Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Máriahalom

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb máriahalomi férfi társkeresők

Ádám (29)
Társkereső Máriahalom
70 napja tag
Komoly kapcsolat, barátkozás céljából vagyok fent. Próbálok pozitívan a dolgokhoz hozzá állni. Igyekszem mindig megértő, kedves és segítőkész lenni. Őszinte személynek tartom magam. Dohányozni nem szoktam,alkohol fogyasztás ritkán. Szabadidőmben autókázni motorozni, zene hallgatással,csavargás, fényképezés stb.. dolgokkal töltöm az időm.
Gergő (43)
Társkereső Máriahalom
233 napja tag
https://youtu.be/iIar34CR0eI Gergő vagyok és egy kis faluban élek Márahalmon. (Ne aggódj, Budapest 45 perc!) Budapestről költöztem ki a nyugodtabb élet, a tisztább környezet, és az egészségesebb táplálék megteremtésének a reményében. (Ha érdekel, elárulom hogy sikerült-e!) 😉 Bútorasztalosként dolgozom a saját vállakozásomban, ezért sok időt tudok itthon tölteni. Szeretem még azokat a tevékenységeket, amikhez kreativitás és kézügyesség szükséges. A teljesség igénye nélkül, szeretek kertészkedni, építkezni, sütni-főzni. Ha együtt fogunk élni, akkor friss kenyérre nem lesz gondod! 😁 Szeretek a természetben barangolni gyalog és kerékpárral. Szeretek még lélekbúvárkodni és igyekszem magamat testileg, lelkileg fejleszteni.
Géza (65)
Társkereső Máriahalom
5369 napja tag
Aki keres -- megtalál --jamagát :--) Befelé figyelő - kifelé cselekvő / teremtést / Új Világot kereső ember vagyok. Ilyenkor áramlok, élvezem az életem. A mindennapjaimat ezek töltik ki. Máriahalmon a Biofaluban élek, de nem gazdálkodok. Elméleti emberből itt kézzel-szellemmel alkotó lettem. Minden tud érdekelni, ami az eddigiek meghaladásáról szól. Jó érzés mikor mosolygok a tegnapi felfedezéseim / ötleteim továbbfejlesztesékor. Az időm döntő részében itt találom a szabadságom, örömeim, a Csodákat. Hetente egyszer szoktam elmenni a világba vásárolni. A Természetben élek és a természetességet, hitelességet szeretem. Aktív vagyok a közösségi médiában, szeretem az előremutató híreket, mögénézéseket - de a fejlesztés – készítés teszi ki a napjaim nagy részét. Egyik fő témám a Tűz, fás kályha ill egyszerű kicsi házak építése. Az önismeret és a spiritualitás a mindennapjaim részei. Néhány éve megszerettem magam és sok segítséget kapok felsőbb énemtől. Keresem/ élvezem az egyszerűséget. Nem vagyok vega, de igyekszem kevés húst és mesterségeset enni. Sok mindenben nem követem az általában elfogadottat, így időnként még magamat is megbotránkoztatom. De igyekszem belül is az inspirálóra figyelni és a még maradék megfelési reakcióm csökkenteni. Klasszikus munkahelyem nem volt az utóbbi 30 évben. Abból éltem ami élveztem és mélyen műveltem. Ma is ez van - bár már nyugdíjasként. Továbbra sincs jelentőssége a napjaimban, hogy hétköznap / hétvége. Nem szeretnék elköltözni innen, hisz a kinti világban idegenként érzem magam. Önkéntesként is meg tudod tapasztalni van-e remény együttrezgésre. Én ilyeneket látok - ha tükörbe nézek.:--)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csilla (32), Miskolc Csilla vagyok, 32 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Judit (50), Püspökladány Judit vagyok, 50 éves. Társam keresem Püspökladány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Zoli (27), Debrecen Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Kriszta (42), Pécs Szia, Kriszta vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Levente (54), Budapest, XIV. Levente vagyok, 54 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

MáriahalomMáriahalom

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk