profi ( és szerény :-) ). Civilben egy kifejezetten kedves, romantikus, lánytársra vágyó emberke :-) Egy aranyos lányt keresek, akivel kölcsönösen legszívesebben éjjel-nappal együtt lógnánk, szórakoznánk, filmeznénk, kirándulnánk, utaznánk.
Tomi, 38 éves
Társkereső Budapest, XI.
Prémium előfizető
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szervusz Kedves Látogató! Üdvözöllek az adatlapomon, és bele is csapok a bemutatkozásba: Vidám, kommunikatív férfi vagyok, igazi társat keresek, aki a legjobb barátom és a szeretőm is egyben, akivel családot alapíthatok majd, és akivel egymás társai lehetünk az Élet nevű nagy kalandban, egymást kiegészítve, támogatva. Nyugodt természetű, őszinte és megbízható vagyok. Fontos számomra a fejlődés. Van is egy-két terület, ahol próbálok fejlődni, szóval az abszolút tökéletes férfi nem én vagyok (még :) ). A skálának inkább az intorvertáltabb oldalára húznám be magam, de ennek ellenére szeretek jó társaságban beszélgetni, társasjátékozni, kimozdulni. Szeretem az aktív programokat és az összebújós estéket is. Szeretem az állatokat és a természetet, bár jelenleg nincs háziállatom :(, és nem az erdőben lakom. :) Rendszeresen sportolok, törekszem az egészséges életmódra (de sajnos néha előfordul, hogy elcsábít a sötét oldal. :) ) Villamosmérnökként dolgozom. Szeretem a munkám, remélem még jó sokáig lesz szerencsém hozzá.
Péter, 28 éves
Társkereső Budapest, IV.
Prémium előfizető
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia! Nagyon örülök, hogy betértél hozzám. Bevallom nem erősségem az előre megírt \"sablon\" bemutatkozó szövegek és a pontokba szedett ideálok felsorolása, de cserébe biztosíthatlak arról, hogy amint elkezdünk levelezni egymással, a magam részéről nem fog múlni, hogy jól érezzük magunkat. Igyekszem én megtenni efelé a kezdő lépést, de szívesen fogadom a Te kezdeményezésedet is, amennyiben úgy jönne ki a lépés. :) Remélem hamarosan megismerjük egymást!

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők

Gabriella, 25 éves
Társkereső Szentendre
Prémium előfizető
Hallássérült lány vagyok, beszéddel kommunikálok, szájról olvasok és ismerem a jelnyelvet. Hobbim: olvasás, filmek, kirándulás. Szeretem az állatokat. Komoly kapcsolatot keresek.
Csenge, 24 éves
Társkereső Győr
Prémium előfizető
Csenge vagyok, 24 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rebeka, 23 éves
Társkereső Győr
Prémium előfizető
Szia, Rebeka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mercédesz, 27 éves
Társkereső Piliscsaba
Prémium előfizető
Kicsi bonyolult, kicsi örült, ha jó napom van és szimpatikus vagy még kedves is vagyok.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak

Feri, 25 éves
Társkereső Nógrádsáp
Prémium előfizető
Munkám mellett , ps5 fan vagyok. Szeretnék ismerkedni hozzám hasonló lányokkal, lehetőség szerint Vác és környékéről!
Balázs, 23 éves
Társkereső Sátoraljaújhely
Prémium előfizető
Szia! Balázs vagyok ha érdekellek írj nyugodtan és ismerkedjünk.
Dani, 26 éves
Társkereső Budapest, VI.
Prémium előfizető
Nagyon szeretek sportolni, jelenleg leginkább konditerembe és csoportos edzésekre járok, régebben több évig asztaliteniszeztem, illetve más labdajátékokat is kipróbáltam. Szívesen megyek sétálni, kirándulni, biciklizni, illetve ha megismerek majd valakit utazni is szeretnék. :) Kedvelem az éjszakai életet is, a koncerteket, fesztiválokat. Ugyanakkor igyekszem viszonylag egészséges és kiegyensúlyozott életet élni, nem dohányzom. Nyáron ha tehetném leginkább Balatonon, vagy tengerparton lennék, télen pedig síelnék (bár már elég régen voltam). Jelölj kedvencnek, ha szeretnél megismerni. :)
Nándor, 29 éves
Társkereső Kiskunhalas
Prémium előfizető
Nándi vagyok 29 éves, jelenleg könyvelőként dolgozom. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, konzolon/gépen játszani, ugyanakkor szeretek túrázni/kirándulni is elsősorban hegyvidéken. Célom, hogy megtaláljam a társat, akivel együtt programokat csinálhatunk, meghallgatjuk egymást, kiegészítjük egymást

30-as társkereső nők

Nonó, 33 éves
Társkereső Győr
Prémium előfizető
Ismerkedni szeretnék hasonló érdeklődésű lányokkal. Előny, ha egyedül is, önállóan tudsz élni, talpraesett vagy és meglátod mindenben a jót, szépet. Kedveled a természetjárást és az egyszerű dolgok is örömet tudnak okozni.
Janka, 37 éves
Társkereső Vác
Prémium előfizető
Vácott élek és dolgozom. Oktatásszervező vagyok egy felnőttképző cégnél. A szende külső ne tévesszen meg, van tűzrőlpattant oldalam is. :) Jól jönne a férfi a háznál, most épp azért mert megnézném a Midsommar-t, de egyedül nem merem. :D Szóval nincsenek elrugaszkodott elvárásaim. Keresem azt a társat, akivel egy hullámhosszon vagyunk. :)
Adrienn, 39 éves
Társkereső Budapest, IX.
Prémium előfizető
Ha téged is felvillanyoz egy kirándulás a Balatonnál, egy kellemes biciklizés Szentendrén, vagy akár egy jó koncert és az utazás gondolata bel- és külföldön, akkor együtt számtalan felfedezésben lehet részünk. Ha te is vágysz rá, hogy a kihívásokkal teli, sokszor rohanó hétköznapokban legyen valaki, aki támogat, akivel egy csapat lehetsz, és partner abban, hogy oda tudj figyelni az egészségedre és a sportolásra, mert magam is ezt teszem, akkor ne lapozz tovább. Az a nő vagyok, akinek bármit elmesélhetsz, esténként vacsora főzés közben beszélgethetsz vele arról, hogy mi történik a világban vagy arról, hogy milyen napod volt, és az önfeledt nevetésben is mindig partnered leszek. Szívesen olvasnám a leveled, írj 😊
Zsuzsi, 39 éves
Társkereső Tapolca
Prémium előfizető
Tánc, zene, kirándulás.... Ha szeretnél megismerni, írj.

30-as társkereső férfiak

Tamás, 39 éves
Társkereső Pomáz
Prémium előfizető
Sziasztok. Társat keresek és nem kalandot.Van egy 1 éves kis fiam aki nem velem lakik, de nagyon sokat velem van úgy, hogy ha valakinek szimpatikus vagyok ezt vegye figyelembe. Nem fogyasztók alkoholt, de dohányzom és 2kezi munkából élek és suzukival mászkálók.Ha kerhetnem ezt is vegyétek figyelembe. Különben meg nagy szívű és vidam srác vagyok ha ez számít akkor ezt is vegyétek figyelembe.
Gábor, 34 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
Gamer vagyok. Szeretem a filmeket, sorozatokat a kirándulást, túrázást. Szeretem az autómat és az állatokat, bár néha sok van belőle...
Tamás, 32 éves
Társkereső Hajdúnánás
Prémium előfizető
Szia. Egyszerű rendes átlagos embernek tartom magam. Szeretem a dolgaim maximálisan elvégezni. Céltudatosan élek. Fontos számomra az egészséges életmód. Pár mondatban
Patrik, 35 éves
Társkereső Budapest, I.
Prémium előfizető
Kedvesség, őszinteség, nyitottság.

Középkorú társkereső nők

Lia, 46 éves
Társkereső Budapest, XXIII.
Prémium előfizető
Kedves,életvidám párt keresek magam mellé :-).
Ilona, 44 éves
Társkereső Sülysáp
Prémium előfizető
Ilona vagyok, 44 éves. Társam keresem Sülysáp környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andi, 49 éves
Társkereső Mezőberény
Prémium előfizető
Empatikus, nyugodt ember vagyok. Humorosnak tartanak, akik jobban ismernek. Legfőbb kincs az életemben a két lányom, a nagyobbik már a saját életét éli. Tanítónő vagyok, szeretem a hivatásom. Séta a kutyával, beszélgetés, kreatív tevékenységek, kert körüli munkák kikapcsolódást jelentenek számomra. Talán előbb-utóbb lesz alkalmam többet utazni is.
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
Judit vagyok, 47 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú társkereső férfiak

Gábor, 40 éves
Társkereső Svájc
Prémium előfizető
Sziasztok! Talán egy-két tulajdonságom felsorolása nyújthat egy kis betekintést abba, hogy milyen ember is vagyok: Segítőkész, határozott, társaságkedvelő, precíz, empatikus, spirituális. Ez persze semmilyen sorrendet nem jelent. :) Svájcban élek 2017-óta és ezért hasonlóan itt élő hölggyel szeretnék megismerkedni. A legfontosabb számomra, hogy olyan párom legyen, akivel egy hullámhosszon vagyunk, beszéljük egymás szeretetnyelvét és egymásnak adva fejlődhetünk. Üdv: Gábor
Zoltán, 45 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Prémium előfizető
Komoly kapcsolat céljából keresek vidám, csinos, a világ dolgaira nyitott hölgyet. :) Nem baj ha sportolsz és szeretsz mindig valamiben fejlődni.
Zsolt, 42 éves
Társkereső Budapest, XXIII.
Prémium előfizető
Szia. Ha idáig eljutottál, hogy elolvasod ezt a pár sort,akkor tudom, hogy Neked nem csak a külső számít. Normáis, káros szenvedélyektől mentes életvitelem van. Szeretek sportolni, finomakat enni, nevetni. Hasonló ,normális életvitelű hölgyet szeretnék, találni.Ha szimpatikus vagyok, kérlek üzenj, vagy jelölj.szia
Gabriel, 46 éves
Társkereső Pécs
Prémium előfizető
Szerető férfit keresek. Én mindent megteszek ami egy pasinak kell. Soha nem fáj a fejem.

50 év feletti társkereső nők

Icu, 65 éves
Társkereső Kecskemét
Prémium előfizető
Icu vagyok, 65 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva, 68 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ella, 60 éves
Társkereső Debrecen
Prémium előfizető
Szeretem, ha egy férfival nő lehetek, hogy bújhatok, dorombolhatok, gondoskodhatok, hogy lehetek vadmacska, vagy törleszkedő cica, és lubickolhatok az összes női szerepemben. Szeretem, ha lehetek vele befogadó, odaadó, homlokránc-elsimító pihenőhely, és lehetek egy dög, aki a saját örömére is gondol. Milyen jó érzés vele csak úgy belezuhanni a szenvedélyszerelembe, mint perzselő nyári napon a hűs, simogató tó vízébe, és nem mérlegelni, nem agyalni, nem félni fatális szívtörésektől és nem félteni jajongva egot, önbecsülést. Szeretem, ha testünk illeszkedik, és boldogan vagyok kiskifli újra, ha kezét a csípőmre helyezi, úgy alszunk el. Azt is szeretem, ha jön a reggel, és nekem végre nem kell az arcomra sminkálarcot húznom, lehetek az, aki vagyok, rajta hagyhatom az álom barázdáit, a lepedő nyomát, az életem vonalait. Szeretem, amikor a nyitott teraszajtón beárad a friss, eső áztatta fűillat, ő reggelit készít nekem, és akkor végre valóban érzem az élet ízeit. Szeretem, ha egy férfi tenni, teremteni akar, ha nem passzív kanapéhuszár, és megátalkodott, mindig befuccsoló álomgyáros, ha nem támaszkodik, ha önmagának, és másoknak tett ígéreteit betartja. Szeretem, amikor egy férfi teljes szívével tud szeretni akkor is, ha elfogyott a lendületem és a hitem, akkor is, ha nehéz szeretni, ha még önmagamat sem szeretem.
Klára, 59 éves
Társkereső Miskolc
Prémium előfizető
Klára vagyok, 59 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti társkereső férfiak

Imre, 73 éves
Társkereső Gyöngyös
Prémium előfizető
Szia, Imi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 59 éves
Társkereső Budapest, VIII.
Prémium előfizető
Jókedvű, pozitív személyiség vagyok, aki éppúgy szeret egy aktív napot jó társaságban - pl. kirándulással tölteni, mint az otthon melegében egy kellemes, nyugalmas mozis, beszélgetős, estét eltölteni. A fiam és lányom fontosak számomra, szívesen találkozom velük, szeretünk moziba, koncertre járni (ha lehet). Magamra is szeretek időt fordítani, (én idő) olvasni, tornázni, kerékpározni vagy csakúgy lenni a természetben. Úgy érzem, kívül és belül is összhangban élek magammal, a rossz kedv és a szomorkodás szerencsére csak ritkán kerülget.
József, 67 éves
Társkereső Szabadszállás
Prémium előfizető
automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj tel.számot vissza hivlak!
laci, 62 éves
Társkereső Töltéstava
Prémium előfizető
barátság, őszinteség, helyesség, hosszú távú és stabil kapcsolat

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Feri (45), Kecskemét Sziasztok! Barátkoznék, beszélgetnék hőlgyel.
  • Tibor (67), Komló " Ki minek gondol, az vagyok annak ........... " Szia, Tibor vagyok! Saját otthonomban egyedül élő férfi, akit ismerősei művelt, széleslátókörű, segítőkész emberként tisztelnek. A facebook oldalam sok mindenre felelhet...........
  • Ilona (74), Békéscsaba Sziasztok! Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!
  • Heidi (21), Budapest, XVIII. Vagy sikerűl vagy nem de felállok ha elvesznék . Szeretek élni és Hiányzik a társasság . A szerelem
  • Tamás (26), Nyíregyháza Sziasztok! Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)

Ingyenes társkereső

Eleged van abból, hogy minden társkereső oldalon rögtön fizetned kell? A Randivonalon ez nem így van! Ingyenes társkereső oldalunkon nyugodtan nézelődhetsz, és kifejezheted tetszésedet a kiszemeltednek.

Ha nyitott vagy az új dolgokra, vagy nincs időd órákig a számítógép előtt ülni, töltsd le ingyenes mobil alkalmazásunkat és tudd meg, ki az, aki épp a közeledben van a társkeresők közül!

Ha meg szeretnéd találni életed párját anélkül, hogy több ezer, esetleg többtízezer forintot költenél rá, keresd nálunk a szerelmet – hisz a Randivonalon egyszerre több ezer ember keresi társát. Csatlakozz hozzánk és élvezd ingyenes szolgáltatásainkat!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy már minden ötödik felhasználónk okostelefon segítségével keres társat magának az oldalon? Ne hagyj ki egy randit se, randivonalazz mobilon is, hogy biztosan rád találjon a szerelem! A Randivonal az ország egyik legrégebbi, legnagyobb ingyenes társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ahol a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk