* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 3 455 online.
Edit
48, Monor
Ismerj meg! Légy őszinte, és várd is el! Add magad akkor is, ha úgy érzed azzal megbánthatod a másikat, vagy csak nem leszel szimpatikus. Mire jó az, ha csak akkor vagy szimpi nekem, ha azt mondod amit szerinted hallani akarok? Neked sem jó valójában és engem is csak becsapsz. Amúgy meg az emberekben van egyfajta megmagyarázhatatlan vonzódás az egyenes, gerinces társaik felé..
Edit, 48
Monor
István
64, Budapest, XVIII.
Sziasztok! Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 64
Budapest, XVIII.
Erika
29, Szlovákia
Sziasztok! Erika vagyok, 28 éves. Társam keresem környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 29
Szlovákia
Gábor
35, Szombathely
Normális lányok léteznek még? Komoly kapcsolat miatt regisztráltam be, bár sok reményt nem fűzők hozzá. Fontos számomra az egészséges életmód, rendszeresen járok edzőterembe és odafigyelek arra mit és mikor eszem. Mellette nagyon szeretek utazni, világot látni, beszélgetni, motorozni és lehet meglepő, de shoppingolni :D
Gábor, 35
Szombathely
Bogi
47, Rétság
Őszinteség, harmónia..... Tudom, hogy ezt majd csak az adatlapok közötti lapozgatás után olvasod, örülök ha erre sor került! Dióhéjban magamról : megbízható, hiteles, őszinte, normális értékrendel bíró, racionális gondolkodású, két lábbal a földön járó nő vagyok!
Bogi, 47
Rétság
Zsolt
57, Nyíregyháza
Csodálatos dolog szeretni valakit,és valaki aki viszont szeret! Komoly őszinte ápolt kiegyensúlyozott vidám vagyok!
Zsolt, 57
Nyíregyháza
Julianna
42, Kecskemét
Sziasztok! Julianna vagyok, 42 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Julianna, 42
Kecskemét
Béla
23, Városföld
Sziasztok! Szia, Béla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Béla, 23
Városföld
Ágnes
34, Gyöngyös
Egyetlen pillantás mindent elárul... Olyan úriemberrel ismerkednék, akinek egy kapcsolat titka az odafigyelés, érdeklődés, szeretet, egymás iránti tisztelet megfűszerezve közös célokkal és sok sok nevetéssel. Aki nem fél kimutatni az érzéseit és elkötelezni magát. Én szememben egy férfi hűséges. Elveihez, ígéretéhez, céljaihoz és a nőhöz . Viszont lényeg az a bizonyos szikra.
Ágnes, 34
Gyöngyös
Laci
50, Miskolc
Társat keresek Laci vagyok, 50 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 50
Miskolc
Róza
40, Győr
Gyöngyöző kacaj... Az univerzum talán nem mindig játszik tisztességesen, de legalàbb pokoli jó a humora.
Róza, 40
Győr
Ákos
56, Polgárdi
Sziasztok! Ákos vagyok, 56 éves, lakhelyem Polgárdi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Van két lányom is akik 15 évesek, ikrek és magániskolába járnak most 8.-ok. Szeretnének ebben az iskolában maradni és turisztikát tanulni. Minket elhagyott a feleségem, és nem fogadom őt vissza, erről a lányok is így gondolkoznak. Az egész házimunkát (főzést, vasalást, gazolást stb.) idáig is én végeztem így végeredményben nincs változás. Többet személyesen. Szeretném megtalálni azt a Nőt, akinek fontos a bizalom, őszinteség, humor...szerelem. Igyekszem mindenkinek válaszolni, viszont mivel nem vagyok előfizető így előfordul, hogy nem tudom ezt megtenni. Amikor "csak" bejelölök Valakit, mert felkeltette az érdeklődésem és nem írok annak az az oka, hogy nem tudok, mivel nem vagyok előfizető. Légyszíves írj elérhetőséget!
Ákos, 56
Polgárdi
Mária
66, Nyíregyháza
Előbb vagy utóbb, minden ember társra lel! Egyszerű, sportos alkatú nyugdíjas vagyok, aki két lábbal áll a földön. Szeretem a társaságot, mindenkivel könnyen megtalálom az összhangot. Szeretek túrázni, olvasni és sütni-főzni. Van egy kiskutyám, akivel sportolok napi szinten.
Mária, 66
Nyíregyháza
Nándi
63, Bicske
Keresem a másik felem nem érzem magam különlegesnek,reál beállítottságú természetet ,zenét kedvelő őszinteséget és korrektséget adó és elváró ember vagyok
Nándi, 63
Bicske
Ágnes
40, Budapest, XIV.
Írj nekem! Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 40
Budapest, XIV.
András
42, Vásárosnamény
Komoly kapcsolat keresek Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
András, 42
Vásárosnamény
Andi
53, Budapest, XVII.
Sziasztok! Az élet értelmének mélyebb kérdései érdekelnek. Nem keresek kalandokat, szextúrákat. Kíváncsiságból regisztráltam, nincsenek illúzióim, nem keresek mindeáron társat. Meg tudok állni a saját lábamon, nem mankó kell. Egyedül létben nem érzem magányosnak magam. Meglehetős szabadságban élem az életem. Alapvetően nyitott és érdeklődő vagyok, szeretem az embereket. Szeretek olvasni, főleg egy bizonyos témában. Fényképet nem teszek fel, és nem azért mert vállalhatatlan a külsőm. A személyes találkozásokban hiszek inkább, mert egy fényképen bármi lehet......... Ha a waldorf és az antropozófia megvan valakinél, az lehet előny.....
Andi, 53
Budapest, XVII.
Zoli
49, Budapest, II.
Élvezed az életet Független pasi vagyok 188/95 barna haj zöld szem
Zoli, 49
Budapest, II.
Gabriella
42, Vecsés
Szia! 🙂 Mint mindenki én is keresem a társaságom, ehhez elengedhetetlennek tartom a kommunikációt ami a kapcsolatok alapja. Szeretem a városi sétákat, a beszélgetéseket, a kávét, a könyveket, a csendet. Elváltam, van egy 13 éves fiam aki velem él 🙂
Gabriella, 42
Vecsés
Róbert
54, Kalocsa
Szeretem a vidámságot! Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Róbert, 54
Kalocsa
Kati
52, Békéscsaba
Ne féljünk! 50 éves egyedülálló nő vagyok, keresem életem párját.Olyan férfit szeretnék, aki jóban-rosszban mellettem van.
Kati, 52
Békéscsaba
János
70, Kajdacs
Nem jó egyedül Szeretnék társat találni,egy olyan hölgy személyében, akivel kölcsönös tisztelet és megértésen alapuló kapcsolatot lehetne kialakítani. Akivel korban is illünk egymáshoz.
János, 70
Kajdacs
Böbe
35, Budapest, XVIII.
Sziasztok! 🙂 "Ha meg akarod ismerni az embert, ne azt nézd, mit mond, mit szeretne, mi után sóvárog - hanem mi az a konkrét lépés, amit megtesz, mert ez mindig az az irány, ahol boldogságát sejti. Ez adja lelki dinamikájának legnagyobb erejét. Hinni, mondani, remélni sok mindent lehet, de amikor válaszút elé kerül, és döntenie kell, kivétel nélkül mindenki abba az irányba indul el, ahol a legnagyobb boldogságát véli!"
Böbe, 35
Budapest, XVIII.
Zsolti
42, Budapest, XIII.
Egyedi és egyedülálló vagyok,- még, de nem sokáig! Véleményem az céllal vagyunk itt a földön, de ez a személyes célok esetén időközönként változik, talán hét évente, de ezt még nem figyeltem meg. A célom nekem is változott, vagyis úgy mondanám korábbi célkitűzéseim teljesültek, és most mást tartok fontosnak, ezért más is a célom – és mi is az? Ezt két egyszerű szóba le tudom írni, de ha rá kérdeznél nehezen tudnám elmondani, vagy példát mutatni milyen is az. És mi ez a két szó? – TÁRS, CSALÁD Mért tudnám nehezen elmondani mit is jelent, erre talán az előzőleg írt bemutatkozóm választ ad. Egyedi és egyedülálló vagyok, ezért ha van itt valaki, aki egyedi és egyedülálló, akkor összetehetnénk amink van, és lenne egy egyedi és egyedülálló kapcsolatunk és mégse lennénk egyedül állók :P
Zsolti, 42
Budapest, XIII.
Aranka
68, Csobánka
Sziasztok! Nyugdíjas vagyok, természetet, túrázást kedvelő, családszerető, jelenleg egyedülálló nő vagyok. Felnőtt lányom harmonikus családjával külön él tőlem.
Aranka, 68
Csobánka
Attila
42, Győr
A lehetetlen az nem létezik Gépészmérnök , műszaki értelmiségi vagyok ,sportolok is és régi motorokat javítok restaurálok nem dohányzom .Nyitott vagyok az új dolgok iránt,Győri vagy környéki hölgyet keresek
Attila, 42
Győr
Anita
52, Szombathely
Sziasztok! Anita vagyok, 52 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anita, 52
Szombathely
Tomi
46, Budapest, III.
Nyugodtság és nevetés Nyugodt és nem kicsapongó életmódom mellett keresek Valakit. :) Valakit, akivel lehet közös programokat tervezni, megélni a pillanatokat. Heti rendszerességgel futok, évente 3-4-szer teljesítménytúrázok (pl. Gerecse50, Kinizsi100, Pálos70). Imádom a Napot, szeretek a homokos tengerparton sétálgatni. Egyelőre ennyi...majd még irok valamit... :)
Tomi, 46
Budapest, III.
Melinda
42, Gyöngyös
Sziasztok! Sziasztok! Egy teljesen átlagos 2-gyermekes anyuka vagyok,semmi extrám(műmell,fél méteres műszempilla..) Igazi társra vágyom,akivel megélhetem az élet minden területét,egymást segítve jóban rosszban! Nem szeretnék harmadik lenni egy kapcsolatban,vagy éppen szexpartner ,unatkozó vagy skalpvadász ,férfiak számára Szeretek kirándulni,utazgatni,szinházba járni. Amennyiben ezek után felkeltettem az érdeklődésedet,kérlek akkor írj nekem! Sikeres társkeresést mindenkinek!
Melinda, 42
Gyöngyös
László
37, Dunakeszi
Sziasztok! Szeretek ismerkedni nincs külön ideálom,mindenkiben van valami vonzó ami miatt érdekes más számára.Ismerj meg és megtudod milyen vagyok:)
László, 37
Dunakeszi
Timea
53, Németország
Sziasztok! Timea vagyok, 52 éves, lakhelyem jelenleg Stuttgart
Timea, 53
Németország
László
32, Nagykáta
Szivesen megismernélek :) Én egy komoly férfi vagyok komoly gondolkozású rengeteg tervel:) ismerjetek meg és tapasztaljátok
László, 32
Nagykáta
Anna
49, Kecskemét
Vajon mit látunk meg a másikban egy adatlapon?! Kedves érdeklődő, figyelmes Férfi, megértő, megbízható Ember! Szeretnék találkozni Veled, kirándulni kettesben, nagyokat beszélgetni vagy csak egymás mellett csendben ülni egy vízparton! Jó filmeket nézni, nagyokat nevetni, kézen fogva sétálni és közös terveket szőni! Kerülöm a harsány, felszínes és szélsőséges emberek társaságát. A Dunántúlról származom és mivel a visszaköltözést tervezem, dunántúliak ismeretségét keresem.
Anna, 49
Kecskemét
Laci
34, Répcelak
Sziasztok! Laci vagyok, 32 éves. Társam keresem Sárvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 34
Répcelak
Ágnes
34, Gyöngyös
Mikor egy pillantásban ott van minden... Határozott, céltudatos, humoros nő vagyok a gasztronómia és cukrászat nemcsak hobbi, hanem egyben a legnagyobb szenvedélyem is. Nagy kedvencem a tiramisu, farmernadrág, autós sportág és a rózsaszín összes árnyalata.
Ágnes, 34
Gyöngyös
Laci
49, Budapest, XV.
Sziasztok! Laci vagyok, 49 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 49
Budapest, XV.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk