Ingyenes társkereső

Rengeteg társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Regisztrálj ingyen a Randivonalra és keresgélj, nézelődj a többi társkereső közöt

Néhány jelenleg is aktív társkeresőt láthatsz alább különböző kategóriára bontva, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapod! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső nők

Zsanett, 20 éves
Társkereső Tök
Prémium előfizető
15 órája tag
Egyelőre csak egyszerű beszélgetés céljából vagyok itt, mert nem szeretnék egyből a dolgok közepébe vágni. Amit érdemes rólam tudni: - Nagyon nehezemre esik a férfiakkal való ismerkedés bizonyos okok miatt. - Több személy is megerősítette azt, hogy érettebben gondolkodom, mint a korosztályomban lévők. Ezt itt nehéz lenne bemutatnom, de ha komolyabb témákról beszélgetsz velem, ott talán jobban érzékelhető. - Egyáltalán nem idegen nekem a házimunka, és nem is ódzkodom tőle, szívesen meg is csinálom. - Tudok sütni-főzni, és szeretek is. - Van tetoválásom, és piercingem is. - Dohányzom, és az alkoholt sem feltétlenül vetem meg. - Kapcsolatok terén már komolyabb terveim vannak, szóval a barátság extrákkal című történet és az egyéjszakás kalandok nálam teljes mértékben kizárva. Amennyiben szimpatikusnak találsz, nyugodtan írj üzenetet, nem harapok:)
Melinda, 43 éves
Társkereső Dunakeszi
Prémium előfizető
19 órája tag
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Etelka, 71 éves
Társkereső Szekszárd
Prémium előfizető
19 órája tag
Etelka vagyok, 71 éves, lakhelyem Szekszárd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
ANITA, 46 éves
Társkereső Villány
Prémium előfizető
20 órája tag
ANITA vagyok, 46 éves, lakhelyem Villány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb társkereső férfiak

Istvan, 39 éves
Társkereső Nyírbátor
Prémium előfizető
13 órája tag
Szia, Istvan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoli, 43 éves
Társkereső Győr
Prémium előfizető
18 órája tag
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 42 éves
Társkereső Budapest, VIII.
Prémium előfizető
19 órája tag
Balázs vagyok, 42 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 45 éves
Társkereső Szarvas
Prémium előfizető
20 órája tag
Sziasztok! Tamás vagyok, Szarvason élek, keresem páromat komoly kapcsolat céljából, ha felkeltettem érdeklődésedet vedd fel velem a kapcsolatot 🙂

Online társkereső nők

Andrea, 31 éves
Társkereső Miskolc
Prémium előfizető
1 órája lépett be
Andrea vagyok, 31 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anett, 45 éves
Társkereső Gyömrő
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Csak azt kellene elérnünk, hogy vágyjuk az újabb és újabb találkozást. Hozzávalók a kölcsönösség jegyében: inspiráció, valódi érdeklődés....humorral könnyebb.:-)
Anna, 30 éves
Társkereső Kecskemét
Prémium előfizető
3 órája lépett be
Sok célom van amit szeretnék elérni lehet ez csak álom de, hiszem hogy az álmok egyszer valóra válnak.( Persze tenni kell érte.)
Anikó, 44 éves
Társkereső Siófok
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Szeretnék új ismeretségeket kötni. Vannak gyerekeim (iskolások), saját életem, szóval nem érek rá mindig, de a szabadidőmet szívesen megosztanám mással, és jó lenne, ha lekaszálná a füvet a hátsó udvarban. Na jó, ez csak vicc volt. Fontos számomra ez egészséges életmód. Elég mobil vagyok, de azért mondjuk Békéscsaba már durva. Hozzám hasonló aktív, fiatalos társat keresek. Hobbi: kirándulás, kertészkedés, főzés

Online társkereső férfiak

Atesz, 49 éves
Társkereső Érd
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Talán kettesben még jobb lenne :-) Néha csendesen , csak simulva , merthogy van idő egymásra .... néha kicsit pörgősebben - aktívan , túra , futás , úszás , bicaj .... vagy csak kivárjuk a parton , míg lassan búcsút int a nap . De nincs baj , mert lesz holnap még egy jó ideig :-) Oké rendben , nem árulok zsákbamacskát :-) Hétköznap félhat -hat körül érek haza a munkából , eztán kezdődhet az itthoni magánélet , hétvégén hivatalosan nem dolgozom , esetleg ha nincs egyéb dolog , van hogy bevállalok egy kis pluszt , autókat javítok ... Egy héten egy két alkalommal futok itt a helyi környezetben , nem kötött , teljesen rugalmas vagyok .. Voltam már párszor a Balatonátúszáson , jó buli ez , szeretem . Néha elidőzök a Gárdonyi strandon , Erdei túrákon , esetenként előkerül a bicaj .. Saját társasházi lakásban élek , 46 négyzet , rendben tartom ---- magamat is --- Főzök , néha kísérletezem , a lényeg egy egészségesebb fitnesz jellegű étrend ... Alapvetően megbízható , szavahihető , normális - több szempontból értékelhető intelligens embernek tartom magam ... Elsősorban a szűkebb , jobban ismert baráti társaságot kedvelem ..... a "zajos " felszínes nagy társaságot nem kedvelem , ez nem én vagyok ... Sajnos nem vagyok anyagilag eleresztve , ésszel kell élni --- egyébként is --- három gyerkőcöt támogatok ... kb egy héten egyszer látogatom őket , van velük kapcsolat , de nem élnek velem ... Szeretem a Balatont , a Velencét , de Görögország már nem játszik ... Volt régen , de maradnék az édesvíznél :-)
Roli, 44 éves
Társkereső Ercsi
Prémium előfizető
1 órája lépett be
Roli vagyok, 44 éves. Társam keresem Ercsi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 29 éves
Társkereső Jászkarajenő
Prémium előfizető
2 órája lépett be
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tomi, 41 éves
Társkereső Baja
Prémium előfizető
42 perce lépett be
Szia . Tomi vagyok. Baján lakom. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek utazni, kirándulni,motorozni.

Diplomás társkereső nők

Vera, 45 éves
Társkereső Békéscsaba
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Széles látókörű, jó humorú, lendületes társamat keresem hosszú távra. Igyekszem hasonlókat nyújtani.
Noémi, 45 éves
Társkereső Székesfehérvár
Prémium előfizető
Főiskolát végzett
Korombeli, kedves, őszinte, természetszerető nő társaságát keresem.
Dóra, 46 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Réka, 37 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Réka vagyok, 37 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás társkereső férfiak

Tibi, 30 éves
Társkereső Budapest, X.
Prémium előfizető
Főiskolát végzett
Úgyis én fogok rád írni, hiába írok ide bármit is :D
Dàniel, 27 éves
Társkereső Pécs
Prémium előfizető
Főiskolai diplomás (IT)
Sziasztok, Dani vagyok, 27 éves vagyok és Pécsen élek. Nyitott, őszinte, humoros és egy kicsit őrült vagyok. Az it-szolgáltatási területen dolgozom, és egy és egy kényelmes és modern berendezett lakásban élek. Anyanyelvem a magyar mellett a német is. Húsz évig éltem Németországban, ott is születtem. Szabadidőmben szeretek sportolni vagy sorozatokat nézni. Szeretek főzni is. Az őszinteség nagyon fontos számomra. Te is őszinte vagy, és szeretnél izgalmas pillanatokat èlni, és egy olyan férfit találni, aki teljes szívéből szeret? Akkor nagyon örülnék, ha megismernénk egymást.
Attila, 41 éves
Társkereső Budapest, III.
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 52 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Prémium előfizető
Egyetemet végzett
Zsolt vagyok, 52 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény társkereső nők

Linda, 44 éves
Társkereső Szeged
Prémium előfizető
vallása: római katolikus
Linda vagyok, 44 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tünde, 48 éves
Társkereső Érd
Prémium előfizető
vallása: görög katolikus (nem gyakorlom)
48 éves biszex nő vagyok...olyan hölgyet keresek aki szívesen ismerkedne...barátkozna velem...közös szimpátia esetén laza szex kapcsolatra hajlandó velem...akár hosszú távra...legyen vidám jó kedvű nő...
Katalin, 39 éves
Társkereső Miskolc
Prémium előfizető
hite: református (nem gyakorlom)
Katalin vagyok, 39 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Györgyi, 43 éves
Társkereső Szabadszállás
Prémium előfizető
református vallású (rendszeresen gyakorlom)
"Nem jó az embernek egyedül lenni; szerzek néki segítőtársat, hozzá illőt.” (1Móz 2:18) Köszöntelek Téged! A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves férfi személyében. Szeretek kirándulni, utazni, kerékpározni. Van 1 gyönyörű gyermekem, aki 11 éves és velem él. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt szeretem, ha egy férfi igényes és udvarias. Írj bátran, minden udvarias levélre válaszolni fogok!

Keresztény társkereső férfiak

Szabolcs, 32 éves
Társkereső Cegléd
Prémium előfizető
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 35 éves
Társkereső Tahitótfalu
Prémium előfizető
hite: református (a magam módján gyakorlom)
"A boldogság titkát, nem akkor lehet megtalálni ha többre törsz, hanem hogyha kifejleszted a képességet, hogy élvezd a kevesebbet."
Zoltán, 53 éves
Társkereső Pócspetri
Prémium előfizető
görög katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyuri, 44 éves
Társkereső Hernádnémeti
Prémium előfizető
vallása: református (alkalmanként)
Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. Ernest Hemingway

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők

Bianka, 27 éves
Társkereső Budapest, VII.
Prémium előfizető
Bianka vagyok, 27 éves, lakhelyem Budapest. Jeleneg még egyetemen tanulok. Szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, kirándulni. Több sportot (tenisz, box, evezés, úszás, futás) kipróbáltam már de a balett lett a kedvenc. Ezenkívül jelenleg most a jógával barátkozom. Sajnos nem enged visszaírni senkinek sem, így ha írsz és kölcsönös a szimpátia, csak akkor tudok visszaírni, ha megadsz egy másik elérhetőséget...
Réka, 25 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
A nevem Réka és nagyon szeretek sportolni
Laura, 25 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
Laura vagyok, 25 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Flóra, 16 éves
Társkereső Lázi
Prémium előfizető
Szia, Flóra vagyok, ha szeretnál közelebről is megismerni jelöjjetek*moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak

Bálint, 26 éves
Társkereső Szombathely
Prémium előfizető
Bálint vagyok, 26 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsombor, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Prémium előfizető
Komoly kapcsolat. Érdekel milyen vagyok? Hát engem is. :) Szerintem egy udvarias, kommunikatív férfi vagyok aki talán vicces. Az utóbbit, majd döntsd el te. ;)
Ádám, 28 éves
Társkereső Érd
Prémium előfizető
Kedves, közvetlen, jószívű férfiként ismerkednék hasonló tulajdonságokkal rendelkező Hölggyel.
Ádám, 28 éves
Társkereső Szombathely
Prémium előfizető
Szia, Ádámnak hívnak! Szeretnék megismerni egy olyan lányt aki aranyos, kedves, vidám és megbízható/hűséges, akinek hasonlóan komolyak a szándékai mint nekem, lehet vele hosszútávon tervezni. Szeretem a közös programokat, fontos számomra a minőségi együtt töltött idő, bármire nyitott vagyok ilyen téren. Szeretek beszélgetni bármiről, őszintén elmondom a véleményem a dolgokról.

30-as társkereső nők

Klaudia, 36 éves
Társkereső Komárom
Prémium előfizető
Nem vagyok híve a hosszú bemutatkozásoknak, bár tudom, hogy az online térben ez az egyetlen információ, amit elsőre megtudhat rólunk bárki a fényképek mellett. Komoly kapcsolat reményében ismerkednék olyan férfiakkal, akik hozzám hasonlóan szeretnek jönni-menni, aktívan kikapcsolódni, társasági életet élni és programokat csinálni. Mindemellett időnként szintén elvonulni a nagyvilág zajától, ha már túl sok az inger. :)
Ági, 35 éves
Társkereső Németország
Prémium előfizető
Szia, Ági vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Enikő, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Prémium előfizető
180 cm magas vagyok. Életvidám, pozitív, realista. A humor egy rendkívül fontos dolog. Tudni kell "művelni" és fogadni is! ;) Tudom modern már a világ, de szerintem a férfié a kezdeményezés.
Renáta, 38 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.

30-as társkereső férfiak

Gergely, 39 éves
Társkereső Budapest
Prémium előfizető
geri vagyok és szeretnék programpartnert, társat találni akivel jól érezhetnénk magunkat kölcsönösen, tartalmasan eltölteni sok szép időt..
Kristóf, 34 éves
Társkereső Budapest, XII.
Prémium előfizető
Ismerkedni szeretnék 18 és 42 év közötti nőkkel...
Peter, 36 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Prémium előfizető
Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Független, gyerek -és füstmentes, egyedül élő férfi vagyok. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes nővel. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle. Állandóságra és minőségre vágyom.
Tamás, 30 éves
Társkereső Dévaványa
Prémium előfizető
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú társkereső nők

Anita, 41 éves
Társkereső Szántód
Prémium előfizető
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Edit, 41 éves
Társkereső Budapest, IV.
Prémium előfizető
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Móni, 43 éves
Társkereső Szeged
Prémium előfizető
A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.
Klaudia, 45 éves
Társkereső Budapest, XIX.
Prémium előfizető
Szia, gondoltam írok néhány sort magamról Neked, aki itt keresgélsz, hogy megismerkedhessük...Barátságos, vidám természetű vagyok, akinek még fontosak a valódi értékek, egy igaz kapcsolat, az érzelmi inteligencia! Nagyon szeretem a zenét, a színházat, de a jó filmeket is szívesen megnézem.

Középkorú társkereső férfiak

Roland, 41 éves
Társkereső Budapest, I.
Prémium előfizető
Az egyszerűség csak az átélt bonyolultságból születhet. Az élet azért jó, mert újra lehet kezdeni.
Imre, 46 éves
Társkereső Karcag
Prémium előfizető
Sziasztok. Párt keresek.
Sanyi, 48 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Prémium előfizető
Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
Feri, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
Prémium előfizető
Nyitott, fiatalos, jó kedélyű, romantikus, szorgalmas, igényes, szenvedélyes, gyengéd és önzetlen szerető férfi vagyok, nyilván temérdek hibával. Olyan perzselő tekintetű lányt keresek, aki bennem él míg dolgozom és torkomban dobogó szívvel indulhatok Hozzá ... Merjen talpig nő lenni és szeresse ezt :-)

50 év feletti társkereső nők

Marianna, 60 éves
Társkereső Makó
Prémium előfizető
Letagadtam 6 évet, de a fotók: 2020. szept., dec. és a maszkosak még hajfestés nélkül 2021. május 3. I dealista N evetős T oleráns E szenciális L élelgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív
Zsuzsa, 64 éves
Társkereső Szeged
Prémium előfizető
3 éve öszvegy vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.40 év munkaután nyugdíjas vagyok.Szabad időmben unokáink szoktam.
Erzsike, 65 éves
Társkereső Jászberény
Prémium előfizető
Nyugdíjas vagyok, de még aktívan dolgozom, mint könyvelő. Szeretnék, olyan társra találni, akivel megoszthatom az élet örömeit. A személyes találkozásban hiszek, ott eldől, hogy létezik- e az a bizonyos kémia.
Judit, 67 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Prémium előfizető
Nincsen közeli hozzátartozóm, szeretnék valakivel sétálni pl. a Margit szigeten vagy a kerületben, vagy valami szép helyen. Sokat tévézek, internetezek, szeretem a zenét. Jó lenne egy társ.

50 év feletti társkereső férfiak

Gyula, 61 éves
Társkereső Gödöllő
Prémium előfizető
Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat. Általában vidám, barátságos, családcentrikus, társaságot kedvelő férfi vagyok. Szeretek és tudok is jókat nevetni. Szeretem a jó hangulatú, beszélgetős napokat. Szeretem a természetet, az utazást. Rendszeresen sportolok, sokat dolgozom. Korban hozzám illő párt keresek! Fontos a kölcsönös szimpátia! Ismerjük meg egymást!
Laci, 63 éves
Társkereső Miskolc
Prémium előfizető
Kissé flúgos nagy gyerek életvidám nőies hölgyet szeretne találni
Gábor, 59 éves
Társkereső Mogyoród
Prémium előfizető
Szia, Gábor vagyok, keresem a társamat, hosszútávra,hogy az elkövetkező napokban, években együtt élhessük meg az élet napos oldalát! Szeretnék Veled kirándulni, utazni, esetleg valami finomat enni, mert ezeket egyedül nem lehet élvezni! Ha megismersz, meglátod, hogy egy életerős, tevékeny ember vagyok!
Laci, 64 éves
Társkereső Dunaújváros
Prémium előfizető
65 éves két diplomás férfi vagyok. 20 éves kapcsolat után keresem azt a maximum 60 éves egyedülálló, csinos hölgyet, aki az ez év augusztusi tengerparti nyaralására elkísérne, esetleg kölcsönös szimpátia esetén tartós kapcsolatban maradhatnának. Egész alakos és arcképet illetve rövid bemutatkozást kérek, elérhetőséget és találkozási lehetőséget a megismerkedésre. Angol tudás előny.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Norbert (42), Kecskemét Sziasztok! Hosszútávú kapcsolatot keresek.
  • Lujzi (70), Úny Boldogság gyere haza 68 éves, 170 cm magas, özvegy vagyok. Egyedül élek. Megbízható, szeretetre vágyó, és szeretetet adó társat keresek. Jó lenne, ha hosszútávúra sikerülne.
  • Anna (71), Nyíregyháza Sziasztok! Szia Ani vagyok most többet nem írok. Ha szeretnél meg ismerni közelebről írj.
  • Feri (38), Budapest, XV. Ha a hiba benned van, akkor a megoldàs is. Gyere velem, szarjunk le mindent, ne hagyjuk, hogy bàrmi rossz cliché befolyàsoljon minket. Legyen közös celunk a nevetés, rugjunk ki a hàmbol. A többit személyesen.
  • Erika (41), Vasvár Sziasztok! Erika vagyok, 41 éves. Gyermekeimet 7 éve egyedül nevelem. Büszke vagyok rájuk.

Ingyenes társkereső

Eleged van abból, hogy minden társkereső oldalon rögtön fizetned kell? A Randivonalon ez nem így van! Ingyenes társkereső oldalunkon nyugodtan nézelődhetsz, és kifejezheted tetszésedet a kiszemeltednek.

Ha nyitott vagy az új dolgokra, vagy nincs időd órákig a számítógép előtt ülni, töltsd le ingyenes mobil alkalmazásunkat és tudd meg, ki az, aki épp a közeledben van a társkeresők közül!

Ha meg szeretnéd találni életed párját anélkül, hogy több ezer, esetleg többtízezer forintot költenél rá, keresd nálunk a szerelmet – hisz a Randivonalon egyszerre több ezer ember keresi társát. Csatlakozz hozzánk és élvezd ingyenes szolgáltatásainkat!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy már minden ötödik felhasználónk okostelefon segítségével keres társat magának az oldalon? Ne hagyj ki egy randit se, randivonalazz mobilon is, hogy biztosan rád találjon a szerelem! A Randivonal az ország egyik legrégebbi, legnagyobb ingyenes társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ahol a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk