Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Középkorú társkereső

60 471 40-es, középkorú társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresésben nem számít, hány éves vagy, csak az a fontos, hogy készen állj egy kapcsolatra! Ha te is középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, csatlakozz a Randivonal közösségéhez, és ismerkedj hozzád hasonló társkeresőkkel!

Néhány 40-es, középkorú társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 40-es, középkorú társkereső nők

Inci, 47 éves
16 órája tag

Álmodj boldogot, álmodj szépet Álmodj igazra váló meséket Álmodj barátot, melletted állót Álmodj hű társat, el sose válót Álmodj magadnak igazi otthont Álmodj bele, kivel megosztod Álmodj táncot, mi magasba emel Álmodj táncost, ki szívednek felel Álmodj tüzet, lánggal égetőt Álmodj csókkal perzselő szeretőt Álmodj utakat, messzi világot Álmodj szívedben nyíló virágot Álmodj szerelmet, tiszta vágyat Álmodj, lesz kivel megosszad ágyad Álmodj szabadot, láncot megtörve Álmodj szárnyalást, földhöz nem kötve Álmodj hát jövot, álmodj szépet Álmodj igazzá váló meséket...
Bea, 40 éves
18 órája tag

Szia, Bea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ildi, 47 éves
21 órája tag

Az Élet szép! :) A hétköznapokban a gyerekeimet és a kutyámat terelgetem. Szeretek moziba, színházba járni, vagy akár kirándulni, fürdőbe menni. Társat szeretnék, akivel még tartalmasabb lesz az Élet! :)
Katalin, 41 éves
21 órája tag

Próbálom megtaláni azt aki mellettem szeretné leélni azt a kis maradék időt amit a sors szánt szán nekem. Jobban rosszban egészségben betegségben mig a halál el nem választ. Hűségért hűséget.

Legújabb 40-es, középkorú társkereső férfiak

Tamás - társkereső Ausztria - 46 éves férfi
Tamás, 46 éves
15 órája tag

Jelenleg külföldön dolgozom, mert ha hazatérek, akkor vásárolok gépeket, eszközöket, melyeket a munkám során használni fogok. Ezek a gépek ipari jellegűek, így az áruk sem elhanyagolható. Ezért kell "idekint" dolgoznom. Egyszerű betanított munkásként élek most, de otthon már szakemberként fogok dolgozni, s megteremteni az élhető körülményeket. Az építőipar területén, számos szakmában otthonosan mozgok éppúgy, mint jelenleg a főzés, mosás, vasalás stb. tekintetében. Szabad, önálló ember vagyok, döntéseimet felvállalom. Több embert "ledolgoztam" idekint, de már van annyi tapasztalatom, hogy nem utca hosszal nyerjük meg a "versenyt", hanem elég egy tyúklépéssel előrébb lenni. Te is keresel, én is keresek ... Fotóim vannak, sőt több is, melyek az adott állapotot tükrözik fizimiskámról és élet nagyságomról.
Tibor - társkereső Románia - 42 éves férfi
Tibor, 42 éves
16 órája tag

egy atlagos srac vagyok,szeretek romantikazni es nagyon tudok szeretni
Zoli - társkereső Magyarkanizsa - 42 éves férfi
Zoli, 42 éves
17 órája tag

keresem a második esélyt hogy megmutathassam mire vagyok képes
Zsolt - társkereső Nyírtelek - 45 éves férfi
Zsolt, 45 éves
18 órája tag

Vidám természetű fiatalosnak mondható férfi vagyok! A kor különbség nem számít ha két ember megérti egymást!

Online 40-es, középkorú társkereső nők

Tünde, 49 éves
3 perce lépett be

Szeretni valakit....! Aki a szürkét színesre festi....!
Szilvi, 40 éves
6 perce lépett be

Szabadidőmben szeretek olvasni, kirándulni, tévézni. Amit elvárok az őszinteség, tisztelet, megbecsülés.
Aurélia - társkereső Budapest - 41 éves nő
Aurélia, 41 éves
6 perce lépett be

Társat keresek hosszu-hosszszu távra! Kalandorok sexet keresö emberek kiméljenek!!!! Aki szeretne meg ismerni Irjon!
Ildikó, 44 éves
8 perce lépett be

Keresem a másik felem,akivel kellemesen eltölthetem a szabadidőmet, szereti a természetet, a kirándulást.Nem vagyok előfizető ezért nem tudok válaszolni a levelekre !

Online 40-es, középkorú társkereső férfiak

Gábor, 49 éves
4 perce lépett be

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Akit mocskosul tudnék szeretni, ha végre rátalálnék.... Azt a nőt aki elveszi azt a kevés eszem.... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó, intelligens
Béla, 44 éves
4 perce lépett be

Sportos, rendszerető vagyok, állítólag jó humorérzékem van. Szeretek utazni, világot látni, imádom a kutyákat és a motorokat. Egyelőre ismerkedni szeretnék, hosszabb kapcsolat reményében. Nem vagyok túl jó az ilyen bemutatkozó szövegek írásában... inkább személyesen szeretek ismerkedni. Azt hiszem, régivágású vagyok ebből a szempontból....
Levente, 42 éves
5 perce lépett be

Szia Vidám vicces pasi vagyok:) Keresek valakit akivel jól érezzük magunkat!
Ákos, 43 éves
5 perce lépett be

A női nem-et már elég jól ismerem, immár a női igenre vágyom. :-) (A nem-et egyetlen szóösszetételben tudom értékelni: Te vagy a mindenem! :) ) Nevessünk sokat! Olyan kapcsolatot keresek, ami oda-vissza működik, ahol az alapértékek jelen vannak. Az élő találkozás a döntő, tehát aki csak levelezgetni akar, és nem ad meg még egy telefonszámot sem, azzal biztosan nem egymást keressük. A nyitottság fontos, anélkül nincs előrelépés. Jelenleg nem vagyok előfizető, kérlek, írj elérhetőséget.

Diplomás 40-es, középkorú társkereső nők

Zsuzsa, 40 éves
Egyetemet végzett

Vidám, természetes, barátságos lány vagyok. "..egy olyan lány, akit farkasok neveltek és táncolt egy délibábbal, majd elillant csendesen ..egy olyan lány, akit átölel hét kontinens, csobban szép tengerekben s táncot lejt fent felhők közt ..egy olyan lány, akit hóbortos álmok tépnek, kócos haját reggelente szelek fonják, végtelennel ujjat húz és sosem retteg, rozmaringból készít hintót, tücskök húzzák,.." ettől más. :) Festőművész és grafikus vagyok, intelligens, állatbarát, természetkedvelő és bíró :), művelt férfit keresek .
Aurora, 49 éves
Egyetemet végzett

Hello Erdekes es humoros szemelyt keresek.
Klau, 42 éves
Főiskolát végzett

Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát... majd a szeretetet ami teljesen a Tiéd!
Ibi, 45 éves
Főiskolát végzett

Független, egyedülálló vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Szeretem a gyerekeket, viszont nekem nincsenek. Szabadidőmben szeretek utazni, barátaimmal és családommal is sok időt töltök.

Diplomás 40-es, középkorú társkereső férfiak

Gergő, 44 éves
Főiskolai diplomás (kommunikáció)

Mivel eddig itteni törekvéseim csak részsikereket hoztak, azaz a kedves és aranyos pasi modell nem váltota be a hozzá fűzött reményeket, tervet váltok, tehát: Komolytalan, léha, humormentes, tartós kapcsolatra igazoltan képtelen személyek társaságát keresem. A múltamnak tett egyetlen engedmény, hogy csak a női nem képviselőitől várok igent. AKCIÓ! A pozíció ismételt megürülése miatt soha vissza nem térő lehetőséget kínálunk Kedves Pályázóinknak; aki egy randira bejelentkezik, egy másodikat is kap. Kölcsönös szimpátia esetén a harmadik alkalom sem kizárt. Mi tübb... ... törzsvendégeknek beduin vacsora.
Tamás, 49 éves
Egyetemi diplomás (vegyészmérnök)

Egy ember szerető szerető ember vagyok, ki keresi párját s nem ritkítja, bár pártalan a pára bár párra vára, emígyhát várom párom páratlan pártatlan hááát. Szeretem a humort a megélt élményeket a fennköltebb gondolatokat a világ azon titkait melyek körülvesznek minket. Imádom és tisztelem a női nemet és nem a női NEM-et :). Szeretek sportolni röpizni, teniszezni netán kosarazni, természetjárni főleg várakat látogatni, amin kívül a csillagászat és a tudomány a hobbim, hiszen csillagokat szállítnék az égről :) Szia Tamás
Feri - társkereső Veszprém - 43 éves férfi
Feri, 43 éves
Egyetemet végzett

vidám, jólelkű, családszerető férfi vagyok, sportok közül az úszást kedvelem, szeretek kirándulni, a hegyes vidéket kedvelem
Péter - társkereső Siófok - 43 éves férfi
Péter, 43 éves
Egyetemi diplomás (Dísznövénytermesztés és Dendrológia)

Kertészmérnök vagyok. Nos, ugyebár azt szokták mondani, hogy aki a növényeket szereti, az rossz ember nem lehet. Nálam a "Kalandorok kíméljenek!" mondatnak eleve nincs értelme. Őszinte, tartós kapcsolatot keresek. Szeretek vidéki környezetben élni, Siófok mellett készülök egy gerendaházat építeni, ami nagyon régi álmom volt. A nagyvárosi nyüzsgés, bezártság nem a kedvencem, rövid ideig elviselem, de nem szeretnék ilyen helyen élni. Természetesen ennek megfelelően keresem a páromat is.

Ingyenesen megismerhető 40-es, középkorú társkereső nők

Brigitta, 41 éves
Platina előfizető

Roviden ; Imadom a tortenelmet ezaltal szeretek utazni olvasni. Szeretem a munkam , altato noverkent dolgozom egy London melletti korhazban. Nyari nyaralaskent a tengerpartot valasztom de nyitott vagyok minden pihenessel jaro udulesre.
Ildikó - társkereső Budapest - 44 éves nő
Ildikó, 44 éves
Platina előfizető

Kedves Látogatóm! "Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükséges sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszek a számodra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra. Kérem, jelentkezzen az a "kisfiú", aki időt és fáradtságot nem kímélve megszelidítene egy magamfajta "rókát". Szép napot kívánok!
Edit - társkereső Mogyoród - 46 éves nő
Edit, 46 éves
Platina előfizető

Szerelmem nem lelem. Errefele esetleg? A legszebb ajándék az aorta. Mert szívből jön... Íróasztal a paddal. Kismadár, és villanyfény. Annyira létra! Mikor kértem a függöny, akkor meg nem farmerszoknya. Gitárilag ugyan hamisciprus, meg mosógép a ventillátorral. Érted a cinkét? Bármikor elviszem a zoknimat, de nem szeretem kitalálni, hogy fenyőrügy, vagy empiriokriticizmus. Egyébként muskátli? Vagy táncolható balett-ágynemű???????? Levélke, levélke, ha lehetik kéretni. Bajusz Marcit neeeeeeeeeeem, köszike.
Mária - társkereső Debrecen - 41 éves nő
Mária, 41 éves
Platina előfizető

Magamról inkább a személyesen mesélek. Hiszem, hogy sok múlik az első benyomásban.

Ingyenesen megismerhető 40-es, középkorú társkereső férfiak

Frank, 48 éves
Platina előfizető

Sziasztok. Kanadaban elo ferfi vagyok. Megbizhato Magyar lanyt keresek tartos kapcsolatra.
Tomi, 41 éves
Platina előfizető

Hogy milyen vagyok? Humoros, figyelmes, becsületes és szép. ....jó szép nem vagyok. De azt egy idő után meglehet szokni! :) ...S a bűbájos rózsa pedig évekig tartó virágzásba kezdett. Az átkot a herceg csak akkor törheti meg ha megtanul szeretni és őt is viszontszeretik. De ha ez nem történne meg mielőtt a rózsa utolsó szirma lehull az átok az idők végezetéig tart. Ahogy múltak az évek úgy hatalmasodott el a hercegen a kétségbeesés, kit szerethetne őt így, és ki szerethetné őt...
Ferenc, 46 éves
Platina előfizető

Először is Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom! Magamról pedig annyit, hogy türelmes, nyugodt típus vagyok, kerülöm a szélsőséges dolgokat, de nyitott vagyok minden jóra ami egy kis jókedvet hoz az életbe.
Balázs, 41 éves
Platina előfizető

utazás, gasztronómia, színház, éttermek, Ausztria, F1, kirándulas, beszélgetés, főzés, természet, mozi, kiautózni a világból, zene, igényesség, ingek, egymás tiszelete, család

Keresztény 40-es, középkorú társkereső nők

Katalin, 47 éves
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Ide bármit lehet írni én a személyes találkozás híve vagyok.
Judit, 48 éves
hívő római katolikus

Hiányzik mellőlem valaki, aki párom, társam, szerelmem, barátom, támaszom tud lenni, akivel együtt gondolkodhatom, nevethetek, és élhetek, a legjobb értelemben!
Csilla, 41 éves
hite: református (nem gyakorlom)

" Ha vàllalni tudod magadat olyannak amilyen vagy akkor magadra talàlsz." Pierre Franckh
Icu - társkereső Kecskemét - 48 éves nő
Icu, 48 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Életvidám, társaságkedvelő alkalmazkodó természetű vagyok. Szabadidőmben szeretek főzni, kertészkedni, társaságban lenni és biciklizni. Megbízható, őszinte. nemdohányzó és nyitott személyiségű társat keresek.

Keresztény 40-es, középkorú társkereső férfiak

Attila, 40 éves
vallása: római katolikus

Talán csak annyit írnék magamról, hogy egyszerűbb vagyok mint egy kerti csap, de színesebb mint egy barlang rajz:)
Béla, 40 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Humoros,de komoly, pozitív életszemléletű,közvetlen pasas vagyok.Keresem azt a hölgyet aki hasonló gondolkodású,ragaszkodó,melegszívű társam tudna lenni.
Csaba - társkereső Balassagyarmat - 47 éves férfi
Csaba, 47 éves
hite: római katolikus

Csabának hivnak,42 éves családcentrikus,szeretetre éhes férfi vagyok.Keresek egy lányt vagy hölgyet tartós kapcsolat céljából.Szeretem a gyerekeket hisz nekem is van egy csodálatos kislányom.Tehát a gyermek nem akadály. Olyan nőre vágyom aki nem csak szeretetet ,őszinteséget,megértést,gyengédséget,hűséget, szeretne kapni,ha nem egy társat is, és csak annyit vár el a másiktól,mint saját magától.Ha magadra ismertél,kérlek keres! Képet természetesen küldök,ha te is elküldöd a tiédet,email cimet kérek,mert nem vagyok előfizető
Laci - társkereső Szabadbattyán - 40 éves férfi
Laci, 40 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Egy pár nem túl jól sikerült képnél talán fontosabb, az amit ír magáról az ember. Szeretném megtalálni életem párját, a lényem másik felét. Szeretnék egy harmonikus biztos kapcsolatra lelni, hazugságok és átverések nélkül. Egy átlagos srác vagyok, különcségek és káros szenvedélyektől mentes. A többit majd szóban :-)Kívánom Neked, hogy találd meg Te is akit keresel. Köszönöm hogy időt szántál az adatlapom elolvasására.

Elit 40-es, középkorú társkereső nők

Ildikó, 46 éves
Felsővezető

Házasságon már túl, tapasztalatokkal teli lány vagyok. Nem szexpartnert keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom.
Enikő, 44 éves
Középvezető

Kérlek csak akkor keress vagy írj, ha komoly kapcsolatot keresel, mert a "szabadidős elfoglaltságokra" nem vagyok vevő. :-) Nyelvtanár vagyok:angol, német, spanyol. Az őszinteség és hűség a két fő tulajdonság, amiket mindenek előtt elvárok és kínálok.Az életnek vannak viharos oldalai és akkor is számítanunk kell a másikra. A Kis Herceg-et felnőtt fejjel olvasván az ragadt meg bennem legjobban, hogy "jól csak a szívével lát az ember" a külsőségek mögött van az ami számít.Vallom azt is,hogy senki sem tökéletes, de ha kell tud valamennyit változni.NE LEGYENEK titkok!! A titkolózás megmérgezi a kapcsolatot
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Középvezető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Középvezető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!

Elit 40-es, középkorú társkereső férfiak

Tomi - társkereső Székesfehérvár - 40 éves férfi
Tomi, 40 éves
Felsővezető

Kesesek egy kedves éds csinos hölgyet, aki egy jóképű és jófej pasit keres.
Péter, 41 éves
Felsővezető

Óvatos vagyok . Egyelőre nem várok mást, csak egy pezsgő és könnyelmű beszélgetést . Sajnos minden téren túlságosan tapasztalt vagyok . Független vagyok annyira a külvilágtól , hogy bátran lehetek őszínte , teljesen önzetlen , vagy kíméletlenül gonosz . Boldog vagyok különböző síkjain az életnek egyszerre . Tetszik ami körül vesz , és élvezem a játékszereim , noha a fejlődést már nem ebben mérem. Most még csak leveleznék és megoszthatnánk egymással a történetünket .
György, 49 éves
Felsővezető

TARTALMASAN Túlfűtött Érzelmi, Emberi Kapcsolatot keresek!!!!! Humoros és a társasági életet kedvelő ember lévén az élet vidám és sok szinű lehet velem.Szeretek utazni és imádom a vizisportokat,hajózást..Sajnos nem szeretem a levelezgetést mert az személytelen érzéketlen és lassú.ezért kérlek majd KÜLDJ TELSZÁMOT,*** azonositótvagySMS.természetesen én hivlak. Találkozzunk minél előbb hogy igazán megismerjük egymást.
István, 42 éves
Felsővezető

Egy vidám természetű, energikus, őszinte határozott férfi vagyok. Szeretek kirándulni, olvasni, zenét hallgatni, színházba járni. Az unalom nem szerepel a szótáramba de szeretek nagyokat piheni :-)

Fényképes 40-es, középkorú társkereső nők

Hajni - társkereső Budapest - 45 éves nő
Hajni, 45 éves
3 fotóval

Ki vagyok: Igényes, de nem elszállt. Energikus, de azért szeretem a lábamat is lóbálni. Szeretek beszélgetni, jönni-menni, kiülni és beülni.... Ha szeretnek az jó, ha szeretsz még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden.....
Magdolna - társkereső Győr - 49 éves nő
Magdolna, 49 éves
2 fotóval

Sokat olvasó ember vagyok, szeretek beszélgetni általában és a világ dolgairól is. Legjobban hasonló férfi érdeklődésének örülnék. Emellett szeretek mindent, ami helyzetváltoztatással jár: sétálni, kirándulni, futni, utazni,és extra hobbiként Budapesten csavarogni. Régi titkos vágyam valaki, aki hajlandó velem eljönni karaoke-bárba ( bár ez nem lesz könnyű,mert nincs hangom,de egyszer azért már kipróbáltam,és nagyon élveztem;-))) És bár ez manapság nem nagy érdem, de nagyon szeretek főzni és új ételeket kipróbálni. Köszönöm szépen, hogy megnéztetek.;-)
Diana, 47 éves
2 fotóval

kozepkor..jo karban...sokat dolgozom....majdnem felnott gyerekek..a nyugalom nem unalom...klasszikusok
Ildi, 41 éves
5 fotóval

életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok.

Fényképes 40-es, középkorú társkereső férfiak

István , Tivadar - társkereső Budapest - 47 éves férfi
István , Tivadar, 47 éves
32 fotóval

E pár sorból úgysem tudod meg valójában milyen is vagyok. Mint ahogy azt sem hogy amit írok, valóságos-e, így hát ha dicséretet kapok, azt más tegye, mert attól lesz hiteles, legalábbis számomra mindenképp. A száraz tények pedig a következők: Ismét egyedül, de nem kétségbe esve, jókedvűen sok-sok tornával. Egyedül élek, órák javításával foglalkozom, a szakmám a hobbim is , bútoraimat magam készítem, szeretem a népzenét (is) régebben nép-táncoltam. Régebben már jártam itt, értékes embereket ismertem meg, csak jót mondhatok az oldalról, és bizakodóan nézek a jövő elé, most is :-)
Attila, 45 éves
14 fotóval

TALÁN MOST MÉG NEM ISMERSZ ENGEM,TALÁN MÉG NEM IS TUDOD,HOGY ÉLEK,DE ITT VAGYOK ÉS LEHET ,HOGY TÉGED KERESLEK??
Sándor - társkereső Tata - 47 éves férfi
Sándor, 47 éves
3 fotóval

Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Az ember természetéből adódóan mindig a jó oldalát akarja megosztani másokkal - mert azt akarjuk, hogy szeressenek, elfogadjanak minket. Egyedül lenni nem olyan jó, mint ketten lenni és összetartozni. Keresem a párom, a jobbik felem, talán Te leszel! Senkit sem ismerhetünk meg teljesen, főleg egy fénykép alapján nem. Ezért a legfélelmetesebb elfogadni valakit, hittel és bizalommal, és reménykedni, hogy ő is így fogad el minket. Talán valóban születnek néha örök és megbonthatatlan kapcsolatok. Egyesek tényleg rátalálnak arra az emberre, aki jóban-rosszban kitart mellettük.
Franco, 43 éves
5 fotóval

Szeretek utazgatni, strandolni, táncolni, teniszezni, úszni. Imádom a zenét (musical, Rieu, de minden szinten szinte mindent) és nagyon szeretem a munkámat is. Ehez a környezethez keresek egy társat...

Most online 40-es, középkorú párkereső nők

Kati - társkereső Kecskemét - 49 éves nő
Kati, 49 éves
9 perce lépett be

Szia, Kati vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nem vagyok elofizeto adj elerhetoseget es irok
Gyöngy - társkereső Vác - 43 éves nő
Gyöngy, 43 éves
9 perce lépett be

A B oldalhoz keresek utitársat. Az A oldalon sokáig külföldön éltem, hátizsákkal bejártam a világot, majd miután családom lett, a rohanós budapesti élet után a vidéket választottam. Lovakat, kutyákat, hegyeket, erdőket, természet- és környezetbarát életet. 3 gyerekem van. :-)
Andi - társkereső Szombathely - 44 éves nő
Andi, 44 éves
12 perce lépett be

Ismerkedés,barátkozás..majd alakul!Fontos az őszinteség!
Magdi - társkereső Budapest - 43 éves nő
Magdi, 43 éves
12 perce lépett be

Magdinak hivnak,43 éves vagyok komoly kapcsolat reményében jöttem fel ide,az egy éjszakás kalandokat keresők kerüljenek.

Most online 40-es, középkorú párkereső férfiak

Józsi - társkereső Tata - 49 éves férfi
Józsi, 49 éves
7 perce lépett be

Olyan hölgyet keresek aki szeretne gyermeket,ha neki sincs gyermeke talán mégjobb.
Zoltán - társkereső Kecskemét - 44 éves férfi
Zoltán, 44 éves
7 perce lépett be

Csak személyesen! Köszönöm a lehetőséget! Zoli
Zoltán - társkereső Pécs - 46 éves férfi
Zoltán, 46 éves
11 perce lépett be

"...jeleket festettem, körben a városban. Ekkor jöttél az utca túloldalán. Megkérdezted mit csinálok. Szeretlek, válaszoltam. Majd gyertyákat gyújtottunk, s ketten Festettük tovább a jeleket. Az életnek üzentünk, miközben Tekintetünk árvasága zöld lett. Tükör elé álltunk és kezünk összefonódása lett Egy újszülött fa soha el nem korhadó támasza" Jelenleg nem vagyok előfizető.
László - társkereső Budapest - 40 éves férfi
László, 40 éves
12 perce lépett be

Sok szép dolog van a világban, de nem mindegy, hogy az ember kivel nézi... Kirándulás, túrázás, természteközeli programok... Tudomány, technika, fejlesztések, kutatás...
Néhány 40-es, középkorú társkereső bemutatkozása
 • Lívia (42), Mecseknádasd
  Ott van az igazi szeretet ahol már nincs büszkeség
  "Jó szeretni ha van kit,jó nevetni ha van kivel,jó álmodni ha van miről,jó élni ha van kivel." Ez mindent elárul rólam:)
 • Sanyi (46), Budapest
  Amit adsz, azt kapod vissza.
  Keresem vidám természetű társam, aki jóban rosszban együtt tud nevetni. A hűség és nyitottság alap! Tudj szeretni és légy szeretetre éhes!!
 • Edit (49), Kecskemét
  Éppen tartok valahová!
  Ha arra érdemes egy kapcsolat, én boldogan megteszem érte amit tennem kell..........,de ez egy kétszemélyes játék, s meghatározó a partner szerepe is a kapcsolat alakulásában!
 • Zsolt (48), Budapest
  Kedves érett hölgyet keresek akivel minden örömömet, bánatomat m
  Érett hölgyet keresek akivel minden örömömet, bánatomat meg tudom osztani. A külső , és a kor nem elsődleges , hanem vonzalom, és a megbecsülés.
 • Krisztina (40), Budapest
  A különlegest meg a tökèletes sem pótolja!
  Szingli , jó humorú , aki imádja az állatokat -téged kereslek. Ha kedves, odaado partnerre vágysz - meg is találtál !
Szerelemben nincs határ!
Társkereséskor nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy valóban vágysz-e egy komoly kapcsolatra, egy megértő társra, aki mellet leélnéd az életedet. Ha igen, akkor a Randivonalon a helyed!

Ha középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, vagy netalán elveszetted őt, regisztálj most a Randivonalra, ahol a folyamatos moderálás miatt garantáltan valódi profilokkal és komoly kapcsolatot kereső tagokkal ismerkedhetsz meg, az ország egész területéről.

Nem számít, hogy elmúltál már negyven éves, nálunk több mint százezer negyven feletti szingli keresi párját!

Mindenkinek jár egy esély!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 25 százaléka negyvenes éveiben jár, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.