* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 3 966 online.
Anna
47, Budapest, XI.
Sziasztok! Anna vagyok, 46 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anna, 47
Budapest, XI.
András
47, Székesfehérvár
Ismerkedjünk! Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 47
Székesfehérvár
Betti
46, Zalaegerszeg
Sziasztok! Szia, Betti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Betti, 46
Zalaegerszeg
Bence
39, Budapest, IX.
Szeszélyes, Szenvedélyes NŐT keresem! FÉRFI VAGYOK! Nem hiszek a szerepek felcserélésben. Szenvedéllyel és tűzzel élem meg a napjaimat. Ami a szívemen az a számon, sokan ettől félnek és elmenekülnek!
Bence, 39
Budapest, IX.
Klára
65, Pécs
Sziasztok! Optimista . 175\/65 éves nyugdíjas vagyok.Keresek egy emberi értékeken alapuló kapcsolatot.Szeretek főzni, kertészkedni. Társasági ember vagyok.Külsömről annyit, hogy a teltebbek közé tartozom.A továbbit majd személyesen.
Klára, 65
Pécs
Dávid
33, Budapest, III.
Sziasztok! Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid, 33
Budapest, III.
Enikõ
46, Győr
Szeretni és szeretve lenni ... Néhány kép, amit feltöltök ide-néha elég, van, hogy kevés, máskor meg túl soknak bizonyul. Attól függ, hogy éppen ki nézi meg azokat. De ezek csak képek, amik nem adják vissza azt, amilyen valójában vagyok. Azt persze mindenki tudja, hogy mosolyogni azért célravezetőbb...de én tényleg ilyen vidám vagyok ,szeretem a viccelődést, szeretek nagyokat nevetni. Persze nekem is vannak rossz napjaim, mint mindenkinek, olyankor azért tudok más lenni. De belátom, ha hibáztam és bocsánatot kérek . Mert az legalább annyira fontos, hogy valaki tudjon bocsánatot kérni és megbocsájtani, mint az, amit a mottómban írtam . Olyanok ne is próbálkozzanak, akik úgy gondolják, hogy mindenben mindig csak nekik van igazuk. Mert a csillagjegyem szerint bika vagyok, így nem engedem letörni a "szarvaimat ". Aki elég intelligens hozzá, az most érti, hogy mire gondolok... Egy beszélgetés során pusztán véleményt cserélünk egymással, a saját gondolatainkat elmondjuk annak, akivel együtt vagyunk, de ki mondja meg, hogy mi a tuti? Na, itt jön a kompromisszum képessége. Írhatnék itt magamról csupa jó dolgokat, de vajon ki az, aki ezt mind el is hinné? Másrészről akkor hova lenne az őszinteség, ami az egyik alapja a jól működő párkapcsolatnak. Többet nem is írok magamról, mert úgyis először mindenki a képek láttán dönt. Bár mondják sokan, hogy nem "csak" a külső számít, de valljuk be uraim, hogy itt igen:-) -amivel persze nincs is gond, majd csak megtalálja egyszer a zsák a foltját :-) És végül üdvözlöm azokat a pasikat, akik nem vállalják magukat képpel. Vajon miért?! Lenne néhány tippem rá...
Enikõ, 46
Győr
Róbert
44, Nyíregyháza
Ismerj meg! Róbert vagyok, 43 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 44
Nyíregyháza
Kati
40, Budapest, I.
Ismerkednék Általában a hozzám hasonló emberek társaságát keresem. Mégis a legjobb élményeimet tőlem különböző emberekkel éltem át. Nincs előfizetésem, nem tudok válaszolni, ha neked sincs.
Kati, 40
Budapest, I.
Zoli
34, Budapest, XIII.
Ismerkedjünk! Néhány dolog rólam: Szeretek jókat beszélni, beszélhetünk a hétköznapoktól kezdve a csillag utazáson át bármiről, de tényleg. Szeretek főzni, ez sajnos meg is látszik. Ne. vagyok egy Gordon Ramsay, de igyekszem. Szeretek a barátaimmal lenni, de jó néha egyedül. Imádom a zenét, a fesztiválokat, az új élményeket. Most kezdem "újra" felfedezni az életet és annak jó és rossz oldalával együtt. Ehhez a felfedezéshez keresem a Társam!
Zoli, 34
Budapest, XIII.
Ani
45, Budapest, XXI.
Sziasztok! Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ani, 45
Budapest, XXI.
Balázs
32, Pápa
Tedd amit szeretsz egyszer élsz! Eddig nem találtam meg az igazit. Talán most szerencsém lesz.
Balázs, 32
Pápa
Katalin
59, Budapest, XVI.
Őszinte , igazmondó társam keresem! Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek, elérhetőségedre jelentkezem!
Katalin, 59
Budapest, XVI.
Mihály
60, Göd
boldogabbá tenni egymás életét... Játszmáktól mentes,őszinte kapcsolatot keresek! Úgy gondolom középkorúan már több megértés,odafigyelés,szeretet kell ahhoz,hogy elfogadjuk a másik ember különbözőségét! Fontosnak tartom,ne kritikával "segítsünk" a társunknak,ha valamiben más véleményen vagyunk! Szerintem a bensőséges,tartalmas beszélgetések sokat javíthatnak egy kapcsolat minőségén.. Igazán szerencsés,ha mindkét félnek van rá igénye.. :)
Mihály, 60
Göd
Éva
65, Kaposvár
Sziasztok! Szia, Éva vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Éva, 65
Kaposvár
Laci
63, Pécs
Tarsamat keresem ! Teltebb holgyet keresek egy eletre ! Szeretetet adni tudo ferfi !
Laci, 63
Pécs
Izabella
60, Nyíregyháza
Sziasztok! Izabella vagyok, 59 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Izabella, 60
Nyíregyháza
Aron
35, Szerbia
Sziasztok! Ismerkednek szabad lanyokkal
Aron, 35
Szerbia
Andrea
45, Hajdúböszörmény
Sziasztok! Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 45
Hajdúböszörmény
Herold
47, Budapest, XI.
Aki érti és szereti a viccet! :-) Egy férfi bemegy a gyógyszertárba. – Jó napot, beszélhetnék egy férfi eladóval? – Sajnos csak én vagyok itt, meg a nővérem. – mondja az eladónő. – Biztos van itt egy férfi is… – Nézze uram, ezt a gyógyszertárat mi ketten vezetjük. Már tíz éve csináljuk. Csak tudnék róla, ha dolgozna itt férfi alkalmazott. De ne érezze magát kellemetlenül, nyugodtan mondja el, mi a baja. – Tudja, nagyon kellemetlen, de… az a helyzet, hogy állandósult az erekcióm. Mit tud ajánlani? – Hát igen, ez tényleg érdekes probléma. Várjon egy percet, hátramegyek és megbeszélem a nővéremmel – azzal úgy is tesz. Pár perc múlva visszajön. – Uram, megbeszéltem a nővéremmel, és a következőt tudjuk ajánlani: egyharmad rész tulajdonjog az üzletben, cégautó, és teljes ellátás. :-)
Herold, 47
Budapest, XI.
Linda
43, Alsónémedi
Bolond ki megelégszik a boldogtalansággal Élvezd az életet és ne legyél befásult. Szürkékből vannak elegen.
Linda, 43
Alsónémedi
Dani
38, Budapest, XII.
Generation Y Szeretek sokat gondolkodni, fontos az empátia. Érdekelnek a művészetek és a pszichológia. Sok mindenről lehet velem beszélgetni. Megfelelő humor megvan. Nem félek az úgynevezett okos nő típustól, az is vonzó számomra - de még sokféle más típusú lány is vonzó számomra és érdekel! Megbízható intelligens lányra vágyom. Ez az egyik célom, de még van két másik fontos célom is az életben, de ez legyen egyenlőre titok.
Dani, 38
Budapest, XII.
Évi
49, Szombathely
Ismerkedjünk! Éva vagyok, 49 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Évi, 49
Szombathely
Gabo
50, Budapest, XI.
Személyes találkozás, utálok írogatni! Ha a koromat nézed nem ismered meg a szívem, Ha megismered a szívemet nem érdekel a korom.
Gabo, 50
Budapest, XI.
Gabriella
45, Budapest, XV.
Írj nekem! Szeretném a társamat megtalálni azért regisztráltam az oldalra. Vidám természetű és barátságos vagyok. Szeretem az állatokat és a természetet. Ha időm engedi sportolgatok. Komoly férfit keresek, nem olyat aki még mindig a skalpokat vadássza... Ha nem irnák vissza, elnézést!!
Gabriella, 45
Budapest, XV.
Tibor
51, Kecskemét
Sziasztok! Tibor vagyok, 50 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 51
Kecskemét
Dina
47, Budapest, XIV.
Hátha :) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide (bár egyre kevésbé hiszek az ilyen keresés eredményességében, de hátha.....hallottam pár ellenpéldát ;) (csak pozitívan!).
Dina, 47
Budapest, XIV.
Ricsi
34, Celldömölk
LÉGY AZ AKI VAGY!NE PROBALJ VALTOZNI MÁS KEDVÉÉRT! Kedves,oszinte barátságos srác vagyok!Keresem hű társam!
Ricsi, 34
Celldömölk
Marika
72, Orosháza
Sziasztok! Korban hozzám illő társamat keresem Orosházáról és környékéről.
Marika, 72
Orosháza
Ati
47, Budapest, III.
Kereslek Küldök fotót, ha adsz e-mail címet! Nem vagyok előfizető! Keresek egy normális nőt. Nos ide mit is kell még írni??? *moderálva*
Ati, 47
Budapest, III.
Erzsi
56, Nádudvar
Sziasztok! Erzsi vagyok, 56 éves. Szerető társam keresem Nádudvar környékéről.Rendezett körülmények közt élek. Fiatalabbak és kaland nem érdekel.Nem a tökéleteset keresem ,legyen jó ember,családcentrikus .megértő,türelmes.Jó magam is az vagyok. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erzsi, 56
Nádudvar
István
59, Nagykanizsa
Az élet a férfi és a nő kapcsolata István vagyok, hobbim a borászat szeretem a természetet és az állatokat különösen a lovakat.
István, 59
Nagykanizsa
Éva
46, Üllő
Sziasztok Éva vagyok 46 éves. Társam keresem.
Éva, 46
Üllő
Levente
44, Budapest, XI.
Sem többnek sem kevesebbnek látszani! Az élet színeiből és ízeiből megtapasztalni amit csak lehet, de semmit sem ér mindez egyedül. Az igazi kincseket nem magunknak gyűjtjük, és csak akkor válik igazán értékessé, ha megoszthatjuk azt Valakivel!
Levente, 44
Budapest, XI.
Zsuzsa
66, Budapest, XVIII.
Szeretet, tisztelet... Korban is hozzám illő, korrekt, jó humorú, társat, barátot, szeretnék megismerni, komoly kapcsolathoz. \/Az adatlap csak irányadó, a többit személyesen.\/ \/Nem baj, ha egy férfi régi vágású és nem felejtette el, hogyan kell udvarolni!\/
Zsuzsa, 66
Budapest, XVIII.
Attila
50, Debrecen
Vágjunk bele! Ha itt talál rám a boldogság, ám legyen!
Attila, 50
Debrecen
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk